nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 26, 2012, 09:17:36 » |
|
Kiaro mylisz. Ci co przyszli z Kaukazu to wlasnie ci, od Arki (nie Aryanie). Zbieznosc slow... tak wlasnie wprowadza sie wirusy do obiegu:)
PiszĂŞ wyraÂźnie Lady ARIOWIE , Arianie jest nazwa sztucznie stworzonÂą dla okreÂślenia innych nacji , ktĂłre zostaÂły stworzone i wymieszane z pierwotnymi ludami Indoeuropejskimi ARIĂW. CechÂą AriĂłw jest Âśniada cera ( nie czarna , a tylko Âśniada, wszystkie kolory oczu z dominacja niebieskich i szarych , ale teÂż zielone i piwne) ciemne wÂłosy , prawie czarne i rude czĂŞÂściej u mĂŞÂżczyzn. Pierwotne ludy zamieszkujÂące nasze tereny tak wyglÂądaÂły , blondyni to duÂżo póŸniejsza bajka w duÂżej mierze spowodowana genetycznymi doÂświadczeniami ale rĂłwnieÂż ochÂłodzeniem terenĂłw i brakiem sÂłoĂąca na nich. W necie jest niestety mnĂłstwo faÂłszywych informacji o ARIACH kr¹¿¹cych jeszcze jako skutek hitlerowskich dezinformacji rasowych. Tam gdzie klimat jest ciepÂły i sÂłoneczny nie ÂżyjÂą ludzie o cechach nordyckich ( zwanych potocznie ARYJSKIMI), na terenach pradawnej Europy klimat byÂł bardzo ciepÂły i bardzo sÂłoneczny, Âżyli tu ARIOWIE nie ARYJANIE. Doskonale wiem co i o czym piszĂŞ popiera to wÂłaÂśnie DNA z cechami Rna, jednak sÂą nadal grupy ktĂłrym zaleÂży na zatarciu tych informacji i zastÂąpieniu ich bzdurÂą o niebieskookich jasnych blondynach. Co do ARKI Przymierza , to CzÂłowiek , chociaÂż sÂą to cechy w CzÂłowieku dziĂŞki ktĂłrym nastÂąpi obiecana przez StwĂłrcĂŞ transformacja energetyczna ciaÂła materialnego CZÂŁOWIEKA, tylko i wy³¹cznie CZÂŁOWIEKA. Bowiem kaÂżdy CzÂłowiek niesie ten depozyt ( dar StwĂłrcy) w sobie z kaÂżdym CZÂŁOWIEKIEM STWĂRCA zawarÂł "PRZYMIERZE". Kiara.  No widzĂŞ Kiara Âże odbrobiÂłaÂś lekcje i przeczytaÂłaÂś moje opacowanie o sÂłowianach, genetyce i fenotypie. JeÂżeli sie mylĂŞ, proszĂŞ o ÂźrodÂła i linki do tego o czym mĂłwisz. To generalna uwaga do wszystkich, piszcie ludzie jakieÂś odnoÂśniki aby nie wyglÂądaÂło to wszystko na banialuki.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 09:18:25 wysłane przez nagumulululi »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Czerwiec 26, 2012, 09:18:51 » |
|
Nigdy nie napisalam, ze nie lubie Zydow, czy Cyganow, ale i nie napisalam, ze lubie. Bazuje na tym co widze dookola. W uczciwosc przydzielania Nagrody Nobla jakos tez niespecjalnie wierze. A TY Kiaro myslisz, ze Majowie, i inni starozytni to sa te same "ludziki", ktore zamieszkuje te tereny dzis? To wlasnie sciemka na maksa. Przykladem niech beda Wlochy.
Ci inteligentni to wyslannicy niebianscy, charakteryzuja sie wlasnie europejska (biala) uroda. Kiedys w "niebiosach" przeprowadzali ankiete na podstawie obserwacji populacji i wyszlo, ze pewien typ przyciaga zaufanie, kontakt wzrokowy, jest madrzejszy itd. a inny typ odpychajacy. Na zasadzie tych badan ustalono jak maja wygladac wyslannicy.
Gdy jeszcze nie zrozumialas, to dodam, ze dzis sa to idole, np. mlodziezy, sportu, filmu, kto nie ma swych ulubionych wzorcow? I kazdy ma prawo miec takie jakie wybierze.
Byc moze Ty jeszcze nie mialas z niebianskimi do czynienia (tkwisz mocno w korzeniach tradycji), ale jak sie pojawia nie bedziesz pytac, czy to blondyni jasnoocy, i nie mylic prosze i utozsamiac z nazistowskim rezimem, bo to byla dopiero sciema, ciemnych sil, nie jasnych.
edit:
nagumulululi - odnosniki??? Ty chyba zartujesz, albo chcesz komus reklame zrobic. Madrej glowie dosc dwie slowie. Moje opracowanie wlasne.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 09:26:14 wysłane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Czerwiec 26, 2012, 09:33:39 » |
|
Fair, pos³ugujesz siê nie istniejacym pojêciem "Aryanie". Je¿eli jesteœ przekonana ze coœ takiego istnieje i nie jest twoim prywatnym neologizmem to daj jakieœ namiary na opracowanie odnoœnie Aryan. W przeciwnym wypadku uznam ¿e przeczyta³aœ w necie artyku³ jakiegoœ przedstawieciela new age który niezbyt wiedzia³ ¿e jezyku polskim nie uzywa siê takiego okreœlenie i dokona³ w³asnego t³umaczenia Ariów na Aryan. co byœ powiedzia³a gdybym zacz¹³ pisaÌ o rasie Sclavishian i dziwi³ siê ze ty nie wiesz co to jest, odrobina konkrety nikomu nie zaszkodzi.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 09:35:24 wysłane przez nagumulululi »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czerwiec 26, 2012, 10:03:12 » |
|
skoro siĂŞ nim posÂługuje, toÂżsame to jest z tym, Âże formalnie juz istnieje :]
wiem, wiem, naleÂżaÂłoby uÂściÂśliĂŚ...
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Czerwiec 26, 2012, 10:57:27 » |
|
Kiaro mylisz. Ci co przyszli z Kaukazu to wlasnie ci, od Arki (nie Aryanie). Zbieznosc slow... tak wlasnie wprowadza sie wirusy do obiegu:)
PiszĂŞ wyraÂźnie Lady ARIOWIE , Arianie jest nazwa sztucznie stworzonÂą dla okreÂślenia innych nacji , ktĂłre zostaÂły stworzone i wymieszane z pierwotnymi ludami Indoeuropejskimi ARIĂW. CechÂą AriĂłw jest Âśniada cera ( nie czarna , a tylko Âśniada, wszystkie kolory oczu z dominacja niebieskich i szarych , ale teÂż zielone i piwne) ciemne wÂłosy , prawie czarne i rude czĂŞÂściej u mĂŞÂżczyzn. Pierwotne ludy zamieszkujÂące nasze tereny tak wyglÂądaÂły , blondyni to duÂżo póŸniejsza bajka w duÂżej mierze spowodowana genetycznymi doÂświadczeniami ale rĂłwnieÂż ochÂłodzeniem terenĂłw i brakiem sÂłoĂąca na nich. W necie jest niestety mnĂłstwo faÂłszywych informacji o ARIACH kr¹¿¹cych jeszcze jako skutek hitlerowskich dezinformacji rasowych. Tam gdzie klimat jest ciepÂły i sÂłoneczny nie ÂżyjÂą ludzie o cechach nordyckich ( zwanych potocznie ARYJSKIMI), na terenach pradawnej Europy klimat byÂł bardzo ciepÂły i bardzo sÂłoneczny, Âżyli tu ARIOWIE nie ARYJANIE. Doskonale wiem co i o czym piszĂŞ popiera to wÂłaÂśnie DNA z cechami Rna, jednak sÂą nadal grupy ktĂłrym zaleÂży na zatarciu tych informacji i zastÂąpieniu ich bzdurÂą o niebieskookich jasnych blondynach. Co do ARKI Przymierza , to CzÂłowiek , chociaÂż sÂą to cechy w CzÂłowieku dziĂŞki ktĂłrym nastÂąpi obiecana przez StwĂłrcĂŞ transformacja energetyczna ciaÂła materialnego CZÂŁOWIEKA, tylko i wy³¹cznie CZÂŁOWIEKA. Bowiem kaÂżdy CzÂłowiek niesie ten depozyt ( dar StwĂłrcy) w sobie z kaÂżdym CZÂŁOWIEKIEM STWĂRCA zawarÂł "PRZYMIERZE". Kiara.  No widzĂŞ Kiara Âże odbrobiÂłaÂś lekcje i przeczytaÂłaÂś moje opacowanie o sÂłowianach, genetyce i fenotypie. JeÂżeli sie mylĂŞ, proszĂŞ o ÂźrodÂła i linki do tego o czym mĂłwisz. To generalna uwaga do wszystkich, piszcie ludzie jakieÂś odnoÂśniki aby nie wyglÂądaÂło to wszystko na banialuki. Nie wysilaj siĂŞ nagumulululi od poczÂątku mojego istnienia na forum tak piszĂŞ, jest to moja wewnĂŞtrzna wiedza i logiczne wnioski. Nie dam Ci linkĂłw do nich. Och Lady , sama mam b³êkitne oczy i naturalnie bardzo ciemne wÂłosy oraz ÂśniadÂą cerĂŞ, i co? Sam kolor oczu to nic , kreowanie mody na idolĂłw to tylko manipulacja ÂświadomoÂściÂą. Czy spotkaÂłam w swoim Âżyciu "niebieskookich"? Oni majÂą wrĂŞcz turkusowe oczy , ale nie ich barwa jest najwaÂżniejsza ( ten szczegó³ jak i karnacjĂŞ oraz kolor wÂłosĂłw moÂżna podrabiaĂŚ), waÂżna jest energia pÂłynÂąca od nich i cel kontaktĂłw. Widzisz pierwotnym wzorcem genetycznym CzÂłowieka jest kobieta Âśniada , b³êkitnooka , z prawie czarnymi wÂłosami, pierwotny wzorzec mĂŞÂżczyzny , to facet o niebiesko szarych oczach , lub zielonych z rudymi wÂłosami. Tak bowiem naturalnie przebarwiajÂą siĂŞ one po wydzieleniu "poÂłowy" wzorca z peÂłni , ktĂłrym jest mĂŞÂżczyzna w stosunku do kobiety. Gdy prowadzono doÂświadczenia genetyczne ( III wymiar, Czas ENKI) i z Jego wzorca mĂŞskiego , ktĂłry byÂł poÂłowÂą pierwotnego tworzono ciaÂła fizyczne dla nowego gatunku, powstaÂł wzĂłr jasnej karnacji o niebieskich oczach i jasnych wÂłosach. Bo z rudego "poÂłowa" byÂła jeszcze jaÂśniejsza ,( masz swoich blondynĂłw) ale to jest kod DNA tworzony nie z 100% peÂłnego wzorca ÂżeĂąskiego , tylko z 50% mĂŞskiego. MoÂżesz to zrozumieĂŚ? zatem wszystko co z niego powstaÂło i kobiety i mĂŞÂżczyÂźni posiadajÂą tyko 25% oryginaÂłu we wszystkich moÂżliwoÂściach wstepnych. A skoro tak tak , to osiÂągniĂŞcia szczytowe ,mogÂą mieĂŚ do 50% swojego pierwotnego wzorca. Z nich tworzone sÂą syntetyki androidy o przemienionej nazwie Aryjanie z ARIĂW prawdziwych. Zatem twierdzenie iÂż oni sÂą tymi naj... pod kaÂżdym wzglĂŞdem to zwykÂłe oszustwo, bowiem obok nich ÂżyjÂą nadal ci pierwotni z przed czasĂłw tej manipulacji genetycznej. DodaĂŚ nalezy iÂż Âżeby przekrĂŞt mĂłgÂł byĂŚ bardziej wiarygodny i trwaĂŚ niezauwaÂżony dÂłuÂżej ( obniÂżona wibracja ciaÂła materialnego i Energii wcielajÂącej siĂŞ w nie), dokonano staÂłego rozdzielenia lub podziaÂłu DUSZY Ludzkiej ( Atlantyda) na dwa niezaleÂżnie ÂżyjÂące od tej pory aspekty ÂżeĂąski i mĂŞski czyli bliÂźniacze pÂłomienie. Zatem osÂłabiono moc kobiety odbierajÂąc jej aspekt mĂŞski oraz pozbawiono mĂŞÂżczyznĂŞ jego uczuciowoÂści intuicji. Na szczĂŞÂście nie jest to efekt staÂły ( chociaÂż powrĂłt do rĂłwnowagi i harmonii wewnĂŞtrznej wymagaÂł od tak rozdzielonych DUSZ dÂługiej i trudnej pracy nad sobÂą. Obecnie jesteÂśmy w etapie koĂączÂącym ten proces. Rozumiecie wiĂŞc iÂż dla tych ktĂłrzy go wymusili dla wÂłasnych korzyÂści akceptacja go jest niezmiernie trudnÂą sprawÂą. robiÂą zatem wszystko by nadal trwaÂł , starajÂą siĂŞ wszelkimi sposobami powstrzymaĂŚ go , wprowadzajÂą dezinformacjĂŞ i wszelkiego rodzaju strach. A co z tymi zewnĂŞtrznymi wzorcami? Naturalny powrĂłt do genetycznego pierwowzoru ( podnoszenie wibracji , mocy energetycznej i zdejmowanie blokad z DNA) powoduje naturalny zanik iloÂści rodzÂących siĂŞ blondynĂłw i blondynek w ÂśrĂłd LUDZI ( syntetyki to coÂś innego oni nie majÂą moÂżliwoÂści korygowania programu swojego DNA), zwiĂŞksza siĂŞ naturalnie iloœÌ Ludzi z prawdiwymi pierwotnymi cechami DNA i Rna pramatki. A co chciaÂł zrobiĂŚ Hitler? ChciaÂł zniszczyĂŚ caÂłkowicie pierwotnÂą liniĂŞ DNA i zastÂąpiĂŚ jÂą tÂą sztucznie utworzonÂą z tego powodu selekcjonowaÂł materiaÂł genetyczny i wprowadzaÂł jako niosÂących wzorzec tych z pomniejszonymi cechami Ludzkimi. KÂłamstwo w postaci nazewnictwa prawdziwej Ludzkiej rasy ARIĂW zastÂąpiÂł wymyÂślonymi Aryianami , rasa AryjskÂą. DÂługa historia , ktĂłra ma jeszcze bardzo wiele aspektĂłw mniej znanych, jednak na szczĂŞÂście to juÂż koniec. PowtĂłrzĂŞ jeszcze raz, rozwĂłj CzÂłowieka nie polega na wybujaÂłoÂści jego mĂłzgu, a na otworzeniu serca i czerpanie wiedzy z jego depozytu MÂądroÂści Stwory do osiÂągniĂŞcia ktĂłrej d¹¿y kaÂżdy CzÂłowiek. Kiara ps. nagumulululi No widzĂŞ Kiara Âże odbrobiÂłaÂś lekcje i przeczytaÂłaÂś moje opacowanie o sÂłowianach, genetyce i fenotypie. Podaj link do miejsca gdzie sÂą te Twoje opracowania , bo ja ich nie znam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 11:00:47 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Czerwiec 26, 2012, 11:27:50 » |
|
Kiara, mogĂŞ ci podac przykÂłady jak nieudolnie mnie kopiujesz, a to jak widzisz argument dlaczego za tobÂą nie przepadam. LinkĂłw nie podasz bo jedyne miejsce o ktĂłrym przeczytaÂłaÂś o tym jest moje autorskie opracowanie, nigdzie w sieci nie ma na ten temat, hahaha. JesteÂś rozkminiona na czeÂści pierwsze ... hahahaha.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Czerwiec 26, 2012, 11:46:29 » |
|
Wybacz ale to, kto mnie lubi czy nie lubi jest mi ca³kowicie obojêtne. Ze wzglêdu na to co i jak piszê zapewne jest wiêcej tych którzy mnie nie lubi¹ ni¿ tych , którzy mnie lubi¹. Nie piszê i nigdy nie bêdê pisa³a tylko po to by wzbudziÌ czyj¹œ sympatiê, za nic , nigdy tego nie zrobi lam i nie zrobiê. Ale... skoro Ciebie przeczyta³am ( tak twierdzisz) to musz¹ byÌ gdzieœ linki do Twoich autorskich opracowaù, w koùcu podaj je sam. Wiedzê , któr¹ przekazuje dzisiaj przekazywa³am od pocz¹tku mojej bytnoœci na tym forum i starym forum ( oko³o 7 lat), chociaz mo¿e mam coraz lepsz¹ formê tego przekazu. Je¿eli ktoœ doszed³ do wniosków podobnych jak moje na podstawie swoich refleksji , a nawet moich informacji to cieszy mnie to bardzo. Zreszt¹ na sposób odczytu tych samych informacji dla nas wszystkich prowadzi nas nasz rozwój wewnêtrzny ( czyli depozyt wiedzy wewnêtrznej , która nadaje nam pewnoœci i¿ to co myœlimy i czujemy jest prawd¹) , ka¿dy osi¹ga ten stan w innym czasie, co nie znaczy i¿ wielu mo¿e osi¹gn¹Ì w tym samym. Temat o ARIACH poszerzê znacznie i podzielê siê jeszcze innymi informacjami , które logicznie potwierdzaj¹ istnienie tej grupy oraz pokazuj¹ jej d³ug¹ wêdrówkê. Ale je¿eli Ty te¿ doszed³eœ do takich wniosków , to mnie nie smuci , a cieszy bardzo i mogê Ci tylko pogratulowaÌ. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Czerwiec 26, 2012, 12:39:20 » |
|
Twoja wiedza o ariach jak i o staro¿ytnych ludach to niezle przedszkole wyszarpane nieudolnie z paru wpisów wiki. Podaj chociaz jedn¹ ksi¹¿ke która przeczyta³aœ na ten temat, bo watpie, ca³a twoja wiedza to kopiowanie œmietnika z internetu i dlatego nigdy nie podasz zadnych Ÿrode³. Je¿eli chcesz, podyskutyjemy na temat starozytnych ludów i ich migracij, wówczas oka¿e siê jakie masz o tym pojecie. Bardzo proszê te¿ mo¿esz popisaÌ o genetyce, w której chcesz byÌ guru, zobaczymy czy cokolwiek wiesz na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Czerwiec 26, 2012, 13:19:50 » |
|
Oni maj¹ wrêcz turkusowe oczy cyt. Kiara - No bo to wlasnie oni! Z wysoka, czesto pojawiaja sie podczas glebokich stanow medytacyjnych, o tym zapewne myslisz. Niebianscy, o ktorych ja mysle, to nauczyciele z wyzej, po to wmieszani sa miedzy ludzi, bo ktos ich o pomoc poprosil. Oni stoja wyzej od "turkusowych". Wyzej w rozwoju procesorow. Zamiast wypisywania Arianie, Aryanie, Aryjczycy itp. itd lepiej skupic we wspolnej dyskusji nad tym jaka to wlasciwie grupe dotyczy. I ja nazywam ich ludzmi gwiezdnymi (co rowniez moze byc, ze to jakies roboty, hybrydy, smoki itp.) ale z gwiazd, czyli spoza naszego systemu. Obcy. Ciekawostka sa : Armenia, Aragonia, Argentyna, i inne Ar... °°
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 13:20:11 wysłane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Czerwiec 26, 2012, 13:23:59 » |
|
Oj widzê i¿ masz olbrzymie problemy ze swoja osobowoœci¹, pracuj nad zadufaniem w jedynie wiedz¹cego nagumulululi . Nigdy nie uwa¿a³am siê za ¿adnego guru. Ju¿ pisa³am i¿ moje informacje pochodz¹ z mojej wiedzy wewnêtrznej i analiz logicznych nap³ywaj¹cych do mnie informacji. Dzia³a to na zasadzie wewnêtrznego wzorca , który odrzuca wszystko co nie jest prawd¹ zdeponowan¹ w nim. Jak na razie nie pope³niam du¿ych b³êdów w odczytach , raczej minimalne. Nie opieram siê na przeczytanych ksi¹¿kach, szczerze mówi¹c nie przeczyta³am nic na ten temat w ksi¹¿kach , ni informacjach z netu , korzystam z nich gdy szukam potwierdzenia dla mojej wewnêtrznej wiedzy. To trochê inaczej dzia³a ni¿ mnie podejrzewasz , bowiem ja g³ownie odczytujê wibracje energetyczn¹ , czyli wi¹zkê energii przek³adam na ludzki jêzyk s³owny. Uwierz mi nie jest to wcale ³atwe i proste , a nawet wcale nie musisz w to wierzyÌ, ale tak jest. Nie ufam informacj¹ w ksi¹¿kach gdy¿ s¹ systematycznie zmieniane i bardzo czêsto nie maja wiele wspólnego z prawda. Jeszcze raz Ci powtórzê i¿ ca³a wiedza naszego III wymiaru tak rozbudowana jako wspania³a prawda 100% jest tylko wiedz¹ po³owy ca³oœci z której zbudowano ca³oœÌ. Nied³ugo dowiemy siê o tym i bêdziemy bardzo zaskoczeni tymi informacjami. Zatem wiedz¹c ¿e tak jest szkoda mi czasu na udowadnianie prawdy czegoœ co jej nie niesie w sobie. Gdy spadnie ci z oczu arogancja i wiele innych ma³o piêknych cech zaczniesz widzieÌ œwiat oraz mnie w zupe³nie inny sposób , czego ¿yczê Ci serdecznie i jak najszybciej. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Czerwiec 26, 2012, 13:32:52 » |
|
Oni maj¹ wrêcz turkusowe oczy cyt. Kiara - No bo to wlasnie oni! Z wysoka, czesto pojawiaja sie podczas glebokich stanow medytacyjnych, o tym zapewne myslisz. Niebianscy, o ktorych ja mysle, to nauczyciele z wyzej, po to wmieszani sa miedzy ludzi, bo ktos ich o pomoc poprosil. Oni stoja wyzej od "turkusowych". Wyzej w rozwoju procesorow. Zamiast wypisywania Arianie, Aryanie, Aryjczycy itp. itd lepiej skupic we wspolnej dyskusji nad tym jaka to wlasciwie grupe dotyczy. I ja nazywam ich ludzmi gwiezdnymi (co rowniez moze byc, ze to jakies roboty, hybrydy, smoki itp.) ale z gwiazd, czyli spoza naszego systemu. Obcy. Ciekawostka sa : Armenia, Aragonia, Argentyna, i inne Ar... °° Pojawiaj¹ siê równie¿ normalnie na ¿ywo , rozmawiaj¹ , œmiej¹ siê s¹ niezwykli , to siê czuje. Maja zawsze piêkne b³êkitno/turkusowe oczy. Nie s¹ ¿adnymi robotami ( œmiesznie jest nawet tak pomyœleÌ) najwy¿sza wibracja uczuÌ , która naturalnie nie manifestuje siê w III wymiarze. Roboty nie posiadaj¹ uczuÌ jedyne czym dysponuj¹ to stany emocjonalne zmieniaj¹ce ich dzia³ania w programach. Mog¹ pojawiÌ siê w ro¿nych cia³ach fizycznych, ro¿nych ras jednak zawsze maja takie oczy.Tak ich DOM jest poza naszym systemem , ale to ONI go stworzyli w celach rozwojowych dla wszystkich , którzy chc¹ doœwiadczaÌ swojego rozwoju w zanurzeniu siê w materii. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 13:33:15 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Czerwiec 26, 2012, 14:02:28 » |
|
Pojawiaj¹ siê równie¿ normalnie na ¿ywo , rozmawiaj¹ , œmiej¹ siê s¹ niezwykli , to siê czuje. Maja zawsze piêkne b³êkitno/turkusowe oczy. To prawda.  W jednym takim turkusowym kiedyœ zakocha³am siê. Potem przesz³o i sama nie wiem dlaczego.  Ale niezwyk³y by³. Czu³am to. 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Czerwiec 26, 2012, 14:08:53 » |
|
Pojawiaj¹ siê równie¿ normalnie na ¿ywo , rozmawiaj¹ , œmiej¹ siê s¹ niezwykli , to siê czuje. Maja zawsze piêkne b³êkitno/turkusowe oczy. To prawda.  W jednym takim turkusowym kiedyœ zakocha³am siê. Potem przesz³o i sama nie wiem dlaczego.  Ale niezwyk³y by³. Czu³am to.  To œwietnie Ptaku i¿ mog³aœ mieÌ takie doœwiadczenia.  Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 14:09:20 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 26, 2012, 14:18:08 » |
|
Nareszcie! cyt. Kiara MogÂą pojawiĂŚ siĂŞ w roÂżnych ciaÂłach fizycznych, roÂżnych ras jednak zawsze maja takie oczy.Tak ich DOM jest poza naszym systemem , ale to ONI go stworzyli w celach rozwojowych dla wszystkich , ktĂłrzy chcÂą doÂświadczaĂŚ swojego rozwoju w zanurzeniu siĂŞ w materii. Maja lepsza konstrukcje, stan wyjsciowy i wiedze, oraz rzadza uczuciami. Pojawiaja sie, gdy ich sie poprosi o przyjscie /znaja nasze mysli/, dlatego nazywam ich posrednikami. Bo nie wcielaja sie w byle kogo, lecz w kogos, kto przeprowadzi na druga strone. Gdyz przewoznicy sa rozni (jak spedycja i kurierzy, oraz taksowki)  Co do tych Ar "ionosnych" panstewek, w telegraficznym skrocie: sa to miejsca wlasnie kontaktow z silami wyzszymi! To grupa jakby dyplomatow wsrod innych, nie tych co nic nie robia za pieniadze podatnika, lecz tych, ktorzy stoja po stronie ucisnionych dusz. Jest piekna legenda o Aryanie celtyckiej. Przytocze ja na watku o Basniach i legendach, choc moze tu. tez daje do myslenia. ARIANROHD /albo Aranrod/ (mam w obcym narzeczu, potlumacze to wstawie).
|
|
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Czerwiec 26, 2012, 14:39:11 » |
|
Oj widzê i¿ masz olbrzymie problemy ze swoja osobowoœci¹, pracuj nad zadufaniem w jedynie wiedz¹cego nagumulululi . Nigdy nie uwa¿a³am siê za ¿adnego guru. Ju¿ pisa³am i¿ moje informacje pochodz¹ z mojej wiedzy wewnêtrznej i analiz logicznych nap³ywaj¹cych do mnie informacji. Dzia³a to na zasadzie wewnêtrznego wzorca , który odrzuca wszystko co nie jest prawd¹ zdeponowan¹ w nim. Jak na razie nie pope³niam du¿ych b³êdów w odczytach , raczej minimalne. Nie opieram siê na przeczytanych ksi¹¿kach, szczerze mówi¹c nie przeczyta³am nic na ten temat w ksi¹¿kach , ni informacjach z netu , korzystam z nich gdy szukam potwierdzenia dla mojej wewnêtrznej wiedzy. To trochê inaczej dzia³a ni¿ mnie podejrzewasz , bowiem ja g³ownie odczytujê wibracje energetyczn¹ , czyli wi¹zkê energii przek³adam na ludzki jêzyk s³owny. Uwierz mi nie jest to wcale ³atwe i proste , a nawet wcale nie musisz w to wierzyÌ, ale tak jest. Nie ufam informacj¹ w ksi¹¿kach gdy¿ s¹ systematycznie zmieniane i bardzo czêsto nie maja wiele wspólnego z prawda. Jeszcze raz Ci powtórzê i¿ ca³a wiedza naszego III wymiaru tak rozbudowana jako wspania³a prawda 100% jest tylko wiedz¹ po³owy ca³oœci z której zbudowano ca³oœÌ. Nied³ugo dowiemy siê o tym i bêdziemy bardzo zaskoczeni tymi informacjami. Zatem wiedz¹c ¿e tak jest szkoda mi czasu na udowadnianie prawdy czegoœ co jej nie niesie w sobie. Gdy spadnie ci z oczu arogancja i wiele innych ma³o piêknych cech zaczniesz widzieÌ œwiat oraz mnie w zupe³nie inny sposób , czego ¿yczê Ci serdecznie i jak najszybciej. Kiara  Kiara, obserwowa³em kiedyœ jak demaskuje ciê arteq. Wystarczy,  ))).
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 26, 2012, 14:48:15 » |
|
arteq demaskuje zazwyczaj swoja niewiedzê w bardzo wielu tematach, ja nie mam czasu i ochoty przekazywaÌ komuœ informacje jak czujê i¿ tak naprawdê wcale go temat nie interesuje. Celem jest tylko i wy³¹cznie oœmieszanie i poni¿anie ludzi oraz poruszanych tematow . Ludzie s¹ na tym forum z ro¿nych powodów nie wszyscy w celu poznawania wiedzy i wymiany informacji. Szczerze mówi¹c nie interesuj¹ mnie cudze zdania na mój temat, ni artqa ni Twoje. Ju¿ pisa³am wa¿ne s¹ dla mnie o mnie, moje , a nie cudze odczucia, moja nie cudza satysfakcja, moje nie cudze poczucie godnoœci i prawoœci, inaczej mój nie cudzy ogl¹d w³asnego obrazu , coraz lepszej w moich nie cudzych oczach. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 14:52:09 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 26, 2012, 14:48:38 » |
|
nagu... , przestaĂą siĂŞ chwaliĂŚ, zacznij pisaĂŚ, to inni czegoÂś siĂŞ dowiedzÂą, zalety Kiary sÂą poza dyskusjÂą, ktĂłrÂą ciÂągle od nowa wszczynacie, bezowocnie zresztÂą.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 26, 2012, 15:10:42 » |
|
nagu... , przestaĂą siĂŞ chwaliĂŚ, zacznij pisaĂŚ, to inni czegoÂś siĂŞ dowiedzÂą, zalety Kiary sÂą poza dyskusjÂą, ktĂłrÂą ciÂągle od nowa wszczynacie, bezowocnie zresztÂą.
JeÂżeli zalezy ci na sÂłuchaniu bzdur wyrosÂłych z przemoÂżnego przekonania Kiary Âże jest wszechwiedzÂąca boginiÂą, to juÂż twoja sprawa, ja na twoim miejscu nie chwaliÂłbym sie takim autorytetem, hahaha.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 15:11:37 wysłane przez nagumulululi »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 26, 2012, 15:16:31 » |
|
Po prostu pokaÂż, Âże potrafisz i po sprawie, po co 'kÂłapaĂŚ dziobem" (drugi raz muszĂŞ tego dziÂś uÂżyĂŚ) bezproduktywnie?
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 26, 2012, 15:22:42 » |
|
Piszcie o tej wiedzy a nie o tym czyja wiedza najmojsza i najlepsza  Tak to jest ,jak siê do pracy wtr¹ca "JA"  Jeœli z dwie osoby (nie lubi¹ce siê wzajemnie) niezale¿nie dochodz¹ ,ró¿nymi drogami i w ró¿nym zakresie trafnoœci, ale generalnie do tego samego to ju¿ jakaœ weryfikacja i warto to dalej poznawaÌ z korzyœci¹ dla Ca³oœci.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 26, 2012, 15:25:40 » |
|
W zamian za mojÂą wiedzĂŞ wewnĂŞtrznÂą , ale dosyĂŚ spĂłjne informacje. To tylko spojrzenie na grupĂŞ AriĂłw z przestrzeni Indii. Kiara  religia ariow.docDominika Szymaszek Ariowie i ich religia NazwÂą Ariowie okreÂśla siĂŞ staroÂżytne, indoeuropejskie plemiona IndĂłw i IraĂączykĂłw. OkreÂślenie „Ariowie”, „aryjski” pochodzi od wyrazu arya (wysoki), wystĂŞpujÂącego w jĂŞzykach staroindyjskim, staroperskim i awestyjskim. PosÂługiwali siĂŞ oni jĂŞzykiem para indoeuropejskim lub archaicznÂą formÂą póŸniejszego sanskrytu i innych jĂŞzykĂłw indoeuropejskich. W przekazach starogreckich sÂą przedstawiani jako herosi o jasnych oczach i jasnych wÂłosach. Ariowie wyodrĂŞbnili siĂŞ z rodziny indoeuropejskiej prawdopodobnie w poÂłowie III tysiÂąclecia p. n. e. Zanim wyszli ze swoich siedzib w Europie ÂŚrodkowej, ktĂłra byÂła bazÂą dla ich wĂŞdrĂłwek, od pó³nocy sÂąsiadowali z BaÂłtami i SÂłowianami, od poÂłudnia z grupÂą greko-ormiaĂąskÂą. BezpoÂśredni kontakt dialektĂłw jĂŞzyka aryjskiego z resztÂą dialektĂłw indoeuropejskich urywa siĂŞ w koĂącu III tysiÂąclecia. Obserwacja trwajÂących dÂłuÂżej kontaktĂłw dialektĂłw aryjskich z greckimi przynosi dane istotne przy ustaleniu periodyzacji dziejĂłw AriĂłw. Na podstawie obserwacji zjawisk jĂŞzykowych moÂżemy stwierdziĂŚ, Âże zwiÂązki tych grup etniczno-jĂŞzykowych sÂłabnÂą z koĂącem III tysiÂąclecia. Jest to znak, Âże wtedy nasiliÂły siĂŞ ruchy migracyjne AriĂłw, ktĂłrzy tym samym odsuwali siĂŞ od Europy. O ile fakt migracji AriĂłw nie budzi wÂątpliwoÂści, o tyle sporne sÂą wszystkie teorie prĂłbujÂące wytyczyĂŚ drogi ich wĂŞdrĂłwek. MoÂżemy jedynie stwierdziĂŚ, Âże podzielili siĂŞ oni na dwa zasadnicze odÂłamy. Pierwszy to IraĂączycy, ktĂłrych czêœÌ opanowaÂła dzisiejszy Afganistan i Iran, drugi odÂłam poszedÂł w kierunku Indii i opanowaÂł je w wyniku powolnego i dÂługotrwaÂłego procesu asymilowania ludnoÂści tego pó³wyspu. Po dotarciu do Azji ÂŚrodkowej Ariowie na kilka wiekĂłw przerwali migracjĂŞ i osiedliwszy siĂŞ nad dolnÂą Amu-dariÂą (póŸniejszy Chorezm) doprowadzili do zasadniczych zmian w stosunkach etnicznych i jĂŞzykowych. WÂłaÂśnie w Chorezmie miaÂła znajdowaĂŚ siĂŞ legendarna praojczyzna AriĂłw, Arianem WaedÂża. W Arianem WaedÂża obfitoœÌ wĂłd umoÂżliwiÂła rozwĂłj rolnictwa i oparcie go na systemie irygacji, zaÂś stepowy charakter caÂłego regionu pozwoliÂł rĂłwnoczeÂśnie na utrzymanie pó³koczowniczej gospodarki pasterskiej. Na podstawie Awesty, ÂświĂŞtej ksiĂŞgi mazdaizmu, stwierdzamy istnienie u AriĂłw trzech klas spoÂłecznych opartych na kategoriach wiekowych: kapÂłanĂłw (athrawanowie), rycerzy (rathaeszatriowie) i wytwĂłrcĂłw (wastrjowie). Do tej ostatniej klasy naleÂżeli rolnicy i pasterze. Niekiedy dodaje siĂŞ rzemieÂślnikĂłw (hutuchszanĂłw) jako czwartÂą klasĂŞ. Klasy te wykazywaÂły skÂłonnoœÌ do przeksztaÂłcania siĂŞ w hermetyczne kasty i w istocie odpowiadaÂło to trzem kastom indyjskim: braminom, kszatrija i waiczija. Informacje o organizacji spoÂłeczeĂąstwa sÂą, niestety, doœÌ skÂąpe. Wiemy, Âże byÂło ono podzielone na nastĂŞpujÂące jednostki: dom, tzw. ognisko domowe (nmana), rĂłd wis, plemiĂŞ zantu i kraj dahju. PodstawĂŞ struktury spoÂłecznej stanowiÂł rĂłd wis, ktĂłry dzieliÂł siĂŞ na rodziny i nmana. RodzinÂą rzÂądziÂł ojciec. Religia AriĂłw znana jest g³ównie z „Rygwedy” oraz dziĂŞki porĂłwnaniom z religiami innych ludĂłw indoeuropejskich (np. HetytĂłw i GrekĂłw), a przede wszystkim z pierwotnÂą religiÂą najbardziej zbliÂżonych do AriĂłw ludĂłw iraĂąskich. W pierwotnej religii AriĂłw kluczowe znaczenie miaÂł kult „Dyau”, nieba – jednak zanikÂł on juÂż w czasie pobytu AriĂłw w Indiach. Ich religia miaÂła charakter politeistyczny, posiadaÂła zÂłoÂżony panteon oraz mitologiĂŞ, brak w nim jednak wyraÂźnej hierarchii, a ze wzglĂŞdu na pÂłynnoœÌ funkcji poszczegĂłlnych bĂłstw czĂŞstym zjawiskiem jest tzw. henoteizm, tj. przypisywanie funkcji pozostaÂłych bogĂłw temu, ktĂłrego sÂławi siĂŞ w danym momencie, a szczegĂłlnie w momencie ofiary. Ariowie stworzyli najÂświĂŞtsze pismo hinduizmu, „RygwedĂŞ”, ok. 1500 – 1200 r. p. n. e., w czasie, gdy docierali do Gangesu – nie jest jednak wykluczone, Âże czêœÌ jej hymnĂłw jest starsza i powstaÂła jeszcze przed przybyciem AriĂłw do Indii. Najstarsze zawarte w niej teksty to 1028 hymnĂłw, z ktĂłrych wiĂŞkszoœÌ to hymny pochwalne na czeœÌ bĂłstw aryjskich. Wierzenia plemion aryjskich w zetkniĂŞciu z kultami lokalnymi uksztaÂłtowaÂły w Indiach religiĂŞ zwanÂą „wedyzmem”, ktĂłrego podstawÂą byÂły Wedy. We wspó³czesnym hinduizmie teksty wedyjskie sÂą sÂłabo znane i nie przywiÂązuje siĂŞ do nich wiĂŞkszej wagi w Âżyciu codziennej religijnoÂści, uznaje siĂŞ je jednak za objawione i za stanowiÂące fundament wiary. Jak juÂż wspomniano wczeÂśniej, owa religia miaÂła rozbudowana stronĂŞ rytualnÂą. Ceremonie byÂły skrupulatnie pogrupowane wedÂług cyklu przemian naturalnych oraz podzielone na domowe i publiczne. SzczegĂłlnie istotna byÂła ceremonia picia nektaru oszaÂłamiajÂącego (soma)– uznawanego za bĂłstwo, ktĂłremu poÂświĂŞcono bardzo wiele hymnĂłw wedyjskich, do dziÂś nie wiadomo jednak, czym byÂł. Do rytuaÂłu przy³¹czano stopniowo elementy magiczne pochodzÂące z tradycji ludowej. CeremoniaÂł stopniowo stawaÂł siĂŞ coraz bardziej zÂłoÂżony i kosztowny, wymagaÂł wielu kapÂłanĂłw-ofiarnikĂłw, z ktĂłrych wyksztaÂłciÂła siĂŞ póŸniej warna braminĂłw. Ofiara pojmowana byÂła jako odzwierciedlenie porzÂądku kosmicznego umoÂżliwiajÂące czÂłowiekowi szczĂŞÂście w Âżyciu przyszÂłym i nagrodĂŞ na ziemi. WÂśrĂłd panteonu poczÂątkowo najwiĂŞksze znaczenie miaÂł kult Dyauspitara, nieba-ojca (tego samego pochodzenia co Dzeus i Jupiter), oraz jego ma³¿onki Prithiwi (ziemi), w póŸniejszej fazie ustĂŞpujÂący kultowi podstawowej trĂłjcy bogĂłw – Agniego (ognia), Indry (boga Âżywio³ów i piorunĂłw) i Waruny, boga panujÂącego we wszechÂświecie Âładu. WÂśrĂłd innych znanych bĂłstw moÂżna wymieniĂŚ SurjĂŞ – boga sÂłoĂąca, Ushas – jutrzenkĂŞ, JamĂŞ – boga Âśmierci, Waju – boga wiatrĂłw. Panteon indyjski miaÂł charakter ÂściÂśle patriarchalny, co znajduje odpowiednik wÂśrĂłd innych pasterskich ludĂłw praindoeuropejskich. We wspó³czesnym hinduizmie kult wielu spoÂśrĂłd tych bĂłstw zanikÂł, innych przetrwaÂł, przewaÂżnie jednak ma niewielkie znaczenie. NiektĂłrzy badacze dopatrujÂą siĂŞ w wierzeniach AriĂłw elementĂłw wyÂższej myÂśli religijnej i teologicznej, charakteryzujÂącej siĂŞ pierwotnym monoteizmem i ogĂłlna refleksjÂą kosmologicznÂą. JuÂż w X hymnie Rygwedy istnieje problematyka jednego bytu. Koncepcja jedynego bĂłstwa rozwijaÂła siĂŞ jednak bardzo powoli i stanowiÂła marginalny element religii wedyjskiej. W okresie od zastosowania Âżelaza (ok. IX w. p. n. e.) horyzont geograficzny AriĂłw i centra indyjskiej cywilizacji przesunĂŞÂły siĂŞ z doliny Indusu do doliny Gangesu i Jamuny. Jest bardzo prawdopodobne, Âże cywilizacja indyjska ksztaÂłtowaÂła siĂŞ mniej w kontakcie AriĂłw z pozostaÂłoÂściami cywilizacji doliny Indusu, a bardziej w kontakcie z kulturÂą ludĂłw na poÂłudnie od PendÂżabu. Na terenach tych obok g³ównych grup AriĂłw, ÂżyÂły takÂże plemiona pasterskie (Jadu) i grupy leÂśnych ludĂłw (Naga). Echa ich cywilizacji przetrwaÂły w „Mahabharacie” – epos ten obok aryjskiej epiki wojenno-heroicznej obejmuje teÂż mity ludĂłw leÂśnych, czczÂących kobry, oraz sagi ludĂłw pasterskich, wÂśrĂłd ktĂłrych rozwijaÂł siĂŞ kult Kriszny. Cywilizacja doabu, zwana teÂż cywilizacjÂą Gangesu lub cywilizacjÂą AriĂłw obejmuje okres od XI w. p.n.e. do VII–V w. p.n.e., przy czym jej datowanie i periodyzacja sÂą bardzo nieprecyzyjne. WydaÂła ona mÂłodsze wedy, eposy indyjskie RamajanĂŞ i MahabjharatĂŞ oraz pismo, zwane brahmi. SiĂŞgaÂła od doliny Indusu po Âśrodkowy Bengal. PodstawÂą gospodarki byÂło rolnictwo, zwÂłaszcza hodowla bydÂła. IstniaÂły teÂż miasta i pieniÂądz. Dzieje polityczne sÂą natomiast prawie nieznane – trudno jednak wykluczyĂŚ, Âże przynajmniej czêœÌ przekazĂłw historycznych Mahabharaty odnosi siĂŞ do realnych postaci i zdarzeĂą. ReligiĂŞ cywilizacji doabu nazywa siĂŞ zazwyczaj braminizmem, ze wzglĂŞdu na dominacjĂŞ w niej braminĂłw, warstwy kapÂłaĂąskiej. Charakteryzuje jÂą porzucenie religii antropomorficznej i politeizmu, nie zaspakajajÂących juÂż potrzeb intelektualnych i spoÂłecznych nowej cywilizacji. MoÂżna tu wyró¿niĂŚ dwa nurty ewolucji religii indyjskiej – pierwszym jest asymilacja religii doliny Indusu i wierzeĂą plemion zamieszkujÂących g³êbiĂŞ Subkontynentu, drugim dociekania kosmologiczne, d¹¿¹ce do uchwycenia sensu kosmosu, z ktĂłrych pochodzÂą zasadnicze doktryny teologiczne i eschatologiczne hinduizmu, a póŸniej takÂże filozofia indyjska. Bramini starajÂą siĂŞ poza zmiennym zmysÂłowym porzÂądkiem Âświata (nazywanym póŸniej majÂą) dostrzec Brahmana, jak¹œ ogĂłlnÂą zasadĂŞ tych przemian, porĂłwnywalnÂą do ÂśrĂłdziemnomorskiej archĂŠ. Kolejnym etapem rozwoju religii indyjskiej byÂł hinduizm – idee zawarte w braminizmie odzwierciedliÂły siĂŞ w nim ÂściÂśle w nowym porzÂądku spoÂłecznym, dostosowanym do rozwoju paĂąstwa i gospodarki. http://docs8.chomikuj.pl/72090934,0,1,religia-ariow.doc
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 15:36:59 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 26, 2012, 15:27:05 » |
|
Po prostu pokaÂż, Âże potrafisz i po sprawie, po co 'kÂłapaĂŚ dziobem" (drugi raz muszĂŞ tego dziÂś uÂżyĂŚ) bezproduktywnie?
Kiedyœ zrobi³em opracowanie nt. Panny z ryb¹ ze Œle¿y. Nieopatrznie zrobi³em literówkê w tekœcie, przekracaj¹c nazwê ryby. Potem zauwazy³em ¿e nazw¹ ten ryby pos³uguje siê Kiara z b³edna literówk¹. To mi wystarczy³o nt. Kiary. To mo¿na sprawdziÌ, jest w logach, hahaha. Dziekuje za uwagê, prosta praca dedektywa. Tyle na temat wiarygodnoœci xrod³a, które powinno byÌ nieustannie weryfiowane czy nie k³amie. Druga obserwacja, to miliony b³edów w tekscie które robi Kiara, to znamiona ludzi na których mocno oddzia³ywuja nieproszone byty z obszaru podswidomego, bed¹ce pod du¿¹ presj¹, to spojrzenie psychologa, nt. wiarygodnoœci Ÿrod³a.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 15:27:18 wysłane przez nagumulululi »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 26, 2012, 18:20:47 » |
|
Nagu... temat jest o Ariach, nie o Kiarze, o niej wiemy juÂż wszystko - od was.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 26, 2012, 18:43:45 » |
|
Kiedyœ zrobi³em opracowanie nt. Panny z ryb¹ ze Œle¿y. Nieopatrznie zrobi³em literówkê w tekœcie, przekracaj¹c nazwê ryby. Potem zauwazy³em ¿e nazw¹ ten ryby pos³uguje siê Kiara z b³edna literówk¹. To mi wystarczy³o nt. Kiary. To mo¿na sprawdziÌ, jest w logach, hahaha. Dziekuje za uwagê, prosta praca dedektywa. Tyle na temat wiarygodnoœci xrod³a, które powinno byÌ nieustannie weryfiowane czy nie k³amie. Druga obserwacja, to miliony b³edów w tekscie które robi Kiara, to znamiona ludzi na których mocno oddzia³ywuja nieproszone byty z obszaru podswidomego, bed¹ce pod du¿¹ presj¹, to spojrzenie psychologa, nt. wiarygodnoœci Ÿrod³a. Popatrz na swoje b³êdy i zastanów siê czy to sprawa bytów z Twojego obszaru podœwiadomego czy Twoja? Powodzenia.  Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 18:47:21 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #49 : Czerwiec 26, 2012, 19:15:10 » |
|
Widzisz tu miliony bledow poza literowkami? Przeczytaj chocby jeden swoj tekst, ktory ciezko nazwac jezykiem polskim.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 19:16:19 wysłane przez nagumulululi »
|
|
|
|
|
|