Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 19:29:09

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Argumenty PRZECIW przekazom En-ki  (Przeczytany 237072 razy)
0 u¿ytkowników i 22 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #200 : Styczeñ 06, 2009, 13:21:56 »

Gniew Bo¿y:

Mo¿na tak¿e to zjawisko okre¶liæ jako wspó³czesn± odnowê religii pogañskich z domieszk± ró¿nych wschodnich religii, a tak¿e wspó³czesnej psychologii, filozofii, nauki i kontrkultury, która rozwinê³a siê w latach 1950 i 1960 [2].

W du¿ym uproszczeniu tak. Ale naprawdê BARDZO du¿ym uproszczeniu. Przede wszystkim dlatego, ¿e obecnie New Age nazywana jest nie jedna ideologia, a ca³a grupa niezale¿nych ideologii w podobnym stylu. Tak wiêc nie mo¿na mówiæ o New Age jako o jednej, konkretnej filozofii, a nale¿y rozpatrywaæ konkretne jej ga³êzie oddzielnie.

Do wa¿niejszych elementów charakteryzuj±cych New Age zalicza siê fascynacjê niezwyk³ymi zjawiskami paranormalnymi i spirytyzmem.

I znowu - niekoniecznie, zale¿nie od ga³êzi New Age. Co do spirytyzmu jest to bzdura, chyba, ¿e uznaje siê bardzo szerokie pojêcie spirytyzmu jako ogólnej "pracy z dusz±" (swoj±, innych ludzi etc, miêdzy innymi z duszami zmar³ych)

Brak te¿ w nim rozró¿nienia miêdzy dobrem a z³em (nie mo¿na nikogo potêpiæ, a wiara w istnienie z³a mo¿e tylko wywo³aæ lêk i niechêæ).

I tu jest spore niedopowiedzenie. Mianowicie tak, odrzucana jest koncepcja dobra i z³a, i jasnego podzia³u na to, co dobre, a co z³e (poniewa¿ jest to wzglêdne, zale¿nie, jakiego u¿yjesz systemu moralnego. Przyk³ad - narzucanie swojej woli kobiecie przez mê¿czyznê w kulturze zachodniej jest naganne, z kolei w kulturze arabskiej - neutralne). Natomiast nie jest tu napisane co¶ bardzo wa¿nego, mianowicie, ¿e ka¿dy czyn wywo³uje reakcjê, za któr± jeste¶ odpowiedzialny. nie jest to wiêc, jak moze sugerowaæ powierzchowna analiza, przyzwolenie na "z³o", a po prostu nie wrzucanie czynów do worka z "czarnym" i "bia³ym".

Propaguje siê odrzucenie medycyny tradycyjnej na rzecz terapii alternatywnych (jak: akupunktura, homeopatia, irydologia, masa¿e, terapia od¿ywianiem, medytacja, wizualizacja - leczenie kryszta³ami, metalami, kolorami, muzyk± itd.).

I wiele, wiele innych. W dodatku New Age nie potêpia tradycyjnej medycyny, a k³adzie nacisk na jej naturalne odpowiedniki, czêsto o wiele skuteczniejsze.

New Age oferuje równie¿ reinkarnacjê, ale w zachodnim jej wydaniu.

Zale¿nie od ga³êzi New Age.

Podsumowuj±c, gdzie widzisz w New Age z³o, zepsucie, zaprzeczenie prawu mi³o¶ci etc? Bo ja szczerze mówi±c nie widzê nigdzie. Jest to po prostu alternatywne podej¶cie do kwestii ¶wiatopogl±dowo-religijnych, k³ad±ce nacisk na aspekty, które np KK pomija.

Poza tym, bardzo bym Ciê prosi³, by¶ ustosunkowa³ siê te¿ do mojego porpzedniego, d³u¿szego posta. Chyba, ze siê z nim zgadzasz w pe³ni, to ok U¶miech

Pozdrawiam!
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #201 : Styczeñ 06, 2009, 14:25:17 »

@Tene - ten gniew bo¿y to jaki¶ katolik-fanatyk, nick du¿o mówi a to co pisze, sorry ale NO COMMENTS!!!!

Kap³an 718'
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #202 : Styczeñ 06, 2009, 15:57:36 »

@Tene - ten gniew bo¿y to jaki¶ katolik-fanatyk, nick du¿o mówi a to co pisze, sorry ale NO COMMENTS!!!!

Kap³an 718'

I có¿ z tego? Rozmowa z ka¿dym jest rozwijaj±ca. Szanujê pogl±dy ka¿dego do chwili, do kiedy potrafi ich racjonalnie broniæ. Dlatego te¿ wyszczególni³em, gdzie siê z nim zgadzam, gdzie nie, i oczekujê dyskusji U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #203 : Styczeñ 06, 2009, 16:43:36 »

Gniew Bozy, a co to sa zjawiska paranormalne i magiczne? Na czym one polegaja?
Z tego co wiem to na oddzialywaniu slowno metalnym  i obrazowe na psychike czlowieka.
No to moj drogi wiekszej magii i zjawisk paranormalnych  jak krzewi kosciol , a szczegolnie KK to nikt na taka skale nie czyni.
Bo co to jest jak nie magia ? Wmawianie ludziom iz ksiadz w czasie mszy przemienia wino w krew Jezusa?
A co to jest jak nie magia wmawianie ludziom iz oplatek ksiadz zamienia w cialo Jezusa?
A te wszystkie rytualy od chrztu po ostatnie namaszczenie? To nie jest magia? Cala msza to jedna wielka magia powtarzana dla zmanipulowania swiadomosci Czlowieka. To jest dopiero  New Age , ktory zaczol sie 2000 lat temu i trwa do dzisiaj..
A wypedzanie demonow z ludzi to co? To nie jest zabieg magiczny? Przeciez to magia pierwszej wody. Tylko ze niektorzy uzurpuja sobie do niej prawo, bo mysla iz tylko oni potrafia to robic. Nic bardziej blednego, wszystkie duchy i demony reaguja wylacznie na moc energetyczna osoby ktora dokonuje oczyszczenia, a moc energetyczna to rowniez brak strachu przed nimi. NIC WIECEJ.

Wiec mily Gniew Bozy , jezeli chcesz oczyszczac swiat z magii , oraz zjawisk paranormalnych to zacznij od KOSCIOLA KATOLICKIEGO, bo w nim najwiecej jej znajdziesz.
Powodzenia.

Wiesz co to jest moim zdaniem wspolczesny  NEW AGE? To jest uwolnienie sie ludzkosci od tej calej odwiecznej magii i rytualow religijnych, zrozumienie iz w kontaktach Bog Ojciec , Czlowiek Dziecko, nie potrzeba nam ZADNYCH POSREDNIKOW , ktorzy rozumieja lepiej slowa ojca kierowane do dziecka i koniecznie chca byc miedzy nimi tlumaczami.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2009, 16:55:36 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #204 : Styczeñ 06, 2009, 16:46:12 »

no i mniej wiêcej chcia³em napisaæ tak jak Kiara - Tene ale dyskusja z takimi jak gniew bo¿y nic nie daje, on wie swoje i bêdzie chcia³ Ciê przekonaæ, ¿e ma racjê - zni¿y Ciê do swojego poziomu a potem pokona - szkoda s³ów na takich ultrasów!

718'
Gniew Bozy
Go¶æ
« Odpowiedz #205 : Styczeñ 07, 2009, 10:31:04 »

@Tene - ten gniew bo¿y to jaki¶ katolik-fanatyk, nick du¿o mówi a to co pisze, sorry ale NO COMMENTS!!!!Kap³an 718'

Gniew Bo¿y to czêsto u¿ywane wyra¿enie w Judaizmie i Islamie. Katolicyzm natomiast jest daleki od Boga Gniewnego. To Bóg starotestamentowy. W Nowym Testamencie Bóg jest lito¶ciwy i wyrozumia³y.
Owszem, jestem katolikiem. Natomiast do fanatyzmu mi daleko. Có¿ takiego fanatycznego powiedzia³em - ¿e Jezus jest jedyn± drog±? - ¿e nale¿y modliæ siê za bli¼nich? To jest wed³ug Ciebie fanatyzm? My¶lê, ¿e nazwa³e¶ mnie fanatykiem, bo moja opinia o PCH jest bardzo sceptyczna i daleka od Twoich wewnêtrznych odczuæ. Szanujê Twoje pogl±dy, mimo, ¿e sa one sprzeczne z moim ¶wiatopogl±dem.

no i mniej wiêcej chcia³em napisaæ tak jak Kiara - Tene ale dyskusja z takimi jak gniew bo¿y nic nie daje, on wie swoje i bêdzie chcia³ Ciê przekonaæ, ¿e ma racjê - zni¿y Ciê do swojego poziomu a potem pokona - szkoda s³ów na takich ultrasów!
Nie zamierzam tutaj z nikim walczyæ i nikogo pokonywaæ. Nikogo te¿ nie bêdê zni¿a³ do swego poziomu. Moja wiara jest na bardzo niskim poziomie - to wiara prosta, ludzka i szczera. Taka bez "garbatych anio³ków" i ¶wietlistych jegomo¶ciów z innych ¶wiatów. Jak powiedzia³ ¦w.Franciszek - ¿eby byæ bli¿ej Boga trzeba wyzbyæ siê wszelkiej pychy, wszelkich upiêkszeñ, pokornie przyklêkn±æ i zrozumieæ swoj± "ma³o¶æ" wobec bezkresu Boga. Moja wiara, to wiara prostaczków i ludzi ubogich.Ja sam czujê siê jak prostaczek przy potêdze Jezusa Chrystusa. Padam mu do nóg, bom nawet nie godzien zawi±zaæ mu rzemyka u sanda³ów jak mawia³ Jan Chrzciciel... I wiem, ¿e nigdy nie bêdê w stanie poj±æ tajemnicy Boga. Bo Bóg jest niepojêty.
Natomiast patrz±c na Projekt Cheops widzê du¿o pychy. Wyznawcy Samuela czuj± siê wybrani - bo to ¶wiatopogl±d tylko dla wybranych. Natomiast Chrze¶cijañstwo jest dla wszystkich. Bóg kocha wszystkich i nie potêpia nikogo. Dla Niego nawet najwiêkszy grzesznik jest dzieckiem bo¿ym. Czeka tylko cierpliwie na jego nawrócenie, nawet kiedy mia³oby ono nast±piæ w godzinie ¶mierci. Zbawienie stanie siê udzia³em wszystkich ludzi, którzy skieruj± swe serca ku Bogu.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 10:47:30 wys³ane przez Gniew Bozy » Zapisane
Gniew Bozy
Go¶æ
« Odpowiedz #206 : Styczeñ 07, 2009, 11:00:52 »

Wiec mily Gniew Bozy , jezeli chcesz oczyszczac swiat z magii , oraz zjawisk paranormalnych to zacznij od KOSCIOLA KATOLICKIEGO, bo w nim najwiecej jej znajdziesz. Powodzenia.
Wcale ¶wiata nie chcê oczyszczaæ ze zjawisk paranormalnych. Natomiast co do magii - to jestem sceptycznie nastawiony, bo ta dziedzina okultyzmu jest niebezpieczna - to igranie z mocami, których nie znamy. To próba dorównania Bogu.

Wiesz co to jest moim zdaniem wspolczesny  NEW AGE? To jest uwolnienie sie ludzkosci od tej calej odwiecznej magii i rytualow religijnych, zrozumienie iz w kontaktach Bog Ojciec , Czlowiek Dziecko, nie potrzeba nam ZADNYCH POSREDNIKOW , ktorzy rozumieja lepiej slowa ojca kierowane do dziecka i koniecznie chca byc miedzy nimi tlumaczami.
Oczywi¶cie, ¿e nie potrzebujemy po¶redników ¿adnych. Dowodem na to s± wszyscy ¶wiêci wyniesieni do chwa³y o³tarzy i mistycy. Poza tym ka¿dy przecie¿ na swój sposób rozmawia z Bogiem w modlitwie. I wszyscy ludzie rozmawiajacy z najwy¿szym tworz± Ko¶ció³ Chrystusowy. Tak - ko¶ció³ to my wszyscy - wierni. Natomiast chierarchia Ko¶cio³a jest potrzebna, aby nie nast±pi³o takie rozbicie i przek³amania w rozumieniu spraw bo¿ych, jakie ma miejsce w Ko¶ciele Protestanckim, gdzie nast±pi³o rozdrobnienie na ponad kilkaset mniejszych od³amów.
Marcin Luter chcia³ uzdrowiæ Ko¶ció³ Katolicki, a wysz³o na to, ¿e siê pogubi³. Bo cz³owiek sam nie jest w stanie sprostaæ potêdze dogmatów wiary... Luter stworzy³ wiele ko¶cio³ów, a chcia³ tylko umocniæ ten jeden.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 11:03:24 wys³ane przez Gniew Bozy » Zapisane
Gniew Bozy
Go¶æ
« Odpowiedz #207 : Styczeñ 07, 2009, 11:13:44 »

Poza tym, bardzo bym Ciê prosi³, by¶ ustosunkowa³ siê te¿ do mojego porpzedniego, d³u¿szego posta. Chyba, ze siê z nim zgadzasz w pe³ni, to ok U¶miech
Ustosunkowujê siê: Samuel sieje strach i ¿ywi siê strachem, dlatego nazwa³em go Szatanem. Mo¿e za mocno powiedziane - nie jest taki przebieg³y jak sam Szatan, zatem my¶lê, ¿e jest tylko jego wys³annikiem - demonem. Gdyby by³ wys³añcem dobra, dawa³by mi³o¶æ i sia³ pokój w sercach naszych...
Niestety - od kiedy przeczyta³em wszystkie sesje z Pani± Lucyn±, zasmuci³em siê. Samuel popsu³ mi nastrój. Zasia³ we mnie lêk. Lêku tego wyzby³em siê dopiero po ostatniej Komunii ¦wiêtej. Wtedy znów poczu³em siê spe³niony.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #208 : Styczeñ 07, 2009, 12:04:00 »

Gniew Bo¿y

Có¿ ja mogê powiedzieæ. Mam bardzo podobne zdanie o Samuelu w wydaniu p.Lucyny, co i Ty.

Nie zgadzam siê z Twoimi pogl±dami na temat wiary, ale szanujê je. Ja to widzê do¶æ mocno inaczej, aczkolwiek uwa¿am, ¿e najwa¿niejsze jest przes³anie szacunku i dobra dla bli¼niego - aby ludzie zrzucili z siebie piêtno bycia jedynym chyba gatunkiem, który walczy miêdzy sob± bez jakichkolwiek przyczyn - nie z g³odu, nie z niedoli, a z chciwo¶ci i ideologii. A to, jak to przes³anie widzimy, i w  jaki sposób je realizujemy - to jak dla mnie sprawa kompletnie drugorzêdna. Ja osobi¶cie uwa¿am katolicyzm (jak i inne religie) za pozytywne, do czasu, gdy pod naporem dogmatów nie zapomina siê o tej najprostszej, a przy tym najpiêkniejszej prawdzie - kooperacji z bli¼nim (czy te¿ mi³o¶ci±, jak kto chce zwaæ).

Natomiast nie zgodzê siê, ze magia jest niebezpieczna. Zale¿y to od tego, co masz na my¶li mówi±c "magia". Moim zdaniem cz³owiek posiada wiele umiejêtno¶ci, które s± mu równie naturalne co oddychanie, a których nie rozwija z takich czy innych powodów. Taka magia jest jak narzêdzie - od Twoich intencji zale¿y, czy jest niebezpieczna, czy dobroczynna.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #209 : Styczeñ 07, 2009, 14:27:46 »

Tak, a prawdziw± magi± jest mi³o¶æ :-)
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #210 : Styczeñ 07, 2009, 16:16:50 »

TAK. Kazdy czyn , ktory napelniasz miloscia, jest MAGICZNY, niesie 100% wiecej dobra niz ten ktory wykonujemy z obowiazku bo tak wypada. Nie wazne co robimy, czy sprzatamy ulice , czy jestesmy dyrektorem banku. Wazne zeby kazdy czyn i mysl niosly do ludzi milosc. Wowczas dzieje sie PRAWDZIWA MAGIA. Jeden usmiech pelen milosci zrobic moze wiecej niz dar 1000 zl.
TYLKO MILOSC MA MOC PRZEMIANY NA LEPSZE, TYLKO ONA CZYNI DOBRO, NIC WIECEJ.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 16:20:37 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #211 : Styczeñ 07, 2009, 18:01:46 »

A gniew Bo¿y, to ile mo¿e dobrego uczyniæ?... Szok
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #212 : Styczeñ 07, 2009, 18:36:11 »

Oj, tu ju¿ s± zdania podzielone, zale¿nie o jakiej "magii" mówimy. Bo je¶li braæ pod uwagê wszystkie mo¿liwe znaczenia s³owa "magia", to jednocze¶nie siê z Tob± w pe³ni zgadzam i kategorycznie zaprzeczam Jêzyk
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #213 : Styczeñ 07, 2009, 18:47:06 »

Tene - syndrom Wa³êsy masz widze U¶miech

718'
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #214 : Styczeñ 07, 2009, 18:54:16 »

Tene - syndrom Wa³êsy masz widze U¶miech

718'

A co, zaprzeczysz temu, co napisa³em ?? Mrugniêcie Sam zapewne wiesz, jak bardzo nieostre jest pojêcie magii, i jak wiele rzeczy mo¿e oznaczaæ U¶miech

Np. interpretuj±c Magiê jako przep³yw energii (i na tym koñcz±c definicjê), Kiara i Lucyna D. maj± 100% racji. Ale ju¿ interpretuj±c magiê jako intencjonalne, ¶wiadome kierowanie konkretn± energi± w celu osi±gniêcia konkretnego celu - nie maj± tej racji.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 18:56:29 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #215 : Styczeñ 07, 2009, 19:01:51 »

nie - to taki ¿art, te¿ uwa¿am czêsto, ¿e trzeba byæ czasem za a nawet przeciw ale jako pierwszy zas³yn±³ z tego Lech Wa³êsa - a co magii to masz racjê w 718 procentach!

718'
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #216 : Styczeñ 07, 2009, 19:26:44 »

nie - to taki ¿art, te¿ uwa¿am czêsto, ¿e trzeba byæ czasem za a nawet przeciw ale jako pierwszy zas³yn±³ z tego Lech Wa³êsa - a co magii to masz racjê w 718 procentach!

718'

Wiem, ze to by³ ¿art, st±d odpowiedzia³em te¿ na luzie, to nie by³a jaka¶ zaczepka U¶miech
michu532
Go¶æ
« Odpowiedz #217 : Styczeñ 08, 2009, 00:22:50 »

Jak ju¿ mowimy o argumentach przeciwko En ki to dorzuci³bym jeszcze[chociaz niechetnie] to,¿e sie kopn±³ na tym,ze na jednej z sesji powiedzia³ ze Maryja by³a matk± jezusa,a na innej ze by³a siostr± Jezusa i jego...Acha i jeszcze jedno pytanie z k±d wogle pochodzi ta informacja o zaatakowaniu Pani S³awy Malarz przez Samuela??bo kurcze nie moge tego nigdzie znale¼æ...

pozdrawiam michv
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #218 : Styczeñ 08, 2009, 00:30:44 »

informacja ta pochdzi z listu, który "przypadkiem" wyciek³ do neta za zgod± autorki - osoby, która kiedy¶ by³a w Projekcie Cheops ale wylecia³a i sie m¶ci teraz - czy to wiarygidne ¼ród³o? ciê¿ko mi znale¼æ jakie¶ które mo¿e byæ mniej wiarygodne, tu jest prawie pewno¶æ, ¿e s± to k³amstwa i pomówienia - a Samuel na sesji siê przyzna³, ¿e HARTOWA£ S³awê ale nie ma s³owa o tym, ¿e j± ATAKOWA£ - ustalili¶!my juz, ¿e to nie to samo jest!!

718'
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #219 : Styczeñ 08, 2009, 10:08:37 »

Kto¶, kto oszukuje np. skarb pañstwa, nie mówi, ¿e oszukuje, lecz ¿e "zaradny jest". Samuel te¿ siê nie przyzna do ataku...
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #220 : Styczeñ 08, 2009, 12:45:21 »

informacja ta pochdzi z listu, który "przypadkiem" wyciek³ do neta za zgod± autorki - osoby, która kiedy¶ by³a w Projekcie Cheops ale wylecia³a i sie m¶ci teraz - czy to wiarygidne ¼ród³o? ciê¿ko mi znale¼æ jakie¶ które mo¿e byæ mniej wiarygodne, tu jest prawie pewno¶æ, ¿e s± to k³amstwa i pomówienia - a Samuel na sesji siê przyzna³, ¿e HARTOWA£ S³awê ale nie ma s³owa o tym, ¿e j± ATAKOWA£ - ustalili¶!my juz, ¿e to nie to samo jest!!

718'

Wiesz, z tego co ja wiem, to ona siê OD£¡CZY£A, a wersja, ¿e wylecia³a jest jedynie pomówieniem ze strony sympatyków PCh. Tak samo raczej to Samuel siê m¶ci, a nie S³awa. Lekkie pomieszanie faktów, a raczej pokazanie ich bardzo stronniczo.

Co do "hartowania" i "ataku" - moim zdaniem hartowanie wbrew woli jest po prostu atakiem. Taka jest prosta zale¿no¶æ.

A co do hartowania jeszcze - jak podejdê do Ciebie, ni z tego ni z owego, i zacznê Ciê ok±³daæ piê¶ciami tak, ze po³amiê Ci nogi i rêce, a potem powiem "No, ja Ciebie tylko hartowa³em. Patrzy³em, czy jak siê natkniesz na grupê dresów to masz jakie¶ szanse". To bêdzie hartowanie czy atak? Na moje to jednoznacznie atak ;] A tu sytuacja jest analogiczna.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 12:48:18 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #221 : Styczeñ 09, 2009, 09:55:04 »

Odpowied¼ jest oczywista: je¿eli to Ty oka³dasz to jest to zbójnicki i podstêpny atak, je¿eli oni ok³adaj± [pch, samcio] to oczywi¶cie mamy do czynienie z wielkodusznym hartowaniem.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #222 : Styczeñ 12, 2009, 20:57:34 »

Jak co roku,W.Ork.Sw.Pomocy wlasnie zakonczyla kolejna zbiorke
pieniedzy na pomoc dzieciom,doposazenie szpitali i realizacje potrze-
bnych programow.Wielka rzesza ludzi z serca i dobrej woli zebrala
ponad 32 mil.zlotych,a wiec jesli mowic slowami Samcia,zostala uru-
chomiona wielka energia milosci i troski o drugiego czlowieka!Ale dla
Samcia ta energia sie w ogole nie liczy,nie jest zauwazana przez niego,
(nie ma o tym ani jednej wzmianki w zadnej z sesji!!)mimo,ze Orkiestra
gra co roku.Dla niego liczy sie tylko ta energia,ktora powieksza konta PCH.
Wszelkie inne sa be-be,niewazne i nie liczace sie w ogole.Co za wsdyd –Samcio!!
Czyzby u ciebie dzialal jakis mechanizm wybiorczy!!??….i odpowiem…na
pewno tak!I dlatego ludzie reaguja na twoj belkot w sesjach,TAK JAK DO TEJ
PORY!Pewnie szlak cie trafia i zzera zazdrosc na widok tych milionow,bo za
Te sumy mozna by wykopac ze 100 nieboszczykow…I to co roku.!Tylko po co??
Widzisz,ludzie sa madrzejsi od ciebie i twoich wyznawcow i wiedza komu
pomoc a komu nie!I niech tak zostanie.Amen.
Krzych99
Go¶æ
« Odpowiedz #223 : Styczeñ 22, 2009, 14:37:47 »

Witam. Niedawno zetkne³em siê z artyku³ami na temat PCH. Tak sobie czytam ste sesje, oczywi¶cie wiele rzeczy mi nie pasuje, ale zanim zajrza³em na to forum i tu trochê poczyta³em, to pojawi³a siê taka my¶l, ¿e to mo¿e byæ próba inwazj innej cywilizacji na Ziemiê i ta próba dotarcia do Faraona ma im to wszystko u³twiæ. Jak widzê nie tylko ja mam podone skojarzenia. Pozdrawiam
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #224 : Styczeñ 22, 2009, 15:05:28 »

@krzych99 przeginasz jak ka¿dy nowicjusz, tu nie wiele osób my¶li o jakie¶ inwazji obcych poprzez piramidê - za du¿o filmu Obcy siê ogl±da widaæ! tu ludzie my¶l±, ¿e co¶ mo¿e byæ nie tak z przekazami Samuela ale nie, ¿e to próba inwazji!!!

Kap³an 718'
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: