Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 19:17:24

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Argumenty PRZECIW przekazom En-ki  (Przeczytany 237023 razy)
0 u¿ytkowników i 32 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #250 : Czerwiec 04, 2009, 21:13:58 »

Jak rozumiem earthangel nie dosyæ, ¿e nigdy nie chorowa³e¶ to potrafisz leczyæ innych, oczywi¶cie bez tej chemii, tak?
earthangel
Go¶æ
« Odpowiedz #251 : Czerwiec 04, 2009, 21:38:55 »

a czy cos takiego napisalam? wcale nie! owszem, chorowa³am. chociaz wybitnie sporadycznie U¶miech ¶wiadomosc natury choroby, nie niweluje calkowicie zachorowania, jedynie bardziej sie rozumie chorobe, a to juz duzo, od tego tylko krok do wyleczenia U¶miech

nie jestem lekarzem. ucze sie leczyc. potrafie sama siebie uleczyc. poza tym umiem tez energia niwelowac ból itp sztuczki, a co do reszty to sie ucze U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #252 : Czerwiec 04, 2009, 21:40:31 »

leczy sie tez sila woli
Zgadzam siê z Tob± i w po³±czeniu z medycyn± naturaln±(natura zaserwowa³a nam bardzo du¿y wybór zió³ dziêki którym mo¿emy byæ zdrowsi) mo¿e odnie¶æ 99% skutek leczenia. Ja sam nie choruje ju¿ od kilku miesiêcy na grypê ani anginê co mi siê wcze¶niej bardzo czêsto zdarza³o. Zrobi³em to si³± woli dwa proste s³owa i pragnienie po³±czone z wiar± daj± efekt. U¶miech

Moim zdaniem je¿eli twierdzisz ¿e potrafisz zniwelowaæ ból to jest to mo¿liwe i gratuluje zdolno¶ci.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2009, 21:41:17 wys³ane przez Mora » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #253 : Czerwiec 04, 2009, 21:42:10 »

Zapyta³em bo z Twojego poprzedniego postu bi³a taka pewno¶æ tez które przedstawia³e¶. Tak jakby¶ pisa³ to z w³asnego do¶wiadczenia. Ale jak siê okaza³o to tylko powtarzane tezy vel ¿yczenia...
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #254 : Czerwiec 08, 2009, 22:06:29 »

Zapyta³em bo z Twojego poprzedniego postu bi³a taka pewno¶æ tez które przedstawia³e¶. Tak jakby¶ pisa³ to z w³asnego do¶wiadczenia. Ale jak siê okaza³o to tylko powtarzane tezy vel ¿yczenia...
He he... Jêzyk
A mo¿e  Mora kreuje siê na guru, i przedstawia ju¿ praktyki, podsuwane przez innych, inn± osobê.U¶miech
Czyli poprostu "plagiat".
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2009, 22:07:17 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #255 : Czerwiec 08, 2009, 22:23:47 »

He he... Jêzyk
A mo¿e  Mora kreuje siê na guru, i przedstawia ju¿ praktyki, podsuwane przez innych, inn± osobê.U¶miech
Czyli poprostu "plagiat".
Pozdrawiam.

komandos040
Powiem Tobie ¿e sam jestem plagiatem wszystkich informacji jakie pozna³em od urodzenia zastanawiam siê czasem co z tego co przekazujê jest naprawdê "moje" ?

pzd. U¶miech
maciekm73
Go¶æ
« Odpowiedz #256 : Czerwiec 09, 2009, 10:44:18 »

MISJA ORIONA FARAON LUCYNY £OBOS

Jaszczur z Oriona - Reptilianin
¯ycie Lucyny £obos, od czasu ¶mierci klinicznej tj. 1988 roku, zmieni³o siê ca³kowicie. Sama z trudem radzi³a sobie z niewyt³umaczalnymi zjawiskami i g³osami, które zago¶ci³y w jej rzeczywisto¶ci. Z wielkim trudem poszukiwa³a fachowej pomocy – niestety, tego przypadku g³osów nie potrafili ogarn±æ ani psychologowie, ani psychoterapeuci. Po raz pierwszy zbadania klinicznego przypadku Lucyny £obos, podjê³a siê £ucja Szajda – psycholog kliniczny z Wroc³awia, do której £obos zg³osi³a siê w 2001 roku. Kolejnym “psychologiem”, który rozpocz±³ pracê z Lucyn± £obos na drodze regresji hipnotycznej – by³ Andrzej Wójcikiewicz. Nastêpnym krokiem by³a ju¿ wspó³praca z Fundacja The Mysteries of the World. Rola Lucyny £obos w Misji Oriona – Faraon, jest przemo¿na – Lucyna jest g³ównym ³±cznikiem. Lucyna £obos, któr± wielu ludzi zna jako channelingowe Medium ³±czno¶ci pomiêdzy ¶wiatem astralnym i Bytami z Oriona – a Ziemi± jest tak naprawdê emisariuszk± orioñskich istot gadzich, jaszczurów i czarnych smoków opêtuj±cych i zniewalaj±cych ludzko¶æ. Poprzez Lucynê £obos ludzie maj± “mo¿liwo¶æ rozmowy” z demonicznym Opiekunem Ziemi, o przybranym do Misji Faraon imieniu SAMUEL. Jak wiadomo Samuel to po hebrajsku Samael, czyli ksi±¿e demonów, który w postaci wê¿a kusi³ Ewê (hebr. Chewe), a nastêpnie j± uwiód³ i sp³odzi³ z ni± Kaina. Uto¿samiany z demonem Asmodeuszem Samuel to dos³ownie “trucizna Boga” albo “zatruwanie Boga”. Przywódca wszystkich szatanów, demon ¶mierci i zag³ady, wedle ksiêgi Henocha jest ksiêciem demonów i czarnoksiê¿ników. Samuel to byt w postaci wê¿a z dwunastoma parami skrzyde³, który spadaj±c z nieba poci±gn±³ do upadku dwa miliony anio³ów, które sta³y siê demonami. I pewnie tyle pomyleñców wierzy w nauki o zag³adzie wedle ideologii Oriona 2012. I takie to s± te Polskie fenomeny pseudoezoteryczne, co to maj± medialne przekazy, ale nie racz± do s³ownika ezoterycznego zajrzeæ, aby siê dowiedzieæ od kogo pomylenie rozumu i g³osy pochodz±. A na g³osy w takich przypadkach demonicznych opêtañ ca³kiem dobrze mo¿e pomóc psychiatra. Taka dzia³alno¶æ nie ma nic wspólnego ze staro¿ytn± ezoteryk± na wzór szkó³ pitagorejskich, gdzie podstaw± wiedzy by³a matematyka…
Hutier
Go¶æ
« Odpowiedz #257 : Czerwiec 09, 2009, 12:28:52 »

Genialne ty sam na to wpad³e¶?Nie ma ¿adnych dowodów na to,¿e to,co napisa³e¶ jest prawd±.Mi trochê tu pachnie fanatyzmem.Tak szatan zszed³ z nieba razem ze swoj± armi± sk±d ja to znam...
wielki budowniczy
Go¶æ
« Odpowiedz #258 : Czerwiec 09, 2009, 16:09:59 »

maciekm73, poda³e¶ po prostu wersjê, w któr± sam wierzysz, a nie ¿aden argument. Ale z tym Samael-em po hebrajsku, to niez³e.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2009, 16:11:57 wys³ane przez wielki budowniczy » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #259 : Czerwiec 09, 2009, 17:33:06 »

maciekm73, poda³e¶ po prostu wersjê, w któr± sam wierzysz, a nie ¿aden argument. Ale z tym Samael-em po hebrajsku, to niez³e.

Nie to, bym ja to ju¿ powiedzia³ jakie¶ pó³ roku temu, i zosta³ wyszydzony, ale ok Jêzyk
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #260 : Lipiec 11, 2009, 21:31:07 »

Witam wszystkich,
Musze przyznaæ, ¿e od pocz±tku podchodzi³em do projektu z pewnym dystansem. Czytaj±c zapis sesji zauwa¿y³em wiele nie¶cis³o¶ci, niekonsekwencji i sprzeczno¶ci. Zastanawiaj±ce jest równie¿ zachowanie istoty, z któr± to pani Lucyna nawi±zuje kontakt, a mianowicie nieodpowiadanie na pewne trudne pytania, czêste odsy³anie na sesje prywatne, zdecydowana krytyka ca³ego ko¶cio³a i wszystkich ksiê¿y, arogancja, poczucie wy¿szo¶ci itd.
Istota owszem du¿o mówi o mi³o¶ci, ale jest to moim zdaniem robione jakby na si³e i w celu zmylenia "przeciwnika", ¿e intencje tej rzekomo pozytywnie nastawionej istoty s± dobre. Istnieje co¶ takiego jak cele deklarowane i cele utajone i jestem pewien, ¿e ten byt astralny ma takie utajone cele, których oczywi¶cie nie wyjawi, ¿eby nie odkryæ swojego prawdziwego oblicza. "S³owicze wdziêki w mê¿czyzny g³osie a w sercu lisie (gadzie) zamiary".
W moim przekonaniu Samuel, z którym pani Lucyna nawi±zuje kontakt, to upad³y anio³. Bardzo du¿o faktów na to wskazuje.
Przykro mi, ¿e Wy zwolennicy Samuela, dali¶cie siê nabraæ, ale jest to de facto istota inteligentniejsza od przeciêtnych ludzi, w zwi±zku z czym ³atwiej jest mu Wami manipulowaæ.
¯yjcie dobrze, mi³ujcie innych ludzi, nie bójcie siê tego wyimaginowanego "koñca ¶wiata w roku 12", wierzcie w Boga i miejcie nadziejê na lepszy ¦wiat, a napewno na Ziemi bêdzie ¿y³o siê lepiej.
Pozdrawiam serdecznie,
Symeon
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #261 : Lipiec 12, 2009, 19:34:22 »

Witaj w¶ród nas Symeon'ie,
byæ mo¿e przeoczy³e¶ pewien ma³y fakt. Zwolennicy projektu s± zwolennikami projektu, nie wyznawcami En-ki'ego.
My równie¿ dostrzegamy pewne nie¶cis³o¶ci, ale gdzie ich nie ma. Mrugniêcie

Powodzenia.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #262 : Lipiec 12, 2009, 20:33:50 »

Ca³a historia z Samuelem dawno zalatuje mi prób± otwarcia drogi dla czego¶ raczej ma³o dobrego . Kojarzy mi siê to z zapisami apokaliptycznymi i zdjêciem pieczêci i uwolnieniem "Bestii" str±conej na 2000 lat do odch³ani i zapieczêtowanej . Mo¿e to g³upie ale ca³e to zamieszaniez otwieraniem zabezpieczenia dla ziemi to wygl±da na otwieranie czego¶ co w³a¶nie jest zabezpieczone i nie powinno byæ otwierane.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #263 : Lipiec 12, 2009, 21:09:43 »

Mo¿e to dziwne, ale dla mnie to nie wygl±da tak, jak opisujesz.
Nie umiê tego wyja¶niæ, tak podpowiada mi intuicja.
 Du¿y u¶miech

zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #264 : Lipiec 12, 2009, 21:43:11 »

Darku oczywi¶cie nie chodzi o dos³owne traktowanie tego co napisa³em ale o analogiê sytuacji
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #265 : Lipiec 12, 2009, 23:39:30 »

Mo¿e to g³upie ale ca³e to zamieszaniez otwieraniem zabezpieczenia dla ziemi to wygl±da na otwieranie czego¶ co w³a¶nie jest zabezpieczone i nie powinno byæ otwierane.

Tego te¿ siê obawiam. Mo¿e to byæ w³a¶nie g³ównym celem utajonym, a pó¼niej je¶li ju¿ plan zostanie zrealizowany, ta istota z rozbrajaj±c± szczero¶ci± przyzna, ¿e klama³a. Oby tak nie by³o.
Jestem przekonany, ¿e Samuel co¶ przed wszystkimi specjalnie ukrywa, ale bardzo trudno rozgry¼æ t± sprawe i odkryæ ten prawdziwy cel, a zw³aszcza, ¿e mimo okresu letniego, nie cierpiê ostatnio na nadmiar wolnego czasu.
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #266 : Lipiec 14, 2009, 19:51:49 »

kiedyś czytałem w Nowym Testamencie słowa , że Bóg jest Panem Niebios a szatan panem Ziemi , dla dociekliwych pozostawiam szukanie wersetu . Słowa te kiedyś przypomniały mi się przy słowach niby Samuela że jest on "opiekunem Ziemi" w połączeniu z tym co napisałem wcześniej jakoś moje uczucia co do całego projektu są delikatnie mówiąc mieszane . Zależy jak podchodzić do zapisów biblijnych co do których jest tyle wątpliwości ale ponoć " w każdej bajce jest odrobina prawdy"
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2009, 19:52:37 wys³ane przez zodiakus71 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #267 : Lipiec 14, 2009, 21:23:45 »

Cytat: zodiakus71
Zale¿y jak podchodziæ do zapisów biblijnych co do których jest tyle w±tpliwo¶ci ale ponoæ " w ka¿dej bajce jest odrobina prawdy"

Zwa¿ jednak, i¿ jest to "odrobina", czy masz pewno¶æ do którj uk³adanki tê drobinê dopasowaæ. Mo¿e te "odwieczne" prawdy s± bardzie k³amliwe ni¿ ustawa przewiduje.

Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #268 : Lipiec 14, 2009, 22:02:57 »

kiedy¶ czyta³em w Nowym Testamencie s³owa , ¿e Bóg jest Panem Niebios a szatan panem Ziemi

Nale¿y przypomnieæ sobie biblijn± scenê kuszenia Jezusa:

"Wówczas wyprowadzi³ Go w górê, pokaza³ Mu w jednej chwili wszystkie królestwa ¶wiata i rzek³ diabe³ do Niego: „Tobie dam potêgê i wspania³o¶æ tego wszystkiego, bo mnie s± poddane i mogê je odst±piæ, komu chcê. Je¶li wiêc upadniesz i oddasz mi pok³on, wszystko bêdzie Twoje”.

Lecz Jezus mu odrzek³: „Napisane jest: »Panu, Bogu swemu, bêdziesz oddawa³ pok³on i Jemu samemu s³u¿yæ bêdziesz«”."

Wiêc z tego fragmentu wynika, ¿e szatan uwa¿a siebie za w³adcê tej ziemi.
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #269 : Lipiec 14, 2009, 22:03:39 »

Darku ja swoje pogl±dy na Stary i Nowy Testament zrewidowa³em dawno temu , prawie 20 lat wstecz po przeczytaniu ksi±¿ki Leona Kosidowskiego "Opowie¶ci biblijne Stary i Nowy Testament" , polecam . Na wiele rzeczy patrzê z przymru¿eniem oka a wiele tych niedorzecznych dla innych traktujê bardzo serio . Dla mnie je¶li nawet biblia jest zlepkiem przypadkowych autorów i ich wizji to jako ca³o¶æ powstanie jej by³o gdzie¶ z góry za³o¿one przez jak±¶ si³ê wy¿sz± .

==========================================================

« Odpowiedz #270 : Lipiec 14, 2009, 23:07:50   

--------------------------------------------------------------------------------
Jak bym Samuela s³ysza³ "odkopiecie z³ote komnaty i uratujecie ludzko¶æ a wy w nagrodê bêdziecie ocaleni tylko uruchomcie zabezpieczenie " i oczywi¶cie obietnica dla przywódców grupy nauczania szerokich rzesz ludzi i przewodzenia im jako nagroda

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2009, 11:00:26 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #270 : Lipiec 15, 2009, 17:47:09 »

Darku ja swoje pogl±dy na Stary i Nowy Testament zrewidowa³em dawno temu , prawie 20 lat wstecz po przeczytaniu ksi±¿ki Leona Kosidowskiego "Opowie¶ci biblijne Stary i Nowy Testament" , polecam . Na wiele rzeczy patrzê z przymru¿eniem oka a wiele tych niedorzecznych dla innych traktujê bardzo serio . Dla mnie je¶li nawet biblia jest zlepkiem przypadkowych autorów i ich wizji to jako ca³o¶æ powstanie jej by³o gdzie¶ z góry za³o¿one przez jak±¶ si³ê wy¿sz± .

==========================================================

« Odpowiedz #270 : Lipiec 14, 2009, 23:07:50  

--------------------------------------------------------------------------------
Jak bym Samuela s³ysza³ "odkopiecie z³ote komnaty i uratujecie ludzko¶æ a wy w nagrodê bêdziecie ocaleni tylko uruchomcie zabezpieczenie " i oczywi¶cie obietnica dla przywódców grupy nauczania szerokich rzesz ludzi i przewodzenia im jako nagroda

Scali³em posty
Darek

To wszystko mi ¶mierdzi na kilometr Goauldami/Reptilianami/Orionami.
Jest te¿ mowa o "pieczêtowaniu ludzi".
Kto mo¿e, niech ten werset poszuka co mówi³ Jezus.
A odnosi³o siê to do nas jako "przestroga", aby¶my byli czujni, i nie dali siê zwie¶æ Z³u- czyli obcej sile demonów, którzy siê nad nami prubuj± pastwiæ.

Teraz wiem doskonale, co spotka³o mamê.
To jeszcze bardziej mnie utwierdzi³o.
Wiêc do nikogo nie udam siê, na ¿adn± sesjê.

Próby "przyci±gniêcia " Nas do tego PCH, prawie im siê uda³o.
Ale tylko w pocz±tkowej fazie.
S³owa Jezusa siê teraz sprawdzi³y.
Analizujemy to z³o, które w podstêpie, prubuje jeszcze nami zaw³adnæ, pod "p³aszczykiem" X- Nibiru.
Bóg ma wszechpotê¿n± w³adzê, i moc, która, w ostateczno¶ci siê rozprawi ze z³em.
Wa¿ne jest , by do tego czasu nie straciæ wiary w zwyciêstwo Dobra..

Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2009, 17:47:46 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #271 : Lipiec 15, 2009, 18:35:14 »

Czy tam jest co¶ z³ego czy dobrego ( w jednej z sesji Samuel wspomina ¿e jest tam zakopana " straszna tajemnica" czy to Faraon j± ukrywa i ona wyjdzie na jaw ) jaednak zostaje pokusa grzebania za tym i chêæ poznania z³ego i dobrego ( tu analogia do biblijnej Ewy i sens grzechu pierworodnego ) . Mimo wszystko nawet ja jestem ciekaw co tam jest choæ siê tego obawiam a ludzko¶æ znajduj±c to nie bêdzie w stanie oprzeæ siê otwarciu wrót
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #272 : Lipiec 15, 2009, 18:55:50 »

Czy tam jest co¶ z³ego czy dobrego ( w jednej z sesji Samuel wspomina ¿e jest tam zakopana " straszna tajemnica" czy to Faraon j± ukrywa i ona wyjdzie na jaw ) jaednak zostaje pokusa grzebania za tym i chêæ poznania z³ego i dobrego ( tu analogia do biblijnej Ewy i sens grzechu pierworodnego ) . Mimo wszystko nawet ja jestem ciekaw co tam jest choæ siê tego obawiam a ludzko¶æ znajduj±c to nie bêdzie w stanie oprzeæ siê otwarciu wrót
Wiesz, U¶miech nic nie bêdzie...tylko inwazja niezapowiedziana Orionów....
A wtedy to bêdziemy mieli pozamiatane.
Bo s± technologicznie bardziej uzbrojeni ni¿ my.
Wiêc , wa¿ne jest by do tego nie dopu¶ciæ.
Chyba,¿e chcesz niekontrolowanego najazdu, pocz±wszy w Egipcie, a skoñczywszy na akcjach podniebno-galaktycznych.
Nie znamy ich, wiêc nie wiemy, czym dysponuj±.
Ale to wrogie si³y, które s± sprzymierzeñcami upad³ych.
Czyli s± na us³ugach "ciemnej rodzinki".
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2009, 18:56:42 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #273 : Lipiec 15, 2009, 21:11:15 »

Znalaz³em ciekawe fragmenty w Nowym Testamencie: 

NOWY TESTAMENT
1 List do Tymoteusza

Przestroga przed b³êdnymi naukami

4
1 Duch za¶ otwarcie mówi1, ¿e w czasach ostatnich niektórzy odpadn± od wiary, sk³aniaj±c siê ku duchom zwodniczym i ku naukom demonów. 2 [Stanie siê to] przez takich, którzy ob³udnie k³ami±, maj± w³asne sumienie napiêtnowane2. (...) Odrzucaj natomiast ¶wiatowe i babskie ba¶nie! Sam za¶ æwicz siê w pobo¿no¶ci! 8 Bo æwiczenie cielesne nie na wiele siê przyda; pobo¿no¶æ za¶ przydatna jest do wszystkiego, maj±c zapewnienie ¿ycia obecnego i tego, które ma nadej¶æ. (...)

NOWY TESTAMENT
2 List do Tesaloniczan

Okoliczno¶ci powtórnego przyj¶cia Chrystusa

2
1 W sprawie przyj¶cia Pana naszego Jezusa Chrystusa i naszego zgromadzenia siê wokó³ Niego, prosimy was, bracia, 2 aby¶cie siê nie dali zbyt ³atwo zachwiaæ w waszym rozumieniu ani zastraszyæ b±d¼ przez ducha1, b±d¼ przez mowê1, b±d¼ przez list, rzekomo od nas pochodz±cy, jakoby ju¿ nastawa³ dzieñ Pañski. 3 Niech was w ¿aden sposób nikt nie zwodzi, bo [dzieñ ten nie nadejdzie], dopóki nie przyjdzie najpierw odstêpstwo2 i nie objawi siê cz³owiek grzechu, syn zatracenia2, 4 który siê sprzeciwia i wynosi ponad wszystko, co nazywa siê Bogiem lub tym, co odbiera cze¶æ3, tak ¿e zasi±dzie w ¶wi±tyni Boga3 dowodz±c, ¿e sam jest Bogiem. 5 Czy nie pamiêtacie, jak mówi³em wam o tym, gdy w¶ród was przebywa³em? 6 4 Wiecie, co go teraz powstrzymuje, aby objawi³ siê w swoim czasie. 7 Albowiem ju¿ dzia³a tajemnica bezbo¿no¶ci. Niech tylko ten, co teraz powstrzymuje, ust±pi miejsca, 8 wówczas uka¿e siê Niegodziwiec, którego Pan Jezus zg³adzi tchnieniem swoich ust5 i wniwecz obróci [samym] objawieniem swego przyj¶cia. 9 Pojawieniu siê jego towarzyszyæ bêdzie dzia³anie szatana, z ca³± moc±, w¶ród znaków i fa³szywych cudów6, 10 [dzia³anie] z wszelkim zwodzeniem ku nieprawo¶ci tych, którzy gin±, poniewa¿ nie przyjêli mi³o¶ci prawdy, aby dost±piæ zbawienia.(...)
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #274 : Lipiec 15, 2009, 21:39:18 »

@Symeon, to bardzo du¿o t³umaczy , ow± sytuacjê z Samciem.

Znajd¼ proszê , jeszcze to o czym Jezus wspomina³, i przestrzega³ nas przed znakowaniem.
to ku przestrodze dla innych, którzy uwierz± w te ocalenie -poci±g- ich wybawienia.

Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2009, 21:39:45 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: