Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 19:25:21

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Argumenty PRZECIW przekazom En-ki  (Przeczytany 237056 razy)
0 u¿ytkowników i 26 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #300 : Lipiec 21, 2009, 09:14:38 »

Ciekawe gdzie jest napisane ¿e chc± przywróciæ faraona do w³adzy Co¶  mo¿e poprzyj swoje s³owa argumentami i przytocz wybrany fragment.Sama jestem ciekawa gdzie tak pisze  Szok
Widze ¿e postanowi³e¶ rozruszaæ to forum,bo dawno nie by³o tutaj awantury.
Ciekawe jakiego uzywa³e¶ poprzednio nika ?? Moze admin to sprawdzi U¶miech
Nie broniê Kap³ana bo czasem dawa³ nie¼le popaliæ ,ale ¿eby kogo¶ oskar¿aæ o branie dragów  Szok i to publicznie Co¶ tak nie mo¿na.To nie jest w por¿adku,mo¿na komu¶ takimi oskarzeniami zrobiæ krzwdê.
Pozdrawiam U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #301 : Lipiec 21, 2009, 09:28:02 »

Widzisz chanell, twoje wypowiedzi te¿ sobie poczyta³em. Gdyby¶ uwa¿nie czyta³a wypowiedzi, zw³aszcza te które chcesz komentowaæ to zauwa¿y³aby¶ ¿e fragment mojej wypowiedzi by³ umieszczony w cudzys³owiu. Oznacza to ¿e jest to fagment cytowany, z tego co pamiêtam to film "39,5" i mia³ oddaæ pewn± atmosferê - nie by³ natomiast absolutnie jak±kolwiek prób± zarzucenia komu¶ ¿e bierze. Czytaj prosze uwa¿nie. I nie dopowiadaj.
A czy mój pierwszy post by³ prowokacj±? Oczywi¶cie ¿e by³. Bo oprócz sceptycyzmy brakuje tutaj jeszcze zdrowego i racjonalnego os±du sytuacji. Tak aby rozruszaæ dyskusjê.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #302 : Lipiec 21, 2009, 09:30:47 »

Spytaj raczej jakich ników u¿ywa³ Moru¶?
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #303 : Lipiec 21, 2009, 09:32:39 »

Chanell: fakt, niech admin sprawdzi i potwierdzi lub zaprzeczy tu na forum ¿e dotychczas nie posiada³em innego nicka na tym forum.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #304 : Lipiec 21, 2009, 09:44:35 »

Chanell: fakt, niech admin sprawdzi i potwierdzi lub zaprzeczy tu na forum ¿e dotychczas nie posiada³em innego nicka na tym forum.
Sorry U¶miech faktycznie nie zauwa¿y³am cytatu,mój b³ad ,ale pocztam sobie twoje wypowiedzi i domyslê siê kim jeste¶,bo juz mam pewne podejrzenia  Du¿y u¶miech nie wiesz Marek ¿e" kazda kobieta to szpieg"  Mrugniêcie

Ksiêga Koheleta 3,1
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #305 : Lipiec 21, 2009, 09:51:28 »

Ciekawa jest postaæ dyrektora znacz±cego zak³adu farmaceutycznego w Polsce,który ju¿ od ponad godziny siedzi sobie na forum Cheopsa i dyskutuje w godzinach pracy.

Aaaa.. rozumiem.Urlop pan dyrektor ma.

Nie starczy³o w tym roku na wczasy?

Rozumiem-wczasy w mie¶cie. Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #306 : Lipiec 21, 2009, 10:01:46 »

Koty maja charaktery ale naprawde nie musza byc zlosliwe. Udzielilo Ci sie z forumowej atmosfery? kocie bierz prosze to co dobre, zla nie warto propagowac.

Witaj  marek324 , bierz co fajne , nie przejmuj sie  "zakreceniami" , one sa, taka uroda tego forum.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 10:03:39 wys³ane przez Kiara » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #307 : Lipiec 21, 2009, 10:07:39 »

oj kocie, kocie. zupe³nie nie rozumiem uszczypliwo¶ci w twoim tonie. rozczarujê ciê - nie jestem na urlopie. to ¿e w godzinach pracy mogê sobie tutaj podyskutowaæ to efekt dobrego zarz±dzania i efektywnego organizowania sobie i innym pracy. w przeciwieñstwie do Ciebie zupe³nie szczerze ¿yczê Ci aby¶ te¿ móg³ sobie wypracowaæ tak± pozycjê która umo¿liwi Ci samodzielne organizowanie sobie pracy.
chanell - liczê na ciekaw± rozmowê. wszak nic bardziej intryguj±cego ni¿ "kobieca intuicja" U¶miech

===========================================================

« Odpowiedz #309 : Lipiec 21, 2009, 11:18:09 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek   

--------------------------------------------------------------------------------
poza tym kocie jeszcze jedna uwaga: cz³owiek ¶wiadomy to cz³owiek w wielu aspektach samokre¶laj±cy siê i samostanowi±cy. Nie musisz odrazu atakowaæ wszystkich którzy nie zgadaj± siê z Twoim ¶wiatopogl±dem, gdy¿ zawiewa to trochê totalitarno¶ci±, która jak pokazuje historia nikomu jeszcze nie wysz³a na dobre. Chwytaj±c siê jak ton±cy brzytwy, usilnie starasz siê zdyskretytowaæ "odmiennie my¶l±cych" ni¿ Ty, co przy Twoim swoistym braku dystansu ukazuje i¿ jedyn± warto¶ci± Ciê okre¶laj±c±, bez której czujesz siê zagubiony jest PCH. Nie têdy droga. Czy¿by bez tego projektu niewiele mia³bys do zaoferowania?

Witaj równie¿ Kiara. Urodê tego forum ju¿ szcz±tkowo pozna³em. Podoba mi siê Twój luz. Mi³ego dnia. 

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 19:49:54 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #308 : Lipiec 21, 2009, 10:30:23 »

Marek m±dre s³owa U¶miech ale za pisanie postu pod postem admin ciê "zabije" Jêzyk

Ksiêga Koheleta 3,1
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #309 : Lipiec 21, 2009, 10:34:42 »

mam nadziejê ¿e wykarze siê wyrozumia³o¶ci±, korekcja ortograficzna U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #310 : Lipiec 21, 2009, 10:39:28 »

S± ludzie nastawieni do ¿ycia na TAK,
ale s± te¿ ci, którzy ci±gle taplaj± siê w NIE Mrugniêcie
Szukaj± dziur, niedoskona³o¶ci i obna¿aj± je, nie zdaj±c sobie sprawy, ¿e wyci±gaj± na wierzch w³asne kompleksy.

Brawo, pozwól w takim razie, ¿e ode¶lê Ciê z tymi "poradami/nukami" do Twojego, w³asnego postu:

Odp: Argumenty PRZECIW przekazom En-ki
Odpowiedz #290 : Lipiec 20, 2009, 16:06:54

edit: teraz ¿a³ujê, ¿e zdemaskowa³em marka324 po jego pierwszym po¶cie. Mog³em pozwoliæ mu d³u¿ej pograæ rolê zwolennika pch -mo¿e dziêki temu dotar³oby do niektórych jak daj± sob± ³atwo manipulowaæ czyli dawaæ robiæ z siebie przys³owiowego wa³a... hmmm.. byæ mo¿e znowu poniektórzy odczytaliby samciowe wibracje w nim...
Ech, ale sam sobie jestem winny, có¿.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 10:46:28 wys³ane przez arteq » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #311 : Lipiec 21, 2009, 10:40:51 »

Witaj równie¿ Kiara. Urodê tego forum ju¿ szcz±tkowo pozna³em. Podoba mi siê Twój luz. Mi³ego dnia. U¶miech

Dzieki. Moze staniesz sie moim wielbicielem na 5 minut....  Mrugniêcie U¶miech , ale uwazaj bo ja tupie nogami i czestuje "piorunujacymi cukiereczkami", w metalnosci moze to zrobic dziure na wylot....  Mrugniêcie Cool
Ale jestem. U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 10:41:55 wys³ane przez Kiara » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #312 : Lipiec 21, 2009, 10:52:49 »

arteq: nie ¿a³uj ¿e mnie "zdemaskowa³e¶: U¶miech jak czytam wypowiedz niektórych osób nie wiem jak d³ugo móg³bym jeszcze w co¶ takiego brn±æ. Mam niez³± wyobra¼niê i luz ale w niektórych przypadkach to prawda, zaleca siê zminê leczenia.

Kiara: o moj± mentalno¶æ siê nie obawiaj. Jest ugruntowana. U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #313 : Lipiec 21, 2009, 10:52:56 »

Arteq U¶miech twoje zdemaskowanie Marka i tak nic nie da³o,bo samo wychwalanie Kap³ana ju¿ mi da³o do zastanowienia i podesz³am z duuuuuuuu¿± rezerw± do jego pierwszego postu.Pewnie wiêkszo¶æ ludzi na forum te¿.
Pozdr U¶miech

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #314 : Lipiec 21, 2009, 10:58:50 »

O! To powiem Ci, ¿e znam jeszcze jedn± osobê z tego forum która przytakuje 718 i mocno uto¿samia siê z jego teoriami...
Czy nad jej postami te¿ zastanawiasz siê i podchodzisz z "duuuuuuuu¿± rezerw±" to postów jej autorstwa?
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #315 : Lipiec 21, 2009, 11:48:21 »

A teraz jeszcze zdanie, no mo¿e dwa do Kap³ana '718 - poniewa¿ jeste¶ bieg³y w numerologi, mam nadziejê i¿ zgodzisz siê z moim wywodem:

m a   r  e   k  3  2  4  - mój nick
13 1 18  5 11  3  2  4  - podstawiamy cyfry odpowiadaj±ce kolejno¶ci w alfabecie
___________  ______
              48          9  - sumujemy w grupach, gdy¿ s± to cyfry i litery

Teraz nale¿y 48 przemno¿yæ przez 9 poniewa¿ s± to symbole przeciwstawne: litery i cyfry - otrzymujemy 432.

A teraz musimy do tego dodaæ tajemny, ukryty znak w jednej z pierwszych linii procesorów Intel AT: 286.

432 + 286 = 718, 718! To mój znak, moja cyfra, musisz upa¶æ przede mn± na kolana i oddaæ mi cze¶æ U¶miech

Cyfry maj± to do siebie ¿e mo¿na z nimi zrobiæ wszystko co chcesz, i proszê nie pisz ludziom do czego Ty nie doszed³e¶ i jakich to osi±gniêæ nie masz: próbowa³em przebrn±æ przed te dwie twoje "prace", niestety nie uda³o mi siê dobrn±æ do koñca.

Skrajnym wszak przejawem numerologii jest ksiêgowo¶æ kreatywna. O takich przypadkach przecie¿ by³o ostatnimi czasy bardzo g³o¶no: Lehman Brother, etc..
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 12:06:53 wys³ane przez marek324 » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #316 : Lipiec 21, 2009, 13:09:26 »

Marku324!!

Ja poprostu my¶lê,¿e Twój pierwszy post jest jednym wielkim k³amstwem.

I nie pisz mi tutaj o dobrej organizacji pracy(niby zarz±dzanego przez Ciebie znanego zak³adu farmaceutycznego) i zwi±zanej z tym mo¿liwo¶ci przesiadywania na forum,bo dla ka¿dego zdrowego na umy¶le cz³owieka jest to kolejna dziecinada.

Pan DYREKTOR nie ma nic wa¿niejszego do roboty ni¿ wyra¿enie swojej opinii na temat Kap³ana718 w pierwszym swoim po¶cie.

Piszê z³o¶liwie Kiaro,bo Ty widocznie nie czujesz takich klimatów ale kolega Marek robi z Was wszystkich wa³a.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #317 : Lipiec 21, 2009, 13:17:08 »

usuwa ci sie koteczku grunt spod nóg ¿e coraz mniej jest podobych tobie? dlatego atakujesz, jeste¶ agresywny itd? Ja ciê ani nie chcê ani nie muszê do niczego przekonywaæ. Mo¿na by by³o napisaæ ¿e jestem ponad to, ale tak naprawdê jestem ponad ciebie. bez urazy. je¿eli zarówno ton jak równie¿ forma twojej ostatniej wypowiedzi jest wszystkim na co ciê staæ to dalsz± dyskusjê z toba uwa¿am za bezcelow± stratê czasu. ale mam dla ciebie propozycjê: wyci±gnij przed siebie rêkê, otwórz d³oñ, zegnij nadgarstek w swoj± stronê tak aby¶ widzia³ wewnêtrzn± stronê d³oni, a nastêpnie... talk to the hand U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #318 : Lipiec 21, 2009, 13:24:22 »

A pozatym o jakim Ty gruncie DYREKTORZE piszesz.

Nic mi siê nie usuwa spod nóg.

To Twoja chora wyobra¼nia od jakiego¶ czasu rysuje bzdury na tym forum.

Co Ty mo¿esz wiedzieæ o moim ¶wiatopogl±dzie,skoro nigdy go nie przedstawi³em na forum?

Pozdrawiam Ciebie i Morê! Mrugniêcie
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #319 : Lipiec 21, 2009, 13:28:48 »

"Nie dyskutuj z idiot±, najpierw sprowadzi Ciê do swojego poziomu a potem pokona do¶wiadczeniem"
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #320 : Lipiec 21, 2009, 13:35:32 »

Skoñczy³em z Tob± dobry cz³owieku. U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech
memphis
Go¶æ
« Odpowiedz #321 : Lipiec 21, 2009, 14:02:20 »

Mam nadzieje, iz przestaliscie sie drapac panowie...Ani to tutaj oryginalne, ani inowacyjne...
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #322 : Lipiec 21, 2009, 19:07:11 »

Piszê z³o¶liwie Kiaro,bo Ty widocznie nie czujesz takich klimatów ale kolega Marek robi z Was wszystkich wa³a.
Brawo Kocie, pierwszy krok zrobiony. Ciekami mnie po jakim czasie zorientujesz siê, ¿e samcio/lucynka/pch robi z Ciebie... jeszcze wiêkszego wa³a.

edit: aha, i nie ze wszystkich, nie ze wszystkich... niektórzy natychmiast go przejrzeli
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 19:08:43 wys³ane przez arteq » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #323 : Lipiec 21, 2009, 20:05:12 »

Cytat: Marek324
Egipt za panowania faraonów, w tym równie¿ Cheopsa by³ krajem w³adzy absolutnej w okowach której istnia³o i by³o powszechnie akceptowane niewolnictwo. Zniewoleniu podlega³y zarówno jednostki jak równie¿ ca³e narody.

Rozumiê, ze swe twierdzenia opierasz na wiedzy akademickiej, tak jeszcze kurczowo szerzonej w programach edukacyjnych.
Mniemam, ze ju¿ nied³ugo zmieni siê wiele z tych "twierdzeñ". Nie dalej jak w niedzielê ogl±da³em program, chyba na NG, który na podstawie dowodów archeologicznych poddawa³ w w±tpliwo¶æ dotychczasowe twierdzenia, jakoby przy piramidach pracowali tylko niewolnicy. podkre¶lono w nim dobitnie, ¿e zdecydowana wiêkszo¶æ tam pracuj±cych ludzi by³a wolna, w dos³ownym znaczeniu tego s³owa.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #324 : Lipiec 21, 2009, 21:08:45 »

Brawo Kocie, pierwszy krok zrobiony. Ciekami mnie po jakim czasie zorientujesz siê, ¿e samcio/lucynka/pch robi z Ciebie... jeszcze wiêkszego wa³a.

Tacy to maja dobrze w tych trudnych czasach.Moga sie udac na bal przebierancow,nie wydajac ani zlotowki na kostium.
Pozdrawiam. Du¿y u¶miech
Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: