chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #300 : Lipiec 21, 2009, 09:14:38 » |
|
Ciekawe gdzie jest napisane Âże chcÂą przywrĂłciĂŚ faraona do wÂładzy moÂże poprzyj swoje sÂłowa argumentami i przytocz wybrany fragment.Sama jestem ciekawa gdzie tak pisze Widze Âże postanowiÂłeÂś rozruszaĂŚ to forum,bo dawno nie byÂło tutaj awantury. Ciekawe jakiego uzywaÂłeÂś poprzednio nika ?? Moze admin to sprawdzi Nie broniĂŞ KapÂłana bo czasem dawaÂł nieÂźle popaliĂŚ ,ale Âżeby kogoÂś oskarÂżaĂŚ o branie dragĂłw i to publicznie tak nie moÂżna.To nie jest w porÂżadku,moÂżna komuÂś takimi oskarzeniami zrobiĂŚ krzwdĂŞ. Pozdrawiam
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #301 : Lipiec 21, 2009, 09:28:02 » |
|
Widzisz chanell, twoje wypowiedzi teÂż sobie poczytaÂłem. GdybyÂś uwaÂżnie czytaÂła wypowiedzi, zwÂłaszcza te ktĂłre chcesz komentowaĂŚ to zauwaÂżyÂłabyÂś Âże fragment mojej wypowiedzi byÂł umieszczony w cudzysÂłowiu. Oznacza to Âże jest to fagment cytowany, z tego co pamiĂŞtam to film "39,5" i miaÂł oddaĂŚ pewnÂą atmosferĂŞ - nie byÂł natomiast absolutnie jakÂąkolwiek prĂłbÂą zarzucenia komuÂś Âże bierze. Czytaj prosze uwaÂżnie. I nie dopowiadaj. A czy mĂłj pierwszy post byÂł prowokacjÂą? OczywiÂście Âże byÂł. Bo oprĂłcz sceptycyzmy brakuje tutaj jeszcze zdrowego i racjonalnego osÂądu sytuacji. Tak aby rozruszaĂŚ dyskusjĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #302 : Lipiec 21, 2009, 09:30:47 » |
|
Spytaj raczej jakich nikĂłw uÂżywaÂł MoruÂś?
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #303 : Lipiec 21, 2009, 09:32:39 » |
|
Chanell: fakt, niech admin sprawdzi i potwierdzi lub zaprzeczy tu na forum Âże dotychczas nie posiadaÂłem innego nicka na tym forum.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #304 : Lipiec 21, 2009, 09:44:35 » |
|
Chanell: fakt, niech admin sprawdzi i potwierdzi lub zaprzeczy tu na forum Âże dotychczas nie posiadaÂłem innego nicka na tym forum.
Sorry faktycznie nie zauwaÂżyÂłam cytatu,mĂłj bÂład ,ale pocztam sobie twoje wypowiedzi i domyslĂŞ siĂŞ kim jesteÂś,bo juz mam pewne podejrzenia nie wiesz Marek Âże" kazda kobieta to szpieg"
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #305 : Lipiec 21, 2009, 09:51:28 » |
|
Ciekawa jest postaĂŚ dyrektora znaczÂącego zakÂładu farmaceutycznego w Polsce,ktĂłry juÂż od ponad godziny siedzi sobie na forum Cheopsa i dyskutuje w godzinach pracy. Aaaa.. rozumiem.Urlop pan dyrektor ma. Nie starczyÂło w tym roku na wczasy? Rozumiem-wczasy w mieÂście.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #306 : Lipiec 21, 2009, 10:01:46 » |
|
Koty maja charaktery ale naprawde nie musza byc zlosliwe. Udzielilo Ci sie z forumowej atmosfery? kocie bierz prosze to co dobre, zla nie warto propagowac. Witaj marek324 , bierz co fajne , nie przejmuj sie "zakreceniami" , one sa, taka uroda tego forum. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 10:03:39 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #307 : Lipiec 21, 2009, 10:07:39 » |
|
oj kocie, kocie. zupeÂłnie nie rozumiem uszczypliwoÂści w twoim tonie. rozczarujĂŞ ciĂŞ - nie jestem na urlopie. to Âże w godzinach pracy mogĂŞ sobie tutaj podyskutowaĂŚ to efekt dobrego zarzÂądzania i efektywnego organizowania sobie i innym pracy. w przeciwieĂąstwie do Ciebie zupeÂłnie szczerze ÂżyczĂŞ Ci abyÂś teÂż mĂłgÂł sobie wypracowaĂŚ takÂą pozycjĂŞ ktĂłra umoÂżliwi Ci samodzielne organizowanie sobie pracy. chanell - liczĂŞ na ciekawÂą rozmowĂŞ. wszak nic bardziej intrygujÂącego niÂż "kobieca intuicja" =========================================================== « Odpowiedz #309 : Lipiec 21, 2009, 11:18:09 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek -------------------------------------------------------------------------------- poza tym kocie jeszcze jedna uwaga: czÂłowiek Âświadomy to czÂłowiek w wielu aspektach samokreÂślajÂący siĂŞ i samostanowiÂący. Nie musisz odrazu atakowaĂŚ wszystkich ktĂłrzy nie zgadajÂą siĂŞ z Twoim ÂświatopoglÂądem, gdyÂż zawiewa to trochĂŞ totalitarnoÂściÂą, ktĂłra jak pokazuje historia nikomu jeszcze nie wyszÂła na dobre. ChwytajÂąc siĂŞ jak tonÂący brzytwy, usilnie starasz siĂŞ zdyskretytowaĂŚ "odmiennie myÂślÂących" niÂż Ty, co przy Twoim swoistym braku dystansu ukazuje iÂż jedynÂą wartoÂściÂą CiĂŞ okreÂślajÂącÂą, bez ktĂłrej czujesz siĂŞ zagubiony jest PCH. Nie tĂŞdy droga. CzyÂżby bez tego projektu niewiele miaÂłbys do zaoferowania? Witaj rĂłwnieÂż Kiara. UrodĂŞ tego forum juÂż szczÂątkowo poznaÂłem. Podoba mi siĂŞ TwĂłj luz. MiÂłego dnia. ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 19:49:54 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #308 : Lipiec 21, 2009, 10:30:23 » |
|
Marek mÂądre sÂłowa ale za pisanie postu pod postem admin ciĂŞ "zabije"
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #309 : Lipiec 21, 2009, 10:34:42 » |
|
mam nadziejĂŞ Âże wykarze siĂŞ wyrozumiaÂłoÂściÂą, korekcja ortograficzna
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #310 : Lipiec 21, 2009, 10:39:28 » |
|
S¹ ludzie nastawieni do ¿ycia na TAK, ale s¹ te¿ ci, którzy ci¹gle taplaj¹ siê w NIE Szukaj¹ dziur, niedoskona³oœci i obna¿aj¹ je, nie zdaj¹c sobie sprawy, ¿e wyci¹gaj¹ na wierzch w³asne kompleksy. Brawo, pozwól w takim razie, ¿e odeœlê Ciê z tymi "poradami/nukami" do Twojego, w³asnego postu: Odp: Argumenty PRZECIW przekazom En-ki Odpowiedz #290 : Lipiec 20, 2009, 16:06:54 edit: teraz ¿a³ujê, ¿e zdemaskowa³em marka324 po jego pierwszym poœcie. Mog³em pozwoliÌ mu d³u¿ej pograÌ rolê zwolennika pch -mo¿e dziêki temu dotar³oby do niektórych jak daj¹ sob¹ ³atwo manipulowaÌ czyli dawaÌ robiÌ z siebie przys³owiowego wa³a... hmmm.. byÌ mo¿e znowu poniektórzy odczytaliby samciowe wibracje w nim... Ech, ale sam sobie jestem winny, có¿.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 10:46:28 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #311 : Lipiec 21, 2009, 10:40:51 » |
|
Witaj rĂłwnieÂż Kiara. UrodĂŞ tego forum juÂż szczÂątkowo poznaÂłem. Podoba mi siĂŞ TwĂłj luz. MiÂłego dnia. UÂśmiech Dzieki. Moze staniesz sie moim wielbicielem na 5 minut.... , ale uwazaj bo ja tupie nogami i czestuje "piorunujacymi cukiereczkami", w metalnosci moze to zrobic dziure na wylot.... Ale jestem. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 10:41:55 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #312 : Lipiec 21, 2009, 10:52:49 » |
|
arteq: nie ¿a³uj ¿e mnie "zdemaskowa³eœ: jak czytam wypowiedz niektórych osób nie wiem jak d³ugo móg³bym jeszcze w coœ takiego brn¹Ì. Mam niez³¹ wyobraŸniê i luz ale w niektórych przypadkach to prawda, zaleca siê zminê leczenia. Kiara: o moj¹ mentalnoœÌ siê nie obawiaj. Jest ugruntowana.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #313 : Lipiec 21, 2009, 10:52:56 » |
|
Arteq twoje zdemaskowanie Marka i tak nic nie da³o,bo samo wychwalanie Kap³ana ju¿ mi da³o do zastanowienia i podesz³am z duuuuuuuu¿¹ rezerw¹ do jego pierwszego postu.Pewnie wiêkszoœÌ ludzi na forum te¿. Pozdr
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #314 : Lipiec 21, 2009, 10:58:50 » |
|
O! To powiem Ci, ¿e znam jeszcze jedn¹ osobê z tego forum która przytakuje 718 i mocno uto¿samia siê z jego teoriami... Czy nad jej postami te¿ zastanawiasz siê i podchodzisz z "duuuuuuuu¿¹ rezerw¹" to postów jej autorstwa?
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #315 : Lipiec 21, 2009, 11:48:21 » |
|
A teraz jeszcze zdanie, no mo¿e dwa do Kap³ana '718 - poniewa¿ jesteœ bieg³y w numerologi, mam nadziejê i¿ zgodzisz siê z moim wywodem: m a r e k 3 2 4 - mój nick 13 1 18 5 11 3 2 4 - podstawiamy cyfry odpowiadaj¹ce kolejnoœci w alfabecie ___________ ______ 48 9 - sumujemy w grupach, gdy¿ s¹ to cyfry i litery Teraz nale¿y 48 przemno¿yÌ przez 9 poniewa¿ s¹ to symbole przeciwstawne: litery i cyfry - otrzymujemy 432. A teraz musimy do tego dodaÌ tajemny, ukryty znak w jednej z pierwszych linii procesorów Intel AT: 286. 432 + 286 = 718, 718! To mój znak, moja cyfra, musisz upaœÌ przede mn¹ na kolana i oddaÌ mi czeœÌ Cyfry maj¹ to do siebie ¿e mo¿na z nimi zrobiÌ wszystko co chcesz, i proszê nie pisz ludziom do czego Ty nie doszed³eœ i jakich to osi¹gniêÌ nie masz: próbowa³em przebrn¹Ì przed te dwie twoje "prace", niestety nie uda³o mi siê dobrn¹Ì do koùca. Skrajnym wszak przejawem numerologii jest ksiêgowoœÌ kreatywna. O takich przypadkach przecie¿ by³o ostatnimi czasy bardzo g³oœno: Lehman Brother, etc..
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 12:06:53 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #316 : Lipiec 21, 2009, 13:09:26 » |
|
Marku324!!
Ja poprostu myÂślĂŞ,Âże TwĂłj pierwszy post jest jednym wielkim kÂłamstwem.
I nie pisz mi tutaj o dobrej organizacji pracy(niby zarzÂądzanego przez Ciebie znanego zakÂładu farmaceutycznego) i zwiÂązanej z tym moÂżliwoÂści przesiadywania na forum,bo dla kaÂżdego zdrowego na umyÂśle czÂłowieka jest to kolejna dziecinada.
Pan DYREKTOR nie ma nic waÂżniejszego do roboty niÂż wyraÂżenie swojej opinii na temat KapÂłana718 w pierwszym swoim poÂście.
PiszĂŞ zÂłoÂśliwie Kiaro,bo Ty widocznie nie czujesz takich klimatĂłw ale kolega Marek robi z Was wszystkich waÂła.
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #317 : Lipiec 21, 2009, 13:17:08 » |
|
usuwa ci sie koteczku grunt spod nĂłg Âże coraz mniej jest podobych tobie? dlatego atakujesz, jesteÂś agresywny itd? Ja ciĂŞ ani nie chcĂŞ ani nie muszĂŞ do niczego przekonywaĂŚ. MoÂżna by byÂło napisaĂŚ Âże jestem ponad to, ale tak naprawdĂŞ jestem ponad ciebie. bez urazy. jeÂżeli zarĂłwno ton jak rĂłwnieÂż forma twojej ostatniej wypowiedzi jest wszystkim na co ciĂŞ staĂŚ to dalszÂą dyskusjĂŞ z toba uwaÂżam za bezcelowÂą stratĂŞ czasu. ale mam dla ciebie propozycjĂŞ: wyciÂągnij przed siebie rĂŞkĂŞ, otwĂłrz dÂłoĂą, zegnij nadgarstek w swojÂą stronĂŞ tak abyÂś widziaÂł wewnĂŞtrznÂą stronĂŞ dÂłoni, a nastĂŞpnie... talk to the hand
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #318 : Lipiec 21, 2009, 13:24:22 » |
|
A pozatym o jakim Ty gruncie DYREKTORZE piszesz. Nic mi siĂŞ nie usuwa spod nĂłg. To Twoja chora wyobraÂźnia od jakiegoÂś czasu rysuje bzdury na tym forum. Co Ty moÂżesz wiedzieĂŚ o moim ÂświatopoglÂądzie,skoro nigdy go nie przedstawiÂłem na forum? Pozdrawiam Ciebie i MorĂŞ!
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #319 : Lipiec 21, 2009, 13:28:48 » |
|
"Nie dyskutuj z idiotÂą, najpierw sprowadzi CiĂŞ do swojego poziomu a potem pokona doÂświadczeniem"
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #320 : Lipiec 21, 2009, 13:35:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
memphis
Gość
|
|
« Odpowiedz #321 : Lipiec 21, 2009, 14:02:20 » |
|
Mam nadzieje, iz przestaliscie sie drapac panowie...Ani to tutaj oryginalne, ani inowacyjne...
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #322 : Lipiec 21, 2009, 19:07:11 » |
|
PiszĂŞ zÂłoÂśliwie Kiaro,bo Ty widocznie nie czujesz takich klimatĂłw ale kolega Marek robi z Was wszystkich waÂła. Brawo Kocie, pierwszy krok zrobiony. Ciekami mnie po jakim czasie zorientujesz siĂŞ, Âże samcio/lucynka/pch robi z Ciebie... jeszcze wiĂŞkszego waÂła. edit: aha, i nie ze wszystkich, nie ze wszystkich... niektĂłrzy natychmiast go przejrzeli
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 19:08:43 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #323 : Lipiec 21, 2009, 20:05:12 » |
|
Egipt za panowania faraonów, w tym równie¿ Cheopsa by³ krajem w³adzy absolutnej w okowach której istnia³o i by³o powszechnie akceptowane niewolnictwo. Zniewoleniu podlega³y zarówno jednostki jak równie¿ ca³e narody. Rozumiê, ze swe twierdzenia opierasz na wiedzy akademickiej, tak jeszcze kurczowo szerzonej w programach edukacyjnych. Mniemam, ze ju¿ nied³ugo zmieni siê wiele z tych "twierdzeù". Nie dalej jak w niedzielê ogl¹da³em program, chyba na NG, który na podstawie dowodów archeologicznych poddawa³ w w¹tpliwoœÌ dotychczasowe twierdzenia, jakoby przy piramidach pracowali tylko niewolnicy. podkreœlono w nim dobitnie, ¿e zdecydowana wiêkszoœÌ tam pracuj¹cych ludzi by³a wolna, w dos³ownym znaczeniu tego s³owa.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Kahuna
Gość
|
|
« Odpowiedz #324 : Lipiec 21, 2009, 21:08:45 » |
|
Brawo Kocie, pierwszy krok zrobiony. Ciekami mnie po jakim czasie zorientujesz siĂŞ, Âże samcio/lucynka/pch robi z Ciebie... jeszcze wiĂŞkszego waÂła.Tacy to maja dobrze w tych trudnych czasach.Moga sie udac na bal przebierancow,nie wydajac ani zlotowki na kostium. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|