Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:00:22

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Argumenty PRZECIW przekazom En-ki  (Przeczytany 237354 razy)
0 u¿ytkowników i 8 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Grudzieñ 06, 2008, 17:30:04 »

cóz, wiêc ja napiszê krótko lecz dosadnie - nie da siê POWSTRZYMAÆ czego¶c co zaplanowa³ NAJWY¯SZY (nie myliæz z bogiem z biblii!) a Samuel jest JEGO wys³annikiem...

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 06, 2008, 17:30:53 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Grudzieñ 06, 2008, 18:30:30 »

Mora,
chyba telepatia jednak dzia³a.
Wczoraj o tobie pomy¶la³em, a dzi¶ pojawi³e¶ siê.
Zmartwychwstanie?
Hehe Cze¶æ Dariusz U¶miech
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Grudzieñ 06, 2008, 21:25:25 »

Kap³an 718 fajnie, ¿e masz tyle wiadomo¶ci.. ale Samuelowi chyba nie o to chodzi³o ¿eby sie przechwalaæ hehe. Mi³o¶æ i pokora!  Mrugniêcie U¶miech 2
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Grudzieñ 06, 2008, 21:44:34 »

nie uznaje katolickiej wersji pokory i mi³o¶ci i siê nie przechwalam - przekazujê wam wszystkim tutaj to co wiem ju¿ prawie 4 rok!!! robiê to bezinteresownie, by³em ju¿ tak poni¿any i atakowany, ¿e szkoda gadaæ ale przetrwa³em to i dalej bêdê robiæ swoje...

pozdrawiam,
718!
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Grudzieñ 06, 2008, 21:52:59 »

Kap³an 718 a dlaczego zak³adasz, ¿e mówiê o wersji katolickiej? Nie "nale¿ê" do ¿adnej religii. Nie poni¿am Ciê i nie atakujê. Fakt, by³o to zaczepne ale nie wredne. Mam wra¿enie, ¿e czego¶ sie boisz. Nie zamierzam odbieraæ Ci wiary. Bynajmniej nie jestem tu po to by kogokolwiek atakowaæ. Pozdrawiam Jêzyk
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Grudzieñ 06, 2008, 22:19:04 »

ale ja nie pisa³em o Tobie w tej chwili absolutnie! nie bojê siê niczego (oprócz siebie), czwarty rok ju¿ broniê dobrego imienia Samuela i odrzucam konkretnymi argumentami PRZECIW innych, po prostu mam tak± umiejêtno¶æ, ¿e potrafiê wyja¶niæ wszystko co dotyczy Samuela i nikt mnie nie zagnie, jego intencje s± szczere i dlatego zawsze mi siê uda bo moje te¿ s± takie, tyle...

pozdrawiam,
718
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Grudzieñ 06, 2008, 22:31:59 »

Ciekawi mnie sk±d masz takie wiadomo¶ci? mia³e¶ okazjê porozmawiaæ z En-Ki? Ja mam nadziejê, ¿e kiedy¶ mi siê uda.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Grudzieñ 06, 2008, 22:43:28 »

Ciekawi mnie sk±d masz takie wiadomo¶ci? mia³e¶ okazjê porozmawiaæ z En-Ki? Ja mam nadziejê, ¿e kiedy¶ mi siê uda.

mia³em i to nie raz ale nie przez sesje, by³a jedna tylko prywatna i zada³em tam pare wa¿nyc pytañ, Samuel siê ze mn± skontaktowa³ - podrzuci³ mi do g³owy kilka liczb i od tego wyszed³em - nie wyja¶niê tego ja¶niej! skontaktowa³ siê ze mn± tak, ¿ebym go zrozumia³, jestem analitykiem liczbowym wiêc poprzez liczby, gdybym zajmowa³ siê scrayingiem (magia luster) skontaktowa³ by siê poprzez lustro i tak dalej, tak co dzia³a w³a¶nie..
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Grudzieñ 06, 2008, 23:03:44 »

cze¶æ Kap³an 718!!!
Kopê lat...
W temacie "argumenty przeciw PCH" trochê ironicznie wyrazi³em swoje w±tpliwo¶ci dotycz±ce PCH. Czy móg³by¶ siê do nich jako¶ ustosunkowaæ?
Tzn niekoniecznie do cytatów gdzie Enki mówi raz ¿e Pleyady to z³o wcielone, a za drugim razem ¿e jest stamt±d - bo ¿eby mi to wyt³umaczyæ musia³by¶ nie¼le mnie upiæ, zahipnotyzowaæ i nafaszerowaæ jakimi¶ mocnymi dragami - odnie¶ siê mo¿e do kwestii gadów, przerabiania naszego DNA tak ¿eby¶my za du¿o nie kumali czy miêdzywymiarowego przej¶cia w 2012.
Uszczê¶liwisz mnie te¿ je¶li podasz mi jakie¶ informacje na temat Nibiru z sumeryjskich tabliczek, bo z tego co wiem za du¿o tego nie ma...
Pozdrawiam
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Grudzieñ 06, 2008, 23:22:26 »

Cze¶æ Rados³aw-kopê lat!!!
Pozdrawiam serdecznie.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Grudzieñ 06, 2008, 23:27:25 »

a witaj rados³aw! pamiêtam Ciê i temat o wykopaliskach w Egipcie - wtedy jak tylko o tym mówiono i zbierano chêtnych, to by³ chyba 2006 albo 2007 nie pamiêtam ju¿ dok³adnie... je¶li Ci chodzi o modyfikacjê DNA to nie tylko wed³ug En-Ki ale tak¿e Zecharii Sitchina, nasze DNA jest nie tyle stworzone ale wytowrzone genetycznie, niestety ale to wynik eksperymentu, poczytaj pozycjê "Ksiêga Enki" wspomnianego autora, jest tak o Nibiru i ca³ej reszcie - potwierdza to s³owa Samuela a autorem tej ksi±¿ki jest ¶wiatowej s³awy profesor w³a¶nie Zecharia Sitchin...

Samuel tak to rozegra, ¿e w³a¶nie bêdziemy WSZYSTKO kumali bo 2012 roku, taka jest kolej rzeczy, zmodyfikowali nie DNA a mózgi i nie gady ale kler!

tu masz linka do tej ksi±¿ki i wszystkich pozosta³ych z cyklu "Kroniki Ziemii"

http://sklep.tarotnet.pl/product_info.php?products_id=1790

pozdrawiam,
718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 06, 2008, 23:28:11 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Grudzieñ 06, 2008, 23:44:22 »

Nie mozg a szyszynke, nie kler a opcja opiekuna Ziemi Enki. Odcieli doplyw swiatla do szyszynki , informacja z kazdego wcielenia wpisuje sie w tym "twardym dysku" Czlowieka. Jednak odczytac jej nie mozemy bo czytnikiem jest SWIATLO , jego energia, ktorej nie mamy z wielu wzgledow.
Od odejscia od zrodla swiatla, po przez kolejne go zaslanianie roznymi blokadami ( od przestrzennych do zywieniowych) wlacznie.
A co chcial nasz "ukochany" Enki zrobic w Egipcie? Po raz kolejny dostac sie do szyszynki i wyzerowac w niej wiedze. Zaczeli bysmy rozwoj od zera z programem Enki , ktory w prosty sposob stworzyl by sobie zastepy nowych niewolnikow.
666 to czas rozpoczecia wladania Ziemia przez Enki ( to koniec 2 cywilizacji i poczatek trzeciej), natomiast 999 odwrotnosc poprzedniej , to koniec wladzy Enki zakonczenie 3 etapu rozwoju i wejscie w czwarty.
Byly 3 cykle rozwojowe , kazdemu odpowiadala 3 ( 3 cykle w 3 etapach) , tak wiec I , to 333, II , to 666, III, to 999, ktory obecnie dobiega konca.
Rozne grupy roznie okreslaja te poziomy, ja opisalam z uzyciem cyfry 3.

Kiara.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Grudzieñ 06, 2008, 23:48:33 »

z tob± skoñczy³em ju¿ dyskusjê bo twoja ignorancja na poprzednim forum ju¿ mnie dziwi³a!

bez odbioru...
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Grudzieñ 06, 2008, 23:49:21 »

Hej Kap³an 718, pozdrawiam Sarah!
Chyba nie przeczyta³e¶ mego wcze¶niejszego posta do którego siê odwo³ujê...
DNA - dlaczego Enki odci±³ nam dostêp do 12 helis i skróci³ ¿ycie?
Pomin±³e¶ pytanie o gady, wystêpuj±ce wszêdzie na Ziemii w mitach, w Sumerze tak¿e.
Poniewa¿ mówisz ¿e wiesz wszystko o Enkim pyta³em o Nibiru - o texty ¼ród³owe, tj o jakie¶ 4 linijki z sumeryjskich tabliczek w których pada s³owo Nibiru...
Widzê ¿e Sitchin jest dla Ciebie autorytetem, podobnie jak dla mnie, czyta³em go, ale mam troche zastrze¿eñ do jego prac i pewne poszlaki typu http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=60.150 wskazuj±ce ¿e zarówno Sitchin jak i Gardner to raczej ta mniej przyjazna ludziom opcja.
Zauwa¿y³em te¿ ¿e oddzielasz jak±¶ woln± masoneriê od iluminatów - to trochê tak jakby oddzielaæ PZPR od SLD. Oczywi¶cie nie wszyscy w niej kumaj± o co chodzi, ale Ci na szczycie to ci±gle te same gêby...
pozdrawiam
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Grudzieñ 06, 2008, 23:52:53 »

no cóz ja pisa³em, ¿e umiem odeprzeæ ataki na Samuela a nie, ¿e wiem co¶ o tabliczkach sumeryjskich i Nibiru a to spora ró¿nica...

718!
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Grudzieñ 07, 2008, 00:00:07 »

Odpowiem na pytanie o skróceniu ¿ycia:
Rados³awie- jed¼ do Wroc³awia i zapytaj Samuela. Ja odpowiem, ¿e cz³owiek sam skraca swoje ¿ycie ignorancj± wobec praw ziemskich i kosmicznych. Jest zniewolony i poddany w  niewolê drugiego cz³owieka. No i jeszcze szuka winnych za taki stan rzeczy. Ale ¿eby nie by³o niedomówieñ-dosta³ wiele praw do przestrzegania, by mu siê dobrze wiod³o na ziemi.
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Grudzieñ 07, 2008, 00:21:10 »

Sarah ja mam trochê inne zdanie i ¿adna wyprawa do Wroc³awia tego nie zmieni. Wg mnie to jest tak ¿e Enki i jego ziomkowie skrócili nam ¿ycie, stworzyli religie i wpoili strach przed ¶mierci±. I cz³owiek nie jest zniewolony przez drugiego cz³owieka - jeste¶my zniewoleni ci±gle przez tych samych kolesi z Oriona i Draco.
pozdrawiam
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Grudzieñ 07, 2008, 00:28:40 »

Radek,
wkleja³em ju¿ fragment, w którym to Plejadjanie wprost przyznaj± siê, ¿e to oni namajstrowali nam w genach.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Grudzieñ 07, 2008, 00:41:01 »

ODZUCÊ I WYJA¦NIÊ KA¯DY ARGUMENT PRZECIW EN-KI - NIKT MNIE NIE JEST W STANIE ZAGI¡Æ - S¡ CHETNI JACY¦?!? my¶licie, ¿e to tylko s³owa? jestem na forum od 2005 roku U¶miech

To, ile jeste¶ na forum, nie ¶wiadczy wcale o niczyjej m±dro¶ci czy wiedzy (bez urazy - po prostu beznadziejnie dobrany argument do tezy). A pytanie masz, w w±tku "Pytania do Kap³ana 718". Je¶li z nim sobie poradzisz, bêdê pod wra¿eniem.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Grudzieñ 07, 2008, 01:29:49 »

to tam zajrzyj - odpowiedzia³em...
Obiektyw
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Grudzieñ 07, 2008, 12:56:02 »

Witam. Ka¿dy cz³owiek ma prawo wyboru. Jego wybór ograniczmy do dwóch  mo¿liwo¶ci: tak lub nie. Ja stanowczo mówiê Nie! Ca³y PCH to zwyk³y biznes, o czym napisa³em na starym forum. Wszystkim ograniczonym na wiedzê, g³êboko wspó³czujê, poniewa¿ w±tki zawarte w sesjach, s± ogólnodostêpne (wystarczy poszukaæ troszkê). Chêtnie chcia³bym aby mnie "co¶" w tym biznesie zaskoczy³o, ale niestety jak dot±d  nie mia³o to jeszcze miejsca. Szkoda. Dla ograniczonych i ³atwowiernych, archiwalny materia³ na temat, tego co mo¿e siê zdarzyæ, (lub mia³o ju¿ miejsce Mrugniêcie) czyli Armagedonu? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2801157.html
Pozdrawiam
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #71 : Grudzieñ 07, 2008, 13:18:33 »

Obiektyw U¶miech
Nie wiem czy zauwa¿y³es,ale jeste¶my na tym forum poniewa¿, nie jeste¶my ograniczeni na wiedzê !!! Twoja uwaga jest s³uszna "ka¿dy ma prawo wyboru" i ja jestem na TAK,ale nie widzê powodu ¿eby obra¿ac innych i wytykaæ im w co wierz± lub nie.
Pozdrawiam chanell
ps; to chyba jakies stare wiadomosci zobacz jaka tam jest data !!!!!!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 07, 2008, 13:54:11 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Grudzieñ 07, 2008, 14:59:09 »

popieram chanell - to nie forum ANTY PROJEKT CHEOPS - LUDZIE!!!!!!!!!!! po co siê rejestrujecie tutaj skoro TYLKO bluzgacie na PCh, Enki i wszystko inne?!?!? macie swoje X-forum prowadzone przez b³azna którego zmiesza³em z b³otem na starym forum - nie wierzycie w PCH - to wasz problem, nei chcemy tutaj waszych postów, chcemy DYSKUSJI MERYTORYCZNEJ a nie ci±g³ego jechania wszystkich entuzjastów projektu i samego Samuela!!! Tenebrael - to, ¿e jestem na tym forum tyle czasu oznacza, ¿e wiem du¿o o tym co siê dzieje i posiadam raczej rozleg³± wiedzê o PCH - dlatego napisa³em ile lat tutaj jestem - aha i to znaczy, ¿e przez TRZY lata moja wiara nie os³ab³a a wrêcz wzros³a! dalej - ja sam jestem dowodem na to, ze Samuel JEST i ¿e ma dobre zamiary, to co od NIEGO otrzyma³em nie jest wiedz± dostêpn± na ziemii, nie ma tego NIGDZIE w ksi±¿kach, to jest wiedza przekazana a nie nauczona - to co piszê to po czê¶ci s³owa Samuela, dosta³em wskazówki - wiele ich by³o - jestem praktykuj±cym okultyst± i potrafiê nawi±zaæ kontakt z Samuelem a raczej on ze mn±, wybra³ mnie, ¿ebym móg³ WAM to przekazaæ, udowadniam swoj± analiz± prawdziwo¶æ przekazów od Samuela jak to okre¶li³ tajemniczy kto¶, jestem dowodem na to, ¿e to wszystko ma sens...

do my¶l±cych - w roku 2004 zafascynowa³em siê liczb± 718, w 2005 przeczyta³em o PCH i o ¦lê¿y a potem okaza³o siê, ze ma dok³adnie 718 metrów n.p.m., potem powi±za³em liczbê 718 z Polsk± i Egiptem poniewa¿ zosta³a ona otrzymana od bytu duchowego podobnego do Samuela w Egipcie w kwietniu 1904 roku, otrzyma³ to Aleister Crowley najwiêkszy mag XX wieku, ja zainteresowa³em siê tym w 2004 roku 100 lat pó¼niej, to nie s± przypadki, tylko ¶lepcy by tego nie zauwa¿yli!!!

do pana o Obiektywnej ksywie - racja, ka¿dy ma wybór - jeste¶ PRZECIW i uwa¿asz, ze PCH to biznes?! zapraszam na x-forum tam my¶l± tak ja Ty a TUTAJ NIE!!!

P.S. liczê na to, ¿e administracja i mody OFICJALNEGO FORUM PROJEKTU CHEOPS nie bêd± usuwaæ moich postów broni±cych Samuela i Projektu Cheops nawet je¶li to dzia³ argumnety PRZECIW to ja i tak bêdê dawaæ argumenty ZA - to nie offtop ale próba MERYTORYCZNIE UZASADNIONEGO ATAKU na ATAKI INNYCH NA PCH, SAMUELA I MNIE TE¯ - was jest setki, ja SAM ju¿ trzeci rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 07, 2008, 15:03:40 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Grudzieñ 07, 2008, 15:42:32 »

"wkleja³em ju¿ fragment, w którym to Plejadjanie wprost przyznaj± siê, ¿e to oni namajstrowali nam w genach."(Dariusz)
 Darku- je¶li prze¶ledzisz liniowo historiê istot z Rodziny Hominidae i przebadasz parê teorii antropologicznych, mo¿esz doj¶æ do dziwnego wniosku i powiedzieæ s³owami Kuby Sienkiewicza:
"co ja tutaj robiê"U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Grudzieñ 07, 2008, 15:52:21 »

jest tyle ró¿nych dróg, co ty tutaj robisz, trzy razy wys³ucha³ dobrze mnie, wszyscy zgadzaj± siê ze sob± a bêdzie nadal tak jak jest! - pasuje to jak w mordê strzeli³ U¶miech

powy¿sze s³owa kierujê do PRZECIWNIKÓW PROJEKTU CHEOPS a szczególnie te pogrubione na pocz±tku...

718!
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: