Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 25, 2025, 08:07:12

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Argumenty PRZECIW przekazom En-ki  (Przeczytany 249100 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #50 : Grudzień 06, 2008, 17:30:04 »

cóz, wiêc ja napiszê krótko lecz dosadnie - nie da siê POWSTRZYMAÆ czego¶c co zaplanowa³ NAJWY¯SZY (nie myliæz z bogiem z biblii!) a Samuel jest JEGO wys³annikiem...

« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 17:30:53 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #51 : Grudzień 06, 2008, 18:30:30 »

Mora,
chyba telepatia jednak dziaÂła.
Wczoraj o tobie pomyÂślaÂłem, a dziÂś pojawiÂłeÂś siĂŞ.
Zmartwychwstanie?
Hehe CzeœÌ Dariusz Uœmiech
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #52 : Grudzień 06, 2008, 21:25:25 »

KapÂłan 718 fajnie, Âże masz tyle wiadomoÂści.. ale Samuelowi chyba nie o to chodziÂło Âżeby sie przechwalaĂŚ hehe. MiÂłoœÌ i pokora!  MrugniĂŞcie UÂśmiech 2
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #53 : Grudzień 06, 2008, 21:44:34 »

nie uznaje katolickiej wersji pokory i miÂłoÂści i siĂŞ nie przechwalam - przekazujĂŞ wam wszystkim tutaj to co wiem juÂż prawie 4 rok!!! robiĂŞ to bezinteresownie, byÂłem juÂż tak poniÂżany i atakowany, Âże szkoda gadaĂŚ ale przetrwaÂłem to i dalej bĂŞdĂŞ robiĂŚ swoje...

pozdrawiam,
718!
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #54 : Grudzień 06, 2008, 21:52:59 »

Kap³an 718 a dlaczego zak³adasz, ¿e mówiê o wersji katolickiej? Nie "nale¿ê" do ¿adnej religii. Nie poni¿am Ciê i nie atakujê. Fakt, by³o to zaczepne ale nie wredne. Mam wra¿enie, ¿e czegoœ sie boisz. Nie zamierzam odbieraÌ Ci wiary. Bynajmniej nie jestem tu po to by kogokolwiek atakowaÌ. Pozdrawiam Jêzyk
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #55 : Grudzień 06, 2008, 22:19:04 »

ale ja nie pisa³em o Tobie w tej chwili absolutnie! nie bojê siê niczego (oprócz siebie), czwarty rok ju¿ broniê dobrego imienia Samuela i odrzucam konkretnymi argumentami PRZECIW innych, po prostu mam tak¹ umiejêtnoœÌ, ¿e potrafiê wyjaœniÌ wszystko co dotyczy Samuela i nikt mnie nie zagnie, jego intencje s¹ szczere i dlatego zawsze mi siê uda bo moje te¿ s¹ takie, tyle...

pozdrawiam,
718
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #56 : Grudzień 06, 2008, 22:31:59 »

Ciekawi mnie skÂąd masz takie wiadomoÂści? miaÂłeÂś okazjĂŞ porozmawiaĂŚ z En-Ki? Ja mam nadziejĂŞ, Âże kiedyÂś mi siĂŞ uda.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #57 : Grudzień 06, 2008, 22:43:28 »

Ciekawi mnie skÂąd masz takie wiadomoÂści? miaÂłeÂś okazjĂŞ porozmawiaĂŚ z En-Ki? Ja mam nadziejĂŞ, Âże kiedyÂś mi siĂŞ uda.

miaÂłem i to nie raz ale nie przez sesje, byÂła jedna tylko prywatna i zadaÂłem tam pare waÂżnyc pytaĂą, Samuel siĂŞ ze mnÂą skontaktowaÂł - podrzuciÂł mi do gÂłowy kilka liczb i od tego wyszedÂłem - nie wyjaÂśniĂŞ tego jaÂśniej! skontaktowaÂł siĂŞ ze mnÂą tak, Âżebym go zrozumiaÂł, jestem analitykiem liczbowym wiĂŞc poprzez liczby, gdybym zajmowaÂł siĂŞ scrayingiem (magia luster) skontaktowaÂł by siĂŞ poprzez lustro i tak dalej, tak co dziaÂła wÂłaÂśnie..
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #58 : Grudzień 06, 2008, 23:03:44 »

czeœÌ Kap³an 718!!!
KopĂŞ lat...
W temacie "argumenty przeciw PCH" trochĂŞ ironicznie wyraziÂłem swoje wÂątpliwoÂści dotyczÂące PCH. Czy mĂłgÂłbyÂś siĂŞ do nich jakoÂś ustosunkowaĂŚ?
Tzn niekoniecznie do cytatĂłw gdzie Enki mĂłwi raz Âże Pleyady to zÂło wcielone, a za drugim razem Âże jest stamtÂąd - bo Âżeby mi to wytÂłumaczyĂŚ musiaÂłbyÂś nieÂźle mnie upiĂŚ, zahipnotyzowaĂŚ i nafaszerowaĂŚ jakimiÂś mocnymi dragami - odnieÂś siĂŞ moÂże do kwestii gadĂłw, przerabiania naszego DNA tak ÂżebyÂśmy za duÂżo nie kumali czy miĂŞdzywymiarowego przejÂścia w 2012.
UszczĂŞÂśliwisz mnie teÂż jeÂśli podasz mi jakieÂś informacje na temat Nibiru z sumeryjskich tabliczek, bo z tego co wiem za duÂżo tego nie ma...
Pozdrawiam
sarah54
Gość
« Odpowiedz #59 : Grudzień 06, 2008, 23:22:26 »

CzeœÌ Rados³aw-kopê lat!!!
Pozdrawiam serdecznie.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #60 : Grudzień 06, 2008, 23:27:25 »

a witaj rados³aw! pamiêtam Ciê i temat o wykopaliskach w Egipcie - wtedy jak tylko o tym mówiono i zbierano chêtnych, to by³ chyba 2006 albo 2007 nie pamiêtam ju¿ dok³adnie... jeœli Ci chodzi o modyfikacjê DNA to nie tylko wed³ug En-Ki ale tak¿e Zecharii Sitchina, nasze DNA jest nie tyle stworzone ale wytowrzone genetycznie, niestety ale to wynik eksperymentu, poczytaj pozycjê "Ksiêga Enki" wspomnianego autora, jest tak o Nibiru i ca³ej reszcie - potwierdza to s³owa Samuela a autorem tej ksi¹¿ki jest œwiatowej s³awy profesor w³aœnie Zecharia Sitchin...

Samuel tak to rozegra, Âże wÂłaÂśnie bĂŞdziemy WSZYSTKO kumali bo 2012 roku, taka jest kolej rzeczy, zmodyfikowali nie DNA a mĂłzgi i nie gady ale kler!

tu masz linka do tej ksi¹¿ki i wszystkich pozosta³ych z cyklu "Kroniki Ziemii"

http://sklep.tarotnet.pl/product_info.php?products_id=1790

pozdrawiam,
718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 23:28:11 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #61 : Grudzień 06, 2008, 23:44:22 »

Nie mozg a szyszynke, nie kler a opcja opiekuna Ziemi Enki. Odcieli doplyw swiatla do szyszynki , informacja z kazdego wcielenia wpisuje sie w tym "twardym dysku" Czlowieka. Jednak odczytac jej nie mozemy bo czytnikiem jest SWIATLO , jego energia, ktorej nie mamy z wielu wzgledow.
Od odejscia od zrodla swiatla, po przez kolejne go zaslanianie roznymi blokadami ( od przestrzennych do zywieniowych) wlacznie.
A co chcial nasz "ukochany" Enki zrobic w Egipcie? Po raz kolejny dostac sie do szyszynki i wyzerowac w niej wiedze. Zaczeli bysmy rozwoj od zera z programem Enki , ktory w prosty sposob stworzyl by sobie zastepy nowych niewolnikow.
666 to czas rozpoczecia wladania Ziemia przez Enki ( to koniec 2 cywilizacji i poczatek trzeciej), natomiast 999 odwrotnosc poprzedniej , to koniec wladzy Enki zakonczenie 3 etapu rozwoju i wejscie w czwarty.
Byly 3 cykle rozwojowe , kazdemu odpowiadala 3 ( 3 cykle w 3 etapach) , tak wiec I , to 333, II , to 666, III, to 999, ktory obecnie dobiega konca.
Rozne grupy roznie okreslaja te poziomy, ja opisalam z uzyciem cyfry 3.

Kiara.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #62 : Grudzień 06, 2008, 23:48:33 »

z tobÂą skoĂączyÂłem juÂż dyskusjĂŞ bo twoja ignorancja na poprzednim forum juÂż mnie dziwiÂła!

bez odbioru...
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #63 : Grudzień 06, 2008, 23:49:21 »

Hej KapÂłan 718, pozdrawiam Sarah!
Chyba nie przeczytaÂłeÂś mego wczeÂśniejszego posta do ktĂłrego siĂŞ odwoÂłujĂŞ...
DNA - dlaczego Enki odci¹³ nam dostêp do 12 helis i skróci³ ¿ycie?
Pomin¹³eœ pytanie o gady, wystêpuj¹ce wszêdzie na Ziemii w mitach, w Sumerze tak¿e.
PoniewaÂż mĂłwisz Âże wiesz wszystko o Enkim pytaÂłem o Nibiru - o texty ÂźrĂłdÂłowe, tj o jakieÂś 4 linijki z sumeryjskich tabliczek w ktĂłrych pada sÂłowo Nibiru...
WidzĂŞ Âże Sitchin jest dla Ciebie autorytetem, podobnie jak dla mnie, czytaÂłem go, ale mam troche zastrzeÂżeĂą do jego prac i pewne poszlaki typu http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=60.150 wskazujÂące Âże zarĂłwno Sitchin jak i Gardner to raczej ta mniej przyjazna ludziom opcja.
Zauwa¿y³em te¿ ¿e oddzielasz jak¹œ woln¹ masoneriê od iluminatów - to trochê tak jakby oddzielaÌ PZPR od SLD. Oczywiœcie nie wszyscy w niej kumaj¹ o co chodzi, ale Ci na szczycie to ci¹gle te same gêby...
pozdrawiam
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #64 : Grudzień 06, 2008, 23:52:53 »

no cóz ja pisa³em, ¿e umiem odeprzeÌ ataki na Samuela a nie, ¿e wiem coœ o tabliczkach sumeryjskich i Nibiru a to spora ró¿nica...

718!
sarah54
Gość
« Odpowiedz #65 : Grudzień 07, 2008, 00:00:07 »

Odpowiem na pytanie o skrĂłceniu Âżycia:
RadosÂławie- jedÂź do WrocÂławia i zapytaj Samuela. Ja odpowiem, Âże czÂłowiek sam skraca swoje Âżycie ignorancjÂą wobec praw ziemskich i kosmicznych. Jest zniewolony i poddany w  niewolĂŞ drugiego czÂłowieka. No i jeszcze szuka winnych za taki stan rzeczy. Ale Âżeby nie byÂło niedomĂłwieĂą-dostaÂł wiele praw do przestrzegania, by mu siĂŞ dobrze wiodÂło na ziemi.
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #66 : Grudzień 07, 2008, 00:21:10 »

Sarah ja mam trochĂŞ inne zdanie i Âżadna wyprawa do WrocÂławia tego nie zmieni. Wg mnie to jest tak Âże Enki i jego ziomkowie skrĂłcili nam Âżycie, stworzyli religie i wpoili strach przed ÂśmierciÂą. I czÂłowiek nie jest zniewolony przez drugiego czÂłowieka - jesteÂśmy zniewoleni ciÂągle przez tych samych kolesi z Oriona i Draco.
pozdrawiam
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #67 : Grudzień 07, 2008, 00:28:40 »

Radek,
wklejaÂłem juÂż fragment, w ktĂłrym to Plejadjanie wprost przyznajÂą siĂŞ, Âże to oni namajstrowali nam w genach.
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #68 : Grudzień 07, 2008, 00:41:01 »

ODZUCÊ I WYJA¦NIÊ KA¯DY ARGUMENT PRZECIW EN-KI - NIKT MNIE NIE JEST W STANIE ZAGI¡Æ - S¡ CHETNI JACY¦?!? my¶licie, ¿e to tylko s³owa? jestem na forum od 2005 roku U¶miech

To, ile jesteÂś na forum, nie Âświadczy wcale o niczyjej mÂądroÂści czy wiedzy (bez urazy - po prostu beznadziejnie dobrany argument do tezy). A pytanie masz, w wÂątku "Pytania do KapÂłana 718". JeÂśli z nim sobie poradzisz, bĂŞdĂŞ pod wraÂżeniem.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #69 : Grudzień 07, 2008, 01:29:49 »

to tam zajrzyj - odpowiedziaÂłem...
Obiektyw
Gość
« Odpowiedz #70 : Grudzień 07, 2008, 12:56:02 »

Witam. KaÂżdy czÂłowiek ma prawo wyboru. Jego wybĂłr ograniczmy do dwĂłch  moÂżliwoÂści: tak lub nie. Ja stanowczo mĂłwiĂŞ Nie! CaÂły PCH to zwykÂły biznes, o czym napisaÂłem na starym forum. Wszystkim ograniczonym na wiedzĂŞ, g³êboko wspó³czujĂŞ, poniewaÂż wÂątki zawarte w sesjach, sÂą ogĂłlnodostĂŞpne (wystarczy poszukaĂŚ troszkĂŞ). ChĂŞtnie chciaÂłbym aby mnie "coÂś" w tym biznesie zaskoczyÂło, ale niestety jak dotÂąd  nie miaÂło to jeszcze miejsca. Szkoda. Dla ograniczonych i Âłatwowiernych, archiwalny materiaÂł na temat, tego co moÂże siĂŞ zdarzyĂŚ, (lub miaÂło juÂż miejsce MrugniĂŞcie) czyli Armagedonu? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2801157.html
Pozdrawiam
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #71 : Grudzień 07, 2008, 13:18:33 »

Obiektyw UÂśmiech
Nie wiem czy zauwaÂżyÂłes,ale jesteÂśmy na tym forum poniewaÂż, nie jesteÂśmy ograniczeni na wiedzĂŞ !!! Twoja uwaga jest sÂłuszna "kaÂżdy ma prawo wyboru" i ja jestem na TAK,ale nie widzĂŞ powodu Âżeby obraÂżac innych i wytykaĂŚ im w co wierzÂą lub nie.
Pozdrawiam chanell
ps; to chyba jakies stare wiadomosci zobacz jaka tam jest data !!!!!!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2008, 13:54:11 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #72 : Grudzień 07, 2008, 14:59:09 »

popieram chanell - to nie forum ANTY PROJEKT CHEOPS - LUDZIE!!!!!!!!!!! po co siê rejestrujecie tutaj skoro TYLKO bluzgacie na PCh, Enki i wszystko inne?!?!? macie swoje X-forum prowadzone przez b³azna którego zmiesza³em z b³otem na starym forum - nie wierzycie w PCH - to wasz problem, nei chcemy tutaj waszych postów, chcemy DYSKUSJI MERYTORYCZNEJ a nie ci¹g³ego jechania wszystkich entuzjastów projektu i samego Samuela!!! Tenebrael - to, ¿e jestem na tym forum tyle czasu oznacza, ¿e wiem du¿o o tym co siê dzieje i posiadam raczej rozleg³¹ wiedzê o PCH - dlatego napisa³em ile lat tutaj jestem - aha i to znaczy, ¿e przez TRZY lata moja wiara nie os³ab³a a wrêcz wzros³a! dalej - ja sam jestem dowodem na to, ze Samuel JEST i ¿e ma dobre zamiary, to co od NIEGO otrzyma³em nie jest wiedz¹ dostêpn¹ na ziemii, nie ma tego NIGDZIE w ksi¹¿kach, to jest wiedza przekazana a nie nauczona - to co piszê to po czêœci s³owa Samuela, dosta³em wskazówki - wiele ich by³o - jestem praktykuj¹cym okultyst¹ i potrafiê nawi¹zaÌ kontakt z Samuelem a raczej on ze mn¹, wybra³ mnie, ¿ebym móg³ WAM to przekazaÌ, udowadniam swoj¹ analiz¹ prawdziwoœÌ przekazów od Samuela jak to okreœli³ tajemniczy ktoœ, jestem dowodem na to, ¿e to wszystko ma sens...

do myœl¹cych - w roku 2004 zafascynowa³em siê liczb¹ 718, w 2005 przeczyta³em o PCH i o Œlê¿y a potem okaza³o siê, ze ma dok³adnie 718 metrów n.p.m., potem powi¹za³em liczbê 718 z Polsk¹ i Egiptem poniewa¿ zosta³a ona otrzymana od bytu duchowego podobnego do Samuela w Egipcie w kwietniu 1904 roku, otrzyma³ to Aleister Crowley najwiêkszy mag XX wieku, ja zainteresowa³em siê tym w 2004 roku 100 lat póŸniej, to nie s¹ przypadki, tylko œlepcy by tego nie zauwa¿yli!!!

do pana o Obiektywnej ksywie - racja, kaÂżdy ma wybĂłr - jesteÂś PRZECIW i uwaÂżasz, ze PCH to biznes?! zapraszam na x-forum tam myÂślÂą tak ja Ty a TUTAJ NIE!!!

P.S. liczĂŞ na to, Âże administracja i mody OFICJALNEGO FORUM PROJEKTU CHEOPS nie bĂŞdÂą usuwaĂŚ moich postĂłw broniÂących Samuela i Projektu Cheops nawet jeÂśli to dziaÂł argumnety PRZECIW to ja i tak bĂŞdĂŞ dawaĂŚ argumenty ZA - to nie offtop ale prĂłba MERYTORYCZNIE UZASADNIONEGO ATAKU na ATAKI INNYCH NA PCH, SAMUELA I MNIE TEÂŻ - was jest setki, ja SAM juÂż trzeci rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2008, 15:03:40 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
sarah54
Gość
« Odpowiedz #73 : Grudzień 07, 2008, 15:42:32 »

"wklejaÂłem juÂż fragment, w ktĂłrym to Plejadjanie wprost przyznajÂą siĂŞ, Âże to oni namajstrowali nam w genach."(Dariusz)
 Darku- jeÂśli przeÂśledzisz liniowo historiĂŞ istot z Rodziny Hominidae i przebadasz parĂŞ teorii antropologicznych, moÂżesz dojœÌ do dziwnego wniosku i powiedzieĂŚ sÂłowami Kuby Sienkiewicza:
"co ja tutaj robiĂŞ"UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #74 : Grudzień 07, 2008, 15:52:21 »

jest tyle ró¿nych dróg, co ty tutaj robisz, trzy razy wys³ucha³ dobrze mnie, wszyscy zgadzaj¹ siê ze sob¹ a bêdzie nadal tak jak jest! - pasuje to jak w mordê strzeli³ Uœmiech

powy¿sze s³owa kierujê do PRZECIWNIKÓW PROJEKTU CHEOPS a szczególnie te pogrubione na pocz±tku...

718!
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: