songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #75 : Styczeñ 01, 2013, 11:16:26 » |
|
A temu szacowny, ¿e wolna wola te¿ siê koñczy Wiêc ka¿dy to co posia³ to zbierze Oczywi¶cie straszono nas jakimi¶ sadami ostatecznymi itd... Ale toæ to nie bêdzie jaki¶ odwet czy z³orzeczenie komu¶ tam To bêdzie tylko to, ¿e co wypracowa³e¶ to masz to wnosisz ze sob± do Innej czy te¿ Nowej przestrzeni Wiêc poniewa¿ ka¿dy rozwija³ siê indywidualnie i pracowa³ te¿ indywidualnie wiêc... Wiêc dlatego to pa strasznie siê nastawi³e¶ na t± karê i nagrodê- w my¶leniu 3G oczywi¶cie to jest pewna konsekwencja naturalna sowich poczynañ indywidualnych,- jednak¿e ju¿ na poziomach wy¿szych sprawy wygl±daj± nieco inaczej, i nie od parady kto¶ kiedy¶ mówi³ o wybaczeniu,- bo to zdejmuje wêze³ karmiczny od rêki i nikt nie musi i¶æ do piek³a, etc.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #76 : Styczeñ 01, 2013, 11:39:50 » |
|
songostrasznie siê nastawi³e¶ na t± karê i nagrodê- w my¶leniu 3G oczywi¶cie to jest pewna konsekwencja naturalna sowich poczynañ indywidualnych Halo szacowny halo Ale toæ to nie bêdzie jaki¶ odwet czy z³orzeczenie komu¶ tam U¶miech To bêdzie tylko to, ¿e co wypracowa³e¶ to masz to wnosisz ze sob± do Innej czy te¿ Nowej przestrzen Szacowny nastawi³em siê tylko na to ze wypije szampana w mi³ym gronie Jeszce raz to nie ja kogo¶ straszy³em s±dem ostatecznym Ja tylko twierdzê, ¿e ka¿dy to co posieje to zbierze Ma³o tego, ka¿dy jest inny wiêc ka¿dego do¶wiadczenia by³y inne - nie gorsze nie lepsze - inne i te¿ potrzebne przydatne Co do poziomów wy¿szych ni¿szych nie znam ich i w ogóle siê nimi nie zajmuje bo s± one moim skromnym zdaniem astralnym wymys³em stworzonym przez istoty byty buduj±ce swoja ,,wielko¶æ" Channelingi i ich tre¶ci s± tego chyba najlepszym dowodem - oczywi¶cie moim skromnym zdaniem Jako¶æ tre¶ci nêdzna za to przez kogo podana, a to archanio³ a to jeszcze jakis tam go¶ciu przez du¿e G Dodam te¿, ¿e moim skromnym zdaniem prêdzej czy pó¼niej ludzie przestan± siê uto¿samiaæ ze swoj± form± - cia³em Bo Cz³owiek nie jest form± (cia³em) tylko ta formê ma i przybra³ jej kszta³t (przejawi³ siê przez ni±) jak nie przymierzaj±c woda w szklance Wiêc jak ju¿ nie bêdzie siê uto¿samia³ z forma to oczywi¶cie nie bêdzie siê ba³, ¿e j± straci Bo bêdzie ¶wiadom, ¿e jak zajdzie potrzeba powo³a - stworzy sobie inn± No to jaka to nagroda lub kara To jest moim skromnym zdaniem ci±g dalszy w piêknej i kolorowej podró¿y Cz³owieka do poznania wszystkiego w makro i mikro Oczywi¶cie dla ka¿dego co innego s± tacy co uwa¿aj± siê za prawych i jak nadejdzie koniec ¶wiata to bêd± stali po prawicy pana i ¶piewali hymny na jego chwa³ê Ja no có¿ ¶piewam tylko po wypiciu odpowiedniej ilo¶ci wody ognistej, a braciak mi powiedzia³, ¿e w Nowym wody ognistej nie bêdzie, wiêc nie spe³niam kryteriów takiej wizji Nowej przestrzeni to pa
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 01, 2013, 11:45:16 wys³ane przez Przebi¶nieg »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #77 : Styczeñ 01, 2013, 11:48:31 » |
|
Zgodzê siê z tob± szacowny, ¿e funkcja zbiorowej ¶wiadomo¶ci docelowo siê zmieni. Domniemywam, ¿e dodatkowo powstanie taki twór jak ¶wiadomo¶æ grupowa, co niegdy¶ ju¿ istnia³o, w zwi±zku z tym w³a¶nie zmieni siê funkcjonalno¶æ tej pierwszej. Co do kontaktów, po mojemu statystycznie masz racjê wiêkszo¶æ pochodzi³a / przechodzi³a przez astral, ale zdecydowanie nie wszystkie i nie przewidujê jakich¶ rewelacji, a nawet zwiêkszenie ilo¶ci odbiorników. S±d ostateczny, to jak twierdzisz nazwy tego samego s± ró¿ne, mo¿na powiedzieæ, ¿e ten sam pogl±d tu prezentuje np. Kiara, która twierdzi, ¿e klasyfikuj± ciê osobiste wibracje, czyli dok³adnie to, co wypracowa³e¶. Problem tutaj polega na tym, ¿e "s±d" jest rozci±gniêty w czasie i wobec braku ¶wiadomo¶ci zjawiska, nie bêdzie postrzegany, tylko zwalana odpowiedzialno¶æ na czynniki zewnêtrzne, jak by³o to dotychczas.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #78 : Styczeñ 01, 2013, 11:53:16 » |
|
nie trzeba siê podpieraæ ¿adnymi przekazami(bo to w ogólnym mniemaniu ma stwarzaæ atmosferê nadnaturaln±) ¿eby powiedzieæ/napisaæ co¶ wa¿nego dla wszystkich, no ale dalej sam cz³owiek/jednostka sam siê pomniejsza cytuj±c jaki¶ tam arch/anio³ów(ja te¿),- oczywi¶cie rozrachunek przed lustrem ka¿dy przechodzi/³ i to wiele razy- nic nowego, jednak oprócz niezmiennych mechanizmów "karmicznych",- jest co¶ wiêcej- wolna wola ka¿dej indywidualno¶ci/duszy/¶wiadomo¶ci, i to jest ponad tymi suchymi "kosmicznymi" prawami i ka¿da indywidualno¶æ mo¿e z nich korzystaæ wedle uznania!
pozdrówka szampañskie
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #79 : Styczeñ 01, 2013, 12:16:46 » |
|
Rozpocz±³ siê 20 13 . Wszystkim ¿yczenia tego, co -jak pisze braciak - ka¿dy "sam sobie" wypracowa³ .... choæ to czasem okrutne mo¿e byæ. Jak siê rozejrzeæ uwa¿nie po swoim otoczeniu to da siê zauwa¿yæ rzeczy , prawa i postawy ludzkie, które wykreowa³a ¶wiadomo¶æ zbiorowa. To jest ten ¶wiat w³a¶nie taki, jaki jest. Na zbiorowo¶æ sk³adaj± siê indywidualno¶ci, co mo¿e wynikowo dawaæ ró¿ny efekt od zak³adanego. Na przk³ad wodór i tlen, dwa ró¿ne gazy , a razem daj± wodê. Oczywi¶cie w pewnych warunkach ¶rodowiskowych. I w³a¶nie te warunki teraz siê zmieniaj± , a nie to, ¿e nagle ¶wiadomo¶ci zbiorowej ot tak,bez powodu, zabraknie. Zbiorowo¶æ tworzy MOC .
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #80 : Styczeñ 01, 2013, 12:17:14 » |
|
Tu bym oponowa³. Wszak d±¿ymy do Jedno¶ci, czyli praktycznie u¶wiadomienia sobie i wszystkim po³±czenia ze Wszystkim, co Jest. W tym kontek¶cie ka¿da komunikacja komunikacja jest naturalna, czyli z innymi "wymiarami", istotami i bytami te¿, wiêc obecnie ta komunikacja ma tak± formê, ze wzglêdu na nasze mo¿liwo¶ci. Dla mnie nie wi±¿e siê to z chêci± podpierania, a pozyskania szerszego punktu widzenia - bardziej ca³o¶ciowego obrazu rzeczywisto¶ci. Nie zauwa¿am zbytniego pomniejszania, natomiast z do¶wiadczenia wiem, ¿e przez wspó³pracê mo¿na osi±gn±æ nieporównywalnie wiêcej, ni¿ dzia³aj±c na w³asn± rêkê.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #81 : Styczeñ 01, 2013, 12:21:46 » |
|
Wedy mówi± poetycko o wydechu i wdechu "stwórcy",- w³a¶nie jeste¶my na etapie wdechu- pod¶wiadomie "ci±gnie" do Jedni i to nie dziwota
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #82 : Styczeñ 01, 2013, 12:59:26 » |
|
Rozpocz±³ siê 20 13 . Wszystkim ¿yczenia tego, co -jak pisze braciak - ka¿dy "sam sobie" wypracowa³ .... choæ to czasem okrutne mo¿e byæ. Jak siê rozejrzeæ uwa¿nie po swoim otoczeniu to da siê zauwa¿yæ rzeczy , prawa i postawy ludzkie, które wykreowa³a ¶wiadomo¶æ zbiorowa. To jest ten ¶wiat w³a¶nie taki, jaki jest. Na zbiorowo¶æ sk³adaj± siê indywidualno¶ci, co mo¿e wynikowo dawaæ ró¿ny efekt od zak³adanego. Na przk³ad wodór i tlen, dwa ró¿ne gazy , a razem daj± wodê. Oczywi¶cie w pewnych warunkach ¶rodowiskowych. I w³a¶nie te warunki teraz siê zmieniaj± , a nie to, ¿e nagle ¶wiadomo¶ci zbiorowej ot tak,bez powodu, zabraknie. Zbiorowo¶æ tworzy MOC . Tak masz racjê w swoim twierdzeniu , dlatego od nowego roku inaczej puszczenia cum musi min±æ czas na zmianê , inaczej rozszerzenia ¶wiadomo¶ci indywidualnej. To jest proces ( to co widzê w przestrzeni poza czasem, ju¿ siê sta³o) ale na ziemi to czas, czas ¶wiadomej decyzji przyjêcia nowego wzorca lub nie, jest to decyzja indywidualna. Ona dopiero zabarwia ¶wiadomo¶æ zbiorowa , która (w jednak ziemskim czasie) tworzy nasz grupowy koloryt , wibracjê by mog³a siê przemiana dokonaæ w 100%. Kiedy¶ ju¿ pisa³am i¿ proces ten mo¿e trwaæ oko³o 5 lat, do pewnych rzeczy ( akceptacja) jeste¶my ju¿ przygotowani , a do niektórych jeszcze nie. Nauczyciele? mo¿na by tak okre¶liæ t± grupê , raczej ludzie ods³aniaj±cy, to ,co do tej pory by³o ukryte bardzo, ale by³o obok nas nierozumiane i niezauwa¿ane. Tak naprawdê wszystko dopiero zacznie siê w tym roku, pewne d³ugo utrzymywane informacje i tradycje ca³kowicie strac± warto¶æ , przyjdzie zrozumienie, ale te¿ oburzenie z powodu ¶wiadomych k³amstw odpowiedzialnych za to grup. Trzynastka to rok ods³aniania ukrytych rzeczy zarówno pozytywnych jak i negatywnych , wszystkich dlatego tak bardzo siê jej bano i usi³owano nie dopu¶ciæ do wprowadzenia paradygmatu 13/22. Konfiguracja dwóch czwórek w tym paradygmacie to 8 nieskoñczono¶æ , dwa po³±czone ze sob± zera , dwie pe³nie, matematycznie dwie czwórki. Nieskoñczono¶æ jest jedna jedna 8 nie szukamy dwóch, czwarty wymiar to odbicie na ziemi jego wibracji z kosmosu. Ale osobowo¶ci± IV wymiaru ( zarówno energetycznego jak i fizycznego ) jest 5. Pi±tka bowiem to doskona³o¶æ wzorca WENUS j jej pentagramu inaczej piêciu elementów. Pi±tka musi siê przejawiæ w planie duchowym i odbiæ w planie fizycznym, dlatego podwójna pi±tka. To tylko taka dygresja dotycz±ca roku 2013, czyli 6 cyfry rodziny, ³±czymy w jeden nasz podzielony i pogubiony ród. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #83 : Styczeñ 01, 2013, 16:09:18 » |
|
blueray21 Nie zauwa¿am zbytniego pomniejszania, natomiast z do¶wiadczenia wiem, ¿e przez wspó³pracê mo¿na osi±gn±æ nieporównywalnie wiêcej, ni¿ dzia³aj±c na w³asn± rêkê. Doda³ bym, ¿e Cz³owiek bez Cz³owieka Cz³owiekiem nie jest Na mój gust zupe³nie nie wiem z czym je¿eli chodzi o to co napisa³ szacowny braciak nie zgadzasz siê blueray Toæ ka¿de tworzenie to dokonanie podzia³u w Ca³o¶ci, jak by na to nie patrzy³ Co by tez nie kombinowa³ zostanie to czy siê to komu¶ podoba czy nie w Ca³o¶ci Cz³owiek ka¿dy inny tak zreszt± jak kwiat ka¿dy inny, ale razem tworz± Ca³o¶æ - ³±kê Teraz pracowali¶my no i jeszcze pracujemy po przez swoje formy na planie zagêszczonej materii bo by³a potrzeba sprawdziæ ....tyle i tylu ju¿ pisa³o wiêc powiela³ nie bêdê W ka¿dym razie w Innej Przestrzeni jak ju¿ ¶wiadomo¶æ wewnêtrzna i ¶wiadomo¶æ zewnêtrzna u Cz³owieka siê po³±cz± lub nawi±¿± ³±czno¶æ - czyli jak cz³owiek nawi±¿e kontakt z swoim wnêtrzem ze sob± nawi±¿e i hm z drugim Jak tu by rzec no przerzuci ³±cza znaczy wejdzie do internetu Klik i ju¿. No to o co chodzi Szacowna Kiara wiele Twoich postów jest moim skromnym zdaniem bardzo solidnych ale mam takie pytanie je¿eli mo¿na - lubisz siê u¶miechn±æ jak dzielisz siê wiedz± Fajnie jest tez wyj¶æ z okopów na otwart± przestrzeñ i zaczerpn±æ ¶wie¿ego powietrza jak to siê mówi pe³n± piersi± Oczywi¶cie z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem Dodam te¿, ¿e nie bêdê Ciê szacowna prosi³ by¶ pisz±c rozlu¼ni³a szacowne po¶ladki bo to mog³o by siê wydaæ szowinistyczne wiêc oczywi¶cie przepraszam z góry Co do dat to pomijaj±c wszystko by³y by zasadne jak by ka¿dy szed³ tym samym tempem, ta sama drog± i za tym samym hm....pasterzem Oczywi¶cie moim skromnym zdaniem to pa
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #84 : Styczeñ 01, 2013, 16:36:50 » |
|
Przebi¶niegu, moje odnosi³o siê do posta songo, ale braciak nas rozdzieli³, i siê nieco zm±ci³o.
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #85 : Styczeñ 01, 2013, 17:42:01 » |
|
Nie zauwa¿am zbytniego pomniejszania, natomiast z do¶wiadczenia wiem, ¿e przez wspó³pracê mo¿na osi±gn±æ nieporównywalnie wiêcej, ni¿ dzia³aj±c na w³asn± rêkê.
Jasne ¿e nie ma pomniejszenia nikogo, ¿adnej indywidualno¶ci. Jest tylko i A¯ Rozpoznanie, które prowadzi do Wspó³pracy. Bo to logiczne i korzystne. Tylko, ¿e teraz nastêpuje kolejny etap odkrycia rozwoju Cz³owieka . Obecnie jako u¶wiadomionej istoty wyra¿aj±cej Ca³o¶æ, a nie walcz±cej ze wszystkim i wszystkimi o prze¿ycie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 01, 2013, 18:33:36 wys³ane przez east »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #86 : Styczeñ 01, 2013, 19:41:02 » |
|
Ano szacowny Przebi¶niegu jak dobrze popatrzysz to ¶mieje siê ca³± gêb± i to pod ka¿dym postem dwukrotnie, w ¿yciu z powodu mojej lekko¶ci i rado¶ci czasami patrz± na mnie ( delikatnie mówi±c) ze zdziwieniem..... a niech im tam! Daty? Powiadasz.... one same nie s± tak istotne ale procesy ziemskie musz± wype³niæ siê w okre¶lonym czasie z procesami kosmicznymi. Jak w³o¿ysz kij w szprychy w pe³nej szybko¶ci to siê wykopyrtniesz szacowny,( co przy, nie przymierzaj±c Twoim pulchnym ty³eczku... ) mo¿e nie zaboli , ale s± te¿ inne. A moje kr±g³¶æi? Delikatno¶æ jedwabiu, miêkko¶æ puchu... gdzie tam spiêcia? no chyba ¿e .... ale to tylko momenty... nie powiem ¿e nie s± mi³e! Ja tam na pasterkê nie pretenduje, zdecydowanie wolê siê szlajaæ po ¶wiecie i psikusy wycinaæ co niektórym. Kiara ps. No i nie zapominaj szacowny i¿ Ciê lubiê nieustannie...... jak by co to jeszcze co¶.. mo¿e skorzystaj ze swoich ¿e tak powiem mocy i zajrzyj w datê 5 stycznia... jestem ciekawa czy zobaczysz to co ja?
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 01, 2013, 19:45:23 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #87 : Styczeñ 01, 2013, 20:19:12 » |
|
Ja tam nic nie widzê.... ¿artujê, nigdy nic nie widzê. Czy¿by 3 królowie, oops, mêdrcy przychodzili wcze¶niej?
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #88 : Styczeñ 01, 2013, 20:31:51 » |
|
jak by co to jeszcze co¶.. mo¿e skorzystaj ze swoich ¿e tak powiem mocy i zajrzyj w datê 5 stycznia... jestem ciekawa czy zobaczysz to co ja?
A co siê wydarzy 5 go stycznia wg. Ciebie, Kiaro ? Napisa³em o tej dacie w wcze¶niejszym po¶cie 27 stycznia http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7217.msg111094#msg111094a mianowicie : Je¶li ta korelacja nie jest przypadkowa, to dat± "wyj¶cia z tunelu" jest 5 Stycznia ( z powodów osobistych o których tu pisaæ nie bêdê). Oczywi¶cie tylko w eastowej rzeczywisto¶ci, ale mo¿e kto¶ jeszcze to odczuje. Je¶li tak to dajcie znaæ . Widaæ, ¿e z jakich¶ powodów jest to data interesuj±ca, ale tutaj jest tylko parê przeczuæ, nic konkretnego. Data zosta³a wyznaczona przez energiê ¿eñsk±. Tyle mogê zdradziæ i bêdzie to data weryfikacji.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #89 : Styczeñ 01, 2013, 21:38:14 » |
|
eastWidaæ, ¿e z jakich¶ powodów jest to data interesuj±ca, ale tutaj jest tylko parê przeczuæ, nic konkretnego. Data zosta³a wyznaczona przez energiê ¿eñsk±. Tyle mogê zdradziæ i bêdzie to data weryfikacji. Skoro zdrady zakazane... to ja te¿ nie mogê, poczekajmy na datê. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #90 : Styczeñ 02, 2013, 04:42:34 » |
|
Dodam do tego co piszecie szacowni, ¿e moja forma ostatnio inaczej reaguje na hm dzia³ania zewnêtrzne w sensie energetycznym Czy to jest nauka rozpoznawania nowych wibracji czy reakcja na skoki ci¶nienia to spokojnie powolutku sprawdzam Co do daty 5 stycznia to ja ju¿ siê przygotowa³em - wypastowa³em ciep³e kalosze i wypra³em w pralni chemicznej grub± zimowa kurtkê Moim skromnym zdaniem kamyczek ju¿ troszkê czasu wstecz zosta³ kopniêty i lawinka powolutku pomalutku przyspiesza i narasta Daty teraz wiêc s± mi osobi¶cie do niczego nie przydatne bo zawsze jaka¶ to po¿ywka dla intelektu wiêc wole go trenowaæ obieraj±c orzechy z ³upinek Zreszt± dla mnie liczy siê teraz wiêc to tylko mogê zdradziæ, ¿e zapas pifka jeszcze mam Kiara A moje kr±g³¶æi? Delikatno¶æ jedwabiu, miêkko¶æ puchu... gdzie tam spiêcia? no chyba ¿e .... ale to tylko momenty... nie powiem ¿e nie s± mi³e! Jak to siê mówi chcia³a by dusza do raju to pa
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #91 : Styczeñ 02, 2013, 13:53:38 » |
|
Kiara
Cytuj A moje kr±g³¶æi? Delikatno¶æ jedwabiu, miêkko¶æ puchu... gdzie tam spiêcia? no chyba ¿e .... ale to tylko momenty... nie powiem ¿e nie s± mi³e! Jak to siê mówi chcia³a by dusza do raju Du¿y u¶miech to pa Du¿y u¶miech
Widaæ i¿ b³±dzisz w oparach przesz³o¶ci Przebi¶niegu..... Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #92 : Styczeñ 05, 2013, 06:52:13 » |
|
"To nie koniec Transformacji! Ci±g dalszy jest w³a¶nie przed nami... Przekonaj siê w jak zdumiewaj±cy sposób wychodz± na ¶wiat³o dnia, tajemnice z zamierzch³ych czasów. Klucz do nich znajdziesz tutaj." Wraz z mi³o¶ci±, która w ukryciu przetrwa³a wieki: Mi³o¶æ Spoza Czasu ( http://www.fioletowyplomien.com/aktualnosci/138-miloscspozaczasu ) Poczytajcie o Mi³o¶ci spoza czasu... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2013, 12:59:10 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #93 : Styczeñ 06, 2013, 19:46:23 » |
|
5 go stycznia dowiedzia³em siê , ¿e mi siê otworzy³a czakra serca. Zosta³o to mi oznajmione jako fakt
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #94 : Styczeñ 06, 2013, 19:54:50 » |
|
5 go stycznia dowiedzia³em siê , ¿e mi siê otworzy³a czakra serca. Zosta³o to mi oznajmione jako fakt A Ty w to uwierzy³e¶? ?? Kiara
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #95 : Styczeñ 06, 2013, 21:24:31 » |
|
Nie , JA nie uwierzy³o ,bo JA nie istnieje Ale .... "serce" poczu³o siê jak niebie
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #96 : Styczeñ 07, 2013, 00:29:44 » |
|
Ju¿ dawno Twoja czakra serca by³a bardziej otwarta ni¿ mogliby zasugerowaæ ci zazdro¶nicy Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #97 : Styczeñ 07, 2013, 01:19:26 » |
|
Bez otworzonej czakry serca cz³owiek nie móg³ by ¿yæ, to co dzieje siê dalej- jego rozwój , to tylko podnoszenie wibracji. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #98 : Styczeñ 09, 2013, 01:28:24 » |
|
milosc czy poswiecenie ?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #99 : Styczeñ 09, 2013, 09:42:27 » |
|
W mi³o¶ci nie musi istnieæ po¶wiêcenie, raczej jest ni± u¶wiêcenie, akceptacja i zrozumienie, dla mi³o¶ci nie trzeba siê po¶wiêcaæ. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
|