Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 10, 2025, 18:21:06

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Czas PrzejÂścia - transformacja  (Przeczytany 68074 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #75 : Styczeń 01, 2013, 11:16:26 »

A temu szacowny, Âże wolna wola teÂż siĂŞ koĂączy UÂśmiech
WiĂŞc kaÂżdy to co posiaÂł to zbierze UÂśmiech
OczywiÂście straszono nas jakimiÂś sadami ostatecznymi itd...
Ale toĂŚ to nie bĂŞdzie jakiÂś odwet czy zÂłorzeczenie komuÂś tam UÂśmiech
To bĂŞdzie tylko to, Âże co wypracowaÂłeÂś to masz to wnosisz ze sobÂą do Innej czy teÂż Nowej przestrzeni  UÂśmiech
WiĂŞc poniewaÂż kaÂżdy rozwijaÂł siĂŞ indywidualnie i pracowaÂł teÂż indywidualnie wiĂŞc... DuÂży uÂśmiech
WiĂŞc dlatego DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

strasznie siĂŞ nastawiÂłeÂś na tÂą karĂŞ i nagrodĂŞ- w myÂśleniu 3G oczywiÂście to jest pewna konsekwencja naturalna sowich poczynaĂą indywidualnych,-
jednakÂże juÂż na poziomach wyÂższych sprawy wyglÂądajÂą nieco inaczej, i nie od parady ktoÂś kiedyÂś mĂłwiÂł o wybaczeniu,-
bo to zdejmuje wêze³ karmiczny od rêki i nikt nie musi iœÌ do piek³a, etc. Du¿y uœmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #76 : Styczeń 01, 2013, 11:39:50 »

songo
strasznie siĂŞ nastawiÂłeÂś na tÂą karĂŞ i nagrodĂŞ- w myÂśleniu 3G oczywiÂście to jest pewna konsekwencja naturalna sowich poczynaĂą indywidualnych
Halo szacowny halo  DuÂży uÂśmiech
Ale toĂŚ to nie bĂŞdzie jakiÂś odwet czy zÂłorzeczenie komuÂś tam UÂśmiech
To bĂŞdzie tylko to, Âże co wypracowaÂłeÂś to masz to wnosisz ze sobÂą do Innej czy teÂż Nowej przestrzen

Szacowny nastawiÂłem siĂŞ tylko na to ze wypije szampana w miÂłym gronie DuÂży uÂśmiech
Jeszce raz to nie ja kogoÂś straszyÂłem sÂądem ostatecznym DuÂży uÂśmiech
Ja tylko twierdzĂŞ, Âże kaÂżdy to co posieje to zbierze DuÂży uÂśmiech
MaÂło tego, kaÂżdy jest inny wiĂŞc kaÂżdego doÂświadczenia byÂły inne - nie gorsze nie lepsze - inne i teÂż potrzebne przydatne DuÂży uÂśmiech
Co do poziomĂłw wyÂższych niÂższych nie znam ich i w ogĂłle siĂŞ nimi nie zajmuje bo sÂą one moim skromnym zdaniem astralnym wymysÂłem stworzonym przez istoty byty budujÂące swoja ,,wielkoœÌ"  DuÂży uÂśmiech
Channelingi i ich treÂści sÂą tego chyba najlepszym dowodem - oczywiÂście moim skromnym zdaniem DuÂży uÂśmiech
JakoœÌ treœci nêdzna za to przez kogo podana, a to archanio³ a to jeszcze jakis tam goœciu przez du¿e G Du¿y uœmiech
Dodam te¿, ¿e moim skromnym zdaniem prêdzej czy póŸniej ludzie przestan¹ siê uto¿samiaÌ ze swoj¹ form¹ - cia³em Du¿y uœmiech
Bo CzÂłowiek nie jest formÂą (ciaÂłem) tylko ta formĂŞ ma i przybraÂł jej ksztaÂłt (przejawiÂł siĂŞ przez niÂą) jak nie przymierzajÂąc woda w szklance DuÂży uÂśmiech
WiĂŞc jak juÂż nie bĂŞdzie siĂŞ utoÂżsamiaÂł z forma to oczywiÂście nie bĂŞdzie siĂŞ baÂł, Âże jÂą straci  MrugniĂŞcie
Bo bĂŞdzie Âświadom, Âże jak zajdzie potrzeba powoÂła - stworzy sobie innÂą DuÂży uÂśmiech
No to jaka to nagroda lub kara Cool
To jest moim skromnym zdaniem ci¹g dalszy w piêknej i kolorowej podró¿y Cz³owieka do poznania wszystkiego w makro i mikro Du¿y uœmiech
Oczywiœcie dla ka¿dego co innego s¹ tacy co uwa¿aj¹ siê za prawych i jak nadejdzie koniec œwiata to bêd¹ stali po prawicy pana i œpiewali hymny na jego chwa³ê Du¿y uœmiech
Ja no có¿ Âśpiewam tylko po wypiciu odpowiedniej iloÂści wody ognistej, a braciak mi powiedziaÂł, Âże w Nowym wody ognistej nie bĂŞdzie, wiĂŞc nie speÂłniam kryteriĂłw takiej wizji Nowej przestrzeni  DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2013, 11:45:16 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #77 : Styczeń 01, 2013, 11:48:31 »

Zgodzê siê z tob¹ szacowny, ¿e funkcja zbiorowej œwiadomoœci docelowo siê zmieni. Domniemywam, ¿e dodatkowo powstanie taki twór jak œwiadomoœÌ grupowa, co niegdyœ ju¿ istnia³o, w zwi¹zku z tym w³aœnie zmieni siê funkcjonalnoœÌ tej pierwszej.
Co do kontaktów, po mojemu statystycznie masz racjê wiêkszoœÌ pochodzi³a / przechodzi³a przez astral, ale zdecydowanie nie wszystkie i nie przewidujê jakichœ rewelacji, a nawet zwiêkszenie iloœci odbiorników.
S¹d ostateczny, to jak twierdzisz nazwy tego samego s¹ ró¿ne, mo¿na powiedzieÌ, ¿e ten sam pogl¹d tu prezentuje np. Kiara, która twierdzi, ¿e klasyfikuj¹ ciê osobiste wibracje, czyli dok³adnie to, co wypracowa³eœ.
Problem tutaj polega na tym, ¿e "s¹d" jest rozci¹gniêty w czasie i wobec braku œwiadomoœci zjawiska, nie bêdzie postrzegany, tylko zwalana odpowiedzialnoœÌ na czynniki zewnêtrzne, jak by³o to dotychczas.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #78 : Styczeń 01, 2013, 11:53:16 »

nie trzeba siê podpieraÌ ¿adnymi przekazami(bo to w ogólnym mniemaniu ma stwarzaÌ atmosferê nadnaturaln¹) ¿eby powiedzieÌ/napisaÌ coœ wa¿nego dla wszystkich, no ale dalej sam cz³owiek/jednostka sam siê pomniejsza cytuj¹c jakiœ tam arch/anio³ów(ja te¿),-
oczywiÂście rozrachunek przed lustrem kaÂżdy przechodzi/Âł i to wiele razy- nic nowego, jednak oprĂłcz niezmiennych mechanizmĂłw "karmicznych",-
jest coœ wiêcej- wolna wola ka¿dej indywidualnoœci/duszy/œwiadomoœci, i to jest ponad tymi suchymi "kosmicznymi" prawami i ka¿da indywidualnoœÌ mo¿e z nich korzystaÌ wedle uznania!

pozdrĂłwka szampaĂąskie Chichot

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #79 : Styczeń 01, 2013, 12:16:46 »

Tak czytaj¹c Twoj¹ odpowiedŸ szacowny o tej œwiadomoœci zbiorowej nasunê³o mi siê pytanie co bêdzie jak ta œwiadomoœÌ zbiorowa przestanie funkcjonowaÌ Uœmiech
No i pozostanie tylko ta indywidualna Cool

a czemó¿ to mia³oby siê tak staÌ- wszak œwiadomoœÌ pozaczasowa jest równie¿ pusta,-
wiĂŞc nie moÂże jej byĂŚ wiĂŞcej, albo mniej DuÂży uÂśmiech i tym optymistycznym akcentem zaczynamy XIII rok pogromcĂłw demonĂłw DuÂży uÂśmiech

Rozpocz¹³ siê 20 13 .
Wszystkim Âżyczenia tego, co -jak pisze braciak - kaÂżdy "sam sobie" wypracowaÂł MrugniĂŞcie .... choĂŚ to czasem okrutne moÂże byĂŚ.
Jak siê rozejrzeÌ uwa¿nie po swoim otoczeniu to da siê zauwa¿yÌ rzeczy , prawa i postawy ludzkie, które wykreowa³a œwiadomoœÌ zbiorowa. To jest ten œwiat w³aœnie taki, jaki jest.

Na zbiorowoœÌ sk³adaj¹ siê indywidualnoœci, co mo¿e wynikowo dawaÌ ró¿ny efekt od zak³adanego. Na przk³ad wodór i tlen, dwa ró¿ne gazy , a razem daj¹ wodê. Oczywiœcie w pewnych warunkach œrodowiskowych.

I wÂłaÂśnie te warunki teraz siĂŞ zmieniajÂą , a nie to, Âże nagle ÂświadomoÂści zbiorowej ot tak,bez powodu, zabraknie.
ZbiorowoœÌ tworzy MOC .
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #80 : Styczeń 01, 2013, 12:17:14 »

Tu bym oponowa³. Wszak d¹¿ymy do Jednoœci, czyli praktycznie uœwiadomienia sobie i wszystkim po³¹czenia ze Wszystkim, co Jest.
W tym kontekÂście kaÂżda komunikacja komunikacja jest naturalna, czyli z innymi "wymiarami", istotami i bytami teÂż, wiĂŞc obecnie ta komunikacja ma takÂą formĂŞ, ze wzglĂŞdu na nasze moÂżliwoÂści.
Dla mnie nie wi¹¿e siê to z chêci¹ podpierania, a pozyskania szerszego punktu widzenia - bardziej ca³oœciowego obrazu rzeczywistoœci. Nie zauwa¿am zbytniego pomniejszania, natomiast z doœwiadczenia wiem, ¿e przez wspó³pracê mo¿na osi¹gn¹Ì nieporównywalnie wiêcej, ni¿ dzia³aj¹c na w³asn¹ rêkê.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #81 : Styczeń 01, 2013, 12:21:46 »

Wedy mĂłwiÂą poetycko o wydechu i wdechu "stwĂłrcy",-
wÂłaÂśnie jesteÂśmy na etapie wdechu- podÂświadomie "ciÂągnie" do Jedni i to nie dziwota DuÂży uÂśmiech

Kiara
Gość
« Odpowiedz #82 : Styczeń 01, 2013, 12:59:26 »

Tak czytaj¹c Twoj¹ odpowiedŸ szacowny o tej œwiadomoœci zbiorowej nasunê³o mi siê pytanie co bêdzie jak ta œwiadomoœÌ zbiorowa przestanie funkcjonowaÌ Uœmiech
No i pozostanie tylko ta indywidualna Cool

a czemó¿ to mia³oby siê tak staÌ- wszak œwiadomoœÌ pozaczasowa jest równie¿ pusta,-
wiĂŞc nie moÂże jej byĂŚ wiĂŞcej, albo mniej DuÂży uÂśmiech i tym optymistycznym akcentem zaczynamy XIII rok pogromcĂłw demonĂłw DuÂży uÂśmiech

Rozpocz¹³ siê 20 13 .
Wszystkim Âżyczenia tego, co -jak pisze braciak - kaÂżdy "sam sobie" wypracowaÂł MrugniĂŞcie .... choĂŚ to czasem okrutne moÂże byĂŚ.
Jak siê rozejrzeÌ uwa¿nie po swoim otoczeniu to da siê zauwa¿yÌ rzeczy , prawa i postawy ludzkie, które wykreowa³a œwiadomoœÌ zbiorowa. To jest ten œwiat w³aœnie taki, jaki jest.

Na zbiorowoœÌ sk³adaj¹ siê indywidualnoœci, co mo¿e wynikowo dawaÌ ró¿ny efekt od zak³adanego. Na przk³ad wodór i tlen, dwa ró¿ne gazy , a razem daj¹ wodê. Oczywiœcie w pewnych warunkach œrodowiskowych.

I wÂłaÂśnie te warunki teraz siĂŞ zmieniajÂą , a nie to, Âże nagle ÂświadomoÂści zbiorowej ot tak,bez powodu, zabraknie.
ZbiorowoœÌ tworzy MOC .

Tak masz racjĂŞ w swoim twierdzeniu , dlatego od nowego roku inaczej puszczenia cum musi min¹Ì czas na zmianĂŞ , inaczej rozszerzenia ÂświadomoÂści indywidualnej. To jest proces ( to co widzĂŞ w przestrzeni poza czasem, juÂż siĂŞ staÂło) ale na ziemi to czas, czas Âświadomej decyzji przyjĂŞcia nowego wzorca lub nie, jest to decyzja indywidualna. Ona dopiero zabarwia ÂświadomoœÌ zbiorowa , ktĂłra (w jednak ziemskim czasie) tworzy nasz grupowy koloryt , wibracjĂŞ  by mogÂła siĂŞ przemiana dokonaĂŚ w 100%.

KiedyÂś juÂż pisaÂłam iÂż proces ten moÂże trwaĂŚ okoÂło 5 lat, do pewnych rzeczy ( akceptacja) jesteÂśmy juÂż przygotowani , a do niektĂłrych jeszcze nie.

Nauczyciele? moÂżna by tak okreÂśliĂŚ tÂą grupĂŞ , raczej ludzie odsÂłaniajÂący, to ,co do tej pory byÂło ukryte bardzo, ale byÂło obok nas nierozumiane i  niezauwaÂżane.

Tak naprawdĂŞ wszystko dopiero zacznie siĂŞ w tym roku, pewne dÂługo utrzymywane informacje i tradycje caÂłkowicie stracÂą wartoœÌ , przyjdzie zrozumienie, ale teÂż oburzenie z powodu  Âświadomych kÂłamstw odpowiedzialnych za to grup.

Trzynastka to rok odsÂłaniania ukrytych rzeczy zarĂłwno pozytywnych jak i negatywnych , wszystkich  dlatego tak bardzo siĂŞ jej bano i usiÂłowano nie dopuÂściĂŚ do wprowadzenia paradygmatu 13/22.

Konfiguracja dwĂłch czwĂłrek w tym paradygmacie to 8 nieskoĂączonoœÌ , dwa po³¹czone ze sobÂą zera , dwie peÂłnie, matematycznie dwie czwĂłrki. NieskoĂączonoœÌ jest jedna jedna 8 nie szukamy dwĂłch, czwarty wymiar to odbicie na ziemi jego wibracji z kosmosu. Ale  osobowoÂściÂą IV wymiaru ( zarĂłwno energetycznego jak i fizycznego ) jest 5. PiÂątka bowiem  to doskonaÂłoœÌ wzorca WENUS j jej pentagramu inaczej piĂŞciu elementĂłw. PiÂątka musi siĂŞ przejawiĂŚ w planie duchowym i odbiĂŚ w planie fizycznym, dlatego podwĂłjna piÂątka.
To tylko taka dygresja dotyczÂąca roku 2013, czyli 6 cyfry rodziny, ³¹czymy w jeden nasz podzielony i pogubiony  rĂłd.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #83 : Styczeń 01, 2013, 16:09:18 »

blueray21
Nie zauwa¿am zbytniego pomniejszania, natomiast z doœwiadczenia wiem, ¿e przez wspó³pracê mo¿na osi¹gn¹Ì nieporównywalnie wiêcej, ni¿ dzia³aj¹c na w³asn¹ rêkê.
DodaÂł bym, Âże CzÂłowiek bez CzÂłowieka CzÂłowiekiem nie jest DuÂży uÂśmiech
Na mĂłj gust zupeÂłnie nie wiem z czym jeÂżeli chodzi o to co napisaÂł szacowny braciak nie zgadzasz siĂŞ blueray Cool
ToĂŚ kaÂżde tworzenie to dokonanie podziaÂłu w CaÂłoÂści, jak by na to nie patrzyÂł  Cool
Co by tez nie kombinowaÂł zostanie to czy siĂŞ to komuÂś podoba czy nie w CaÂłoÂści UÂśmiech
Cz³owiek ka¿dy inny tak zreszt¹ jak kwiat ka¿dy inny, ale razem tworz¹ Ca³oœÌ - ³¹kê Du¿y uœmiech
Teraz pracowaliÂśmy no i jeszcze pracujemy po przez swoje formy na planie zagĂŞszczonej materii bo byÂła potrzeba sprawdziĂŚ ....tyle i tylu juÂż pisaÂło wiĂŞc powielaÂł nie bĂŞdĂŞ Cool
W ka¿dym razie w Innej Przestrzeni jak ju¿ œwiadomoœÌ wewnêtrzna i œwiadomoœÌ zewnêtrzna u Cz³owieka siê po³¹cz¹ lub nawi¹¿¹ ³¹cznoœÌ - czyli jak cz³owiek nawi¹¿e kontakt z swoim wnêtrzem ze sob¹ nawi¹¿e i hm z drugim Du¿y uœmiech
Jak tu by rzec no przerzuci ³¹cza znaczy wejdzie do internetu  DuÂży uÂśmiech
Klik i juÂż. DuÂży uÂśmiech
No to o co chodzi DuÂży uÂśmiech Cool
Szacowna Kiara wiele Twoich postów jest moim skromnym zdaniem bardzo solidnych ale mam takie pytanie je¿eli mo¿na - lubisz siê uœmiechn¹Ì jak dzielisz siê wiedz¹ Mrugniêcie
Fajnie jest tez wyjœÌ z okopĂłw na otwartÂą przestrzeĂą i zaczerpn¹Ì ÂświeÂżego powietrza jak to siĂŞ mĂłwi peÂłnÂą piersiÂą  MrugniĂŞcie
OczywiÂście z caÂłym szacunkiem i z za przeproszeniem DuÂży uÂśmiech
Dodam teÂż, Âże nie bĂŞdĂŞ CiĂŞ szacowna prosiÂł byÂś piszÂąc rozluÂźniÂła szacowne poÂśladki bo to mogÂło by siĂŞ wydaĂŚ szowinistyczne wiĂŞc oczywiÂście przepraszam z gĂłry Buziak MrugniĂŞcie
Co do dat to pomijajÂąc wszystko byÂły by zasadne jak by kaÂżdy szedÂł tym samym tempem, ta sama drogÂą i za tym samym hm....pasterzem DuÂży uÂśmiech
OczywiÂście moim skromnym zdaniem DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #84 : Styczeń 01, 2013, 16:36:50 »

PrzebiÂśniegu, moje odnosiÂło siĂŞ do posta songo, ale braciak nas rozdzieliÂł, i siĂŞ nieco zmÂąciÂło.

east
Gość
« Odpowiedz #85 : Styczeń 01, 2013, 17:42:01 »

Nie zauwa¿am zbytniego pomniejszania, natomiast z doœwiadczenia wiem, ¿e przez wspó³pracê mo¿na osi¹gn¹Ì nieporównywalnie wiêcej, ni¿ dzia³aj¹c na w³asn¹ rêkê.
Jasne Âże nie ma pomniejszenia nikogo, Âżadnej indywidualnoÂści.  Jest tylko i AÂŻ Rozpoznanie, ktĂłre prowadzi do  Wspó³pracy. Bo to logiczne i korzystne.

Tylko, ¿e teraz nastêpuje kolejny etap odkrycia rozwoju Cz³owieka . Obecnie jako uœwiadomionej istoty wyra¿aj¹cej Ca³oœÌ, a nie walcz¹cej ze wszystkim i wszystkimi o prze¿ycie.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2013, 18:33:36 wysłane przez east » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #86 : Styczeń 01, 2013, 19:41:02 »

Ano szacowny Przebiœniegu jak dobrze popatrzysz to œmieje siê ca³¹ gêb¹ i to pod ka¿dym postem dwukrotnie, w ¿yciu z powodu mojej lekkoœci i radoœci czasami patrz¹ na mnie ( delikatnie mówi¹c) ze zdziwieniem..... a niech im tam! Du¿y uœmiech

Daty? Powiadasz.... one same nie sÂą tak istotne ale procesy ziemskie muszÂą wypeÂłniĂŚ siĂŞ w okreÂślonym czasie z procesami kosmicznymi.

Jak wÂłoÂżysz kij w szprychy w peÂłnej szybkoÂści to siĂŞ wykopyrtniesz szacowny,( co przy,  nie przymierzajÂąc Twoim pulchnym tyÂłeczku...  MrugniĂŞcie UÂśmiech) moÂże nie zaboli , ale sÂą teÂż inne. DuÂży uÂśmiech

A moje krÂąg³œÌi? DelikatnoœÌ jedwabiu, miĂŞkkoœÌ puchu... gdzie tam spiĂŞcia?  no chyba Âże .... ale to tylko momenty... nie powiem Âże nie sÂą miÂłe! Buziak

Ja tam na pasterkĂŞ nie pretenduje, zdecydowanie wolĂŞ siĂŞ szlajaĂŚ po Âświecie i psikusy wycinaĂŚ co niektĂłrym. JĂŞzyk DuÂży uÂśmiech ZÂły

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. No i nie zapominaj szacowny iÂż CiĂŞ lubiĂŞ nieustannie......  MrugniĂŞcie Buziak

jak by co to jeszcze coÂś.. moÂże skorzystaj ze swoich Âże tak powiem mocy i zajrzyj w datĂŞ 5 stycznia... jestem ciekawa czy zobaczysz to co ja?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2013, 19:45:23 wysłane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #87 : Styczeń 01, 2013, 20:19:12 »

Ja tam nic nie widzĂŞ.... ÂżartujĂŞ, nigdy nic nie widzĂŞ. CzyÂżby 3 krĂłlowie, oops, mĂŞdrcy przychodzili wczeÂśniej?

east
Gość
« Odpowiedz #88 : Styczeń 01, 2013, 20:31:51 »

jak by co to jeszcze coÂś.. moÂże skorzystaj ze swoich Âże tak powiem mocy i zajrzyj w datĂŞ 5 stycznia... jestem ciekawa czy zobaczysz to co ja?
A co siĂŞ wydarzy 5 go stycznia wg. Ciebie, Kiaro ?

NapisaÂłem o tej dacie  w wczeÂśniejszym poÂście 27 stycznia
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7217.msg111094#msg111094
a mianowicie :

JeÂśli ta korelacja nie jest przypadkowa, to datÂą "wyjÂścia z tunelu" jest 5 Stycznia ( z powodĂłw osobistych o ktĂłrych tu pisaĂŚ nie bĂŞdĂŞ). OczywiÂście tylko w eastowej rzeczywistoÂści, ale moÂże ktoÂś jeszcze to odczuje. JeÂśli tak to dajcie znaĂŚ
.

WidaĂŚ, Âże z jakichÂś powodĂłw jest to data interesujÂąca, ale tutaj jest tylko parĂŞ przeczuĂŚ, nic konkretnego. Data zostaÂła wyznaczona przez energiĂŞ ÂżeĂąskÂą. Tyle mogĂŞ zdradziĂŚ i bĂŞdzie to data weryfikacji.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #89 : Styczeń 01, 2013, 21:38:14 »

east
WidaĂŚ, Âże z jakichÂś powodĂłw jest to data interesujÂąca, ale tutaj jest tylko parĂŞ przeczuĂŚ, nic konkretnego. Data zostaÂła wyznaczona przez energiĂŞ ÂżeĂąskÂą. Tyle mogĂŞ zdradziĂŚ i bĂŞdzie to data weryfikacji.

Skoro zdrady zakazane... to ja teÂż nie mogĂŞ, poczekajmy na datĂŞ. MrugniĂŞcie UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #90 : Styczeń 02, 2013, 04:42:34 »

Dodam do tego co piszecie szacowni, Âże moja forma ostatnio inaczej reaguje na hm dziaÂłania zewnĂŞtrzne w sensie energetycznym  UÂśmiech
Czy to jest nauka rozpoznawania nowych wibracji czy reakcja na skoki ciÂśnienia to spokojnie powolutku sprawdzam UÂśmiech
Co do daty 5 stycznia to ja juÂż siĂŞ przygotowaÂłem - wypastowaÂłem ciepÂłe kalosze i wypraÂłem w pralni chemicznej grubÂą zimowa kurtkĂŞ UÂśmiech
Moim skromnym zdaniem kamyczek juÂż troszkĂŞ czasu wstecz zostaÂł kopniĂŞty i lawinka powolutku pomalutku przyspiesza i narasta UÂśmiech
Daty teraz wiĂŞc sÂą mi osobiÂście do niczego nie przydatne bo zawsze jakaÂś to poÂżywka dla intelektu wiĂŞc wole go trenowaĂŚ obierajÂąc orzechy z Âłupinek UÂśmiech
ZresztÂą dla mnie liczy siĂŞ teraz wiĂŞc to tylko mogĂŞ zdradziĂŚ, Âże zapas pifka jeszcze mam DuÂży uÂśmiech

Kiara

A moje krÂąg³œÌi? DelikatnoœÌ jedwabiu, miĂŞkkoœÌ puchu... gdzie tam spiĂŞcia?  no chyba Âże .... ale to tylko momenty... nie powiem Âże nie sÂą miÂłe!
Jak to siĂŞ mĂłwi chciaÂła by dusza do raju DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #91 : Styczeń 02, 2013, 13:53:38 »

Kiara

A moje krÂąg³œÌi? DelikatnoœÌ jedwabiu, miĂŞkkoœÌ puchu... gdzie tam spiĂŞcia?  no chyba Âże .... ale to tylko momenty... nie powiem Âże nie sÂą miÂłe!
Jak to siĂŞ mĂłwi chciaÂła by dusza do raju DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

WidaĂŚ iÂż b³¹dzisz w oparach przeszÂłoÂści PrzebiÂśniegu.....  DuÂży uÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #92 : Styczeń 05, 2013, 06:52:13 »

"To nie koniec Transformacji!
CiÂąg dalszy jest wÂłaÂśnie przed nami...
Przekonaj siĂŞ w jak zdumiewajÂący sposĂłb wychodzÂą na ÂświatÂło dnia,
tajemnice z zamierzchÂłych czasĂłw.
Klucz do nich znajdziesz tutaj."

Wraz z miÂłoÂściÂą, ktĂłra w ukryciu przetrwaÂła wieki:
Mi³oœÌ Spoza Czasu ( http://www.fioletowyplomien.com/aktualnosci/138-miloscspozaczasu )

Poczytajcie o MiÂłoÂści spoza czasu...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 12:59:10 wysłane przez Thotal » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #93 : Styczeń 06, 2013, 19:46:23 »

5 go stycznia dowiedziaÂłem siĂŞ , Âże mi siĂŞ otworzyÂła czakra serca. ZostaÂło to mi oznajmione jako fakt Chichot
Kiara
Gość
« Odpowiedz #94 : Styczeń 06, 2013, 19:54:50 »

5 go stycznia dowiedziaÂłem siĂŞ , Âże mi siĂŞ otworzyÂła czakra serca. ZostaÂło to mi oznajmione jako fakt Chichot

A Ty w to uwierzyÂłeÂś? CoÂś??

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #95 : Styczeń 06, 2013, 21:24:31 »

Nie , JA nie uwierzyÂło ,bo JA nie istnieje DuÂży uÂśmiech

Ale .... "serce" poczuÂło siĂŞ jak niebie  Chichot
Thotal
Gość
« Odpowiedz #96 : Styczeń 07, 2013, 00:29:44 »

JuÂż dawno Twoja czakra serca byÂła bardziej otwarta niÂż mogliby zasugerowaĂŚ ci zazdroÂśnicy DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #97 : Styczeń 07, 2013, 01:19:26 »

Bez otworzonej czakry serca czÂłowiek nie mĂłgÂł by ÂżyĂŚ, to co dzieje siĂŞ dalej- jego rozwĂłj , to tylko podnoszenie wibracji.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #98 : Styczeń 09, 2013, 01:28:24 »

milosc czy poswiecenie ?UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #99 : Styczeń 09, 2013, 09:42:27 »

W miÂłoÂści nie musi istnieĂŚ poÂświĂŞcenie, raczej jest niÂą uÂświĂŞcenie, akceptacja i zrozumienie, dla miÂłoÂści nie trzeba siĂŞ poÂświĂŞcaĂŚ.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 3 [4] 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: