songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #75 : Styczeń 01, 2013, 11:16:26 » |
|
A temu szacowny, ¿e wolna wola te¿ siê koùczy Wiêc ka¿dy to co posia³ to zbierze Oczywiœcie straszono nas jakimiœ sadami ostatecznymi itd... Ale toÌ to nie bêdzie jakiœ odwet czy z³orzeczenie komuœ tam To bêdzie tylko to, ¿e co wypracowa³eœ to masz to wnosisz ze sob¹ do Innej czy te¿ Nowej przestrzeni Wiêc poniewa¿ ka¿dy rozwija³ siê indywidualnie i pracowa³ te¿ indywidualnie wiêc... Wiêc dlatego to pa strasznie siê nastawi³eœ na t¹ karê i nagrodê- w myœleniu 3G oczywiœcie to jest pewna konsekwencja naturalna sowich poczynaù indywidualnych,- jednak¿e ju¿ na poziomach wy¿szych sprawy wygl¹daj¹ nieco inaczej, i nie od parady ktoœ kiedyœ mówi³ o wybaczeniu,- bo to zdejmuje wêze³ karmiczny od rêki i nikt nie musi iœÌ do piek³a, etc.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #76 : Styczeń 01, 2013, 11:39:50 » |
|
songostrasznie siê nastawi³eœ na t¹ karê i nagrodê- w myœleniu 3G oczywiœcie to jest pewna konsekwencja naturalna sowich poczynaù indywidualnych Halo szacowny halo Ale toÌ to nie bêdzie jakiœ odwet czy z³orzeczenie komuœ tam Uœmiech To bêdzie tylko to, ¿e co wypracowa³eœ to masz to wnosisz ze sob¹ do Innej czy te¿ Nowej przestrzen Szacowny nastawi³em siê tylko na to ze wypije szampana w mi³ym gronie Jeszce raz to nie ja kogoœ straszy³em s¹dem ostatecznym Ja tylko twierdzê, ¿e ka¿dy to co posieje to zbierze Ma³o tego, ka¿dy jest inny wiêc ka¿dego doœwiadczenia by³y inne - nie gorsze nie lepsze - inne i te¿ potrzebne przydatne Co do poziomów wy¿szych ni¿szych nie znam ich i w ogóle siê nimi nie zajmuje bo s¹ one moim skromnym zdaniem astralnym wymys³em stworzonym przez istoty byty buduj¹ce swoja ,,wielkoœÌ" Channelingi i ich treœci s¹ tego chyba najlepszym dowodem - oczywiœcie moim skromnym zdaniem JakoœÌ treœci nêdzna za to przez kogo podana, a to archanio³ a to jeszcze jakis tam goœciu przez du¿e G Dodam te¿, ¿e moim skromnym zdaniem prêdzej czy póŸniej ludzie przestan¹ siê uto¿samiaÌ ze swoj¹ form¹ - cia³em Bo Cz³owiek nie jest form¹ (cia³em) tylko ta formê ma i przybra³ jej kszta³t (przejawi³ siê przez ni¹) jak nie przymierzaj¹c woda w szklance Wiêc jak ju¿ nie bêdzie siê uto¿samia³ z forma to oczywiœcie nie bêdzie siê ba³, ¿e j¹ straci Bo bêdzie œwiadom, ¿e jak zajdzie potrzeba powo³a - stworzy sobie inn¹ No to jaka to nagroda lub kara To jest moim skromnym zdaniem ci¹g dalszy w piêknej i kolorowej podró¿y Cz³owieka do poznania wszystkiego w makro i mikro Oczywiœcie dla ka¿dego co innego s¹ tacy co uwa¿aj¹ siê za prawych i jak nadejdzie koniec œwiata to bêd¹ stali po prawicy pana i œpiewali hymny na jego chwa³ê Ja no có¿ œpiewam tylko po wypiciu odpowiedniej iloœci wody ognistej, a braciak mi powiedzia³, ¿e w Nowym wody ognistej nie bêdzie, wiêc nie spe³niam kryteriów takiej wizji Nowej przestrzeni to pa
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2013, 11:45:16 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #77 : Styczeń 01, 2013, 11:48:31 » |
|
Zgodzê siê z tob¹ szacowny, ¿e funkcja zbiorowej œwiadomoœci docelowo siê zmieni. Domniemywam, ¿e dodatkowo powstanie taki twór jak œwiadomoœÌ grupowa, co niegdyœ ju¿ istnia³o, w zwi¹zku z tym w³aœnie zmieni siê funkcjonalnoœÌ tej pierwszej. Co do kontaktów, po mojemu statystycznie masz racjê wiêkszoœÌ pochodzi³a / przechodzi³a przez astral, ale zdecydowanie nie wszystkie i nie przewidujê jakichœ rewelacji, a nawet zwiêkszenie iloœci odbiorników. S¹d ostateczny, to jak twierdzisz nazwy tego samego s¹ ró¿ne, mo¿na powiedzieÌ, ¿e ten sam pogl¹d tu prezentuje np. Kiara, która twierdzi, ¿e klasyfikuj¹ ciê osobiste wibracje, czyli dok³adnie to, co wypracowa³eœ. Problem tutaj polega na tym, ¿e "s¹d" jest rozci¹gniêty w czasie i wobec braku œwiadomoœci zjawiska, nie bêdzie postrzegany, tylko zwalana odpowiedzialnoœÌ na czynniki zewnêtrzne, jak by³o to dotychczas.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #78 : Styczeń 01, 2013, 11:53:16 » |
|
nie trzeba siê podpieraÌ ¿adnymi przekazami(bo to w ogólnym mniemaniu ma stwarzaÌ atmosferê nadnaturaln¹) ¿eby powiedzieÌ/napisaÌ coœ wa¿nego dla wszystkich, no ale dalej sam cz³owiek/jednostka sam siê pomniejsza cytuj¹c jakiœ tam arch/anio³ów(ja te¿),- oczywiœcie rozrachunek przed lustrem ka¿dy przechodzi/³ i to wiele razy- nic nowego, jednak oprócz niezmiennych mechanizmów "karmicznych",- jest coœ wiêcej- wolna wola ka¿dej indywidualnoœci/duszy/œwiadomoœci, i to jest ponad tymi suchymi "kosmicznymi" prawami i ka¿da indywidualnoœÌ mo¿e z nich korzystaÌ wedle uznania!
pozdrĂłwka szampaĂąskie
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #79 : Styczeń 01, 2013, 12:16:46 » |
|
Rozpocz¹³ siê 20 13 . Wszystkim ¿yczenia tego, co -jak pisze braciak - ka¿dy "sam sobie" wypracowa³ .... choÌ to czasem okrutne mo¿e byÌ. Jak siê rozejrzeÌ uwa¿nie po swoim otoczeniu to da siê zauwa¿yÌ rzeczy , prawa i postawy ludzkie, które wykreowa³a œwiadomoœÌ zbiorowa. To jest ten œwiat w³aœnie taki, jaki jest. Na zbiorowoœÌ sk³adaj¹ siê indywidualnoœci, co mo¿e wynikowo dawaÌ ró¿ny efekt od zak³adanego. Na przk³ad wodór i tlen, dwa ró¿ne gazy , a razem daj¹ wodê. Oczywiœcie w pewnych warunkach œrodowiskowych. I w³aœnie te warunki teraz siê zmieniaj¹ , a nie to, ¿e nagle œwiadomoœci zbiorowej ot tak,bez powodu, zabraknie. ZbiorowoœÌ tworzy MOC .
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #80 : Styczeń 01, 2013, 12:17:14 » |
|
Tu bym oponowa³. Wszak d¹¿ymy do Jednoœci, czyli praktycznie uœwiadomienia sobie i wszystkim po³¹czenia ze Wszystkim, co Jest. W tym kontekœcie ka¿da komunikacja komunikacja jest naturalna, czyli z innymi "wymiarami", istotami i bytami te¿, wiêc obecnie ta komunikacja ma tak¹ formê, ze wzglêdu na nasze mo¿liwoœci. Dla mnie nie wi¹¿e siê to z chêci¹ podpierania, a pozyskania szerszego punktu widzenia - bardziej ca³oœciowego obrazu rzeczywistoœci. Nie zauwa¿am zbytniego pomniejszania, natomiast z doœwiadczenia wiem, ¿e przez wspó³pracê mo¿na osi¹gn¹Ì nieporównywalnie wiêcej, ni¿ dzia³aj¹c na w³asn¹ rêkê.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #81 : Styczeń 01, 2013, 12:21:46 » |
|
Wedy mĂłwiÂą poetycko o wydechu i wdechu "stwĂłrcy",- wÂłaÂśnie jesteÂśmy na etapie wdechu- podÂświadomie "ciÂągnie" do Jedni i to nie dziwota
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #82 : Styczeń 01, 2013, 12:59:26 » |
|
Rozpocz¹³ siê 20 13 . Wszystkim ¿yczenia tego, co -jak pisze braciak - ka¿dy "sam sobie" wypracowa³ .... choÌ to czasem okrutne mo¿e byÌ. Jak siê rozejrzeÌ uwa¿nie po swoim otoczeniu to da siê zauwa¿yÌ rzeczy , prawa i postawy ludzkie, które wykreowa³a œwiadomoœÌ zbiorowa. To jest ten œwiat w³aœnie taki, jaki jest. Na zbiorowoœÌ sk³adaj¹ siê indywidualnoœci, co mo¿e wynikowo dawaÌ ró¿ny efekt od zak³adanego. Na przk³ad wodór i tlen, dwa ró¿ne gazy , a razem daj¹ wodê. Oczywiœcie w pewnych warunkach œrodowiskowych. I w³aœnie te warunki teraz siê zmieniaj¹ , a nie to, ¿e nagle œwiadomoœci zbiorowej ot tak,bez powodu, zabraknie. ZbiorowoœÌ tworzy MOC . Tak masz racjê w swoim twierdzeniu , dlatego od nowego roku inaczej puszczenia cum musi min¹Ì czas na zmianê , inaczej rozszerzenia œwiadomoœci indywidualnej. To jest proces ( to co widzê w przestrzeni poza czasem, ju¿ siê sta³o) ale na ziemi to czas, czas œwiadomej decyzji przyjêcia nowego wzorca lub nie, jest to decyzja indywidualna. Ona dopiero zabarwia œwiadomoœÌ zbiorowa , która (w jednak ziemskim czasie) tworzy nasz grupowy koloryt , wibracjê by mog³a siê przemiana dokonaÌ w 100%. Kiedyœ ju¿ pisa³am i¿ proces ten mo¿e trwaÌ oko³o 5 lat, do pewnych rzeczy ( akceptacja) jesteœmy ju¿ przygotowani , a do niektórych jeszcze nie. Nauczyciele? mo¿na by tak okreœliÌ t¹ grupê , raczej ludzie ods³aniaj¹cy, to ,co do tej pory by³o ukryte bardzo, ale by³o obok nas nierozumiane i niezauwa¿ane. Tak naprawdê wszystko dopiero zacznie siê w tym roku, pewne d³ugo utrzymywane informacje i tradycje ca³kowicie strac¹ wartoœÌ , przyjdzie zrozumienie, ale te¿ oburzenie z powodu œwiadomych k³amstw odpowiedzialnych za to grup. Trzynastka to rok ods³aniania ukrytych rzeczy zarówno pozytywnych jak i negatywnych , wszystkich dlatego tak bardzo siê jej bano i usi³owano nie dopuœciÌ do wprowadzenia paradygmatu 13/22. Konfiguracja dwóch czwórek w tym paradygmacie to 8 nieskoùczonoœÌ , dwa po³¹czone ze sob¹ zera , dwie pe³nie, matematycznie dwie czwórki. NieskoùczonoœÌ jest jedna jedna 8 nie szukamy dwóch, czwarty wymiar to odbicie na ziemi jego wibracji z kosmosu. Ale osobowoœci¹ IV wymiaru ( zarówno energetycznego jak i fizycznego ) jest 5. Pi¹tka bowiem to doskona³oœÌ wzorca WENUS j jej pentagramu inaczej piêciu elementów. Pi¹tka musi siê przejawiÌ w planie duchowym i odbiÌ w planie fizycznym, dlatego podwójna pi¹tka. To tylko taka dygresja dotycz¹ca roku 2013, czyli 6 cyfry rodziny, ³¹czymy w jeden nasz podzielony i pogubiony ród. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #83 : Styczeń 01, 2013, 16:09:18 » |
|
blueray21 Nie zauwa¿am zbytniego pomniejszania, natomiast z doœwiadczenia wiem, ¿e przez wspó³pracê mo¿na osi¹gn¹Ì nieporównywalnie wiêcej, ni¿ dzia³aj¹c na w³asn¹ rêkê. Doda³ bym, ¿e Cz³owiek bez Cz³owieka Cz³owiekiem nie jest Na mój gust zupe³nie nie wiem z czym je¿eli chodzi o to co napisa³ szacowny braciak nie zgadzasz siê blueray ToÌ ka¿de tworzenie to dokonanie podzia³u w Ca³oœci, jak by na to nie patrzy³ Co by tez nie kombinowa³ zostanie to czy siê to komuœ podoba czy nie w Ca³oœci Cz³owiek ka¿dy inny tak zreszt¹ jak kwiat ka¿dy inny, ale razem tworz¹ Ca³oœÌ - ³¹kê Teraz pracowaliœmy no i jeszcze pracujemy po przez swoje formy na planie zagêszczonej materii bo by³a potrzeba sprawdziÌ ....tyle i tylu ju¿ pisa³o wiêc powiela³ nie bêdê W ka¿dym razie w Innej Przestrzeni jak ju¿ œwiadomoœÌ wewnêtrzna i œwiadomoœÌ zewnêtrzna u Cz³owieka siê po³¹cz¹ lub nawi¹¿¹ ³¹cznoœÌ - czyli jak cz³owiek nawi¹¿e kontakt z swoim wnêtrzem ze sob¹ nawi¹¿e i hm z drugim Jak tu by rzec no przerzuci ³¹cza znaczy wejdzie do internetu Klik i ju¿. No to o co chodzi Szacowna Kiara wiele Twoich postów jest moim skromnym zdaniem bardzo solidnych ale mam takie pytanie je¿eli mo¿na - lubisz siê uœmiechn¹Ì jak dzielisz siê wiedz¹ Fajnie jest tez wyjœÌ z okopów na otwart¹ przestrzeù i zaczerpn¹Ì œwie¿ego powietrza jak to siê mówi pe³n¹ piersi¹ Oczywiœcie z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem Dodam te¿, ¿e nie bêdê Ciê szacowna prosi³ byœ pisz¹c rozluŸni³a szacowne poœladki bo to mog³o by siê wydaÌ szowinistyczne wiêc oczywiœcie przepraszam z góry Co do dat to pomijaj¹c wszystko by³y by zasadne jak by ka¿dy szed³ tym samym tempem, ta sama drog¹ i za tym samym hm....pasterzem Oczywiœcie moim skromnym zdaniem to pa
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #84 : Styczeń 01, 2013, 16:36:50 » |
|
PrzebiÂśniegu, moje odnosiÂło siĂŞ do posta songo, ale braciak nas rozdzieliÂł, i siĂŞ nieco zmÂąciÂło.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #85 : Styczeń 01, 2013, 17:42:01 » |
|
Nie zauwa¿am zbytniego pomniejszania, natomiast z doœwiadczenia wiem, ¿e przez wspó³pracê mo¿na osi¹gn¹Ì nieporównywalnie wiêcej, ni¿ dzia³aj¹c na w³asn¹ rêkê.
Jasne ¿e nie ma pomniejszenia nikogo, ¿adnej indywidualnoœci. Jest tylko i A¯ Rozpoznanie, które prowadzi do Wspó³pracy. Bo to logiczne i korzystne. Tylko, ¿e teraz nastêpuje kolejny etap odkrycia rozwoju Cz³owieka . Obecnie jako uœwiadomionej istoty wyra¿aj¹cej Ca³oœÌ, a nie walcz¹cej ze wszystkim i wszystkimi o prze¿ycie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2013, 18:33:36 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #86 : Styczeń 01, 2013, 19:41:02 » |
|
Ano szacowny Przebiœniegu jak dobrze popatrzysz to œmieje siê ca³¹ gêb¹ i to pod ka¿dym postem dwukrotnie, w ¿yciu z powodu mojej lekkoœci i radoœci czasami patrz¹ na mnie ( delikatnie mówi¹c) ze zdziwieniem..... a niech im tam! Daty? Powiadasz.... one same nie s¹ tak istotne ale procesy ziemskie musz¹ wype³niÌ siê w okreœlonym czasie z procesami kosmicznymi. Jak w³o¿ysz kij w szprychy w pe³nej szybkoœci to siê wykopyrtniesz szacowny,( co przy, nie przymierzaj¹c Twoim pulchnym ty³eczku... ) mo¿e nie zaboli , ale s¹ te¿ inne. A moje kr¹g³œÌi? DelikatnoœÌ jedwabiu, miêkkoœÌ puchu... gdzie tam spiêcia? no chyba ¿e .... ale to tylko momenty... nie powiem ¿e nie s¹ mi³e! Ja tam na pasterkê nie pretenduje, zdecydowanie wolê siê szlajaÌ po œwiecie i psikusy wycinaÌ co niektórym. Kiara ps. No i nie zapominaj szacowny i¿ Ciê lubiê nieustannie...... jak by co to jeszcze coœ.. mo¿e skorzystaj ze swoich ¿e tak powiem mocy i zajrzyj w datê 5 stycznia... jestem ciekawa czy zobaczysz to co ja?
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2013, 19:45:23 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #87 : Styczeń 01, 2013, 20:19:12 » |
|
Ja tam nic nie widzĂŞ.... ÂżartujĂŞ, nigdy nic nie widzĂŞ. CzyÂżby 3 krĂłlowie, oops, mĂŞdrcy przychodzili wczeÂśniej?
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #88 : Styczeń 01, 2013, 20:31:51 » |
|
jak by co to jeszcze coÂś.. moÂże skorzystaj ze swoich Âże tak powiem mocy i zajrzyj w datĂŞ 5 stycznia... jestem ciekawa czy zobaczysz to co ja?
A co siĂŞ wydarzy 5 go stycznia wg. Ciebie, Kiaro ? NapisaÂłem o tej dacie w wczeÂśniejszym poÂście 27 stycznia http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7217.msg111094#msg111094a mianowicie : JeÂśli ta korelacja nie jest przypadkowa, to datÂą "wyjÂścia z tunelu" jest 5 Stycznia ( z powodĂłw osobistych o ktĂłrych tu pisaĂŚ nie bĂŞdĂŞ). OczywiÂście tylko w eastowej rzeczywistoÂści, ale moÂże ktoÂś jeszcze to odczuje. JeÂśli tak to dajcie znaĂŚ . WidaĂŚ, Âże z jakichÂś powodĂłw jest to data interesujÂąca, ale tutaj jest tylko parĂŞ przeczuĂŚ, nic konkretnego. Data zostaÂła wyznaczona przez energiĂŞ ÂżeĂąskÂą. Tyle mogĂŞ zdradziĂŚ i bĂŞdzie to data weryfikacji.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #89 : Styczeń 01, 2013, 21:38:14 » |
|
eastWidaĂŚ, Âże z jakichÂś powodĂłw jest to data interesujÂąca, ale tutaj jest tylko parĂŞ przeczuĂŚ, nic konkretnego. Data zostaÂła wyznaczona przez energiĂŞ ÂżeĂąskÂą. Tyle mogĂŞ zdradziĂŚ i bĂŞdzie to data weryfikacji. Skoro zdrady zakazane... to ja teÂż nie mogĂŞ, poczekajmy na datĂŞ. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #90 : Styczeń 02, 2013, 04:42:34 » |
|
Dodam do tego co piszecie szacowni, ¿e moja forma ostatnio inaczej reaguje na hm dzia³ania zewnêtrzne w sensie energetycznym Czy to jest nauka rozpoznawania nowych wibracji czy reakcja na skoki ciœnienia to spokojnie powolutku sprawdzam Co do daty 5 stycznia to ja ju¿ siê przygotowa³em - wypastowa³em ciep³e kalosze i wypra³em w pralni chemicznej grub¹ zimowa kurtkê Moim skromnym zdaniem kamyczek ju¿ troszkê czasu wstecz zosta³ kopniêty i lawinka powolutku pomalutku przyspiesza i narasta Daty teraz wiêc s¹ mi osobiœcie do niczego nie przydatne bo zawsze jakaœ to po¿ywka dla intelektu wiêc wole go trenowaÌ obieraj¹c orzechy z ³upinek Zreszt¹ dla mnie liczy siê teraz wiêc to tylko mogê zdradziÌ, ¿e zapas pifka jeszcze mam Kiara A moje kr¹g³œÌi? DelikatnoœÌ jedwabiu, miêkkoœÌ puchu... gdzie tam spiêcia? no chyba ¿e .... ale to tylko momenty... nie powiem ¿e nie s¹ mi³e! Jak to siê mówi chcia³a by dusza do raju to pa
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #91 : Styczeń 02, 2013, 13:53:38 » |
|
Kiara
Cytuj A moje kr¹g³œÌi? DelikatnoœÌ jedwabiu, miêkkoœÌ puchu... gdzie tam spiêcia? no chyba ¿e .... ale to tylko momenty... nie powiem ¿e nie s¹ mi³e! Jak to siê mówi chcia³a by dusza do raju Du¿y uœmiech to pa Du¿y uœmiech
WidaÌ i¿ b³¹dzisz w oparach przesz³oœci Przebiœniegu..... Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #92 : Styczeń 05, 2013, 06:52:13 » |
|
"To nie koniec Transformacji! Ci¹g dalszy jest w³aœnie przed nami... Przekonaj siê w jak zdumiewaj¹cy sposób wychodz¹ na œwiat³o dnia, tajemnice z zamierzch³ych czasów. Klucz do nich znajdziesz tutaj." Wraz z mi³oœci¹, która w ukryciu przetrwa³a wieki: Mi³oœÌ Spoza Czasu ( http://www.fioletowyplomien.com/aktualnosci/138-miloscspozaczasu ) Poczytajcie o Mi³oœci spoza czasu... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 12:59:10 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #93 : Styczeń 06, 2013, 19:46:23 » |
|
5 go stycznia dowiedziaÂłem siĂŞ , Âże mi siĂŞ otworzyÂła czakra serca. ZostaÂło to mi oznajmione jako fakt
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #94 : Styczeń 06, 2013, 19:54:50 » |
|
5 go stycznia dowiedziaÂłem siĂŞ , Âże mi siĂŞ otworzyÂła czakra serca. ZostaÂło to mi oznajmione jako fakt A Ty w to uwierzyÂłeÂś? ?? Kiara
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #95 : Styczeń 06, 2013, 21:24:31 » |
|
Nie , JA nie uwierzyÂło ,bo JA nie istnieje Ale .... "serce" poczuÂło siĂŞ jak niebie
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #96 : Styczeń 07, 2013, 00:29:44 » |
|
JuÂż dawno Twoja czakra serca byÂła bardziej otwarta niÂż mogliby zasugerowaĂŚ ci zazdroÂśnicy Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #97 : Styczeń 07, 2013, 01:19:26 » |
|
Bez otworzonej czakry serca czÂłowiek nie mĂłgÂł by ÂżyĂŚ, to co dzieje siĂŞ dalej- jego rozwĂłj , to tylko podnoszenie wibracji. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #98 : Styczeń 09, 2013, 01:28:24 » |
|
milosc czy poswiecenie ?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #99 : Styczeń 09, 2013, 09:42:27 » |
|
W miÂłoÂści nie musi istnieĂŚ poÂświĂŞcenie, raczej jest niÂą uÂświĂŞcenie, akceptacja i zrozumienie, dla miÂłoÂści nie trzeba siĂŞ poÂświĂŞcaĂŚ. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
|