Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 07:00:38

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: TUCZNO 2012 - Turnus Tajemnic, Przygody i SzkoÂła Przetrwania  (Przeczytany 9927 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
redmuluc
Gość
« : Lipiec 13, 2012, 08:23:32 »

TERMIN 5-11 SIERPNIA 2012

Seminaria i wykÂłady prowadzÂą:

I.  Krzysztof Rogala
1. Tajemnice Kosmosu i Alternatywna Historia LudzkoÂści w cieniu WĂŞÂżowych Istot
2. ÂŚwiĂŞta Geometria i Symbolika
3. ArchoĂąska Agenda i Okultyzm Elit

II  MikoÂłaj Rozbicki – Czas przebudzenia
1.  WszechÂświat, kosmos, cywilizacje – niesamowity mechanizm Âżycia i rozwoju
2.  Matrix, planeta Ziemia i gadoidy – czy kontroluje nas obca cywilizacja?
3.  ÂŚwiat po zmianach – perspektywy ludzkiej cywilizacji

III.  Dariusz KwiecieĂą
1. TECHNOLOGIE, UFO A TAJEMNICE III RZESZY
2.  „RISE’ INNA RZECZYWISTO¦Æ

*  Pokaz filmĂłw dokumentalnych o tematyce UFO
*  Spotkania ze Âświadkami spotkaĂą II i III stopnia
*  Eksploracja i badania miejsc upadku „meteorytu” i lÂądowania UFO
*  Spotkanie z dziwnymi istotami nie z tej ziemi  (ganoidy) - Wizyta ze Âświadkami w
    miejscu spotkaĂą  istot Obcych (typu E)
* Nocne obserwacje nieba w miejscach  czĂŞstej manifestacji UFO
*  Przelot balonem po okolicy. Monitoring terenu kamerÂą - tylko dla or³ów
*  Na zakoĂączenie pobytu konkurs strzelecki  miĂŞdzy turnusem UFO, a Turnusem
   Tajemnic - Szko³¹ Przetrwania)
*  Nocne patrole
*  Ogniska, kolacje grillowe.
*  WspĂłlne ognisko z Turnusem Tajemnic –Szko³¹ Przetrwania – Dzik z roÂżna
*  KÂąpiele i plaÂżowanie na szlaku 1000 jezior
*  Znakomite wyÂżywienie. Do wyboru tradycyjne i wegetariaĂąskie
* Dla ochotnikĂłw spÂływ kajakowy DrawÂą

Cena:
888  zÂł - noclegi w pokojach dwu osobowych (WC w pokojach, peÂłne wyÂżywienie)
999  zÂł - noclegi w apartamentach (podwyÂższony standard, WC, peÂłne wyÂżywienie)
777  zÂł -  noclegi w Domu Pastora ( pokoje wieloosobowe, 2 posiÂłki, WC wspĂłlne)
666 zÂł -  noclegi w namiotach wÂłasnych na parkowej ³¹ce ( 2 posiÂłki, WC w PaÂłacu)

TERMIN 11-17 SIERPNIA 2012

Turnus Tajemnic Przygody  i SzkoÂła Przetrwania w krainie jezior
Zakwaterowanie, WyÂżywienie trzy posiÂłki dziennie tradycyjne, lub wegetariaĂąskie.

10.08  PiÂątek
*  Rajd rowerowy szlakiem 1001 jezior. KÂąpiel w leÂśnym jeziorze
*  SEMINARIUM – „RIESE” INNA RZECZYWISTOÂŚC – prowadzi  Darek KwiecieĂą
*  Nocne ognisko z turnusem UFO. 
*  Konkurs strzelecki. Turnus UFO przeciw Turnusowi Tajemnic – prowadzi Marek
   Pietruszaitis
*  Atrakcja kulinarna wieczoru - Dzik pieczony w piecu chlebowym
*  Nocny patrol na wzgĂłrze „Spalonka” – najwyÂższego punktu obserwacyjnego w okolicy
*  Spanie pod chmurkÂą przy ognisku.

11.08  Sobota
*  TECHNOLOGIE, UFO A TAJEMNICE III RZESZY – wystÂąpienie Dariusza Kwietnia
*  Nauka obchodzenia siĂŞ wykrywaczem metali.
*  ZajĂŞcia praktyczne w terenie z wykrywaczem metalu
*  WYPRAWA DO OKOLICZNYCH BUNKRÓW Z OKRESU II WOJNY ÂŚW.
Schrony z niemieckiej linii fortyfikacyjnej. ZnajdujÂą siĂŞ one w wiĂŞkszoÂści po obu stronach nasypu kolejowego na terenach prywatnych. Silny wĂŞzeÂł WaÂłu pomorskiego – ok. 18 obiektĂłw wraz z „tobrukami”. Schrony w wiĂŞkszoÂści B1 z jednÂą lub dwoma izbami bojowymi. Schron B1 z dwoma pÂłytami 7P - Pommernstellug zachowany w caÂłoÂści znajduje siĂŞ w Z i SK (na prywatnej posesji)

12.08  Niedziela
*  PRZELOT BALONEM   (dodatkowo pÂłatny)
*  ÂŁadowanie akumulatorĂłw nad jeziorem ChÂłopowskim
*  Eksploracja miejsca upadku meteorytu z roku 1888 u wrĂłt rezerwatu Kanada
*  Dla odwaÂżnych przeprawa wpÂław na wyspĂŞ WiedÂźm. Nocleg na wyspie rozlewiska.
  . PrzeprawĂŞ wpÂław oraz zajĂŞcia teoretyczne z survivalu prowadzi Karol Sowiak
* Nauka posÂługiwania siĂŞ maczetÂą. Rozpalanie ogniska bez zapaÂłek
*  Nocne obserwacje nieba.
*  ÂŚniadanie ze zÂłapanych ryb ?

13.08  PoniedziaÂłek
*  WYPRAWA NA POLE BITWY POD GRANOWEM Z OKRESU WOJNY XXX  LETNIEJ
24 lipca ok. godz. 4:00 na obozujÂące w Granowie wojska protestanckie spadÂł atak armii cesarskiej, liczÂącej blisko 7 tysiĂŞcy ÂżoÂłnierzy (WalonĂłw, AustriakĂłw, NiemcĂłw, CzechĂłw, ChorwatĂłw, PolakĂłw), dowodzonej przez takich dowĂłdcĂłw jak Pechmann,  Merode czy Hebron. OkoÂło 5-tysiĂŞcznymi wojskami duĂąsko–ÂślÂąskimi dowodziÂł Baudissin (po Âśmierci Mansfelda). Po poczÂątkowym zaskoczeniu i sukcesie ÂżoÂłnierzy cesarskich, DuĂączycy zaczĂŞli odzyskiwaĂŚ pole. WpÂływ na to miaÂło uderzenie puÂłku duĂąskiego, ktĂłry tej nocy stacjonowaÂł w pobliskim w KrzĂŞcinie. Jego dowĂłdca, puÂłkownik Holk podj¹³ decyzjĂŞ o ataku. StarÂł siĂŞ z siÂłami cesarskiego puÂłku Merodego i zmuszony byÂł przebijaĂŚ siĂŞ, szarÂżujÂąc na pozycje wroga. ÂŻoÂłnierzom Holka udaÂło siĂŞ dotrzeĂŚ w pobliÂże wsi, jednak bez moÂżliwoÂści wsparcia bojowego pozostaÂłych weimarczykĂłw. Tymczasem w Granowie piechurzy duĂąscy i ÂślÂąscy powstrzymali napĂłr, a nawet wyparli wojsko cesarskie ze wsi. Podczas przegrupowania armii katolickiej ÂśmiertelnÂą ranĂŞ otrzymaÂł puÂłkownik Pechmann. Jego nastĂŞpca Merody dokoĂączyÂł przegrupowanie i ponownie starÂł siĂŞ z weimarczykami. Od tyÂłu uderzyÂły oddziaÂły polskie i chorwackie. Kilka grup wojsk duĂąskich prĂłbowaÂło wyrwaĂŚ siĂŞ z okr¹¿enia w kierunku na PeÂłczyce i Pyrzyce. pozostali bili siĂŞ do koĂąca.  KlĂŞska w tej najwiĂŞkszej na Pomorzu Zachodnim (wtedy Nowej Marchii) bitwie przyspieszyÂła niepowodzenie Danii w caÂłej wojnie trzydziestoletniej.
*  Eksploracja terenu za pomocÂą wykrywacza metalu
*  Przeprawa wpÂław i desantowym pontonem przez jezioro peÂłne tajemnic „Buki”.
*  Spinningowe Âłowy okonia i szczupaka – prowadzi autorytet wĂŞdkarstwa Jerzy Walczak
*  Nocny Patrol po okolicy

14.08  Wtorek
*  Rajd pieszy do Stadniny koni w Uroczysku ÂŚrĂłdlesie.  Jazda prĂłbna z instruktorem.
*  Badanie diabelskiego kamienia.
*  Eksploracja kanionu TrygÂława. – prowadzi Karol Sowiak
*  Nocleg przy ognisku na pó³wyspie Dankowskim.
*  Nocna wyprawa na wĂŞgorza. OpowieÂści przy ognisku o miejscowych tajemnicach
*  Dla odwaÂżnych nocleg w starej krypcie

15.08  ÂŚroda
*  Po³ów ryb z Âłodzi na jeziorze Dankowskim. Stawianie sieci i ÂżakĂłw.
*  Nurkowanie w akwalungu - prowadzi specjalista z tej dziedziny Zbigniew Klimczak
*  Lokalizowanie wraku samolotu typu  z II wojny Âśw.
*  WpÂław do piĂŞĂŚset letniego dĂŞbu Kazimierz Wielki.
*  Podchodzenie zwierzyny Âłownej. Nauka tropienia.
*  Tajemnice alkowy Âłowiectwa - prowadzi selekcjoner myÂślistwa Marek  Pietruszaitis
*  Strzelanie z Âłuku do tarczy
*  Dla ochotnikĂłw nocleg w nawiedzonym PaÂłacu

16.08  Czwartek
*  CANOE. -  SPÂŁYW KAJAKOWY DRAWÂĄ -  driving prowadzi MichaÂł Sapeta
 SpÂływ kajakowy DrawÂą naleÂży do najpiĂŞkniejszych szlakĂłw kajakowych w Europie. Wije siĂŞ   
 malowniczo od  g³êbokich dolin, poprzez wielkie jeziora i puszcze i katarakty wodne miĂŞdzy
 mokradÂłami i Âżeremiami bobrĂłw. WrĂŞcz pierwotny krajobraz. Niesamowite emocje
*  PoÂżegnalne  ognisko.  Szynka prosto z komina. Swojskie wyroby prosto z wĂŞdzarni
*  Tajemnica krysztaÂłowych  trumien z Tuczna – prowadzi Dariusz KwiecieĂą

Z relacji naocznych ÂświadkĂłw -  Gdy w 1945 roku trwaÂły walki o Drezdenko, do paÂłacu w Tucznie przybyÂł dziwny orszak. W jego skÂład wchodziÂły samochody pancerne, ktĂłre eskortowaÂły tajemnicza srebrnÂą ciĂŞÂżarĂłwkĂŞ. Eskorta skÂładaÂła siĂŞ z okoÂło 100 SSmanĂłw. Nie interesowaÂły ich walki toczone niedaleko, ca³¹ swojÂą uwagĂŞ poÂświĂŞcali owej ciĂŞÂżarĂłwce. DowodziÂł nimi oficer nazywany przez podwÂładnych olbrzymem -miaÂł ponad 2 metry wzrostu. Z opisu naocznego Âświadka byÂł nieproporcjonalnie zbudowany. Pierwsza najbardziej charakterystycznÂą rzeczÂą jaka daÂło siĂŞ zauwaÂżyĂŚ byÂły jego dÂługie rĂŞce oraz szary kolor skĂłry, twarz zasÂłaniaÂł podniesiony koÂłnierz i nasuniĂŞta na twarz czapka, jednak mimo tego widaĂŚ byÂło jego zeszpecona twarz. Najbardziej interesowaÂły go podziemia znajdujÂące siĂŞ pod majÂątkiem - ³¹czyÂły one kolejkÂą podziemnÂą cegielniĂŞ, gorzelniĂŞ, powozowniĂŞ oraz grobowce rodziny WedemeyerĂłw. WÂłaÂśnie w jednym z tych grobowcĂłw zÂłoÂżono krysztaÂłowe trumny. Jedno z ciaÂł byÂło widoczne - byÂła to mÂłoda kobieta, caÂła pokryta szronem. Owe trumny przypominaÂły raczej sarkofagi. WejÂście na tereny paÂłacowe zostaÂło zamkniĂŞte - mogli tam przebywaĂŚ tylko Niemcy. Polskich robotnikĂłw rolnych SSmani wyprowadzili za mury majÂątku i tam prawdopodobnie rozstrzelali. MĂłj rozmĂłwca wspomina o wielkim poÂśpiechu i zdenerwowaniu. Stajenny otrzymaÂł rozkaz by przygotowaĂŚ konie do drogi gdyÂż dÂługa droga czekaÂła wydzielonÂą grupĂŞ. Na wozy pakowano skrzynie, SSmani zakÂładali cywilne ubrania. Od mÂłodego ÂżoÂłnierza stajenny dowiedziaÂł siĂŞ dokÂąd siĂŞ udajÂą - byÂła to miejscowoœÌ Wustegiersdorf. Ów ÂżoÂłnierz nazywaÂł siĂŞ Wolfgang Heidenreich - mieszkaniec owej miejscowoÂści. DowiedziaÂł siĂŞ takÂże o podziemnym mieÂście, ktĂłre jest tam budowane, a takÂże o tym, Âże to, co majÂą w skrzyniach moÂże odmieniĂŚ losy wojny. Tego samego dnia wieczorem Ăłw SSman zostaÂł rozstrzelany wraz z wÂłaÂścicielem paÂłacu na terenie powozowni. Niemcy w wielkiej panice opuÂścili majÂątek zabierajÂąc tylko skrzynie na wozach konnych, pozostawiajÂąc sarkofagi w grobowcach (Âżyje jeszcze naoczny Âświadek, ktĂłry w latach 60. w poszukiwaniu skarbĂłw wÂłamaÂł siĂŞ do grobowca, w ktĂłrym staÂły owe krysztaÂłowe trumny). DzieÂła zniszczenia dokonali ÂżoÂłnierze Rosyjscy poinformowani o owym znalezisku, pracownicy PGRu zaÂś zrĂłwnali cmentarz z ziemiÂą. Podziemne korytarze zostaÂły zawalone, cegielnia zalana wodÂą. ÂŚwiadkowie z tych terenĂłw opowiadajÂą o dziwnych zjawiskach, ktĂłrym towarzyszÂą niezidentyfikowane obiekty latajÂące.
Kilka lat temu  stacjonowaÂły tam  wojska AmerykaĂąskie penetrujÂące miejscowe tajemnice -  opowiada M. Sapeta

17.08  PiÂątek
*  Eksploracja miejsca upadku meteorytu z roku 1305. Badanie nieznanego i wÂłasnych reakcji
*  PosÂługiwanie siĂŞ alternatywnymi urzÂądzeniami w poszukiwaniach skarbĂłw i archeologii.
*  Archeologia radiestezyjna – wprowadzenie i zapoznanie siĂŞ z nowatorskimi metodami
    ZajĂŞcia z dziedziny radiestezji prowadzi - PaweÂł Wittich.

ORGANIZATOR:
http://www.palacsapetow.pl

KONTAKT
http://www.palacsapetow.pl/info.html

poprzednie wakacje  Chichot
http://davidicke.pl/forum/wczasy-z-ufo-i-wakacje-z-duchami-w-tucznie-t7876.html
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2012, 08:24:36 wysłane przez redmuluc » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #1 : Lipiec 13, 2012, 08:52:35 »

SpÂływ DrawÂą.. wspaniaÂła rzecz.
SzczegĂłlnie polecam kilka(?nascie) kilometrĂłw absolutnej Dziczy, Krajobrazy faktycznie Pierwtne,
nie skarzone nawet Ludzkim okiem
 w rejonach poligonu Drawskiego. (po ew.wizycie Rozbickiego to siĂŞ nie zmieni MrugniĂŞcie
..czyli tam, w strefie pomiĂŞdzy: gdzie juz bojÂą siĂŞ zapuszczaĂŚ wĂŞdkarze (za ktĂłryms z rzĂŞdu zakazem z trupiÂą czachÂą a przed  pÂływajÂącymi minami) - gdzie jeszcze nie prowadzone sÂą dziaÂłania militarne.
MrugniĂŞcie
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #2 : Lipiec 13, 2012, 09:02:39 »

Z ostatniej chwili ...Kilka dni temu zgasÂły ÂświatÂła w caÂłym Tucznie...okazaÂło siĂŞ Âże ogromny obiekt wylÂądowaÂł na posesji ksiĂŞdza ktĂłry byÂł Âświadkiem, zrobimy wywiad z nim.

Przy okazji to nie mĂłj pomysÂł aby zaprosiĂŚ Rozbickiego ...ponadto bĂŞdÂą tam Robert Bernatowicz JĂŞzyk  oraz Marek Rymuszko z NÂŚ
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #3 : Lipiec 13, 2012, 09:27:18 »

Dlaczego przy jednym z nazwisk wystawiÂłes jĂŞzyk?
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #4 : Lipiec 13, 2012, 09:37:17 »

Dlaczego przy jednym z nazwisk wystawiÂłes jĂŞzyk?

Bo nie trawiĂŞ goÂścia...kiedyÂś mi napisaÂł maila...uwierz mi...wulgarny to maÂło powiedziane...dla  mnie to zwykÂła mÂątwa.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #5 : Lipiec 13, 2012, 17:55:29 »

nie wiem nie wnikam
Ale proponujĂŞ mniej etykietek(i przywiÂązaĂą do nich) wyluzowany dystans bez ocen.
Czasami ludzie zbyt du¿¹ wagê przywi¹zuja do formy, stylu, lub powierzchownych przejawów.

KaÂżdego moÂżna za coÂś nielubiĂŚ i lubic za coÂś - ale nie to jest najwaÂżniejsze
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #6 : Lipiec 13, 2012, 18:20:03 »

Dodam, Âże i sam paÂłacyk trochĂŞ "Âświeci", a takÂże przypaÂłacowy park, w ktĂłrym odprawiano ciekawe rytuaÂły w przeszÂłoÂści. WahadÂło tam nieÂźle "napieprza".

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #7 : Lipiec 13, 2012, 19:05:45 »

niewiem niebyÂłem raczej sie nie wybieram, jakoÂś mnie nie ciÂągnie tam na razie
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #8 : Lipiec 13, 2012, 20:19:25 »

Dodam, Âże i sam paÂłacyk trochĂŞ "Âświeci", a takÂże przypaÂłacowy park, w ktĂłrym odprawiano ciekawe rytuaÂły w przeszÂłoÂści. WahadÂło tam nieÂźle "napieprza".

Nie byÂło krwawych rytua³ów takÂże twoje wahadeÂłko siĂŞ myli, a wszystkie historie sÂą w moim linku...rytuaÂł nie sÂą groÂźne bo wiemy co tam byÂło. PaÂłacyk...nic nowego kilka duchĂłw...tylko trzy ..nie mĂłw Âże siĂŞ boisz... przy okazji jest tam 26 potĂŞÂżnych miejsc mocy...do tego mechanizm po³¹czony.. kilka dziwnych stworĂłw po parku chodzi...wielkie mi co   ZÂły DuÂży uÂśmiech

niewiem niebyÂłem raczej sie nie wybieram, jakoÂś mnie nie ciÂągnie tam na razie

a ja wracam tam z przyjemnoÂściÂą w zeszÂłym roku Obcy poszli na 3 piĂŞtro...a ja pechowo przeniosÂłem siĂŞ na dó³ ..e i tylko dwie pomaraĂączowe kule mi pod oknem lataÂły...wypas  Chichot   
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2012, 20:21:24 wysłane przez redmuluc » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #9 : Lipiec 14, 2012, 05:30:51 »

666 zÂł -  noclegi w namiotach wÂłasnych na parkowej ³¹ce ( 2 posiÂłki, WC w PaÂłacu)

Ta cena 666 zÂł, to jest cena za dobĂŞ noclegu we wÂłasnym namiocie 
, czy to jest cena za caÂły okres tej zabawy o nazwie -  ''wiedza'', ktĂłra przy wiedzy to chyba nawet nie staÂła ?...!

Przy okazji wspomnĂŞ, Âże cena wynajmu pola namiotowego nie przekracza w chwili obecnej 15-20 zÂł w najbardziej atrakcyjnych miejscach Polski !
W Âświetle powyÂższych argumentĂłw cena wynajmu 2 metrĂłw kwadratowych na tej ''wspaniaÂłej przypaÂłacowej'' ³¹czce to max. cena 5 zÂł. 

Dalsze komentarze pozwolĂŞ sobie tutaj opublikowaĂŚ po otrzymaniu odp.

Bo nie trawiĂŞ goÂścia...kiedyÂś mi napisaÂł maila...uwierz mi...wulgarny to maÂło powiedziane...dla  mnie to zwykÂła mÂątwa.

Nie widzĂŞ najmniejszego powodu, aby Ci wierzyĂŚ ( tylko dlatego, Âże ci siĂŞ tak podoba), Âże Bernatowicz wysÂłaÂł do Ciebie wulgarnego maila ?
Opublikuj te wulgarne czĂŞÂści tego maila, to dopiero wtedy moÂżemy porozmawiaĂŚ.
Z resztÂą sam nie stronisz od wulgryzmĂłw i sypiÂą Ci siĂŞ jak kamienie z rozdartego wora, a dowodĂłw na to peÂłno jest w necie, a nawet w tym poÂście udaÂło Ci siĂŞ to skutecznie wykonaĂŚ nazywajÂąc kogoÂś publicznie - mÂątwÂą.
Wiem, Âże z Bernatowiczem rozmawia siĂŞ ogĂłlnie ciĂŞÂżko, bo sam tego doÂświadczyÂłem, ale to wcale nieznaczy, aby publicznie objeÂżdzaĂŚ ludzi - co jest Twoim zazwyczaj ulubionym zajĂŞciem.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2012, 06:04:24 wysłane przez Astre » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #10 : Lipiec 14, 2012, 09:01:38 »

Nie byÂło krwawych rytua³ów takÂże twoje wahadeÂłko siĂŞ myli, a wszystkie historie sÂą w moim linku...rytuaÂł nie sÂą groÂźne bo wiemy co tam byÂło. PaÂłacyk...nic nowego kilka duchĂłw...tylko trzy ..nie mĂłw Âże siĂŞ boisz... przy okazji jest tam 26 potĂŞÂżnych miejsc mocy...do tego mechanizm po³¹czony.. kilka dziwnych stworĂłw po parku chodzi...wielkie mi co   ZÂły DuÂży uÂśmiech

a ja wracam tam z przyjemnoÂściÂą w zeszÂłym roku Obcy poszli na 3 piĂŞtro...a ja pechowo przeniosÂłem siĂŞ na dó³ ..e i tylko dwie pomaraĂączowe kule mi pod oknem lataÂły...wypas  Chichot  

Yo, redmuluc, potwierdzam, nie mia³em na myœli brzydkich rzeczy, wahad³o wskazywa³o ró¿ne du¿e poziomy energii pozytywnych - u¿y³em skrótu myœlowego, bo nie rzucam "kawy na ³awê", coby inni mieli równie¿ mo¿liwoœÌ osobistego sprawdzenia, a nie chcê sugerowaÌ odpowiedzi.

O rytuaÂłach i oÂłtarzyku w parku opowiadali mi wÂłaÂściciele i obsÂługa paÂłacu, w miejscu oÂłtarza bardzo silna energia pozytywna, wiĂŞc o "krwawoÂści" raczej nie ma mowy.

Linia Brama G³ówna -> wejœcie g³ówne do pa³acu te¿ pozytyw, a ca³oœÌ sprawia wra¿enie, ¿e projektant nie przypadkowo to zaprojektowa³ w³aœnie w ten sposób.

Niestety za maÂło czasu byÂło na dokÂładniejsze zabawy.

PS. Przypatrzcie siĂŞ kretowiskom jeÂśli bĂŞdÂą, wierciÂły po "minusach" - w liniach o negatywnej energii.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #11 : Lipiec 16, 2012, 13:06:46 »

Ta cena 666 zÂł, to jest cena za dobĂŞ noclegu we wÂłasnym namiocie 
, czy to jest cena za caÂły okres tej zabawy o nazwie -  ''wiedza'', ktĂłra przy wiedzy to chyba nawet nie staÂła ?...!

Owszem za 5 zÂł przy opcji...jem trawĂŞ z pobliskimi krowami. A skoro nie masz pojĂŞcia o "wiedzy" ani tym co przedstawiamy to po co siĂŞ odzywasz? Tak siĂŞ zÂłoÂżyÂło Âże nie sprzedajĂŞ Âżadnych bajek tylko konkretne sprawdzone informacje ktĂłre po prostu siĂŞ nie mieszÂą w twojej gÂłowie...a mamy dowody na swoje sÂłowa ...na kaÂżde...mam teÂż materialne twarde dowody. MoÂżesz pojechaĂŚ na obĂłz Janusza ZagĂłrskiego za wiĂŞkszÂą kasĂŞ oglÂądaĂŚ pole lub czytaĂŚ bajki Rajskie na dobranoc. ZnalazÂł siĂŞ kolejny ekspert...

bernatowicz wysÂłaÂł do Ciebie wulgarnego maila ?
Opublikuj te wulgarne czĂŞÂści tego maila, to dopiero wtedy moÂżemy porozmawiaĂŚ.
Z resztÂą sam nie stronisz od wulgryzmĂłw i sypiÂą Ci siĂŞ jak kamienie z rozdartego wora, a dowodĂłw na to peÂłno jest w necie, a nawet w tym poÂście udaÂło Ci siĂŞ to skutecznie wykonaĂŚ nazywajÂąc kogoÂś publicznie - mÂątwÂą.
Wiem, Âże z Bernatowiczem rozmawia siĂŞ ogĂłlnie ciĂŞÂżko, bo sam tego doÂświadczyÂłem, ale to wcale nieznaczy, aby publicznie objeÂżdzaĂŚ ludzi - co jest Twoim zazwyczaj ulubionym zajĂŞciem.

Co ty powiesz ? Tak siĂŞ zÂłoÂżyÂło Âże juÂż dawno zostaÂł opublikowany na moim forum.  Owszem piszĂŞ konkretnie i nie dam sobÂą pomiataĂŚ przez ÂżaÂłosne trole. Pisze co mysle bez owijania w baweÂłnĂŞ, a tak siĂŞ zÂłoÂżyÂło Âże kiedy siĂŞ czyta dyskusje to dokÂładnie widaĂŚ kto mnie atakuje i dlaczego. Jedyne dowody to na powszechne buractwo dzieci Neostrady i nasÂłanych oszoÂłomĂłw znajdziesz
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #12 : Październik 03, 2012, 11:14:04 »

Napiszcie cos, jak tam bylo?
Ciekawa jestem, czy turnus sie udal, czy w zgodzie rozstali sie wszyscy no i kiedy powtorka.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: