Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 14:15:59

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wzniesienie - przeskok, ewolucja czy rewolucja?  (Przeczytany 164696 razy)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #325 : Pa¼dziernik 26, 2012, 21:06:44 »

To teraz pozwólcie, ¿eby inni wam trochê naopowiadali jak to ma byæ. Z machaniem, czy bez. Ale zanim dojdzie do tego terminu ostatecznego machania, to zapowiadaj±, nie wiadomo co, ale wydarzenie, a w³a¶ciwie jaki¶ ci±g wydarzeñ, na które
maj± reagowaæ nawet ci z "g³ównego nurtu". To przed lub na 4-go listopada!
Aha, jest jasno powiedziane, ¿e gdy my "awansujemy" na "ich miejsce", to oni te¿ "awansuj±" wiêc to jest "deal" i ta "pomoc" zupe³nie bezinteresowna nie jest.

Sananda i Ci którzy s³u¿± – Og³oszenie 4 listopada

Uwaga od Jakuba:
Chocia¿ ja zawsze piszê lub spisuje dok³adnie to, co jest przekazywane, waha³em siê umie¶ciæ tê datê (termin) w Internecie, gdy¿ te rzeczy, które do tej pory przekazano, rzadko siê spe³niaj±. Jednak¿e, wydaje siê, ¿e w pewnym momencie, co¶ bêdzie musia³o rozpocz±æ siê na dobre i jest to pierwszy raz, kiedy moje ¼ród³a poda³y dok³adn± datê, wiêc tutaj jest. Ponadto, jestem ¶wiadomy, ¿e Ashtar da³ t± sam± datê 04 listopada. Bêdziemy wiedzieæ wkrótce, czy to jest dok³adne.

Ci którzy s³u¿±:

Pozdrowienia. Dobrze byæ tu z wami w ten sposób, wiêc cieszymy siê tymi czasami, ¿e mo¿emy tu byæ z wami i s³u¿yæ w jakikolwiek sposób, ¿e mo¿emy na pewno, poniewa¿ jest to, jak nazywamy siê, jeste¶my, Tymi którzy s³u¿±. I to jest to, co robimy, mo¿emy cieszyæ siê tak bardzo, kiedy mo¿emy byæ w ten sposób z wami, ale zrozumcie, ¿e wkrótce wielu z was, je¶li nie wszyscy z was, a potem inni, którzy czytaj± te s³owa potem, bêd± do¶wiadczaæ nas w sposób bardziej osobisty, bo jak wiecie, jest to, co nazywa siê procesem wznoszenia, który jest przed wami teraz w bardzo krótkim czasie. Bêdziecie do¶wiadczali tych rzeczy, które zosta³y omówione i zosta³y wypowiedziane przez wiele ró¿nych ¼róde³ i na wiele ró¿nych sposobów. Bêdziecie mieli do¶wiadczenia, które s± poza pojêciem waszych umys³ów, to, co jak mówicie rozsadzi wasz umys³. Bêdziecie mieæ te do¶wiadczenia i bêd± wspania³e, ale nie macie pojêcia, co jeszcze ma przyj¶æ, co to bêdzie i jak. Kilku z was tutaj owszem, ale inni nie i bêdziecie do¶wiadczaæ bardzo tego, do czego przygotowywali¶cie siê przez eony czasu. Teraz zwalniamy miejsce dla innego. Sananda bêdzie z wami rozmawiaæ, a potem wrócimy, ok.

Sananda:

Jestem Sananda, i przychodzê aby byæ z wami w tej chwili, w tej donios³ej okazji, tym razem, gdy¿ zbli¿aj± siê szybko teraz czasy, na które czekali¶cie, przez bardzo d³ugi czas. gdy¿ dawno, dawno temu i tak, w odleg³ej galaktyce, daleko, daleko, daleko, do¶wiadczyli¶cie tego, co siê nazywa konklawe. Wielu z was by³o tam, je¶li nie wszyscy, którzy s± w tym pokoju i wielu innych, którzy bêd± czytaæ te s³owa, byli tam w tym czasie ze mn± i wielu innymi, którzy byli gotowi do¶wiadczyæ nowej ewolucji na tej planecie ziemi. Ziemia wo³a³a, ziemia wo³a³a w potrzebie zmiany zabarwienia, gdy¿ musia³a byæ zmiana, przemiany na ziemi i w ziemi, i tych osób, które by³y tam w tym czasie, ci z was, którzy tam byli, do¶wiadczyli ogromnej mi³o¶ci, mi³o¶ci, która by³a nieokie³znana w tym czasie. Byli¶cie w bezpo¶rednim po³±czeniu z Boskim ¬ród³em. Je¶li mo¿ecie przypomnieæ sobie z powrotem do tamtego czasu, gdy mówi³em te s³owa, bêdziecie wiedzieæ i rozumieæ to, co mówiê tutaj. Aby by³ to wielki czas, wielki zjazd, Wielka Unia osób przybywaj±cych, aby razem s³u¿yæ, bo jedyne, co liczy³o siê w tym czasie, by³o s³u¿yæ i wiedzieli¶cie, ¿e dojdzie do s³u¿enia dla ziemi i dla ludzi na ziemi. Ale zrozumcie, ¿e w czasie wielu z was by³o wezwanych do tego konklawe ale niewielu zosta³o wybrane. Mieli¶cie byæ wybrani, aby byæ czê¶ci± tego, musieli¶cie byæ wybrani i tak, to jest tak samo, jak wybrani w waszej Biblii. S± jednym i tym samym. Jeste¶cie Wybrani, jeste¶cie tymi, którzy przybyli, aby byæ czê¶ci± tej ekspresji ziemi, aby wynie¶æ j± z ciemnych wieków i w wieki ¶wiat³a i ka¿dy wiedzia³, ¿e bêdzie mia³ ogromn± bitwê pod górê, jak mo¿ecie powiedzieæ.

Od samego pocz±tku wiedzieli¶cie, ¿e s±, ¿e bêd± to trudne czasy, to wiedzieli¶cie, ¿e bêdziecie mieli ogromne trudno¶ci, aby przej¶æ przez to i wiedzieli¶cie, ¿e ca³y czas wzd³u¿ waszej ¶cie¿ki bêdzie bardzo trudno ni± pod±¿aæ w tym czasie. Ale wiedzieli¶cie te¿, ¿e bêd± ci, którzy bêd± mentorami dla was, którzy bêd± w was, ci, których chcieliby¶cie mieæ w zasiêgu waszego s³uchu, gdzie mogliby¶cie dotrzeæ i mówiæ do nich i poprosiæ o ich wskazówki, a oni przewodziliby wam i prowadzili. Oni dali wam trochê inspiracji, która by³a potrzebna do prowadzenia, kiedy by³ na to czas. Wiedzcie i zrozumcie, ¿e w tym czasie i w tym miejscu, w tej chwili osi±gnêli¶cie ju¿ koniec tych trudno¶ci, osi±gnêli¶cie kulminacjê wszystkiego, co przybyli¶cie tu zrobiæ, gdy¿ na pewno s± to czasy ostateczne, które by³y opisywane w Biblii. To s± takie czasy, kiedy przygotowali¶cie siê byæ czê¶ci± nowej ekspresji na ziemi. Mówiono dawno temu, przeze mnie jako Jezusa, ¿e bêdzie nowe niebo i nowa ziemia, i tak, ten czas jest teraz. Bêdzie nowa ziemia, bêdzie nowe niebo na ziemi, i bêdziecie czê¶ci±, ka¿dy z was bêdzie czê¶ci± tego nowego wyrazu, tej mi³o¶ci, która bêdzie sp³ywa³a kaskadowo na ca³± planetê,  to ju¿ robi, poniewa¿, gdy patrzymy z naszego punktu widzenia widzimy miliony b³ysków ¶wiat³a wszêdzie i te ¶wiat³a s± coraz ja¶niejsze i rozprzestrzeniaj± siê przez ciemno¶æ, która kiedy¶ tam by³a, ale teraz szybko siê zmniejsza.

Wiêc zrozumcie, ¿e ci z was, którzy przybyli tu ze mn± w tym czasie dawno temu, ci z was, s± gotowi, aby przenie¶æ i zrobiæ nastêpny krok, te rzeczy, które przynie¶li¶cie tutaj, które osobi¶cie przynie¶li¶cie sobie tutaj. Zostali¶cie przygotowani teraz przej¶æ do dzia³ania, aby przej¶æ do swojej misji, dla której zostali¶cie wezwani tutaj. Kilku z was tutaj ju¿ by³o na misji, ju¿ z ni± pracowali¶cie, a inni z was bêd± wezwani wkrótce, aby obj±æ swoj± pozycjê w tej misji, której siê podjêli¶cie. Zrozumcie, gdy kontynuujecie ten proces, gdy kontynuujecie t± podró¿, macie wszelk± pomoc z niebiañskich niebios, o któr± mogliby¶cie ewentualnie prosiæ. Wszyscy jeste¶my tutaj, aby wam asystowaæ, nikt nie zostanie pozostawiony w tyle, zrozumcie. Bo gdy czas nadejdzie, bardzo szybko teraz, bêdziecie do¶wiadczaæ tego, co jest procesem Wzniesienia, tym, o czym mówiono w wielu ró¿nych ¶wiatach, z wielu ró¿nych ¼róde³, bêdziecie do¶wiadczaæ, tego wkrótce i to bêdzie ró¿ne dla was wszystkich. Ka¿dy z was bêdzie mia³ w³asne do¶wiadczenia z tym. Kilku z was ju¿ ma z tym w³asne do¶wiadczenia i bêdzie szybko siê zbli¿a³o to, co jest kolejnym do¶wiadczeniem dla was. To jest moje przes³anie, ale równie¿ zrozumcie, ¿e bardzo krótko, rzeczywi¶cie bardzo krótko, jest wydarzenie, które nadchodzi, specjalny cykl wydarzeñ, które bêd± czê¶ci± tej ekspresji i ka¿dy z was bêdzie czê¶ci± tego i wiedzcie, ¿e to bêdzie bardzo szybko, rzeczywi¶cie bardzo szybko, poniewa¿  to jest przed czwartym listopada. Zapamiêtajcie t± datê, bo wiele rzeczy zamierza siê zmieniaæ wcze¶niej, a nawet bardzo szybko teraz. Gdy przyjd± te czasy, kiedy zaczniecie widzieæ te zmiany rozwijaj±ce, zrozumiecie to, o czym mówimy tutaj. To jest moje przes³anie, jestem Sananda, mój pokój i mi³o¶æ niech bêd± z wami wszystkimi.

Ci którzy s³u¿±:

Pozdrowienia dla Was jeszcze raz, Ci którzy s³u¿± z powrotem z wami. Nie bêdziemy mieæ ¿adnego komunikatu, który jest tutaj ju¿ podany, czy s± jakie¶ pytania. Czy istniej± jakie¶ pytania, które macie w tym czasie, dotycz±ce zw³aszcza tego, co zosta³o ju¿ przekazane tutaj?

"Mam pytanie. Sananda powiedzia³ 4 listopada, mia³ na my¶li, ¿e bêdzie wydarzenie 04 listopada lub kulminacja "?

Lub przed, tak.

"Wiêc zrozumienie wydarzeñ, które mog± siê pojawiæ w czasie przed 04 listopada bêdzie pe³n± kulminacj± 04 listopada i wtedy zrozumiemy, co siê dzieje?"

Tak, to bêdzie w zrozumieniu wielu, którzy bêd± patrzeæ na to teraz, wielu, którzy nie znajduj± siê w tej grupie, którzy znajduj± siê teraz w wielu innych grupach, mainstream, w g³ównym nurcie mo¿ecie powiedzieæ, i po raz pierwszy, spojrz± na to i mo¿e powiedz±: "O mój Bo¿e, co siê tutaj dzieje, co nastêpuje?" (¦miech) A wy, ci z was, lightworkers, bêd± w waszej misji w tym punkcie, je¶li nie jeste¶cie ju¿. I bêdziecie wiedzieæ i zrozumiecie, co macie robiæ, po co jeste¶cie tutaj. To bêdzie zupe³nie oczywiste dla Was w tym czasie, co macie zrobiæ, gdy czas nadejdzie. Gdy¿ zrozumcie, ¿e czas jest coraz bardziej krótki w tym procesie (przyspiesza), gdy¿ 21 grudnia tego roku masowe Wzniesienie przychodzi i jeste¶cie wszyscy jego czê¶ci±, je¶li nie bêdziecie ju¿ do tego czasu.

"Mam jeszcze jedno pytanie." Je¶li ka¿dy bêdzie do¶wiadczaæ indywidualnego procesu wznoszenia i mieæ inny wynik, jak mo¿emy lepiej przygotowaæ siê, ¿eby mieæ najlepszy wynik, jaki mo¿emy mieæ "?

To jest bardzo proste, moje drogie dziecko, b±d¼ w mi³o¶ci przez ca³y czas. B±d¼ w mi³o¶ci, kochaj siebie, tak, ¿e na pewno, ale w mi³o¶ci z tymi wokó³ ciebie, wszystkim, ptakami, ro¶linami, a nawet ska³ami, widzisz? Gdy¿ wszystko jest ¶wiadomo¶ci±, znajd¼ siebie wyra¿aj±c swoj± mi³o¶æ do wszystkiego wokó³ i wewn±trz ciebie i wtedy bêdziesz mia³a najwiêksz± ekspresjê,  najwiêksze do¶wiadczenie, gdy nadejdzie czas. I tak jak zosta³o powiedziane wcze¶niej, innym razem, ¿e nale¿y i¶æ z pr±dem. Jest to bardzo wa¿ne. P³yn±æ z pr±dem w ka¿dym czasie, pu¶ciæ, zatrzymaæ opór. Opór tworzy du¿o bólu w twoim ¿yciu, pozwól jemu odej¶æ. To jest powiedzenie ze starej piosenki Beatlesów "Let it Be" p³yn±æ z pr±dem, niech pr±d ciê we¼mie gdziekolwiek to bêdzie. Gdy¿ zrozum, ¿e pr±dem jest Bóg,  Boskie ¬ród³o porusza siê przez ciebie i zabierze Ciê, jak chce. Ale przy próbie p³yniêcia pod pr±d, jak daleko dop³yniesz? Widzisz, pozwól mu wzi±æ ciê i do¶wiadczaj mi³o¶ci wokó³ ciebie, gdy¿ to z pewno¶ci± napêdza ciê do wy¿szych czêstotliwo¶ci wymiarowych. Czy to wyja¶ni³o Twoje pytanie Joanno?

"Dziêkujê tak"

Inne pytania tutaj.

"Tak, mam pytanie. Niektórzy mówi± o trzech dniach ciemno¶ci. Mo¿esz po³±czyæ to z tym, co ma siê zdarzyæ w listopadzie do tego dnia? "

Nie, nie przed tym, ale zrozum, ¿e trzy dni ciemno¶ci, o których mówisz  by³y metaforyczne. To nie bêd± trzy dni w ciemno¶ci, bezpo¶rednio. To by³o w dawnych czasach, to by³y przepowiednie w dawnych czasach, które mówi³y o tym. Ale zrozum, ¿e by³a równie¿ inna linia czasu, to by³a linia czasu, gdzie mia³y byæ katastrofy i wiele rzeczy, takich jak trzêsienia ziemi i wybuchy wulkanów i niszcz±c wiele rzeczy, du¿o na naszej planecie, ale to jest stara linia czasu. Jeste¶ w nowej linii czasu teraz, jeste¶ na linii czasu Wzniesienia, widzisz? A wielu próbowa³o zablokowaæ t± liniê czasu z waszego zrozumienia, ale nie potrafili i nie zrobili i nie mog± tego zrobiæ. Wiêc trzech dni ciemno¶ci nie bêdzie wcale ju¿ tutaj i teraz. To nie oznacza oczywi¶cie, ¿e nie bêdzie trochê ciemno¶ci w sobie. Bêdziesz mieæ to do¶wiadczenie, ale to nie musi byæ co¶ w kategoriach negatywnych ekspresji, to mo¿e byæ bardzo pozytywne, poniewa¿ to bêdzie znalezienie siê w momencie, w tym, co nazywa siê pustka i to mo¿e byæ nazwane ciemno¶ci±, ale to jest dobra ciemno¶æ, widzisz? Inne pytania tutaj?

"W mojej sytuacji ¿y³am z kim¶, kto jest bardzo w strachu, co siê dzieje z rz±dem i tym wszystkim, w jaki sposób mo¿na najlepiej zrównowa¿yæ siê od tej energii i móc jej s³u¿yæ i mnie w tym samym czasie, bo znajdujê po prostu chêæ blokowania siê i obrony".

Tak, i to jest numer jeden dla Ciebie, to jest dla Ciebie wa¿ne, aby zablokowaæ wszystkie negatywno¶ci, ca³y strach, wszystkie te rzeczy dla siebie. Co do innych, dobrze jest kochaæ tê osobê, jak tylko mo¿esz, ale nie daæ siê wci±gn±æ w jej ekspresjê strachu i wszystkich tych rzeczy, widzisz? Istnieje wielu, którzy do¶wiadcz± tego strachu w tym spo³eczeñstwie, w tych kulturach, w ¶wiecie. Bêd± do¶wiadczali tego, ¿e i to bêdzie ich ekspresja ich zrozumienie niebezpieczeñstw, gdy proces Wzniesienia jest bli¿ej i bli¿ej. Ale wy sami, którzy znacie i rozumiecie te procesy, nie musicie byæ tego czê¶ci±. Mo¿esz byæ czê¶ci± ekspresji mi³o¶ci, tylko p³yn±c przez ca³e do¶wiadczenie, widzisz? Je¶li p³yniesz z pr±dem, a nie przeciwko niemu, bêdziesz mia³a wspania³e do¶wiadczenia poprzez to wszystko. Ale bêdzie wielu, którzy do¶wiadcz± sprzedawanego strachu i wszystkich tych rzeczy, które zosta³y utworzone wcze¶niej przez moce, które by³y tutaj na ziemi, ale to siê skoñczy³o. Czy jest to odpowied¼ na pytanie?

"Tak, dziêkujê".

Czy istnieje wiêcej pytañ tutaj? Bardzo dobre energie tutaj, ekstremalnie dobre, mogliby¶my byæ ca³± noc tutaj, ale nie bêdziemy. (¦miech)

"Czy masz wiadomo¶æ od Ashtar"?

Ashtar, mój bracie,  tak. On te¿ powiedzia³ to samo, co zosta³o podane przez Sanandê. Powiedzia³ równie¿, ¿e s± to zmiany przychodz±ce bezpo¶rednio w kategoriach nawet okresu czasu tutaj. Ale zrozumcie, ¿e jeste¶my bardzo niechêtni daj±c ramy czasowe, bo w dawnych czasach, gdy czasy by³y podawane te nie zosta³y spe³nione, ale równie¿ zrozumcie, ¿e istniej± punkty bez powrotu, s± punkty, w których te rzeczy s± wyryte w kamieniu, wiêc zmierza wielka zmiana nadej¶æ wkrótce tu i Ashtar sam jest czê¶ci± tej wielkiej zmiany, jak Sananda i wielu, wielu innych. Gdy¿ wielu z nas, wszyscy czekali na ten okres czasu przez d³ugi czas, bo widzisz, gdy siê wzniesiecie, to bêdzie przeprowadzka na nasze miejsce i i my mo¿emy przej¶æ dalej, widzisz? Wiêc tak, jak wy jeste¶cie tymi, którzy s³u¿±, dla nas, tak my jeste¶my tymi, którzy s³u¿± dla was. Jest synchroniczno¶æ, zwi±zek raczej, widzisz? Czy jest to odpowied¼ na pytanie?

"Tak". Czy jest szansa zobaczyæ naszych gwiezdnych braci przybywaj±cych do Phoenix lub jakiego¶ miejsca w Arizonie? "

Czy mówisz o swojej galaktycznej rodzinie? Tak, z pewno¶ci± do¶wiadczycie tego na wiele ró¿nych sposobów i wielu z was na tej sali i znów wielu, którzy czytaj± te s³owa, bêdzie do¶wiadczaæ niesamowitych czasów tutaj. Bêdziecie ponownie siê jednoczyæ ze starymi przyjació³mi i rodzin± z dawna ju¿ zapomnian± tu w trzeciowymiarowym rozumieniu w tym czasie, ale ponownie zjednoczycie siê z wieloma z nich. I wielu z was bêdzie tu na statkach i bêdzie do¶wiadczaæ tych poziomów ekspresji, które kiedy¶ mieli¶cie w czasie, a wielu jest takich, którzy s± gotowi i czekaj±, aby powitaæ was z otwartymi ramionami, i jak ju¿ powiedzia³em wcze¶niej z innych ¼róde³, planowana jest wielka uroczysto¶æ, rzeczywi¶cie wielka ceremonia, aby powitaæ Was z powrotem w wy¿szych wymiarach po raz kolejny z waszej dualno¶ci. To by³a trudny droga, no nie? (¦miech) Czy jeste¶cie gotowi, aby wyj¶æ z tego?

"Ziemia sama, nie bêdzie ona ju¿ obecna w trzecim wymiarze?"

Bêdzie czas, ekspresja czasu tutaj, gdzie bêdzie trzeciowymiarowa ziemia i wy¿ej wymiarowa ziemia w tym samym czasie w zakresie dla tych, którzy przejd± na pocz±tku procesu wznoszenia wróc± do pomocy tym, którzy pozostan± w tyle . Mo¿na powiedzieæ, ¿e tak, jak w charakterze wy¶cigu, je¶li byliby¶cie w maratonie, bêd± tacy, którzy wyskocz± do przodu i pobiegn± to do koñca z du¿± prêdko¶ci± i bêd± tymi, którzy zajm± pierwsze miejsca, widzisz?  To bêdziecie wy, którzy tak  zrobi±. Wtedy bêd± ci z was, którzy z³api± zadyszkê wzd³u¿ ale ukoñcz± wy¶cig, przyjd± po tych, którzy byli na czele. I bêd± jeszcze ci, którzy czasami zatrzymaj± siê i bêd± chodziæ, a w ostatniej chwili, w ostatnim momencie, kiedy jeszcze mog± oni bêd± gotowi kopaæ w drzwi i przej¶æ do wznoszenia siê, dlatego, ¿e nie chc± byæ pozostawieni, widzisz? Ale wa¿ne jest dla tych, którzy nawet nie wiedz± o Wzniesieniu i takich jest wielu, wielu ludzi tutaj, nie wiedz± nawet, co to jest Wzniesienie, nie maj± pojêcia, z wyj±tkiem znaczenia tego, co Jezus przeszed³, musia³ umrzeæ na krzy¿u, a nastêpnie wznie¶æ siê w ten sposób. Ale oni nie maj± pojêcia, ¿e to nie jest ju¿ konieczne, aby umrzeæ, ¿eby mieæ t± ekspresjê, widzisz?

"Wiêc ziemia pozostanie w trzecim wymiarze"?

Bêdzie jej czê¶æ, tak, to bêdzie, ale nie bêdzie d³ugo. Bêdzie to tylko na tyle, ¿eby inni przeszli do przodu. Ci, którzy nie s± gotowi i¶æ do przodu i bêd± tacy, którzy nie wybrali albo poprzez ich umowy duszy lub poprzez ich ¶wiadom± ja¼ñ, w tym czasie, bêd± oni decydowaæ siê na pozostanie w trzecim wymiarze, widzisz, i bêd± przyzwyczajani do Nowego zrozumienia nowej ekspresji dla nich w sensie nowej planety, jak mo¿ecie powiedzieæ.

"Wiêc Jaka jest ró¿nica miêdzy tymi, którzy stoj± z ty³u i tymi, którzy wyrw± do przodu, co bêdzie g³ówn± ró¿nic±?"

G³ówn± ró¿nic± jest to, ¿e bêd± one w wy¿szej czêstotliwo¶ci drgañ bêd± prze¿ywaæ to, co nazywacie nirwan±, widzisz. I bêdziecie poza tym, co jest ekspresj± dwoisto¶ci, której u¿ywacie tutaj, poza tym,  co robili¶cie przez wiele wcieleñ tutaj. Co¶ jeszcze tutaj?

"Tak, to spotkanie z galaktyczn± rodzin±, czy jest to czê¶æ wzniesienia czy to tylko powitanie lub wizyty lub spotkania naszej galaktycznej rodziny?"

Czy mówisz w kategoriach co bêdzie dzia³o siê na statkach po Twoim wzniesieniu? To nie jest prawid³owe. Nie bêdziecie (beamed) przenoszeni promieniem na statki i tego typu rzeczy i to by³oby  Twoje wzniesienie. Widzisz, trzeba wznie¶æ siê najpierw musisz mieæ wy¿sz± czêstotliwo¶æ wibracji, aby nastêpnie byæ z galaktyczn± rodzin±. Ale ci, którzy zadaj± to pytanie, na pewno to wasza ekspresja, to jest tym, sk±d pochodzicie i jest tym jak bêdziecie wracali z powrotem do galaktycznej rodziny.

"Có¿ mia³em do¶wiadczenia przedtem z czwartym wymiarem, ale teraz w trzecim wymiarze, czy to we¿mie mnie do pi±tego wymiaru, wzniesienie siê?"

Tak proces Wzniesienia jest przej¶ciem z 3-go wymiaru do 4-ro i 5-cio wymiarowych czêstotliwo¶ci, ale zrozumcie, ¿e ci, którzy dalej bêd± do¶wiadczali tego procesu wznoszenia, bêdzie czas, gdy bêd± oni dryfowali z powrotem do 4-go wymiaru, widzisz? Pójd± w wy¿sze czêstotliwo¶ci i do¶wiadczenia, i czasami bêd± odci±gani do ty³u, poniewa¿ cia³o ma tendencjê do ci±gniêcia ciê z powrotem, poczucie tego, co wiecie, bêdzie mia³o tendencjê do ¶ci±gania z powrotem trochê ale b±d¼cie gotowi uwolniæ to. To dlatego mówimy, uwolnij, p³yñ z pr±dem w mi³o¶ci, a nastêpnie bêdziesz do¶wiadcza³ wszystkiego, co chcesz us³yszeæ, zobaczyæ.

"Co stanie siê z naszymi cia³ami, naszymi trójwymiarowymi cia³ami?"

Wasze trójwymiarowe cia³a zostan± poddane konwersji lub zmianie w bardziej krystaliczne cia³a, aby byæ w stanie przyj±æ ¶wiat³o w pe³ni. Wiêcej ¶wiat³a, które mo¿esz przyj±æ w twoich ruchach w wy¿szych wibracyjnych czêstotliwo¶ciach. Czy to jest zrozumia³e?

"Uh brzmi bardzo trudno."

Nie bêdziecie to robiæ w kategoriach klasy i na¶ladowania nauczyciela, to nie tego typu rzecz jest i nie mo¿e byæ zrobione ¼le. Nie ma ¼le czy dobrze tutaj, dlatego mo¿emy powiedzieæ, id¼ z pr±dem. Twoja Wy¿sza Ja¼ñ, Wasze Wy¿sze Boskie Ja wie, jak zrobiæ ten proces i jest czê¶æ ciebie, która jest czê¶ci± tego, oczywi¶cie, i ty zrobi³e¶ ten proces wcze¶niej. Widzicie, ka¿dy z was tutaj, w tym pokoju, bo nie by³oby mnie tutaj, ka¿dy ju¿ wzniós³ siê wcze¶niej w innym czasie, a wielu z was jest tymi, co nazywamy system busters (obalacze). Przechodzili¶cie ju¿ za raz po raz, ¿ycie po ¿yciu, do¶wiadczenie po do¶wiadczeniu, planeta po planecie, system po systemie, i poszli¶cie do systemów i wszystko siê zmieni³o i robicie to ponownie. Tu teraz pytanie przyjdzie znowu, gdy przyjdzie czas, czy chcesz zrobiæ to jeszcze raz, a wielu z was teraz powie, "Do diab³a, NIE" (¶miech) widzicie, nie tylko "nie", ale , "Do diab³a, NIE" nie robi±c tego jeszcze raz, czas i¶æ dalej i na pewno zyskali¶cie prawo, aby to zrobiæ. Co¶ jeszcze tutaj?

"Mam szybkie pytanie w odniesieniu do 4 listopada. Nie widzê nic w g³ównym nurcie ".

I to jest dobra rzecz.

"Czy to bêdzie mia³o znaczenie, na ile to, co s³yszê o zmianach? Bêdziemy nadal s³yszeli s³owo o tym, co siê dzieje?

Tak, poniewa¿ nie bêdziecie w stanie nie wiedzieæ tego. Nie bêdzie to mo¿liwe, aby nie wiedzieæ, co siê dzieje. Co¶ jeszcze tutaj? Wtedy uwolnimy channelera. Zrozumcie teraz,  gdy kontynuujecie podró¿, swoje do¶wiadczenia, w waszej ekspresji mi³o¶ci, znajdziecie wiêcej i wiêcej tej ekspresji w sobie, poniewa¿ to jest tym, co zamierza was katapultowaæ dalej. Znajd¼ to w swoim sercu, otwórzcie wasze serca na ¶wiat³o i pozwólcie na wp³yw ¶wiat³a w was i bêdziecie mieli wspania³e do¶wiadczenia i bêdziemy tu czekaæ na Was, gdy przyjdziecie, po przekroczeniu progu. ¦piewajcie: Pokój z Wami. B±d¼cie JEDNO¦CI¡.

25 pa¼dziernika 2012
Channeler: James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #326 : Pa¼dziernik 27, 2012, 08:26:35 »

"Tak, mam pytanie. Niektórzy mówi± o trzech dniach ciemno¶ci. Mo¿esz po³±czyæ to z tym, co ma siê zdarzyæ w listopadzie do tego dnia? "[/i]

Nie, nie przed tym, ale zrozum, ¿e trzy dni ciemno¶ci, o których mówisz  by³y metaforyczne. To nie bêd± trzy dni w ciemno¶ci, bezpo¶rednio. To by³o w dawnych czasach, to by³y przepowiednie w dawnych czasach, które mówi³y o tym. Ale zrozum, ¿e by³a równie¿ inna linia czasu, to by³a linia czasu, gdzie mia³y byæ katastrofy i wiele rzeczy, takich jak trzêsienia ziemi i wybuchy wulkanów i niszcz±c wiele rzeczy, du¿o na naszej planecie, ale to jest stara linia czasu. Jeste¶ w nowej linii czasu teraz, jeste¶ na linii czasu Wzniesienia

no wiêc kupiê tylko ¶wieczki na 1.XI Mrugniêcie U¶miech Chichot

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #327 : Pa¼dziernik 27, 2012, 08:45:02 »

No tak, ¶wieczki tylko na 01.11 to jest praktyczne i tañsze podej¶cie. A na powa¿nie, warto zauwa¿yæ, ¿e wspomina siê, o tzw. pustce i to jest t³umaczenie dos³owne, a oznacza, ¿e nie ma, mo¿e powiedzmy nie odczuwa siê, ani ¶wiat³a, ani materii, ani przestrzeni, krótko wielkie NIC. ¦wiadomo¶æ w kosmosie.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #328 : Pa¼dziernik 27, 2012, 08:51:56 »

blu... jeste¶ tysi±cznikiem...  gratulacje blueray21!

Wielki gadu³a Mrugniêcie

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1000

Kolejnych kilku tysiêcy....  U¶miech Buziak !!!!!

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 27, 2012, 08:52:43 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #329 : Pa¼dziernik 27, 2012, 09:00:51 »

No tak, ¶wieczki tylko na 01.11 to jest praktyczne i tañsze podej¶cie. A na powa¿nie, warto zauwa¿yæ, ¿e wspomina siê, o tzw. pustce i to jest t³umaczenie dos³owne, a oznacza, ¿e nie ma, mo¿e powiedzmy nie odczuwa siê, ani ¶wiat³a, ani materii, ani przestrzeni, krótko wielkie NIC. ¦wiadomo¶æ w kosmosie.

takie TZ., albo nawet odwrotnie
<a href="http://www.youtube.com/v/NzlG28B-R8Y?version=3&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/NzlG28B-R8Y?version=3&amp;amp;hl=pl_PL</a>
no to czekamy..
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 27, 2012, 09:02:07 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #330 : Pa¼dziernik 27, 2012, 09:40:59 »

Sam nie zauwa¿y³em tego tysi±ca, dziêkujê.
================
Jak widaæ ludzie kiedy¶ te¿ mieli pomys³y, to chyba prototyp naszej sfery, czy strefy "Tajemnic".

hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #331 : Pa¼dziernik 27, 2012, 12:28:14 »

Bardzo ciekawi mnie fakt przemiany-wzniesienia u osób zamkniêtych,nie¶wiadomych nie przyjmuj±cych tych tematów. Czytamy w przekazach i¿ tak¿e oni "do¶wiadcz±".
Jak? Co mo¿e siê u nich zmieniæ ? Jak¿e silny szok mo¿e ich spotkaæ? Nie zwariuj±?
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #332 : Pa¼dziernik 27, 2012, 13:10:49 »

To gdzie¶ tam w odpowiedziach by³o poruszane. Niektórzy do¶wiadcz± oczywi¶cie niespodziewanie koñca ich w³asnego ¶wiata, ich wyobra¿eñ i pewników. I jest mówione, ¿e niektórzy tego po prostu nie prze¿yj±. Inni nawet po przej¶ciu nie bêd± w stanie zaakceptowaæ nowego ¶wiata i cia³o "¶ci±gnie ich w dó³"  jak tu gdzie¶ by³o powiedziane. Ale szok bêdzie najmniejszy, albo wcale u tych "z dala od cywilizacji", co nie maj± telewizorów, pr±du, a nawet domów.
My¶lê, ¿e najwiêkszy szok prze¿yj± (je¶li) zatwardziali religijni dogmatycy.
Dlatego ten i inne przekazy namawiaj± do "poddania siê przep³ywowi", czyli rób swoje, tylko bez opierania siê czemukolwiek i wszystko traktuj jako kolejne do¶wiadczenie, naukê, niezale¿nie od charakteru jaki to ma.
Decyzjê podobno ka¿dy podj±³ dawno w kontrakcie duszy, ale mo¿na próbowaæ ¶wiadomie j± zmieniæ i choæ na niektóre zmiany jest pó¼no, to i tak ¶wiadoma decyzja jest traktowana jako wyraz wolnej woli.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #333 : Pa¼dziernik 28, 2012, 13:13:03 »

12-ta Brama

Articles from TERRA Galaktyczna Kawiarenka 21.09.2012 AN KANA TE (aktualizacja 23.09.2012 godz. 12:22)
wolnaplaneta.pl
Errata: 22.09.2012 godz. 22:07
W poni¿szym wpisie zrobi³em b³±d edycyjny dotycz±cy jednostki
czêstotliwo¶ci.
By³o „Mhz” a powinno byæ „Hz”. Proszê o wybaczenie i dziêkujê
Radkowi za sprostowanie.
Da Ye
Urszula, jedna z Czytelniczek Galaktycznej Kawiarenki – nawet o tym nie wiedz±c –
popchnê³a pierwszy klocek domina. Poprosi³a Stwórcê i Mistrzów o kontakt z
nami. Jej pro¶ba musia³a byæ tak gor±ca a Intencja tak wielka, ¿e intuicyjnie
odebrali¶my t± pro¶bê. Zaledwie kilka dni pó¼niej na stronie TERRA G.K
uruchomili¶my Galaktyczny Telegraf: oprócz zobaczenia Kawiarenki Waszymi
oczami nie mieli¶my praktycznie ¿adnych innych oczekiwañ. Wszystkie listy które
do nas docieraj± wnosz± bowiem Now± Jako¶æ której nie trzeba uzasadniaæ czy
dodatkowo motywowaæ.
List Urszuli jest jednak wyj±tkowy bo najprawdopodobniej wniesie Now± Jako¶æ
równie¿ i w Wasze ¯ycie.
Jahn Johannes Kassl który odbiera ze ¦wiat³a t³umaczone przez nas
Przekazy w jednej ze swoich ksi±¿ek napisa³ ¿e jest on jednym z
dwunastu ludzi na ¦wiecie „przekazuj±cych t± Wiedzê”. Byli¶my
ogromnie ciekawi tych pozosta³ych jedenastu.
Zatoimi jeszcze przed uruchomieniem Telegrafu poprosi³a Kryszta³-Matkê o
przekazanie jej prawdziwego (duchowego) imienia.
Jakie¿ by³o jej zdziwienie gdy w komentarzu od Urszuli znalaz³a informacjê o tym ¿e
Urszula podczas medytacji dowiedzia³a siê ¿e Zatoimi jest jej „Siostr± o imieniu
Ankanate”, z dawnej Lemurii. Pó¼niej okaza³o siê ¿e to nie jest dok³adnie imiê, lecz
tytu³, okre¶lenie oznaczaj±ce co¶/kogo¶ zupe³nie innego. Dodatkowym utrudnieniem
rozwi±zania zagadki tego imienia by³ fakt, i¿ nie znali¶my dok³adnej wymowy czy
zapisu fonetycznego tego wyrazu.
Zatoimi zaczê³a szukaæ w Internecie i na wyniki nie przysz³o nam d³ugo czekaæ.
Ukaza³a siê nam strona z wynikami wyszukiwañ w jêzyku – o dziwo niemieckim! – i
na jej pocz±tku wymieniona by³a „AKADEMIA AN KANA TE”. Tak trafili¶my do
Michaela Elrahim Amira, który od 1998 roku odbiera Przekazy ¦wiat³a od
Archanio³ów. Ma³o tego, w tym momencie rozpoznali¶my jego twarz – i okaza³o siê
¿e ca³kiem niedawno bo 31 sierpnia publikowali¶my wywiad z Michaelem na ³amach
Galaktycznej Kawiarenki. Mowa wtedy by³a o roku 2012.
//Patrz: ROK 2012 – to dopiero pocz±tek. Twój wk³ad w proces Podniesienia (video)
– kliknij tutaj//
Wziêli¶my wiêc Amira dok³adnie pod lupê naszego Serca, obejrzeli¶my jego
wyk³ady, przeczytali¶my Przes³ania które odbiera i poznali¶my jego misjê. Gdy z ust
Michaela us³yszeli¶my TO w³a¶nie S³owo – AN KANA TE – jego brzmienie i
wibracjê, wzruszeni byli¶my do g³êbi. Jednak prawdziwym highlightem by³o pewne
zdanie wypowiedziane przez niego w jêzyku Anio³ów / Elochimów. W tym
momencie pop³ynê³y ³zy…
Teraz chcieliby¶my Tobie, Ty który teraz czytasz te S³owa wyjawiæ znaczenie
s³owa AN KANA TE, bo równie¿ i z Tob± mo¿e mieæ to jaki¶ zwi±zek.
AN KANA TE (wymów:„ankanatei”) znaczy Opiekun/Opiekunka Matki Ziemi. To
grupa najstarszych Dusz opiekuj±cych siê nasz± Ziemi± i Ludzko¶ci±. Nie jest to
wiêc imiê a tytu³. Tytu³ ten nie czyni jednak AN KANA TE czym¶ lepszym ni¿ inni,
lecz zobowi±zuje do s³u¿by dla Matki Ziemi i budz±cej siê Ludzko¶ci. Wiêkszo¶æ AN
KANA TE nie wie nawet ¿e nimi s± – choæ w Sercu czuj± ¿e od dziecka s± „inni” ni¿
otaczaj±cy ich Bracia i Siostry i ¿e s± powo³ani do czego¶ szczególnego.
Inkarnowali oni we wszystkich Czasach Ludzko¶ci popychaj±c Ludzko¶æ dalej –
sami jednak nie wyposa¿eni w Karmê – pomagaj± transformowaæ Energie tu, na
Ziemi.
Misj± Michaela jest obudzenie chocia¿by nawet tylko jednego AN KANA TE i
przypomnienie mu czym jest i o czym zapomnia³ w Ludzkim Bycie. Jeden
¶wiadomy siebie „ankanatei” my¶l±, mow± ale przede wszystkim uczynkiem jest
ogromn± przeciwwag± do Ciemnych Energii i ma bezpo¶redni wp³yw na
podwy¿szenie wysoko¶ci Rezonansu Schumanna który potocznie zwany jest
Pulsem Ziemi. Zadaniem AN KANA TE jest pomoc w podwy¿szeniu go docelowo do
czêstotliwo¶ci (drgania) 21 Hz. Obecnie Matka Ziemia osi±gnê³a 18,7 aby na pro¶bê
¦wiata Duchowego obni¿yæ j± do 18,3 w lipcu 2012, ze wzglêdu na nie nad±¿aj±c±
za ni± Ludzko¶æ.
12.12.2012 zostanie otworzona i zakotwiczona tzw 12-ta Brama a oko³o 21.12.2012
Matka Ziemia bêdzie przekraczaæ ostatni± Liniê Czasu (5D) i jak mówi± Przekazy
od Archanio³ów odbierane przez Amira, optymaln± czêstotliwo¶ci± dla ³agodnego
Przej¶cia jest w³a¶nie 21-21,2 Hz. Je¿eli do tego terminu jako Ludzko¶æ nie
podniesiemy naszych Wibracji i pozostaniemy przy 18-19 Hz, to Matka Ziemia
dokonana tego skokowo. Wtedy jednak przyrównaæ to bêdzie mo¿na do nag³ej
zmiany szybko¶ci/kierunku w aucie, w którym siê jest bez zapiêtych pasów.
Maj±c do dyspozycji Narzêdzia ze ¦wiat³a, przekazane nam wszystkim w
Przes³aniach które t³umaczymy, czekali¶my wrêcz na jak±¶ „wpadkê” Michaela w
czasie jego wyk³adów. Na co¶ co pozwoli³o by na natychmiastowe rozpoznanie „kto
zacz” i czy mamy do czynienia z jednym z wielu czy z kim¶ kto faktycznie ma co¶
do Przekazania, co¶ przy czym¶ ma siê uczucie ¿e to jest „w³a¶nie to”.
Teraz mo¿emy napisaæ i¿ Jahn Johannes Kassl jak i Michael Elrahim Amira wed³ug
naszego odczucia i zgodnie z nasz± Intuicj± mówi± O TYM SAMYM, u¿ywaj±c
praktycznie identycznych pojêæ. Ró¿ni± siê oni jedynie temperamentem jako osoby.
Opiszemy Wam tutaj sposób na uwalnianie niskich energii takich jak: z³o¶æ,
nienawi¶æ, zazdro¶æ itp. Metoda ta zosta³a przekazana Michaelowi przez ¦wiat
Duchowy i mo¿e byæ stosowana przez ka¿dego a w szczególno¶ci przez AN KANA
TE. Wielu bowiem z „ankanatei” jest „szarpanych” tymi uczuciami i nie wiedz± oni
dlaczego i po co dosiêga ich takie a nie inne uczucie – nawet w momentach kiedy
my¶leli ¿e uwolnili je i stoj± ponad tym.
„Twoim Zadaniem jest uwolnienie do ¦wiat³a tych Energii – dla dobra Ziemi i
ludzko¶ci” powiedzia³ Michael. Metodyka jest nastêpuj±ca:
//przyk³ad: wskutek jakiej¶ sytuacji dopada Ciê z³o¶æ
- jak j± uwolniæ i oddaæ j± przetransformowan± do ¦wiat³a?//
ROZPOZNANIE
gdy dopada Ciê z³o¶æ – nazwij to uczucie po imieniu:
„to jest z³o¶æ”
PRZYJÊCIE
„czujê z³o¶æ bo uczyniono mi niesprawiedliwo¶æ”
UWOLNIENIE
„uwalniam do ¦wiat³a t± z³o¶æ w tej i we wszystkich
Inkarnacjach mojego Bytu. Teraz i natychmiast!”
S³u¿ba AN KANA TE poci±ga za sob± wielk± odpowiedzialno¶æ ze wzglêdu na
ogromn± ilo¶æ prze¿ytych ju¿ inkarnacji i nagromadzon± podczas nich Wiedzê.
Pierwszym stopniem do odzyskania tej ca³kowitej Wiedzy jest u¶wiadomienie sobie
tego KIM siê jest. AN KANA TE s± tymi Istotami które bêd± nauczycielami po
Przej¶ciu.
Dlaczego piszemy Ci o tym?
Byæ mo¿e dziêki tej publikacji uda nam siê obudziæ choæ jednego AN KANA TE –
Opiekuna Matki Ziemi który mo¿e byæ tym ostatnim klockiem domino który
zakoñczy Czas, przewa¿aj±c szalkê na Wadze Si³ ¦wiat³a i Ciemno¶ci. Przej¶cie
jest pewne ale dziêki temu jednemu AN KANA TE mog³oby byæ ³agodniejsze dla
ka¿dej Istoty znajduj±cej siê na Ziemi.
Dziêkujemy Mistrzom za wskazówkê, Danielowi za t³umaczenie w/w video,
Urszuli za S³owo-domino, Michaelowi Elrahim Amira za jego pracê dla ¦wiat³a.
Poni¿ej przyszykowali¶my dla Was jedno zdanie. Wyj±tkowe zdanie.
To zdanie jest przeznaczone dla AN KANA TE i dzia³a nawet wtedy kiedy on go
jeszcze nie zrozumie – jak zapewni³ Michael Elrahim Amira. Poniewa¿ Da Ye
potrafi³ od razu je wypowiedzieæ, postanowili¶my ¿e specjalnie dla Ciebie u¿yczy
swojego g³osu i bêdziesz móg³/mog³a us³yszeæ to zdanie wypowiedziane w jêzyku
u¿ywanym przez Elohim.
Je¶li przyk³adowo podczas medytacji lub te¿ z innych ¼róde³ dowiesz siê co ono
oznacza to napisz koniecznie do nas.
Team TERRA
UWAGA
Sugerujemy aby¶ u¿y³ s³uchawek do wys³uchania poni¿szego nagrania.
Radio mo¿esz wy³±czyæ korzystaj±c z przycisku znajduj±cego siê na
dole tej strony…
Elohim – do AN KANA TE – Da Ye by wolnaplanetaPL
//Patrz: strona internetowa Michaela Elrahim Amira – kliknij tutaj//
Podziel siê wpisem:
Related Posts via Categories
Kryszta³y Rzeczywisto¶ci pochodz±ce z Atlantydy. Moc, dzia³anie i
przyk³adowe zastosowanie. ZAKTUALIZOWANA WERSJA(!)
Wszystko-Jest-Jednym. Video-Wspomnienie z „Zorba the Buddha Festival”,
wrzesieñ 2010 (video)
Rekolekcje 5D: INCA TRAIL. Powrót do Machu Picchu. Maj 2010 (video)
6.10.2012 Sobotnie popo³udnie w Galaktycznej Kawiarence… (video)
Klejnot Iluzji… (video)
Pure (Czysty* niczym woda). SHIMSHAI (video)
Stañ siê „G³upim Jasiem” (video)
500 przet³umaczonych Przekazów ze ¦wiat³a. 1020 wpisów TERRA
Galaktycznej Kawiarenki…
Na skraju ¯ywo-P³otu Galaktycznej Kawiarenki…
Go¶cinne Przedszkole w TERRA Galaktycznej Kawiarence :-)
http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/09/21/21-09-2012-an-kana-te/

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #334 : Pa¼dziernik 28, 2012, 18:16:52 »

Matko Boska Rozmaita. Du¿y u¶miech
Proszê o ma³e wyja¶nienie gdzie kopic to radio o s³uchawkach nie wspomnê Du¿y u¶miech
Ten tekst to prawdziwy przeskok w kontaktach Du¿y u¶miech
Szkoda tylko, ¿e dzi¶ piwka w lodówce zabrak³o bo pewnie bym poj±³ o co chodzi Du¿y u¶miech
Mo¿e tylko pop³acze sobie w k±cie nad tym wzruszaj±cym postem i te¿ go prze¶wietlê sercem.
to pa  Szok
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #335 : Pa¼dziernik 28, 2012, 18:21:46 »

..tu masz "radio",- http://soundcloud.com/wolnaplanetapl/elohim-do-an-kana-te-da-ye/s-Af0NS
s³uchawki we w³asnym zakresie Du¿y u¶miech

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #336 : Pa¼dziernik 28, 2012, 19:15:41 »

a pos³ucha³em sobie i czu³em to wzniesienie normalnie ewoluowa³em  Du¿y u¶miech
choæ bez s³uchawek to pewnie efekt by³ ubo¿szy Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #337 : Pa¼dziernik 28, 2012, 19:22:38 »

A teraz wynurzenia Arkturian na temat osobistych i planetarnych portali, a Wzniesienia ogólnie.

Arkturianie – Wiadomo¶æ wzniesieniowa - Portale Osobiste & Planetarne

Drodzy Arkturianie,

By³am obudzona od 3 rano po ¶nie tylko godzinê w tym czasie przez wiêkszo¶æ nocy. Spanie nie jest zwykle problemem u mnie. Ponadto, za ka¿dym razem, gdy siê obudzi³am my¶la³em o was. Próbowa³am odzyskaæ wiadomo¶æ ze snu, ale nie mog³am. Dlatego pytam teraz, gdy¿ jestem czujna i przy komputerze: Czy jest dla mnie wiadomo¶æ?

Nasza Droga wznosz±ca siê,

Zawsze jest wiadomo¶æ dla ciebie, jak i dla ka¿dego, kto s³ucha naszego wo³ania. To jest po prostu kwestia twojego dostrojenia siê do wiadomo¶ci i udokumentowania jej w twoim wymiarze. Dzi¶ rano by³o zbyt wiele wiadomo¶ci dla Ciebie, aby je pobraæ w ten sposób, wiêc twój sen zosta³ zak³ócony przez niezdolno¶æ do uchwycenia informacji, które mo¿esz nosiæ na swojej jawie.

Istnieje wiele decyzji, które s± zrobione na wewnêtrznych poziomach waszego rz±du ¶wiatowego. Istniej± kraje, które s± w pe³ni gotowe na zmiany, a niektóre nie s±. Z drugiej strony, wszystkie te rozbudzone s± gotowe i czekaj±. Najwiêkszy problem, mamy z wieloma rz±dami i tymi, którzy nie s± w stanie siê obudziæ.

Oczywi¶cie, wszyscy ludzie nie bêd± w stanie dokonaæ przesuniêcia, ale staramy siê wzi±æ jak najwiêcej. Gdy pieni±dze jakie znacie, zostan± zabrane z waszego ¶wiata, zmiana bêdzie o wiele ³atwiejsza, poniewa¿ chciwo¶æ jest g³ównym problemem w tej chwili. Posiadanie rzeczy to by³ smoczek do nieszczê¶cia wielu wcieleñ, co jest powodem, dla którego chciwo¶æ jest tak powszechna.

Ironi± jest, ¿e ka¿dy mo¿e tworzyæ co chce w pi±tym wymiarze.

26 pa¼dziernika 2012

Kontynuacja wiadomo¶ci, któr± otrzyma³am dzieñ przedtem:

Miejsce w którym skoñczyli¶my:

Ironi± jest, ¿e ka¿dy mo¿e tworzyæ co chc± w pi±tym wymiarze.

Je¶li ci, którzy mocno trzymaj± siê tego, co czuj±, pomy¶leliby, ¿e warto mo¿e poluzowaæ swój uchwyt, to mogliby lepiej znale¼æ swoj± wewnêtrzn± warto¶æ. Niektórzy bêd± musieli stworzyæ scenariusz katastrofy Wzniesienia, jako ¿e jest to jedyny sposób, w jaki bêd± one w stanie uwolniæ ich mocny uchwyt na rzeczach, które znacz± tak wiele dla nich.

Na drugim koñcu spektrum, którzy maj± staæ siê Jednym z ich wielowymiarowym JA znajd± taki pokój i harmoniê w ich codziennym ¿yciu, ¿e s± ju¿ w rezonansie do pi±tego wymiaru.

Ci s± Otwieraczami portali, gdy¿ oni stworzyli i otworzyli swoje osobiste portalem do prawdziwego ¶wiata, wielowymiarowego. Poniewa¿ otworzyli swoje osobiste Portale, s± one w stanie otworzyæ Planetarne portale.

Prywatne Portale s± oczywi¶cie osobiste. Innymi s³owy, osoba dosz³a do ¶wiadomo¶ci jedno¶ci z jej Wielowymiarow± Ja¼ni±. W ramach tej ¦wiadomo¶ci Jedno¶ci nie ma obawy, czy nawet po¶piechu wznoszenia bo s± ju¿ po³±czeni z w³asn± wzniesion± ekspresj± siebie.

To poprzez po³±czenia z osobist± ekspresj± siebie w pi±tym wymiarze, i poza tym przypomnisz sobie M±dro¶æ, Moc i Bezwarunkow± Mi³o¶æ, która jest niezbêdna w celu znalezienia innych ludzi, z którymi mo¿esz siê po³±czyæ w ¦wiadomo¶ci Jedno¶ci.

Planetarne Portale bêd± najlepiej otwierane przez grupy Jedno¶ci (ludzkie, nie-ludzkie, Galaktyczne i Niebiañskie), które g³êboko kochaj± dowolny obszar Gai. Tak jak ka¿dy cz³owiek mo¿e staæ siê Personalnym Portalem, ka¿de miejsce mo¿e staæ Planetarnym Portalem. Je¿eli grupa jest utworzona z osób, które otworzy³y swoje osobiste portale, bêd± mogli ³atwo do³±czyæ do ¶wiadomo¶ci Jedno¶ci aby otworzyæ Planetarny Portal.

Stan ¶wiadomo¶ci ka¿dej osoby jest wa¿niejszy ni¿ fizyczna lokalizacja. Innymi s³owy, je¶li wszyscy koncentruj± siê na danym obszarze, nie musz± tam mieszkaæ. Jednocze¶nie nale¿y pamiêtaæ, ¿e wszêdzie tam, gdzie w tej chwili mieszkacie  w rzeczywisto¶ci 3D, jest tam gdzie wybrali¶cie podczas tworzenia przed urodzeniowego kontraktu.

Dlatego jest korzystne, je¶li niektórzy cz³onkowie mieszkaj± w miejscu, na którym grupa jest skupiona, gdy¿ maj± najg³êbsze dostosowanie tego obszaru cia³a Gai. Wskazane jest w tej chwili Teraz dla naszych wznosz±cych siê, aby praktykowali otwieranie planetarnego portalu. Wzniesieniem zakodowane czêstotliwo¶ci ¶wiat³a s± ju¿ sp³ywaj± w cia³o Gai, jak równie¿ ka¿de osobiste cia³a i wszystkich mieszkañców Ziemi. St±d wa¿ne jest, aby korzystaæ z tych energii.

Pragniemy wyja¶niæ nasz± definicjê Portalu, poniewa¿ mo¿e to byæ inna ni¿ inne opisy. Definiujemy Personalny Portal jako stan ¶wiadomo¶ci, przez który kto¶ mo¿e po³±czyæ siê z jego niezliczonymi wielowymiarowymi ekspresjami siebie. Definiujemy Planetarny Portal jako dany obszar, który zosta³ pod³±czony do Gai wielowymiarowego Matrixa.

Tak jak wszyscy ludzie s± wielowymiarowi z natury, tak i Ziemia jest i wszyscy jej mieszkañcy. Dlatego te¿, podobnie jak wasza 5-cio wymiarowa ja¼ñ nieskoñczenie istnia³a, piêciowymiarowa Ziemia nieskoñczenie istnia³a. W rzeczywisto¶ci, ca³y zakres wielowymiarowej rzeczywisto¶ci w dó³ do pi±tego wymiaru jest poza czasem. Bez czasu, nie ma pocz±tku ani te¿ zakoñczenia.

Jedynie trzecio / czwarto wymiarowe ¶wiaty istniej± w cyklach czasu. Widzimy, ¿e nasi wznosz±cy siê mêcz± siê z tymi cyklami, poniewa¿ rozwinêli swoj± ¶wiadomo¶æ, ¿eby ogarn±æ wiedzê wielu z tych cykli i s± chêtni do powrotu do domu. St±d wracamy do naszej definicji Portalu.

Kiedy Personalny lub Planetarny Portal jest otwarty, to staje siê przej¶ciem do wy¿szych czêstotliwo¶ci / wymiarów danej ekspresji ¿ycia. Na przyk³ad po otwarciu Personalnego Portalu jeste¶ w stanie odbieraæ wiadomo¶ci od swoich wy¿szych ekspresji siebie w taki sam sposób, jak mo¿esz zadzwoniæ do przyjaciela.

Niestety, po³±czenie mo¿e mieæ problemy "przechodzenia przez" z powodu wielu ró¿nych czynników. Ale, z determinacj± i wytrwa³o¶ci±, mo¿na wykonaæ po³±czenie do ekspresji Wy¿szych Ja¼ni.

Gaia ma równie¿ Wy¿sz± Ekspresjê Ja¼ni. Wasz statek Ziemia jest elementem z wielu cia³ Gai. Dlatego macie mo¿liwo¶æ otwierania portali Gai. Po otwarciu Prywatnego Portalu, otwieracie komunikacjê, wizyty, do¶wiadczenia, wiedzê, swojej Ja¼ni w wy¿szej czêstotliwo¶ci rzeczywisto¶ci.

W ten sam sposób, gdy otworzycie Planetarny Portal otwieracie komunikacjê,  wizyty, do¶wiadczenia, wiedzê, z wy¿szych ekspresji Gai, np. Nowej Ziemi. Dlatego, odwiedzanie Nowej Ziemi nie jest trudnym zadaniem, gdy ju¿ nauczycie siê otwieraæ portale osobiste, to jest to samo przedsiêwziêcie.

Jednak Twój Osobisty Portal przeniesie Ciê do ka¿dego ¶wiata czy rzeczywisto¶ci, w której utrzymujesz formê i / lub jeste¶ z ni± zwi±zany za po¶rednictwem bezwarunkowej mi³o¶ci. Odwrotnie, otwieraj±c Planetarny portal we¼mie Ciê tylko Gai ekspresji samej siebie. Gaia pyta teraz, czy jej wznosz±cy siê zaczn± otwieraæ Jej Planetarne Portale i praktyki odwiedzania Nowej Ziemi, przygotowuj±c siê do Planetarnego Wzniesienia.

Dlatego, tworzenie grup otwarcia tych portali by³oby korzystne dla Gai, jak równie¿ dla wszystkich cz³onków grupy. Gaja zaprasza do w³±czenia swojej grupy ro¶lin i zwierzêcych przyjació³, gdy¿ wielu z nich jest na dobrej drodze do Wzniesienia. Prosimy, aby zaprosiæ nas, Arkturian, do grupy, jak równie¿ dowolne wy¿sze ekspresje samego siebie.

Je¶li wasze w³asne galaktyczne i niebiañskie ekspresje siebie przy³±cz± siê, Portal mo¿na otworzyæ z obu koñców spektrum. W ten sam sposób, to proszê zaprosiæ Lemurian, poniewa¿ mog± oni pomóc z poziomu wy¿szych wymiarów Gai wewnêtrznej Ziemi.

My, Wasze galaktyczne rodziny, bardzo doceniamy, ¿e mo¿emy wezwaæ nasze ludzkie ekspresje Ja¼ni do wspó³pracy z nami w tym monumentalnym przedsiêwziêciu Wzniesienia. Na koniec prosimy o uwolnienie przywi±zanie do czasu w trakcie tego procesu Wzniesienia.

Proszê pamiêtaæ, ¿e czas nie jest spójnym wska¼nikiem pomiaru, w który uwierzyli¶cie, ¿e jest. W rzeczywisto¶ci, zamiast sta³ego tykania zegara, czas jest bardziej podobny do fal na oceanie. Czasem wiatr i ocean s± spokojne i przep³yw wody jest sta³y i spójny.

Z drugiej strony, wiele razy Wiatr i woda s± burzliwe i ruchy s± nieregularne i nieprzewidywalne. Ponadto, w trakcie wielkiego nap³ywu nowych wy¿szych czêstotliwo¶ci energii, takimi jak s± teraz prze¿ywany, czas mo¿e byæ Szelmowsk± Fal±. Szelmowskie Fale pojawiaj± siê pozornie znik±d i nagle wzrastaj± do tworzenia wielkiej zmiany.

My, Galaktyczni i Niebiañscy próbujemy "uspokoiæ Morze Wzniesienia", ale istniej± niezliczone ludzkie czynniki energetyczne, które nie s± dla nas do kontroli. To Wy, Wznosz±cy Siê musicie stawiæ czo³a Szelmowskim Falom wielk± si³± bezwarunkowej mi³o¶ci.

Co to jest fala czasu? Fala Czasu jest nag³y przyp³yw energii. Po pierwsze, ta energia jest rozsiana przez my¶li i emocje Galaktycznych  i Niebiañskich, próbuj±cych uspokoiæ morze wielowymiarowego sp³ywu ¶wiat³a z centrum galaktyki na wasz± ma³± planetê.

Jednak, co ta fala czasu spotka? Czy ta wielka kraina Fala Czasu wyl±duje na ³agodnych piaskach bezwarunkowej mi³o¶ci, ¶wiadomo¶ci jedno¶ci i przyjêcia pokojowego? LUB, czy ta Fala Czasu przerwie trudne i skaliste wybrze¿a strachu, fa³szu i s³u¿enia sobie?

Mo¿emy zrobiæ jak najlepiej, aby kontrolowaæ falê. Jednak¿e, to od Istot Gai zale¿y tworzenie brzegów, które ta fala przerwie. Ze swoimi Otwartymi Portalami, mo¿ecie ³atwo przej¶æ do scenariusza wy¿szej czêstotliwo¶ci rzeczywisto¶ci. Wszystkie mo¿liwe scenariusze bêd± manifestowane a¿ 3/4D hologram siê zamknie.

Macie wybór, aby otworzyæ swoje portale  i do¶wiadczaæ wy¿szych do¶wiadczeñ pokoju i mi³o¶ci.

Zawsze jeste¶my tutaj, aby pomóc,

Arkturianie

Dr Caroll / Suzanne Suzan Lie
26 pa¼dziernika 2012
http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #338 : Grudzieñ 02, 2012, 20:30:31 »

Odliczanie trwa: czê¶æ I. Podniesienie planety LANDRAS.

DO OSI¡GNIÊCIA GRANICY RZECZYWISTO¦CI ¦WIAT£A POZOSTA£O:

18 Days 03 Hours 33 Minutes..

Streszczenie Przekazu ze ¦wiat³a odebranego przez medium Sabine Sangitar dnia 09.03.2011

Przed Upadkiem Archanio³a Lucyfera istnia³o ogromne Pole, w którym pracowa³o wiele ¦wiate³. Na skutek Upadku Archanio³a i z powodu potê¿nej eksplozji, pole to zosta³o g³êboko rozerwane przez grad komet. Czê¶æ tego Pola pozostaje w Boskiej Rzeczywisto¶ci. Reszta jednak zosta³a usuniêta z jego Linii Magnetycznych. Ostatecznie, zosta³o z tego utworzonych 389 planet, ka¿da z w³asn± Energi±, jednak wszystkie one s± ze sob± powi±zane. Te 389 planet tworzy w zasadzie ogromne Pole. Z tego powodu Istoty z innych planet s± bardzo podobne do nas i podlegaj± tym samym Prawom.
 :::
 Te wszystkie 389 planet musi ponownie siê podnie¶æ, aby móg³ zabrzmieæ Doskona³y Ton. Wszystkie 389 planet musi powróciæ do Magnetycznego Pola. Bardzo wa¿ne jest pierwsze 12 planet, które siê podnios±. Kiedy one osi±gn± Wzniesienie, wyzwoli siê reakcja ³añcuchowa i podniesione zostan± pozosta³e planety.

PLANETA LANDRAS

Pierwsza z 389 planet dokona³a ju¿ swojego Podniesienia. Ta planeta nazywa siê Landras i jest obecnie w fazie adaptacji. Uk³ad s³oneczny z Landras nie znajduje siê daleko od nas. Okno Czasu do Podniesienia Landras by³o od 2007 roku. W roku 2011 nast±pi³o Podniesienie.
 Na Landras istniej wiele podobieñstw do tego, co my znamy. Landras podlega tym samym Prawom. Istoty posiadaj± cia³a i narz±dy, które stworzy³y. Oni znaj± Lemuriê, obietnicê, najstarsz± czêstotliwo¶æ z ró¿nych czêstotliwo¶ci, ró¿nych okresów czasu. Bosko¶æ na ka¿d± planetê pos³a³a tego, którego my nazywamy Jesus Chrystus, Syn Bo¿y. Na Landras zwany jest on Bosk± Per³±.

Istoty na Landras s± bardzo podobne do nas. Niektóre umiejêtno¶ci maj± lepiej wykszta³cone od naszych, inne znowu mniej. Istoty te maj± równie¿ szkolenia i zosta³y dobrze wyszkolone. To wszystko jest bardzo podobne do naszego.

Ja bardzo wiele rozmawiam z medium Norina z Landras, jak i z innymi Istotami o Podniesieniu ich planety. Norina nale¿y równie¿ do tamtejszych „Najstarszych Czêstotliwo¶ci”. To, co ona mówi, jest niezwykle interesuj±ce. Chcia³abym podzieliæ siê tym z wami.

PODNIESIENIE

Przed Podniesieniem Istoty na Landras, podobnie jak i my, zaczê³y odczuwaæ, ¿e czas up³ywa bardzo szybko. Co wcze¶niej by³o godzin±, dzisiaj odczuwa siê jako pó³ godziny. To uczucie, ¿e wszystko szalenie pêdzi, wszystko bardzo szybko siê manifestuje, jest tak¿e u nas.

Dowiedzia³am siê od Noriny, ¿e od otworzenia siê Okna Czasu w 2007 r. nast±pi³y niezwykle szczególne zmiany i oni zaczêli traktowaæ wszystko o wiele bardziej powa¿nie. Od 2007 roku ogromna ilo¶æ Istot otworzy³a siê na Duchowo¶æ. Istoty na Landras mia³y ju¿ bardzo poszerzon± ¦wiadomo¶æ. Aby przygotowaæ siê do Podniesienia, zmienili swoje sytuacje mieszkaniowe ju¿ przed Podniesieniem, i za³o¿yli du¿e wspólnoty mieszkalne. To wielce im pomog³o. Ich planeta nie jest zamieszkana tak bardzo, jak nasza. Wielu tak zwanych Oratorów, Mówców i Uzdrowicieli zebra³o siê razem, aby wspólnie ¿yæ i pracowaæ.

Podniesienie zosta³o wprowadzone wraz z Doskona³ym Tonem i na Landras by³o wielkie trzêsienie, jakie równie¿ bêdzie u nas. Tam nie ma wulkanów, tak wiêc nie by³o wybuchu wulkanu i ¿adnej mo¿liwo¶ci ciemno¶ci, któr± mog³yby spowodowaæ popio³y. Poprzez Doskona³y Ton zosta³a przekszta³cona energia Archanio³a Lucyfera. To przetransformowa³o wszystko, co jeszcze by³o niezbêdne. Prawie wszystkie Stare Struktury za³ama³y siê. Nic nie jest takie, jakie by³o wcze¶niej.

Przebudzenie ka¿dej Istoty nastêpowa³o raptownie, bardzo szybko. Gdy zabrzmia³ Doskona³y Ton, wbrew wyobra¿eniom, przez uszy by³ on odbierany najpierw jako bardzo nieprzyjemny. Zacz±³ wibrowaæ i stawa³ siê coraz g³o¶niejszy i g³o¶niejszy. D¼wiêk ten by³ tak ekstremalny, ¿e Istoty na planecie nie mog³y ju¿ ustaæ i pada³y na kolana, dopóki Ton nie zosta³ zatrzymany. Równocze¶nie wpad³y one w g³êboki trans, podczas którego zapanowa³ bezruch na 9 minut wg naszego czasu. W tym czasie, ka¿da Istota – obojêtnie czy rozwiniêta duchowo, czy te¿ nie – mia³a Wewnêtrzny Podgl±d. Mog³a zobaczyæ siebie, od stworzenia, poprzez wszystkie inkarnacje, w ka¿dej epoce. Zatem ka¿dy mia³ sposobno¶æ poczuæ g³êbokie Przebudzenie, nawet je¶li przedtem jeszcze „spa³”. Nastêpnie trans zakoñczy³ siê. Trans nie spowodowa³ zapomnienia, ka¿da Istota by³a ¶wiadoma tego, co siê wydarzy³o. Oni nosz± teraz Rozpoznanie i Przebudzenie w sobie.

Uzyska³am równie¿ interesuj±c± odpowied¼ na to, jak Podniesienia do¶wiadczy³y Dzieci. Dzieci nie spa³y ju¿ wiele nocy przed Podniesieniem. Dzieci do¶wiadczy³y tego ³atwiej. One równie¿ mia³y Wewnêtrzny Przegl±d, ale jak wiêkszo¶æ Dzieci Nowego Czasu, by³y bardzo radosne.

Na Landras, tak jak u nas równie¿ istnieje pewien rodzaj Pionierów ¦wiat³a. Nazywaj± siebie „Prekursorami”. Zostali oni w odpowiedni sposób przeszkoleni i przygotowani, tak jak my. Nawet oni byli zaskoczeni, ¿e Podniesienie dokona³o siê tak szybko, choæ dla nich by³o ju¿ odczuwalne, ¿e co¶ siê dzieje. Ró¿ne Istoty opowiada³y mi, ¿e nawet najlepiej wykszta³cone Istoty mia³y problemy z energetycznymi zjawiskami i formami ¦wiat³a, które nagle mogli zobaczyæ. W zupe³nie krótkim czasie bardzo du¿o rzeczy rozegra³o siê naraz.

FAZA ADAPTACJI

Po Wewnêtrznym Przegl±dzie rozpêta³ siê kompletny chaos. Planeta podnios³a siê i wszystkie Istoty zosta³y niezw³ocznie przebudzone. Jednak wielu Istotom brakuje Wzorców, które s± uzyskiwane poprzez rozwój duchowy. Kiedy Istota ma Wewnêtrzny Przegl±d i nagle dowiaduje siê, ¿e wszystko co s³ysza³a o Duchowo¶ci i Podniesieniu jest Prawd±, pragnie jak najszybszego przeszkolenia swojej ¦wiadomo¶ci. To w³a¶nie jest tam najwiêkszym problemem w tej chwili, poniewa¿ jest zbyt ma³o „personelu” do szkolenia ¦wiadomo¶ci. Jest to wielkie wyzwanie dla tamtejszych Prekursorów. Poniewa¿ Podniesienie dokona³o siê tak niespodziewanie, a napór by³ tak du¿y, zostali oni teraz przeniesieni na ¶wietlisty okrêt Adonai Ashtar Sheran. Tam s± ponownie przygotowywani i szkoleni, by nastêpnie powróciæ na planetê w celu wspierania wielu Istot w u¶wiadamianiu.

St±d mo¿na sobie wyobraziæ, co to znaczy, kiedy ¦wiat Duchowy mówi: prawdziwa praca dla nas Pionierów zaczyna siê po Wzniesieniu. W fazie adaptacyjnej, w której oni s± teraz, ka¿da Istota ma szansê siê rozwijaæ, dostosowywaæ i stabilizowaæ w swoim Przebudzeniu. Poczucie czasu nie zmieni³o siê, jednak oni otrzymali inn± ¦wiadomo¶æ wszystkiego. Dla nich po Podniesieniu czas zasadniczo nie ma tak istotnego znaczenia. Znajduj± siê obecnie w fazie dostosowania i skupiaj± siê na tym, by podnie¶æ Energiê wszystkich Istot, rozszerzaæ siê i wykonywaæ swoj± pracê.

Teraz dokonywane s± próby ustanowienia nowego porz±dku na Landras i wdra¿ane s± nowe technologie. Jest wielu Prekursorów, którzy czêsto przebywaj± na okrêcie Ashtar, przyswajaj±c Wiedzê i nowe technologie. U nas tak¿e wielu Pionierów to czyni. Gdy Landras przebudzi³a siê jako planeta, bardzo szybko te nowe technologie zosta³y wyzwolone. Oni tworz± teraz nowe technologie, co naturalnie, ze wzglêdu na ich szkolenie, nastêpuje bardzo szybko, a dla nas mo¿e nie byæ to ³atwym do wyobra¿enia sobie. Norina du¿o mówi o nowych technologiach i znaczeniu zakotwiczania i ³±czenia Aspektów. To jest co¶, co oni z perspektywy czasu postrzegaj± jako najwa¿niejsze: zakotwiczanie Energii z Boskiej Rzeczywisto¶ci. Dopiero teraz rozumiej±, jak wa¿ne to by³o. W momencie gdy rozbrzmiewa Doskona³y Ton, wyzwalana jest Wiedza i wszystko przebiega szalenie szybko.

Obecnie 80 procent Arkturian dzia³aj±cych „normalnie” na Matce Ziemi, uda³o siê do Landras, aby teraz tam wykonywaæ swoj± pracê. Potrzeba tam Istot, które mog± podró¿owaæ do wnêtrza planety, by stabilizowaæ Energie i aby dokonywaæ u¶wiadamiania. Jednocze¶nie wi±zane s± Energie Planetarnych Siatek, dziêki czemu energia Landras nie mo¿e z powrotem upa¶æ.

Po prawdziwym Przegl±dzie, jakiego Istota do¶wiadczy³a w transie, wszystkie w±tpliwo¶ci zostaj± natychmiast przetransformowane. Nic ju¿ nie dzieje siê nie¶wiadomie. Istoty nie upadaj± ju¿ z powrotem do Umys³u. W chwili przebudzenia Aspekt Duszy zostaje po³±czony z innymi Aspektami. Dusza jest decyduj±ca dla wszystkiego. Na planecie istnieje teraz bardzo wysoka Wibracja Mi³o¶ci.

Istoty na Landras wiêcej teraz oddychaj± Pran± i postrzegaj± to jako oczywiste, poniewa¿ oni robili to ju¿ przed Podniesieniem.

CO PODNIESIENIE PLANETY LANDRAS OZNACZA DLA NAS?

Istoty na Landras wiedz±, ¿e wszystkie inne planety, tak¿e nasza, odczu³y to Podniesienie. To mog³o byæ odbierane fizycznie jako ekstremalne zawroty g³owy i zmêczenie, albo zamêt. Mog³o byæ tak¿e tak, ¿e kto¶ czu³ g³êbok± têsknotê lub euforiê. Nie mogli¶my tylko po³±czyæ tego z ¿adnym wydarzeniem, poniewa¿ nie wiedzieli¶my.
 Podniesienie pierwszej planety ma wp³yw na nas wszystkich. Pierwszy krok jest najwa¿niejszy. W tej chwili jeste¶my z Ziemi± na jedenastym miejscu do Podniesienia. Jednak Norina mówi, ¿e obecnie dzieje siê tak du¿o, w zwi±zku z otwarciem bram Lentos, energi± Eleua, ¦wiat³em Prosonodo, ¿e równie dobrze mo¿e byæ tak, i¿ wkrótce bêdziemy na pi±tym lub czwartym miejscu. Mówi, ¿e poruszamy nasz± ¦wiadomo¶æ bardzo, bardzo szybko i ¿e Okno Czasu jest powo³ywane zawsze zgodnie z Poziomem ¦wiadomo¶ci. Dla nich to by³ rok 2007, u nas rok 2012.

Dla innych jeszcze planet istnieje Okno Czasu w 2019 roku. Jednak w zale¿no¶ci od tego, jak wzro¶nie ¦wiadomo¶æ, zmieni siê tak¿e Okno Czasu odpowiednio.

AN’ANASHA
 w Elexier
 Sangitar

W miêdzyczasie Podniesienie przesz³y jeszcze dwie planety: PARTOOS w listopadzie 2011 roku naszej rachuby Czasu oraz ERIS w kwietniu 2012.
O zupe³nie innym przebiegu Podnoszenia tych planet napiszemy w najbli¿szych dniach.
Team TERRA dziêkuje z ca³ego Serca nieznanemu t³umaczowi za powy¿sze t³umaczenie, co da³o nam mo¿liwo¶æ zaczêcia translacji dot. kolejnych planet. Sherina & Shogun

Podniesienie planety Partoos odby³o siê bardzo ³agodnie. Prawie wcale nie musia³a byæ ona transformowana i tylko niewiele zosta³o zniszczone.
 Wewnêtrzny Przegl±d tamtejszych mieszkañców trwa³ bardzo d³ugo – oko³o 22 minut.
 Brzmienie Doskona³ego Tonu by³o te¿ inne ni¿ poprzednio, na Landras.

Mieszkañcy Partos s± do nas bardzo podobni. Równie¿ w ca³ym swoim czynieniu, z wyj±tkiem tego ¿e posiadaj± dwie p³cie. To oznacza ¿e nosz± w sobie w równych czê¶ciach zarówno Energiê Mêsk± jak i ¯eñsk±. Jest to jednak to samo Cia³o.

Kiedy zasz³o Podniesienie i dokona³ siê Wewnêtrzny Przegl±d, zosta³a uwolniona ogromna rado¶æ i euforia, ze ¶piewem i tañcami. Tak wysoka Energia Rado¶ci przyci±gnê³a jeszcze raz trzêsienie ziemi, lecz wszystko przebieg³o bardzo ³agodnie.

Pomimo powy¿szego Partoos musia³ byæ ewakuowany w wiêkszym stopniu ni¿ Landras. Du¿a liczba Pionierów zosta³a zabrana na statek Ashtara. Tam nast±pi³y szkolenia, tak aby uwolniæ Energetyczne Wzorce i po³±czyæ wszystkie Aspekty: te Wzorce i Aspekty które z jakiego¶ powodu nie zosta³y uwolnione podczas Wewnêtrznego Przegl±du lub te¿ zosta³y ulokowane w niedostatecznym stopniu tak by mog³a siê wykszta³ciæ Merkaba.(…)

Mieszkañcy planety nie przyjmuj± ju¿ wiêcej ¿adnego materialnego po¿ywienia. Od¿ywiaj± siê wy³±cznie ¦wiat³em. To podlega jednak Wolnej Woli i nie oznacza ¿e tak te¿ bêdzie i u nas.

Podobnie jak na Landras, równie¿ i na Partoos jedynie Istoty o innej czêstotliwo¶ci (*wibracji) musia³y zostaæ ewakuowane.

Grafika wybrana przez nas. Team TERRA

Na Partoos pracowano bardzo du¿o z Energiami £aski, co pomog³o tej planecie przy Podniesieniu; w przeno¶ni nazywaj± to Królestwem Pola £aski. W przeciwieñstwie do Miast Kryszta³owych u nas na Ziemi maj± oni obszary Energii £aski które na³adowane s± Energi± Eleua. Tak wiêc Podniesienie nie przysz³o z zaskoczenia, poniewa¿ oni ju¿ wiedzieli ¿e nadejdzie to Wo³anie, ten Ton.

Po Podniesieniu tej planety ekstremalnie zmieni³y siê kolory oraz sta³y siê widoczne Gwiezdne Tetraedry. Sherin zmanifestowa³a siê (sta³a siê widzialna). Wkroczy³y Gwiezdne Nasiona i ¶piewano razem oraz zosta³a wypowiedziana Modlitwa ¦wiat³a dla ca³ej planety. S³yszalny by³ równie¿ ¦piew Anio³ów. To, ¿e wszystko mog³o przebiec bardzo spokojnie i ³agodnie Partoos zawdziêcza przede wszystkim Energii £aski.(…)

Mieszkañcy Partoos nie znaj± „w±tpliwo¶ci”, dlatego mieli trochê ³atwiej, jednak uwa¿am to za imponuj±ce ¿e pomimo tego ¿e my znamy „w±tpliwo¶ci” to stoimy tak wysoko na „Li¶cie ¦wiadomo¶ci”.

Tak¿e na Partoos przed Podniesieniem by³o podobnie jak u nas. Tamtejsi mieszkañcy latami dostawali informacje o tym ¿e wszystko ulegnie za³amaniu, ¿e niektóre Struktury nie bêd± mog³y siê utrzymaæ i ¿e nast±pi± wielkie zmiany. Jednak niespodziewanie dokona³ siê Przewrot i coraz intensywniej zaczêto mówiæ o samym Podniesieniu. Licz±c wg Linearnego Czasu trwa³o to 1,5 roku, do ca³kowitego Podniesienia. Do tego Punktu w Czasie du¿o na zewn±trz ju¿ siê zmieni³o. I teraz maj± oni mo¿liwo¶æ na zbudowanie Nowego.

Nowe Technologie umo¿liwi³y mieszkañcom przyk³adowo usun±æ wszystkie zanieczyszczenia i trucizny powsta³e wskutek burzenia Starego w czasie Podniesienia. Z ich pomoc± mog± wytwarzaæ wodê i j± mno¿yæ. Ka¿dy Pionier ma „gwiezdny pojazd” którym mo¿e podró¿owaæ – co prawda nie przez Wszech¶wiat, ale mo¿e bardzo szybko poruszaæ siê z punktu A do B na swojej planecie.

Wiêkszo¶æ mieszkañców prze¿y³a Przej¶cie w sposób ¶wiadomy, w swoim Ciele. Inni zapadli w stan podobny do komy, w którym ich komórki zosta³y przeprogramowane i zosta³y im przekazane Energie a w szczególno¶ci Energia £aski.

Równie¿ ziemskie Dzieci i M³odzie¿ w czasie i po Podniesieniu bêd± dzia³a³y w Sile ich Promienia. To wszystko przebiega dziêki ju¿ posiadanym przez nie Energetycznym Wzorcom. Bêd± wypromieniowywaæ z powrotem bardzo du¿o Energii pomocnych w Odbudowie.

Podniesienie Ziemi mo¿e byæ w swoim przebiegu podobne bardziej do Podniesienia Landras, lecz prawdopodobnie w bardziej intensywnej formie. Wszystko w mgnieniu oka zostanie przetransformowane i ca³kowita Prawda uka¿e siê Duszy.

AN’ANASHA
 w Elexier
 Sangitar

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/12/02/odliczanie-trwa-czesc-ii-podniesienie-planety-partoos/

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #339 : Grudzieñ 03, 2012, 09:53:00 »

Odliczanie trwa: czê¶æ III. Podniesienie planety ERIS.

17 Days 14 Hours 08 Minutes 5..

Streszczenie Przekazów ze ¦wiat³a odebranego przez medium Sabine Sangitar i medium Heike Leandra

Przed Upadkiem Archanio³a Lucyfera istnia³o ogromne Pole, w którym pracowa³o wiele ¦wiate³. Na skutek Upadku Archanio³a i z powodu potê¿nej eksplozji, pole to zosta³o g³êboko rozerwane przez grad komet. Czê¶æ tego Pola pozostaje w Boskiej Rzeczywisto¶ci. Reszta jednak zosta³a usuniêta z jego Linii Magnetycznych. Ostatecznie, zosta³o z tego utworzonych 389 planet, ka¿da z w³asn± Energi±, jednak wszystkie one s± ze sob± powi±zane. Te 389 planet tworzy w zasadzie ogromne Pole. Z tego powodu Istoty z innych planet s± bardzo podobne do nas i podlegaj± tym samym Prawom.
 Te wszystkie 389 planet musi ponownie siê podnie¶æ, aby móg³ zabrzmieæ Doskona³y Ton. Wszystkie 389 planet musi powróciæ do Magnetycznego Pola. Bardzo wa¿ne jest pierwsze 12 planet, które siê podnios±. Kiedy one osi±gn± Wzniesienie, wyzwoli siê reakcja ³añcuchowa i podniesione zostan± pozosta³e planety.

Planeta Eris jest trochê wiêksza ni¿ Ziemia, ale go¶ci na sobie zaledwie po³owê liczby mieszkañców Ziemi.

Eris dokona³a Podniesienia z bardzo du¿± si³± – dosz³o do ogromnych wahañ/wibracji w jej Siatce Planetarnej. Podniesienie mia³o miejsce 07.04.2012 roku i pomimo przygotowañ oraz Wiedzy o tym, zaskoczy³o jej mieszkañców.

Ca³kowity czas trwania Doskona³ego Tonu wraz z Wewnêtrznym Przegl±dem wyniós³ oko³o 37 minut wg. ziemskiej rachuby czasu. Doskona³y Ton sta³ siê s³yszalny raptownie, w mgnieniu oka i wszystko potoczy³o siê bardzo szybko. Zosta³o przy tym uwolnione tak du¿o Energii, ¿e w Siatce Planetarnej dosz³o do uwolnienia tzw. Teria-Energii. Te wszystkie Energie zosta³y odprowadzone i tak¿e nasza Ziemia przyjê³a te Energie.

Przez to na Eris odczuwalne by³y zawroty g³owy i uczucie „stania obok siebie”.
 Zosta³y wytworzone Pola Si³owe aby ustabilizowaæ te Energie na Eris.

By³o bardzo du¿o niewiarygodnych zjawisk ¶wietlnych i na planecie zmanifestowali siê Starzy Bogowie aby wraz z ich Energiami pomóc stworzyæ Pole Si³owe pomocne przy ustabilizowaniu Energii na Eris. Oni przybyli w bardzo pulsuj±cych kolorach i by³o to bardzo piêkne widowisko.

To Podniesienie by³o bardzo gruntowne i teraz planeta znajduje siê w fazie dopasowywania siê (*fazie adaptacji). Mieszkañcy planety maj± siê dobrze. Mieszkañcom Eris do³±czono Bosk± M±dro¶æ i dla tych Istot wszystko sta³o siê klarowne oraz wyra¼ne w czuciu i widzeniu. Umo¿liwiono te¿ wgl±d w Uniwersalne Wydarzenia i zmanifestowa³o siê przed nimi morze ¦wietlistych Anio³ów.

Sama planeta Eris przekroczy³a ju¿ jej Energetyczne Okno Czasu.

Noharees z Eris przekaza³ nam, ¿e nie musimy siê niczego obawiaæ, ¿e wszystkie nasze Wzorce zostan± uwolnione i brak jest jakiegokolwiek ¶rodka ekspresji aby wyraziæ jak wznios³ym jest prze¿ycie takiego Podniesienia.

AN’ANASHA
 w Elexier
 Sangitar
 Heike Leandra

Ogromne podziêkowania dla Sabine Sangitar i Heike Leandra za udostêpnienie
wszystkim Istotom tej Ziemi tak Radosnych Nowin. OMAR TA SATT!

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/12/02/odliczanie-trwa-czesc-iii-podniesienie-planety-eris/
¬ród³o: Kryonschule – kliknij tutaj// http://www.kryonschule.de/

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #340 : Grudzieñ 04, 2012, 12:17:14 »

Steve Beckov pope³ni³ nastêpny artyku³ "Narzêdzia Wniesienia", w³a¶ciwie on pisze 2-3 razy na dzieñ, ale ten artyku³ jest zbiorem narzêdzi i opisów. Ten fragment pochodzi od AA Micha³a - z Rady Mi³o¶ci i dotyczy naszego samopoczucia w trakcie "przej¶cia".

Natkn±³em siê na wspania³y opis Archanio³a Micha³a, co nast±pi w chwili Wzniesienia. Wiêc pozwól mi to z³±czyæ równie¿ tutaj w tych narzêdziach dla Wzniesienia:

Poczucie bêdzie, ¿e lecisz do góry. To fizyczne odczucie ruchu. I pamiêtaj±c, lub uczucie pamiêtania, ¿e masz skrzyd³a, lub zdolno¶æ do latania. Wiêc to jest uczucie wznoszenia siê ¶wiêt± spiral±.

Bêdzie  równie¿ w tym okresie, który mo¿e byæ momentami, lub kilka godzin, [uczucie] poczucie od³±czenia, ¿e nawet je¶liby otworzyæ oczy, nawet je¶liby spojrzeæ na pod³ogê, to zobaczysz, ¿e jest wykonana tylko z cz±stek, cz±stek subatomowych, cz±stek kwantowych, które nie s± sta³e. Wiêc zaczniesz natychmiast mieæ prawdziwe odczucie lub wizjê jak rzeczy mog± byæ widziane, i jak s± one widziane, byæ mo¿e, z tej strony (zas³ony).

Wiêc jest poczucie nierealno¶ci. Teraz, je¶li chcesz, aby rzeczy sta³y siê solidne (sztywne), mo¿esz po prostu powiedzieæ, ¿e tego chcesz to, i to siê pojawi. Ale wiedz±c, ¿e to jest po prostu konstrukcja, któr± w³a¶nie tworzysz ju¿ tam jest w pe³nej ¶wiadomo¶ci. Gdy zdecydujesz siê otworzyæ oczy, gdy zobaczysz kolory, tekstury, bogactwo, powietrze, bêd± zupe³nie inne. To, o czym my¶lisz jako swoich zmys³ach zostanie spotêgowane, oh, co najmniej tysi±c razy.

Tak wiêc, jest trochê dostrojenia. A my jeste¶my z wami, i my oczywi¶cie zadbamy o to, bo to jest ca³kowicie radosna sytuacja, aby w niej byæ. Potraktujcie to jako duchowy orgazm. Jest to zjednoczenie wszystkiego.

Nastêpnie osiedlisz siê w wiedzy, i oczywi¶cie, w tym wyborze fizyczno¶ci. Ale te¿ wiedz, ¿e je¶li zdecydujesz siê zachowaæ fizyczno¶æ, to natychmiast zauwa¿ysz, ¿e to, co nazwaliby¶my ludzkimi bólami zniknê³o. Ale najwiêksza zmiana jest, ¿e ju¿ nie ¿yjesz, czy istniejesz - mo¿esz odwiedzaæ, mo¿esz siê pokazywaæ, ale nie ¿yjesz - w trzecim wymiarze, gdy jeste¶ w tym ruchu, o którym my¶lisz, jako wznosz±cej siê ¶wiêtej spirali.

To jest najlepsza analogia, jak± mogê ci daæ. Jest winda do Pi±tego [zauwa¿cie, ¿e AA Michael mówi o pi±tym wymiarze]. I dalej bêdzie kilkU, którzy po prostu wybior±, aby i¶æ naprzód [do wy¿szych wymiarów wiêkszych ni¿ pi±ty]. Ale wy jako kolektyw, taki jest plan.

I bêdzie to miejsce mi³o¶ci. To bêdzie nagle, ¿e decyzje, dzia³ania, istnienie, forma jest mi³o¶ci±, i jest to z mi³o¶ci, i w mi³o¶ci. Wiêc tego poczucia albo / lub, z tego, co tradycyjnie jest postrzegane jako tak lub nie, dualizmu, polaryzacji, nie ma. To jest dostosowanie. Ca³a podró¿ w egzystencji trzeciego wymiaru jest osi±gniêciem tego miejsca dostosowania, wyj¶cia poza albo / lub. I kiedy robisz, to w tym procesie wznoszenia, to jest jak rzymska ¶wieca (pochodnia jak zimne ognie): gdy zga¶nie, to ciebie nie ma (w trzecim wymiarze).

http://the2012scenario.com/2012/12/toolkit-for-ascension/

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #341 : Grudzieñ 09, 2012, 07:37:57 »

Odliczanie trwa: czê¶æ IV. Podniesienie planety GAI (Matki Ziemi).

11 Days 16 Hours 26 Minutes..

W dniu 05.12.2012 roku Sabine Sangitar odebra³a nowy, wa¿ny dla nas Przekaz ze ¦wiat³a,
 tym razem od Istoty Maris z Arktura.

Tre¶æ Przes³ania zosta³a opublikowana przez Sangitar 7 grudnia 2012 roku.
 Poni¿ej publikujemy streszczenie zawieraj±ce informacje dotycz±ce Podniesienia Matki Ziemi.

Do tej pory nie wiadomo by³o jak szybko dojdzie do Podniesienia na Ziemi i która w kolejno¶ci bêdzie planeta Gaia TERRA Xx27 (w¶ród 386 pozosta³ych planet przygotowuj±cych siê do Podniesienia). Dzi¶ przekazujemy Ci Radosn± Wiadomo¶æ: zapewniono nas i¿ z powodu tego ¿e nasza planeta bardzo siê w ostatnim czasie – jak to okre¶lono – „poszerzy³a”,
MATKA ZIEMIA JEST NASTÊPNA!

Matka Ziemia dokona swojego Podniesienia pod numerem 4: jako czwarta po planetach: Landras, Partoos i Eris. Na naszej planecie s± ju¿ obecni Arkturianie i zajmuj± siê obecnie Ziemskimi Liniami (leylines?). Niektóre z obszarów potrzebuj± masywnych Filarów ¦wiat³a potrzebnych do ich stablilizacji, podczas gdy w innych obszarach rozlu¼nione musz± byæ „zasklepienia”. Przynosz±c nam zarówno pomoc w uziemieniu jak i Now± ¦wiadomo¶æ na Nowy Czas, Arkturianie s± z nami bardzo zjednoczeni. Niektórzy z nas mog± ju¿ bardzo g³êboko odczuwaæ co to znaczy, poniewa¿ to po³±czenie miêdzy nami (Ziemianami i Arkturianami) jest bardzo znacz±ce.

Po Przej¶ciu to w³a¶nie oni bêd± pierwszymi którzy siê poka¿± i którzy nawi±¿± z nami kontakt, jeszcze zanim zbli¿± siê Anio³y w postaci ¦wiat³a. Jedynym wyj±tkiem od powy¿szego jest JESUS CHRYSTUS. Po³±czenie miêdzy nami jest dlatego wiêc tak wa¿ne, poniewa¿ wspólnie bêdziemy budowaæ na tej piêknej planecie.

Arkturianie powiedzieli i¿ jeste¶my wyj±tkow± planet± i wyj±tkowymi Lud¼mi i ¿e bardzo siê ciesz± ¿e bêd± mogli razem z nami byæ i razem z nami dzia³aæ. Najwa¿niejszym jest aby¶my pozostali we wzajemnym Zaufaniu.

Energia która dociera obecnie na Ziemiê nosi nazwê SOL’A'VANA. To s± wyj±tkowe Tony i wyj±tkowe Kolory tworz±ce siê po jej wys³aniu. Energia ta pochodzi ze ¯ród³a Stwórcy i nazywana jest „Boskim Oddechem”.
 W stabilizacjê tej Energii na Ziemi zaanga¿owani s± Ludzie zwani „Gwiezdnymi Nasionami” (ang. Star Seeds, niem. Sternensaat). To w³a¶nie te Istoty z nas posiadaj± zdolno¶æ tworzenia Siatek pe³ni±cych funkcjê Membrany. Dziêki tym „Membranom” otwierane s± i zamykane oczka tej „Siatki”.

Czasem zdarza siê i¿ sama Matka Ziemia podnosi swoje Energie zbyt szybko lub te¿ Wielka Transformacja mia³a miejsce i gdy w Przekazach pojawia siê informacja ¿e „miliony Anio³ów zaczyna ¶piewaæ” to oznacza to ¿e w³a¶nie miliony Anio³ów jedna siê z Kosmicznymi Dzieæmi aby przekierowaæ t± Energiê i przesun±æ j± w kierunku innych planet, innych Wszech¶wiatów i innych Czêstotliwo¶ci.

Je¶li zbyt du¿o na raz Energii SOL’A'VANA przyp³ynie na Ziemiê to dojdzie do gwa³townego skoku – do gwa³townej Przemiany, co nie jest dla nas, Ludzi korzystne. Aby tego efektu unikn±æ, ta Energia jest nam dozowana. Chodzi bowiem o to aby¶my cieszyli siê z Przej¶cia a nie zajmowali siê stabilizowaniem naszej planety podczas fazy adaptacji – jak mia³o to miejsce niedawno na planecie Eris.

Arkturianie prosz± nas o cierpliwo¶æ i zaufanie w ich umiejêtno¶ci na tym polu.

Drogi Czytelniku TERRA Galaktycznej Kawiarenki. Mistrz wszystkich Mistrzów BABAJI niedawno przekaza³ nam ¿e „liczba 44 zmieni wszystko”. Liczba 44 jest nie tylko liczb± mistrzowsk±, lecz równie¿ i 8-k±, czyli liczb± nieskoñczono¶ci, liczb± przechodzenia Materii w Ducha i Ducha w Materiê. Wczoraj dowiedzieli¶my siê ¿e Ziemia przechodzi jako czwarta w kolejno¶ci. Do powy¿szych informacji dodamy tylko ¿e czwórka charakteryzuje siê czyst±, klarown± matematyczn± dok³adno¶ci±. Czyli krótko: „jak sobie po¶cielisz, tak siê wy¶pisz”. Tak wiêc jak siê przygotowa³e¶, tak przejdziesz.

Jest tylko jedna Droga: klarowanie waszych Tematów, czyszczenie w³asnych Wewnêtrznych Komnat, uwalnianie lêków, praca nad sob± i ostatecznie – przygotowanie swojego Graala na Energiê SOL’A'VANA która ma go wype³niæ.

W Mi³o¶ci i ¦wietle,
 Ci którzy id± obok Ciebie
 Ma³gorzata Sherina i Piotr Martin Shogun

Ogromne podziêkowania dla Sabine Sangitar za udostêpnienie
wszystkim Istotom tej Ziemi tak Radosnych Nowin. AN’ANASHA!

¬ród³o: Öffentliches Channeling 05.12.2012: Das Wirken der Arkturianer auf Erden – kliknij tutaj//

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #342 : Grudzieñ 09, 2012, 12:27:17 »

Cytat: Maris z Arktura
Przed Upadkiem Archanio³a Lucyfera istnia³o ogromne Pole ...

Kiedy otworzymy oczy i przestaniemy podpieraæ siê tymi ¶ciemami?
Zauwa¿cie, ¿e oni wci±¿ odwo³uj± siê do jakich¶ upad³ych anio³ów itp. konotacji religijnych, które nam g³êboko zaszczepili. Teraz skrzêtnie to wykorzystuj± i podbudowuj± swoj± prawdomówno¶æ tymi bajdami, a przy okazji nakrêcaj±, podkrêcaj± strach.
Dajmy sobie z nimi, z tym spokój. Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #343 : Grudzieñ 09, 2012, 12:29:53 »

Dobre Pytanie, Dariusz.
Zapewne kazdy w swoim czasie.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #344 : Grudzieñ 09, 2012, 12:37:59 »

Zauwa¿cie, ¿e oni wci±¿ odwo³uj± siê do jakich¶ upad³ych anio³ów itp. konotacji religijnych, które nam g³êboko zaszczepili. Teraz skrzêtnie to wykorzystuj± i podbudowuj± swoj± prawdomówno¶æ tymi bajdami, a przy okazji nakrêcaj±, podkrêcaj± strach.
Dajmy sobie z nimi, z tym spokój

Masz racjê Darek,po co siê nakrêcaæ i baæ .Ostatnio tyle negatywnych informacji w internecie i mediach.Komu¶ na tym zalezy ¿eby do³adowac siê  energi± strachu ?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #345 : Grudzieñ 09, 2012, 12:42:41 »

jaka¶ info.- to jedno,-
a reakcja "odbiornika"- to drugie..Mrugniêcie

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #346 : Grudzieñ 09, 2012, 15:25:14 »

Cytat: Maris z Arktura
Przed Upadkiem Archanio³a Lucyfera istnia³o ogromne Pole ...

Dajmy sobie z nimi, z tym spokój. Du¿y u¶miech

Trzeba odci±æ ci±g³e zrozumienie info przez aspekt religijny, bo to religie pó¼niej wykorzysta³y star± wiedzê. 'Upadek" w dó³ nie jest ¿adnym upadkiem w naszym zrozumieniu , a zej¶ciem w ni¿sze wibracje Energii które maja takie okre¶lenia jak Ar- chanio³, jednak dodaæ trzeba i¿ nawet nazewnictwo jest inne z powodu przekrêcenia liter i zmiany ich graficznego ustawienia. Polecam t± wiedzê do poznania, du¿o wnosi w zrozumienie.

Zatem nikt nie upad³ chociaz w aspekcie pierwotnej ¶wietlisto¶ci mo¿na tak powiedzieæ o zaciemnieniu w energii czyjej¶. jednak gdyby tego zaciemnienia nie by³o nie by³o by tez mo¿liwe poznanie wiedzy w takich warunkach , czyli czê¶ciowej jasno¶ci.

Wiedza , to wiedza zawsze potrzebne s± ro¿ne okoliczno¶ci ( jak w laboratorium) by j± móc poznaæ wieloaspektowo.
Zatem , co upad³o, kto upad³ i dlaczego to nast±pi³o , a najwa¿niejsze czy by³ to naprawdê upadek w obecnym zrozumieniu tego s³owa?
I oczywi¶cie aspekt manipulacyjny religij w celu zastraszania ludzi , trzymaniu ich z daleka od wiedzy i wykorzystywania ich niewiedzy. I to ju¿ ca³y sekret wszystkich tzw. "upad³ych".......

Wa¿niejsze dla mnie jest co niesie w sobie informacja ni¿ manipulacyjne nazewnictwo.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2012, 11:42:09 wys³ane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #347 : Grudzieñ 17, 2012, 11:23:49 »

Poni¿szy przekaz Arkturian, a w³a¶ciwie 2 w 1 wymaga nieco wstêpu. Juliano, jako Arkturianin przedstawia tutaj powiedzia³bym do¶æ dok³adnie techniczn± stronê Wzniesienia. Twierdzi, ¿e Wzniesienie odbêdzie siê w 3 falach, zreszt± sami doczytacie, a jest tam wiele innych ciekawostek. W tek¶cie wystêpuje okre¶lenie pulsacji raz na sekundê raz na minutê, niestety chyba channeler nie uwa¿a³ i pó¼niejsze okre¶lenia nie  pokrywaj± siê ze wstêpnymi. Niezale¿nie od tej pomy³ki, zawsze mówi siê o niewyobra¿alnej dla nas obecnie wibracji. Sam proces Wzniesienia i znikniêcia z 3D porównuje do ¶mierci.
Druga czê¶æ to przekaz AA Micha³a na temat przygotowania do chwili Wzniesienia.
Ca³o¶æ bardzo d³uga, do, jak okre¶li³ channeler spokojnego czytania.

O Wzniesieniu
Arcturiañska Grupa Czterdziestu, David K. Miller

Uwa¿am, ¿e jest to tak niepowtarzalne i pe³ne m±dro¶ci, ¿e chcia³em siê tym podzieliæ dla waszego zrozumienia i m±dro¶ci. Tak jak w przypadku channelowanych wiadomo¶ci, we¼ to, co rezonuje i pozostaw resztê.
Wszystkie nasze podró¿e s± unikalne i osobiste, i ró¿norodno¶æ i poziomy wszystkich naszych dusz powoduj±, ¿e jest nawet trudno odnie¶æ to do mas. Zamierz i popro¶ o w³asne Najwy¿sze Potencja³y, aby siê sta³y, i gdzie bêd± Ci najlepiej s³u¿yæ i s± serwowane w Wzro¶cie. To jest powolne i spokojne .... czytanie ... po¶wiêæ trochê czasu, aby wys³uchaæ jego przes³ania.

O Wzniesieniu

Witajcie, jestem Juliano. Jeste¶my Arkturianami. Gratulacje za bycie, na planecie Ziemi w tym ekscytuj±cym czasie piêknych przej¶æ. Gratulacje dla tera¼niejszo¶ci prezentowanej na planecie w wype³nianiu waszej misji duszy. Misja ta ma do czynienia z rozwijaniem planetarnych umiejêtno¶ci uzdrawiania, które pozwol± Ziemi na wzrost i rozwój w planetê pi±tego wymiaru.

Ka¿dy z was ustanowi³ wielki fundament duchowego ¶wiat³a. Jeste¶my w przededniu g³ównej planetarnej transformacji. Niektórzy starseeds s± przekonani, ¿e Wzniesienie jest bardzo blisko. Chcê mówiæ bezpo¶rednio o Wzniesieniu w tym wyk³adzie, i równie¿ chcê mówiæ o nowych duchowych technologiach, których uczyli¶cie  siê i æwiczyli¶cie.

Spójrzmy na Ziemiê z perspektywy Wzniesienia. Istnieje ograniczona ilo¶æ niewielu starseeds, jak wy. Wierzcie lub nie, ale starseeds nie maj± wiêkszo¶ci na Ziemi. Co ciekawe, nie wszystkie starseeds s± aktywowane. Istnieje jeszcze wielu starseeds którzy zasnêli. Oni chc± siê przebudziæ. Chc± pamiêtaæ, kim s± naprawdê.

Je¶li spojrzymy na liczbê starseeds na ¶wiecie, to jest mniej ni¿ milion. Jeszcze, ten milion obejmuje starseeds które jeszcze ¶pi±. Realnie, nie ma du¿o starseeds, i nie ma wielu planetarnych uzdrowicieli, i nie ma wielu ludzi, którzy pracuj± na rzecz Wzniesienia.

Oznacza to, ¿e wy, którzy jeste¶cie planetarnymi uzdrowicielami, a tak¿e ci, którzy pracuj± nad w³asnym wzniesieniem, s± wyj±tkowymi lud¼mi. Nosicie szczególn± energiê. Nosicie specjaln± Energiê dla Waszej rodziny duszy, i przenosicie specjaln± energiê dla planety.

Istnieje wiele paradoksów. Istnieje wiele sprzeczno¶ci, je¶li spojrzeæ na trzeci wymiar. Trzeci wymiar ma byæ liniowym my¶leniem, logicznym wymiarem, który jest oddzielony przez dualizm. Trzeci wymiar ma wyra¼nie rozró¿niaæ dobre i z³e, miêdzy ¶wiat³em i ciemno¶ci±. Mo¿na by pomy¶leæ, ¿e z takim podzia³em, wszystko bêdzie klarowne i wszystko bêdzie  proste.

A ty i ja wiemy, ¿e ta planeta nie jest prosta. Ty i ja wiemy, ¿e to, co wystêpuje na tej planecie jest nielogiczne. To nie jest logiczne, ¿eby ludzko¶æ niszczy³a oceany i niszczy³a biosferê. To nie jest logiczne, ¿eby ludzko¶æ u¿ywa³a ¼ród³a energii, takie jak energia j±drowa, która ma potencja³ do niszczenia i trwa³ego uszkodzenia biosfery.

Jest tak wiele rzeczy, które s± nielogiczne. Kiedy patrzysz na Wzniesienie, musisz równie¿ od³o¿yæ na bok swoj± logikê, bo logicznie, Wzniesienie nie jest nawet mo¿liwe. Jak mog³oby byæ mo¿liwe, ¿e wy w trzecim wymiarze, mogliby¶cie przyspieszyæ swoj± aurê i przyspieszyæ swoje pole energii, a przez to przyspieszenie, znikn±æ z trzeciego wymiaru i nastêpnie pojawiæ siê ponownie w innym wymiarze?

Istnieje niewiele dowodów fizycznych na istnienie innego wymiaru jakkolwiek. Wszystko, co istnieje jako dowód, to doniesienia od ludzi, którzy weszli w  zmienione stany ¶wiadomo¶ci. Te osoby, które do¶wiadczy³y tych zmienionych stanów ¶wiadomo¶ci czasami kiedy by³y ciê¿ko chore lub gdy mia³y do¶wiadczenia ¶mierci klinicznej. Oni twierdz±, ¿e widzieli ¶wiat³o, widzieli inne boskie podmioty i byli w piêknych miejscach, które wygl±daj± jak w niebie. Istniej± doniesienia ludzi, którzy spotkali Jezusa / Sanandê i inne wy¿sze istoty.

Raporty te s± piêknymi raportami, ale nie s± one oparte na dowodach naukowych. Mo¿na by powiedzieæ, ¿e to jest logiczna planeta, jest to logiczny ¶wiat. Dlaczego nie ma dowodów naukowych, i jak mo¿e wygl±daæ naukowo, ¿e cz³owiek mo¿e znikn±æ i wst±piæ do innego ¶wiata?

Poniewa¿ ta Ziemia nie jest logiczna, to nielogiczne rzeczy mog± siê zdarzyæ.
Rzeczy mog± wyst±piæ
Które s± extrawymiarowe, które s± wy¿ej wymiarowe. Wydarzenia, które mog± wyst±piæ mo¿ecie nazwaæ cudem. Zdarzenia mog± wyst±piæ, które maj± tzw energiê kwantow±, a tak¿e, ¿e maj± energiê ¶wiat³a Omega. Energia Omega nie przestrzega praw trzeciego wymiaru. Jednak, w tym samym czasie, Paradoksalnie, ta energia mo¿e ona mieæ wp³yw na trzeci wymiar.

Jedn± z tych sprzeczno¶ci jest to, ¿e wci±¿ jeste¶cie 3-cio wymiarowi. Jeste¶cie zakorzenieni w trzecim wymiarze, ale przygotowujecie siê, i u¿ywacie æwiczeñ oraz nowych duchowych technologii, aby byæ pod wp³ywem piêciowymiarowej energii. To jest, mo¿na powiedzieæ pewne my¶lenie; musicie mieæ pewien system wierzeñ, musicie mieæ pewne pole energii; musicie mieæ pewien rozwój emocjonalny cia³a. Potrzebujecie energii fizycznej, która pozwoli piêciowymiarowej energii Wzniesienia wp³yn±æ na was.

To jest ciekawe i czy my¶licie o tym? Wzniesienie jest energi±, która przychodzi do Ziemi z pi±tego wymiaru. Ale ta piêciowymiarowa energia nie bêdzie mia³a wp³ywu na wszystkich. Energia z pi±tego wymiaru bêdzie naoko³o ca³ej planety. Energia z pi±tego wymiaru bêdzie jak fala ¶wiat³a, Fala d¼wiêku i fala piêknych czêstotliwo¶ci ¶wiat³a. Jednak bêd± ludzie, którzy nie bêd± w ogóle dotkniêci przez to.  Znajd± siê ludzie, którzy nawet nie wiedz±, ¿e energia Wzniesienia zosta³a pobrana na t± planetê.

Co wam to mówi? Mówi to, ¿e aby do¶wiadczyæ Wzniesienia bezpo¶rednio, trzeba dostroiæ siê do czêstotliwo¶ci energii Wzniesienia. Musisz byæ w stanie przetwarzaæ i odbieraæ i przemieniaæ energie Wzniesienia tak aby¶ móg³ kontynuowaæ proces wznoszenia siê.

Co oznacza s³owo Transmutowaæ? Transmutowaæ oznacza wzi±æ co¶, co jest w jednym stanie i zmieniæ na inny. Pragniemy odnie¶æ siê do nauki alchemii. Alchemia, jak wiadomo, by³a badana od ¶redniowiecza w Europie. W badaniu alchemicy, szukali sposobu, aby zmieniæ lub transmutowaæ o³ów lub inne materia³y w z³oto. Podstawowe sk³adniki, które wprowadzali w tym eksperymencie tak jako¶ stawa³y siê wiêksze, ni¿ ka¿dy z poszczególnych elementów, a potem nagle by³a transmutacja z o³owiu i innych materia³ów w z³oto.

To jest kluczowe s³owo "transmutacja". Transmutacj± w terminologii Wzniesienia  jest zdolno¶æ do wziêcia trzeciowymiarowej gêstszej energii  i przesuniêcie jej, zmiana w wy¿sz± czêstotliwo¶æ, tak ¿e cia³o fizyczne jest rzeczywi¶cie przemienione. To oznacza, ¿e twoje cia³o fizyczne ma zamiar przej¶æ do innego stanu. Ten stan jest porównywany do z³ota i jest tak samo cenny jak z³oto. Z³oto jest uwa¿ane byæ mo¿e za najcenniejszy metal lub jeden z najbardziej warto¶ciowych metali na tej planecie. Nawiasem mówi±c, Z³oto jest metalem, którego niektóre z istot pozaziemskich przyby³y tu tak¿e szukaæ.
Z³oto jest na pewno galaktycznym metalem, który jest po¿±dany na innych planetach.

Ale standardem najwy¿szej transmutacji jest Wzniesienie. Umiejêtno¶æ wznoszenia siê pozwala przeobraziæ lub zmieniæ gêste cia³o fizyczne,  do wy¿szej czêstotliwo¶ci, co pozwala znikn±æ z trzeciego wymiaru.
To naprawdê nie jest znikniêcie. To jest transmutacja.

Powiedzia³em, ¿e trzeci wymiar jest wymiarem sprzeczno¶ci i paradoksów. Istnieje tylko niewielu, którzy s± w stanie zrozumieæ, to, co mówiê o Wzniesieniu. Gdy pracujecie nad swoim Wzniesieniem, ju¿ zmieniacie pole energetyczne. Ju¿ przesunêli¶cie swoj± elektromagnetyczn± wibracjê. Jeste¶cie  w tej chwili w wy¿szym wibracyjnym stanie ¶wiadomo¶ci. Ten wibracyjny stan ¶wiadomo¶ci  jest stanem uczestnicz±cej energii z pi±tego wymiaru. Obecnie ju¿ do¶wiadczacie multi-obecno¶ci, wielowymiarowej ¶wiadomo¶ci. Ta wielowymiarowa ¶wiadomo¶æ jest tak rzadka, to jest tak wyj±tkowe. ¦wiadomo¶æ wielowymiarowa jest z³otym standardem w galaktyce. Wielowymiarowa obecno¶æ i wielowymiarowa ¶wiadomo¶æ jest tak po¿±dana, ¿e wy¿ej wymiarowe istoty, te extrawymiarowe istoty, UFO s± zainteresowani przybyciem na t± planetê, aby do¶wiadczyæ i obserwowaæ, jak ludzie mog± sami przemieniaæ siê.

Rzeczywi¶cie, kiedy rozmawiali¶my o Szarych, oni równie¿ chcieli przemieniæ siê. Oni dochodzili do Wzniesienia z pozycji manipulacji DNA. Prawd± jest, ¿e DNA jest szczególnego rodzaju w postaci ludzkiej, który jest dobrze znany w galaktyce. DNA w gatunku Adamowym, w gatunku ludzkim, jest zakodowane i zaprogramowane dla Wzniesienia. Macie w sobie wiedzê i umiejêtno¶ci i kody Wzniesienia. Macie w sobie zdolno¶æ do transmutacji siebie.

Na przyk³ad, mówi³em niedawno o tym, jak ludzie umieraj±. Mo¿ecie wiedzieæ, je¶li kiedykolwiek mieli¶cie jakie¶ do¶wiadczenie pielêgniarki lub opiekuna, ¿e na koniec ¿ycia, ludzkie cia³o przechodzi do pewnego procesu lub programu, zanim umrze. Program ten ma do czynienia z tym, jak tlen jest rozprowadzany po organizmie i jak ¶wiadomo¶æ jest zmieniona. Mo¿na nazwaæ ten proces wej¶ciem  w pó³-¶pi±czkê lub g³êbokiego u¶pienia. Jest zaprogramowany proces, który ludzkie cia³o zna, jak przez to przej¶æ.

Nawet w urazowej ¶mierci, istnieje pewien sposób, ¿e cia³o do¶wiadcza tego , co pozwala na w³a¶ciwe przej¶cie. Cia³o wie, jak umieraæ.

Cia³o równie¿ wie jak siê wznie¶æ. Dobrze, je¶li mo¿esz  porównaæ Wzniesienie do umierania, to tak jest.

W procesie umierania, cia³o wy³±cza tlen w niektórych czê¶ciach cia³a, idzie do pewnego typu oddechu. We Wzniesieniu, w momencie Wzniesienia, cia³o prze³±cza siê w odmienny stan ¶wiadomo¶ci. Cia³o staje siê ¶wiadome aury i wibracji oraz pulsu aury. Cia³o zaczyna do¶wiadczaæ przyspieszenia aury. Wtedy jeste¶ ¶wiadomy, ¿e wibrujesz z wiêksz± prêdko¶ci±, jeste¶ w stanie wys³aæ lub wysun±æ swoj± ¶wiadomo¶æ poza twoje cia³o. Potem zabierasz ¶wiadomo¶æ i cia³o astralne i wychodzisz na zewn±trz swojego cia³a, a potem kontynuujesz wibrowanie i pulsacjê (ich wzrost). Przy pewnej prêdko¶ci pulsacji, cia³o przechodzi, cia³o przemienia siê.

Ta pulsuj±ca prêdko¶æ jest tak szybka. Powiedzmy, ¿e robisz pulsowanie, i porównajmy to do ludzkiego têtna. Powiedzmy, ¿e ludzkie  têtno (pulsacja) to 90 uderzeñ na minutê. Powiedzmy, ¿e mo¿emy mówiæ o pulsowaniu aury w przygotowaniu do Wzniesienia. Stara³em siê pracowaæ z tonami d¼wiêku, aby¶my mogli daæ ewentualn± demonstracjê czêstotliwo¶ci pulsuj±cych, których chcecie u¿yæ dla Wzniesienia. Da³em tempo w kategorii „tatatatatatata”. Kiedy s³yszycie to teraz, jestem pewien, ¿e mo¿ecie ³atwo zwiêkszyæ pulsacjê swojej aury. Tatatatatatatatata. (Channeler zwiêksza prêdko¶æ d¼wiêków.) Stañ siê ¶wiadomy swojej aury, stañ siê ¶wiadomy linii wokó³ twojej aury. U¶wiadom sobie, ¿e twoja aura teraz pulsuje w tej wiêkszej prêdko¶ci, ale ta wy¿sza prêdko¶æ nie wp³ywa na razie na pulsowanie twojego serca, i to nie wp³ywa na uk³ad kr±¿enia. Tatatatatat ... tatatat ... tatatat.

Pozwól aurze pulsowaæ w tej bardzo du¿ej czêstotliwo¶ci. Tatatatatatatat ... tatata. (Tonowanie idzie jeszcze szybciej.) Wyobra¼ sobie korytarz powy¿ej swojej czakry korony. Korytarz ten jest jak tunel lub jak lejek, który pozwalaj± twojemu duchowi, aby przeszed³ do tego tunelu, do tego lejka, do korytarza. Tatatatatatata ... tat .. .. tat .. atat.

Prêdko¶æ, któr± da³em wam teraz, powiedzmy, jest oko³o 300 impulsów na minutê. Byæ mo¿e, to jest 4 lub 5 impulsów na sekundê. Je¶li pomno¿yæ 4 razy 60 sekund, nastêpnie masz 240 sekund, czyli 240 uderzeñ na minutê. To jest pocz±tek przyspieszenia twojej aury.

Wzniesienie to jest oko³o 5000 impulsów na sekundê. Ile osób bêdzie w stanie do¶wiadczyæ 5.000 impulsów na sekundê? Kto móg³by byæ nawet w stanie powiedzieæ tatatatat w wysoko¶ci 5.000 tonów na sekundê?
Nie chcê, aby¶cie nawet próbowali, wydaæ te d¼wiêki w tym tempie, ale staram siê wyja¶niæ Wam, ¿e Wzniesienie bêdzie przyspieszeniem tempa wibracji z prêdko¶ci±, która jest niewyobra¿alna, teraz dla was. To niewyobra¿alne, ale, poniewa¿ praktykowali¶cie 200 impulsów na sekundê(na minutê!), bo niektórym z was uda³o siê nawet do 300 impulsów na sekundê (pomyli³ tutaj sekundê z minut±!), i nastêpnie macie podstawy, aby przej¶æ przez to i transmutacjê do¶wiadczaj±c tempa 5.000 impulsów na minutê (sekundê - znowu odwrotnie do poprzedniego okre¶lenia pulsacji!) dla Waszego Wzniesienia.

Wzniesienie jest równie¿ do¶wiadczeniem, które obejmuje cechê £aski. Aby przej¶æ z 240 impulsów na minutê do 5000 wymagaæ bêdzie ogromnego wzrostu waszych energetycznych mo¿liwo¶ci.

Jedn± z tych sprzeczno¶ci w trzecim wymiarze jest to, ¿e zwiêkszacie pulsacjê, nie do¶wiadczaj±c wzrostu têtna. Nie do¶wiadczacie podniecenia. Nie do¶wiadczacie prêdko¶ci, ale raczej, paradoksalnie, trzeci wymiar spowalnia. To spowalnia. Czêsto mówimy, ¿e trzeci wymiar jest gêstym wymiarem. To, co my¶licie w trzecim wymiarze nie dzieje siê natychmiast. Temu, co my¶licie w trzecim wymiarze zajmuje du¿o czasu, czêsto, aby siê zmaterializowaæ.

W pi±tym wymiarze, to, co my¶licie dzieje siê natychmiast. Wiêc, gdy wchodzicie w ten wy¿szy, szybszy stan, wtedy widzicie powolno¶æ i gêsto¶æ trzeciego wymiaru. Niektórzy z was w³a¶nie do¶wiadczaj± gêsto¶ci trzeciego wymiaru. W tym samym czasie, jest paradoksem, ¿e rzeczy wydarzaj± siê szybciej w trzecim wymiarze chocia¿ jest tak gêsty. Czy nie zastanawiali¶cie siê nad t± sprzeczno¶ci±? Czy nie zastanawiali¶cie siê, je¶li trzeci wymiar jest tak gêsty, dlaczego wszystko dzieje siê tak szybko? Dlaczego jest takie przyspieszenie zmian na Ziemi? Zajmê siê tym w tym wyk³adzie.

Odpowied¼ jest prosta, ¿e teraz  jest ju¿ w trzecim wymiarze nap³yw wy¿ej wymiarowej energii. Jest nap³yw przyspieszonej energii pi±tego wymiaru ju¿ na tej planecie, który wp³ywa na wielu ludzi na tej planecie. Tylko nap³yw piêciowymiarowej energii nie jest w³a¶ciwie wykorzystywany. Ten przyp³yw piêciowymiarowej energii nie jest skierowany poprawnie, i jako wynik tego, zamieszanie, chaos i polaryzacja wzrasta.

W Drzewie ¯ycia jest oferowany paradygmat w jaki sposób przetwarzaæ ¶wiat³o i energiê z wy¿szych wymiarów. W Planetarnym Drzewie ¯ycia, jest pokazane, ¿e nale¿y wzi±æ pod uwagê wszystkie salda, bilans m±dro¶ci i wiedzy, bilans os±du i wspó³czucia, bilans miejsc ¶wiêtych, i saldo iskrzenia i saldo mesjañskich energii. To tylko kilka z nich. Innymi s³owy, potrzebujecie przechodziæ w równowadze. Je¶li nie ma sposobu, aby przetwarzaæ i nie sposobu pracy z równowag± energii, wtedy przyspieszenie, które jest niezrównowa¿one nast±pi. Niezrównowa¿one przyspieszenie energii jest synonimem chaosu.

Zmiany Ziemi, s± w tej definicji, chaosem. Wiêcej chaosu jest to mo¿liwe, gdy posuwamy siê Do najwy¿szego punktu przyspieszenia, punktu maksymalnego sprzêgu, który jest 21 grudnia 2012. 21 grudnia 2012 jest punktem maksymalnego sprzêgu, który wystêpuje. Ten sprzêg  rzeczywi¶cie bêdzie kontynuowany. To jest sprzêg, w którym bêdzie maksymalny kontakt. Jednak po sprzêgu kontakt bêdzie kontynuowany. Ten punkt w dniu 21 grudnia 2012 to punkt po³±czenia z pi±tym wymiarem. Je¿eli energie ze sprzêgu nie bêd± kierowane, to energie mog± staæ siê nieostre (nie skupione)  i mog± prowadziæ do chaosu.

To jest byæ mo¿e miejsce, gdzie wiele z nieporozumieñ wystêpuje o 21 grudnia 2012. Byæ mo¿e dlatego niektórzy ludzie b³êdnie interpretowali 21 grudnia 2012 jako punkt czasów ostatecznych, lub punkt kiedy planeta ma siê skoñczyæ. To nie jest prawda; planeta siê nie skoñczy, ale chaos na Ziemi mo¿e potencjalnie przyspieszyæ. Tak jest tylko wtedy, gdy nie ma skupienia. Tak jest tylko wtedy, gdy nie ma komu kierowaæ piêciowymiarowych energii, które siê w³±czaj±.

To prowadzi mnie do idei, jak bardzo jeste¶cie potrzebni na tej planecie. Jedn± ze sprzeczno¶ci Wzniesienia jest, ¿e gdy przyspieszacie swoj± ¶wiadomo¶æ i gdy przygotowujecie siê do Wzniesienia, stajecie siê bardziej warto¶ciowym cz³owiekiem w trzecim wymiarze. Gdy przyspieszycie swoj± ¶wiadomo¶æ, wtedy zaczynacie braæ udzia³ w grupowej ¶wiadomo¶ci, która mo¿e potencjalnie zmieniæ ewolucjê Ziemi. Mo¿ecie tak¿e wzi±æ udzia³ w ewolucji ludzko¶ci, a tak¿e byæ w stanie uczestniczyæ w ¶wiadomo¶ci, która praktykuje biorelatywno¶æ poprzez telepatyczne komunikowanie siê z Ziemi±, aby utrzymaæ zmiany w Ziemi.

Kiedy siê wzniesiecie, to kto ma was zast±piæ? Kto ma kontynuowaæ wasze us³ugi? To jest ciekawa równowaga, bo by³a nadzieja, ¿e w tym miejscu na Ziemi bêdzie wiêcej osób gotowych do Wzniesienia. Mo¿ecie stwierdziæ, ¿e was to dziwi poniewa¿ jeste¶cie tak gotowi do Wzniesienia. Jeste¶cie wiêc w energii Wzniesienia.
Jeste¶cie tak zaanga¿owani w energie! Mo¿na by pomy¶leæ, ¿e nie bêdzie wiêcej ludzi do Wzniesienia, zw³aszcza, ¿e chaos na planecie wzrasta.

To dlatego Wzniesienie by³o przedstawiane Wam w trzech falach. W pierwszej grupie tylko bêdzie niewiele osób, niewielka liczba, którzy rozumiej± i mog± korzystaæ z duchowej technologii takiej jak projekcja my¶li i pulsacja i migotanie , aby wzi±æ udzia³ we Wzniesieniu. Po pierwszej fali, bêdzie od 8 do 10 razy wiêcej ludzi, którzy bêd± pod wp³ywem.

To jest co¶, co my¶lê, ¿e nale¿y wyja¶niæ, poniewa¿ wielu ludzi pyta: "Gdybym wst±pi³, moja rodzina by³aby utracona. Gdybym wst±pi³, nie bêdzie nikogo do opieki nad reszt± mojej rodziny. Albo, by³yby pewnie mo¿liwe inne katastrofy. " W³a¶ciwie, Wzniesienie jest energi± aktywacji dla tych, którzy nie wst±pi±. Innymi s³owy, Wzniesienie tworzy pozytywny energetyczny pêcherzyk, którego wszyscy, którzy s± wokó³ was do¶wiadcz±. Ci wokó³ was otrzymaj± pozytywn± energiê ze Wzniesienia, a wiêc bêd± oni pod pozytywnym wp³ywem waszego Wzniesienia.

Proszê zrozumieæ, ¿e jeste¶cie w s³u¿bie teraz. Jeste¶cie w serwisie z powodu Waszego wy¿szego stanu ¶wiadomo¶ci. Jeste¶cie w pracy. Kiedy siê Wzniesiecie, Wasza energia ma pozytywny wp³yw na tych, które s± jeszcze tu na ziemi. Zrozumcie równie¿, ¿e poniewa¿ zapewniacie taki poziomu us³ug, zobowi±zali¶cie siê do pracy dla tej planety. Rozumiecie, ¿e jeste¶cie potrzebni tutaj, i w zwi±zku z tym, jest to sprzeczne. Sprzeczno¶æ jest tym, ¿e chcecie siê wspi±æ i przej¶æ do pi±tego wymiaru. Z drugiej strony, jeste¶cie tu potrzebni. Jak mo¿na podej¶æ do tego? Odpowied¼ jest, aby zastosowaæ siê do woli Bo¿ej. Odpowied¼ jest: usun±æ lub zawiesiæ ego.

Czasami istnieje niebezpieczeñstwo w momencie Wzniesienia, poniewa¿ ludzie staj± siê poddani ego. "Mam zamiar siê wznie¶æ. Nie musze robiæ tej pracy ju¿. Jestem wyj±tkow± osob±." Istnieje wiele ró¿nych sposobów interpretowania w sposobów ego na Wzniesienie. Jednym ze sposobów interpretacji ego jest powiedzieæ: "Muszê siê wznie¶æ w dniu 21 grudnia." Albo, "Mam zamiar wznie¶æ w tym roku lub dacie ". Wtedy dajesz ego interpretacjê zamiast mówiæ bez ego: "Jestem tutaj, w boskiej s³u¿bie. Jestem tutaj z ca³ym tym piêciowymiarowym ¶wiat³em, i ja s³u¿ê boskiemu celowi, i jestem zaanga¿owany w proces wznoszenia siê i stanie siê to w odpowiednim czasie, dla mnie i dla ca³ej planety”. To s± dwa ró¿ne pogl±dy, jak podej¶æ do Wzniesienia.

Teraz, w tym momencie, chcê zwróciæ uwagê na wyk³ad Archanio³a Micha³a, poniewa¿ ma jakie¶ specjalne instrukcje dla Was na temat Wzniesienia i waszej w³a¶ciwej postawy podczas zbli¿ania siê Wzniesienia. Ponadto, jestem z wami. Jestem z wami 12.12.12. Jestem z wami w dniu 21 grudnia, i ja jestem z wami w waszej pracy. Jeste¶my tutaj, aby s³u¿yæ, i jeste¶my pod wra¿eniem poziomu zaawansowania, które zosta³ osi±gniêty w waszej pracy Wznoszenia siê.

Jestem Juliano. Jeste¶my Arkturianami.

Pozdrowienia, tu Archanio³ Micha³. B³ogos³awieñstwa dla Was.
Jestem gotów  do odciêcia przewodów waszych przywi±zañ na wasze ¿±danie. Wiecie,  ¿e w momencie Wzniesienia, te przewody przywi±zania do tej planety mo¿na odci±æ. Jestem tutaj, aby pomóc w tym procesie.

Ka¿dy z was doszed³ do tego punktu, który jest niesamowity. Wiedzcie, ¿e jeste¶cie zaawansowani ca³kiem przyjemnie. W wielu innych ¿yciach nie mieli¶cie okazji, aby doj¶æ do tego poziomu. Chcê daæ wam specjaln± instrukcjê, specjalny pomys³ jak byæ gotowym do Wzniesienia. Chcê tak¿e, aby¶cie spojrzeli na to,  jako sposób, aby byæ w pe³ni siebie.

Ten sposób jest koncepcj± Obecno¶ci  JA JESTEM. S³yszeli¶cie nas pracuj±cych z wami nad Obecno¶ci± JAM JEST, i s³yszeli¶cie ¶wiête imiê Boga, który jest JESTEM KTÓRY JESTEM. To jest równie¿ prawid³owo t³umaczone, ¿e BÊDÊ TYM, KIM BÊDÊ. Teraz BÊDÊ TYM, KIM BÊDÊ to jest Kod Wzniesienia, bo kiedy mówisz o Obecno¶ci JA JESTEM, to równie¿ odnosi siê do twojej przysz³ej ja¼ni, kiedy bêdziesz Wzniesion± osob±. Bêdê Wzniesion± osob±. Ja jestem, czym jestem teraz tutaj na Ziemi, ale bêdê tym, czym bêdê. To jest równie¿ zakodowana nazwa dla Boga, który wykorzystuje Jego trójwymiarowy transcendentny stan interakcji. Bóg objawi³ siê Moj¿eszowi jako transcendentny byt, BÊDÊ TYM, KIM BÊDÊ. S³uchajcie tych d¼wiêków.
Ehiyeh Asher Ehiyeh.

Kod Wzniesienia jest na kilku poziomach. Pierwszy poziom jest "¦wiêty, ¦wiêty, ¦wiêty jest Pan Zastêpów."
Kadosh, Kadosh, Kadosh, Adonai Tzevaoth.
To jest pierwszy poziom. Drugi poziom, drugi kod, jest to, ¿e ty uznajesz transcendentn± naturê bosko¶ci, ale tak¿e, ¿e bêdziesz uczestniczyæ; zamierzasz i¶æ do tego transcendentnego stanu. Transcendentny stan jest tym, o co we Wzniesieniu chodzi. Uwierz mi, ze tylko z normaln± moc± trzeciego wymiaru, nie mo¿esz przekroczyæ. Musisz mieæ transcendentn± si³ê. Potrzebujesz dostêpu do wy¿ej wymiarowej energii do przekroczenia wymiarów i przej¶cia do pi±tego wymiaru.

Teraz, naprawdê, Wzniesienie to jest czas, kiedy pi±ty wymiar przecina siê (miesza) z trzecim wymiarem. To oznacza, ¿e bêdzie wiêcej ¶wiat³a i mocy dostêpne. Do Wzniesienia, musisz wiedzieæ, jak wykorzystaæ tê pulsacjê. Do Wzniesienia, trzeba æwiczyæ u¿ywanie transcendentnej energii. To jest to, co s³owo transcendentne oznacza – jest to powy¿ej. Musisz byæ w stanie pobraæ i u¿ywaæ transcendentnej energii.

Drugi aspektem kodeksu Wzniesienia jest "Ja Bêdêêêêêêêêêêêêêêêêêê.  ¯e Ja Bêdêêêêêêê. Wzniosê siê, wiêc bêdê. "Medytujcie razem teraz ze mn± o tym przysz³ym do¶wiadczeniu waszego wznoszenia i kodów, BÊDÊ TYM, KIM BÊDÊ, Ehiyeh Asher Ehiyeh. Idziemy w milczenie.

Ehiyeh Asher Ehiyeh. Przejd¼ do swojego transcendentnego stanu. Poczuj moc tego transcendentnego stanu, BÊDÊ TYM, KIM BÊDÊ. Bêdê w pi±tym wymiarze. Bêdê we Wzniesieniu. I przekroczê. Bêdê transmutowa³ siebie. I BÊDÊ TYM, KIM BÊDÊ.

Teraz prowadzi mnie do kolejnego poziomu instrukcji, który w jêzyku hebrajskim ma do czynienia
z tym piêknym okrzykiem nazwanym HiNeyNi. HiNeyNi, Bóg zawo³a³ Abrahama. Teraz wyobra¼ sobie, jakby to brzmia³o, gdyby¶ us³ysza³ d¼wiêk Wzniesienia. Spróbuj wyobraziæ sobie wy¿sz± duchow± wibracjê d¼wiêku, którego nigdy nie s³ysza³e¶. Spróbuj wyobraziæ sobie, ¿e jest taka piêkna wibracja. Wzniesienie i jego d¼wiêk jest nie przenikliwym d¼wiêkiem, nie szkodliwym d¼wiêkiem, to nie jest irytuj±cy d¼wiêk. To jest d¼wiêk, który idzie prosto do centrum. To jest d¼wiêk, który udaje siê do twojej duszy. To jest d¼wiêk jedno¶ci, której nigdy nie s³ysza³e¶, ale kiedy to us³yszysz, bêdziesz wiedzieæ, co to jest.

W Biblii, Bóg wzywa Abrahama i Abraham mówi: "Oto jestem". HiNeyNi. Pamiêtajmy, pomedytujmy nad tym: "Oto jestem". To nie jest proste stwierdzenie. Oznacza to, ¿e mówimy o byciu ca³kowicie obecnym w chwili, momencie, kiedy Stwórca nazywa ciê po imieniu. Mówisz HiNeyNi, lub: "Oto jestem". W chwili Wzniesienia, na d¼wiêk Wzniesienia, gdy s³yszysz to, gdy wiesz, co to jest, powiedz te s³owa: "Oto jestem", HiNeyNi. Oznacza to: ja prezentujê siê w pe³nej ¶wiadomo¶ci. Prezentujê moj± przesz³o¶æ, tera¼niejszo¶æ i swoj± przysz³o¶æ. Prezentujê ca³ego mnie. Masz moj± pe³n± uwagê!

Potrzebujesz ca³ej swojej uwagi do Wzniesienia, poniewa¿ Wzniesienie jest podobne do wezwania, które Abraham us³ysza³. Abraham HiNeyNi. Pos³uchaj s³ów. (¦piewa HiNeyyyyNiiiii HeeeeeaaarIAmmmmm. - Pos³uchaj mnie.) Id¼ do tego stanu ¶wiadomo¶ci, w którym mo¿esz powiedzieæ "Oto jestem". Ten stan jest doskona³ym przygotowaniem do Wzniesienia. Taki stan ¶wiadomo¶ci, ¶wiadomo¶æ TUTAJ JA JESTEM, pozwala wznie¶æ siê natychmiast.

Oznacza to, ¿e dajesz ca³± swoj± uwagê, swoj± pe³n± duchow± uwagê, ca³± swoj± mentaln± uwagê ca³± swoj± emocjonaln± uwagê swoje pe³ne cia³o fizyczne jest w jednej chwili, TUTAJ JA JESTEM.

Ten stan ¶wiadomo¶ci TUTAJ JA JESTEM jest dok³adnie stanem ¶wiadomo¶ci, którego Buddy¶ci Zen szukaj±. To jest dok³adnie ten stan ¶wiadomo¶ci, który Budda osi±gn±³. To jest stan o¶wiecenia. To jest stan ¶wiadomo¶ci TUTAJ JA JESTEM.

Teraz nie powinno byæ zaskoczeniem, ¿e jest to po¿±dany stan. My¶lê, ¿e du¿ym zaskoczeniem dla Was mo¿e byæ, ¿e mo¿ecie do¶wiadczyæ tego stanu natychmiast. Wy, z narzêdziami Wzniesienia, z narzêdziami duchowo¶ci, które praktykowali¶cie, jeste¶cie gotowi do wprowadzenia stanu ¶wiadomo¶ci TUTAJ JA JESTEM. W tym stanie naturalne jest, aby siê Wznie¶æ. Jest to bez wysi³ku. Nawet nie musicie próbowaæ, bo jeste¶cie w tym stanie.

Mo¿ecie byæ w tym stanie i nie Wznie¶æ siê, tak¿e.
To nie znaczy, ¿e gdy jeste¶ w tym stanie, od razu idziesz w górê. Ja tylko znowu mówiê ¿e bêd±c w tym stanie jeste¶cie przygotowani. Wiêc co mo¿ecie zrobiæ, kiedy us³yszycie d¼wiêk Wzniesienia? Id¼cie do stanu ¶wiadomo¶ci TUTAJ JA JESTEM. Wtedy ja i inni Wniebowst±pieni mistrzowie i nauczyciele bêd± z tob±.

Chcê mówiæ o Eliyahu (jego hebrajska nazwa) lub Eliaszu. Eliasz by³ wielkim prorokiem. On by³ wielkim nauczycielem, i on jest w przygotowaniu i og³aszaniu Wzniesienia  i jest on równie¿ wkrótce w og³aszaniu Mesjasza i Mesjanistycznej Energii i mesjanistycznego ¦wiat³a, które przychodzi. Eliasz, czy Eliyahu, Wzniós³ siê. Jego uczeñ, Elizeusz, pozosta³, gdy po Elijah Wzniós³ siê. Gdy Eliyahu Wzniós³ siê, Eliyahu pozostawi³ swoje boskie dary i jego prorocze wizje. Zostawi³ je Elizeuszowi, swojemu uczniowi. Elizeusz otrzyma³ b³ogos³awieñstwo Eliyahu, a nastêpnie sta³ siê wielkim prorokiem Elizeuszem i wielkim nauczycielem. Elizeusz nawet przewy¿sza³ Eliyahu w jego Bo¿ych darach.

Mówiê wam t± historiê, poniewa¿ chcê, aby¶cie zrozumieli, ¿e w waszym Wzniesieniu, opu¶cisz za tob± wiele darów. Zostawicie du¿o ¶wiat³a i energii. Bêdziesz b³ogos³awili wielu ludzi. Wzniesienie to nie jest samolubny akt. ¦wiadomo¶æ TUTAJ JA JESTEM jest w jedno¶ci ze ¶wiat³em JESTEM, KTÓRY JESTEM, czy ¦wiat³em Stwórcy.

To nie jest tak, jak to jest pokazane w filmie, gdzie ci, którzy zostaj± z ty³u cierpi± i s± w strasznych stanach i s± zdezorientowani. Rzeczywi¶cie, ci, którzy pozostaj± za Twoim Wzniesieniem otrzymaj± wielkie  b³ogos³awieñstwo. Bêd± otrzymywaæ przyspieszenie ¶wiat³a. Nie bêdziesz ju¿ potrzebowaæ twojego fizycznego cia³a. Nie bêdziesz ju¿ potrzebowa³ tego p³aszcza, którym jest twoje trzeciowymiarowe cia³o. Bêdziesz zamieszkiwa³ nowe pole energetyczne które rozwija³e¶ przez te wszystkie lata. Masz pole energetyczne, które przyspieszy³e¶. Mo¿esz b³ogos³awiæ tych, którzy s± "z ty³u."

Pomy¶l teraz o swoim Wzniesieniu i my¶l o tych ludziach, z którymi jeste¶ blisko.  Pomy¶l o ludziach, których znasz, którzy mog± siê nie wznosiæ. Zastanów siê, jak chcia³by¶, im b³ogos³awiæ. Pomy¶l o tym, jak chcesz siê Wznie¶æ i pob³ogos³awiæ ich w ¶wietle energii pi±tego wymiaru. Mo¿esz przyspieszyæ ich energiê, gdy opu¶cisz, gdy siê wzniesiesz, gdy przemienisz siê.

Ehiyeh Asher Ehiyeh. TUTAJ JA JESTEM. HiNeyNi.

Tak naprawdê jest to kwestia skupienia, i to jest kwestia nauki, jak skupiæ piêciowymiarow± energiê i to ¶wiat³o.
Twoja wiedza z pi±tego wymiaru s³u¿y do indywidualnej i planetarnej pracy. Jak to bêdzie dzia³aæ dla Ziemi? Jak jest HiNeyNi bêdzie dzia³aæ dla Wzniesienia Ziemi? Czê¶æ odpowiedzi na to pytanie le¿y w koncepcji Gai jako ¶wiadomej planety. Czê¶æ, znajduje siê w koncepcji, ¿e ludzko¶æ pomaga Ziemi byæ ¶wiadom± siebie.

Wszystko, co mo¿na powiedzieæ o Bogu zmniejsza Stwórcê, poniewa¿ Bóg jest nieskoñczony. Naprawdê nie mo¿na opisaæ Boga. Nadal jednak próbujemy opisaæ Boga. Zawsze staramy siê mówiæ o Bogu tak, wiedz±c, ¿e to, co mówimy, mo¿e byæ niewystarczaj±ce. Jest jedna prawda, ¿e nasza egzystencja, nasze istnienie, w czê¶ci pomaga Bogu staæ siê ¶wiadomy Samego / Samej Siebie. Bóg jest doskona³y, wiêc pamiêtajcie, nie mo¿na powiedzieæ, ¿e Bóg ma potrzebê. Je¶li Bóg jest doskona³y, to jak mo¿na mówiæ, ¿e Bóg musi staæ siê ¶wiadomy Siebie? Nie mogê odpowiedzieæ na to pytanie, bo to jest inna sprzeczno¶æ. To jest my¶l, któr± chcê siê z wami podzieliæ. Mo¿ecie staæ siê ¶wiadomym siebie. Tak samo jest z Ziemi±. Czê¶æ wznoszenia siê Ziemi jest mo¿liwa, kiedy Gaia staje siê ¶wiadoma siebie. Jedynym sposobem w jaki Gaia mo¿e rozwijaæ jej ¶wiadomo¶æ jest interakcja z wy¿sz± duchow± obecno¶ci± na naszej planecie. T± wy¿sz± duchow± obecno¶ci± jest Cz³owiek.
Proces wznoszenia siê Ziemi nastêpuje, gdy Ziemia mo¿e powiedzieæ, " TUTAJ JA JESTEM ", kiedy Ziemia mo¿e powiedzieæ "Jestem Gaia". Ziemia przez ludzko¶æ mo¿e rozwijaæ swoj± ¶wiadomo¶æ siebie jako planety, jako Niebieskiego Klejnotu. " TUTAJ JA JESTEM ".

Czy mo¿ecie sobie wyobraziæ B³êkitny Klejnot, mówi±cy tak? Czy czujecie wielkie duchowe wibracje, gdy Wy, planetarni uzdrowiciele, obudzicie siê pewnego ranka i otrzymacie t± wiadomo¶æ od Gai, kiedy mówi, "Oto jestem". Pomogli¶cie Gai staæ siê ¶wiadomym duchem, gdy ona mo¿e powiedzieæ "Oto jestem".  W tym momencie otrzymasz t± potê¿n± planetarn± wiadomo¶æ  od Niebieskiego Klejnotu.

Jestem Archanio³ Micha³. Dobrego dnia!

16 grudnia 2012
Channeler: David Miller
http://groupofforty.com/lectures/lectures.html

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #348 : Grudzieñ 17, 2012, 13:12:26 »

Articles from TERRA Galaktyczna Kawiarenka

Odliczanie trwa: Znacznik Czasu 21.12.2012.

Manuskrypt dla Planety Ziemi (zapowied¼)
2012-12-16 16:12:59 w olnaplaneta.pl
ZNACZNIKI CZASU 2012/2013
Drogi Czytelniku TERRA G.K. Dzi¶ zwracamy siê szczególnie do tych z Was,
którzy czynnie Zarz±dzaj± i którzy przyjêli Dary i Wskazówki ofiarowane nam z
Nieba. Pozostali, nowi Czytelnicy maj± tym samym okazjê do³±czyæ do nas je¶li
taka jest ich Wolna Wola.
Dary Nieba przeznaczone s± dla wszystkich Dzieci Ludzkich bez wyj±tku.
Pozosta³o nieca³e 5 dni do otwarcia i zamkniêcia niektórych z Portali. Z dniem 21
grudnia 2012 ¿egnamy Stary ¦wiat.
Dla jednych w sposób widzialny, dla innych niezauwa¿ony. I tak zamykane s±
Portale umo¿liwiaj±ce „Ciemnym” Energiom ingerencjê na Ziemi. Ju¿ 22 grudnia
2012 na ca³ej Ziemi zaczyna siê ¶wiêtowanie Narodzin Nowego ¦wiata i Z³otego
Wieku. Ten dzieñ w szczególno¶ci ¶wiêtowany m.in. przez naszych Starszych
Braci: Majów, plemiona Indian pó³nocno-amerykañskich, bêdzie tak¿e dniem
wolnym dla Galaktycznej Kawiarenki: dla nas i dla Ciebie.
W ci±gu 3 dni: od 21 do 23 grudnia na Ziemiê dop³ywaæ bêdzie potê¿na ilo¶æ
¦wiat³a bezpo¶rednio z Centralnego S³oñca.
Równie¿ i inne planety dostaj± w tym czasie przeznaczone im Energie,
potrzebne do ich Podniesienia.
Tak jak przekazali Mistrzowie, w nieznanym dla nas Momencie nast±pi
przebiegunowanie oraz Wewnêtrzny Przegl±d wywo³any Doskona³ym Tonem
Stwórcy – OM. Czy jednak nast±pi on w ci±gu tych trzech dni – nie jest nam znane.
Niezale¿nie od powy¿szego przez ostatnie 2 lata byli¶my intensywnie szkoleni i
przygotowywani do podjêcia naszej „w³a¶ciwej” pracy od 23 grudnia 2012 starej
rachuby Czasu.
W ksi±¿ce przekazanej dla Ludzi tej Ziemi przez Jahn Johannes Kassl od Boga pod
tytu³em „2026″ Stwórca poda³ nam dok³adne wytyczne obejmuj±ce 4 Przedzia³y
Czasowe:
1. lata 2013-2016
w których zostan± zakotwiczone filary I, II, II:
UWOLNIENIA
od wszystkich ¿yciowych k³amstw Starego Czasu
NOWEGO WYJUSTOWANIA
na zwi±zki ludzkie w otoczeniu osobistym
ODWAGI
do odrzucenia ka¿dej nieszczero¶ci w ka¿dej spo³ecznej sprawie
2. lata 2017-2020
w których zostan± zakotwiczone filary IV, V, VI:
PRAWO¦CI
czyli rozpoznania Rzeczy takimi jakie s±
AUTENTYCZNO¦CI
czyli bycia prawym i autentycznym i niezawis³ym
WZNIOS£O¦CI
czyli bycia ekspresj± boskiej wznios³o¶ci
3. lata 2021-2024
w których zostan± zakotwiczone filary VII, VIII, IX:
SI£Y ROZRÓ¯NIANIA
gdzie klarowno¶æ wszechwiedz±cej Duszy kieruje Cz³owiekiem
MI£OSIERDZIA
czyli akceptowania wszystkich Ekspresji ¯ycia i ka¿dej Decyzji ka¿dej Siostry i
ka¿dego Brata
ZAUFANIA
czyli zaufania we w³asne Decyzje
4. lata 2024-2026
w których zostan± zakotwiczone filary X, XI, XII:
WSPÓ£CZUCIA
gdzie przez Serce bêdzie odczuwana Wielka Dusza Ziemi i Istota Ludzi
WIEDZY
czyli „Ja wiem kim Jestem i czyniê pod³ug tego”
MI£O¦CI
czyli „Mi³o¶æ wziê³a mnie w posiadanie”
W roku 2050 Proces Ewolucji Ludzko¶ci do Galaktycznej Spo³eczno¶ci
zostanie ca³kowicie zakoñczony.
Jednak ju¿ z dniem 23 grudnia 2012 roku dla Pionierów Nowego ¦wiata – czyli dla
Ciebie, tego/tej który dotar³ zgodnie ze swoj± Niebiesk± Pauz± do tych t³umaczeñ –
zaczyna siê konkretna praca u podstaw przy budowaniu Raju na Ziemi.
(…) 01.01.2013
¦wiat jest inny.
W niewidoczny sposób Stary Czas
cofn±³ siê i rozpu¶ci³ w Bycie.
Wpierw niepostrze¿enie, lecz jednak za Wami
przesuwaj± siê Kulisy i na Horyzoncie
nadci±ga Nowy Poranek.
Nic nie jest ju¿ wiêcej takim jakie by³o
jak w tych latach które dotychczas
decydowa³y o Przyp³ywach na Ziemi.
Przemiana jest ukoñczona i Si³y Ciemno¶ci
s± zast±pione. Od teraz ¦wiat³o przejmuje
prowadzenie i towarzyszy Ludzko¶ci
w powrocie do Pra-Pocz±tku.
To Ber³o nie bêdzie ju¿ wiêcej oddane
a¿ do utwierdzenia siê Nowej Ziemi,
póki z Pola Energetycznego planety
nie zostan± ostatecznie uwolnione Stare Energie.
Dla Was wydaje siê i¿ wszystko przebiega
jak dotychczas, podczas gdy
Spo³eczeñstwo wchodzi w now± fazê przebudowy.
Poprzez WDECH STWÓRCY Ziemia zostanie
dodana do ¦wiat³a, a¿ stanie siê w nim
ca³kowicie przyjêta. Czas wielkich Prze³omów
siê zacz±³, albowiem dzi¶ spe³nionym jest
Koniec Czasów i Rodzaj Ludzki jest gotowy
do Wielkiej Przemiany.(…)
>>
2026 – Objawienia Boga przez Jahn Johannes Kassl,
fragment ksi±¿ki wydanej 26.02.2011
t³um. Team TERRA
Z dniem 1 stycznia 2013 zaczynamy t³umaczenie ksi±¿ki z powy¿szymi
Objawieniami Boga na ten konkretny Przedzia³ Czasowy 2013-2026 (do 1.01.2027
w³±cznie) wraz ze wszystkimi zawartymi w niej Upowa¿nieniami.
Poniewa¿ ¿aden z nam znanych Kana³ów nie wie kiedy i jak oraz jak d³ugo bêdzie
trwa³ Wewnêtrzny Przegl±d (patrz wpisy dotycz±ce podniesienia innych planet) to
równie¿ i my nie wiemy co w tym Momencie nast±pi, tak wiêc dana dzi¶ Wam
obietnica ma charakter obligatoryjny i jej spe³nienie jest zale¿ne od Woli
Najwy¿szego.
My, Team TERRA jeste¶my gotowi do pracy i cieszymy siê ogromnie ¿e mo¿emy
pracowaæ z Tob± dla Dobra wszystkich.
MY ZMIENIAMY ¦WIAT,
NIKT INNY NIE ZROBI TEGO ZA NAS
W Mi³o¶ci i ¦wietle
Ma³gorzata Sherina & Piotr Martin Shogun

Podziel siê wpisem:
Related Posts via Categories
Odliczanie trwa: czê¶æ IV. Podniesienie planety GAI (Matki Ziemi).
Odliczanie trwa: czê¶æ III. Podniesienie planety ERIS.
Odliczanie trwa: czê¶æ II. Podniesienie planety PARTOOS.
Odliczanie trwa: czê¶æ I. Podniesienie planety LANDRAS.

PS. powtarzaj ¶wiête OM Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2012, 13:12:53 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

east
Go¶æ
« Odpowiedz #349 : Grudzieñ 17, 2012, 13:32:23 »

Odpowied¼ jest: usun±æ lub zawiesiæ ego.

Czasami istnieje niebezpieczeñstwo w momencie Wzniesienia, poniewa¿ ludzie staj± siê poddani ego. "Mam zamiar siê wznie¶æ. Nie musze robiæ tej pracy ju¿. Jestem wyj±tkow± osob±." Istnieje wiele ró¿nych sposobów interpretowania w sposobów ego na Wzniesienie. Jednym ze sposobów interpretacji ego jest powiedzieæ: "Muszê siê wznie¶æ w dniu 21 grudnia." Albo, "Mam zamiar wznie¶æ w tym roku lub dacie ". Wtedy dajesz ego interpretacjê

Tak, to jest s³uszna uwaga. Interpretator ego samo siê postara o d±¿enie, bo ma cel i pragnienie. Nie potrzeba usuwaæ a rozpoznaæ iluzjê ego.

Bo zobacz co dalej proponuje ja¶nie o¶wiecony :

mówiæ bez ego: "Jestem tutaj, w boskiej s³u¿bie. Jestem tutaj z ca³ym tym piêciowymiarowym ¶wiat³em, i ja s³u¿ê boskiemu celowi, i jestem zaanga¿owany w proces wznoszenia siê i stanie siê to w odpowiednim czasie, dla mnie i dla ca³ej planety”. To s± dwa ró¿ne pogl±dy, jak podej¶æ do Wzniesienia.
To jest równie¿ interpretacja, któr± DAJESZ EGO . To takie czarowanie trochê, a¿eby JA mog³o  staæ siê "godnym" przej¶cia do jakiego¶ wy¿szego, lepszego, bardziej po¿±danego stanu. Tak jakby powiedzenie sobie co masz zamiar zrobiæ czyni³o jak±¶ ró¿nicê.

Niewielu ludzi wst±pi w ten sposób na jakie¶ wy¿yny wzniesienia, ale niestety trochê ich bêdzie. Nie milion, to mo¿e pó³ miliona, ale to i tak wiele. To s± potencjalne JA zaprogramowane niby na s³u¿bê (komu tak na prawdê? ) ale b±d¼ czujny - te istoty uzyskaj± w³adzê nad materi± (zwiêkszenie pulsacji ,znikniêcie ) a jednocze¶nie stan± siê niezniszczalne. One siê poczuj± WZNIESIONYMI JA.
To nic innego jak O¶wiecone Ego.

Rzeczy które ju¿ teraz ludzie czyni± z powodu MOJEGO JA widaæ ¿e s± niszczycielskie. Je¶li z pó³ miliona niczym nie ograniczonych takich istot siê "Wzniesie" to mo¿esz pomno¿yæ efekty razy tysi±c.
Oto jakiego programowania u¿ywaj± :
"Oto jestem", HiNeyNi. Oznacza to: ja prezentujê siê w pe³nej ¶wiadomo¶ci. Prezentujê moj± przesz³o¶æ, tera¼niejszo¶æ i swoj± przysz³o¶æ. Prezentujê ca³ego mnie.
Zauwa¿cie w jaki sposób JA ,które siê prezentuje, chlubi przesz³o¶ci±, tera¼niejszo¶ci± i przysz³o¶ci±. Jak ono pragnie siê opromieniæ w ¶wiadomo¶ci. JA nie jest ¦wiadomo¶ci±, ono tylko siê w niej prezentuje i chce z niej czerpaæ korzy¶ci. Pamiêtajcie ¿e ju¿ zapowiedzieli i¿ "Wzniesionych" nie bêdzie wielu najpierw. Bêdzie hierarchia. Pierwsi - potem dwie kolejne fale. To s± zrêby nowego Systemu .

Potrzebujesz ca³ej swojej uwagi do Wzniesienia, poniewa¿ Wzniesienie jest podobne do wezwania, które Abraham us³ysza³. Abraham HiNeyNi. Pos³uchaj s³ów. (¦piewa HiNeyyyyNiiiii HeeeeeaaarIAmmmmm. - Pos³uchaj mnie.) Id¼ do tego stanu ¶wiadomo¶ci, w którym mo¿esz powiedzieæ "Oto jestem". Ten stan jest doskona³ym przygotowaniem do Wzniesienia. Taki stan ¶wiadomo¶ci, ¶wiadomo¶æ TUTAJ JA JESTEM, pozwala wznie¶æ siê natychmiast.

Popatrz, ¿e to TY masz siê poczuæ wykorzystuj±c stan ¶wiadomo¶ci. Patrz ile razy powtarzaj±, ze jeste¶ tutaj - to po to aby¶ siê siebie trzyma³ jak ton±cy brzytwy.

Oznacza to, ¿e dajesz ca³± swoj± uwagê, swoj± pe³n± duchow± uwagê, ca³± swoj± mentaln± uwagê ca³± swoj± emocjonaln± uwagê swoje pe³ne cia³o fizyczne jest w jednej chwili, TUTAJ JA JESTEM.
Wyra¼nie i bez ogródek - masz siê po¶wiêciæ SOBIE w ca³o¶ci. Nie ¯yciu, które p³ynie i wznosi naturaln± fal±, ale SOBIE. Ca³y dla siebie - czy¿ to nie piêkne ? No wiesz, inni siê wznios± pó¼niej. Zostaw rodziny ,ludzi, to co kochasz. TY siê SAM dla SIEBIE masz oddaæ . Po co ? Poniewa¿ prawdê mówi±, ¿e wtedy bêdziesz mia³ dostêp do Energii do której oni nie maj± ju¿ dostêpu. Ale przez Ciebie ssaæ j± bêd± mogli. Piêkny plan.
Ten stan ¶wiadomo¶ci TUTAJ JA JESTEM jest dok³adnie stanem ¶wiadomo¶ci, którego Buddy¶ci Zen szukaj±. To jest dok³adnie ten stan ¶wiadomo¶ci, który Budda osi±gn±³. To jest stan o¶wiecenia. To jest stan ¶wiadomo¶ci TUTAJ JA JESTEM.
Bzdura. Budda nie mówi³ nic o JA w tym stanie. Przeciwnie. Mówi³ o rozpuszczeniu wszelkich przywi±zañ w tym SIEBIE.

Wiêc co mo¿ecie zrobiæ, kiedy us³yszycie d¼wiêk Wzniesienia? Id¼cie do stanu ¶wiadomo¶ci TUTAJ JA JESTEM. Wtedy ja i inni Wniebowst±pieni mistrzowie i nauczyciele bêd± z tob±.
To jest konkret. Podró¿ do pewnej , kolejnej, zamkniêtej strefy astralnej. Werbunek.
Mówiê wam t± historiê, poniewa¿ chcê, aby¶cie zrozumieli, ¿e w waszym Wzniesieniu, opu¶cisz za tob± wiele darów. Zostawicie du¿o ¶wiat³a i energii. Bêdziesz b³ogos³awili wielu ludzi. Wzniesienie to nie jest samolubny akt. ¦wiadomo¶æ TUTAJ JA JESTEM jest w jedno¶ci ze ¶wiat³em JESTEM, KTÓRY JESTEM, czy ¦wiat³em Stwórcy.

Jako¶ przez wieki poczucie tego JA JESTEM nie da³o ludziom szczê¶cia , a oni epatuj± ¿e tym razem to nooo ale bêdzie inaczej Du¿y u¶miech
Nie , nie bêdzie inaczej.

Jedyn± przeszkod± TU i TERAZ bez ¿adnych innych warunków i ¿adnego kombinowanie jest obcy implant JA. ¦wiadomo¶æ tu by³a jest i bêdzie od zawsze BEZWARUNKOWA . Nie jest istotna ¿adna data. Byæ mo¿e bêdzie wiêcej ¦wiadomo¶ci, ale có¿ Tobie po niej kiedy siê od niej oddzielasz i jeszcze popêdzisz za jakim¶ "Wzniesieniem" i mydleniem oczu ?

Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: