blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #325 : Październik 26, 2012, 21:06:44 » |
|
To teraz pozwólcie, ¿eby inni wam trochê naopowiadali jak to ma byÌ. Z machaniem, czy bez. Ale zanim dojdzie do tego terminu ostatecznego machania, to zapowiadaj¹, nie wiadomo co, ale wydarzenie, a w³aœciwie jakiœ ci¹g wydarzeù, na które maj¹ reagowaÌ nawet ci z "g³ównego nurtu". To przed lub na 4-go listopada! Aha, jest jasno powiedziane, ¿e gdy my "awansujemy" na "ich miejsce", to oni te¿ "awansuj¹" wiêc to jest "deal" i ta "pomoc" zupe³nie bezinteresowna nie jest.
Sananda i Ci ktĂłrzy sÂłu¿¹ – OgÂłoszenie 4 listopada
Uwaga od Jakuba: Chocia¿ ja zawsze piszê lub spisuje dok³adnie to, co jest przekazywane, waha³em siê umieœciÌ tê datê (termin) w Internecie, gdy¿ te rzeczy, które do tej pory przekazano, rzadko siê spe³niaj¹. Jednak¿e, wydaje siê, ¿e w pewnym momencie, coœ bêdzie musia³o rozpocz¹Ì siê na dobre i jest to pierwszy raz, kiedy moje Ÿród³a poda³y dok³adn¹ datê, wiêc tutaj jest. Ponadto, jestem œwiadomy, ¿e Ashtar da³ t¹ sam¹ datê 04 listopada. Bêdziemy wiedzieÌ wkrótce, czy to jest dok³adne.
Ci którzy s³u¿¹:
Pozdrowienia. Dobrze byÌ tu z wami w ten sposób, wiêc cieszymy siê tymi czasami, ¿e mo¿emy tu byÌ z wami i s³u¿yÌ w jakikolwiek sposób, ¿e mo¿emy na pewno, poniewa¿ jest to, jak nazywamy siê, jesteœmy, Tymi którzy s³u¿¹. I to jest to, co robimy, mo¿emy cieszyÌ siê tak bardzo, kiedy mo¿emy byÌ w ten sposób z wami, ale zrozumcie, ¿e wkrótce wielu z was, jeœli nie wszyscy z was, a potem inni, którzy czytaj¹ te s³owa potem, bêd¹ doœwiadczaÌ nas w sposób bardziej osobisty, bo jak wiecie, jest to, co nazywa siê procesem wznoszenia, który jest przed wami teraz w bardzo krótkim czasie. Bêdziecie doœwiadczali tych rzeczy, które zosta³y omówione i zosta³y wypowiedziane przez wiele ró¿nych Ÿróde³ i na wiele ró¿nych sposobów. Bêdziecie mieli doœwiadczenia, które s¹ poza pojêciem waszych umys³ów, to, co jak mówicie rozsadzi wasz umys³. Bêdziecie mieÌ te doœwiadczenia i bêd¹ wspania³e, ale nie macie pojêcia, co jeszcze ma przyjœÌ, co to bêdzie i jak. Kilku z was tutaj owszem, ale inni nie i bêdziecie doœwiadczaÌ bardzo tego, do czego przygotowywaliœcie siê przez eony czasu. Teraz zwalniamy miejsce dla innego. Sananda bêdzie z wami rozmawiaÌ, a potem wrócimy, ok.
Sananda:
Jestem Sananda, i przychodzê aby byÌ z wami w tej chwili, w tej donios³ej okazji, tym razem, gdy¿ zbli¿aj¹ siê szybko teraz czasy, na które czekaliœcie, przez bardzo d³ugi czas. gdy¿ dawno, dawno temu i tak, w odleg³ej galaktyce, daleko, daleko, daleko, doœwiadczyliœcie tego, co siê nazywa konklawe. Wielu z was by³o tam, jeœli nie wszyscy, którzy s¹ w tym pokoju i wielu innych, którzy bêd¹ czytaÌ te s³owa, byli tam w tym czasie ze mn¹ i wielu innymi, którzy byli gotowi doœwiadczyÌ nowej ewolucji na tej planecie ziemi. Ziemia wo³a³a, ziemia wo³a³a w potrzebie zmiany zabarwienia, gdy¿ musia³a byÌ zmiana, przemiany na ziemi i w ziemi, i tych osób, które by³y tam w tym czasie, ci z was, którzy tam byli, doœwiadczyli ogromnej mi³oœci, mi³oœci, która by³a nieokie³znana w tym czasie. Byliœcie w bezpoœrednim po³¹czeniu z Boskim ród³em. Jeœli mo¿ecie przypomnieÌ sobie z powrotem do tamtego czasu, gdy mówi³em te s³owa, bêdziecie wiedzieÌ i rozumieÌ to, co mówiê tutaj. Aby by³ to wielki czas, wielki zjazd, Wielka Unia osób przybywaj¹cych, aby razem s³u¿yÌ, bo jedyne, co liczy³o siê w tym czasie, by³o s³u¿yÌ i wiedzieliœcie, ¿e dojdzie do s³u¿enia dla ziemi i dla ludzi na ziemi. Ale zrozumcie, ¿e w czasie wielu z was by³o wezwanych do tego konklawe ale niewielu zosta³o wybrane. Mieliœcie byÌ wybrani, aby byÌ czêœci¹ tego, musieliœcie byÌ wybrani i tak, to jest tak samo, jak wybrani w waszej Biblii. S¹ jednym i tym samym. Jesteœcie Wybrani, jesteœcie tymi, którzy przybyli, aby byÌ czêœci¹ tej ekspresji ziemi, aby wynieœÌ j¹ z ciemnych wieków i w wieki œwiat³a i ka¿dy wiedzia³, ¿e bêdzie mia³ ogromn¹ bitwê pod górê, jak mo¿ecie powiedzieÌ.
Od samego pocz¹tku wiedzieliœcie, ¿e s¹, ¿e bêd¹ to trudne czasy, to wiedzieliœcie, ¿e bêdziecie mieli ogromne trudnoœci, aby przejœÌ przez to i wiedzieliœcie, ¿e ca³y czas wzd³u¿ waszej œcie¿ki bêdzie bardzo trudno ni¹ pod¹¿aÌ w tym czasie. Ale wiedzieliœcie te¿, ¿e bêd¹ ci, którzy bêd¹ mentorami dla was, którzy bêd¹ w was, ci, których chcielibyœcie mieÌ w zasiêgu waszego s³uchu, gdzie moglibyœcie dotrzeÌ i mówiÌ do nich i poprosiÌ o ich wskazówki, a oni przewodziliby wam i prowadzili. Oni dali wam trochê inspiracji, która by³a potrzebna do prowadzenia, kiedy by³ na to czas. Wiedzcie i zrozumcie, ¿e w tym czasie i w tym miejscu, w tej chwili osi¹gnêliœcie ju¿ koniec tych trudnoœci, osi¹gnêliœcie kulminacjê wszystkiego, co przybyliœcie tu zrobiÌ, gdy¿ na pewno s¹ to czasy ostateczne, które by³y opisywane w Biblii. To s¹ takie czasy, kiedy przygotowaliœcie siê byÌ czêœci¹ nowej ekspresji na ziemi. Mówiono dawno temu, przeze mnie jako Jezusa, ¿e bêdzie nowe niebo i nowa ziemia, i tak, ten czas jest teraz. Bêdzie nowa ziemia, bêdzie nowe niebo na ziemi, i bêdziecie czêœci¹, ka¿dy z was bêdzie czêœci¹ tego nowego wyrazu, tej mi³oœci, która bêdzie sp³ywa³a kaskadowo na ca³¹ planetê, to ju¿ robi, poniewa¿, gdy patrzymy z naszego punktu widzenia widzimy miliony b³ysków œwiat³a wszêdzie i te œwiat³a s¹ coraz jaœniejsze i rozprzestrzeniaj¹ siê przez ciemnoœÌ, która kiedyœ tam by³a, ale teraz szybko siê zmniejsza.
Wiêc zrozumcie, ¿e ci z was, którzy przybyli tu ze mn¹ w tym czasie dawno temu, ci z was, s¹ gotowi, aby przenieœÌ i zrobiÌ nastêpny krok, te rzeczy, które przynieœliœcie tutaj, które osobiœcie przynieœliœcie sobie tutaj. Zostaliœcie przygotowani teraz przejœÌ do dzia³ania, aby przejœÌ do swojej misji, dla której zostaliœcie wezwani tutaj. Kilku z was tutaj ju¿ by³o na misji, ju¿ z ni¹ pracowaliœcie, a inni z was bêd¹ wezwani wkrótce, aby obj¹Ì swoj¹ pozycjê w tej misji, której siê podjêliœcie. Zrozumcie, gdy kontynuujecie ten proces, gdy kontynuujecie t¹ podró¿, macie wszelk¹ pomoc z niebiaùskich niebios, o któr¹ moglibyœcie ewentualnie prosiÌ. Wszyscy jesteœmy tutaj, aby wam asystowaÌ, nikt nie zostanie pozostawiony w tyle, zrozumcie. Bo gdy czas nadejdzie, bardzo szybko teraz, bêdziecie doœwiadczaÌ tego, co jest procesem Wzniesienia, tym, o czym mówiono w wielu ró¿nych œwiatach, z wielu ró¿nych Ÿróde³, bêdziecie doœwiadczaÌ, tego wkrótce i to bêdzie ró¿ne dla was wszystkich. Ka¿dy z was bêdzie mia³ w³asne doœwiadczenia z tym. Kilku z was ju¿ ma z tym w³asne doœwiadczenia i bêdzie szybko siê zbli¿a³o to, co jest kolejnym doœwiadczeniem dla was. To jest moje przes³anie, ale równie¿ zrozumcie, ¿e bardzo krótko, rzeczywiœcie bardzo krótko, jest wydarzenie, które nadchodzi, specjalny cykl wydarzeù, które bêd¹ czêœci¹ tej ekspresji i ka¿dy z was bêdzie czêœci¹ tego i wiedzcie, ¿e to bêdzie bardzo szybko, rzeczywiœcie bardzo szybko, poniewa¿ to jest przed czwartym listopada. Zapamiêtajcie t¹ datê, bo wiele rzeczy zamierza siê zmieniaÌ wczeœniej, a nawet bardzo szybko teraz. Gdy przyjd¹ te czasy, kiedy zaczniecie widzieÌ te zmiany rozwijaj¹ce, zrozumiecie to, o czym mówimy tutaj. To jest moje przes³anie, jestem Sananda, mój pokój i mi³oœÌ niech bêd¹ z wami wszystkimi.
Ci którzy s³u¿¹:
Pozdrowienia dla Was jeszcze raz, Ci którzy s³u¿¹ z powrotem z wami. Nie bêdziemy mieÌ ¿adnego komunikatu, który jest tutaj ju¿ podany, czy s¹ jakieœ pytania. Czy istniej¹ jakieœ pytania, które macie w tym czasie, dotycz¹ce zw³aszcza tego, co zosta³o ju¿ przekazane tutaj?
"Mam pytanie. Sananda powiedziaÂł 4 listopada, miaÂł na myÂśli, Âże bĂŞdzie wydarzenie 04 listopada lub kulminacja "?
Lub przed, tak.
"WiĂŞc zrozumienie wydarzeĂą, ktĂłre mogÂą siĂŞ pojawiĂŚ w czasie przed 04 listopada bĂŞdzie peÂłnÂą kulminacjÂą 04 listopada i wtedy zrozumiemy, co siĂŞ dzieje?"
Tak, to bêdzie w zrozumieniu wielu, którzy bêd¹ patrzeÌ na to teraz, wielu, którzy nie znajduj¹ siê w tej grupie, którzy znajduj¹ siê teraz w wielu innych grupach, mainstream, w g³ównym nurcie mo¿ecie powiedzieÌ, i po raz pierwszy, spojrz¹ na to i mo¿e powiedz¹: "O mój Bo¿e, co siê tutaj dzieje, co nastêpuje?" (Œmiech) A wy, ci z was, lightworkers, bêd¹ w waszej misji w tym punkcie, jeœli nie jesteœcie ju¿. I bêdziecie wiedzieÌ i zrozumiecie, co macie robiÌ, po co jesteœcie tutaj. To bêdzie zupe³nie oczywiste dla Was w tym czasie, co macie zrobiÌ, gdy czas nadejdzie. Gdy¿ zrozumcie, ¿e czas jest coraz bardziej krótki w tym procesie (przyspiesza), gdy¿ 21 grudnia tego roku masowe Wzniesienie przychodzi i jesteœcie wszyscy jego czêœci¹, jeœli nie bêdziecie ju¿ do tego czasu.
"Mam jeszcze jedno pytanie." JeÂśli kaÂżdy bĂŞdzie doÂświadczaĂŚ indywidualnego procesu wznoszenia i mieĂŚ inny wynik, jak moÂżemy lepiej przygotowaĂŚ siĂŞ, Âżeby mieĂŚ najlepszy wynik, jaki moÂżemy mieĂŚ "?
To jest bardzo proste, moje drogie dziecko, b¹dŸ w mi³oœci przez ca³y czas. B¹dŸ w mi³oœci, kochaj siebie, tak, ¿e na pewno, ale w mi³oœci z tymi wokó³ ciebie, wszystkim, ptakami, roœlinami, a nawet ska³ami, widzisz? Gdy¿ wszystko jest œwiadomoœci¹, znajdŸ siebie wyra¿aj¹c swoj¹ mi³oœÌ do wszystkiego wokó³ i wewn¹trz ciebie i wtedy bêdziesz mia³a najwiêksz¹ ekspresjê, najwiêksze doœwiadczenie, gdy nadejdzie czas. I tak jak zosta³o powiedziane wczeœniej, innym razem, ¿e nale¿y iœÌ z pr¹dem. Jest to bardzo wa¿ne. P³yn¹Ì z pr¹dem w ka¿dym czasie, puœciÌ, zatrzymaÌ opór. Opór tworzy du¿o bólu w twoim ¿yciu, pozwól jemu odejœÌ. To jest powiedzenie ze starej piosenki Beatlesów "Let it Be" p³yn¹Ì z pr¹dem, niech pr¹d ciê weŸmie gdziekolwiek to bêdzie. Gdy¿ zrozum, ¿e pr¹dem jest Bóg, Boskie ród³o porusza siê przez ciebie i zabierze Ciê, jak chce. Ale przy próbie p³yniêcia pod pr¹d, jak daleko dop³yniesz? Widzisz, pozwól mu wzi¹Ì ciê i doœwiadczaj mi³oœci wokó³ ciebie, gdy¿ to z pewnoœci¹ napêdza ciê do wy¿szych czêstotliwoœci wymiarowych. Czy to wyjaœni³o Twoje pytanie Joanno?
"DziĂŞkujĂŞ tak"
Inne pytania tutaj.
"Tak, mam pytanie. Niektórzy mówi¹ o trzech dniach ciemnoœci. Mo¿esz po³¹czyÌ to z tym, co ma siê zdarzyÌ w listopadzie do tego dnia? "
Nie, nie przed tym, ale zrozum, ¿e trzy dni ciemnoœci, o których mówisz by³y metaforyczne. To nie bêd¹ trzy dni w ciemnoœci, bezpoœrednio. To by³o w dawnych czasach, to by³y przepowiednie w dawnych czasach, które mówi³y o tym. Ale zrozum, ¿e by³a równie¿ inna linia czasu, to by³a linia czasu, gdzie mia³y byÌ katastrofy i wiele rzeczy, takich jak trzêsienia ziemi i wybuchy wulkanów i niszcz¹c wiele rzeczy, du¿o na naszej planecie, ale to jest stara linia czasu. Jesteœ w nowej linii czasu teraz, jesteœ na linii czasu Wzniesienia, widzisz? A wielu próbowa³o zablokowaÌ t¹ liniê czasu z waszego zrozumienia, ale nie potrafili i nie zrobili i nie mog¹ tego zrobiÌ. Wiêc trzech dni ciemnoœci nie bêdzie wcale ju¿ tutaj i teraz. To nie oznacza oczywiœcie, ¿e nie bêdzie trochê ciemnoœci w sobie. Bêdziesz mieÌ to doœwiadczenie, ale to nie musi byÌ coœ w kategoriach negatywnych ekspresji, to mo¿e byÌ bardzo pozytywne, poniewa¿ to bêdzie znalezienie siê w momencie, w tym, co nazywa siê pustka i to mo¿e byÌ nazwane ciemnoœci¹, ale to jest dobra ciemnoœÌ, widzisz? Inne pytania tutaj?
"W mojej sytuacji ÂżyÂłam z kimÂś, kto jest bardzo w strachu, co siĂŞ dzieje z rzÂądem i tym wszystkim, w jaki sposĂłb moÂżna najlepiej zrĂłwnowaÂżyĂŚ siĂŞ od tej energii i mĂłc jej sÂłuÂżyĂŚ i mnie w tym samym czasie, bo znajdujĂŞ po prostu chĂŞĂŚ blokowania siĂŞ i obrony".
Tak, i to jest numer jeden dla Ciebie, to jest dla Ciebie wa¿ne, aby zablokowaÌ wszystkie negatywnoœci, ca³y strach, wszystkie te rzeczy dla siebie. Co do innych, dobrze jest kochaÌ tê osobê, jak tylko mo¿esz, ale nie daÌ siê wci¹gn¹Ì w jej ekspresjê strachu i wszystkich tych rzeczy, widzisz? Istnieje wielu, którzy doœwiadcz¹ tego strachu w tym spo³eczeùstwie, w tych kulturach, w œwiecie. Bêd¹ doœwiadczali tego, ¿e i to bêdzie ich ekspresja ich zrozumienie niebezpieczeùstw, gdy proces Wzniesienia jest bli¿ej i bli¿ej. Ale wy sami, którzy znacie i rozumiecie te procesy, nie musicie byÌ tego czêœci¹. Mo¿esz byÌ czêœci¹ ekspresji mi³oœci, tylko p³yn¹c przez ca³e doœwiadczenie, widzisz? Jeœli p³yniesz z pr¹dem, a nie przeciwko niemu, bêdziesz mia³a wspania³e doœwiadczenia poprzez to wszystko. Ale bêdzie wielu, którzy doœwiadcz¹ sprzedawanego strachu i wszystkich tych rzeczy, które zosta³y utworzone wczeœniej przez moce, które by³y tutaj na ziemi, ale to siê skoùczy³o. Czy jest to odpowiedŸ na pytanie?
"Tak, dziĂŞkujĂŞ".
Czy istnieje wiêcej pytaù tutaj? Bardzo dobre energie tutaj, ekstremalnie dobre, moglibyœmy byÌ ca³¹ noc tutaj, ale nie bêdziemy. (Œmiech)
"Czy masz wiadomoœÌ od Ashtar"?
Ashtar, mój bracie, tak. On te¿ powiedzia³ to samo, co zosta³o podane przez Sanandê. Powiedzia³ równie¿, ¿e s¹ to zmiany przychodz¹ce bezpoœrednio w kategoriach nawet okresu czasu tutaj. Ale zrozumcie, ¿e jesteœmy bardzo niechêtni daj¹c ramy czasowe, bo w dawnych czasach, gdy czasy by³y podawane te nie zosta³y spe³nione, ale równie¿ zrozumcie, ¿e istniej¹ punkty bez powrotu, s¹ punkty, w których te rzeczy s¹ wyryte w kamieniu, wiêc zmierza wielka zmiana nadejœÌ wkrótce tu i Ashtar sam jest czêœci¹ tej wielkiej zmiany, jak Sananda i wielu, wielu innych. Gdy¿ wielu z nas, wszyscy czekali na ten okres czasu przez d³ugi czas, bo widzisz, gdy siê wzniesiecie, to bêdzie przeprowadzka na nasze miejsce i i my mo¿emy przejœÌ dalej, widzisz? Wiêc tak, jak wy jesteœcie tymi, którzy s³u¿¹, dla nas, tak my jesteœmy tymi, którzy s³u¿¹ dla was. Jest synchronicznoœÌ, zwi¹zek raczej, widzisz? Czy jest to odpowiedŸ na pytanie?
"Tak". Czy jest szansa zobaczyĂŚ naszych gwiezdnych braci przybywajÂących do Phoenix lub jakiegoÂś miejsca w Arizonie? "
Czy mówisz o swojej galaktycznej rodzinie? Tak, z pewnoœci¹ doœwiadczycie tego na wiele ró¿nych sposobów i wielu z was na tej sali i znów wielu, którzy czytaj¹ te s³owa, bêdzie doœwiadczaÌ niesamowitych czasów tutaj. Bêdziecie ponownie siê jednoczyÌ ze starymi przyjació³mi i rodzin¹ z dawna ju¿ zapomnian¹ tu w trzeciowymiarowym rozumieniu w tym czasie, ale ponownie zjednoczycie siê z wieloma z nich. I wielu z was bêdzie tu na statkach i bêdzie doœwiadczaÌ tych poziomów ekspresji, które kiedyœ mieliœcie w czasie, a wielu jest takich, którzy s¹ gotowi i czekaj¹, aby powitaÌ was z otwartymi ramionami, i jak ju¿ powiedzia³em wczeœniej z innych Ÿróde³, planowana jest wielka uroczystoœÌ, rzeczywiœcie wielka ceremonia, aby powitaÌ Was z powrotem w wy¿szych wymiarach po raz kolejny z waszej dualnoœci. To by³a trudny droga, no nie? (Œmiech) Czy jesteœcie gotowi, aby wyjœÌ z tego?
"Ziemia sama, nie bĂŞdzie ona juÂż obecna w trzecim wymiarze?"
Bêdzie czas, ekspresja czasu tutaj, gdzie bêdzie trzeciowymiarowa ziemia i wy¿ej wymiarowa ziemia w tym samym czasie w zakresie dla tych, którzy przejd¹ na pocz¹tku procesu wznoszenia wróc¹ do pomocy tym, którzy pozostan¹ w tyle . Mo¿na powiedzieÌ, ¿e tak, jak w charakterze wyœcigu, jeœli bylibyœcie w maratonie, bêd¹ tacy, którzy wyskocz¹ do przodu i pobiegn¹ to do koùca z du¿¹ prêdkoœci¹ i bêd¹ tymi, którzy zajm¹ pierwsze miejsca, widzisz? To bêdziecie wy, którzy tak zrobi¹. Wtedy bêd¹ ci z was, którzy z³api¹ zadyszkê wzd³u¿ ale ukoùcz¹ wyœcig, przyjd¹ po tych, którzy byli na czele. I bêd¹ jeszcze ci, którzy czasami zatrzymaj¹ siê i bêd¹ chodziÌ, a w ostatniej chwili, w ostatnim momencie, kiedy jeszcze mog¹ oni bêd¹ gotowi kopaÌ w drzwi i przejœÌ do wznoszenia siê, dlatego, ¿e nie chc¹ byÌ pozostawieni, widzisz? Ale wa¿ne jest dla tych, którzy nawet nie wiedz¹ o Wzniesieniu i takich jest wielu, wielu ludzi tutaj, nie wiedz¹ nawet, co to jest Wzniesienie, nie maj¹ pojêcia, z wyj¹tkiem znaczenia tego, co Jezus przeszed³, musia³ umrzeÌ na krzy¿u, a nastêpnie wznieœÌ siê w ten sposób. Ale oni nie maj¹ pojêcia, ¿e to nie jest ju¿ konieczne, aby umrzeÌ, ¿eby mieÌ t¹ ekspresjê, widzisz?
"WiĂŞc ziemia pozostanie w trzecim wymiarze"?
Bêdzie jej czêœÌ, tak, to bêdzie, ale nie bêdzie d³ugo. Bêdzie to tylko na tyle, ¿eby inni przeszli do przodu. Ci, którzy nie s¹ gotowi iœÌ do przodu i bêd¹ tacy, którzy nie wybrali albo poprzez ich umowy duszy lub poprzez ich œwiadom¹ jaŸù, w tym czasie, bêd¹ oni decydowaÌ siê na pozostanie w trzecim wymiarze, widzisz, i bêd¹ przyzwyczajani do Nowego zrozumienia nowej ekspresji dla nich w sensie nowej planety, jak mo¿ecie powiedzieÌ.
"Wiêc Jaka jest ró¿nica miêdzy tymi, którzy stoj¹ z ty³u i tymi, którzy wyrw¹ do przodu, co bêdzie g³ówn¹ ró¿nic¹?"
G³ówn¹ ró¿nic¹ jest to, ¿e bêd¹ one w wy¿szej czêstotliwoœci drgaù bêd¹ prze¿ywaÌ to, co nazywacie nirwan¹, widzisz. I bêdziecie poza tym, co jest ekspresj¹ dwoistoœci, której u¿ywacie tutaj, poza tym, co robiliœcie przez wiele wcieleù tutaj. Coœ jeszcze tutaj?
"Tak, to spotkanie z galaktyczn¹ rodzin¹, czy jest to czêœÌ wzniesienia czy to tylko powitanie lub wizyty lub spotkania naszej galaktycznej rodziny?"
Czy mówisz w kategoriach co bêdzie dzia³o siê na statkach po Twoim wzniesieniu? To nie jest prawid³owe. Nie bêdziecie (beamed) przenoszeni promieniem na statki i tego typu rzeczy i to by³oby Twoje wzniesienie. Widzisz, trzeba wznieœÌ siê najpierw musisz mieÌ wy¿sz¹ czêstotliwoœÌ wibracji, aby nastêpnie byÌ z galaktyczn¹ rodzin¹. Ale ci, którzy zadaj¹ to pytanie, na pewno to wasza ekspresja, to jest tym, sk¹d pochodzicie i jest tym jak bêdziecie wracali z powrotem do galaktycznej rodziny.
"Có¿ mia³em doœwiadczenia przedtem z czwartym wymiarem, ale teraz w trzecim wymiarze, czy to we¿mie mnie do pi¹tego wymiaru, wzniesienie siê?"
Tak proces Wzniesienia jest przejÂściem z 3-go wymiaru do 4-ro i 5-cio wymiarowych czĂŞstotliwoÂści, ale zrozumcie, Âże ci, ktĂłrzy dalej bĂŞdÂą doÂświadczali tego procesu wznoszenia, bĂŞdzie czas, gdy bĂŞdÂą oni dryfowali z powrotem do 4-go wymiaru, widzisz? PĂłjdÂą w wyÂższe czĂŞstotliwoÂści i doÂświadczenia, i czasami bĂŞdÂą odciÂągani do tyÂłu, poniewaÂż ciaÂło ma tendencjĂŞ do ciÂągniĂŞcia ciĂŞ z powrotem, poczucie tego, co wiecie, bĂŞdzie miaÂło tendencjĂŞ do ÂściÂągania z powrotem trochĂŞ ale bÂądÂźcie gotowi uwolniĂŚ to. To dlatego mĂłwimy, uwolnij, pÂłyĂą z prÂądem w miÂłoÂści, a nastĂŞpnie bĂŞdziesz doÂświadczaÂł wszystkiego, co chcesz usÂłyszeĂŚ, zobaczyĂŚ.
"Co stanie siĂŞ z naszymi ciaÂłami, naszymi trĂłjwymiarowymi ciaÂłami?"
Wasze trójwymiarowe cia³a zostan¹ poddane konwersji lub zmianie w bardziej krystaliczne cia³a, aby byÌ w stanie przyj¹Ì œwiat³o w pe³ni. Wiêcej œwiat³a, które mo¿esz przyj¹Ì w twoich ruchach w wy¿szych wibracyjnych czêstotliwoœciach. Czy to jest zrozumia³e?
"Uh brzmi bardzo trudno."
Nie bêdziecie to robiÌ w kategoriach klasy i naœladowania nauczyciela, to nie tego typu rzecz jest i nie mo¿e byÌ zrobione Ÿle. Nie ma Ÿle czy dobrze tutaj, dlatego mo¿emy powiedzieÌ, idŸ z pr¹dem. Twoja Wy¿sza JaŸù, Wasze Wy¿sze Boskie Ja wie, jak zrobiÌ ten proces i jest czêœÌ ciebie, która jest czêœci¹ tego, oczywiœcie, i ty zrobi³eœ ten proces wczeœniej. Widzicie, ka¿dy z was tutaj, w tym pokoju, bo nie by³oby mnie tutaj, ka¿dy ju¿ wzniós³ siê wczeœniej w innym czasie, a wielu z was jest tymi, co nazywamy system busters (obalacze). Przechodziliœcie ju¿ za raz po raz, ¿ycie po ¿yciu, doœwiadczenie po doœwiadczeniu, planeta po planecie, system po systemie, i poszliœcie do systemów i wszystko siê zmieni³o i robicie to ponownie. Tu teraz pytanie przyjdzie znowu, gdy przyjdzie czas, czy chcesz zrobiÌ to jeszcze raz, a wielu z was teraz powie, "Do diab³a, NIE" (œmiech) widzicie, nie tylko "nie", ale , "Do diab³a, NIE" nie robi¹c tego jeszcze raz, czas iœÌ dalej i na pewno zyskaliœcie prawo, aby to zrobiÌ. Coœ jeszcze tutaj?
"Mam szybkie pytanie w odniesieniu do 4 listopada. Nie widzê nic w g³ównym nurcie ".
I to jest dobra rzecz.
"Czy to bĂŞdzie miaÂło znaczenie, na ile to, co sÂłyszĂŞ o zmianach? BĂŞdziemy nadal sÂłyszeli sÂłowo o tym, co siĂŞ dzieje?
Tak, poniewa¿ nie bêdziecie w stanie nie wiedzieÌ tego. Nie bêdzie to mo¿liwe, aby nie wiedzieÌ, co siê dzieje. Coœ jeszcze tutaj? Wtedy uwolnimy channelera. Zrozumcie teraz, gdy kontynuujecie podró¿, swoje doœwiadczenia, w waszej ekspresji mi³oœci, znajdziecie wiêcej i wiêcej tej ekspresji w sobie, poniewa¿ to jest tym, co zamierza was katapultowaÌ dalej. ZnajdŸ to w swoim sercu, otwórzcie wasze serca na œwiat³o i pozwólcie na wp³yw œwiat³a w was i bêdziecie mieli wspania³e doœwiadczenia i bêdziemy tu czekaÌ na Was, gdy przyjdziecie, po przekroczeniu progu. Œpiewajcie: Pokój z Wami. B¹dŸcie JEDNOŒCI¥.
25 paÂździernika 2012 Channeler: James McConnell www.meetup.com/ancient-awakenings
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #326 : Październik 27, 2012, 08:26:35 » |
|
"Tak, mam pytanie. Niektórzy mówi¹ o trzech dniach ciemnoœci. Mo¿esz po³¹czyÌ to z tym, co ma siê zdarzyÌ w listopadzie do tego dnia? "[/i]
Nie, nie przed tym, ale zrozum, Âże trzy dni ciemnoÂści, o ktĂłrych mĂłwisz byÂły metaforyczne. To nie bĂŞdÂą trzy dni w ciemnoÂści, bezpoÂśrednio. To byÂło w dawnych czasach, to byÂły przepowiednie w dawnych czasach, ktĂłre mĂłwiÂły o tym. Ale zrozum, Âże byÂła rĂłwnieÂż inna linia czasu, to byÂła linia czasu, gdzie miaÂły byĂŚ katastrofy i wiele rzeczy, takich jak trzĂŞsienia ziemi i wybuchy wulkanĂłw i niszczÂąc wiele rzeczy, duÂżo na naszej planecie, ale to jest stara linia czasu. JesteÂś w nowej linii czasu teraz, jesteÂś na linii czasu Wzniesienia
no wiĂŞc kupiĂŞ tylko Âświeczki na 1.XI
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #327 : Październik 27, 2012, 08:45:02 » |
|
No tak, œwieczki tylko na 01.11 to jest praktyczne i taùsze podejœcie. A na powa¿nie, warto zauwa¿yÌ, ¿e wspomina siê, o tzw. pustce i to jest t³umaczenie dos³owne, a oznacza, ¿e nie ma, mo¿e powiedzmy nie odczuwa siê, ani œwiat³a, ani materii, ani przestrzeni, krótko wielkie NIC. ŒwiadomoœÌ w kosmosie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #328 : Październik 27, 2012, 08:51:56 » |
|
blu... jesteÂś tysiÂącznikiem... gratulacje blueray21! Wielki gaduÂła  Punkty Forum (pf): 23 WiadomoÂści: 1000Kolejnych kilku tysiĂŞcy....  !!!!! Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 27, 2012, 08:52:43 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #329 : Październik 27, 2012, 09:00:51 » |
|
No tak, œwieczki tylko na 01.11 to jest praktyczne i taùsze podejœcie. A na powa¿nie, warto zauwa¿yÌ, ¿e wspomina siê, o tzw. pustce i to jest t³umaczenie dos³owne, a oznacza, ¿e nie ma, mo¿e powiedzmy nie odczuwa siê, ani œwiat³a, ani materii, ani przestrzeni, krótko wielkie NIC. ŒwiadomoœÌ w kosmosie.
takie TZ., albo nawet odwrotnie
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 27, 2012, 09:02:07 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #330 : Październik 27, 2012, 09:40:59 » |
|
Sam nie zauwaÂżyÂłem tego tysiÂąca, dziĂŞkujĂŞ. ================ Jak widaĂŚ ludzie kiedyÂś teÂż mieli pomysÂły, to chyba prototyp naszej sfery, czy strefy "Tajemnic".
|
|
|
|
|
|
|
hiacynt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #331 : Październik 27, 2012, 12:28:14 » |
|
Bardzo ciekawi mnie fakt przemiany-wzniesienia u osĂłb zamkniĂŞtych,nieÂświadomych nie przyjmujÂących tych tematĂłw. Czytamy w przekazach iÂż takÂże oni "doÂświadczÂą". Jak? Co moÂże siĂŞ u nich zmieniĂŚ ? JakÂże silny szok moÂże ich spotkaĂŚ? Nie zwariujÂą?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #332 : Październik 27, 2012, 13:10:49 » |
|
To gdzieœ tam w odpowiedziach by³o poruszane. Niektórzy doœwiadcz¹ oczywiœcie niespodziewanie koùca ich w³asnego œwiata, ich wyobra¿eù i pewników. I jest mówione, ¿e niektórzy tego po prostu nie prze¿yj¹. Inni nawet po przejœciu nie bêd¹ w stanie zaakceptowaÌ nowego œwiata i cia³o "œci¹gnie ich w dó³" jak tu gdzieœ by³o powiedziane. Ale szok bêdzie najmniejszy, albo wcale u tych "z dala od cywilizacji", co nie maj¹ telewizorów, pr¹du, a nawet domów. Myœlê, ¿e najwiêkszy szok prze¿yj¹ (jeœli) zatwardziali religijni dogmatycy. Dlatego ten i inne przekazy namawiaj¹ do "poddania siê przep³ywowi", czyli rób swoje, tylko bez opierania siê czemukolwiek i wszystko traktuj jako kolejne doœwiadczenie, naukê, niezale¿nie od charakteru jaki to ma. Decyzjê podobno ka¿dy podj¹³ dawno w kontrakcie duszy, ale mo¿na próbowaÌ œwiadomie j¹ zmieniÌ i choÌ na niektóre zmiany jest póŸno, to i tak œwiadoma decyzja jest traktowana jako wyraz wolnej woli.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #333 : Październik 28, 2012, 13:13:03 » |
|
12-ta BramaArticles from TERRA Galaktyczna Kawiarenka 21.09.2012 AN KANA TE (aktualizacja 23.09.2012 godz. 12:22) wolnaplaneta.pl Errata: 22.09.2012 godz. 22:07 W poniÂższym wpisie zrobiÂłem b³¹d edycyjny dotyczÂący jednostki czĂŞstotliwoÂści. ByÂło „Mhz” a powinno byĂŚ „Hz”. ProszĂŞ o wybaczenie i dziĂŞkujĂŞ Radkowi za sprostowanie. Da Ye Urszula, jedna z Czytelniczek Galaktycznej Kawiarenki – nawet o tym nie wiedzÂąc – popchnĂŞÂła pierwszy klocek domina. PoprosiÂła StwĂłrcĂŞ i MistrzĂłw o kontakt z nami. Jej proÂśba musiaÂła byĂŚ tak gorÂąca a Intencja tak wielka, Âże intuicyjnie odebraliÂśmy tÂą proÂśbĂŞ. Zaledwie kilka dni póŸniej na stronie TERRA G.K uruchomiliÂśmy Galaktyczny Telegraf: oprĂłcz zobaczenia Kawiarenki Waszymi oczami nie mieliÂśmy praktycznie Âżadnych innych oczekiwaĂą. Wszystkie listy ktĂłre do nas docierajÂą wnoszÂą bowiem NowÂą JakoœÌ ktĂłrej nie trzeba uzasadniaĂŚ czy dodatkowo motywowaĂŚ. List Urszuli jest jednak wyjÂątkowy bo najprawdopodobniej wniesie NowÂą JakoœÌ rĂłwnieÂż i w Wasze ÂŻycie. Jahn Johannes Kassl ktĂłry odbiera ze ÂŚwiatÂła tÂłumaczone przez nas Przekazy w jednej ze swoich ksi¹¿ek napisaÂł Âże jest on jednym z dwunastu ludzi na ÂŚwiecie „przekazujÂących tÂą WiedzĂŞ”. ByliÂśmy ogromnie ciekawi tych pozostaÂłych jedenastu. Zatoimi jeszcze przed uruchomieniem Telegrafu poprosiÂła KrysztaÂł-MatkĂŞ o przekazanie jej prawdziwego (duchowego) imienia. JakieÂż byÂło jej zdziwienie gdy w komentarzu od Urszuli znalazÂła informacjĂŞ o tym Âże Urszula podczas medytacji dowiedziaÂła siĂŞ Âże Zatoimi jest jej „SiostrÂą o imieniu Ankanate”, z dawnej Lemurii. PóŸniej okazaÂło siĂŞ Âże to nie jest dokÂładnie imiĂŞ, lecz tytuÂł, okreÂślenie oznaczajÂące coÂś/kogoÂś zupeÂłnie innego. Dodatkowym utrudnieniem rozwiÂązania zagadki tego imienia byÂł fakt, iÂż nie znaliÂśmy dokÂładnej wymowy czy zapisu fonetycznego tego wyrazu. Zatoimi zaczĂŞÂła szukaĂŚ w Internecie i na wyniki nie przyszÂło nam dÂługo czekaĂŚ. UkazaÂła siĂŞ nam strona z wynikami wyszukiwaĂą w jĂŞzyku – o dziwo niemieckim! – i na jej poczÂątku wymieniona byÂła „AKADEMIA AN KANA TE”. Tak trafiliÂśmy do Michaela Elrahim Amira, ktĂłry od 1998 roku odbiera Przekazy ÂŚwiatÂła od Archanio³ów. MaÂło tego, w tym momencie rozpoznaliÂśmy jego twarz – i okazaÂło siĂŞ Âże caÂłkiem niedawno bo 31 sierpnia publikowaliÂśmy wywiad z Michaelem na Âłamach Galaktycznej Kawiarenki. Mowa wtedy byÂła o roku 2012. //Patrz: ROK 2012 – to dopiero poczÂątek. TwĂłj wkÂład w proces Podniesienia (video) – kliknij tutaj// WziĂŞliÂśmy wiĂŞc Amira dokÂładnie pod lupĂŞ naszego Serca, obejrzeliÂśmy jego wykÂłady, przeczytaliÂśmy PrzesÂłania ktĂłre odbiera i poznaliÂśmy jego misjĂŞ. Gdy z ust Michaela usÂłyszeliÂśmy TO wÂłaÂśnie SÂłowo – AN KANA TE – jego brzmienie i wibracjĂŞ, wzruszeni byliÂśmy do g³êbi. Jednak prawdziwym highlightem byÂło pewne zdanie wypowiedziane przez niego w jĂŞzyku Anio³ów / ElochimĂłw. W tym momencie popÂłynĂŞÂły Âłzy… Teraz chcielibyÂśmy Tobie, Ty ktĂłry teraz czytasz te SÂłowa wyjawiĂŚ znaczenie sÂłowa AN KANA TE, bo rĂłwnieÂż i z TobÂą moÂże mieĂŚ to jakiÂś zwiÂązek. AN KANA TE (wymĂłw:„ankanatei”) znaczy Opiekun/Opiekunka Matki Ziemi. To grupa najstarszych Dusz opiekujÂących siĂŞ naszÂą ZiemiÂą i LudzkoÂściÂą. Nie jest to wiĂŞc imiĂŞ a tytuÂł. TytuÂł ten nie czyni jednak AN KANA TE czymÂś lepszym niÂż inni, lecz zobowiÂązuje do sÂłuÂżby dla Matki Ziemi i budzÂącej siĂŞ LudzkoÂści. WiĂŞkszoœÌ AN KANA TE nie wie nawet Âże nimi sÂą – choĂŚ w Sercu czujÂą Âże od dziecka sÂą „inni” niÂż otaczajÂący ich Bracia i Siostry i Âże sÂą powoÂłani do czegoÂś szczegĂłlnego. Inkarnowali oni we wszystkich Czasach LudzkoÂści popychajÂąc LudzkoœÌ dalej – sami jednak nie wyposaÂżeni w KarmĂŞ – pomagajÂą transformowaĂŚ Energie tu, na Ziemi. MisjÂą Michaela jest obudzenie chociaÂżby nawet tylko jednego AN KANA TE i przypomnienie mu czym jest i o czym zapomniaÂł w Ludzkim Bycie. Jeden Âświadomy siebie „ankanatei” myÂślÂą, mowÂą ale przede wszystkim uczynkiem jest ogromnÂą przeciwwagÂą do Ciemnych Energii i ma bezpoÂśredni wpÂływ na podwyÂższenie wysokoÂści Rezonansu Schumanna ktĂłry potocznie zwany jest Pulsem Ziemi. Zadaniem AN KANA TE jest pomoc w podwyÂższeniu go docelowo do czĂŞstotliwoÂści (drgania) 21 Hz. Obecnie Matka Ziemia osiÂągnĂŞÂła 18,7 aby na proÂśbĂŞ ÂŚwiata Duchowego obniÂżyĂŚ jÂą do 18,3 w lipcu 2012, ze wzglĂŞdu na nie nad¹¿ajÂącÂą za niÂą LudzkoœÌ. 12.12.2012 zostanie otworzona i zakotwiczona tzw 12-ta Brama a okoÂło 21.12.2012 Matka Ziemia bĂŞdzie przekraczaĂŚ ostatniÂą LiniĂŞ Czasu (5D) i jak mĂłwiÂą Przekazy od Archanio³ów odbierane przez Amira, optymalnÂą czĂŞstotliwoÂściÂą dla Âłagodnego PrzejÂścia jest wÂłaÂśnie 21-21,2 Hz. JeÂżeli do tego terminu jako LudzkoœÌ nie podniesiemy naszych Wibracji i pozostaniemy przy 18-19 Hz, to Matka Ziemia dokonana tego skokowo. Wtedy jednak przyrĂłwnaĂŚ to bĂŞdzie moÂżna do nagÂłej zmiany szybkoÂści/kierunku w aucie, w ktĂłrym siĂŞ jest bez zapiĂŞtych pasĂłw. MajÂąc do dyspozycji NarzĂŞdzia ze ÂŚwiatÂła, przekazane nam wszystkim w PrzesÂłaniach ktĂłre tÂłumaczymy, czekaliÂśmy wrĂŞcz na jak¹œ „wpadkĂŞ” Michaela w czasie jego wykÂładĂłw. Na coÂś co pozwoliÂło by na natychmiastowe rozpoznanie „kto zacz” i czy mamy do czynienia z jednym z wielu czy z kimÂś kto faktycznie ma coÂś do Przekazania, coÂś przy czymÂś ma siĂŞ uczucie Âże to jest „wÂłaÂśnie to”. Teraz moÂżemy napisaĂŚ iÂż Jahn Johannes Kassl jak i Michael Elrahim Amira wedÂług naszego odczucia i zgodnie z naszÂą IntuicjÂą mĂłwiÂą O TYM SAMYM, uÂżywajÂąc praktycznie identycznych pojĂŞĂŚ. Ró¿niÂą siĂŞ oni jedynie temperamentem jako osoby. Opiszemy Wam tutaj sposĂłb na uwalnianie niskich energii takich jak: zÂłoœÌ, nienawiœÌ, zazdroœÌ itp. Metoda ta zostaÂła przekazana Michaelowi przez ÂŚwiat Duchowy i moÂże byĂŚ stosowana przez kaÂżdego a w szczegĂłlnoÂści przez AN KANA TE. Wielu bowiem z „ankanatei” jest „szarpanych” tymi uczuciami i nie wiedzÂą oni dlaczego i po co dosiĂŞga ich takie a nie inne uczucie – nawet w momentach kiedy myÂśleli Âże uwolnili je i stojÂą ponad tym. „Twoim Zadaniem jest uwolnienie do ÂŚwiatÂła tych Energii – dla dobra Ziemi i ludzkoÂści” powiedziaÂł Michael. Metodyka jest nastĂŞpujÂąca: //przykÂład: wskutek jakiejÂś sytuacji dopada CiĂŞ zÂłoœÌ - jak jÂą uwolniĂŚ i oddaĂŚ jÂą przetransformowanÂą do ÂŚwiatÂła?// ROZPOZNANIE gdy dopada CiĂŞ zÂłoœÌ – nazwij to uczucie po imieniu: „to jest zÂłoœÌ” PRZYJĂCIE „czujĂŞ zÂłoœÌ bo uczyniono mi niesprawiedliwoœÌ” UWOLNIENIE „uwalniam do ÂŚwiatÂła tÂą zÂłoœÌ w tej i we wszystkich Inkarnacjach mojego Bytu. Teraz i natychmiast!” SÂłuÂżba AN KANA TE pociÂąga za sobÂą wielkÂą odpowiedzialnoœÌ ze wzglĂŞdu na ogromnÂą iloœÌ przeÂżytych juÂż inkarnacji i nagromadzonÂą podczas nich WiedzĂŞ. Pierwszym stopniem do odzyskania tej caÂłkowitej Wiedzy jest uÂświadomienie sobie tego KIM siĂŞ jest. AN KANA TE sÂą tymi Istotami ktĂłre bĂŞdÂą nauczycielami po PrzejÂściu. Dlaczego piszemy Ci o tym? ByĂŚ moÂże dziĂŞki tej publikacji uda nam siĂŞ obudziĂŚ choĂŚ jednego AN KANA TE – Opiekuna Matki Ziemi ktĂłry moÂże byĂŚ tym ostatnim klockiem domino ktĂłry zakoĂączy Czas, przewaÂżajÂąc szalkĂŞ na Wadze SiÂł ÂŚwiatÂła i CiemnoÂści. PrzejÂście jest pewne ale dziĂŞki temu jednemu AN KANA TE mogÂłoby byĂŚ Âłagodniejsze dla kaÂżdej Istoty znajdujÂącej siĂŞ na Ziemi. DziĂŞkujemy Mistrzom za wskazĂłwkĂŞ, Danielowi za tÂłumaczenie w/w video, Urszuli za SÂłowo-domino, Michaelowi Elrahim Amira za jego pracĂŞ dla ÂŚwiatÂła. PoniÂżej przyszykowaliÂśmy dla Was jedno zdanie. WyjÂątkowe zdanie. To zdanie jest przeznaczone dla AN KANA TE i dziaÂła nawet wtedy kiedy on go jeszcze nie zrozumie – jak zapewniÂł Michael Elrahim Amira. PoniewaÂż Da Ye potrafiÂł od razu je wypowiedzieĂŚ, postanowiliÂśmy Âże specjalnie dla Ciebie uÂżyczy swojego gÂłosu i bĂŞdziesz mĂłgÂł/mogÂła usÂłyszeĂŚ to zdanie wypowiedziane w jĂŞzyku uÂżywanym przez Elohim. JeÂśli przykÂładowo podczas medytacji lub teÂż z innych ÂźrĂłdeÂł dowiesz siĂŞ co ono oznacza to napisz koniecznie do nas. Team TERRA UWAGA Sugerujemy abyÂś uÂżyÂł sÂłuchawek do wysÂłuchania poniÂższego nagrania. Radio moÂżesz wy³¹czyĂŚ korzystajÂąc z przycisku znajdujÂącego siĂŞ na dole tej strony… Elohim – do AN KANA TE – Da Ye by wolnaplanetaPL //Patrz: strona internetowa Michaela Elrahim Amira – kliknij tutaj// Podziel siĂŞ wpisem: Related Posts via Categories KrysztaÂły RzeczywistoÂści pochodzÂące z Atlantydy. Moc, dziaÂłanie i przykÂładowe zastosowanie. ZAKTUALIZOWANA WERSJA(!) Wszystko-Jest-Jednym. Video-Wspomnienie z „Zorba the Buddha Festival”, wrzesieĂą 2010 (video) Rekolekcje 5D: INCA TRAIL. PowrĂłt do Machu Picchu. Maj 2010 (video) 6.10.2012 Sobotnie popoÂłudnie w Galaktycznej Kawiarence… (video) Klejnot Iluzji… (video) Pure (Czysty* niczym woda). SHIMSHAI (video) StaĂą siĂŞ „GÂłupim Jasiem” (video) 500 przetÂłumaczonych PrzekazĂłw ze ÂŚwiatÂła. 1020 wpisĂłw TERRA Galaktycznej Kawiarenki… Na skraju ÂŻywo-PÂłotu Galaktycznej Kawiarenki… GoÂścinne Przedszkole w TERRA Galaktycznej Kawiarence :-) http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/09/21/21-09-2012-an-kana-te/
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #334 : Październik 28, 2012, 18:16:52 » |
|
Matko Boska Rozmaita.  Proszê o ma³e wyjaœnienie gdzie kopic to radio o s³uchawkach nie wspomnê  Ten tekst to prawdziwy przeskok w kontaktach  Szkoda tylko, ¿e dziœ piwka w lodówce zabrak³o bo pewnie bym poj¹³ o co chodzi  Mo¿e tylko pop³acze sobie w k¹cie nad tym wzruszaj¹cym postem i te¿ go przeœwietlê sercem. to pa 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #335 : Październik 28, 2012, 18:21:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #336 : Październik 28, 2012, 19:15:41 » |
|
a posÂłuchaÂłem sobie i czuÂłem to wzniesienie normalnie ewoluowaÂłem  choĂŚ bez sÂłuchawek to pewnie efekt byÂł uboÂższy  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #337 : Październik 28, 2012, 19:22:38 » |
|
A teraz wynurzenia Arkturian na temat osobistych i planetarnych portali, a Wzniesienia ogĂłlnie.
Arkturianie – WiadomoœÌ wzniesieniowa - Portale Osobiste & Planetarne
Drodzy Arkturianie,
By³am obudzona od 3 rano po œnie tylko godzinê w tym czasie przez wiêkszoœÌ nocy. Spanie nie jest zwykle problemem u mnie. Ponadto, za ka¿dym razem, gdy siê obudzi³am myœla³em o was. Próbowa³am odzyskaÌ wiadomoœÌ ze snu, ale nie mog³am. Dlatego pytam teraz, gdy¿ jestem czujna i przy komputerze: Czy jest dla mnie wiadomoœÌ?
Nasza Droga wznoszÂąca siĂŞ,
Zawsze jest wiadomoœÌ dla ciebie, jak i dla ka¿dego, kto s³ucha naszego wo³ania. To jest po prostu kwestia twojego dostrojenia siê do wiadomoœci i udokumentowania jej w twoim wymiarze. Dziœ rano by³o zbyt wiele wiadomoœci dla Ciebie, aby je pobraÌ w ten sposób, wiêc twój sen zosta³ zak³ócony przez niezdolnoœÌ do uchwycenia informacji, które mo¿esz nosiÌ na swojej jawie.
Istnieje wiele decyzji, ktĂłre sÂą zrobione na wewnĂŞtrznych poziomach waszego rzÂądu Âświatowego. IstniejÂą kraje, ktĂłre sÂą w peÂłni gotowe na zmiany, a niektĂłre nie sÂą. Z drugiej strony, wszystkie te rozbudzone sÂą gotowe i czekajÂą. NajwiĂŞkszy problem, mamy z wieloma rzÂądami i tymi, ktĂłrzy nie sÂą w stanie siĂŞ obudziĂŚ.
Oczywiœcie, wszyscy ludzie nie bêd¹ w stanie dokonaÌ przesuniêcia, ale staramy siê wzi¹Ì jak najwiêcej. Gdy pieni¹dze jakie znacie, zostan¹ zabrane z waszego œwiata, zmiana bêdzie o wiele ³atwiejsza, poniewa¿ chciwoœÌ jest g³ównym problemem w tej chwili. Posiadanie rzeczy to by³ smoczek do nieszczêœcia wielu wcieleù, co jest powodem, dla którego chciwoœÌ jest tak powszechna.
IroniÂą jest, Âże kaÂżdy moÂże tworzyĂŚ co chce w piÂątym wymiarze.
26 paÂździernika 2012
Kontynuacja wiadomoÂści, ktĂłrÂą otrzymaÂłam dzieĂą przedtem:
Miejsce w ktĂłrym skoĂączyliÂśmy:
IroniÂą jest, Âże kaÂżdy moÂże tworzyĂŚ co chcÂą w piÂątym wymiarze.
Jeœli ci, którzy mocno trzymaj¹ siê tego, co czuj¹, pomyœleliby, ¿e warto mo¿e poluzowaÌ swój uchwyt, to mogliby lepiej znaleŸÌ swoj¹ wewnêtrzn¹ wartoœÌ. Niektórzy bêd¹ musieli stworzyÌ scenariusz katastrofy Wzniesienia, jako ¿e jest to jedyny sposób, w jaki bêd¹ one w stanie uwolniÌ ich mocny uchwyt na rzeczach, które znacz¹ tak wiele dla nich.
Na drugim koĂącu spektrum, ktĂłrzy majÂą staĂŚ siĂŞ Jednym z ich wielowymiarowym JA znajdÂą taki pokĂłj i harmoniĂŞ w ich codziennym Âżyciu, Âże sÂą juÂż w rezonansie do piÂątego wymiaru.
Ci sÂą Otwieraczami portali, gdyÂż oni stworzyli i otworzyli swoje osobiste portalem do prawdziwego Âświata, wielowymiarowego. PoniewaÂż otworzyli swoje osobiste Portale, sÂą one w stanie otworzyĂŚ Planetarne portale.
Prywatne Portale s¹ oczywiœcie osobiste. Innymi s³owy, osoba dosz³a do œwiadomoœci jednoœci z jej Wielowymiarow¹ JaŸni¹. W ramach tej Œwiadomoœci Jednoœci nie ma obawy, czy nawet poœpiechu wznoszenia bo s¹ ju¿ po³¹czeni z w³asn¹ wzniesion¹ ekspresj¹ siebie.
To poprzez po³¹czenia z osobist¹ ekspresj¹ siebie w pi¹tym wymiarze, i poza tym przypomnisz sobie M¹droœÌ, Moc i Bezwarunkow¹ Mi³oœÌ, która jest niezbêdna w celu znalezienia innych ludzi, z którymi mo¿esz siê po³¹czyÌ w Œwiadomoœci Jednoœci.
Planetarne Portale bêd¹ najlepiej otwierane przez grupy Jednoœci (ludzkie, nie-ludzkie, Galaktyczne i Niebiaùskie), które g³êboko kochaj¹ dowolny obszar Gai. Tak jak ka¿dy cz³owiek mo¿e staÌ siê Personalnym Portalem, ka¿de miejsce mo¿e staÌ Planetarnym Portalem. Je¿eli grupa jest utworzona z osób, które otworzy³y swoje osobiste portale, bêd¹ mogli ³atwo do³¹czyÌ do œwiadomoœci Jednoœci aby otworzyÌ Planetarny Portal.
Stan ÂświadomoÂści kaÂżdej osoby jest waÂżniejszy niÂż fizyczna lokalizacja. Innymi sÂłowy, jeÂśli wszyscy koncentrujÂą siĂŞ na danym obszarze, nie muszÂą tam mieszkaĂŚ. JednoczeÂśnie naleÂży pamiĂŞtaĂŚ, Âże wszĂŞdzie tam, gdzie w tej chwili mieszkacie w rzeczywistoÂści 3D, jest tam gdzie wybraliÂście podczas tworzenia przed urodzeniowego kontraktu.
Dlatego jest korzystne, jeœli niektórzy cz³onkowie mieszkaj¹ w miejscu, na którym grupa jest skupiona, gdy¿ maj¹ najg³êbsze dostosowanie tego obszaru cia³a Gai. Wskazane jest w tej chwili Teraz dla naszych wznosz¹cych siê, aby praktykowali otwieranie planetarnego portalu. Wzniesieniem zakodowane czêstotliwoœci œwiat³a s¹ ju¿ sp³ywaj¹ w cia³o Gai, jak równie¿ ka¿de osobiste cia³a i wszystkich mieszkaùców Ziemi. St¹d wa¿ne jest, aby korzystaÌ z tych energii.
Pragniemy wyjaœniÌ nasz¹ definicjê Portalu, poniewa¿ mo¿e to byÌ inna ni¿ inne opisy. Definiujemy Personalny Portal jako stan œwiadomoœci, przez który ktoœ mo¿e po³¹czyÌ siê z jego niezliczonymi wielowymiarowymi ekspresjami siebie. Definiujemy Planetarny Portal jako dany obszar, który zosta³ pod³¹czony do Gai wielowymiarowego Matrixa.
Tak jak wszyscy ludzie s¹ wielowymiarowi z natury, tak i Ziemia jest i wszyscy jej mieszkaùcy. Dlatego te¿, podobnie jak wasza 5-cio wymiarowa jaŸù nieskoùczenie istnia³a, piêciowymiarowa Ziemia nieskoùczenie istnia³a. W rzeczywistoœci, ca³y zakres wielowymiarowej rzeczywistoœci w dó³ do pi¹tego wymiaru jest poza czasem. Bez czasu, nie ma pocz¹tku ani te¿ zakoùczenia.
Jedynie trzecio / czwarto wymiarowe œwiaty istniej¹ w cyklach czasu. Widzimy, ¿e nasi wznosz¹cy siê mêcz¹ siê z tymi cyklami, poniewa¿ rozwinêli swoj¹ œwiadomoœÌ, ¿eby ogarn¹Ì wiedzê wielu z tych cykli i s¹ chêtni do powrotu do domu. St¹d wracamy do naszej definicji Portalu.
Kiedy Personalny lub Planetarny Portal jest otwarty, to staje siĂŞ przejÂściem do wyÂższych czĂŞstotliwoÂści / wymiarĂłw danej ekspresji Âżycia. Na przykÂład po otwarciu Personalnego Portalu jesteÂś w stanie odbieraĂŚ wiadomoÂści od swoich wyÂższych ekspresji siebie w taki sam sposĂłb, jak moÂżesz zadzwoniĂŚ do przyjaciela.
Niestety, po³¹czenie mo¿e mieÌ problemy "przechodzenia przez" z powodu wielu ró¿nych czynników. Ale, z determinacj¹ i wytrwa³oœci¹, mo¿na wykonaÌ po³¹czenie do ekspresji Wy¿szych JaŸni.
Gaia ma równie¿ Wy¿sz¹ Ekspresjê JaŸni. Wasz statek Ziemia jest elementem z wielu cia³ Gai. Dlatego macie mo¿liwoœÌ otwierania portali Gai. Po otwarciu Prywatnego Portalu, otwieracie komunikacjê, wizyty, doœwiadczenia, wiedzê, swojej JaŸni w wy¿szej czêstotliwoœci rzeczywistoœci.
W ten sam sposĂłb, gdy otworzycie Planetarny Portal otwieracie komunikacjĂŞ, wizyty, doÂświadczenia, wiedzĂŞ, z wyÂższych ekspresji Gai, np. Nowej Ziemi. Dlatego, odwiedzanie Nowej Ziemi nie jest trudnym zadaniem, gdy juÂż nauczycie siĂŞ otwieraĂŚ portale osobiste, to jest to samo przedsiĂŞwziĂŞcie.
Jednak TwĂłj Osobisty Portal przeniesie CiĂŞ do kaÂżdego Âświata czy rzeczywistoÂści, w ktĂłrej utrzymujesz formĂŞ i / lub jesteÂś z niÂą zwiÂązany za poÂśrednictwem bezwarunkowej miÂłoÂści. Odwrotnie, otwierajÂąc Planetarny portal weÂźmie CiĂŞ tylko Gai ekspresji samej siebie. Gaia pyta teraz, czy jej wznoszÂący siĂŞ zacznÂą otwieraĂŚ Jej Planetarne Portale i praktyki odwiedzania Nowej Ziemi, przygotowujÂąc siĂŞ do Planetarnego Wzniesienia.
Dlatego, tworzenie grup otwarcia tych portali by³oby korzystne dla Gai, jak równie¿ dla wszystkich cz³onków grupy. Gaja zaprasza do w³¹czenia swojej grupy roœlin i zwierzêcych przyjació³, gdy¿ wielu z nich jest na dobrej drodze do Wzniesienia. Prosimy, aby zaprosiÌ nas, Arkturian, do grupy, jak równie¿ dowolne wy¿sze ekspresje samego siebie.
Jeœli wasze w³asne galaktyczne i niebiaùskie ekspresje siebie przy³¹cz¹ siê, Portal mo¿na otworzyÌ z obu koùców spektrum. W ten sam sposób, to proszê zaprosiÌ Lemurian, poniewa¿ mog¹ oni pomóc z poziomu wy¿szych wymiarów Gai wewnêtrznej Ziemi.
My, Wasze galaktyczne rodziny, bardzo doceniamy, ¿e mo¿emy wezwaÌ nasze ludzkie ekspresje JaŸni do wspó³pracy z nami w tym monumentalnym przedsiêwziêciu Wzniesienia. Na koniec prosimy o uwolnienie przywi¹zanie do czasu w trakcie tego procesu Wzniesienia.
ProszĂŞ pamiĂŞtaĂŚ, Âże czas nie jest spĂłjnym wskaÂźnikiem pomiaru, w ktĂłry uwierzyliÂście, Âże jest. W rzeczywistoÂści, zamiast staÂłego tykania zegara, czas jest bardziej podobny do fal na oceanie. Czasem wiatr i ocean sÂą spokojne i przepÂływ wody jest staÂły i spĂłjny.
Z drugiej strony, wiele razy Wiatr i woda sÂą burzliwe i ruchy sÂą nieregularne i nieprzewidywalne. Ponadto, w trakcie wielkiego napÂływu nowych wyÂższych czĂŞstotliwoÂści energii, takimi jak sÂą teraz przeÂżywany, czas moÂże byĂŚ SzelmowskÂą FalÂą. Szelmowskie Fale pojawiajÂą siĂŞ pozornie znikÂąd i nagle wzrastajÂą do tworzenia wielkiej zmiany.
My, Galaktyczni i Niebiaùscy próbujemy "uspokoiÌ Morze Wzniesienia", ale istniej¹ niezliczone ludzkie czynniki energetyczne, które nie s¹ dla nas do kontroli. To Wy, Wznosz¹cy Siê musicie stawiÌ czo³a Szelmowskim Falom wielk¹ si³¹ bezwarunkowej mi³oœci.
Co to jest fala czasu? Fala Czasu jest nag³y przyp³yw energii. Po pierwsze, ta energia jest rozsiana przez myœli i emocje Galaktycznych i Niebiaùskich, próbuj¹cych uspokoiÌ morze wielowymiarowego sp³ywu œwiat³a z centrum galaktyki na wasz¹ ma³¹ planetê.
Jednak, co ta fala czasu spotka? Czy ta wielka kraina Fala Czasu wylÂąduje na Âłagodnych piaskach bezwarunkowej miÂłoÂści, ÂświadomoÂści jednoÂści i przyjĂŞcia pokojowego? LUB, czy ta Fala Czasu przerwie trudne i skaliste wybrzeÂża strachu, faÂłszu i sÂłuÂżenia sobie?
Mo¿emy zrobiÌ jak najlepiej, aby kontrolowaÌ falê. Jednak¿e, to od Istot Gai zale¿y tworzenie brzegów, które ta fala przerwie. Ze swoimi Otwartymi Portalami, mo¿ecie ³atwo przejœÌ do scenariusza wy¿szej czêstotliwoœci rzeczywistoœci. Wszystkie mo¿liwe scenariusze bêd¹ manifestowane a¿ 3/4D hologram siê zamknie.
Macie wybĂłr, aby otworzyĂŚ swoje portale i doÂświadczaĂŚ wyÂższych doÂświadczeĂą pokoju i miÂłoÂści.
Zawsze jesteÂśmy tutaj, aby pomĂłc,
Arkturianie Dr Caroll / Suzanne Suzan Lie 26 paÂździernika 2012 http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #338 : Grudzień 02, 2012, 20:30:31 » |
|
Odliczanie trwa: czêœÌ I. Podniesienie planety LANDRAS.DO OSIÂĄGNIĂCIA GRANICY RZECZYWISTOÂŚCI ÂŚWIATÂŁA POZOSTAÂŁO:
18 Days 03 Hours 33 Minutes..
Streszczenie Przekazu ze ÂŚwiatÂła odebranego przez medium Sabine Sangitar dnia 09.03.2011
Przed Upadkiem Archanio³a Lucyfera istnia³o ogromne Pole, w którym pracowa³o wiele Œwiate³. Na skutek Upadku Archanio³a i z powodu potê¿nej eksplozji, pole to zosta³o g³êboko rozerwane przez grad komet. CzêœÌ tego Pola pozostaje w Boskiej Rzeczywistoœci. Reszta jednak zosta³a usuniêta z jego Linii Magnetycznych. Ostatecznie, zosta³o z tego utworzonych 389 planet, ka¿da z w³asn¹ Energi¹, jednak wszystkie one s¹ ze sob¹ powi¹zane. Te 389 planet tworzy w zasadzie ogromne Pole. Z tego powodu Istoty z innych planet s¹ bardzo podobne do nas i podlegaj¹ tym samym Prawom. ::: Te wszystkie 389 planet musi ponownie siê podnieœÌ, aby móg³ zabrzmieÌ Doskona³y Ton. Wszystkie 389 planet musi powróciÌ do Magnetycznego Pola. Bardzo wa¿ne jest pierwsze 12 planet, które siê podnios¹. Kiedy one osi¹gn¹ Wzniesienie, wyzwoli siê reakcja ³aùcuchowa i podniesione zostan¹ pozosta³e planety.
PLANETA LANDRAS
Pierwsza z 389 planet dokona³a ju¿ swojego Podniesienia. Ta planeta nazywa siê Landras i jest obecnie w fazie adaptacji. Uk³ad s³oneczny z Landras nie znajduje siê daleko od nas. Okno Czasu do Podniesienia Landras by³o od 2007 roku. W roku 2011 nast¹pi³o Podniesienie. Na Landras istniej wiele podobieùstw do tego, co my znamy. Landras podlega tym samym Prawom. Istoty posiadaj¹ cia³a i narz¹dy, które stworzy³y. Oni znaj¹ Lemuriê, obietnicê, najstarsz¹ czêstotliwoœÌ z ró¿nych czêstotliwoœci, ró¿nych okresów czasu. BoskoœÌ na ka¿d¹ planetê pos³a³a tego, którego my nazywamy Jesus Chrystus, Syn Bo¿y. Na Landras zwany jest on Bosk¹ Per³¹.
Istoty na Landras sÂą bardzo podobne do nas. NiektĂłre umiejĂŞtnoÂści majÂą lepiej wyksztaÂłcone od naszych, inne znowu mniej. Istoty te majÂą rĂłwnieÂż szkolenia i zostaÂły dobrze wyszkolone. To wszystko jest bardzo podobne do naszego.
Ja bardzo wiele rozmawiam z medium Norina z Landras, jak i z innymi Istotami o Podniesieniu ich planety. Norina naleÂży rĂłwnieÂż do tamtejszych „Najstarszych CzĂŞstotliwoÂści”. To, co ona mĂłwi, jest niezwykle interesujÂące. ChciaÂłabym podzieliĂŚ siĂŞ tym z wami.
PODNIESIENIE
Przed Podniesieniem Istoty na Landras, podobnie jak i my, zaczê³y odczuwaÌ, ¿e czas up³ywa bardzo szybko. Co wczeœniej by³o godzin¹, dzisiaj odczuwa siê jako pó³ godziny. To uczucie, ¿e wszystko szalenie pêdzi, wszystko bardzo szybko siê manifestuje, jest tak¿e u nas.
Dowiedzia³am siê od Noriny, ¿e od otworzenia siê Okna Czasu w 2007 r. nast¹pi³y niezwykle szczególne zmiany i oni zaczêli traktowaÌ wszystko o wiele bardziej powa¿nie. Od 2007 roku ogromna iloœÌ Istot otworzy³a siê na DuchowoœÌ. Istoty na Landras mia³y ju¿ bardzo poszerzon¹ ŒwiadomoœÌ. Aby przygotowaÌ siê do Podniesienia, zmienili swoje sytuacje mieszkaniowe ju¿ przed Podniesieniem, i za³o¿yli du¿e wspólnoty mieszkalne. To wielce im pomog³o. Ich planeta nie jest zamieszkana tak bardzo, jak nasza. Wielu tak zwanych Oratorów, Mówców i Uzdrowicieli zebra³o siê razem, aby wspólnie ¿yÌ i pracowaÌ.
Podniesienie zostaÂło wprowadzone wraz z DoskonaÂłym Tonem i na Landras byÂło wielkie trzĂŞsienie, jakie rĂłwnieÂż bĂŞdzie u nas. Tam nie ma wulkanĂłw, tak wiĂŞc nie byÂło wybuchu wulkanu i Âżadnej moÂżliwoÂści ciemnoÂści, ktĂłrÂą mogÂłyby spowodowaĂŚ popioÂły. Poprzez DoskonaÂły Ton zostaÂła przeksztaÂłcona energia ArchanioÂła Lucyfera. To przetransformowaÂło wszystko, co jeszcze byÂło niezbĂŞdne. Prawie wszystkie Stare Struktury zaÂłamaÂły siĂŞ. Nic nie jest takie, jakie byÂło wczeÂśniej.
Przebudzenie kaÂżdej Istoty nastĂŞpowaÂło raptownie, bardzo szybko. Gdy zabrzmiaÂł DoskonaÂły Ton, wbrew wyobraÂżeniom, przez uszy byÂł on odbierany najpierw jako bardzo nieprzyjemny. Zacz¹³ wibrowaĂŚ i stawaÂł siĂŞ coraz gÂłoÂśniejszy i gÂłoÂśniejszy. DÂźwiĂŞk ten byÂł tak ekstremalny, Âże Istoty na planecie nie mogÂły juÂż ustaĂŚ i padaÂły na kolana, dopĂłki Ton nie zostaÂł zatrzymany. RĂłwnoczeÂśnie wpadÂły one w g³êboki trans, podczas ktĂłrego zapanowaÂł bezruch na 9 minut wg naszego czasu. W tym czasie, kaÂżda Istota – obojĂŞtnie czy rozwiniĂŞta duchowo, czy teÂż nie – miaÂła WewnĂŞtrzny PodglÂąd. MogÂła zobaczyĂŚ siebie, od stworzenia, poprzez wszystkie inkarnacje, w kaÂżdej epoce. Zatem kaÂżdy miaÂł sposobnoœÌ poczuĂŚ g³êbokie Przebudzenie, nawet jeÂśli przedtem jeszcze „spaÂł”. NastĂŞpnie trans zakoĂączyÂł siĂŞ. Trans nie spowodowaÂł zapomnienia, kaÂżda Istota byÂła Âświadoma tego, co siĂŞ wydarzyÂło. Oni noszÂą teraz Rozpoznanie i Przebudzenie w sobie.
Uzyska³am równie¿ interesuj¹c¹ odpowiedŸ na to, jak Podniesienia doœwiadczy³y Dzieci. Dzieci nie spa³y ju¿ wiele nocy przed Podniesieniem. Dzieci doœwiadczy³y tego ³atwiej. One równie¿ mia³y Wewnêtrzny Przegl¹d, ale jak wiêkszoœÌ Dzieci Nowego Czasu, by³y bardzo radosne.
Na Landras, tak jak u nas rĂłwnieÂż istnieje pewien rodzaj PionierĂłw ÂŚwiatÂła. NazywajÂą siebie „Prekursorami”. Zostali oni w odpowiedni sposĂłb przeszkoleni i przygotowani, tak jak my. Nawet oni byli zaskoczeni, Âże Podniesienie dokonaÂło siĂŞ tak szybko, choĂŚ dla nich byÂło juÂż odczuwalne, Âże coÂś siĂŞ dzieje. Ró¿ne Istoty opowiadaÂły mi, Âże nawet najlepiej wyksztaÂłcone Istoty miaÂły problemy z energetycznymi zjawiskami i formami ÂŚwiatÂła, ktĂłre nagle mogli zobaczyĂŚ. W zupeÂłnie krĂłtkim czasie bardzo duÂżo rzeczy rozegraÂło siĂŞ naraz.
FAZA ADAPTACJI
Po WewnĂŞtrznym PrzeglÂądzie rozpĂŞtaÂł siĂŞ kompletny chaos. Planeta podniosÂła siĂŞ i wszystkie Istoty zostaÂły niezwÂłocznie przebudzone. Jednak wielu Istotom brakuje WzorcĂłw, ktĂłre sÂą uzyskiwane poprzez rozwĂłj duchowy. Kiedy Istota ma WewnĂŞtrzny PrzeglÂąd i nagle dowiaduje siĂŞ, Âże wszystko co sÂłyszaÂła o DuchowoÂści i Podniesieniu jest PrawdÂą, pragnie jak najszybszego przeszkolenia swojej ÂŚwiadomoÂści. To wÂłaÂśnie jest tam najwiĂŞkszym problemem w tej chwili, poniewaÂż jest zbyt maÂło „personelu” do szkolenia ÂŚwiadomoÂści. Jest to wielkie wyzwanie dla tamtejszych PrekursorĂłw. PoniewaÂż Podniesienie dokonaÂło siĂŞ tak niespodziewanie, a napĂłr byÂł tak duÂży, zostali oni teraz przeniesieni na Âświetlisty okrĂŞt Adonai Ashtar Sheran. Tam sÂą ponownie przygotowywani i szkoleni, by nastĂŞpnie powrĂłciĂŚ na planetĂŞ w celu wspierania wielu Istot w uÂświadamianiu.
St¹d mo¿na sobie wyobraziÌ, co to znaczy, kiedy Œwiat Duchowy mówi: prawdziwa praca dla nas Pionierów zaczyna siê po Wzniesieniu. W fazie adaptacyjnej, w której oni s¹ teraz, ka¿da Istota ma szansê siê rozwijaÌ, dostosowywaÌ i stabilizowaÌ w swoim Przebudzeniu. Poczucie czasu nie zmieni³o siê, jednak oni otrzymali inn¹ ŒwiadomoœÌ wszystkiego. Dla nich po Podniesieniu czas zasadniczo nie ma tak istotnego znaczenia. Znajduj¹ siê obecnie w fazie dostosowania i skupiaj¹ siê na tym, by podnieœÌ Energiê wszystkich Istot, rozszerzaÌ siê i wykonywaÌ swoj¹ pracê.
Teraz dokonywane s¹ próby ustanowienia nowego porz¹dku na Landras i wdra¿ane s¹ nowe technologie. Jest wielu Prekursorów, którzy czêsto przebywaj¹ na okrêcie Ashtar, przyswajaj¹c Wiedzê i nowe technologie. U nas tak¿e wielu Pionierów to czyni. Gdy Landras przebudzi³a siê jako planeta, bardzo szybko te nowe technologie zosta³y wyzwolone. Oni tworz¹ teraz nowe technologie, co naturalnie, ze wzglêdu na ich szkolenie, nastêpuje bardzo szybko, a dla nas mo¿e nie byÌ to ³atwym do wyobra¿enia sobie. Norina du¿o mówi o nowych technologiach i znaczeniu zakotwiczania i ³¹czenia Aspektów. To jest coœ, co oni z perspektywy czasu postrzegaj¹ jako najwa¿niejsze: zakotwiczanie Energii z Boskiej Rzeczywistoœci. Dopiero teraz rozumiej¹, jak wa¿ne to by³o. W momencie gdy rozbrzmiewa Doskona³y Ton, wyzwalana jest Wiedza i wszystko przebiega szalenie szybko.
Obecnie 80 procent Arkturian dziaÂłajÂących „normalnie” na Matce Ziemi, udaÂło siĂŞ do Landras, aby teraz tam wykonywaĂŚ swojÂą pracĂŞ. Potrzeba tam Istot, ktĂłre mogÂą podró¿owaĂŚ do wnĂŞtrza planety, by stabilizowaĂŚ Energie i aby dokonywaĂŚ uÂświadamiania. JednoczeÂśnie wiÂązane sÂą Energie Planetarnych Siatek, dziĂŞki czemu energia Landras nie moÂże z powrotem upaœÌ.
Po prawdziwym Przegl¹dzie, jakiego Istota doœwiadczy³a w transie, wszystkie w¹tpliwoœci zostaj¹ natychmiast przetransformowane. Nic ju¿ nie dzieje siê nieœwiadomie. Istoty nie upadaj¹ ju¿ z powrotem do Umys³u. W chwili przebudzenia Aspekt Duszy zostaje po³¹czony z innymi Aspektami. Dusza jest decyduj¹ca dla wszystkiego. Na planecie istnieje teraz bardzo wysoka Wibracja Mi³oœci.
Istoty na Landras wiĂŞcej teraz oddychajÂą PranÂą i postrzegajÂą to jako oczywiste, poniewaÂż oni robili to juÂż przed Podniesieniem.
CO PODNIESIENIE PLANETY LANDRAS OZNACZA DLA NAS?
Istoty na Landras wiedz¹, ¿e wszystkie inne planety, tak¿e nasza, odczu³y to Podniesienie. To mog³o byÌ odbierane fizycznie jako ekstremalne zawroty g³owy i zmêczenie, albo zamêt. Mog³o byÌ tak¿e tak, ¿e ktoœ czu³ g³êbok¹ têsknotê lub euforiê. Nie mogliœmy tylko po³¹czyÌ tego z ¿adnym wydarzeniem, poniewa¿ nie wiedzieliœmy. Podniesienie pierwszej planety ma wp³yw na nas wszystkich. Pierwszy krok jest najwa¿niejszy. W tej chwili jesteœmy z Ziemi¹ na jedenastym miejscu do Podniesienia. Jednak Norina mówi, ¿e obecnie dzieje siê tak du¿o, w zwi¹zku z otwarciem bram Lentos, energi¹ Eleua, Œwiat³em Prosonodo, ¿e równie dobrze mo¿e byÌ tak, i¿ wkrótce bêdziemy na pi¹tym lub czwartym miejscu. Mówi, ¿e poruszamy nasz¹ ŒwiadomoœÌ bardzo, bardzo szybko i ¿e Okno Czasu jest powo³ywane zawsze zgodnie z Poziomem Œwiadomoœci. Dla nich to by³ rok 2007, u nas rok 2012.
Dla innych jeszcze planet istnieje Okno Czasu w 2019 roku. Jednak w zale¿noœci od tego, jak wzroœnie ŒwiadomoœÌ, zmieni siê tak¿e Okno Czasu odpowiednio.
AN’ANASHA w Elexier Sangitar
W miêdzyczasie Podniesienie przesz³y jeszcze dwie planety: PARTOOS w listopadzie 2011 roku naszej rachuby Czasu oraz ERIS w kwietniu 2012. O zupe³nie innym przebiegu Podnoszenia tych planet napiszemy w najbli¿szych dniach. Team TERRA dziêkuje z ca³ego Serca nieznanemu t³umaczowi za powy¿sze t³umaczenie, co da³o nam mo¿liwoœÌ zaczêcia translacji dot. kolejnych planet. Sherina & Shogun
Podniesienie planety Partoos odbyÂło siĂŞ bardzo Âłagodnie. Prawie wcale nie musiaÂła byĂŚ ona transformowana i tylko niewiele zostaÂło zniszczone. WewnĂŞtrzny PrzeglÂąd tamtejszych mieszkaĂącĂłw trwaÂł bardzo dÂługo – okoÂło 22 minut. Brzmienie DoskonaÂłego Tonu byÂło teÂż inne niÂż poprzednio, na Landras.
MieszkaĂący Partos sÂą do nas bardzo podobni. RĂłwnieÂż w caÂłym swoim czynieniu, z wyjÂątkiem tego Âże posiadajÂą dwie pÂłcie. To oznacza Âże noszÂą w sobie w rĂłwnych czĂŞÂściach zarĂłwno EnergiĂŞ MĂŞskÂą jak i ÂŻeĂąskÂą. Jest to jednak to samo CiaÂło.
Kiedy zasz³o Podniesienie i dokona³ siê Wewnêtrzny Przegl¹d, zosta³a uwolniona ogromna radoœÌ i euforia, ze œpiewem i taùcami. Tak wysoka Energia Radoœci przyci¹gnê³a jeszcze raz trzêsienie ziemi, lecz wszystko przebieg³o bardzo ³agodnie.
Pomimo powyÂższego Partoos musiaÂł byĂŚ ewakuowany w wiĂŞkszym stopniu niÂż Landras. DuÂża liczba PionierĂłw zostaÂła zabrana na statek Ashtara. Tam nastÂąpiÂły szkolenia, tak aby uwolniĂŚ Energetyczne Wzorce i po³¹czyĂŚ wszystkie Aspekty: te Wzorce i Aspekty ktĂłre z jakiegoÂś powodu nie zostaÂły uwolnione podczas WewnĂŞtrznego PrzeglÂądu lub teÂż zostaÂły ulokowane w niedostatecznym stopniu tak by mogÂła siĂŞ wyksztaÂłciĂŚ Merkaba.(…)
Mieszkaùcy planety nie przyjmuj¹ ju¿ wiêcej ¿adnego materialnego po¿ywienia. Od¿ywiaj¹ siê wy³¹cznie Œwiat³em. To podlega jednak Wolnej Woli i nie oznacza ¿e tak te¿ bêdzie i u nas.
Podobnie jak na Landras, rĂłwnieÂż i na Partoos jedynie Istoty o innej czĂŞstotliwoÂści (*wibracji) musiaÂły zostaĂŚ ewakuowane.
Grafika wybrana przez nas. Team TERRA
Na Partoos pracowano bardzo duÂżo z Energiami ÂŁaski, co pomogÂło tej planecie przy Podniesieniu; w przenoÂśni nazywajÂą to KrĂłlestwem Pola ÂŁaski. W przeciwieĂąstwie do Miast KrysztaÂłowych u nas na Ziemi majÂą oni obszary Energii ÂŁaski ktĂłre naÂładowane sÂą EnergiÂą Eleua. Tak wiĂŞc Podniesienie nie przyszÂło z zaskoczenia, poniewaÂż oni juÂż wiedzieli Âże nadejdzie to WoÂłanie, ten Ton.
Po Podniesieniu tej planety ekstremalnie zmieniÂły siĂŞ kolory oraz staÂły siĂŞ widoczne Gwiezdne Tetraedry. Sherin zmanifestowaÂła siĂŞ (staÂła siĂŞ widzialna). WkroczyÂły Gwiezdne Nasiona i Âśpiewano razem oraz zostaÂła wypowiedziana Modlitwa ÂŚwiatÂła dla caÂłej planety. SÂłyszalny byÂł rĂłwnieÂż ÂŚpiew Anio³ów. To, Âże wszystko mogÂło przebiec bardzo spokojnie i Âłagodnie Partoos zawdziĂŞcza przede wszystkim Energii ÂŁaski.(…)
MieszkaĂący Partoos nie znajÂą „wÂątpliwoÂści”, dlatego mieli trochĂŞ Âłatwiej, jednak uwaÂżam to za imponujÂące Âże pomimo tego Âże my znamy „wÂątpliwoÂści” to stoimy tak wysoko na „LiÂście ÂŚwiadomoÂści”.
Tak¿e na Partoos przed Podniesieniem by³o podobnie jak u nas. Tamtejsi mieszkaùcy latami dostawali informacje o tym ¿e wszystko ulegnie za³amaniu, ¿e niektóre Struktury nie bêd¹ mog³y siê utrzymaÌ i ¿e nast¹pi¹ wielkie zmiany. Jednak niespodziewanie dokona³ siê Przewrot i coraz intensywniej zaczêto mówiÌ o samym Podniesieniu. Licz¹c wg Linearnego Czasu trwa³o to 1,5 roku, do ca³kowitego Podniesienia. Do tego Punktu w Czasie du¿o na zewn¹trz ju¿ siê zmieni³o. I teraz maj¹ oni mo¿liwoœÌ na zbudowanie Nowego.
Nowe Technologie umoÂżliwiÂły mieszkaĂącom przykÂładowo usun¹Ì wszystkie zanieczyszczenia i trucizny powstaÂłe wskutek burzenia Starego w czasie Podniesienia. Z ich pomocÂą mogÂą wytwarzaĂŚ wodĂŞ i jÂą mnoÂżyĂŚ. KaÂżdy Pionier ma „gwiezdny pojazd” ktĂłrym moÂże podró¿owaĂŚ – co prawda nie przez WszechÂświat, ale moÂże bardzo szybko poruszaĂŚ siĂŞ z punktu A do B na swojej planecie.
WiêkszoœÌ mieszkaùców prze¿y³a Przejœcie w sposób œwiadomy, w swoim Ciele. Inni zapadli w stan podobny do komy, w którym ich komórki zosta³y przeprogramowane i zosta³y im przekazane Energie a w szczególnoœci Energia £aski.
RĂłwnieÂż ziemskie Dzieci i MÂłodzieÂż w czasie i po Podniesieniu bĂŞdÂą dziaÂłaÂły w Sile ich Promienia. To wszystko przebiega dziĂŞki juÂż posiadanym przez nie Energetycznym Wzorcom. BĂŞdÂą wypromieniowywaĂŚ z powrotem bardzo duÂżo Energii pomocnych w Odbudowie.
Podniesienie Ziemi moÂże byĂŚ w swoim przebiegu podobne bardziej do Podniesienia Landras, lecz prawdopodobnie w bardziej intensywnej formie. Wszystko w mgnieniu oka zostanie przetransformowane i caÂłkowita Prawda ukaÂże siĂŞ Duszy.
AN’ANASHA w Elexier Sangitarhttp://wolnaplaneta.pl/terra/2012/12/02/odliczanie-trwa-czesc-ii-podniesienie-planety-partoos/
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #339 : Grudzień 03, 2012, 09:53:00 » |
|
Odliczanie trwa: czêœÌ III. Podniesienie planety ERIS.DO OSIÂĄGNIĂCIA GRANICY RZECZYWISTOÂŚCI ÂŚWIATÂŁA POZOSTAÂŁO: 17 Days 14 Hours 08 Minutes 5..
Streszczenie PrzekazĂłw ze ÂŚwiatÂła odebranego przez medium Sabine Sangitar i medium Heike Leandra
Przed Upadkiem Archanio³a Lucyfera istnia³o ogromne Pole, w którym pracowa³o wiele Œwiate³. Na skutek Upadku Archanio³a i z powodu potê¿nej eksplozji, pole to zosta³o g³êboko rozerwane przez grad komet. CzêœÌ tego Pola pozostaje w Boskiej Rzeczywistoœci. Reszta jednak zosta³a usuniêta z jego Linii Magnetycznych. Ostatecznie, zosta³o z tego utworzonych 389 planet, ka¿da z w³asn¹ Energi¹, jednak wszystkie one s¹ ze sob¹ powi¹zane. Te 389 planet tworzy w zasadzie ogromne Pole. Z tego powodu Istoty z innych planet s¹ bardzo podobne do nas i podlegaj¹ tym samym Prawom. ::: Te wszystkie 389 planet musi ponownie siê podnieœÌ, aby móg³ zabrzmieÌ Doskona³y Ton. Wszystkie 389 planet musi powróciÌ do Magnetycznego Pola. Bardzo wa¿ne jest pierwsze 12 planet, które siê podnios¹. Kiedy one osi¹gn¹ Wzniesienie, wyzwoli siê reakcja ³aùcuchowa i podniesione zostan¹ pozosta³e planety.
Planeta Eris jest trochĂŞ wiĂŞksza niÂż Ziemia, ale goÂści na sobie zaledwie poÂłowĂŞ liczby mieszkaĂącĂłw Ziemi.
Eris dokonaÂła Podniesienia z bardzo du¿¹ si³¹ – doszÂło do ogromnych wahaĂą/wibracji w jej Siatce Planetarnej. Podniesienie miaÂło miejsce 07.04.2012 roku i pomimo przygotowaĂą oraz Wiedzy o tym, zaskoczyÂło jej mieszkaĂącĂłw.
CaÂłkowity czas trwania DoskonaÂłego Tonu wraz z WewnĂŞtrznym PrzeglÂądem wyniĂłsÂł okoÂło 37 minut wg. ziemskiej rachuby czasu. DoskonaÂły Ton staÂł siĂŞ sÂłyszalny raptownie, w mgnieniu oka i wszystko potoczyÂło siĂŞ bardzo szybko. ZostaÂło przy tym uwolnione tak duÂżo Energii, Âże w Siatce Planetarnej doszÂło do uwolnienia tzw. Teria-Energii. Te wszystkie Energie zostaÂły odprowadzone i takÂże nasza Ziemia przyjĂŞÂła te Energie.
Przez to na Eris odczuwalne byÂły zawroty gÂłowy i uczucie „stania obok siebie”. ZostaÂły wytworzone Pola SiÂłowe aby ustabilizowaĂŚ te Energie na Eris.
ByÂło bardzo duÂżo niewiarygodnych zjawisk Âświetlnych i na planecie zmanifestowali siĂŞ Starzy Bogowie aby wraz z ich Energiami pomĂłc stworzyĂŚ Pole SiÂłowe pomocne przy ustabilizowaniu Energii na Eris. Oni przybyli w bardzo pulsujÂących kolorach i byÂło to bardzo piĂŞkne widowisko.
To Podniesienie by³o bardzo gruntowne i teraz planeta znajduje siê w fazie dopasowywania siê (*fazie adaptacji). Mieszkaùcy planety maj¹ siê dobrze. Mieszkaùcom Eris do³¹czono Bosk¹ M¹droœÌ i dla tych Istot wszystko sta³o siê klarowne oraz wyraŸne w czuciu i widzeniu. Umo¿liwiono te¿ wgl¹d w Uniwersalne Wydarzenia i zmanifestowa³o siê przed nimi morze Œwietlistych Anio³ów.
Sama planeta Eris przekroczyÂła juÂż jej Energetyczne Okno Czasu.
Noharees z Eris przekazaÂł nam, Âże nie musimy siĂŞ niczego obawiaĂŚ, Âże wszystkie nasze Wzorce zostanÂą uwolnione i brak jest jakiegokolwiek Âśrodka ekspresji aby wyraziĂŚ jak wzniosÂłym jest przeÂżycie takiego Podniesienia.
AN’ANASHA w Elexier Sangitar Heike Leandra
Ogromne podziĂŞkowania dla Sabine Sangitar i Heike Leandra za udostĂŞpnienie wszystkim Istotom tej Ziemi tak Radosnych Nowin. OMAR TA SATT! http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/12/02/odliczanie-trwa-czesc-iii-podniesienie-planety-eris/ÂŹrĂłdÂło: Kryonschule – kliknij tutaj// http://www.kryonschule.de/
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #340 : Grudzień 04, 2012, 12:17:14 » |
|
Steve Beckov popeÂłniÂł nastĂŞpny artykuÂł "NarzĂŞdzia Wniesienia", wÂłaÂściwie on pisze 2-3 razy na dzieĂą, ale ten artykuÂł jest zbiorem narzĂŞdzi i opisĂłw. Ten fragment pochodzi od AA MichaÂła - z Rady MiÂłoÂści i dotyczy naszego samopoczucia w trakcie "przejÂścia".
Natkn¹³em siê na wspania³y opis Archanio³a Micha³a, co nast¹pi w chwili Wzniesienia. Wiêc pozwól mi to z³¹czyÌ równie¿ tutaj w tych narzêdziach dla Wzniesienia:
Poczucie bêdzie, ¿e lecisz do góry. To fizyczne odczucie ruchu. I pamiêtaj¹c, lub uczucie pamiêtania, ¿e masz skrzyd³a, lub zdolnoœÌ do latania. Wiêc to jest uczucie wznoszenia siê œwiêt¹ spiral¹.
Bêdzie równie¿ w tym okresie, który mo¿e byÌ momentami, lub kilka godzin, [uczucie] poczucie od³¹czenia, ¿e nawet jeœliby otworzyÌ oczy, nawet jeœliby spojrzeÌ na pod³ogê, to zobaczysz, ¿e jest wykonana tylko z cz¹stek, cz¹stek subatomowych, cz¹stek kwantowych, które nie s¹ sta³e. Wiêc zaczniesz natychmiast mieÌ prawdziwe odczucie lub wizjê jak rzeczy mog¹ byÌ widziane, i jak s¹ one widziane, byÌ mo¿e, z tej strony (zas³ony).
WiĂŞc jest poczucie nierealnoÂści. Teraz, jeÂśli chcesz, aby rzeczy staÂły siĂŞ solidne (sztywne), moÂżesz po prostu powiedzieĂŚ, Âże tego chcesz to, i to siĂŞ pojawi. Ale wiedzÂąc, Âże to jest po prostu konstrukcja, ktĂłrÂą wÂłaÂśnie tworzysz juÂż tam jest w peÂłnej ÂświadomoÂści. Gdy zdecydujesz siĂŞ otworzyĂŚ oczy, gdy zobaczysz kolory, tekstury, bogactwo, powietrze, bĂŞdÂą zupeÂłnie inne. To, o czym myÂślisz jako swoich zmysÂłach zostanie spotĂŞgowane, oh, co najmniej tysiÂąc razy.
Tak wiĂŞc, jest trochĂŞ dostrojenia. A my jesteÂśmy z wami, i my oczywiÂście zadbamy o to, bo to jest caÂłkowicie radosna sytuacja, aby w niej byĂŚ. Potraktujcie to jako duchowy orgazm. Jest to zjednoczenie wszystkiego.
Nastêpnie osiedlisz siê w wiedzy, i oczywiœcie, w tym wyborze fizycznoœci. Ale te¿ wiedz, ¿e jeœli zdecydujesz siê zachowaÌ fizycznoœÌ, to natychmiast zauwa¿ysz, ¿e to, co nazwalibyœmy ludzkimi bólami zniknê³o. Ale najwiêksza zmiana jest, ¿e ju¿ nie ¿yjesz, czy istniejesz - mo¿esz odwiedzaÌ, mo¿esz siê pokazywaÌ, ale nie ¿yjesz - w trzecim wymiarze, gdy jesteœ w tym ruchu, o którym myœlisz, jako wznosz¹cej siê œwiêtej spirali.
To jest najlepsza analogia, jak¹ mogê ci daÌ. Jest winda do Pi¹tego [zauwa¿cie, ¿e AA Michael mówi o pi¹tym wymiarze]. I dalej bêdzie kilkU, którzy po prostu wybior¹, aby iœÌ naprzód [do wy¿szych wymiarów wiêkszych ni¿ pi¹ty]. Ale wy jako kolektyw, taki jest plan.
I bêdzie to miejsce mi³oœci. To bêdzie nagle, ¿e decyzje, dzia³ania, istnienie, forma jest mi³oœci¹, i jest to z mi³oœci, i w mi³oœci. Wiêc tego poczucia albo / lub, z tego, co tradycyjnie jest postrzegane jako tak lub nie, dualizmu, polaryzacji, nie ma. To jest dostosowanie. Ca³a podró¿ w egzystencji trzeciego wymiaru jest osi¹gniêciem tego miejsca dostosowania, wyjœcia poza albo / lub. I kiedy robisz, to w tym procesie wznoszenia, to jest jak rzymska œwieca (pochodnia jak zimne ognie): gdy zgaœnie, to ciebie nie ma (w trzecim wymiarze). http://the2012scenario.com/2012/12/toolkit-for-ascension/
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #341 : Grudzień 09, 2012, 07:37:57 » |
|
Odliczanie trwa: czêœÌ IV. Podniesienie planety GAI (Matki Ziemi).DO OSIÂĄGNIĂCIA GRANICY RZECZYWISTOÂŚCI ÂŚWIATÂŁA POZOSTAÂŁO: 11 Days 16 Hours 26 Minutes..
W dniu 05.12.2012 roku Sabine Sangitar odebraÂła nowy, waÂżny dla nas Przekaz ze ÂŚwiatÂła, tym razem od Istoty Maris z Arktura.
TreœÌ Przes³ania zosta³a opublikowana przez Sangitar 7 grudnia 2012 roku. Poni¿ej publikujemy streszczenie zawieraj¹ce informacje dotycz¹ce Podniesienia Matki Ziemi.
Do tej pory nie wiadomo byÂło jak szybko dojdzie do Podniesienia na Ziemi i ktĂłra w kolejnoÂści bĂŞdzie planeta Gaia TERRA Xx27 (wÂśrĂłd 386 pozostaÂłych planet przygotowujÂących siĂŞ do Podniesienia). DziÂś przekazujemy Ci RadosnÂą WiadomoœÌ: zapewniono nas iÂż z powodu tego Âże nasza planeta bardzo siĂŞ w ostatnim czasie – jak to okreÂślono – „poszerzyÂła”, MATKA ZIEMIA JEST NASTĂPNA!

Matka Ziemia dokona swojego Podniesienia pod numerem 4: jako czwarta po planetach: Landras, Partoos i Eris. Na naszej planecie sÂą juÂż obecni Arkturianie i zajmujÂą siĂŞ obecnie Ziemskimi Liniami (leylines?). NiektĂłre z obszarĂłw potrzebujÂą masywnych FilarĂłw ÂŚwiatÂła potrzebnych do ich stablilizacji, podczas gdy w innych obszarach rozluÂźnione muszÂą byĂŚ „zasklepienia”. PrzynoszÂąc nam zarĂłwno pomoc w uziemieniu jak i NowÂą ÂŚwiadomoœÌ na Nowy Czas, Arkturianie sÂą z nami bardzo zjednoczeni. NiektĂłrzy z nas mogÂą juÂż bardzo g³êboko odczuwaĂŚ co to znaczy, poniewaÂż to po³¹czenie miĂŞdzy nami (Ziemianami i Arkturianami) jest bardzo znaczÂące.
Po Przejœciu to w³aœnie oni bêd¹ pierwszymi którzy siê poka¿¹ i którzy nawi¹¿¹ z nami kontakt, jeszcze zanim zbli¿¹ siê Anio³y w postaci Œwiat³a. Jedynym wyj¹tkiem od powy¿szego jest JESUS CHRYSTUS. Po³¹czenie miêdzy nami jest dlatego wiêc tak wa¿ne, poniewa¿ wspólnie bêdziemy budowaÌ na tej piêknej planecie.
Arkturianie powiedzieli iÂż jesteÂśmy wyjÂątkowÂą planetÂą i wyjÂątkowymi LudÂźmi i Âże bardzo siĂŞ cieszÂą Âże bĂŞdÂą mogli razem z nami byĂŚ i razem z nami dziaÂłaĂŚ. NajwaÂżniejszym jest abyÂśmy pozostali we wzajemnym Zaufaniu.
Energia ktĂłra dociera obecnie na ZiemiĂŞ nosi nazwĂŞ SOL’A'VANA. To sÂą wyjÂątkowe Tony i wyjÂątkowe Kolory tworzÂące siĂŞ po jej wysÂłaniu. Energia ta pochodzi ze ÂŻrĂłdÂła StwĂłrcy i nazywana jest „Boskim Oddechem”. W stabilizacjĂŞ tej Energii na Ziemi zaangaÂżowani sÂą Ludzie zwani „Gwiezdnymi Nasionami” (ang. Star Seeds, niem. Sternensaat). To wÂłaÂśnie te Istoty z nas posiadajÂą zdolnoœÌ tworzenia Siatek peÂłniÂących funkcjĂŞ Membrany. DziĂŞki tym „Membranom” otwierane sÂą i zamykane oczka tej „Siatki”.
Czasem zdarza siĂŞ iÂż sama Matka Ziemia podnosi swoje Energie zbyt szybko lub teÂż Wielka Transformacja miaÂła miejsce i gdy w Przekazach pojawia siĂŞ informacja Âże „miliony Anio³ów zaczyna ÂśpiewaĂŚ” to oznacza to Âże wÂłaÂśnie miliony Anio³ów jedna siĂŞ z Kosmicznymi DzieĂŚmi aby przekierowaĂŚ tÂą EnergiĂŞ i przesun¹Ì jÂą w kierunku innych planet, innych WszechÂświatĂłw i innych CzĂŞstotliwoÂści.
JeÂśli zbyt duÂżo na raz Energii SOL’A'VANA przypÂłynie na ZiemiĂŞ to dojdzie do gwaÂłtownego skoku – do gwaÂłtownej Przemiany, co nie jest dla nas, Ludzi korzystne. Aby tego efektu unikn¹Ì, ta Energia jest nam dozowana. Chodzi bowiem o to abyÂśmy cieszyli siĂŞ z PrzejÂścia a nie zajmowali siĂŞ stabilizowaniem naszej planety podczas fazy adaptacji – jak miaÂło to miejsce niedawno na planecie Eris.
Arkturianie prosz¹ nas o cierpliwoœÌ i zaufanie w ich umiejêtnoœci na tym polu.
Drogi Czytelniku TERRA Galaktycznej Kawiarenki. Mistrz wszystkich MistrzĂłw BABAJI niedawno przekazaÂł nam Âże „liczba 44 zmieni wszystko”. Liczba 44 jest nie tylko liczbÂą mistrzowskÂą, lecz rĂłwnieÂż i 8-kÂą, czyli liczbÂą nieskoĂączonoÂści, liczbÂą przechodzenia Materii w Ducha i Ducha w MateriĂŞ. Wczoraj dowiedzieliÂśmy siĂŞ Âże Ziemia przechodzi jako czwarta w kolejnoÂści. Do powyÂższych informacji dodamy tylko Âże czwĂłrka charakteryzuje siĂŞ czystÂą, klarownÂą matematycznÂą dokÂładnoÂściÂą. Czyli krĂłtko: „jak sobie poÂścielisz, tak siĂŞ wyÂśpisz”. Tak wiĂŞc jak siĂŞ przygotowaÂłeÂś, tak przejdziesz.
Jest tylko jedna Droga: klarowanie waszych TematĂłw, czyszczenie wÂłasnych WewnĂŞtrznych Komnat, uwalnianie lĂŞkĂłw, praca nad sobÂą i ostatecznie – przygotowanie swojego Graala na EnergiĂŞ SOL’A'VANA ktĂłra ma go wypeÂłniĂŚ.
W MiÂłoÂści i ÂŚwietle, Ci ktĂłrzy idÂą obok Ciebie MaÂłgorzata Sherina i Piotr Martin Shogun
Ogromne podziĂŞkowania dla Sabine Sangitar za udostĂŞpnienie wszystkim Istotom tej Ziemi tak Radosnych Nowin. AN’ANASHA!
ÂŹrĂłdÂło: Ăffentliches Channeling 05.12.2012: Das Wirken der Arkturianer auf Erden – kliknij tutaj//
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #342 : Grudzień 09, 2012, 12:27:17 » |
|
Przed Upadkiem Archanio³a Lucyfera istnia³o ogromne Pole ... Kiedy otworzymy oczy i przestaniemy podpieraÌ siê tymi œciemami? Zauwa¿cie, ¿e oni wci¹¿ odwo³uj¹ siê do jakichœ upad³ych anio³ów itp. konotacji religijnych, które nam g³êboko zaszczepili. Teraz skrzêtnie to wykorzystuj¹ i podbudowuj¹ swoj¹ prawdomównoœÌ tymi bajdami, a przy okazji nakrêcaj¹, podkrêcaj¹ strach. Dajmy sobie z nimi, z tym spokój. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #343 : Grudzień 09, 2012, 12:29:53 » |
|
Dobre Pytanie, Dariusz. Zapewne kazdy w swoim czasie.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #344 : Grudzień 09, 2012, 12:37:59 » |
|
Kiedy otworzymy oczy i przestaniemy podpieraÌ siê tymi œciemami? Zauwa¿cie, ¿e oni wci¹¿ odwo³uj¹ siê do jakichœ upad³ych anio³ów itp. konotacji religijnych, które nam g³êboko zaszczepili. Teraz skrzêtnie to wykorzystuj¹ i podbudowuj¹ swoj¹ prawdomównoœÌ tymi bajdami, a przy okazji nakrêcaj¹, podkrêcaj¹ strach. Dajmy sobie z nimi, z tym spokój Masz racjê Darek,po co siê nakrêcaÌ i baÌ .Ostatnio tyle negatywnych informacji w internecie i mediach.Komuœ na tym zalezy ¿eby do³adowac siê energi¹ strachu ?
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #345 : Grudzień 09, 2012, 12:42:41 » |
|
jakaÂś info.- to jedno,- a reakcja "odbiornika"- to drugie.. 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #346 : Grudzień 09, 2012, 15:25:14 » |
|
Przed Upadkiem Archanio³a Lucyfera istnia³o ogromne Pole ... Kiedy otworzymy oczy i przestaniemy podpieraÌ siê tymi œciemami? Zauwa¿cie, ¿e oni wci¹¿ odwo³uj¹ siê do jakichœ upad³ych anio³ów itp. konotacji religijnych, które nam g³êboko zaszczepili. Teraz skrzêtnie to wykorzystuj¹ i podbudowuj¹ swoj¹ prawdomównoœÌ tymi bajdami, a przy okazji nakrêcaj¹, podkrêcaj¹ strach. Dajmy sobie z nimi, z tym spokój.  Trzeba odci¹Ì ci¹g³e zrozumienie info przez aspekt religijny, bo to religie póŸniej wykorzysta³y star¹ wiedzê. 'Upadek" w dó³ nie jest ¿adnym upadkiem w naszym zrozumieniu , a zejœciem w ni¿sze wibracje Energii które maja takie okreœlenia jak Ar- chanio³, jednak dodaÌ trzeba i¿ nawet nazewnictwo jest inne z powodu przekrêcenia liter i zmiany ich graficznego ustawienia. Polecam t¹ wiedzê do poznania, du¿o wnosi w zrozumienie. Zatem nikt nie upad³ chociaz w aspekcie pierwotnej œwietlistoœci mo¿na tak powiedzieÌ o zaciemnieniu w energii czyjejœ. jednak gdyby tego zaciemnienia nie by³o nie by³o by tez mo¿liwe poznanie wiedzy w takich warunkach , czyli czêœciowej jasnoœci. Wiedza , to wiedza zawsze potrzebne s¹ ro¿ne okolicznoœci ( jak w laboratorium) by j¹ móc poznaÌ wieloaspektowo. Zatem , co upad³o, kto upad³ i dlaczego to nast¹pi³o , a najwa¿niejsze czy by³ to naprawdê upadek w obecnym zrozumieniu tego s³owa? I oczywiœcie aspekt manipulacyjny religij w celu zastraszania ludzi , trzymaniu ich z daleka od wiedzy i wykorzystywania ich niewiedzy. I to ju¿ ca³y sekret wszystkich tzw. "upad³ych"....... Wa¿niejsze dla mnie jest co niesie w sobie informacja ni¿ manipulacyjne nazewnictwo. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2012, 11:42:09 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #347 : Grudzień 17, 2012, 11:23:49 » |
|
Poni¿szy przekaz Arkturian, a w³aœciwie 2 w 1 wymaga nieco wstêpu. Juliano, jako Arkturianin przedstawia tutaj powiedzia³bym doœÌ dok³adnie techniczn¹ stronê Wzniesienia. Twierdzi, ¿e Wzniesienie odbêdzie siê w 3 falach, zreszt¹ sami doczytacie, a jest tam wiele innych ciekawostek. W tekœcie wystêpuje okreœlenie pulsacji raz na sekundê raz na minutê, niestety chyba channeler nie uwa¿a³ i póŸniejsze okreœlenia nie pokrywaj¹ siê ze wstêpnymi. Niezale¿nie od tej pomy³ki, zawsze mówi siê o niewyobra¿alnej dla nas obecnie wibracji. Sam proces Wzniesienia i znikniêcia z 3D porównuje do œmierci. Druga czêœÌ to przekaz AA Micha³a na temat przygotowania do chwili Wzniesienia. Ca³oœÌ bardzo d³uga, do, jak okreœli³ channeler spokojnego czytania. O Wzniesieniu Arcturiaùska Grupa Czterdziestu, David K. Miller
Uwa¿am, ¿e jest to tak niepowtarzalne i pe³ne m¹droœci, ¿e chcia³em siê tym podzieliÌ dla waszego zrozumienia i m¹droœci. Tak jak w przypadku channelowanych wiadomoœci, weŸ to, co rezonuje i pozostaw resztê. Wszystkie nasze podró¿e s¹ unikalne i osobiste, i ró¿norodnoœÌ i poziomy wszystkich naszych dusz powoduj¹, ¿e jest nawet trudno odnieœÌ to do mas. Zamierz i poproœ o w³asne Najwy¿sze Potencja³y, aby siê sta³y, i gdzie bêd¹ Ci najlepiej s³u¿yÌ i s¹ serwowane w Wzroœcie. To jest powolne i spokojne .... czytanie ... poœwiêÌ trochê czasu, aby wys³uchaÌ jego przes³ania.
O Wzniesieniu
Witajcie, jestem Juliano. Jesteœmy Arkturianami. Gratulacje za bycie, na planecie Ziemi w tym ekscytuj¹cym czasie piêknych przejœÌ. Gratulacje dla teraŸniejszoœci prezentowanej na planecie w wype³nianiu waszej misji duszy. Misja ta ma do czynienia z rozwijaniem planetarnych umiejêtnoœci uzdrawiania, które pozwol¹ Ziemi na wzrost i rozwój w planetê pi¹tego wymiaru.
Ka¿dy z was ustanowi³ wielki fundament duchowego œwiat³a. Jesteœmy w przededniu g³ównej planetarnej transformacji. Niektórzy starseeds s¹ przekonani, ¿e Wzniesienie jest bardzo blisko. Chcê mówiÌ bezpoœrednio o Wzniesieniu w tym wyk³adzie, i równie¿ chcê mówiÌ o nowych duchowych technologiach, których uczyliœcie siê i Ìwiczyliœcie.
Spójrzmy na Ziemiê z perspektywy Wzniesienia. Istnieje ograniczona iloœÌ niewielu starseeds, jak wy. Wierzcie lub nie, ale starseeds nie maj¹ wiêkszoœci na Ziemi. Co ciekawe, nie wszystkie starseeds s¹ aktywowane. Istnieje jeszcze wielu starseeds którzy zasnêli. Oni chc¹ siê przebudziÌ. Chc¹ pamiêtaÌ, kim s¹ naprawdê.
JeÂśli spojrzymy na liczbĂŞ starseeds na Âświecie, to jest mniej niÂż milion. Jeszcze, ten milion obejmuje starseeds ktĂłre jeszcze ÂśpiÂą. Realnie, nie ma duÂżo starseeds, i nie ma wielu planetarnych uzdrowicieli, i nie ma wielu ludzi, ktĂłrzy pracujÂą na rzecz Wzniesienia.
Oznacza to, Âże wy, ktĂłrzy jesteÂście planetarnymi uzdrowicielami, a takÂże ci, ktĂłrzy pracujÂą nad wÂłasnym wzniesieniem, sÂą wyjÂątkowymi ludÂźmi. Nosicie szczegĂłlnÂą energiĂŞ. Nosicie specjalnÂą EnergiĂŞ dla Waszej rodziny duszy, i przenosicie specjalnÂą energiĂŞ dla planety.
Istnieje wiele paradoksów. Istnieje wiele sprzecznoœci, jeœli spojrzeÌ na trzeci wymiar. Trzeci wymiar ma byÌ liniowym myœleniem, logicznym wymiarem, który jest oddzielony przez dualizm. Trzeci wymiar ma wyraŸnie rozró¿niaÌ dobre i z³e, miêdzy œwiat³em i ciemnoœci¹. Mo¿na by pomyœleÌ, ¿e z takim podzia³em, wszystko bêdzie klarowne i wszystko bêdzie proste.
A ty i ja wiemy, ¿e ta planeta nie jest prosta. Ty i ja wiemy, ¿e to, co wystêpuje na tej planecie jest nielogiczne. To nie jest logiczne, ¿eby ludzkoœÌ niszczy³a oceany i niszczy³a biosferê. To nie jest logiczne, ¿eby ludzkoœÌ u¿ywa³a Ÿród³a energii, takie jak energia j¹drowa, która ma potencja³ do niszczenia i trwa³ego uszkodzenia biosfery.
Jest tak wiele rzeczy, które s¹ nielogiczne. Kiedy patrzysz na Wzniesienie, musisz równie¿ od³o¿yÌ na bok swoj¹ logikê, bo logicznie, Wzniesienie nie jest nawet mo¿liwe. Jak mog³oby byÌ mo¿liwe, ¿e wy w trzecim wymiarze, moglibyœcie przyspieszyÌ swoj¹ aurê i przyspieszyÌ swoje pole energii, a przez to przyspieszenie, znikn¹Ì z trzeciego wymiaru i nastêpnie pojawiÌ siê ponownie w innym wymiarze?
Istnieje niewiele dowodĂłw fizycznych na istnienie innego wymiaru jakkolwiek. Wszystko, co istnieje jako dowĂłd, to doniesienia od ludzi, ktĂłrzy weszli w zmienione stany ÂświadomoÂści. Te osoby, ktĂłre doÂświadczyÂły tych zmienionych stanĂłw ÂświadomoÂści czasami kiedy byÂły ciĂŞÂżko chore lub gdy miaÂły doÂświadczenia Âśmierci klinicznej. Oni twierdzÂą, Âże widzieli ÂświatÂło, widzieli inne boskie podmioty i byli w piĂŞknych miejscach, ktĂłre wyglÂądajÂą jak w niebie. IstniejÂą doniesienia ludzi, ktĂłrzy spotkali Jezusa / SanandĂŞ i inne wyÂższe istoty.
Raporty te s¹ piêknymi raportami, ale nie s¹ one oparte na dowodach naukowych. Mo¿na by powiedzieÌ, ¿e to jest logiczna planeta, jest to logiczny œwiat. Dlaczego nie ma dowodów naukowych, i jak mo¿e wygl¹daÌ naukowo, ¿e cz³owiek mo¿e znikn¹Ì i wst¹piÌ do innego œwiata?
PoniewaÂż ta Ziemia nie jest logiczna, to nielogiczne rzeczy mogÂą siĂŞ zdarzyĂŚ. Rzeczy mogÂą wystÂąpiĂŚ KtĂłre sÂą extrawymiarowe, ktĂłre sÂą wyÂżej wymiarowe. Wydarzenia, ktĂłre mogÂą wystÂąpiĂŚ moÂżecie nazwaĂŚ cudem. Zdarzenia mogÂą wystÂąpiĂŚ, ktĂłre majÂą tzw energiĂŞ kwantowÂą, a takÂże, Âże majÂą energiĂŞ ÂświatÂła Omega. Energia Omega nie przestrzega praw trzeciego wymiaru. Jednak, w tym samym czasie, Paradoksalnie, ta energia moÂże ona mieĂŚ wpÂływ na trzeci wymiar.
Jedn¹ z tych sprzecznoœci jest to, ¿e wci¹¿ jesteœcie 3-cio wymiarowi. Jesteœcie zakorzenieni w trzecim wymiarze, ale przygotowujecie siê, i u¿ywacie Ìwiczeù oraz nowych duchowych technologii, aby byÌ pod wp³ywem piêciowymiarowej energii. To jest, mo¿na powiedzieÌ pewne myœlenie; musicie mieÌ pewien system wierzeù, musicie mieÌ pewne pole energii; musicie mieÌ pewien rozwój emocjonalny cia³a. Potrzebujecie energii fizycznej, która pozwoli piêciowymiarowej energii Wzniesienia wp³yn¹Ì na was.
To jest ciekawe i czy myÂślicie o tym? Wzniesienie jest energiÂą, ktĂłra przychodzi do Ziemi z piÂątego wymiaru. Ale ta piĂŞciowymiarowa energia nie bĂŞdzie miaÂła wpÂływu na wszystkich. Energia z piÂątego wymiaru bĂŞdzie naokoÂło caÂłej planety. Energia z piÂątego wymiaru bĂŞdzie jak fala ÂświatÂła, Fala dÂźwiĂŞku i fala piĂŞknych czĂŞstotliwoÂści ÂświatÂła. Jednak bĂŞdÂą ludzie, ktĂłrzy nie bĂŞdÂą w ogĂłle dotkniĂŞci przez to. ZnajdÂą siĂŞ ludzie, ktĂłrzy nawet nie wiedzÂą, Âże energia Wzniesienia zostaÂła pobrana na tÂą planetĂŞ.
Co wam to mĂłwi? MĂłwi to, Âże aby doÂświadczyĂŚ Wzniesienia bezpoÂśrednio, trzeba dostroiĂŚ siĂŞ do czĂŞstotliwoÂści energii Wzniesienia. Musisz byĂŚ w stanie przetwarzaĂŚ i odbieraĂŚ i przemieniaĂŚ energie Wzniesienia tak abyÂś mĂłgÂł kontynuowaĂŚ proces wznoszenia siĂŞ.
Co oznacza s³owo TransmutowaÌ? TransmutowaÌ oznacza wzi¹Ì coœ, co jest w jednym stanie i zmieniÌ na inny. Pragniemy odnieœÌ siê do nauki alchemii. Alchemia, jak wiadomo, by³a badana od œredniowiecza w Europie. W badaniu alchemicy, szukali sposobu, aby zmieniÌ lub transmutowaÌ o³ów lub inne materia³y w z³oto. Podstawowe sk³adniki, które wprowadzali w tym eksperymencie tak jakoœ stawa³y siê wiêksze, ni¿ ka¿dy z poszczególnych elementów, a potem nagle by³a transmutacja z o³owiu i innych materia³ów w z³oto.
To jest kluczowe s³owo "transmutacja". Transmutacj¹ w terminologii Wzniesienia jest zdolnoœÌ do wziêcia trzeciowymiarowej gêstszej energii i przesuniêcie jej, zmiana w wy¿sz¹ czêstotliwoœÌ, tak ¿e cia³o fizyczne jest rzeczywiœcie przemienione. To oznacza, ¿e twoje cia³o fizyczne ma zamiar przejœÌ do innego stanu. Ten stan jest porównywany do z³ota i jest tak samo cenny jak z³oto. Z³oto jest uwa¿ane byÌ mo¿e za najcenniejszy metal lub jeden z najbardziej wartoœciowych metali na tej planecie. Nawiasem mówi¹c, Z³oto jest metalem, którego niektóre z istot pozaziemskich przyby³y tu tak¿e szukaÌ. Z³oto jest na pewno galaktycznym metalem, który jest po¿¹dany na innych planetach.
Ale standardem najwy¿szej transmutacji jest Wzniesienie. UmiejêtnoœÌ wznoszenia siê pozwala przeobraziÌ lub zmieniÌ gêste cia³o fizyczne, do wy¿szej czêstotliwoœci, co pozwala znikn¹Ì z trzeciego wymiaru. To naprawdê nie jest znikniêcie. To jest transmutacja.
Powiedzia³em, ¿e trzeci wymiar jest wymiarem sprzecznoœci i paradoksów. Istnieje tylko niewielu, którzy s¹ w stanie zrozumieÌ, to, co mówiê o Wzniesieniu. Gdy pracujecie nad swoim Wzniesieniem, ju¿ zmieniacie pole energetyczne. Ju¿ przesunêliœcie swoj¹ elektromagnetyczn¹ wibracjê. Jesteœcie w tej chwili w wy¿szym wibracyjnym stanie œwiadomoœci. Ten wibracyjny stan œwiadomoœci jest stanem uczestnicz¹cej energii z pi¹tego wymiaru. Obecnie ju¿ doœwiadczacie multi-obecnoœci, wielowymiarowej œwiadomoœci. Ta wielowymiarowa œwiadomoœÌ jest tak rzadka, to jest tak wyj¹tkowe. ŒwiadomoœÌ wielowymiarowa jest z³otym standardem w galaktyce. Wielowymiarowa obecnoœÌ i wielowymiarowa œwiadomoœÌ jest tak po¿¹dana, ¿e wy¿ej wymiarowe istoty, te extrawymiarowe istoty, UFO s¹ zainteresowani przybyciem na t¹ planetê, aby doœwiadczyÌ i obserwowaÌ, jak ludzie mog¹ sami przemieniaÌ siê.
Rzeczywiœcie, kiedy rozmawialiœmy o Szarych, oni równie¿ chcieli przemieniÌ siê. Oni dochodzili do Wzniesienia z pozycji manipulacji DNA. Prawd¹ jest, ¿e DNA jest szczególnego rodzaju w postaci ludzkiej, który jest dobrze znany w galaktyce. DNA w gatunku Adamowym, w gatunku ludzkim, jest zakodowane i zaprogramowane dla Wzniesienia. Macie w sobie wiedzê i umiejêtnoœci i kody Wzniesienia. Macie w sobie zdolnoœÌ do transmutacji siebie.
Na przyk³ad, mówi³em niedawno o tym, jak ludzie umieraj¹. Mo¿ecie wiedzieÌ, jeœli kiedykolwiek mieliœcie jakieœ doœwiadczenie pielêgniarki lub opiekuna, ¿e na koniec ¿ycia, ludzkie cia³o przechodzi do pewnego procesu lub programu, zanim umrze. Program ten ma do czynienia z tym, jak tlen jest rozprowadzany po organizmie i jak œwiadomoœÌ jest zmieniona. Mo¿na nazwaÌ ten proces wejœciem w pó³-œpi¹czkê lub g³êbokiego uœpienia. Jest zaprogramowany proces, który ludzkie cia³o zna, jak przez to przejœÌ.
Nawet w urazowej Âśmierci, istnieje pewien sposĂłb, Âże ciaÂło doÂświadcza tego , co pozwala na wÂłaÂściwe przejÂście. CiaÂło wie, jak umieraĂŚ.
Cia³o równie¿ wie jak siê wznieœÌ. Dobrze, jeœli mo¿esz porównaÌ Wzniesienie do umierania, to tak jest. W procesie umierania, cia³o wy³¹cza tlen w niektórych czêœciach cia³a, idzie do pewnego typu oddechu. We Wzniesieniu, w momencie Wzniesienia, cia³o prze³¹cza siê w odmienny stan œwiadomoœci. Cia³o staje siê œwiadome aury i wibracji oraz pulsu aury. Cia³o zaczyna doœwiadczaÌ przyspieszenia aury. Wtedy jesteœ œwiadomy, ¿e wibrujesz z wiêksz¹ prêdkoœci¹, jesteœ w stanie wys³aÌ lub wysun¹Ì swoj¹ œwiadomoœÌ poza twoje cia³o. Potem zabierasz œwiadomoœÌ i cia³o astralne i wychodzisz na zewn¹trz swojego cia³a, a potem kontynuujesz wibrowanie i pulsacjê (ich wzrost). Przy pewnej prêdkoœci pulsacji, cia³o przechodzi, cia³o przemienia siê.
Ta pulsujÂąca prĂŞdkoœÌ jest tak szybka. Powiedzmy, Âże robisz pulsowanie, i porĂłwnajmy to do ludzkiego tĂŞtna. Powiedzmy, Âże ludzkie tĂŞtno (pulsacja) to 90 uderzeĂą na minutĂŞ. Powiedzmy, Âże moÂżemy mĂłwiĂŚ o pulsowaniu aury w przygotowaniu do Wzniesienia. StaraÂłem siĂŞ pracowaĂŚ z tonami dÂźwiĂŞku, abyÂśmy mogli daĂŚ ewentualnÂą demonstracjĂŞ czĂŞstotliwoÂści pulsujÂących, ktĂłrych chcecie uÂżyĂŚ dla Wzniesienia. DaÂłem tempo w kategorii „tatatatatatata”. Kiedy sÂłyszycie to teraz, jestem pewien, Âże moÂżecie Âłatwo zwiĂŞkszyĂŚ pulsacjĂŞ swojej aury. Tatatatatatatatata. (Channeler zwiĂŞksza prĂŞdkoœÌ dÂźwiĂŞkĂłw.) StaĂą siĂŞ Âświadomy swojej aury, staĂą siĂŞ Âświadomy linii wokó³ twojej aury. UÂświadom sobie, Âże twoja aura teraz pulsuje w tej wiĂŞkszej prĂŞdkoÂści, ale ta wyÂższa prĂŞdkoœÌ nie wpÂływa na razie na pulsowanie twojego serca, i to nie wpÂływa na ukÂład kr¹¿enia. Tatatatatat ... tatatat ... tatatat.
PozwĂłl aurze pulsowaĂŚ w tej bardzo duÂżej czĂŞstotliwoÂści. Tatatatatatatat ... tatata. (Tonowanie idzie jeszcze szybciej.) WyobraÂź sobie korytarz powyÂżej swojej czakry korony. Korytarz ten jest jak tunel lub jak lejek, ktĂłry pozwalajÂą twojemu duchowi, aby przeszedÂł do tego tunelu, do tego lejka, do korytarza. Tatatatatatata ... tat .. .. tat .. atat.
PrêdkoœÌ, któr¹ da³em wam teraz, powiedzmy, jest oko³o 300 impulsów na minutê. ByÌ mo¿e, to jest 4 lub 5 impulsów na sekundê. Jeœli pomno¿yÌ 4 razy 60 sekund, nastêpnie masz 240 sekund, czyli 240 uderzeù na minutê. To jest pocz¹tek przyspieszenia twojej aury.
Wzniesienie to jest oko³o 5000 impulsów na sekundê. Ile osób bêdzie w stanie doœwiadczyÌ 5.000 impulsów na sekundê? Kto móg³by byÌ nawet w stanie powiedzieÌ tatatatat w wysokoœci 5.000 tonów na sekundê? Nie chcê, abyœcie nawet próbowali, wydaÌ te dŸwiêki w tym tempie, ale staram siê wyjaœniÌ Wam, ¿e Wzniesienie bêdzie przyspieszeniem tempa wibracji z prêdkoœci¹, która jest niewyobra¿alna, teraz dla was. To niewyobra¿alne, ale, poniewa¿ praktykowaliœcie 200 impulsów na sekundê(na minutê!), bo niektórym z was uda³o siê nawet do 300 impulsów na sekundê (pomyli³ tutaj sekundê z minut¹!), i nastêpnie macie podstawy, aby przejœÌ przez to i transmutacjê doœwiadczaj¹c tempa 5.000 impulsów na minutê (sekundê - znowu odwrotnie do poprzedniego okreœlenia pulsacji!) dla Waszego Wzniesienia.
Wzniesienie jest równie¿ doœwiadczeniem, które obejmuje cechê £aski. Aby przejœÌ z 240 impulsów na minutê do 5000 wymagaÌ bêdzie ogromnego wzrostu waszych energetycznych mo¿liwoœci.
JednÂą z tych sprzecznoÂści w trzecim wymiarze jest to, Âże zwiĂŞkszacie pulsacjĂŞ, nie doÂświadczajÂąc wzrostu tĂŞtna. Nie doÂświadczacie podniecenia. Nie doÂświadczacie prĂŞdkoÂści, ale raczej, paradoksalnie, trzeci wymiar spowalnia. To spowalnia. CzĂŞsto mĂłwimy, Âże trzeci wymiar jest gĂŞstym wymiarem. To, co myÂślicie w trzecim wymiarze nie dzieje siĂŞ natychmiast. Temu, co myÂślicie w trzecim wymiarze zajmuje duÂżo czasu, czĂŞsto, aby siĂŞ zmaterializowaĂŚ.
W pi¹tym wymiarze, to, co myœlicie dzieje siê natychmiast. Wiêc, gdy wchodzicie w ten wy¿szy, szybszy stan, wtedy widzicie powolnoœÌ i gêstoœÌ trzeciego wymiaru. Niektórzy z was w³aœnie doœwiadczaj¹ gêstoœci trzeciego wymiaru. W tym samym czasie, jest paradoksem, ¿e rzeczy wydarzaj¹ siê szybciej w trzecim wymiarze chocia¿ jest tak gêsty. Czy nie zastanawialiœcie siê nad t¹ sprzecznoœci¹? Czy nie zastanawialiœcie siê, jeœli trzeci wymiar jest tak gêsty, dlaczego wszystko dzieje siê tak szybko? Dlaczego jest takie przyspieszenie zmian na Ziemi? Zajmê siê tym w tym wyk³adzie.
OdpowiedÂź jest prosta, Âże teraz jest juÂż w trzecim wymiarze napÂływ wyÂżej wymiarowej energii. Jest napÂływ przyspieszonej energii piÂątego wymiaru juÂż na tej planecie, ktĂłry wpÂływa na wielu ludzi na tej planecie. Tylko napÂływ piĂŞciowymiarowej energii nie jest wÂłaÂściwie wykorzystywany. Ten przypÂływ piĂŞciowymiarowej energii nie jest skierowany poprawnie, i jako wynik tego, zamieszanie, chaos i polaryzacja wzrasta.
W Drzewie ¯ycia jest oferowany paradygmat w jaki sposób przetwarzaÌ œwiat³o i energiê z wy¿szych wymiarów. W Planetarnym Drzewie ¯ycia, jest pokazane, ¿e nale¿y wzi¹Ì pod uwagê wszystkie salda, bilans m¹droœci i wiedzy, bilans os¹du i wspó³czucia, bilans miejsc œwiêtych, i saldo iskrzenia i saldo mesjaùskich energii. To tylko kilka z nich. Innymi s³owy, potrzebujecie przechodziÌ w równowadze. Jeœli nie ma sposobu, aby przetwarzaÌ i nie sposobu pracy z równowag¹ energii, wtedy przyspieszenie, które jest niezrównowa¿one nast¹pi. Niezrównowa¿one przyspieszenie energii jest synonimem chaosu.
Zmiany Ziemi, s¹ w tej definicji, chaosem. Wiêcej chaosu jest to mo¿liwe, gdy posuwamy siê Do najwy¿szego punktu przyspieszenia, punktu maksymalnego sprzêgu, który jest 21 grudnia 2012. 21 grudnia 2012 jest punktem maksymalnego sprzêgu, który wystêpuje. Ten sprzêg rzeczywiœcie bêdzie kontynuowany. To jest sprzêg, w którym bêdzie maksymalny kontakt. Jednak po sprzêgu kontakt bêdzie kontynuowany. Ten punkt w dniu 21 grudnia 2012 to punkt po³¹czenia z pi¹tym wymiarem. Je¿eli energie ze sprzêgu nie bêd¹ kierowane, to energie mog¹ staÌ siê nieostre (nie skupione) i mog¹ prowadziÌ do chaosu.
To jest byÌ mo¿e miejsce, gdzie wiele z nieporozumieù wystêpuje o 21 grudnia 2012. ByÌ mo¿e dlatego niektórzy ludzie b³êdnie interpretowali 21 grudnia 2012 jako punkt czasów ostatecznych, lub punkt kiedy planeta ma siê skoùczyÌ. To nie jest prawda; planeta siê nie skoùczy, ale chaos na Ziemi mo¿e potencjalnie przyspieszyÌ. Tak jest tylko wtedy, gdy nie ma skupienia. Tak jest tylko wtedy, gdy nie ma komu kierowaÌ piêciowymiarowych energii, które siê w³¹czaj¹.
To prowadzi mnie do idei, jak bardzo jesteœcie potrzebni na tej planecie. Jedn¹ ze sprzecznoœci Wzniesienia jest, ¿e gdy przyspieszacie swoj¹ œwiadomoœÌ i gdy przygotowujecie siê do Wzniesienia, stajecie siê bardziej wartoœciowym cz³owiekiem w trzecim wymiarze. Gdy przyspieszycie swoj¹ œwiadomoœÌ, wtedy zaczynacie braÌ udzia³ w grupowej œwiadomoœci, która mo¿e potencjalnie zmieniÌ ewolucjê Ziemi. Mo¿ecie tak¿e wzi¹Ì udzia³ w ewolucji ludzkoœci, a tak¿e byÌ w stanie uczestniczyÌ w œwiadomoœci, która praktykuje biorelatywnoœÌ poprzez telepatyczne komunikowanie siê z Ziemi¹, aby utrzymaÌ zmiany w Ziemi.
Kiedy siĂŞ wzniesiecie, to kto ma was zastÂąpiĂŚ? Kto ma kontynuowaĂŚ wasze usÂługi? To jest ciekawa rĂłwnowaga, bo byÂła nadzieja, Âże w tym miejscu na Ziemi bĂŞdzie wiĂŞcej osĂłb gotowych do Wzniesienia. MoÂżecie stwierdziĂŚ, Âże was to dziwi poniewaÂż jesteÂście tak gotowi do Wzniesienia. JesteÂście wiĂŞc w energii Wzniesienia. JesteÂście tak zaangaÂżowani w energie! MoÂżna by pomyÂśleĂŚ, Âże nie bĂŞdzie wiĂŞcej ludzi do Wzniesienia, zwÂłaszcza, Âże chaos na planecie wzrasta.
To dlatego Wzniesienie by³o przedstawiane Wam w trzech falach. W pierwszej grupie tylko bêdzie niewiele osób, niewielka liczba, którzy rozumiej¹ i mog¹ korzystaÌ z duchowej technologii takiej jak projekcja myœli i pulsacja i migotanie , aby wzi¹Ì udzia³ we Wzniesieniu. Po pierwszej fali, bêdzie od 8 do 10 razy wiêcej ludzi, którzy bêd¹ pod wp³ywem.
To jest coœ, co myœlê, ¿e nale¿y wyjaœniÌ, poniewa¿ wielu ludzi pyta: "Gdybym wst¹pi³, moja rodzina by³aby utracona. Gdybym wst¹pi³, nie bêdzie nikogo do opieki nad reszt¹ mojej rodziny. Albo, by³yby pewnie mo¿liwe inne katastrofy. " W³aœciwie, Wzniesienie jest energi¹ aktywacji dla tych, którzy nie wst¹pi¹. Innymi s³owy, Wzniesienie tworzy pozytywny energetyczny pêcherzyk, którego wszyscy, którzy s¹ wokó³ was doœwiadcz¹. Ci wokó³ was otrzymaj¹ pozytywn¹ energiê ze Wzniesienia, a wiêc bêd¹ oni pod pozytywnym wp³ywem waszego Wzniesienia.
Proszê zrozumieÌ, ¿e jesteœcie w s³u¿bie teraz. Jesteœcie w serwisie z powodu Waszego wy¿szego stanu œwiadomoœci. Jesteœcie w pracy. Kiedy siê Wzniesiecie, Wasza energia ma pozytywny wp³yw na tych, które s¹ jeszcze tu na ziemi. Zrozumcie równie¿, ¿e poniewa¿ zapewniacie taki poziomu us³ug, zobowi¹zaliœcie siê do pracy dla tej planety. Rozumiecie, ¿e jesteœcie potrzebni tutaj, i w zwi¹zku z tym, jest to sprzeczne. SprzecznoœÌ jest tym, ¿e chcecie siê wspi¹Ì i przejœÌ do pi¹tego wymiaru. Z drugiej strony, jesteœcie tu potrzebni. Jak mo¿na podejœÌ do tego? OdpowiedŸ jest, aby zastosowaÌ siê do woli Bo¿ej. OdpowiedŸ jest: usun¹Ì lub zawiesiÌ ego.
Czasami istnieje niebezpieczeĂąstwo w momencie Wzniesienia, poniewaÂż ludzie stajÂą siĂŞ poddani ego. "Mam zamiar siĂŞ wznieœÌ. Nie musze robiĂŚ tej pracy juÂż. Jestem wyjÂątkowÂą osobÂą." Istnieje wiele ró¿nych sposobĂłw interpretowania w sposobĂłw ego na Wzniesienie. Jednym ze sposobĂłw interpretacji ego jest powiedzieĂŚ: "MuszĂŞ siĂŞ wznieœÌ w dniu 21 grudnia." Albo, "Mam zamiar wznieœÌ w tym roku lub dacie ". Wtedy dajesz ego interpretacjĂŞ zamiast mĂłwiĂŚ bez ego: "Jestem tutaj, w boskiej sÂłuÂżbie. Jestem tutaj z caÂłym tym piĂŞciowymiarowym ÂświatÂłem, i ja sÂłu¿ê boskiemu celowi, i jestem zaangaÂżowany w proces wznoszenia siĂŞ i stanie siĂŞ to w odpowiednim czasie, dla mnie i dla caÂłej planety”. To sÂą dwa ró¿ne poglÂądy, jak podejœÌ do Wzniesienia.
Teraz, w tym momencie, chcĂŞ zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ na wykÂład ArchanioÂła MichaÂła, poniewaÂż ma jakieÂś specjalne instrukcje dla Was na temat Wzniesienia i waszej wÂłaÂściwej postawy podczas zbliÂżania siĂŞ Wzniesienia. Ponadto, jestem z wami. Jestem z wami 12.12.12. Jestem z wami w dniu 21 grudnia, i ja jestem z wami w waszej pracy. JesteÂśmy tutaj, aby sÂłuÂżyĂŚ, i jesteÂśmy pod wraÂżeniem poziomu zaawansowania, ktĂłre zostaÂł osiÂągniĂŞty w waszej pracy Wznoszenia siĂŞ.
Jestem Juliano. JesteÂśmy Arkturianami.
Pozdrowienia, tu Archanio³ Micha³. B³ogos³awieùstwa dla Was. Jestem gotów do odciêcia przewodów waszych przywi¹zaù na wasze ¿¹danie. Wiecie, ¿e w momencie Wzniesienia, te przewody przywi¹zania do tej planety mo¿na odci¹Ì. Jestem tutaj, aby pomóc w tym procesie.
Ka¿dy z was doszed³ do tego punktu, który jest niesamowity. Wiedzcie, ¿e jesteœcie zaawansowani ca³kiem przyjemnie. W wielu innych ¿yciach nie mieliœcie okazji, aby dojœÌ do tego poziomu. Chcê daÌ wam specjaln¹ instrukcjê, specjalny pomys³ jak byÌ gotowym do Wzniesienia. Chcê tak¿e, abyœcie spojrzeli na to, jako sposób, aby byÌ w pe³ni siebie.
Ten sposĂłb jest koncepcjÂą ObecnoÂści JA JESTEM. SÂłyszeliÂście nas pracujÂących z wami nad ObecnoÂściÂą JAM JEST, i sÂłyszeliÂście ÂświĂŞte imiĂŞ Boga, ktĂłry jest JESTEM KTĂRY JESTEM. To jest rĂłwnieÂż prawidÂłowo tÂłumaczone, Âże BĂDĂ TYM, KIM BĂDĂ. Teraz BĂDĂ TYM, KIM BĂDĂ to jest Kod Wzniesienia, bo kiedy mĂłwisz o ObecnoÂści JA JESTEM, to rĂłwnieÂż odnosi siĂŞ do twojej przyszÂłej jaÂźni, kiedy bĂŞdziesz WzniesionÂą osobÂą. BĂŞdĂŞ WzniesionÂą osobÂą. Ja jestem, czym jestem teraz tutaj na Ziemi, ale bĂŞdĂŞ tym, czym bĂŞdĂŞ. To jest rĂłwnieÂż zakodowana nazwa dla Boga, ktĂłry wykorzystuje Jego trĂłjwymiarowy transcendentny stan interakcji. BĂłg objawiÂł siĂŞ MojÂżeszowi jako transcendentny byt, BĂDĂ TYM, KIM BĂDĂ. SÂłuchajcie tych dÂźwiĂŞkĂłw. Ehiyeh Asher Ehiyeh.
Kod Wzniesienia jest na kilku poziomach. Pierwszy poziom jest "Œwiêty, Œwiêty, Œwiêty jest Pan Zastêpów." Kadosh, Kadosh, Kadosh, Adonai Tzevaoth. To jest pierwszy poziom. Drugi poziom, drugi kod, jest to, ¿e ty uznajesz transcendentn¹ naturê boskoœci, ale tak¿e, ¿e bêdziesz uczestniczyÌ; zamierzasz iœÌ do tego transcendentnego stanu. Transcendentny stan jest tym, o co we Wzniesieniu chodzi. Uwierz mi, ze tylko z normaln¹ moc¹ trzeciego wymiaru, nie mo¿esz przekroczyÌ. Musisz mieÌ transcendentn¹ si³ê. Potrzebujesz dostêpu do wy¿ej wymiarowej energii do przekroczenia wymiarów i przejœcia do pi¹tego wymiaru.
Teraz, naprawdĂŞ, Wzniesienie to jest czas, kiedy piÂąty wymiar przecina siĂŞ (miesza) z trzecim wymiarem. To oznacza, Âże bĂŞdzie wiĂŞcej ÂświatÂła i mocy dostĂŞpne. Do Wzniesienia, musisz wiedzieĂŚ, jak wykorzystaĂŚ tĂŞ pulsacjĂŞ. Do Wzniesienia, trzeba ĂŚwiczyĂŚ uÂżywanie transcendentnej energii. To jest to, co sÂłowo transcendentne oznacza – jest to powyÂżej. Musisz byĂŚ w stanie pobraĂŚ i uÂżywaĂŚ transcendentnej energii.
Drugi aspektem kodeksu Wzniesienia jest "Ja BĂŞdĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞ. ÂŻe Ja BĂŞdĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞ. WzniosĂŞ siĂŞ, wiĂŞc bĂŞdĂŞ. "Medytujcie razem teraz ze mnÂą o tym przyszÂłym doÂświadczeniu waszego wznoszenia i kodĂłw, BĂDĂ TYM, KIM BĂDĂ, Ehiyeh Asher Ehiyeh. Idziemy w milczenie.
Ehiyeh Asher Ehiyeh. PrzejdÂź do swojego transcendentnego stanu. Poczuj moc tego transcendentnego stanu, BĂDĂ TYM, KIM BĂDĂ. BĂŞdĂŞ w piÂątym wymiarze. BĂŞdĂŞ we Wzniesieniu. I przekroczĂŞ. BĂŞdĂŞ transmutowaÂł siebie. I BĂDĂ TYM, KIM BĂDĂ.
Teraz prowadzi mnie do kolejnego poziomu instrukcji, ktĂłry w jĂŞzyku hebrajskim ma do czynienia z tym piĂŞknym okrzykiem nazwanym HiNeyNi. HiNeyNi, BĂłg zawoÂłaÂł Abrahama. Teraz wyobraÂź sobie, jakby to brzmiaÂło, gdybyÂś usÂłyszaÂł dÂźwiĂŞk Wzniesienia. SprĂłbuj wyobraziĂŚ sobie wyÂższÂą duchowÂą wibracjĂŞ dÂźwiĂŞku, ktĂłrego nigdy nie sÂłyszaÂłeÂś. SprĂłbuj wyobraziĂŚ sobie, Âże jest taka piĂŞkna wibracja. Wzniesienie i jego dÂźwiĂŞk jest nie przenikliwym dÂźwiĂŞkiem, nie szkodliwym dÂźwiĂŞkiem, to nie jest irytujÂący dÂźwiĂŞk. To jest dÂźwiĂŞk, ktĂłry idzie prosto do centrum. To jest dÂźwiĂŞk, ktĂłry udaje siĂŞ do twojej duszy. To jest dÂźwiĂŞk jednoÂści, ktĂłrej nigdy nie sÂłyszaÂłeÂś, ale kiedy to usÂłyszysz, bĂŞdziesz wiedzieĂŚ, co to jest.
W Biblii, Bóg wzywa Abrahama i Abraham mówi: "Oto jestem". HiNeyNi. Pamiêtajmy, pomedytujmy nad tym: "Oto jestem". To nie jest proste stwierdzenie. Oznacza to, ¿e mówimy o byciu ca³kowicie obecnym w chwili, momencie, kiedy Stwórca nazywa ciê po imieniu. Mówisz HiNeyNi, lub: "Oto jestem". W chwili Wzniesienia, na dŸwiêk Wzniesienia, gdy s³yszysz to, gdy wiesz, co to jest, powiedz te s³owa: "Oto jestem", HiNeyNi. Oznacza to: ja prezentujê siê w pe³nej œwiadomoœci. Prezentujê moj¹ przesz³oœÌ, teraŸniejszoœÌ i swoj¹ przysz³oœÌ. Prezentujê ca³ego mnie. Masz moj¹ pe³n¹ uwagê!
Potrzebujesz ca³ej swojej uwagi do Wzniesienia, poniewa¿ Wzniesienie jest podobne do wezwania, które Abraham us³ysza³. Abraham HiNeyNi. Pos³uchaj s³ów. (Œpiewa HiNeyyyyNiiiii HeeeeeaaarIAmmmmm. - Pos³uchaj mnie.) IdŸ do tego stanu œwiadomoœci, w którym mo¿esz powiedzieÌ "Oto jestem". Ten stan jest doskona³ym przygotowaniem do Wzniesienia. Taki stan œwiadomoœci, œwiadomoœÌ TUTAJ JA JESTEM, pozwala wznieœÌ siê natychmiast.
Oznacza to, ¿e dajesz ca³¹ swoj¹ uwagê, swoj¹ pe³n¹ duchow¹ uwagê, ca³¹ swoj¹ mentaln¹ uwagê ca³¹ swoj¹ emocjonaln¹ uwagê swoje pe³ne cia³o fizyczne jest w jednej chwili, TUTAJ JA JESTEM.
Ten stan œwiadomoœci TUTAJ JA JESTEM jest dok³adnie stanem œwiadomoœci, którego Buddyœci Zen szukaj¹. To jest dok³adnie ten stan œwiadomoœci, który Budda osi¹gn¹³. To jest stan oœwiecenia. To jest stan œwiadomoœci TUTAJ JA JESTEM.
Teraz nie powinno byÌ zaskoczeniem, ¿e jest to po¿¹dany stan. Myœlê, ¿e du¿ym zaskoczeniem dla Was mo¿e byÌ, ¿e mo¿ecie doœwiadczyÌ tego stanu natychmiast. Wy, z narzêdziami Wzniesienia, z narzêdziami duchowoœci, które praktykowaliœcie, jesteœcie gotowi do wprowadzenia stanu œwiadomoœci TUTAJ JA JESTEM. W tym stanie naturalne jest, aby siê WznieœÌ. Jest to bez wysi³ku. Nawet nie musicie próbowaÌ, bo jesteœcie w tym stanie.
Mo¿ecie byÌ w tym stanie i nie WznieœÌ siê, tak¿e. To nie znaczy, ¿e gdy jesteœ w tym stanie, od razu idziesz w górê. Ja tylko znowu mówiê ¿e bêd¹c w tym stanie jesteœcie przygotowani. Wiêc co mo¿ecie zrobiÌ, kiedy us³yszycie dŸwiêk Wzniesienia? IdŸcie do stanu œwiadomoœci TUTAJ JA JESTEM. Wtedy ja i inni Wniebowst¹pieni mistrzowie i nauczyciele bêd¹ z tob¹.
ChcĂŞ mĂłwiĂŚ o Eliyahu (jego hebrajska nazwa) lub Eliaszu. Eliasz byÂł wielkim prorokiem. On byÂł wielkim nauczycielem, i on jest w przygotowaniu i ogÂłaszaniu Wzniesienia i jest on rĂłwnieÂż wkrĂłtce w ogÂłaszaniu Mesjasza i Mesjanistycznej Energii i mesjanistycznego ÂŚwiatÂła, ktĂłre przychodzi. Eliasz, czy Eliyahu, WzniĂłsÂł siĂŞ. Jego uczeĂą, Elizeusz, pozostaÂł, gdy po Elijah WzniĂłsÂł siĂŞ. Gdy Eliyahu WzniĂłsÂł siĂŞ, Eliyahu pozostawiÂł swoje boskie dary i jego prorocze wizje. ZostawiÂł je Elizeuszowi, swojemu uczniowi. Elizeusz otrzymaÂł bÂłogosÂławieĂąstwo Eliyahu, a nastĂŞpnie staÂł siĂŞ wielkim prorokiem Elizeuszem i wielkim nauczycielem. Elizeusz nawet przewyÂższaÂł Eliyahu w jego BoÂżych darach.
MĂłwiĂŞ wam tÂą historiĂŞ, poniewaÂż chcĂŞ, abyÂście zrozumieli, Âże w waszym Wzniesieniu, opuÂścisz za tobÂą wiele darĂłw. Zostawicie duÂżo ÂświatÂła i energii. BĂŞdziesz bÂłogosÂławili wielu ludzi. Wzniesienie to nie jest samolubny akt. ÂŚwiadomoœÌ TUTAJ JA JESTEM jest w jednoÂści ze ÂświatÂłem JESTEM, KTĂRY JESTEM, czy ÂŚwiatÂłem StwĂłrcy.
To nie jest tak, jak to jest pokazane w filmie, gdzie ci, ktĂłrzy zostajÂą z tyÂłu cierpiÂą i sÂą w strasznych stanach i sÂą zdezorientowani. RzeczywiÂście, ci, ktĂłrzy pozostajÂą za Twoim Wzniesieniem otrzymajÂą wielkie bÂłogosÂławieĂąstwo. BĂŞdÂą otrzymywaĂŚ przyspieszenie ÂświatÂła. Nie bĂŞdziesz juÂż potrzebowaĂŚ twojego fizycznego ciaÂła. Nie bĂŞdziesz juÂż potrzebowaÂł tego pÂłaszcza, ktĂłrym jest twoje trzeciowymiarowe ciaÂło. BĂŞdziesz zamieszkiwaÂł nowe pole energetyczne ktĂłre rozwijaÂłeÂś przez te wszystkie lata. Masz pole energetyczne, ktĂłre przyspieszyÂłeÂś. MoÂżesz bÂłogosÂławiĂŚ tych, ktĂłrzy sÂą "z tyÂłu."
Pomyœl teraz o swoim Wzniesieniu i myœl o tych ludziach, z którymi jesteœ blisko. Pomyœl o ludziach, których znasz, którzy mog¹ siê nie wznosiÌ. Zastanów siê, jak chcia³byœ, im b³ogos³awiÌ. Pomyœl o tym, jak chcesz siê WznieœÌ i pob³ogos³awiÌ ich w œwietle energii pi¹tego wymiaru. Mo¿esz przyspieszyÌ ich energiê, gdy opuœcisz, gdy siê wzniesiesz, gdy przemienisz siê.
Ehiyeh Asher Ehiyeh. TUTAJ JA JESTEM. HiNeyNi.
Tak naprawdê jest to kwestia skupienia, i to jest kwestia nauki, jak skupiÌ piêciowymiarow¹ energiê i to œwiat³o. Twoja wiedza z pi¹tego wymiaru s³u¿y do indywidualnej i planetarnej pracy. Jak to bêdzie dzia³aÌ dla Ziemi? Jak jest HiNeyNi bêdzie dzia³aÌ dla Wzniesienia Ziemi? CzêœÌ odpowiedzi na to pytanie le¿y w koncepcji Gai jako œwiadomej planety. CzêœÌ, znajduje siê w koncepcji, ¿e ludzkoœÌ pomaga Ziemi byÌ œwiadom¹ siebie.
Wszystko, co mo¿na powiedzieÌ o Bogu zmniejsza Stwórcê, poniewa¿ Bóg jest nieskoùczony. Naprawdê nie mo¿na opisaÌ Boga. Nadal jednak próbujemy opisaÌ Boga. Zawsze staramy siê mówiÌ o Bogu tak, wiedz¹c, ¿e to, co mówimy, mo¿e byÌ niewystarczaj¹ce. Jest jedna prawda, ¿e nasza egzystencja, nasze istnienie, w czêœci pomaga Bogu staÌ siê œwiadomy Samego / Samej Siebie. Bóg jest doskona³y, wiêc pamiêtajcie, nie mo¿na powiedzieÌ, ¿e Bóg ma potrzebê. Jeœli Bóg jest doskona³y, to jak mo¿na mówiÌ, ¿e Bóg musi staÌ siê œwiadomy Siebie? Nie mogê odpowiedzieÌ na to pytanie, bo to jest inna sprzecznoœÌ. To jest myœl, któr¹ chcê siê z wami podzieliÌ. Mo¿ecie staÌ siê œwiadomym siebie. Tak samo jest z Ziemi¹. CzêœÌ wznoszenia siê Ziemi jest mo¿liwa, kiedy Gaia staje siê œwiadoma siebie. Jedynym sposobem w jaki Gaia mo¿e rozwijaÌ jej œwiadomoœÌ jest interakcja z wy¿sz¹ duchow¹ obecnoœci¹ na naszej planecie. T¹ wy¿sz¹ duchow¹ obecnoœci¹ jest Cz³owiek. Proces wznoszenia siê Ziemi nastêpuje, gdy Ziemia mo¿e powiedzieÌ, " TUTAJ JA JESTEM ", kiedy Ziemia mo¿e powiedzieÌ "Jestem Gaia". Ziemia przez ludzkoœÌ mo¿e rozwijaÌ swoj¹ œwiadomoœÌ siebie jako planety, jako Niebieskiego Klejnotu. " TUTAJ JA JESTEM ".
Czy mo¿ecie sobie wyobraziÌ B³êkitny Klejnot, mówi¹cy tak? Czy czujecie wielkie duchowe wibracje, gdy Wy, planetarni uzdrowiciele, obudzicie siê pewnego ranka i otrzymacie t¹ wiadomoœÌ od Gai, kiedy mówi, "Oto jestem". Pomogliœcie Gai staÌ siê œwiadomym duchem, gdy ona mo¿e powiedzieÌ "Oto jestem". W tym momencie otrzymasz t¹ potê¿n¹ planetarn¹ wiadomoœÌ od Niebieskiego Klejnotu.
Jestem ArchanioÂł MichaÂł. Dobrego dnia! 16 grudnia 2012 Channeler: David Miller http://groupofforty.com/lectures/lectures.html
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #348 : Grudzień 17, 2012, 13:12:26 » |
|
Articles from TERRA Galaktyczna Kawiarenka Odliczanie trwa: Znacznik Czasu 21.12.2012.Manuskrypt dla Planety Ziemi (zapowiedÂź) 2012-12-16 16:12:59 w olnaplaneta.pl DO OSIÂĄGNIĂCIA GRANICY RZECZYWISTOÂŚCI ÂŚWIATÂŁA POZOSTAÂŁO: ZNACZNIKI CZASU 2012/2013 Drogi Czytelniku TERRA G.K. DziÂś zwracamy siĂŞ szczegĂłlnie do tych z Was, ktĂłrzy czynnie ZarzÂądzajÂą i ktĂłrzy przyjĂŞli Dary i WskazĂłwki ofiarowane nam z Nieba. Pozostali, nowi Czytelnicy majÂą tym samym okazjĂŞ do³¹czyĂŚ do nas jeÂśli taka jest ich Wolna Wola. Dary Nieba przeznaczone sÂą dla wszystkich Dzieci Ludzkich bez wyjÂątku. PozostaÂło niecaÂłe 5 dni do otwarcia i zamkniĂŞcia niektĂłrych z Portali. Z dniem 21 grudnia 2012 Âżegnamy Stary ÂŚwiat. Dla jednych w sposĂłb widzialny, dla innych niezauwaÂżony. I tak zamykane sÂą Portale umoÂżliwiajÂące „Ciemnym” Energiom ingerencjĂŞ na Ziemi. JuÂż 22 grudnia 2012 na caÂłej Ziemi zaczyna siĂŞ ÂświĂŞtowanie Narodzin Nowego ÂŚwiata i ZÂłotego Wieku. Ten dzieĂą w szczegĂłlnoÂści ÂświĂŞtowany m.in. przez naszych Starszych Braci: MajĂłw, plemiona Indian pó³nocno-amerykaĂąskich, bĂŞdzie takÂże dniem wolnym dla Galaktycznej Kawiarenki: dla nas i dla Ciebie. W ciÂągu 3 dni: od 21 do 23 grudnia na ZiemiĂŞ dopÂływaĂŚ bĂŞdzie potĂŞÂżna iloœÌ ÂŚwiatÂła bezpoÂśrednio z Centralnego SÂłoĂąca. RĂłwnieÂż i inne planety dostajÂą w tym czasie przeznaczone im Energie, potrzebne do ich Podniesienia. Tak jak przekazali Mistrzowie, w nieznanym dla nas Momencie nastÂąpi przebiegunowanie oraz WewnĂŞtrzny PrzeglÂąd wywoÂłany DoskonaÂłym Tonem StwĂłrcy – OM. Czy jednak nastÂąpi on w ciÂągu tych trzech dni – nie jest nam znane. NiezaleÂżnie od powyÂższego przez ostatnie 2 lata byliÂśmy intensywnie szkoleni i przygotowywani do podjĂŞcia naszej „wÂłaÂściwej” pracy od 23 grudnia 2012 starej rachuby Czasu. W ksi¹¿ce przekazanej dla Ludzi tej Ziemi przez Jahn Johannes Kassl od Boga pod tytuÂłem „2026″ StwĂłrca podaÂł nam dokÂładne wytyczne obejmujÂące 4 PrzedziaÂły Czasowe: 1. lata 2013-2016 w ktĂłrych zostanÂą zakotwiczone filary I, II, II: UWOLNIENIA od wszystkich Âżyciowych kÂłamstw Starego Czasu NOWEGO WYJUSTOWANIA na zwiÂązki ludzkie w otoczeniu osobistym ODWAGI do odrzucenia kaÂżdej nieszczeroÂści w kaÂżdej spoÂłecznej sprawie 2. lata 2017-2020 w ktĂłrych zostanÂą zakotwiczone filary IV, V, VI: PRAWOÂŚCI czyli rozpoznania Rzeczy takimi jakie sÂą AUTENTYCZNOÂŚCI czyli bycia prawym i autentycznym i niezawisÂłym WZNIOSÂŁOÂŚCI czyli bycia ekspresjÂą boskiej wzniosÂłoÂści 3. lata 2021-2024 w ktĂłrych zostanÂą zakotwiczone filary VII, VIII, IX: SIÂŁY ROZRĂÂŻNIANIA gdzie klarownoœÌ wszechwiedzÂącej Duszy kieruje CzÂłowiekiem MIÂŁOSIERDZIA czyli akceptowania wszystkich Ekspresji ÂŻycia i kaÂżdej Decyzji kaÂżdej Siostry i kaÂżdego Brata ZAUFANIA czyli zaufania we wÂłasne Decyzje 4. lata 2024-2026 w ktĂłrych zostanÂą zakotwiczone filary X, XI, XII: WSPĂÂŁCZUCIA gdzie przez Serce bĂŞdzie odczuwana Wielka Dusza Ziemi i Istota Ludzi WIEDZY czyli „Ja wiem kim Jestem i czyniĂŞ podÂług tego” MIÂŁOÂŚCI czyli „MiÂłoœÌ wziĂŞÂła mnie w posiadanie” W roku 2050 Proces Ewolucji LudzkoÂści do Galaktycznej SpoÂłecznoÂści zostanie caÂłkowicie zakoĂączony. Jednak juÂż z dniem 23 grudnia 2012 roku dla PionierĂłw Nowego ÂŚwiata – czyli dla Ciebie, tego/tej ktĂłry dotarÂł zgodnie ze swojÂą NiebieskÂą PauzÂą do tych tÂłumaczeĂą – zaczyna siĂŞ konkretna praca u podstaw przy budowaniu Raju na Ziemi. (…) 01.01.2013 ÂŚwiat jest inny. W niewidoczny sposĂłb Stary Czas cofn¹³ siĂŞ i rozpuÂściÂł w Bycie. Wpierw niepostrzeÂżenie, lecz jednak za Wami przesuwajÂą siĂŞ Kulisy i na Horyzoncie nadciÂąga Nowy Poranek. Nic nie jest juÂż wiĂŞcej takim jakie byÂło jak w tych latach ktĂłre dotychczas decydowaÂły o PrzypÂływach na Ziemi. Przemiana jest ukoĂączona i SiÂły CiemnoÂści sÂą zastÂąpione. Od teraz ÂŚwiatÂło przejmuje prowadzenie i towarzyszy LudzkoÂści w powrocie do Pra-PoczÂątku. To BerÂło nie bĂŞdzie juÂż wiĂŞcej oddane aÂż do utwierdzenia siĂŞ Nowej Ziemi, pĂłki z Pola Energetycznego planety nie zostanÂą ostatecznie uwolnione Stare Energie. Dla Was wydaje siĂŞ iÂż wszystko przebiega jak dotychczas, podczas gdy SpoÂłeczeĂąstwo wchodzi w nowÂą fazĂŞ przebudowy. Poprzez WDECH STWĂRCY Ziemia zostanie dodana do ÂŚwiatÂła, aÂż stanie siĂŞ w nim caÂłkowicie przyjĂŞta. Czas wielkich PrzeÂłomĂłw siĂŞ zacz¹³, albowiem dziÂś speÂłnionym jest Koniec CzasĂłw i Rodzaj Ludzki jest gotowy do Wielkiej Przemiany.(…) >> 2026 – Objawienia Boga przez Jahn Johannes Kassl, fragment ksi¹¿ki wydanej 26.02.2011 tÂłum. Team TERRA Z dniem 1 stycznia 2013 zaczynamy tÂłumaczenie ksi¹¿ki z powyÂższymi Objawieniami Boga na ten konkretny PrzedziaÂł Czasowy 2013-2026 (do 1.01.2027 w³¹cznie) wraz ze wszystkimi zawartymi w niej UpowaÂżnieniami. PoniewaÂż Âżaden z nam znanych Kana³ów nie wie kiedy i jak oraz jak dÂługo bĂŞdzie trwaÂł WewnĂŞtrzny PrzeglÂąd (patrz wpisy dotyczÂące podniesienia innych planet) to rĂłwnieÂż i my nie wiemy co w tym Momencie nastÂąpi, tak wiĂŞc dana dziÂś Wam obietnica ma charakter obligatoryjny i jej speÂłnienie jest zaleÂżne od Woli NajwyÂższego. My, Team TERRA jesteÂśmy gotowi do pracy i cieszymy siĂŞ ogromnie Âże moÂżemy pracowaĂŚ z TobÂą dla Dobra wszystkich. MY ZMIENIAMY ÂŚWIAT, NIKT INNY NIE ZROBI TEGO ZA NAS W MiÂłoÂści i ÂŚwietle MaÂłgorzata Sherina & Piotr Martin Shogun
Podziel siê wpisem: Related Posts via Categories Odliczanie trwa: czêœÌ IV. Podniesienie planety GAI (Matki Ziemi). Odliczanie trwa: czêœÌ III. Podniesienie planety ERIS. Odliczanie trwa: czêœÌ II. Podniesienie planety PARTOOS. Odliczanie trwa: czêœÌ I. Podniesienie planety LANDRAS. PS. powtarzaj œwiête OM 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2012, 13:12:53 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #349 : Grudzień 17, 2012, 13:32:23 » |
|
OdpowiedŸ jest: usun¹Ì lub zawiesiÌ ego.
Czasami istnieje niebezpieczeĂąstwo w momencie Wzniesienia, poniewaÂż ludzie stajÂą siĂŞ poddani ego. "Mam zamiar siĂŞ wznieœÌ. Nie musze robiĂŚ tej pracy juÂż. Jestem wyjÂątkowÂą osobÂą." Istnieje wiele ró¿nych sposobĂłw interpretowania w sposobĂłw ego na Wzniesienie. Jednym ze sposobĂłw interpretacji ego jest powiedzieĂŚ: "MuszĂŞ siĂŞ wznieœÌ w dniu 21 grudnia." Albo, "Mam zamiar wznieœÌ w tym roku lub dacie ". Wtedy dajesz ego interpretacjĂŞ Tak, to jest sÂłuszna uwaga. Interpretator ego samo siĂŞ postara o d¹¿enie, bo ma cel i pragnienie. Nie potrzeba usuwaĂŚ a rozpoznaĂŚ iluzjĂŞ ego. Bo zobacz co dalej proponuje jaÂśnie oÂświecony : mĂłwiĂŚ bez ego: "Jestem tutaj, w boskiej sÂłuÂżbie. Jestem tutaj z caÂłym tym piĂŞciowymiarowym ÂświatÂłem, i ja sÂłu¿ê boskiemu celowi, i jestem zaangaÂżowany w proces wznoszenia siĂŞ i stanie siĂŞ to w odpowiednim czasie, dla mnie i dla caÂłej planety”. To sÂą dwa ró¿ne poglÂądy, jak podejœÌ do Wzniesienia.
To jest równie¿ interpretacja, któr¹ DAJESZ EGO . To takie czarowanie trochê, a¿eby JA mog³o staÌ siê "godnym" przejœcia do jakiegoœ wy¿szego, lepszego, bardziej po¿¹danego stanu. Tak jakby powiedzenie sobie co masz zamiar zrobiÌ czyni³o jak¹œ ró¿nicê. Niewielu ludzi wst¹pi w ten sposób na jakieœ wy¿yny wzniesienia, ale niestety trochê ich bêdzie. Nie milion, to mo¿e pó³ miliona, ale to i tak wiele. To s¹ potencjalne JA zaprogramowane niby na s³u¿bê (komu tak na prawdê? ) ale b¹dŸ czujny - te istoty uzyskaj¹ w³adzê nad materi¹ (zwiêkszenie pulsacji ,znikniêcie ) a jednoczeœnie stan¹ siê niezniszczalne. One siê poczuj¹ WZNIESIONYMI JA. To nic innego jak Oœwiecone Ego. Rzeczy które ju¿ teraz ludzie czyni¹ z powodu MOJEGO JA widaÌ ¿e s¹ niszczycielskie. Jeœli z pó³ miliona niczym nie ograniczonych takich istot siê "Wzniesie" to mo¿esz pomno¿yÌ efekty razy tysi¹c. Oto jakiego programowania u¿ywaj¹ : "Oto jestem", HiNeyNi. Oznacza to: ja prezentujê siê w pe³nej œwiadomoœci. Prezentujê moj¹ przesz³oœÌ, teraŸniejszoœÌ i swoj¹ przysz³oœÌ. Prezentujê ca³ego mnie. Zauwa¿cie w jaki sposób JA ,które siê prezentuje, chlubi przesz³oœci¹, teraŸniejszoœci¹ i przysz³oœci¹. Jak ono pragnie siê opromieniÌ w œwiadomoœci. JA nie jest Œwiadomoœci¹, ono tylko siê w niej prezentuje i chce z niej czerpaÌ korzyœci. Pamiêtajcie ¿e ju¿ zapowiedzieli i¿ "Wzniesionych" nie bêdzie wielu najpierw. Bêdzie hierarchia. Pierwsi - potem dwie kolejne fale. To s¹ zrêby nowego Systemu . Potrzebujesz ca³ej swojej uwagi do Wzniesienia, poniewa¿ Wzniesienie jest podobne do wezwania, które Abraham us³ysza³. Abraham HiNeyNi. Pos³uchaj s³ów. (Œpiewa HiNeyyyyNiiiii HeeeeeaaarIAmmmmm. - Pos³uchaj mnie.) IdŸ do tego stanu œwiadomoœci, w którym mo¿esz powiedzieÌ "Oto jestem". Ten stan jest doskona³ym przygotowaniem do Wzniesienia. Taki stan œwiadomoœci, œwiadomoœÌ TUTAJ JA JESTEM, pozwala wznieœÌ siê natychmiast. Popatrz, ¿e to TY masz siê poczuÌ wykorzystuj¹c stan œwiadomoœci. Patrz ile razy powtarzaj¹, ze jesteœ tutaj - to po to abyœ siê siebie trzyma³ jak ton¹cy brzytwy. Oznacza to, ¿e dajesz ca³¹ swoj¹ uwagê, swoj¹ pe³n¹ duchow¹ uwagê, ca³¹ swoj¹ mentaln¹ uwagê ca³¹ swoj¹ emocjonaln¹ uwagê swoje pe³ne cia³o fizyczne jest w jednej chwili, TUTAJ JA JESTEM.
WyraŸnie i bez ogródek - masz siê poœwiêciÌ SOBIE w ca³oœci. Nie ¯yciu, które p³ynie i wznosi naturaln¹ fal¹, ale SOBIE. Ca³y dla siebie - czy¿ to nie piêkne ? No wiesz, inni siê wznios¹ póŸniej. Zostaw rodziny ,ludzi, to co kochasz. TY siê SAM dla SIEBIE masz oddaÌ . Po co ? Poniewa¿ prawdê mówi¹, ¿e wtedy bêdziesz mia³ dostêp do Energii do której oni nie maj¹ ju¿ dostêpu. Ale przez Ciebie ssaÌ j¹ bêd¹ mogli. Piêkny plan. Ten stan œwiadomoœci TUTAJ JA JESTEM jest dok³adnie stanem œwiadomoœci, którego Buddyœci Zen szukaj¹. To jest dok³adnie ten stan œwiadomoœci, który Budda osi¹gn¹³. To jest stan oœwiecenia. To jest stan œwiadomoœci TUTAJ JA JESTEM.
Bzdura. Budda nie mĂłwiÂł nic o JA w tym stanie. Przeciwnie. MĂłwiÂł o rozpuszczeniu wszelkich przywiÂązaĂą w tym SIEBIE. WiĂŞc co moÂżecie zrobiĂŚ, kiedy usÂłyszycie dÂźwiĂŞk Wzniesienia? IdÂźcie do stanu ÂświadomoÂści TUTAJ JA JESTEM. Wtedy ja i inni WniebowstÂąpieni mistrzowie i nauczyciele bĂŞdÂą z tobÂą.
To jest konkret. Podró¿ do pewnej , kolejnej, zamkniĂŞtej strefy astralnej. Werbunek. MĂłwiĂŞ wam tÂą historiĂŞ, poniewaÂż chcĂŞ, abyÂście zrozumieli, Âże w waszym Wzniesieniu, opuÂścisz za tobÂą wiele darĂłw. Zostawicie duÂżo ÂświatÂła i energii. BĂŞdziesz bÂłogosÂławili wielu ludzi. Wzniesienie to nie jest samolubny akt. ÂŚwiadomoœÌ TUTAJ JA JESTEM jest w jednoÂści ze ÂświatÂłem JESTEM, KTĂRY JESTEM, czy ÂŚwiatÂłem StwĂłrcy. JakoÂś przez wieki poczucie tego JA JESTEM nie daÂło ludziom szczĂŞÂścia , a oni epatujÂą Âże tym razem to nooo ale bĂŞdzie inaczej  Nie , nie bĂŞdzie inaczej. JedynÂą przeszkodÂą TU i TERAZ bez Âżadnych innych warunkĂłw i Âżadnego kombinowanie jest obcy implant JA. ÂŚwiadomoœÌ tu byÂła jest i bĂŞdzie od zawsze BEZWARUNKOWA . Nie jest istotna Âżadna data. ByĂŚ moÂże bĂŞdzie wiĂŞcej ÂŚwiadomoÂści, ale có¿ Tobie po niej kiedy siĂŞ od niej oddzielasz i jeszcze popĂŞdzisz za jakimÂś "Wzniesieniem" i mydleniem oczu ?
|
|
|
|
|
|
|
|