east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Sierpieñ 19, 2012, 22:59:30 » |
|
blue ,ale¿ to jest profil prawy, a nie odwrócenie g³owy w prawo Tobie to siê kojarzy Zatem te "piersi" to mog± byæ epolety. @ Kiaropomoc nie jest czym¶ zupe³nie altruistycznym , bo jest to pomoc sobie w uzyskaniu pe³nych mo¿liwo¶ci realizowania swoich przysz³o¶ciowych zamys³ów.
Pomoc sobie nigdy nie jest altruistyczna No i widzisz, ¿e nawet w zakresie "w³asnych bytów" motorem jest egoizm , a to nie wró¿y niczego dobrego dla ca³o¶ci. Znów ka¿dy sobie rzepkê skrobie. Zrobiæ to mo¿emy jako osobista pe³nia energetyczna , tylko tak mo¿na przekraczaæ kolejne wymiary ewoluuj±c i uzyskaæ prawo bycia siewcy ¿ycia w kosmosie. Które to prawo chc± przekazaæ ludzko¶ci jej prawdziwi prarodzice. Pomijaj±c skalê "kosmiczn±" to czy¿ rodzice ziemscy równie¿ nie przekazuj± dzieciom wirusa JA ? Przekazuj± prawa i maj±tek i nawet swoje zamiary. Marzeniem wielu rodziców jest to w³a¶nie, aby dziecko kiedy¶ mia³o swoje dzieci , a zatem wnuki (siewca ¿ycia). W ten oto sposób przenios³a¶ po prostu ziemskie rozumowanie na nieco wiêksz± skalê makrokosmiczn±. Jest to projekcja z egotycznego umys³u. Tak to JA siê rozsiewa po ¶wiecie, a mo¿e i dalej
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #26 : Sierpieñ 19, 2012, 23:11:24 » |
|
Wszystko byæ mo¿e, ale podwójne epolety z kropk± w ¶rodku?
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Sierpieñ 20, 2012, 00:10:17 » |
|
Wszyscy wcielaj±cy siê w ten wymiar z wy¿szych musieli i musz± mieæ wibracjê obni¿on± do jego poziomu ( do najwyzszej w wymiarze w momencie ich wcielania siê) , tak jest w istocie. Ale nie wszyscy wcielaj±cy siê i ¿yj±cy w tym wymiarze posiadaj± osobist± wibracjê z poza ¶wiata materialnego identyczn±. Jedni ¿yj± ¿eby j± podwy¿szaæ , a inni obni¿yli ¿eby ¿yæ tu i teraz i móc przejawiaæ siebie . No i zagadka rozwi±zana :] Nawet odetchn±³em, ¿e jednak ró¿nimy siê od siebie. Ale... dlaczego - skoro dusza ma d±¿yæ do doskonalenia siê - nagle siê cofa? Kiaro, u¿yjê Twojego w³asnego porównania zadaj±c pytanie - no jaki jest sens wracaæ np. z klasy 7 do 3? Jeszcze raz przerabiaæ co niby doskonale siê ju¿ wie? A mo¿e aby pomóc s³abszym uczniom z ni¿szych klas... no ale s± du¿o efektywniejsze sposoby... "Przejawiaæ siebie"? Ale¿ brzmi to jak chwalipiêctwo, a wtedy nie mo¿e byæ mowy o o¶wieceniu. To tak jakbym teraz wpad³ do gimnazjum i robi³ za omnibusa, ale oczywi¶cie wy³±cznie w celu "przejawienia siebie" :] Poza tym nigdzie nie napisa³am i¿ jestem wybitnie o¶wiecona , wska¿ miejsce. Och Kiaro, nie ¿artuj - robisz to na ka¿dym kroku. Gdy tylko kto¶ nie zgodzi siê z Twoimi teoriami s³yszy w odpowiedzi, np.: "ka¿dy ma postrzeganie/wiedzê na miarê swoich mo¿liwo¶ci pojêcia" czy nawet w powy¿szym po¶cie sugerujesz, ¿e "zst±pi³a¶ do nas z wy¿szego wymiaru" - czy¿ nie? To jak pozamaterialne w którym wymiarze jeste¶? Któ¿ z nas maluczkich np. potrafi majstrowaæ przy wirach? Któ¿ z nas widzia³ przysz³e projekcje jakiego¶ BBP? Tak te¿ uczyni³ Jezus ( arteq chyba nie mniemasz siê energetycznie równy z nim pomimo i¿ ¿y³ w III wymiarze?) ¿eby pomóc Ludziom i tak uczyni³o wiele innych Energii rodz±c siê na ziemi. Ale oni szybciej ni¿ inni Ludzie otwieraj± dostêp do swojej wiedzy wewnêtrznej czyli swojej osobistej wibracji z ponad "snu ziemskiego". Nie³adne zagranie - przecie¿ to ja od zawsze twierdzi³em na tym forum, ¿e jeste¶my tylko lud¼mi, u³omnymi ale z ogromnym potencja³em - za spraw± iskry Bo¿ej w ka¿dym z nas. To przecie¿ Ty pisa³a¶ tyle razy, ¿e jeste¶my boscy, ¿e mamy nieograniczone mo¿liwo¶ci, etc. To wszak Ty sugerowa³a¶, ¿e nazbiera³a¶ tyle mi³o¶ci, masz taki depozyt ¿e sprawisz sobie subatomowe cia³o... - dok³adnie jak to zrobi³ wed³ug Twoich teorii Jezus. Co¶ wydaje mi siê, ¿e niestety ten opiewany depozyt mo¿e przypominaæ skarbiec niechlubnego Amber Gold - du¿o szumnych zapewnieñ, a rzeczywisto¶æ nieco inna. Nie, ja nie uwa¿am, ¿e jestem równy Jezusowi - wrêcz przeciwnie, ale Ty... jak widzê twierdzisz, ¿e przybywasz z "wibracji" znacznie mu bli¿szych ni¿ moje (dobrze zrozumia³em, ¿e zmuszona by³a¶ obni¿yæ swoje wibracje do poziomu ziemskiego?). Ponowiê pytanie - w której to gêsto¶ci/wibracji znajduje siê Twoja niematerialna czê¶æ? ¦mia³o.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #28 : Sierpieñ 20, 2012, 00:21:29 » |
|
¦wietnie siê u¶mia³am z Twoich wypowiedzi , s± tak oczywiste i¿ wykluczaj± dalsza dyskusjê! Nie, nie pobawimy siê tymi " klockami ", ju¿ nie, co mia³am do powiedzenia w temacie ju¿ powiedzia³am. Jedyne co dodaæ mogê to do niczego nie by³am zmuszona , sama wybra³am opcje mojego ¿ycia w³a¶nie tak± teraz. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 20, 2012, 00:34:09 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Sierpieñ 20, 2012, 00:28:21 » |
|
¦wietnie siê u¶mia³am z Twoich wypowiedzi , s± tak oczywiste i¿ wykluczaj± dalsza dyskusjê! Có¿ Kiaro, nie mam ¿adnych tam depozytów, ukrytej wiedzy, zdolno¶ci zagl±dania w przysz³o¶æ, ale... doskonale wiedzia³em jak bêdzie Twoja "odpowied¼" - analogiczna jak w takich przypadkach... nagle porzucasz misjê "nauczania" gdy padaj± pytania weryfikuj±ce rzetelno¶æ nauczania. Jak rozumiem, nie bêdzie ju¿ nic wiêcej o Rodos?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Sierpieñ 20, 2012, 00:33:29 » |
|
Ale¿ bêdzie zupe³nie niezale¿nie od twojej akceptacji tych informacji, mnie tam wszystko jedno kto w co wierzy lub nie wierzy. To jego sprawa, jak masz problem to rozwi±¿ sobie go sam. Kto szuka ten znajduje. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Sierpieñ 20, 2012, 10:36:37 » |
|
To jest powód, dlaczego Ash.ta.ra jest zawsze przedstawiana przez symbol o¶miopromiennej gwiazdy i ró¿y!
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Sierpieñ 20, 2012, 10:43:44 » |
|
Z grubsza tak Lady.. tak jest tylko pokazane kierunki ju¿ nie maj± tych samych oznaczeñ. Te dotycz± ustawienia osi ziemi w wymuszonej III wymiarowej opcji , która blokowa³a nam trzykrotnie powrót do pierwotnych parametrów. Pierwotnie parametry za¶ to ustawienie osi ziemi z osiami bram przej¶cia miêdzy wymiarowego, oraz pierwotnymi wyznaczeniami kierunków. Na szczê¶cie uda³ siê nam powrót do pierwotnego ustawienia. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Sierpieñ 20, 2012, 11:04:48 » |
|
Na szczê¶cie uda³ siê nam powrót do pierwotnego ustawienia. Nam, czyli komu? Kto przywraca³ pierwotne ustawienie Ziemi? Znów Ty, Kiaro? Tak, jak ponoæ zmieni³a¶ kierunek wirowania ziemskich wirów? I kiedy wyl±duje statek z Twoimi ziomami? Wszak misjê ju¿ chyba ukoñczy³a¶? Oj, bêdzie „wzniesienie”… …lecz ja zdecydowanie mówiê NIE, NIE, NIE!!! Nie zezwalam na ¿adne l±dowania, ¿adne zalewanie nas „mi³o¶ci± bezwarunkow±”!!! To pa
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Sierpieñ 20, 2012, 11:32:51 » |
|
Ptaku nas to kogo? tak zaciêcie chcesz odci±æ od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaæ siê z udzia³em mi³o¶ci bezwarunkowej? Powrót ziemi do ustawienia jej pierwotnych parametrów zmienionych przez kosmicznych manipulantów Ci nie le¿y? a co grasz z nimi w jednej dru¿ynie mo¿e? Moj± misja jest godne ¿ycie , jako¶ nie czujê ¿eby mia³a siê ona ju¿ zakoñczyæ..... tobie równie¿ ¿yczê ¿eby Twoja trwa³a d³ugo. No to buziaczki , wysokich lotów Ci ¿yczê! Kiara
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Sierpieñ 20, 2012, 11:47:08 » |
|
tak zaciêcie chcesz odci±æ od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaæ siê z udzia³em mi³o¶ci bezwarunkowej?
Nie ma "KOMU" ,a w zwi±zku z tym i nikt nie ma mo¿liwo¶ci odci±æ siê (?) od Wzniesienia. Ono i tak tu ju¿ jest. Natomiast zwrot "mi³o¶æ bezwarunkowa" jest bardzo dosadny i taki ..hmhmmh, "bezwarunkowy". Mo¿e sugerowaæ , ¿e wszelkie uwarunkowanie nie bêdzie mia³o sensu i musi ust±piæ. No, ale jak kto¶ lubi warunki, to co ? Co z poszanowaniem wolnej woli ? "Mi³o¶æ bezwarunkowa" z definicji warunków ¿adnych nie uznaje W tym równie¿ uwarunkowanego ego, uwarunkowanego JA, uwarunkowanej rzeczywisto¶ci. Wszelkie warunki, w³±cznie z "ktosiem" musz± przed ni± ust±piæ. Bezwarunkowo ! W tym kontek¶cie pytanie : komu zabraniasz rozwijaæ siê z udzia³em mi³o¶ci bezwarunkowej? Brzmi do¶æ zabawnie. Nie ma komu, poniewa¿ ów "kto¶" równie¿ zniknie po przej¶ciu przezeñ mi³o¶ci bezwarunkowej. Nie ma innej opcji. ¯adnych uwarunkowañ to ¿adnych uwarunkowañ ale jaja
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Sierpieñ 20, 2012, 11:59:59 » |
|
Ptaku nas to kogo? tak zaciêcie chcesz odci±æ od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaæ siê z udzia³em mi³o¶ci bezwarunkowej? Powrót ziemi do ustawienia jej pierwotnych parametrów zmienionych przez kosmicznych manipulantów Ci nie le¿y? a co grasz z nimi w jednej dru¿ynie mo¿e? Moj± misja jest godne ¿ycie , jako¶ nie czujê ¿eby mia³a siê ona ju¿ zakoñczyæ..... tobie równie¿ ¿yczê ¿eby Twoja trwa³a d³ugo. No to buziaczki , wysokich lotów Ci ¿yczê! Kiara Kiaro, zada³am dwa proste pytania, nie odpowiedzia³a¶. Jak zwykle zreszt±. W zamian za to przekrêcasz sens mojej wypowiedzi. Nie gram z ciemnymi a ewolucja niech siê dzieje, bez zbêdnych ingerencji ró¿nych si³. Sze¶æ lat temu, w swoim mieszkaniu w Warszawie, komu¶ (pozwól, ¿e nie wymieniê komu, chocia¿ by³o o tym na forum) powiedzia³a¶, ¿e nad stolic± wisi ogromny statek, ¿e pe³nisz na nim wa¿n± rolê i masz na Ziemi misjê do wykonania. I faktycznie intensywnie oraz skrupulatnie wype³nia³a¶ j±, mieszaj±c ludziom w g³owach. Teraz zapowiadasz i oczekujesz l±dowania statku. Jako siostra Enkiego (te¿ du¿o o tym by³o na forum) oczekujesz l±dowania Nibirian. I twierdzisz, ¿e s± to pozytywne si³y nios±ce mi³o¶æ bezwarunkow±. Tylko, ¿e ja w to nie wierzê, niestety. I dalej stanowczo mówiê NIE, NIE, NIE!!! Chyba moje wolnostojeñstwo nie jest ni¿szej rangi od Twojego? Zatem, ¿adnych l±dowañ, ¿adnych manipulacji przy Ziemi, ¿adnych manipulacji na ludziach. Bez buziaczków. Pa Ps. To kiedy to l±dowanie?
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Sierpieñ 20, 2012, 12:25:05 » |
|
A kiedy wyl±duje statek, Kiara zrzuci swój przywdziany kombinezon (dla niepoznaki i lepszego kamufla¿u) i oka¿e nam siê w pe³nej krasie Stolico dr¿yj bezwarunkowo I dobrze im tak. Ci±gle ta warszawka pcha siê przed innych, to niech teraz posmakuje "mi³o¶ci bezwarunkowej"
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Sierpieñ 20, 2012, 12:52:53 » |
|
Mnie tylko zaskoczylo to, ze skoro Kiara kiedys komus cos powiedziala, a ten ktos zaczal wypisywac i rozgadywac o tym innym, to chyba jakis plotkarz (lub plotkara). Jesli Kiara spelnia misje, to jej sprawa, kazdy w koncu jest marionetka w czyichs rekach.
ptaku - oni nie musza ladowac - od dawna tu sa.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Sierpieñ 20, 2012, 13:12:18 » |
|
Fair Lady - jedni tu s±, drudzy, których jeszcze nie ma musz± l±dowaæ, ¿eby tu byæ. A na Ziemi ciasno… Gdy ujawnienie info dotyczy spraw wa¿nych i istotnych dla ca³ej ludzko¶ci, nie jest plotk±, staje siê konieczno¶ci±. I nie do koñca jest tak, ¿e pe³nienie misji jest prywatn± spraw±. Zale¿y od rodzaju misji. Hitler te¿ mia³ misjê do wype³nienia.
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #40 : Sierpieñ 20, 2012, 13:14:53 » |
|
@ Fair LadyJesli Kiara spelnia misje, to jej sprawa, kazdy w koncu jest marionetka w czyichs rekach. Tak, to prawda. Przykra prawda, ale jednak prawda i nie ma siê co od niej odwracaæ. Ka¿dy jest marionetk±. Mo¿na siê jednak od niej uwolniæ Bo je¶li nie ma Ciebie w ¿adnym sensie, to nie ma kim potrz±saæ
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Sierpieñ 20, 2012, 13:23:54 » |
|
East, wówczas potrz±sn± Twoim cia³em, które bezbronne, bo uwolnione od w³asnego JA, zdane bêdzie na ³askê i nie³askê cudzych „pieszczot”. No chyba, ¿e wyzbêdziesz siê równie¿ komórek i neuronów przewodz±cych impulsy. Wtedy znikniesz na amen.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #42 : Sierpieñ 20, 2012, 13:27:36 » |
|
cyt ptakFair Lady - jedni tu s±, drudzy, których jeszcze nie ma musz± l±dowaæ, ¿eby tu byæ. A na Ziemi ciasno… Tyle watkow tu jest na tym forum, ale aby dowiedziec sie czegos konkretnego, to trzeba klikac i czytac dziesiatki bzdur, bo wszystko poobcinane, poprzenoszone, porozwalane na czesci pierwsze. A jak juz zacznie sie ciekawa dyskusja, to forumowicze (lub wywiad) pomijaja temat wstawiajac na zer sensacje. Oni nie laduja, lecz wcielaja sie. Stad odczuwac bedzie mozna nasilenie pracy mocy najwyzszych - anielskich, bo tylko ta armia bedzie mogla stawic czola tym potworom.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #43 : Sierpieñ 20, 2012, 13:34:45 » |
|
Fair Lady, zdaje siê, ¿e innych 'onych' mamy na my¶li.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #44 : Sierpieñ 20, 2012, 15:22:35 » |
|
Ptaku nas to kogo? tak zaciêcie chcesz odci±æ od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaæ siê z udzia³em mi³o¶ci bezwarunkowej? Powrót ziemi do ustawienia jej pierwotnych parametrów zmienionych przez kosmicznych manipulantów Ci nie le¿y? a co grasz z nimi w jednej dru¿ynie mo¿e? Moj± misja jest godne ¿ycie , jako¶ nie czujê ¿eby mia³a siê ona ju¿ zakoñczyæ..... tobie równie¿ ¿yczê ¿eby Twoja trwa³a d³ugo. No to buziaczki , wysokich lotów Ci ¿yczê! Kiara Kiaro, zada³am dwa proste pytania, nie odpowiedzia³a¶. Jak zwykle zreszt±. W zamian za to przekrêcasz sens mojej wypowiedzi. Nie gram z ciemnymi a ewolucja niech siê dzieje, bez zbêdnych ingerencji ró¿nych si³. Sze¶æ lat temu, w swoim mieszkaniu w Warszawie, komu¶ (pozwól, ¿e nie wymieniê komu, chocia¿ by³o o tym na forum) powiedzia³a¶, ¿e nad stolic± wisi ogromny statek, ¿e pe³nisz na nim wa¿n± rolê i masz na Ziemi misjê do wykonania. I faktycznie intensywnie oraz skrupulatnie wype³nia³a¶ j±, mieszaj±c ludziom w g³owach. Teraz zapowiadasz i oczekujesz l±dowania statku. Jako siostra Enkiego (te¿ du¿o o tym by³o na forum) oczekujesz l±dowania Nibirian. I twierdzisz, ¿e s± to pozytywne si³y nios±ce mi³o¶æ bezwarunkow±. Tylko, ¿e ja w to nie wierzê, niestety. I dalej stanowczo mówiê NIE, NIE, NIE!!! Chyba moje wolnostojeñstwo nie jest ni¿szej rangi od Twojego? Zatem, ¿adnych l±dowañ, ¿adnych manipulacji przy Ziemi, ¿adnych manipulacji na ludziach. Bez buziaczków. Pa Ps. To kiedy to l±dowanie? Wybacz ale nie interesuje mnie dyskusja na temat plotek rozsiewanych tu i tam i tego i¿ niby ja co¶ komu¶ kiedy¶ powiedzia³am... itd.... oraz cudzych i równie¿ Twoich wszelakich domys³ów. Jestem tu i teraz na ziemi, a nie na statku, a mo¿e jestem na statku, a nie na ziemi? A druga sprawa nie jestem zobowi±zana odpowiadaæ wszystkim na ich ( moim zdaniem) g³upawe , a zarazem z³o¶liwe pytania. Wyobra¼ sobie i¿ sobie i¿ odpowiem na te na które Ja chcê odpowiedzieæ ,a nie na te do których kto¶ chce mnie przymusiæ. Czy jest od sze¶ciu lat statek nad Warszaw±? I co jeszcze nie spad³ ludziom na g³owy? Co¶ mi siê wydaje Ptaku i¿ masz kolejn± fazê... rzeczowo bêdziemy mog³y rozmawiaæ jak wyjdziesz z niej. Teraz , wybacz ale nie. pozdrawiam serdecznie Kiara ps. i nie kopiuj artqa z tymi tzw. "prostymi pytaniami"... to jego domena.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 20, 2012, 15:26:28 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #45 : Sierpieñ 20, 2012, 15:26:48 » |
|
East, wówczas potrz±sn± Twoim cia³em, Moim ? Tylko, ¿e nie ma komu posiadaæ cia³a. Mia³a¶ nadzieje je dok±d¶ ze sob± zabraæ ? Na przyk³ad w gwiazdy ? Albo do wy¿szego wymiaru ? Przed czym¶ trzeba je chroniæ ? Na przyk³ad przed ¶mierci± ? Da siê ? A poza tym , to cia³o w³a¶nie siê wyzwala spod jarzma "onych" . "W³atców" my¶li zwanych My¶licielami to pa .. No chyba, ¿e wyzbêdziesz siê równie¿ komórek i neuronów przewodz±cych impulsy. One te¿ nie s± moje bo mnie nie ma. One s±. Je¶li ju¿ to ¶wiadomo¶æ je "posiada" lub te¿ nimi a¿ zarz±dza. edit : Ptaku Twoje "fazy" s± genialne ,a Kiara nie potrafi ich doceniæ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 20, 2012, 15:30:21 wys³ane przez east »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #46 : Sierpieñ 20, 2012, 15:32:10 » |
|
cyt Kiaraa mo¿e jestem na statku anie na ziemi? Jestes na bazie Siemlja. Baza, stacja, osrodek, zorganizowana spolecznosc, ktora ma zadania do wykonania. Farma hodowlana. Pasterzy chyba kazdy widzi, to jeszcze ma byc ich wiecej??
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Sierpieñ 20, 2012, 15:33:46 » |
|
cyt ptakFair Lady - jedni tu s±, drudzy, których jeszcze nie ma musz± l±dowaæ, ¿eby tu byæ. A na Ziemi ciasno… Tyle watkow tu jest na tym forum, ale aby dowiedziec sie czegos konkretnego, to trzeba klikac i czytac dziesiatki bzdur, bo wszystko poobcinane, poprzenoszone, porozwalane na czesci pierwsze. A jak juz zacznie sie ciekawa dyskusja, to forumowicze (lub wywiad) pomijaja temat wstawiajac na zer sensacje. Oni nie laduja, lecz wcielaja sie. Stad odczuwac bedzie mozna nasilenie pracy mocy najwyzszych - anielskich, bo tylko ta armia bedzie mogla stawic czola tym potworom. Zdecydowanie masz racjê, bowiem Ziemia jest planet± -szko³± na której wcielaj± siê Energie z ro¿nych kosmicznych rejonów w celu nauki tworzenia. Do tego niezbêdny jest rozwój duchowy by tworzyæ coraz bardziej doskonale. Mi³o¶æ bezwarunkowa ma równie¿ gradacje i niech nikt nie my¶li i¿ przej¶cie do wy¿szego wymiaru automatycznie uczyni go doskona³ym, to d³uga i ¿mudna praca nad sob± ,a nie innymi. Ca³e to zamieszanie polega³o na zablokowaniu wy¿szych programów rozwojowych. Teraz nadesz³a pora by zosta³y odblokowane i udostêpnione tym którzy chc± i mog± kontynuowaæ dalej swój rozwój. Niestety dawni w³adcy i ich mniejszej i wiêkszej rangi poplecznicy nadal usi³uj± walczyæ o zablokowanie tych mo¿liwo¶ci, pomimo i¿ nic ju¿ zrobiæ nie mog±. Blokowanie konkretnych dyskusji kolejnymi "zadymami", to jeden ze sposobów odwracania uwagi od przekazu informacji, których ujawnianie tym si³a nie jest na rêkê. east. wybacz ale dla Ciebie cudze "rewelacje my¶lowe" te "genialne"... maj± inna warto¶æ ni¿ dla mnie i to wszystko. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 20, 2012, 17:49:15 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Sierpieñ 20, 2012, 17:27:47 » |
|
Wcielenia wcieleniami, lecz rozmawiamy przecie¿ o l±dowaniu materialnego statku, dla którego jest Twoje Kiaro przyzwolenie (patrz post nr 18). No to niech wyl±duje na ziemi ten statek naszej Pramatki , kwiatu ¿ycia i Ró¿y serca! na takie spotkanie jeste¶my ju¿ gotowi, ja wyra¿am na nie absolutn± zgodê! L±dowaæ statkiem mog± jedynie istoty cielesne, nie duchy, czekaj±ce na wcielenie. Chocia¿ te pewnie te¿ podró¿uj±, tyle, ¿e na gapê. Co do moich „faz”, przykro mi, ¿e pojawiaj± siê zawsze, gdy padaj± konkretne i niewygodne dla Ciebie pytania. Przykro mi równie¿, ¿e nie lubisz udzielaæ zbyt konkretnych odpowiedzi. Masz jednak do tego prawo i uznajê je. A czy statek wisi jeszcze nad Warszaw±? Tego nie wiem, za to Ty z pewno¶ci± wiesz. Aha i chodzi o statek z Nibiru, by nie by³o w±tpliwo¶ci. Czy¿by nibiriañscy My¶liciele zdecydowali siê w koñcu? I pewnie sam stwórca nas zaszczyci, oj bêdzie siê dzia³o. Byleby nam geny znów siê nie wymiesza³y zanadto! Pa. Ps. To kiedy ma nast±piæ powrót bogów?
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 20, 2012, 17:52:06 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #49 : Sierpieñ 20, 2012, 18:06:44 » |
|
Sadzê i¿ nie jeden materialny statek wyl±dowa³ na ziemi , jak nam wiadomo z ro¿nych przekazów dosz³o nawet do wojny miêdzy nimi, której skutki s± dla nas op³akane do chwili obecnej. Bowiem w³adaj± ziemi± w³adcy zwyciêzcy z tych zdarzeñ. Zatem czego siê Ptaku obawiasz w prezentacji innych opcji , skoro te tyranistyczne w³adaj± ziemi±? Obawiasz siê ¿eby oni nie stracili dotychczasowej w³adzy gdyby pojawili siê prezentuj±cy pozytywne warto¶ci i przekaz wiedzy dla Ludzi? Boisz siê znikniêcia wszystkich syntetyków i uwolnienia siê Ludzko¶ci z pod ich madziaryzacja przewagi liczebnej tworz±cej nisk± jako¶æ ¿ycia? Nie martw siê My¶liciele to w 100% postacie duchowe , czyste Energie nie ska¿one zale¿no¶ciami materii.Ale Ty ju¿ siê boisz przekazu ich systemu warto¶ci globalnego i ¿ycia nim Ludzko¶ci. A co widzisz niegodnego dla Cz³owieka w etycznym , moralnym i pe³nym piêknych uczuæ ¿yciu? Sadzisz i¿ nie ma innego fizycznego ¿ycia w kosmosie i wy¿szej technologii ni¿ obecna ziemska? Czy mo¿e odmawiasz ludzko¶ci prawa do kontaktów z innymi cywilizacjami? Wzniesienie ziemi powoduje falowe zmiany w ca³ym kosmosie, zmieni siê wszystko nie tylko na ziemi, zatem kontakty z innymi cywilizacjami bêd± zupe³nie naturaln± spraw±. Zarówno nasze wyjazdy na inne planety jak i przyloty innych cywilizacji na nasz±. tego nie da siê zatrzymaæ tak jak nie da³o siê zatrzymaæ lotów lotniczych miêdzykontynentalnych, mo¿liwo¶ci Ludzkie eksploracji przestrzeni powiêkszaj± siê. za¶ciankowe , ciemne i strachliwe my¶lenia niektórych ludzi nie powstrzymaj± ich. Zatem czy nadal jest ten olbrzymi statek nad warszaw±? Podobno masz mo¿liwo¶ci Konatów paranormalnych , zatem zapytaj sama. a ja dodam je¿eli by³ , czy jest tyle lat i nigdy nie by³o ¿adnej ingerencji wymuszonej na ludzkiej woli pomimo mo¿liwo¶ci technicznych, znaczy to i¿ przedstawiciele cywilizacji bêd±cych na nim nigdy nie mieli negatywnych intencji w stosunku do Ziemi i Ludzi. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
|