Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 04:34:30

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: RODOS ... depozyt rodowej wiedzy.....  (Przeczytany 64402 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
east
Gość
« Odpowiedz #25 : Sierpień 19, 2012, 22:59:30 »

blue ,aleÂż to jest profil prawy, a nie odwrĂłcenie gÂłowy w prawo DuÂży uÂśmiech
Tobie to siĂŞ kojarzy DuÂży uÂśmiech Zatem te "piersi" to mogÂą byĂŚ epolety.

@Kiaro
pomoc  nie jest czymÂś zupeÂłnie altruistycznym , bo jest to pomoc sobie w uzyskaniu peÂłnych moÂżliwoÂści realizowania swoich przyszÂłoÂściowych zamys³ów.
Pomoc sobie nigdy nie jest altruistyczna Mrugniêcie No i widzisz, ¿e nawet w zakresie "w³asnych bytów" motorem jest egoizm , a to nie wró¿y niczego dobrego dla ca³oœci. Znów ka¿dy sobie rzepkê skrobie.
ZrobiĂŚ to moÂżemy  jako osobista  peÂłnia energetyczna , tylko tak moÂżna przekraczaĂŚ kolejne wymiary ewoluujÂąc i uzyskaĂŚ prawo bycia siewcy Âżycia w kosmosie. KtĂłre to prawo chcÂą przekazaĂŚ ludzkoÂści jej prawdziwi prarodzice.
PomijajÂąc skalĂŞ "kosmicznÂą" to czyÂż rodzice ziemscy rĂłwnieÂż nie przekazujÂą dzieciom wirusa JA ?
PrzekazujÂą prawa i majÂątek i nawet swoje zamiary. Marzeniem wielu rodzicĂłw jest to wÂłaÂśnie, aby dziecko kiedyÂś miaÂło swoje dzieci , a zatem wnuki (siewca Âżycia). W ten oto sposĂłb przeniosÂłaÂś po prostu ziemskie rozumowanie na nieco wiĂŞkszÂą skalĂŞ makrokosmicznÂą.
Jest to projekcja z egotycznego umysÂłu. Tak to JA siĂŞ rozsiewa po Âświecie, a moÂże i dalej MrugniĂŞcie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #26 : Sierpień 19, 2012, 23:11:24 »

Wszystko byĂŚ moÂże, ale podwĂłjne epolety  z kropkÂą w Âśrodku?

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
arteq
Gość
« Odpowiedz #27 : Sierpień 20, 2012, 00:10:17 »

Wszyscy wcielajÂący siĂŞ w ten wymiar z wyÂższych  musieli i muszÂą mieĂŚ wibracjĂŞ obniÂżonÂą do jego poziomu ( do najwyzszej w wymiarze w momencie ich wcielania siĂŞ) , tak jest w istocie. Ale nie wszyscy wcielajÂący siĂŞ i ÂżyjÂący w tym wymiarze posiadajÂą osobistÂą wibracjĂŞ z poza Âświata materialnego identycznÂą. Jedni ÂżyjÂą Âżeby jÂą podwyÂższaĂŚ , a inni obniÂżyli Âżeby ÂżyĂŚ tu i teraz i mĂłc przejawiaĂŚ siebie .
No i zagadka rozwiÂązana :] Nawet odetchn¹³em, Âże jednak ró¿nimy siĂŞ od siebie. Ale... dlaczego - skoro dusza ma d¹¿yĂŚ do doskonalenia siĂŞ - nagle siĂŞ cofa? Kiaro, uÂżyjĂŞ Twojego wÂłasnego porĂłwnania zadajÂąc pytanie - no jaki jest sens wracaĂŚ np. z klasy 7 do 3? Jeszcze raz przerabiaĂŚ co niby doskonale siĂŞ juÂż wie? A moÂże aby pomĂłc sÂłabszym uczniom z niÂższych klas... no ale sÂą duÂżo efektywniejsze sposoby... "PrzejawiaĂŚ siebie"? AleÂż brzmi to jak chwalipiĂŞctwo, a wtedy nie moÂże byĂŚ mowy o oÂświeceniu. To tak jakbym teraz wpadÂł do gimnazjum i robiÂł za omnibusa, ale oczywiÂście wy³¹cznie w celu "przejawienia siebie"  :]

Poza tym nigdzie nie napisaÂłam iÂż jestem wybitnie oÂświecona , wskaÂż miejsce.
Och Kiaro, nie ¿artuj - robisz to na ka¿dym kroku. Gdy tylko ktoœ nie zgodzi siê z Twoimi teoriami s³yszy w odpowiedzi, np.: "ka¿dy ma postrzeganie/wiedzê na miarê swoich mo¿liwoœci pojêcia" czy nawet w powy¿szym poœcie sugerujesz, ¿e "zst¹pi³aœ do nas z wy¿szego wymiaru" - czy¿ nie? To jak pozamaterialne w którym wymiarze jesteœ? Któ¿ z nas maluczkich np. potrafi majstrowaÌ przy wirach? Któ¿ z nas widzia³ przysz³e projekcje jakiegoœ BBP?

Tak teÂż uczyniÂł Jezus ( arteq chyba nie mniemasz siĂŞ energetycznie rĂłwny z nim pomimo iÂż ÂżyÂł w III wymiarze?) Âżeby pomĂłc Ludziom i tak uczyniÂło wiele innych Energii rodzÂąc siĂŞ na ziemi. Ale oni  szybciej niÂż inni Ludzie otwierajÂą dostĂŞp do swojej wiedzy wewnĂŞtrznej czyli swojej osobistej wibracji z ponad "snu ziemskiego".
Nie³adne zagranie - przecie¿ to ja od zawsze twierdzi³em na tym forum, ¿e jesteœmy tylko ludŸmi, u³omnymi ale z ogromnym potencja³em - za spraw¹ iskry Bo¿ej w ka¿dym z nas. To przecie¿ Ty pisa³aœ tyle razy, ¿e jesteœmy boscy, ¿e mamy nieograniczone mo¿liwoœci, etc. To wszak Ty sugerowa³aœ, ¿e nazbiera³aœ tyle mi³oœci, masz taki depozyt ¿e sprawisz sobie subatomowe cia³o... - dok³adnie jak to zrobi³ wed³ug Twoich teorii Jezus. Coœ wydaje mi siê, ¿e niestety ten opiewany depozyt mo¿e przypominaÌ skarbiec niechlubnego Amber Gold - du¿o szumnych zapewnieù, a rzeczywistoœÌ nieco inna.
Nie, ja nie uwa¿am, ¿e jestem równy Jezusowi - wrêcz przeciwnie, ale Ty... jak widzê twierdzisz, ¿e przybywasz z "wibracji" znacznie mu bli¿szych ni¿ moje (dobrze zrozumia³em, ¿e zmuszona by³aœ obni¿yÌ swoje wibracje do poziomu ziemskiego?). Ponowiê pytanie - w której to gêstoœci/wibracji znajduje siê Twoja niematerialna czêœÌ? Œmia³o.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #28 : Sierpień 20, 2012, 00:21:29 »

ÂŚwietnie siĂŞ uÂśmiaÂłam z Twoich wypowiedzi , sÂą tak oczywiste iÂż wykluczajÂą dalsza dyskusjĂŞ!
Nie, nie pobawimy siĂŞ tymi " klockami ", juÂż nie, co miaÂłam do powiedzenia w temacie juÂż powiedziaÂłam.

Jedyne co dodaĂŚ mogĂŞ to do niczego nie byÂłam zmuszona , sama wybraÂłam opcje mojego Âżycia wÂłaÂśnie takÂą teraz.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 00:34:09 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #29 : Sierpień 20, 2012, 00:28:21 »

ÂŚwietnie siĂŞ uÂśmiaÂłam z Twoich wypowiedzi , sÂą tak oczywiste iÂż wykluczajÂą dalsza dyskusjĂŞ!
Có¿ Kiaro, nie mam ¿adnych tam depozytów, ukrytej wiedzy, zdolnoœci zagl¹dania w przysz³oœÌ, ale... doskonale wiedzia³em jak bêdzie Twoja "odpowiedŸ" - analogiczna jak w takich przypadkach... nagle porzucasz misjê "nauczania" gdy padaj¹ pytania weryfikuj¹ce rzetelnoœÌ nauczania.

Jak rozumiem, nie bĂŞdzie juÂż nic wiĂŞcej o Rodos?
Kiara
Gość
« Odpowiedz #30 : Sierpień 20, 2012, 00:33:29 »

Ale¿ bêdzie zupe³nie niezale¿nie od twojej akceptacji tych informacji, mnie tam wszystko jedno kto w co wierzy lub nie wierzy. To jego sprawa, jak masz problem to rozwi¹¿ sobie go sam. Kto szuka ten znajduje.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #31 : Sierpień 20, 2012, 10:36:37 »

To jest powód, dlaczego Ash.ta.ra jest zawsze przedstawiana przez symbol oœmiopromiennej gwiazdy i ró¿y!

Kiara
Gość
« Odpowiedz #32 : Sierpień 20, 2012, 10:43:44 »

Z grubsza tak Lady.. tak jest tylko pokazane kierunki juÂż nie majÂą tych samych oznaczeĂą. Te dotyczÂą ustawienia osi ziemi w wymuszonej III wymiarowej opcji , ktĂłra blokowaÂła nam trzykrotnie powrĂłt do pierwotnych parametrĂłw. Pierwotnie parametry zaÂś to ustawienie osi ziemi z osiami bram przejÂścia miĂŞdzy wymiarowego, oraz pierwotnymi wyznaczeniami kierunkĂłw.
Na szczĂŞÂście udaÂł siĂŞ nam powrĂłt do pierwotnego ustawienia.

Kiara  UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #33 : Sierpień 20, 2012, 11:04:48 »

Cytat: Kiara
Na szczĂŞÂście udaÂł siĂŞ nam powrĂłt do pierwotnego ustawienia.

Nam, czyli komu? Kto przywracaÂł pierwotne ustawienie Ziemi? ZnĂłw Ty, KiaroChichot
Tak, jak ponoĂŚ zmieniÂłaÂś kierunek wirowania ziemskich wirĂłw?
I kiedy wylÂąduje statek z Twoimi ziomami? Wszak misjĂŞ juÂż chyba ukoĂączyÂłaÂś?

Oj, bĂŞdzie „wzniesienie”…  DuÂży uÂśmiech

…lecz ja zdecydowanie mĂłwiĂŞ NIE, NIE, NIE!!!
Nie zezwalam na Âżadne lÂądowania, Âżadne zalewanie nas „miÂłoÂściÂą bezwarunkowÂą”!!!

To pa  DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #34 : Sierpień 20, 2012, 11:32:51 »

Ptaku nas to kogo?  tak zaciĂŞcie chcesz odci¹Ì od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaĂŚ siĂŞ z udziaÂłem miÂłoÂści bezwarunkowej?

PowrĂłt ziemi do ustawienia  jej pierwotnych parametrĂłw zmienionych przez kosmicznych manipulantĂłw Ci nie leÂży? a co grasz z nimi w jednej druÂżynie moÂże?
MojÂą misja jest godne Âżycie , jakoÂś nie czujĂŞ Âżeby miaÂła siĂŞ ona juÂż zakoĂączyĂŚ..... tobie rĂłwnieÂż ÂżyczĂŞ Âżeby Twoja trwaÂła dÂługo.

No to buziaczki , wysokich lotĂłw Ci ÂżyczĂŞ! DuÂży uÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #35 : Sierpień 20, 2012, 11:47:08 »

tak zaciĂŞcie chcesz odci¹Ì od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaĂŚ siĂŞ z udziaÂłem miÂłoÂści bezwarunkowej?
Nie ma "KOMU" Du¿y uœmiech ,a w zwi¹zku z tym i nikt nie ma mo¿liwoœci odci¹Ì siê (?) od Wzniesienia. Ono i tak tu ju¿ jest.

Natomiast zwrot "miÂłoœÌ bezwarunkowa" jest bardzo dosadny i taki ..hmhmmh,  "bezwarunkowy". MoÂże sugerowaĂŚ , Âże wszelkie uwarunkowanie nie bĂŞdzie miaÂło sensu i musi ustÂąpiĂŚ. No, ale jak ktoÂś lubi warunki, to co ? Co z poszanowaniem wolnej woli ?

"Mi³oœÌ bezwarunkowa" z definicji warunków ¿adnych nie uznaje Du¿y uœmiech W tym równie¿ uwarunkowanego ego, uwarunkowanego JA, uwarunkowanej rzeczywistoœci. Wszelkie warunki, w³¹cznie z "ktosiem" musz¹ przed ni¹ ust¹piÌ. Bezwarunkowo ! Mrugniêcie
W tym kontekÂście pytanie :
komu zabraniasz rozwijaĂŚ siĂŞ z udziaÂłem miÂłoÂści bezwarunkowej?
Brzmi doœÌ zabawnie. Nie ma komu, poniewa¿ ów "ktoœ" równie¿ zniknie po przejœciu przezeù mi³oœci bezwarunkowej. Nie ma innej opcji. ¯adnych uwarunkowaù to ¿adnych uwarunkowaù Du¿y uœmiech

ale jaja MrugniĂŞcie
ptak
Gość
« Odpowiedz #36 : Sierpień 20, 2012, 11:59:59 »

Ptaku nas to kogo?  tak zaciĂŞcie chcesz odci¹Ì od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaĂŚ siĂŞ z udziaÂłem miÂłoÂści bezwarunkowej?

PowrĂłt ziemi do ustawienia  jej pierwotnych parametrĂłw zmienionych przez kosmicznych manipulantĂłw Ci nie leÂży? a co grasz z nimi w jednej druÂżynie moÂże?
MojÂą misja jest godne Âżycie , jakoÂś nie czujĂŞ Âżeby miaÂła siĂŞ ona juÂż zakoĂączyĂŚ..... tobie rĂłwnieÂż ÂżyczĂŞ Âżeby Twoja trwaÂła dÂługo.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Kiaro, zadaÂłam dwa proste pytania, nie odpowiedziaÂłaÂś. Jak zwykle zresztÂą.
W zamian za to przekrĂŞcasz sens mojej wypowiedzi.
Nie gram z ciemnymi a ewolucja niech siê dzieje, bez zbêdnych ingerencji ró¿nych si³.

SzeœÌ lat temu, w swoim mieszkaniu w Warszawie, komuœ (pozwól, ¿e nie wymieniê komu, chocia¿ by³o o tym na forum)
powiedziaÂłaÂś, Âże nad stolicÂą wisi ogromny statek, Âże peÂłnisz na nim waÂżnÂą rolĂŞ i masz na Ziemi misjĂŞ do wykonania.
I faktycznie intensywnie oraz skrupulatnie wypeÂłniaÂłaÂś jÂą, mieszajÂąc ludziom w gÂłowach.

Teraz zapowiadasz i oczekujesz lÂądowania statku. Jako siostra Enkiego (teÂż duÂżo o tym byÂło na forum)
oczekujesz l¹dowania Nibirian. I twierdzisz, ¿e s¹ to pozytywne si³y nios¹ce mi³oœÌ bezwarunkow¹.

Tylko, Âże ja w to nie wierzĂŞ, niestety. I dalej stanowczo mĂłwiĂŞ NIE, NIE, NIE!!!
Chyba moje wolnostojeĂąstwo nie jest niÂższej rangi od Twojego?

Zatem, Âżadnych lÂądowaĂą, Âżadnych manipulacji przy Ziemi, Âżadnych manipulacji na ludziach.
Bez buziaczkĂłw.  MrugniĂŞcie

Pa  DuÂży uÂśmiech

Ps. To kiedy to lÂądowanie?  Chichot
east
Gość
« Odpowiedz #37 : Sierpień 20, 2012, 12:25:05 »

A kiedy wylÂąduje statek,  Kiara zrzuci swĂłj przywdziany kombinezon (dla niepoznaki i lepszego kamuflaÂżu) i okaÂże nam siĂŞ w peÂłnej krasie DuÂży uÂśmiech Stolico drÂżyj bezwarunkowo DuÂży uÂśmiech
I dobrze im tak. CiÂągle ta warszawka pcha siĂŞ przed innych, to niech teraz posmakuje "miÂłoÂści bezwarunkowej" MrugniĂŞcie
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #38 : Sierpień 20, 2012, 12:52:53 »

Mnie tylko zaskoczylo to, ze skoro Kiara kiedys komus cos powiedziala, a ten ktos zaczal wypisywac i rozgadywac o tym innym, to chyba jakis plotkarz (lub plotkara).
Jesli Kiara spelnia misje, to jej sprawa, kazdy w koncu jest marionetka w czyichs rekach.

ptaku - oni nie musza ladowac - od dawna tu sa.
ptak
Gość
« Odpowiedz #39 : Sierpień 20, 2012, 13:12:18 »

Fair Lady - jedni tu sÂą, drudzy, ktĂłrych jeszcze nie ma muszÂą lÂądowaĂŚ, Âżeby tu byĂŚ.  DuÂży uÂśmiech
A  na Ziemi ciasno…

Gdy ujawnienie info dotyczy spraw waÂżnych i istotnych dla caÂłej ludzkoÂści, nie jest plotkÂą,
staje siĂŞ koniecznoÂściÂą. I nie do koĂąca jest tak, Âże peÂłnienie misji jest prywatnÂą sprawÂą.
ZaleÂży od rodzaju misji. Hitler teÂż miaÂł misjĂŞ do wypeÂłnienia.
east
Gość
« Odpowiedz #40 : Sierpień 20, 2012, 13:14:53 »

@Fair Lady
Jesli Kiara spelnia misje, to jej sprawa, kazdy w koncu jest marionetka w czyichs rekach.

Tak, to prawda. Przykra prawda, ale jednak prawda i nie ma siĂŞ co od niej odwracaĂŚ.
KaÂżdy jest marionetkÂą.
MoÂżna siĂŞ jednak od niej uwolniĂŚ DuÂży uÂśmiech
Bo jeÂśli nie ma Ciebie w Âżadnym sensie, to nie ma kim potrzÂąsaĂŚ Chichot
ptak
Gość
« Odpowiedz #41 : Sierpień 20, 2012, 13:23:54 »

East, wĂłwczas potrzÂąsnÂą Twoim ciaÂłem, ktĂłre bezbronne, bo uwolnione od wÂłasnego JA,
zdane bĂŞdzie na ÂłaskĂŞ i nieÂłaskĂŞ cudzych „pieszczot”.  Chichot

No chyba, Âże wyzbĂŞdziesz siĂŞ rĂłwnieÂż komĂłrek i neuronĂłw przewodzÂących impulsy.
Wtedy znikniesz na amen.  DuÂży uÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #42 : Sierpień 20, 2012, 13:27:36 »

cyt ptak

Fair Lady - jedni tu sÂą, drudzy, ktĂłrych jeszcze nie ma muszÂą lÂądowaĂŚ, Âżeby tu byĂŚ. 
A  na Ziemi ciasno…

Tyle watkow tu jest na tym forum, ale aby dowiedziec sie czegos konkretnego, to trzeba klikac i czytac dziesiatki bzdur, bo wszystko poobcinane, poprzenoszone, porozwalane na czesci pierwsze.
A jak juz zacznie sie ciekawa dyskusja, to forumowicze (lub wywiad) pomijaja temat wstawiajac na zer sensacje.

Oni nie laduja, lecz wcielaja sie.
Stad odczuwac bedzie mozna nasilenie pracy mocy najwyzszych - anielskich, bo tylko ta armia bedzie mogla stawic czola tym potworom.
ptak
Gość
« Odpowiedz #43 : Sierpień 20, 2012, 13:34:45 »

Fair Lady, zdaje siĂŞ, Âże innych 'onych' mamy na myÂśli.  MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #44 : Sierpień 20, 2012, 15:22:35 »

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Kiaro, zadaÂłam dwa proste pytania, nie odpowiedziaÂłaÂś. Jak zwykle zresztÂą.
W zamian za to przekrĂŞcasz sens mojej wypowiedzi.
Nie gram z ciemnymi a ewolucja niech siê dzieje, bez zbêdnych ingerencji ró¿nych si³.

SzeœÌ lat temu, w swoim mieszkaniu w Warszawie, komuœ (pozwól, ¿e nie wymieniê komu, chocia¿ by³o o tym na forum)
powiedziaÂłaÂś, Âże nad stolicÂą wisi ogromny statek, Âże peÂłnisz na nim waÂżnÂą rolĂŞ i masz na Ziemi misjĂŞ do wykonania.
I faktycznie intensywnie oraz skrupulatnie wypeÂłniaÂłaÂś jÂą, mieszajÂąc ludziom w gÂłowach.

Teraz zapowiadasz i oczekujesz lÂądowania statku. Jako siostra Enkiego (teÂż duÂżo o tym byÂło na forum)
oczekujesz l¹dowania Nibirian. I twierdzisz, ¿e s¹ to pozytywne si³y nios¹ce mi³oœÌ bezwarunkow¹.

Tylko, Âże ja w to nie wierzĂŞ, niestety. I dalej stanowczo mĂłwiĂŞ NIE, NIE, NIE!!!
Chyba moje wolnostojeĂąstwo nie jest niÂższej rangi od Twojego?

Zatem, Âżadnych lÂądowaĂą, Âżadnych manipulacji przy Ziemi, Âżadnych manipulacji na ludziach.
Bez buziaczkĂłw.  MrugniĂŞcie

Pa  DuÂży uÂśmiech

Ps. To kiedy to lÂądowanie?  Chichot

Wybacz ale nie interesuje mnie dyskusja na temat plotek rozsiewanych tu i tam i tego iÂż niby ja coÂś komuÂś kiedyÂś  powiedziaÂłam... itd.... oraz cudzych i rĂłwnieÂż Twoich wszelakich domys³ów. Jestem tu i teraz na ziemi, a nie na statku, a moÂże jestem na statku, a nie na ziemi? CoÂś Niezdecydowany Szok

A druga sprawa nie jestem zobowiÂązana odpowiadaĂŚ wszystkim na ich ( moim zdaniem) gÂłupawe , a zarazem zÂłoÂśliwe pytania. WyobraÂź sobie iÂż sobie iÂż odpowiem na te na ktĂłre Ja chcĂŞ  odpowiedzieĂŚ ,a nie na te do ktĂłrych ktoÂś chce mnie przymusiĂŚ.
Czy jest od szeÂściu lat statek nad WarszawÂą? Szok DuÂży uÂśmiech I co jeszcze nie spadÂł ludziom na gÂłowy?

CoÂś mi siĂŞ wydaje Ptaku iÂż masz kolejnÂą fazĂŞ... rzeczowo bĂŞdziemy mogÂły rozmawiaĂŚ jak wyjdziesz z niej. Teraz , wybacz ale nie.

pozdrawiam serdecznie

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. i nie kopiuj artqa z tymi tzw. "prostymi pytaniami"... to jego domena. DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 15:26:28 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #45 : Sierpień 20, 2012, 15:26:48 »

East, wĂłwczas potrzÂąsnÂą Twoim ciaÂłem,
Moim ? Tylko, Âże nie ma komu posiadaĂŚ ciaÂła.
MiaÂłaÂś nadzieje je dokÂądÂś ze sobÂą zabraĂŚ ? Na przykÂład w gwiazdy  ? Albo do wyÂższego wymiaru ?
Przed czymÂś trzeba je chroniĂŚ ? Na przykÂład przed ÂśmierciÂą  ? Da siĂŞ  ?

A poza tym , to ciaÂło wÂłaÂśnie siĂŞ wyzwala spod jarzma "onych" . "WÂłatcĂłw" myÂśli zwanych MyÂślicielami to pa .. Buziak

No chyba, Âże wyzbĂŞdziesz siĂŞ rĂłwnieÂż komĂłrek i neuronĂłw przewodzÂących impulsy.
One te¿ nie s¹ moje bo mnie nie ma. One s¹. Jeœli ju¿ to œwiadomoœÌ je "posiada" lub te¿ nimi a¿ zarz¹dza.

edit : Ptaku Twoje "fazy" sÂą genialne  DuÂży uÂśmiech ,a  Kiara nie potrafi ich doceniĂŚ.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 15:30:21 wysłane przez east » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #46 : Sierpień 20, 2012, 15:32:10 »

cyt Kiara
a moÂże jestem na statku anie na ziemi?

Jestes na bazie Siemlja.
Baza, stacja, osrodek, zorganizowana spolecznosc, ktora ma zadania do wykonania.
Farma hodowlana.
Pasterzy chyba kazdy widzi, to jeszcze ma byc ich wiecej??

Kiara
Gość
« Odpowiedz #47 : Sierpień 20, 2012, 15:33:46 »

cyt ptak

Fair Lady - jedni tu sÂą, drudzy, ktĂłrych jeszcze nie ma muszÂą lÂądowaĂŚ, Âżeby tu byĂŚ. 
A  na Ziemi ciasno…

Tyle watkow tu jest na tym forum, ale aby dowiedziec sie czegos konkretnego, to trzeba klikac i czytac dziesiatki bzdur, bo wszystko poobcinane, poprzenoszone, porozwalane na czesci pierwsze.
A jak juz zacznie sie ciekawa dyskusja, to forumowicze (lub wywiad) pomijaja temat wstawiajac na zer sensacje.

Oni nie laduja, lecz wcielaja sie.
Stad odczuwac bedzie mozna nasilenie pracy mocy najwyzszych - anielskich, bo tylko ta armia bedzie mogla stawic czola tym potworom.

Zdecydowanie masz racjĂŞ, bowiem Ziemia jest planetÂą -szko³¹  na ktĂłrej wcielajÂą siĂŞ Energie z roÂżnych kosmicznych rejonĂłw w celu nauki tworzenia. Do tego niezbĂŞdny jest rozwĂłj duchowy by tworzyĂŚ coraz bardziej doskonale. MiÂłoœÌ bezwarunkowa ma rĂłwnieÂż gradacje i niech nikt nie myÂśli iÂż przejÂście do wyÂższego wymiaru automatycznie uczyni go doskonaÂłym, to dÂługa i Âżmudna praca nad sobÂą ,a nie innymi.

CaÂłe to zamieszanie polegaÂło na zablokowaniu wyÂższych  programĂłw rozwojowych. Teraz nadeszÂła pora by zostaÂły odblokowane i udostĂŞpnione tym ktĂłrzy chcÂą i mogÂą  kontynuowaĂŚ dalej swĂłj rozwĂłj.

Niestety dawni wÂładcy i ich mniejszej i wiĂŞkszej rangi poplecznicy nadal usiÂłujÂą walczyĂŚ o zablokowanie tych moÂżliwoÂści, pomimo iÂż nic juÂż zrobiĂŚ nie mogÂą. Blokowanie konkretnych dyskusji kolejnymi "zadymami", to jeden ze sposobĂłw odwracania uwagi od przekazu informacji, ktĂłrych ujawnianie tym siÂła nie jest na rĂŞkĂŞ.

east. wybacz ale dla Ciebie cudze "rewelacje myœlowe" te "genialne"... maj¹ inna wartoœÌ ni¿ dla mnie i to wszystko.

Kiara  UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 17:49:15 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #48 : Sierpień 20, 2012, 17:27:47 »

Wcielenia wcieleniami, lecz rozmawiamy przecieÂż o lÂądowaniu materialnego statku,
dla ktĂłrego jest Twoje Kiaro przyzwolenie (patrz post nr 18).

Cytat: Kiara
No to niech wyl¹duje na ziemi ten statek naszej Pramatki , kwiatu ¿ycia i Ró¿y serca! na takie spotkanie jesteœmy ju¿ gotowi, ja wyra¿am na nie absolutn¹ zgodê!

LÂądowaĂŚ statkiem mogÂą jedynie istoty cielesne, nie duchy, czekajÂące na wcielenie. 
ChociaÂż te pewnie teÂż podró¿ujÂą, tyle, Âże na gapĂŞ.  Chichot

Co do moich „faz”, przykro mi, Âże pojawiajÂą siĂŞ zawsze, gdy padajÂą konkretne i niewygodne dla Ciebie pytania.
Przykro mi rĂłwnieÂż, Âże nie lubisz udzielaĂŚ zbyt konkretnych odpowiedzi.  DuÂży uÂśmiech
Masz jednak do tego prawo i uznajĂŞ je.

A czy statek wisi jeszcze nad WarszawÂą? Tego nie wiem, za to Ty z pewnoÂściÂą wiesz. Aha i chodzi o
statek z Nibiru, by nie byÂło wÂątpliwoÂści. CzyÂżby nibiriaĂąscy MyÂśliciele zdecydowali siĂŞ w koĂącu?
I pewnie sam stwĂłrca nas zaszczyci, oj bĂŞdzie siĂŞ dziaÂło.
Byleby nam geny znĂłw siĂŞ nie wymieszaÂły zanadto!  DuÂży uÂśmiech

Pa.  Chichot

Ps. To kiedy ma nastÂąpiĂŚ powrĂłt bogĂłw?  Szok
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 17:52:06 wysłane przez ptak » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #49 : Sierpień 20, 2012, 18:06:44 »

SadzĂŞ iÂż nie jeden materialny statek wylÂądowaÂł na ziemi , jak nam wiadomo z roÂżnych przekazĂłw doszÂło nawet do wojny miĂŞdzy nimi, ktĂłrej skutki sÂą dla nas opÂłakane do chwili obecnej.
Bowiem wÂładajÂą ziemiÂą wÂładcy zwyciĂŞzcy z tych zdarzeĂą. Zatem czego siĂŞ Ptaku obawiasz w prezentacji innych opcji , skoro te tyranistyczne wÂładajÂą ziemiÂą?

Obawiasz siê ¿eby oni nie stracili dotychczasowej w³adzy gdyby pojawili siê prezentuj¹cy pozytywne wartoœci i przekaz wiedzy dla Ludzi? Boisz siê znikniêcia wszystkich syntetyków i uwolnienia siê Ludzkoœci z pod ich madziaryzacja przewagi liczebnej tworz¹cej nisk¹ jakoœÌ ¿ycia?
Nie martw siĂŞ MyÂśliciele to w 100% postacie duchowe , czyste Energie nie skaÂżone zaleÂżnoÂściami materii.Ale Ty juÂż siĂŞ boisz przekazu ich systemu wartoÂści globalnego i Âżycia nim LudzkoÂści. A co widzisz niegodnego dla CzÂłowieka w etycznym , moralnym i peÂłnym piĂŞknych uczuĂŚ Âżyciu?

Sadzisz iÂż nie ma innego fizycznego Âżycia w kosmosie i wyÂższej technologii niÂż obecna ziemska? Czy moÂże odmawiasz ludzkoÂści prawa do kontaktĂłw z innymi cywilizacjami?
Wzniesienie ziemi powoduje falowe zmiany w caÂłym kosmosie, zmieni siĂŞ wszystko nie tylko na ziemi, zatem kontakty z innymi cywilizacjami bĂŞdÂą zupeÂłnie naturalnÂą sprawÂą. ZarĂłwno nasze wyjazdy na inne planety jak i przyloty innych cywilizacji na naszÂą. tego nie da siĂŞ zatrzymaĂŚ tak jak nie daÂło siĂŞ zatrzymaĂŚ lotĂłw lotniczych miĂŞdzykontynentalnych, moÂżliwoÂści Ludzkie eksploracji przestrzeni powiĂŞkszajÂą siĂŞ.
zaÂściankowe , ciemne i strachliwe myÂślenia niektĂłrych ludzi nie powstrzymajÂą ich.

Zatem czy nadal jest ten olbrzymi statek nad warszawÂą? Podobno masz moÂżliwoÂści KonatĂłw paranormalnych , zatem zapytaj sama. a ja dodam jeÂżeli byÂł , czy jest tyle lat i nigdy nie byÂło Âżadnej ingerencji wymuszonej na ludzkiej woli pomimo moÂżliwoÂści technicznych, znaczy to iÂż przedstawiciele cywilizacji bĂŞdÂących na nim nigdy nie mieli negatywnych intencji  w stosunku do Ziemi i Ludzi.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 [2] 3 4 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: