east
Gość
|
|
« Odpowiedz #25 : Sierpień 19, 2012, 22:59:30 » |
|
blue ,ale¿ to jest profil prawy, a nie odwrócenie g³owy w prawo Tobie to siê kojarzy Zatem te "piersi" to mog¹ byÌ epolety. @ Kiaropomoc nie jest czymœ zupe³nie altruistycznym , bo jest to pomoc sobie w uzyskaniu pe³nych mo¿liwoœci realizowania swoich przysz³oœciowych zamys³ów.
Pomoc sobie nigdy nie jest altruistyczna No i widzisz, ¿e nawet w zakresie "w³asnych bytów" motorem jest egoizm , a to nie wró¿y niczego dobrego dla ca³oœci. Znów ka¿dy sobie rzepkê skrobie. ZrobiÌ to mo¿emy jako osobista pe³nia energetyczna , tylko tak mo¿na przekraczaÌ kolejne wymiary ewoluuj¹c i uzyskaÌ prawo bycia siewcy ¿ycia w kosmosie. Które to prawo chc¹ przekazaÌ ludzkoœci jej prawdziwi prarodzice. Pomijaj¹c skalê "kosmiczn¹" to czy¿ rodzice ziemscy równie¿ nie przekazuj¹ dzieciom wirusa JA ? Przekazuj¹ prawa i maj¹tek i nawet swoje zamiary. Marzeniem wielu rodziców jest to w³aœnie, aby dziecko kiedyœ mia³o swoje dzieci , a zatem wnuki (siewca ¿ycia). W ten oto sposób przenios³aœ po prostu ziemskie rozumowanie na nieco wiêksz¹ skalê makrokosmiczn¹. Jest to projekcja z egotycznego umys³u. Tak to JA siê rozsiewa po œwiecie, a mo¿e i dalej
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #26 : Sierpień 19, 2012, 23:11:24 » |
|
Wszystko byĂŚ moÂże, ale podwĂłjne epolety z kropkÂą w Âśrodku?
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #27 : Sierpień 20, 2012, 00:10:17 » |
|
Wszyscy wcielaj¹cy siê w ten wymiar z wy¿szych musieli i musz¹ mieÌ wibracjê obni¿on¹ do jego poziomu ( do najwyzszej w wymiarze w momencie ich wcielania siê) , tak jest w istocie. Ale nie wszyscy wcielaj¹cy siê i ¿yj¹cy w tym wymiarze posiadaj¹ osobist¹ wibracjê z poza œwiata materialnego identyczn¹. Jedni ¿yj¹ ¿eby j¹ podwy¿szaÌ , a inni obni¿yli ¿eby ¿yÌ tu i teraz i móc przejawiaÌ siebie . No i zagadka rozwi¹zana :] Nawet odetchn¹³em, ¿e jednak ró¿nimy siê od siebie. Ale... dlaczego - skoro dusza ma d¹¿yÌ do doskonalenia siê - nagle siê cofa? Kiaro, u¿yjê Twojego w³asnego porównania zadaj¹c pytanie - no jaki jest sens wracaÌ np. z klasy 7 do 3? Jeszcze raz przerabiaÌ co niby doskonale siê ju¿ wie? A mo¿e aby pomóc s³abszym uczniom z ni¿szych klas... no ale s¹ du¿o efektywniejsze sposoby... "PrzejawiaÌ siebie"? Ale¿ brzmi to jak chwalipiêctwo, a wtedy nie mo¿e byÌ mowy o oœwieceniu. To tak jakbym teraz wpad³ do gimnazjum i robi³ za omnibusa, ale oczywiœcie wy³¹cznie w celu "przejawienia siebie" :] Poza tym nigdzie nie napisa³am i¿ jestem wybitnie oœwiecona , wska¿ miejsce. Och Kiaro, nie ¿artuj - robisz to na ka¿dym kroku. Gdy tylko ktoœ nie zgodzi siê z Twoimi teoriami s³yszy w odpowiedzi, np.: "ka¿dy ma postrzeganie/wiedzê na miarê swoich mo¿liwoœci pojêcia" czy nawet w powy¿szym poœcie sugerujesz, ¿e "zst¹pi³aœ do nas z wy¿szego wymiaru" - czy¿ nie? To jak pozamaterialne w którym wymiarze jesteœ? Któ¿ z nas maluczkich np. potrafi majstrowaÌ przy wirach? Któ¿ z nas widzia³ przysz³e projekcje jakiegoœ BBP? Tak te¿ uczyni³ Jezus ( arteq chyba nie mniemasz siê energetycznie równy z nim pomimo i¿ ¿y³ w III wymiarze?) ¿eby pomóc Ludziom i tak uczyni³o wiele innych Energii rodz¹c siê na ziemi. Ale oni szybciej ni¿ inni Ludzie otwieraj¹ dostêp do swojej wiedzy wewnêtrznej czyli swojej osobistej wibracji z ponad "snu ziemskiego". Nie³adne zagranie - przecie¿ to ja od zawsze twierdzi³em na tym forum, ¿e jesteœmy tylko ludŸmi, u³omnymi ale z ogromnym potencja³em - za spraw¹ iskry Bo¿ej w ka¿dym z nas. To przecie¿ Ty pisa³aœ tyle razy, ¿e jesteœmy boscy, ¿e mamy nieograniczone mo¿liwoœci, etc. To wszak Ty sugerowa³aœ, ¿e nazbiera³aœ tyle mi³oœci, masz taki depozyt ¿e sprawisz sobie subatomowe cia³o... - dok³adnie jak to zrobi³ wed³ug Twoich teorii Jezus. Coœ wydaje mi siê, ¿e niestety ten opiewany depozyt mo¿e przypominaÌ skarbiec niechlubnego Amber Gold - du¿o szumnych zapewnieù, a rzeczywistoœÌ nieco inna. Nie, ja nie uwa¿am, ¿e jestem równy Jezusowi - wrêcz przeciwnie, ale Ty... jak widzê twierdzisz, ¿e przybywasz z "wibracji" znacznie mu bli¿szych ni¿ moje (dobrze zrozumia³em, ¿e zmuszona by³aœ obni¿yÌ swoje wibracje do poziomu ziemskiego?). Ponowiê pytanie - w której to gêstoœci/wibracji znajduje siê Twoja niematerialna czêœÌ? Œmia³o.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #28 : Sierpień 20, 2012, 00:21:29 » |
|
ÂŚwietnie siĂŞ uÂśmiaÂłam z Twoich wypowiedzi , sÂą tak oczywiste iÂż wykluczajÂą dalsza dyskusjĂŞ! Nie, nie pobawimy siĂŞ tymi " klockami ", juÂż nie, co miaÂłam do powiedzenia w temacie juÂż powiedziaÂłam. Jedyne co dodaĂŚ mogĂŞ to do niczego nie byÂłam zmuszona , sama wybraÂłam opcje mojego Âżycia wÂłaÂśnie takÂą teraz. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 00:34:09 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #29 : Sierpień 20, 2012, 00:28:21 » |
|
Œwietnie siê uœmia³am z Twoich wypowiedzi , s¹ tak oczywiste i¿ wykluczaj¹ dalsza dyskusjê! Có¿ Kiaro, nie mam ¿adnych tam depozytów, ukrytej wiedzy, zdolnoœci zagl¹dania w przysz³oœÌ, ale... doskonale wiedzia³em jak bêdzie Twoja "odpowiedŸ" - analogiczna jak w takich przypadkach... nagle porzucasz misjê "nauczania" gdy padaj¹ pytania weryfikuj¹ce rzetelnoœÌ nauczania. Jak rozumiem, nie bêdzie ju¿ nic wiêcej o Rodos?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #30 : Sierpień 20, 2012, 00:33:29 » |
|
Ale¿ bêdzie zupe³nie niezale¿nie od twojej akceptacji tych informacji, mnie tam wszystko jedno kto w co wierzy lub nie wierzy. To jego sprawa, jak masz problem to rozwi¹¿ sobie go sam. Kto szuka ten znajduje. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #31 : Sierpień 20, 2012, 10:36:37 » |
|
To jest powód, dlaczego Ash.ta.ra jest zawsze przedstawiana przez symbol oœmiopromiennej gwiazdy i ró¿y!
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #32 : Sierpień 20, 2012, 10:43:44 » |
|
Z grubsza tak Lady.. tak jest tylko pokazane kierunki juÂż nie majÂą tych samych oznaczeĂą. Te dotyczÂą ustawienia osi ziemi w wymuszonej III wymiarowej opcji , ktĂłra blokowaÂła nam trzykrotnie powrĂłt do pierwotnych parametrĂłw. Pierwotnie parametry zaÂś to ustawienie osi ziemi z osiami bram przejÂścia miĂŞdzy wymiarowego, oraz pierwotnymi wyznaczeniami kierunkĂłw. Na szczĂŞÂście udaÂł siĂŞ nam powrĂłt do pierwotnego ustawienia. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 : Sierpień 20, 2012, 11:04:48 » |
|
Na szczĂŞÂście udaÂł siĂŞ nam powrĂłt do pierwotnego ustawienia. Nam, czyli komu? Kto przywracaÂł pierwotne ustawienie Ziemi? ZnĂłw Ty, Kiaro? Tak, jak ponoĂŚ zmieniÂłaÂś kierunek wirowania ziemskich wirĂłw? I kiedy wylÂąduje statek z Twoimi ziomami? Wszak misjĂŞ juÂż chyba ukoĂączyÂłaÂś? Oj, bĂŞdzie „wzniesienie”… …lecz ja zdecydowanie mĂłwiĂŞ NIE, NIE, NIE!!! Nie zezwalam na Âżadne lÂądowania, Âżadne zalewanie nas „miÂłoÂściÂą bezwarunkowÂą”!!! To pa
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #34 : Sierpień 20, 2012, 11:32:51 » |
|
Ptaku nas to kogo? tak zaciêcie chcesz odci¹Ì od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaÌ siê z udzia³em mi³oœci bezwarunkowej? Powrót ziemi do ustawienia jej pierwotnych parametrów zmienionych przez kosmicznych manipulantów Ci nie le¿y? a co grasz z nimi w jednej dru¿ynie mo¿e? Moj¹ misja jest godne ¿ycie , jakoœ nie czujê ¿eby mia³a siê ona ju¿ zakoùczyÌ..... tobie równie¿ ¿yczê ¿eby Twoja trwa³a d³ugo. No to buziaczki , wysokich lotów Ci ¿yczê! Kiara
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #35 : Sierpień 20, 2012, 11:47:08 » |
|
tak zaciêcie chcesz odci¹Ì od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaÌ siê z udzia³em mi³oœci bezwarunkowej?
Nie ma "KOMU" ,a w zwi¹zku z tym i nikt nie ma mo¿liwoœci odci¹Ì siê (?) od Wzniesienia. Ono i tak tu ju¿ jest. Natomiast zwrot "mi³oœÌ bezwarunkowa" jest bardzo dosadny i taki ..hmhmmh, "bezwarunkowy". Mo¿e sugerowaÌ , ¿e wszelkie uwarunkowanie nie bêdzie mia³o sensu i musi ust¹piÌ. No, ale jak ktoœ lubi warunki, to co ? Co z poszanowaniem wolnej woli ? "Mi³oœÌ bezwarunkowa" z definicji warunków ¿adnych nie uznaje W tym równie¿ uwarunkowanego ego, uwarunkowanego JA, uwarunkowanej rzeczywistoœci. Wszelkie warunki, w³¹cznie z "ktosiem" musz¹ przed ni¹ ust¹piÌ. Bezwarunkowo ! W tym kontekœcie pytanie : komu zabraniasz rozwijaÌ siê z udzia³em mi³oœci bezwarunkowej? Brzmi doœÌ zabawnie. Nie ma komu, poniewa¿ ów "ktoœ" równie¿ zniknie po przejœciu przezeù mi³oœci bezwarunkowej. Nie ma innej opcji. ¯adnych uwarunkowaù to ¿adnych uwarunkowaù ale jaja
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #36 : Sierpień 20, 2012, 11:59:59 » |
|
Ptaku nas to kogo? tak zaciêcie chcesz odci¹Ì od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaÌ siê z udzia³em mi³oœci bezwarunkowej? Powrót ziemi do ustawienia jej pierwotnych parametrów zmienionych przez kosmicznych manipulantów Ci nie le¿y? a co grasz z nimi w jednej dru¿ynie mo¿e? Moj¹ misja jest godne ¿ycie , jakoœ nie czujê ¿eby mia³a siê ona ju¿ zakoùczyÌ..... tobie równie¿ ¿yczê ¿eby Twoja trwa³a d³ugo. No to buziaczki , wysokich lotów Ci ¿yczê! Kiara Kiaro, zada³am dwa proste pytania, nie odpowiedzia³aœ. Jak zwykle zreszt¹. W zamian za to przekrêcasz sens mojej wypowiedzi. Nie gram z ciemnymi a ewolucja niech siê dzieje, bez zbêdnych ingerencji ró¿nych si³. SzeœÌ lat temu, w swoim mieszkaniu w Warszawie, komuœ (pozwól, ¿e nie wymieniê komu, chocia¿ by³o o tym na forum) powiedzia³aœ, ¿e nad stolic¹ wisi ogromny statek, ¿e pe³nisz na nim wa¿n¹ rolê i masz na Ziemi misjê do wykonania. I faktycznie intensywnie oraz skrupulatnie wype³nia³aœ j¹, mieszaj¹c ludziom w g³owach. Teraz zapowiadasz i oczekujesz l¹dowania statku. Jako siostra Enkiego (te¿ du¿o o tym by³o na forum) oczekujesz l¹dowania Nibirian. I twierdzisz, ¿e s¹ to pozytywne si³y nios¹ce mi³oœÌ bezwarunkow¹. Tylko, ¿e ja w to nie wierzê, niestety. I dalej stanowczo mówiê NIE, NIE, NIE!!! Chyba moje wolnostojeùstwo nie jest ni¿szej rangi od Twojego? Zatem, ¿adnych l¹dowaù, ¿adnych manipulacji przy Ziemi, ¿adnych manipulacji na ludziach. Bez buziaczków. Pa Ps. To kiedy to l¹dowanie?
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #37 : Sierpień 20, 2012, 12:25:05 » |
|
A kiedy wylÂąduje statek, Kiara zrzuci swĂłj przywdziany kombinezon (dla niepoznaki i lepszego kamuflaÂżu) i okaÂże nam siĂŞ w peÂłnej krasie Stolico drÂżyj bezwarunkowo I dobrze im tak. CiÂągle ta warszawka pcha siĂŞ przed innych, to niech teraz posmakuje "miÂłoÂści bezwarunkowej"
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #38 : Sierpień 20, 2012, 12:52:53 » |
|
Mnie tylko zaskoczylo to, ze skoro Kiara kiedys komus cos powiedziala, a ten ktos zaczal wypisywac i rozgadywac o tym innym, to chyba jakis plotkarz (lub plotkara). Jesli Kiara spelnia misje, to jej sprawa, kazdy w koncu jest marionetka w czyichs rekach.
ptaku - oni nie musza ladowac - od dawna tu sa.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #39 : Sierpień 20, 2012, 13:12:18 » |
|
Fair Lady - jedni tu sÂą, drudzy, ktĂłrych jeszcze nie ma muszÂą lÂądowaĂŚ, Âżeby tu byĂŚ. A na Ziemi ciasno… Gdy ujawnienie info dotyczy spraw waÂżnych i istotnych dla caÂłej ludzkoÂści, nie jest plotkÂą, staje siĂŞ koniecznoÂściÂą. I nie do koĂąca jest tak, Âże peÂłnienie misji jest prywatnÂą sprawÂą. ZaleÂży od rodzaju misji. Hitler teÂż miaÂł misjĂŞ do wypeÂłnienia.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #40 : Sierpień 20, 2012, 13:14:53 » |
|
@ Fair LadyJesli Kiara spelnia misje, to jej sprawa, kazdy w koncu jest marionetka w czyichs rekach. Tak, to prawda. Przykra prawda, ale jednak prawda i nie ma siĂŞ co od niej odwracaĂŚ. KaÂżdy jest marionetkÂą. MoÂżna siĂŞ jednak od niej uwolniĂŚ Bo jeÂśli nie ma Ciebie w Âżadnym sensie, to nie ma kim potrzÂąsaĂŚ
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #41 : Sierpień 20, 2012, 13:23:54 » |
|
East, wĂłwczas potrzÂąsnÂą Twoim ciaÂłem, ktĂłre bezbronne, bo uwolnione od wÂłasnego JA, zdane bĂŞdzie na ÂłaskĂŞ i nieÂłaskĂŞ cudzych „pieszczot”. No chyba, Âże wyzbĂŞdziesz siĂŞ rĂłwnieÂż komĂłrek i neuronĂłw przewodzÂących impulsy. Wtedy znikniesz na amen.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #42 : Sierpień 20, 2012, 13:27:36 » |
|
cyt ptakFair Lady - jedni tu sÂą, drudzy, ktĂłrych jeszcze nie ma muszÂą lÂądowaĂŚ, Âżeby tu byĂŚ. A na Ziemi ciasno… Tyle watkow tu jest na tym forum, ale aby dowiedziec sie czegos konkretnego, to trzeba klikac i czytac dziesiatki bzdur, bo wszystko poobcinane, poprzenoszone, porozwalane na czesci pierwsze. A jak juz zacznie sie ciekawa dyskusja, to forumowicze (lub wywiad) pomijaja temat wstawiajac na zer sensacje. Oni nie laduja, lecz wcielaja sie. Stad odczuwac bedzie mozna nasilenie pracy mocy najwyzszych - anielskich, bo tylko ta armia bedzie mogla stawic czola tym potworom.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #43 : Sierpień 20, 2012, 13:34:45 » |
|
Fair Lady, zdaje siĂŞ, Âże innych 'onych' mamy na myÂśli.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #44 : Sierpień 20, 2012, 15:22:35 » |
|
Ptaku nas to kogo? tak zaciêcie chcesz odci¹Ì od ewolucji i wzniesienia? komu zabraniasz rozwijaÌ siê z udzia³em mi³oœci bezwarunkowej? Powrót ziemi do ustawienia jej pierwotnych parametrów zmienionych przez kosmicznych manipulantów Ci nie le¿y? a co grasz z nimi w jednej dru¿ynie mo¿e? Moj¹ misja jest godne ¿ycie , jakoœ nie czujê ¿eby mia³a siê ona ju¿ zakoùczyÌ..... tobie równie¿ ¿yczê ¿eby Twoja trwa³a d³ugo. No to buziaczki , wysokich lotów Ci ¿yczê! Kiara Kiaro, zada³am dwa proste pytania, nie odpowiedzia³aœ. Jak zwykle zreszt¹. W zamian za to przekrêcasz sens mojej wypowiedzi. Nie gram z ciemnymi a ewolucja niech siê dzieje, bez zbêdnych ingerencji ró¿nych si³. SzeœÌ lat temu, w swoim mieszkaniu w Warszawie, komuœ (pozwól, ¿e nie wymieniê komu, chocia¿ by³o o tym na forum) powiedzia³aœ, ¿e nad stolic¹ wisi ogromny statek, ¿e pe³nisz na nim wa¿n¹ rolê i masz na Ziemi misjê do wykonania. I faktycznie intensywnie oraz skrupulatnie wype³nia³aœ j¹, mieszaj¹c ludziom w g³owach. Teraz zapowiadasz i oczekujesz l¹dowania statku. Jako siostra Enkiego (te¿ du¿o o tym by³o na forum) oczekujesz l¹dowania Nibirian. I twierdzisz, ¿e s¹ to pozytywne si³y nios¹ce mi³oœÌ bezwarunkow¹. Tylko, ¿e ja w to nie wierzê, niestety. I dalej stanowczo mówiê NIE, NIE, NIE!!! Chyba moje wolnostojeùstwo nie jest ni¿szej rangi od Twojego? Zatem, ¿adnych l¹dowaù, ¿adnych manipulacji przy Ziemi, ¿adnych manipulacji na ludziach. Bez buziaczków. Pa Ps. To kiedy to l¹dowanie? Wybacz ale nie interesuje mnie dyskusja na temat plotek rozsiewanych tu i tam i tego i¿ niby ja coœ komuœ kiedyœ powiedzia³am... itd.... oraz cudzych i równie¿ Twoich wszelakich domys³ów. Jestem tu i teraz na ziemi, a nie na statku, a mo¿e jestem na statku, a nie na ziemi? A druga sprawa nie jestem zobowi¹zana odpowiadaÌ wszystkim na ich ( moim zdaniem) g³upawe , a zarazem z³oœliwe pytania. WyobraŸ sobie i¿ sobie i¿ odpowiem na te na które Ja chcê odpowiedzieÌ ,a nie na te do których ktoœ chce mnie przymusiÌ. Czy jest od szeœciu lat statek nad Warszaw¹? I co jeszcze nie spad³ ludziom na g³owy? Coœ mi siê wydaje Ptaku i¿ masz kolejn¹ fazê... rzeczowo bêdziemy mog³y rozmawiaÌ jak wyjdziesz z niej. Teraz , wybacz ale nie. pozdrawiam serdecznie Kiara ps. i nie kopiuj artqa z tymi tzw. "prostymi pytaniami"... to jego domena.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 15:26:28 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #45 : Sierpień 20, 2012, 15:26:48 » |
|
East, wówczas potrz¹sn¹ Twoim cia³em, Moim ? Tylko, ¿e nie ma komu posiadaÌ cia³a. Mia³aœ nadzieje je dok¹dœ ze sob¹ zabraÌ ? Na przyk³ad w gwiazdy ? Albo do wy¿szego wymiaru ? Przed czymœ trzeba je chroniÌ ? Na przyk³ad przed œmierci¹ ? Da siê ? A poza tym , to cia³o w³aœnie siê wyzwala spod jarzma "onych" . "W³atców" myœli zwanych Myœlicielami to pa .. No chyba, ¿e wyzbêdziesz siê równie¿ komórek i neuronów przewodz¹cych impulsy. One te¿ nie s¹ moje bo mnie nie ma. One s¹. Jeœli ju¿ to œwiadomoœÌ je "posiada" lub te¿ nimi a¿ zarz¹dza. edit : Ptaku Twoje "fazy" s¹ genialne ,a Kiara nie potrafi ich doceniÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 15:30:21 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #46 : Sierpień 20, 2012, 15:32:10 » |
|
cyt Kiaraa moÂże jestem na statku anie na ziemi? Jestes na bazie Siemlja. Baza, stacja, osrodek, zorganizowana spolecznosc, ktora ma zadania do wykonania. Farma hodowlana. Pasterzy chyba kazdy widzi, to jeszcze ma byc ich wiecej??
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #47 : Sierpień 20, 2012, 15:33:46 » |
|
cyt ptakFair Lady - jedni tu sÂą, drudzy, ktĂłrych jeszcze nie ma muszÂą lÂądowaĂŚ, Âżeby tu byĂŚ. A na Ziemi ciasno… Tyle watkow tu jest na tym forum, ale aby dowiedziec sie czegos konkretnego, to trzeba klikac i czytac dziesiatki bzdur, bo wszystko poobcinane, poprzenoszone, porozwalane na czesci pierwsze. A jak juz zacznie sie ciekawa dyskusja, to forumowicze (lub wywiad) pomijaja temat wstawiajac na zer sensacje. Oni nie laduja, lecz wcielaja sie. Stad odczuwac bedzie mozna nasilenie pracy mocy najwyzszych - anielskich, bo tylko ta armia bedzie mogla stawic czola tym potworom. Zdecydowanie masz racjĂŞ, bowiem Ziemia jest planetÂą -szko³¹ na ktĂłrej wcielajÂą siĂŞ Energie z roÂżnych kosmicznych rejonĂłw w celu nauki tworzenia. Do tego niezbĂŞdny jest rozwĂłj duchowy by tworzyĂŚ coraz bardziej doskonale. MiÂłoœÌ bezwarunkowa ma rĂłwnieÂż gradacje i niech nikt nie myÂśli iÂż przejÂście do wyÂższego wymiaru automatycznie uczyni go doskonaÂłym, to dÂługa i Âżmudna praca nad sobÂą ,a nie innymi. CaÂłe to zamieszanie polegaÂło na zablokowaniu wyÂższych programĂłw rozwojowych. Teraz nadeszÂła pora by zostaÂły odblokowane i udostĂŞpnione tym ktĂłrzy chcÂą i mogÂą kontynuowaĂŚ dalej swĂłj rozwĂłj. Niestety dawni wÂładcy i ich mniejszej i wiĂŞkszej rangi poplecznicy nadal usiÂłujÂą walczyĂŚ o zablokowanie tych moÂżliwoÂści, pomimo iÂż nic juÂż zrobiĂŚ nie mogÂą. Blokowanie konkretnych dyskusji kolejnymi "zadymami", to jeden ze sposobĂłw odwracania uwagi od przekazu informacji, ktĂłrych ujawnianie tym siÂła nie jest na rĂŞkĂŞ. east. wybacz ale dla Ciebie cudze "rewelacje myÂślowe" te "genialne"... majÂą inna wartoœÌ niÂż dla mnie i to wszystko. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 17:49:15 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #48 : Sierpień 20, 2012, 17:27:47 » |
|
Wcielenia wcieleniami, lecz rozmawiamy przecieÂż o lÂądowaniu materialnego statku, dla ktĂłrego jest Twoje Kiaro przyzwolenie (patrz post nr 18). No to niech wylÂąduje na ziemi ten statek naszej Pramatki , kwiatu Âżycia i Ró¿y serca! na takie spotkanie jesteÂśmy juÂż gotowi, ja wyraÂżam na nie absolutnÂą zgodĂŞ! LÂądowaĂŚ statkiem mogÂą jedynie istoty cielesne, nie duchy, czekajÂące na wcielenie. ChociaÂż te pewnie teÂż podró¿ujÂą, tyle, Âże na gapĂŞ. Co do moich „faz”, przykro mi, Âże pojawiajÂą siĂŞ zawsze, gdy padajÂą konkretne i niewygodne dla Ciebie pytania. Przykro mi rĂłwnieÂż, Âże nie lubisz udzielaĂŚ zbyt konkretnych odpowiedzi. Masz jednak do tego prawo i uznajĂŞ je. A czy statek wisi jeszcze nad WarszawÂą? Tego nie wiem, za to Ty z pewnoÂściÂą wiesz. Aha i chodzi o statek z Nibiru, by nie byÂło wÂątpliwoÂści. CzyÂżby nibiriaĂąscy MyÂśliciele zdecydowali siĂŞ w koĂącu? I pewnie sam stwĂłrca nas zaszczyci, oj bĂŞdzie siĂŞ dziaÂło. Byleby nam geny znĂłw siĂŞ nie wymieszaÂły zanadto! Pa. Ps. To kiedy ma nastÂąpiĂŚ powrĂłt bogĂłw?
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 17:52:06 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #49 : Sierpień 20, 2012, 18:06:44 » |
|
Sadzê i¿ nie jeden materialny statek wyl¹dowa³ na ziemi , jak nam wiadomo z ro¿nych przekazów dosz³o nawet do wojny miêdzy nimi, której skutki s¹ dla nas op³akane do chwili obecnej. Bowiem w³adaj¹ ziemi¹ w³adcy zwyciêzcy z tych zdarzeù. Zatem czego siê Ptaku obawiasz w prezentacji innych opcji , skoro te tyranistyczne w³adaj¹ ziemi¹? Obawiasz siê ¿eby oni nie stracili dotychczasowej w³adzy gdyby pojawili siê prezentuj¹cy pozytywne wartoœci i przekaz wiedzy dla Ludzi? Boisz siê znikniêcia wszystkich syntetyków i uwolnienia siê Ludzkoœci z pod ich madziaryzacja przewagi liczebnej tworz¹cej nisk¹ jakoœÌ ¿ycia? Nie martw siê Myœliciele to w 100% postacie duchowe , czyste Energie nie ska¿one zale¿noœciami materii.Ale Ty ju¿ siê boisz przekazu ich systemu wartoœci globalnego i ¿ycia nim Ludzkoœci. A co widzisz niegodnego dla Cz³owieka w etycznym , moralnym i pe³nym piêknych uczuÌ ¿yciu? Sadzisz i¿ nie ma innego fizycznego ¿ycia w kosmosie i wy¿szej technologii ni¿ obecna ziemska? Czy mo¿e odmawiasz ludzkoœci prawa do kontaktów z innymi cywilizacjami? Wzniesienie ziemi powoduje falowe zmiany w ca³ym kosmosie, zmieni siê wszystko nie tylko na ziemi, zatem kontakty z innymi cywilizacjami bêd¹ zupe³nie naturaln¹ spraw¹. Zarówno nasze wyjazdy na inne planety jak i przyloty innych cywilizacji na nasz¹. tego nie da siê zatrzymaÌ tak jak nie da³o siê zatrzymaÌ lotów lotniczych miêdzykontynentalnych, mo¿liwoœci Ludzkie eksploracji przestrzeni powiêkszaj¹ siê. zaœciankowe , ciemne i strachliwe myœlenia niektórych ludzi nie powstrzymaj¹ ich. Zatem czy nadal jest ten olbrzymi statek nad warszaw¹? Podobno masz mo¿liwoœci Konatów paranormalnych , zatem zapytaj sama. a ja dodam je¿eli by³ , czy jest tyle lat i nigdy nie by³o ¿adnej ingerencji wymuszonej na ludzkiej woli pomimo mo¿liwoœci technicznych, znaczy to i¿ przedstawiciele cywilizacji bêd¹cych na nim nigdy nie mieli negatywnych intencji w stosunku do Ziemi i Ludzi. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
|