Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:26:00

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Malta Discovery  (Przeczytany 32725 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Sierpieñ 22, 2012, 13:57:23 »

Mo¿e i dyrdyma³y, ale za to jaka fantastyka ! Du¿y u¶miech
Nie gorsza od Twojej , Kiaro Mrugniêcie

W nic nie wierzcie, wszystko sprawdzajcie sercem i logik±. Nie ka¿dy, kto mówi/pisze o mi³o¶ci ¿yje ni±.
hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Sierpieñ 22, 2012, 14:24:34 »

Sk±d mam byæ pewien swojej to¿samo¶ci?
Czy bêd±c syntetykiem wiem o tym i realizujê swoj± rolê ¶wiadomie czy te¿ nie?
Jak mam to sprawdziæ?  Póki co mam wiarê i¿ jestem "zwyk³ym" cz³owiekiem...ale....
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Sierpieñ 22, 2012, 14:37:21 »

Syntetyk by nie pytal Mrugniêcie. Oni reaguja na wewnetrzne polecenia, ktore umieja odczytywac wg kodu Kylonta m.in. albo tak jak robi to sekta Scientology.
Po stylu pisania widac kto jest, a kto nie.

Niektore syntetyki to sa strasznie prymitywne (boty) i wypisuja nieraz bzdury i z reguly znikaja.
Takie otrzymuje niekiedy na priv tu na tym forum - swiezo pozakladane, bez udzialu w dyskusji.
//Wiec nie ma im za co ujemnych punktow wlepic//.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Sierpieñ 22, 2012, 14:40:43 »

hiacynt mo¿esz zacz±æ od pytania "kim jestem?" 
Ale i to pytanie trzeba poprzedziæ ,gdy¿ w nim jest za³o¿enie, ¿e jeste¶. Pierwsze pytanie zatem " czy jestem ?"
Co nadaje Ci atrybut istnienia ?
To ,¿e my¶lisz ? Sk±d siê bior± my¶li ? Czy jest kto¶ tam, kto produkuje my¶li w g³owie ?
Jak to siê odbywa ?

W opowiadaniu s-f pad³o za³o¿enie, ¿e syntetykom ³atwiej rozprawiæ siê z iluzj±, bo oni z za³o¿enia mieliby byæ nieprawdziwi Du¿y u¶miech
I to te¿ mo¿na sprawdziæ. Pomocnym narzêdziem jest samoobserwacja. To drugi sposób. Dr±¿ysz pytania bezlito¶nie weryfikuj±c "siebie" . Poszukuj dowodów,  nie czyñ za³o¿eñ.

Jest do tego dobre narzêdzie, przez które mo¿esz spróbowaæ. Poszukaj w sieci nazwy, która pada w stopce poni¿ej. Powodzenia
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #29 : Sierpieñ 22, 2012, 14:42:27 »

Jak mam to sprawdziæ?  Póki co mam wiarê i¿ jestem "zwyk³ym" cz³owiekiem...ale....

mamy na forum ju¿ jednego androida Mrugniêcie Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Sierpieñ 22, 2012, 14:53:08 »

…i tu jest haczyk na który siê z³apa³e¶. Ju¿ siê zastanawiasz, czy przypadkiem nie jeste¶ syntetykiem.
A skoro dopuszczasz tak± mo¿liwo¶æ i wiesz (wskutek intensywnej propagandy uprawianej przez niektórych),
¿e nie bêdziesz w stanie pój¶æ dalej, ¿e Twój rozwój tylko do trzeciej czakry… có¿ Ci pozostaje?

Odebranie ludziom nadziei jest najwiêksz± zbrodni±, jaka mo¿e byæ. To perfidia wmówiæ cz³owiekowi,
¿e jest maszyn±. ¯e jego ¿ycie jest jednorazowe i niepe³nowarto¶ciowe.
By³y ju¿ wdra¿ane idee nadludzi, rasy wy¿szej. A ¿ycie (ca³e) jest z ducha i duch jest jeden.
Wiêc, czy chcesz przyj±æ fa³szywy dogmat o swoim gorszym ¿yciu?

Patrz, my¶l i nie kupuj fa³szywek. I oby ¶lepi kiedy¶ przejrzeli na oczy. Bo istnieje odpowiedzialno¶æ za s³owo.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #31 : Sierpieñ 22, 2012, 15:00:37 »

..¶wiêta prawda Ptaku

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Sierpieñ 22, 2012, 15:25:19 »

East a czy mogê byæ wobec siebie w pe³ni obiektywny?
Wiem ¿e teraz wbijê kij w mrowisko; lansujesz z wielk± determinacj± tezê ¿e nas nie ma...
A kim albo te¿ czym Ty jeste¶? Bo mimo uwa¿nej lektury nie uda³o mi siê pozbyæ wra¿enia i¿
czym¶tam jednak jestem. Choæby swoim w³asnym z³udzeniem ale jednak...
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #33 : Sierpieñ 22, 2012, 15:25:33 »

Kochani, po mojemu zbyt emocjonalnie i zbyt personalnie podchodzicie do zagadnienia. Toæ zosta³o ju¿ nieca³e 4 miesi±ce i przekonamy siê, czyje bajki by³y bli¿sze prawdy. Nie ma o co drzeæ kotów. Kto jest programowalny, na taki czy inny haczyk siê z³apie, wybór haczyków jest olbrzymi. Pamiêtajmy,  ¿e "wszystkie drogi prowadz± do Rzymu", dzi¶ wiadomo ¿e w naszej rzeczywisto¶ci te¿, nie tylko w przeno¶ni. Oznacza to ni mniej ni wiêcej, ¿e ka¿dy w³asn± drog± bie¿y i nie nale¿y mu w tym przeszkadzaæ. Ratowanie "zaginionych" owieczek to kolejna iluzja, potê¿na dla ratowników, dziêki niej mog± byæ bardziej zagubieni, ni¿ owieczki, którym mieli pomóc.
Ju¿ wspomina³em, ¿e os±dy to wytwór dualno¶ci, je¶li chcemy j± opu¶ciæ, to musimy sobie je darowaæ i jeszcze du¿o wiêcej.
Czy istnieje problem syntetyków? Wed³ug materia³u Malta Discovery tak, ale jest to chyba problem wy¿szej pó³ki, póki co w trzecim wymiarze selekcji nie ma, i ¿adne ze ¼róde³, które znam nie próbuje takiej selekcji robiæ. Ci, którzy o tym wspominaj±, zapowiadaj±, ¿e problem zostanie rozwi±zany naturalnie, samoistnie. Czekamy i robimy swoje, ka¿da reakcja to energia, szkoda jej na straty, tyle piêknych rzeczy jest w 3W, byæ mo¿e to koñcówka czasu 3W, aby¶my byli zdolni je zauwa¿yæ.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Sierpieñ 22, 2012, 15:31:14 »

b]blu[/b]

nie wszyscy sa w 3D, niektorzy juz wlasnie, byc moze gdzie indziej - to o tym rowniez nalezy wspomniec, i moze przemyslec.
Koniec 3D konczy sie wejsciem w tunel - dla jednych bedzie to wiecznosc-inni ujrza swiatlo - wtedy znajda sie w 5D.
Koniec 3D to wybor! Wolny wybor, nawet, gdyby mial oznaczac przybicie do krzyza.

To jest glowne przeslanie z Malty. A niby czemu te wszystkie drogi maja prowadzic do Rzymu??
Chodzi o Forum Romanum? Czy Watykan? Ciekawa jestem jak inni mysla.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Sierpieñ 22, 2012, 15:31:38 »

Dobra wiêc przyjmijmy ... tzn east przyjmuje , ¿e jest Syntetykiem.
Ponoæ wiêcej jest syntetyków, wiêc statystycznie rzecz bior±c jest du¿a szansa, ¿e nim "jestem" Du¿y u¶miech

To pytanie dotyczy mniej wiêcej problematyki niewolnictwa. Oto w Afryce z³apano czarnego cz³owieka z plemienia, które biali nazwali Syntetycy i wraz z innymi murzynami zosta³ on oszo³omiony, zakrzyczany, bity, poni¿any i dostarczony na targ niewolników na którym go sprzedano bia³emu panu. Nagle dowiedzia³ siê, ¿e nie ma i nigdy nie mia³ ¿adnych praw. Ale to nie nowo¶æ Chichot

Zanim go pojmano nawet nie wiedzia³ , bo mu nie przysz³o do g³owy, ¿e nie ma ¿adnych praw. W ogóle nie wiedzia³ ¿e s± prawa bia³ych, nie zna³ ich. Teraz zosta³ oznakowany jako Syntetyk i nadano mu numer rozpoznawczy. W sumie dla niego nie ma to znaczenia, ale wszyscy wko³o w³±cznie z innymi murzynami wmawiaj± mu, ¿e to ma znacznie. Wcze¶niej nie wiedzia³ , ¿e pochodzi z plemienia Syntetyków. Nikt w jego plemieniu takiej nazwy nie u¿ywa³. W ogóle ¿adnych nazw nie u¿ywali. Byli Jedno¶ci±.
Teraz s³yszy wszêdzie o braku wolno¶ci i ¿e jest niewolnikiem. Wszystko tu jest nowe i obce, zupe³nie inne ni¿ w "jego" d¿ungli, czy plemieniu , ale i tam panowa³y twarde prawa prze¿ycia i tu te¿ s±, tylko, ¿e inne.

W tej opowie¶ci chodzi o to, ¿e to niewa¿ne jak zostanê nazwany i jak± rolê jakie si³y bêd± stara³y siê "mi" narzuciæ , bo to s± wszystko obce role. Ju¿ z chwil± narodzin zosta³o uzyskane ograniczenie -ciasne cia³o. W dodatku nigdy nie jest sta³e. Ograniczeñ zawsze przybywa³o, zmienia³y siê. W zale¿no¶ci od tego jak mocno siê temu przeciwstawia³em tak intensywne siê stawa³y. Zawsze, kiedy by³o przywi±zywanie znaczenia czemu¶, to co¶ (ten kto¶) dawa³o siê ostro we znaki Du¿y u¶miech

Je¶li - pomimo nazwy ,etykietki, czyjego¶ chciejstwa, widzimisiê, czy obcego prawa - ¿ycie jest odczuwane to ¿ycie po prostu jest . Oddech jest -nie nale¿y on do Syntetyka, albo do etykietki Cz³owiek.
Czy jestem oddechem ?
¦wiat³o jest - czy jestem ¶wiat³em ?
Wzniesienie jest - czy jestem wzniesieniem ?

Wspó³uczestnicz±c we wszystkim co jest pojawia siê my¶l, ¿e to po prostu jest, wydarza siê , a JA w ogóle i w ¿adnym sensie nie jestem czymkolwiek konkretnie. Jest wspó³uczestniczenie. Samo Istnienie i do¶wiadczenie. Nazwa ani rola nie maj± znaczenia. Puste slogany.

Tak¿e , hiacyncie, bêdzie wiele "haczyków" nad którymi siê nie pochylaj zanadto. Odczuwanie i przeczuwanie prawd± s± . Nie Twoj±, ale prawd±.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #36 : Sierpieñ 22, 2012, 15:35:58 »

Sen motyla a niedwoisto¶æ

Zhuangzi ¶ni³ o tym, ¿e jest motylem. Lata³ z kwiatka na kwiatek, by³ lekki, wolny i szczê¶liwy. Obudzi³ siê. Czy to Zhuangzi ¶ni³, ¿e by³ motylem, czy to motyl ¶ni, ¿e jest Zhuangzi? W koñcu miêdzy Zhuangzi a motylem musi byæ jaka¶ ró¿nica! To siê zwie Transformacj± Rzeczy.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zhuangzi_(ksiêga)
pozdrawiam Chichot

to o tym lataniu dla Wilka
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 22, 2012, 15:47:30 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

east
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Sierpieñ 22, 2012, 15:47:53 »

Sen motyla a niedwoisto¶æ

Zhuangzi ¶ni³ o tym, ¿e jest motylem. Lata³ z kwiatka na kwiatek, by³ lekki, wolny i szczê¶liwy. Obudzi³ siê. Czy to Zhuangzi ¶ni³, ¿e by³ motylem, czy to motyl ¶ni, ¿e jest Zhuangzi? W koñcu miêdzy Zhuangzi a motylem musi byæ jaka¶ ró¿nica! To siê zwie Transformacj± Rzeczy.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zhuangzi_(ksiêga)
Je¶li po przebudzeniu Zhungazi by³ dalej szczê¶liwy , to nie ma znaczenia kim/czym jest i czy w ogóle jest .Ró¿nice nie maj± znaczenia, kiedy panuje uczucie (tutaj -szczê¶cia) Du¿y u¶miech
Doszukiwanie siê ró¿nic niszczy nastrój snu i znika szczê¶cie. Wtedy znaczenie maj± wy³±cznie ró¿nice.
hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Sierpieñ 22, 2012, 15:50:45 »

W filozofii Zen mówi siê o koncentracji na czynno¶ci, pe³nej i g³êbokiej, prze¿ywaniu ¶wiadomie ka¿dej chwili.
Je¶li oddycham to nie posiadam oddechu ale nim jestem.
Je¿eli stanowiê jak±kolwiek formê energii to jestem ¶wiat³em.
Kiedy za¶ choæby  swoj± uwagê  kierujê w kierunku wzniesienia to nim jestem.
Tu dostrzegam sens powiedzenia "mieæ czy byæ?"
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Sierpieñ 22, 2012, 15:54:06 »

Cytat: blueray21
Czekamy i robimy swoje, ka¿da reakcja to energia, szkoda jej na straty, tyle piêknych rzeczy jest w 3W, byæ mo¿e to koñcówka czasu 3W, aby¶my byli zdolni je zauwa¿yæ.

Masz racjê, ka¿da reakcja, to energia. Tylko, dlaczego tyle jej wydatkujesz na t³umaczenia i wklejanie channelingów?
Pomijam ju¿ zagadnienie ich prawdziwo¶ci. Jednak widzisz w tym jaki¶ sens, nadajesz temu cel.

Reakcja musi byæ, gdy jest akcja. Takie s± prawa, by energia mog³a p³yn±æ, by ¶wiaty mog³y siê przejawiaæ
a ¿ycie ewoluowaæ. Jako istoty obdarzone inteligencj± oraz sercem, kreujmy piêkno.
I nie odbierajmy nikomu jego cz³owieczeñstwa. Bo nikt nie ma bezpo¶redniego dowodu na istnienie syntetyków.
To, ¿e kto¶ czyni wiele z³a nie jest jeszcze dowodem. A i samo z³o nie jest takie jednoznaczne.

Bez wiary w mo¿liwo¶æ w³asnego wzrostu, nastêpuje umieranie. ¦mieræ za ¿ycia.
Dlatego tak wa¿ne jest s³owo, które siê g³osi. By nie u¶miercaæ motyli…  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 22, 2012, 15:56:18 wys³ane przez ptak » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Sierpieñ 22, 2012, 15:54:48 »

Skoro watek o Malcie to polecam to:

Objawienia na Malcie – Borg w Nadur

http://dzieckonmp.wordpress.com/2011/03/19/objawienia-na-malcie-borg-w-nadur/

"Tutaj naj¶wie¿sze orêdzie z 16 marca 2011 roku

Przes³anie z 16 marca 2011, Borg in-Nadur
 Moje drogie dzieci, dzieci bliskie Mojemu Sercu! Przes³anie to kierujê ks Hayden’owi i o.
 David’owi, by przekazali je ludziom.
 Dzieci Moje, czy¿ prorocy nie mówili wiele? Czy nie trwali oni w przygotowywaniu drogi dla
 Mojego Syna, Jezusa? Czy nie zamierzali przekazywaæ wiadomo¶ci ¯ydom? Czasem byli
 wy¶miewani, o¶mieszani czy nawet zabijani. Rzeczywi¶cie Moje dzieci, teraz jest tak jak kiedy¶, wspomnijcie na Noego. Gdyby ludzie zobaczyli was buduj±cych teraz ogromn± arkê, zaczêliby z was drwiæ i obra¿aæ! Mówiliby: „Oni oszaleli!”. Tak, tak by mówili. Noe by³ pos³uszny. Us³ucha³. Us³ucha³ przes³ania danego mu przez Boga.
 Dzieci Moje, w dzisiejszych czasach Niebo równie¿ zsy³a proroków. Naprawdê, Moje dzieci,
 powtarzam wam, Niebo zsy³a wam tych proroków, by¶cie ich s³uchali. Zwróæcie na nich uwagê.
 Moje dzieci. Zwróæcie uwagê na przes³ania, które wam przekazuj±. Zwróæcie uwagê na Moje
 przes³ania. Zwróæcie uwagê na S³owo Bo¿e. I zwróæcie uwagê na Eucharystiê, Moje dzieci. To s± dzisiejsze przes³ania, ale za ma³o zwracacie na nie uwagê.
 Wkrótce bêdziecie musieli zrobiæ u¿ytek z arki Noego, ju¿ wkrótce. Ciê¿kie chmury zbieraj± siê nad Europ±, Moje dzieci. To siê zbli¿a. Spójrzcie co siê dzieje w innych krajach, Moje dzieci. Nie zdajecie sobie sprawy? Wy równie¿ jeste¶cie na tym ¶wiecie, tak jak inni – tak samo. Wkrótce do¶wiadczycie wstrz±sów wokó³ was. Tak, Moje dzieci, wkrótce. Ko¶ció³ równie¿, Moje dzieci, musi do¶wiadczyæ tych wstrz±sów – a raczej przej¶æ przez wewnêtrzne trzêsienie ziemi.
 Musicie siê zmieniæ, Moje dzieci. Naprawdê, dzieci Moje, nie przyczyniajcie siê sami do
 problemów w waszych krajach. B±d¼cie stali w swojej mowie. Podejmujcie decyzje sami, nie
 pozwólcie innym decydowaæ w waszym imieniu. To jest jedno z tych trzêsieñ ziemi, które przyjd± na t± wyspê. Ono ni± wstrz±¶nie. Moje dzieci, proszê was, odepchnijcie te rzeczy daleko od siebie.
 Oddalcie je od siebie poprzez modlitwê ró¿añcow±.
 Straci³am g³os i umêczy³am siê przemierzaj±c wasze ulice. Odmawiajcie ró¿aniec, Moje dzieci. Sami odmawiajcie i namówcie innych by odmawiali. Ró¿aniec jest tarcz± obronn±. Wprowadza pokój w rodziny. Odmawiajcie ró¿aniec i namawiajcie innych, by i oni odmawiali.
 Dziêkujê, ¿e wys³uchali¶cie Mojego wezwania."

hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Sierpieñ 22, 2012, 16:06:14 »

Skoro watek o Malcie to polecam to:

Objawienia na Malcie – Borg w Nadur

http://dzieckonmp.wordpress.com/2011/03/19/objawienia-na-malcie-borg-w-nadur/

"Tutaj naj¶wie¿sze orêdzie z 16 marca 2011 roku

Przes³anie z 16 marca 2011 roku...

Zaiste ¶we¿utkie...:-)

No i wystarczy Eucharystiê w Ko¶ció³ku dla ochrony !

Very Disco na Malcie  !
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #42 : Sierpieñ 22, 2012, 16:11:15 »

W filozofii Zen mówi siê o koncentracji na czynno¶ci, pe³nej i g³êbokiej, prze¿ywaniu ¶wiadomie ka¿dej chwili.

Moje dzieci. Sami odmawiajcie i namówcie innych by odmawiali. Ró¿aniec jest tarcz± obronn±. Wprowadza pokój w rodziny. Odmawiajcie ró¿aniec i namawiajcie innych, by i oni odmawiali.

a wiêc zgodnie z filozofi± Zen- odmawiaj±c ró¿aniec stajemy siê nim,-
hmm, sam nie wiem czy chcê staæ siê ró¿añcem, mo¿e jednak motylem..
Mrugniêcie

hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Sierpieñ 22, 2012, 16:18:44 »

Odmawiaj±c ró¿aniec (nie klepi±c) jeste¶ modlitw± , modlitw± w intencji, kreacj± a na pewno nie stajesz siê wotem modlitewnym  Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 22, 2012, 16:19:53 wys³ane przez hiacynt » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Sierpieñ 22, 2012, 16:20:29 »

Cytat: songo1970
hmm, sam nie wiem czy chcê staæ siê ró¿añcem, mo¿e jednak motylem..

…byleby nie za bardzo ekspanduj±cym, bo kwiatek nie ud¼wignie.  Chichot
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Sierpieñ 22, 2012, 17:09:47 »

Dzieci Moje, w dzisiejszych czasach Niebo równie¿ zsy³a proroków. Naprawdê, Moje dzieci,
 powtarzam wam, Niebo zsy³a wam tych proroków, by¶cie ich s³uchali. Zwróæcie na nich uwagê.
 Moje dzieci. Zwróæcie uwagê na przes³ania, które wam przekazuj±.

W tresci odklepywanych wersow jest jakis algorytm ukryty. Dotyczy to np. sw. geometrii - o tym pisali juz badacze sprzed setek lat.
Powtarzanie specjalnych strof albo przywoluje, albo uwalnia nas ode zlego!

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 22, 2012, 17:17:32 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #46 : Sierpieñ 22, 2012, 17:18:50 »

Wszystko piêknie i ³adnie, ale sk±d pewno¶æ co one przywo³uj±,-
a mo¿e to produkcja Luszu, poza tym jak ju¿ pisa³ Jack to donosi siê do
¶wiata chrze¶cijan, a co z reszt± i z tymi co tego w ogóle nie znaj±,-
czy s± skazani na wieczne potêpienie tylko dlatego, ¿e nie znaj± ró¿añca??

hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Sierpieñ 22, 2012, 17:24:31 »

Mantra,falowanie,wiersz,wibracja,czêstotliwo¶æ,fala, przekaz,informacja,kreacja....
Raczej nie w tre¶ci a w rytmie.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #48 : Sierpieñ 22, 2012, 17:27:56 »

Mantra,falowanie,wiersz,wibracja,czêstotliwo¶æ,fala, przekaz,informacja,kreacja....
Raczej nie w tre¶ci a w rytmie.

i tu siê co¶ zgadza-
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7803.msg101236#msg101236

hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Sierpieñ 22, 2012, 17:34:07 »

A s³owo cia³em siê  sta³o....
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: