Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:10:10

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 0BLICZA DUCHOWO¦CI......  (Przeczytany 5185 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« : Sierpieñ 21, 2012, 12:18:00 »

Co to s± oblicza duchowo¶ci i co to jest etyka stosowana w tych powszechnie dyskusyjnym a moi zdaniem ma³o znanym temacie?
znalaz³am taki wywiad z P. Dorot±, który polecam uwa¿nie pos³uchaæ.
Wyja¶nia on  zasady etyki stosowania swoich mo¿liwo¶ci ingerencji w cudz± przestrzeñ energetyczn± na zasadzie mam mo¿liwo¶ci to mogê ich u¿ywaæ...

Oblicza Duchowo¶ci cz. III - 02.08.2012 - Dorota Krzy¿anowska

http://www.youtube.com/watch?v=13LNhkY4fjs&feature=related

Po obejrzeniu zapraszam do dyskusji , bowiem nawet to co ludzie widz± dziêki swoim mo¿liwo¶ci± poza zmys³ami fizycznymi jest bardzo czêsto przek³amane  z wielu powodów.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 21, 2012, 12:18:30 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Sierpieñ 21, 2012, 12:45:59 »

Wskoczylam na chwileczke, robiac przerwe w zajeciach i od razu zglaszam uwage.
Cwiczenia pani Krzyzanowskiej zapewne jej pomagaja, bo widac, ze zaczela juz cos robic wokol siebie, ja zas z mojej strony zachecam, aby jednak skierowac wieksza uwage na Shaolin Gi Gong, uzupelnia i tlumaczy wiele.
Pozdrawiam

//na pewno Kiarze nie o to chodzilo, ale 12 minut odsiedzialam i tylko to wbilo mi sie do glowy jako istotne do dyskusji//
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 21, 2012, 12:47:14 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Sierpieñ 21, 2012, 12:51:42 »

Chodzi mi po pierwsze i najwa¿niejsze o prawo¶æ i etykê w u¿ywaniu swoich pozazmys³owych mo¿liwo¶ci. Wiêkszo¶æ ludzi u¿ywaj±c ich nie zwraca na to ¿adnej uwagi. Mam co¶... to mogê z tym robiæ co chcê i jak chcê... a to jest blokada we wchodzeniu na kolejne poziomy osobistego rozwoju. Oraz kompletna blokada w prawid³owo¶ci odczytu.

Kiara U¶miech U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Sierpieñ 21, 2012, 12:58:55 »

Takie a nie inne postepowanie ludzi wlasnie z pozazmyslowoscia polega na niewiedzy. Gdyby wiedzieli, ze zawsze sa "on air" i kazde drgniecie wchodzi do bazy danych, to by umieli lepiej kontrolowac instynkty.
To m.in. tam zajmuje sie, ale nie tylko w roli nauczyciela, ale rowniez sprawdzam kody, ktore weryfikuja (bez litosci) poczynania jednostek. Bo nie jest mi wszystko jedno.
Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Sierpieñ 21, 2012, 13:04:56 »

Mi to trochê w g³owie szumi jak za g³êboko oddycham U¶miech Dla ka¿dego co innego mi wystarczy poje¼dziæ trochê na rowerze i ju¿ wszystkie z³e emocje mijaj± Chichot
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Sierpieñ 21, 2012, 13:39:14 »

Witaj Wilku.

Tu nie chodzi o blokowanie emocji i nie konfrontowanie siê z nimi, one s± nam potrzebne w codziennym ¿yciu , bowiem s³u¿± do weryfikacji informacji. chodzi o panowanie nad nimi i nie dawanie siê wci±gaæ w robienie ró¿nych rzeczy z ich powodu.

Kiara U¶miech U¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 12, 2012, 15:10:14 »

Ano dla ka¿dego co innego szacowny Wilk praw Cool
Mi wystarczy parê piwek i hm...z³ych emocji to nie pamiêtam kiedy to ja je mia³em, ale po piwkach to jeszcze mi weselej ni¿ normalnie.
to pa Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 12, 2012, 23:47:24 »

Witaj Wilku.

Tu nie chodzi o blokowanie emocji i nie konfrontowanie siê z nimi, one s± nam potrzebne w codziennym ¿yciu , bowiem s³u¿± do weryfikacji informacji. chodzi o panowanie nad nimi i nie dawanie siê wci±gaæ w robienie ró¿nych rzeczy z ich powodu.

Kiara U¶miech U¶miech
Punkt dla Wilka Chichot
Tutaj te¿ jazda na rowerze, pêd, zmêczenie, rado¶æ , wybijaj± z rytmu ró¿ne emocje, rozpraszaj± my¶li , zeruj± wyobra¿enia.

Uwalnianie nie jest blokowaniem czegokolwiek. Nie jest te¿ panowaniem nad nimi. Po prostu nie nurzasz siê w syfie, a zatem i nie upaprzesz siê nim. One nie maj± siê czego/kogo z³apaæ . Rzeczywisto¶æ pod±¿a za uwag±, a ta jest nieosi±galna dla niskich wibracji bo ca³ym cia³em siê wibruje w pêdzie ¿ycia odmierzanym oddechem .

Czysta wentylacja p³uc wydmuchuje z g³owy wszelkie duperele.

To bardzo prosty sposób bez kombinowania, a co proste to genialne Du¿y u¶miech
Tak trzymaj Wilku !
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 18, 2012, 13:51:49 »

http://imgur.com/a/pg9TG
 Mrugniêcie
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: