Kiara
Gość
|
|
« : Sierpień 22, 2012, 09:34:29 » |
|
Co to jest BliÂźniaczy PÂłomieĂą, skÂąd siĂŞ wzi¹³ i jaka rolĂŞ peÂłni obecnie wobec drugiej swojej czĂŞÂści? MaÂło jest informacji na ten temat , a te ktĂłre sÂą nie do koĂąca sÂą prawdziwe i nie wyjaÂśniajÂą tego zagadnienia. PoniewaÂż ukazaÂł siĂŞ taki przekaz z ktĂłrego treÂściÂą siĂŞ nie do koĂąca zgadzam , postanowiÂłam zacz¹Ì nowy watek. Ale najpierw sugerujĂŞ uwaÂżne przeczytanie przekazu , w kolejnym poÂście wyjaÂśni na czym polegajÂą ró¿nice informacyjne. Kiara Galaktyczne BliÂźniacze PÂłomienie i duchowe prawo przyciÂąganiaby krystal28 in Plejadianie . . Deklan z Plejad, 15 sierpnia 2012. Pozdrawiam was w ten sÂłoneczny poranek z sercem peÂłnym radoÂści i nadziei oczekiwania na wspaniaÂłe czasy, ktĂłre nadchodzÂą. Jestem Deklan i mam gorÂącÂą nadziejĂŞ, Âże moje sÂłowa przyniosÂą pociechĂŞ wielu z was, ktĂłrzy czujÂą siĂŞ osamotnieni i poszukujÂą tego KogoÂś, kto okaÂże siĂŞ waszÂą DrugÂą Po³ówkÂą. ChciaÂłbym podaĂŚ wam trochĂŞ wyjaÂśnieĂą na temat aktualnej dynamiki po³¹czeĂą BliÂźniaczych PÂłomieni i zapraszam wszystkich innych, aby teÂż posÂłuchali tych wieÂści. KierujĂŞ jednak te informacje przede wszystkim do grupy, ktĂłrych BliÂźniacze PÂłomienie nie przebywajÂą na Ziemi, lecz oczekujÂą na spotkanie z wami w Domu. To do was zwracam siĂŞ szczegĂłlnie. Wiele siĂŞ dzieje w tych dniach, ale nie muszĂŞ wam przecieÂż o tym mĂłwiĂŚ! SpĂłjrzcie tylko w niebo pogodnÂą nocÂą. A wÂłaÂściwie jeÂśli o to chodzi, nawet i nie aÂż takÂą pogodnÂą! Zaczynamy teraz otwarcie siĂŞ wam pokazywaĂŚ. Doniesienia o tym sÂą wszĂŞdzie, jeÂśli tylko macie ochotĂŞ je znaleŸÌ. Tylko wtedy, gdy wci¹¿ zaprzeczacie naszemu istnieniu, byĂŚ moÂże nie zorientujecie siĂŞ, Âże Ujawnienie jest w drodze. W koĂącu. Tak tak, w koĂącu. Uwierzcie, gdy wam mĂłwiĂŞ, Âże dla mnie nie mogÂłoby ono siĂŞ odbyĂŚ zbyt wczeÂśnie! RadzĂŞ wam, ÂżebyÂście wziĂŞli te doniesienia na powaÂżnie i pozwolili sobie na trochĂŞ radoÂści i ÂświĂŞtowania z ich powodu. Jak wiecie, musimy zacz¹Ì od maÂłych krokĂłw. Wystraszenie i zszokowanie spoÂłeczeĂąstwa raczej nie zjedna nam powszechnej sympatii, a czy siĂŞ to komuÂś podoba czy nie, my juÂż tu zostaniemy. WspaniaÂłe ‘spotkania po latach’ sÂą w zasiĂŞgu rĂŞki. DÂługo na nie czekaliÂśmy. Moim zdaniem najbardziej ekscytujÂące bĂŞdzie spotkanie siĂŞ peÂłnych stoickiej cierpliwoÂści reprezentantĂłw naszych za³óg naziemnych z ich BliÂźniaczymi PÂłomieniami, ktĂłre zostaÂły na statkach albo w swych rodzinnych gwiazdozbiorach. Ach, to byÂła dla was trudna droga. ZwÂłaszcza, Âże wiĂŞkszoœÌ z was miaÂła od samego poczÂątku wewnĂŞtrzne przekonanie, Âże tego Jedynego KogoÂś nie odnajdziecie na Ziemi. Tak dzieje siĂŞ najczĂŞÂściej w tych zwiÂązkach – jedno z BliÂźniÂąt zostaje, a drugie idzie. Jest to efektywny, choĂŚ niewygodny ukÂład. JednakÂże rodzaj powiÂązania pomiĂŞdzy BliÂźniaczymi PÂłomieniami jest tak g³êboki i nienaruszalny, Âże opiera siĂŞ prĂłbom podwaÂżenia go przez ego oraz efektom dziaÂłania oddzielajÂącej ich zasÂłony w kwestiach komunikacji i subtelnego przewodnictwa. Ta dwĂłjka dalej dziaÂła jako jedno, przeciwstawiajÂąc siĂŞ ró¿nicom w wibracji i wielu zak³ócajÂącym wpÂływom toksycznego Âśrodowiska Ziemi, na jakie to z pary, ktĂłre siĂŞ wcieliÂło, jest tutaj naraÂżone. NiezaleÂżnie od rodzaju ukÂładu BliÂźniĂŞta wszelkich odmian majÂą niewidzialne eteryczne po³¹czenie, ktĂłre wi¹¿e je razem. Biegnie ono z wysokiego serca jednej osoby do drugiej i jest wieczne, dlatego nie moÂże ono zostaĂŚ zerwane. Wiele z waszych nagÂłych przebÂłyskĂłw natchnienia pochodzi od nas, waszych BliÂźniakĂłw, kibicujÂących wam z daleka. Jak czĂŞsto myÂśleliÂście sobie: “ChwileczkĂŞ, jakim cudem w ogĂłle o tym pomyÂślaÂłam/em?…” Macie jakiÂś problem i nagle “Aha!…” i olÂśnienie! A moÂże czasami ogarnia was nagÂłe poczucie ciepÂła i ekstazy bez Âżadnego logicznego powodu? MoÂżecie to zapisaĂŚ na nasze konto, jeÂśli chcecie. To coÂś w rodzaju kosmicznego uÂścisku. CiĂŞÂżko pracujecie i potrzebujecie siĂŞ czuĂŚ kochani. Niech wasze oczekiwania co do tego rodzaju doÂświadczeĂą bĂŞdÂą coraz wyÂższe w miarĂŞ upÂływu dni. ZejÂście siĂŞ razem BliÂźniaczych PÂłomieni to nie bajka, ale prawdziwe spotkanie, ktĂłre juÂż siĂŞ zbliÂża. BÂłogosÂławieni sÂą ci, ktĂłrzy pojawili siĂŞ w ludzkiej inkarnacji razem i w miarĂŞ upÂływu czasu odnaleÂźli siĂŞ nawzajem. Mimo nieuniknionych wyboistych poczÂątkĂłw, ktĂłre byÂły udziaÂłem wiĂŞkszoÂści z tych par, byÂł to dla nich cudowny czas. Po Ujawnieniu ta sama satysfakcja czeka na tych, ktĂłrzy teraz nale¿¹ do zwiÂązkĂłw ³¹czÂących Ludzi i GalaktycznÂą RodzinĂŞ. Duchowe Prawo PrzyciÂągania sprawia, Âże jest niemoÂżliwe, by te ponowne spotkania nie odbyÂły siĂŞ. Prawo to stwierdza, Âże “podobne przyciÂąga podobne”. PrzyciÂągniecie do siebie to, co w najwiĂŞkszym stopniu odzwierciedla wasze unikalne i potĂŞÂżne wzorce energetyczne, waszÂą osobistÂą wibracjĂŞ i matrycĂŞ. My, wasze BliÂźniĂŞta, mamy taki sam wzĂłr energii jak wy, wiĂŞc jest to powĂłd, ÂżebyÂśmy siĂŞ przyciÂągali, nieprawdaÂż? To juÂż siĂŞ wydarza, wiĂŞc zwracajcie bacznÂą uwagĂŞ na znaki, ktĂłre pojawiajÂą siĂŞ wszĂŞdzie wokó³ was. Odbywa siĂŞ rĂłwnieÂż ‘zmiana warty’ oraz zerwanie zasÂłony iluzji. Czy nie zauwaÂżacie, Âże powraca wasza pamiĂŞĂŚ? i tak wÂłaÂśnie ma byĂŚ. Wiecie teraz kim jesteÂście – a jeÂśli jeszcze nie, z pewnoÂściÂą wkrĂłtce sobie o tym przypomnicie. NiektĂłrzy z przewodnikĂłw, ktĂłrzy towarzyszÂą wam od dzieciĂąstwa, odsuwajÂą siĂŞ trochĂŞ na bok, aby wasze BliÂźniacze PÂłomienie mogÂły uzyskaĂŚ swobodny dostĂŞp do waszych kana³ów komunikacji. PojawiajÂą siĂŞ oni jako nowi Przewodnicy, tak moÂżecie to okreÂśliĂŚ. PosÂłuchajcie, naprawdĂŞ posÂłuchajcie, a z ÂłatwoÂściÂą zauwaÂżycie ró¿nicĂŞ. Gdy odrzucicie sterty bzdur, ktĂłrych was nauczono, i zrobicie miejsce na rzeczywistÂą prawdĂŞ, otworzycie siĂŞ na nieskoĂączony wachlarz moÂżliwoÂści i zupeÂłnie nowych rzeczywistoÂści. Niech to ukoi waszÂą tĂŞsknotĂŞ, a waszym podstawowym priorytetem niech stanie siĂŞ wasze duchowe zdrowie. Macie przed sobÂą otwartÂą furtkĂŞ, i zapamiĂŞtajcie moje sÂłowa: odwlekanie tych spraw spowoduje tylko to, Âże wasz stary bagaÂż energetyczny powrĂłci, by was ugryŸÌ. Mimo napiĂŞtych harmonogramĂłw dnia, jakie wci¹¿ macie, postarajcie siĂŞ wygospodarowaĂŚ przynajmniej godzinĂŞ dziennie na medytacjĂŞ, a najlepiej wiĂŞcej. To trudne, zgadza siĂŞ, ale moÂżecie tego dokonaĂŚ. W jakikolwiek sposĂłb, jaki wydaje siĂŞ wam najlepszy, wezwijcie wasze BliÂźniacze PÂłomienie aby wam siĂŞ ukazaÂły w sposĂłb nie zanadto symboliczny, bezpoÂśredni i prosty do zrozumienia. OkreÂślcie to jasno, gdyÂż wielu waszych Ukochanych nigdy nie byÂło w waszej sytuacji i moÂże nie pojmowaĂŚ waszej potrzeby prostoty. ByĂŚ moÂże bĂŞdzie to wymagaÂło paru prĂłb i podejœÌ, ale z przyjemnoÂściÂą wam mogĂŞ obiecaĂŚ, Âże oni rzeczywiÂście siĂŞ ujawniÂą. Och, znĂłw siĂŞ pojawia to magiczne sÂłowo…Ujawnienie. BÂądÂźcie silni. Oczekiwanie juÂż prawie siĂŞ skoĂączyÂło. Z pokÂładu statku, z powierzchni Ziemi i z morskim g³êbin – jestem Deklan z DruÂżyn Wyjazdowych. Zaufajcie dziÂś moim sÂłowom i wiedzcie, Âże ja i wielu innych waszych Braci wprowadza te sÂłowa w czyn i przeÂżywa swe doÂświadczenia ramiĂŞ ramiĂŞ z wami. Trzymajcie swe stopy na ziemi, a oczy wpatrzone w niebo. PrzekazaÂła AuroRa Le Copyright © Bella Capozzi http://theangeldiaries.org/2012/08/15/declan-of-the-pleiades-galactic-twin-flames-and-the-spiritual-law-of-attraction-by-bella-capozzi-aurora-le-august-15-2012/PrzetÂłumaczyÂła wika http://krystal28.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
hiacynt
Gość
|
|
« Odpowiedz #1 : Sierpień 22, 2012, 09:57:00 » |
|
Coraz bardziej zastanawiaj¹cym jest fakt i¿ ruszy³a jakby "walka" o uwolnionych ludzi. Zewsz¹d dochodz¹ informacje o tym ¿e ludzkoœÌ dochodzi do momentu samostanowienia i teraz wszelakie byty wo³aj¹ na ró¿ne sposoby: do mnie,do mnie! Czy¿ nie jest to dziwne a wrêcz podejrzane? Jak¿e ³akomym k¹skiem musi byÌ nasza uwolniona energia. Dlaczego tak nie mog¹ siê nas doczekaÌ?
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #2 : Sierpień 22, 2012, 09:59:36 » |
|
Coraz bardziej zastanawiaj¹cym jest fakt i¿ ruszy³a jakby "walka" o uwolnionych ludzi. Zewsz¹d dochodz¹ informacje o tym ¿e ludzkoœÌ dochodzi do momentu samostanowienia i teraz wszelakie byty wo³aj¹ na ró¿ne sposoby: do mnie,do mnie! Czy¿ nie jest to dziwne a wrêcz podejrzane? Jak¿e ³akomym k¹skiem musi byÌ nasza uwolniona energia. Dlaczego tak nie mog¹ siê nas doczekaÌ?
po prostu kaÂżdy chciaÂłby darmowe "bateryjki"
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2012, 09:59:53 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #3 : Sierpień 22, 2012, 10:10:29 » |
|
MyÂślĂŞ, hiacyncie, Âże oceniasz to zjawisko (nie wiem jak to nazwaĂŚ) w kategoriach 3 wymiaru, podczas gdy to jest bardziej skomplikowane niÂż myÂślisz, i dobrze, Âże taki wÂątek powstaÂł.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
hiacynt
Gość
|
|
« Odpowiedz #4 : Sierpień 22, 2012, 10:12:10 » |
|
Rozumiem ¿e generujemy,skupiamy ,jesteœmy energi¹ i jako skoncentrowane Ÿród³o mo¿emy coœ zasilaÌ (lub kogoœ kto wie jak i chce z tej energi korzystaÌ) ale czy¿ nie lepiej by³oby zamiast "iœÌ do pracy" za³o¿yÌ "w³asn¹ dzia³alnoœÌ" wy³¹cznie na swój rachunek? Skoro nasz potencja³ jest tak cenny...
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #5 : Sierpień 22, 2012, 10:20:56 » |
|
blue ma racjĂŞ- sytuacja teraz zmienia siĂŞ b.dynamicznie,- i po mojemu, "gra" siĂŞ toczy jeszcze tylko o niezdecydowanych..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
hiacynt
Gość
|
|
« Odpowiedz #6 : Sierpień 22, 2012, 10:29:35 » |
|
MyÂślĂŞ, hiacyncie, Âże oceniasz to zjawisko (nie wiem jak to nazwaĂŚ) w kategoriach 3 wymiaru, podczas gdy to jest bardziej skomplikowane niÂż myÂślisz, i dobrze, Âże taki wÂątek powstaÂł.
Nawet jeœli dysponujê niezwykle kreatywn¹ wyobraŸni¹ to i tak zapewne rzeczywistoœci i mo¿liwoœci innych wymiarów nie obejmê. Pytanie czy owe ró¿ne frakcje,floty,federacje to "zak³ady pracy", "biura podró¿y" czy "wy¿sze uczelnie" a mo¿e jeszcze co innego... blue ma racjê- sytuacja teraz zmienia siê b.dynamicznie,- i po mojemu, "gra" siê toczy jeszcze tylko o niezdecydowanych..
A zatem z kim Ty zdecydowa³eœ "pójœÌ dalej" ? Bo ja jeszcze nie wiem z kim,dok¹d , po co i jak. Ale wiem ju¿ ¿e w tê drogê ruszy³em... scali³em posty songo
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2012, 10:42:09 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #7 : Sierpień 22, 2012, 10:41:45 » |
|
blue ma racjĂŞ- sytuacja teraz zmienia siĂŞ b.dynamicznie,- i po mojemu, "gra" siĂŞ toczy jeszcze tylko o niezdecydowanych..
A zatem z kim Ty zdecydowa³eœ "pójœÌ dalej" ? Bo ja jeszcze nie wiem z kim,dok¹d , po co i jak. Ale wiem ju¿ ¿e w tê drogê ruszy³em... chodzi³o mi bardziej o opcje- œwiat³a i ciemnoœci,- a co do galaktycznych federacji, itp., to na pewno siê nie przy³¹czam- bo wyl¹duje w jakimœ labolatorium jak pisze Lady
|
|
|
|
|
|
|
Wilk
Gość
|
|
« Odpowiedz #8 : Sierpień 22, 2012, 11:52:36 » |
|
Dobra ale ktĂłrzy sÂą od ÂświatÂła
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #9 : Sierpień 22, 2012, 12:01:06 » |
|
Dobra ale którzy s¹ od œwiat³a to najwiêksza trudnoœÌ w tej "grze",- demony i androidy wygl¹daj¹ dok³adnie tak jak ludzie
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #10 : Sierpień 22, 2012, 12:07:39 » |
|
Niezupelnie tak samo - oczy maja inne (martwe). hiacynt cyt Pytanie czy owe ró¿ne frakcje,floty,federacje to "zak³ady pracy", "biura podró¿y" czy "wy¿sze uczelnie" a mo¿e jeszcze co innego... Wszystko na raz - tak jak funkcjonuje "panstwo" jako organizm i ma rozne ministerstwa. To tak wlasnie poukladane sa te federacje, frakcje, grupy etc. tylko maja wieksza sile razenia. Wiedza wiecej i porozumiewaja sie miedzy soba, przebywajac wsrod innych - to elita. Poczytaj np. o illuminatach, elitach i Templariuszach, to dowiesz sie jak to dziala.
|
|
|
|
|
|
|
hiacynt
Gość
|
|
« Odpowiedz #11 : Sierpień 22, 2012, 12:35:47 » |
|
Czyta³em ju¿ wiele a jeszcze siê nie dowiedzia³em. A co zrobiÌ z informacj¹ o BliŸniaczym p³omieniu? UcieszyÌ siê ¿e mam bratni¹ duszê gdzieœ w kosmosie? DowartoœciowaÌ ¿e jestem jak jakaœ gwiezdna,wy¿ej rozwiniêta istota ? MarzyÌ o po³aczeniu? A mo¿e kiedy otworz¹ siê obiecywane niezwyk³e mo¿liwoœci, mam spoœród wielu opcji wybraÌ podró¿ akurat na Plejady?
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2012, 12:36:17 wysłane przez hiacynt »
|
|
|
|
|
Wilk
Gość
|
|
« Odpowiedz #12 : Sierpień 22, 2012, 12:44:07 » |
|
Z tÂą bliÂźniaczÂą duszÂą kojarzy mi siĂŞ szukanie swojej prawdziwej miÂłoÂści tu na Ziemi
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #13 : Sierpień 22, 2012, 12:56:24 » |
|
Dyskusjê o wiarygodnoœci flot, channelingów itp. proponujê przenieœÌ do nowo za³o¿onego w¹tku "Dezinformacja..." aby nie robiÌ "offtop"a. http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8423
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #14 : Sierpień 24, 2012, 11:22:05 » |
|
Wracaj¹c do "bliŸniaczego p³omienia" , co to jest ten bliŸniaczy p³omieù i sk¹d on siê wzi¹³? Czy naprawdê tak bardzo za nim têsknimy i chcemy siê z nim po³¹czyÌ, czy byli byœmy z nim szczêœliwi? S¹dzê i¿ macie w pamiêci emblemat Zakonu Templariuszy dwóch jeŸdŸców na jednym koniu odwróconych do siebie plecami? Poniek¹d jako jeden z aspektów informacji ma to odniesienie równie¿ do bliŸniaczego p³omienia , ale z wczeœniejszego okresu. Czyli przed roz³¹czeniem dwóch aspektów trzeciowymiarowego Ducha ( astralnej matrycy) czyli jeszcze z przed eksperymentu Atlantydzkiego powoduj¹cego to rozdzielenie. Dwa aspekty duszy to dwa ró¿ne "interesy" w jednym ciele nios¹cym je czyli na jednym koniu ( kiedyœ tak mistycznie przedstawiano cia³o materialne s³u¿¹ce jako pojazd duszy), istnia³ w III wymiarze konflikt miedzy chêci¹ przejawu dobra wiedzy lewej strony i szko³y lewego oka Horusa , a wiedzy prawej strony i szko³y prawego oka Horusa), zwyczajnie konflikt o dominacje nad kobiecoœci¹- lewostronn¹ , któr¹ to dominacjê egzekwowa³a strona mêska- prawostronna z u¿yciem swojej wiêkszej si³y miast szukaÌ po³¹czenia harmonijnego. Tak by³o i by³a to droga doœwiadczalnej nauki na œcie¿ce osobistego rozwoju duchowego ka¿dego z nas. Co zatem zaproponowali bardzo przebiegli Atlantydzcy mistrzowie wiedzy tajemnej? Bardzo prost¹ rzecz , rozdzielenie raz na zawsze sk³óconych aspektów i danie im szansy ¿ycia indywidualnego oraz realizowania siebie za pomoc¹ swojej wizji dobra. Ka¿dy kto wyrazi³ zgodê na to rozdzielenie ( dokona³a tego wiêkszoœci , ale nie wszyscy) od tej pory zacz¹³ posiadaÌ swój bliŸniaczy p³omieù. Bowiem rozdzielony "ogieù ¿ycia" na dwie czêœci , na dwa aspekty osobowoœciowe rodzi³ siê ju¿ w indywidualnych cia³ach fizycznych jako oddzielny cz³owiek ze swoimi prawami i potrzebami doœwiadczeù ze wzglêdu na dalszy osobisty rozwój. Ten podstêpny mêski plan w³adców mia³a zwiêkszyÌ iloœÌ silniejszych aspektów mêskich i os³abiÌ znacznie moc aspektu ¿eùskiego , którym ³atwiej da³o by siê w³adaÌ. By³ to pierwszy "wysiew" Energii z ogniem ¿ycia na ziemi , rzec mo¿na w 100% i¿ te rozdzielone Energie to prawowici ziemianie. Jednak to rozdzielenie os³abi³o energetycznie równie¿ o 50% wszystkich jego inspiratorów bo pozbyli siê swojej ¿eùskiej strony , a zarazem swojej intuicji i wiêkszej czêœci wiedzy duchowej , która by³a przynale¿na aspektowi ¿eùskiemu i kobiecoœci. KobiecoœÌ zachowa³a swoj¹ wiedzê , intuicjê i m¹droœÌ , ale straci³a si³ê realizacji wizji swojego dobra. Nie by³ to plan perfekcyjny, bowiem na zawsze nie mo¿na dokonaÌ pozbawienia rozdzielone aspekty swoich drugich osobowoœci. Nie mo¿na poniewa¿ ogieù ¿ycia samoistnie d¹¿¹cy do wzorca harmonii wewnêtrznej i zacz¹³ odbudowywaÌ swój wzorzec pierwotny. Wyd³u¿y³a siê tylko znacznie droga rozwoju osobistego ka¿dej rozdzielonej Energii. KobiecoœÌ do tej pory uczy siê wzmacniania swojej mocy wewnêtrznej , a mêskoœÌ przywraca w sobie intuicjê i wiedzê kobiecoœci. Temu s³u¿y mnóstwu naszych wcieleù w ro¿nych rolach z prze¿ywaniem przeró¿nych sytuacji ¿yciowych. Plany przed urodzeniowe ka¿dego z nas to wypadkowa potrzeb nauki z niezbêdnymi zdarzeniami, czyli lekcjami ¿ycia. Bowiem d¹¿ymy do naszej doskona³oœci , czyli ka¿dej indywidualnej Energii. A co z naszymi rozdzielonymi aspektami? S¹ nam bardzo bliskie uczuciowo, gdy je spotykamy na planie fizycznym zawsze budzi siê do nich podœwiadomie g³êbokie uczucie ( bo pierwotne uczucia mi³oœci nigdy nie gin¹, niesiemy je w sobie ca³y czas. Dlatego gdy obudzi³o siê ono kiedyœ do kogoœ , przy kolejnym spotkaniu budzi ta osoba w nas podœwiadomie wiêksz¹ lub mniejsz¹ sympatiê. Jak¹, zale¿n¹ od wielkoœci dawnych uczuÌ), ale jako ju¿ odmienne indywidualnoœci rozwijamy siê po swojemu , posiadamy bowiem identyczne wolnostojeùstwo. Zatem jako inna indywidualnoœÌ , czêsto o bardzo ró¿nej wibracji "BRW" ( barwa i moc osobistej wibracji) poszukuj¹ jako swojej ukochanej , lub ukochanego zupe³nie innej osoby ni¿ dawny bliŸniaczy p³omieù o zbli¿onym do obecnego swojego BRW. Powstaj¹ wówczas grupy ju¿ nie bliŸniaczych p³omieni, a Energii splecionych mi³oœci¹, bowiem w wielu bardzo inkarnacjach te kochaj¹ce siê bardzo Energie , wcielaj¹c siê na ziemi przepiêknie ( oczywiœcie zawsze na miarê swojego kolejnego poziomu rozwoju uczuÌ) splataj¹ siê tymi uczuciami. Czym bardziej œwietliste s¹ te energie, czym wiêksza maj¹ wibracjê uczuÌ tym piêkniejszy i bardziej doskona³y jest ten splot mi³oœci coraz bardziej bezwarunkowej. Ona i tylko ona mi³oœÌ tworzy coraz piêkniejsze zdarzenia na miarê uczuÌ splataj¹cych siê Energii. Przepiêknie i w bardzo prosty sposób t³umaczy to filmik wklejony przez Lucyfera w innym zupe³nie temacie. Dziêki serdeczne Lucyfer bardzo mi pomog³eœ przypadkowo w wyt³umaczeniu tematu. Magnetyzm http://www.youtube.com/watch?v=eIS21TrqCUE&feature=player_embeddedTu jest w bardzo prosty sposób wyt³umaczona zasada tworzenia œwiata fizycznego, oczywiœcie potrzebna jest jeszcze inna wiedza , ale zasada jest taka. Energia mêska i ¿eùska ³¹cz¹ca siê to dwa otworzone trójk¹ty, wir energetyczny , to ich splot uczuÌ, ma³a kuleczka to energia zewnêtrzna tworz¹ca fizycznoœÌ ( gdy j¹ zagêszczamy) lub tylko œwiat energetyczny , która moc¹ centrum wiru wyrzucana jest na jego obrze¿e tworz¹c zdarzenia ( œwiaty) zale¿ne jakoœci¹ od mocy uczuÌ splecionych Energii. Wiemy ju¿ dawno od Dana Wintera i¿ tylko mi³oœÌ tworzy na horyzoncie zdarzeù! Zatem jaka mi³oœÌ takie tworzenie , czyli taki œwiat!A co do tego maj¹ bliŸniacze p³omienie? Otó¿, z powodu zupe³nie innych potencja³ów oraz indywidualnoœci na która wchodzi iloœÌ wcieleù , rodzaj radzenia sobie na drodze ¿ycia i tworzenie w sobie BRW - osobistej wibracji s¹ ju¿ zupe³nie inne od siebie. Czasami ta ró¿nica jest olbrzymia. Zamiast siê przyci¹gaÌ one siê odpychaj¹ chc¹c ¿yÌ i realizowaÌ siebie po swojemu, w koùcu po to by³o po to rozdzielenie. Nie mo¿na ju¿ na si³ê ³¹czyÌ dawnych bliŸniaczych p³omieni gdy¿ one na drodze ¿ycia znalaz³y swoje ukochane, Energie splecione. Ale zakodowano w nas ,( powtarzaj¹c ci¹gle mit o powrocie do bliŸniaczego p³omienia) têsknotê za nim) , a my tak naprawdê têsknimy za piêkn¹ i szczêœliw¹ mi³oœci¹ , a nie za dawnymi niezbyt szczêœliwymi wspomnieniami. Nie ma obawy , nie bêdziemy siê ponownie ³¹czyli z naszymi dawnymi bli¿niaczymi p³omieniami, ka¿dy z nas ma swoj¹ Energiê splecion¹ , jest w drodze budowania z ni¹ najpiêkniejszej mi³oœci, która kiedyœ uzyska swoj¹ najwiêksz¹ doskona³oœÌ , mi³oœci bezwarunkowej. Na razie jesteœmy w drodze nauki dochodzenia do niej. Oczywiœcie bardzo niewiele osób na ziemi obecnie odnalaz³o fizycznie swoj¹ Energiê splecion¹, w IV wymiarze zaistnieje mo¿liwoœÌ takiego spotkania , bo nie wszystkie s¹ obecnie wcielone. Czasami lepiej gdy wspieraj¹ nas One tylko energetycznie w dokoùczeniu realizacji planu przed urodzeniowego , zakaùczaj¹cego nasz¹ trzeciowymiarow¹ naukê. Ale wszystko jeszcze przed nami, kolejne lekcje rozwojowe to w du¿ej mierze ¿ycia z Energi¹ splecion¹. Zatem wcale nie o bli¿niaczy p³omieù nam teraz chodzi , po³¹czenie ponowne z nim cofnê³o by nas w rozwoju do czasów Atlantydy z przed roz³¹czenia. Skasowa³o by to w nas ca³y d³ugi proces samorozwoju indywidualnego i bardzo , ale to bardzo obni¿y³o wibracje osobiste. Czyli uniemo¿liwi³o dalszy proces wznoszenia siê oraz wejœcia w IV wymiar. Zreszt¹ bez zgody obydwu dawno temu rozdzielonych bliŸniaczych p³omieni takie po³¹czenie nie by³o by mo¿liwe. Jednak nasi galaktyczni ci¹gle snuja jakieœ plany podstêpnego wykorzystania ludzkiej niewiedzy, ale ja temu mowê NIE! NIE! NIE! jako wykorzystaniu braku œwiadomoœci u ludzkoœci. Kto pozna dok³adnie zasadnoœÌ zagadnienia i ca³a wiedzê o nim , podejmie decyzjê po³¹czenia w dawn¹ jedniê... z bliŸniaczym p³omieniem, to proszê bardzo , wolnostojeùstwo jest respektowane w 100%, ale ca³ym baga¿em wiedzy o temacie, a nie kolejna manipulacja jej czêœci¹ i naszymi uczuciami z brakiem wiedzy o skutkach przysz³oœciowych. Kiara ps. Fajnie mieÌ poczucie humoru i potrafiÌ bawiÌ siê swoimi "zak³aczonym".. b³êdami literowymi , ale lepiej gdy czytelnicy odnajd¹ w tekœcie jego prawdziwe wartoœci i skomentuj¹ je, a nie tylko wyszukuj¹ "zak³aczonych" œmiesznostek...
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 12:00:29 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 13, 2012, 14:06:24 » |
|
na razie tylko link, coÂś siĂŞ pokrĂŞciÂło http://livestre.am/48dpq
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 13, 2012, 14:36:51 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 13, 2012, 14:16:14 » |
|
ZamieĂą proszĂŞ wstawki bo sÂą inne tematycznie, daj tÂą na miejsce poprzedniej , bo tamta jest o bliÂźniaczym pÂłomieniu a ta o piramidach na Antarktydzie. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 14, 2012, 08:55:50 » |
|
a wiêc ja napiszê krótko w komentarzu do "Wieœci z kosmosu 12.09.2012",- o bliŸniaczym p³omieniu- to dusza która aby przyœpieszyÌ naukê decyduje siê na równoleg³¹ inkarnacjê rzeùsk¹ i mêsk¹ w tym samym czasie i miejscu(planecie),- natomiast bliŸniacza dusza- to dusze o podobnym/zbli¿onej sygnaturze energetycznej. Wiêcej w materiale http://livestre.am/48dpqpoza tym info. o piramidach na antarktydzie, ufo na dnie ba³tyku i inne.
PS. coœ siê sta³o z wklejaniem/linkowaniem materia³ów filmowych ze strony macierzystej i w okienku na forum losowo pokazuj¹ siê ró¿ne odcinki Wieœci z K..
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2012, 10:37:57 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 14, 2012, 10:36:56 » |
|
To oznacza, ¿e na stronie Ÿród³owej pod ustalonym adresem zmienia siê materia³, ale na pewno sekwencyjnie, a nie losowo. Trzeba próbowaÌ ustaliÌ inn¹ lokalizacjê tego materia³u na stronie, zwykle g³êbiej, na podstronach, gdy¿ "webmajstry" próbuj¹ "oszczêdzaÌ" miejsce wstawiaj¹c sekwencjê materia³ów w jednym okienku.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 14, 2012, 11:06:26 » |
|
a wiêc ja napiszê krótko w komentarzu do "Wieœci z kosmosu 12.09.2012",- o bliŸniaczym p³omieniu- to dusza która aby przyœpieszyÌ naukê decyduje siê na równoleg³¹ inkarnacjê rzeùsk¹ i mêsk¹ w tym samym czasie i miejscu(planecie),- natomiast bliŸniacza dusza- to dusze o podobnym/zbli¿onej sygnaturze energetycznej. Wiêcej w materiale http://livestre.am/48dpqpoza tym info. o piramidach na antarktydzie, ufo na dnie ba³tyku i inne.
PS. coœ siê sta³o z wklejaniem/linkowaniem materia³ów filmowych ze strony macierzystej i w okienku na forum losowo pokazuj¹ siê ró¿ne odcinki Wieœci z K.. Ludzie opowiadaj¹ ró¿ne teorie na temat zrozumienia œwiata Energii ale nie wszystkie s¹ prawdziwe. Ja wiem i wiedza ta pochodzi z przestrzeni Myœlicieli Zaœwiatowych i¿ Ka¿da Energia-Duch wysy³a w tym samym czasie w przestrzeù œwiata fizycznego TYLKO JEDEN OGIEà ¯YCIA czyli ISKRà WCIELAJ¥C¥ SIà -DUSZà . Nie ma nigdy dwóch równoczeœnie w dwóch ro¿nych formach mêskiej i ¿eùskiej ani w takich samych. Owszem roz³¹czenie Jednej Energii - Jednego Ognia ¯ycia na dwa BliŸniacze p³omienie nast¹pi³o na Atlantydzie dzia³o siê to na poziomie 3 czakry , czakry mocy, ale nasze po³¹czenia ze sob¹ ZAWSZE istniej a przez czakrê serca, uczuciami a nie moc¹ i emocjami. Nie mniej jednak ka¿dy z tych roz³¹czonych P³omieni od tamtej pory jest absolutn¹ indywidualnoœci¹ , niepowtarzaln¹ , która ju¿ nie z³¹czy siê ze swoim oddzielonym BliŸniaczym P³omieniem. Gdy siê spotykamy na ziemi zawsze budz¹ siê w nas wspomnienia wielkiej jednoœci uczuciowej i bliskoœci osobowoœciowej, doznajemy przepiêknych uczuÌ w sercu a nie w czakrze splotu s³onecznego. Naprawdê wiem o czym piszê bo spotka³am na ziemi mój BliŸniaczy P³omieù, przesz³am sama dosyÌ d³ug¹ i nie ³atwa drogê zrozumienia co nas wewnêtrznie ³¹czy i dlaczego tak du¿o zewnêtrznie dzieli. Spotkaliœmy siê poznaliœmy , jednak ka¿de z nas ma swoj¹ wybrana drogê i nie mamy zamiaru siê ze sob¹ ³¹czyÌ ponownie. Czy siê wymieniamy wiedz¹ na polu energetycznym? Tak jak z ka¿dym kto jest zainteresowany i chce poznaÌ wiedzê innych, wszyscy to czyni¹ w swoich rodzinach energetycznych. Po roz³¹czeniu jesteœmy ( chocia¿ z tej samej materii istnienia) to zupe³nie inni , o innej nieco wra¿liwoœci i innych drogach realizowania w³asnego rozwoju. Niesiemy w sobie bardziej rozwiniête osobowoœci przy których zostaliœmy œwiadomie podczas rozdzielenia , ale i jedne i drugie nadal s¹ w trakcie dalszego rozwoju. Natomiast Rodzina Energetyczna to Energie o bardzo podobnej wibracji , mocy i barwie wydzielone prawie równoczeœnie z oceanu ¿ycia. Posiadaj¹ w ten sposób bliskoœÌ zrozumienia siê i realizacji swoich zamys³ów w prawie identycznym systemie wartoœci. One s¹ sobie bardziej bliskie ( w ziemskim zrozumieniu powi¹zaù rodzinnych) ni¿ ludzkie rodziny, bo wiêcej je ³¹czy na polu uczuÌ ni¿ dzieli na polu materii co w ludzkich rodzinach jest rzadkoœci¹. Nie mniej jednak wszystkie po³¹czenia Dusz- Energii istniej¹ tylko przez uczucia w bardziej lub mniej otworzonej czakrze serca. Zatem s¹ wiêksze silniejsze. lub s³absze albo ich nie ma prawie. Tak naprawdê nie ma zwi¹zków materialnych w uk³adach Energii wcielaj¹cych siê , materia , œwiat fizyczny jest tylko sposobem pokazania uczuÌ na swoim tle. Wówczas mo¿emy dopiero zobaczyÌ ( przez dokonywanie wyborów i stawanie siê bardziej wra¿liwymi) jaki poziom uczuÌ reprezentujemy i jaki posiadaj¹ Ludzie obok nas. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2012, 11:23:24 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 14, 2012, 12:29:01 » |
|
..wÂłaÂściwie dla mnie obecnie mniejsze znaczenie ma ktĂłra wersja jest wÂłaÂściwa, a moÂże obydwie,- z tym, Âże buddyzm przewiduje w wyjÂątkowych przypadkach("MaÂły Budda") takÂą opcje. Tak czy owak miaÂłem podobne doÂświadczenia i w tamtym czasie nie mogÂłem ich zrozumieĂŚ, a teraz pojawiajÂą siĂŞ wyjaÂśnienia.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 14, 2012, 14:08:03 » |
|
Je¿eli zrobiona kopia, klon otrzyma jako program ¿ycia cudze doœwiadczenia , to mo¿e to wygl¹daÌ jak bli¿niaczy p³omieù , ale ten twór nie niesie w sobie Ognia ¯ycia i jego doœwiadczenia nie posiadaj¹ rangi wiedzy dla nikogo. S¹ jedynie zapisem informacyjnym. Tak samo je¿eli chodzi o rozwój Ducha-Energii nic co jej wewnêtrzne nie buduje jej wiedzy rozwojowej, wszystko trzeba prze¿yci samemu , to wówczas posiada siê wiedzê. Gdy nastêpuje wcielenie Energia- Matka- Matryca nad przestrzenna ³¹czy swojego awatara - Cz³owieka ze sob¹ tzw. z³otym sznurem , serce z sercem, jedno serce z jednym sercem a nie dwoma czy trzema. owszem on jest te¿ po³¹czony tzw. srebrnym sznurem z Matryc¹ Matk¹ astraln¹ jest to po³¹czenie z czakr¹ splotu s³onecznego. W ten sposób Energia mo¿e w jednym wcieleniu osi¹gaÌ równoczeœnie wiedzê z dwóch poziomów przez tego samego Cz³owieka. Ale nadal jednego a nie dwóch.Inn¹ sprawa jest , która z tych matek , Matryc osi¹ga dominacjê w Ludzkim ¿yciu? to jest absolutnie zale¿ne od rozwoju osobistego Cz³owieka. Albo wybiera styl ¿ycia w podstawowej wersji oparty na uzale¿nieniu Energii od materii i doznaniach uczuÌ emocjonalnych, wówczas realizuje zamys³ planu matrycy astralnej. Albo wybiera rozwój duchowy wy¿szego rzêdu, wówczas realizuje plan matrycy -Matki na przestrzennej i Energia w³ada materi¹ uniezale¿nia siê ona od œwiata emocji kreowanego dla niej przez materiê. Jednak zawsze takich doœwiadczeniach dualistycznych uczestniczy tylko jedno wcielenie Energii w tym samym czasie. ¯e Buddyœci przekazuj¹ takie bzdury o dwóch równoczeœnie wcielonych iskrach ¿ycia jednej Energii , to mnie bardzo dziwi. Nie dziwi mnie ¿e nieœwiadomi tych k³amstw ludzie wierz¹ w nie. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 14, 2012, 14:59:54 » |
|
Jednak zawsze takich doœwiadczeniach dualistycznych uczestniczy tylko jedno wcielenie Energii w tym samym czasie. ¯e Buddyœci przekazuj¹ takie bzdury o dwóch równoczeœnie wcielonych iskrach ¿ycia jednej Energii , to mnie bardzo dziwi. Nie dziwi mnie ¿e nieœwiadomi tych k³amstw ludzie wierz¹ w nie. Kiara nigdzie nie napisa³em tak szczegó³owo jak ty to rozró¿niasz na sk³adowe/elementy,- mi chodzi o sam¹ koncepcje, a ju¿ czy s¹ z³ote czy srebrne sznury- to ja nie wiem i buddyœci te¿ nie przedstawij¹ swych filozofii w tak szczegó³owy sposób jak ty.
Ludzie opowiadaj¹ ró¿ne teorie na temat zrozumienia œwiata Energii ale nie wszystkie s¹ prawdziwe. Ja wiem i wiedza ta pochodzi z przestrzeni Myœlicieli Zaœwiatowych i¿ Ka¿da Energia-Duch wysy³a w tym samym czasie w przestrzeù œwiata fizycznego TYLKO JEDEN OGIEà ¯YCIA czyli ISKRà WCIELAJ¥C¥ SIà -DUSZà . Nie ma nigdy dwóch równoczeœnie w dwóch ro¿nych formach mêskiej i ¿eùskiej ani w takich samych. Kiara sk¹d pewnoœÌ, ¿e to ju¿ wszystko i nie ma innych mo¿liwoœci,- czy to te¿ zagwarantowali i tak "powiedzieli" i w koùcu czy "myœliciele" na pewno wiedz¹ wszystko?
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2012, 15:20:14 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 16, 2012, 12:43:07 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2012, 12:54:33 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 16, 2012, 14:32:34 » |
|
Ka¿de nasze osobiste wysianie z siebie ziarna ¿ycia , lub zaowocowanie nim ( jak mówi¹ Myœliciele) tworzy nasz osobisty bli¿niaczy p³omieù. wiadomo i¿ on jest nam najbli¿szy ze wzglêdu na to osobiste wydzielenie go jak "urodzenie dziecka"... Jednak w g³êbszym zrozumieniu bliŸniaczoœci to wszyscy jesteœmy dla siebie bli¿niaczymi p³omieniami z bli¿szego lub dalszego po³¹czenia z g³ównym rdzeniem ognia ¿ycia. Ta "odleg³oœÌ " od rdzenia i czas wysiewu tworzy rodziny energetyczne , których bliskoœÌ zawiera siê w granicach tworz¹cych ich osobowoœÌ wibracji. Zatem wniosek jest nastêpuj¹cy; 1. Tak naprawdê wszyscy jesteœmy bliŸniaczym rodzeùstwem jednego ognia, ale posiadaj¹cym ro¿ne osobowoœci ze wzglêdu na moment wydzielenia oraz osobist¹ moc i barwê. 2.BliŸniaki bywaj¹ identyczne i zarazem ro¿ne w swojej identycznoœci jak wszystkie krople wody niezale¿nie sk¹d pochodz¹. Bliskie podobieùstwo uwarunkowane jest bezpoœrednim wydzieleniem ze wspólnego Ÿród³a ognia ¿ycia, inaczej podzieleniem go. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
|