Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:14:16

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: BLI¯NIACZY P£OMIEÑ.  (Przeczytany 56325 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« : Sierpieñ 22, 2012, 09:34:29 »

Co to jest Bli¼niaczy P³omieñ, sk±d siê wzi±³ i jaka rolê pe³ni obecnie wobec drugiej swojej czê¶ci?
Ma³o jest informacji na ten temat , a te które s± nie do koñca s± prawdziwe i nie wyja¶niaj± tego zagadnienia.
Poniewa¿ ukaza³ siê taki przekaz z  którego tre¶ci± siê nie do koñca zgadzam , postanowi³am zacz±æ nowy watek.
Ale najpierw sugerujê uwa¿ne przeczytanie przekazu , w kolejnym po¶cie wyja¶ni na czym polegaj± ró¿nice informacyjne.

Kiara U¶miech U¶miech

Galaktyczne Bli¼niacze P³omienie i duchowe prawo przyci±gania

by krystal28 in Plejadianie

.

.

Deklan z Plejad,  15 sierpnia 2012
.

Pozdrawiam was w ten s³oneczny poranek z sercem pe³nym rado¶ci i nadziei oczekiwania na wspania³e czasy, które nadchodz±. Jestem Deklan i mam gor±c± nadziejê, ¿e moje s³owa przynios± pociechê wielu z was, którzy czuj± siê osamotnieni i poszukuj± tego Kogo¶, kto oka¿e siê wasz± Drug± Po³ówk±. Chcia³bym podaæ wam trochê wyja¶nieñ na temat aktualnej dynamiki po³±czeñ Bli¼niaczych P³omieni i zapraszam wszystkich innych, aby te¿ pos³uchali tych wie¶ci. Kierujê jednak te informacje przede wszystkim do grupy, których Bli¼niacze P³omienie nie przebywaj± na Ziemi, lecz oczekuj± na spotkanie z wami w Domu. To do was zwracam siê szczególnie.

Wiele siê dzieje w tych dniach, ale nie muszê wam przecie¿ o tym mówiæ! Spójrzcie tylko w niebo pogodn± noc±. A w³a¶ciwie je¶li o to chodzi, nawet i nie a¿ tak± pogodn±! Zaczynamy teraz otwarcie siê wam pokazywaæ. Doniesienia o tym s± wszêdzie, je¶li tylko macie ochotê je znale¼æ. Tylko wtedy, gdy wci±¿ zaprzeczacie naszemu istnieniu, byæ mo¿e nie zorientujecie siê, ¿e Ujawnienie jest w drodze. W koñcu. Tak tak, w koñcu. Uwierzcie, gdy wam mówiê, ¿e dla mnie nie mog³oby ono siê odbyæ zbyt wcze¶nie! Radzê wam, ¿eby¶cie wziêli te doniesienia na powa¿nie i pozwolili sobie na trochê rado¶ci i ¶wiêtowania z ich powodu. Jak wiecie, musimy zacz±æ od ma³ych kroków. Wystraszenie i zszokowanie spo³eczeñstwa raczej nie zjedna nam powszechnej sympatii, a czy siê to komu¶ podoba czy nie, my ju¿ tu zostaniemy. Wspania³e ‘spotkania po latach’ s± w zasiêgu rêki. D³ugo na nie czekali¶my.

Moim zdaniem najbardziej ekscytuj±ce bêdzie spotkanie siê pe³nych stoickiej cierpliwo¶ci reprezentantów naszych za³óg naziemnych z ich Bli¼niaczymi P³omieniami, które zosta³y na statkach albo w swych rodzinnych gwiazdozbiorach. Ach, to by³a dla was trudna droga. Zw³aszcza, ¿e wiêkszo¶æ z was mia³a od samego pocz±tku wewnêtrzne przekonanie, ¿e tego Jedynego Kogo¶ nie odnajdziecie na Ziemi. Tak dzieje siê najczê¶ciej w tych zwi±zkach – jedno z Bli¼ni±t zostaje, a drugie idzie. Jest to efektywny, choæ niewygodny uk³ad. Jednak¿e rodzaj powi±zania pomiêdzy Bli¼niaczymi P³omieniami jest tak g³êboki i nienaruszalny, ¿e opiera siê próbom podwa¿enia go przez ego oraz efektom dzia³ania oddzielaj±cej ich zas³ony w kwestiach komunikacji i subtelnego przewodnictwa. Ta dwójka dalej dzia³a jako jedno, przeciwstawiaj±c siê ró¿nicom w wibracji i wielu zak³ócaj±cym wp³ywom toksycznego ¶rodowiska Ziemi, na jakie to z pary, które siê wcieli³o, jest tutaj nara¿one. Niezale¿nie od rodzaju uk³adu Bli¼niêta wszelkich odmian maj± niewidzialne eteryczne po³±czenie, które wi±¿e je razem. Biegnie ono z wysokiego serca jednej osoby do drugiej i jest wieczne, dlatego nie mo¿e ono zostaæ zerwane.

Wiele z waszych nag³ych przeb³ysków natchnienia pochodzi od nas, waszych Bli¼niaków, kibicuj±cych wam z daleka. Jak czêsto my¶leli¶cie sobie: “Chwileczkê, jakim cudem w ogóle o tym pomy¶la³am/em?…” Macie jaki¶ problem i nagle “Aha!…” i ol¶nienie! A mo¿e czasami ogarnia was nag³e poczucie ciep³a i ekstazy bez ¿adnego logicznego powodu? Mo¿ecie to zapisaæ na nasze konto, je¶li chcecie. To co¶ w rodzaju kosmicznego u¶cisku. Ciê¿ko pracujecie i potrzebujecie siê czuæ kochani. Niech wasze oczekiwania co do tego rodzaju do¶wiadczeñ bêd± coraz wy¿sze w miarê up³ywu dni. Zej¶cie siê razem Bli¼niaczych P³omieni to nie bajka, ale prawdziwe spotkanie, które ju¿ siê zbli¿a. B³ogos³awieni s± ci, którzy pojawili siê w ludzkiej inkarnacji razem i w miarê up³ywu czasu odnale¼li siê nawzajem. Mimo nieuniknionych wyboistych pocz±tków, które by³y udzia³em wiêkszo¶ci z tych par, by³ to dla nich cudowny czas. Po Ujawnieniu ta sama satysfakcja czeka na tych, którzy teraz nale¿± do zwi±zków ³±cz±cych Ludzi i Galaktyczn± Rodzinê.

Duchowe Prawo Przyci±gania sprawia, ¿e jest niemo¿liwe, by te ponowne spotkania nie odby³y siê. Prawo to stwierdza, ¿e “podobne przyci±ga podobne”. Przyci±gniecie do siebie to, co w najwiêkszym stopniu odzwierciedla wasze unikalne i potê¿ne wzorce energetyczne, wasz± osobist± wibracjê i matrycê. My, wasze Bli¼niêta, mamy taki sam wzór energii jak wy, wiêc jest to powód, ¿eby¶my siê przyci±gali, nieprawda¿? To ju¿ siê wydarza, wiêc zwracajcie baczn± uwagê na znaki, które pojawiaj± siê wszêdzie wokó³ was. Odbywa siê równie¿ ‘zmiana warty’ oraz zerwanie zas³ony iluzji. Czy nie zauwa¿acie, ¿e powraca wasza pamiêæ? i tak w³a¶nie ma byæ. Wiecie teraz kim jeste¶cie – a je¶li jeszcze nie, z pewno¶ci± wkrótce sobie o tym przypomnicie. Niektórzy z przewodników, którzy towarzysz± wam od dzieciñstwa, odsuwaj± siê trochê na bok, aby wasze Bli¼niacze P³omienie mog³y uzyskaæ swobodny dostêp do waszych kana³ów komunikacji. Pojawiaj± siê oni jako nowi Przewodnicy, tak mo¿ecie to okre¶liæ. Pos³uchajcie, naprawdê pos³uchajcie, a z ³atwo¶ci± zauwa¿ycie ró¿nicê.

Gdy odrzucicie sterty bzdur, których was nauczono, i zrobicie miejsce na rzeczywist± prawdê, otworzycie siê na nieskoñczony wachlarz mo¿liwo¶ci i zupe³nie nowych rzeczywisto¶ci. Niech to ukoi wasz± têsknotê, a waszym podstawowym priorytetem niech stanie siê wasze duchowe zdrowie. Macie przed sob± otwart± furtkê, i zapamiêtajcie moje s³owa: odwlekanie tych spraw spowoduje tylko to, ¿e wasz stary baga¿ energetyczny powróci, by was ugry¼æ. Mimo napiêtych harmonogramów dnia, jakie wci±¿ macie, postarajcie siê wygospodarowaæ przynajmniej godzinê dziennie na medytacjê, a najlepiej wiêcej. To trudne, zgadza siê, ale mo¿ecie tego dokonaæ. W jakikolwiek sposób, jaki wydaje siê wam najlepszy, wezwijcie wasze Bli¼niacze P³omienie aby wam siê ukaza³y w sposób nie zanadto symboliczny, bezpo¶redni i prosty do zrozumienia. Okre¶lcie to jasno, gdy¿ wielu waszych Ukochanych nigdy nie by³o w waszej sytuacji i mo¿e nie pojmowaæ waszej potrzeby prostoty. Byæ mo¿e bêdzie to wymaga³o paru prób i podej¶æ, ale z przyjemno¶ci± wam mogê obiecaæ, ¿e oni rzeczywi¶cie siê ujawni±. Och, znów siê pojawia to magiczne s³owo…Ujawnienie.

B±d¼cie silni. Oczekiwanie ju¿ prawie siê skoñczy³o. Z pok³adu statku, z powierzchni Ziemi i z morskim g³êbin – jestem Deklan z Dru¿yn Wyjazdowych. Zaufajcie dzi¶ moim s³owom i wiedzcie, ¿e ja i wielu innych waszych Braci wprowadza te s³owa w czyn i prze¿ywa swe do¶wiadczenia ramiê ramiê z wami. Trzymajcie swe stopy na ziemi, a oczy wpatrzone w niebo.

Przekaza³a AuroRa Le
Copyright © Bella Capozzi
http://theangeldiaries.org/2012/08/15/declan-of-the-pleiades-galactic-twin-flames-and-the-spiritual-law-of-attraction-by-bella-capozzi-aurora-le-august-15-2012/

Przet³umaczy³a wika

http://krystal28.wordpress.com/
hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Sierpieñ 22, 2012, 09:57:00 »

Coraz bardziej zastanawiaj±cym jest fakt i¿ ruszy³a jakby "walka" o uwolnionych ludzi.
Zewsz±d dochodz± informacje o tym ¿e ludzko¶æ dochodzi do momentu samostanowienia i teraz
wszelakie byty wo³aj± na ró¿ne sposoby: do mnie,do mnie!
Czy¿ nie jest to dziwne a wrêcz podejrzane? Jak¿e ³akomym k±skiem musi byæ nasza uwolniona energia.
Dlaczego tak nie mog± siê nas doczekaæ?
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #2 : Sierpieñ 22, 2012, 09:59:36 »

Coraz bardziej zastanawiaj±cym jest fakt i¿ ruszy³a jakby "walka" o uwolnionych ludzi.
Zewsz±d dochodz± informacje o tym ¿e ludzko¶æ dochodzi do momentu samostanowienia i teraz
wszelakie byty wo³aj± na ró¿ne sposoby: do mnie,do mnie!
Czy¿ nie jest to dziwne a wrêcz podejrzane? Jak¿e ³akomym k±skiem musi byæ nasza uwolniona energia.
Dlaczego tak nie mog± siê nas doczekaæ?

po prostu ka¿dy chcia³by darmowe "bateryjki"  Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 22, 2012, 09:59:53 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #3 : Sierpieñ 22, 2012, 10:10:29 »

My¶lê, hiacyncie,  ¿e oceniasz to zjawisko (nie wiem jak to nazwaæ) w kategoriach 3 wymiaru, podczas gdy to jest bardziej skomplikowane ni¿ my¶lisz, i dobrze, ¿e taki w±tek powsta³.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Sierpieñ 22, 2012, 10:12:10 »

Rozumiem ¿e generujemy,skupiamy ,jeste¶my energi± i jako skoncentrowane ¼ród³o mo¿emy co¶
zasilaæ (lub kogo¶ kto wie jak i chce z tej energi korzystaæ) ale czy¿ nie lepiej by³oby zamiast
"i¶æ do pracy" za³o¿yæ "w³asn± dzia³alno¶æ" wy³±cznie na swój rachunek?
Skoro nasz potencja³ jest tak cenny...
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #5 : Sierpieñ 22, 2012, 10:20:56 »

blue ma racjê- sytuacja teraz zmienia siê b.dynamicznie,-
i po mojemu, "gra" siê toczy jeszcze tylko o niezdecydowanych..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Sierpieñ 22, 2012, 10:29:35 »

My¶lê, hiacyncie,  ¿e oceniasz to zjawisko (nie wiem jak to nazwaæ) w kategoriach 3 wymiaru, podczas gdy to jest bardziej skomplikowane ni¿ my¶lisz, i dobrze, ¿e taki w±tek powsta³.
Nawet je¶li dysponujê niezwykle kreatywn± wyobra¼ni± to i tak zapewne rzeczywisto¶ci i mo¿liwo¶ci innych wymiarów nie obejmê. Pytanie czy owe ró¿ne frakcje,floty,federacje to "zak³ady pracy", "biura podró¿y" czy "wy¿sze uczelnie" a mo¿e jeszcze co innego...

A zatem z kim Ty zdecydowa³e¶ "pój¶æ dalej" ?
Bo ja jeszcze nie wiem  z kim,dok±d , po co  i jak.
Ale wiem ju¿ ¿e w tê drogê ruszy³em...

scali³em posty songo
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 22, 2012, 10:42:09 wys³ane przez songo1970 » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #7 : Sierpieñ 22, 2012, 10:41:45 »

A zatem z kim Ty zdecydowa³e¶ "pój¶æ dalej" ?
Bo ja jeszcze nie wiem  z kim,dok±d , po co  i jak.
Ale wiem ju¿ ¿e w tê drogê ruszy³em...

chodzi³o mi bardziej o opcje- ¶wiat³a i ciemno¶ci,-
a co do galaktycznych federacji, itp., to na pewno siê nie przy³±czam- bo wyl±duje w jakim¶ labolatorium jak pisze Lady  Mrugniêcie

Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Sierpieñ 22, 2012, 11:52:36 »

Dobra ale którzy s± od ¶wiat³a U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #9 : Sierpieñ 22, 2012, 12:01:06 »

Dobra ale którzy s± od ¶wiat³a U¶miech

to najwiêksza trudno¶æ w tej "grze",-
demony i androidy wygl±daj± dok³adnie tak jak ludzie Mrugniêcie

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Sierpieñ 22, 2012, 12:07:39 »

Niezupelnie tak samo - oczy maja inne (martwe).

hiacynt cyt
Pytanie czy owe ró¿ne frakcje,floty,federacje to "zak³ady pracy", "biura podró¿y" czy "wy¿sze uczelnie" a mo¿e jeszcze co innego...

Wszystko na raz - tak jak funkcjonuje "panstwo" jako organizm i ma rozne ministerstwa. To tak wlasnie poukladane sa te federacje, frakcje, grupy etc. tylko maja wieksza sile razenia. Wiedza wiecej i porozumiewaja sie miedzy soba, przebywajac wsrod innych - to elita.
Poczytaj np. o illuminatach, elitach i Templariuszach, to dowiesz sie jak to dziala.
hiacynt
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Sierpieñ 22, 2012, 12:35:47 »

Czyta³em ju¿ wiele a jeszcze siê nie dowiedzia³em.
A co zrobiæ z informacj± o Bli¼niaczym p³omieniu?
Ucieszyæ siê ¿e mam bratni± duszê gdzie¶ w kosmosie?
Dowarto¶ciowaæ ¿e jestem jak jaka¶ gwiezdna,wy¿ej rozwiniêta istota ?
Marzyæ o po³aczeniu? A mo¿e kiedy otworz± siê obiecywane niezwyk³e mo¿liwo¶ci, mam spo¶ród
wielu opcji wybraæ podró¿ akurat na Plejady?
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 22, 2012, 12:36:17 wys³ane przez hiacynt » Zapisane
Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Sierpieñ 22, 2012, 12:44:07 »

Z t± bli¼niacz± dusz± kojarzy mi siê szukanie swojej prawdziwej mi³o¶ci tu na Ziemi Mrugniêcie
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #13 : Sierpieñ 22, 2012, 12:56:24 »

Dyskusjê o wiarygodno¶ci flot, channelingów itp. proponujê przenie¶æ do nowo za³o¿onego w±tku "Dezinformacja..." aby nie robiæ "offtop"a.
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8423

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Sierpieñ 24, 2012, 11:22:05 »

Wracaj±c do "bli¼niaczego p³omienia" , co to jest ten bli¼niaczy p³omieñ i sk±d on siê wzi±³? Czy naprawdê tak bardzo za nim têsknimy i chcemy siê z nim po³±czyæ, czy byli by¶my z nim szczê¶liwi?

S±dzê i¿ macie w pamiêci emblemat  Zakonu Templariuszy dwóch je¼d¼ców na jednym koniu odwróconych do siebie plecami? Poniek±d jako jeden z aspektów informacji ma to odniesienie równie¿ do bli¼niaczego p³omienia , ale z wcze¶niejszego okresu. Czyli przed roz³±czeniem dwóch aspektów trzeciowymiarowego Ducha ( astralnej matrycy) czyli jeszcze z przed eksperymentu Atlantydzkiego powoduj±cego to rozdzielenie.

Dwa aspekty duszy to dwa ró¿ne "interesy" w jednym ciele nios±cym je czyli na jednym koniu ( kiedy¶ tak mistycznie przedstawiano cia³o materialne s³u¿±ce jako pojazd duszy), istnia³  w III wymiarze  konflikt miedzy chêci± przejawu dobra wiedzy lewej strony i szko³y lewego oka Horusa , a wiedzy prawej strony i szko³y prawego oka Horusa), zwyczajnie konflikt o dominacje nad kobieco¶ci±- lewostronn± , któr± to dominacjê egzekwowa³a strona mêska- prawostronna z u¿yciem swojej wiêkszej si³y miast szukaæ po³±czenia harmonijnego. Tak by³o i by³a to droga do¶wiadczalnej nauki na ¶cie¿ce  osobistego rozwoju duchowego ka¿dego z nas.

Co zatem zaproponowali bardzo przebiegli Atlantydzcy mistrzowie wiedzy tajemnej? Bardzo prost± rzecz , rozdzielenie raz na zawsze sk³óconych aspektów i danie im szansy ¿ycia indywidualnego oraz realizowania siebie za pomoc± swojej wizji dobra.

Ka¿dy kto wyrazi³ zgodê na to rozdzielenie ( dokona³a tego wiêkszo¶ci , ale nie wszyscy) od tej pory zacz±³ posiadaæ swój bli¼niaczy p³omieñ. Bowiem rozdzielony "ogieñ ¿ycia" na dwie czê¶ci , na dwa aspekty osobowo¶ciowe rodzi³ siê ju¿ w indywidualnych cia³ach fizycznych jako oddzielny cz³owiek ze swoimi prawami i potrzebami do¶wiadczeñ ze wzglêdu na dalszy  osobisty rozwój.

Ten podstêpny mêski plan w³adców mia³a zwiêkszyæ ilo¶æ silniejszych aspektów mêskich i os³abiæ znacznie moc aspektu ¿eñskiego , którym ³atwiej da³o by siê w³adaæ.
By³ to pierwszy "wysiew" Energii z ogniem ¿ycia na ziemi  , rzec mo¿na w 100% i¿ te rozdzielone Energie to prawowici ziemianie. Jednak to rozdzielenie os³abi³o energetycznie równie¿ o 50% wszystkich jego inspiratorów bo pozbyli siê swojej  ¿eñskiej strony , a zarazem swojej intuicji i wiêkszej czê¶ci wiedzy duchowej , która by³a przynale¿na aspektowi ¿eñskiemu i kobieco¶ci.
Kobieco¶æ zachowa³a swoj± wiedzê , intuicjê i m±dro¶æ , ale straci³a si³ê realizacji wizji swojego dobra.

Nie by³ to plan perfekcyjny, bowiem   na zawsze  nie mo¿na dokonaæ pozbawienia rozdzielone aspekty swoich drugich osobowo¶ci. Nie mo¿na  poniewa¿ ogieñ ¿ycia samoistnie d±¿±cy do wzorca harmonii wewnêtrznej i zacz±³ odbudowywaæ  swój wzorzec pierwotny. Wyd³u¿y³a siê tylko  znacznie droga rozwoju osobistego ka¿dej rozdzielonej Energii. Kobieco¶æ do tej pory uczy siê wzmacniania swojej mocy wewnêtrznej , a mêsko¶æ przywraca w sobie intuicjê i wiedzê kobieco¶ci. Temu s³u¿y mnóstwu naszych wcieleñ  w ro¿nych rolach z prze¿ywaniem przeró¿nych sytuacji ¿yciowych. Plany przed urodzeniowe ka¿dego z nas to wypadkowa potrzeb nauki z niezbêdnymi zdarzeniami, czyli lekcjami ¿ycia.
Bowiem d±¿ymy do naszej  doskona³o¶ci  , czyli ka¿dej indywidualnej Energii.

A co z naszymi  rozdzielonymi aspektami? S± nam bardzo bliskie uczuciowo, gdy je spotykamy na planie fizycznym zawsze budzi siê do nich pod¶wiadomie g³êbokie uczucie ( bo pierwotne uczucia mi³o¶ci  nigdy nie gin±, niesiemy je w sobie ca³y czas. Dlatego gdy obudzi³o siê ono kiedy¶ do kogo¶ , przy kolejnym  spotkaniu budzi ta osoba w nas pod¶wiadomie  wiêksz± lub mniejsz± sympatiê.  Jak±, zale¿n± od wielko¶ci dawnych uczuæ), ale jako ju¿ odmienne indywidualno¶ci rozwijamy  siê po swojemu , posiadamy bowiem identyczne wolnostojeñstwo. Zatem jako  inna indywidualno¶æ , czêsto o bardzo ró¿nej wibracji "BRW" ( barwa i moc osobistej wibracji) poszukuj± jako swojej ukochanej , lub ukochanego zupe³nie innej osoby ni¿ dawny bli¼niaczy p³omieñ o zbli¿onym do obecnego swojego BRW.
Powstaj± wówczas grupy ju¿ nie bli¼niaczych p³omieni, a Energii splecionych mi³o¶ci±, bowiem w wielu bardzo inkarnacjach te kochaj±ce siê bardzo Energie , wcielaj±c siê na ziemi przepiêknie ( oczywi¶cie zawsze na miarê swojego kolejnego poziomu rozwoju uczuæ) splataj± siê tymi uczuciami.
Czym bardziej ¶wietliste s± te energie, czym wiêksza maj± wibracjê uczuæ tym piêkniejszy i bardziej doskona³y jest ten splot mi³o¶ci coraz bardziej bezwarunkowej.
Ona i tylko ona mi³o¶æ tworzy coraz piêkniejsze zdarzenia na miarê uczuæ splataj±cych siê Energii. Przepiêknie i w bardzo prosty sposób t³umaczy to filmik wklejony przez Lucyfera w innym zupe³nie temacie. Dziêki serdeczne Lucyfer bardzo mi pomog³e¶ przypadkowo w wyt³umaczeniu tematu.

Magnetyzm

http://www.youtube.com/watch?v=eIS21TrqCUE&feature=player_embedded

Tu jest w bardzo prosty sposób wyt³umaczona zasada tworzenia ¶wiata fizycznego, oczywi¶cie potrzebna jest jeszcze inna wiedza , ale zasada jest taka.

Energia mêska i ¿eñska ³±cz±ca siê  to dwa otworzone trójk±ty, wir energetyczny , to ich splot uczuæ, ma³a kuleczka to energia zewnêtrzna tworz±ca fizyczno¶æ ( gdy j± zagêszczamy) lub tylko ¶wiat energetyczny , która moc± centrum wiru wyrzucana jest na  jego obrze¿e tworz±c zdarzenia ( ¶wiaty) zale¿ne jako¶ci± od mocy uczuæ splecionych Energii. Wiemy ju¿ dawno od Dana Wintera i¿ tylko mi³o¶æ tworzy na horyzoncie zdarzeñ! Zatem jaka mi³o¶æ takie tworzenie , czyli taki ¶wiat!

A co do tego maj± bli¼niacze p³omienie? Otó¿, z powodu zupe³nie innych potencja³ów oraz indywidualno¶ci na która wchodzi ilo¶æ wcieleñ , rodzaj radzenia sobie na drodze ¿ycia i tworzenie w sobie BRW - osobistej wibracji s± ju¿ zupe³nie inne od siebie. Czasami ta ró¿nica jest olbrzymia. Zamiast siê przyci±gaæ one siê odpychaj± chc±c ¿yæ i realizowaæ siebie po swojemu, w koñcu po to by³o po to rozdzielenie.

Nie mo¿na ju¿ na si³ê ³±czyæ dawnych  bli¼niaczych p³omieni gdy¿ one na drodze ¿ycia znalaz³y swoje ukochane, Energie splecione.
Ale zakodowano w nas ,( powtarzaj±c ci±gle mit o powrocie do bli¼niaczego p³omienia) têsknotê za nim) , a my tak naprawdê têsknimy za piêkn± i szczê¶liw± mi³o¶ci± , a nie za dawnymi niezbyt szczê¶liwymi wspomnieniami.

Nie ma obawy , nie bêdziemy siê ponownie ³±czyli z naszymi dawnymi bli¿niaczymi p³omieniami, ka¿dy z nas ma swoj± Energiê splecion± , jest w drodze budowania z ni± najpiêkniejszej mi³o¶ci, która kiedy¶ uzyska swoj± najwiêksz± doskona³o¶æ , mi³o¶ci bezwarunkowej. Na razie jeste¶my w drodze nauki dochodzenia do niej.
Oczywi¶cie bardzo niewiele osób na ziemi obecnie odnalaz³o fizycznie swoj± Energiê splecion±, w IV wymiarze zaistnieje mo¿liwo¶æ takiego  spotkania , bo nie wszystkie s± obecnie wcielone.  Czasami lepiej gdy wspieraj± nas One tylko energetycznie w dokoñczeniu realizacji planu przed urodzeniowego , zakañczaj±cego nasz± trzeciowymiarow± naukê.

Ale wszystko jeszcze przed nami, kolejne lekcje rozwojowe to w du¿ej mierze ¿ycia z Energi± splecion±. Zatem wcale  nie o bli¿niaczy p³omieñ nam teraz chodzi , po³±czenie ponowne  z nim cofnê³o by nas w rozwoju do czasów Atlantydy z przed roz³±czenia.  Skasowa³o by to w nas ca³y d³ugi proces samorozwoju indywidualnego i bardzo , ale to bardzo obni¿y³o wibracje osobiste. Czyli uniemo¿liwi³o dalszy proces wznoszenia siê oraz wej¶cia w IV wymiar. Zreszt± bez zgody obydwu dawno temu rozdzielonych bli¼niaczych p³omieni takie po³±czenie nie by³o by mo¿liwe.

Jednak nasi galaktyczni ci±gle snuja jakie¶ plany podstêpnego wykorzystania  ludzkiej  niewiedzy, ale ja temu mowê NIE! NIE! NIE! jako wykorzystaniu braku ¶wiadomo¶ci u  ludzko¶ci. Kto pozna dok³adnie zasadno¶æ zagadnienia i ca³a wiedzê o nim , podejmie decyzjê po³±czenia w dawn± jedniê... z bli¼niaczym p³omieniem, to proszê bardzo , wolnostojeñstwo jest respektowane w 100%, ale ca³ym baga¿em wiedzy o temacie, a nie kolejna manipulacja jej czê¶ci± i naszymi uczuciami z brakiem wiedzy o skutkach przysz³o¶ciowych.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Fajnie mieæ poczucie humoru i potrafiæ bawiæ siê swoimi "zak³aczonym".. b³êdami literowymi  Du¿y u¶miech Buziak , ale lepiej gdy czytelnicy odnajd± w tek¶cie jego prawdziwe warto¶ci i skomentuj± je, a nie tylko wyszukuj±  "zak³aczonych" ¶miesznostek...  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Chichot
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2012, 12:00:29 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #15 : Wrzesieñ 13, 2012, 14:06:24 »

na razie tylko link, co¶ siê pokrêci³o
http://livestre.am/48dpq
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 13, 2012, 14:36:51 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Wrzesieñ 13, 2012, 14:16:14 »

Zamieñ proszê  wstawki bo s± inne tematycznie, daj t± na miejsce poprzedniej , bo tamta jest o bli¼niaczym p³omieniu a ta o piramidach na Antarktydzie.

Kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #17 : Wrzesieñ 14, 2012, 08:55:50 »

a wiêc ja napiszê krótko w komentarzu do "Wie¶ci z kosmosu 12.09.2012",-
o bli¼niaczym p³omieniu- to dusza która aby przy¶pieszyæ naukê decyduje siê na równoleg³± inkarnacjê rzeñsk± i mêsk± w tym samym czasie i miejscu(planecie),-
natomiast bli¼niacza dusza- to dusze o podobnym/zbli¿onej sygnaturze energetycznej.
Wiêcej w materiale
poza tym info. o piramidach na antarktydzie, ufo na dnie ba³tyku i inne.

PS. co¶ siê sta³o z wklejaniem/linkowaniem materia³ów filmowych ze strony macierzystej i w okienku na forum losowo pokazuj± siê ró¿ne odcinki Wie¶ci z K..
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 14, 2012, 10:37:57 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #18 : Wrzesieñ 14, 2012, 10:36:56 »

To oznacza, ¿e na stronie ¼ród³owej pod ustalonym adresem zmienia siê materia³, ale na pewno sekwencyjnie, a nie losowo. Trzeba próbowaæ ustaliæ inn± lokalizacjê tego materia³u na stronie, zwykle g³êbiej, na podstronach, gdy¿ "webmajstry" próbuj± "oszczêdzaæ" miejsce wstawiaj±c sekwencjê materia³ów w jednym okienku.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Wrzesieñ 14, 2012, 11:06:26 »

a wiêc ja napiszê krótko w komentarzu do "Wie¶ci z kosmosu 12.09.2012",-
o bli¼niaczym p³omieniu- to dusza która aby przy¶pieszyæ naukê decyduje siê na równoleg³± inkarnacjê rzeñsk± i mêsk± w tym samym czasie i miejscu(planecie),-
natomiast bli¼niacza dusza- to dusze o podobnym/zbli¿onej sygnaturze energetycznej.
Wiêcej w materiale
poza tym info. o piramidach na antarktydzie, ufo na dnie ba³tyku i inne.

PS. co¶ siê sta³o z wklejaniem/linkowaniem materia³ów filmowych ze strony macierzystej i w okienku na forum losowo pokazuj± siê ró¿ne odcinki Wie¶ci z K..

Ludzie opowiadaj± ró¿ne teorie na temat zrozumienia ¶wiata Energii  ale nie wszystkie s± prawdziwe.

Ja wiem i wiedza ta pochodzi z przestrzeni My¶licieli Za¶wiatowych i¿ Ka¿da Energia-Duch wysy³a w tym samym czasie w przestrzeñ ¶wiata fizycznego TYLKO JEDEN OGIEÑ ¯YCIA czyli ISKRÊ WCIELAJ¡C¡ SIÊ -DUSZÊ . Nie ma nigdy dwóch równocze¶nie w dwóch ro¿nych formach mêskiej i ¿eñskiej ani w takich samych.

Owszem roz³±czenie Jednej  Energii - Jednego Ognia ¯ycia na dwa Bli¼niacze p³omienie nast±pi³o na Atlantydzie dzia³o siê to na poziomie 3 czakry , czakry mocy, ale nasze po³±czenia ze sob± ZAWSZE istniej a przez czakrê serca, uczuciami a nie moc± i emocjami.

Nie mniej jednak ka¿dy z tych roz³±czonych P³omieni od tamtej pory jest absolutn± indywidualno¶ci± , niepowtarzaln± , która ju¿ nie z³±czy siê ze swoim oddzielonym Bli¼niaczym  P³omieniem.
Gdy siê spotykamy na ziemi zawsze budz± siê w nas wspomnienia wielkiej jedno¶ci uczuciowej i blisko¶ci osobowo¶ciowej, doznajemy przepiêknych uczuæ w sercu a nie w czakrze splotu s³onecznego.

Naprawdê wiem o czym piszê bo spotka³am na ziemi mój Bli¼niaczy P³omieñ, przesz³am sama dosyæ d³ug± i nie ³atwa drogê zrozumienia co nas wewnêtrznie ³±czy i dlaczego tak du¿o zewnêtrznie  dzieli. Spotkali¶my siê poznali¶my , jednak ka¿de z nas ma swoj± wybrana drogê i nie mamy zamiaru siê ze sob± ³±czyæ ponownie.

Czy siê wymieniamy wiedz± na polu energetycznym? Tak jak z ka¿dym kto jest zainteresowany i chce poznaæ wiedzê innych, wszyscy to czyni± w swoich rodzinach energetycznych.
Po roz³±czeniu jeste¶my ( chocia¿ z tej samej materii istnienia) to zupe³nie inni , o innej nieco wra¿liwo¶ci i innych drogach realizowania w³asnego rozwoju. Niesiemy w sobie bardziej  rozwiniête osobowo¶ci przy których zostali¶my ¶wiadomie podczas rozdzielenia , ale i jedne i drugie nadal s± w trakcie  dalszego rozwoju.

Natomiast Rodzina Energetyczna to Energie o bardzo podobnej wibracji , mocy i barwie wydzielone prawie równocze¶nie z oceanu ¿ycia. Posiadaj± w ten sposób blisko¶æ zrozumienia siê i realizacji swoich zamys³ów w prawie identycznym systemie warto¶ci.

One s± sobie bardziej bliskie ( w ziemskim zrozumieniu powi±zañ rodzinnych) ni¿ ludzkie rodziny, bo wiêcej je ³±czy na polu uczuæ  ni¿ dzieli na polu materii  co w ludzkich rodzinach jest rzadko¶ci±.

Nie mniej jednak wszystkie po³±czenia Dusz- Energii istniej± tylko przez uczucia w bardziej lub mniej otworzonej czakrze serca. Zatem s± wiêksze silniejsze. lub s³absze albo ich nie ma prawie.
Tak naprawdê nie ma zwi±zków materialnych w uk³adach Energii wcielaj±cych siê , materia , ¶wiat fizyczny jest tylko sposobem pokazania uczuæ na swoim tle. Wówczas mo¿emy dopiero zobaczyæ ( przez dokonywanie wyborów i stawanie siê bardziej wra¿liwymi) jaki poziom uczuæ reprezentujemy  i jaki posiadaj± Ludzie obok nas.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 14, 2012, 11:23:24 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #20 : Wrzesieñ 14, 2012, 12:29:01 »

..w³a¶ciwie dla mnie obecnie mniejsze znaczenie ma która wersja jest w³a¶ciwa, a mo¿e obydwie,-
z tym, ¿e buddyzm przewiduje w wyj±tkowych przypadkach("Ma³y Budda") tak± opcje. Tak czy owak mia³em podobne do¶wiadczenia i w tamtym czasie nie mog³em ich zrozumieæ, a teraz pojawiaj± siê wyja¶nienia. Chichot

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Wrzesieñ 14, 2012, 14:08:03 »

Je¿eli zrobiona kopia, klon otrzyma jako program ¿ycia cudze do¶wiadczenia , to mo¿e to wygl±daæ jak bli¿niaczy p³omieñ , ale ten twór nie niesie w sobie Ognia ¯ycia i jego do¶wiadczenia nie posiadaj± rangi wiedzy dla nikogo. S± jedynie zapisem informacyjnym.
Tak samo je¿eli chodzi o rozwój Ducha-Energii nic co jej wewnêtrzne nie buduje jej wiedzy rozwojowej, wszystko trzeba prze¿yci samemu , to wówczas posiada siê wiedzê.
Gdy nastêpuje wcielenie Energia- Matka- Matryca nad przestrzenna  ³±czy swojego awatara - Cz³owieka ze sob± tzw. z³otym sznurem , serce z sercem, jedno serce z jednym sercem a nie dwoma czy trzema. owszem on jest te¿ po³±czony tzw. srebrnym sznurem z Matryc± Matk± astraln± jest to po³±czenie z czakr± splotu s³onecznego.
W ten sposób Energia mo¿e w jednym wcieleniu osi±gaæ równocze¶nie wiedzê z dwóch poziomów przez tego samego Cz³owieka. Ale nadal jednego a nie dwóch.
Inn± sprawa jest , która z tych matek , Matryc osi±ga dominacjê w Ludzkim ¿yciu? to jest absolutnie zale¿ne od rozwoju osobistego Cz³owieka.
Albo wybiera styl ¿ycia w podstawowej wersji oparty  na  uzale¿nieniu Energii od materii i doznaniach uczuæ emocjonalnych, wówczas realizuje zamys³ planu matrycy astralnej. Albo wybiera  rozwój duchowy wy¿szego rzêdu, wówczas realizuje plan matrycy -Matki na przestrzennej i Energia w³ada materi± uniezale¿nia siê ona od ¶wiata emocji kreowanego dla niej przez materiê.

Jednak zawsze takich do¶wiadczeniach dualistycznych uczestniczy tylko jedno wcielenie Energii w tym samym czasie. ¯e Buddy¶ci przekazuj± takie bzdury o dwóch równocze¶nie wcielonych iskrach ¿ycia jednej Energii , to mnie bardzo dziwi. Nie dziwi mnie ¿e nie¶wiadomi tych k³amstw ludzie wierz± w nie.

Kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #22 : Wrzesieñ 14, 2012, 14:59:54 »

Jednak zawsze takich do¶wiadczeniach dualistycznych uczestniczy tylko jedno wcielenie Energii w tym samym czasie. ¯e Buddy¶ci przekazuj± takie bzdury o dwóch równocze¶nie wcielonych iskrach ¿ycia jednej Energii , to mnie bardzo dziwi. Nie dziwi mnie ¿e nie¶wiadomi tych k³amstw ludzie wierz± w nie.

Kiara U¶miech U¶miech

nigdzie nie napisa³em tak szczegó³owo jak ty to rozró¿niasz na sk³adowe/elementy,-
mi chodzi o sam± koncepcje, a ju¿ czy s± z³ote czy srebrne sznury- to ja nie wiem i buddy¶ci te¿ nie przedstawij± swych filozofii w tak szczegó³owy sposób jak ty.
Mrugniêcie

Ludzie opowiadaj± ró¿ne teorie na temat zrozumienia ¶wiata Energii  ale nie wszystkie s± prawdziwe.

Ja wiem i wiedza ta pochodzi z przestrzeni My¶licieli Za¶wiatowych i¿ Ka¿da Energia-Duch wysy³a w tym samym czasie w przestrzeñ ¶wiata fizycznego TYLKO JEDEN OGIEÑ ¯YCIA czyli ISKRÊ WCIELAJ¡C¡ SIÊ -DUSZÊ . Nie ma nigdy dwóch równocze¶nie w dwóch ro¿nych formach mêskiej i ¿eñskiej ani w takich samych.

Kiara U¶miech U¶miech

sk±d pewno¶æ, ¿e to ju¿ wszystko i nie ma innych mo¿liwo¶ci,-
czy to te¿ zagwarantowali i tak "powiedzieli" i w koñcu czy "my¶liciele" na pewno wiedz± wszystko?
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 14, 2012, 15:20:14 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #23 : Wrzesieñ 16, 2012, 12:43:07 »

reszta dyskusji przeniesiona tu- http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7693.0
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 16, 2012, 12:54:33 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Wrzesieñ 16, 2012, 14:32:34 »

Ka¿de nasze osobiste wysianie z siebie ziarna ¿ycia , lub zaowocowanie nim ( jak mówi± My¶liciele) tworzy nasz osobisty bli¿niaczy p³omieñ. wiadomo i¿ on jest nam najbli¿szy ze wzglêdu na to osobiste wydzielenie go jak "urodzenie dziecka"...

Jednak w g³êbszym zrozumieniu bli¼niaczo¶ci to wszyscy jeste¶my dla siebie bli¿niaczymi p³omieniami z bli¿szego lub dalszego po³±czenia z g³ównym rdzeniem ognia ¿ycia.

Ta "odleg³o¶æ " od rdzenia i czas wysiewu tworzy rodziny energetyczne , których blisko¶æ zawiera siê w granicach tworz±cych ich osobowo¶æ wibracji.

Zatem wniosek jest nastêpuj±cy;

1. Tak naprawdê wszyscy jeste¶my bli¼niaczym rodzeñstwem jednego ognia, ale posiadaj±cym ro¿ne osobowo¶ci ze wzglêdu na moment wydzielenia oraz osobist± moc i barwê.

2.Bli¼niaki bywaj± identyczne i zarazem ro¿ne w swojej identyczno¶ci jak wszystkie krople wody niezale¿nie sk±d pochodz±. Bliskie podobieñstwo uwarunkowane jest bezpo¶rednim wydzieleniem ze wspólnego ¼ród³a ognia ¿ycia, inaczej podzieleniem go.

Kiara U¶miech U¶miech

Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: