east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Sierpieñ 30, 2012, 10:25:26 » |
|
Skanowanie to raczej domena skanerów Jak szukasz to znajdujesz - i samemu pozwalasz siê znale¼æ
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Sierpieñ 30, 2012, 10:35:07 » |
|
eastSkanowanie to raczej domena skanerów MERKABA - centrum zasilania energetyczno-informatyczne. Wszystko powstalo na rajzbrecie wielkiego architekta/informatyka. Dariusz nakladl jakies przekazy niby o cwiczeniach energetycznych, jakby wlasnie chcial, aby sie otwierac w strone "gosci". Nie wnikam po co to robi, widac tez mu nakladli misje jakas. Co do tego scannowania przestrzeni, to mysle, ze gdy sie osiagnie pewien poziom wiedzy, to wie sie dokladnie gdzie co jest Zainteresowanych odsylam do nauk feng shui i wiedzy o orgonie. Sceptykow nawoluje do swiata fizyki i terminu gestosc materii.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Sierpieñ 30, 2012, 10:40:52 » |
|
¯eby psychicznie, czy te¿ fizycznie siê przed czym¶ zabezpieczyæ nie potrzeba ¿adnych formu³ek wystarczy twoja w³asna wiara w swoje si³y... A wiara czyni cuda bardziej ni¿ jakie¶ formu³ki.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #28 : Sierpieñ 30, 2012, 10:41:47 » |
|
Jak szukasz to znajdujesz - i samemu pozwalasz siê znale¼æ dok³adnie, je¿eli ty ich zobaczysz,- to oni te¿ ciê zobacz± "Constantin" ja bym siê nie pcha³ nigdzie bez odpowiedniego przygotowania
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Sierpieñ 30, 2012, 10:56:16 » |
|
cyt Sventer¯eby psychicznie, czy te¿ fizycznie siê przed czym¶ zabezpieczyæ nie potrzeba ¿adnych formu³ek wystarczy twoja w³asna wiara w swoje si³y... A wiara czyni cuda bardziej ni¿ jakie¶ formu³ki. Dokladnie tak, ale te sily faktycznie musza byc, chocby w odwadze. Np. kiedys balam sie wyjsc z ciemnej piwnicy, bo nagle swiatlo wylaczalo sie i rece zajete jakimis siatami, panika, szukanie na oslep kontaktu... a w pewnym momencie nastapilo u mnie przebiegunowanie, nawet, gdy sie wylaczy to jestem w stanie przejsc ten korytarz po ciemku, bo juz sie nie boje! To bardzo wazne ten problem strachu!
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Sierpieñ 30, 2012, 11:17:01 » |
|
Odczuwanie energii to jedno, a ogl±danie jej uruchomionym, lub bardziej otworzonym skanerem , którym jest trzecie oko , to drugie. Owszem gdy otwiera , lub zdejmuje siê przys³onê z trzeciego oka to daje mo¿liwo¶æ ogl±du ¶wiata niefizycznego , ale ten ¶wi±t przez nasz skaner ogl±da nas i ¶wiat fizyczny. Czyli dajemy mu pozwolenie na wej¶cie przez nas w nasz ¶wiat. Ale odczuwanie energii i odczytywanie jej z zamkniêtym skanerem , trzecim okiem, to juz zupe³nie inna historia, która ma swoje korzenie ponad III wymiarem. Obecnie du¿o z nas uczy siê korzystania z tej mo¿liwo¶ci. Inni niezale¿nie od otworzonego , lub przys³oniêtego trzeciego oka te¿ odbieraj± nasz± Energiê , tego nie da siê zablokowaæ, ale nie mog± wej¶æ w nasza osobist± przestrzeñ gdy nie otworzymy dla nich wrót naszego trzeciego oka. Zatem spostrze¿enie lady... w stosunku do tekstu zamieszczonego przez Darka jest jak najbardziej s³uszne. Darek wkleja te teksty z wiara i¿ nam pomog± i nios± w sobie dobro dla nas. Jeszcze nie potrafi zauwa¿yæ podstêpu i zrozumieæ perfidii tych przekazów które z pozoru gloryfikuj± nasz rozwój ale tak naprawdê s± pu³apkami dla nie¶wiadomych Ludzi. Swenter¯eby psychicznie, czy te¿ fizycznie siê przed czym¶ zabezpieczyæ nie potrzeba ¿adnych formu³ek wystarczy twoja w³asna wiara w swoje si³y... A wiara czyni cuda bardziej ni¿ jakie¶ formu³ki. Masz absolutn± racjê, wiara , jej moc jest przejawem naszej mocy wewnêtrznej, faktycznie ona mo¿e czyniæ cuda w dos³ownie i w przeno¶ni. dlatego ro¿nym opcj± chodzi o wyeliminowanie jej z naszej osobistej przestrzeni i zast±pienie jej przeró¿nymi cudownymi formu³kami oraz innymi technikami. A tak naprawdê wystarczy tylko my¶l i wiara w jej dzia³anie. Lady... tak moc uzyskuje siê wychodz±c z pól strachu, on i tylko on j± blokuje nic wiêcej. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 11:23:02 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Sierpieñ 30, 2012, 11:25:14 » |
|
Kiara cyt Jeszcze nie potrafi zauwa¿yæ podstêpu i zrozumieæ perfidii tych przekazów które z pozoru gloryfikuj± nasz rozwój ale tak naprawdê s± pu³apkami dla nie¶wiadomych Ludzi. Dokladnie to mialam na mysli! I ciesze sie, ze nie jestem sama w moich pogladach. Ale moze Dariusz przejdzie do kolejnego punktu o 5D, bo tak sugerowal na wstepie watku i wtedy ocenimy, co i jak - niech kazdy ma szanse wypowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Sierpieñ 30, 2012, 13:53:02 » |
|
Z innych powodów, ale zgoda co do perfidii tych przekazów które z pozoru gloryfikuj± nasz rozwój ale tak naprawdê s± pu³apkami dla nie¶wiadomych Ludzi.
Chodzi o to, ¿e perfidiê poznaæ po tym i¿ gloryfikuj± Ciebie. Nie sam rozwój, ale Ciebie, która siê rzekomo ach jak to wspaniale rozwijasz ! Och i ach jak "my" (ci perfidni) Ciê podziwiamy ach jaka/i jeste¶ wspania³a/y ,choæ tego nie widzisz i nie wa¿ne, ¿e czujesz siê coraz gorzej (bo co¶ wysysa energiê) - daj z siebie ile siê da , a przyjdzie dzieñ ,¿e zaczniesz siê czuæ lepiej . Kiedy¶ tam w jakiej¶ przysz³o¶ci (I czekaj tatka latka). £api± za Ciebie , za marzenia, pragnienia, d±¿enia Twoje. Bo maj± za co i za kogo ³apaæ. Jak ju¿ siê przyczepi± to ssi±. @ Kiaratak moc uzyskuje siê wychodz±c z pól strachu, on i tylko on j± blokuje nic wiêcej. Gromadzenie czegokolwiek wymaga pó¼niej zabezpieczania tego , dogl±dania, troski i ochrony. To wymaga z kolei czujno¶ci. Czujno¶æ to przewidywanie zagro¿eñ. To za¶ ociera siê o strach. Strach przed utrat± siebie, swojego w³asnego rozwoju , utrat± czysto¶ci "w³asnych" my¶li i przekonañ. Te obawy zatrzymuj± w polach strachu i blokuj± rozwój. Kto siê boi o to, do czego doszed³ takim ¿mudnym samorozwojem ? To ów KTO¦ w³a¶nie jest powodem zabezpieczeñ i przyczyn± przyci±gania zdarzeñ energetycznie nieciekawych. To troszkê podobnie do zakupu super wypasionego auta. Trzeba go jeszcze ubezpieczyæ, oznakowaæ, zainstalowaæ alarmy, zabezpieczenia na kierownice i koniecznie stawiaæ tam , gdzie dobrze widaæ w nocy. Potem siê wstaje dwa/trzy razy sprawdzaæ, czy jeszcze autko stoi Ze strachu. A to przyci±ga z³odzieja Tak samo jak kraty w oknach.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 13:55:57 wys³ane przez east »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Sierpieñ 30, 2012, 14:12:20 » |
|
Brednie wypisujesz kole¶.... nie trzeba niczego przed nikim zabezpieczaæ gdy kto¶ nie ¿yje emocjami chêci posiadania cudzych rzeczy. Kiedy nasza etyka i prawo¶æ wzros³y w nas, to nie wyci±gamy r±k po cudz± w³asno¶æ. O to chodzi w osobistym rozwoju,a nie o konkurowanie czym¶ z kim¶. Poziom uczciwo¶ci ludzkiej nie jest zale¿ny od poziomu posiadania materialnych dóbr. Ten kto w jaki¶ sposób sta³ siê prekursorem czego¶ , staje siê równocze¶nie inspiracja d±¿enia do tego przez wybór osobistego rozwoju, a nie budzi tylko chêæ okradania kogo¶ z czego¶ lepszego co ten posiada. Masz jakie¶ okropnie uwstecznione rozumienie ludzi , nie wszyscy wyci±gaj± rêce po cudza w³asno¶æ, nawet wówczas gdy sami ¿yj± bardzo skromnie , a inni w luksusach.Jest tak równie¿ w naszych trzeciowymiarowych czasach. Otwórz oczy w koñcu. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Sierpieñ 30, 2012, 14:20:35 » |
|
Brednie wypisujesz kole¶....
Nowe oblicze? T1000? Zawia³o agresj± Kiro.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Sierpieñ 30, 2012, 14:40:56 » |
|
Nie mój mi³y nie ma ¿adnej agresji w moim stwierdzeniu, jest za to zdecydowana stanowczo¶æ. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Sierpieñ 30, 2012, 16:02:16 » |
|
Kiedy nasza etyka i prawo¶æ wzros³y w nas, to nie wyci±gamy r±k po cudz± w³asno¶æ. O to chodzi w osobistym rozwoju,a nie o konkurowanie czym¶ z kim¶. Nie by³o pisania o tym, ze TY siêgasz po cudz± w³asno¶æ, tylko o tym ,ze zabiezpieczasz to, co zgromadzi³a¶ bo tak zwykle ludzie postêpuj± z tym co dla nich cenne. Czy¿ nie ? Poziom uczciwo¶ci ludzkiej nie jest zale¿ny od poziomu posiadania materialnych dóbr. Komentarz w ogóle nie dotyczy³ uczciwo¶ci czy nieuczciwo¶ci ludzkiej. I niekoniecznie chodzi³o o dobra materialne, bo równie¿ o zgromadzon± energiê w "osobistym graalu". Okradaniem z tej energii zgromadzonej zajmuj± siê ró¿ne byty - widzialne i niewidzialne. Dlatego, ze zgromadzi³a¶. Masz jakie¶ okropnie uwstecznione rozumienie ludzi , nie wszyscy wyci±gaj± rêce po cudza w³asno¶æ Ludzie s± ró¿ni, ale gdzie widzisz insynuacje, ¿e chodzi o ludzi ? Temat jest o technikach zabezpieczaj±cych i ich sensie lub bezsensie. Wskazane zosta³y przyczyny, a Ty je zinterpretowa³a¶ na swoje kopyto i tyle Otwórz oczy w koñcu. Kiaro , oczy s± otwarte i widaæ
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Sierpieñ 30, 2012, 16:05:50 » |
|
Nie mój mi³y nie ma ¿adnej agresji w moim stwierdzeniu, jest za to zdecydowana stanowczo¶æ. Stanowczo¶æ w czym? W zanegowaniu czyjej¶ wypowiedzi, pogl±du? Bo jedynie Twoje prawdziwe? Wci±¿ widaæ u Ciebie Kiaro z³o¶æ i ocenianie, gdy tylko kto¶ ¶mie twierdziæ co¶ odmiennego ni¿ Twoje wyznanie wiary. Ten <kole¶> ma wyd¼wiêk pejoratywny. Podobnie jak wiele innych okre¶leñ, podobnie, jak chocia¿by niedawno rzucone przez Ciebie mimochodem zdanie o aktorce <wytapetowana jak ¶ciana>, która opowiada³a o swoich do¶wiadczeniach, a które k³óci³y siê z Twoimi dogmatami. Czy¿by aktorka by³a za ³adna i za zgrabna? Bo tapety jako¶ u niej nie widzia³am, tylko lekki makija¿, jaki stosuje siê pod kamerê. Podobnych Twoich okre¶leñ (bynajmniej nie emanuj±cych pozytywn± energi±) jest na forum multum. Czy tak o bli¼nich wyra¿a siê istota przepe³niona mi³o¶ci± bezwarunkow±? Owszem, jeste¶ Kiaro przepe³niona, ale bezwarunkow± nie akceptacj±. I to Twoja sprawa, tylko nie my¶l, ¿e tego nie widaæ. Dlatego nie zwiod± mnie ju¿ piêkne s³ówka. Pytanie, co chcesz osi±gn±æ swoj± walk±? Wgranie na si³ê pewnych wzorców i tre¶ci? Tobie wolno a eastowi nie? W koñcu Ty d³u¿ej, na ka¿dym kroku i w ka¿dym temacie promujesz swoje tre¶ci. Od ponad sze¶ciu lat to czynisz. East za¶ od niedawna. Bo ma tak± fantazjê i przekonanie na dzi¶. Co¶ z³ego w tym? Sama siê z nim nie zgadzam i wcale mi nie przeszkadza jego pisanie. Bo emanuje od niego co¶, czego brak u Ciebie. I nie da siê tego podrobiæ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 16:29:42 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #38 : Sierpieñ 30, 2012, 17:50:54 » |
|
Nam±cili¶cie w tym w±tku jak "pijany zaj±c w kapu¶cie". Ale niech bêdzie, to uatrakcyjnia go. Oczywistym jest, ¿e owe techniki, poza pierwsz±, mo¿na zaszeregowaæ do innej kategorii, ale wypowiadacie swoje opinie nie czekaj±c ca³o¶ci. Pomimo, i¿ mo¿na je stosowaæ i w innych okoliczno¶ciach ni¿ zabezpieczenie, to jako ca³o¶æ daj± nam pe³n± tarczê ochronn±. Darek wkleja te teksty z wiara i¿ nam pomog± i nios± w sobie dobro dla nas. Jeszcze nie potrafi zauwa¿yæ podstêpu i zrozumieæ perfidii tych przekazów które z pozoru gloryfikuj± nasz rozwój ale tak naprawdê s± pu³apkami dla nie¶wiadomych Ludzi. Wklejam to, co w danej chwili czytam i uwa¿am za warte uwiecznienia na naszym forum. Teraz jestem w trakcie lektury "Podró¿ników", i uwa¿am, ¿e jest to wielce ciekawe, a tym samym godne rozpowszechnienia. Oczywi¶cie s± i inne metody, jak choæby DEIR, który równie¿ proponujê stosowaæ tym, którym nie pasuj± inne, jednak zawsze podkre¶lam: nie s± to dla mnie ¶wiête teksty, które za wszelk± cenê próbujê innym wetkn±æ. Podoba siê, fajowo, nie, id¼ dalej cz³ecze. Jutro natknê siê na jeszcze lepsze informacji, lub przynajmniej równie ciekawe i równie¿ bêdê je rozpowszechnia³, bo ka¿dy ma inn± ¶cie¿kê, a ja osobi¶cie nie chcê pozyskiwaæ "wyznawców", którzy bêd± na¶ladowali moje kroki. Tak czyniê od pocz±tku bytno¶ci na naszym forum i tak bêdê czyni³ dalej, czy jest to po drodze z my¶licielskimi przes³aniami, czy te¿ nie. I czy wyniesie mnie to do 5D, wy¿ej lub pozostawi w tera¼niejszo¶ci - dla mnie to drugorzêdna sprawa. A teraz ci±g dalszy wcze¶niejszych æwiczeñ: Æwiczenie Nr 2: Lokalizowanie Przestrzeni Zasiêgu Energii
Z chwil±, kiedy wyæwiczycie swoj± strukturê neurologiczn±, na bycie wyczulon±, na wysy³anie ¶wiadomo¶ci w przestrzeñ celem Przeskanowania Siatki, mo¿ecie zrobiæ sobie skrót do techniki Siatki.
1. Wykonajcie WDECH, nastêpnie wykonuj±c WYDECH wy¶lijcie swoj± ¶wiadomo¶æ z czwartej Czakry Sercowej, bezpo¶rednio w przestrzeñ, jak± chcecie przeskanowaæ, wype³niaj±c t± przestrzeñ energi± swojej ¶wiadomo¶ci.
2. Poszukajcie "odczucia" odchy³ów si³y ¿yciowej, rozpoczynaj±c od obszaru przestrzeni najbardziej oddalonej od was, a dalej spokojnie skanujcie/odczuwajcie przestrzeñ z powrotem w kierunku miejsca, w którym znajduje siê wasze cia³o.
3. Z chwil± wykrycia obszaru zmienno¶ci w przestrzeni zróbcie WDECH, a pó¼niej WYDECH, aby wystrzeliæ sznur Bia³ej energii ze swojej czwartej Czakry Sercowej do obszaru zmienno¶ci i poszerzcie swoj± ¶wiadomo¶æ w ten obszar, celem wykrycia jego granic.
4. Aby wykryæ poziom ¶wiadomo¶ci jaki jaki posiada go¶æ, oddychajcie normalnie, a z ka¿dym WYDECHEM wysy³ajcie kolor czêstotliwo¶ci poprzez sznur do tego obszaru, poczynaj±c od koloru Bia³ego, Wymiaru - 12.
5. Kiedy wystrzelicie kolor, wyczuwajcie obszar, ¿eby sprawdziæ czy zarejestrujecie tam "si³ê ¿yciow±" w tym pasmie wymiarowym; je¶li obecno¶æ w obszarze energii posiada ¶wiadomo¶æ 12-go Wymiaru, bêdziecie mieæ odczucie "¿ywej energii" w waszej czwartej Czakrze Sercowej oraz wokó³ ramion.
6. Je¶li nie wyczujecie ¿adnej obecno¶ci, u¿yjcie koloru czêstotliwo¶ci jednego wymiaru ni¿ej, do momentu a¿ bêdziecie mieæ wra¿enie "¿ywej energii". Kolor czêstotliwo¶ci, w którym otrzymacie odczucie "¿ywego" odczytu bêdzie reprezentowa³ najwy¿szy wymiarowy poziom ¶wiadomo¶ci, jaki mo¿e posiadaæ namierzona przez was obecno¶æ. Proces ten dobrze dzia³a na ludziach (w ich cia³ach), jak równie¿ na go¶ciach z wy¿szych wymiarów.
Spektrum kolorów miêdzywymiarowej D³ugo¶ci fali:
D-1 Czerwony, D-2 Pomarañczowy, D-3 ¯ó³ty, D-4 Zielony, D-5 Niebieski, D-6 Indygo, D-7 Fioletowy, D-8 Z³oty, D-9 Srebrny, D-10 Niebiesko-Czarny, D-11 Srebrno-Czarny, D-12 Bia³y, D-13 Turkusowy, D-14 Blado-¯ó³ty D-15 Czerwono-Fioletowy/Burgundowy Wraz z praktyk±, wasz uk³ad neurologiczny stanie siê wyczulony na skanowanie wy¿szych czêstotliwo¶ci i bêdziecie bardziej precyzyjni.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 17:54:41 wys³ane przez Dariusz »
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Sierpieñ 30, 2012, 17:59:43 » |
|
Ocho ...powracaj±cy nieustannie tandem.... Nie dam siê wci±gn±æ w kolejn± przepychankê s³own±, nie , nie przemi³y Ptaku. east nie wa¿ne i¿ nie piszesz i¿ to ja nie kradnê , ja jestem tylko przyk³adem w tej uk³adance. Ka¿dy rozwiniêty duchowo Cz³owiek tego nie czyni , ni fizycznie ni energetycznie. Nie ma zatem ¿adnej potrzeby budowania skomplikowanych zabezpieczeñ swojej w³asno¶ci, od pewnego poziomu rozwoju duchowego nie ma ju¿ nawet dyskusji o uczciwo¶ci ni± siê ¿yje. Zatem co kolwiek zgromadzone przez kogo¶ jest nietykalne przez drug± osobê która za naturalno¶æ swojego ¿ycia uwa¿a nie siêganie po cudz± w³asno¶æ. To chyba nie jest zbyt skomplikowana etyczno moralna wiedza? Zatem nie potrzeba niczego przed nikim zabezpieczaæ, chyba to ewidentne? Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 18:08:56 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #40 : Sierpieñ 30, 2012, 18:00:06 » |
|
Szacowna ptak Proszê nie zrozum mnie ¼le ale troszkê w/g mnie za mocne s³owa Inno¶æ drugiego dobrze jest zaakceptowaæ. To ¿e kto¶ nie akceptuje to proszê wybacz jego sprawa. Sam znam kobietê posiadaj±c± potê¿n± wiedzê, która np potrafi zrozumieæ wiê¼ cz³owieka z psem a nie potrafi zrozumieæ wiêzi cz³owieka z cz³owiekiem, a jak jeszcze dodaæ wiê¼ kobiety z mê¿czyzna to masakra. Je¿eli kto¶ oddziela ziarno od plew w porz±dku niech to robi tylko czy aby na pewno ma racjê, szczególnie teraz. Stary proces siê koñczy - wystarczy zaufaæ swojemu Sercu by to Wiedzieæ wiêc czy jest potrzeba traktowaæ drugiego jak przeciwnika. Osobi¶cie doradza³bym traktowaæ drugiego jak innego - tyle siê wa³kuje na tym szacownym forum te¿ ¿e ka¿dy cz³owiek jest inny. Zgodzê siê z Tob± szacowna ptak, ¿e od braciaka emanuje te ciepe³ko, którego brakuje szacownej Kiarze, ale przecie¿ nikt nie karze nikomu kogo¶ z tu pisz±cych zapraszaæ t± czy inn± osobê do swojego domu. Tak te¿ siê sk³ada, ¿e kto co wy¶le to i zbierze wiêc nie ma potrzeby dok³adaæ do takich ,,plonów" swojej my¶li. Sama Wiedza to ma³o, to stanowczo za ma³o to o wiele za ma³o. bêd±c kiedy w W-wie u ...hm szamanki tak z reszt± z ciekawo¶ci bo np po wizycie u niej mojemu kuzynowi wszystko zmienia siê na korzy¶æ obserwowa³em kilka kobiet tam bêd±cych. Sam by³em przez nie nie zauwa¿ony, gdy¿ czeka³em na swoj± kolej w pokoju syna owej ,,szamanki" Wiedza tych kobiet wrêcz przenika³a przez ¶ciany, czuæ by³o, ¿e znaj± siê bardzo d³ugo. Niestety tego czego tam brak³o to te przys³owiowe ciep³o. Brakowa³o choæ du¿o mówi³y o sercu o energii serca Mówi³y w/g mnie tylko mówi³y. Zreszt± ich wzajemny stosunek mimo ¿e mówi³y do siebie zdrobniale i nie szczêdzi³y u¶miechów przypomina³ raczej wojskowych o ró¿nych stopniach... Oczywi¶cie to by³y moje odczucia mo¿e siê mylê ba chcia³bym siê w takich przypadkach myliæ Tylko osobi¶cie uwa¿am, ¿e je¿eli ju¿ przekazuje jakie¶ informacje to zwa¿aj±c na inno¶æ drugiego biorê pod uwagê inn± reakcjê na przekazane prze ze mnie informacje. Akceptacja siebie pozwala mi akceptowaæ drugiego - innego Prawo - Odbicia - te s³ynne lustra wielce szacownego songoJe¿eli tak jest to s³owa kole¶ czy inne tego typu s± nie na miejscu bo mog± oznaczaæ, ¿e przekazuj±c informacjê czego¶ tam oczekuje dla siebie, a to moim skromnym zdaniem có¿... Przekazuj±c informacje neutralnie nie oczekuje pochwa³ czy czego¶ tam wiêc te¿ i krytyka nawet ta nie bójmy siê powiedzieæ hm nie bo nie nie ruszy mojego serduszka i ego to pa
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Sierpieñ 30, 2012, 18:21:01 » |
|
Jasna sprawa ka¿dy usi³uje mnie oceniæ swoj± miar± , wedle w³asnych oczekiwañ przejawu moich uczuæ, a ja okrutna i nieczu³a ich nie spe³niam tak jak sobie to wyobra¿acie.... i ¿yczycie no có¿? Korygowanie i to stanowcze informacji to nie jest mi³a rola szczególnie gdy wype³niana od kilku lat. Kto chce byæ poprawiany, kto ¿yczy sobie publicznie wskazywaæ swoje b³êdy? Chyba niewiele jest takich osób. Zatem nie oceniaj nikogo po wype³nianej roli gdy nie znasz go naprawdê. Warto zastosowaæ potrójny filtr Sokratesa zanim napisze siê takie "oczywisto¶ci " na cudzy temat. 1. Czy jest to na pewno prawda sprawdzona? 2.Czy to co piszesz tworzy dobro? 3. Cz informacja jest u¿yteczna do czego¶? Je¿eli masz pewno¶æ we wszystkich przypadkach to pisz. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 18:48:35 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #42 : Sierpieñ 30, 2012, 18:42:46 » |
|
Szacowny Przebi¶niegu, nie martw siê, nie zrozumia³am Ciê ¼le. Piszesz, ¿e troszeczkê za mocne s³owa? Byæ mo¿e, chocia¿ i tak stara³am siê, by by³o ³agodnie. Ale ponoæ co kto wysy³a, to otrzymuje. Ja tam na ogó³ jestem wdziêczna za mocne s³owa w stosunku do mnie, bo takie daj± do my¶lenia i zmuszaj± do pracy nad sob±. Chyba, ¿e kto¶ czyta tylko przez pryzmat ego, wtedy nic nie wyniesie, poza obraz±. A Kiarê lubiê specyficznie i cyklicznie. Tzn, czasami wiêcej, czasami mniej. Ciebie Przebi¶niegu jako¶ bez cykliczno¶ci lubiê, ciekawe dlaczego? Mo¿e przez to piwo, które z kolei Ty tak lubisz? ¯eby by³o ¶mieszniej, sama w tej chwili spo¿ywam z³otego ba¿anta, którym mnie obdarzono wczoraj. Dobre jest, lecz nie rêczê za skutki, bo g³owê mam s³ab± na trunki. I ju¿ czujê wiruj±c± ¶wiêt± geometriê. Tak wiêc koñczê to pisanie, by g³upot nie napisaæ. Dopiero by siê moje ma³e „ja” mia³o z pyszna. Na szczê¶cie darzê siebie mi³o¶ci±, tak± zwyk³±, najzwyklejsz±, to i wybaczenie na pniu siê dzieje. I z akceptacj± no problem. Takie to s± techniki zabezpieczaj±ce, by siê w temacie zmie¶ciæ. To pa ========================================== Wysz³am przed chwil± na balkon, coby siê trochê przewietrzyæ od tego ba¿anta i my¶l mi siê zassa³a do g³owy, ¿e jestem Kiary anio³em stymuluj±cym. Czy¿by to sprawka My¶licieli? Darek zaraz to sklei. Pa A jak¿e by inaczej. Sklei³em. DarekI zakoñczcie tego ofa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 19:19:59 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #43 : Sierpieñ 30, 2012, 19:01:00 » |
|
cd TECHNIKA 2: ROZRÓ¯NIANIE GO¦CI
REAKCJA ZWROTNA W JÊZYKU SYMBOLI Kiedy rozwija siê umiejêtno¶ci w Wy¿szej Percepcji Sensorycznej, rozmaite poziomy wielowymiarowego umys³u zaczn± pracowaæ znacznie sprawniej i efektywniej, we wspó³pracy z trójwymiarowym ¶wiadomym umys³em. Ró¿ne poziomy 15-tu wymiarów umys³u mo¿na prosto zrozumieæ, jako Pod¶wiadomy Umys³ wymiarów 1 i 2, jako Ego Umys³ wymiaru 3 oraz jako wielowymiarowe poziomy Duchowego Umys³u wymiarów od 4 - 15. Wszystkie z poziomów umys³u s± ¶wiadome, przebudzone i wiedz±ce, a ka¿dy z nich reprezentuje "platformê percepcji", poprzez któr± JA przyjmuje informacjê z wielowymiarowego spektrum. Ego Umys³ przemawia liniowymi s³owami oraz jêzykiem wzorców, za¶ ró¿ne inne czê¶ci umys³u mówi± jêzykiem rozmaitych elektrycznych impulsów oraz "bezpo¶redniego pojmowania". "Bariera jêzykowa" pomiêdzy innymi poziomami umys³u, a Ego Umys³em mo¿e zostaæ pokonana, dziêki przejêciu inicjatywy przez Ego Umys³ i stworzenie Uk³adu Symbolicznych Kodów z rozmaitymi aspektami umys³u. W tworzeniu Uk³adów Symbolicznych Kodów Ego Umys³ ustanawia parametr dla okre¶lonego symbolu lub kszta³tu i przypisuje znaczenie temu symbolowi. Nastêpnie, wybrany symbol przepuszcza przez Uk³ad Czakr, gdzie jego forma oraz bezpo¶rednie zrozumienie znaczenia s± przet³umaczone na jêzyk impulsów elektrycznych wielowymiarowych poziomów umys³u. Wówczas Ego Umys³ mo¿e wykorzystaæ Symboliczny Kod do odzyskania ¶wiadomej odpowiedzi zwrotnej z ró¿nych poziomów umys³u. W nastêpnej technice wykorzystany zostanie bardzo prosty Symboliczny Kod, aby pozwoliæ Ego Umys³owi na dotarcie do szerszej informacji dotycz±cej tego czy wchodzenie w relacjê z jak±¶ istot± le¿y w dobrym interesie danej osoby. Do innych zastosowañ tej techniki nale¿y mo¿liwo¶æ okre¶lenia czy dany kontakt z obc± istot± jest szkodliwy, czy pomocny dla waszego rozwoju.
1. W technice tej Symboliczny Kod Bia³ej Kuli wykorzystany bêdzie jako Symbol £±cz±cy, pomiêdzy Ego Umys³em, a innymi poziomami Wielowymiarowego Umys³u. Kula symbolizowaæ bêdzie INTENCJE ca³o¶ci, zdrowia oraz pozytywnej, osobistej ewolucji.
2. Utrzymujcie w umy¶le obraz Bia³ej Kuli, wizualizuj±c j± jako Czyst± Bia³± Kulê energii znajduj±c± siê na wewnêtrznej stronie waszego czo³a. Wypowiedzcie mentaln± afirmacjê: "Ten obraz oznacza moj± ca³o¶æ oraz doskona³o¶æ umys³u - cia³a - ducha".
3. Wykonajcie WDECH i przyci±gnijcie obraz Bia³ej Kuli do ¶rodka swojego mózgu, do Szyszynki, a nastêpnie wykorzystuj±c WYDECH wypchnijcie Bia³± Kulê w dó³ przez ¶rodek cia³a, na zewn±trz, miêdzy nogami i g³êboko do rdzenia Ziemi.
4. Wyobra¼cie sobie Bia³± Kulê g³êboko w Ziemi, w jej rdzeniu (w waszej 13-tej Czakrze), a nastêpnie u¿yjcie WDECHU do przyci±gniêcia Bia³ej Kuli, z powrotem z rdzenia Ziemi, poprzez ¶rodek cia³a do Szyszynki. Kroki od 1 - 4 umieszczaj± symboliczny kod oraz jego intencjê w ka¿dej z Czakr, które koresponduj± z ka¿dym poziomem Wielowymiarowego Umys³u, wykorzystuj±c pr±dy energii Kundalini w Szyszynce i w Podstawie Krêgos³upa, do przenoszenia t³umaczenia elektrycznego impulsu Symbolicznego Kodu. Nazywa siê to Indukcja Symbolicznego Kodu.
5. Kiedy ju¿ Symboliczny Kod pobudzony zostanie w polu bioenergetycznym, staje siê wówczas dzia³aj±cym wska¼nikiem czêstotliwo¶ci, t³umacz±cym odpowied¼ zwrotn± z innych poziomów umys³u, daj±c wam znaæ czy co¶ jest korzystne do zachowania doskona³ego zliniowania uk³adu umys³u - cia³a - ducha. Wtedy mo¿ecie wyobraziæ sobie osobê, ideê lub przedmiot na "wewnêtrznym ekranie", od wewn±trz na waszym czole. Wtedy umie¶æcie wizerunek Bia³ej Kuli wokó³ tego obrazu.
6. Oddychajcie normalnie przez minutê lub dwie i obserwujcie czy Bia³a Kula pozostaje wci±¿ Bia³a, czy mo¿e zaczyna ciemnieæ, zmieniaj±c kolor w jasnoszary poprzez ciemno szary, a¿ do czarnego. Im ciemniejsza staje siê Kula, tym bardziej niszcz±cy dla utrzymania doskona³ego zliniowania cia³a - umys³u - ducha, jest przedmiot umieszczony wewn±trz niej. Dziêki powtarzaniu i czêstej praktyce, technika ta staje siê dok³adnym, "szybkim wska¼nikiem", daj±cym wam praktyczne zwrotne przewodnictwo od waszego najwy¿szego poziomu umys³u.[/size]
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #44 : Sierpieñ 30, 2012, 19:14:22 » |
|
A jak¿e by inaczej. Sklei³em. Darek Darku, nie sklei³e¶, tylko wrzuci³e¶ do ¶mietnika. Ale to pewnie to samo? Najmocniej przepraszam, ju¿ naprawi³em. To wina mojego internetu, tak mieli, ¿e w do³ku skrêca. Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 19:21:22 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #45 : Sierpieñ 30, 2012, 19:20:46 » |
|
Kiara1. Czy jest to na pewno prawda sprawdzona?
2.Czy to co piszesz tworzy dobro?
3. Cz informacja jest u¿yteczna do czego¶?
Je¿eli masz pewno¶æ we wszystkich przypadkach to pisz.
Nic dodaæ nic uj±æ Muszê Ci siê przyznaæ wielce szacowna ptak, ¿e cieszê siê ¿e mnie lubisz zreszt± z wzajemno¶ci± Co do technik zabezpieczaj±cych to tak mi siê wydaje, ¿e Wiedza o tym, ze nie jeste¶my cia³em fizycznym tylko je posiadamy jest wystarczaj±cym zabezpieczeniem Je¿eli to wiemy to co bêdziemy siê za to jak traktujemy w³asne cia³o obra¿aæ siê na siebie i mieæ do siebie jakie¶ ¿ale Dodaj±c do tego, ¿e co¶ takiego jak przypadek nie istnieje wejdziemy w takie do¶wiadczenia, które sami dla swojego cia³a zaserwujemy Oczywi¶cie dla ka¿dego co innego mo¿na obwiniaæ boga lub diab³a lub hm czarnego kota Dodam te¿, ¿e ostatnio zawioz³em moim nowo nabytym autem (peugeot nazwa³em go kocur ) siostrzenicê nad morze Wiêc j± wraz z jej dzieckiem zawioz³em na wyspê Sobieszewsk± na wczasy i tam mia³em przyjemno¶æ wypiæ w tego z³otego ba¿anta Poprawi³em jeszcze kilkoma innym i tak zabezpieczy³em swoje cia³o, ¿e wyspany rano wsta³em jak m³ody bóg to pa
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 19:22:23 wys³ane przez Przebi¶nieg »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #46 : Sierpieñ 30, 2012, 20:39:07 » |
|
Pytanie, co chcesz osi±gn±æ swoj± walk±? Sorki, ale Kiara "mordobicia" nie cierpi zas im wiecej szacowna ptak wypisuje naprowadza nieswiadomego uzytkownika na prywatna droge zycia Kiary ( a tu mieszkanie w Wa-wie, a tu fora, na ktorych jezdzi), hej ptaku, to kosztuje punkt ujemny... ale janusz tylko na mnie sie uwzial!...
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Sierpieñ 30, 2012, 20:50:31 » |
|
Hej, Lady. Niczego nie ujawni³am, co wcze¶niej jawne nie by³o. Jeste¶ tu zbyt krótko, by wiedzieæ. Ale punktami mogê siê z Tob± podzieliæ, we¼ wszystkie. Mi s± niepotrzebne.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Sierpieñ 30, 2012, 21:02:47 » |
|
Pytanie, co chcesz osi±gn±æ swoj± walk±? Sorki, ale Kiara "mordobicia" nie cierpi zas im wiecej szacowna ptak wypisuje naprowadza nieswiadomego uzytkownika na prywatna droge zycia Kiary ( a tu mieszkanie w Wa-wie, a tu fora, na ktorych jezdzi), hej ptaku, to kosztuje punkt ujemny... ale janusz tylko na mnie sie uwzial!... Daj spokój Lady... szkoda energii na przepychanki, lusz jest zbierany .... s± ludzie którzy uwielbiaj± grzebaæ w moim osobistym ¿yciu. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 21:04:36 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #49 : Sierpieñ 30, 2012, 21:26:11 » |
|
ptaku postapilas "nie fair", a chyba nie wazne jak dlugo kto przebywa pod jakimkolwiek nickiem. Forum jest w bezposrednim polaczeniu z googlem !!! co jest ewenementem, bo albo trzeba placic za taka reklame gotowka co miesiac, albo odczekac na kolejke "spidera". Wow. Nasze wpisy sa w logosie!
|
|
|
|
|
|
|
|