east
Gość
|
|
« Odpowiedz #25 : Sierpień 30, 2012, 10:25:26 » |
|
Skanowanie to raczej domena skanerów Jak szukasz to znajdujesz - i samemu pozwalasz siê znaleŸÌ
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #26 : Sierpień 30, 2012, 10:35:07 » |
|
eastSkanowanie to raczej domena skanerĂłw MERKABA - centrum zasilania energetyczno-informatyczne. Wszystko powstalo na rajzbrecie wielkiego architekta/informatyka. Dariusz nakladl jakies przekazy niby o cwiczeniach energetycznych, jakby wlasnie chcial, aby sie otwierac w strone "gosci". Nie wnikam po co to robi, widac tez mu nakladli misje jakas. Co do tego scannowania przestrzeni, to mysle, ze gdy sie osiagnie pewien poziom wiedzy, to wie sie dokladnie gdzie co jest Zainteresowanych odsylam do nauk feng shui i wiedzy o orgonie. Sceptykow nawoluje do swiata fizyki i terminu gestosc materii.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #27 : Sierpień 30, 2012, 10:40:52 » |
|
ÂŻeby psychicznie, czy teÂż fizycznie siĂŞ przed czymÂś zabezpieczyĂŚ nie potrzeba Âżadnych formuÂłek wystarczy twoja wÂłasna wiara w swoje siÂły... A wiara czyni cuda bardziej niÂż jakieÂś formuÂłki.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #28 : Sierpień 30, 2012, 10:41:47 » |
|
Jak szukasz to znajdujesz - i samemu pozwalasz siê znaleŸÌ dok³adnie, je¿eli ty ich zobaczysz,- to oni te¿ ciê zobacz¹ "Constantin" ja bym siê nie pcha³ nigdzie bez odpowiedniego przygotowania
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #29 : Sierpień 30, 2012, 10:56:16 » |
|
cyt SventerÂŻeby psychicznie, czy teÂż fizycznie siĂŞ przed czymÂś zabezpieczyĂŚ nie potrzeba Âżadnych formuÂłek wystarczy twoja wÂłasna wiara w swoje siÂły... A wiara czyni cuda bardziej niÂż jakieÂś formuÂłki. Dokladnie tak, ale te sily faktycznie musza byc, chocby w odwadze. Np. kiedys balam sie wyjsc z ciemnej piwnicy, bo nagle swiatlo wylaczalo sie i rece zajete jakimis siatami, panika, szukanie na oslep kontaktu... a w pewnym momencie nastapilo u mnie przebiegunowanie, nawet, gdy sie wylaczy to jestem w stanie przejsc ten korytarz po ciemku, bo juz sie nie boje! To bardzo wazne ten problem strachu!
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #30 : Sierpień 30, 2012, 11:17:01 » |
|
Odczuwanie energii to jedno, a ogl¹danie jej uruchomionym, lub bardziej otworzonym skanerem , którym jest trzecie oko , to drugie. Owszem gdy otwiera , lub zdejmuje siê przys³onê z trzeciego oka to daje mo¿liwoœÌ ogl¹du œwiata niefizycznego , ale ten œwi¹t przez nasz skaner ogl¹da nas i œwiat fizyczny. Czyli dajemy mu pozwolenie na wejœcie przez nas w nasz œwiat. Ale odczuwanie energii i odczytywanie jej z zamkniêtym skanerem , trzecim okiem, to juz zupe³nie inna historia, która ma swoje korzenie ponad III wymiarem. Obecnie du¿o z nas uczy siê korzystania z tej mo¿liwoœci. Inni niezale¿nie od otworzonego , lub przys³oniêtego trzeciego oka te¿ odbieraj¹ nasz¹ Energiê , tego nie da siê zablokowaÌ, ale nie mog¹ wejœÌ w nasza osobist¹ przestrzeù gdy nie otworzymy dla nich wrót naszego trzeciego oka. Zatem spostrze¿enie lady... w stosunku do tekstu zamieszczonego przez Darka jest jak najbardziej s³uszne. Darek wkleja te teksty z wiara i¿ nam pomog¹ i nios¹ w sobie dobro dla nas. Jeszcze nie potrafi zauwa¿yÌ podstêpu i zrozumieÌ perfidii tych przekazów które z pozoru gloryfikuj¹ nasz rozwój ale tak naprawdê s¹ pu³apkami dla nieœwiadomych Ludzi. Swenter¯eby psychicznie, czy te¿ fizycznie siê przed czymœ zabezpieczyÌ nie potrzeba ¿adnych formu³ek wystarczy twoja w³asna wiara w swoje si³y... A wiara czyni cuda bardziej ni¿ jakieœ formu³ki. Masz absolutn¹ racjê, wiara , jej moc jest przejawem naszej mocy wewnêtrznej, faktycznie ona mo¿e czyniÌ cuda w dos³ownie i w przenoœni. dlatego ro¿nym opcj¹ chodzi o wyeliminowanie jej z naszej osobistej przestrzeni i zast¹pienie jej przeró¿nymi cudownymi formu³kami oraz innymi technikami. A tak naprawdê wystarczy tylko myœl i wiara w jej dzia³anie. Lady... tak moc uzyskuje siê wychodz¹c z pól strachu, on i tylko on j¹ blokuje nic wiêcej. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 11:23:02 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #31 : Sierpień 30, 2012, 11:25:14 » |
|
Kiara cyt Jeszcze nie potrafi zauwaÂżyĂŚ podstĂŞpu i zrozumieĂŚ perfidii tych przekazĂłw ktĂłre z pozoru gloryfikujÂą nasz rozwĂłj ale tak naprawdĂŞ sÂą puÂłapkami dla nieÂświadomych Ludzi. Dokladnie to mialam na mysli! I ciesze sie, ze nie jestem sama w moich pogladach. Ale moze Dariusz przejdzie do kolejnego punktu o 5D, bo tak sugerowal na wstepie watku i wtedy ocenimy, co i jak - niech kazdy ma szanse wypowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #32 : Sierpień 30, 2012, 13:53:02 » |
|
Z innych powodĂłw, ale zgoda co do perfidii tych przekazĂłw ktĂłre z pozoru gloryfikujÂą nasz rozwĂłj ale tak naprawdĂŞ sÂą puÂłapkami dla nieÂświadomych Ludzi.
Chodzi o to, ¿e perfidiê poznaÌ po tym i¿ gloryfikuj¹ Ciebie. Nie sam rozwój, ale Ciebie, która siê rzekomo ach jak to wspaniale rozwijasz ! Och i ach jak "my" (ci perfidni) Ciê podziwiamy ach jaka/i jesteœ wspania³a/y ,choÌ tego nie widzisz i nie wa¿ne, ¿e czujesz siê coraz gorzej (bo coœ wysysa energiê) - daj z siebie ile siê da , a przyjdzie dzieù ,¿e zaczniesz siê czuÌ lepiej . Kiedyœ tam w jakiejœ przysz³oœci (I czekaj tatka latka). £api¹ za Ciebie , za marzenia, pragnienia, d¹¿enia Twoje. Bo maj¹ za co i za kogo ³apaÌ. Jak ju¿ siê przyczepi¹ to ssi¹. @ Kiaratak moc uzyskuje siê wychodz¹c z pól strachu, on i tylko on j¹ blokuje nic wiêcej. Gromadzenie czegokolwiek wymaga póŸniej zabezpieczania tego , dogl¹dania, troski i ochrony. To wymaga z kolei czujnoœci. CzujnoœÌ to przewidywanie zagro¿eù. To zaœ ociera siê o strach. Strach przed utrat¹ siebie, swojego w³asnego rozwoju , utrat¹ czystoœci "w³asnych" myœli i przekonaù. Te obawy zatrzymuj¹ w polach strachu i blokuj¹ rozwój. Kto siê boi o to, do czego doszed³ takim ¿mudnym samorozwojem ? To ów KTOŒ w³aœnie jest powodem zabezpieczeù i przyczyn¹ przyci¹gania zdarzeù energetycznie nieciekawych. To troszkê podobnie do zakupu super wypasionego auta. Trzeba go jeszcze ubezpieczyÌ, oznakowaÌ, zainstalowaÌ alarmy, zabezpieczenia na kierownice i koniecznie stawiaÌ tam , gdzie dobrze widaÌ w nocy. Potem siê wstaje dwa/trzy razy sprawdzaÌ, czy jeszcze autko stoi Ze strachu. A to przyci¹ga z³odzieja Tak samo jak kraty w oknach.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 13:55:57 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 : Sierpień 30, 2012, 14:12:20 » |
|
Brednie wypisujesz koleœ.... nie trzeba niczego przed nikim zabezpieczaÌ gdy ktoœ nie ¿yje emocjami chêci posiadania cudzych rzeczy. Kiedy nasza etyka i prawoœÌ wzros³y w nas, to nie wyci¹gamy r¹k po cudz¹ w³asnoœÌ. O to chodzi w osobistym rozwoju,a nie o konkurowanie czymœ z kimœ. Poziom uczciwoœci ludzkiej nie jest zale¿ny od poziomu posiadania materialnych dóbr. Ten kto w jakiœ sposób sta³ siê prekursorem czegoœ , staje siê równoczeœnie inspiracja d¹¿enia do tego przez wybór osobistego rozwoju, a nie budzi tylko chêÌ okradania kogoœ z czegoœ lepszego co ten posiada. Masz jakieœ okropnie uwstecznione rozumienie ludzi , nie wszyscy wyci¹gaj¹ rêce po cudza w³asnoœÌ, nawet wówczas gdy sami ¿yj¹ bardzo skromnie , a inni w luksusach.Jest tak równie¿ w naszych trzeciowymiarowych czasach. Otwórz oczy w koùcu. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #34 : Sierpień 30, 2012, 14:20:35 » |
|
Brednie wypisujesz koleÂś....
Nowe oblicze? T1000? ZawiaÂło agresjÂą Kiro.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #35 : Sierpień 30, 2012, 14:40:56 » |
|
Nie mój mi³y nie ma ¿adnej agresji w moim stwierdzeniu, jest za to zdecydowana stanowczoœÌ. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #36 : Sierpień 30, 2012, 16:02:16 » |
|
Kiedy nasza etyka i prawoœÌ wzros³y w nas, to nie wyci¹gamy r¹k po cudz¹ w³asnoœÌ. O to chodzi w osobistym rozwoju,a nie o konkurowanie czymœ z kimœ. Nie by³o pisania o tym, ze TY siêgasz po cudz¹ w³asnoœÌ, tylko o tym ,ze zabiezpieczasz to, co zgromadzi³aœ bo tak zwykle ludzie postêpuj¹ z tym co dla nich cenne. Czy¿ nie ? Poziom uczciwoœci ludzkiej nie jest zale¿ny od poziomu posiadania materialnych dóbr. Komentarz w ogóle nie dotyczy³ uczciwoœci czy nieuczciwoœci ludzkiej. I niekoniecznie chodzi³o o dobra materialne, bo równie¿ o zgromadzon¹ energiê w "osobistym graalu". Okradaniem z tej energii zgromadzonej zajmuj¹ siê ró¿ne byty - widzialne i niewidzialne. Dlatego, ze zgromadzi³aœ. Masz jakieœ okropnie uwstecznione rozumienie ludzi , nie wszyscy wyci¹gaj¹ rêce po cudza w³asnoœÌ Ludzie s¹ ró¿ni, ale gdzie widzisz insynuacje, ¿e chodzi o ludzi ? Temat jest o technikach zabezpieczaj¹cych i ich sensie lub bezsensie. Wskazane zosta³y przyczyny, a Ty je zinterpretowa³aœ na swoje kopyto i tyle Otwórz oczy w koùcu. Kiaro , oczy s¹ otwarte i widaÌ
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #37 : Sierpień 30, 2012, 16:05:50 » |
|
Nie mój mi³y nie ma ¿adnej agresji w moim stwierdzeniu, jest za to zdecydowana stanowczoœÌ. StanowczoœÌ w czym? W zanegowaniu czyjejœ wypowiedzi, pogl¹du? Bo jedynie Twoje prawdziwe? Wci¹¿ widaÌ u Ciebie Kiaro z³oœÌ i ocenianie, gdy tylko ktoœ œmie twierdziÌ coœ odmiennego ni¿ Twoje wyznanie wiary. Ten <koleœ> ma wydŸwiêk pejoratywny. Podobnie jak wiele innych okreœleù, podobnie, jak chocia¿by niedawno rzucone przez Ciebie mimochodem zdanie o aktorce <wytapetowana jak œciana>, która opowiada³a o swoich doœwiadczeniach, a które k³óci³y siê z Twoimi dogmatami. Czy¿by aktorka by³a za ³adna i za zgrabna? Bo tapety jakoœ u niej nie widzia³am, tylko lekki makija¿, jaki stosuje siê pod kamerê. Podobnych Twoich okreœleù (bynajmniej nie emanuj¹cych pozytywn¹ energi¹) jest na forum multum. Czy tak o bliŸnich wyra¿a siê istota przepe³niona mi³oœci¹ bezwarunkow¹? Owszem, jesteœ Kiaro przepe³niona, ale bezwarunkow¹ nie akceptacj¹. I to Twoja sprawa, tylko nie myœl, ¿e tego nie widaÌ. Dlatego nie zwiod¹ mnie ju¿ piêkne s³ówka. Pytanie, co chcesz osi¹gn¹Ì swoj¹ walk¹? Wgranie na si³ê pewnych wzorców i treœci? Tobie wolno a eastowi nie? W koùcu Ty d³u¿ej, na ka¿dym kroku i w ka¿dym temacie promujesz swoje treœci. Od ponad szeœciu lat to czynisz. East zaœ od niedawna. Bo ma tak¹ fantazjê i przekonanie na dziœ. Coœ z³ego w tym? Sama siê z nim nie zgadzam i wcale mi nie przeszkadza jego pisanie. Bo emanuje od niego coœ, czego brak u Ciebie. I nie da siê tego podrobiÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 16:29:42 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #38 : Sierpień 30, 2012, 17:50:54 » |
|
NamÂąciliÂście w tym wÂątku jak "pijany zajÂąc w kapuÂście". Ale niech bĂŞdzie, to uatrakcyjnia go. Oczywistym jest, Âże owe techniki, poza pierwszÂą, moÂżna zaszeregowaĂŚ do innej kategorii, ale wypowiadacie swoje opinie nie czekajÂąc caÂłoÂści. Pomimo, iÂż moÂżna je stosowaĂŚ i w innych okolicznoÂściach niÂż zabezpieczenie, to jako caÂłoœÌ dajÂą nam peÂłnÂą tarczĂŞ ochronnÂą. Darek wkleja te teksty z wiara iÂż nam pomogÂą i niosÂą w sobie dobro dla nas. Jeszcze nie potrafi zauwaÂżyĂŚ podstĂŞpu i zrozumieĂŚ perfidii tych przekazĂłw ktĂłre z pozoru gloryfikujÂą nasz rozwĂłj ale tak naprawdĂŞ sÂą puÂłapkami dla nieÂświadomych Ludzi. Wklejam to, co w danej chwili czytam i uwaÂżam za warte uwiecznienia na naszym forum. Teraz jestem w trakcie lektury "Podró¿nikĂłw", i uwaÂżam, Âże jest to wielce ciekawe, a tym samym godne rozpowszechnienia. OczywiÂście sÂą i inne metody, jak choĂŚby DEIR, ktĂłry rĂłwnieÂż proponujĂŞ stosowaĂŚ tym, ktĂłrym nie pasujÂą inne, jednak zawsze podkreÂślam: nie sÂą to dla mnie ÂświĂŞte teksty, ktĂłre za wszelkÂą cenĂŞ prĂłbujĂŞ innym wetkn¹Ì. Podoba siĂŞ, fajowo, nie, idÂź dalej czÂłecze. Jutro natknĂŞ siĂŞ na jeszcze lepsze informacji, lub przynajmniej rĂłwnie ciekawe i rĂłwnieÂż bĂŞdĂŞ je rozpowszechniaÂł, bo kaÂżdy ma innÂą ÂścieÂżkĂŞ, a ja osobiÂście nie chcĂŞ pozyskiwaĂŚ "wyznawcĂłw", ktĂłrzy bĂŞdÂą naÂśladowali moje kroki. Tak czyniĂŞ od poczÂątku bytnoÂści na naszym forum i tak bĂŞdĂŞ czyniÂł dalej, czy jest to po drodze z myÂślicielskimi przesÂłaniami, czy teÂż nie. I czy wyniesie mnie to do 5D, wyÂżej lub pozostawi w teraÂźniejszoÂści - dla mnie to drugorzĂŞdna sprawa. A teraz ciÂąg dalszy wczeÂśniejszych ĂŚwiczeĂą: Ăwiczenie Nr 2: Lokalizowanie Przestrzeni ZasiĂŞgu Energii
Z chwilÂą, kiedy wyĂŚwiczycie swojÂą strukturĂŞ neurologicznÂą, na bycie wyczulonÂą, na wysyÂłanie ÂświadomoÂści w przestrzeĂą celem Przeskanowania Siatki, moÂżecie zrobiĂŚ sobie skrĂłt do techniki Siatki.
1. Wykonajcie WDECH, nastêpnie wykonuj¹c WYDECH wyœlijcie swoj¹ œwiadomoœÌ z czwartej Czakry Sercowej, bezpoœrednio w przestrzeù, jak¹ chcecie przeskanowaÌ, wype³niaj¹c t¹ przestrzeù energi¹ swojej œwiadomoœci.
2. Poszukajcie "odczucia" odchy³ów si³y ¿yciowej, rozpoczynaj¹c od obszaru przestrzeni najbardziej oddalonej od was, a dalej spokojnie skanujcie/odczuwajcie przestrzeù z powrotem w kierunku miejsca, w którym znajduje siê wasze cia³o.
3. Z chwil¹ wykrycia obszaru zmiennoœci w przestrzeni zróbcie WDECH, a póŸniej WYDECH, aby wystrzeliÌ sznur Bia³ej energii ze swojej czwartej Czakry Sercowej do obszaru zmiennoœci i poszerzcie swoj¹ œwiadomoœÌ w ten obszar, celem wykrycia jego granic.
4. Aby wykryÌ poziom œwiadomoœci jaki jaki posiada goœÌ, oddychajcie normalnie, a z ka¿dym WYDECHEM wysy³ajcie kolor czêstotliwoœci poprzez sznur do tego obszaru, poczynaj¹c od koloru Bia³ego, Wymiaru - 12.
5. Kiedy wystrzelicie kolor, wyczuwajcie obszar, ¿eby sprawdziÌ czy zarejestrujecie tam "si³ê ¿yciow¹" w tym pasmie wymiarowym; jeœli obecnoœÌ w obszarze energii posiada œwiadomoœÌ 12-go Wymiaru, bêdziecie mieÌ odczucie "¿ywej energii" w waszej czwartej Czakrze Sercowej oraz wokó³ ramion.
6. Jeœli nie wyczujecie ¿adnej obecnoœci, u¿yjcie koloru czêstotliwoœci jednego wymiaru ni¿ej, do momentu a¿ bêdziecie mieÌ wra¿enie "¿ywej energii". Kolor czêstotliwoœci, w którym otrzymacie odczucie "¿ywego" odczytu bêdzie reprezentowa³ najwy¿szy wymiarowy poziom œwiadomoœci, jaki mo¿e posiadaÌ namierzona przez was obecnoœÌ. Proces ten dobrze dzia³a na ludziach (w ich cia³ach), jak równie¿ na goœciach z wy¿szych wymiarów.
Spektrum kolorĂłw miĂŞdzywymiarowej DÂługoÂści fali:
D-1 Czerwony, D-2 Pomaraùczowy, D-3 ¯ó³ty, D-4 Zielony, D-5 Niebieski, D-6 Indygo, D-7 Fioletowy, D-8 Z³oty, D-9 Srebrny, D-10 Niebiesko-Czarny, D-11 Srebrno-Czarny, D-12 Bia³y, D-13 Turkusowy, D-14 Blado-¯ó³ty D-15 Czerwono-Fioletowy/Burgundowy Wraz z praktyk¹, wasz uk³ad neurologiczny stanie siê wyczulony na skanowanie wy¿szych czêstotliwoœci i bêdziecie bardziej precyzyjni.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 17:54:41 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #39 : Sierpień 30, 2012, 17:59:43 » |
|
Ocho ...powracaj¹cy nieustannie tandem.... Nie dam siê wci¹gn¹Ì w kolejn¹ przepychankê s³own¹, nie , nie przemi³y Ptaku. east nie wa¿ne i¿ nie piszesz i¿ to ja nie kradnê , ja jestem tylko przyk³adem w tej uk³adance. Ka¿dy rozwiniêty duchowo Cz³owiek tego nie czyni , ni fizycznie ni energetycznie. Nie ma zatem ¿adnej potrzeby budowania skomplikowanych zabezpieczeù swojej w³asnoœci, od pewnego poziomu rozwoju duchowego nie ma ju¿ nawet dyskusji o uczciwoœci ni¹ siê ¿yje. Zatem co kolwiek zgromadzone przez kogoœ jest nietykalne przez drug¹ osobê która za naturalnoœÌ swojego ¿ycia uwa¿a nie siêganie po cudz¹ w³asnoœÌ. To chyba nie jest zbyt skomplikowana etyczno moralna wiedza? Zatem nie potrzeba niczego przed nikim zabezpieczaÌ, chyba to ewidentne? Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 18:08:56 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #40 : Sierpień 30, 2012, 18:00:06 » |
|
Szacowna ptak Proszê nie zrozum mnie Ÿle ale troszkê w/g mnie za mocne s³owa InnoœÌ drugiego dobrze jest zaakceptowaÌ. To ¿e ktoœ nie akceptuje to proszê wybacz jego sprawa. Sam znam kobietê posiadaj¹c¹ potê¿n¹ wiedzê, która np potrafi zrozumieÌ wiêŸ cz³owieka z psem a nie potrafi zrozumieÌ wiêzi cz³owieka z cz³owiekiem, a jak jeszcze dodaÌ wiêŸ kobiety z mê¿czyzna to masakra. Je¿eli ktoœ oddziela ziarno od plew w porz¹dku niech to robi tylko czy aby na pewno ma racjê, szczególnie teraz. Stary proces siê koùczy - wystarczy zaufaÌ swojemu Sercu by to WiedzieÌ wiêc czy jest potrzeba traktowaÌ drugiego jak przeciwnika. Osobiœcie doradza³bym traktowaÌ drugiego jak innego - tyle siê wa³kuje na tym szacownym forum te¿ ¿e ka¿dy cz³owiek jest inny. Zgodzê siê z Tob¹ szacowna ptak, ¿e od braciaka emanuje te ciepe³ko, którego brakuje szacownej Kiarze, ale przecie¿ nikt nie karze nikomu kogoœ z tu pisz¹cych zapraszaÌ t¹ czy inn¹ osobê do swojego domu. Tak te¿ siê sk³ada, ¿e kto co wyœle to i zbierze wiêc nie ma potrzeby dok³adaÌ do takich ,,plonów" swojej myœli. Sama Wiedza to ma³o, to stanowczo za ma³o to o wiele za ma³o. bêd¹c kiedy w W-wie u ...hm szamanki tak z reszt¹ z ciekawoœci bo np po wizycie u niej mojemu kuzynowi wszystko zmienia siê na korzyœÌ obserwowa³em kilka kobiet tam bêd¹cych. Sam by³em przez nie nie zauwa¿ony, gdy¿ czeka³em na swoj¹ kolej w pokoju syna owej ,,szamanki" Wiedza tych kobiet wrêcz przenika³a przez œciany, czuÌ by³o, ¿e znaj¹ siê bardzo d³ugo. Niestety tego czego tam brak³o to te przys³owiowe ciep³o. Brakowa³o choÌ du¿o mówi³y o sercu o energii serca Mówi³y w/g mnie tylko mówi³y. Zreszt¹ ich wzajemny stosunek mimo ¿e mówi³y do siebie zdrobniale i nie szczêdzi³y uœmiechów przypomina³ raczej wojskowych o ró¿nych stopniach... Oczywiœcie to by³y moje odczucia mo¿e siê mylê ba chcia³bym siê w takich przypadkach myliÌ Tylko osobiœcie uwa¿am, ¿e je¿eli ju¿ przekazuje jakieœ informacje to zwa¿aj¹c na innoœÌ drugiego biorê pod uwagê inn¹ reakcjê na przekazane prze ze mnie informacje. Akceptacja siebie pozwala mi akceptowaÌ drugiego - innego Prawo - Odbicia - te s³ynne lustra wielce szacownego songoJe¿eli tak jest to s³owa koleœ czy inne tego typu s¹ nie na miejscu bo mog¹ oznaczaÌ, ¿e przekazuj¹c informacjê czegoœ tam oczekuje dla siebie, a to moim skromnym zdaniem có¿... Przekazuj¹c informacje neutralnie nie oczekuje pochwa³ czy czegoœ tam wiêc te¿ i krytyka nawet ta nie bójmy siê powiedzieÌ hm nie bo nie nie ruszy mojego serduszka i ego to pa
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #41 : Sierpień 30, 2012, 18:21:01 » |
|
Jasna sprawa ka¿dy usi³uje mnie oceniÌ swoj¹ miar¹ , wedle w³asnych oczekiwaù przejawu moich uczuÌ, a ja okrutna i nieczu³a ich nie spe³niam tak jak sobie to wyobra¿acie.... i ¿yczycie no có¿? Korygowanie i to stanowcze informacji to nie jest mi³a rola szczególnie gdy wype³niana od kilku lat. Kto chce byÌ poprawiany, kto ¿yczy sobie publicznie wskazywaÌ swoje b³êdy? Chyba niewiele jest takich osób. Zatem nie oceniaj nikogo po wype³nianej roli gdy nie znasz go naprawdê. Warto zastosowaÌ potrójny filtr Sokratesa zanim napisze siê takie "oczywistoœci " na cudzy temat. 1. Czy jest to na pewno prawda sprawdzona? 2.Czy to co piszesz tworzy dobro? 3. Cz informacja jest u¿yteczna do czegoœ? Je¿eli masz pewnoœÌ we wszystkich przypadkach to pisz. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 18:48:35 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #42 : Sierpień 30, 2012, 18:42:46 » |
|
Szacowny PrzebiÂśniegu, nie martw siĂŞ, nie zrozumiaÂłam CiĂŞ Âźle. Piszesz, Âże troszeczkĂŞ za mocne sÂłowa? ByĂŚ moÂże, chociaÂż i tak staraÂłam siĂŞ, by byÂło Âłagodnie. Ale ponoĂŚ co kto wysyÂła, to otrzymuje. Ja tam na ogó³ jestem wdziĂŞczna za mocne sÂłowa w stosunku do mnie, bo takie dajÂą do myÂślenia i zmuszajÂą do pracy nad sobÂą. Chyba, Âże ktoÂś czyta tylko przez pryzmat ego, wtedy nic nie wyniesie, poza obrazÂą. A KiarĂŞ lubiĂŞ specyficznie i cyklicznie. Tzn, czasami wiĂŞcej, czasami mniej. Ciebie PrzebiÂśniegu jakoÂś bez cyklicznoÂści lubiĂŞ, ciekawe dlaczego? MoÂże przez to piwo, ktĂłre z kolei Ty tak lubisz? ÂŻeby byÂło Âśmieszniej, sama w tej chwili spoÂżywam zÂłotego baÂżanta, ktĂłrym mnie obdarzono wczoraj. Dobre jest, lecz nie rĂŞczĂŞ za skutki, bo gÂłowĂŞ mam sÂłabÂą na trunki. I juÂż czujĂŞ wirujÂącÂą ÂświĂŞtÂą geometriĂŞ. Tak wiĂŞc koĂączĂŞ to pisanie, by gÂłupot nie napisaĂŚ. Dopiero by siĂŞ moje maÂłe „ja” miaÂło z pyszna. Na szczĂŞÂście darzĂŞ siebie miÂłoÂściÂą, takÂą zwyk³¹, najzwyklejszÂą, to i wybaczenie na pniu siĂŞ dzieje. I z akceptacjÂą no problem. Takie to sÂą techniki zabezpieczajÂące, by siĂŞ w temacie zmieÂściĂŚ. To pa ========================================== WyszÂłam przed chwilÂą na balkon, coby siĂŞ trochĂŞ przewietrzyĂŚ od tego baÂżanta i myÂśl mi siĂŞ zassaÂła do gÂłowy, Âże jestem Kiary anioÂłem stymulujÂącym. CzyÂżby to sprawka MyÂślicieli? Darek zaraz to sklei. Pa A jakÂże by inaczej. SkleiÂłem. DarekI zakoĂączcie tego ofa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 19:19:59 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #43 : Sierpień 30, 2012, 19:01:00 » |
|
cd TECHNIKA 2: ROZRĂÂŻNIANIE GOÂŚCI
REAKCJA ZWROTNA W JĂZYKU SYMBOLI Kiedy rozwija siĂŞ umiejĂŞtnoÂści w WyÂższej Percepcji Sensorycznej, rozmaite poziomy wielowymiarowego umysÂłu zacznÂą pracowaĂŚ znacznie sprawniej i efektywniej, we wspó³pracy z trĂłjwymiarowym Âświadomym umysÂłem. Ró¿ne poziomy 15-tu wymiarĂłw umysÂłu moÂżna prosto zrozumieĂŚ, jako PodÂświadomy UmysÂł wymiarĂłw 1 i 2, jako Ego UmysÂł wymiaru 3 oraz jako wielowymiarowe poziomy Duchowego UmysÂłu wymiarĂłw od 4 - 15. Wszystkie z poziomĂłw umysÂłu sÂą Âświadome, przebudzone i wiedzÂące, a kaÂżdy z nich reprezentuje "platformĂŞ percepcji", poprzez ktĂłrÂą JA przyjmuje informacjĂŞ z wielowymiarowego spektrum. Ego UmysÂł przemawia liniowymi sÂłowami oraz jĂŞzykiem wzorcĂłw, zaÂś ró¿ne inne czĂŞÂści umysÂłu mĂłwiÂą jĂŞzykiem rozmaitych elektrycznych impulsĂłw oraz "bezpoÂśredniego pojmowania". "Bariera jĂŞzykowa" pomiĂŞdzy innymi poziomami umysÂłu, a Ego UmysÂłem moÂże zostaĂŚ pokonana, dziĂŞki przejĂŞciu inicjatywy przez Ego UmysÂł i stworzenie UkÂładu Symbolicznych KodĂłw z rozmaitymi aspektami umysÂłu. W tworzeniu UkÂładĂłw Symbolicznych KodĂłw Ego UmysÂł ustanawia parametr dla okreÂślonego symbolu lub ksztaÂłtu i przypisuje znaczenie temu symbolowi. NastĂŞpnie, wybrany symbol przepuszcza przez UkÂład Czakr, gdzie jego forma oraz bezpoÂśrednie zrozumienie znaczenia sÂą przetÂłumaczone na jĂŞzyk impulsĂłw elektrycznych wielowymiarowych poziomĂłw umysÂłu. WĂłwczas Ego UmysÂł moÂże wykorzystaĂŚ Symboliczny Kod do odzyskania Âświadomej odpowiedzi zwrotnej z ró¿nych poziomĂłw umysÂłu. W nastĂŞpnej technice wykorzystany zostanie bardzo prosty Symboliczny Kod, aby pozwoliĂŚ Ego UmysÂłowi na dotarcie do szerszej informacji dotyczÂącej tego czy wchodzenie w relacjĂŞ z jak¹œ istotÂą leÂży w dobrym interesie danej osoby. Do innych zastosowaĂą tej techniki naleÂży moÂżliwoœÌ okreÂślenia czy dany kontakt z obcÂą istotÂą jest szkodliwy, czy pomocny dla waszego rozwoju.
1. W technice tej Symboliczny Kod BiaÂłej Kuli wykorzystany bĂŞdzie jako Symbol ÂŁÂączÂący, pomiĂŞdzy Ego UmysÂłem, a innymi poziomami Wielowymiarowego UmysÂłu. Kula symbolizowaĂŚ bĂŞdzie INTENCJE caÂłoÂści, zdrowia oraz pozytywnej, osobistej ewolucji.
2. Utrzymujcie w umyœle obraz Bia³ej Kuli, wizualizuj¹c j¹ jako Czyst¹ Bia³¹ Kulê energii znajduj¹c¹ siê na wewnêtrznej stronie waszego czo³a. Wypowiedzcie mentaln¹ afirmacjê: "Ten obraz oznacza moj¹ ca³oœÌ oraz doskona³oœÌ umys³u - cia³a - ducha".
3. Wykonajcie WDECH i przyci¹gnijcie obraz Bia³ej Kuli do œrodka swojego mózgu, do Szyszynki, a nastêpnie wykorzystuj¹c WYDECH wypchnijcie Bia³¹ Kulê w dó³ przez œrodek cia³a, na zewn¹trz, miêdzy nogami i g³êboko do rdzenia Ziemi.
4. WyobraŸcie sobie Bia³¹ Kulê g³êboko w Ziemi, w jej rdzeniu (w waszej 13-tej Czakrze), a nastêpnie u¿yjcie WDECHU do przyci¹gniêcia Bia³ej Kuli, z powrotem z rdzenia Ziemi, poprzez œrodek cia³a do Szyszynki. Kroki od 1 - 4 umieszczaj¹ symboliczny kod oraz jego intencjê w ka¿dej z Czakr, które koresponduj¹ z ka¿dym poziomem Wielowymiarowego Umys³u, wykorzystuj¹c pr¹dy energii Kundalini w Szyszynce i w Podstawie Krêgos³upa, do przenoszenia t³umaczenia elektrycznego impulsu Symbolicznego Kodu. Nazywa siê to Indukcja Symbolicznego Kodu.
5. Kiedy ju¿ Symboliczny Kod pobudzony zostanie w polu bioenergetycznym, staje siê wówczas dzia³aj¹cym wskaŸnikiem czêstotliwoœci, t³umacz¹cym odpowiedŸ zwrotn¹ z innych poziomów umys³u, daj¹c wam znaÌ czy coœ jest korzystne do zachowania doskona³ego zliniowania uk³adu umys³u - cia³a - ducha. Wtedy mo¿ecie wyobraziÌ sobie osobê, ideê lub przedmiot na "wewnêtrznym ekranie", od wewn¹trz na waszym czole. Wtedy umieœÌcie wizerunek Bia³ej Kuli wokó³ tego obrazu.
6. Oddychajcie normalnie przez minutê lub dwie i obserwujcie czy Bia³a Kula pozostaje wci¹¿ Bia³a, czy mo¿e zaczyna ciemnieÌ, zmieniaj¹c kolor w jasnoszary poprzez ciemno szary, a¿ do czarnego. Im ciemniejsza staje siê Kula, tym bardziej niszcz¹cy dla utrzymania doskona³ego zliniowania cia³a - umys³u - ducha, jest przedmiot umieszczony wewn¹trz niej. Dziêki powtarzaniu i czêstej praktyce, technika ta staje siê dok³adnym, "szybkim wskaŸnikiem", daj¹cym wam praktyczne zwrotne przewodnictwo od waszego najwy¿szego poziomu umys³u.[/size]
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #44 : Sierpień 30, 2012, 19:14:22 » |
|
A jakÂże by inaczej. SkleiÂłem. Darek Darku, nie skleiÂłeÂś, tylko wrzuciÂłeÂś do Âśmietnika. Ale to pewnie to samo? Najmocniej przepraszam, juÂż naprawiÂłem. To wina mojego internetu, tak mieli, Âże w doÂłku skrĂŞca. Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 19:21:22 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #45 : Sierpień 30, 2012, 19:20:46 » |
|
Kiara1. Czy jest to na pewno prawda sprawdzona?
2.Czy to co piszesz tworzy dobro?
3. Cz informacja jest uÂżyteczna do czegoÂś?
Je¿eli masz pewnoœÌ we wszystkich przypadkach to pisz.
Nic dodaÌ nic uj¹Ì Muszê Ci siê przyznaÌ wielce szacowna ptak, ¿e cieszê siê ¿e mnie lubisz zreszt¹ z wzajemnoœci¹ Co do technik zabezpieczaj¹cych to tak mi siê wydaje, ¿e Wiedza o tym, ze nie jesteœmy cia³em fizycznym tylko je posiadamy jest wystarczaj¹cym zabezpieczeniem Je¿eli to wiemy to co bêdziemy siê za to jak traktujemy w³asne cia³o obra¿aÌ siê na siebie i mieÌ do siebie jakieœ ¿ale Dodaj¹c do tego, ¿e coœ takiego jak przypadek nie istnieje wejdziemy w takie doœwiadczenia, które sami dla swojego cia³a zaserwujemy Oczywiœcie dla ka¿dego co innego mo¿na obwiniaÌ boga lub diab³a lub hm czarnego kota Dodam te¿, ¿e ostatnio zawioz³em moim nowo nabytym autem (peugeot nazwa³em go kocur ) siostrzenicê nad morze Wiêc j¹ wraz z jej dzieckiem zawioz³em na wyspê Sobieszewsk¹ na wczasy i tam mia³em przyjemnoœÌ wypiÌ w tego z³otego ba¿anta Poprawi³em jeszcze kilkoma innym i tak zabezpieczy³em swoje cia³o, ¿e wyspany rano wsta³em jak m³ody bóg to pa
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 19:22:23 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #46 : Sierpień 30, 2012, 20:39:07 » |
|
Pytanie, co chcesz osi¹gn¹Ì swoj¹ walk¹? Sorki, ale Kiara "mordobicia" nie cierpi zas im wiecej szacowna ptak wypisuje naprowadza nieswiadomego uzytkownika na prywatna droge zycia Kiary ( a tu mieszkanie w Wa-wie, a tu fora, na ktorych jezdzi), hej ptaku, to kosztuje punkt ujemny... ale janusz tylko na mnie sie uwzial!...
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #47 : Sierpień 30, 2012, 20:50:31 » |
|
Hej, Lady. Niczego nie ujawniÂłam, co wczeÂśniej jawne nie byÂło. JesteÂś tu zbyt krĂłtko, by wiedzieĂŚ. Ale punktami mogĂŞ siĂŞ z TobÂą podzieliĂŚ, weÂź wszystkie. Mi sÂą niepotrzebne.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #48 : Sierpień 30, 2012, 21:02:47 » |
|
Pytanie, co chcesz osi¹gn¹Ì swoj¹ walk¹? Sorki, ale Kiara "mordobicia" nie cierpi zas im wiecej szacowna ptak wypisuje naprowadza nieswiadomego uzytkownika na prywatna droge zycia Kiary ( a tu mieszkanie w Wa-wie, a tu fora, na ktorych jezdzi), hej ptaku, to kosztuje punkt ujemny... ale janusz tylko na mnie sie uwzial!... Daj spokój Lady... szkoda energii na przepychanki, lusz jest zbierany .... s¹ ludzie którzy uwielbiaj¹ grzebaÌ w moim osobistym ¿yciu. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 21:04:36 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #49 : Sierpień 30, 2012, 21:26:11 » |
|
ptaku postapilas "nie fair", a chyba nie wazne jak dlugo kto przebywa pod jakimkolwiek nickiem. Forum jest w bezposrednim polaczeniu z googlem !!! co jest ewenementem, bo albo trzeba placic za taka reklame gotowka co miesiac, albo odczekac na kolejke "spidera". Wow. Nasze wpisy sa w logosie!
|
|
|
|
|
|
|
|