Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:45:22

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: SK¡D to nag³e zainteresowanie nami?  (Przeczytany 56251 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
greta
Go¶æ
« : Sierpieñ 24, 2012, 09:20:39 »

Ja czytajac te przekazy zastanawiam sie,dlaczego nagle tyle innych istot /nie wiem jak powinnam je nazwac,ludzi? naszych braci z wszechswiata?/chce nam pomoc wszystko zmienic na lepsze wg.nich?
Dlaczego caly czas tkwilismy w tym eksperymencie,ktory byl zaplanowany,okazuje sie z gory i tylko przygladano sie nam jak sobie dajemy rade.Rozne istoty,nam niewidoczne,dzialaly i dzialaja na naszej planecie ale dopiero teraz jest to nam komunikowane?!
Jakos trudno mi uwierzyc w szczere intencje/moze sie myle,ale chce uwierzyc/,tych "naszych braci".
Przedstawia nam sie swiat,tak jak powyzej,nie iluzoryczny ,ale dla nas w tej chwili jest to bajka!Czy sie spelni?

Wierze,ze cos sie dzieje,bo odczuwam to na wlasnej skorze i we wlasnym zyciu.Nie jestem jeszcze na etapie przypomnienia sobie wszystkiego,wszystkich moich poprzednich zyc,ale mysle ze tak jak to pisze wiele osob tutaj na forum,ten czas przyjdzie dla kazdego z nas indywidualnie,zalezy od stopnie zawansowania checi chcenia zobaczenia i doswiadczenia tego procesu.

I jeszcze z innej beczki,ale to tak z checi poznania zdania innych na ten temat.
Nie jest to tajemnica,ze pracuje jako opiekunka w Niemczech.Moi podopieczni to ludzie przewaznie po wylewach,ale zdarzaje sie tez inne schorzenia.Wszyscy ci ludzie maja,jak na nasze oko,niepelnosprawny mozg.Wiele razy,a sa to rozne osoby,jestem swiadkiem,jak te osoby widza innych ludzi.Dzieje sie to nie na wskutek brania jakichs lekow psychotropowych,nie!
Jestem na okraglo swiadkiem,jak ci ludzie widza co innego i pytaja dlaczego w tym miejscu jest to a nie to,dlaczego obok sa inni ludzie nieznani im,dlaczego ci nie widoczni dla nas sa odbierani jako zli.Zdecydowanie zli!
Zastanawialam sie wiele razy,czy majac do dyspozycji i wykorzystujac tylko te kilka procent naszego mozgu,jestesmy jeszcze narazeni na utrate techze,a pomimo to widzimy co innego?

Czy to moze jest to przejscie dla tych,ktorzy nie maja pojecia o tym co sie dzieje i nigdy sie z tym nie zetkneli,a rok 2012 jest dla nich normalnym rokiem,jak kazdy inny?
Czy dodano im juz wiecej mozliwosci "patrzenia i widzenia",a my czekamy na to,no wlasnie na co?
Dlaczego caly czas jestesmy uspokajani,ze bedzie tak pieknie i bajecznie,a terazniejsza rzeczywistosc,dziejaca sie na naszych oczach,jest inna.Taka jak nasze mysli?To my ksztaltujemy nasza rzeczywistosc?

Nie wiem czy jest to temat na nowy watek,ale ciekawa jestem Waszych odczuc w tym temacie.
Pozdrawiam.Greta
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2012, 22:03:32 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1 : Sierpieñ 24, 2012, 09:58:26 »

Greto, taki przekaz mogê napisaæ ja, moje dzieci, a ju¿ na pewno wnuki te¿. Tutaj naprawdê nie ma nic odkrywczego, mo¿e niektóre filmy posz³y dalej ni¿ to.
Wstawi³em to jako ciekawostkê, ale jak zawsze koñcowa ocena nale¿y do czytelnika.
Nie twierdzê, ¿e ten przekaz nie jest prawdziwy, channelerka tak go otrzyma³a.
Za³o¿y³em taki w±tek : "Dezinformacja... " i bêdê siê stara³ przywo³aæ trochê kryteriów rozró¿niania, nawet, je¶li bêd± to starsze publikacje, ale póki co mo¿na siê zapoznaæ choæby z tym, jakie mo¿liwo¶ci ma amerykañska NSA.
Beth Trutwin egzystuje w tej bran¿y ponoæ od 2007 r., co¶ publikowa³a, ale jej strona "zakwit³a" niedawno, praktycznie wszystkie artyku³y s± z 2012r. Mogê przywo³aæ jeszcze kilka takich "nowych" stron i channelerów.  A ilo¶ci nowych ezoterycznych blogów o fantastycznym ruchu nie podj±³bym siê oszacowaæ.
Dlaczego teraz, to nie zagadka, tu siê co¶ wa¿nego dzieje. Ale naprawdê w naszym rozumieniu czasu byli zawsze i to z obydwu stron, bo niestety strony s±, wojny galaktyczne by³y, ¶lady s± widoczne naszym go³ym okiem. byæ mo¿e jest pokój, lub zawieszenie. Gdy dotrzemy do 5-go wymiaru, przez czwarty, bêdziemy podobno poza tym, dualno¶æ siê dla nas skoñczy.
Wilku, nie przejmuj siê zwierzêtami, ka¿de trafi zgodnie z jego przeznaczeniem, nie przejmuj siê te¿ innymi lud¼mi, tu ka¿dy ma w³asn± drogê. Dla ciebie teraz, najwa¿niejszy jeste¶ Ty i twoje Wzniesienie. Tutaj jest prezentowane ca³e spektrum wiadomo¶ci i opcji, kieruj siê wyczuciem, intuicj±, inni to nazywaj± sercem. Nie wszystko z³oto, co siê ¶wieci, to co ci nie pasuje, co dla ciebie nie jest logiczne, to odrzucaj. Nauczysz siê szybko. w ten sposób poszerzasz ¶wiadomo¶æ, i staraj siê zapomnieæ o obawach, to jest strach który ciê powstrzymuje przed nowym.

Edit: Greto do drugiej czê¶ci postu, wed³ug mnie widz± astral, ni¿szy czwarty wymiar, domenê demonów i bytów, które nie potrafi± siê uwolniæ, ani zmieniæ, a nawet tego nie chc±. Dlatego s± postrzegani jako negatywni, bo tacy s±, ró¿ne wampiry energetyczne itd. gdzie¶ o tym ju¿ by³o.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2012, 10:04:29 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #2 : Sierpieñ 24, 2012, 10:17:19 »

greto sama czyta³a¶ i napisa³a¶, ¿e tak by³o zaplanowane, a ka¿dy jest tu z w³asnej woli,-
czas jest krótki i mo¿e wcze¶niej nie mieli prawa nawet siê kontaktowaæ z nami,-
to tylko moje gdybanie- trzeba zachowaæ minimalny dystans co do ich intencji,-
a kiedy odzyskamy ca³± pamiêæ- wszystko stanie siê jasne.
Ja przeszed³em wylew w 07' i wyszed³em z tego prawie bez szwanku i to raczej normalne,-
¿e po takich do¶wiadczeniach ka¿dy cz³owiek zmienia choæ trochê swoje spojrzenie na rzeczywisto¶æ, ale co do mnie os., to i tak rodzina uwa¿a³a mnie wcze¶niej za „obcego”,-
wiêc ju¿ nikt wiêkszej odmienno¶ci we mnie nie zauwa¿a, no mo¿e jeszcze wiêkszy dystans do tzw. rzeczywisto¶ci. Po tygodniowej ¶pi±czce nie wiedzia³em nawet jaki jest rok, ale pamiêæ powoli wróci³a, choæ ciekawe jest to, i¿ zapomnia³em to co opowiada³em swojej rodzinie o tym co widzia³em w „snach” w czasie ¶pi±czki- to siê zatar³o.
Przy okazji dwa s³owa Mrugniêcie do sfinksa, jak sama widzisz, sam ju¿ by³em w ¿yciu na „deskach” parê razy i to dos³ownie ostatnio i muszê powiedzieæ, ¿e nie zm±drza³em zbytnio poprzez to,-
jednak co do¶wiadczenie to do¶wiadczenie i ju¿ siê wie wiêcej, a zagubienie dobrze „leczy” inna podobnie zagubiona dusza.
I jeszcze jedno- zanim nasta³a era globalnej sieci, ju¿ zaczyna³em siê obawiaæ, i¿ ma jaki¶ powa¿ny defekt mózgu bêd±c takim odmieñcem, a¿ do chwili kiedy otworzy³y siê bramy „globalnej ¶wiadomo¶ci” i mog³em zobaczyæ, ¿e nie jestem sam, takich ludzi na ca³ym ¶wiecie s± miliony,-
mo¿e nawet miliardy- to by³a wielka ulga- takie ma³e katharsis. U¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Sierpieñ 24, 2012, 10:24:23 »

greta i blu
cyt
Edit: Greto do drugiej czê¶ci postu, wed³ug mnie widz± astral, ni¿szy czwarty wymiar, domenê demonów i bytów, które nie potrafi± siê uwolniæ, ani zmieniæ, a nawet tego nie chc±. Dlatego s± postrzegani jako negatywni, bo tacy s±, ró¿ne wampiry energetyczne itd. gdzie¶ o tym ju¿ by³o.
Moze by tak o tym cos wiecej, inni niech sie dowiedza co ich otacza.
Ci ludzie widza tych, ktorzy ich skrzywdzili - np. lekarzy ze statkow kosmicznych.
Instytuty biologii, patologii, genetyki itp.itd. wspolpracuja ze soba na bazie miedzy "kontynentalnej" //Warszawa i Poznan//
Symbol bialego fartucha ... Szok
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #4 : Sierpieñ 24, 2012, 10:26:47 »

greta i blu
cyt
Moze by tak o tym cos wiecej, inni niech sie dowiedza co ich otacza.
Ci ludzie widza tych, ktorzy ich skrzywdzili - np. lekarzy ze statkow kosmicznych.
Instytuty biologii, patologii, genetyki itp.itd. wspolpracuja ze soba na bazie miedzy "kontynentalnej" //Warszawa i Poznan//
Symbol bialego fartucha ... Szok

kurka, przepiórka,-
ja ich nie widzê, chyba ¿e mi wszystko wymazali Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Sierpieñ 24, 2012, 10:30:23 »

W watku o Templariuszach acentaur pisze

Kaplanstwo Melchizedeka ok.2200 lat p.n.e zamieniony na biala skore barania i tak jest do dzis uzywany.
W starym Egipcie, starzy bogowie, zgodnie z tradycja, latali w " boskich barkach " (UFO) ale w egipskich
malowidlach Templariuszy sa wlasnie w takim fartuchu przedstawieni.  Tak wiec pozniejsi kaplani
 nosili  fartuch jako znak oddania "latajacym bogom " i jako znak autorytetu., jako przedstawiciele Boga
na Ziemi. Juz 3400 lat p.n.e nosili czlonkowie "Braterstwa weza "ten fartuch aby pokazac swoje oddanie
bogom, ktorzy w "latajacych kolach " z nieba sie zjawili.

songo nie widzisz ich?? A od czego dostales wylewu?? Teraz jasniej?  Mrugniêcie

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #6 : Sierpieñ 24, 2012, 10:32:30 »

W watku o Templariuszach acentaur pisze

Kaplanstwo Melchizedeka ok.2200 lat p.n.e zamieniony na biala skore barania i tak jest do dzis uzywany.
W starym Egipcie, starzy bogowie, zgodnie z tradycja, latali w " boskich barkach " (UFO) ale w egipskich
malowidlach Templariuszy sa wlasnie w takim fartuchu przedstawieni.  Tak wiec pozniejsi kaplani
 nosili  fartuch jako znak oddania "latajacym bogom " i jako znak autorytetu., jako przedstawiciele Boga
na Ziemi. Juz 3400 lat p.n.e nosili czlonkowie "Braterstwa weza "ten fartuch aby pokazac swoje oddanie
bogom, ktorzy w "latajacych kolach " z nieba sie zjawili.

songo nie widzisz ich?? A od czego dostales wylewu?? Teraz jasniej?  Mrugniêcie

od ciê¿kiej pracy- kap³ani nie goszcz± w takich miejscach gdzie ja bywa³emMrugniêcie

chocia¿ nie, tzn. tak, ale jaja,-
wspomina³em o tzw. fabryce kurczaków z Ulsteru i drugiej potem,-
tam wszyscy obowi±zkowo chodzili w bia³ych fartuchach ze wzglêdów sanitarnych,-
a wiêc ja te¿ Du¿y u¶miech
o qrcze!  Chichot
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2012, 10:58:50 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #7 : Sierpieñ 24, 2012, 11:26:06 »

My¶lê, ¿e podopieczni Grety nie widz± bia³ych fartuchów, wprost przeciwnie, zreszt± Greto zapytaj ich o to, jak s± ubrani, je¶li opisy bêd± w miarê dok³adne to mo¿na okre¶liæ okres czasu z którego byty pochodz±, lub ich poza ziemskie pochodzenie.

east
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Sierpieñ 24, 2012, 11:33:18 »

Zwiêkszamy nasze transmisje dla was, aby was poinformowaæ, ¿e wasza energia jest obecnie wymagana.  Po prostu b±d¼cie Mi³o¶ci±.  Po³±czcie siê dzisiaj poprzez wasze serca przy u¿yciu Fioletowego P³omienia z innym pracownikami ¦wiat³a z zamiarem doprowadzenia do Przemiany.

Ju¿ gdzie¶ wcze¶niej Kiara zdaje siê ostrzega³a  przed tym fioletowym p³omieniem. Wizje s± s³odkie ,ale co¶ w tym przekazie nie gra.

Wzniesienie , jak s³usznie zauwa¿y³a Greta, dzieje siê ,bo CO¦ da siê wyczuæ, ale jest nieuchwytne, nienazywalne. Sprawy w ¿yciu "siê uk³adaj±" w przedziwn± mozaikê zdarzeñ niby przypadkowych (ale przypadek to tylko nazwa regu³y, której nie znamy Mrugniêcie ).
Skoro nie potrafimy tego uchwyciæ, to znaczy, ¿e to nie jest przeznaczone dla implantu JA. Nale¿y siê z tego tylko cieszyæ. Energia ta nie zostanie wykorzystana w niecnych celach bo nie jest przeznaczona dla "nas" . Nie mo¿na jej przechwyciæ i siê ni± bawiæ. Ona przep³ywa i tak zrobi "swoje" w cz³owieku,  a ludzkie to¿samo¶ci co najwy¿ej bêd± mia³y udzia³ jedynie w obserwowaniu efektów przep³ywu i tylko ju¿ po fakcie. O ile jeszcze bêd± nierozpoznane, ale coraz ciê¿ej bêdzie "nam" w tym ¶wiecie egzystowaæ, poniewa¿ wszystko siê spolaryzuje i wiele nowego nastanie, ju¿ nastaje.

Spraw± oczywist± bêdzie odpuszczenie "siebie" , albo trwanie w sobie i w cierpieniu niezrozumienia rzeczywisto¶ci.
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Sierpieñ 24, 2012, 11:58:30 »

Wiecie,ja lubie jak jest,jak to sie mowi podana kawa na lawe.Dlaczego nie mowia nam wszystkiego?
Dlaczego ciagle jestesmy niedoinformowani?
Jezeli ma to byc niespodzianka,to sory,ale tyle o tym mowiac,to nia juz nie jest.
Caly czas nie wiemy co i jak,ale ONI wiedza wiec dlaczego nie ma jednego konkretnego przekazu pt.Sluchajcie,bedzie tak i tak?Dlaczego?
Caly czas ten eksperyment,dla nas oczywiscie,nie dla nich!

Nie chodzi mi o rzeczywistosc,bo jest tak,jak kazdy indywidualnie to widzi.Chodzi mi o wylozenie kart!I nic wiecej!

Pozdrawiam.Greta
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #10 : Sierpieñ 24, 2012, 12:00:57 »

z tego co nieraz pisz±, jest nawet trudno¶æ w opisie 4/5G dla jêzyka 3G

"Ascension - "co je¶li?"

2012 23 SIERPNIA
 Wys³ane przez: Steve Beckow   

Wed³ug Micha³a Archanio³a, wielu z nas ma "co je¶li" obawy wokó³ Wniebowst±pienia.
 Co je¶li Ascension jest odroczone,
 co je¶li nasi bliscy nie s± z nami,
 co bêdzie, je¶li .... nasze pytania dalej.
 W moim ostatnim czytaniu z nim na 17 sierpnia, spyta³em:
"Dyskusja o tym niepokoju i strachu, ¿e wiele osób czuje siê" co je¶li "wokó³ Wniebowst±pienia.Poniewa¿ ... jest czai siê w cieniu. ...
"To, co mówisz jest strach ludzi.
Ich strach przed "co je¶li".
 Nie ma "co, je¶li".
Ale strach przed "co je¶li".
Co, je¶li ... jako¶ to wszystko jest kosmiczny ¿art. ... To nie jest to, ¿e nie doceniamy dowcipy.
Kochamy kawa³y.
A nasz pomys³ na ¿art, mo¿e byæ bardzo ró¿ny od twojego.
Ale to nigdy nie bêdzie ¿art który mo¿e zraniæ tak wielu. "(1)

Wiêc spróbujmy rozwi±zaæ jako¶ wspólnie "co, je¶li tych."
Pytanie: Czy jest jaka¶ szansa, ¿e ​​wniebowst±pienie bêdzie przesuniête z danej chwili 21 grudnia 2012 lub wcze¶niej?
Archanio³ Micha³: To jest plan matki. To nie jest nasz plan. To nie jest twój plan. Tak, jeste¶my spe³nieniem tego planu. Ale nie ma planu odroczenia lub opó¼nienia. (2)

Pytanie: Czy istnieje mo¿liwo¶æ, ¿e bêdê siê w niew³a¶ciwym miejscu w niew³a¶ciwym czasie Wniebowst±pienia?
SaLuSa: B±d¼ pewny, ¿e wszyscy bêdziecie we w³a¶ciwym miejscu o czasach ostatecznych, a nastêpnie Twoje monitowanie je¶li czujesz siln± potrzebê ponownego zlokalizowania siebie. W takich chwilach to jest ca³kiem prawdopodobne, ¿e poczujesz pragnienie, aby byæ blisko swojej rodziny, a je¶li tak, to przez nastêpuj±ce, je¶li mo¿esz. (3)

Pytanie: Czy rodziny wzniesienie bêdzie razem?
SaLuSa: Wiele rodzin wzniesie siê razem, choæ nie dotyczy to wszystkich, poniewa¿ nie musi byæ zasi³ek dla siebie stworzeni duszy wyboru wolnej woli. Nale¿y pamiêtaæ, ¿e odnosi siê to do ró¿nych grup dusz, które spotykaj± siê w celu wspierania ich rozwoju.
Zawsze bêd± wchodz±ce i wychodz±ce z nich, i bardzo niewiele dusz pozostanie na sta³e do ¿ycia po ¿yciu. Przyjemno¶ci± jest dla wszystkich z tych kontaktów, które napisa³e¶, czy by³y one krótkie lub w inny sposób, tak jak by³y one przeznaczone jako czê¶æ swojego do¶wiadczenia, a ka¿da  ma warto¶æ na swój w³asny sposób. (4)

Pytanie: Czy w rodzinie zwierzêta wznosz± i wynurzaæ siê bêd± z rodzin±?
Matthew Ward: zwierzêta  Ziemi i ro¶liny automatycznie przejd± wraz z planet± i jak ona siê wznosi, królestwo zwierz±t po raz kolejny stanie siê spokojne. (5) (nie bêdzie agresji u zwierz±t)
Niewinno¶æ ich dusz zwierzêcych automatycznie umo¿liwia im podró¿ z [Gai±]. (6)
Zwierzêta, które s± kochane i otoczone opiek± automatycznie przejd± wraz z ich rodzinami. (7)

Pytanie: Mam problemy z cz³onkami mojej rodziny. Muszê siê zatrzymaæ z nimi?
SaLuSa: Nie ma czasu, jak obecny, aby przejrzeæ relacje z rodzin± lub przyjació³mi. Czêsto kiedy wcielasz siê jeste¶ umieszczony z duszami ju¿ znanymi w poprzednich ¿ywotach, i to z tego powodu, ¿e mog± mieæ problemy miêdzy wami, ¿e musz± byæ ponownie.

fascynuj±cy temat ..ale pamiêtajmy  Nie ma "co, je¶li".
to tylko nasze EGO zadaje pytania w strachu  i obawie ,podrzuca nam dualistyczne w±tpliwo¶ci .

ASCENSION - to doskona³y proces ,
to najlepsze co nas spotyka ...
b±d¼my tego pewni...

wiêcej pytañ tutaj ..

nie czujecie oddechu waszych opiekunów ?
oni a¿ podskakuj± z rado¶ci, pod¶piewuj±c w ¦wietle i Mi³o¶ci.... ...."
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/08/ascension-co-jeslisteve-beckow.html
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2012, 12:09:44 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Sierpieñ 24, 2012, 12:26:54 »

Wiecie,ja lubie jak jest,jak to sie mowi podana kawa na lawe.Dlaczego nie mowia nam wszystkiego?
Dlaczego ciagle jestesmy niedoinformowani?
Jezeli ma to byc niespodzianka,to sory,ale tyle o tym mowiac,to nia juz nie jest.
Caly czas nie wiemy co i jak,ale ONI wiedza wiec dlaczego nie ma jednego konkretnego przekazu pt.Sluchajcie,bedzie tak i tak?Dlaczego?
Caly czas ten eksperyment,dla nas oczywiscie,nie dla nich!

Nie chodzi mi o rzeczywistosc,bo jest tak,jak kazdy indywidualnie to widzi.Chodzi mi o wylozenie kart!I nic wiecej!

Pozdrawiam.Greta

Greta , ale kto ma ci mówiæ to wszystko? I z jakiej racji ma to robiæ? Ci którzy tak zawziêcie robi± te przekazy  ( bynajmniej zdecydowana wiêkszo¶æ z nich) takiego celu nie maj±. Te channelingi s³u¿± zablokowaniu naszego rozwoju i uniemo¿liwieniu nam przej¶cia w IV wymiar.

Ich 5 wymiar to nie nasz IV, ju¿ pisa³am ¿e nie przechodzi siê automatycznie z III do V pomijaj±c drogê rozwoju w IV. zatem jest podstêp nawet w tej informacji, ten 5 wymiar to tak naprawdê 5 ¶wiat czyli pi±ty raz powtarzanie nowej opcji III wymiaru. Bo ju¿ robimy to po raz czwarty i czwarty raz dobiega koñca. Trzy razy podejmowali¶my nieudane próby przej¶cia do IV wymiaru , trzy razy nam siê to nie uda³o, teraz jest czwarty raz. zatem trwa okrutna walka o dezinformacjê , o manipulowanie informacj± tak ¿eby Cz³owiek sam podj±³ decyzjê tak± , która po raz czwarty uwiêzi go w III wymiarze. Gdyby siê to sta³o zacieli by¶my czas 5 ich , pi±tego wymiaru, czyli powtórka  piaty raz w III wymiarze, inaczej piaty ¶wiat.

Przecie¿ ci manipulanci ziemscy i za¶wiatowi tego Ludziom nie powiedz± , bo to nie le¿y w ich interesie. natychmiast by pad³ i nikt by nie przeszed³ na ich stronê posiadaj±c wiedzê i¿ po raz piaty stanie siê ich niewolnikiem , zasilaj±cym ich system.

Zatem przekazuj± tak informacje ( zreszt± czê¶ciowo prawdziw±) ¿eby im uwierzyæ i robiæ dla swojego "dobra" wszystko co powiedz±.

Tym razem nie mog± sami dokonaæ globalnego kataklizmu na ziemi ( mog± tylko nim straszyæ) , bo..: po pierwsze nie maja ju¿ takiej mocy energetycznej.
A , po drugie takie dzia³anie natychmiast wy³±czy³o by ich z "gry" o Ludzk± ¶wiadomo¶æ jako przegranych.

Walka o Ludzi to nie o cia³a fizyczne , o materiê siê toczy, a o nasz± ¶wiadomo¶æ. Blokowanie  wiedzy , przekaz pó³prawd , odwracanie uwagi , zaciemnianie i¿ nic nie mo¿emy , bo nas nie ma.. to tylko czê¶æ tej podstêpnej gry.

Cz³owiek jest bardzo silny, gdy odzyska samo¶wiadomo¶æ swoj±, otworzy dostêp do swojej mocy wewnêtrznej, tego boj± siê ci dotychczasowi nasi w³adcy. Walcz± zawziêcie z ka¿dym przejawem  odzyskiwania mocy i wiedzy o sobie Ludzko¶ci. Ci przekazuj±cy t± ¶ciemê wcale nie chc± nam pomagaæ w naszym rozwoju , bo jest to strata ich dotychczasowej w³adzy. To jest manipulacja informacja tworz±ca tylko pozory pomocy.
Ten fakt ju¿ powinni¶my ju¿ odró¿niaæ, bowiem  zwi±zana jest z nim nasza decyzjonalno¶c o przysz³o¶ci  zarówno naszej jak i ziemi oraz ca³ego kosmosu.

Kiara:) U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Sierpieñ 24, 2012, 12:44:59 »

Zgadzam sie z Kiara, choc moze inaczej te wymiary numeruje, ale glownie zgadzam sie z mysla przewodnia.
Ale wiem, ze sa sily, ktore rowniez umieja nawiazac inteligentny kontakt wcale nie manifestujac sie nachalnie w srodkach masowego przekazu. Czyli jest jakas przeciwwaga, bo sam czlowiek nie da rady przejsc przez tunel.

Mozna posiasc wiedze matematyczna, filozoficzna i inne, ale to jeszcze nie bedzie kluczem. Trzeba czekac na "transportera" Mrugniêcie
east
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Sierpieñ 24, 2012, 13:19:33 »

@Kiara
Walka o Ludzi to nie o cia³a fizyczne , o materiê siê toczy, a o nasz± ¶wiadomo¶æ. Blokowanie  wiedzy , przekaz pó³prawd , odwracanie uwagi , zaciemnianie i¿ nic nie mo¿emy , bo nas nie ma.. to tylko czê¶æ tej podstêpnej gry.

I tu napisa³a¶ rzecz istotn±, chocia¿ z pewno¶ci± nie zamierza³a¶ ,ale Ci siê wymsk³o, Kiaro Chichot
Nie idzie o cia³o fizyczne, ani nawet o Ciebie/mnie/nas. Gra siê toczy o ¦wiadomo¶æ. O ponowne uwiêzienie jej w okowach CIEBIE - obcego implantu JA.

W³a¶nie dlatego pada tyle zapewnieñ ,¿e TY jeste¶ taki wa¿ny, taki kochany i dost±pisz wszelkiej rado¶ci i wszystko TOBIE dadz±, i ju¿ nic nie bêdziesz musia³ robiæ, nie bêdziesz cierpia³ , cz³owieku, ani siê niczym nie bêdziesz martwi³. Dostaniesz wszystko, ca³± energiê wszech¶wiata i takie cudeñka  techniki, które dla Ciebie zrobi± wszystko. Tylko b±d¼ i nie odchod¼.

Czemu ?
Bo jeste¶ komu¶ potrzebny ,aby za Twoj± pomoc± dalej ssaæ ¦wiadomo¶æ, ¿erowaæ na niej. Ludzka istota jest zasilana przez ¦wiadomo¶æ - te nak³adki nie. My¶liciele te¿ tylko ¿yj± z produkcji luszu.

Trzy razy podejmowali¶my nieudane próby przej¶cia do IV wymiaru , trzy razy nam siê to nie uda³o, teraz jest czwarty raz. zatem trwa okrutna walka o dezinformacjê , o manipulowanie informacj± tak ¿eby Cz³owiek sam podj±³ decyzjê tak± , która po raz czwarty uwiêzi go w III wymiarze

Ile razy bêdzie cz³owiek pope³nia³ wci±¿ ten sam b³±d ? Teraz nie jest inaczej ni¿ poprzednio. Jest tak samo i schemat jest ten sam, tylko wielo¶æ dróg, bo jak nie tê to inn± , byle¶ TY wybra³ i byle¶ wierzy³ , ze to Twój wybór, ¿e TY wybierasz, ¿e jeste¶ jaki¶ TY.
Cz³owiek jest bardzo silny, gdy odzyska samo¶wiadomo¶æ swoj±, otworzy dostêp do swojej mocy wewnêtrznej, tego boj± siê ci dotychczasowi nasi w³adcy.
Tak, otwiera siê dostêp do samo¶wiadomo¶ci, ale nie robisz tego TY . Kontrolerzy boj± siê utraty dostêpu do mocy ¶wiadomo¶ci, któr± uzyskiwali dot±d poprzez Ciebie.

Oni nie chc± Twojej zguby, wrêcz przeciwnie. Chc±, aby¶ by³ i aby¶ to TY zabra³ ich tam dok±d dostêp siê otwiera. Jeste¶ ich furtk±,- Fair Lady , to TY dla nich jeste¶ "transporterem" - bo nie mo¿na Ciebie usun±æ z powodu wolnej woli. Teraz obiecaj± Ci wszystko co zechcesz, a kiedy siê dokona to znów zobaczysz ³añcuch na szyi. Jak tyle razy wcze¶niej.

A najlepsze z tego wszystkiego, ¿e Ty uwa¿asz siebie za wszystko ,co jest Du¿y u¶miech -esencjê istnienia. Ha. Dobre sobie Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2012, 13:28:12 wys³ane przez east » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Sierpieñ 24, 2012, 14:47:10 »

east

Oni nie chc± Twojej zguby, wrêcz przeciwnie. Chc±, aby¶ by³ i aby¶ to TY zabra³ ich tam dok±d dostêp siê otwiera. Jeste¶ ich furtk±,- Fair Lady , to TY dla nich jeste¶ "transporterem" - bo nie mo¿na Ciebie usun±æ z powodu wolnej woli. Teraz obiecaj± Ci wszystko co zechcesz, a kiedy siê dokona to znów zobaczysz ³añcuch na szyi. Jak tyle razy wcze¶niej.

A najlepsze z tego wszystkiego, ¿e Ty uwa¿asz siebie za wszystko ,co jest -esencjê istnienia. Ha. Dobre sobie

Oni tez sa do pokonania i chodzi o to, ze zawsze ktos ten lancuch na szyi ma, tak samo jak zawsze ktos ma korone na glowie.
"Transporter" to rodzaj przewoznika - znasz mit o Charonie i obolu? To nie sa bajki.
Ten "ferry-man" transportuje do ... innego wymiaru Mrugniêcie
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Sierpieñ 24, 2012, 16:04:26 »

east.
I tu napisa³a¶ rzecz istotn±, chocia¿ z pewno¶ci± nie zamierza³a¶ ,ale Ci siê wymsk³o, Kiaro Chichot
Nie idzie o cia³o fizyczne, ani nawet o Ciebie/mnie/nas. Gra siê toczy o ¦wiadomo¶æ. O ponowne uwiêzienie jej w okowach CIEBIE - obcego implantu JA.

Napisa³am z pe³na ¶wiadomo¶ci±  Chichot Buziak  to co chcia³am napisaæ , chociaz Ty rozumiesz tylko czê¶æ tej tre¶ci. ¦wiadomo¶æ  to inaczej JA wcielone w materiê , które prezentuje siebie zale¿ne  od poziomu osobistego rozwoju. To JA wcielone- ¦wiadomo¶æ to nic innego jak Energia osobowo¶ciowa , która stworzy³a sobie materialne "ubranko" cia³o fizyczne dla do¶wiadczania kontaktu z drug± tak± wcielon± lub nie wcielon± energi±.
JA - ¦wiadomo¶æ nie jest cia³em fizycznym, ona mo¿e go stworzyæ ,"rozwin±æ  lub zwin±æ  w postaæ materialn± lub energetyczn±.

Zatem o co toczy siê ta walka? O moc energetyczn± ¦wiadomo¶ci JA, o wiedzê jej , a raczej odciêcie od wiedzy kim ona jest naprawdê i jaka moc± mo¿e dysponowaæ, oraz co dziêki tej mocy tworzyæ.
Zrozum w koñcu i¿ Energia niewcielona i Energia wcielona to jedno i to samo, ró¿nica jedynie  polega na dyspozycji  moc± energetyczn± ka¿dego z nas , kto jest tak± Energi±.

Kiedy Energia -¦wiadomo¶æ -JA jest wcielona traci dostêp do swojej przeolbrzymiej mocy , musi tak byæ , gdy¿ ta moc energetyczna Energii Matrycy zniszczy³a by kompletnie cia³o fizyczne w które ona siê wcieli³a.
¯eby mog³a korzystaæ z coraz wiêkszej swojej  mocy, wcielona Energia Cz³owiek, musi podnie¶æ wibracje , czyli wytrzyma³o¶æ energetyczn± swojego cia³a materialnego. Nie ma innej opcji, przewo¼nik ( materia ) musi spe³niaæ odpowiednie parametry niezale¿nie czy energia p³ynie przez niego , czy tylko on tworzy wokó³ siebie pole energetyczne dziêki niej. To ono przekszta³ca siê w statek kosmiczny , czyli MER KA BA , dziêki któremu mo¿emy b³yskawicznie przemieszczaæ siê w kosmosie. Jest on o wiele bardziej doskona³y ni¿ materialne statki na których mo¿na podró¿owaæ nie robi±c nic z cia³em materialnym.
Jednak to, nie o to chodzi w rozwoju ponad trzeciowymiarowym.
Chyba wiesz i¿ ro¿ne materia³y s± przewodnikami oraz izolatorami, swoje  cia³o materialne przekszta³camy w przewodnik a zarazem akumulator energetyczny. I to ono staje siê przewo¼nikiem wehiku³em , transporterem dla ¦wiadomo¶ci- JA .
Znaczenie ma zarówno jedzenie , picie jak i nasze my¶li jaki stanie siê przewo¼nik z naszej materii dla nas.

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2012, 16:29:20 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Sierpieñ 24, 2012, 17:15:01 »

Tak widzê ¿e jedni tutaj jest za tym ¿eby JA wypleniæ a drudzy ¿e nie a ja wam powiem ¿e nie wiem i postanowi³em obserwowaæ Chichot Bo ma³o jeszcze wiem a nie chcê wysun±æ b³êdnych wniosków.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #17 : Sierpieñ 24, 2012, 17:24:21 »

Widzê, ¿e tym "fantastycznym", a mo¿e fantazyjnym przekazem sprowokowa³em z pomoc± Grety ca³kiem rzeczow± dyskusjê. Chcemy, czy nie dyskusja schodzi na Wzniesienie.
Przyjmujemy, ¿e jest to kolejna próba, po tych nieudanych i potwierdzenie tego znajdziemy w wielu ¼ród³ach.
Jednak bior±c pod uwagê obecn± sytuacjê, na nieca³e 4 miesi±ce przed tym wydarzeniem, oczywi¶cie nie widzê nie tylko ca³o¶ci obrazu tego, ale nawet wiêkszych przes³anek. Ze wszelkich "zapowiedzi", w³±czaj±c w to Kiarê wynika, ¿e tym razem nie przeszkodzi nam globalny kataklizm, choæ jeszcze mo¿na znale¼æ sporo takich przekonañ.
Tylko co z tego, je¶li jeszcze dzi¶ 99% doros³ej populacji nie jest ¶wiadomych dos³ownie niczego z w³asnej duchowo¶ci (to nieadekwatne s³owo, ale trudno o lepsze). Kontrolerzy z widzialnej i niewidzialnej piramidy kontroli zacieraj± rêce i czu³ki, czy co tam maj±. Ilu na tej planecie s³ysza³o o MER KA BA?
Je¶li to jest proces jak twierdz± gdzie¶ tu wklejeni przez songo Kasjopeanie, to nie chcia³bym spekulowaæ na ile lat.
Oczywi¶cie wszyscy twierdz±, ¿e nap³ywaj± takie czy inne energie, to te¿ proces powolny, bo cia³o nas ogranicza.
Krótko mówi±c nie widzê tego bez czego¶ bardzo nadzwyczajnego, Boskiej ingerencji, czy jakkolwiek zechcecie to nazwaæ.
Kiara ju¿ o tym gdzie¶ pisa³a, ale ta jej wizja równie¿ jest z pewno¶ci± jeszcze bardziej "fantastyczna" ni¿ ten przekaz, który praktycznie napisaæ móg³ ka¿dy z odrobin± fantazji lub po 3 du¿ych jasnych.

Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Sierpieñ 24, 2012, 17:30:05 »

Tylko co z tego, je¶li jeszcze dzi¶ 99% doros³ej populacji nie jest ¶wiadomych dos³ownie niczego
Czyli ja siê nie zaliczam doros³y nie jestem U¶miech Ale co zrobiæ, ale gdzie¶ na forum by³o na pisane ¿e ci którzy nawet nie s± ¶wiadomi wzniesienia ale nios± ¶wiat³o w sercu siê wznios± poczekamy te 4 miesi±ce Chichot
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #19 : Sierpieñ 24, 2012, 17:37:56 »

ja ju¿ mam takie hobby, ¿e wynajdujê najró¿niesze wersje dla porównania,-
co siê w nich pokrywa, a co nie- to ju¿ mo¿e daæ jaki¶ obraz dez/informacji.
Kto ma racje, albo czyja wersja jest bli¿sza temu co jest ju¿ i nadchodzi??
Deniken na tej konferencji we Wroc³awiu do³o¿y³ jeszcze jedn± ciekawostkê z piramidy w Meksyku, ¿e 21/12/12 ma równie¿ powróciæ bóg/bostwo Majów które pomog³o stworzyæ ¶wiat Mrugniêcie
no to jeszcze co¶:

"Ascension - "co je¶li?"
2012 23 SIERPNIA
 Wys³ane przez: Steve Beckow   

Wed³ug Micha³a Archanio³a, wielu z nas ma "co je¶li" obawy wokó³ Wniebowst±pienia.
 Co je¶li Ascension jest odroczone,
 co je¶li nasi bliscy nie s± z nami,
 co bêdzie, je¶li .... nasze pytania dalej.
 W moim ostatnim czytaniu z nim na 17 sierpnia, spyta³em:
"Dyskusja o tym niepokoju i strachu, ¿e wiele osób czuje siê" co je¶li "wokó³ Wniebowst±pienia.Poniewa¿ ... jest czai siê w cieniu. ...
"To, co mówisz jest strach ludzi.
Ich strach przed "co je¶li".
 Nie ma "co, je¶li".
Ale strach przed "co je¶li".
Co, je¶li ... jako¶ to wszystko jest kosmiczny ¿art. ... To nie jest to, ¿e nie doceniamy dowcipy.
Kochamy kawa³y.
A nasz pomys³ na ¿art, mo¿e byæ bardzo ró¿ny od twojego.
Ale to nigdy nie bêdzie ¿art który mo¿e zraniæ tak wielu. "(1)

Wiêc spróbujmy rozwi±zaæ jako¶ wspólnie "co, je¶li tych."
Pytanie: Czy jest jaka¶ szansa, ¿e ​​wniebowst±pienie bêdzie przesuniête z danej chwili 21 grudnia 2012 lub wcze¶niej?
Archanio³ Micha³: To jest plan matki. To nie jest nasz plan. To nie jest twój plan. Tak, jeste¶my spe³nieniem tego planu. Ale nie ma planu odroczenia lub opó¼nienia. (2)

Pytanie: Czy istnieje mo¿liwo¶æ, ¿e bêdê siê w niew³a¶ciwym miejscu w niew³a¶ciwym czasie Wniebowst±pienia?
SaLuSa: B±d¼ pewny, ¿e wszyscy bêdziecie we w³a¶ciwym miejscu o czasach ostatecznych, a nastêpnie Twoje monitowanie je¶li czujesz siln± potrzebê ponownego zlokalizowania siebie. W takich chwilach to jest ca³kiem prawdopodobne, ¿e poczujesz pragnienie, aby byæ blisko swojej rodziny, a je¶li tak, to przez nastêpuj±ce, je¶li mo¿esz. (3)

Pytanie: Czy rodziny wzniesienie bêdzie razem?
SaLuSa: Wiele rodzin wzniesie siê razem, choæ nie dotyczy to wszystkich, poniewa¿ nie musi byæ zasi³ek dla siebie stworzeni duszy wyboru wolnej woli. Nale¿y pamiêtaæ, ¿e odnosi siê to do ró¿nych grup dusz, które spotykaj± siê w celu wspierania ich rozwoju.
Zawsze bêd± wchodz±ce i wychodz±ce z nich, i bardzo niewiele dusz pozostanie na sta³e do ¿ycia po ¿yciu. Przyjemno¶ci± jest dla wszystkich z tych kontaktów, które napisa³e¶, czy by³y one krótkie lub w inny sposób, tak jak by³y one przeznaczone jako czê¶æ swojego do¶wiadczenia, a ka¿da  ma warto¶æ na swój w³asny sposób. (4)

Pytanie: Czy w rodzinie zwierzêta wznosz± i wynurzaæ siê bêd± z rodzin±?
Matthew Ward: zwierzêta  Ziemi i ro¶liny automatycznie przejd± wraz z planet± i jak ona siê wznosi, królestwo zwierz±t po raz kolejny stanie siê spokojne. (5) (nie bêdzie agresji u zwierz±t)
Zwierzêta, które s± kochane i otoczone opiek± automatycznie przejd± wraz z ich rodzinami. (7)

Pytanie: Mam problemy z cz³onkami mojej rodziny. Muszê siê zatrzymaæ z nimi?
SaLuSa: Nie ma czasu, jak obecny, aby przejrzeæ relacje z rodzin± lub przyjació³mi. Czêsto kiedy wcielasz siê jeste¶ umieszczony z duszami ju¿ znanymi w poprzednich ¿ywotach, i to z tego powodu, ¿e mog± mieæ problemy miêdzy wami, ¿e musz± byæ ponownie.

fascynuj±cy temat ..ale pamiêtajmy  Nie ma "co, je¶li".
to tylko nasze EGO zadaje pytania w strachu  i obawie ,podrzuca nam dualistyczne w±tpliwo¶ci .

ASCENSION - to doskona³y proces ,
to najlepsze co nas spotyka ...
b±d¼my tego pewni...

wiêcej pytañ tutaj ..http://the2012scenario.com/2012/08/ascension-what-if/

nie czujecie oddechu waszych opiekunów ?
oni a¿ podskakuj± z rado¶ci, pod¶piewuj±c w ¦wietle i Mi³o¶ci.... ...."
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/08/ascension-co-jeslisteve-beckow.html
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2012, 17:42:43 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Sierpieñ 24, 2012, 17:48:20 »

I mam odpowied¼ Chichot
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #21 : Sierpieñ 24, 2012, 17:51:55 »

Wilku, nie chodzi³o mi o przepisowe 18 lat, ko¶ció³ np. uznaje ciê za doros³ego od komunii, czyli obecnie to siê obni¿y³o chyba do ok. 10 lat.
G³ównie chodzi o ¶wiadomo¶æ, wed³ug Archanio³a Micha³a w "wywiadzie" dla Steve Beckov'a dzieci zabieraj± siê z rodzicami, lub opiekunami. Wieku tam nie okre¶li³, a my¶lê, ¿e to jest do¶æ p³ynne.

Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Sierpieñ 24, 2012, 18:03:12 »

Wilku, nie chodzi³o mi o przepisowe 18 lat, ko¶ció³ np. uznaje ciê za doros³ego od komunii, czyli obecnie to siê obni¿y³o chyba do ok. 10 lat.
G³ównie chodzi o ¶wiadomo¶æ, wed³ug Archanio³a Micha³a w "wywiadzie" dla Steve Beckov'a dzieci zabieraj± siê z rodzicami, lub opiekunami. Wieku tam nie okre¶li³, a my¶lê, ¿e to jest do¶æ p³ynne.

Komunia jest od 8 lat jeszcze pamiêtam Chichot Raczej siê nic nie zmieni³o ale dziecko mo¿na uznaæ do tych 10 lat potem ju¿ nastolatek Chichot Ale chyba dojrza³o¶æ w ko¶ciele uzyskuje siê poprzez bierzmowanie czyli 15/16 lat no bierzmowany by³em (nie wiem po co Chichot ) tak czy siak nie ma siê co g³owiæ ja odpowied¼ o zwierzêtach dosta³em cz³owiek to cz³owiek Polak potrafi U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #23 : Sierpieñ 24, 2012, 18:10:31 »

..mam nadziejê, ¿e paszportów nie bêd± sprawdzaæ Du¿y u¶miech

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Sierpieñ 24, 2012, 18:56:02 »

Przestañcie ju¿ panikowaæ, oczywi¶cie ze to przej¶cie nast±pi i nikomu kto podj±³ decyzje o przej¶ciu  na poziomie Duszy nic siê nie stanie, przejdzie. Ju¿ pisa³am ogl±da³am ten proces , widzia³am jak Energie "zwijaj±" swoje materialne  "wypustki" siebie Cz³owieka i podnosz± go do góry w postaci ¶wietlistej iskry na czas dematerializacji ziemi i wy³onienia siê z jej wnêtrza "Starej -Nowej" Ziemi" nastêpnie Ludzie ponownie zachodz± na ziemie w postaci Iskry Energii , która "rozwija " swoje cia³o materialne. Wcale nie bêdziemy identyczni jak teraz , bo nasze wzorce ¿ycia odtworz± nasze cia³a materialne zdrowe , m³odsze oraz piêkniejsze. Nowa ziemia IV wymiar to du¿o wy¿szy potencja³ energetycznych mo¿liwo¶ci, nie ma potrzeby do¶wiadczania na niej kalectwa i wielu u³omno¶ci niepe³nych wzorców energetycznych.

Wrócê do tego fantastycznego przekazu przy kolejnym po¶cie i napiszê co jest tam ¶ciem± i dlaczego tak jest. Zwierzêta przechodz± ale nie wszystkie gatunki maj± potrzebê ¿ycia w IV wymiarze, bo s± stwarzane wy³±cznie dla III.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Naprawdê nasze wzniesienie nie zosta³o odwo³ane , ono nast±pi, wezm± w nim udzia³ wszyscy , którzy tylko podejm± tak± decyzjê na poziomie Duszy, wszyscy jeszcze nie gotowi energetycznie do tego procesu otrzymaj± energetyczn± pomoc.

Strony: [1] 2 3 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: