greta
Gość
|
 |
« : Sierpień 24, 2012, 09:20:39 » |
|
Ja czytajac te przekazy zastanawiam sie,dlaczego nagle tyle innych istot /nie wiem jak powinnam je nazwac,ludzi? naszych braci z wszechswiata?/chce nam pomoc wszystko zmienic na lepsze wg.nich? Dlaczego caly czas tkwilismy w tym eksperymencie,ktory byl zaplanowany,okazuje sie z gory i tylko przygladano sie nam jak sobie dajemy rade.Rozne istoty,nam niewidoczne,dzialaly i dzialaja na naszej planecie ale dopiero teraz jest to nam komunikowane?! Jakos trudno mi uwierzyc w szczere intencje/moze sie myle,ale chce uwierzyc/,tych "naszych braci". Przedstawia nam sie swiat,tak jak powyzej,nie iluzoryczny ,ale dla nas w tej chwili jest to bajka!Czy sie spelni?
Wierze,ze cos sie dzieje,bo odczuwam to na wlasnej skorze i we wlasnym zyciu.Nie jestem jeszcze na etapie przypomnienia sobie wszystkiego,wszystkich moich poprzednich zyc,ale mysle ze tak jak to pisze wiele osob tutaj na forum,ten czas przyjdzie dla kazdego z nas indywidualnie,zalezy od stopnie zawansowania checi chcenia zobaczenia i doswiadczenia tego procesu.
I jeszcze z innej beczki,ale to tak z checi poznania zdania innych na ten temat. Nie jest to tajemnica,ze pracuje jako opiekunka w Niemczech.Moi podopieczni to ludzie przewaznie po wylewach,ale zdarzaje sie tez inne schorzenia.Wszyscy ci ludzie maja,jak na nasze oko,niepelnosprawny mozg.Wiele razy,a sa to rozne osoby,jestem swiadkiem,jak te osoby widza innych ludzi.Dzieje sie to nie na wskutek brania jakichs lekow psychotropowych,nie! Jestem na okraglo swiadkiem,jak ci ludzie widza co innego i pytaja dlaczego w tym miejscu jest to a nie to,dlaczego obok sa inni ludzie nieznani im,dlaczego ci nie widoczni dla nas sa odbierani jako zli.Zdecydowanie zli! Zastanawialam sie wiele razy,czy majac do dyspozycji i wykorzystujac tylko te kilka procent naszego mozgu,jestesmy jeszcze narazeni na utrate techze,a pomimo to widzimy co innego?
Czy to moze jest to przejscie dla tych,ktorzy nie maja pojecia o tym co sie dzieje i nigdy sie z tym nie zetkneli,a rok 2012 jest dla nich normalnym rokiem,jak kazdy inny? Czy dodano im juz wiecej mozliwosci "patrzenia i widzenia",a my czekamy na to,no wlasnie na co? Dlaczego caly czas jestesmy uspokajani,ze bedzie tak pieknie i bajecznie,a terazniejsza rzeczywistosc,dziejaca sie na naszych oczach,jest inna.Taka jak nasze mysli?To my ksztaltujemy nasza rzeczywistosc?
Nie wiem czy jest to temat na nowy watek,ale ciekawa jestem Waszych odczuc w tym temacie. Pozdrawiam.Greta
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 22:03:32 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 24, 2012, 09:58:26 » |
|
Greto, taki przekaz mogê napisaÌ ja, moje dzieci, a ju¿ na pewno wnuki te¿. Tutaj naprawdê nie ma nic odkrywczego, mo¿e niektóre filmy posz³y dalej ni¿ to. Wstawi³em to jako ciekawostkê, ale jak zawsze koùcowa ocena nale¿y do czytelnika. Nie twierdzê, ¿e ten przekaz nie jest prawdziwy, channelerka tak go otrzyma³a. Za³o¿y³em taki w¹tek : "Dezinformacja... " i bêdê siê stara³ przywo³aÌ trochê kryteriów rozró¿niania, nawet, jeœli bêd¹ to starsze publikacje, ale póki co mo¿na siê zapoznaÌ choÌby z tym, jakie mo¿liwoœci ma amerykaùska NSA. Beth Trutwin egzystuje w tej bran¿y ponoÌ od 2007 r., coœ publikowa³a, ale jej strona "zakwit³a" niedawno, praktycznie wszystkie artyku³y s¹ z 2012r. Mogê przywo³aÌ jeszcze kilka takich "nowych" stron i channelerów. A iloœci nowych ezoterycznych blogów o fantastycznym ruchu nie podj¹³bym siê oszacowaÌ. Dlaczego teraz, to nie zagadka, tu siê coœ wa¿nego dzieje. Ale naprawdê w naszym rozumieniu czasu byli zawsze i to z obydwu stron, bo niestety strony s¹, wojny galaktyczne by³y, œlady s¹ widoczne naszym go³ym okiem. byÌ mo¿e jest pokój, lub zawieszenie. Gdy dotrzemy do 5-go wymiaru, przez czwarty, bêdziemy podobno poza tym, dualnoœÌ siê dla nas skoùczy. Wilku, nie przejmuj siê zwierzêtami, ka¿de trafi zgodnie z jego przeznaczeniem, nie przejmuj siê te¿ innymi ludŸmi, tu ka¿dy ma w³asn¹ drogê. Dla ciebie teraz, najwa¿niejszy jesteœ Ty i twoje Wzniesienie. Tutaj jest prezentowane ca³e spektrum wiadomoœci i opcji, kieruj siê wyczuciem, intuicj¹, inni to nazywaj¹ sercem. Nie wszystko z³oto, co siê œwieci, to co ci nie pasuje, co dla ciebie nie jest logiczne, to odrzucaj. Nauczysz siê szybko. w ten sposób poszerzasz œwiadomoœÌ, i staraj siê zapomnieÌ o obawach, to jest strach który ciê powstrzymuje przed nowym.
Edit: Greto do drugiej czêœci postu, wed³ug mnie widz¹ astral, ni¿szy czwarty wymiar, domenê demonów i bytów, które nie potrafi¹ siê uwolniÌ, ani zmieniÌ, a nawet tego nie chc¹. Dlatego s¹ postrzegani jako negatywni, bo tacy s¹, ró¿ne wampiry energetyczne itd. gdzieœ o tym ju¿ by³o.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 10:04:29 wysłane przez blueray21 »
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 24, 2012, 10:17:19 » |
|
greto sama czytaÂłaÂś i napisaÂłaÂś, Âże tak byÂło zaplanowane, a kaÂżdy jest tu z wÂłasnej woli,- czas jest krĂłtki i moÂże wczeÂśniej nie mieli prawa nawet siĂŞ kontaktowaĂŚ z nami,- to tylko moje gdybanie- trzeba zachowaĂŚ minimalny dystans co do ich intencji,- a kiedy odzyskamy ca³¹ pamiĂŞĂŚ- wszystko stanie siĂŞ jasne. Ja przeszedÂłem wylew w 07' i wyszedÂłem z tego prawie bez szwanku i to raczej normalne,- Âże po takich doÂświadczeniach kaÂżdy czÂłowiek zmienia choĂŚ trochĂŞ swoje spojrzenie na rzeczywistoœÌ, ale co do mnie os., to i tak rodzina uwaÂżaÂła mnie wczeÂśniej za „obcego”,- wiĂŞc juÂż nikt wiĂŞkszej odmiennoÂści we mnie nie zauwaÂża, no moÂże jeszcze wiĂŞkszy dystans do tzw. rzeczywistoÂści. Po tygodniowej ÂśpiÂączce nie wiedziaÂłem nawet jaki jest rok, ale pamiĂŞĂŚ powoli wrĂłciÂła, choĂŚ ciekawe jest to, iÂż zapomniaÂłem to co opowiadaÂłem swojej rodzinie o tym co widziaÂłem w „snach” w czasie ÂśpiÂączki- to siĂŞ zatarÂło. Przy okazji dwa sÂłowa  do sfinksa, jak sama widzisz, sam juÂż byÂłem w Âżyciu na „deskach” parĂŞ razy i to dosÂłownie ostatnio i muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże nie zmÂądrzaÂłem zbytnio poprzez to,- jednak co doÂświadczenie to doÂświadczenie i juÂż siĂŞ wie wiĂŞcej, a zagubienie dobrze „leczy” inna podobnie zagubiona dusza. I jeszcze jedno- zanim nastaÂła era globalnej sieci, juÂż zaczynaÂłem siĂŞ obawiaĂŚ, iÂż ma jakiÂś powaÂżny defekt mĂłzgu bĂŞdÂąc takim odmieĂącem, aÂż do chwili kiedy otworzyÂły siĂŞ bramy „globalnej ÂświadomoÂści” i mogÂłem zobaczyĂŚ, Âże nie jestem sam, takich ludzi na caÂłym Âświecie sÂą miliony,- moÂże nawet miliardy- to byÂła wielka ulga- takie maÂłe katharsis. 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 24, 2012, 10:24:23 » |
|
greta i blucyt Edit: Greto do drugiej czêœci postu, wed³ug mnie widz¹ astral, ni¿szy czwarty wymiar, domenê demonów i bytów, które nie potrafi¹ siê uwolniÌ, ani zmieniÌ, a nawet tego nie chc¹. Dlatego s¹ postrzegani jako negatywni, bo tacy s¹, ró¿ne wampiry energetyczne itd. gdzieœ o tym ju¿ by³o. Moze by tak o tym cos wiecej, inni niech sie dowiedza co ich otacza. Ci ludzie widza tych, ktorzy ich skrzywdzili - np. lekarzy ze statkow kosmicznych. Instytuty biologii, patologii, genetyki itp.itd. wspolpracuja ze soba na bazie miedzy "kontynentalnej" //Warszawa i Poznan// Symbol bialego fartucha ... 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 24, 2012, 10:26:47 » |
|
greta i blucyt Edit: Greto do drugiej czêœci postu, wed³ug mnie widz¹ astral, ni¿szy czwarty wymiar, domenê demonów i bytów, które nie potrafi¹ siê uwolniÌ, ani zmieniÌ, a nawet tego nie chc¹. Dlatego s¹ postrzegani jako negatywni, bo tacy s¹, ró¿ne wampiry energetyczne itd. gdzieœ o tym ju¿ by³o. Moze by tak o tym cos wiecej, inni niech sie dowiedza co ich otacza. Ci ludzie widza tych, ktorzy ich skrzywdzili - np. lekarzy ze statkow kosmicznych. Instytuty biologii, patologii, genetyki itp.itd. wspolpracuja ze soba na bazie miedzy "kontynentalnej" //Warszawa i Poznan// Symbol bialego fartucha ...  kurka, przepiórka,- ja ich nie widzê, chyba ¿e mi wszystko wymazali 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 24, 2012, 10:30:23 » |
|
W watku o Templariuszach acentaur pisze Kaplanstwo Melchizedeka ok.2200 lat p.n.e zamieniony na biala skore barania i tak jest do dzis uzywany. W starym Egipcie, starzy bogowie, zgodnie z tradycja, latali w " boskich barkach " (UFO) ale w egipskich malowidlach Templariuszy sa wlasnie w takim fartuchu przedstawieni. Tak wiec pozniejsi kaplani nosili fartuch jako znak oddania "latajacym bogom " i jako znak autorytetu., jako przedstawiciele Boga na Ziemi. Juz 3400 lat p.n.e nosili czlonkowie "Braterstwa weza "ten fartuch aby pokazac swoje oddanie bogom, ktorzy w "latajacych kolach " z nieba sie zjawili. songo nie widzisz ich?? A od czego dostales wylewu?? Teraz jasniej? 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 24, 2012, 10:32:30 » |
|
W watku o Templariuszach acentaur pisze Kaplanstwo Melchizedeka ok.2200 lat p.n.e zamieniony na biala skore barania i tak jest do dzis uzywany. W starym Egipcie, starzy bogowie, zgodnie z tradycja, latali w " boskich barkach " (UFO) ale w egipskich malowidlach Templariuszy sa wlasnie w takim fartuchu przedstawieni. Tak wiec pozniejsi kaplani nosili fartuch jako znak oddania "latajacym bogom " i jako znak autorytetu., jako przedstawiciele Boga na Ziemi. Juz 3400 lat p.n.e nosili czlonkowie "Braterstwa weza "ten fartuch aby pokazac swoje oddanie bogom, ktorzy w "latajacych kolach " z nieba sie zjawili. songo nie widzisz ich?? A od czego dostales wylewu?? Teraz jasniej?  od ciĂŞÂżkiej pracy- kapÂłani nie goszczÂą w takich miejscach gdzie ja bywaÂłem chociaÂż nie, tzn. tak, ale jaja,- wspominaÂłem o tzw. fabryce kurczakĂłw z Ulsteru i drugiej potem,- tam wszyscy obowiÂązkowo chodzili w biaÂłych fartuchach ze wzglĂŞdĂłw sanitarnych,- a wiĂŞc ja teÂż  o qrcze! 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 10:58:50 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 24, 2012, 11:26:06 » |
|
MyÂślĂŞ, Âże podopieczni Grety nie widzÂą biaÂłych fartuchĂłw, wprost przeciwnie, zresztÂą Greto zapytaj ich o to, jak sÂą ubrani, jeÂśli opisy bĂŞdÂą w miarĂŞ dokÂładne to moÂżna okreÂśliĂŚ okres czasu z ktĂłrego byty pochodzÂą, lub ich poza ziemskie pochodzenie.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 24, 2012, 11:33:18 » |
|
Zwiêkszamy nasze transmisje dla was, aby was poinformowaÌ, ¿e wasza energia jest obecnie wymagana. Po prostu b¹dŸcie Mi³oœci¹. Po³¹czcie siê dzisiaj poprzez wasze serca przy u¿yciu Fioletowego P³omienia z innym pracownikami Œwiat³a z zamiarem doprowadzenia do Przemiany. Ju¿ gdzieœ wczeœniej Kiara zdaje siê ostrzega³a przed tym fioletowym p³omieniem. Wizje s¹ s³odkie ,ale coœ w tym przekazie nie gra. Wzniesienie , jak s³usznie zauwa¿y³a Greta, dzieje siê ,bo COŒ da siê wyczuÌ, ale jest nieuchwytne, nienazywalne. Sprawy w ¿yciu "siê uk³adaj¹" w przedziwn¹ mozaikê zdarzeù niby przypadkowych (ale przypadek to tylko nazwa regu³y, której nie znamy  ). Skoro nie potrafimy tego uchwyciÌ, to znaczy, ¿e to nie jest przeznaczone dla implantu JA. Nale¿y siê z tego tylko cieszyÌ. Energia ta nie zostanie wykorzystana w niecnych celach bo nie jest przeznaczona dla "nas" . Nie mo¿na jej przechwyciÌ i siê ni¹ bawiÌ. Ona przep³ywa i tak zrobi "swoje" w cz³owieku, a ludzkie to¿samoœci co najwy¿ej bêd¹ mia³y udzia³ jedynie w obserwowaniu efektów przep³ywu i tylko ju¿ po fakcie. O ile jeszcze bêd¹ nierozpoznane, ale coraz ciê¿ej bêdzie "nam" w tym œwiecie egzystowaÌ, poniewa¿ wszystko siê spolaryzuje i wiele nowego nastanie, ju¿ nastaje. Spraw¹ oczywist¹ bêdzie odpuszczenie "siebie" , albo trwanie w sobie i w cierpieniu niezrozumienia rzeczywistoœci.
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 24, 2012, 11:58:30 » |
|
Wiecie,ja lubie jak jest,jak to sie mowi podana kawa na lawe.Dlaczego nie mowia nam wszystkiego? Dlaczego ciagle jestesmy niedoinformowani? Jezeli ma to byc niespodzianka,to sory,ale tyle o tym mowiac,to nia juz nie jest. Caly czas nie wiemy co i jak,ale ONI wiedza wiec dlaczego nie ma jednego konkretnego przekazu pt.Sluchajcie,bedzie tak i tak?Dlaczego? Caly czas ten eksperyment,dla nas oczywiscie,nie dla nich!
Nie chodzi mi o rzeczywistosc,bo jest tak,jak kazdy indywidualnie to widzi.Chodzi mi o wylozenie kart!I nic wiecej!
Pozdrawiam.Greta
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 24, 2012, 12:00:57 » |
|
z tego co nieraz pisz¹, jest nawet trudnoœÌ w opisie 4/5G dla jêzyka 3G
"Ascension - "co jeœli?"2012 23 SIERPNIA Wys³ane przez: Steve Beckow Wed³ug Micha³a Archanio³a, wielu z nas ma "co jeœli" obawy wokó³ Wniebowst¹pienia. Co jeœli Ascension jest odroczone, co jeœli nasi bliscy nie s¹ z nami, co bêdzie, jeœli .... nasze pytania dalej. W moim ostatnim czytaniu z nim na 17 sierpnia, spyta³em: "Dyskusja o tym niepokoju i strachu, ¿e wiele osób czuje siê" co jeœli "wokó³ Wniebowst¹pienia.Poniewa¿ ... jest czai siê w cieniu. ... "To, co mówisz jest strach ludzi. Ich strach przed "co jeœli". Nie ma "co, jeœli". Ale strach przed "co jeœli". Co, jeœli ... jakoœ to wszystko jest kosmiczny ¿art. ... To nie jest to, ¿e nie doceniamy dowcipy. Kochamy kawa³y. A nasz pomys³ na ¿art, mo¿e byÌ bardzo ró¿ny od twojego. Ale to nigdy nie bêdzie ¿art który mo¿e zraniÌ tak wielu. "(1) Wiêc spróbujmy rozwi¹zaÌ jakoœ wspólnie "co, jeœli tych." Pytanie: Czy jest jakaœ szansa, ¿e wniebowst¹pienie bêdzie przesuniête z danej chwili 21 grudnia 2012 lub wczeœniej? Archanio³ Micha³: To jest plan matki. To nie jest nasz plan. To nie jest twój plan. Tak, jesteœmy spe³nieniem tego planu. Ale nie ma planu odroczenia lub opóŸnienia. (2) Pytanie: Czy istnieje mo¿liwoœÌ, ¿e bêdê siê w niew³aœciwym miejscu w niew³aœciwym czasie Wniebowst¹pienia? SaLuSa: B¹dŸ pewny, ¿e wszyscy bêdziecie we w³aœciwym miejscu o czasach ostatecznych, a nastêpnie Twoje monitowanie jeœli czujesz siln¹ potrzebê ponownego zlokalizowania siebie. W takich chwilach to jest ca³kiem prawdopodobne, ¿e poczujesz pragnienie, aby byÌ blisko swojej rodziny, a jeœli tak, to przez nastêpuj¹ce, jeœli mo¿esz. (3) Pytanie: Czy rodziny wzniesienie bêdzie razem? SaLuSa: Wiele rodzin wzniesie siê razem, choÌ nie dotyczy to wszystkich, poniewa¿ nie musi byÌ zasi³ek dla siebie stworzeni duszy wyboru wolnej woli. Nale¿y pamiêtaÌ, ¿e odnosi siê to do ró¿nych grup dusz, które spotykaj¹ siê w celu wspierania ich rozwoju. Zawsze bêd¹ wchodz¹ce i wychodz¹ce z nich, i bardzo niewiele dusz pozostanie na sta³e do ¿ycia po ¿yciu. Przyjemnoœci¹ jest dla wszystkich z tych kontaktów, które napisa³eœ, czy by³y one krótkie lub w inny sposób, tak jak by³y one przeznaczone jako czêœÌ swojego doœwiadczenia, a ka¿da ma wartoœÌ na swój w³asny sposób. (4) Pytanie: Czy w rodzinie zwierzêta wznosz¹ i wynurzaÌ siê bêd¹ z rodzin¹? Matthew Ward: zwierzêta Ziemi i roœliny automatycznie przejd¹ wraz z planet¹ i jak ona siê wznosi, królestwo zwierz¹t po raz kolejny stanie siê spokojne. (5) (nie bêdzie agresji u zwierz¹t) NiewinnoœÌ ich dusz zwierzêcych automatycznie umo¿liwia im podró¿ z [Gai¹]. (6) Zwierzêta, które s¹ kochane i otoczone opiek¹ automatycznie przejd¹ wraz z ich rodzinami. (7) Pytanie: Mam problemy z cz³onkami mojej rodziny. Muszê siê zatrzymaÌ z nimi? SaLuSa: Nie ma czasu, jak obecny, aby przejrzeÌ relacje z rodzin¹ lub przyjació³mi. Czêsto kiedy wcielasz siê jesteœ umieszczony z duszami ju¿ znanymi w poprzednich ¿ywotach, i to z tego powodu, ¿e mog¹ mieÌ problemy miêdzy wami, ¿e musz¹ byÌ ponownie. fascynuj¹cy temat ..ale pamiêtajmy Nie ma "co, jeœli". to tylko nasze EGO zadaje pytania w strachu i obawie ,podrzuca nam dualistyczne w¹tpliwoœci . ASCENSION - to doskona³y proces , to najlepsze co nas spotyka ... b¹dŸmy tego pewni... wiêcej pytaù tutaj .. nie czujecie oddechu waszych opiekunów ? oni a¿ podskakuj¹ z radoœci, podœpiewuj¹c w Œwietle i Mi³oœci.... ...." http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/08/ascension-co-jeslisteve-beckow.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 12:09:44 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 24, 2012, 12:26:54 » |
|
Wiecie,ja lubie jak jest,jak to sie mowi podana kawa na lawe.Dlaczego nie mowia nam wszystkiego? Dlaczego ciagle jestesmy niedoinformowani? Jezeli ma to byc niespodzianka,to sory,ale tyle o tym mowiac,to nia juz nie jest. Caly czas nie wiemy co i jak,ale ONI wiedza wiec dlaczego nie ma jednego konkretnego przekazu pt.Sluchajcie,bedzie tak i tak?Dlaczego? Caly czas ten eksperyment,dla nas oczywiscie,nie dla nich!
Nie chodzi mi o rzeczywistosc,bo jest tak,jak kazdy indywidualnie to widzi.Chodzi mi o wylozenie kart!I nic wiecej!
Pozdrawiam.Greta
Greta , ale kto ma ci mówiÌ to wszystko? I z jakiej racji ma to robiÌ? Ci którzy tak zawziêcie robi¹ te przekazy ( bynajmniej zdecydowana wiêkszoœÌ z nich) takiego celu nie maj¹. Te channelingi s³u¿¹ zablokowaniu naszego rozwoju i uniemo¿liwieniu nam przejœcia w IV wymiar. Ich 5 wymiar to nie nasz IV, ju¿ pisa³am ¿e nie przechodzi siê automatycznie z III do V pomijaj¹c drogê rozwoju w IV. zatem jest podstêp nawet w tej informacji, ten 5 wymiar to tak naprawdê 5 œwiat czyli pi¹ty raz powtarzanie nowej opcji III wymiaru. Bo ju¿ robimy to po raz czwarty i czwarty raz dobiega koùca. Trzy razy podejmowaliœmy nieudane próby przejœcia do IV wymiaru , trzy razy nam siê to nie uda³o, teraz jest czwarty raz. zatem trwa okrutna walka o dezinformacjê , o manipulowanie informacj¹ tak ¿eby Cz³owiek sam podj¹³ decyzjê tak¹ , która po raz czwarty uwiêzi go w III wymiarze. Gdyby siê to sta³o zacieli byœmy czas 5 ich , pi¹tego wymiaru, czyli powtórka piaty raz w III wymiarze, inaczej piaty œwiat. Przecie¿ ci manipulanci ziemscy i zaœwiatowi tego Ludziom nie powiedz¹ , bo to nie le¿y w ich interesie. natychmiast by pad³ i nikt by nie przeszed³ na ich stronê posiadaj¹c wiedzê i¿ po raz piaty stanie siê ich niewolnikiem , zasilaj¹cym ich system. Zatem przekazuj¹ tak informacje ( zreszt¹ czêœciowo prawdziw¹) ¿eby im uwierzyÌ i robiÌ dla swojego "dobra" wszystko co powiedz¹. Tym razem nie mog¹ sami dokonaÌ globalnego kataklizmu na ziemi ( mog¹ tylko nim straszyÌ) , bo..: po pierwsze nie maja ju¿ takiej mocy energetycznej. A , po drugie takie dzia³anie natychmiast wy³¹czy³o by ich z "gry" o Ludzk¹ œwiadomoœÌ jako przegranych. Walka o Ludzi to nie o cia³a fizyczne , o materiê siê toczy, a o nasz¹ œwiadomoœÌ. Blokowanie wiedzy , przekaz pó³prawd , odwracanie uwagi , zaciemnianie i¿ nic nie mo¿emy , bo nas nie ma.. to tylko czêœÌ tej podstêpnej gry. Cz³owiek jest bardzo silny, gdy odzyska samoœwiadomoœÌ swoj¹, otworzy dostêp do swojej mocy wewnêtrznej, tego boj¹ siê ci dotychczasowi nasi w³adcy. Walcz¹ zawziêcie z ka¿dym przejawem odzyskiwania mocy i wiedzy o sobie Ludzkoœci. Ci przekazuj¹cy t¹ œciemê wcale nie chc¹ nam pomagaÌ w naszym rozwoju , bo jest to strata ich dotychczasowej w³adzy. To jest manipulacja informacja tworz¹ca tylko pozory pomocy. Ten fakt ju¿ powinniœmy ju¿ odró¿niaÌ, bowiem zwi¹zana jest z nim nasza decyzjonalnoœc o przysz³oœci zarówno naszej jak i ziemi oraz ca³ego kosmosu. Kiara:) 
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 24, 2012, 12:44:59 » |
|
Zgadzam sie z Kiara, choc moze inaczej te wymiary numeruje, ale glownie zgadzam sie z mysla przewodnia. Ale wiem, ze sa sily, ktore rowniez umieja nawiazac inteligentny kontakt wcale nie manifestujac sie nachalnie w srodkach masowego przekazu. Czyli jest jakas przeciwwaga, bo sam czlowiek nie da rady przejsc przez tunel. Mozna posiasc wiedze matematyczna, filozoficzna i inne, ale to jeszcze nie bedzie kluczem. Trzeba czekac na "transportera" 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 24, 2012, 13:19:33 » |
|
@ Kiara
Walka o Ludzi to nie o cia³a fizyczne , o materiê siê toczy, a o nasz¹ œwiadomoœÌ. Blokowanie wiedzy , przekaz pó³prawd , odwracanie uwagi , zaciemnianie i¿ nic nie mo¿emy , bo nas nie ma.. to tylko czêœÌ tej podstêpnej gry. I tu napisa³aœ rzecz istotn¹, chocia¿ z pewnoœci¹ nie zamierza³aœ ,ale Ci siê wymsk³o, Kiaro  Nie idzie o cia³o fizyczne, ani nawet o Ciebie/mnie/nas. Gra siê toczy o ŒwiadomoœÌ. O ponowne uwiêzienie jej w okowach CIEBIE - obcego implantu JA. W³aœnie dlatego pada tyle zapewnieù ,¿e TY jesteœ taki wa¿ny, taki kochany i dost¹pisz wszelkiej radoœci i wszystko TOBIE dadz¹, i ju¿ nic nie bêdziesz musia³ robiÌ, nie bêdziesz cierpia³ , cz³owieku, ani siê niczym nie bêdziesz martwi³. Dostaniesz wszystko, ca³¹ energiê wszechœwiata i takie cudeùka techniki, które dla Ciebie zrobi¹ wszystko. Tylko b¹dŸ i nie odchodŸ. Czemu ? Bo jesteœ komuœ potrzebny ,aby za Twoj¹ pomoc¹ dalej ssaÌ ŒwiadomoœÌ, ¿erowaÌ na niej. Ludzka istota jest zasilana przez ŒwiadomoœÌ - te nak³adki nie. Myœliciele te¿ tylko ¿yj¹ z produkcji luszu. Trzy razy podejmowaliœmy nieudane próby przejœcia do IV wymiaru , trzy razy nam siê to nie uda³o, teraz jest czwarty raz. zatem trwa okrutna walka o dezinformacjê , o manipulowanie informacj¹ tak ¿eby Cz³owiek sam podj¹³ decyzjê tak¹ , która po raz czwarty uwiêzi go w III wymiarze Ile razy bêdzie cz³owiek pope³nia³ wci¹¿ ten sam b³¹d ? Teraz nie jest inaczej ni¿ poprzednio. Jest tak samo i schemat jest ten sam, tylko wieloœÌ dróg, bo jak nie tê to inn¹ , byleœ TY wybra³ i byleœ wierzy³ , ze to Twój wybór, ¿e TY wybierasz, ¿e jesteœ jakiœ TY. Cz³owiek jest bardzo silny, gdy odzyska samoœwiadomoœÌ swoj¹, otworzy dostêp do swojej mocy wewnêtrznej, tego boj¹ siê ci dotychczasowi nasi w³adcy. Tak, otwiera siê dostêp do samoœwiadomoœci, ale nie robisz tego TY . Kontrolerzy boj¹ siê utraty dostêpu do mocy œwiadomoœci, któr¹ uzyskiwali dot¹d poprzez Ciebie. Oni nie chc¹ Twojej zguby, wrêcz przeciwnie. Chc¹, abyœ by³ i abyœ to TY zabra³ ich tam dok¹d dostêp siê otwiera. Jesteœ ich furtk¹,- Fair Lady , to TY dla nich jesteœ "transporterem" - bo nie mo¿na Ciebie usun¹Ì z powodu wolnej woli. Teraz obiecaj¹ Ci wszystko co zechcesz, a kiedy siê dokona to znów zobaczysz ³aùcuch na szyi. Jak tyle razy wczeœniej. A najlepsze z tego wszystkiego, ¿e Ty uwa¿asz siebie za wszystko ,co jest  -esencjê istnienia. Ha. Dobre sobie 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 13:28:12 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 24, 2012, 14:47:10 » |
|
eastOni nie chc¹ Twojej zguby, wrêcz przeciwnie. Chc¹, abyœ by³ i abyœ to TY zabra³ ich tam dok¹d dostêp siê otwiera. Jesteœ ich furtk¹,- Fair Lady , to TY dla nich jesteœ "transporterem" - bo nie mo¿na Ciebie usun¹Ì z powodu wolnej woli. Teraz obiecaj¹ Ci wszystko co zechcesz, a kiedy siê dokona to znów zobaczysz ³aùcuch na szyi. Jak tyle razy wczeœniej.
A najlepsze z tego wszystkiego, Âże Ty uwaÂżasz siebie za wszystko ,co jest -esencjĂŞ istnienia. Ha. Dobre sobie Oni tez sa do pokonania i chodzi o to, ze zawsze ktos ten lancuch na szyi ma, tak samo jak zawsze ktos ma korone na glowie. "Transporter" to rodzaj przewoznika - znasz mit o Charonie i obolu? To nie sa bajki. Ten "ferry-man" transportuje do ... innego wymiaru 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpień 24, 2012, 16:04:26 » |
|
east. I tu napisa³aœ rzecz istotn¹, chocia¿ z pewnoœci¹ nie zamierza³aœ ,ale Ci siê wymsk³o, Kiaro Chichot Nie idzie o cia³o fizyczne, ani nawet o Ciebie/mnie/nas. Gra siê toczy o ŒwiadomoœÌ. O ponowne uwiêzienie jej w okowach CIEBIE - obcego implantu JA. Napisa³am z pe³na œwiadomoœci¹  to co chcia³am napisaÌ , chociaz Ty rozumiesz tylko czêœÌ tej treœci. ŒwiadomoœÌ to inaczej JA wcielone w materiê , które prezentuje siebie zale¿ne od poziomu osobistego rozwoju. To JA wcielone- ŒwiadomoœÌ to nic innego jak Energia osobowoœciowa , która stworzy³a sobie materialne "ubranko" cia³o fizyczne dla doœwiadczania kontaktu z drug¹ tak¹ wcielon¹ lub nie wcielon¹ energi¹. JA - ŒwiadomoœÌ nie jest cia³em fizycznym, ona mo¿e go stworzyÌ ,"rozwin¹Ì lub zwin¹Ì w postaÌ materialn¹ lub energetyczn¹. Zatem o co toczy siê ta walka? O moc energetyczn¹ Œwiadomoœci JA, o wiedzê jej , a raczej odciêcie od wiedzy kim ona jest naprawdê i jaka moc¹ mo¿e dysponowaÌ, oraz co dziêki tej mocy tworzyÌ. Zrozum w koùcu i¿ Energia niewcielona i Energia wcielona to jedno i to samo, ró¿nica jedynie polega na dyspozycji moc¹ energetyczn¹ ka¿dego z nas , kto jest tak¹ Energi¹. Kiedy Energia -ŒwiadomoœÌ -JA jest wcielona traci dostêp do swojej przeolbrzymiej mocy , musi tak byÌ , gdy¿ ta moc energetyczna Energii Matrycy zniszczy³a by kompletnie cia³o fizyczne w które ona siê wcieli³a.¯eby mog³a korzystaÌ z coraz wiêkszej swojej mocy, wcielona Energia Cz³owiek, musi podnieœÌ wibracje , czyli wytrzyma³oœÌ energetyczn¹ swojego cia³a materialnego. Nie ma innej opcji, przewoŸnik ( materia ) musi spe³niaÌ odpowiednie parametry niezale¿nie czy energia p³ynie przez niego , czy tylko on tworzy wokó³ siebie pole energetyczne dziêki niej. To ono przekszta³ca siê w statek kosmiczny , czyli MER KA BA , dziêki któremu mo¿emy b³yskawicznie przemieszczaÌ siê w kosmosie. Jest on o wiele bardziej doskona³y ni¿ materialne statki na których mo¿na podró¿owaÌ nie robi¹c nic z cia³em materialnym. Jednak to, nie o to chodzi w rozwoju ponad trzeciowymiarowym. Chyba wiesz i¿ ro¿ne materia³y s¹ przewodnikami oraz izolatorami, swoje cia³o materialne przekszta³camy w przewodnik a zarazem akumulator energetyczny. I to ono staje siê przewoŸnikiem wehiku³em , transporterem dla Œwiadomoœci- JA . Znaczenie ma zarówno jedzenie , picie jak i nasze myœli jaki stanie siê przewoŸnik z naszej materii dla nas. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 16:29:20 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Wilk
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpień 24, 2012, 17:15:01 » |
|
Tak widzê ¿e jedni tutaj jest za tym ¿eby JA wypleniÌ a drudzy ¿e nie a ja wam powiem ¿e nie wiem i postanowi³em obserwowaÌ  Bo ma³o jeszcze wiem a nie chcê wysun¹Ì b³êdnych wniosków.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 24, 2012, 17:24:21 » |
|
Widzê, ¿e tym "fantastycznym", a mo¿e fantazyjnym przekazem sprowokowa³em z pomoc¹ Grety ca³kiem rzeczow¹ dyskusjê. Chcemy, czy nie dyskusja schodzi na Wzniesienie. Przyjmujemy, ¿e jest to kolejna próba, po tych nieudanych i potwierdzenie tego znajdziemy w wielu Ÿród³ach. Jednak bior¹c pod uwagê obecn¹ sytuacjê, na nieca³e 4 miesi¹ce przed tym wydarzeniem, oczywiœcie nie widzê nie tylko ca³oœci obrazu tego, ale nawet wiêkszych przes³anek. Ze wszelkich "zapowiedzi", w³¹czaj¹c w to Kiarê wynika, ¿e tym razem nie przeszkodzi nam globalny kataklizm, choÌ jeszcze mo¿na znaleŸÌ sporo takich przekonaù. Tylko co z tego, jeœli jeszcze dziœ 99% doros³ej populacji nie jest œwiadomych dos³ownie niczego z w³asnej duchowoœci (to nieadekwatne s³owo, ale trudno o lepsze). Kontrolerzy z widzialnej i niewidzialnej piramidy kontroli zacieraj¹ rêce i czu³ki, czy co tam maj¹. Ilu na tej planecie s³ysza³o o MER KA BA? Jeœli to jest proces jak twierdz¹ gdzieœ tu wklejeni przez songo Kasjopeanie, to nie chcia³bym spekulowaÌ na ile lat. Oczywiœcie wszyscy twierdz¹, ¿e nap³ywaj¹ takie czy inne energie, to te¿ proces powolny, bo cia³o nas ogranicza. Krótko mówi¹c nie widzê tego bez czegoœ bardzo nadzwyczajnego, Boskiej ingerencji, czy jakkolwiek zechcecie to nazwaÌ. Kiara ju¿ o tym gdzieœ pisa³a, ale ta jej wizja równie¿ jest z pewnoœci¹ jeszcze bardziej "fantastyczna" ni¿ ten przekaz, który praktycznie napisaÌ móg³ ka¿dy z odrobin¹ fantazji lub po 3 du¿ych jasnych.
|
|
|
|
|
|
|
Wilk
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpień 24, 2012, 17:30:05 » |
|
Tylko co z tego, jeÂśli jeszcze dziÂś 99% dorosÂłej populacji nie jest Âświadomych dosÂłownie niczego
Czyli ja siĂŞ nie zaliczam dorosÂły nie jestem  Ale co zrobiĂŚ, ale gdzieÂś na forum byÂło na pisane Âże ci ktĂłrzy nawet nie sÂą Âświadomi wzniesienia ale niosÂą ÂświatÂło w sercu siĂŞ wzniosÂą poczekamy te 4 miesiÂące 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpień 24, 2012, 17:37:56 » |
|
ja ju¿ mam takie hobby, ¿e wynajdujê najró¿niesze wersje dla porównania,- co siê w nich pokrywa, a co nie- to ju¿ mo¿e daÌ jakiœ obraz dez/informacji. Kto ma racje, albo czyja wersja jest bli¿sza temu co jest ju¿ i nadchodzi?? Deniken na tej konferencji we Wroc³awiu do³o¿y³ jeszcze jedn¹ ciekawostkê z piramidy w Meksyku, ¿e 21/12/12 ma równie¿ powróciÌ bóg/bostwo Majów które pomog³o stworzyÌ œwiat  no to jeszcze coœ: "Ascension - "co jeœli?"2012 23 SIERPNIA Wys³ane przez: Steve Beckow Wed³ug Micha³a Archanio³a, wielu z nas ma "co jeœli" obawy wokó³ Wniebowst¹pienia. Co jeœli Ascension jest odroczone, co jeœli nasi bliscy nie s¹ z nami, co bêdzie, jeœli .... nasze pytania dalej. W moim ostatnim czytaniu z nim na 17 sierpnia, spyta³em: "Dyskusja o tym niepokoju i strachu, ¿e wiele osób czuje siê" co jeœli "wokó³ Wniebowst¹pienia.Poniewa¿ ... jest czai siê w cieniu. ... "To, co mówisz jest strach ludzi. Ich strach przed "co jeœli". Nie ma "co, jeœli". Ale strach przed "co jeœli". Co, jeœli ... jakoœ to wszystko jest kosmiczny ¿art. ... To nie jest to, ¿e nie doceniamy dowcipy. Kochamy kawa³y. A nasz pomys³ na ¿art, mo¿e byÌ bardzo ró¿ny od twojego. Ale to nigdy nie bêdzie ¿art który mo¿e zraniÌ tak wielu. "(1) Wiêc spróbujmy rozwi¹zaÌ jakoœ wspólnie "co, jeœli tych." Pytanie: Czy jest jakaœ szansa, ¿e wniebowst¹pienie bêdzie przesuniête z danej chwili 21 grudnia 2012 lub wczeœniej? Archanio³ Micha³: To jest plan matki. To nie jest nasz plan. To nie jest twój plan. Tak, jesteœmy spe³nieniem tego planu. Ale nie ma planu odroczenia lub opóŸnienia. (2) Pytanie: Czy istnieje mo¿liwoœÌ, ¿e bêdê siê w niew³aœciwym miejscu w niew³aœciwym czasie Wniebowst¹pienia? SaLuSa: B¹dŸ pewny, ¿e wszyscy bêdziecie we w³aœciwym miejscu o czasach ostatecznych, a nastêpnie Twoje monitowanie jeœli czujesz siln¹ potrzebê ponownego zlokalizowania siebie. W takich chwilach to jest ca³kiem prawdopodobne, ¿e poczujesz pragnienie, aby byÌ blisko swojej rodziny, a jeœli tak, to przez nastêpuj¹ce, jeœli mo¿esz. (3) Pytanie: Czy rodziny wzniesienie bêdzie razem? SaLuSa: Wiele rodzin wzniesie siê razem, choÌ nie dotyczy to wszystkich, poniewa¿ nie musi byÌ zasi³ek dla siebie stworzeni duszy wyboru wolnej woli. Nale¿y pamiêtaÌ, ¿e odnosi siê to do ró¿nych grup dusz, które spotykaj¹ siê w celu wspierania ich rozwoju. Zawsze bêd¹ wchodz¹ce i wychodz¹ce z nich, i bardzo niewiele dusz pozostanie na sta³e do ¿ycia po ¿yciu. Przyjemnoœci¹ jest dla wszystkich z tych kontaktów, które napisa³eœ, czy by³y one krótkie lub w inny sposób, tak jak by³y one przeznaczone jako czêœÌ swojego doœwiadczenia, a ka¿da ma wartoœÌ na swój w³asny sposób. (4) Pytanie: Czy w rodzinie zwierzêta wznosz¹ i wynurzaÌ siê bêd¹ z rodzin¹? Matthew Ward: zwierzêta Ziemi i roœliny automatycznie przejd¹ wraz z planet¹ i jak ona siê wznosi, królestwo zwierz¹t po raz kolejny stanie siê spokojne. (5) (nie bêdzie agresji u zwierz¹t) NiewinnoœÌ ich dusz zwierzêcych automatycznie umo¿liwia im podró¿ z [Gai¹]. (6) Zwierzêta, które s¹ kochane i otoczone opiek¹ automatycznie przejd¹ wraz z ich rodzinami. (7) Pytanie: Mam problemy z cz³onkami mojej rodziny. Muszê siê zatrzymaÌ z nimi? SaLuSa: Nie ma czasu, jak obecny, aby przejrzeÌ relacje z rodzin¹ lub przyjació³mi. Czêsto kiedy wcielasz siê jesteœ umieszczony z duszami ju¿ znanymi w poprzednich ¿ywotach, i to z tego powodu, ¿e mog¹ mieÌ problemy miêdzy wami, ¿e musz¹ byÌ ponownie. fascynuj¹cy temat ..ale pamiêtajmy Nie ma "co, jeœli". to tylko nasze EGO zadaje pytania w strachu i obawie ,podrzuca nam dualistyczne w¹tpliwoœci . ASCENSION - to doskona³y proces , to najlepsze co nas spotyka ... b¹dŸmy tego pewni... wiêcej pytaù tutaj .. http://the2012scenario.com/2012/08/ascension-what-if/nie czujecie oddechu waszych opiekunów ? oni a¿ podskakuj¹ z radoœci, podœpiewuj¹c w Œwietle i Mi³oœci.... ...." http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/08/ascension-co-jeslisteve-beckow.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 17:42:43 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
Wilk
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Sierpień 24, 2012, 17:48:20 » |
|
NiewinnoœÌ ich dusz zwierzêcych automatycznie umo¿liwia im podró¿ z [Gai¹]. (6) Zwierzêta, które s¹ kochane i otoczone opiek¹ automatycznie przejd¹ wraz z ich rodzinami. (7) I mam odpowiedŸ 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sierpień 24, 2012, 17:51:55 » |
|
Wilku, nie chodzi³o mi o przepisowe 18 lat, koœció³ np. uznaje ciê za doros³ego od komunii, czyli obecnie to siê obni¿y³o chyba do ok. 10 lat. G³ównie chodzi o œwiadomoœÌ, wed³ug Archanio³a Micha³a w "wywiadzie" dla Steve Beckov'a dzieci zabieraj¹ siê z rodzicami, lub opiekunami. Wieku tam nie okreœli³, a myœlê, ¿e to jest doœÌ p³ynne.
|
|
|
|
|
|
|
Wilk
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Sierpień 24, 2012, 18:03:12 » |
|
Wilku, nie chodzi³o mi o przepisowe 18 lat, koœció³ np. uznaje ciê za doros³ego od komunii, czyli obecnie to siê obni¿y³o chyba do ok. 10 lat. G³ównie chodzi o œwiadomoœÌ, wed³ug Archanio³a Micha³a w "wywiadzie" dla Steve Beckov'a dzieci zabieraj¹ siê z rodzicami, lub opiekunami. Wieku tam nie okreœli³, a myœlê, ¿e to jest doœÌ p³ynne.
Komunia jest od 8 lat jeszcze pamiêtam  Raczej siê nic nie zmieni³o ale dziecko mo¿na uznaÌ do tych 10 lat potem ju¿ nastolatek  Ale chyba dojrza³oœÌ w koœciele uzyskuje siê poprzez bierzmowanie czyli 15/16 lat no bierzmowany by³em (nie wiem po co  ) tak czy siak nie ma siê co g³owiÌ ja odpowiedŸ o zwierzêtach dosta³em cz³owiek to cz³owiek Polak potrafi 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpień 24, 2012, 18:10:31 » |
|
..mam nadziejĂŞ, Âże paszportĂłw nie bĂŞdÂą sprawdzaĂŚ
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpień 24, 2012, 18:56:02 » |
|
Przestaùcie ju¿ panikowaÌ, oczywiœcie ze to przejœcie nast¹pi i nikomu kto podj¹³ decyzje o przejœciu na poziomie Duszy nic siê nie stanie, przejdzie. Ju¿ pisa³am ogl¹da³am ten proces , widzia³am jak Energie "zwijaj¹" swoje materialne "wypustki" siebie Cz³owieka i podnosz¹ go do góry w postaci œwietlistej iskry na czas dematerializacji ziemi i wy³onienia siê z jej wnêtrza "Starej -Nowej" Ziemi" nastêpnie Ludzie ponownie zachodz¹ na ziemie w postaci Iskry Energii , która "rozwija " swoje cia³o materialne. Wcale nie bêdziemy identyczni jak teraz , bo nasze wzorce ¿ycia odtworz¹ nasze cia³a materialne zdrowe , m³odsze oraz piêkniejsze. Nowa ziemia IV wymiar to du¿o wy¿szy potencja³ energetycznych mo¿liwoœci, nie ma potrzeby doœwiadczania na niej kalectwa i wielu u³omnoœci niepe³nych wzorców energetycznych. Wrócê do tego fantastycznego przekazu przy kolejnym poœcie i napiszê co jest tam œciem¹ i dlaczego tak jest. Zwierzêta przechodz¹ ale nie wszystkie gatunki maj¹ potrzebê ¿ycia w IV wymiarze, bo s¹ stwarzane wy³¹cznie dla III. Kiara  ps. Naprawdê nasze wzniesienie nie zosta³o odwo³ane , ono nast¹pi, wezm¹ w nim udzia³ wszyscy , którzy tylko podejm¹ tak¹ decyzjê na poziomie Duszy, wszyscy jeszcze nie gotowi energetycznie do tego procesu otrzymaj¹ energetyczn¹ pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
|