Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 18:02:51

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: SKÂĄD to nagÂłe zainteresowanie nami?  (Przeczytany 58916 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
greta
Gość
« : Sierpień 24, 2012, 09:20:39 »

Ja czytajac te przekazy zastanawiam sie,dlaczego nagle tyle innych istot /nie wiem jak powinnam je nazwac,ludzi? naszych braci z wszechswiata?/chce nam pomoc wszystko zmienic na lepsze wg.nich?
Dlaczego caly czas tkwilismy w tym eksperymencie,ktory byl zaplanowany,okazuje sie z gory i tylko przygladano sie nam jak sobie dajemy rade.Rozne istoty,nam niewidoczne,dzialaly i dzialaja na naszej planecie ale dopiero teraz jest to nam komunikowane?!
Jakos trudno mi uwierzyc w szczere intencje/moze sie myle,ale chce uwierzyc/,tych "naszych braci".
Przedstawia nam sie swiat,tak jak powyzej,nie iluzoryczny ,ale dla nas w tej chwili jest to bajka!Czy sie spelni?

Wierze,ze cos sie dzieje,bo odczuwam to na wlasnej skorze i we wlasnym zyciu.Nie jestem jeszcze na etapie przypomnienia sobie wszystkiego,wszystkich moich poprzednich zyc,ale mysle ze tak jak to pisze wiele osob tutaj na forum,ten czas przyjdzie dla kazdego z nas indywidualnie,zalezy od stopnie zawansowania checi chcenia zobaczenia i doswiadczenia tego procesu.

I jeszcze z innej beczki,ale to tak z checi poznania zdania innych na ten temat.
Nie jest to tajemnica,ze pracuje jako opiekunka w Niemczech.Moi podopieczni to ludzie przewaznie po wylewach,ale zdarzaje sie tez inne schorzenia.Wszyscy ci ludzie maja,jak na nasze oko,niepelnosprawny mozg.Wiele razy,a sa to rozne osoby,jestem swiadkiem,jak te osoby widza innych ludzi.Dzieje sie to nie na wskutek brania jakichs lekow psychotropowych,nie!
Jestem na okraglo swiadkiem,jak ci ludzie widza co innego i pytaja dlaczego w tym miejscu jest to a nie to,dlaczego obok sa inni ludzie nieznani im,dlaczego ci nie widoczni dla nas sa odbierani jako zli.Zdecydowanie zli!
Zastanawialam sie wiele razy,czy majac do dyspozycji i wykorzystujac tylko te kilka procent naszego mozgu,jestesmy jeszcze narazeni na utrate techze,a pomimo to widzimy co innego?

Czy to moze jest to przejscie dla tych,ktorzy nie maja pojecia o tym co sie dzieje i nigdy sie z tym nie zetkneli,a rok 2012 jest dla nich normalnym rokiem,jak kazdy inny?
Czy dodano im juz wiecej mozliwosci "patrzenia i widzenia",a my czekamy na to,no wlasnie na co?
Dlaczego caly czas jestesmy uspokajani,ze bedzie tak pieknie i bajecznie,a terazniejsza rzeczywistosc,dziejaca sie na naszych oczach,jest inna.Taka jak nasze mysli?To my ksztaltujemy nasza rzeczywistosc?

Nie wiem czy jest to temat na nowy watek,ale ciekawa jestem Waszych odczuc w tym temacie.
Pozdrawiam.Greta
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 22:03:32 wysłane przez Dariusz » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #1 : Sierpień 24, 2012, 09:58:26 »

Greto, taki przekaz mogĂŞ napisaĂŚ ja, moje dzieci, a juÂż na pewno wnuki teÂż. Tutaj naprawdĂŞ nie ma nic odkrywczego, moÂże niektĂłre filmy poszÂły dalej niÂż to.
WstawiÂłem to jako ciekawostkĂŞ, ale jak zawsze koĂącowa ocena naleÂży do czytelnika.
Nie twierdzĂŞ, Âże ten przekaz nie jest prawdziwy, channelerka tak go otrzymaÂła.
Za³o¿y³em taki w¹tek : "Dezinformacja... " i bêdê siê stara³ przywo³aÌ trochê kryteriów rozró¿niania, nawet, jeœli bêd¹ to starsze publikacje, ale póki co mo¿na siê zapoznaÌ choÌby z tym, jakie mo¿liwoœci ma amerykaùska NSA.
Beth Trutwin egzystuje w tej branÂży ponoĂŚ od 2007 r., coÂś publikowaÂła, ale jej strona "zakwitÂła" niedawno, praktycznie wszystkie artykuÂły sÂą z 2012r. MogĂŞ przywoÂłaĂŚ jeszcze kilka takich "nowych" stron i channelerĂłw.  A iloÂści nowych ezoterycznych blogĂłw o fantastycznym ruchu nie podj¹³bym siĂŞ oszacowaĂŚ.
Dlaczego teraz, to nie zagadka, tu siê coœ wa¿nego dzieje. Ale naprawdê w naszym rozumieniu czasu byli zawsze i to z obydwu stron, bo niestety strony s¹, wojny galaktyczne by³y, œlady s¹ widoczne naszym go³ym okiem. byÌ mo¿e jest pokój, lub zawieszenie. Gdy dotrzemy do 5-go wymiaru, przez czwarty, bêdziemy podobno poza tym, dualnoœÌ siê dla nas skoùczy.
Wilku, nie przejmuj siê zwierzêtami, ka¿de trafi zgodnie z jego przeznaczeniem, nie przejmuj siê te¿ innymi ludŸmi, tu ka¿dy ma w³asn¹ drogê. Dla ciebie teraz, najwa¿niejszy jesteœ Ty i twoje Wzniesienie. Tutaj jest prezentowane ca³e spektrum wiadomoœci i opcji, kieruj siê wyczuciem, intuicj¹, inni to nazywaj¹ sercem. Nie wszystko z³oto, co siê œwieci, to co ci nie pasuje, co dla ciebie nie jest logiczne, to odrzucaj. Nauczysz siê szybko. w ten sposób poszerzasz œwiadomoœÌ, i staraj siê zapomnieÌ o obawach, to jest strach który ciê powstrzymuje przed nowym.

Edit: Greto do drugiej czêœci postu, wed³ug mnie widz¹ astral, ni¿szy czwarty wymiar, domenê demonów i bytów, które nie potrafi¹ siê uwolniÌ, ani zmieniÌ, a nawet tego nie chc¹. Dlatego s¹ postrzegani jako negatywni, bo tacy s¹, ró¿ne wampiry energetyczne itd. gdzieœ o tym ju¿ by³o.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 10:04:29 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #2 : Sierpień 24, 2012, 10:17:19 »

greto sama czytaÂłaÂś i napisaÂłaÂś, Âże tak byÂło zaplanowane, a kaÂżdy jest tu z wÂłasnej woli,-
czas jest krĂłtki i moÂże wczeÂśniej nie mieli prawa nawet siĂŞ kontaktowaĂŚ z nami,-
to tylko moje gdybanie- trzeba zachowaĂŚ minimalny dystans co do ich intencji,-
a kiedy odzyskamy ca³¹ pamiêÌ- wszystko stanie siê jasne.
Ja przeszedÂłem wylew w 07' i wyszedÂłem z tego prawie bez szwanku i to raczej normalne,-
Âże po takich doÂświadczeniach kaÂżdy czÂłowiek zmienia choĂŚ trochĂŞ swoje spojrzenie na rzeczywistoœÌ, ale co do mnie os., to i tak rodzina uwaÂżaÂła mnie wczeÂśniej za „obcego”,-
wiĂŞc juÂż nikt wiĂŞkszej odmiennoÂści we mnie nie zauwaÂża, no moÂże jeszcze wiĂŞkszy dystans do tzw. rzeczywistoÂści. Po tygodniowej ÂśpiÂączce nie wiedziaÂłem nawet jaki jest rok, ale pamiĂŞĂŚ powoli wrĂłciÂła, choĂŚ ciekawe jest to, iÂż zapomniaÂłem to co opowiadaÂłem swojej rodzinie o tym co widziaÂłem w „snach” w czasie ÂśpiÂączki- to siĂŞ zatarÂło.
Przy okazji dwa sÂłowa MrugniĂŞcie do sfinksa, jak sama widzisz, sam juÂż byÂłem w Âżyciu na „deskach” parĂŞ razy i to dosÂłownie ostatnio i muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże nie zmÂądrzaÂłem zbytnio poprzez to,-
jednak co doÂświadczenie to doÂświadczenie i juÂż siĂŞ wie wiĂŞcej, a zagubienie dobrze „leczy” inna podobnie zagubiona dusza.
I jeszcze jedno- zanim nastaÂła era globalnej sieci, juÂż zaczynaÂłem siĂŞ obawiaĂŚ, iÂż ma jakiÂś powaÂżny defekt mĂłzgu bĂŞdÂąc takim odmieĂącem, aÂż do chwili kiedy otworzyÂły siĂŞ bramy „globalnej ÂświadomoÂści” i mogÂłem zobaczyĂŚ, Âże nie jestem sam, takich ludzi na caÂłym Âświecie sÂą miliony,-
moÂże nawet miliardy- to byÂła wielka ulga- takie maÂłe katharsis. UÂśmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #3 : Sierpień 24, 2012, 10:24:23 »

greta i blu
cyt
Edit: Greto do drugiej czêœci postu, wed³ug mnie widz¹ astral, ni¿szy czwarty wymiar, domenê demonów i bytów, które nie potrafi¹ siê uwolniÌ, ani zmieniÌ, a nawet tego nie chc¹. Dlatego s¹ postrzegani jako negatywni, bo tacy s¹, ró¿ne wampiry energetyczne itd. gdzieœ o tym ju¿ by³o.
Moze by tak o tym cos wiecej, inni niech sie dowiedza co ich otacza.
Ci ludzie widza tych, ktorzy ich skrzywdzili - np. lekarzy ze statkow kosmicznych.
Instytuty biologii, patologii, genetyki itp.itd. wspolpracuja ze soba na bazie miedzy "kontynentalnej" //Warszawa i Poznan//
Symbol bialego fartucha ... Szok
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #4 : Sierpień 24, 2012, 10:26:47 »

greta i blu
cyt
Moze by tak o tym cos wiecej, inni niech sie dowiedza co ich otacza.
Ci ludzie widza tych, ktorzy ich skrzywdzili - np. lekarzy ze statkow kosmicznych.
Instytuty biologii, patologii, genetyki itp.itd. wspolpracuja ze soba na bazie miedzy "kontynentalnej" //Warszawa i Poznan//
Symbol bialego fartucha ... Szok

kurka, przepiĂłrka,-
ja ich nie widzĂŞ, chyba Âże mi wszystko wymazali MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #5 : Sierpień 24, 2012, 10:30:23 »

W watku o Templariuszach acentaur pisze

Kaplanstwo Melchizedeka ok.2200 lat p.n.e zamieniony na biala skore barania i tak jest do dzis uzywany.
W starym Egipcie, starzy bogowie, zgodnie z tradycja, latali w " boskich barkach " (UFO) ale w egipskich
malowidlach Templariuszy sa wlasnie w takim fartuchu przedstawieni.  Tak wiec pozniejsi kaplani
 nosili  fartuch jako znak oddania "latajacym bogom " i jako znak autorytetu., jako przedstawiciele Boga
na Ziemi. Juz 3400 lat p.n.e nosili czlonkowie "Braterstwa weza "ten fartuch aby pokazac swoje oddanie
bogom, ktorzy w "latajacych kolach " z nieba sie zjawili.

songo nie widzisz ich?? A od czego dostales wylewu?? Teraz jasniej?  MrugniĂŞcie

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #6 : Sierpień 24, 2012, 10:32:30 »

W watku o Templariuszach acentaur pisze

Kaplanstwo Melchizedeka ok.2200 lat p.n.e zamieniony na biala skore barania i tak jest do dzis uzywany.
W starym Egipcie, starzy bogowie, zgodnie z tradycja, latali w " boskich barkach " (UFO) ale w egipskich
malowidlach Templariuszy sa wlasnie w takim fartuchu przedstawieni.  Tak wiec pozniejsi kaplani
 nosili  fartuch jako znak oddania "latajacym bogom " i jako znak autorytetu., jako przedstawiciele Boga
na Ziemi. Juz 3400 lat p.n.e nosili czlonkowie "Braterstwa weza "ten fartuch aby pokazac swoje oddanie
bogom, ktorzy w "latajacych kolach " z nieba sie zjawili.

songo nie widzisz ich?? A od czego dostales wylewu?? Teraz jasniej?  MrugniĂŞcie

od ciĂŞÂżkiej pracy- kapÂłani nie goszczÂą w takich miejscach gdzie ja bywaÂłemMrugniĂŞcie

chociaÂż nie, tzn. tak, ale jaja,-
wspominaÂłem o tzw. fabryce kurczakĂłw z Ulsteru i drugiej potem,-
tam wszyscy obowiÂązkowo chodzili w biaÂłych fartuchach ze wzglĂŞdĂłw sanitarnych,-
a wiĂŞc ja teÂż DuÂży uÂśmiech
o qrcze!  Chichot
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 10:58:50 wysłane przez songo1970 » Zapisane

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #7 : Sierpień 24, 2012, 11:26:06 »

MyÂślĂŞ, Âże podopieczni Grety nie widzÂą biaÂłych fartuchĂłw, wprost przeciwnie, zresztÂą Greto zapytaj ich o to, jak sÂą ubrani, jeÂśli opisy bĂŞdÂą w miarĂŞ dokÂładne to moÂżna okreÂśliĂŚ okres czasu z ktĂłrego byty pochodzÂą, lub ich poza ziemskie pochodzenie.

east
Gość
« Odpowiedz #8 : Sierpień 24, 2012, 11:33:18 »

ZwiĂŞkszamy nasze transmisje dla was, aby was poinformowaĂŚ, Âże wasza energia jest obecnie wymagana.  Po prostu bÂądÂźcie MiÂłoÂściÂą.  Po³¹czcie siĂŞ dzisiaj poprzez wasze serca przy uÂżyciu Fioletowego PÂłomienia z innym pracownikami ÂŚwiatÂła z zamiarem doprowadzenia do Przemiany.

JuÂż gdzieÂś wczeÂśniej Kiara zdaje siĂŞ ostrzegaÂła  przed tym fioletowym pÂłomieniem. Wizje sÂą sÂłodkie ,ale coÂś w tym przekazie nie gra.

Wzniesienie , jak sÂłusznie zauwaÂżyÂła Greta, dzieje siĂŞ ,bo COÂŚ da siĂŞ wyczuĂŚ, ale jest nieuchwytne, nienazywalne. Sprawy w Âżyciu "siĂŞ ukÂładajÂą" w przedziwnÂą mozaikĂŞ zdarzeĂą niby przypadkowych (ale przypadek to tylko nazwa reguÂły, ktĂłrej nie znamy MrugniĂŞcie ).
Skoro nie potrafimy tego uchwyciĂŚ, to znaczy, Âże to nie jest przeznaczone dla implantu JA. NaleÂży siĂŞ z tego tylko cieszyĂŚ. Energia ta nie zostanie wykorzystana w niecnych celach bo nie jest przeznaczona dla "nas" . Nie moÂżna jej przechwyciĂŚ i siĂŞ niÂą bawiĂŚ. Ona przepÂływa i tak zrobi "swoje" w czÂłowieku,  a ludzkie toÂżsamoÂści co najwyÂżej bĂŞdÂą miaÂły udziaÂł jedynie w obserwowaniu efektĂłw przepÂływu i tylko juÂż po fakcie. O ile jeszcze bĂŞdÂą nierozpoznane, ale coraz ciĂŞÂżej bĂŞdzie "nam" w tym Âświecie egzystowaĂŚ, poniewaÂż wszystko siĂŞ spolaryzuje i wiele nowego nastanie, juÂż nastaje.

SprawÂą oczywistÂą bĂŞdzie odpuszczenie "siebie" , albo trwanie w sobie i w cierpieniu niezrozumienia rzeczywistoÂści.
greta
Gość
« Odpowiedz #9 : Sierpień 24, 2012, 11:58:30 »

Wiecie,ja lubie jak jest,jak to sie mowi podana kawa na lawe.Dlaczego nie mowia nam wszystkiego?
Dlaczego ciagle jestesmy niedoinformowani?
Jezeli ma to byc niespodzianka,to sory,ale tyle o tym mowiac,to nia juz nie jest.
Caly czas nie wiemy co i jak,ale ONI wiedza wiec dlaczego nie ma jednego konkretnego przekazu pt.Sluchajcie,bedzie tak i tak?Dlaczego?
Caly czas ten eksperyment,dla nas oczywiscie,nie dla nich!

Nie chodzi mi o rzeczywistosc,bo jest tak,jak kazdy indywidualnie to widzi.Chodzi mi o wylozenie kart!I nic wiecej!

Pozdrawiam.Greta
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #10 : Sierpień 24, 2012, 12:00:57 »

z tego co nieraz pisz¹, jest nawet trudnoœÌ w opisie 4/5G dla jêzyka 3G

"Ascension - "co jeÂśli?"

2012 23 SIERPNIA
 WysÂłane przez: Steve Beckow   

WedÂług MichaÂła ArchanioÂła, wielu z nas ma "co jeÂśli" obawy wokó³ WniebowstÂąpienia.
 Co jeÂśli Ascension jest odroczone,
 co jeÂśli nasi bliscy nie sÂą z nami,
 co bĂŞdzie, jeÂśli .... nasze pytania dalej.
 W moim ostatnim czytaniu z nim na 17 sierpnia, spytaÂłem:
"Dyskusja o tym niepokoju i strachu, ¿e wiele osób czuje siê" co jeœli "wokó³ Wniebowst¹pienia.Poniewa¿ ... jest czai siê w cieniu. ...
"To, co mĂłwisz jest strach ludzi.
Ich strach przed "co jeÂśli".
 Nie ma "co, jeÂśli".
Ale strach przed "co jeÂśli".
Co, jeÂśli ... jakoÂś to wszystko jest kosmiczny Âżart. ... To nie jest to, Âże nie doceniamy dowcipy.
Kochamy kawaÂły.
A nasz pomys³ na ¿art, mo¿e byÌ bardzo ró¿ny od twojego.
Ale to nigdy nie bĂŞdzie Âżart ktĂłry moÂże zraniĂŚ tak wielu. "(1)

WiĂŞc sprĂłbujmy rozwiÂązaĂŚ jakoÂś wspĂłlnie "co, jeÂśli tych."
Pytanie: Czy jest jakaÂś szansa, Âże ​​wniebowstÂąpienie bĂŞdzie przesuniĂŞte z danej chwili 21 grudnia 2012 lub wczeÂśniej?
Archanio³ Micha³: To jest plan matki. To nie jest nasz plan. To nie jest twój plan. Tak, jesteœmy spe³nieniem tego planu. Ale nie ma planu odroczenia lub opóŸnienia. (2)

Pytanie: Czy istnieje mo¿liwoœÌ, ¿e bêdê siê w niew³aœciwym miejscu w niew³aœciwym czasie Wniebowst¹pienia?
SaLuSa: BÂądÂź pewny, Âże wszyscy bĂŞdziecie we wÂłaÂściwym miejscu o czasach ostatecznych, a nastĂŞpnie Twoje monitowanie jeÂśli czujesz silnÂą potrzebĂŞ ponownego zlokalizowania siebie. W takich chwilach to jest caÂłkiem prawdopodobne, Âże poczujesz pragnienie, aby byĂŚ blisko swojej rodziny, a jeÂśli tak, to przez nastĂŞpujÂące, jeÂśli moÂżesz. (3)

Pytanie: Czy rodziny wzniesienie bĂŞdzie razem?
SaLuSa: Wiele rodzin wzniesie siê razem, choÌ nie dotyczy to wszystkich, poniewa¿ nie musi byÌ zasi³ek dla siebie stworzeni duszy wyboru wolnej woli. Nale¿y pamiêtaÌ, ¿e odnosi siê to do ró¿nych grup dusz, które spotykaj¹ siê w celu wspierania ich rozwoju.
Zawsze bĂŞdÂą wchodzÂące i wychodzÂące z nich, i bardzo niewiele dusz pozostanie na staÂłe do Âżycia po Âżyciu. PrzyjemnoÂściÂą jest dla wszystkich z tych kontaktĂłw, ktĂłre napisaÂłeÂś, czy byÂły one krĂłtkie lub w inny sposĂłb, tak jak byÂły one przeznaczone jako czêœÌ swojego doÂświadczenia, a kaÂżda  ma wartoœÌ na swĂłj wÂłasny sposĂłb. (4)

Pytanie: Czy w rodzinie zwierzĂŞta wznoszÂą i wynurzaĂŚ siĂŞ bĂŞdÂą z rodzinÂą?
Matthew Ward: zwierzĂŞta  Ziemi i roÂśliny automatycznie przejdÂą wraz z planetÂą i jak ona siĂŞ wznosi, krĂłlestwo zwierzÂąt po raz kolejny stanie siĂŞ spokojne. (5) (nie bĂŞdzie agresji u zwierzÂąt)
NiewinnoœÌ ich dusz zwierzêcych automatycznie umo¿liwia im podró¿ z [Gai¹]. (6)
ZwierzĂŞta, ktĂłre sÂą kochane i otoczone opiekÂą automatycznie przejdÂą wraz z ich rodzinami. (7)

Pytanie: Mam problemy z czÂłonkami mojej rodziny. MuszĂŞ siĂŞ zatrzymaĂŚ z nimi?
SaLuSa: Nie ma czasu, jak obecny, aby przejrzeÌ relacje z rodzin¹ lub przyjació³mi. Czêsto kiedy wcielasz siê jesteœ umieszczony z duszami ju¿ znanymi w poprzednich ¿ywotach, i to z tego powodu, ¿e mog¹ mieÌ problemy miêdzy wami, ¿e musz¹ byÌ ponownie.

fascynujÂący temat ..ale pamiĂŞtajmy  Nie ma "co, jeÂśli".
to tylko nasze EGO zadaje pytania w strachu  i obawie ,podrzuca nam dualistyczne wÂątpliwoÂści .

ASCENSION - to doskonaÂły proces ,
to najlepsze co nas spotyka ...
bÂądÂźmy tego pewni...

wiĂŞcej pytaĂą tutaj ..

nie czujecie oddechu waszych opiekunĂłw ?
oni aÂż podskakujÂą z radoÂści, podÂśpiewujÂąc w ÂŚwietle i MiÂłoÂści.... ...."
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/08/ascension-co-jeslisteve-beckow.html
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 12:09:44 wysłane przez songo1970 » Zapisane

Kiara
Gość
« Odpowiedz #11 : Sierpień 24, 2012, 12:26:54 »

Wiecie,ja lubie jak jest,jak to sie mowi podana kawa na lawe.Dlaczego nie mowia nam wszystkiego?
Dlaczego ciagle jestesmy niedoinformowani?
Jezeli ma to byc niespodzianka,to sory,ale tyle o tym mowiac,to nia juz nie jest.
Caly czas nie wiemy co i jak,ale ONI wiedza wiec dlaczego nie ma jednego konkretnego przekazu pt.Sluchajcie,bedzie tak i tak?Dlaczego?
Caly czas ten eksperyment,dla nas oczywiscie,nie dla nich!

Nie chodzi mi o rzeczywistosc,bo jest tak,jak kazdy indywidualnie to widzi.Chodzi mi o wylozenie kart!I nic wiecej!

Pozdrawiam.Greta

Greta , ale kto ma ci mĂłwiĂŚ to wszystko? I z jakiej racji ma to robiĂŚ? Ci ktĂłrzy tak zawziĂŞcie robiÂą te przekazy  ( bynajmniej zdecydowana wiĂŞkszoœÌ z nich) takiego celu nie majÂą. Te channelingi sÂłu¿¹ zablokowaniu naszego rozwoju i uniemoÂżliwieniu nam przejÂścia w IV wymiar.

Ich 5 wymiar to nie nasz IV, juÂż pisaÂłam Âże nie przechodzi siĂŞ automatycznie z III do V pomijajÂąc drogĂŞ rozwoju w IV. zatem jest podstĂŞp nawet w tej informacji, ten 5 wymiar to tak naprawdĂŞ 5 Âświat czyli piÂąty raz powtarzanie nowej opcji III wymiaru. Bo juÂż robimy to po raz czwarty i czwarty raz dobiega koĂąca. Trzy razy podejmowaliÂśmy nieudane prĂłby przejÂścia do IV wymiaru , trzy razy nam siĂŞ to nie udaÂło, teraz jest czwarty raz. zatem trwa okrutna walka o dezinformacjĂŞ , o manipulowanie informacjÂą tak Âżeby CzÂłowiek sam podj¹³ decyzjĂŞ takÂą , ktĂłra po raz czwarty uwiĂŞzi go w III wymiarze. Gdyby siĂŞ to staÂło zacieli byÂśmy czas 5 ich , piÂątego wymiaru, czyli powtĂłrka  piaty raz w III wymiarze, inaczej piaty Âświat.

PrzecieÂż ci manipulanci ziemscy i zaÂświatowi tego Ludziom nie powiedzÂą , bo to nie leÂży w ich interesie. natychmiast by padÂł i nikt by nie przeszedÂł na ich stronĂŞ posiadajÂąc wiedzĂŞ iÂż po raz piaty stanie siĂŞ ich niewolnikiem , zasilajÂącym ich system.

Zatem przekazujÂą tak informacje ( zresztÂą czĂŞÂściowo prawdziwÂą) Âżeby im uwierzyĂŚ i robiĂŚ dla swojego "dobra" wszystko co powiedzÂą.

Tym razem nie mogÂą sami dokonaĂŚ globalnego kataklizmu na ziemi ( mogÂą tylko nim straszyĂŚ) , bo..: po pierwsze nie maja juÂż takiej mocy energetycznej.
A , po drugie takie dzia³anie natychmiast wy³¹czy³o by ich z "gry" o Ludzk¹ œwiadomoœÌ jako przegranych.

Walka o Ludzi to nie o ciaÂła fizyczne , o materiĂŞ siĂŞ toczy, a o naszÂą ÂświadomoœÌ. Blokowanie  wiedzy , przekaz pó³prawd , odwracanie uwagi , zaciemnianie iÂż nic nie moÂżemy , bo nas nie ma.. to tylko czêœÌ tej podstĂŞpnej gry.

CzÂłowiek jest bardzo silny, gdy odzyska samoÂświadomoœÌ swojÂą, otworzy dostĂŞp do swojej mocy wewnĂŞtrznej, tego bojÂą siĂŞ ci dotychczasowi nasi wÂładcy. WalczÂą zawziĂŞcie z kaÂżdym przejawem  odzyskiwania mocy i wiedzy o sobie LudzkoÂści. Ci przekazujÂący tÂą ÂściemĂŞ wcale nie chcÂą nam pomagaĂŚ w naszym rozwoju , bo jest to strata ich dotychczasowej wÂładzy. To jest manipulacja informacja tworzÂąca tylko pozory pomocy.
Ten fakt juÂż powinniÂśmy juÂż odró¿niaĂŚ, bowiem  zwiÂązana jest z nim nasza decyzjonalnoÂśc o przyszÂłoÂści  zarĂłwno naszej jak i ziemi oraz caÂłego kosmosu.

Kiara:) UÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #12 : Sierpień 24, 2012, 12:44:59 »

Zgadzam sie z Kiara, choc moze inaczej te wymiary numeruje, ale glownie zgadzam sie z mysla przewodnia.
Ale wiem, ze sa sily, ktore rowniez umieja nawiazac inteligentny kontakt wcale nie manifestujac sie nachalnie w srodkach masowego przekazu. Czyli jest jakas przeciwwaga, bo sam czlowiek nie da rady przejsc przez tunel.

Mozna posiasc wiedze matematyczna, filozoficzna i inne, ale to jeszcze nie bedzie kluczem. Trzeba czekac na "transportera" MrugniĂŞcie
east
Gość
« Odpowiedz #13 : Sierpień 24, 2012, 13:19:33 »

@Kiara
Walka o Ludzi to nie o ciaÂła fizyczne , o materiĂŞ siĂŞ toczy, a o naszÂą ÂświadomoœÌ. Blokowanie  wiedzy , przekaz pó³prawd , odwracanie uwagi , zaciemnianie iÂż nic nie moÂżemy , bo nas nie ma.. to tylko czêœÌ tej podstĂŞpnej gry.

I tu napisaÂłaÂś rzecz istotnÂą, chociaÂż z pewnoÂściÂą nie zamierzaÂłaÂś ,ale Ci siĂŞ wymskÂło, Kiaro Chichot
Nie idzie o cia³o fizyczne, ani nawet o Ciebie/mnie/nas. Gra siê toczy o ŒwiadomoœÌ. O ponowne uwiêzienie jej w okowach CIEBIE - obcego implantu JA.

WÂłaÂśnie dlatego pada tyle zapewnieĂą ,Âże TY jesteÂś taki waÂżny, taki kochany i dostÂąpisz wszelkiej radoÂści i wszystko TOBIE dadzÂą, i juÂż nic nie bĂŞdziesz musiaÂł robiĂŚ, nie bĂŞdziesz cierpiaÂł , czÂłowieku, ani siĂŞ niczym nie bĂŞdziesz martwiÂł. Dostaniesz wszystko, ca³¹ energiĂŞ wszechÂświata i takie cudeĂąka  techniki, ktĂłre dla Ciebie zrobiÂą wszystko. Tylko bÂądÂź i nie odchodÂź.

Czemu ?
Bo jesteœ komuœ potrzebny ,aby za Twoj¹ pomoc¹ dalej ssaÌ ŒwiadomoœÌ, ¿erowaÌ na niej. Ludzka istota jest zasilana przez ŒwiadomoœÌ - te nak³adki nie. Myœliciele te¿ tylko ¿yj¹ z produkcji luszu.

Trzy razy podejmowaliœmy nieudane próby przejœcia do IV wymiaru , trzy razy nam siê to nie uda³o, teraz jest czwarty raz. zatem trwa okrutna walka o dezinformacjê , o manipulowanie informacj¹ tak ¿eby Cz³owiek sam podj¹³ decyzjê tak¹ , która po raz czwarty uwiêzi go w III wymiarze

Ile razy bêdzie cz³owiek pope³nia³ wci¹¿ ten sam b³¹d ? Teraz nie jest inaczej ni¿ poprzednio. Jest tak samo i schemat jest ten sam, tylko wieloœÌ dróg, bo jak nie tê to inn¹ , byleœ TY wybra³ i byleœ wierzy³ , ze to Twój wybór, ¿e TY wybierasz, ¿e jesteœ jakiœ TY.
Cz³owiek jest bardzo silny, gdy odzyska samoœwiadomoœÌ swoj¹, otworzy dostêp do swojej mocy wewnêtrznej, tego boj¹ siê ci dotychczasowi nasi w³adcy.
Tak, otwiera siĂŞ dostĂŞp do samoÂświadomoÂści, ale nie robisz tego TY . Kontrolerzy bojÂą siĂŞ utraty dostĂŞpu do mocy ÂświadomoÂści, ktĂłrÂą uzyskiwali dotÂąd poprzez Ciebie.

Oni nie chc¹ Twojej zguby, wrêcz przeciwnie. Chc¹, abyœ by³ i abyœ to TY zabra³ ich tam dok¹d dostêp siê otwiera. Jesteœ ich furtk¹,- Fair Lady , to TY dla nich jesteœ "transporterem" - bo nie mo¿na Ciebie usun¹Ì z powodu wolnej woli. Teraz obiecaj¹ Ci wszystko co zechcesz, a kiedy siê dokona to znów zobaczysz ³aùcuch na szyi. Jak tyle razy wczeœniej.

A najlepsze z tego wszystkiego, Âże Ty uwaÂżasz siebie za wszystko ,co jest DuÂży uÂśmiech -esencjĂŞ istnienia. Ha. Dobre sobie MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 13:28:12 wysłane przez east » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #14 : Sierpień 24, 2012, 14:47:10 »

east

Oni nie chc¹ Twojej zguby, wrêcz przeciwnie. Chc¹, abyœ by³ i abyœ to TY zabra³ ich tam dok¹d dostêp siê otwiera. Jesteœ ich furtk¹,- Fair Lady , to TY dla nich jesteœ "transporterem" - bo nie mo¿na Ciebie usun¹Ì z powodu wolnej woli. Teraz obiecaj¹ Ci wszystko co zechcesz, a kiedy siê dokona to znów zobaczysz ³aùcuch na szyi. Jak tyle razy wczeœniej.

A najlepsze z tego wszystkiego, Âże Ty uwaÂżasz siebie za wszystko ,co jest -esencjĂŞ istnienia. Ha. Dobre sobie

Oni tez sa do pokonania i chodzi o to, ze zawsze ktos ten lancuch na szyi ma, tak samo jak zawsze ktos ma korone na glowie.
"Transporter" to rodzaj przewoznika - znasz mit o Charonie i obolu? To nie sa bajki.
Ten "ferry-man" transportuje do ... innego wymiaru MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #15 : Sierpień 24, 2012, 16:04:26 »

east.
I tu napisaÂłaÂś rzecz istotnÂą, chociaÂż z pewnoÂściÂą nie zamierzaÂłaÂś ,ale Ci siĂŞ wymskÂło, Kiaro Chichot
Nie idzie o cia³o fizyczne, ani nawet o Ciebie/mnie/nas. Gra siê toczy o ŒwiadomoœÌ. O ponowne uwiêzienie jej w okowach CIEBIE - obcego implantu JA.

NapisaÂłam z peÂłna ÂświadomoÂściÂą  Chichot Buziak  to co chciaÂłam napisaĂŚ , chociaz Ty rozumiesz tylko czêœÌ tej treÂści. ÂŚwiadomoœÌ  to inaczej JA wcielone w materiĂŞ , ktĂłre prezentuje siebie zaleÂżne  od poziomu osobistego rozwoju. To JA wcielone- ÂŚwiadomoœÌ to nic innego jak Energia osobowoÂściowa , ktĂłra stworzyÂła sobie materialne "ubranko" ciaÂło fizyczne dla doÂświadczania kontaktu z drugÂą takÂą wcielonÂą lub nie wcielonÂą energiÂą.
JA - ÂŚwiadomoœÌ nie jest ciaÂłem fizycznym, ona moÂże go stworzyĂŚ ,"rozwin¹Ì  lub zwin¹Ì  w postaĂŚ materialnÂą lub energetycznÂą.

Zatem o co toczy siĂŞ ta walka? O moc energetycznÂą ÂŚwiadomoÂści JA, o wiedzĂŞ jej , a raczej odciĂŞcie od wiedzy kim ona jest naprawdĂŞ i jaka mocÂą moÂże dysponowaĂŚ, oraz co dziĂŞki tej mocy tworzyĂŚ.
Zrozum w koĂącu iÂż Energia niewcielona i Energia wcielona to jedno i to samo, ró¿nica jedynie  polega na dyspozycji  mocÂą energetycznÂą kaÂżdego z nas , kto jest takÂą EnergiÂą.

Kiedy Energia -ŒwiadomoœÌ -JA jest wcielona traci dostêp do swojej przeolbrzymiej mocy , musi tak byÌ , gdy¿ ta moc energetyczna Energii Matrycy zniszczy³a by kompletnie cia³o fizyczne w które ona siê wcieli³a.
ÂŻeby mogÂła korzystaĂŚ z coraz wiĂŞkszej swojej  mocy, wcielona Energia CzÂłowiek, musi podnieœÌ wibracje , czyli wytrzymaÂłoœÌ energetycznÂą swojego ciaÂła materialnego. Nie ma innej opcji, przewoÂźnik ( materia ) musi speÂłniaĂŚ odpowiednie parametry niezaleÂżnie czy energia pÂłynie przez niego , czy tylko on tworzy wokó³ siebie pole energetyczne dziĂŞki niej. To ono przeksztaÂłca siĂŞ w statek kosmiczny , czyli MER KA BA , dziĂŞki ktĂłremu moÂżemy bÂłyskawicznie przemieszczaĂŚ siĂŞ w kosmosie. Jest on o wiele bardziej doskonaÂły niÂż materialne statki na ktĂłrych moÂżna podró¿owaĂŚ nie robiÂąc nic z ciaÂłem materialnym.
Jednak to, nie o to chodzi w rozwoju ponad trzeciowymiarowym.
Chyba wiesz iÂż roÂżne materiaÂły sÂą przewodnikami oraz izolatorami, swoje  ciaÂło materialne przeksztaÂłcamy w przewodnik a zarazem akumulator energetyczny. I to ono staje siĂŞ przewoÂźnikiem wehikuÂłem , transporterem dla ÂŚwiadomoÂści- JA .
Znaczenie ma zarĂłwno jedzenie , picie jak i nasze myÂśli jaki stanie siĂŞ przewoÂźnik z naszej materii dla nas.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 16:29:20 wysłane przez Kiara » Zapisane
Wilk
Gość
« Odpowiedz #16 : Sierpień 24, 2012, 17:15:01 »

Tak widzê ¿e jedni tutaj jest za tym ¿eby JA wypleniÌ a drudzy ¿e nie a ja wam powiem ¿e nie wiem i postanowi³em obserwowaÌ Chichot Bo ma³o jeszcze wiem a nie chcê wysun¹Ì b³êdnych wniosków.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #17 : Sierpień 24, 2012, 17:24:21 »

WidzĂŞ, Âże tym "fantastycznym", a moÂże fantazyjnym przekazem sprowokowaÂłem z pomocÂą Grety caÂłkiem rzeczowÂą dyskusjĂŞ. Chcemy, czy nie dyskusja schodzi na Wzniesienie.
Przyjmujemy, Âże jest to kolejna prĂłba, po tych nieudanych i potwierdzenie tego znajdziemy w wielu ÂźrĂłdÂłach.
Jednak bior¹c pod uwagê obecn¹ sytuacjê, na nieca³e 4 miesi¹ce przed tym wydarzeniem, oczywiœcie nie widzê nie tylko ca³oœci obrazu tego, ale nawet wiêkszych przes³anek. Ze wszelkich "zapowiedzi", w³¹czaj¹c w to Kiarê wynika, ¿e tym razem nie przeszkodzi nam globalny kataklizm, choÌ jeszcze mo¿na znaleŸÌ sporo takich przekonaù.
Tylko co z tego, jeÂśli jeszcze dziÂś 99% dorosÂłej populacji nie jest Âświadomych dosÂłownie niczego z wÂłasnej duchowoÂści (to nieadekwatne sÂłowo, ale trudno o lepsze). Kontrolerzy z widzialnej i niewidzialnej piramidy kontroli zacierajÂą rĂŞce i czuÂłki, czy co tam majÂą. Ilu na tej planecie sÂłyszaÂło o MER KA BA?
JeÂśli to jest proces jak twierdzÂą gdzieÂś tu wklejeni przez songo Kasjopeanie, to nie chciaÂłbym spekulowaĂŚ na ile lat.
OczywiÂście wszyscy twierdzÂą, Âże napÂływajÂą takie czy inne energie, to teÂż proces powolny, bo ciaÂło nas ogranicza.
KrĂłtko mĂłwiÂąc nie widzĂŞ tego bez czegoÂś bardzo nadzwyczajnego, Boskiej ingerencji, czy jakkolwiek zechcecie to nazwaĂŚ.
Kiara juÂż o tym gdzieÂś pisaÂła, ale ta jej wizja rĂłwnieÂż jest z pewnoÂściÂą jeszcze bardziej "fantastyczna" niÂż ten przekaz, ktĂłry praktycznie napisaĂŚ mĂłgÂł kaÂżdy z odrobinÂą fantazji lub po 3 duÂżych jasnych.

Wilk
Gość
« Odpowiedz #18 : Sierpień 24, 2012, 17:30:05 »

Tylko co z tego, jeÂśli jeszcze dziÂś 99% dorosÂłej populacji nie jest Âświadomych dosÂłownie niczego
Czyli ja siĂŞ nie zaliczam dorosÂły nie jestem UÂśmiech Ale co zrobiĂŚ, ale gdzieÂś na forum byÂło na pisane Âże ci ktĂłrzy nawet nie sÂą Âświadomi wzniesienia ale niosÂą ÂświatÂło w sercu siĂŞ wzniosÂą poczekamy te 4 miesiÂące Chichot
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #19 : Sierpień 24, 2012, 17:37:56 »

ja ju¿ mam takie hobby, ¿e wynajdujê najró¿niesze wersje dla porównania,-
co siĂŞ w nich pokrywa, a co nie- to juÂż moÂże daĂŚ jakiÂś obraz dez/informacji.
Kto ma racje, albo czyja wersja jest bliÂższa temu co jest juÂż i nadchodzi??
Deniken na tej konferencji we WrocÂławiu doÂłoÂżyÂł jeszcze jednÂą ciekawostkĂŞ z piramidy w Meksyku, Âże 21/12/12 ma rĂłwnieÂż powrĂłciĂŚ bĂłg/bostwo MajĂłw ktĂłre pomogÂło stworzyĂŚ Âświat MrugniĂŞcie
no to jeszcze coÂś:

"Ascension - "co jeÂśli?"
2012 23 SIERPNIA
 WysÂłane przez: Steve Beckow   

WedÂług MichaÂła ArchanioÂła, wielu z nas ma "co jeÂśli" obawy wokó³ WniebowstÂąpienia.
 Co jeÂśli Ascension jest odroczone,
 co jeÂśli nasi bliscy nie sÂą z nami,
 co bĂŞdzie, jeÂśli .... nasze pytania dalej.
 W moim ostatnim czytaniu z nim na 17 sierpnia, spytaÂłem:
"Dyskusja o tym niepokoju i strachu, ¿e wiele osób czuje siê" co jeœli "wokó³ Wniebowst¹pienia.Poniewa¿ ... jest czai siê w cieniu. ...
"To, co mĂłwisz jest strach ludzi.
Ich strach przed "co jeÂśli".
 Nie ma "co, jeÂśli".
Ale strach przed "co jeÂśli".
Co, jeÂśli ... jakoÂś to wszystko jest kosmiczny Âżart. ... To nie jest to, Âże nie doceniamy dowcipy.
Kochamy kawaÂły.
A nasz pomys³ na ¿art, mo¿e byÌ bardzo ró¿ny od twojego.
Ale to nigdy nie bĂŞdzie Âżart ktĂłry moÂże zraniĂŚ tak wielu. "(1)

WiĂŞc sprĂłbujmy rozwiÂązaĂŚ jakoÂś wspĂłlnie "co, jeÂśli tych."
Pytanie: Czy jest jakaÂś szansa, Âże ​​wniebowstÂąpienie bĂŞdzie przesuniĂŞte z danej chwili 21 grudnia 2012 lub wczeÂśniej?
Archanio³ Micha³: To jest plan matki. To nie jest nasz plan. To nie jest twój plan. Tak, jesteœmy spe³nieniem tego planu. Ale nie ma planu odroczenia lub opóŸnienia. (2)

Pytanie: Czy istnieje mo¿liwoœÌ, ¿e bêdê siê w niew³aœciwym miejscu w niew³aœciwym czasie Wniebowst¹pienia?
SaLuSa: BÂądÂź pewny, Âże wszyscy bĂŞdziecie we wÂłaÂściwym miejscu o czasach ostatecznych, a nastĂŞpnie Twoje monitowanie jeÂśli czujesz silnÂą potrzebĂŞ ponownego zlokalizowania siebie. W takich chwilach to jest caÂłkiem prawdopodobne, Âże poczujesz pragnienie, aby byĂŚ blisko swojej rodziny, a jeÂśli tak, to przez nastĂŞpujÂące, jeÂśli moÂżesz. (3)

Pytanie: Czy rodziny wzniesienie bĂŞdzie razem?
SaLuSa: Wiele rodzin wzniesie siê razem, choÌ nie dotyczy to wszystkich, poniewa¿ nie musi byÌ zasi³ek dla siebie stworzeni duszy wyboru wolnej woli. Nale¿y pamiêtaÌ, ¿e odnosi siê to do ró¿nych grup dusz, które spotykaj¹ siê w celu wspierania ich rozwoju.
Zawsze bĂŞdÂą wchodzÂące i wychodzÂące z nich, i bardzo niewiele dusz pozostanie na staÂłe do Âżycia po Âżyciu. PrzyjemnoÂściÂą jest dla wszystkich z tych kontaktĂłw, ktĂłre napisaÂłeÂś, czy byÂły one krĂłtkie lub w inny sposĂłb, tak jak byÂły one przeznaczone jako czêœÌ swojego doÂświadczenia, a kaÂżda  ma wartoœÌ na swĂłj wÂłasny sposĂłb. (4)

Pytanie: Czy w rodzinie zwierzĂŞta wznoszÂą i wynurzaĂŚ siĂŞ bĂŞdÂą z rodzinÂą?
Matthew Ward: zwierzĂŞta  Ziemi i roÂśliny automatycznie przejdÂą wraz z planetÂą i jak ona siĂŞ wznosi, krĂłlestwo zwierzÂąt po raz kolejny stanie siĂŞ spokojne. (5) (nie bĂŞdzie agresji u zwierzÂąt)
ZwierzĂŞta, ktĂłre sÂą kochane i otoczone opiekÂą automatycznie przejdÂą wraz z ich rodzinami. (7)

Pytanie: Mam problemy z czÂłonkami mojej rodziny. MuszĂŞ siĂŞ zatrzymaĂŚ z nimi?
SaLuSa: Nie ma czasu, jak obecny, aby przejrzeÌ relacje z rodzin¹ lub przyjació³mi. Czêsto kiedy wcielasz siê jesteœ umieszczony z duszami ju¿ znanymi w poprzednich ¿ywotach, i to z tego powodu, ¿e mog¹ mieÌ problemy miêdzy wami, ¿e musz¹ byÌ ponownie.

fascynujÂący temat ..ale pamiĂŞtajmy  Nie ma "co, jeÂśli".
to tylko nasze EGO zadaje pytania w strachu  i obawie ,podrzuca nam dualistyczne wÂątpliwoÂści .

ASCENSION - to doskonaÂły proces ,
to najlepsze co nas spotyka ...
bÂądÂźmy tego pewni...

wiĂŞcej pytaĂą tutaj ..http://the2012scenario.com/2012/08/ascension-what-if/

nie czujecie oddechu waszych opiekunĂłw ?
oni aÂż podskakujÂą z radoÂści, podÂśpiewujÂąc w ÂŚwietle i MiÂłoÂści.... ...."
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/08/ascension-co-jeslisteve-beckow.html
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2012, 17:42:43 wysłane przez songo1970 » Zapisane

Wilk
Gość
« Odpowiedz #20 : Sierpień 24, 2012, 17:48:20 »

I mam odpowiedÂź Chichot
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #21 : Sierpień 24, 2012, 17:51:55 »

Wilku, nie chodzi³o mi o przepisowe 18 lat, koœció³ np. uznaje ciê za doros³ego od komunii, czyli obecnie to siê obni¿y³o chyba do ok. 10 lat.
G³ównie chodzi o œwiadomoœÌ, wed³ug Archanio³a Micha³a w "wywiadzie" dla Steve Beckov'a dzieci zabieraj¹ siê z rodzicami, lub opiekunami. Wieku tam nie okreœli³, a myœlê, ¿e to jest doœÌ p³ynne.

Wilk
Gość
« Odpowiedz #22 : Sierpień 24, 2012, 18:03:12 »

Wilku, nie chodzi³o mi o przepisowe 18 lat, koœció³ np. uznaje ciê za doros³ego od komunii, czyli obecnie to siê obni¿y³o chyba do ok. 10 lat.
G³ównie chodzi o œwiadomoœÌ, wed³ug Archanio³a Micha³a w "wywiadzie" dla Steve Beckov'a dzieci zabieraj¹ siê z rodzicami, lub opiekunami. Wieku tam nie okreœli³, a myœlê, ¿e to jest doœÌ p³ynne.

Komunia jest od 8 lat jeszcze pamiêtam Chichot Raczej siê nic nie zmieni³o ale dziecko mo¿na uznaÌ do tych 10 lat potem ju¿ nastolatek Chichot Ale chyba dojrza³oœÌ w koœciele uzyskuje siê poprzez bierzmowanie czyli 15/16 lat no bierzmowany by³em (nie wiem po co Chichot ) tak czy siak nie ma siê co g³owiÌ ja odpowiedŸ o zwierzêtach dosta³em cz³owiek to cz³owiek Polak potrafi Uœmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #23 : Sierpień 24, 2012, 18:10:31 »

..mam nadziejĂŞ, Âże paszportĂłw nie bĂŞdÂą sprawdzaĂŚ DuÂży uÂśmiech

Kiara
Gość
« Odpowiedz #24 : Sierpień 24, 2012, 18:56:02 »

PrzestaĂącie juÂż panikowaĂŚ, oczywiÂście ze to przejÂście nastÂąpi i nikomu kto podj¹³ decyzje o przejÂściu  na poziomie Duszy nic siĂŞ nie stanie, przejdzie. JuÂż pisaÂłam oglÂądaÂłam ten proces , widziaÂłam jak Energie "zwijajÂą" swoje materialne  "wypustki" siebie CzÂłowieka i podnoszÂą go do gĂłry w postaci Âświetlistej iskry na czas dematerializacji ziemi i wyÂłonienia siĂŞ z jej wnĂŞtrza "Starej -Nowej" Ziemi" nastĂŞpnie Ludzie ponownie zachodzÂą na ziemie w postaci Iskry Energii , ktĂłra "rozwija " swoje ciaÂło materialne. Wcale nie bĂŞdziemy identyczni jak teraz , bo nasze wzorce Âżycia odtworzÂą nasze ciaÂła materialne zdrowe , mÂłodsze oraz piĂŞkniejsze. Nowa ziemia IV wymiar to duÂżo wyÂższy potencjaÂł energetycznych moÂżliwoÂści, nie ma potrzeby doÂświadczania na niej kalectwa i wielu uÂłomnoÂści niepeÂłnych wzorcĂłw energetycznych.

Wrócê do tego fantastycznego przekazu przy kolejnym poœcie i napiszê co jest tam œciem¹ i dlaczego tak jest. Zwierzêta przechodz¹ ale nie wszystkie gatunki maj¹ potrzebê ¿ycia w IV wymiarze, bo s¹ stwarzane wy³¹cznie dla III.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. NaprawdĂŞ nasze wzniesienie nie zostaÂło odwoÂłane , ono nastÂąpi, wezmÂą w nim udziaÂł wszyscy , ktĂłrzy tylko podejmÂą takÂą decyzjĂŞ na poziomie Duszy, wszyscy jeszcze nie gotowi energetycznie do tego procesu otrzymajÂą energetycznÂą pomoc.

Strony: [1] 2 3 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: