cze¶æ
chanell, my¶lê, ¿e takie dzia³ania mo¿e nie koniecznie a¿ tak zorganizowane s± realizowane nie od dzi¶,-
a je¶li taka info. trafia do mediów- zw³aszcza sieci, to- primo nie jest ¿adn± tajemnic±,-
a secundo- mo¿e w³a¶nie maj± daæ do zrozumienia, ¿e nic takiego na razie siê nie dzia³o.
albo mo¿e w³asnie dzieje siê ca³y czas ?
Dok³adnie .
Za¶ informacja wrzucona w sieæ jest nie tyle zapowiedzi±, co jednym z kroków realizacji sterowania.
Nowy rosyjski system wojny informacyjnej ma wieñczyæ jego element pod nazw± kodow± "Sztorm-12", który bêdzie operowa³ wrzucaniem potrzebnych wywiadowi informacji w sieci spo³eczno¶ciowe. Anonimowe ¼ród³o w s³u¿bie wywiadu zagranicznego poinformowa³o, ¿e docelowo system ma byæ przeznaczony zarówno dla prowadzenia sterowania ¶wiadomo¶ci± masow± zarówno w kraju, jak i za granic±.
Krokiem maj±cym na celu rzucenie "nowego" ¶wiat³a na ju¿ istniej±ce portale typu "newworldorder". Teraz jest ich wystarczajaco du¿o na "rynku" informacyjnym . Nowa informacja rosyjska jest do bólu szczera i czytelna .Ona niesie tre¶æ -
a teraz we¼cie siê za ³by .Niech nikt nikomu nie ufa , bo ka¿dy mo¿e byæ nasz± agencyjn± komórk±.
I wiecie co ? Oni maj± wszelkie szanse powodzenia. Bo ludzie z tzw ¶rodowisk wolno¶ciowych najpierw patrz± na innych poprzez filtr JA. Czyli nie widz± w drugim cz³owieku cz³owieka, ale ktosia-agenta, ktosia-oponenta, ktosia-dezinformatora itd itp.
Przyk³ad by³ na naszym forum, kto pamiêta
JAN-a i jego "
skasowali mnie agenci" ?
Czy to tylko przyk³ad niegro¼nej paranoi, czy mo¿e jednak "sowieckiej" ingerencji ? Ju¿ same takie pytania s± niezdrowe.
Pojawiaj± siê one z powodu JA, to¿samo¶ci zaszczutego od pokoleñ Polaka-w-kuper-bitego.
Och ruskie nas bêd± znów manipulowaæ, och EU siê rozpadnie (albo odwrotnie - siê totalitarnie wzmocni) , och jaszczurki nas zjedz±, a obcy hoduj± itd itp. Wszystko to z powodu JA , którego siê trzymaj± ludzie jak ton±cy kotwicy
I dlatego mo¿na jawnie og³aszaæ to , co og³oszone zosta³o. Proste i skuteczne, a JA siê samo wykoñczy.
Na szczê¶cie to forum jest jak na razie nieczu³e na ten rodzaj kryptomanipulacji ha ha ha.