Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 16:11:01

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Michael jackson powiedzial ze zostaly nam 4 lata  (Przeczytany 5635 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Sventer
Go¶æ
« : Wrzesieñ 15, 2012, 14:31:16 »

Ostatnio zastanawia³em siê nad jednym faktem, nie wiem kiedy dok³adnie pad³y te s³owa ale odnosz± siê one do czego¶ "wiêkszego". W film widzia³em w³a¶nie tylko koñcówkê i t± wypowied¼, któr± zaraz poni¿ej zacytuje a szczególnie jak zobaczycie to w kontek¶cie tego filmu gdzie pad³o jeszcze parê innych zdañ to mo¿e zastanawiaæ czy Michael mia³ na my¶li trasê koncertow± czy...? I tu zostawiam miejsce dla waszej wyobra¼ni i dedukcji.

Oto cytat

Zosta³y nam 4 lata ?

>Pamiêtacie wypowied¼ Michael'a z This Is It: „Zosta³y nam 4 lata, potem bêdzie za pó¼no”?

>Randy Phillips w wywiadzie dla magazynu "Bunte" powiedzia³:
"Mamy czteroletni plan w którym podzielili¶my ¶wiat na cztery strefy. Londyn jest pierwszym krokiem, poniewa¿ Michael by³ tu zawsze bardzo popularny. Nastêpne koncerty mia³yby siê odbyæ w Europie. Zaproponowano równie¿ terminy w Niemczech, na przyk³ad w Berlinie i Hamburgu. Nastêpne koncerty odby³yby siê w Azji, i na koniec Ameryka Pó³nocna. Ale to wszystko zale¿y od tego jak to zadzia³a w Londynie. W umowie nie jest jeszcze nic okre¶lone na 100 procent. Nie chcemy wywieraæ na Michaela zbyt du¿ej presji."

>Randy Phillips odniós³ siê tak¿e do plotek o z³ym stanie zdrowia Michaela: "Niezale¿ny ekspert bada³ Jacksona piêæ godzin, wszystkie testy przeszed³ pomy¶lnie."
>O sytuacji finansowej piosenkarza powiedzia³: "Michael nie jest tak s³aby jak s±dzono."

>Te cztery lata nie s± od "tak sobie" .... :
Londyn – konferencja, czyli pocz±tek Hoax'u
Europa – tu podobno siê ukrywa³
Niemcy – Van Coronera i dwa filmy
Azja – A place With No Name
Ameryka Pó³nocna – powrót

>To wszystko jednak zale¿y od tego jak zadzia³a w Londynie.
Zgadzam siê z tym jak najbardziej. To w Londynie swój pocz±tek ma Hoax.
Koncerty mia³y trwaæ do marca 2010, wiêc dlaczego Randy i Michael mówili o czterech latach?

>Moim zdaniem wszystko jest jasne. Skoro dwa razy mówiono o czterech latach,
to nie powiedziano tego po to, ¿eby by³o cicho.
>Mo¿e te cztery lata to czas '¶mierci' + czas koncertów, czyli prawdziwego Thriller'a.
>Niew±tpliwie Michael 'TYM' zmienia teraz ¶wiat.
A jak sam powiedzia³, ma 4 lata by naprawiæ ¶wiat, potem bêdzie za pó¼no. Wiêc to robi.
>Przypomnijmy sobie wypowied¼ Applehead Joe, który oznajmi³, ¿e bez pomocy Randy'ego Philips'a i Kenny'ego Ortegi nie uda³oby siê 'TO'.

¬ród³o cytatu: http://just-michael-jackson-lives-4ever.blogspot.com/2011/05/zostay-nam-4-lata-potem-bedzie-za-pozno.html

Na pocz±tku filmu tutaj pada ta wypowied¼...
http://www.youtube.com/watch?v=aKL2sGvMsB0&feature=plcp

41 Sekunda  filmu

"Mamy cztery lata inaczej szkody bêd± nieodwracalne..." Na pewno nie mia³ tutaj na my¶li swoich koncertów...
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 15, 2012, 14:40:28 wys³ane przez Sventer » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 15, 2012, 15:27:59 »

Film ogl±da³am jaki¶ czas temu chyba w TVN ( nie jestem pewna ) pamiêtam to zdanie.Michael interesowa³ siê ekologi± i mo¿e mia³ na mysli to ¿e wyczerpuj± siê nam zasoby naturalne.Natomiast ja od razu pomysla³am o roku 2012.W³asciwie to ró¿nie mo¿na interpretowaæ jego s³owa.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 15, 2012, 15:42:31 »

Gdzie¶ s³ysza³em, ¿e wspiera³ finansowo Joann Burgeimeister (ta od szczepionek), ale nie znalaz³em potwierdzenia, czy to jest prawda.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 15, 2012, 15:48:44 »

..gdzie¶ czyta³em, je¶li pamiêæ mnie nie myli MJ. by³ mocno zaanga¿owany w program NESARA Buzia na k³ódkê
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 15, 2012, 15:57:18 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 15, 2012, 16:10:00 »

..gdzie¶ czyta³em, je¶li pamiêæ mnie nie myli MJ. by³ mocno zaanga¿owany w program NESARA Buzia na k³ódkê

No to poda³e¶ bombê  Szok
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 15, 2012, 16:10:28 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 15, 2012, 16:31:30 »

@Barneyos
a masz jakie¶ ¼ród³o tych informacji?

@songo1970
móg³by¶ co¶ wiêcej napisaæ na ten temat, nie bardzo wiem o czym mówisz.

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 15, 2012, 16:43:10 »

o NESARA masz tu- http://galacticchannelings.com/polski/nesara.html
ale o jego zwi±zku z tym programem czyta³em chyba gdzie¶ na anglojêzycznej stronie, ale teraz nie wiem gdzie..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 15, 2012, 20:33:43 »

Ciekawy temat.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: