Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:21:30

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wie¶ci od Lightworker  (Przeczytany 59967 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Wrzesieñ 21, 2012, 13:00:38 »

Do¶wiadczanie ¿ycia potwierdza i¿ wszystko co jest fizyczne ulega rozk³adowi ( jak nie wierzysz , nie proponuje drastycznej formy odkopywania grobów) , to pozostaw na dwie trzy doby miêso surowe w temperaturze pokojowej. Je¿eli jeszcze nie wiesz tego to siê dowiesz co dzieje siê z materi±.
Wszystko co jest materialne ulega dematerializacji wracaj±c do formy pierwiastków i elementów wcze¶niej czy pó¼niej. Tylko energia jest niezniszczalna, mo¿na j± transformowaæ ale ona jest wieczna. Nie podobaj± mi siê takie bzdury faceta , który tak m±drze pisa³.
Ksi±¿ki znikn± ale m±dro¶æ dziêki ich przekazowi zostanie w nas, bo ona inspiruje nasz wzrost duchowy, to co pozostaje to tworzony dziêki zwiêkszaj±cej siê energii mi³o¶ci w przestrzeni , nowy  piêkniejszy wzorzec ( uk³ad pentagramu Wenus) w ka¿dej najmniejszej cz±stce wody tworz±cej matrycê energetyczn± tworz±cego siê nowego ¿ycia w wy¿szym wymiarze. Na tym w³a¶nie polega ewolucja.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 21, 2012, 13:06:25 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Wrzesieñ 21, 2012, 14:19:55 »

Lightworker Du¿y u¶miech
Pozwolê sobie dodaæ do tego co piszecie szacowni, ze prawda jest i¿ najbardziej rzeczowny post opluæ mo¿e z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem ostatni je³op ¿e tak siê wyra¿ê.
Co do mnie nie przeszkadza mi kto co przekazuje bo osobi¶cie koncentruje siê na tym o czym pisze.
Taki mam jednak zwyczaj ¿e lobiê informacje które do mnie docieraj± sprawdziæ.
Na t± chwile nie pozwoli³bym sobie oceniæ jakiegokolwiek cz³owieka za to ¿e dzieli siê tym co wie.
Nawet wtedy, gdy wiedza zawarta w informacji przez niego dostarczanej jest mi znana lub siê z ni± nie zgodzê.
Cierpliwy jestem wiêc cierpliwie powtórzê licz± siê intencje.
Informacja przekazana w sposób neutralny by dodaæ co siê Wie do tego co wiedz± inni jest to moim skromnym zdaniem najlepsze co mo¿e zrobiæ cz³owiek dla innego cz³owieka. Bo teraz ja wy¶le informacjê do kogo¶ za chwile kto¶ wy¶le informacje do mnie - prawo odbicia
Zero wzbudzenia cicha rado¶æ nawi±zania ³±czno¶ci i powrót do pracy i Pracy.
S± jednak ludzie, którzy nie bójmy siê powiedzieæ, którzy jak to siê mówi dali siê kupiæ, lub zwyczajnie mówi±c s±dz± ¿e s± kim¶ lepszym.
Nie jest moj± intencj± przyklejanie komu¶ ³atki czy sprowadzanie kogo¶ do parteru tylko zasygnalizowanie sprawdzonej ju¿ informacji, ¿e czas korzystaæ z tego co siê Wie.
¯e to nie przypadek, ¿e nagle stali¶my siê ,,najmilszymi", ,,najukochañszymi"....
to nie przypadek, ¿e tak nas zaczêli ,,kochaæ" ,,pomagaæ nam", itd itd.
Wiêc jak kto¶ mi mówi, ¿e kontaktuje siê z jakim¶ Lightworker czy energiami z wy¿szej, ¶redniej czy innej pó³ki to ja mu odpowiem, ¿e wystarcza mi kontakt z Innym Cz³owiekiem
to pa Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Wrzesieñ 21, 2012, 14:40:11 »

Do¶wiadczanie ¿ycia potwierdza i¿ wszystko co jest fizyczne ulega rozk³adowi
Dlatego, i¿ to, co nazywamy "psuciem siê" to inaczej wycofywanie siê ¶wiadomo¶ci organizujacej to co¶ . Wtedy materia zmierza do powrotu do stanu ca³kowitego rozk³adu.
To ¦wiadomo¶æ wprowadza harmoniê , ³ad, porz±dek i zorganizowanie.

Wszystko co jest materialne ulega dematerializacji wracaj±c do formy pierwiastków i elementów wcze¶niej czy pó¼niej.
Dlaczego ? Poniewa¿  uporz±dkowanie zanika , a uporz±dkowanie to obecno¶æ ¦wiadomo¶ci

Tylko energia jest niezniszczalna, mo¿na j± transformowaæ ale ona jest wieczna.
Suma energii równa jest ZERO Chichot

Ale jest to "zero" u¶rednione, czyli tak jak w gniazdku z pr±dem . Tam jest zero, ale kiedy zepniemy styki to chwilowo pop³ynie pr±d. Ów przep³yw jest zorganizowany. Niezniszczalno¶æ o której piszesz zapewnia ¦wiadomo¶æ, która P£YNIE, czyli poprzez "uziemion±" formê . W stanie bez przep³ywów jest ZERO.

Nie podobaj± mi siê takie bzdury faceta , który tak m±drze pisa³.
A pewnie ¿e TOBIE siê to nie podoba. To jest charakterystyczne dla wszystkich obcych implantów-JA Chichot
Ksi±¿ki znikn± ale m±dro¶æ dziêki ich przekazowi zostanie w nas, bo ona inspiruje nasz wzrost duchowy

Kiaro , nie ma ¿adnego TWOJEGO wzrostu duchowego. To jest tak, jak ze star± skór± ,któr± zrzuca w±¿. Ona odpada od ¿ywej istoty. Tak samo jest ze "skór±" JA . JA donik±d siê nie wznosi. To siê nie urodzi³o wiêc nie mo¿e nigdzie dalej i¶æ.

Koniec szukania, koniec d±¿enia.

Wraz z odpadniêciêm zas³on iluzji JA ¿ycie rozkwitnie . A nie dlatego, ¿e siê naumia³a¶ tre¶ci z butwiej±cych ksi±g. ¯adna tre¶æ tego nie przetrwa, na prawdê ¿adna. Nie masz siê co przywi±zywaæ do swoich modeli Venus, czy kropli wody. To te¿ minie, w³a¶nie mija .
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #103 : Wrzesieñ 21, 2012, 15:47:07 »

Przebisnieg cyt
Wiêc jak kto¶ mi mówi, ¿e kontaktuje siê z jakim¶ Lightworker czy energiami z wy¿szej, ¶redniej czy innej pó³ki to ja mu odpowiem, ¿e wystarcza mi kontakt z Innym Cz³owiekiem

I tu sam wchodzisz w pulapke, bo myslisz, ze lightworker to nie jest czlowiek.

Oddzielic trzeba hochsztaplerow od prawdziwych przewodnikow, bo ten "lajt" (=light), to znaczy wlasciwie PRZEWODNIK, tak jak w pradzie (leiter, co rowniez oznacza drabine).
To nie sa zadne wymysly, lecz informacja, ktora w koncu dotarla do nas (czyt. do prostych ludzi). Ci wtajemniczeni zawsze o tym wiedzieli i wykorzystywali wiedze dla swych interesow. Byc moze transformacja dokonuje sie nie tylko na naszym poziomie postrzegania, lecz i na innych rowniez.
Jaka to sila sprawila, ze nagle budzimy sie?
Oczywiscie, ze jest to sila MILOSCI.

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Wrzesieñ 21, 2012, 18:35:25 »

Fair Lady
Dziêkuje Ci szacowna za ostrzenie wdziêczno¶æ zachowam Mrugniêcie
Có¿ po piwku jestem chyba bardziej komunikatywny i czytelny. Du¿y u¶miech
Nie my¶lê, ¿e Lightworker to nie cz³owiek.
Angielski moja ciocia opanowa³a w stopniu komunikatywnym,(uczy go w szkole) wiêc jak czego¶ nie rozumiem to siê do niej zwracam ale dziêkujê za wyja¶nienie równie¿ Mrugniêcie
Cieszê siê, ¿e si³a Mi³o¶ci nas budzi nagle Du¿y u¶miech
K³aniam siê Ci szacowna U¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #105 : Wrzesieñ 21, 2012, 18:42:04 »

Cytat: Fair Lady

Cytat: Przebi¶nieg
¯e to nie przypadek, ¿e nagle stali¶my siê ,,najmilszymi", ,,najukochañszymi"....
to nie przypadek, ¿e tak nas zaczêli ,,kochaæ" ,,pomagaæ nam", itd itd.
Wiêc jak kto¶ mi mówi, ¿e kontaktuje siê z jakim¶ Lightworker czy energiami z wy¿szej, ¶redniej czy innej pó³ki ...

Osobi¶cie uwa¿am, ¿e >Przebi¶nieg< nikogo z nikim nie myli, a zwyczajnie i zdroworozs±dkowo podkre¶la pewne schematy, które pomagaj± nam ja¶niej (ach te light...) spojrzeæ na manipulacje, jakim wci±¿ nas poddaj± i jakim sami dajemy siê uwie¶æ.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Wrzesieñ 21, 2012, 19:04:16 »

Dziêki szacowny  Du¿y u¶miech
Pozwolê sobie wypiæ piwko za Twoje zdrowie Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Wrzesieñ 21, 2012, 20:14:01 »

To znaczy, ze musze jeszcze jeden watek utworzyc??
O tej metodyce pracy lightworkera??

Bo pomyslow mam cala mase!!

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 21, 2012, 20:14:19 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Wrzesieñ 23, 2012, 16:13:43 »

Widzê, ¿e lubisz Tworzyæ szacowna Du¿y u¶miech
Tylko tak dalej na wszystkich planach Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #109 : Wrzesieñ 24, 2012, 11:33:43 »

Greg Giles channeluj±cy GFOL wywo³a³ kolejn± "zadymê". Po serii kontrowersyjnych przekazów o powodziach, ewakuacjach przez UFO, ruchach p³yt tektonicznych, rozdawaniu urz±dzeñ darmowej energii, przysz³a pora na bardziej celowe ataki na innych Lightworkers. Ostatnie dwa strasznie d³ugie przekazy  Grega to nieustaj±ca, agresywna ofensywa. Tytu³ ostatniego jego przekazu jest w channelingu Thoth'a w w±tku "inni o energii".
Tutaj wstawiam tylko krótki tekst Steve Beckova na ten temat.

Gdy channeling jest dla Ciebie obra¼liwy ....

2012 23 wrze¶nia

Wys³any przez: Steve Beckow

Otrzymujê wiele pytañ z pro¶b±, czy mam zamiar odpowiedzieæ na rzeczy, które Greg Giles mówi o ograniczaniu (zapuszkowaniu), Mitt Romney, Wzniesieniu, itp.

Nie, nie mam zamiaru. Jedna kolumna wystarczy. Je¶li to, co mówi Greg, jest Ciebie obra¼liwe lub d¼wiêki nie do przyjêcia, odpowied¼ jest taka sama jak w przypadku ka¿dego channelingu, na który reagujecie: po prostu przestañcie je czytaæ.

¯yjemy w demokracji i Wzniesienie jedynie uczyni spo³eczeñstwa o kilka rzêdów wielko¶ci bardziej demokratycznym. Nawet w 3D, ka¿dy ma prawo do wolno¶ci s³owa, pod warunkiem, ¿e nie wyrz±dza krzywdy innym. Lekarstwem na opozycjê wobec czego¶, co kto¶ mówi jest to, aby nie zwracaæ na to uwagi.

Archanio³ Micha³ oferuje przewodnictwo dla channelerów je¶li go Poprosz±, ale zwykle to robi tylko dla osobistego poradnictwa. Nigdy publicznie nie by³by lekcewa¿±cy wobec  channelera, choæ wiem, co on powiedzia³, w tym przypadku, ale to nie jest przypadek, którym móg³bym podzieliæ siê publicznie. Rozeznanie to wszystko co jest wymagane.

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 24, 2012, 11:34:21 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Wrzesieñ 24, 2012, 12:03:48 »

Rozpoznanie - to sie samo zadzieje Chichot
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #111 : Wrzesieñ 24, 2012, 12:49:31 »

Ciekawe jest jak roznie odbieramy podawane tresci.
blu zaakcentowal gruby kursywa zupelnie co innego niz ja zauwazylam.
W przekazie widze rozmowe matrixowa. Ktos kto zna dobrze informatyke (starczy jakis program kalkulacyjny np. excel) ten zauwazy, ze w tekscie padaja slowa kolumna i rzad.
Rachunek macierzowy polega wlasnie na kolumnach i rzedach, kazdy element ma swoje wspolrzedne (wartosci).
Ciekawe to jest.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #112 : Wrzesieñ 24, 2012, 13:12:21 »

Zak³adam okulary i rz±du, ani rzêdu  w tym po¶cie nie widzê. Co do "kolumny" Steve odnosi siê do poprzedniej swojej publikacji na temat przekazu Grega.

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Wrzesieñ 24, 2012, 14:01:29 »

kolumna to jest zawsze kolumna jakbys nie chcial, myslales o kolumnie takiej jak np. krola Zygmunta III Wazy w Wawie?
rzad jest zawsze rzedem, i konia z rzedem temu, kto zajarzy ten matriks.

To nie jest przypadek, ze tak samo nazywaja sie rzeczy (homonimy) ma to swoj cel.

"Nie, nie mam zamiaru. Jedna kolumna wystarczy."
"Wzniesienie jedynie uczyni spo³eczeñstwa o kilka rzêdów wielko¶ci bardziej demokratycznym"

A Ty blu jak myslales, ze odbywa sie proces kreowania "rzeczywistosci"?? Mrugniêcie
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Wrzesieñ 24, 2012, 14:15:26 »

Wspó³rzêdne? Tak, ale tylko w odniesieniu do przyporz±dkowania, miejsca pobytu (zreszt± czasowego)
danej istoty. Oczywi¶cie z panuj±cymi tam warunkami i ograniczeniami, czy mo¿liwo¶ciami.

Jednak kreacja mentalno-uczuciowa jest ju¿ ponad to, nie da siê wyznaczyæ wspó³rzêdnymi.
I to energie mentalno-uczuciowe przenosz± nas w inne miejsca (inne wspó³rzêdne).

Zatem, czym tak naprawdê jest rzeczywisto¶æ?  Mrugniêcie
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Wrzesieñ 24, 2012, 14:23:51 »

Niestety ptaku, uczucia i emocje to tez matriks. Mierzalne i to jeszcze jak, na tym polega caly biznes informatyczno-neuronowy (nie dalej niz wczoraj pytalas, kto z tego korzysta, ze sie wypisuje posty, ano koncerny, media, biznes ogolnie, finansjera - swiat pieniadza.)

Starczy kogos nastraszyc, poglaskac, zmotywowac, nakrzyczec, rozsmieszyc itd. itp. i rozne wykresy otrzyma sie (pulsu, napiecia, cisnienia, wagi) - tak to sprytnie jest urzadzone. Nie zadna to iluzja, tylko okrutna gra w ... zycie.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Wrzesieñ 24, 2012, 14:32:08 »

Fair Lady
Praca lightworkera nie polega na sciemnianiu, lecz tlumaczeniu zjawisk. Tam nie ma mowy o strachu i jakichs emeryturach.
Strza³ w dziesi±tkê Du¿y u¶miech gratulacje szacowna Mrugniêcie
blueray21
Dlatego nie ma meritum, dlatego tu obecni nie ,,czytaj±" tre¶ci - nie ta muzyka, wibracje....
Widzisz troszkê nie s³uchasz piszesz channelingi a nie s³uchasz - odbierasz.
Próbowa³em pokazaæ Ci szacowny na czym polega b³±d tej Lightworker, ona nie do¶æ , ¿e ma misje to jeszcze co¶ zak³ada i ocenia.
To jest ten b³±d jak u nauczyciela matematyki, który na pocz±tku nie skupi siê i zamiast dwa napisze dwadzie¶cia, i mimo, ¿e pó¼niej ca³y dowód jest wporzo to ten b³±d na pocz±tku powoduje, ¿e wynik jest nieprawid³owy.
ptak
Zatem, czym tak naprawdê jest rzeczywisto¶æ?
Pozwolê sobie stwierdziæ szacowna, ze moim skromnym zdaniem i czuciem rzeczywisto¶æ jest przestrzeni±, któr± sami i we wspó³pracy z innymi dla siebie tworzymy Mrugniêcie
to pa Du¿y u¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Wrzesieñ 24, 2012, 14:42:47 »

@ Fair Lady
Niestety ptaku, uczucia i emocje to tez matriks. Mierzalne i to jeszcze jak, na tym polega caly biznes informatyczno-neuronowy (nie dalej niz wczoraj pytalas, kto z tego korzysta, ze sie wypisuje posty, ano koncerny, media, biznes ogolnie, finansjera - swiat pieniadza.)

Starczy kogos nastraszyc, poglaskac, zmotywowac, nakrzyczec, rozsmieszyc itd. itp. i rozne wykresy otrzyma sie (pulsu, napiecia, cisnienia, wagi) - tak to sprytnie jest urzadzone. Nie zadna to iluzja, tylko okrutna gra w ... zycie.

Tak, ale to tylko w odniesieniu do cia³a da siê zmierzyæ. Za¶ kreacja w sensie zmiany ¶wiadomo¶ci (w³asnej i ca³o¶ciowej)
ju¿ jest poza tym. My¶l, uczucie, wpisuje siê w Ca³o¶æ i zmienia j±. Przy okazji siebie (indywidualn± ¶wiadomo¶æ). 

Gdyby tylko finansjera korzysta³a z naszych my¶li i uczuæ, dawno Wszech¶wiat by siê unicestwi³.

@ Przebi¶nieg
rzeczywisto¶æ jest przestrzeni±, któr± sami i we wspó³pracy z innymi dla siebie tworzymy

Zgadzam siê z t± definicj±, szacowny, choæ mo¿na by tu jeszcze ponawijaæ...  Chichot

To pa  Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Wrzesieñ 24, 2012, 14:59:33 »

ptak
Zatem, czym tak naprawdê jest rzeczywisto¶æ?
Pozwolê sobie stwierdziæ szacowna, ze moim skromnym zdaniem i czuciem rzeczywisto¶æ jest przestrzeni±, któr± sami i we wspó³pracy z innymi dla siebie tworzymy Mrugniêcie
To o czym piszesz Przebi¶niegu to nie jest ca³a rzeczywisto¶æ, a tylko i zaledwie tunelowanie kawa³ka rzeczywisto¶ci. Tak jakby¶ patrza³ przez tubê (albo zwiniêt± w rulonik kartkê papieru ) i twierdzi³ ¿e to co widaæ to jest ca³y wszech¶wiat tylko dlatego, ze Ty nañ patrzysz. Owszem, dla Ciebie to mo¿e byæ wszystko co jest dostêpne, w takim w³a¶nie okrojeniu w jakim obserwujesz - tworzenie zatem to nie jest , tylko odkrajanie kawal±tka od Ca³o¶ci. Eufemistycznie nazywane TWORZENIEM DLA SIEBIE  Du¿y u¶miech

Przestrzeñ za¶ jest tym , w czym wydarza siê forma, przestrzeñ wypluwa formy ,sama pozostaj±c poza wszystkim co siê wy³oni³o, ale ... te¿ te formy podtrzymuje.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 24, 2012, 14:59:58 wys³ane przez east » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #119 : Wrzesieñ 24, 2012, 15:10:11 »

east Du¿y u¶miech
Nie no jeste¶ braciak naprawdê Du¿y u¶miech
Czêsto jak czytam Twoje posty to mi siê robi weso³o bez piwka Du¿y u¶miech
To o czym piszesz to prawda najprawdziwsza  U¶miech
Zgadzam siê z t± prawd±, tylko ta prawda ma jedno ale jeden myk.
To o czym piszesz by³o na pocz±tku zanim powsta³ plan materialny Du¿y u¶miech
Có¿ moim zdaniem i odbiorem i czuciem i luknieciem zmienia siê to wszystko coraz bardziej rozwija ...
A my.
No jak to siê nie mówi kto nie z Mieciem tego zmieciem Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
PS
Mo¿e zapytajmy o zdanie jakiego¶ Lightworker Du¿y u¶miech
Zarêczam Ci east ¿e t± popularn± In... przywiód³by¶ do rozpaczy  Du¿y u¶miech
Ba mo¿e by wysz³a z siebie do innego wymiaru Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 24, 2012, 15:14:32 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #120 : Wrzesieñ 24, 2012, 17:55:48 »

Jeszcze raz apelujê: szkoda czasu na obrabianie d... lightworker'om, mo¿e zajmijmy siê bardziej tym co prezentuj±.

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Wrzesieñ 24, 2012, 18:59:31 »

Jeszcze raz apelujê: szkoda czasu na obrabianie d... lightworker'om, mo¿e zajmijmy siê bardziej tym co prezentuj±.
Doda³bym do tego co napisa³ szacowny blueray21 by ka¿dy indywidualnie sam sobie odpowiedzia³ kto dla niego jest Lightworkerem czy jak siê tam po angielsku hiszpañsku mandaryñsku hm z ca³ym szacunkiem dla innych nie wymienionych prze ze mnie jêzyków mówionych i pisanych zowie.
Pozwoli³bym sobie te¿ zwróciæ uwagê szacownemu blueray21, ¿e zajmowali¶my siê tym co prezentuj± wszak jedna z nich znaczy tych co sami na siebie mówi± Lightworker dzieli³a siê z nami swoj± ocen± na nasz znaczy Ziemian temat znaczy chyba bo dok³adnie nie rozumiem (s³abo znam angielski i hiszpañski,tak¿e z portugalskim mi kiepsko idzie) chodzi³o jej o postêp w naszej pracy nad w³asn± ¶wiadomo¶ci±  Du¿y u¶miech
Generalnie do³±czê do apelu szacownego blueray21 by nie zajmowaæ siê nimi Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #122 : Wrzesieñ 30, 2012, 19:12:00 »

W pierwszej czê¶ci to jest kopia wiadomo¶ci , któr± wstawi³em w "inni o energii".

A teraz szokuj±ca wiadomo¶æ: Greg Giles rzadko cytowany tutaj channeler Galaktycznej Federacji ¦wiat³a opublikowa³ swój ostatni przekaz. Te jego przekazy (niektóre) by³y bardzo kontrowersyjne, zapowiada³y powodzie (wielkie) ewakuacje statkami, ruchy p³yt tektonicznych, ale tak¿e s³ynne "darmowe elektrownie domowe" we wrze¶niu.
Dzi¶ jest bardzo d³ugi przekaz w którym "nadawcy" wyja¶niaj±, ¿e krótko mówi±c "przekrêcili" Grega i wcale nie s± z Galaktycznej Federacji ani Komendy Ashtar, a nawet nie wygl±daj± jak ludzie (ale nie pisz± jak wygl±daj±) i co najwa¿niejsze NIE MAJ¡ DUSZY.
Mówi± w jaki sposób dokonywali transmisji.
Ciekawe ile jeszcze "kretów" w tej dziedzinie poznamy.
Przekazu raczej nie bêdê t³umaczy³, choæ mo¿e ciekawsze fragmenty dla zilustrowania jakiego¶ kontekstu.
Chyba rzeczywi¶cie mamy nap³yw energii, o których wspomina³ AA Micha³ w ostatnim swoim przekazie wy¿ej, ¿e taka "spowied¼" wyp³ynê³a teraz.

===============================================================

Mo¿e trochê uzupe³niê t± informacjê.
Greg oczywi¶cie uwa¿a³ siê za Lightworkera i jego intencje by³y czyste. Publikowa³ pod swoim rzeczywistym imieniem i nazwiskiem, co jest wyj±tkiem, a nawet poda³ swoj± lokalizacjê.
Wiêkszo¶æ komentatorów z bloga Steve Beckova na teraz uwa¿a, ¿e Greg zosta³ "zhakowany" zapewne metodami, które rozpatrujecie dok³adniej w w±tku "Ataki Energetyczne", czyli przez jak±¶ naziemn± agendê Kaba³a. Proceder trwa³ od 1,5 roku, dlatego zawsze zwracam uwagê na "m³odych" channelerów.
Jest to oczywisty dowód na to, ¿e channeler nie jest w stanie zidentyfikowaæ energii, która siê z nim kontaktuje. Do¶wiadczeni channelerzy stosowali i zapewne stosuj± ró¿ne metody "ochrony" z modlitwami w³±cznie, ale jak widaæ mo¿na siê zach³ysn±æ swoimi mowo znalezionymi "mo¿liwo¶ciami".
Do¶wiadczeni zwykle channeluj± wiele ró¿nych istot i w ten sposób mog± odczuwaæ ró¿ne sygnatury energii, co u³atwia rozró¿nianie.
Ciekawostk± jest, ¿e w tym "fina³owym" przekazie Grega jego nadawcy odwo³uj± wszystko albo prawie - istnienie innych wymiarów, Wzniesienie, a nawet istnienie Atlantydy i Lemurii, a nasz "rozwój", w którym oni nam maj± pomagaæ szacuj± na setki lat. To powiedzia³bym "typowy chwyt" ostatecznego zasiania w±tpliwo¶ci, typowy dla naszych "ciemnych" braci.
Na tym przygoda Grega z channelingiem zakoñczy³a siê na teraz, ale podejrzewam, ¿e stanie siê on przedmiotem ataków nie tylko werbalnych, bo mimo wszystko jest "¿yj±cym" dowodem i po g³êbszej analizie i z pomoc± innych mo¿e próbowaæ lokalizacji nadawców.
Ponoæ jest te¿ nowa wypowied¼ Drake'a na ten temat, ale na razie tylko w formie akustycznej.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 01, 2012, 21:28:49 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Pa¼dziernik 02, 2012, 16:03:59 »

blueray21
Jest to oczywisty dowód na to, ¿e channeler nie jest w stanie zidentyfikowaæ energii, która siê z nim kontaktuje. Do¶wiadczeni channelerzy stosowali i zapewne stosuj± ró¿ne metody "ochrony" z modlitwami w³±cznie, ale jak widaæ mo¿na siê zach³ysn±æ swoimi mowo znalezionymi "mo¿liwo¶ciami".
W pe³ni zgadzam siê z szacownym  blueray21   Du¿y u¶miech
Dodam te¿ i¿ dawno zauwa¿y³em w±sk± specjalizacjê tych channelerów, oczywi¶cie mówiê o tych z ,,bardziej" cywilizowanych krajów znaczy Anglii, USA... Du¿y u¶miech
Ci nasi o ile zajmuj± siê channelingiem to jeszcze i czym czy¶  Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #124 : Pa¼dziernik 14, 2012, 11:52:28 »

Dzi¶ mamy wezwanie Inelii Benz do dzia³ania, szczegó³y w tek¶cie.
Dla wyja¶nienia dodam, ¿e te dzia³ania nie wymagaj± siedzenia przez godzinê z zamkniêtymi oczami i w dok³adnie okre¶lonym czasie. Czas i miejsce wybieramy sami, choæ dobrze by³oby zmie¶ciæ siê w proponowanym zakresie, a d³ugo¶æ "pobierania" taka, jak± uznamy za stosown±.
To nie jest medytacja tylko osobisty "download" sytemu operacyjnego ze ¬ród³a dla siebie i innych.
Potrzebna jest intencja i skupienie.

Wezwanie do dzia³ania - Zmiana Sytemu Operacyjnego zbiorowo¶ci ludzkiej

Inelia Benz - 12 pa¼dziernika 2012

http://ascension101.com/en/home/ascension-blog/67-october-2012/277-call-to-action-change-of-human-collective-operating-sytem.html

Jestem obecnie w Hiszpanii, gdzie bêdê prowadz±c± dwa wydarzenia. Jedno wydarzenie bêdzie w Barcelonie, dnia 13 pa¼dziernika 2012 roku, a drugie wydarzenie bêdzie w Madrycie w dniu 20 pa¼dziernika.

A informacje, którymi bêdê siê dzieliæ w tym czasie s± tym, ¿e mamy teraz mo¿liwo¶ci, moc i zdolno¶æ do zmiany systemu operacyjnego (OS)  Kolektywu Ludzkiego do nowej wersji Paradygmatu. OS jest przenoszony przez ludzki jêzyk werbalny, i nasze DNA.

I ¬ród³o, Gaia i Planetarna Rada potrzebuj± wolontariuszy, aby stali siê kana³ami nowego Systemu Operacyjnego, aby móg³ wej¶æ  w nasz Ludzki Kolektyw. Potrzebujemy wolontariuszy, którzy mówi± wszystkimi nowoczesnymi jêzykami na tej planecie. Hiszpañski, angielski, niemiecki, w³oski, chiñski, japoñski, indyjski, koreañski, portugalski ... w skrócie, w ojczystym jêzyku. Je¶li czytasz ten artyku³, to znaczy, ¿e jeste¶ osobi¶cie wezwany do udzia³u w tym pobraniu.

To jest niezwykle wa¿ne. Ten artyku³ informacyjny potrzebuje byæ przet³umaczony na ka¿dy jêzyk na ¶wiecie. Proszê przes³aæ swoje t³umaczenie na jêzyk ojczysty do info@ascension101.com, a my podlinkujemy je do tego artyku³u, wiêc bêdziecie mogli nastêpnie przekazaæ go wszystkim, których znacie, którzy mówi± tym jêzykiem.

Oto wskazówki:

W dniu 13-go pa¼dziernika, sobota o godzinie szesnastej Hiszpañskiej Strefy Czasowej ( ten sam czas co w Polsce) – Wyst±piê z t± informacj± w Barcelonie w Hiszpanii.

W sobotê 20-go pa¼dziernika o 10-tej rano Hiszpañskiej Strefy Czasowej – Wyst±piê z t± informacj± w Madrycie, Hiszpania.

W najbli¿sz± sobotê po przeczytaniu tej wiadomo¶ci.

Je¶li nie wiesz, czym jest ten nowy system operacyjny, zapytaj swoje Wy¿sze Ja, aby Ci go najpierw pokaza³o.

Proszê, je¶li wasza strefa czasowa i kalendarz pozwalaj± na jeden lub wszystkie czasy podane powy¿ej, przejd¼ w miejsce publiczne, gdzie jest to normalne dla osób, aby usi±¶æ, np. w kawiarni, parku, na pla¿y, lub spotkaæ siê z lud¼mi, których znasz w okre¶lonym miejscu np. w domu lub obszarze publicznym. Usi±d¼ z zamkniêtymi oczami, w milczeniu, z zamiarem stania siê kana³em dla ¬RÓD£A, aby za³adowaæ nowy System Operacyjny, nowego Paradygmatu do ludzkiego kolektywnego jêzyka (jêzyka ojczystego i DNA) przez czas / przestrzeñ. Je¶li strefa czasowa lub kalendarz nie dopuszcza do udzia³u w powy¿ej podanych terminach, to  zrób to, tak szybko, jak mo¿esz po przeczytaniu tego artyku³u informacyjnego.

I Ja bêdê do³±czaæ siê do Was przez jedn± godzinê w ka¿d± sobotê od dzisiaj do koñca 2012 roku.

Dzielcie siê tym, wysy³ajcie, kopiujcie / wklejajcie na swoim blogu, listach, stronach FB, mówcie w lokalnych stacjach radiowych, stacjach telewizyjnych, grupach i w¶ród przyjació³, i wszêdzie, gdzie mo¿esz o tym pomy¶leæ, niech wiedz±, co robisz, i popro¶ ich, aby do³±czyli do Ciebie w Twoim zamiarze.

ZRÓBMY TO!
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2012, 11:53:27 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: