Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 20:01:00

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pytania do Kap³ana 718  (Przeczytany 83617 razy)
0 u¿ytkowników i 10 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #150 : Grudzieñ 17, 2008, 02:48:36 »

to zwyk³e zawracanie g³owy by³o i tak zosta³o potraktowane a oni maj± wa¿niejsze problemy ni¿ przejmowanie siê tym co ja piszê na tym forum!

718!
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #151 : Grudzieñ 17, 2008, 02:49:22 »

W takim razie im d³u¿ej bêdziesz robi³ to, co robisz, tym d³u¿ej bêd± mieli problem na g³owie.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #152 : Grudzieñ 17, 2008, 02:50:45 »

ale to nie jest dla nich problem - przecie¿ to wyja¶ni³em post powy¿ej, maj± wiêksze problemy w Egipcie i tym sie zajmuj± teraz wy³±cznie...

718!
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #153 : Grudzieñ 17, 2008, 02:52:39 »

Zdaje siê, ¿e gdy pisa³am maila do p.Wójcikiewicza te¿ byli w Egipcie. Znale¼li czas na zajêcie siê t± spraw±.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #154 : Grudzieñ 17, 2008, 08:12:55 »

Kap³an 718

nie mia³em ¯ADNYCH problemów z tym, dosta³em tylko maila z pytaniem czemu ludziom siê nudzi i wypisuj± takie co¶? nie by³o do mnie pretensji bo GÓRZE nie podoba siê to jak sie tutaj ¼le mówi o Projekcie Cheops - mi siê to te¿ nie podoba i to bardzo! i nie wykorzysta³em Ciê janneth w ¿aden sposób - to by³o szczere i tak to traktuj! chcia³em, ¿eby¶ to wyja¶ni³a bo Twój mail by³ rozumiany jako moje o¶wiadczenie, ¿e jeste, NUMEROLOGIEM W PROJEKCIE CHEOPS co jest bzdur± jak s³usznie zauwa¿ono i prosi³em Ciê o wyja¶nienie tego i pisa³em na PW!

1.(pierwsze podkre¶lenie) -  no i wszystko jasne. Zarz±d chce forum, na którym g³aszcze siê po g³ówkach ludzi li¿±cych zadki Projektowi, a wywala siê tych, którzy Projekt krytykuj±. Od razu mi siê nasuwa porównanie do ZSMP - Zwi±zku Socjalistycznej M³odzie¿y Polskiej, czyli po prostu m³odzie¿ówki Partii Socjalistycznej, z której byli werbowani kolejni cz³onkowie. Pe³na manipulacja, indoktrynacja etc.

2. (drugie podkre¶lenie) No cz³owieku, to siê zdecyduj. Na wej¶ciu mówi³e¶, ¿e jeste¶ "Analitykiem Numerologicznym z ramienia Projektu Cheops". Teraz siê od tego od¿egnujesz. To jedno albo drugie...

3. Wybacz, ale sposób, w jaki piszesz, wcale nie wygl±da na cz³owieka pewnego siebie i swoich racji. Wrêcz przeciwnie, piszesz tak, jakby wali³ Ci siê grunt pod nogami. Wiesz, ¿e Mora chce napisaæ do zarz±du PCh ze swoimi spostrze¿eniami. Gdyby¶ by³ pewien, ze masz ich poparcie, spokojnie by¶ czeka³ i "la³ na to". A Ty sam napisa³e¶, ¿e na szybko napisa³e¶ do PCh ostrzegaj±c ich, ze bêd± zastrze¿enia (zapewne pisz±c, ze k³amliwe) pod Twoim adresem - ju¿ siê zabezpieczasz, na wszelki wypadek. To jest postawa cz³owieka, któremu siê pali most pod nogami...

EDIT: Stolo - napisa³em to w momencie Twojego dodawania tego posta - jak zacz±³em, jeszcez go nie by³o, wiêc proszê, nie usuwaj. Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 08:14:03 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #155 : Grudzieñ 17, 2008, 08:15:22 »

Proszê Wszystkich o wstrzymanie siê z wpisywaniem postów w tym w±tku a¿ do wyja¶nienia sprawy (nie zamykam w±tku).

Kap³anie - proszê by¶ powstrzyma³ siê od komentowania czegokolwiek - choæby jeden dzieñ.

Na razie to forum ma swoich adminów wiêc proszê o nie zabieranie stanowiska w naszym imieniu.

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 15:40:54 wys³ane przez stolo » Zapisane

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #156 : Grudzieñ 17, 2008, 15:40:10 »

No i wszystko jasne.

Pragnê Wszystkich poinformowaæ i¿ przeprowadzi³em rozmowê z Panem Andrzejem Wójcikiewiczem i wyja¶nili¶my sobie wszystko.

Kap³an 718 na tym forum jest tylko i wy³±cznie forumowiczem i ¿adnych zmian administracyjnych nie bêdzie. Kazdego dotycz± te same zasady korzystania z forum i ka¿dy mo¿e zostaæ z niego wydalony czasowo lub na sta³e.

Prawd± jest te¿, ¿e Kap³an zaanga¿owany jest w projekt - choæby poprzez wyliczenia i artyku³y jakie zamieszczono na stronie projektu. Wiedza jego na temat postêpu prac jest zapewne wiêksza ni¿ innych forumowiczów.

Proszê od teraz prowadziæ merytoryczne i kulturalne dyskusje, bo nie bêdê patrza³ kto jest przeciwnikiem, zwolennikiem i jakie funkcje piastuje na forum...

Dziêkujê te¿ Wszystkim za cierpliwo¶æ

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 15:41:45 wys³ane przez stolo » Zapisane

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #157 : Grudzieñ 17, 2008, 15:47:27 »

tak sprawa jest jasna - te¿ dosta³em wyja¶nienia na maila, rozumiem na czym to forum polega, nie kryje, ¿e nie podoba mi siê to ale trudno - akceptuje...

zastanowiê siê co dalej...

EDIT: ja znikam - napiszê dalsze teksty bo nazbiera³o mi siê materia³u, zajmê siê tym co potrafiê najlepiej...

@Tenebrael - nie jestem NUMEROLOGIEM (to inna bajka!) ale Analitykiem Liczbowym - to du¿a ró¿nica, nie interesuje mnie numerologia! i zawsze podkre¶la³em, ¿e nie jestem numerologiem, kto¶ zapyta³ zarz±du czy jestem numerlogiem i otrzyma³ odpowied¼, ¿e nie ma takiej funkcji poniewa¿ jestem ANALITYKIEM LICZBOWYM
718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 15:53:50 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #158 : Grudzieñ 17, 2008, 15:54:27 »

Mi osobi¶cie BARDZO siê to podoba. Powszechne forum, a nie kompletna ksenofobia i cenzura, co mo¿na pisaæ, a czego nie.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #159 : Grudzieñ 17, 2008, 15:55:11 »

nie zrozumia³e¶ mnie widaæ...
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #160 : Grudzieñ 17, 2008, 15:56:34 »

nie zrozumia³e¶ mnie widaæ...

Mo¿liwe, ale nie chcê ci±gn±æ sporu. Dobrze, ¿e na forum mo¿e wypowiadaæ siê ka¿dy, tak zwolennik, jak przeciwnik PCh, byle przestrzega³ zasad kultury.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #161 : Grudzieñ 17, 2008, 15:59:17 »

tak, zgadzam siê z tym, jednak to forum niczemu nie s³u¿y - przeciwnik wie swoje a osoba ZA te¿ wie swoje, nie ma mo¿liwo¶ci siê nie po k³óciæ - Ty siê z czym¶ nie zgadzasz to ja Ci to bêdê wmawiaæ i bêdzie k³ótnia - to tylko przyk³ad, nie mówie o Tobie...

718!
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #162 : Grudzieñ 17, 2008, 16:09:54 »

tak, zgadzam siê z tym, jednak to forum niczemu nie s³u¿y - przeciwnik wie swoje a osoba ZA te¿ wie swoje, nie ma mo¿liwo¶ci siê nie po k³óciæ - Ty siê z czym¶ nie zgadzasz to ja Ci to bêdê wmawiaæ i bêdzie k³ótnia - to tylko przyk³ad, nie mówie o Tobie...

718!

Ale spójrz teraz tak mocno analitycznie na siebie. (w±tek jest Pytanai do Kap³ana 718, wiêc nie bêdzie to jaki¶ wielki offtop). Spójrz jak toczy³y siê dyskusje, i od czego siê zaczyna³y spory. Od tego, ze jak nie podoba³a Ci siê czyja¶ ostra krytyka (czasami zupe³nie celna), z miejsca nazywa³e¶ ignorantem, wyzywa³e¶ od debili, ¿eby zamknêli ryje etc. Kap³an - tu tak NIE BY£O! A te¿ byli zwolennicy i przeciwnicy, i wcale nie tak, jak pisa³e¶, w proporcjach 9-1. Po wej¶ciu na forum chcia³e¶ wprowadziæ tu swoje zasady - ¿adnych wypowiedzi przeciw En-ki, ¿adnej krytyki, tylko dyskusja zak³±daj±ca dobro Projektu. A w³asnie taka dwoisto¶æ, kulturalna rozmowa miêdzy zwolennikami i przeciwnikami JEST potrzebna. Bo zwolennicy pokazuj± przeciwnikom dobre strony, plusy PCh, a przeciwnicy hamuj± z kolei zbytni fanatyzm wobec Samuela. Zdrowa, rozs±dna dyskusja i wspó³dzia³anie. Nikt nikomu nie WPAJA£ swoich pogl±dów, a jedynie argumentowa³ swoje - to TY zacz±³e¶ wpajanie, nazywaj±c ignorantami wszystkich, którzy siê nie zgadzali, którzy siê odwa¿yli Ci przeciwstawiæ.

Co chcia³e¶ z tym forum zrobiæ? Takie kó³ko wzajemnej adoracji, gdzie zbieraj± siê jedynie sympatycy PCh i wzajemnie umacniaj± sie w swojej wierze? Forum, na którym panuje dyscyplina wiary i sympatii do PCh? Nie têdy droga.

A tym bardziej siê dziwiê, ¿e takie co¶ robi³ê¶, ³±cznie z ju¿ naprawdê tandetnymi zagrywkami, ze masz kontakty na górze, ¿e zostaniesz Adminem i zrobisz tu porz±dek, skoro kiedy sie opanujesz umiesz rozs±dnie rozmawiaæ. Fakt, uwa¿am, ze w wielu miejscach naci±gasz fakty (patrz w±tek "Analiza numerologiczna 718" - choæ moze nietrafnie nazwany, skoro nie uwa¿asz tego za numerologiê a za Analizê Liczbow± - choæ dla ca³o¶ci niewiele to zmienia), ale mimo wszystko da siê normalnie z Toba rozmawiaæ.

Có¿, w ka¿dym razie mam szczer± nadziejê, ¿e siê ta sytuacja teraz zmieni, kiedy wszystko zosta³o jednoznacznie wyja¶nione.

Pozdrowienia dla wszystkich

Tene
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #163 : Grudzieñ 17, 2008, 16:37:49 »

proszê admina / moda, ¿eby posprz±taæ w tym dziale, wszelkie g³upie k³ótnie czyli posty moje i innych, które NIC nie wnosz± usun±æ bo jest to temat PYTANIA a nie K£ÓTNIE a tak to wygl±da teraz - niech inni pilnuj± porz±dku tutaj skoro ja nie mogê...

Kap³an 718!
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #164 : Grudzieñ 17, 2008, 17:43:01 »

Kap³an 718
Je¶li wstdzisz siê, na ogólnym forum odpowiedzieæ na zadane Ci pytania, mo¿esz to zrobiæ na PW.

Pozdrawiam - Thotal
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #165 : Grudzieñ 17, 2008, 18:04:03 »

No i wszystko siê wyja¶ni³o.
Dziêkujê Stolo Mrugniêcie
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #166 : Grudzieñ 17, 2008, 18:05:05 »

rozmawiam z tymi którzy zadaj± sensowne pytania na PW w³a¶nie...
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #167 : Grudzieñ 17, 2008, 20:15:49 »

Kapłan
Czy zgadzasz się na to, żeby ten temat zamknąć, bo składa się w większości ze sprzeczek, a otworzyć taki sam, czysty?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 20:16:24 wys³ane przez Septerra » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #168 : Grudzieñ 17, 2008, 20:24:44 »

zgdadzam siê na to a nawet prosi³em o to - jako MODERATOR pilnuj czystego w±tku - PYTANIA nie równa siê K£ÓTNIA...

718!
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #169 : Grudzieñ 17, 2008, 21:53:25 »

Dobrze, dziêki:)
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: