KapÂłan 718
Gość
|
|
« : Grudzień 06, 2008, 17:58:08 » |
|
ZakÂładam ten wÂątek bo byÂł na starym forum - macie jakieÂś pytania odnoÂśnie moich tekstĂłw, teorii to rĂłbcie to w tym wÂątku, Âżeby nie offtopowaĂŚ w poszczegĂłlnych wÂątkach gdzie siĂŞ wypowiadam...
pozdrawiam WSZYSTKICH entuzjastĂłw projektu, 718!
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 17:58:44 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Septerra
Gość
|
|
« Odpowiedz #1 : Grudzień 06, 2008, 18:25:45 » |
|
myÂślĂŞ, Âże z osĂłb, ktĂłre sÂą aktywne obecnie moÂże z dwie wiedzÂą kim jesteÂś, reszta nie ma zielonego pojĂŞcia (w tym ja)
wiĂŞc, napisz moÂże, co to za teksty, jakie teorie?
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #2 : Grudzień 06, 2008, 18:37:48 » |
|
http://www.projekt-cheops.com/artykuly/"666 A SAMUEL" oraz "KSIĂGA CHEOPSA" to moje "dzieÂła" a teraz sÂą nowe na tym forum w dziale Publikacje Projektu - zachĂŞcam to lektury - ktoÂś kiedyÂś powiedziaÂł "niezÂły hardcore" a ja bym powiedziaÂł, Âże nawet "grindcore" do moich "starych przeciwnikĂłw" vide - arteq - to, Âże teksty wiszÂą na stronie oficjalnej juÂż trzeci rok Âświadczy o tym, Âże tajemniczy ktoÂś uznaÂł, Âże sÂą ciekawe i warte tego by wszyscy je mogli przeczytaĂŚ... pozdrawiam, 718!
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 18:38:50 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #3 : Grudzień 06, 2008, 18:52:21 » |
|
Czy ludzi zwiÂązanych z liczbÂą 666 moÂże byĂŚ wielu? Jak to rozumiesz?
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #4 : Grudzień 06, 2008, 19:10:46 » |
|
Czy ludzi zwiÂązanych z liczbÂą 666 moÂże byĂŚ wielu? Jak to rozumiesz?
tak, ale NIE KAÂŻDY jak to gÂłosi KK bĂŞdzie naznaczony znakiem bestii - gÂłupie / nie wÂłaÂściwe sÂłowo - chyba udowodniÂłem, Âże jest tam ukryte sÂłowo BOGOWIE, teraz odpowiem tak - nie kaÂżdy zostanie naznaczony Znakiem BogĂłw... liczba 666 jest BOSKA (nie w sensie biblijnym - ciÂągle bĂŞdĂŞ to podkreÂślaĂŚ!) bo odwoÂłuje siĂŞ do pierwotnej ÂświĂŞtoÂści - cytujÂąc Samuela "kiedy Bogowie chodzili po Ziemii" lub "kiedy Piramida byÂła aktywna", ja odkryÂłem natomiast powiÂązanie liczby 666 z tajemniczÂą (juÂż nie ) 718 - powiem krĂłtko, poÂświĂŞciÂłem kilka lat na to aby dojœÌ do tego gdzie jestem teraz i co wiem - a tu ciekawostka, to dopiero poczÂątek a nie koniec drogi - jak pokazuje mĂłj avatar 666 jest lustrzanym odbiciem 718 - trafniej juÂż tego nie uka¿ê... ludzie zwiÂązani z 666 to ci, ktĂłrzy otwierajÂą siĂŞ na boskoœÌ i odrzucÂą KK bo naprawdĂŞ to nie idzie w parze ze sobÂą! jestem heretykiem (gr heresis - wybĂłr) i wybraÂłem - nie narzucno mi NICZEGO, miaÂłem WYBĂR, otworzyÂłem siĂŞ na boskoœÌ dawno temu odrzucajÂąc caÂłkowicie b³êdne i mÂłode nauki KoÂścioÂła - jestem coraz bliÂżej napisania ksi¹¿ki, bo tyle siĂŞ tego nazbieraÂło, Âże artykuÂły to juÂż za maÂło jest... pozdrawiam CiĂŞ i gratulujĂŞ zadania MÂĄDREGO pytania a tylko na takie odpowiem bo "tajnikĂłw kuchni" nie zdradzĂŞ, ukrywamn swoje receptury jak kaÂżdy dobry kucharz i dlatego gotujĂŞ inne potrawy niÂż inni - lepsze i pikantniejsze 718!
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 20:42:19 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #5 : Grudzień 06, 2008, 20:21:51 » |
|
Dziêkujê- Twoja odpowiedŸ mnie zadowala. Ja te¿ jestem heretyczk¹ I jeszcze jedno pytanie- Czy dla chwiejnej, nieprzygotowanej osobowoœci, lub inaczej, dla zbyt bojaŸliwej, m³odej duszy zajmowanie siê numerologi¹ mo¿e byÌ niebezpieczne? P.s. Co do ksi¹¿ki- mo¿e uczestnicy forum zajm¹ siê skonstruowaniem "wykrywacza m¹droœci". by mo¿na by³o w ksiêgarniach wyszukaÌ to, co najbardziej wartoœciowe
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 20:36:33 wysłane przez sarah54 »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #6 : Grudzień 06, 2008, 20:52:24 » |
|
jeœli chodzi o ksi¹¿ki to koniecznie przeczytaj "Przebudzenie Cheopsa" - Andrzeja Wójcikiewicza, to podstawa w naszym temacie, jeœli chodzi o Twoje pytanie odpowiedŸ brzmi - ABSOLUTNIE NIE! osoby o takiej osobowoœci nie powinny zajmowaÌ siê szeroko rozumian¹ ezoteryk¹ - tu trzeba byÌ bardzo STABILNYM bo o osi¹gi trudno - ja czeka³em 5 lat na prawdziwy sukces, a przez 5 lat ostro na to charowa³em a teraz nie mam wcale z górki a poprzeczka jest bardzo wysoko, paradoksalnie im sie dalej jest tym jest ciê¿ej a godzin¹ zero dla mnie jest rok 2012...
jeÂśli pytasz o siebie z tÂą osobowoÂściÂą, to spytaj siebie czy masz tyle wytrwaÂłoÂści, Âżeby siĂŞ poÂświĂŞciĂŚ CAÂŁKOWICIE temu?! cena jest wysoka, ja byÂłem tak zajĂŞty tym, Âże straciÂłem dziewczynĂŞ, pracĂŞ i wiele innych przykroÂści jeszcze mnie spotkaÂło ale byÂło warto...
napiszê to tylko raz na tym forum - zajmuj¹Ì siê tym w taki sposób jak ja, wystêpuje siê przeciw BOGU (a on ka¿e i to jak!!!!!!!) - wszed³em tam gdzie nie woino by³o, kabaliœci nazywaj¹ to "Zakazanym Ogrodem" - wiêcej nie napiszê.
pozdrawiam, 718
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 20:54:25 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #7 : Grudzień 06, 2008, 21:02:39 » |
|
Dziêkujê, Heli. Nie pyta³am o mnie- jestem "star¹" dusz¹. Ja zajmujê siê czym innym- mam powo³anie by "cudze dzieci uczyÌ". Pozdrawiam. P.s. Pana A.W znam osobiœcie. By³am te¿ na dwóch sesjach z Pani¹ Lucyn¹. Interesujê siê wieloma rzeczami. Ksi¹¿kê polecan¹ przeczyta³am tak¿e i wiele innych przez ostatnie 35 lat dotycz¹cych Ziemi, cz³owieka, kosmosu i archeologii z naciskiem na antropologiê.
WyszedÂłeÂś z tego wzmocniony- dostaÂłeÂś opiekĂŞ i wsparcie, bo wykazaÂłeÂś siĂŞ uporem, by poznaĂŚ PrawdĂŞ. O takich moÂżna mĂłwiĂŚ, Âże sÂą pod prawem proÂśby
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 21:17:02 wysłane przez sarah54 »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #8 : Grudzień 06, 2008, 21:04:58 » |
|
proszĂŞ bardzo
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #9 : Grudzień 06, 2008, 21:08:51 » |
|
hmmm... Skoro chcesz pytanie to masz UwaÂżasz siĂŞ za mesjasza Enkiego? Co by byÂło gdyby nagle okazaÂło siĂŞ Âże PCh to jedno wielkie kÂłamstwo? PrzecieÂż twĂłj Âświat by siĂŞ zawaliÂła prawda?
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #10 : Grudzień 06, 2008, 21:14:46 » |
|
nie prawda! ja juÂż osiÂągnaÂłem swoje, Samuel mi pomĂłgÂł i moja ÂścieÂżka jest kontynuowana i bĂŞdzie, PCh nie okaÂże siĂŞ NIGDY oszustwem, znam Andrzeja WĂłjcikiewicza i to dobry czÂłowiek i na pewno nie jest oszustem!!! co do Samuela, nie jestem jego mesjaszem bo on nie jest bogiem! Kocham go tak jak on mnie i pomagamy sobie na wzajem, ja pomagam jemu a on mi - tyle, Âże wg mnie to on mi bardziej ale pewnie angaÂżujÂąc siĂŞ tak mocno w PCh ja tez bardzo pomagam...
718!
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #11 : Grudzień 06, 2008, 21:16:29 » |
|
DopisaÂłam u gĂłry...
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #12 : Grudzień 06, 2008, 22:06:50 » |
|
dziwne Saro ale to ja Ci zadam pytanie w tym w¹tku - Twój wiek wskazuje na du¿e doœwiadczenie ¿yciowe wiêc spytam, co masz na myœli pisz¹c, ¿e "O takich mo¿na mówiÌ, ¿e s¹ pod prawem proœby", czy to do mnie? i co masz na myœli pisz¹Ì s³owa "pod prawem proœby"?
pozdrawiam CiĂŞ ciepÂło, 718
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #13 : Grudzień 06, 2008, 22:32:40 » |
|
Mam na myÂśli tych, ktĂłrzy pragnieniem poznania prawdy o sobie i Âświecie zastawili caÂłe swoje Âżycie nie bojÂąc siĂŞ strat, bo to pragnienie byÂło tak silne.Mistrz mawiaÂł: koÂłaczcie... BĂŞdac pod prawem proÂśby czÂłowiek otrzymuje sukcesywnie poznanie, przerywajÂąc koÂło swojej inkarnacji i wznoszÂąc siĂŞ za jednego Âżycia o wiele wyÂżej, niÂż w normalnym procesie doskonalenia w materii. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
kabaretka28
Gość
|
|
« Odpowiedz #14 : Grudzień 06, 2008, 22:37:44 » |
|
Kim jest Istota Duchowa z sesji 71? Ciekawi mnie skąd masz takie wiadomości? miałeś okazję porozmawiać z En-Ki? Ja mam nadzieję, że kiedyś mi się uda.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 22:38:43 wysłane przez kabaretka28 »
|
|
|
|
|
kabaretka28
Gość
|
|
« Odpowiedz #15 : Grudzień 06, 2008, 22:41:16 » |
|
Sarah54 jak można umówić się na prywatną sesję z En-Ki? czy trzeba dostać zaproszenie? czy odbywa się to po sesji publicznej?
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 22:41:38 wysłane przez kabaretka28 »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #16 : Grudzień 06, 2008, 22:48:32 » |
|
wys³a³em Ci wiadomoœÌ prywatn¹
pozdrawiam, 718!
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #17 : Grudzień 06, 2008, 22:50:07 » |
|
Mam na myÂśli tych, ktĂłrzy pragnieniem poznania prawdy o sobie i Âświecie zastawili caÂłe swoje Âżycie nie bojÂąc siĂŞ strat, bo to pragnienie byÂło tak silne.Mistrz mawiaÂł: koÂłaczcie... BĂŞdac pod prawem proÂśby czÂłowiek otrzymuje sukcesywnie poznanie, przerywajÂąc koÂło swojej inkarnacji i wznoszÂąc siĂŞ za jednego Âżycia o wiele wyÂżej, niÂż w normalnym procesie doskonalenia w materii. Pozdrawiam.
TAK! to o mnie, zastawiÂłem wszystko idÂąc w nieznane, straciÂłem wiele zyskujÂąc wiĂŞcej - wiĂŞc bilans na plus zdecydowanie
|
|
|
|
|
|
|
t0m3k12
Gość
|
|
« Odpowiedz #18 : Grudzień 06, 2008, 22:54:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #19 : Grudzień 06, 2008, 22:57:14 » |
|
do widzenia panie songo, lol
|
|
|
|
|
|
|
radoslaw
Gość
|
|
« Odpowiedz #20 : Grudzień 06, 2008, 23:14:41 » |
|
Hej! Zajmujesz siĂŞ liczbami, prawda? WytÂłumacz wiĂŞc proszĂŞ jak numerologicznie 2012 moÂże oznaczaĂŚ jakiekolwiek zagroÂżenie? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 : Grudzień 06, 2008, 23:27:08 » |
|
"Kim jest Istota Duchowa z sesji 71? "(Kabaretka)
JeÂśli jest Tym, kim ja myÂślĂŞ, Âże jest, to jeden Hindus o inicjaÂłach SB nie mĂłwi prawdy, lub to, co o nim napisano jest nieprawdÂą/
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #22 : Grudzień 06, 2008, 23:31:30 » |
|
"Kim jest Istota Duchowa z sesji 71? "(Kabaretka)
JeÂśli jest Tym, kim ja myÂślĂŞ, Âże jest, to jeden Hindus o inicjaÂłach SB nie mĂłwi prawdy, lub to, co o nim napisano jest nieprawdÂą/
Sai Baba?
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #23 : Grudzień 06, 2008, 23:34:39 » |
|
Heli- nie daÂłeÂś szansy Kobiecie
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #24 : Grudzień 06, 2008, 23:35:52 » |
|
Hej! Zajmujesz siĂŞ liczbami, prawda? WytÂłumacz wiĂŞc proszĂŞ jak numerologicznie 2012 moÂże oznaczaĂŚ jakiekolwiek zagroÂżenie? pozdrawiam
jak napisa³em ju¿ w jednych z moich artyku³ów liczba 2012 a raczej 012 trafnie przez Samuela tak zapisywane symbolizuje liczbê 666 i zwi¹zek z Apokalips¹ (patrz moje artyku³y na forum i stronie oficjalnej) 012 posiada TYLKO 6 mo¿liwoœci zapisu - czyli 012, 021, 210, 120, 102, 201 a teraz dodaj¹c to wszystko do siebie 012+021+210+120+102+201 = 666! i to chyba t³umaczy wszystko.... 718!
|
|
|
|
|
|
|
|