arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #75 : Grudzieñ 10, 2008, 17:28:38 » |
|
Nie¼le, nie¼le. samcio "musi" byæ czysty, a jak widaæ k³amstw jest coraz wiêcej, wiêc i próby jego wybielania musz± byæ coraz bardziej karko³omne. Widaæ, ¿e "rewolucja zaczyna zjadaæ w³asne dzieci", biedna lucynka - musi zostaæ "zmêczon± umys³owo" aby broniæ samcia. Jak dla mnie to tylko przed³u¿anie agonii - k³amstwa i tak wychodz± na jaw.
t0m3k12 - uwa¿am, ¿e siê zapêdzi³e¶ i to dosyæ mocno w swoich "pomys³ach".
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #76 : Grudzieñ 10, 2008, 17:35:18 » |
|
arteq konkrety, jakie k³amstwa - wypunktuj je
718!
|
|
|
|
|
|
|
t0m3k12
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #77 : Grudzieñ 10, 2008, 17:56:58 » |
|
Zapomniałem dodac, że kotwica też wchodzi w rachube Z kotwicą pod wode to jest dobry pomysł ze wzgledu na prawdziwosc mowy. Czlowiek, ktoremu kotwica sie oprze, moze sznur peknie mozna uznac za wrozbite czy jakies tam inne dziwactwo. Kapłanie czy ci nie żal ? Kapłanie wracaj na forum z samciem to pogadamy. Skoro masz z nim kontakty to w domku na biorku poloze trzy karteczki z numerami 1, 2 , 3 , a samcio bedzie musial powiedziec jaka jest pomiedzy pierwsza a ostatnia. Ale pisze powaznie
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2008, 17:57:15 wys³ane przez t0m3k12 »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #78 : Grudzieñ 10, 2008, 17:57:05 » |
|
Kap³an 718 jeste¶ biedny... Robisz tu na forum wielka sensacje probujac werbowac ludzi w Twoje genialne i pewnie przemyslane rozmowki prowadzace do sekty razem z tym Samcem Samuelem. Takich jak ty i innych powinno siê braæ pod ¶ciane i rozstrzelac seri± AK47 z granatem w dziobie. Pozostaje rowniez szubienica z gilotyna w³±cznie. Ale kary mog³yby byæ stosowane takie jak za czasów Chrystusa. Moge siê nazwaæ Tomaszem jednym z aposto³ow Jezusa, ktory powiedzia³ takie pamietliwe slowa "Nie uwierzê dopóki nie zobaczê, dopóki nie dotknê". Co do swietosci to mam watpliwosci Pozdrawiam Nie zycz drugiemu co Tobie nie mile. Naprawde zastanow sie nad swoimi slowami. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
t0m3k12
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #79 : Grudzieñ 10, 2008, 18:01:36 » |
|
Szanowna Pani Kiaro. Widać, że emeruturka lub renta świetnie dopisuje do poświęcania czasu na te smieszne, żartobliwe glupoty pisane na forum. Dodam, że nie warto zwracać uwagi na tych co tak się pysznią na tym forum myślac, że są dowartościowani przez innych szukajacych nowych emocji związanych z czasem przyszłym. Życie prywatne po za komputerem wam nie wystarcza ? Zamiast uganiać się za partnerami i im oddawać czas, to szukacie tego co powoduje mętlik w głowach nie zwarzając prędzej na skutki tego co robicie. Mam nadzieje, że to są moje ostatnie posty na tym forum. Jak coś ciekawego zostanie odkryte to będzie o tym głośno i zapewne nie tylko na PCH się o tym dowiem. Forum to wymiana gadek, gdzie często dochodzi do kłótni przez co uważane jest to za grzech. My powinniśmy wziąć się za siebie nie patrząc na innych ludzi. Pamietajmy, że rozmawiając z człowiekiem o niższym IQ zejdziemy do jego poziomu inteligencji pokonując nas doświadczeniem. Z wyrazami szacunku Pozdrawiam i zycze zdrowia do 200 lat Pani o ksywie Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2008, 18:11:16 wys³ane przez t0m3k12 »
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #80 : Grudzieñ 10, 2008, 18:07:14 » |
|
twoj± sprawê tomek czy jak tam masz zg³osi³em do modów - obra¿asz ka¿dego a ja mia³em konkretny powód do artaa (ale ju¿ go przeprosi³em i nie mam zamiaru kontynuowaæ), obra¿asz Kiarê, która nie w±tpliwie ma du¿± wiedzê - jak± nie wa¿ne ale widaæ, ¿e czêsto m±drze pisze!
Kap³an 718!
|
|
|
|
|
|
|
t0m3k12
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #81 : Grudzieñ 10, 2008, 18:12:08 » |
|
Kap³anie nabijaczu postów. Powinienes juz dawno wyleciec z tego forum
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #82 : Grudzieñ 10, 2008, 18:17:59 » |
|
t0m3k12 Uspokój się, albo won.
Od teraz usuwam każdy post nie na temat misie, więc dajcie sobie buzi na pw.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2008, 18:18:53 wys³ane przez Septerra »
|
|
|
|
|
kabaretka28
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #83 : Grudzieñ 10, 2008, 20:40:39 » |
|
Kap³anie 718 mówi³e¶, ¿e by³e¶ na sesji u P. Lucyny. Napisz proszê jak to wygl±da. Aby tam dojechaæ muszê jechaæ ca³y dzieñ i chcia³abym wiedzieæ choæ troche czego mogê siê spodziewaæ.
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #84 : Grudzieñ 10, 2008, 21:15:02 » |
|
nie wiem czego mo¿esz siê spodziewaæ, na pewno zdziwienia podczas sesji, nie jest to codzienne wydarzenie ale na pewno niczego z³ego siê nie spodziewaj równie¿ - id¼ na ¿ywio³!
ale najpierw siê UMÓW DOK£ADNIE bo oni s± w Egipcie i jak pojedziesz w ciemno to ma³a szansa, ¿e tam kto¶ bêdzie, na stronie oficjalnej s± maile i telefony i tam siê zg³o¶ aha i pytania musz± byæ PRZEMY¦LANE a nie chaotyczne - najlepiej spisz je na kartce a na ¿ywo zadasz inne jakie Ci przyjd± na my¶l wtedy po otrzymaniu odpowiedzi na te przygotowane...
718!
|
|
|
|
|
|
|
Nebulitos
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #85 : Grudzieñ 11, 2008, 04:58:08 » |
|
Znam Ciê Kap³an z poprzedniego forum. By³em jedn± z osób z któr± prowadzi³e¶ codzienne wojny... jednak nie dowiesz siê jaki mia³em nick. Nic siê nie zmieni³o, gdy tylko siê pojawiasz to nastêpuje chaos i wojny. Chcesz byæ szanowany to po prostu siê nie wywy¿szaj i nie nabijaj postów. Pewnie moje s³owa wywalisz do ¶mietnika bo z tego co wiem jeste¶ niereformowalny.
Mam jedno do Ciebie pytanie: Czy uwa¿asz siê za dziecko Indygo?
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #86 : Grudzieñ 11, 2008, 09:13:41 » |
|
1.Czy to prawda, ¿e na sesji prywatnej Enki zachowuje siê inaczej ni¿ na publicznej tzn. odpowiedzi s± pe³niejsze i odpowiada tak jakby Ciê zna³ i ca³e Twoje ¿ycie? 2. Czy wiesz mo¿e kim s± zakapturzone postacie, które nie chc± spoj¿eæ w twarz tylko kieruj± wzrok w bok ( mo¿e nie chca pokazaæ twarzy, ubrani podobnie jak mich KK)? 3. Czy wiesz czym jest jasne wci±gaj±ce ¶wiat³o podcas medytacji, lub g³êbokiego relaksu i dlaczego tak sie dzieje ¿e siê pojawia u mnie i moze nie tylko u mnie ( niekt do tej pory nie odpowiedzzia³ mi na to pytanie, a pyta³am wiele osób znaj±cych sie na reczy)? Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #87 : Grudzieñ 11, 2008, 09:35:58 » |
|
1. Do³±czam siê do pytania. Nie by³em nigdy na takiej sesji, a zastanawia³em siê jak to wygl±da. A ¿e we Wroc³awiu bywam czêsto, wiêc i zapewne nie by³oby problemem pój¶cie na tak±. Choæby po to, by mocniej poznaæ rzecz. 2. To mroczni lordowie Sith, u¿ywaj±cy Ciemnej strony Mocy, tylko im siê Matrixy pomyli³y (oczywi¶cie odpowied¼ na ¶mieszno, bynajmniej nie ¿adna ironia czy co¶ ) A prawda jest taka, ze nie wiem, o kim mówisz - skonkretyzuj, kiedy ich widzia³e¶, gdzie etc. 3. Tu zapewne wiele zale¿y od interpretacji i indywidualnego podej¶cia. Ja to interpretujê nieco jak o¶lepienie ¶wiat³em po wej¶ciu do miejsca z mocnym jego blaskiem. Nie chodzi tu o to, ze to jakie¶ ¶wiat³o "dobra, mi³o¶ci" etc, raczej o to, ¿e przy medytacji wchodzisz na nieco inny poziom ¶wiadomo¶ci, w stan, do którego Twoje postrzeganie nie jest przyzwyczajone, przystosowane, st±d Twój mentalny wzrok ulega nieco "za¶lepieniu" tymi warunkami. St±d pojawiaj± sie takie rzeczy, jak snop, czy te¿ ¼ród³o bardzo mocnej jasno¶ci, jakby¶ patrzy³ w s³oñce. Druga interpretacja to taka, ¿e jest to po³±czenie pomiêdzy tymi wymiarami - jak "sznur", który prowadzi do nich. Ale szczerze, to trudno to jednoznacznie okre¶liæ, bo to bardzo subiektywne. Ja ze swojej strony nauczy³em siê nie interpretowaæ. Po prostu warto przyznaæ, ¿e Twój umys³ nie jest do tych wymiarów w pe³ni przystosowany, ¿e to nie s± jego naturalne warunki, ze tam jest po prostu INACZEJ, i wielu rzeczy nie da siê opisaæ czy zinterpretowaæ s³owami, które znamy. Blessing Tene
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #88 : Grudzieñ 11, 2008, 09:51:56 » |
|
3. Nie da się tego opisać, tak jak nie da sie opisać kolorów w podróżach astralnych, bo tu takich po prostu nie ma. To światło jest jasnością ale nie oślepiająca poprostu czymś bardo jasnym otacza mnie i ciągne ( uczucie szybkości i wpadania, choc nauczyłam nie dac się wciągnąc tylko stoje i patrzę), jest bardzo wrażliwe na lęk jak się on pojawi w moim sercu szybko znika światło. To samo światło pojawią się u nie jak jestem przepełniona miłością i wspólczuciem, wtedy nawet nie musze być za bardzo zrelaksowana.
3. Długa histori, mam z nimi można to tak nazwac do czynienia od nastoletnich lat, pojawiają się czasem w pokoju przy łóżku, udzielają lekcji we śnie, potrafią czasmi nieźle nastraszyć postronne osoby z którymi o tym rozmawiam ( oczywiście swoim wyglądem). Moj mąż widywał ich w silnej groączce, więc zastanawiam się kim sa moze ktoś te miał z nimi do czynienia ( dodam tylko, że moga miec tez cos wspólnego z UFO, poniewaz czasem pojawiają się z szrakami i po obserwacjach UFO). acha i mają około 2,5 m wysokości.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 11, 2008, 09:53:35 wys³ane przez wiki »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #89 : Grudzieñ 11, 2008, 10:35:54 » |
|
Co do ¶wiat³a, to ju¿ Ci mogê powiedzieæ, co to jest. W takim uk³adzie jest to w³a¶nie to przej¶cie miêdzy "wymiarami". To, co opisa³a¶, dok³adnie do tego pasuje. Aby wyst±pi³o, potrzebne jest wyciszenie, skupienie, a przy tym nie lêkanie siê w³a¶nie - kiedy siê boisz, Twoja pod¶wiadomo¶æ automatycznie odcina mo¿liwo¶æ przej¶cia. Nie masz siê absolutnie czego baæ, takie przej¶cie jest wrêcz bardzo przydatne, pozwala Ci doj¶æ nie tylko do innych planów istnienia (czy wymiarów, czy gêsto¶ci, nazwa nic nie zmienia), ale te¿ poznaæ sam± siebie. To nieco tak, jakby¶ wysz³a z cia³a, jakby¶ uwolni³a siê od materii. Przy czym nie masz siê kompletnie czego obawiaæ w zwi±zku z tym ¶wiat³em.
Co do tych postaci, to tu mo¿na jedynie spekulowaæ. Z jednej strony mog± to faktycznie byæ istoty astralne (czy tam inne byty, znowu nie ma sensu bawiæ siê w nazewnictwo). Co¶ jak przewodnicy duchowi, ale te¿ niekoniecznie pozytywni. Du¿o zale¿y, jak odbierasz czerñ, czego symbolem dla Ciebie jest. Pamiêtaj, ze to w pewnym sensie jest odbicie ich obecno¶ci w Twoim umy¶le, dopasowanie siê do Twoich schematów my¶lowych. Tak wiêc zanalizuj, czym DLA CIEBIE mog± oni byæ, co symbolizuje ich wzrost, wygl±d etc. A mog± to te¿ byæ projekcje pod¶wiadomo¶ci, która w taki sposób komunikuje siê z Tob±. Wszystko zale¿y od Twojego sposobu postrzegania. Np przewodnicy duchowi wierz±cemu chrze¶cijaninowi uka¿± siê jako anio³y (czy raczej on tak ich bêdzie odbiera³), a atei¶cie jako np kule energii, etc. One nie maj± formy, formê "dostrzegaln±" nadaje im jedynie Twój umys³. Tak wiêc tam, w swoich schematach my¶lowych i w³asnej symbolice, szukaj odpowiedzi.
Pozdrawiam
Tene
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #90 : Grudzieñ 11, 2008, 10:47:53 » |
|
nie s± to moi przewodnicy na pewno, mój przewodnik( znam jego imiê wygl±d) jest zupe³nie inny od nich. Anio³y te¿ nie, mia³am styczno¶æ z Gabrielem ( tak sie predstawi³) oni s± bardziej podobni do nas, nie sa tacy bezinteresowni, ostrzegaj±, pokazuja nawet czasmi przysz³o¶æ, potrafi± cofn±æ siê do dalekiej presz³o¶ci i pokazaæ zdarzenia w tamtym czasie, nie czuje lêku przy nich ( dziwne, ¿e tez przyznaj± siê do Jezusa) Ostrzegaj± pred przysz³ymi wydarzeniami, a moj prewodnik czêsto mówi, e tak na prawdê to nie wazne co bêdzie i co sie stanie to tylko ruch, nie ma to najmniejsego znaczenia, wa¿ne jest by pielêgonowac w sobie mi³o¶c i wspó³czucie. Nad czerni± sie tak na prawdê nie zastanawia³am, kolor jak ka¿dy inny, oni ubiór maj± nie tylko czarny ale i br±zowy.
Pozdrawiam serdecznie:)
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #91 : Grudzieñ 11, 2008, 10:54:23 » |
|
nie s± to moi przewodnicy na pewno, mój przewodnik( znam jego imiê wygl±d) jest zupe³nie inny od nich. Anio³y te¿ nie, mia³am styczno¶æ z Gabrielem ( tak sie predstawi³) oni s± bardziej podobni do nas, nie sa tacy bezinteresowni, ostrzegaj±, pokazuja nawet czasmi przysz³o¶æ, potrafi± cofn±æ siê do dalekiej presz³o¶ci i pokazaæ zdarzenia w tamtym czasie, nie czuje lêku przy nich ( dziwne, ¿e tez przyznaj± siê do Jezusa) Ostrzegaj± pred przysz³ymi wydarzeniami, a moj prewodnik czêsto mówi, e tak na prawdê to nie wazne co bêdzie i co sie stanie to tylko ruch, nie ma to najmniejsego znaczenia, wa¿ne jest by pielêgonowac w sobie mi³o¶c i wspó³czucie. Nad czerni± sie tak na prawdê nie zastanawia³am, kolor jak ka¿dy inny, oni ubiór maj± nie tylko czarny ale i br±zowy.
Pozdrawiam serdecznie:)
Hmmmm, to mo¿e to jakie¶ istoty astralne, chocia¿ szczerze, to nie wiem, kto to mo¿e byæ. Natomiast co do Twojego Przewodnika, to stwierdzê tyle, ¿e wspaniale! To cudowne istoty, nawet nie wiem, jak je okre¶liæ... kocham spotkanie ze swoim Przewodnikiem Ale to tak btw
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #92 : Grudzieñ 11, 2008, 15:06:52 » |
|
Znam Ciê Kap³an z poprzedniego forum. By³em jedn± z osób z któr± prowadzi³e¶ codzienne wojny... jednak nie dowiesz siê jaki mia³em nick. Nic siê nie zmieni³o, gdy tylko siê pojawiasz to nastêpuje chaos i wojny. Chcesz byæ szanowany to po prostu siê nie wywy¿szaj i nie nabijaj postów. Pewnie moje s³owa wywalisz do ¶mietnika bo z tego co wiem jeste¶ niereformowalny.
Mam jedno do Ciebie pytanie: Czy uwa¿asz siê za dziecko Indygo?
nie tyle, ¿e siê uwa¿am ale wiem, ¿e nim jestem - kto czyta³ uwa¿nie sesje wie w jakim kontek¶cie... 718!
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #93 : Grudzieñ 11, 2008, 15:11:46 » |
|
¿e dziecko to ¿adna nowina, tyle tylko, ¿e nale¿a³oby uzyæ innego przymiotnika niz indygo :]
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #94 : Grudzieñ 11, 2008, 15:21:16 » |
|
bardzo ¶mieszne! ciekawe ile Ty masz lat?!
718!
|
|
|
|
|
|
|
Lucyfer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #95 : Grudzieñ 11, 2008, 16:31:19 » |
|
Czy wiesz mo¿e kim s± zakapturzone postacie, które nie chc± spoj¿eæ w twarz tylko kieruj± wzrok w bok ( mo¿e nie chca pokazaæ twarzy, ubrani podobnie jak mich KK)? Taka? Chitauri
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #96 : Grudzieñ 11, 2008, 16:44:46 » |
|
Lucyfer, mo¿liwe nigdy nie widzia³am ich twarzy, bardzo uwa¿aj± abym nie spoj¿a³a im w oczy.
|
|
|
|
|
|
|
Lucyfer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #97 : Grudzieñ 11, 2008, 17:43:33 » |
|
Afrykañski szaman Credo Vuzamazulu Mutwa w wywiadzie z Davidem Ickiem Chitauri ma troje oczu proszê pana, ma ¿ó³te oczy które ¶wiec± w dziwny, niemal odizolowany sposób jak klejnoty, jak pewien typ ¿ó³tych klejnotów. I maj± te¿ oko po¶rodku czo³a, oko które nie zamyka siê z góry na dó³ jak robi to normalne oko ale zamyka siê z boku na bok i otwiera siê w ten sposób. Teraz. To oko Chitauri to oko które zabija poniewa¿ cz³owieka mo¿na powaliæ ogniem, tym b³yskiem który z niego wychodzi. Czy to dlatego, czy st±d siê wzi±³ motyw "z³ego oka"? Tak proszê pana. W rzeczy samej Mobaba, straszliwy imperator Chitauri o którym siê mówi, ¿e ¿yje po dzi¶ dzieñ, Mobaba ma swoje centralne oko. Jego pozosta³ych dwoje oczu zosta³o zaszyte przez jego zazdrosn± ¿one ale jego zabójcze oko, Samahongo - Straszliwe Czerwone Oko otwiera siê i mo¿e je otworzyæ nawet tak... Wiêcej tutaj: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=60.0 http://www.energyforum.pl/viewtopic.php?p=32852
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 11, 2008, 21:18:31 wys³ane przez Lucyfer »
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #98 : Grudzieñ 11, 2008, 21:32:38 » |
|
Cze¶æ Wiki, zdaje siê, ¿e kiedy¶ wspomina³a¶ co¶ o tym, ¿e czyta³a¶, czy te¿ czytasz plejadjañska trylogiê. Id±c tym tropem, powiem tak. Ty wiesz kim oni s±, chcesz tylko potwierdzenia zod kogo¶ innego swych domys³ów. Czy bardzo siê mylê?
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #99 : Grudzieñ 12, 2008, 07:59:00 » |