Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:20:59

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pytania do Kap³ana 718  (Przeczytany 83660 razy)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Grudzieñ 12, 2008, 09:40:57 »

Czytamy Du¿y u¶miech

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Grudzieñ 16, 2008, 13:55:12 »

Kap³anie rozbrajasz mnie i to naprawdê.
Wchodzê sobie na temat "POLSKA - czy jeste¶my narodem wybranym???"
przeczyta³em tam twoje posta
w celu dok³adniejszego wyja¶nienia, polecam przeczytaæ mój najnowszy tekst "Aleister Crowley i Powrót Bogów" w dziale Publikacje Projektu

No to sobie wchodzê na to     
"POWRÓT BOGÓW" - oficjalny artyku³ [NOWO¦Æ!]
a tu takie co¶
CENZURA!

chcesz has³o do pliku? napisz do mnie PW a wy¶lê na pewno! KA¯DEMU!!!

http://rapidshare.com/files/171744209/pch_718-powrot_bogow.rar

jest to konto premium op³acane co miesi±æ wiêc plik nigdy nie zniknie, a na pewno do 2012 roku!

pozdrawiam,
Kap³an 718!

A¿ mi siê odechcia³o czytaæ tego. Po za tym mo¿e jeszcze op³aty zaczniesz pobieraæ? hmmm?
By³o dobrze jak te twoje "wywody liczbowe" by³y napisane w po¶cie a teraz to mi siê ju¿ tego nie chce czytaæ.

Nie wiem czemu ale odk±d pojawi³e¶ siê na forum zrobi³ siê lekki chaos. Przej¶cie huraganu, nie ¿ebym co¶ do ciebie mia³ ale mo¿e w koñcu siê opanujesz i przestaniesz rozsiewaæ SWOJ¡ doktrynê na tym forum za wszelk± cenê?

Rozumiem by³e¶ na sesji prywatnej i gada³e¶ z Samuelem, super co¶ ci tam pewnie doradzi³ itd. aaaa ty jak niewolnik wykonujesz jego rozkazy bez zastanowienia. Te twoje obliczenia niczego nie dowodz± jest to tylko TEORIA. Której nie mo¿emy potwierdziæ. Kaba³a nie jest do koñca zrozumia³a i twoje interpretacje mog± byæ mylne. Jak kto¶ powiedzia³ "Widzimy to co chcemy widzieæ". Wiêc jeszcze raz PROSZÊ Ciebie aby¶ przemy¶la³ swoje zdanie.

Pozdrawiam Ciep³o
Mora U¶miech
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Grudzieñ 16, 2008, 14:31:28 »

"Widzimy to co chcemy widzieæ".

*nuci*
Bêdziemy - jacy zechcemy
Byle wiedzieæ nam - czego chcieæ,
Lecz - nie wiemy - czego nie wiemy,
Wiêc nie mamy - co chcemy mieæ.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #103 : Grudzieñ 16, 2008, 15:52:00 »

Mora jeste¶ ¿alosnym ignorantem tak pisz±c i wiesz co? nie dostaniesz has³a jako jedyny na razie! po tym co napisa³e¶ o moich tekstach "nie chce mi siê z tob± gadaæ!"

pliki s± w formacie PDF poniewa¿ zawieraj± mnóstwo znaków oraz grafiki, których forum nie "czyta", i jest to ³adnie sformatowane wszystko i wygl±da zachêcaj±co do czytania - kto czyta³ ten wie!

718!
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Grudzieñ 16, 2008, 16:01:27 »

a nie mówi³em: lista siê powiêksza o kolejnych "ignorantów".
Mora witamy w klubie "nie chce mi siê z Tob± gadaæ"   :]

yyyy... a mo¿e posty Mory usun±æ bo znowu wywi±¿e siê awantura? A mo¿e w celu dba³o¶ci o spokój na forum od razu mopy bêd± usuwali posty osób które nie zgadzaj± siê z 718?   :]
Zanim kto¶ bêdzie wszczyna³ larum, ¿e znowu j±trzê to proszê przyjrzeæ siê dok³adnie tre¶ci postu Mory [uzytych s³ów i zwrotów] i odpowied¼ kap³anka, a nastêpnie pomysleæ kto tu wszczyna awantury. Je¿eli nie bêdzie mo¿na spokojnie ustosunkowaæ siê do postów 718 bo bêdzie siê pos±dzanym o wszczynanie awantur, a spokój na forum mia³by byc zapewniony przez chodzenie na paluszkach ko³o 718 to od razu mówiê, ¿e nie idê na co¶ takiego.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #105 : Grudzieñ 16, 2008, 16:19:01 »

arteq zamknij siê i znajd¼ sobie jakie¶ inne zajêcie!
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Grudzieñ 16, 2008, 16:35:14 »

heh to po 012 ma byæ niby zycie takie dobre ; kazdy siebie szanuje , spokój godne zycie a wy tu awanturujecie siê - oj oj nie³adnie Du¿y u¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Grudzieñ 16, 2008, 16:51:29 »

heh to po 012 ma byæ niby zycie takie dobre ; kazdy siebie szanuje , spokój godne zycie a wy tu awanturujecie siê - oj oj nie³adnie Du¿y u¶miech

do 012 jeszcze trochê - mo¿e i arteq zm±drzeje do tego czasu!

718!
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Grudzieñ 16, 2008, 17:57:59 »

¯ycie bêdzie dobre, ka¿dy bêdzie siebie nawzajem szanowa³ itd - kiedy ludzie siê zmieni±. I tu nie ma nic do rzeczy 2012, czy inne wymy¶lne daty. To ludzie siê musz± zmieniæ.

Ale ka¿dy chce wierzyæ w Raj - jedni w Biblijny Eden, inni we wspania³± Valhallê, a inni w Idyllê na Ziemi po 2012. Pragnienia pozostaj± te same, zmienia siê jedynie formu³a.
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Grudzieñ 16, 2008, 18:15:22 »

¯ycie bêdzie dobre, ka¿dy bêdzie siebie nawzajem szanowa³ itd - kiedy ludzie siê zmieni±. I tu nie ma nic do rzeczy 2012, czy inne wymy¶lne daty. To ludzie siê musz± zmieniæ.

Ale ka¿dy chce wierzyæ w Raj - jedni w Biblijny Eden, inni we wspania³± Valhallê, a inni w Idyllê na Ziemi po 2012. Pragnienia pozostaj± te same, zmienia siê jedynie formu³a.
Mo¿e nei do¿yjemy tej zmiany Buzia na k³ódkê Przecie¿ jak powiedzia³ En-Ki to proces 1000 letni!! mo¿e w przysz³ym ¿yciu Du¿y u¶miech U¶miech 2
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Grudzieñ 16, 2008, 18:21:00 »

Mo¿e nei do¿yjemy tej zmiany Buzia na k³ódkê Przecie¿ jak powiedzia³ En-Ki to proces 1000 letni!! mo¿e w przysz³ym ¿yciu Du¿y u¶miech U¶miech 2

A zastanawia³a¶ siê, co by by³o, gdyby¶ w swoim w³asnym ¿yciu te zmiany wprowadzi³a? Co by to zmieni³o W TOBIE? Co by by³o, gdyby¶ dla ka¿dego mia³a u¶miech, gdyby¶ zawsze dzia³a³a tak, by d±¿yæ do wspólnego dobra? Jakby to by³o, gdyby odrzuciæ w swoim ¿yciu ludzi, którzy szkodz± innym, a wspomagaæ tych, dla których wa¿ne jest szeroko pojête dobro?

Powiem Ci, co. ¦wiat sta³by siê lepszy. Choæby dla Ciebie. Rozwija³aby¶ siê, czu³a, jak Twoje ¿ycie siê zmienia, jak Twoja w³asna osoba zaczyna "¶wieciæ", taki wewnêtrzny b³ysk. A taki b³ysk jest zara¼liwy. Zmieniaj±c siebie, zmieniasz innych.

A w³asnie takie dekadenckie my¶lenie, ¿e to powolne, ¿mudne, ¿e to za 1000 lat - to ludzi dobija, demotywuje. Raju nie trzeba, NIE MO¯NA szukaæ, Raj trzeba TWORZYÆ. I to nie czekaj±c, a¿ grupka zapaleñców znajdzie jakie¶ mumie na pustyni - one niczego nie zmieni±, zmiana le¿y W NAS. W ka¿dym z nas. A wystarczy po ni± siêgn±æ, i ju¿ swiat siê zmieni.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #111 : Grudzieñ 16, 2008, 19:41:15 »

a tak na serio to Ci Mora odpowiem je¶li na prawdê pytasz, przedtem my¶la³em, ¿e to tylko sarkazm z Twojej strony...

powód takiego dzia³ania jest prosty - zauwa¿y³e¶ kilometrowy offtop w temacie Ksiêga Cheopsa pod moim tekstem? to by³o pozbawione sensu wiêc zdecydowano siê to zamkn±æ poniek±d na moj± pro¶bê - mo¿e w przysz³o¶ci pojawi siê tam sam tekst w zamkniêtym temacie - zobaczymy jak dalej bêda wygl±daæ sprawy na forum - póki co na priva dosta³em oko³o 50 wiadomo¶ci z pro¶ba o has³o - ¶wiadczy to o pewnym zqainteresowaniu jednak!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 16, 2008, 21:42:03 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #112 : Grudzieñ 16, 2008, 20:55:10 »

yyyy... a mo¿e posty Mory usun±æ bo znowu wywi±¿e siê awantura? A mo¿e w celu dba³o¶ci o spokój na forum od razu mopy bêd± usuwali posty osób które nie zgadzaj± siê z 718?   :]
Zanim kto¶ bêdzie wszczyna³ larum, ¿e znowu j±trzê to proszê przyjrzeæ siê dok³adnie tre¶ci postu Mory [uzytych s³ów i zwrotów] i odpowied¼ kap³anka, a nastêpnie pomysleæ kto tu wszczyna awantury. Je¿eli nie bêdzie mo¿na spokojnie ustosunkowaæ siê do postów 718 bo bêdzie siê pos±dzanym o wszczynanie awantur, a spokój na forum mia³by byc zapewniony przez chodzenie na paluszkach ko³o 718 to od razu mówiê, ¿e nie idê na co¶ takiego.

Arteq, nie neguj proszê, ta aluzja by³a do mnie. Na co Ci to? Usunê³am Twojego jednego posta, poniewa¿ sam o to w nim poprosi³e¶! Nie stajê po niczyjej stronie, unikam Waszych k³ótni, Wy te¿ mogliby¶cie siê tego nauczyæ. A do usuwania postów nie s³u¿± mopy, tylko moderatorzy, taka ma³a merytoryczna uwaga.
Nawet nie potraktujê tego jako zniewagê, bo mam ju¿ powy¿ej uszu wys³uchiwania tych wszystkich oszczerstw. Poza tym uznajê, ¿e wyja¶nili¶my sobie wszystko poprzez PW, je¶li masz do mnie jakiekolwiek zarzuty, podziel siê nimi bezpo¶rednio ze mn±, a nie w dziale, którego nie ¶ledzê wysy³aj±c wiadomo¶æ w eter.

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 16, 2008, 20:55:57 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Grudzieñ 16, 2008, 21:48:02 »

arteq skoro nie idziesz na co¶ takiego to nikt ciê tutaj nie trzyma! a wrêcz odwrotnie - dowidzenia!

718!
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #114 : Grudzieñ 16, 2008, 22:05:45 »

Nie Kap³anie, ja siê nie zgadzam z tym, co piszesz. Nie mo¿emy siê nawzajem st±d wyrzucaæ. Arteq ma wiele m±drego do powiedzenia i jest warto¶ciowym cz³owiekiem. Nie chodzi te¿ o "chodzenie na paluszkach", Arteq. Chodzi o umiejêtno¶æ prowadzenia rzeczowej dyskusji. Je¶li kto¶ nie czuje siê na si³ach, aby móc siê wypowiedzieæ nie ura¿aj±c niczyich uczuæ, to niech siê w ogóle nie wypowiada!
Kap³anie, rozmawiali¶my ju¿ o tym i wcze¶niej (gdy nazwa³e¶ Arteq psem, w czego nastêpstwie napisa³am do p.Wójcikiewicza z pro¶b± o weryfikacjê Twojej osoby) i dzisiaj, gdy znowu rozgorza³a dyskusja. Powiedzia³am Ci wprost, co my¶lê o s³owach, w jakie ubierasz swoje my¶li, zamie¶ci³am publicznie na forum informacje, jakie otrzyma³am, poprosi³am Ciê o zmianê postawy wobec Arteq i innych u¿ytkowników. Powiedzia³e¶, ¿e siê zmienisz, ¿e bêdziesz bardziej nad sob± panowa³, przeprosisz Arteq. Wtedy naprawdê my¶la³am, ¿e mo¿e nasza rozmowa co¶ zmieni w relacjach na forum, a dopiero teraz widzê, ¿e to b³êdne ko³o. Nic siê nie uda³o wówczas osi±gn±æ. Mówisz, ¿e masz "b³ogos³awieñstwo" od góry na poni¿anie tych, co na to zas³u¿yli. A ja powiem w ten sposób: Swój rozum masz? To go czasem u¿yj!
Macie skrajnie ró¿ne zdanie - fantastycznie - gdyby¶cie jeszcze umieli toczyæ rzeteln±, woln± od obelg dyskusjê, wszyscy ¶ledziliby¶my j± z zapartym tchem! Po co robiæ sobie wrogów? Nie lepiej z wroga zrobiæ swojego przyjaciela?
Arteq - na Tobie siê zawiod³am... I nie wiem, co wiêcej napisaæ, bo po prostu chyba nie chcê. My¶la³am, ¿e wyja¶nili¶my sobie wszystko, ostatnia rzecz jakiej bym siê po Tobie spodziewa³a to rozpowiadanie o mojej "niesprawiedliwo¶ci" za moimi plecami. Ja i brak obiektywizmu? Raczej ja i brak offtop'owych awantur. Ot, co.
Nic wiêcej nie chcia³am osi±gn±æ prosz±c Was o pow¶ci±gliwo¶æ. Co dosta³am w zamian? Nazwanie mnie mopem?

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Grudzieñ 16, 2008, 23:01:47 »

Janneth, wypowiem siê publicznie bo sytuacja tego wymaga. Ceniê Twoje dobre imiê na tym forum i nie chcê aby ono z mojego powodu mia³o w jakikolwiek sposób ucierpieæ. Zapewniam Ciê, ¿e nie mia³em nawet najmniejszego zamiaru obra¿aæ Ciê w jakikolwiek sposób. U¿ycie s³owa "mop" nie jest pejoratywnym, zwyk³o siê tak zwaæ w³a¶nie moderatorów - ba sami w stosunku do siebie u¿ywaj± takiego okre¶lenia, ze wzglêdu na zbie¿no¶æ fonetyczn± mod - mop oraz okre¶lenia rodzaju pracy - pilnowania porz±dku/ usuwania offtopów etc. U¿ywa³em tego s³owa wielokrotnie i nigdy nie przysz³oby mi do g³owy, ¿e kto¶ mo¿e to odebraæ jako próbê zniewagi/na¶miewania siê. Je¿eli Tobie to s³owo kojarzy siê negatywnie nie ma najmniejszego problemu abym zaprzesta³ u¿ywania go. Mam nadziejê, ¿e teraz siê rozumiemy.

Post w którym wyczu³a¶ aluzjê równie¿ nie by³ skierowany przeciw Tobie. Zosta³ napisany przed nasz± rozmow±, i wys³any po niej, bo nigdy nie pomy¶la³bym, ¿e jest jak±kolwiek prób± dyskredytacji Twojej osoby. Nie by³ równie¿ "przemycony" za Twoimi plecami - jest w nim poruszona kwestia która po prostu by³a omawiana równie¿ z Tob±. Za pomoc± tych s³ów chcia³em uzmys³owiæ kuriozaln± sytuacjê, ¿e moim zdaniem jedynym sposobem aby "unikn±æ awantur" z 718 jest chodzenie wokó³ niego na paluszkach, czytaj: nie negowanie jego pogl±dów i stwierdzeñ, zero krytyki i przeciwstawiania siê. Dlatego nawet zosta³a u¿yta liczba mnoga [w odniesieniu do moderatorów].
Z ca³± stanowczo¶ci± powiem równie¿, ¿e nie ma do Ciebie [i któregokolwiek z moderatorów b±d¼ adminów] ¿adnych negatywnych uwag w odniesieniu do pe³nionej funkcji. Dlatego nieporozumieniem jest aby twierdziæ, ¿e mam jakie¶ zastrze¿enia czy uwa¿am Twoje postêpowanie/zachowanie za niesprawiedliwe b±d¼ nieobiektywne.

Mam nadziejê, ¿e teraz jest ju¿ wszystko jasne. Pomimio, ¿e to offtop uzna³em za stosowne umie¶ciæ go w dziale publicznym aby dla wszystkich sytuacja by³a jasna, tym bardziej, ¿e poczu³a¶ siê ura¿ona moim postem który by³ równie¿ publiczny. Za swoje s³owa zawsze biorê odpowiedzialno¶æ bez wzglêdu czy zosta³y wypowiedziane na forum czy te¿ na PW i nie mam nic przeciwko temu aby je ujawniaæ. Natomiast s³owa innych [nie anonimowych] forumowiczów skierowane do mnie na PW pozostan± wy³±cznie dla mojej informacji i nie bêd± u¿ywane w dyskusjach na forum.

Mogê wyraziæ ubolewanie, ¿e moje s³owa zosta³y przez Ciebie Janneth odebrane jako zarzuty, oskar¿enia czy napa¶æ. Je¿eli pomimo - co jeszcze raz podkre¶lam - braku z³ych intencji z mojej strony, urazi³y one Ciebie w jakikolwiek sposób to przepraszam.
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Grudzieñ 16, 2008, 23:34:55 »

Kap³an, mam nadziejê, ¿e to TY zm±drzejesz, nie arteq czy mora czy ktokolwiek, w przeciwnym wypadku wypadniesz z tego forum jeszcze zanim spróbujesz pomy¶leæ "ignorant!"

Uwierz, jeste¶ o wiele ciê¿szym typem ni¿ arteq, który w gruncie rzeczy jest rzeczowym i serdecznym cz³owiekiem. Ty jeste¶ po prostu upierdliwy.

A wiêc, ostrze¿enie.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #117 : Grudzieñ 17, 2008, 00:02:41 »

Arteq, dziêki za wyja¶nienie, mo¿e faktycznie ¼le zinterpretowa³am tego "mopa". Ju¿ sama nie wiem...
W ca³ym tym sporze najlepsze jest to, ¿e ka¿dy z Was ma tak silne przekonania, ¿e jestem wiêcej ni¿ pewna, ¿e ¿aden nie zmieni swojego zdania pod³ug drugiego. Nie by³oby w tym nic z³ego, gdyby¶cie dyskutowali w kulturalny sposób. A Wasze dyskusje dla tego forum s± wrêcz niezbêdne! Nie ka¿dy u¿ytkownik potrafi wprost powiedzieæ, co my¶li, nie ka¿dy u¿ytkownik ma wystarczaj±c± wiedzê, aby negowaæ poczynania projektu tak jak Arteq b±d¼ broniæ ich jak Kap³an.
Jako przeciwnicy w tej dyskusji uosabiacie tak naprawdê my¶li innych, bardziej biernych u¿ytkowników.
I tak jak Kap³an powinien za to szanowaæ swojego przeciwnika - Arteq'a, tak i Arteq powinien szanowaæ Kap³ana.
Nie mam w±tpliwo¶ci, ¿e wiêksze problemy z tym szanowaniem ma Kap³an, uwa¿am, ¿e wynika to z jego osobowo¶ci i do¶wiadczeñ, jednak nie powinno byæ ¿adnego usprawiedliwienia takiego zachowania.
Podsumowuj±c - ch³opcy, to forum potrzebuje takich dwóch jak Wy, bo ka¿dy z u¿ytkowników mo¿e siê z którym¶ z Was uto¿samiæ, bo dziêki toczonym miêdzy Wami dysputom mo¿na siê dowiedzieæ czego¶ nadprogramowego, spostrzec fakty, jakie umykaj± podczas szybkiego czytania itd.
Na forum jest wiele osób starszych, do¶wiadczonych, inteligentnych i wykszta³conych. Szanujcie je i siebie nawzajem.
Pomagajcie swoj± dyskusj± poszerzaæ horyzonty my¶lowe, sprzedawajcie informacje, ale nie zamazujcie ich ma³o b³yskotliwymi docinkami.

Kap³an - nie b±d¼ hipokryt±. Doskonale zdaj±c sobie sprawê, ¿e poni¿asz tutaj ludzi, nie zarzucaj tego innym.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 00:06:35 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Grudzieñ 17, 2008, 00:14:19 »

Kap³an 718
Zastanów siê, co lub kto zmusza Ciê do prowokowania i nakrêcania emocji. Do czego potrzebna Ci jest ci±gle powracaj±ca awantura i sianie destrukcji?
Nie zas³aniaj siê tematem rozmowy i rzekom± obron± prawdy, to zostaw w spokoju, pomy¶l do czego potrzebna Ci jest negatywna emocja w Tobie i Twoim rozmówcy.

Przecie¿ wiesz, ¿e prawda obroni siê sama, wiêc pozwól jej w ciszy na dzia³anie.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
ps1
Go¶æ
« Odpowiedz #119 : Grudzieñ 17, 2008, 00:29:35 »

Hej!
Zajmujesz siê liczbami, prawda?
Wyt³umacz wiêc proszê jak numerologicznie 2012 mo¿e oznaczaæ jakiekolwiek zagro¿enie?
pozdrawiam

jak napisa³em ju¿ w jednych z moich artyku³ów liczba 2012 a raczej 012 trafnie przez Samuela tak zapisywane symbolizuje liczbê 666 i zwi±zek z Apokalips± (patrz moje artyku³y na forum i stronie oficjalnej)

012 posiada TYLKO 6 mo¿liwo¶ci zapisu -  czyli 012, 021, 210, 120, 102, 201 a teraz dodaj±c to wszystko do siebie 012+021+210+120+102+201 = 666!

i to chyba t³umaczy wszystko....

718!

Chcia³em tylko zauwa¿yæ, ¿e liczba 666 nie jest ju¿ uznawana za apokaliptyczn±. Oficjalnie najstarszy rêkopis Apokalipsy ¦w. Jana zawiera liczbê 616.

http://www.ekumenizm.pl/content/article/20050506082638883.htm

To z³a wiadomo¶æ m.in. dla czcicieli szatana (i innych odszczepieñców), którzy zawsze u¿ywali liczby 666 w swoich symbolach. Bêd± mieæ dylemat.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Grudzieñ 17, 2008, 00:33:25 »

oj biedni ludzie wierzycie w to co napisz± wam - 666 jest liczb± apokaliptyczn± i nie chodzi o liczbê ale o to co oznacza o te TRZY SZÓSTKI! 616 jest tylko kolejnym zafa³szowaniem prawdy przez KK - chc±, ¿eby¶my tak my¶leli tylko po to, ¿eby odwróciæ nasz± uwagê od 666, która w pewnym sensie zniszczy t± religiê i tak siê stanie, dlatego to ich (KK) ostatnia deska ratunku, jednak nikt rozs±dny tego nie kupi!!!

Kap³an 718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 00:34:05 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Grudzieñ 17, 2008, 00:39:05 »

Mora jeste¶ ¿alosnym ignorantem tak pisz±c i wiesz co? nie dostaniesz has³a jako jedyny na razie! po tym co napisa³e¶ o moich tekstach "nie chce mi siê z tob± gadaæ!"

pliki s± w formacie PDF poniewa¿ zawieraj± mnóstwo znaków oraz grafiki, których forum nie "czyta", i jest to ³adnie sformatowane wszystko i wygl±da zachêcaj±co do czytania - kto czyta³ ten wie!

718!
Oj spodziewa³em siê jakiej¶ rzeczowej odpowiedzi a tu takie co¶. Po pierwsze nie jestem ignorantem choæby dlatego ¿e zwracam Tobie uwagê, co do has³a nie prosi³em o nie i nie bêdê prosiæ.

arteq zamknij siê i znajd¼ sobie jakie¶ inne zajêcie!

Kolejny przejaw agresji z twojej strony.

do 012 jeszcze trochê - mo¿e i arteq zm±drzeje do tego czasu!

718!

arteq skoro nie idziesz na co¶ takiego to nikt ciê tutaj nie trzyma! a wrêcz odwrotnie - dowidzenia!

718!

Czy twoja nienawi¶æ do artqa jest tak wielka czy tylko mi siê to wydaje? "Kochaj bli¼niego jak siebie samego" widaæ siebie te¿ nie szanujesz.

a tak na serio to Ci Mora odpowiem je¶li na prawdê pytasz, przedtem my¶la³em, ¿e to tylko sarkazm z Twojej strony...

powód takiego dzia³ania jest prosty - zauwa¿y³e¶ kilometrowy offtop w temacie Ksiêga Cheopsa pod moim tekstem? to by³o pozbawione sensu wiêc zdecydowano siê to zamkn±æ poniek±d na moj± pro¶bê - mo¿e w przysz³o¶ci pojawi siê tam sam tekst w zamkniêtym temacie - zobaczymy jak dalej bêda wygl±daæ sprawy na forum - póki co na priva dosta³em oko³o 50 wiadomo¶ci z pro¶ba o has³o - ¶wiadczy to o pewnym zqainteresowaniu jednak!

718!

No wreszcie odpowiedzia³e¶ w miarê normalny sposób...
Po co siê unosisz i wyzywasz mnie od ignorantów?

janneth - pisz± do mnie ludzie - ignoruj go ale wiemy, ¿e to trudne - ciê¿ki typ, nie ma na niego sposobu - wiêc moje nastawienie jest zrozumia³e przez ludzi - ja siê zmieni³em ale arteq dalej jest chamem! i NIKT NIC na to ju¿ nie poradzi. Tyle!

718!

Dobre sobie? Zmieni³e¶ siê, w którym miejscu? Nadal z twojej strony lec± bluzgi na ludzie którzy szukaj± prawdê i w pewien sposób podwa¿aj± twego Pana Samuela i twoje teorie. Pewnie po tym po¶cie stanê siê numerem 2 na li¶cie twoich wrogów.  U¶miech

czujê podobnie - mi siê te¿ odechciewa pisaæ na tym forum, du¿o siê dzieje w Hydeparku a w g³ównych dzia³ach cisza albo OFFTOP! - to forum umiera powoli...

718!

Buahahaha... forum umiera? raczej nie, chocia¿ jak ludzie wchodz± i czytaj± twoje niektóre posty to a¿ strach pomy¶leæ co sobie my¶l±.

Septerra ma³o mnie obchodzi ¿e jeste¶ modem! ty wylecisz prêdzej ni¿ ja - wiêc nawet mi nie gro¼ dzieciaku! tak, taka postawa jak twoja to IGNORANCJA...

P.S. to forum jest PRYWATNE a ty tu masz najmniej do powiedzenia, wiêcej my¶lenia zalecam!

Kap³an 718!

Znowu wyzywasz od ignorantów i w dodatku siê wywy¿szasz. Masz racje ciebie nic nie obchodzi oprócz zaspokojenia w³asnego ego. Zaraz zg³oszê co tutaj wypisujesz mo¿e ma³y urlop da ci do my¶lenia.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Grudzieñ 17, 2008, 00:43:19 »

ty zg³osisz do admina a ja zg³oszê to wy¿ej i po co ci to?!

718!
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Grudzieñ 17, 2008, 00:47:22 »

ty zg³osisz do admina a ja zg³oszê to wy¿ej i po co ci to?!

718!
ehh... Czy ty naprawdê nie rozumiesz co do ciebie piszê czy tylko udajesz?
W moim po¶cie niema ¿adnych wulgów w twoj± stronê. Napisa³em jedynie co my¶lê o twoich wypowiedziach i CHCÊ aby¶ w koñcu sobie co¶ u¶wiadomi³. Nie posiadasz immunitetu na tym forum ani nie jeste¶ wyroczni± która pozjada³a wszystkie rozumy. Zreszt± ja Ciebie grzecznie PROSZÊ zachowaj umiar w tym co piszesz. Bo pisz±c do artqa zamknij siê, do sepptery dzieciaku ³amiesz regulamin. S± granice które powiniene¶ siê trzymaæ!

Pozdrawiam
Mora
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Grudzieñ 17, 2008, 01:03:36 »

cóz przypadkiem ten kto¶ wy¿ej napisa³ do mnie teraz a ja zapyta³em dok³adnie jak jest z tym forum oraz kwestie techniczne - jestem ciekaw odpowiedzi bardzo!

ja nie obra¿am PIERWSZY ZAUWA¯! jestem impulsywny i ³atwo mnie uraziæ i nigdy nie pozostaje d³u¿ny, o ile mo¿e arteq to nie debil to septerra zachowa³ siê jak dzieciak gro¿±æ mi, ¿e wylecê z forum, a kim on jest?!

w pewnym sensie mam immunitet, ja nie jestem ¿adnym zwyk³ym u¿ytkownikiem - nie wywy¿szam siê ale taka prawda... nie ³amiê regulaminu - tam gdzie tak napisa³em arteq na to zas³u¿y³, widzê, ¿e mo¿na z nim rozmawiaæ na forum normalnie wiêc je¶li tak bêdzie dalej to dobrze...

przyszed³ czas ¿eby zastanowiæ siê co dalej z tym forum, propozycja by³a odgórna, jako jeden z nie wielu uwa¿am, ¿e tutaj powinno siê rozmawiaæ o PCH, Samuelu i Egipcie ale nie negatywnie krytycznie lecz merytorycznie! a to forum ci±gle jest bardzo anty - to nie moja opinia wy³±cznie...

je¶li zajdzie potrzeba postaram siê o stanowisko admina bo tutaj jest totalny chaos i bajzel, za du¿o negacji jest na forum - szef Projektu Cheops i ja mamy inne nastawienie i podej¶cie do tego ni¿ obecny admin...

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 01:06:06 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: