Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 10:29:21

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytania do KapÂłana 718  (Przeczytany 87548 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mora
Gość
« Odpowiedz #125 : Grudzień 17, 2008, 01:10:43 »

Nie no rozbawiÂłeÂś mnie i to bardzo tym postem. DuÂży uÂśmiech

Nie masz immunitetu na tym forum! jesteÂś dokÂładnie takim samym uÂżytkownikiem jak JA. Powiedz mi proszĂŞ kto jeszcze twierdzi Âże to forum jest anty PCH? podaj mi nicki tych uÂżytkownikĂłw. Wiesz jak ty zostaniesz adminem to, to forum skreÂślĂŞ z listy odwiedzanych stron. A chaos i bajzel to robisz ty! Jak zajdzie potrzeba zbiorĂŞ wszystkie twoje genialne wypowiedzi i wyÂślĂŞ do zarzÂądu PCH ciekawe jaka bĂŞdzie ich mina po przeczytaniu tego. DuÂży uÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #126 : Grudzień 17, 2008, 01:12:57 »

Zapytam jeszcze raz, bo nie otrzymaÂłem odpowiedzi,
KapÂłanie 718 - co lub kto, zmusza CiĂŞ do nakrĂŞcania emocji, do tworzenia destrukcji, pomijajÂąc merytoryczne cele tego forum.
To pytanie ma nakierowaĂŚ CiĂŞ na odpowiednie tory, destrukcja ktĂłrÂą tworzysz jest czymÂś spowodowana, sam musisz dociec co to jest i do czego prowadzi...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #127 : Grudzień 17, 2008, 01:17:01 »

wysyÂłaj - janneth to zrobiÂła, spytaj jÂą co otrzymaÂła w liÂście a potem co mi napisano o zawracaniu "gÂłowy" pierdoÂłami - nie muszĂŞ podawaĂŚ tutaj nicka uÂżytkownika ja piszĂŞ o szefie Projektu Cheops i prezesie fundacji! uwaÂża, Âże to co niektĂłrzy tutaj wypisujÂą to... szkoda gadaĂŚ.. wÂłaÂśnie o to mi chodzi, Âżeby nie ktĂłrzy to forum omijali z daleka, twoja reakcja potwierdziÂła, Âże dobrze myÂślĂŞ, nie potrzeba tutaj tyle sceptykĂłw, prawie samych sceptykĂłw, wiem, Âże sÂą ludzie popierajÂący PCH ale jest ich moÂże 10...

zapewniam CiĂŞ, Âże nie jestem takÂą samÂą osobÂą na forum jak ty!

przed chwilÂą zostaÂłem nazwany "osobÂą zwiÂązanÂą z Projektem Cheops" co byÂło caÂłkiem miÂłe UÂśmiech

718!
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #128 : Grudzień 17, 2008, 01:18:49 »

Zapytam jeszcze raz, bo nie otrzymaÂłem odpowiedzi,
KapÂłanie 718 - co lub kto, zmusza CiĂŞ do nakrĂŞcania emocji, do tworzenia destrukcji, pomijajÂąc merytoryczne cele tego forum.
To pytanie ma nakierowaĂŚ CiĂŞ na odpowiednie tory, destrukcja ktĂłrÂą tworzysz jest czymÂś spowodowana, sam musisz dociec co to jest i do czego prowadzi...

prosze bardzo - wasza ciÂągÂła negacja wszystkiego co zwiÂązane z PCH, krytykowania kaÂżdej mojej wypowiedzi (patrz arteq!), obrzucanie caÂłego projektu bÂłotem! wymieniaĂŚ dalej?! myÂślĂŞ, Âże to starczy!

718!
Mora
Gość
« Odpowiedz #129 : Grudzień 17, 2008, 01:25:00 »

wysyÂłaj - janneth to zrobiÂła, spytaj jÂą co otrzymaÂła w liÂście a potem co mi napisano o zawracaniu "gÂłowy" pierdoÂłami - nie muszĂŞ podawaĂŚ tutaj nicka uÂżytkownika ja piszĂŞ o szefie Projektu Cheops i prezesie fundacji! uwaÂża, Âże to co niektĂłrzy tutaj wypisujÂą to... szkoda gadaĂŚ.. wÂłaÂśnie o to mi chodzi, Âżeby nie ktĂłrzy to forum omijali z daleka, twoja reakcja potwierdziÂła, Âże dobrze myÂślĂŞ, nie potrzeba tutaj tyle sceptykĂłw, prawie samych sceptykĂłw, wiem, Âże sÂą ludzie popierajÂący PCH ale jest ich moÂże 10...

zapewniam CiĂŞ, Âże nie jestem takÂą samÂą osobÂą na forum jak ty!

przed chwilÂą zostaÂłem nazwany "osobÂą zwiÂązanÂą z Projektem Cheops" co byÂło caÂłkiem miÂłe UÂśmiech

718!
Nie wiem co janneth dosta³a w wiadomoœci ale je¿eli prezes fundacji ma takie same zdanie jak ty w co w¹tpiê to czarno widzê przysz³oœÌ PCH.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #130 : Grudzień 17, 2008, 01:27:56 »

OdpowiedziaÂłeÂś Âże denerwuje CiĂŞ negacja i krytyka, a ja siĂŞ pytam skÂąd w Tobie takie emocje i dlaczego w innych budzisz negatywne emocje. Problem krytyki w tej czy innej kwestii jest nie istotny, istotne sÂą Twoje reakcje, ktĂłre zaniÂżajÂą wibracyjnie caÂłe to forum. CiÂągniesz wszystkich w doÂły, wiĂŞc pytam czy zdajesz sobie sprawĂŞ, kto lub co tobÂą manipuluje?

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #131 : Grudzień 17, 2008, 01:30:25 »

janneth dostaÂła odpowiedÂź a ja proÂśbĂŞ o wyjaÂśnienie czemu ludzie nie majÂą co robiĂŚ tylko wypisujÂą takie coÂś - widaĂŚ myÂśli trzeÂżwo skoro tez uwaÂża, Âże na forum nie ktĂłrzy bzdury wypisujÂą, w tym siĂŞ zgadzamy i w tym, Âże forum poszÂło trochĂŞ nie w tÂą stronĂŞ - nie chciano tutaj tyle negacji i anty uÂżytkownikĂłw, ktĂłrzy nie dyskutujÂą o PROJEKCIE CHEOPS ale obrzucajÂą go bÂłotem a to nie dyskusja lecz zwykÂła nie uzasadniona krytyka tylko!

718!
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #132 : Grudzień 17, 2008, 01:33:58 »

OdpowiedziaÂłeÂś Âże denerwuje CiĂŞ negacja i krytyka, a ja siĂŞ pytam skÂąd w Tobie takie emocje i dlaczego w innych budzisz negatywne emocje. Problem krytyki w tej czy innej kwestii jest nie istotny, istotne sÂą Twoje reakcje, ktĂłre zaniÂżajÂą wibracyjnie caÂłe to forum. CiÂągniesz wszystkich w doÂły, wiĂŞc pytam czy zdajesz sobie sprawĂŞ, kto lub co tobÂą manipuluje?

nie bêdê kln¹Ì wiêc napiszê, ¿e gadasz g³upoty delikatnie mówi¹c - co chwilê ktoœ siê zg³asza do mnie na PW po has³a do moich artyku³ów, odk¹d wprowadzi³em zmiany w dostêpie do tego otrzyma³em oko³o 50 próœb o has³a - co œwiadczy o du¿ym zainteresowaniu a nie s¹ to osoby, które sa aktywne na forum a takie, które tylko obserwuj¹ i s¹ od tego wszystkiego z dala - a to jest ciekawe ca³kiem, a to co pisz¹ mi to pozostawie dla siebie...

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 01:34:54 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #133 : Grudzień 17, 2008, 01:36:07 »

A emocje dalej nakrecasz w sobie...
Widocznie nie wiesz co robisz, moÂże kiedyÂś siĂŞ dowiesz...

Mora
Gość
« Odpowiedz #134 : Grudzień 17, 2008, 01:38:26 »

janneth dostaÂła odpowiedÂź a ja proÂśbĂŞ o wyjaÂśnienie czemu ludzie nie majÂą co robiĂŚ tylko wypisujÂą takie coÂś - widaĂŚ myÂśli trzeÂżwo skoro tez uwaÂża, Âże na forum nie ktĂłrzy bzdury wypisujÂą, w tym siĂŞ zgadzamy i w tym, Âże forum poszÂło trochĂŞ nie w tÂą stronĂŞ - nie chciano tutaj tyle negacji i anty uÂżytkownikĂłw, ktĂłrzy nie dyskutujÂą o PROJEKCIE CHEOPS ale obrzucajÂą go bÂłotem a to nie dyskusja lecz zwykÂła nie uzasadniona krytyka tylko!

718!

Jaka nie uzasadniona krytyka.
Czy je¿eli ja mówiê ¿e wiarygodnoœÌ ca³ego PCh jest mocno naci¹gana choÌby dlatego ¿e nie ¿adnego naukowego dowodu na istnienie pana E... czy tam S... jest nie uzasadnion¹ krytyk¹? Jest milion nie doci¹gn¹Ì, nie domówieù i my ludzie staramy siê to tutaj wyjaœniÌ fakt to ¿e jest tutaj tak du¿a krytyka œwiadczy tylko o tym ¿e nie którzy ludzie wol¹ pierw mieÌ jakiœ konkretny dowód ni¿ po³ykaÌ wszystko co im siê rzuci. Œlê¿a = nie wypa³, Egipt = Na razie kopi¹ ale co z tego bêdzie zobaczymy. Ju¿ mnie mêczy ta rozmowa z tob¹ na tak niskim poziomie. Poczekam do jutra i chêtnie zobaczê co admini na to. Myœlê ¿e to jest odpowiedni moment abym poprosi³ o BANA dla CIEBIE! Mi³ej nocy ¿yczê oraz s³odkich snów Uœmiech

Mora UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 01:38:44 wysłane przez Mora » Zapisane
BoGu$
Gość
« Odpowiedz #135 : Grudzień 17, 2008, 01:39:51 »

Kolego dla mnie moÂżesz byĂŚ nawet Jurek Owsiak, co nie zmienia faktu  Âże nikt cie tu czciÂł nie bĂŞdzie. WywyÂższasz siĂŞ ponad wszystkich, uwaÂżasz siĂŞ za czÂłowieka elity, a jesteÂś niemiÂły i siĂŞ awanturujesz, teraz chcesz wprowadzaĂŚ jakieÂś swoje apodyktyczne rzÂądy twierdzÂąc Âże w tym celu postarasz siĂŞ o posadĂŞ Admina. Na Forum jest porzÂądek i obecny Admin oraz moderatorzy doskonale siĂŞ spisujÂą.  Tematy ktĂłre nie dotyczÂą Projektu lecz zahaczajÂą o tematy ezoteryczne sÂą na swoim miejscu (Hydepark,Paranauki itp.) Dziwi mnie Âże nie widzisz absurdu w stwierdzaniu Âże: "jest za duÂżo negacji na forum". Forum istnieje po to by wymieniaĂŚ opinie, istnieje dla ludzi ktĂłrzy INTERESUJÂĄ SIE PROJEKTEM CHEOPS ale to NIE ZNACZY ¯Ê MUSZÂĄ W NIEGO BEZKRYTYCZNIE WIERZYÆ. Ludzie negujÂą, rozwaÂżajÂą ale jednoczeÂśnie chcÂą wiedzieĂŚ co sie dalej z tym dzieje i majÂą do tego ÂświĂŞte prawo. Ty z kolei chciaÂłbyÂś by forum sÂłuÂżyÂło do szerzenia jakiejÂś propagandy wychwalajÂącej projekt, jednoczeÂśnie bez moÂżliwoÂści krytykowania.  JeÂśli jesteÂś taki waÂżny i mÂądry to powinieneÂś ÂświeciĂŚ autorytetem i powagÂą a nie toczyĂŚ jakieÂś przygÂłupawe bitwy sÂłowne.
Przyznam szczerze ¿e nie zg³êbi³em siê w temat o co, jak i dlaczego sie wyk³ócasz ze wszystkimi ale jak dla mnie sam fakt ¿e wszyscy ju¿ na ciebie narzekaj¹ i ¿e ci¹gle toczysz jakieœ nie do koùca zrozumia³e boje œwiadczy chyba o tym ¿e nie jesteœ zbyt powa¿ny. Ka¿da rozwa¿na osoba po prostu idzie dalej, a ty rozdrapujesz jakieœ rany i awantury i z tego co widzê wszystko podwa¿asz, samemu chc¹c byÌ Ÿród³em wszelkiej wiedzy.
Mimo wszystko oczekuje  odrobiny rozsÂądku i pohamowania i mam nadzieje Âże przestaniecie siĂŞ gryŸÌ o byle co...
Pozdrawiam....
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 14:06:10 wysłane przez BoGu$ » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #136 : Grudzień 17, 2008, 01:43:50 »

proÂś, prĂłbuj szczĂŞÂścia - ÂżaÂłosne sÂą twoje groÂźby, tak jak septerry!

ok, jak ktoÂś mnie wyrzuci jako uÂżytkownika wrĂłcĂŞ jako admin - bo tutaj moje podejÂście jest podobne do tego u "samej gĂłry", wiĂŞc jestem dobrÂą osobÂą Âżeby zrobiĂŚ porzÂądek tutaj, skoro grozi mi siĂŞ banami a inni sobie z forum nie radzÂą!

lol!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 01:45:42 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #137 : Grudzień 17, 2008, 01:43:59 »

Mora, temat znajdziesz tutaj - Projekt CHEOPS > Inne o projekcie > bo tu chodzi o PrawdĂŞ!

KapÂłanie, zapomniaÂłeÂś dodaĂŚ, Âże miaÂłeÂś teÂż problemy w zwiÂązku z tym, Âże napisaÂłam do p.WĂłjcikiewicza. Co oznacza, Âże jednak nie do koĂąca spodobaÂło mu siĂŞ moje i innych postrzeganie na forum Twojej osoby.
Z perspektywy czasu zaczynam dostrzegaÌ, ¿e Twoja chwilowa poprawa mia³a jedynie na celu sk³onienie mnie, abym za³agodzi³a ca³¹ t¹ sytuacjê. Wszak poprosi³eœ mnie, abym napisa³a ponownie do p.Wójciekiewicza, bo ba³eœ siê, ¿e nici bêd¹ z dalszej wspó³pracy. Wczeœniej o tym nie mówi³am, bo uwa¿a³am, ¿e nie jest to istotn¹ informacj¹ dla ogó³u forum. Jednak¿e Twoje dzisiejsze postêpowanie zmusza mnie do tego, nie mówisz ca³ej prawdy, zatajasz niewygodne fakty. Mo¿e jednak nie jesteœ tak pewien swojej przysz³oœci zwi¹zanej z projektem? Pomog³am Ci wówczas za³agodziÌ sprawê tylko ze wzglêdu na czas, jaki deklarujesz spêdzi³eœ na pracy zwi¹zanej z projektem i poœwiêcenie, jakie by³o przy tym niezbêdne. Nie chcia³am, ¿eby takie wartoœci okaza³y siê bezwartoœciowe, dlatego powiedzia³am nawet, ¿e jest mi w zwi¹zku z problemami, jakie spowodowa³ mój odzew - przykro. Mia³am równie¿ na uwadze to, ¿e poprzez stawianie teorii sam siê rozwijasz, a w tym równie¿ nie wolno przeszkadzaÌ. Dziœ mam wra¿enie, ¿e zosta³am wykorzystana i zmanipulowana, Twoim celem by³a poprawa w³asnego wizerunku przed p.Wójcikiewiczem, broni¹ zaœ manipulacja. Gdybyœ wtedy nie pisa³ do mnie PW, w których obiecujesz, ¿e siê zmienisz, i nie powiedzia³, ¿e przeprosi³eœ Arteq, nie napisa³abym tego maila - zdajesz sobie z pewnoœci¹ z tego sprawê.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Mora
Gość
« Odpowiedz #138 : Grudzień 17, 2008, 01:48:19 »

Hehe dziĂŞki Janneth.

NaprawdĂŞ jak to wszystko czytam to myÂślĂŞ Âże pan KAPÂŁAN to wielki oszust, manipulant, oszukiwaĂŚ, awanturnik itd.

Kap³anie skoro jesteœ tak pewny siebie licz siê z tym ¿e napiszê do zarz¹du PCh w twojej sprawie bo naprawdê mam doœÌ tego co ty tutaj wyprawiasz.

Pozdro
Mora
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #139 : Grudzień 17, 2008, 01:51:03 »

nie mia³em ¯ADNYCH problemów z tym, dosta³em tylko maila z pytaniem czemu ludziom siê nudzi i wypisuj± takie co¶? nie by³o do mnie pretensji bo GÓRZE nie podoba siê to jak sie tutaj ¼le mówi o Projekcie Cheops - mi siê to te¿ nie podoba i to bardzo! i nie wykorzysta³em Ciê janneth w ¿aden sposób - to by³o szczere i tak to traktuj! chcia³em, ¿eby¶ to wyja¶ni³a bo Twój mail by³ rozumiany jako moje o¶wiadczenie, ¿e jeste, NUMEROLOGIEM W PROJEKCIE CHEOPS co jest bzdur± jak s³usznie zauwa¿ono i prosi³em Ciê o wyja¶nienie tego i pisa³em na PW!

718!
Thotal
Gość
« Odpowiedz #140 : Grudzień 17, 2008, 01:53:15 »

KapÂłan 718 martwi siĂŞ o projekt, a powinien martwiĂŚ siĂŞ o siebie, bo jak zmieni siĂŞ caÂłkiem wibracja Ziemi, to takie indywidua spalÂą siĂŞ pierwsze DuÂży uÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #141 : Grudzień 17, 2008, 01:54:23 »

Hehe dziĂŞki Janneth.

NaprawdĂŞ jak to wszystko czytam to myÂślĂŞ Âże pan KAPÂŁAN to wielki oszust, manipulant, oszukiwaĂŚ, awanturnik itd.

Kap³anie skoro jesteœ tak pewny siebie licz siê z tym ¿e napiszê do zarz¹du PCh w twojej sprawie bo naprawdê mam doœÌ tego co ty tutaj wyprawiasz.

Pozdro
Mora

spytaj wiêc janneth jaki by³ rezultat napisania przez ni¹ listu? chcia³em zacytowaÌ to co dosta³em po mailu janneth ale myœlê, ¿e treœÌ nie nadaje siê na forum bo za du¿o cenzurowania by by³o - licz siê z tym, ¿e zostaniesz wyœmiany, w taki sposób mnie nie zniszczycie naiwni ludzie!!!

718!
Mora
Gość
« Odpowiedz #142 : Grudzień 17, 2008, 01:57:02 »

w taki sposĂłb mnie nie zniszczycie naiwni ludzie!!!

Po co te nerwy?
Nie mam zamiaru ciĂŞ niszczyĂŚ chodzi mi tylko o prawdĂŞ i tyle. Jak zostanĂŞ wyÂśmiany to wtedy potwierdzÂą siĂŞ moje przypuszczenia iÂż PCh to instytucja bajko pisarzy nabijajÂąca kasĂŞ na naiwnych ludziach. Tyle.

Pozdro
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #143 : Grudzień 17, 2008, 02:04:02 »

Smutny  Nie pozostawiasz mi wyboru... Cytat z PW od Ciebie:

"myÂślĂŞ, Âże za ostro napisaÂłaÂś trochĂŞ do A.W. i byÂło by miÂło, gdybyÂś jakoÂś sytuacja zÂłagodziÂła bo teraz to A.W. nie wie co o mnie myÂśleĂŚ a zna moje nastawienie do projektu od dawna - i jest odwrotne niÂż napisaÂłaÂś przecieÂż..."

Kap³anie, jeœli rzeczywiœcie jest odwrotnie ni¿ napisa³am, je¿eli Ty sam doceniasz wysi³ek, jaki twierdzisz, ¿e w³o¿y³eœ w prace nad tym projektem, jeœli czujesz siê za niego odpowiedzialny i chcesz, aby zyska³ wiêcej sympatyków, to po prostu przestaù o to tak walczyÌ. To nie jest uczciwa walka tak samo jak nie jest uczciwym krytykowanie czegoœ, czego siê nie zna i nie rozumie. Ja nie twierdzê, ¿e jestem za, przeciw, w œrodku czy obok. Nie wiem nawet jak to powinno dzia³aÌ! Jedyne, co wiem to, jak NIE POWINNO dzia³aÌ. A tego jestem pewna, bo znam ju¿ to z autopsji. Twoje zachowanie naprawdê nie jest korzystne dla projektu nawet jeœli idee, jakimi on siê przedstawia s¹ szlachetne. Nie doœÌ, ¿e w przeciwnikach prowokujesz jeszcze wiêksz¹ niechêÌ i agresjê, to na dodatek osoby nastawione neutralnie b¹dŸ te, co dopiero pozyskuj¹ wiedzê, z góry bêd¹ patrzeÌ na projekt nieprzychylnie. Ta walka nie s³u¿y NIKOMU! A ju¿ na pewno nie projektowi. Dlatego proszê Ciê, abyœ po prostu spasowa³. To nie ma sensu.
SympatiĂŞ budzi siĂŞ czynami, a nie sÂłowem, bo ono jest tylko nie zrealizowanÂą jeszcze myÂślÂą.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #144 : Grudzień 17, 2008, 02:08:12 »

Mora zarz¹d w³aœnie zosta³ uprzedzony o tym, ¿e bêd¹ wysy³ane jakieœ kolejne listy - opisa³em dok³adnie ca³¹ sytuacjê, jak pisa³em próbuj szczêœcia ale wiem, ¿e "potwierdzi" siê to w twoim mniemaniu, ma³o mnie obchodzi czy to sie potwierdzi tobie bo nikomu nie jesteœ potrzebny i nikogo nie interesujesz wiêc nic to nie zmieni - tylko ty bêdziesz pewny i nic wiêcej!

rozpocz¹³em starania o stanowisko admina tutaj - nie daliœcie mi wyboru swoim postêpowaniem wobec mnie! nie wiem jak siê dogadam z obecnym adminem, widzê, ze ci¹gle go nie ma a to bardzo Ÿle, nie takie jest zadanie admina - od wielu lat zajmuje siê administracj¹ i wiem dobrze na czym to polega...

to forum potrzebuje zmiany i kliku uzytkownikĂłw mniej i taka jest prawda niestety...

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 02:11:55 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
BoGu$
Gość
« Odpowiedz #145 : Grudzień 17, 2008, 02:10:12 »

MĂłwi siĂŞ Âże winni siĂŞ tÂłumaczÂą. Ty tÂłumaczysz siĂŞ nawet gdy nikt o nic ciĂŞ nie oskarÂża, lub gdy niema takiej potrzeby. CiÂągle coÂś wyjaÂśniasz, ciÂągle coÂś prostujesz, ciÂągle siĂŞ bronisz.... po co? Wybacz ale emanuje od Ciebie pycha. Stale prĂłbujesz zaznaczyĂŚ swojÂą pozycjĂŞ w projekcie, i strasznie boisz siĂŞ Âże jÂą utracisz bÂądÂź Âże ktoÂś cie oczerni naraÂżajÂąc na szwank  twojÂą reputacjĂŞ (do ktĂłrej wiĂŞkszoœÌ jest doœÌ sceptycznie nastawiona) PamiĂŞtaj Âże sama reputacja to nie wszystko... Potrzebny jest jeszcze szacunek na ktĂłry trzeba sobie zasÂłuÂżyĂŚ a Ty pĂłki co robisz wszystko by jak najbardziej zniechĂŞciĂŚ do siebie ludzi (moÂże nieÂświadomie)

Co do NaiwnoÂści... Naiwny jesteÂś ty "myÂślÂąc Âże wiĂŞcej coÂś znaczysz". Wszyscy sÂą rĂłwni.....
Nikt nikogo nie ma zamiaru tu "niszczyÌ" a jeœli ju¿ to wydaje siê ¿e sam d¹¿ysz do autodestrukcji.
Mora
Gość
« Odpowiedz #146 : Grudzień 17, 2008, 02:21:16 »

Tak masz racjĂŞ to forum potrzebuje o kilku uÂżytkownikĂłw mniej... WÂłaÂśnie wysÂłaÂłem maila do PCh na twĂłj temat. MyÂślĂŞ Âże dostanĂŞ rzeczowÂą odpowiedÂź ktĂłrÂą oczywiÂście tutaj zamieszczĂŞ.

Pozdro
Mora

EDIT: To ¿e nie ma admina nie znaczy ¿e on tutaj nie zagl¹da, wiesz ludzie maj¹ pracê, szko³ê, w³asne ¿ycie a nie tak jak ty siedzenie przed kompem wiecznoœÌ... mo¿e potrzebny ci jest spacer poœród drzew?

PS: ProsiÂłbym takÂże aby Moderator nie usuwaÂł Âżadnego posta z tego tematu do czasu aÂż nie otrzymam odpowiedzi od zarzÂądu PCh.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 02:25:26 wysłane przez Mora » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #147 : Grudzień 17, 2008, 02:31:13 »

jesteÂś Âśmieszny - bĂŞdzie tak jak z janneth, po co Ci to byÂło?

có¿, dlatego podj±³em decyzjê, wywo³ali¶cie wojnê teraz, nie bêdê ju¿ nikogo wyzywaæ - bêdê DZIA£AÆ - mam swoje doj¶cia, zobaczymy jak to siê skonczy...

P.S. ja pracujĂŞ przy komputerze, jestem informatykiem i to jest moja praca wÂłaÂśnie a w wolnej chwili piszĂŞ na forum, mam duÂżo wolnego czasu!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 02:33:40 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #148 : Grudzień 17, 2008, 02:42:59 »

jesteÂś Âśmieszny - bĂŞdzie tak jak z janneth

Co dok³adnie masz na myœli mówi¹c, ¿e bêdzie tak jak w moim przypadku? Jak wg Twoich informacji zareagowa³ na moj¹ wiadomoœÌ p.Wójcikiewicz? Pomijam oczywiœcie ju¿ Twoje obawy o w³asny wizerunek i dalsz¹ wspó³pracê.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
krzysiek0000
Gość
« Odpowiedz #149 : Grudzień 17, 2008, 02:47:40 »

1 Gdybym mówi³ jêzykami ludzi i anio³ów,
a miÂłoÂści bym nie miaÂł,
staÂłbym siĂŞ jak miedÂź brzĂŞczÂąca
albo cymbaÂł brzmiÂący.
2 Gdybym teÂż miaÂł dar prorokowania
i znaÂł wszystkie tajemnice,
i posiadaÂł wszelkÂą wiedzĂŞ,
i wszelkÂą [moÂżliwÂą] wiarĂŞ, tak iÂżbym gĂłry przenosiÂł.
a miÂłoÂści bym nie miaÂł,
byÂłbym niczym.
3 I gdybym rozda³ na ja³mu¿nê ca³¹ majêtnoœÌ moj¹,
a ciaÂło wystawiÂł na spalenie,
lecz miÂłoÂści bym nie miaÂł,
nic bym nie zyskaÂł.
4 Mi³oœÌ cierpliwa jest,
Âłaskawa jest.
Mi³oœÌ nie zazdroœci,
nie szuka poklasku,
nie unosi siĂŞ pychÂą;
5 nie dopuszcza siĂŞ bezwstydu,
nie szuka swego,
nie unosi siĂŞ gniewem,
nie pamiĂŞta zÂłego;
6 nie cieszy siĂŞ z niesprawiedliwoÂści,
lecz wspó³weseli siê z prawd¹.
7 Wszystko znosi,
wszystkiemu wierzy,
we wszystkim pokÂłada nadziejĂŞ,
wszystko przetrzyma.
8 Mi³oœÌ nigdy nie ustaje,
[nie jest] jak proroctwa, ktĂłre siĂŞ skoĂączÂą,
albo jak dar jĂŞzykĂłw, ktĂłry zniknie,
lub jak wiedza, ktĂłrej zabraknie.
9 Po czĂŞÂści bowiem tylko poznajemy,
po czĂŞÂści prorokujemy.
10 Gdy zaÂś przyjdzie to, co jest doskonaÂłe,
zniknie to, co jest tylko czĂŞÂściowe.
11 Gdy byÂłem dzieckiem,
mĂłwiÂłem jak dziecko,
czuÂłem jak dziecko,
myÂślaÂłem jak dziecko.
Kiedy zaÂś staÂłem siĂŞ mĂŞÂżem,
wyzbyÂłem siĂŞ tego, co dzieciĂŞce.
12 Teraz widzimy jakby w zwierciadle, niejasno;
wtedy zaÂś [zobaczymy] twarzÂą w twarz:
Teraz poznajĂŞ po czĂŞÂści,
wtedy zaÂś poznam tak, jak i zostaÂłem poznany.
13 Tak wiêc trwaj¹ wiara, nadzieja, mi³oœÌ - te trzy:
z nich zaœ najwiêksza jest mi³oœÌ.

A ja tylko tyle chciaÂłbym daĂŚ od siebie do tej dyskusji na caÂłym forum PCH
z pozdrowieniami dla wszystkich

"ÂŚwietlistymi istotami jesteÂśmy, nie tÂą surowÂą materiÂą."
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: