Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 19:36:33

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pytania do Kap³ana 718  (Przeczytany 83584 razy)
0 u¿ytkowników i 8 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #125 : Grudzieñ 17, 2008, 01:10:43 »

Nie no rozbawi³e¶ mnie i to bardzo tym postem. Du¿y u¶miech

Nie masz immunitetu na tym forum! jeste¶ dok³adnie takim samym u¿ytkownikiem jak JA. Powiedz mi proszê kto jeszcze twierdzi ¿e to forum jest anty PCH? podaj mi nicki tych u¿ytkowników. Wiesz jak ty zostaniesz adminem to, to forum skre¶lê z listy odwiedzanych stron. A chaos i bajzel to robisz ty! Jak zajdzie potrzeba zbiorê wszystkie twoje genialne wypowiedzi i wy¶lê do zarz±du PCH ciekawe jaka bêdzie ich mina po przeczytaniu tego. Du¿y u¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #126 : Grudzieñ 17, 2008, 01:12:57 »

Zapytam jeszcze raz, bo nie otrzyma³em odpowiedzi,
Kap³anie 718 - co lub kto, zmusza Ciê do nakrêcania emocji, do tworzenia destrukcji, pomijaj±c merytoryczne cele tego forum.
To pytanie ma nakierowaæ Ciê na odpowiednie tory, destrukcja któr± tworzysz jest czym¶ spowodowana, sam musisz dociec co to jest i do czego prowadzi...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #127 : Grudzieñ 17, 2008, 01:17:01 »

wysy³aj - janneth to zrobi³a, spytaj j± co otrzyma³a w li¶cie a potem co mi napisano o zawracaniu "g³owy" pierdo³ami - nie muszê podawaæ tutaj nicka u¿ytkownika ja piszê o szefie Projektu Cheops i prezesie fundacji! uwa¿a, ¿e to co niektórzy tutaj wypisuj± to... szkoda gadaæ.. w³a¶nie o to mi chodzi, ¿eby nie którzy to forum omijali z daleka, twoja reakcja potwierdzi³a, ¿e dobrze my¶lê, nie potrzeba tutaj tyle sceptyków, prawie samych sceptyków, wiem, ¿e s± ludzie popieraj±cy PCH ale jest ich mo¿e 10...

zapewniam Ciê, ¿e nie jestem tak± sam± osob± na forum jak ty!

przed chwil± zosta³em nazwany "osob± zwi±zan± z Projektem Cheops" co by³o ca³kiem mi³e U¶miech

718!
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #128 : Grudzieñ 17, 2008, 01:18:49 »

Zapytam jeszcze raz, bo nie otrzyma³em odpowiedzi,
Kap³anie 718 - co lub kto, zmusza Ciê do nakrêcania emocji, do tworzenia destrukcji, pomijaj±c merytoryczne cele tego forum.
To pytanie ma nakierowaæ Ciê na odpowiednie tory, destrukcja któr± tworzysz jest czym¶ spowodowana, sam musisz dociec co to jest i do czego prowadzi...

prosze bardzo - wasza ci±g³a negacja wszystkiego co zwi±zane z PCH, krytykowania ka¿dej mojej wypowiedzi (patrz arteq!), obrzucanie ca³ego projektu b³otem! wymieniaæ dalej?! my¶lê, ¿e to starczy!

718!
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Grudzieñ 17, 2008, 01:25:00 »

wysy³aj - janneth to zrobi³a, spytaj j± co otrzyma³a w li¶cie a potem co mi napisano o zawracaniu "g³owy" pierdo³ami - nie muszê podawaæ tutaj nicka u¿ytkownika ja piszê o szefie Projektu Cheops i prezesie fundacji! uwa¿a, ¿e to co niektórzy tutaj wypisuj± to... szkoda gadaæ.. w³a¶nie o to mi chodzi, ¿eby nie którzy to forum omijali z daleka, twoja reakcja potwierdzi³a, ¿e dobrze my¶lê, nie potrzeba tutaj tyle sceptyków, prawie samych sceptyków, wiem, ¿e s± ludzie popieraj±cy PCH ale jest ich mo¿e 10...

zapewniam Ciê, ¿e nie jestem tak± sam± osob± na forum jak ty!

przed chwil± zosta³em nazwany "osob± zwi±zan± z Projektem Cheops" co by³o ca³kiem mi³e U¶miech

718!
Nie wiem co janneth dosta³a w wiadomo¶ci ale je¿eli prezes fundacji ma takie same zdanie jak ty w co w±tpiê to czarno widzê przysz³o¶æ PCH.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Grudzieñ 17, 2008, 01:27:56 »

Odpowiedzia³e¶ ¿e denerwuje Ciê negacja i krytyka, a ja siê pytam sk±d w Tobie takie emocje i dlaczego w innych budzisz negatywne emocje. Problem krytyki w tej czy innej kwestii jest nie istotny, istotne s± Twoje reakcje, które zani¿aj± wibracyjnie ca³e to forum. Ci±gniesz wszystkich w do³y, wiêc pytam czy zdajesz sobie sprawê, kto lub co tob± manipuluje?

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #131 : Grudzieñ 17, 2008, 01:30:25 »

janneth dosta³a odpowied¼ a ja pro¶bê o wyja¶nienie czemu ludzie nie maj± co robiæ tylko wypisuj± takie co¶ - widaæ my¶li trze¿wo skoro tez uwa¿a, ¿e na forum nie którzy bzdury wypisuj±, w tym siê zgadzamy i w tym, ¿e forum posz³o trochê nie w t± stronê - nie chciano tutaj tyle negacji i anty u¿ytkowników, którzy nie dyskutuj± o PROJEKCIE CHEOPS ale obrzucaj± go b³otem a to nie dyskusja lecz zwyk³a nie uzasadniona krytyka tylko!

718!
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Grudzieñ 17, 2008, 01:33:58 »

Odpowiedzia³e¶ ¿e denerwuje Ciê negacja i krytyka, a ja siê pytam sk±d w Tobie takie emocje i dlaczego w innych budzisz negatywne emocje. Problem krytyki w tej czy innej kwestii jest nie istotny, istotne s± Twoje reakcje, które zani¿aj± wibracyjnie ca³e to forum. Ci±gniesz wszystkich w do³y, wiêc pytam czy zdajesz sobie sprawê, kto lub co tob± manipuluje?

nie bêdê kln±æ wiêc napiszê, ¿e gadasz g³upoty delikatnie mówi±c - co chwilê kto¶ siê zg³asza do mnie na PW po has³a do moich artyku³ów, odk±d wprowadzi³em zmiany w dostêpie do tego otrzyma³em oko³o 50 pró¶b o has³a - co ¶wiadczy o du¿ym zainteresowaniu a nie s± to osoby, które sa aktywne na forum a takie, które tylko obserwuj± i s± od tego wszystkiego z dala - a to jest ciekawe ca³kiem, a to co pisz± mi to pozostawie dla siebie...

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 01:34:54 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #133 : Grudzieñ 17, 2008, 01:36:07 »

A emocje dalej nakrecasz w sobie...
Widocznie nie wiesz co robisz, mo¿e kiedy¶ siê dowiesz...

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #134 : Grudzieñ 17, 2008, 01:38:26 »

janneth dosta³a odpowied¼ a ja pro¶bê o wyja¶nienie czemu ludzie nie maj± co robiæ tylko wypisuj± takie co¶ - widaæ my¶li trze¿wo skoro tez uwa¿a, ¿e na forum nie którzy bzdury wypisuj±, w tym siê zgadzamy i w tym, ¿e forum posz³o trochê nie w t± stronê - nie chciano tutaj tyle negacji i anty u¿ytkowników, którzy nie dyskutuj± o PROJEKCIE CHEOPS ale obrzucaj± go b³otem a to nie dyskusja lecz zwyk³a nie uzasadniona krytyka tylko!

718!

Jaka nie uzasadniona krytyka.
Czy je¿eli ja mówiê ¿e wiarygodno¶æ ca³ego PCh jest mocno naci±gana choæby dlatego ¿e nie ¿adnego naukowego dowodu na istnienie pana E... czy tam S... jest nie uzasadnion± krytyk±? Jest milion nie doci±gn±æ, nie domówieñ i my ludzie staramy siê to tutaj wyja¶niæ fakt to ¿e jest tutaj tak du¿a krytyka ¶wiadczy tylko o tym ¿e nie którzy ludzie wol± pierw mieæ jaki¶ konkretny dowód ni¿ po³ykaæ wszystko co im siê rzuci. ¦lê¿a = nie wypa³, Egipt = Na razie kopi± ale co z tego bêdzie zobaczymy. Ju¿ mnie mêczy ta rozmowa z tob± na tak niskim poziomie. Poczekam do jutra i chêtnie zobaczê co admini na to. My¶lê ¿e to jest odpowiedni moment abym poprosi³ o BANA dla CIEBIE! Mi³ej nocy ¿yczê oraz s³odkich snów U¶miech

Mora U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 01:38:44 wys³ane przez Mora » Zapisane
BoGu$
Go¶æ
« Odpowiedz #135 : Grudzieñ 17, 2008, 01:39:51 »

Kolego dla mnie mo¿esz byæ nawet Jurek Owsiak, co nie zmienia faktu  ¿e nikt cie tu czci³ nie bêdzie. Wywy¿szasz siê ponad wszystkich, uwa¿asz siê za cz³owieka elity, a jeste¶ niemi³y i siê awanturujesz, teraz chcesz wprowadzaæ jakie¶ swoje apodyktyczne rz±dy twierdz±c ¿e w tym celu postarasz siê o posadê Admina. Na Forum jest porz±dek i obecny Admin oraz moderatorzy doskonale siê spisuj±.  Tematy które nie dotycz± Projektu lecz zahaczaj± o tematy ezoteryczne s± na swoim miejscu (Hydepark,Paranauki itp.) Dziwi mnie ¿e nie widzisz absurdu w stwierdzaniu ¿e: "jest za du¿o negacji na forum". Forum istnieje po to by wymieniaæ opinie, istnieje dla ludzi którzy INTERESUJ¡ SIE PROJEKTEM CHEOPS ale to NIE ZNACZY ¯Ê MUSZ¡ W NIEGO BEZKRYTYCZNIE WIERZYÆ. Ludzie neguj±, rozwa¿aj± ale jednocze¶nie chc± wiedzieæ co sie dalej z tym dzieje i maj± do tego ¶wiête prawo. Ty z kolei chcia³by¶ by forum s³u¿y³o do szerzenia jakiej¶ propagandy wychwalaj±cej projekt, jednocze¶nie bez mo¿liwo¶ci krytykowania.  Je¶li jeste¶ taki wa¿ny i m±dry to powiniene¶ ¶wieciæ autorytetem i powag± a nie toczyæ jakie¶ przyg³upawe bitwy s³owne.
Przyznam szczerze ¿e nie zg³êbi³em siê w temat o co, jak i dlaczego sie wyk³ócasz ze wszystkimi ale jak dla mnie sam fakt ¿e wszyscy ju¿ na ciebie narzekaj± i ¿e ci±gle toczysz jakie¶ nie do koñca zrozumia³e boje ¶wiadczy chyba o tym ¿e nie jeste¶ zbyt powa¿ny. Ka¿da rozwa¿na osoba po prostu idzie dalej, a ty rozdrapujesz jakie¶ rany i awantury i z tego co widzê wszystko podwa¿asz, samemu chc±c byæ ¼ród³em wszelkiej wiedzy.
Mimo wszystko oczekuje  odrobiny rozs±dku i pohamowania i mam nadzieje ¿e przestaniecie siê gry¼æ o byle co...
Pozdrawiam....
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 14:06:10 wys³ane przez BoGu$ » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Grudzieñ 17, 2008, 01:43:50 »

pro¶, próbuj szczê¶cia - ¿a³osne s± twoje gro¼by, tak jak septerry!

ok, jak kto¶ mnie wyrzuci jako u¿ytkownika wrócê jako admin - bo tutaj moje podej¶cie jest podobne do tego u "samej góry", wiêc jestem dobr± osob± ¿eby zrobiæ porz±dek tutaj, skoro grozi mi siê banami a inni sobie z forum nie radz±!

lol!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 01:45:42 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #137 : Grudzieñ 17, 2008, 01:43:59 »

Mora, temat znajdziesz tutaj - Projekt CHEOPS > Inne o projekcie > bo tu chodzi o Prawdê!

Kap³anie, zapomnia³e¶ dodaæ, ¿e mia³e¶ te¿ problemy w zwi±zku z tym, ¿e napisa³am do p.Wójcikiewicza. Co oznacza, ¿e jednak nie do koñca spodoba³o mu siê moje i innych postrzeganie na forum Twojej osoby.
Z perspektywy czasu zaczynam dostrzegaæ, ¿e Twoja chwilowa poprawa mia³a jedynie na celu sk³onienie mnie, abym za³agodzi³a ca³± t± sytuacjê. Wszak poprosi³e¶ mnie, abym napisa³a ponownie do p.Wójciekiewicza, bo ba³e¶ siê, ¿e nici bêd± z dalszej wspó³pracy. Wcze¶niej o tym nie mówi³am, bo uwa¿a³am, ¿e nie jest to istotn± informacj± dla ogó³u forum. Jednak¿e Twoje dzisiejsze postêpowanie zmusza mnie do tego, nie mówisz ca³ej prawdy, zatajasz niewygodne fakty. Mo¿e jednak nie jeste¶ tak pewien swojej przysz³o¶ci zwi±zanej z projektem? Pomog³am Ci wówczas za³agodziæ sprawê tylko ze wzglêdu na czas, jaki deklarujesz spêdzi³e¶ na pracy zwi±zanej z projektem i po¶wiêcenie, jakie by³o przy tym niezbêdne. Nie chcia³am, ¿eby takie warto¶ci okaza³y siê bezwarto¶ciowe, dlatego powiedzia³am nawet, ¿e jest mi w zwi±zku z problemami, jakie spowodowa³ mój odzew - przykro. Mia³am równie¿ na uwadze to, ¿e poprzez stawianie teorii sam siê rozwijasz, a w tym równie¿ nie wolno przeszkadzaæ. Dzi¶ mam wra¿enie, ¿e zosta³am wykorzystana i zmanipulowana, Twoim celem by³a poprawa w³asnego wizerunku przed p.Wójcikiewiczem, broni± za¶ manipulacja. Gdyby¶ wtedy nie pisa³ do mnie PW, w których obiecujesz, ¿e siê zmienisz, i nie powiedzia³, ¿e przeprosi³e¶ Arteq, nie napisa³abym tego maila - zdajesz sobie z pewno¶ci± z tego sprawê.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Grudzieñ 17, 2008, 01:48:19 »

Hehe dziêki Janneth.

Naprawdê jak to wszystko czytam to my¶lê ¿e pan KAP£AN to wielki oszust, manipulant, oszukiwaæ, awanturnik itd.

Kap³anie skoro jeste¶ tak pewny siebie licz siê z tym ¿e napiszê do zarz±du PCh w twojej sprawie bo naprawdê mam do¶æ tego co ty tutaj wyprawiasz.

Pozdro
Mora
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #139 : Grudzieñ 17, 2008, 01:51:03 »

nie mia³em ¯ADNYCH problemów z tym, dosta³em tylko maila z pytaniem czemu ludziom siê nudzi i wypisuj± takie co¶? nie by³o do mnie pretensji bo GÓRZE nie podoba siê to jak sie tutaj ¼le mówi o Projekcie Cheops - mi siê to te¿ nie podoba i to bardzo! i nie wykorzysta³em Ciê janneth w ¿aden sposób - to by³o szczere i tak to traktuj! chcia³em, ¿eby¶ to wyja¶ni³a bo Twój mail by³ rozumiany jako moje o¶wiadczenie, ¿e jeste, NUMEROLOGIEM W PROJEKCIE CHEOPS co jest bzdur± jak s³usznie zauwa¿ono i prosi³em Ciê o wyja¶nienie tego i pisa³em na PW!

718!
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Grudzieñ 17, 2008, 01:53:15 »

Kap³an 718 martwi siê o projekt, a powinien martwiæ siê o siebie, bo jak zmieni siê ca³kiem wibracja Ziemi, to takie indywidua spal± siê pierwsze Du¿y u¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #141 : Grudzieñ 17, 2008, 01:54:23 »

Hehe dziêki Janneth.

Naprawdê jak to wszystko czytam to my¶lê ¿e pan KAP£AN to wielki oszust, manipulant, oszukiwaæ, awanturnik itd.

Kap³anie skoro jeste¶ tak pewny siebie licz siê z tym ¿e napiszê do zarz±du PCh w twojej sprawie bo naprawdê mam do¶æ tego co ty tutaj wyprawiasz.

Pozdro
Mora

spytaj wiêc janneth jaki by³ rezultat napisania przez ni± listu? chcia³em zacytowaæ to co dosta³em po mailu janneth ale my¶lê, ¿e tre¶æ nie nadaje siê na forum bo za du¿o cenzurowania by by³o - licz siê z tym, ¿e zostaniesz wy¶miany, w taki sposób mnie nie zniszczycie naiwni ludzie!!!

718!
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Grudzieñ 17, 2008, 01:57:02 »

w taki sposób mnie nie zniszczycie naiwni ludzie!!!

Po co te nerwy?
Nie mam zamiaru ciê niszczyæ chodzi mi tylko o prawdê i tyle. Jak zostanê wy¶miany to wtedy potwierdz± siê moje przypuszczenia i¿ PCh to instytucja bajko pisarzy nabijaj±ca kasê na naiwnych ludziach. Tyle.

Pozdro
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #143 : Grudzieñ 17, 2008, 02:04:02 »

Smutny  Nie pozostawiasz mi wyboru... Cytat z PW od Ciebie:

"my¶lê, ¿e za ostro napisa³a¶ trochê do A.W. i by³o by mi³o, gdyby¶ jako¶ sytuacja z³agodzi³a bo teraz to A.W. nie wie co o mnie my¶leæ a zna moje nastawienie do projektu od dawna - i jest odwrotne ni¿ napisa³a¶ przecie¿..."

Kap³anie, je¶li rzeczywi¶cie jest odwrotnie ni¿ napisa³am, je¿eli Ty sam doceniasz wysi³ek, jaki twierdzisz, ¿e w³o¿y³e¶ w prace nad tym projektem, je¶li czujesz siê za niego odpowiedzialny i chcesz, aby zyska³ wiêcej sympatyków, to po prostu przestañ o to tak walczyæ. To nie jest uczciwa walka tak samo jak nie jest uczciwym krytykowanie czego¶, czego siê nie zna i nie rozumie. Ja nie twierdzê, ¿e jestem za, przeciw, w ¶rodku czy obok. Nie wiem nawet jak to powinno dzia³aæ! Jedyne, co wiem to, jak NIE POWINNO dzia³aæ. A tego jestem pewna, bo znam ju¿ to z autopsji. Twoje zachowanie naprawdê nie jest korzystne dla projektu nawet je¶li idee, jakimi on siê przedstawia s± szlachetne. Nie do¶æ, ¿e w przeciwnikach prowokujesz jeszcze wiêksz± niechêæ i agresjê, to na dodatek osoby nastawione neutralnie b±d¼ te, co dopiero pozyskuj± wiedzê, z góry bêd± patrzeæ na projekt nieprzychylnie. Ta walka nie s³u¿y NIKOMU! A ju¿ na pewno nie projektowi. Dlatego proszê Ciê, aby¶ po prostu spasowa³. To nie ma sensu.
Sympatiê budzi siê czynami, a nie s³owem, bo ono jest tylko nie zrealizowan± jeszcze my¶l±.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #144 : Grudzieñ 17, 2008, 02:08:12 »

Mora zarz±d w³a¶nie zosta³ uprzedzony o tym, ¿e bêd± wysy³ane jakie¶ kolejne listy - opisa³em dok³adnie ca³± sytuacjê, jak pisa³em próbuj szczê¶cia ale wiem, ¿e "potwierdzi" siê to w twoim mniemaniu, ma³o mnie obchodzi czy to sie potwierdzi tobie bo nikomu nie jeste¶ potrzebny i nikogo nie interesujesz wiêc nic to nie zmieni - tylko ty bêdziesz pewny i nic wiêcej!

rozpocz±³em starania o stanowisko admina tutaj - nie dali¶cie mi wyboru swoim postêpowaniem wobec mnie! nie wiem jak siê dogadam z obecnym adminem, widzê, ze ci±gle go nie ma a to bardzo ¼le, nie takie jest zadanie admina - od wielu lat zajmuje siê administracj± i wiem dobrze na czym to polega...

to forum potrzebuje zmiany i kliku uzytkowników mniej i taka jest prawda niestety...

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 02:11:55 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
BoGu$
Go¶æ
« Odpowiedz #145 : Grudzieñ 17, 2008, 02:10:12 »

Mówi siê ¿e winni siê t³umacz±. Ty t³umaczysz siê nawet gdy nikt o nic ciê nie oskar¿a, lub gdy niema takiej potrzeby. Ci±gle co¶ wyja¶niasz, ci±gle co¶ prostujesz, ci±gle siê bronisz.... po co? Wybacz ale emanuje od Ciebie pycha. Stale próbujesz zaznaczyæ swoj± pozycjê w projekcie, i strasznie boisz siê ¿e j± utracisz b±d¼ ¿e kto¶ cie oczerni nara¿aj±c na szwank  twoj± reputacjê (do której wiêkszo¶æ jest do¶æ sceptycznie nastawiona) Pamiêtaj ¿e sama reputacja to nie wszystko... Potrzebny jest jeszcze szacunek na który trzeba sobie zas³u¿yæ a Ty póki co robisz wszystko by jak najbardziej zniechêciæ do siebie ludzi (mo¿e nie¶wiadomie)

Co do Naiwno¶ci... Naiwny jeste¶ ty "my¶l±c ¿e wiêcej co¶ znaczysz". Wszyscy s± równi.....
Nikt nikogo nie ma zamiaru tu "niszczyæ" a je¶li ju¿ to wydaje siê ¿e sam d±¿ysz do autodestrukcji.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #146 : Grudzieñ 17, 2008, 02:21:16 »

Tak masz racjê to forum potrzebuje o kilku u¿ytkowników mniej... W³a¶nie wys³a³em maila do PCh na twój temat. My¶lê ¿e dostanê rzeczow± odpowied¼ któr± oczywi¶cie tutaj zamieszczê.

Pozdro
Mora

EDIT: To ¿e nie ma admina nie znaczy ¿e on tutaj nie zagl±da, wiesz ludzie maj± pracê, szko³ê, w³asne ¿ycie a nie tak jak ty siedzenie przed kompem wieczno¶æ... mo¿e potrzebny ci jest spacer po¶ród drzew?

PS: Prosi³bym tak¿e aby Moderator nie usuwa³ ¿adnego posta z tego tematu do czasu a¿ nie otrzymam odpowiedzi od zarz±du PCh.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 02:25:26 wys³ane przez Mora » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #147 : Grudzieñ 17, 2008, 02:31:13 »

jeste¶ ¶mieszny - bêdzie tak jak z janneth, po co Ci to by³o?

có¿, dlatego podj±³em decyzjê, wywo³ali¶cie wojnê teraz, nie bêdê ju¿ nikogo wyzywaæ - bêdê DZIA£AÆ - mam swoje doj¶cia, zobaczymy jak to siê skonczy...

P.S. ja pracujê przy komputerze, jestem informatykiem i to jest moja praca w³a¶nie a w wolnej chwili piszê na forum, mam du¿o wolnego czasu!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 17, 2008, 02:33:40 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #148 : Grudzieñ 17, 2008, 02:42:59 »

jeste¶ ¶mieszny - bêdzie tak jak z janneth

Co dok³adnie masz na my¶li mówi±c, ¿e bêdzie tak jak w moim przypadku? Jak wg Twoich informacji zareagowa³ na moj± wiadomo¶æ p.Wójcikiewicz? Pomijam oczywi¶cie ju¿ Twoje obawy o w³asny wizerunek i dalsz± wspó³pracê.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
krzysiek0000
Go¶æ
« Odpowiedz #149 : Grudzieñ 17, 2008, 02:47:40 »

1 Gdybym mówi³ jêzykami ludzi i anio³ów,
a mi³o¶ci bym nie mia³,
sta³bym siê jak mied¼ brzêcz±ca
albo cymba³ brzmi±cy.
2 Gdybym te¿ mia³ dar prorokowania
i zna³ wszystkie tajemnice,
i posiada³ wszelk± wiedzê,
i wszelk± [mo¿liw±] wiarê, tak i¿bym góry przenosi³.
a mi³o¶ci bym nie mia³,
by³bym niczym.
3 I gdybym rozda³ na ja³mu¿nê ca³± majêtno¶æ moj±,
a cia³o wystawi³ na spalenie,
lecz mi³o¶ci bym nie mia³,
nic bym nie zyska³.
4 Mi³o¶æ cierpliwa jest,
³askawa jest.
Mi³o¶æ nie zazdro¶ci,
nie szuka poklasku,
nie unosi siê pych±;
5 nie dopuszcza siê bezwstydu,
nie szuka swego,
nie unosi siê gniewem,
nie pamiêta z³ego;
6 nie cieszy siê z niesprawiedliwo¶ci,
lecz wspó³weseli siê z prawd±.
7 Wszystko znosi,
wszystkiemu wierzy,
we wszystkim pok³ada nadziejê,
wszystko przetrzyma.
8 Mi³o¶æ nigdy nie ustaje,
[nie jest] jak proroctwa, które siê skoñcz±,
albo jak dar jêzyków, który zniknie,
lub jak wiedza, której zabraknie.
9 Po czê¶ci bowiem tylko poznajemy,
po czê¶ci prorokujemy.
10 Gdy za¶ przyjdzie to, co jest doskona³e,
zniknie to, co jest tylko czê¶ciowe.
11 Gdy by³em dzieckiem,
mówi³em jak dziecko,
czu³em jak dziecko,
my¶la³em jak dziecko.
Kiedy za¶ sta³em siê mê¿em,
wyzby³em siê tego, co dzieciêce.
12 Teraz widzimy jakby w zwierciadle, niejasno;
wtedy za¶ [zobaczymy] twarz± w twarz:
Teraz poznajê po czê¶ci,
wtedy za¶ poznam tak, jak i zosta³em poznany.
13 Tak wiêc trwaj± wiara, nadzieja, mi³o¶æ - te trzy:
z nich za¶ najwiêksza jest mi³o¶æ.

A ja tylko tyle chcia³bym daæ od siebie do tej dyskusji na ca³ym forum PCH
z pozdrowieniami dla wszystkich

"¦wietlistymi istotami jeste¶my, nie t± surow± materi±."
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: