Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:33:14

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: ATAKI ENERGETYCZNE....  (Przeczytany 58949 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Pa¼dziernik 09, 2012, 15:28:33 »

blu
Wracaj±c do ataków. Nie wszyscy sobie zdaj± sprawê, ¿e atak niezmiernie rzadko daje natychmiastowy skutek np. nieodratowanego zawa³u. Najczê¶ciej jest to proces, czasami do¶æ d³ugi.
No toæ o tym mówiê Du¿y u¶miech
Wreszcie  Du¿y u¶miech
Tak jak leczenie czy to zio³ami czy to energiami w wiêkszo¶ci wypadków nie daje natychmiastowych efektów taki i te tzw ataki energetyczne.
Szmer
A wracaj±c do tematu, Kiaro czy mog³aby¶ za³atwiæ dla mnie jaki¶ atak energetyczny?
Ano w takim przypadku to ju¿ nie rêce opadaj± tylko wszystko co mo¿e opa¶æ.
Z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem jak to rzek³ poeta :,,Niewiedza nie usprawiedliwia dzia³añ nie przemy¶lanych"
Nawet w tanich amerykañskich filmach wampira trzeba zaprosiæ do domu.
Nie jestem jakim¶ doradc± ale czasem warto siê zastanowiæ co siê klepie
Szmer
mo¿e jednak czego¶ siê dowiem w tym temacie
Powodzonka w lekturze Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2012, 15:30:59 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Pa¼dziernik 09, 2012, 17:15:41 »

Ano w takim przypadku to ju¿ nie rêce opadaj± tylko wszystko co mo¿e opa¶æ.
Z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem jak to rzek³ poeta :,,Niewiedza nie usprawiedliwia dzia³añ nie przemy¶lanych"
Nawet w tanich amerykañskich filmach wampira trzeba zaprosiæ do domu.
Nie jestem jakim¶ doradc± ale czasem warto siê zastanowiæ co siê klepie

To mo¿e pozostañ w tym filmie :>

A tymczasem... ka¿dy tutaj litanie wypisuje a ja przecie¿ mam takie proste pytanie - jak doprowadziæ do ataku jaki¶ zewnêtrznych energii? Tak kroczek po kroczku bym prosi³. ¯eby taki têpak jak ja móg³ wszystko zrozumieæ Mrugniêcie
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #102 : Pa¼dziernik 09, 2012, 17:23:29 »

Szmer nie wiem co inni maj± na my¶li,-
ale nie igraj z ogniem, bo "s± na tym ¶wiecie rzeczy o których siê fizjologom nie ¶ni³o"  Mrugniêcie

pozdro
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2012, 17:23:45 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #103 : Pa¼dziernik 09, 2012, 17:47:15 »

Cytat: Kiara
w³a¶nie ten symbol zadzia³a³ doskonale,nie ma demonów które by³y by silniejsze.
Kolejna bzdura. My¶lisz, ¿e demony uciekaj± w pop³ochu bo strzelisz jakiego¶ grafa? To, ¿e ewentualnie podzia³a³o w pewnych przypadkach nie oznacza ¿e jest to wspania³e antidotum na ka¿d± sytuacjê. Podzia³a³o, bo... pozwolono aby podzia³a³o, to tak jak sprezentowanie kolejnej dzia³ki narkomanowi wy³±cznie po to aby wci±gn±³ praktycznie nieodwracalnie. Niestety Twoja pycha i zarozumia³o¶æ Ci to ca³kowicie przes³ania. Jeste¶ marionetk± która dosta³a nieco ¶wiecide³ek i z³udne poczucie niezale¿no¶ci tylk owy³±cznie po to aby ³atwiej dawa³o poci±gaæ siê za jej sznurki i dzia³a³a jak wabik, lep. Jeste¶ narzêdziem, przedmiotem w ich rêkach, a nie podmiotem.

Cytat: Kiara
A arteq? Robi co potrafi , a ¿e tyle tylko potrafi to kilka lat jego pobytu na forum niczym siê nie ró¿ni, same zaczepki i prowokacje awantur, usi³owania poró¿nienia i o¶mieszenia ludzi , to mówi samo za siebie. S± to rownie¿ ataki energetyczne na tak± miarê.
Nie wiem dlaczego uwa¿asz zadawanie konkretnych pytañ jako zaczepki, nie wiem dlaczego uwa¿asz odmienne zdanie za jaki¶ atak, zw³aszcza energetyczny... Kogo to niby chcia³em/chcê poró¿niæ? O¶mieszam? Fakt, niekiedy stosujê ironiê i aluzjê aby uwypukliæ pewne manipulacje, k³amstwa i oszustwa. "Zapomnia³a¶" jedynie dodaæ, ¿e po czasie okazuje siê, ¿e moje obiekcje by³y s³uszne - tak¿e te odno¶nie Toich "proroctw".

Jak rowniez taka, ze perel przed wieprze tez nie. Po co wspominac o wiedzy, na ktora tumult jeszcze nie jest gotowy. Pytania artqa sa infantylne. Pokaz znak, ktory obezwladni sily nieczyste i temu podobne. Mysle, ze jakby ktos zainteresowal sie tym zagadnieniem, to znalazlby sam odpowiedz.
Moje pytanie s± infantylne? Ok, mog± byæ - s± najczê¶ciej dziecinnie proste i przejrzyste. Tylko, dlaczego wobec tego sprawiaj± tak du¿e trudno¶ci i niechêæ w¶ród tych do których s± kierowane? Dlaczego zamiast udzieliæ odpowiedzi na nie (i to osoby które okre¶laj± siê mianem pomocnych nauczycieli) zostaj± wy¶miewane i rozmywane?

Nie, nie chcê aby ktokolwiek prezentowa³ na forum jakiekolwiek "cudowne" znaki, wytrychy i "pomoce", ba - apelujê aby tego nie robiæ. Zada³em ca³kiem inne pytanie - nie jak wygl±da znak, lecz co on oznacza i sk±d bierze siê jego "moc"? Kto/co to powoduje? i tutaj - jak przewidzia³em - unik i próba stworzenia wra¿enia, ¿e odpowiedzi udzielono...To tyle.

kwik, kwik, kwik...
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Pa¼dziernik 09, 2012, 18:29:23 »

arteq
Nie, nie chcê aby ktokolwiek prezentowa³ na forum jakiekolwiek "cudowne" znaki, wytrychy i "pomoce", ba - apelujê aby tego nie robiæ. Zada³em ca³kiem inne pytanie - nie jak wygl±da znak, lecz co on oznacza i sk±d bierze siê jego "moc"? Kto/co to powoduje? i tutaj - jak przewidzia³em - unik i próba stworzenia wra¿enia, ¿e odpowiedzi udzielono...To tyle.
Szacowny dla ka¿dego co innego Du¿y u¶miech
Zobacz jeden by zadzia³aæ tworzy sobie np wahade³ko inny ró¿d¿kê, jeszcze inny jeszcze co¶ innego U¶miech
Czy to zadzia³a w rêkach innego np takie wahade³ko U¶miech
Nie je¿eli zapytasz jakiego¶ specjalistê to powie Ci, ¿e takie np wahade³ko jest indywidualne dla ka¿dego.
Oczywi¶cie moim skromnym zdaniem by³o takie ma³e myk gdzie¶ oko³o 10 - 15 lat temu.
Ano ka¿d± taka podpórkê mo¿na by³o hm, ¿e tak siê wyra¿ê przebiæ.
Tak najpro¶ciej to na to same pytanie wahade³ko mog³o daæ dwie ro¿ne odpowiedzi U¶miech
Wiêc by tak szczerym byæ wystarczy³a my¶l.
Tak wiêc ,,moc"  znaku znaczy³a tyle ile energii ,,zainwestowa³" w niego jego twórca U¶miech
Jak wcze¶niej powiedzia³em ludzie tzw mistrzowie by chroniæ swoj± wiedzê przed innym kierowali uwagê innych na np znak - symbol Du¿y u¶miech
Wiêc ludkowie skupiali swoj± my¶l (czytaj inwestowali swoj± energie) na symbolu za¶ jego twórca inwestowa³ t± kumulacje na swoje potrzeby najczê¶ciej by podkre¶liæ swój presti¿, przekonac ludków do swojej wyj±tkowo¶ci, mocy czy te¿ nad mocy Du¿y u¶miech
Kurcze arteq no resztê chyba sobie dopowiesz  Du¿y u¶miech
Szmer

To mo¿e pozostañ w tym filmie :>

A tymczasem... ka¿dy tutaj litanie wypisuje a ja przecie¿ mam takie proste pytanie - jak doprowadziæ do ataku jaki¶ zewnêtrznych energii? Tak kroczek po kroczku bym prosi³. ¯eby taki têpak jak ja móg³ wszystko zrozumieæ
To ja bym poprosi³ o zasadno¶æ tej pro¶by
to pa Du¿y u¶miech

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #105 : Pa¼dziernik 09, 2012, 19:57:16 »

arteq

Moje pytanie s± infantylne? Ok, mog± byæ - s± najczê¶ciej dziecinnie proste i przejrzyste. Tylko, dlaczego wobec tego sprawiaj± tak du¿e trudno¶ci i niechêæ w¶ród tych do których s± kierowane? Dlaczego zamiast udzieliæ odpowiedzi na nie (i to osoby które okre¶laj± siê mianem pomocnych nauczycieli) zostaj± wy¶miewane i rozmywane?

Zadnych trudnosci nie sprawiaja. Ty sam tak myslisz. Sprobuj wykasowac sie z tego "community" a pokazesz, ze masz prawdziwe jaja.
I co?
Nagle - przyszedl malucki:) krasnoludek i zapytal, czemu JA, czemu Ja, musze usunac sie w cien, bo akurat tak interesujaca walka leci na "ekranie". a TY maklucki zuczku myslisz, ze skad bierze sie material na te filmy, ktore ze slubna ogladasz codzien na EKRANIE,

HEJ!°°

quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Pa¼dziernik 09, 2012, 20:22:07 »

to wsztstko jest wg wiary..U¶miech tak jak z tarotem ktos sobie wywrozy ze umrze i jak mocno  wierzy w te karty (ktore sa jakims tam archetypami..) to mozliwe ze np noga mu sie posliznie na ulicy..a jak ktos nie wierzy i ma czyste serce, to napewno nie powinien sobie zawracac tym glowy , bo jezeli zdarzaja sie taki przypadki to zawsze w kregach wyznawcow - tak jak i np egzrocyzmy, opetania itd..
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Pa¼dziernik 09, 2012, 20:22:21 »

Nie rozumiem o czym do mnie teraz piszesz. Jakie community? Jakie krasnoludki? Jaki zuczku?
yyyy... wszystko na pewno ok?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Pa¼dziernik 09, 2012, 20:25:12 »

Ejjjj Lady... ja mam niesamowite poczucie humoru , jestem niezmiernie radosna , trzeba mnie poznaæ lepiej.
Tu na forum panuje specyficzna atmosfera , moja rola jest równie¿ ciutkê inna od wszystkich. Wiem co robiê, mówiê i jaki ma to cel, a ¿e nie mogê teraz jeszcze wszystkiego powiedzie, tworz± siê nieraz ro¿ne niezgrabno¶ci i wrzenie i¿ jestem wszystko wiedz±ca. Ale nie jestem, chêtnie wys³uchujê innych , bardzo lubiê poznawaæ i analizowaæ logicznie wszystko.

Poniewa¿ mia³am dwa bardzo nieprzyjemne do¶wiadczenia z poznanymi forumowiczami teraz  jestem niezwykle ostro¿na, co nie znaczy zamkniêta na ludzi. Ca³y czas poznajê nowych ludzi , wprost uwielbiam gadaæ i ¶miaæ siê.
Tu jednak muszê reprezentowaæ konkret, zdecydowanie i uczciwie staæ przy mojej wiedzy.
Jest jeszcze jedno co¶.... szybko¶æ przep³ywu informacji, ja pos³ugujê siê blokami my¶lowymi i kodami symbolicznymi, to bardzo szybki sposób komunikacji. Wiêkszo¶æ ludzi musi poznawaæ temat inaczej , nie rozumie tych skrótów, dla mnie to zbyt powolne, mêczy mnie to , wiêc muszê opuszczaæ dyskusjê i czekaæ gdzie¶ z boku a¿ analiza  dojdzie do konkretu.
Mam inny rytm my¶li , inn± szybko¶æ analizy tym siê ró¿nimy. Jednak nie chcia³a bym z tego powodu  kolejnych prztyczek i¿ siê wynoszê czym¶.... nie, zwyczajnie jestem trochê inna.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2012, 22:34:51 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Pa¼dziernik 09, 2012, 20:42:32 »

hej Kiara cyt
, ja pos³ugujê siê blokami my¶lowymi i kodami symbolicznymi, to bardzo szybki sposób komunikacji. Wiêkszo¶æ ludzi musi poznawaæ temat inaczej , nie rozumie tych skro tow, dla mnie to zbyt powolne, mêczy mnie to , wiêc muszê opuszczaæ dyskusjê i czekaæ gdzie¶ boku a¿ analiza  dojdzie do konkretu.

U¶miech
 Witaj w swiecie sw. geometrii.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2012, 20:43:05 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Pa¼dziernik 09, 2012, 22:38:24 »

Geometria to ju¿ kolejny juz przetworzony sposób  przekazu , wolniejszy etap , oparty na analizie my¶lowej , szybszym jest jeszcze przekaz  wi±zki energetycznej . On opiera siê nie na szybko¶ci my¶li , a na szybko¶ci uczucia, to najszybszy sposób.

Przekazy geometryczne zwi±zane s± z mózgiem, jego energi±,  przekazy uczuciowych  wi±zek energetycznych ( zawieraj± ca³± wiedzê w innym zapisie) zwi±zane s± z sercem , jego energi±.
Jak wiesz energia pracy serca ma o wiele wiêksz± moc , a co za tym idzie i prêdko¶æ ni¿ mózg.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2012, 09:47:31 wys³ane przez Kiara » Zapisane
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #111 : Pa¼dziernik 10, 2012, 07:44:51 »

Chyba o czym¶ takim wspomina³ Monroe (albo Moen) w swoich ksi±¿kach, opisywa³ spotkania w czasie OOBE, w których otrzymywa³ pewn± "paczkê energetyczn±" (trwa³o to u³amek chwili), i potem móg³ j± "rozpakowaæ" i wyci±gn±æ z niej mnóstwo wiedzy, czasem trwa³o to nawet 2 tygodnie, a i tak nie wyczerpywa³ wszystkich mo¿liwo¶ci. Mówi³ te¿, ¿e TAM w taki sposób siê mo¿na porozumiewaæ, i ¿e jest bardzo efektywne.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Pa¼dziernik 10, 2012, 09:45:41 »

Chyba o czym¶ takim wspomina³ Monroe (albo Moen) w swoich ksi±¿kach, opisywa³ spotkania w czasie OOBE, w których otrzymywa³ pewn± "paczkê energetyczn±" (trwa³o to u³amek chwili), i potem móg³ j± "rozpakowaæ" i wyci±gn±æ z niej mnóstwo wiedzy, czasem trwa³o to nawet 2 tygodnie, a i tak nie wyczerpywa³ wszystkich mo¿liwo¶ci. Mówi³ te¿, ¿e TAM w taki sposób siê mo¿na porozumiewaæ, i ¿e jest bardzo efektywne.

Dla mnie to wygl±da jak bardzo szybkie strza³y ze ¶wietlnych iskier w ka¿dej jest wiedza ca³kowita na jaki¶ temat, w momencie otworzenia , który jest dos³ownie chwileczk± wiem wszystko i dziwiê siê jak to mo¿liwe, nie dam rady tego zapamiêtaæ...? ale to ju¿ jest moj± wiedz±. To siê dzieje natychmiast.

Nastêpnie konfrontujê siê z jakim¶ tematem w realu i na podstawie wiedzy któr± ju¿ posiadam wiem co jest a, co nie jest w nim prawd±, wiem wszystko na ten temat.
Tacy ludzie maj± uruchomione czytniki wzorcowe, "przyk³adasz do tematu" i widaæ co gdzie i jak jest prawid³owo , a co nie. Taka analiza s³owna , zdanie po zdaniu, my¶l po my¶li z wieloma wariantami filozoficznych wariacji... jest zbyt powolna i naprawdê mecz±ca.

Mniej wiêcej tak to dzia³a.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2012, 10:44:06 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Pa¼dziernik 10, 2012, 10:37:59 »

Kiara - pisalam juz o takim rodzaju postrzegania. Mysle, ze na pewnym etapie jest norma. Nikomu nie wytlumaczysz, ani nie przekonasz. Oddalamy sie od siebie (pewne zbiory)
To sa tzw. nozyce ekonomiczno-spoleczne.
Jedni pozostana na etapie<.

kwik, kwik, kwik...

a inni pojda schodami do samego nieba Mrugniêcie
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Pa¼dziernik 10, 2012, 11:23:43 »

Cytat: Fair Lady
a inni pojda schodami do samego nieba   

Ju¿ raz próbowano zbudowaæ wie¿ê ze schodami do nieba.
I co?
Upadek by³ bolesny, do dzi¶ ty³ki bol±.
Oby historia nie powtórzy³a siê. Bogowie bywaj± z³o¶liwi.
I zazdro¶ni.  Du¿y u¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Pa¼dziernik 10, 2012, 11:32:17 »

Czasem trzeba upasc, aby poczuc grunt pod stopami i odbic sie od tego:)
Jednak pomimo mozliwosci stluczenia sobie pupy, zaryzykuje opcje przeciwna do tej:

kwik, kwik, kwik...

A co do Bogow... to tak jak w zyciu trzeba im placic haracz (ochrone za opieke). Wtedy nie beda tak zlosliwi i zazdrosni Z politowaniem
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Pa¼dziernik 10, 2012, 11:39:36 »

Cytat: Fair Lady

A co do Bogow... to tak jak w zyciu trzeba im placic haracz (ochrone za opieke). Wtedy nie beda tak zlosliwi i zazdrosni   

I to siê nazywa konformizm.

Dziêkujê, ale haraczu dobrowolnie p³aciæ nie zamierzam.  U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Pa¼dziernik 10, 2012, 11:45:37 »

ptaku tzn. nigdzie nie jestes ubezpieczona?? Szok

Bogowie sa niesamowicie "ludzcy", gdy chodzi o dary. Najlepiej lubia te energetyczne pozywienie "lusz".
W Japonii sa kapliczki kamienne, do ktorych wklada sie jedzenie dla Bogow°°, w krk daje sie na tace (tudziez koperte zawsze na budowe kosciola), gdzie indziej scwanili sie i pobieraja podatki juz przy wyplacie.

Najlepszym organem boskim na ziemi jest Urzad Skarbowy.

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Pa¼dziernik 10, 2012, 11:57:31 »

Za wymuszenia odpowiedzialno¶æ spadnie na wymuszaj±cego.
Ja czyniê u¿ytek z wolnej woli. I wszelkim wymuszeniom mówiê NIE!

Wierzê, ¿e kiedy¶ przyjdzie z³odziejom zwróciæ wszystkie d³ugi.
O ile jest wy¿sza SPRAWIEDLIWO¦Æ.
A wierzê, ¿e jest, skoro w cz³owieku znajduje ona odzwierciedlenie.
Czyli istnieje wzorzec sprawiedliwo¶ci. Zatem i prawo z jej u¿yciem.  U¶miech

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #119 : Pa¼dziernik 10, 2012, 12:06:03 »

Nie ma sprawiedliwosci, sa wyroki.

Gdy przyjrzec sie historii ludzkosci, to od zarania cwaniakom zyje sie lepiej, uczciwy pachol ma za to "czyste sumienie" i obietnice zycia wiecznego - amen.
Materia rzadzi Szatan to jego domena.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Pa¼dziernik 10, 2012, 12:11:11 »

Dlatego pisa³am o wy¿szej SPRAWIEDLIWO¦CI. Tej w duchu.
Na Ziemi te¿ siê ona przejawia, chocia¿ jest zag³uszana przez prawa d¿ungli.
Ale do czasu.

Pielêgnujmy kwiaty.  U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Pa¼dziernik 10, 2012, 13:13:53 »

Gdy przyjrzec sie historii ludzkosci, to od zarania cwaniakom zyje sie lepiej, uczciwy pachol ma za to "czyste sumienie" i obietnice zycia wiecznego - amen.
No nie wiem czy tak do koñca cwaniakom ¿yje siê lepiej. Oni od tego dobrobytu umieraj± . Na prawdê umieraj± w duchowej nêdzy i z ca³kiem fizycznym bólem, którego nic nie jest w stanie ukoiæ. Dobrobyt zostaje i nawet tego nie s± w stanie donik±d zabraæ.
Materia rzadzi Szatan to jego domena. 
EGO - Pan Gold. To jest jego ¶wiat. Odmieñ to co rz±dzi Tob± , a odmieni siê wszystko.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Pa¼dziernik 10, 2012, 16:44:54 »

east
EGO - Pan Gold. To jest jego ¶wiat. Odmieñ to co rz±dzi Tob± , a odmieni siê wszystko.
Mo¿e podpowiesz braciak na co mam zamieniæ piwko by chêæ ci±g³ego spo¿ywania tego zacnego trunku przesta³a rz±dziæ moim cia³em Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Pa¼dziernik 10, 2012, 19:13:58 »

Braciaku, nie musisz niczego zmieniaæ , bo na cokolwiek zmienisz to mo¿e byæ ,¿e bêdzie gorzej Du¿y u¶miech
Po prostu ¿yj i obserwuj to ,co rzekomo rz±dzi, a jak co¶ to potraktuj biorezonansem i po krzyku Mrugniêcie
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Pa¼dziernik 11, 2012, 16:51:19 »

Kiedy nie mogê potraktowaæ biorezonansem bo staram siê zmieniaæ lub zamieniaæ Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: