Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 13:26:55

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: ATAKI ENERGETYCZNE....  (Przeczytany 61386 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #50 : Październik 01, 2012, 23:26:39 »

Hakerstwo tez istnieje ale po co on ma do ciebie pisaÌ? To nie o to chodzi, bardziej o iloœÌ ni¿ o jednostki no chyba ¿e..... ale nie s¹dzê ¿ebyœ dla nich stanowi³ szczególne zagro¿enie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #51 : Październik 01, 2012, 23:32:08 »

no to iloscia manipuluja media..UÂśmiech coz z tego punktu widzenia najlepiej zachowac indywidualnosc UÂśmiech i osiagnac pustke..no bo jezeli nie to co?UÂśmiech - chyba ze wiara w dualizm, zbawiciela itd

jest taka piosenka "bylem w rio, bylem w bajo "..UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2012, 23:36:32 wysłane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #52 : Październik 02, 2012, 00:59:46 »

KaÂżdy musi sam poznaĂŚ okolicznoÂści i wypracowaĂŚ swĂłj system obronny, tak to dziaÂła. MoÂżesz sobie wierzyĂŚ iÂż siĂŞ nie przewrĂłcisz , ale jak ktoÂś niespodziewanie podstawi ci nogĂŞ lub przygotuje z zaskoczenia puÂłapkĂŞ to bĂŞcniesz i juÂż.
Wszystko ma swoje dobre i zÂłe strony bo zawsze jest to nauka , a ze czasami trwa dÂłuÂżej? No czo kaÂżdy ma swĂłj indywidualny rytm.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #53 : Październik 02, 2012, 15:24:10 »

barneyos
W³aœnie "testujê" nowy system, który opiszê dok³adnie, gdy bêdê mia³ wiêcej swoich doœwiadczeù. Na razie napomknê, ¿e pierwsze efekty s¹ obiecuj¹ce. Dodam równie¿, ¿e dzia³a inaczej, ni¿ wiêkszoœÌ znanych systemów, poniewa¿ nie zajmuje siê usuwaniem choroby z organizmu, ale usuwa prawdziwe przyczyny, uzdrowienie jest "jedynie" efektem ubocznym.
Dodam tylko do tego co raczy³eœ wielce szacowny napisaÌ, ¿e wiêkszoœÌ z tych dzia³aù na energiach które nie s¹ hm ...,,pajacowaniem" polega na usuniêciu przyczyny.
Efekt jest taki jak hm wyjecie opiÂłka z oka no bĂłl jakiÂś czas pozostaje ale czuje siĂŞ, Âże jest w porzÂądku.
Czy do uzdrowienia potrzebna jest wiara?
OsobiÂście uwaÂżam, Âże przede wszystkim decyzja.
IdÂąc do bioenergoterapeuty podejmuje decyzjĂŞ, Âże mam mieĂŚ sprawne ciaÂło fizyczne, taka decyzja podjĂŞta przez czÂłowieka sprawia, Âże ,,otwiera siĂŞ"  ... tak najproÂściej nastawianie krĂŞgosÂłupa moÂżna o wiele Âłatwiej i skuteczniej wykonaĂŚ jak pacjent ma ciaÂło rozluÂźnione niÂż jak ma spiĂŞte.
WiĂŞc takie tzw ,,otwarcie" powoduje, Âże uruchamia siĂŞ w czÂłowieku ,,sÂłuchanie" i wtedy ,,sÂłyszy" co sam za poÂśrednictwem bioenergoterapeuty do siebie mĂłwi co sobie zaleca ...
PoniewaÂż samemu sobie wypada zaufaĂŚ wiĂŞc ufajÂąc sam sobie czÂłowiek uzdrawia swoje ciaÂło bo np lubi je tak jak szacowna ptak swoje DuÂży uÂśmiech
Nic mi nie wiadomo o natychmiastowym uleczaniu koœci u drugiego cz³owieka u siebie tak na w³asne oczy widzia³em film jak jakiœ jogin odci¹³ sobie jêzyk i po chwili ten jêzyk mu siê zrós³ Du¿y uœmiech
Có¿ ze swoim ciaÂłem moÂżna bo có¿ jak CzÂłowiek ma kontakt ze swoim wnĂŞtrzem to hm nie ma wiĂŞkszych problemĂłw zdrowotnych  DuÂży uÂśmiech
OczywiÂście sÂą tacy co wierzÂą Chichot
Có¿ dla ka¿dego co innego jeden wie drugi wierzy Du¿y uœmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

PS

Wielce szacowny barneyos rozumiem, ¿e zd¹¿ysz opisaÌ metod¹ nad któr¹ pracujesz, obiecuje siê odwdziêczyÌ tym samym Uœmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #54 : Październik 02, 2012, 15:41:10 »

Cytat: PrzebiÂśnieg
PoniewaÂż samemu sobie wypada zaufaĂŚ wiĂŞc ufajÂąc sam sobie czÂłowiek uzdrawia swoje ciaÂło bo np lubi je tak jak szacowna ptak swoje   

A niby dlaczego miaÂłabym nie lubiĂŚ swojego ciaÂła?  Chichot PrzecieÂż sÂłuÂży mi dobrze oraz jest ok.
Mam koleÂżankĂŞ, ktĂłra lubi swĂłj stary samochĂłd, czule do niego przemawia, nawet gÂłaszcze po kierownicy,
by tylko odpaliÂł. I skutkuje!   DuÂży uÂśmiech ZaÂś o ciaÂło zupeÂłnie nie dba i ono szwankuje, nawet bardzo.

Wniosek? Wszystko trzeba dopieszczaĂŚ…  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2012, 15:46:32 wysłane przez ptak » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #55 : Październik 02, 2012, 15:53:52 »

ptak
Wniosek? Wszystko trzeba dopieszczaĂŚ…  MrugniĂŞcie
Fajny wniosek szacowna DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #56 : Październik 02, 2012, 17:41:01 »

...
Wielce szacowny barneyos rozumiem, ¿e zd¹¿ysz opisaÌ metod¹ nad któr¹ pracujesz, obiecuje siê odwdziêczyÌ tym samym Uœmiech

No kuna wiedzia³em, ¿e Twoje no¿yce odezw¹ siê pierwsze (co ja jakiœ jasnowidz jezdem ?). Oczywiœcie, ¿e opiszê, ale chcê jeszcze popracowaÌ z miesi¹c nad sob¹, coby byÌ pewnym efektów. W³aœnie, jak dla mnie, du¿¹ zalet¹ metody jest jej prostota i brak tajemnic, leveli do zaliczania i op³acania mistrzów. A jak coœ proste, to trudno zepsuÌ i przy tym dostêpne dla wszystkich, bo ka¿dy to zrozumie. Ale wiêcej niebawem.

Ale czego obawiasz siê z tym zd¹¿eniem (a nawet zdan¿aniem), ¿e niby tak siê uleczê, ¿e siê rozpuszczê w 4D ? No to najwy¿ej telepatycznie odpowiem ! I git !

===================

DwĂłch kolegĂłw na przystanku:

- kurcze, ja na ten 5:40 to nigdy nie zdanÂżam !
- Nie zd¹¿am !
- no widzisz, ty teÂż nie zdanÂżasz !

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #57 : Październik 02, 2012, 17:48:15 »

Ale czego obawiasz siê z tym zd¹¿eniem (a nawet zdan¿aniem), ¿e niby tak siê uleczê, ¿e siê rozpuszczê w 4D ? No to najwy¿ej telepatycznie odpowiem ! I git
Ano tak wÂłaÂśnie DuÂży uÂśmiech
Tak naprawdĂŞ chodziÂło mi, Âże moÂże w listopadzie pojadĂŞ sobie trochĂŞ za granicÂą popracowaĂŚ bo mnie znajomy namawia. UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

PS
Jak jesteœ jasnowidzem to zapewne znasz ta opowieœÌ jak to goœciu idzie do jasnowidza i puka w jego drzwi a jasnowidz na to: ,,kto tam?" Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2012, 17:50:19 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #58 : Październik 07, 2012, 10:13:21 »

PrzeniosÂłam tu fragment postu songo bo wyjÂątkowo dobrze uzupeÂłnia temat.

"Gdy odchodzi kÂłamstwo – zgodnie z „prawem pró¿ni” – po kÂłamstwie przychodzi prawda.

A prawda nas wyswobodzi - Michael Elrahim Amira

«Fala MaÂłpy» wypÂływa z „pĂŞpka” ÂŚwiĂŞtego Kalendarza MajĂłw, z siĂłdmej mistycznej kolumny symbolizujÂącej krĂŞgosÂłup i UmysÂł Matki Ziemi. Jest to trzecia fala w Niebieskim Zamku Transformacji, ktĂłrej przypada trudna rola – konfrontacja z magiÂą: czarnÂą i bia³¹. Magia nie ma nic wspĂłlnego z okultyzmem, lecz opiera siĂŞ na prawach kosmologii. Kosmologia ujmuje m.in. biofizykĂŞ, astrofizykĂŞ, psychoneurologiĂŞ, ma bezpoÂśredni zwiÂązek z polem elektromagnetycznym i pasmami czĂŞstotliwoÂści fal mĂłzgowych. (WiĂŞcej nt. w „Nikt nam nie odda przyszÂłoÂści”)
 Czarna magia to wibracja strachu, biaÂła magia to wibracja miÂłoÂści. Strach paraliÂżuje ruchy, otwiera na sztuczki obcych ego, przyciÂąga pesymizm, ustawicznÂą negacjĂŞ, czarnowidztwo. MiÂłoœÌ pozwala pÂłyn¹Ì ÂŚwiatÂłu i Uniwersalnej Energii, otwiera na prowadzenie Ducha, inspiracjĂŞ z wyÂższych poziomĂłw, wnosi radoœÌ, lekkoœÌ, optymizm, harmoniĂŞ. W Âżyciu codziennym czarna magia przejawia siĂŞ np. w dziaÂłaniu na podÂświadomoœÌ, manipulacji, pomĂłwieniu, intrygach, zastraszeniu, biaÂła magia – w postrzeganiu zmysÂłem Duszy, uzdrawiajÂącej mocy ÂŚwiatÂła MiÂłoÂści i Uniwersalnej Energii ÂŻyciowej.

Ten, kto systematycznie pracuje z Kalendarzem Tzolkin, Âśledzi energiĂŞ kinu dnia, na bie¿¹co dostaje pomoc i ochronĂŞ. Osobisty rezonans lub dysonans z energiÂą jest nieomylnÂą diagnozÂą osobistÂą. Dobre samopoczucie lub niepokĂłj, harmonia wewnĂŞtrzna lub dyskomfort, wyczuwanie czegoÂś w powietrzu – sÂą informacjÂą life, co dzieje siĂŞ w naszym polu. Nie oznacza to zaraz ataku energetycznego – jak wielu prĂłbuje to tÂłumaczyĂŚ, lecz najczĂŞÂściej nieprzepracowane emocje i traumy oraz sztuczki wÂłasnego ego. Jednak ich bagatelizowanie z czasem otwiera nas na magiĂŞ negatywnych myÂśli i programĂłw z zewnÂątrz.

MagiĂŞ manipulacji, wdrukowywania sztucznych programĂłw do podÂświadomoÂści, dziaÂłaĂą na poziomie podprogowym nieÂłatwo jest zdemaskowaĂŚ. Ataku energetycznego nikt siĂŞ zazwyczaj nie spodziewa, dlatego trudno go zarejestrowaĂŚ na przyrzÂądach. Dla specjalisty w tej dziedzinie byÂłoby to technicznie moÂżliwe, gdyby znaÂł dokÂładnÂą godzinĂŞ ataku na klienta. Bez namacalnych dowodĂłw, nie moÂżna wskazaĂŚ sprawcy. W przeciwnym razie moÂżna zostaĂŚ oskarÂżonym o naruszenie dobrego imienia „maga” – z reguÂły szanowanego obywatela, albo teÂż zostaĂŚ okrzykniĂŞtym osobÂą niezrĂłwnowaÂżonÂą psychicznie. To jest najwiĂŞkszy problem XXI wieku, o ktĂłrym pisali G. Fosar i F. Bludorf w ksi¹¿ce „Nikt nam nie odda przyszÂłoÂści”. Nie pozostaje nam nic innego jak edukacja, ochrona przez uÂświadomienie.

Tematyce atakĂłw energetycznych, klÂątw, urokĂłw, jak rĂłwnieÂż omamĂłw i b³êdnej autosugestii poÂświĂŞcimy grudniowe spotkanie klubowe. ProblematykĂŞ przybliÂży nam osoba, ktĂłra od kilkunastu lat skutecznie pomaga ludziom tym dotkniĂŞtym.

PrzestrzeĂą zbiorowa

W «Fali MaÂłpy» powinniÂśmy byĂŚ czujni, ale jednoczeÂśnie nie wolno nam popadaĂŚ w przesadĂŞ. Naszym zadaniem jest ÂżyĂŚ wÂśrĂłd ludzi, doÂświadczaĂŚ peÂłni Âżycia, a nie izolowaĂŚ siĂŞ od Âświata, zamykaĂŚ w mentalno-emocjonalnych „schronach”. Przesada zawsze wypÂływa z podÂświadomego lĂŞku, a lĂŞk – nawet perfekcyjnie tÂłumiony – otwiera nas na magiĂŞ myÂśli, intencji i dziaÂłaĂą ciemnych „magĂłw”. DziÂś piĂŞkne sÂłowa nie ÂświadczÂą o czystoÂści intencji. Nie kaÂżdy, kto mĂłwi o miÂłoÂści, ma w sercu miÂłoœÌ. DziÂś liczÂą siĂŞ myÂśli, cel, dobro ogó³u. Dzisiejsi ciemni „magowie” nie muszÂą byĂŚ szamanami, sÂą to zwykle osoby, z ktĂłrymi stykamy siĂŞ na co dzieĂą, np. w rodzinie czy miejscu pracy. Magami jesteÂśmy wszyscy – kaÂżdy czÂłowiek, jak dÂługo potrafi samodzielnie myÂśleĂŚ. A jakiego koloru? – Na to pytanie niech kaÂżdy sam odpowie. Magia Chuen jako mÂądroœÌ ÂświatÂła lub mÂądroœÌ cienia bĂŞdzie coraz silniej odzwierciedlaĂŚ siĂŞ w zarĂłwno przestrzeni indywidualnej, jak i publicznej oraz we wszystkich sferach – od ezoterycznej przez spoÂłeczno-religijnÂą i finansowo-politycznÂą po ogĂłlnoÂświatowÂą.

Psychotechnologia

PoniÂżej fragment z ksi¹¿ki „Nikt nam nie odda przyszÂłoÂści”:

Za pomoc¹ psychotechnologii, przy u¿yciu odpowiednich czêstotliwoœci lub nieodczuwalnych (podprogowych) impulsów mo¿na wnikn¹Ì w najg³êbsze warstwy ludzkiej podœwiadomoœci. Mo¿e to s³u¿yÌ kilku celom: dotarciu do najintymniejszych zakamarków ludzkiej osobowoœci albo wrêcz z³amaniu wolnej woli danego cz³owieka, manipulowaniu jego postrzeganiem i instalowaniu w nim trwa³ych zmian zachowania. Wszystko to funkcjonuje doskonale tylko wtedy, gdy cz³owiek nie ma pojêcia, co siê z nim dzieje (sic!)... Technologia kreuje now¹ osobowoœÌ tak, aby odpowiada³a spo³ecznie uznanym normom.

Naukowcy z Instytutu BadaĂą Psychotechnologicznych w Moskwie nazwali to zsynchronizowanÂą psychoekologiÂą, psychosondaÂżem, psychokorektÂą, w praktyce okreÂśla siĂŞ to kontrolÂą ÂświadomoÂści lub kontrolÂą umysÂłu (mind control).

Czy teraz rozumiecie, czemu sÂłu¿¹ np. spoty reklamowe, sondaÂże, zbieranie danych wraÂżliwych, cenzura? Albo: Dlaczego mimo g³êbokiego kryzysu wszyscy posÂłowie otrzymali tablety, a teraz czekajÂą na telewizory w najnowoczeÂśniejszej technologii?

Czas przeÂłamaĂŚ tabu

Czas zacz¹Ì nazywaĂŚ rzeczy po imieniu, bez wzglĂŞdu na komentarze z zewnÂątrz. Nie bĂŞdÂą one przychylne, bo temat jest wyjÂątkowo niechciany. PrzykÂładem ataku energetycznego w formie dziaÂłania na podÂświadomoœÌ w skali zbiorowej, ktĂłry dokonuje siĂŞ za poÂśrednictwem mediĂłw, jest permanentne podwaÂżanie (oÂśmieszanie) wszelkich inicjatyw pozarzÂądowych i straszenie „zÂłym KaczyĂąskim”. Podobnie byÂło z pokojowym marszem „ObudÂź siĂŞ Polsko”. Tym razem trenerzy straszenia siĂŞ przeliczyli, na nic zdaÂła siĂŞ negatywna propaganda. W marszu wziĂŞÂło udziaÂł blisko 200 tysiĂŞcy osĂłb z ró¿nych regionĂłw Polski i Âśrodowisk spoÂłecznych i zawodowych – wczeÂśniej tylko Jan PaweÂł II przyciÂągaÂł takie tÂłumy. W caÂłej Europie ludzie zaczynajÂą siĂŞ budziĂŚ, majÂą juÂż doœÌ propagandy, straszenia kryzysem, bezczynnoÂści nieudolnych rzÂądĂłw. Marsz „ObudÂź siĂŞ Polsko” poprzedziÂły powaÂżne zamieszki spoÂłeczne w Grecji i Hiszpanii.
 NiezaleÂżnie czy komuÂś siĂŞ podoba, czy nie, kolejny raz powtarzam „zÂły KaczyĂąski”, „zÂły Duda”, „Âźli zwiÂązkowcy” sÂą niezbĂŞdnymi katalizatorami w procesie budzenia i przemian. Nie chodzi tu o jakiekolwiek poparcie personalne, lecz o wsparcie dla idei i ducha odnowy. Wszystko dzieje siĂŞ we wÂłaÂściwym czasie i miejscu – mamy «Rok Wichru», a tzolkinowski «Cauac» to szansa odnowy, przeÂłamania stagnacji.

PrzestrzeĂą ezoteryczna

W tym miejscu jeszcze raz odwoÂłam siĂŞ do Siedmiu PieczĂŞci MajĂłw. Stopniowe udraÂżnianie tych siedmiu czĂŞstotliwoÂści zdynamizowaÂło ruchy ezoteryczne, podró¿e w wymiary astralne, wzmogÂło dociekliwoœÌ ludzi, postawiÂło pod znakiem zapytania ideologie, dogmaty religijne, sekty, paraorganizacje. DziÂś na ich miejscu wyrosÂły ró¿norodne mutanty, szkoÂły, instytuty, akademie rozwoju. Na szczĂŞÂście w Polsce sÂą to przypadki jednostkowe, na Zachodzie jest ich znacznie wiĂŞcej.

W dniach z kinami siĂłdmej kolumny Tzolkin blask UmysÂłu Matki Ziemi, zsynchronizowany z UmysÂłem Solarnym, oÂślepia StronĂŞ CiemnoÂści. CiemnoœÌ musi dziaÂłaĂŚ oddolnie. Mobilizuje siÂły i prĂłbuje udawaĂŚ ÂŚwiatÂło, by zyskaĂŚ zaufanie, zdobyĂŚ ÂżyciodajnÂą energiĂŞ i przetrwaĂŚ. Dlatego w ciÂągu 13 dni «Fali MaÂłpy» byÂłoby bezpieczniej wy³¹czyĂŚ siĂŞ z udziaÂłu w medytacjach wyznaczonych na konkretnÂą godzinĂŞ. Nad kaÂżdÂą medytacjÂą grupowÂą powinien czuwaĂŚ doÂświadczony i odpowiedzialny „lider”. W masowych medytacjach nie ma takiej osoby. Nie widomo, jak, gdzie i przez kogo kanalizowana jest energia. ....."

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #59 : Październik 07, 2012, 14:18:51 »

Dodam tylko do tego co napisa³a szacowna Kiara, ¿e skupianie myœli na sobie przez wykorzystanie kodów wspó³czucia, litoœci, mi³oœci .... to te¿ jest bardzo zreszt¹ sprytny rodzaj no je¿eli nie ataku energetycznego to energetycznego paso¿ytnictwa Cool
to pa DuÂży uÂśmiech
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #60 : Październik 07, 2012, 20:09:24 »

no ok to na czym opieraja sie te ataki? kto moze atakowac niespodziewanie?UÂśmiech i do czego np wykorzystuje sie pentagram?UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #61 : Październik 07, 2012, 20:46:27 »

Ataki energetyczne maja zawsze jedna i ta sama zasadê s³u¿¹ do os³abienia atakowanej osoby ¿eby , albo przej¹Ì nad ni¹ ca³kowit¹ w³adzê albo j¹ zabiÌ.
PrzejĂŞcie wÂładzy moÂże byĂŚ na poziomie mentalnym, uzaleÂżnienie i sterowanie myÂślami lub fizycznym blokowanie moÂżliwoÂści zachowaĂą, czynnoÂści przez blokowanie systemu nerwowego.

Czy do tego potrzebny jest pentagram?  Raczej  jego wiedza ktĂłrÂą moÂżna uÂżyĂŚ do konkretnych blokad energetycznych w okreÂślonym czasie zwiÂązanym z wiĂŞksza lub mniejsza aktywnoÂściÂą biologicznÂą czÂłowieka. To bardzo obszerna wiedza , ja bynajmniej nie skupiĂŞ siĂŞ na przekazywaniu jej.
Pewne jest iÂż obowiÂązuje jedna zasada , sÂłabszy podporzÂądkowywany jest silniejszemu.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #62 : Październik 07, 2012, 21:38:09 »

no ok ale kto dokonuje tych atakow i po co?UÂśmiech, no tak ogolnie system ale to zawsze tak bylo UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2012, 21:47:00 wysłane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #63 : Październik 07, 2012, 23:13:59 »

Ci ktĂłrzy chcÂą dominowaĂŚ nad innymi i wykorzystywaĂŚ ich dla wÂłasnych celĂłw , roÂżne osobiste i grupowe  intencje nimi kierujÂą.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #64 : Październik 08, 2012, 09:42:12 »

ale to przeciez cala rzeczywistosc jest taka - matrix - zeby z niego wyjsc trzeba podazac za bialym krolikiem..UÂśmiech a dodatkowo sa tutaj tacy ktorzy caly czas podtrzymuja te iluzje i tez ciagle przekodowuja te iluzje UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #65 : Październik 08, 2012, 19:05:28 »

quetzalcoatl44
no ok ale kto dokonuje tych atakow i po co
Ano rĂŞce opadajÂą
To tak samo jak by kto zapytaÂł dlaczego idzie koleÂś i ni z stÂąd ni z zowÂąd kopie w Âśmietnik lub bije drugiego, ktĂłrego pierwszy raz widzi na oczy.
Dlaczego jeden woli sam nie zarobiĂŚ i drugiemu nie daĂŚ tylko po to by ten drugi poszedÂł z torbami/
Dlaczego ....
Dlaczego ciele ogonem miele DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

PS
Matulu moja ciele Âłogun ma DuÂży uÂśmiech
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #66 : Październik 08, 2012, 19:18:49 »

Czy do tego potrzebny jest pentagram?  Raczej  jego wiedza ktĂłrÂą moÂżna uÂżyĂŚ do konkretnych blokad energetycznych w okreÂślonym czasie zwiÂązanym z wiĂŞksza lub mniejsza aktywnoÂściÂą biologicznÂą czÂłowieka. To bardzo obszerna wiedza , ja bynajmniej nie skupiĂŞ siĂŞ na przekazywaniu jej.
Pewne jest iÂż obowiÂązuje jedna zasada , sÂłabszy podporzÂądkowywany jest silniejszemu.

A jak siĂŞ do twoich deklaracji o posiadaniu owej wiedzy, jak i umieszczonych wczeÂśniej informacji, iÂż kilkukrotnie zdarzyÂło ci siĂŞ jÂą w sposĂłb skrajny wykorzystaĂŚ, ma wychwalana przez ciebie polityka niesiania strachu?
Jak mo¿na krytykowaÌ religie (bo strasz¹) i chwaliÌ siê jednoczeœnie energetycznym shotgunem? Ju¿ pominê t¹ bezwarunkow¹ mi³oœÌ, dziêki której taka jesteœ wspania³a Z politowaniem

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #67 : Październik 08, 2012, 19:42:49 »

A jak siĂŞ do twoich deklaracji o posiadaniu owej wiedzy, jak i umieszczonych wczeÂśniej informacji, iÂż kilkukrotnie zdarzyÂło ci siĂŞ jÂą w sposĂłb skrajny wykorzystaĂŚ, ma wychwalana przez ciebie polityka niesiania strachu?
Jak mo¿na krytykowaÌ religie (bo strasz¹) i chwaliÌ siê jednoczeœnie energetycznym shotgunem? Ju¿ pominê t¹ bezwarunkow¹ mi³oœÌ, dziêki której taka jesteœ wspania³a Z politowaniem

Jak siê kogoœ o coœ oskar¿a to trzeba dowodami operowaÌ , a jak siê ich nie posiada, to lepiej ( jak ktoœ tu napisa³) ugryŸÌ siê w jêzyk , lub palec. I g³upot nie wypisywaÌ bo siê oœmieszasz.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2012, 19:57:40 wysłane przez Kiara » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #68 : Październik 08, 2012, 19:51:06 »

Có¿ cierpliwy jestem wiêc cierpliwie powtórzê
,,Tam jesteÂś gdzie twoja myÂśl"
NaprawdĂŞ jak ktoÂś zechce tÂą zasadĂŞ przeczytaĂŚ to powinien zrozumieĂą zasadĂŞ dziaÂłania na energiach.
Czy w lewo czy w prawo.
Z w³asnego doœwiadczenia wiem, ¿e sami sobie serwujemy doœwiadczenia przez które nasze cia³o ma przejœÌ.
WiĂŞc jeÂżeli masz jako ciaÂło fizyczne doÂświadczyĂŚ tzw ataku energetycznego to go doÂświadczysz, i jak masz w ten sposĂłb zakoĂączyĂŚ wcielenie lub prace na planie fizycznym to jÂą zakoĂączysz i tyle.
CoÂś takiego jak przypadek zwyczajnie nie istnieje. DuÂży uÂśmiech
JeÂżeli masz dalej funkcjonowaĂŚ to jak sama (sam) nie dasz rady w trakcie takiego ataku dostaniesz wsparcie koniec kropka.
Pad³o pytanie o szybkoœÌ dzia³ania takiego ataku, ano najszybsza w wszechœwiecie jest myœl wiêc o czym tu gadaÌ Du¿y uœmiech
Moim skromnym zdaniem powinno siê zapytaÌ o skutecznoœÌ Uœmiech
Otó¿ przewa¿nie tak jest w tym œwiecie ¿e szybko nie znaczy dobrze Du¿y uœmiech
WiĂŞc oprĂłcz swĂŞdzenia jakiejÂś czĂŞÂści ciaÂła nie powinien taki szybki atak wywoÂłaĂŚ innych skutkĂłw,
Dlatego wymyÂślono tzw uroki, klÂątwy ....
Ano takie coÂś u kogoÂś lĂŞkliwego moÂże juÂż szkody narobiĂŚ dlatego, Âże agresor wybiera osÂłabiony organ ciaÂła np wÂątrobĂŞ i wprowadza oczywiÂście wczeÂśniej wywoÂłujÂąc u ofiary lĂŞk kod
Dalej dalej to juÂż idzie z gĂłrki bo czujÂąc bĂłl wÂątroby ludek zaczyna siĂŞ denerwowaĂŚ.
Zamiast zastanowiĂŚ siĂŞ nad dietÂą skupia siĂŞ na bolÂącym organie i sam zasila kod wprowadzony przez agresora.
Im sÂłabszy psychicznie tym wiĂŞcej skupia siĂŞ na bĂłlu, a wiĂŞc tym bardziej go zasila i postĂŞp choroby nasila siĂŞ....
CaÂła zaÂś otoczka z pentagramami i innymi gadÂżetami jest hm no nie bĂłjmy siĂŞ powiedzieĂŚ pod publikĂŞ  DuÂży uÂśmiech
Chyba proÂściej nie moÂżna UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #69 : Październik 08, 2012, 20:05:34 »

jasne wszystko tak mozna wytlumaczyc jak tez w inny sposob.. czyli co np murzni w afryce, albo indianie itd sami sobie wymyslili tak ze ktos ich przyjdzie  i podobije itd..?no ale pomijajac to, to kto ma chec powodowania takich atakow? ktos Cie nie zna i ni stad ni zowad chcial sobie obrac Ciebie na ofiare?UÂśmiech - jezeli juz to moze sie dziac w zamknietych kregach wyznawcow (wedle wiary:) jak np woodoo UÂśmiech a  i tam potrzeba np jakiejs czesci materialnej ofiary , wlosy itd..
a pentagram to fi , do tego j mantry i  jakis sens w tym jest UÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #70 : Październik 08, 2012, 20:14:50 »

Zgadzam sie z przebisniegiem,najszybsza jest mysl w dzialaniu.Sama czesto miewam bole glowy,ale potrafie wychwycic,kiedy ktos zle o mnie mysli i zyczy mi niezbyt dobrze.To dziala,zdecydowanie.
Z drugiej strony zastanawiam sie jak te ataki maja sie do ludzi obloznie chorych.Wiadomo przeciez,ze sa choroby,ktore sa nie do wyleczenia,na dzisiejszym poziomie medycyny.Ludzie ci mecza sie,nie zdajac sobie sprawy,wielokrotnie ze zyja.Kto wiec wykorzystuje ich energie?
Dlaczego,wg.mnie zyja nie zdajac sobie kompletnie sprawy jak funkcjonuja?!

Wg.mnie jest to bardzo powazny problem.
Czesto zastanawiam sie dlaczego tak jest?
Uwazam,ze po prostu ktos czy tez cos,korzysta z ich energii.Brutalne,ale prawdziwe.

Greta
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #71 : Październik 08, 2012, 20:28:28 »

to wszystko jest lancuch pokarmowy na kazdym poziomie..chyba ze uda sie z niego wyzwolic..UÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #72 : Październik 08, 2012, 21:27:44 »

greta cyt
Ludzie ci mecza sie,nie zdajac sobie sprawy,wielokrotnie ze zyja.Kto wiec wykorzystuje ich energie?

Sila Wyzsza = Wampiry!

Masz jeszcze jakies zludzenia?
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #73 : Październik 08, 2012, 21:29:21 »

a czym mozna pokonac wampiry ?UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #74 : Październik 08, 2012, 21:32:21 »

Tak moÂżna , istnieje taki symbol rysowany na tego typu bytach , ktĂłry je neutralizuje. Jednak jest jedna zasad,  stawiajÂący go musi mieĂŚ czyste serce, bowiem tylko taka energia ma moc nad wampirami, inaczej nie dziaÂła.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: