Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:01:09

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: ATAKI ENERGETYCZNE....  (Przeczytany 58965 razy)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Pa¼dziernik 01, 2012, 23:26:39 »

Hakerstwo tez istnieje ale po co on ma do ciebie pisaæ? To nie o to chodzi, bardziej o ilo¶æ ni¿ o jednostki no chyba ¿e..... ale nie s±dzê ¿eby¶ dla nich stanowi³ szczególne zagro¿enie.

Kiara U¶miech U¶miech
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Pa¼dziernik 01, 2012, 23:32:08 »

no to iloscia manipuluja media..U¶miech coz z tego punktu widzenia najlepiej zachowac indywidualnosc U¶miech i osiagnac pustke..no bo jezeli nie to co?U¶miech - chyba ze wiara w dualizm, zbawiciela itd

jest taka piosenka "bylem w rio, bylem w bajo "..U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 01, 2012, 23:36:32 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Pa¼dziernik 02, 2012, 00:59:46 »

Ka¿dy musi sam poznaæ okoliczno¶ci i wypracowaæ swój system obronny, tak to dzia³a. Mo¿esz sobie wierzyæ i¿ siê nie przewrócisz , ale jak kto¶ niespodziewanie podstawi ci nogê lub przygotuje z zaskoczenia pu³apkê to bêcniesz i ju¿.
Wszystko ma swoje dobre i z³e strony bo zawsze jest to nauka , a ze czasami trwa d³u¿ej? No czo ka¿dy ma swój indywidualny rytm.

Kiara U¶miech U¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Pa¼dziernik 02, 2012, 15:24:10 »

barneyos
W³a¶nie "testujê" nowy system, który opiszê dok³adnie, gdy bêdê mia³ wiêcej swoich do¶wiadczeñ. Na razie napomknê, ¿e pierwsze efekty s± obiecuj±ce. Dodam równie¿, ¿e dzia³a inaczej, ni¿ wiêkszo¶æ znanych systemów, poniewa¿ nie zajmuje siê usuwaniem choroby z organizmu, ale usuwa prawdziwe przyczyny, uzdrowienie jest "jedynie" efektem ubocznym.
Dodam tylko do tego co raczy³e¶ wielce szacowny napisaæ, ¿e wiêkszo¶æ z tych dzia³añ na energiach które nie s± hm ...,,pajacowaniem" polega na usuniêciu przyczyny.
Efekt jest taki jak hm wyjecie opi³ka z oka no ból jaki¶ czas pozostaje ale czuje siê, ¿e jest w porz±dku.
Czy do uzdrowienia potrzebna jest wiara?
Osobi¶cie uwa¿am, ¿e przede wszystkim decyzja.
Id±c do bioenergoterapeuty podejmuje decyzjê, ¿e mam mieæ sprawne cia³o fizyczne, taka decyzja podjêta przez cz³owieka sprawia, ¿e ,,otwiera siê"  ... tak najpro¶ciej nastawianie krêgos³upa mo¿na o wiele ³atwiej i skuteczniej wykonaæ jak pacjent ma cia³o rozlu¼nione ni¿ jak ma spiête.
Wiêc takie tzw ,,otwarcie" powoduje, ¿e uruchamia siê w cz³owieku ,,s³uchanie" i wtedy ,,s³yszy" co sam za po¶rednictwem bioenergoterapeuty do siebie mówi co sobie zaleca ...
Poniewa¿ samemu sobie wypada zaufaæ wiêc ufaj±c sam sobie cz³owiek uzdrawia swoje cia³o bo np lubi je tak jak szacowna ptak swoje Du¿y u¶miech
Nic mi nie wiadomo o natychmiastowym uleczaniu ko¶ci u drugiego cz³owieka u siebie tak na w³asne oczy widzia³em film jak jaki¶ jogin odci±³ sobie jêzyk i po chwili ten jêzyk mu siê zrós³ Du¿y u¶miech
Có¿ ze swoim cia³em mo¿na bo có¿ jak Cz³owiek ma kontakt ze swoim wnêtrzem to hm nie ma wiêkszych problemów zdrowotnych  Du¿y u¶miech
Oczywi¶cie s± tacy co wierz± Chichot
Có¿ dla ka¿dego co innego jeden wie drugi wierzy Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech

PS

Wielce szacowny barneyos rozumiem, ¿e zd±¿ysz opisaæ metod± nad któr± pracujesz, obiecuje siê odwdziêczyæ tym samym U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Pa¼dziernik 02, 2012, 15:41:10 »

Cytat: Przebi¶nieg
Poniewa¿ samemu sobie wypada zaufaæ wiêc ufaj±c sam sobie cz³owiek uzdrawia swoje cia³o bo np lubi je tak jak szacowna ptak swoje   

A niby dlaczego mia³abym nie lubiæ swojego cia³a?  Chichot Przecie¿ s³u¿y mi dobrze oraz jest ok.
Mam kole¿ankê, która lubi swój stary samochód, czule do niego przemawia, nawet g³aszcze po kierownicy,
by tylko odpali³. I skutkuje!   Du¿y u¶miech Za¶ o cia³o zupe³nie nie dba i ono szwankuje, nawet bardzo.

Wniosek? Wszystko trzeba dopieszczaæ…  Mrugniêcie

To pa  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 15:46:32 wys³ane przez ptak » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Pa¼dziernik 02, 2012, 15:53:52 »

ptak
Wniosek? Wszystko trzeba dopieszczaæ…  Mrugniêcie
Fajny wniosek szacowna Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #56 : Pa¼dziernik 02, 2012, 17:41:01 »

...
Wielce szacowny barneyos rozumiem, ¿e zd±¿ysz opisaæ metod± nad któr± pracujesz, obiecuje siê odwdziêczyæ tym samym U¶miech

No kuna wiedzia³em, ¿e Twoje no¿yce odezw± siê pierwsze (co ja jaki¶ jasnowidz jezdem ?). Oczywi¶cie, ¿e opiszê, ale chcê jeszcze popracowaæ z miesi±c nad sob±, coby byæ pewnym efektów. W³a¶nie, jak dla mnie, du¿± zalet± metody jest jej prostota i brak tajemnic, leveli do zaliczania i op³acania mistrzów. A jak co¶ proste, to trudno zepsuæ i przy tym dostêpne dla wszystkich, bo ka¿dy to zrozumie. Ale wiêcej niebawem.

Ale czego obawiasz siê z tym zd±¿eniem (a nawet zdan¿aniem), ¿e niby tak siê uleczê, ¿e siê rozpuszczê w 4D ? No to najwy¿ej telepatycznie odpowiem ! I git !

===================

Dwóch kolegów na przystanku:

- kurcze, ja na ten 5:40 to nigdy nie zdan¿am !
- Nie zd±¿am !
- no widzisz, ty te¿ nie zdan¿asz !

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Pa¼dziernik 02, 2012, 17:48:15 »

Ale czego obawiasz siê z tym zd±¿eniem (a nawet zdan¿aniem), ¿e niby tak siê uleczê, ¿e siê rozpuszczê w 4D ? No to najwy¿ej telepatycznie odpowiem ! I git
Ano tak w³a¶nie Du¿y u¶miech
Tak naprawdê chodzi³o mi, ¿e mo¿e w listopadzie pojadê sobie trochê za granic± popracowaæ bo mnie znajomy namawia. U¶miech
to pa Du¿y u¶miech

PS
Jak jeste¶ jasnowidzem to zapewne znasz ta opowie¶æ jak to go¶ciu idzie do jasnowidza i puka w jego drzwi a jasnowidz na to: ,,kto tam?" Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 17:50:19 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Pa¼dziernik 07, 2012, 10:13:21 »

Przenios³am tu fragment postu songo bo wyj±tkowo dobrze uzupe³nia temat.

"Gdy odchodzi k³amstwo – zgodnie z „prawem pró¿ni” – po k³amstwie przychodzi prawda.

A prawda nas wyswobodzi - Michael Elrahim Amira

«Fala Ma³py» wyp³ywa z „pêpka” ¦wiêtego Kalendarza Majów, z siódmej mistycznej kolumny symbolizuj±cej krêgos³up i Umys³ Matki Ziemi. Jest to trzecia fala w Niebieskim Zamku Transformacji, której przypada trudna rola – konfrontacja z magi±: czarn± i bia³±. Magia nie ma nic wspólnego z okultyzmem, lecz opiera siê na prawach kosmologii. Kosmologia ujmuje m.in. biofizykê, astrofizykê, psychoneurologiê, ma bezpo¶redni zwi±zek z polem elektromagnetycznym i pasmami czêstotliwo¶ci fal mózgowych. (Wiêcej nt. w „Nikt nam nie odda przysz³o¶ci”)
 Czarna magia to wibracja strachu, bia³a magia to wibracja mi³o¶ci. Strach parali¿uje ruchy, otwiera na sztuczki obcych ego, przyci±ga pesymizm, ustawiczn± negacjê, czarnowidztwo. Mi³o¶æ pozwala p³yn±æ ¦wiat³u i Uniwersalnej Energii, otwiera na prowadzenie Ducha, inspiracjê z wy¿szych poziomów, wnosi rado¶æ, lekko¶æ, optymizm, harmoniê. W ¿yciu codziennym czarna magia przejawia siê np. w dzia³aniu na pod¶wiadomo¶æ, manipulacji, pomówieniu, intrygach, zastraszeniu, bia³a magia – w postrzeganiu zmys³em Duszy, uzdrawiaj±cej mocy ¦wiat³a Mi³o¶ci i Uniwersalnej Energii ¯yciowej.

Ten, kto systematycznie pracuje z Kalendarzem Tzolkin, ¶ledzi energiê kinu dnia, na bie¿±co dostaje pomoc i ochronê. Osobisty rezonans lub dysonans z energi± jest nieomyln± diagnoz± osobist±. Dobre samopoczucie lub niepokój, harmonia wewnêtrzna lub dyskomfort, wyczuwanie czego¶ w powietrzu – s± informacj± life, co dzieje siê w naszym polu. Nie oznacza to zaraz ataku energetycznego – jak wielu próbuje to t³umaczyæ, lecz najczê¶ciej nieprzepracowane emocje i traumy oraz sztuczki w³asnego ego. Jednak ich bagatelizowanie z czasem otwiera nas na magiê negatywnych my¶li i programów z zewn±trz.

Magiê manipulacji, wdrukowywania sztucznych programów do pod¶wiadomo¶ci, dzia³añ na poziomie podprogowym nie³atwo jest zdemaskowaæ. Ataku energetycznego nikt siê zazwyczaj nie spodziewa, dlatego trudno go zarejestrowaæ na przyrz±dach. Dla specjalisty w tej dziedzinie by³oby to technicznie mo¿liwe, gdyby zna³ dok³adn± godzinê ataku na klienta. Bez namacalnych dowodów, nie mo¿na wskazaæ sprawcy. W przeciwnym razie mo¿na zostaæ oskar¿onym o naruszenie dobrego imienia „maga” – z regu³y szanowanego obywatela, albo te¿ zostaæ okrzykniêtym osob± niezrównowa¿on± psychicznie. To jest najwiêkszy problem XXI wieku, o którym pisali G. Fosar i F. Bludorf w ksi±¿ce „Nikt nam nie odda przysz³o¶ci”. Nie pozostaje nam nic innego jak edukacja, ochrona przez u¶wiadomienie.

Tematyce ataków energetycznych, kl±tw, uroków, jak równie¿ omamów i b³êdnej autosugestii po¶wiêcimy grudniowe spotkanie klubowe. Problematykê przybli¿y nam osoba, która od kilkunastu lat skutecznie pomaga ludziom tym dotkniêtym.

Przestrzeñ zbiorowa

W «Fali Ma³py» powinni¶my byæ czujni, ale jednocze¶nie nie wolno nam popadaæ w przesadê. Naszym zadaniem jest ¿yæ w¶ród ludzi, do¶wiadczaæ pe³ni ¿ycia, a nie izolowaæ siê od ¶wiata, zamykaæ w mentalno-emocjonalnych „schronach”. Przesada zawsze wyp³ywa z pod¶wiadomego lêku, a lêk – nawet perfekcyjnie t³umiony – otwiera nas na magiê my¶li, intencji i dzia³añ ciemnych „magów”. Dzi¶ piêkne s³owa nie ¶wiadcz± o czysto¶ci intencji. Nie ka¿dy, kto mówi o mi³o¶ci, ma w sercu mi³o¶æ. Dzi¶ licz± siê my¶li, cel, dobro ogó³u. Dzisiejsi ciemni „magowie” nie musz± byæ szamanami, s± to zwykle osoby, z którymi stykamy siê na co dzieñ, np. w rodzinie czy miejscu pracy. Magami jeste¶my wszyscy – ka¿dy cz³owiek, jak d³ugo potrafi samodzielnie my¶leæ. A jakiego koloru? – Na to pytanie niech ka¿dy sam odpowie. Magia Chuen jako m±dro¶æ ¶wiat³a lub m±dro¶æ cienia bêdzie coraz silniej odzwierciedlaæ siê w zarówno przestrzeni indywidualnej, jak i publicznej oraz we wszystkich sferach – od ezoterycznej przez spo³eczno-religijn± i finansowo-polityczn± po ogólno¶wiatow±.

Psychotechnologia

Poni¿ej fragment z ksi±¿ki „Nikt nam nie odda przysz³o¶ci”:

Za pomoc± psychotechnologii, przy u¿yciu odpowiednich czêstotliwo¶ci lub nieodczuwalnych (podprogowych) impulsów mo¿na wnikn±æ w najg³êbsze warstwy ludzkiej pod¶wiadomo¶ci. Mo¿e to s³u¿yæ kilku celom: dotarciu do najintymniejszych zakamarków ludzkiej osobowo¶ci albo wrêcz z³amaniu wolnej woli danego cz³owieka, manipulowaniu jego postrzeganiem i instalowaniu w nim trwa³ych zmian zachowania. Wszystko to funkcjonuje doskonale tylko wtedy, gdy cz³owiek nie ma pojêcia, co siê z nim dzieje (sic!)... Technologia kreuje now± osobowo¶æ tak, aby odpowiada³a spo³ecznie uznanym normom.

Naukowcy z Instytutu Badañ Psychotechnologicznych w Moskwie nazwali to zsynchronizowan± psychoekologi±, psychosonda¿em, psychokorekt±, w praktyce okre¶la siê to kontrol± ¶wiadomo¶ci lub kontrol± umys³u (mind control).

Czy teraz rozumiecie, czemu s³u¿± np. spoty reklamowe, sonda¿e, zbieranie danych wra¿liwych, cenzura? Albo: Dlaczego mimo g³êbokiego kryzysu wszyscy pos³owie otrzymali tablety, a teraz czekaj± na telewizory w najnowocze¶niejszej technologii?

Czas prze³amaæ tabu

Czas zacz±æ nazywaæ rzeczy po imieniu, bez wzglêdu na komentarze z zewn±trz. Nie bêd± one przychylne, bo temat jest wyj±tkowo niechciany. Przyk³adem ataku energetycznego w formie dzia³ania na pod¶wiadomo¶æ w skali zbiorowej, który dokonuje siê za po¶rednictwem mediów, jest permanentne podwa¿anie (o¶mieszanie) wszelkich inicjatyw pozarz±dowych i straszenie „z³ym Kaczyñskim”. Podobnie by³o z pokojowym marszem „Obud¼ siê Polsko”. Tym razem trenerzy straszenia siê przeliczyli, na nic zda³a siê negatywna propaganda. W marszu wziê³o udzia³ blisko 200 tysiêcy osób z ró¿nych regionów Polski i ¶rodowisk spo³ecznych i zawodowych – wcze¶niej tylko Jan Pawe³ II przyci±ga³ takie t³umy. W ca³ej Europie ludzie zaczynaj± siê budziæ, maj± ju¿ do¶æ propagandy, straszenia kryzysem, bezczynno¶ci nieudolnych rz±dów. Marsz „Obud¼ siê Polsko” poprzedzi³y powa¿ne zamieszki spo³eczne w Grecji i Hiszpanii.
 Niezale¿nie czy komu¶ siê podoba, czy nie, kolejny raz powtarzam „z³y Kaczyñski”, „z³y Duda”, „¼li zwi±zkowcy” s± niezbêdnymi katalizatorami w procesie budzenia i przemian. Nie chodzi tu o jakiekolwiek poparcie personalne, lecz o wsparcie dla idei i ducha odnowy. Wszystko dzieje siê we w³a¶ciwym czasie i miejscu – mamy «Rok Wichru», a tzolkinowski «Cauac» to szansa odnowy, prze³amania stagnacji.

Przestrzeñ ezoteryczna

W tym miejscu jeszcze raz odwo³am siê do Siedmiu Pieczêci Majów. Stopniowe udra¿nianie tych siedmiu czêstotliwo¶ci zdynamizowa³o ruchy ezoteryczne, podró¿e w wymiary astralne, wzmog³o dociekliwo¶æ ludzi, postawi³o pod znakiem zapytania ideologie, dogmaty religijne, sekty, paraorganizacje. Dzi¶ na ich miejscu wyros³y ró¿norodne mutanty, szko³y, instytuty, akademie rozwoju. Na szczê¶cie w Polsce s± to przypadki jednostkowe, na Zachodzie jest ich znacznie wiêcej.

W dniach z kinami siódmej kolumny Tzolkin blask Umys³u Matki Ziemi, zsynchronizowany z Umys³em Solarnym, o¶lepia Stronê Ciemno¶ci. Ciemno¶æ musi dzia³aæ oddolnie. Mobilizuje si³y i próbuje udawaæ ¦wiat³o, by zyskaæ zaufanie, zdobyæ ¿yciodajn± energiê i przetrwaæ. Dlatego w ci±gu 13 dni «Fali Ma³py» by³oby bezpieczniej wy³±czyæ siê z udzia³u w medytacjach wyznaczonych na konkretn± godzinê. Nad ka¿d± medytacj± grupow± powinien czuwaæ do¶wiadczony i odpowiedzialny „lider”. W masowych medytacjach nie ma takiej osoby. Nie widomo, jak, gdzie i przez kogo kanalizowana jest energia. ....."

Kiara U¶miech U¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Pa¼dziernik 07, 2012, 14:18:51 »

Dodam tylko do tego co napisa³a szacowna Kiara, ¿e skupianie my¶li na sobie przez wykorzystanie kodów wspó³czucia, lito¶ci, mi³o¶ci .... to te¿ jest bardzo zreszt± sprytny rodzaj no je¿eli nie ataku energetycznego to energetycznego paso¿ytnictwa Cool
to pa Du¿y u¶miech
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Pa¼dziernik 07, 2012, 20:09:24 »

no ok to na czym opieraja sie te ataki? kto moze atakowac niespodziewanie?U¶miech i do czego np wykorzystuje sie pentagram?U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Pa¼dziernik 07, 2012, 20:46:27 »

Ataki energetyczne maja zawsze jedna i ta sama zasadê s³u¿± do os³abienia atakowanej osoby ¿eby , albo przej±æ nad ni± ca³kowit± w³adzê albo j± zabiæ.
Przejêcie w³adzy mo¿e byæ na poziomie mentalnym, uzale¿nienie i sterowanie my¶lami lub fizycznym blokowanie mo¿liwo¶ci zachowañ, czynno¶ci przez blokowanie systemu nerwowego.

Czy do tego potrzebny jest pentagram?  Raczej  jego wiedza któr± mo¿na u¿yæ do konkretnych blokad energetycznych w okre¶lonym czasie zwi±zanym z wiêksza lub mniejsza aktywno¶ci± biologiczn± cz³owieka. To bardzo obszerna wiedza , ja bynajmniej nie skupiê siê na przekazywaniu jej.
Pewne jest i¿ obowi±zuje jedna zasada , s³abszy podporz±dkowywany jest silniejszemu.

Kiara U¶miech U¶miech
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Pa¼dziernik 07, 2012, 21:38:09 »

no ok ale kto dokonuje tych atakow i po co?U¶miech, no tak ogolnie system ale to zawsze tak bylo U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 07, 2012, 21:47:00 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Pa¼dziernik 07, 2012, 23:13:59 »

Ci którzy chc± dominowaæ nad innymi i wykorzystywaæ ich dla w³asnych celów , ro¿ne osobiste i grupowe  intencje nimi kieruj±.

Kiara U¶miech U¶miech
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Pa¼dziernik 08, 2012, 09:42:12 »

ale to przeciez cala rzeczywistosc jest taka - matrix - zeby z niego wyjsc trzeba podazac za bialym krolikiem..U¶miech a dodatkowo sa tutaj tacy ktorzy caly czas podtrzymuja te iluzje i tez ciagle przekodowuja te iluzje U¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Pa¼dziernik 08, 2012, 19:05:28 »

quetzalcoatl44
no ok ale kto dokonuje tych atakow i po co
Ano rêce opadaj±
To tak samo jak by kto zapyta³ dlaczego idzie kole¶ i ni z st±d ni z zow±d kopie w ¶mietnik lub bije drugiego, którego pierwszy raz widzi na oczy.
Dlaczego jeden woli sam nie zarobiæ i drugiemu nie daæ tylko po to by ten drugi poszed³ z torbami/
Dlaczego ....
Dlaczego ciele ogonem miele Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech

PS
Matulu moja ciele ³ogun ma Du¿y u¶miech
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #66 : Pa¼dziernik 08, 2012, 19:18:49 »

Czy do tego potrzebny jest pentagram?  Raczej  jego wiedza któr± mo¿na u¿yæ do konkretnych blokad energetycznych w okre¶lonym czasie zwi±zanym z wiêksza lub mniejsza aktywno¶ci± biologiczn± cz³owieka. To bardzo obszerna wiedza , ja bynajmniej nie skupiê siê na przekazywaniu jej.
Pewne jest i¿ obowi±zuje jedna zasada , s³abszy podporz±dkowywany jest silniejszemu.

A jak siê do twoich deklaracji o posiadaniu owej wiedzy, jak i umieszczonych wcze¶niej informacji, i¿ kilkukrotnie zdarzy³o ci siê j± w sposób skrajny wykorzystaæ, ma wychwalana przez ciebie polityka niesiania strachu?
Jak mo¿na krytykowaæ religie (bo strasz±) i chwaliæ siê jednocze¶nie energetycznym shotgunem? Ju¿ pominê t± bezwarunkow± mi³o¶æ, dziêki której taka jeste¶ wspania³a Z politowaniem

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Pa¼dziernik 08, 2012, 19:42:49 »

A jak siê do twoich deklaracji o posiadaniu owej wiedzy, jak i umieszczonych wcze¶niej informacji, i¿ kilkukrotnie zdarzy³o ci siê j± w sposób skrajny wykorzystaæ, ma wychwalana przez ciebie polityka niesiania strachu?
Jak mo¿na krytykowaæ religie (bo strasz±) i chwaliæ siê jednocze¶nie energetycznym shotgunem? Ju¿ pominê t± bezwarunkow± mi³o¶æ, dziêki której taka jeste¶ wspania³a Z politowaniem

Jak siê kogo¶ o co¶ oskar¿a to trzeba dowodami operowaæ , a jak siê ich nie posiada, to lepiej ( jak kto¶ tu napisa³) ugry¼æ siê w jêzyk , lub palec. I g³upot nie wypisywaæ bo siê o¶mieszasz.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2012, 19:57:40 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Pa¼dziernik 08, 2012, 19:51:06 »

Có¿ cierpliwy jestem wiêc cierpliwie powtórzê
,,Tam jeste¶ gdzie twoja my¶l"
Naprawdê jak kto¶ zechce t± zasadê przeczytaæ to powinien zrozumieñ zasadê dzia³ania na energiach.
Czy w lewo czy w prawo.
Z w³asnego do¶wiadczenia wiem, ¿e sami sobie serwujemy do¶wiadczenia przez które nasze cia³o ma przej¶æ.
Wiêc je¿eli masz jako cia³o fizyczne do¶wiadczyæ tzw ataku energetycznego to go do¶wiadczysz, i jak masz w ten sposób zakoñczyæ wcielenie lub prace na planie fizycznym to j± zakoñczysz i tyle.
Co¶ takiego jak przypadek zwyczajnie nie istnieje. Du¿y u¶miech
Je¿eli masz dalej funkcjonowaæ to jak sama (sam) nie dasz rady w trakcie takiego ataku dostaniesz wsparcie koniec kropka.
Pad³o pytanie o szybko¶æ dzia³ania takiego ataku, ano najszybsza w wszech¶wiecie jest my¶l wiêc o czym tu gadaæ Du¿y u¶miech
Moim skromnym zdaniem powinno siê zapytaæ o skuteczno¶æ U¶miech
Otó¿ przewa¿nie tak jest w tym ¶wiecie ¿e szybko nie znaczy dobrze Du¿y u¶miech
Wiêc oprócz swêdzenia jakiej¶ czê¶ci cia³a nie powinien taki szybki atak wywo³aæ innych skutków,
Dlatego wymy¶lono tzw uroki, kl±twy ....
Ano takie co¶ u kogo¶ lêkliwego mo¿e ju¿ szkody narobiæ dlatego, ¿e agresor wybiera os³abiony organ cia³a np w±trobê i wprowadza oczywi¶cie wcze¶niej wywo³uj±c u ofiary lêk kod
Dalej dalej to ju¿ idzie z górki bo czuj±c ból w±troby ludek zaczyna siê denerwowaæ.
Zamiast zastanowiæ siê nad diet± skupia siê na bol±cym organie i sam zasila kod wprowadzony przez agresora.
Im s³abszy psychicznie tym wiêcej skupia siê na bólu, a wiêc tym bardziej go zasila i postêp choroby nasila siê....
Ca³a za¶ otoczka z pentagramami i innymi gad¿etami jest hm no nie bójmy siê powiedzieæ pod publikê  Du¿y u¶miech
Chyba pro¶ciej nie mo¿na U¶miech
to pa Du¿y u¶miech

quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Pa¼dziernik 08, 2012, 20:05:34 »

jasne wszystko tak mozna wytlumaczyc jak tez w inny sposob.. czyli co np murzni w afryce, albo indianie itd sami sobie wymyslili tak ze ktos ich przyjdzie  i podobije itd..?no ale pomijajac to, to kto ma chec powodowania takich atakow? ktos Cie nie zna i ni stad ni zowad chcial sobie obrac Ciebie na ofiare?U¶miech - jezeli juz to moze sie dziac w zamknietych kregach wyznawcow (wedle wiary:) jak np woodoo U¶miech a  i tam potrzeba np jakiejs czesci materialnej ofiary , wlosy itd..
a pentagram to fi , do tego j mantry i  jakis sens w tym jest U¶miech
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Pa¼dziernik 08, 2012, 20:14:50 »

Zgadzam sie z przebisniegiem,najszybsza jest mysl w dzialaniu.Sama czesto miewam bole glowy,ale potrafie wychwycic,kiedy ktos zle o mnie mysli i zyczy mi niezbyt dobrze.To dziala,zdecydowanie.
Z drugiej strony zastanawiam sie jak te ataki maja sie do ludzi obloznie chorych.Wiadomo przeciez,ze sa choroby,ktore sa nie do wyleczenia,na dzisiejszym poziomie medycyny.Ludzie ci mecza sie,nie zdajac sobie sprawy,wielokrotnie ze zyja.Kto wiec wykorzystuje ich energie?
Dlaczego,wg.mnie zyja nie zdajac sobie kompletnie sprawy jak funkcjonuja?!

Wg.mnie jest to bardzo powazny problem.
Czesto zastanawiam sie dlaczego tak jest?
Uwazam,ze po prostu ktos czy tez cos,korzysta z ich energii.Brutalne,ale prawdziwe.

Greta
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Pa¼dziernik 08, 2012, 20:28:28 »

to wszystko jest lancuch pokarmowy na kazdym poziomie..chyba ze uda sie z niego wyzwolic..U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Pa¼dziernik 08, 2012, 21:27:44 »

greta cyt
Ludzie ci mecza sie,nie zdajac sobie sprawy,wielokrotnie ze zyja.Kto wiec wykorzystuje ich energie?

Sila Wyzsza = Wampiry!

Masz jeszcze jakies zludzenia?
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Pa¼dziernik 08, 2012, 21:29:21 »

a czym mozna pokonac wampiry ?U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Pa¼dziernik 08, 2012, 21:32:21 »

Tak mo¿na , istnieje taki symbol rysowany na tego typu bytach , który je neutralizuje. Jednak jest jedna zasad,  stawiaj±cy go musi mieæ czyste serce, bowiem tylko taka energia ma moc nad wampirami, inaczej nie dzia³a.

Kiara U¶miech U¶miech
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: