PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #100 : Październik 09, 2012, 15:28:33 » |
|
bluWracaj¹c do ataków. Nie wszyscy sobie zdaj¹ sprawê, ¿e atak niezmiernie rzadko daje natychmiastowy skutek np. nieodratowanego zawa³u. Najczêœciej jest to proces, czasami doœÌ d³ugi. No toÌ o tym mówiê Wreszcie Tak jak leczenie czy to zio³ami czy to energiami w wiêkszoœci wypadków nie daje natychmiastowych efektów taki i te tzw ataki energetyczne. Szmer A wracaj¹c do tematu, Kiaro czy mog³abyœ za³atwiÌ dla mnie jakiœ atak energetyczny? Ano w takim przypadku to ju¿ nie rêce opadaj¹ tylko wszystko co mo¿e opaœÌ. Z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem jak to rzek³ poeta :,,Niewiedza nie usprawiedliwia dzia³aù nie przemyœlanych" Nawet w tanich amerykaùskich filmach wampira trzeba zaprosiÌ do domu. Nie jestem jakimœ doradc¹ ale czasem warto siê zastanowiÌ co siê klepie Szmer mo¿e jednak czegoœ siê dowiem w tym temacie Powodzonka w lekturze to pa
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 15:30:59 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
|
« Odpowiedz #101 : Październik 09, 2012, 17:15:41 » |
|
Ano w takim przypadku to ju¿ nie rêce opadaj¹ tylko wszystko co mo¿e opaœÌ. Z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem jak to rzek³ poeta :,,Niewiedza nie usprawiedliwia dzia³aù nie przemyœlanych" Nawet w tanich amerykaùskich filmach wampira trzeba zaprosiÌ do domu. Nie jestem jakimœ doradc¹ ale czasem warto siê zastanowiÌ co siê klepie To mo¿e pozostaù w tym filmie :> A tymczasem... ka¿dy tutaj litanie wypisuje a ja przecie¿ mam takie proste pytanie - jak doprowadziÌ do ataku jakiœ zewnêtrznych energii? Tak kroczek po kroczku bym prosi³. ¯eby taki têpak jak ja móg³ wszystko zrozumieÌ
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #102 : Październik 09, 2012, 17:23:29 » |
|
Szmer nie wiem co inni majÂą na myÂśli,- ale nie igraj z ogniem, bo "sÂą na tym Âświecie rzeczy o ktĂłrych siĂŞ fizjologom nie ÂśniÂło" pozdro
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 17:23:45 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #103 : Październik 09, 2012, 17:47:15 » |
|
w³aœnie ten symbol zadzia³a³ doskonale,nie ma demonów które by³y by silniejsze. Kolejna bzdura. Myœlisz, ¿e demony uciekaj¹ w pop³ochu bo strzelisz jakiegoœ grafa? To, ¿e ewentualnie podzia³a³o w pewnych przypadkach nie oznacza ¿e jest to wspania³e antidotum na ka¿d¹ sytuacjê. Podzia³a³o, bo... pozwolono aby podzia³a³o, to tak jak sprezentowanie kolejnej dzia³ki narkomanowi wy³¹cznie po to aby wci¹gn¹³ praktycznie nieodwracalnie. Niestety Twoja pycha i zarozumia³oœÌ Ci to ca³kowicie przes³ania. Jesteœ marionetk¹ która dosta³a nieco œwiecide³ek i z³udne poczucie niezale¿noœci tylk owy³¹cznie po to aby ³atwiej dawa³o poci¹gaÌ siê za jej sznurki i dzia³a³a jak wabik, lep. Jesteœ narzêdziem, przedmiotem w ich rêkach, a nie podmiotem. A arteq? Robi co potrafi , a ¿e tyle tylko potrafi to kilka lat jego pobytu na forum niczym siê nie ró¿ni, same zaczepki i prowokacje awantur, usi³owania poró¿nienia i oœmieszenia ludzi , to mówi samo za siebie. S¹ to rownie¿ ataki energetyczne na tak¹ miarê. Nie wiem dlaczego uwa¿asz zadawanie konkretnych pytaù jako zaczepki, nie wiem dlaczego uwa¿asz odmienne zdanie za jakiœ atak, zw³aszcza energetyczny... Kogo to niby chcia³em/chcê poró¿niÌ? Oœmieszam? Fakt, niekiedy stosujê ironiê i aluzjê aby uwypukliÌ pewne manipulacje, k³amstwa i oszustwa. "Zapomnia³aœ" jedynie dodaÌ, ¿e po czasie okazuje siê, ¿e moje obiekcje by³y s³uszne - tak¿e te odnoœnie Toich "proroctw". Jak rowniez taka, ze perel przed wieprze tez nie. Po co wspominac o wiedzy, na ktora tumult jeszcze nie jest gotowy. Pytania artqa sa infantylne. Pokaz znak, ktory obezwladni sily nieczyste i temu podobne. Mysle, ze jakby ktos zainteresowal sie tym zagadnieniem, to znalazlby sam odpowiedz. Moje pytanie s¹ infantylne? Ok, mog¹ byÌ - s¹ najczêœciej dziecinnie proste i przejrzyste. Tylko, dlaczego wobec tego sprawiaj¹ tak du¿e trudnoœci i niechêÌ wœród tych do których s¹ kierowane? Dlaczego zamiast udzieliÌ odpowiedzi na nie (i to osoby które okreœlaj¹ siê mianem pomocnych nauczycieli) zostaj¹ wyœmiewane i rozmywane? Nie, nie chcê aby ktokolwiek prezentowa³ na forum jakiekolwiek "cudowne" znaki, wytrychy i "pomoce", ba - apelujê aby tego nie robiÌ. Zada³em ca³kiem inne pytanie - nie jak wygl¹da znak, lecz co on oznacza i sk¹d bierze siê jego "moc"? Kto/co to powoduje? i tutaj - jak przewidzia³em - unik i próba stworzenia wra¿enia, ¿e odpowiedzi udzielono...To tyle. kwik, kwik, kwik...
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #104 : Październik 09, 2012, 18:29:23 » |
|
arteqNie, nie chcĂŞ aby ktokolwiek prezentowaÂł na forum jakiekolwiek "cudowne" znaki, wytrychy i "pomoce", ba - apelujĂŞ aby tego nie robiĂŚ. ZadaÂłem caÂłkiem inne pytanie - nie jak wyglÂąda znak, lecz co on oznacza i skÂąd bierze siĂŞ jego "moc"? Kto/co to powoduje? i tutaj - jak przewidziaÂłem - unik i prĂłba stworzenia wraÂżenia, Âże odpowiedzi udzielono...To tyle.
Szacowny dla ka¿dego co innego Zobacz jeden by zadzia³aÌ tworzy sobie np wahade³ko inny ró¿d¿kê, jeszcze inny jeszcze coœ innego Czy to zadzia³a w rêkach innego np takie wahade³ko Nie je¿eli zapytasz jakiegoœ specjalistê to powie Ci, ¿e takie np wahade³ko jest indywidualne dla ka¿dego. Oczywiœcie moim skromnym zdaniem by³o takie ma³e myk gdzieœ oko³o 10 - 15 lat temu. Ano ka¿d¹ taka podpórkê mo¿na by³o hm, ¿e tak siê wyra¿ê przebiÌ. Tak najproœciej to na to same pytanie wahade³ko mog³o daÌ dwie ro¿ne odpowiedzi Wiêc by tak szczerym byÌ wystarczy³a myœl. Tak wiêc ,,moc" znaku znaczy³a tyle ile energii ,,zainwestowa³" w niego jego twórca Jak wczeœniej powiedzia³em ludzie tzw mistrzowie by chroniÌ swoj¹ wiedzê przed innym kierowali uwagê innych na np znak - symbol Wiêc ludkowie skupiali swoj¹ myœl (czytaj inwestowali swoj¹ energie) na symbolu zaœ jego twórca inwestowa³ t¹ kumulacje na swoje potrzeby najczêœciej by podkreœliÌ swój presti¿, przekonac ludków do swojej wyj¹tkowoœci, mocy czy te¿ nad mocy Kurcze arteq no resztê chyba sobie dopowiesz SzmerTo mo¿e pozostaù w tym filmie :>
A tymczasem... ka¿dy tutaj litanie wypisuje a ja przecie¿ mam takie proste pytanie - jak doprowadziÌ do ataku jakiœ zewnêtrznych energii? Tak kroczek po kroczku bym prosi³. ¯eby taki têpak jak ja móg³ wszystko zrozumieÌ To ja bym poprosi³ o zasadnoœÌ tej proœby to pa
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #105 : Październik 09, 2012, 19:57:16 » |
|
arteqMoje pytanie s¹ infantylne? Ok, mog¹ byÌ - s¹ najczêœciej dziecinnie proste i przejrzyste. Tylko, dlaczego wobec tego sprawiaj¹ tak du¿e trudnoœci i niechêÌ wœród tych do których s¹ kierowane? Dlaczego zamiast udzieliÌ odpowiedzi na nie (i to osoby które okreœlaj¹ siê mianem pomocnych nauczycieli) zostaj¹ wyœmiewane i rozmywane? Zadnych trudnosci nie sprawiaja. Ty sam tak myslisz. Sprobuj wykasowac sie z tego "community" a pokazesz, ze masz prawdziwe jaja. I co? Nagle - przyszedl malucki:) krasnoludek i zapytal, czemu JA, czemu Ja, musze usunac sie w cien, bo akurat tak interesujaca walka leci na "ekranie". a TY maklucki zuczku myslisz, ze skad bierze sie material na te filmy, ktore ze slubna ogladasz codzien na EKRANIE, HEJ!°°
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #106 : Październik 09, 2012, 20:22:07 » |
|
to wsztstko jest wg wiary.. tak jak z tarotem ktos sobie wywrozy ze umrze i jak mocno wierzy w te karty (ktore sa jakims tam archetypami..) to mozliwe ze np noga mu sie posliznie na ulicy..a jak ktos nie wierzy i ma czyste serce, to napewno nie powinien sobie zawracac tym glowy , bo jezeli zdarzaja sie taki przypadki to zawsze w kregach wyznawcow - tak jak i np egzrocyzmy, opetania itd..
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #107 : Październik 09, 2012, 20:22:21 » |
|
Nie rozumiem o czym do mnie teraz piszesz. Jakie community? Jakie krasnoludki? Jaki zuczku? yyyy... wszystko na pewno ok?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #108 : Październik 09, 2012, 20:25:12 » |
|
Ejjjj Lady... ja mam niesamowite poczucie humoru , jestem niezmiernie radosna , trzeba mnie poznaÌ lepiej. Tu na forum panuje specyficzna atmosfera , moja rola jest równie¿ ciutkê inna od wszystkich. Wiem co robiê, mówiê i jaki ma to cel, a ¿e nie mogê teraz jeszcze wszystkiego powiedzie, tworz¹ siê nieraz ro¿ne niezgrabnoœci i wrzenie i¿ jestem wszystko wiedz¹ca. Ale nie jestem, chêtnie wys³uchujê innych , bardzo lubiê poznawaÌ i analizowaÌ logicznie wszystko. Poniewa¿ mia³am dwa bardzo nieprzyjemne doœwiadczenia z poznanymi forumowiczami teraz jestem niezwykle ostro¿na, co nie znaczy zamkniêta na ludzi. Ca³y czas poznajê nowych ludzi , wprost uwielbiam gadaÌ i œmiaÌ siê. Tu jednak muszê reprezentowaÌ konkret, zdecydowanie i uczciwie staÌ przy mojej wiedzy. Jest jeszcze jedno coœ.... szybkoœÌ przep³ywu informacji, ja pos³ugujê siê blokami myœlowymi i kodami symbolicznymi, to bardzo szybki sposób komunikacji. WiêkszoœÌ ludzi musi poznawaÌ temat inaczej , nie rozumie tych skrótów, dla mnie to zbyt powolne, mêczy mnie to , wiêc muszê opuszczaÌ dyskusjê i czekaÌ gdzieœ z boku a¿ analiza dojdzie do konkretu. Mam inny rytm myœli , inn¹ szybkoœÌ analizy tym siê ró¿nimy. Jednak nie chcia³a bym z tego powodu kolejnych prztyczek i¿ siê wynoszê czymœ.... nie, zwyczajnie jestem trochê inna. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 22:34:51 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #109 : Październik 09, 2012, 20:42:32 » |
|
hej Kiara cyt , ja pos³ugujê siê blokami myœlowymi i kodami symbolicznymi, to bardzo szybki sposób komunikacji. WiêkszoœÌ ludzi musi poznawaÌ temat inaczej , nie rozumie tych skro tow, dla mnie to zbyt powolne, mêczy mnie to , wiêc muszê opuszczaÌ dyskusjê i czekaÌ gdzieœ boku a¿ analiza dojdzie do konkretu. Witaj w swiecie sw. geometrii.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 20:43:05 wysłane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #110 : Październik 09, 2012, 22:38:24 » |
|
Geometria to ju¿ kolejny juz przetworzony sposób przekazu , wolniejszy etap , oparty na analizie myœlowej , szybszym jest jeszcze przekaz wi¹zki energetycznej . On opiera siê nie na szybkoœci myœli , a na szybkoœci uczucia, to najszybszy sposób. Przekazy geometryczne zwi¹zane s¹ z mózgiem, jego energi¹, przekazy uczuciowych wi¹zek energetycznych ( zawieraj¹ ca³¹ wiedzê w innym zapisie) zwi¹zane s¹ z sercem , jego energi¹. Jak wiesz energia pracy serca ma o wiele wiêksz¹ moc , a co za tym idzie i prêdkoœÌ ni¿ mózg. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2012, 09:47:31 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
|
« Odpowiedz #111 : Październik 10, 2012, 07:44:51 » |
|
Chyba o czymœ takim wspomina³ Monroe (albo Moen) w swoich ksi¹¿kach, opisywa³ spotkania w czasie OOBE, w których otrzymywa³ pewn¹ "paczkê energetyczn¹" (trwa³o to u³amek chwili), i potem móg³ j¹ "rozpakowaÌ" i wyci¹gn¹Ì z niej mnóstwo wiedzy, czasem trwa³o to nawet 2 tygodnie, a i tak nie wyczerpywa³ wszystkich mo¿liwoœci. Mówi³ te¿, ¿e TAM w taki sposób siê mo¿na porozumiewaÌ, i ¿e jest bardzo efektywne.
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #112 : Październik 10, 2012, 09:45:41 » |
|
Chyba o czymœ takim wspomina³ Monroe (albo Moen) w swoich ksi¹¿kach, opisywa³ spotkania w czasie OOBE, w których otrzymywa³ pewn¹ "paczkê energetyczn¹" (trwa³o to u³amek chwili), i potem móg³ j¹ "rozpakowaÌ" i wyci¹gn¹Ì z niej mnóstwo wiedzy, czasem trwa³o to nawet 2 tygodnie, a i tak nie wyczerpywa³ wszystkich mo¿liwoœci. Mówi³ te¿, ¿e TAM w taki sposób siê mo¿na porozumiewaÌ, i ¿e jest bardzo efektywne.
Dla mnie to wyglÂąda jak bardzo szybkie strzaÂły ze Âświetlnych iskier w kaÂżdej jest wiedza caÂłkowita na jakiÂś temat, w momencie otworzenia , ktĂłry jest dosÂłownie chwileczkÂą wiem wszystko i dziwiĂŞ siĂŞ jak to moÂżliwe, nie dam rady tego zapamiĂŞtaĂŚ...? ale to juÂż jest mojÂą wiedzÂą. To siĂŞ dzieje natychmiast. NastĂŞpnie konfrontujĂŞ siĂŞ z jakimÂś tematem w realu i na podstawie wiedzy ktĂłrÂą juÂż posiadam wiem co jest a, co nie jest w nim prawdÂą, wiem wszystko na ten temat. Tacy ludzie majÂą uruchomione czytniki wzorcowe, "przykÂładasz do tematu" i widaĂŚ co gdzie i jak jest prawidÂłowo , a co nie. Taka analiza sÂłowna , zdanie po zdaniu, myÂśl po myÂśli z wieloma wariantami filozoficznych wariacji... jest zbyt powolna i naprawdĂŞ meczÂąca. Mniej wiĂŞcej tak to dziaÂła. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2012, 10:44:06 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #113 : Październik 10, 2012, 10:37:59 » |
|
Kiara - pisalam juz o takim rodzaju postrzegania. Mysle, ze na pewnym etapie jest norma. Nikomu nie wytlumaczysz, ani nie przekonasz. Oddalamy sie od siebie (pewne zbiory) To sa tzw. nozyce ekonomiczno-spoleczne. Jedni pozostana na etapie<. kwik, kwik, kwik... a inni pojda schodami do samego nieba
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #114 : Październik 10, 2012, 11:23:43 » |
|
a inni pojda schodami do samego nieba Ju¿ raz próbowano zbudowaÌ wie¿ê ze schodami do nieba. I co? Upadek by³ bolesny, do dziœ ty³ki bol¹. Oby historia nie powtórzy³a siê. Bogowie bywaj¹ z³oœliwi. I zazdroœni.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #115 : Październik 10, 2012, 11:32:17 » |
|
Czasem trzeba upasc, aby poczuc grunt pod stopami i odbic sie od tego:) Jednak pomimo mozliwosci stluczenia sobie pupy, zaryzykuje opcje przeciwna do tej: kwik, kwik, kwik... A co do Bogow... to tak jak w zyciu trzeba im placic haracz (ochrone za opieke). Wtedy nie beda tak zlosliwi i zazdrosni
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #116 : Październik 10, 2012, 11:39:36 » |
|
A co do Bogow... to tak jak w zyciu trzeba im placic haracz (ochrone za opieke). Wtedy nie beda tak zlosliwi i zazdrosni I to siĂŞ nazywa konformizm. DziĂŞkujĂŞ, ale haraczu dobrowolnie pÂłaciĂŚ nie zamierzam.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #117 : Październik 10, 2012, 11:45:37 » |
|
ptaku tzn. nigdzie nie jestes ubezpieczona?? Bogowie sa niesamowicie "ludzcy", gdy chodzi o dary. Najlepiej lubia te energetyczne pozywienie "lusz". W Japonii sa kapliczki kamienne, do ktorych wklada sie jedzenie dla Bogow°°, w krk daje sie na tace (tudziez koperte zawsze na budowe kosciola), gdzie indziej scwanili sie i pobieraja podatki juz przy wyplacie. Najlepszym organem boskim na ziemi jest Urzad Skarbowy.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #118 : Październik 10, 2012, 11:57:31 » |
|
Za wymuszenia odpowiedzialnoœÌ spadnie na wymuszajÂącego. Ja czyniĂŞ uÂżytek z wolnej woli. I wszelkim wymuszeniom mĂłwiĂŞ NIE! WierzĂŞ, Âże kiedyÂś przyjdzie zÂłodziejom zwrĂłciĂŚ wszystkie dÂługi. O ile jest wyÂższa SPRAWIEDLIWOÂŚĂ. A wierzĂŞ, Âże jest, skoro w czÂłowieku znajduje ona odzwierciedlenie. Czyli istnieje wzorzec sprawiedliwoÂści. Zatem i prawo z jej uÂżyciem.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #119 : Październik 10, 2012, 12:06:03 » |
|
Nie ma sprawiedliwosci, sa wyroki.
Gdy przyjrzec sie historii ludzkosci, to od zarania cwaniakom zyje sie lepiej, uczciwy pachol ma za to "czyste sumienie" i obietnice zycia wiecznego - amen. Materia rzadzi Szatan to jego domena.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #120 : Październik 10, 2012, 12:11:11 » |
|
Dlatego pisaÂłam o wyÂższej SPRAWIEDLIWOÂŚCI. Tej w duchu. Na Ziemi teÂż siĂŞ ona przejawia, chociaÂż jest zagÂłuszana przez prawa dÂżungli. Ale do czasu. PielĂŞgnujmy kwiaty.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #121 : Październik 10, 2012, 13:13:53 » |
|
Gdy przyjrzec sie historii ludzkosci, to od zarania cwaniakom zyje sie lepiej, uczciwy pachol ma za to "czyste sumienie" i obietnice zycia wiecznego - amen.
No nie wiem czy tak do koĂąca cwaniakom Âżyje siĂŞ lepiej. Oni od tego dobrobytu umierajÂą . Na prawdĂŞ umierajÂą w duchowej nĂŞdzy i z caÂłkiem fizycznym bĂłlem, ktĂłrego nic nie jest w stanie ukoiĂŚ. Dobrobyt zostaje i nawet tego nie sÂą w stanie donikÂąd zabraĂŚ. Materia rzadzi Szatan to jego domena. EGO - Pan Gold. To jest jego Âświat. OdmieĂą to co rzÂądzi TobÂą , a odmieni siĂŞ wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #122 : Październik 10, 2012, 16:44:54 » |
|
eastEGO - Pan Gold. To jest jego Âświat. OdmieĂą to co rzÂądzi TobÂą , a odmieni siĂŞ wszystko. MoÂże podpowiesz braciak na co mam zamieniĂŚ piwko by chĂŞĂŚ ciÂągÂłego spoÂżywania tego zacnego trunku przestaÂła rzÂądziĂŚ moim ciaÂłem to pa
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #123 : Październik 10, 2012, 19:13:58 » |
|
Braciaku, nie musisz niczego zmieniaĂŚ , bo na cokolwiek zmienisz to moÂże byĂŚ ,Âże bĂŞdzie gorzej Po prostu Âżyj i obserwuj to ,co rzekomo rzÂądzi, a jak coÂś to potraktuj biorezonansem i po krzyku
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #124 : Październik 11, 2012, 16:51:19 » |
|
Kiedy nie mogĂŞ potraktowaĂŚ biorezonansem bo staram siĂŞ zmieniaĂŚ lub zamieniaĂŚ to pa
|
|
|
|
|
|
|
|