chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« : Wrzesień 28, 2012, 11:48:54 » |
|
Bazy Kosmiczne i Dyski wokó³ ÂŚwiĂŞtej GĂłry w Gdyni!utworzona przez uÂżytkownika Zofia PiepiĂłrka w dniu 11 lipca 2012 o 10:43 · Jeden z moich znajomych Krzysztof Stelmach od miesiÂąca prosiÂł, abym pokazaÂła jemu ÂŚwiĂŞtÂą GĂłrĂŞ w Gdyni, na temat ktĂłrej napisaÂłam ksi¹¿kĂŞ pt. „ÂŚwiĂŞta tajemnica Gdyni”. Nie widzieliÂśmy siĂŞ od 10 lat wiĂŞc byÂła okazja, aby siĂŞ spotkaĂŚ i powspominaĂŚ wspĂłlne wyprawy do kamiennych krĂŞgĂłw oraz naszych znajomych. UmĂłwiliÂśmy siĂŞ dnia 10.07.2012 r. o godz. 12.00 przy ÂŚwiĂŞtej GĂłrze. Powitanie byÂło w deszczu, ktĂłry nagle lun¹³, wiec poÂśpiesznie skryliÂśmy siĂŞ pod wiatÂą najbliÂższego przystanku autobusowego przy ul. Morskiej. PrzeczekaliÂśmy deszcz rozmawiajÂąc, a gdy siĂŞ przejaÂśniÂło ruszyliÂśmy w g³¹b lasu bukowego ÂścieÂżkÂą u podnó¿a gĂłry przy ul. Morskiej. Po drodze pokazaÂłam jemu kilka kamieni, ktĂłre stoczyÂły siĂŞ z gĂłry na dó³. ByÂły to pozostaÂłoÂści po kamiennym krĂŞgu, ktĂłry istniaÂł jeszcze po II WÂŚ. DoszliÂśmy do szerokiej linii zaznaczonej na ziemi… patrzÂąc na niÂą pomyÂślaÂłam: a to co znowu? ZwrĂłciÂłam na to uwagĂŞ, gdyÂż kiedyÂś na tej drodze odkrywaÂłam ró¿ne symboliczne rysunki. Kto i po co je tam rysowaÂł? KiedyÂś myÂślaÂłam, Âże po prostu tutaj bawiÂły siĂŞ dzieci, ale te dziwne rysunki byÂły bardzo precyzyjne i tylko wprawna rĂŞka potrafiÂła je wykonaĂŚ. Gdy rysowaÂłam je na kartce papieru, okazaÂło siĂŞ, Âże nie potrafiÂłam ich tak precyzyjnie odtworzyĂŚ chociaÂż byÂły proste! ByÂł to rok 1992 i penetrowaÂłam teren gĂłry. OpisaÂłam to w ksi¹¿ce „ÂŚwiĂŞta tajemnica Gdyni” www.radwanpl oraz https://www.facebook.com/pages/%C5%9Awi%C4%99ta-Tajemnica-Gdyni-ksi%C4%85%C5%BCka-i-badania/201564896526096 Od wielu lat nie widziaÂłam tutaj Âżadnych rysunkĂłw, dlatego zwrĂłciÂłam uwagĂŞ na tĂŞ liniĂŞ, gdyÂż coÂś mi przypominaÂła i jednoczeÂśnie wskazywaÂła, dlatego pokazaÂłam jÂą Krzysztofowi. PopatrzyÂł na to obojĂŞtnie, gdyÂż dla niego nie byÂło w tym nic nadzwyczajnego! CzytaÂł moje sprawozdania z wyprawy na BabiÂą GĂłrĂŞ oraz wnioski i chyba tylko dlatego niczego nie komentowaÂł. Zdj¹³ plecak i wyj¹³ aparat, aby zrobiĂŚ zdjĂŞcia tej linii, a ja zrobiÂłam z komĂłrki. Linia miaÂła ok. 10 cm szerokoÂści ze wschodu na zachĂłd w poprzek drogi, czyli od zbocza gĂłry do skarpy. PopatrzyÂłam w gĂłrĂŞ… W tym miejscu na szczycie jest osuwisko piasku i wy¿³obienie w poÂłowie zbocza gĂłry. WyjaÂśniÂłam, Âże tam na szczycie kiedyÂś byÂł kamienny krÂąg, a pod nim w ziemi ukryta jest Arka Przymierza czyli grobowiec KrĂłla Jahwe, ktĂłry opisaÂłam w ksi¹¿ce. PoniÂżej drogi leÂżaÂło zÂłamane drzewo. Kto to miejsce wskazaÂł i dlaczego? O co tu chodzi? – myÂślaÂłam intensywnie. Nagle przypomniaÂłam sobie innÂą liniĂŞ! Pomiary anomalii magnetycznych w Strefie 3c 123 w MaÂłych Stawiskach - o czym wspominam m.in. we Wnioskach z wyprawy na BabiÂą GĂłrĂŞ czyli „Wielka potĂŞga kosmiczna w Polsce…” Tekst jest na Facebooku! https://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/wielka-pot%C4%99ga-kosmiczna-w-polsce/489202157772328 oraz http://wszechocean.blogspot.com/2012/07/wyprawa-na-babia-gore-cz-iv-1.htmlCyt. fragment : „OdszukaÂłam swoje notatki… Badania (w MaÂłych stawiskach) te byÂły przeprowadzone dnia 19.09.2004 roku w czasie piĂŞknej sÂłonecznej pogody (+ 26 st. C), a nie we mgle i deszczu. Tego dnia przyjechaÂł znajomy (z GdaĂąska), inÂż. Tomasz WojsÂławski i od godz. 11.00 do godz.17.00 zbadaliÂśmy kilka miejsc anomalii magnetycznych za pomocÂą fiĂąskiego kompasu o nazwie „Suunto Tandem” oraz za pomocÂą Miernika RezystywnoÂści UziemieĂą gruntu (MRU-101 SONEL). ByliÂśmy na wzniesieniu w centrum krĂŞgu, ktĂłry wczeÂśniej ujawniÂł siĂŞ na skutek erozji i tam rozciÂągnĂŞliÂśmy kable na odlegÂłoœÌ 70 m. OkazaÂło siĂŞ, Âże na g³êbokoÂści 10 m sÂą kamienie. Natomiast kompas w tym miejscu „wariowaÂł”, ale miaÂł dodatkowy wizjer z boku, ktĂłry jednoczeÂśnie wskazywaÂł odchylenia od normy w miejscu anomalii magnetycznych. Nigdy wczeÂśniej nie badaliÂśmy takich miejsc, wiĂŞc ustaliliÂśmy prostÂą metodĂŞ - co 10 m w linii prostej ze wschodu na zachĂłd sprawdzamy poziom anomalii za pomocÂą kompasu. Kompas wskazywaÂł b. du¿¹ anomaliĂŞ magnetycznÂą dochodzÂącÂą do 7-8 %. PatrzÂąc wĂłwczas na te wyniki nie rozumiaÂłam czy to duÂżo czy maÂło? ZapytaÂłam co o tym sÂądzi? Tomek stwierdziÂł, Âże to duÂża anomalia, ale nie rozumiaÂł dlaczego akurat tutaj, no bo co tutaj moÂże byĂŚ? Wg map geologicznych nie ma tutaj Âżadnych z³ó¿ metali, chyba Âże sÂą rudy darniowe. Dla porĂłwnania w sÂłynnym Karpaczu anomalia wynosi tylko 4 %, a tutaj aÂż dwa razy tyle. Nie wiedziaÂłam, Âże na tym terenie jest tak wielka anomalia grawitacyjna, bo przecieÂż czĂŞsto chodziÂłam po tych polach od lat. ZwinĂŞliÂśmy kable i zamierzaliÂśmy przenieœÌ siĂŞ w inne miejsce, gdy nagle zaczĂŞÂłam biec tyÂłem po zboczu kilkadziesiÂąt metrĂłw w dó³… Tomek patrzyÂł na mnie zdziwiony i zawoÂłaÂł: Dlaczego siĂŞ wygÂłupiasz? Odp.- Nie wygÂłupiam siĂŞ, coÂś mnie tam ciÂągnie! PatrzyÂł z niedowierzeniem. WyjaÂśniÂłam co czujĂŞ, ale widziaÂłam, Âże to go nie przekonaÂło, no bo jemu to siĂŞ nie przydarzyÂło! Nie wracaliÂśmy do tej sprawy, bo nie da siĂŞ tego logicznie wytÂłumaczyĂŚ dopĂłki ktoÂś inny sam tego nie doÂświadczy! Przy kolejnych pomiarach to siĂŞ nie powtĂłrzyÂło! MoÂże dlatego, Âże tam kompas wskazaÂł mniejszy poziom anomalii? (…) A jaki wpÂływ na nasz umysÂł i organizm ma jakakolwiek inna anomalia grawitacyjna? Czy ktoÂś to badaÂł? W tego typu miejscach czĂŞsto wystĂŞpujÂą tzw. objawienia i takie miejsca w przeszÂłoÂści uznawane byÂły za miejsca ÂświĂŞte. W naszych czasach czĂŞsto wystĂŞpujÂą przy drogach jak „puÂłapki na myszy”, gdyÂż majÂą wpÂływ na umysÂły niektĂłrych ludzi i ich pojazdy. Tam dochodzi czĂŞsto do wypadkĂłw samochodowych, tak jak np. na obwodnicy w Gdyni lub na wysokoÂści WieÂżycy na Kaszubach, lub w Sidzinie, itd. Dlatego dopiero po powrocie do Gdyni zdaÂłam sobie sprawĂŞ, Âże niektĂłre miejsca anomalii grawitacyjnych majÂą taki wpÂływ na czÂłowieka i zdarzenia, ktĂłre jednak moÂżna zrozumieĂŚ i wyjaÂśniĂŚ w Âświetle wspó³czesnej fizyki i nauki. Pytanie najwaÂżniejsze – co majÂą wspĂłlnego te dwa miejsca oraz zdarzenia? W tym jest wyraÂźna wskazĂłwka! To mi siĂŞ przydarzyÂło najpierw w 2004 roku w Strefie 3c 123 i ponownie w maju 2012 roku na Koskowej GĂłrze k/Jordanowa - wtedy gdy juÂż o tym zapomniaÂłam i nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże coÂś takiego mi siĂŞ przydarzy! Wniosek jest oczywisty! Ma to ÂścisÂły zwiÂązek z BazÂą CentralnÂą KrĂłla Jahwe i z jednÂą z jego Baz Obwodowych w Jordanowie.” „A co majÂą z tym wspĂłlnego anomalia magnetyczne w Gdyni? Kilka dni póŸniej badaliÂśmy miejsca anomalii grawitacyjnych w Gdyni - na ÂŚwiĂŞtej GĂłrze i Kamiennej GĂłrze, w lesie WitomiĂąskim, na nabrzeÂżu spacerowym oraz na terenie Akademii Morskiej przy ul. Morskiej.” PatrzÂąc na prostÂą liniĂŞ narysowanÂą na pisaku w poprzek leÂśnej drogi wÂłaÂśnie to mi siĂŞ przypomniaÂło, a wiĂŞc to nie jest przypadek! NarysowaĂŚ liniĂŞ kaÂżdy potrafi, ale dlaczego akurat w tym miejscu? To znowu byÂła informacja dla mnie, a wiĂŞc mam to zrozumieĂŚ… Przed laty w tym miejscu badaÂłam pasma kosmiczne ZÂłote i Platynowe. Pasma te byÂły bardzo szerokie, bo miaÂły ok. 60-70m, tak jak przy Mokrym Stawie u podnó¿a Babiej GĂłry, tylko Âże ja wĂłwczas nie rozumiaÂłam co one oznaczajÂą! Teraz wiem, Âże taka szerokoœÌ oznacza, iÂż tutaj jest jakaÂś baza kosmiczna. Nagle zrozumiaÂłam, Âże ta szeroka prosta linia jak rĂłwnoleÂżnik ze wschodu na zachĂłd wskazuje szerokie pasmo "siatki szwajcarskiej"! Jaka jest szerokoœÌ tych pasm kosmicznych? W normalnych warunkach siatka jest gĂŞsta i ma szer. 22 cm. Pasmo to ma tutaj ok. 21 m szerokoÂści, a wiĂŞc tu jest baza kosmiczna szarakĂłw czyli sÂłynnego, symbolicznego WĂÂŻA i to by siĂŞ zgadzaÂło… WÂłaÂśnie oni najbardziej pilnujÂą Grobowca, czyli Arki Przymierza i nie pozwalajÂą, aby ktoÂś to badaÂł i odkryÂł ich tajemnice. W 2004 roku za pomocÂą kompasu sprawdzaliÂśmy poziom anomalii magnetycznych na szczycie gĂłry - kompas nie „wariowaÂł”, ale jaki jest poziom anomalii w tym miejscu? BadaliÂśmy rĂłwnieÂż za pomocÂą MRU warstwy ziemi na g³êbokoÂści 10 m i okazaÂło siĂŞ, Âże na tej wysokoÂści, na g³êbokoÂści 10 m jest piasek, ale dalej w zag³êbieniu, gdzie byÂła pustelnia na tej samej g³êbokoÂści MRU wskazaÂł kamienie! W tej jednej prostej linii zawarte jest tyle tak waÂżnych informacji… a wiĂŞc w tym miejscu koniecznie trzeba wykonaĂŚ ponowne pomiary anomalii grawimagnetycznych! Kto to zrobi? Kto ma taki kompas?! Powinno byĂŚ w granicach ok. 5%... a wiĂŞc duÂża anomalia. SzliÂśmy dalej drogÂą wokó³ ÂŚwiĂŞtej GĂłry mijajÂąc spacerujÂących ludzi z psami. ZastanawiaÂłam siĂŞ czy sÂą tutaj jakieÂś inne Bazy Kosmiczne? DoszliÂśmy do miejsca, gdzie droga siĂŞ rozwidla. PowiedziaÂłam Krzysztofowi, Âże tam na dole jest ÂźrĂłdÂło z ktĂłrego czerpali wodĂŞ pustelnicy ÂżyjÂący od wiekĂłw na tej gĂłrze do czasu wybuchu II WÂŚ. ZeszliÂśmy kawaÂłek w prawo i nagle poczuÂłam zawroty gÂłowy… A tutaj co jest…? Trzeba to sprawdziĂŚ! W tym miejscu teren jest dosyĂŚ wyrĂłwnany wiĂŞc szÂłam pomiĂŞdzy drzewami skupiajÂąc siĂŞ na promieniowaniach z ziemi. PoczuÂłam silne palÂące promieniowanie w prawej dÂłoni i wiedziaÂłam, Âże to jest to czego szukam! PrzeszÂłam jeszcze ok. 20 m i nagle poczuÂłam, Âże coÂś ciÂągnie mnie do tyÂłu… tak jak na Koskowej GĂłrze i w MaÂłych Stawiskach! Krzysztof patrzyÂł na mnie zdziwiony, wiĂŞc powiedziaÂłam - zrĂłb zdjĂŞcia, ciÂągnie mnie do tyÂłu! ObejrzaÂłam siĂŞ za siebie i zobaczyÂłam, Âże zbliÂżam siĂŞ do brzegu skarpy, wprost na drzewo gdzie siĂŞ zatrzymaÂłam. PrzeszÂłam tak ok. 30-40 m. No nie… Znowu to samo! Hahaaa… wiĂŞc ONI teÂż tutaj sÂą?! Oznacza to jedno… Tutaj w ziemi jest DYSK o Âśr. 70 m, ktĂłry pochodzi z „RadioÂźrĂłdÂła 3c 123”, dlatego chcieli abym znalazÂła ich DYSK i dlatego zaznaczyli na drodze liniĂŞ, ktĂłrÂą tylko ja mogÂłam zrozumieĂŚ… jako wizjonerka i badaczka megalitĂłw. Co ONI tutaj robiÂą?? PilnujÂą GROBOWCA czyli Arki Przymierza i szarakĂłw, ktĂłra ma tutaj swojÂą bazĂŞ! A ile tutaj jest OBCYCH DYSKĂW? SprawdziÂłam… i okazaÂło siĂŞ, Âże w ziemi wokó³ ÂŚwiĂŞtej GĂłry jest 20 DYSKĂW… Dlaczego?? Bo to jest strategiczne miejsce dla tego miasta. WrĂłciliÂśmy do g³ównej drogĂŞ, ktĂłrÂą przyszliÂśmy i dla odmiany czuÂłam jak robi mi siĂŞ niedobrze… a to przypominaÂło mi miejsce anomalii przy Akademii Morskiej! WiĂŞc tutaj jest ta sama baza… WeszliÂśmy na ÂścieÂżkĂŞ wiodÂącÂą na szczyt gĂłry po grubych korzeniach drzew. PrzeszliÂśmy przez zag³êbienie w ktĂłrym kiedyÂś byÂła pustelnia, a teraz gorliwi parafianie zrobili sanktuarium Maryjne! Dlaczego akurat w tym miejscu? Czy ma to zwiÂązek z bazÂą(ami) kosmicznÂą szarakĂłw i ich ludÂźmi? WspiĂŞliÂśmy siĂŞ wyÂżej na pÂłaskowyÂż gĂłry, gdzie pomiĂŞdzy drzewami widaĂŚ kawaÂłek panoramy miasta na zachodzie. Tam zobaczyÂłam na niebie rozlegÂłe ciemne chmury i szybko zbliÂżajÂącÂą siĂŞ burzĂŞ. WiedziaÂłam, Âże musimy czym prĂŞdzej zejœÌ na skrĂłty szczytem gĂłry w dó³ do ulicy Morskiej. ZrobiliÂśmy kilka zdjĂŞĂŚ i przeszliÂśmy do skraju pÂłaskowyÂżu gdzie zeszliÂśmy stromÂą ÂścieÂżkÂą okr¹¿ajÂącÂą gĂłrĂŞ od strony ulicy. Zd¹¿yliÂśmy jeszcze przejœÌ przez ul. MorskÂą gdy zaczĂŞÂło padaĂŚ. SkryliÂśmy siĂŞ w pobliskim sklepiku, gdyÂż lunĂŞÂło i zrobiÂła siĂŞ Âściana z deszczu. Burza trwaÂła ok. 20 min. i znowu zajaÂśniaÂło sÂłonce. UmĂłwiliÂśmy siĂŞ na kolejne spotkanie na ÂŚwiĂŞtej GĂłrze, gdyÂż okazaÂło siĂŞ, Âże jest tam duÂżo do odkrycia. JeÂżeli ktoÂś ma kompas do badaĂą anomalii magnetycznych, to zapraszam do wspĂłlnych badaĂą! Po powrocie do domu dÂługo siedziaÂłam i analizowaÂłam tĂŞ wyprawĂŞ… JuÂż w latach 90-tych ubiegÂłego wieku badaÂłam teren Gdyni, w poszukiwaniu Baz Kosmicznych Hiad, gdyÂż wg PLANU kamiennych krĂŞgĂłw w Odrach, w Gdyni sÂą dwie Bazy - tak duÂże jak na Babiej GĂłrze, a wiĂŞc majÂą po 200 m Âśrednicy! W Odrach w krĂŞgu „zielonym” w centrum stojÂą dwa kamienie, a wiĂŞc jest to podwĂłjna Baza Kosmiczna. Dlaczego? Czy majÂą tutaj czegoÂś pilnowaĂŚ? Jasne... Plan Baz Kosmicznych Hiad w Odrach naÂłoÂżony na mapĂŞ Polski w odpowiedniej skali wskazuje orientacyjnie miejsca ich Baz Kosmicznych, dlatego trzeba dokÂładnie je zlokalizowaĂŚ. W tym Planie sÂą trzy krĂŞgi z podwĂłjnymi kamieniami centralnymi - krÂąg „zielony czyli Gdynia, „Âśliwkowy” - okolica Warszawy oraz trzeci pomaraĂączowy – juÂż nieistniejÂący w okolicy WrocÂławia. Na obwodzie tych krĂŞgĂłw - w zaleÂżnoÂści od ich Âśrednicy, ktĂłra wskazuje odlegÂłoœÌ w km od centralnej Bazy Kosmicznej - sÂą mniejsze dyski obwodowe. Dwie Bazy Kosmiczne w Gdyni juÂż dawno zlokalizowaÂłam. Jedna jest w Kamiennej GĂłrze, a druga na Oksywiu, a na ich obwodzie w promieniu ok. 12 km sÂą dyski obwodowe. Niedaleko Kamiennej GĂłry byÂła „katastrofa UFO” w 1959 roku… „KĂŞpa Oksywska” juÂż w latach 70-tych byÂła przebadana przez archeologĂłw z powodu resztek kamiennych krĂŞgĂłw i kurhanĂłw. ByÂła tam osada rybacka juÂż ponad 2000 lat. Na wzgĂłrzu stoi zabytkowy koÂśció³ z XII wieku pod wezwaniem „ÂŚw. Jerzego”, ktĂłry wg legend walczy ze smokiem i jak siĂŞ okazaÂło wÂłaÂśnie tam jest baza Smoka. Jak walczy z nimi „Âśw. Jerzy”? CzyÂżby wiedzieli Âże tam jest baza kosmiczna Smoka i dlatego Âśw. Jerzy staÂł siĂŞ patronem tego miejsca? Ale niÂżej jest Baza Kosmiczna Hiad tuÂż przy Akademii Marynarki Wojennej. Czy Hiady i ich ludzie podejmÂą badania terenu ÂŚwiĂŞtej GĂłry, czy zrobiÂą to ludzie Bazy Kosmicznej Lwa?? Ludzie z Bazy Smoka juÂż patrzÂą gotowi zaatakowaĂŚ kaÂżdego kto siĂŞ tym zajmie… Ja jestem tylko wizjonerkÂą i duÂżo na ten temat pisaÂłam. PrzypomnĂŞ… Smoki i „szaraki” czyli WĂŞÂże majÂą w planie zniszczyĂŚ GdyniĂŞ posÂługujÂąc siĂŞ swoimi ludÂźmi... Z 250 tys. mieszkaĂącĂłw pozostanie moÂże 10 tys. ludzi… Gdynia zostanie zalana i zrĂłwnana z ziemiÂą… JeÂżeli tego nie zrozumiecie, nie zapobiegniecie tej tragedii. Badajcie ÂŚwiĂŞtÂą GĂłrĂŞ! CDN Zofia PiepiĂłrka
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 28, 2012, 12:04:06 » |
|
Wielka potĂŞga kosmiczna w Polsce…
utworzona przez uÂżytkownika Zofia PiepiĂłrka w dniu 8 lipca 2012 o 12:46 ·
WNIOSKI z wyprawy na BabiÂą GĂłrĂŞ i do Jordanowa
Jestem wizjonerkÂą i badaczkÂą megalitĂłw, a to w konsekwencji badaĂą i poszukiwaĂą po wielu latach przywiodÂło mnie na BabiÂą GĂłrĂŞ i do Jordanowa. Czego oczekiwali uczestnicy wyprawy od wizjonerki? Chyba dokÂładnie sami nie wiedzieli, ale wyruszyli po przygodĂŞ. Kim jest wizjoner i jakimi narzĂŞdziami siĂŞ posÂługuje? A kim jest ufolog i jakimi metodami odkrywa tajemnice OBCYCH?
Nie jestem ufologiem, ale okazuje siĂŞ, Âże mam wiĂŞcej w tej sprawie do powiedzenia niÂż wszyscy ufolodzy w Polsce. Od wielu lat wszystko badam wg wskazĂłwek w wizjach i snach oraz opisujĂŞ. Na Babiej GĂłrze i na Koskowej GĂłrze w Jordanowie otrzymaÂłam wskazĂłwki i dlatego zrozumiaÂłam, Âże sÂą tam Bazy Kosmiczne. Czyje Bazy? To co tam ujawnili mi w sposĂłb symboliczny, to i tak bardzo duÂżo! ResztĂŞ miaÂłam zrozumieĂŚ poprzez analogiĂŞ do wieloletnich badaĂą i poszukiwaĂą Baz Kosmicznych Hiad w Polsce wg PLANU w kamiennych krĂŞgach w Odrach oraz Bazy Centralnej w Strefie 3c 123 na Kaszubach. Nikt dobrowolnie nie ujawnia takich tajemnic, a szczegĂłlnie na temat swoich Baz Kosmicznych, bo to sÂą sprawy ÂściÂśle tajne tak jak tajemnice wojskowe, ale tutaj chodzi o coÂś wiĂŞcej, gdyÂż dotyczy to proroctw biblijnych i sensu odwiecznej tajemnicy wiary i religii milionĂłw ludzi na Ziemi od tysiĂŞcy lat.
Ujawnienie tajnych Bazy Kosmicznych Króla Jahwe oraz Baz Kosmicznych OBCYCH to przewrót w religii, nauce, a nawet polityce. Zatem kim jest wizjoner i jakie ma zadanie ¿yj¹c w XXI wieku, a nie np. w Œredniowieczu? Musi wci¹¿ myœleÌ, analizowaÌ i zrozumieÌ co zosta³o pokazane w symbolu w ró¿nych miejscach i sytuacjach. Ka¿de pokolenie ma swojego wizjonera, który wskazuje kierunek myœlenia i dzia³ania oraz inne cele i zadania dla tego pokolenia.
Wielu psychotronikĂłw chciaÂłoby mieĂŚ wglÂąd do Baz Kosmicznych KrĂłla Jahwe, ale nie mogÂą nic zobaczyĂŚ, bo to nie ich Bazy kosmiczne! Kilka lat temu w wizji zobaczyÂłam wnĂŞtrze Centralnej Bazy Kosmicznej co opisaÂłam w ksi¹¿ce pt. „ÂŚwiĂŞta tajemnica Gdyni”. KrĂłl Jahwe w wizji wyjaÂśniÂł mi, Âże ma wiele DYSKĂW na Ziemi, czego wĂłwczas nie mogÂłam zrozumieĂŚ! No bo jak BĂłg moÂże mieĂŚ swoje DYSKI i Bazy Kosmiczne i po co?? Ano wÂłaÂśnie… tego nigdy nie wyjaÂśni Âżaden ksiÂądz ani naukowiec! To wyjaÂśnia ufologia, dlatego od lat wspó³pracuje z czoÂłowymi ufologami w Polsce.
JeÂżeli nasz BĂłg i KrĂłl pozwoliÂł mi poznaĂŚ prawdĂŞ o swoim Kosmicznym KrĂłlestwie czyli o Bazach Kosmicznych na Ziemi i w Polsce - to ma to sens i cel, ktĂłry jest zgodny z celem naszej wiary i religii od tysiĂŞcy lat. W modlitwie „Ojcze nasz” mĂłwimy „…przyjdÂź KrĂłlestwo Twoje”, a ono juÂż dawno jest na Ziemi i dopiero w XXI wieku – wieku komputerĂłw i wypraw kosmicznych – ta prawda zostaje nam ujawniona! W tej sprawie nic nie dzieje siĂŞ bez powodu i przypadkiem, gdyÂż mogÂą to zrozumieĂŚ wÂłaÂściwe osoby. Nikt z uczestnikĂłw tej wyprawy nic nie rozumiaÂł z tego co siĂŞ dziaÂło, tylko tyle ile im powiedziaÂłam. Czy siĂŞ mylĂŞ?
Wiele pytaĂą…
AnalizujÂąc trzy dni wyprawy na Babia GĂłrĂŞ i do Jordanowa miaÂłam wiele pytaĂą, na ktĂłre musiaÂłam znaleŸÌ odpowiedzi. Aby to wszystko uporzÂądkowaĂŚ muszĂŞ wrĂłciĂŚ do momentu, gdy zobaczyÂłam kulĂŞ czyli BOL na Koskowej GĂłrze i co potem ze mnÂą siĂŞ dziaÂło…
Cyt.: „OtwieraÂłam juÂż drzwi samochodu, gdy nagle poczuÂłam, Âże coÂś mnie „ciÂągnie” do tylu… tam gdzie zobaczyÂłam BOL! Mimo woli poddaÂłam siĂŞ temu i zaczĂŞÂłam biec tyÂłem po ³¹ce na zboczu gĂłry. MiaÂłam uczucie jakby do moich plecĂłw coÂś siĂŞ przyssaÂło i delikatnie ciÂągnĂŞÂło! Jakby KTOÂŚ zÂłapaÂł mnie „za frak” i przyciÂągn¹³ do siebie… BiegÂłam szybko jakbym unosiÂła siĂŞ nad ³¹kÂą… Wszyscy stali w szoku i patrzyli nie rozumiejÂąc co mi siĂŞ staÂło. Ewa zaczĂŞÂła biec za mnÂą woÂłajÂąc: Zosia dlaczego siĂŞ wygÂłupiasz? Odp. - Nie wygÂłupiam siĂŞ, to mnie ciÂągnie! ObejrzaÂłam siĂŞ za siebie, bo moÂże tak biegnÂąc we mgle przypadkiem spadnĂŞ prosto w przepaœÌ, gdy nagle odczuÂłam „luz” i mogÂłam siĂŞ zatrzymaĂŚ. RozejrzaÂłam siĂŞ wokoÂło… ByÂłam ok. 50 m niÂżej w wysokiej mokrej trawie, kilka metrĂłw od drogi ktĂłrÂą przyjechaliÂśmy. (…) StaÂłam w szoku myÂślÂąc – co tutaj jest? JuÂż tak kiedyÂś biegÂłam… ale gdzie i kiedy to byÂło??? To ma zwiÂązek z tÂą gĂłrÂą i anomaliÂą magnetycznÂą… Czy dlatego tutaj pojawiÂł siĂŞ BOL? WiĂŞc tu jest jakaÂś… Baza Kosmiczna! Czyja? ZaczĂŞÂłam sprawdzaĂŚ… i nic z tego nie rozumiaÂłam! ZrozumiaÂłam to dokÂładnie po powrocie do domu! A wiĂŞc dlatego mnie tutaj „ÂściÂągnĂŞli”, bo dobrowolnie nie weszÂłabym w moich butkach w mokrÂą trawĂŞ…”
Zanim to siĂŞ zdarzyÂło staÂłam na gĂłrze we mgle myÂślÂąc, gdzie jest miejsce centralne dla tej anomalii i czy jest tutaj Baza Kosmiczna? W odpowiedzi po prostu mnie tam ÂściÂągnĂŞli i w ten sposĂłb wskazali centrum tej Bazy Kosmicznej, tak jak wskazaÂła to kula czyli Bol. Gdy siĂŞ zatrzymaÂłam na ³¹ce pomyÂślaÂłam – „JuÂż tak kiedyÂś biegÂłam… ale gdzie i kiedy to byÂło?! Nie mogÂłam sobie przypomnieĂŚ, a odpowiedÂź na to pytanie byÂła bardzo waÂżna, gdyÂż wyjaÂśniaÂła zwiÂązek z innym miejscem. DziaÂło siĂŞ jednak tyle spraw naraz, Âże nie byÂłam wstanie o tym myÂśleĂŚ, aÂż po powrocie do Gdyni. AnalizujÂąc to zdarzenie przypomniaÂłam sobie sytuacje gdy tak samo biegÂłam… ByÂło to przed laty w Strefie 3c 123 w MaÂłych Stawiskach podczas pomiarĂłw kilku miejsc anomalii magnetycznych! Tam wczeÂśniej wielokrotnie obserwowaÂłam ró¿nej wielkoÂści i koloru kule czyli BOL o czym pisaÂłam przed laty oraz w ksiÂązce.
Kiedy to byÂło?
OdszukaÂłam swoje notatki… Badania te byÂły przeprowadzone dnia 19.09.2004 roku w czasie piĂŞknej sÂłonecznej pogody (+ 26 st. C), a nie we mgle i deszczu. Tego dnia przyjechaÂł znajomy, inÂż. Tomasz WojsÂławski i od godz. 11.00 do godz.17.00 zbadaliÂśmy kilka miejsc anomalii magnetycznych za pomocÂą fiĂąskiego kompasu o nazwie „Suunto Tandem” oraz za pomocÂą Miernika RezystywnoÂści UziemieĂą gruntu (MRU-101 SONEL). ByliÂśmy na wzniesieniu w centrum krĂŞgu, ktĂłry wczeÂśniej ujawniÂł siĂŞ na skutek erozji i tam rozciÂągnĂŞliÂśmy kable na odlegÂłoœÌ 70 m. OkazaÂło siĂŞ, Âże na g³êbokoÂści 10 m sÂą kamienie. Natomiast kompas w tym miejscu „wariowaÂł”, ale miaÂł dodatkowy wizjer z boku, ktĂłry jednoczeÂśnie wskazywaÂł odchylenia od normy w miejscu anomalii magnetycznych. Nigdy wczeÂśniej nie badaliÂśmy takich miejsc, wiĂŞc ustaliliÂśmy prostÂą metodĂŞ - co 10 m w linii prostej ze wschodu na zachĂłd sprawdzamy poziom anomalii za pomocÂą kompasu. Kompas wskazywaÂł b. du¿¹ anomaliĂŞ magnetycznÂą dochodzÂącÂą do 7-8 %. PatrzÂąc wĂłwczas na te wyniki nie rozumiaÂłam czy to duÂżo czy maÂło? ZapytaÂłam co o tym sÂądzi? Tomek stwierdziÂł, Âże to duÂża anomalia, ale nie rozumiaÂł dlaczego akurat tutaj, no bo co tutaj moÂże byĂŚ? Wg map geologicznych nie ma tutaj Âżadnych z³ó¿ metali, chyba Âże sÂą rudy darniowe. Dla porĂłwnania w sÂłynnym Karpaczu anomalia wynosi tylko 4 %, a tutaj dwa razy tyle. Nie wiedziaÂłam, Âże na tym terenie jest aÂż tak wielka anomalia grawitacyjna, bo przecieÂż czĂŞsto chodziÂłam po tych polach od lat. ZwinĂŞliÂśmy kable i zamierzaliÂśmy przenieœÌ siĂŞ w inne miejsce, gdy nagle zaczĂŞÂłam biec tyÂłem po zboczu kilkadziesiÂąt metrĂłw w dó³… Tomek patrzyÂł na mnie zdziwiony i zawoÂłaÂł: Dlaczego siĂŞ wygÂłupiasz? Odp.- Nie wygÂłupiam siĂŞ, coÂś mnie tam ciÂągnie! PatrzyÂł z niedowierzeniem. WyjaÂśniÂłam co czujĂŞ, ale widziaÂłam, Âże to go nie przekonaÂło, no bo jemu to siĂŞ nie przydarzyÂło! Nie wracaliÂśmy do tej sprawy, bo nie da siĂŞ tego logicznie wytÂłumaczyĂŚ dopĂłki ktoÂś inny sam tego nie doÂświadczy! Przy kolejnych pomiarach to siĂŞ nie powtĂłrzyÂło! MoÂże dlatego, Âże tam kompas wskazaÂł mniejszy poziom anomalii?
(Po kilku dniach od czasu tych pomiarĂłw - podczas przesilenia astronomicznego rĂłwnonocy nadaÂłam pierwszy sygnaÂł… do dysku. OdpowiedÂź przyszÂła po… 26 godzinach! Kolejne sygnaÂły i kolejne odpowiedzi otrzymywaÂłam wg wzoru ciÂągu Fiboonaciego!)
ByÂłam w ró¿nych miejscach anomalii magnetycznych i najczĂŞÂściej mĂłj organizm reagowaÂł „odruchem wymiotnym”. Sytuacja z „biegiem do tyÂłu po zboczu” powtĂłrzyÂła siĂŞ po wielu latach w miejscu gdzie siĂŞ tego nie spodziewaÂłam - na Koskowej GĂłrze i reakcja Ewy byÂła taka sama jak Tomka – Zosia dlaczego siĂŞ wygÂłupiasz? Czy to zdarzenie ma jakiÂś sens i logiczny zwiÂązek? Czy ma znaczenie, Âże zdarzyÂło siĂŞ to ponownie akurat w miejscu anomalii grawimagnetycznych? Tak… bo byÂła to wskazĂłwka dla mnie, a nie dla nich.
Tomek jest elektronikiem, a nie ufologiem i nie rozumia³ tego co siê zdarzy³o podczas pomiarów w miejscu du¿ej anomalii, ale dlaczego nie zrozumia³ tego ufolog? Bo wizjonerka w takich miejscach zachowuje siê niekonwencjonalnie nawet dla ufologa z du¿¹ wiedz¹
A jaki wpÂływ na nasz umysÂł i organizm ma jakakolwiek inna anomalia grawitacyjna? Czy ktoÂś to badaÂł? W tego typu miejscach czĂŞsto wystĂŞpujÂą tzw. objawienia i takie miejsca w przeszÂłoÂści uznawane byÂły za miejsca ÂświĂŞte. W naszych czasach czĂŞsto wystĂŞpujÂą przy drogach jak „puÂłapki na myszy” gdyÂż majÂą wpÂływ na umysÂły niektĂłrych ludzi i ich pojazdy. Tam dochodzi czĂŞsto do tragedii oraz wypadkĂłw samochodowych, tak jak np. na obwodnicy w Gdyni lub na wysokoÂści WieÂżycy na Kaszubach, lub w Sidzinie, itd. Dlatego „dopiero po powrocie do domu zdaÂłam sobie sprawĂŞ, Âże niektĂłre miejsca anomalii grawitacyjnych majÂą taki wpÂływ na czÂłowieka i zdarzenia, ktĂłre jednak moÂżna zrozumieĂŚ i wyjaÂśniĂŚ w Âświetle wspó³czesnej fizyki i nauki.”
Na Koskowej GĂłrze wystĂŞpuje anomalia grawimagnetyczna oraz pojawiajÂą siĂŞ kule czyli BOL. Wszyscy ufolodzy wiedzÂą, Âże BOL to najbardziej tajemniczy rodzaju UFO – BOL – kula Âświetlna. Czy dlatego, Âże tutaj znajduje siĂŞ kosmolot sprzed milionĂłw lat – jak napisaÂł Robert LeÂśniakiewicz w swoim artykule? A do kogo on naleÂży i czy ktoÂś sprawdzaÂł jaki jest poziom tej anomalii magnetycznej? Czy jest taki sam jak w MaÂłych Stawiskach czy inny?
Pytanie najwaÂżniejsze – co majÂą wspĂłlnego te dwa miejsca oraz zdarzenia? W tym jest wyraÂźna wskazĂłwka! To przydarzyÂło mi siĂŞ najpierw w 2004 roku w Strefie 3c 123 i ponownie w 2012 roku na Koskowej GĂłrze k/Jordanowa - wtedy gdy juÂż o tym zapomniaÂłam i nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże coÂś takiego mi siĂŞ przydarzy! Wniosek jest oczywisty! Ma to ÂścisÂły zwiÂązek z BazÂą CentralnÂą KrĂłla Jahwe i z jednÂą z jego Baz Obwodowych w Jordanowie. Na Babiej GĂłrze sÂłyszaÂłam taki sam element muzyczny jaki sÂłyszaÂłam przez wiele godzin w MaÂłych Stawiskach, a na Koskowej GĂłrze byÂło inne zdarzenie majÂące zwiÂązek z badaniami anomalii grawimagnetycznych, a wiĂŞc tu nie ma przypadku.
JeÂżeli Obwodowa Baza Kosmiczna na Babiej GĂłrze ma ÂśrednicĂŞ 300 m, to Baza Kosmiczna w Koskowej GĂłrze musi mieĂŚ takÂą samÂą ÂśrednicĂŞ! To samo dotyczy innych Baz Kosmicznych na obwodzie wielkiego krĂŞgu o promieniu ok. 800 km. Poprzez analogiĂŞ wczeÂśniejszych doÂświadczeĂą i badaĂą miaÂłam to zrozumieĂŚ jako wizjonerka i badaczka, gdyÂż Âżaden naukowiec ani ufolog nie badaÂł tej gĂłry pod tym kÂątem, ani innych tego typu miejsc w Polsce.
Muszê tutaj wspomnieÌ o póŸniejszych badaniach anomalii magnetycznych w Gdyni, gdy¿ ma to zwi¹zek ze zdarzeniem i moimi pytaniami w Wysokiej w opuszczonym domu.
A co majÂą z tym wspĂłlnego anomalia magnetyczne w Gdyni?
Kilka dni póŸniej badaliÂśmy miejsca anomalii grawitacyjnych w Gdyni - na ÂŚwiĂŞtej GĂłrze i Kamiennej GĂłrze, w lesie WitomiĂąskim, na nabrzeÂżu spacerowym oraz na terenie Akademii Morskiej przy ul. Morskiej. Mieszkam w Gdyni od urodzenia i przejeÂżdÂżajÂąc trolejbusem czy samochodem koÂło Akademii Morskiej co jakiÂś czas czuÂłam zawroty gÂłowy i miaÂłam odruch wymiotny. PoniewaÂż w tym okresie czasu badaÂła teren Gdyni zwrĂłciÂłam uwagĂŞ na to miejsce, gdyÂż taka sytuacja powtarzaÂła siĂŞ co jakiÂś czas. ZaczĂŞÂłam kr¹¿¹c w okolicy Akademii Morskiej i badaĂŚ teren po swojemu, dlatego ktĂłregoÂś dnia odkryÂłam, Âże sÂą tam bardzo szerokie pasma kosmiczne, ale wĂłwczas jeszcze nie rozumiaÂłam co to znaczy! WiedziaÂłam, Âże jest tam jakaÂś Baza Kosmiczna, ale czyja? PodpowiedziÂą byÂły sny… ktĂłre opisaÂłam w ksi¹¿ce! W gĂłrze za AM jest tam stara Baza Kosmiczna Lwa z czasĂłw gdy gwiazdozbiĂłr Lwa byÂł na RĂłwniku Galaktycznym. Podczas moich poszukiwaĂą jakichkolwiek dowodĂłw odkryÂłam, Âże na dziedziĂącu tej uczelni leÂżaÂł czerwony granitowy gÂłaz podobnej wielkoÂści i ksztaÂłtu jak w MaÂłych Stawiskach – o czym pisaÂłam rĂłwnieÂż w ksi¹¿ce! Czy ma on coÂś wspĂłlnego z MaÂłymi Stawiskami i wielkim krĂŞgiem? OczywiÂście tak, ale to historia na inne opowiadanie, dlatego napisaÂłam do Rektora AM w sprawie badaĂą tych kamieni, ale w odpowiedzi niedÂługo potem gÂłaz znikÂł. (Podobnie byÂło z innymi sprawami.) ProwadziÂłam nadal swoje poszukiwania i badania i po jakimÂś czasie zlokalizowaÂłam centrum anomalii przy AM po drugiej stronie ulicy. Na g³êbokoÂści 60 m w ziemi byÂł jakiÂś DYSK i to powodowaÂło, Âże co jakiÂś czas jadÂąc tam robiÂło mi siĂŞ niedobrze z powodu wzrostu promieniowania elektromagnetycznego i jakiegoÂś innego… NaszkicowaÂłam oraz opisaÂłam to miejsce i wysÂłaÂłam do wiadomoÂści Rektora i DMW, aby to badali. ByÂłam ciekawa jaka Tajna Baza Kosmiczna ich inspiruje? Teraz juÂż wiem jaka oraz Âże podobna sytuacja dotyczy wszystkich uczelni w Polsce i na Ziemi. Dlatego badaliÂśmy dziedziniec AM za pomocÂą tego samego kompasu, ale tam byÂła niewielka anomalia, bo granicach 2%, gdyÂż jej centrum znajduje siĂŞ po drugiej stronie ulicy Morskiej!
MyÂślÂąc o tych badaniach w koĂącu PRZYPOMNIAÂŁAM SOBIE, Âże gdy weszÂłam wĂłwczas do budynku Akademii Morskiej poczuÂłam metaliczny smak w ustach co mnie zastanowiÂło. Po wielu latach to sam poczuÂłam na drugim koĂącu Polski w opuszczonym domu w okolicy Wysokiej. Wspominam o tej sprawie, gdyÂż ma to zwiÂązek i wiele wyjaÂśnia! Te same Bazy Kosmiczne! W innych miejscach anomalii w Polsce mĂłj organizm najczĂŞÂściej reagowaÂł bĂłlem gÂłowy i odruchem wymiotnym. To powtarzaÂło siĂŞ wielokrotnie i zmuszaÂło do myÂślenia – co tam jest? cdn.
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 28, 2012, 12:10:33 » |
|
WyjaÂśnijmy co to jest anomalia grawitacyjna?
Anomalie grawitacyjne to miejsca, gdzie wartoœÌ i kierunek si³y ci¹¿enia jest inny ni¿ na s¹siednich obszarach. S¹ to odchylenia w³aœciwie nieodczuwalne przez nasz organizm, ale wykrywalne przez odpowiednie przyrz¹dy pomiarowe. (Ale jak widaÌ na moim przyk³adzie, to miejsce mo¿e oddzia³ywaÌ indywidualnie na organizm ludzki.)
NiektĂłrzy uwaÂżajÂą, Âże anomalie grawitacyjne to zÂłudzenie optyczne!
Grawitacja wydaje siê byÌ si³¹ sta³¹ i tak¹ jest wed³ug wszystkich modeli fizycznych. Co zrobiÌ, gdy na Ziemi s¹ miejsca zdaj¹ce siê zaprzeczaÌ jej sta³oœci? Naj³atwiej skwitowaÌ to stwierdzeniem o z³udzeniu optycznym. Jest wiele miejsc gdzie wydaje siê, ¿e si³a przyci¹gania ziemskiego odbiega od wartoœci ogólnie wystêpuj¹cych. Jednym z nich jest tajemniczy punkt w Karpaczu, gdzie auta bez napêdu same z siebie zaczynaj¹ wtaczaÌ siê pod górê. (Podobnie jest w Sidzinie?)
Do dzisiaj jedn¹ z najwiêkszych atrakcji Karpacza jest stanowisko wystêpowania anomalii magnetycznej, nazywanej tak¿e anomali¹ grawitacyjn¹ lub zaburzeniem grawitacji. Zjawisko to wystêpuje na ul. Stra¿ackiej, ³¹cz¹cej siê z ul. Karkonosk¹ i z Turystyczn¹. Ci, co ju¿ znaj¹ to miejsce, celowo zatrzymuj¹ swoje auta i powoli tocz¹ siê pod górê.
Zjawisko jest tÂłumaczone tym, Âże w okolicach wzniesienia zalegajÂą zÂłoÂża Âżelaza, ktĂłre miaÂłyby wywoÂływaĂŚ nietypowe zjawisko, ale… dlaczego pod gĂłrĂŞ pÂłynie woda i poÂłoÂżone bokiem butelki? Warunkiem wzrokowego uchwycenia tego zjawiska jest istnienie w danym miejscu gÂładkiej asfaltowej drogi, po ktĂłrej mogÂłyby siĂŞ toczyĂŚ przedmioty. (Na pooranym polu raczej trudno to zaobserwowaĂŚ i sprawdziĂŚ!)
Ró¿ni badacze dokonuj¹ tam ró¿nych pomiarów anomalii m.in. za pomoc¹ GPS i dowodz¹, ¿e droga wznosi siê w kierunku toczenia siê przedmiotów oraz, ¿e pole grawitacyjne w tym miejscu jest mniejsze o oko³o 4%.
Podobnych miejsc na caÂłym Âświecie jest wiele. MiĂŞdzy innymi w Australii, na Barbados, w Brazylii, Meksyku, Rosji, Ukrainie, Gwatemali w pobliÂżu Gold Hill w Kanadzie, w prowincji Gansu w Chinach, w Languedoc we Francji, w Niemczech, Grecji, Irlandii, a takÂże niedaleko letniej rezydencji papieÂży nad jeziorem AlbaĂąskim na Via del Laghi we WÂłoszech. TakÂże w Polsce, np. na drodze prowadzÂącej do wsi ÂŻar w Beskidzie MaÂłym, k/SuwaÂłk oraz w kilku miejscach w Gdyni. W Sudetach rĂłwnieÂż moÂżna spotkaĂŚ wiele ciekawych i rzadko wystĂŞpujÂących zjawisk. Lista jest dÂługa! Geolodzy tÂłumaczÂą to inaczej…
Na podstawie anomalii siÂły ciĂŞÂżkoÂści moÂżna okreÂśliĂŚ poÂłoÂżenie i ksztaÂłt niektĂłrych struktur geologicznych. Obiekty o gĂŞstoÂści wyÂższej, niÂż otoczenie (np. rudy) oddziaÂłujÂą dodatnio na si³ê ciĂŞÂżkoÂści, natomiast te o gĂŞstoÂści mniejszej (kawerny, wysady solne) – ujemnie. NaleÂży przy tym zaznaczyĂŚ, Âże nad ÂłaĂącuchami gĂłrskimi anomalie sÂą ujemne, a nad morzami dodatnie – spowodowane jest to zjawiskiem izostazji. W centralnych Alpach typowa wartoœÌ anomalii wynosi –150 mGal (–1,5 mm/s2). Anomalie spowodowane duÂżymi i g³êboko zalegajÂącymi strukturami noszÂą nazwĂŞ anomalii regionalnych i rzadko stanowiÂą obiekt badaĂą – geofizyka stosowana wykorzystuje anomalie lokalne (naleÂży je oddzieliĂŚ od anomalii regionalnych na drodze interpretacji jakoÂściowej).
Do badania pola magnetycznego u¿ywa siê magnetometrów, które rejestruj¹ niewielkie odchylenia natê¿enia i kierunek pola magnetycznego wywo³anego pok³adami rud ¿elaza, zastyg³ej lawy wulkanicznej i innych struktur geologicznych. Gdy wyp³ywaj¹cy z g³êbi bazalt zastyga, stygn¹ te¿ towarzysz¹ce mu minera³y, staj¹c siê ferromagnetykami. "Zamra¿aj¹" one w sobie pole magnetyczne skierowane zgodnie z ówczesnym kierunkiem ziemskiego pola magnetycznego (magnetyzacja szcz¹tkowa), pole to nie zmienia siê ju¿ pomimo zmian pola zewnêtrznego. Badaj¹c ska³y wulkaniczne mo¿na okreœliÌ kierunek i natê¿enie pola magnetycznego w przesz³oœci. Obszary, w których kierunek pola magnetycznego wyraŸnie odbiega od œredniego dla danej szerokoœci geograficznej, nazywa siê anomali¹ magnetyczn¹. Dzia³ nauki, który zajmuje siê badaniem pola magnetycznego w przesz³oœci, nazywany jest paleomagnetyzmem.
Nie wszyscy wiedzÂą, Âże magnetometry wynaleziono i skonstruowano podczas II wojny Âświatowej do wykrywania Âłodzi podwodnych. DziĂŞki temu mamy detektor anomalii magnetycznych (MAD, ang. Magnetic Anomaly Detector), ktĂłry jest urzÂądzeniem pozwalajÂącym na rejestracjĂŞ chwilowych - w wyniku ruchu miejsc - zmian natĂŞÂżenia pola magnetycznego Ziemi. Pozwala on na wykrycie duÂżych skupisk metalu - takich jak Âłodzie podwodne lub zatopione wraki statkĂłw… ( oraz DYSKI kosmiczne na dnie Morza BaÂłtyckiego! "BaÂłtyckie UFO" emituje tajemnicze promieniowanie elektromagnetyczne” innemedium.pl) UÂżywajÂąc magnetometrĂłw dokonano dokÂładnych pomiarĂłw zmian pola magnetycznego dna oceanicznego. UrzÂądzenia te uÂżywa siĂŞ teÂż do wykrywania skupisk minera³ów, ktĂłre zak³ócajÂą normalne pole magnetyczne planety. (1)
I jeszcze inÂż. A. KraÂśiĂąski o grawitacji! „Jest to temat tabu! MoÂże, dlatego, Âże jest to problem niezmiernie trudny, przekraczajÂący moÂżliwoÂści intelektualne wiĂŞkszoÂści wspó³czesnych uczonych.
Nie ma dotychczas spĂłjnej, naukowej teorii grawitacji uwzglĂŞdniajÂącej jej zwiÂązek z teoriÂą wzglĂŞdnoÂści i fizykÂą kwantowÂą. NaleÂży tu bliÂżej okreÂśliĂŚ, czym jest ten fenomen przyrody.
Na pewno nie jest tylko tym, co trzyma nasze nogi przy ziemi. PrzyciÂąganie ziemskie jest, bowiem jedynie widomym przejawem istnienia tej siÂły, tak jak prÂąd elektryczny jest przejawem istnienia caÂłego systemu pĂłl elektromagnetycznych.
Grawitacja jest wielk¹, pierwotn¹ si³¹ przyrody utrzymuj¹c¹ w równowadze ca³y, istniej¹cy, ogromny Megaœwiat. Jest parametrem czasoprzestrzeni, a mo¿e najwa¿niejszym jej sk³adnikiem.
CaÂła nasza wspó³czesna technika opiera siĂŞ na elektrycznoÂści. (…) Jednak opanowanie grawitacji bĂŞdzie miaÂło stokrotnie wiĂŞksze znaczenie niÂż zastosowanie elektrycznoÂści.
MaÂło ludzi, bowiem wie, Âże nasz widzialny Âświat ze wszystkimi planetami, miliardami gwiazd i galaktyk to zaledwie niecaÂłe 5% ogromnego MegawszechÂświata. A czym jest te „pozostaÂłe” 95% ? Najstarsi ludzie we wsi i najwiĂŞksi nasi uczeni tego nie wiedzÂą. To sÂą prawdopodobnie inne Âświaty i inne wymiary. Jest to tzw. ciemna materia i ciemna energia – niewidzialna i niedostĂŞpna dla ziemskich przyrzÂądĂłw.
Ale nieliczni teÂż wiedzÂą, Âże jedynie grawitacja – spoÂśrĂłd wszystkich fizycznych oddziaÂływaĂą i energii- jest zdolna opuÂściĂŚ nasz trĂłjwymiarowy Âświat i przenikn¹Ì do tych, innych ÂświatĂłw i wymiarĂłw. Jest, wiĂŞc jedynÂą /nam znanÂą/ fenomenalnÂą si³¹ przyrody, ktĂłra wi¹¿e te wszystkie Âświaty w jeden cudowny mechanizm.A jakie sÂą perspektywy dla ludzkiego spoÂłeczeĂąstwa zwiÂązane z opanowaniem grawitacji? SÂą oszaÂłamiajÂące i trudne do przewidzenia, ale wiele juÂż moÂżna wnioskowaĂŚ. Pojazdy wyposaÂżone w generatory grawitacji nie bĂŞdÂą potrzebowaÂły Âżadnego innego paliwa. BĂŞdÂą wykorzystywaÂły pole grawitacyjne i elektromagnetyczne planety do napĂŞdu i przemieszczania siĂŞ w przestrzeni. Otoczone „bÂąblem grawitacyjnym” nie bĂŞdÂą podlegaÂły prawom fizycznym obowiÂązujÂącym w naszym Âświecie. Nie bĂŞdÂą miaÂły ciĂŞÂżaru i bezwÂładnoÂści. Pojazd taki moÂże natychmiast przyspieszyĂŚ do ogromnej prĂŞdkoÂści, moÂże gwaÂłtownie, nagle zatrzymaĂŚ siĂŞ, zawisn¹Ì w przestrzeni bez ruchu, skrĂŞcaĂŚ pod kÂątem prostym lub ostrym. PasaÂżerowie wewnÂątrz takiego pojazdu nie bĂŞdÂą odczuwaĂŚ Âżadnych skutkĂłw zmiany toru lotu gdyÂż wszystkie czÂąsteczki ukÂładu bĂŞdÂą jednoczeÂśnie przyspieszane i hamowane. Dla takich pojazdĂłw nie bĂŞdÂą potrzebne lotniska, autostrady, drogi szybkiego ruchu, tory kolejowe, stacje paliw, itp. KaÂżdy moÂże sobie wyobraziĂŚ jak zmieni siĂŞ oblicze naszej planety- Ziemi. Zlikwidowana teÂż, lub znacznie ograniczona bĂŞdzie wypadkowoœÌ takich pojazdĂłw. Statek otoczony polem jest chroniony przed uderzeniami z zewnÂątrz /meteorytĂłw, pociskĂłw, innych pojazdĂłw/ i rĂłwnieÂż odporny na ró¿nego rodzaju promieniowanie. Prawdopodobnie bĂŞdÂą miaÂły moÂżliwoœÌ teleportowania siĂŞ. Cicho, bezszelestnie, bez huku, dymu i smrodu bÂłyskawicznie przemieszczaĂŚ siĂŞ bĂŞdÂą na wielkie odlegÂłoÂści.
Generatory grawitacyjne mogÂą teÂż produkowaĂŚ energiĂŞ elektrycznÂą w nieograniczonych iloÂściach, bezpÂłatnie i bez zanieczyszczania Âśrodowiska. MoÂżna bĂŞdzie zainstalowaĂŚ je w kaÂżdym miejscu naszego globu. Wszystkie pustynie i nieuÂżytki mogÂą siĂŞ dziĂŞki temu zamieniĂŚ w kwitnÂące ogrody. Koniec dominacji Imperium ZÂła – Kompleksu Paliwowo-Motoryzacyjnego ! Gdyby przeznaczyĂŚ tylko czêœÌ wydatkĂłw, ktĂłre wydaje siĂŞ na zbrojenia oraz ogromne kwoty, ktĂłre marnuje NASA na budowĂŞ kosmicznego zÂłomu – juÂż dawno ludzie by mieli generatory grawitacyjne i latajÂące dyski.
Inny, lepszy byÂłby Âświat i lepiej by siĂŞ ÂżyÂło ludziom majÂącym dostĂŞp do nieograniczonych ÂźrĂłdeÂł darmowej, czystej energii. Dlaczego wiĂŞc nie produkuje siĂŞ takich generatorĂłw i takich pojazdĂłw? Dobre pytanie! Ale jeszcze bardziej intrygujÂące jest:, kto potrafi i kto powinien na nie odpowiedzieĂŚ.” cdn..
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 12:15:03 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 28, 2012, 12:14:23 » |
|
cd. Co na ten temat wiedzÂą ufolodzy, psychotronicy i naukowcy? Nic? KaÂżda Baza Kosmiczna wyposaÂżona jest w generatory grawitacji i nie potrzebuje Âżadnego paliwa, gdyÂż wykorzystuje pole grawitacyjne i elektromagnetyczne planety do napĂŞdu i ewentualnie przemieszczania siĂŞ w przestrzeni za pomocÂą pasm kosmicznych swoich dyskĂłw. Otoczona wÂłasnym „bÂąblem grawitacyjnym” nie podlega prawom fizycznym obowiÂązujÂącym w naszym Âświecie. Taka Baza Kosmiczna otoczona polem grawimagnetycznym jest chroniona przed uderzeniami z zewnÂątrz np. meteorytĂłw, pociskĂłw, innych pojazdĂłw, wody i jest odporna na ró¿nego rodzaju promieniowania. Tam zobaczyÂłam BOL w kolorze czerwono-pomaraĂączowym co wg mnie oznacza czĂŞstotliwoœÌ promieniowania tej Bazy Kosmicznej. Dlaczego miejsca anomalii grawitacyjnej wystĂŞpujÂą w centrum miasta przy g³ównych ulicach (a nawet jest ich kilka) lub na obwodnicach, itp.? Dlaczego tam czĂŞsto dochodzi do Âśmiertelnych wypadkĂłw?! Takich miejsc w Polsce jest duÂżo! Czy naukowcy to badajÂą, czy tylko radiesteci, ktĂłrzy widzÂąc tam tylko poprzeczne cieki wodne lub nieznane promieniowania kosmiczne? Ewa w tym miejscu odczuÂła silny przepÂływ energii. Czy jest to staÂły przepÂływ czy okresowy np. raz w miesiÂącu? Tego nikt nie badaÂł… ale odpowiedÂź na to pytanie znalazÂłam w proroctwie Apokalipsy. Nie wierzycie? To posÂłuchajcie tylko jedno zdanie… Apokalipsa 22.2 „Na Âśrodku ulicy jego i na obu brzegach rzeki drzewo Âżywota, rodzÂące dwanaÂście razy, wydajÂące co miesiÂąc swĂłj owoc, a liÂście drzewa sÂłu¿¹ do uzdrawiania narodĂłw.” Czym jest drzewo Âżywota? To symbol, za ktĂłrym ukrywa siĂŞ Centralna Baza Kosmiczna w Strefie 3c 123 na Kaszubach po³¹czona szerokim pasmem kosmicznym jak „ulica” z macierzystÂą planetÂą w odlegÂłej galaktyce, ktĂłrÂą astronomowie brytyjscy opisali jako „radioÂźrĂłdÂło 3c 123” pozornie na tle konstelacji Byka. Co rodzi dwanaÂście razy wydajÂąc co miesiÂąc swĂłj owoc?! „UlicÂą” jego jest szerokie pasmo kosmiczne dostrojone do tej Bazy, z ktĂłrej wypÂływajÂą jak rzeka - energie raz miesiÂącu do „liÂści drzewa”, czyli do Obwodowych Baz Kosmicznych. SÂłu¿¹ one do UZDRAWIANIA NARODĂW, a nie do uzdrawiania ludzi jako uzdrowisko lub miejsce mocy dla kaÂżdego kto siĂŞ chce doÂładowaĂŚ energetycznie i leÂży tam lub mantruje, albo wali w gongi tybetaĂąskie, itp.! Te Bazy Kosmiczne sÂłu¿¹ one do uzdrawiania narodĂłw, a wiĂŞc majÂą zupeÂłnie inne zadanie, np. kierowaĂŚ narodami tak, aby wzrosÂła ich ÂświadomoœÌ, prawo oraz dobrobyt na terenie gdzie znajduje siĂŞ DRZEWO ÂŻYCIA i jego „liÂście” na obwodzie. Z Kosmicznej Bazy Centralnej o Âśr. 1 km na Kaszubach promieniÂście rozchodzÂą siĂŞ zakodowane w energii informacje do poszczegĂłlnych Baz Obwodowych - np. do Jordanowa. MogĂŞ sobie wyobraziĂŚ, Âże np. nadajÂą z Centralnej Bazy do Bazy w Jordanowie - UwaÂżajcie jedzie do was Eleonora - wizjonerka, ktĂłra ma to zrozumieĂŚ! Co robi ta Baza kosmiczna? ÂŁapie jÂą „za frak” i przyciÂąga do wÂłaÂściwego miejsca, aby zrozumiaÂła co tam jest! Tylko tyle…? ZrozumiaÂła, a ONI odetchnĂŞli z ulga, bo nic nie mogli innego zrobiĂŚ, ani powiedzieĂŚ wprost! OdczuÂłam ich ulgĂŞ chociaÂż nie rozumiaÂłam jeszcze z kim mam do czynienia! Uczestnicy wyprawy, czyli 5 osĂłb patrzy na mnie jak na klauna w cyrku i oczywiÂście nic z tego nie rozumieli, bo „w tym szaleĂąstwie jest metoda”. Ale najwaÂżniejszy dowĂłd jest w liczbach i odlegÂłoÂściach! Po powrocie do Gdyni analizujÂąc te sprawĂŞ, ktĂłregoÂś dnia zatelefonowaÂłam do Roberta LeÂśniakiewicza w Jordanowie: - Czy wiesz ile jest km w prostej linii z Koskowej GĂłry na szczyt Babiej GĂłry? - DokÂładnie nie, ale sprawdzĂŞ. PrzeÂślĂŞ ci dane jak sprawdzĂŞ na mapie. Po kilku minutach otrzymaÂłam sms tej treÂści: Ta odlegÂłoœÌ wynosi 26.476 m. PomyÂślaÂłam: Nie moÂżliwe, za dokÂładnie! ZadzwoniÂłam do Roberta mĂłwiÂąc: - Za dokÂładnie…! - Co?? - Za dokÂładnie!! Nieprawdopodobna dokÂładnoœÌ matematyczna! - Ale o co ci chodzi? - O liczbĂŞ 26… - Nooo, to jest np. 2x13, albo… i wyliczaÂł ró¿ne kombinacje. - Nic nie rozumiesz! PisaÂłam juÂż o tym w swoich art. „Legendarne megality w Âświetle badaĂą i odkryĂŚ w pow. koÂścierskim” cz. I i II oraz „Klucz do tajemnica Stonehenge jest w Polsce” czyli w Strefie 3c 123. https://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/klucz-do-tajemnicy-stonehenge-jest-w-polsce/332759956749883 Te artykuÂły publikowaÂłam na Facebooku oraz opublikowaÂłeÂś rok temu na swoim Blogu… PrzypomnĂŞ w wielkim skrĂłcie, co wynika z moich wieloletnich poszukiwaĂą i badaĂą w Strefie 3c 123. ByÂło tam w wielkiej skali odwzorowanie „Pasa Oriona” z czasĂłw poprzedniej cywilizacji. Po kataklizmie jaki nawiedziÂł ca³¹ EuropĂŞ ok. 12 tys. lat temu pozostaÂły resztki z dwĂłch wielkich kamiennych krĂŞgĂłw o Âśr. 1 km. CzêœÌ kamieni wyÂłoniÂła siĂŞ w naszych czasach na skutek erozji, ale w wiĂŞkszoÂści zostaÂła zniszczona przez okolicznych mieszkaĂącĂłw, a czêœÌ jest jeszcze w ziemi. OdlegÂłoœÌ pomiĂŞdzy dwoma krĂŞgami w prostej linii wynosi ok. 2,6 km. W Grzybnicy k/Koszalina sÂą kamienne krĂŞgi w ktĂłrych rĂłwnieÂż jest odwzorowany gwiazdozbiĂłr Oriona, lecz w maÂłej skali. W tzw. „Pasie Oriona” odlegÂłoœÌ pomiĂŞdzy dwoma krĂŞgami wynosi 26 m! Ale nikt z baczy megalitĂłw w Polsce i w Wielkiej Brytanii nie wie, Âże Stonehenge i Avebury to rĂłwnieÂż odwzorowanie „Pasa Oriona”, a odlegÂłoœÌ pomiĂŞdzy tymi krĂŞgami wynosi ok.26 km! https://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/klucz-do-tajemnicy-stonehenge-jest-w-polsce/332759956749883 Pytanie podstawowe! KtĂłry z dwĂłch krĂŞgĂłw w Strefie 3c 123 na Kaszubach w tzw. „Pasie Oriona” jest najwaÂżniejszy? NajwaÂżniejszy dla Polski jest ten krÂąg i to miejsce, gdzie „pÂłonĂŞÂły drzewa” jako wskazĂłwka mistyczna, fizyczna i astronomiczna dla wskazania miejsca „radioÂźrĂłdÂła 3c 123” pozornie na tle gwiazdozbioru Byka. Dlaczego? PoniewaÂż tam znajduje siĂŞ DYSK Kosmiczny KrĂłla Jahwe o Âśr. 1 km. Jest to Baza Centralna czyli tzw. czakram ziemi - i jak siĂŞ okazaÂło póŸniej - w promieniu ok. 800 km znajdujÂą siĂŞ mniejsze Bazy o Âśr. 300 m. Tam kilka dni póŸniej po pomiarach anomalii magnetycznych w czasie przesilenia astronomicznego rĂłwnonocy w 2004 roku nadaÂłam pierwszy sygnaÂł… do dysku KrĂłla. Pierwsza odpowiedÂź przyszÂła po… 26 godzinach! ZnajÂąc juÂż miejsce jednej z Baz Obwodowych wiemy jaki to promieĂą! WskazaÂł jÂą tajemniczy lej w kamiennych krĂŞgach w Odrach. ZwiÂązana z nim jest taka sama legenda o zapadniĂŞtym koÂśció³ku jak ze szczytem Babiej GĂłry – co opisaÂłam w I cz. wyprawy. ZataczajÂąc cyrklem krÂąg na mapie - z punktu centralnego w Strefie 3c 123 na Kaszubach – do Babiej GĂłry widzimy olbrzymi okrÂąg przekraczajÂący granice Polski na wschodzie i zachodzie oraz pó³nocy! Obejmuje on swym zasiĂŞgiem kilka narodĂłw! No dobrze, ale ile jest tych Baz Obwodowych i w jakiej sÂą odlegÂłoÂści od siebie? Aby to dokÂładnie rozpracowaĂŚ potrzebny jest matematyk, a ja jestem wizjonerkÂą i badaczkÂą megalitĂłw, a nie matematykiem… ani „broĂą boÂże” ufologiem! Robert obliczyÂł odlegÂłoœÌ na mapie z Koskowej GĂłry do szczytu Babiej GĂłry, ktĂłra wynosi 26.476 m. Za dokÂładnie, aby to mĂłgÂł byĂŚ czysty przypadek! JeÂżeli na obwodzie wielkiego krĂŞgu wielokrotnie odmierzymy tĂŞ samÂą odlegÂłoœÌ, to w tych miejscach sÂą kolejne Obwodowe Bazy Kosmiczne – „liÂście drzewa” asekurujÂące BazĂŞ CentralnÂą na Kaszubach! MoÂże ich byĂŚ tysiÂące, a kaÂżda z nich ma ÂśrednicĂŞ 300 m! ToÂż to wielki ObĂłz Kosmiczny w Polsce i na terenie sÂąsiednich narodĂłw!!! cdn..
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 28, 2012, 12:21:29 » |
|
cd. To wielka potĂŞga kosmiczna…
PiszÂąc przed laty o wynikach swoich badaĂą oraz odlegÂłoÂściach nie mogÂłam przewidzieĂŚ, Âże to samo powtĂłrzy siĂŞ w liczbach na Koskowej GĂłrze i na Babiej GĂłrze! Liczba 26… wci¹¿ powtarza siĂŞ w ró¿nych miejscach w Polsce, Europie i na Ziemi. Dlaczego?? Bo tutaj byÂło i jest KrĂłlestwo Kosmiczne KrĂłla Jahwe zgodnie z proroctwami… To jest tajemnica wiary i religii od tysiĂŞcy lat! Czy doroÂśliÂśmy jako wierzÂące spoÂłeczeĂąstwo, a przede wszystkim jako inteligentna cywilizacja do zrozumienia tajemnicy wiary oraz ÂścisÂłej nauki zakodowanej w tych liczbach?
Baza Kosmiczna na Koskowej GĂłrze istnieje tak dÂługo jak istnieje Centralna Baza Kosmiczna w Strefie 3c 123 na Kaszubach. Nasz kontynent kiedyÂś wyglÂądaÂł inaczej zanim doszÂło do pierwszego globalnego kataklizmu w czasach gdy na RĂłwniku Galaktycznym byÂła Wielka NiedÂźwiedzica. Kiedy to byÂło?
„ A wiĂŞc dlatego mnie tutaj „ÂściÂągnĂŞli”, bo dobrowolnie nie weszÂłabym w moich butkach w mokrÂą trawĂŞ… MiaÂłam mokre buty i skarpetki oraz nogawki spodni, ale czuÂłam wielkÂą ulgĂŞ… Dlaczego?? (…) Po chwili odwrĂłciÂłam siĂŞ i powoli ruszyÂłam do samochodu. Ewa jeszcze tam staÂła jak w transie. Gdy podeszÂłam do nich Robert patrzyÂł na mnie dziwnie… ale Janusz i Wiesiu nie. Po tym co siĂŞ dziaÂło na Babiej GĂłrze i Zakamionku nie byli zdziwieni lecz ciekawi o co tym razem tutaj chodzi. Robert juÂż wsiadaÂł do samochodu wiĂŞc podeszÂłam i powiedziaÂłam… Wielka NiedÂźwiedzica… PokiwaÂł gÂłowÂą nic nie rozumiejÂąc!”
I znowu potrzebna jest konsultacja, ale tym razem z astronomem! Czy muszĂŞ siĂŞ na wszystkim znaĂŚ?? Nie muszĂŞ, bo to jest praca dla zespoÂłu ludzi, a nie dla jednej osoby… W ksi¹¿ce okreÂślam czas istniejÂących cywilizacji z przeszÂłoÂści wg pozycji astronomicznej gwiazdozbiorĂłw na RĂłwniku Galaktycznym. Wielka NiedÂźwiedzica - wÂłaÂśnie tak okreÂśliÂłam czas I Cywilizacji KrĂłla Jahwe w Strefie 3c 123. Jestem wizjonerkÂą i staram siĂŞ wskazaĂŚ to czego nie dostrzegajÂą i nie rozumiejÂą ufolodzy oraz naukowcy. „CzuÂłam wielkÂą ulgĂŞ”, bo ONI wiedzieli Âże to zrozumiem. Na Koskowej GĂłrze wszystko dziaÂło siĂŞ szybko oraz w symbolu i tylko ja mogÂłam to zrozumieĂŚ poprzez analogiĂŞ do zdarzeĂą oraz badaĂą na terenie Strefy 3c 123 na Kaszubach. Oni nigdy tego nie badali i nie byli wstanie tego zrozumieĂŚ.dziaÂło siĂŞ szybko oraz w symbolu i tylko ja mogÂłam to zrozumieĂŚ poprzez analogiĂŞ do zdarzeĂą oraz badaĂą na terenie Strefy 3c 123 na Kaszubach. Oni nigdy tego nie badali i nie byli wstanie tego zrozumieĂŚ.
Czy juÂż wiadomo jaki jest zwiÂązek Strefy 3c 123 na Kaszubach z BabiÂą GĂłrÂą i Jordanowem? AnalizujÂąc tĂŞ sprawĂŞ to jest chyba oczywiste nie tylko dla mnie, ale dla kaÂżdego myÂślÂącego czÂłowieka.
OczywiÂście i tĂŞ ObwodowÂą BazĂŞ KosmicznÂą dla „RadioÂźrĂłdÂła 3c 123 na Kaszubach”, otaczajÂą bazy kosmiczne OBCYCH cywilizacji, w tym jedna z baz kosmicznych Wielkiej NiedÂźwiedzicy.
Na temat Planu tych baz kosmicznych w Polsce odwzorowanych w kamiennych krĂŞgach napisaÂłam w art. „Wielka NiedÂźwiedzica” czyli wielkie cmentarzysko w Uniradze k/StĂŞÂżycy na Pomorzu”. ByÂło to jedno z najwiĂŞkszych w Polsce odwzorowaĂą w kamiennych krĂŞgach, ktĂłre prawie doszczĂŞtnie zostaÂło zniszczone!
Nazwa gwiazdozbioru nawiÂązuje do greckiego panteonu bogĂłw na gĂłrze Olimp gdzie mieli swoje siedziby czyli bazy kosmiczne oraz mitu o uwiedzionej przez Zeusa nimfie Kallisto, ktĂłra po Âśmierci z rÂąk Artemidy zostaÂła przemieniona w niedÂźwiedzicĂŞ i umieszczona na firmamencie. Zazdrosna Hera uprosiÂła bogĂłw, by niedÂźwiedzica nie mogÂła siĂŞ kÂąpaĂŚ w oceanie i przez caÂły czas bez odpoczynku wĂŞdrowaÂła w kó³ko po niebie.” W Polce sÂą rĂłwnieÂż ich bazy kosmiczne m.in. przy Koskowej GĂłrze oraz na Jasnej GĂłry, co w naszych czasach ma zwiÂązek z tzw. kultem maryjnym. To jest polityka OBCYCH, dla tworzenia kultĂłw baÂłwochwalczych, ktĂłre wykorzystujÂą z udziaÂłem swoich ludzi dla swoich celĂłw i nie muszĂŞ tego udowadniaĂŚ. Jedno jest pewne - jest to doskonaÂły sposĂłb na zacofane spoÂłeczeĂąstwo czoÂłgajÂące siĂŞ na kolanach lub w pieszych pielgrzymkach do ich sanktuariĂłw czyli baz kosmicznych… I co z tego wynika? Ludzie majÂą nawracaĂŚ siĂŞ do tzw. „maryji” i gorliwie wierzyĂŚ w jej objawienia i cudowne posÂągi lub obrazy z ktĂłrych lejÂą siĂŞ cudowne Âłzy – jak w staroÂżytnej Grecji! Historia baÂłwochwalstwa siĂŞ powtarza i ogÂłupia oraz otumania ludzi w XXI w. A tych baz w Polsce jest duÂżo - wg Planu gwiazdozbioru Wielkiej NiedÂźwiedzicy oraz MaÂłej NiedÂźwiedzicy i ich odwzorowaĂą w kamiennych krĂŞgach… W czasach powojennych namnoÂżyÂło siĂŞ cudownych sanktuariĂłw i juÂż chyba kaÂżde miasto i miasteczko ma swoje sanktuarium maryjne, a nawet pisma i „Radio Maryja”. Czy ktoÂś policzyÂł ile jest sanktuariĂłw maryjnych w Polsce? To policzcie i zacznijcie badaĂŚ te miejsca, bo „gÂłupich nie siejÂą”, tylko rodzÂą siĂŞ ludzie ktĂłrzy majÂą zadanie propagowaĂŚ ten kult na wszelkie sposoby w naszym zacofanym i zakÂłamanym spoÂłeczeĂąstwie i to za wszelkÂą cenĂŞ, na co otrzymujÂą wszelkie Âśrodki. „Wielka NiedÂźwiedzica jest jednym z najdawniej nazwanych gwiazdozbiorĂłw. ZarĂłwno ludy Eurazji, jak i Ameryki Pó³nocnej, rozpoznawaÂły w tej konstelacji ksztaÂłt niedÂźwiedzia. Oznacza to, Âże gwiazdozbiĂłr ten musiano nazwaĂŚ jeszcze przed znikniĂŞciem lÂądowego po³¹czenia pomiĂŞdzy SyberiÂą i AlaskÂą, co najmniej 15 000 lat temu. GwiazdozbiĂłr ten widnieje teÂż na fladze stanowej Alaski oraz fladze CzirokezĂłw.” (2)
A co jest w Jordanowie?
ZastanawiaÂłam siĂŞ czy w Jordanowie jest jakaÂś Baza Kosmiczna? AnalizujÂąc dyskusjĂŞ w domu Wiktorii i jej ojca, doszÂłam do wniosku, ktĂłry ÂświtaÂł mi w gÂłowie juÂż wczeÂśniej. JordanĂłw rĂłwnieÂż jest usytuowany na gĂłrze, a pod nim jest jedna z baz obwodowych dla „ró¿owej” Bazy Kosmicznej Hiad na Babiej GĂłrze wg Planu w kamiennych krĂŞgach w Odrach o czym pisaÂłam w I cz. sprawozdania z wyprawy. SÂą tam teÂż inne bazy kosmiczne OBCYCH - podobnie jak na Babiej GĂłrze i Koskowej GĂłrze oraz w Strefie 3c 123 na Kaszubach. Po co? Aby blokowaĂŚ i wykorzystywaĂŚ wszystko dla swoich celĂłw i korzyÂści… To jest najprawdziwsza wojna! PoniÂżej podam przykÂład, ktĂłry dotyczy STREFY 3c 123 i otaczajÂących jÂą baz kosmicznych OBCYCH, wiĂŞc przykÂład odnosi siĂŞ do wszystkich innych tego typu baz w Polsce i na caÂłej Ziemi, a ma to zwiÂązek z sygnaÂłem….
Znaczenie sygnaÂłu dÂźwiĂŞkowego przy Mokrym Stawie na Babiej GĂłrze i w Strefie 3c 123! Wszystko w symbolu i dosÂłownie, gdyÂż znaczenie tego dÂźwiĂŞku ma kolosalne znaczenie dla caÂłej sprawy, ale to rozumie wizjoner. Kilka dni póŸniej po powrocie z wyprawy pojechaÂłam na wieÂś do MaÂłych Stawisk i usÂłyszaÂłam ten sam dÂźwiĂŞk jaki sÂłyszeliÂśmy przy Mokrym Stawie, a wiĂŞc jest to kolejny zwiÂązek z tym miejscem! SÂłyszaÂłam go codziennie przez trzy tygodnie o ró¿nych porach i w ró¿nych miejscach wokó³ Centralnej Bazy Kosmicznej. Ale to co zdarzyÂło siĂŞ gdy usÂłyszaÂłam go ostatni raz w obecnoÂści „SÂąsiada” pozwoliÂło mi zrozumieĂŚ co tutaj siĂŞ dzieje i co siĂŞ zdarzy niebawem.
Po pierwsze - ten dÂźwiĂŞk pozwoliÂł mi zlokalizowaĂŚ Bazy Kosmiczne OBCYCH w tej okolicy oraz zrozumieĂŚ kim w rzeczywistoÂści sÂą „partacze” – ludzie Obcych baz oraz jakie majÂą zamiary wobec mnie i Centralnej Bazy Kosmicznej. Co zrobili to spartaczyli i na tym polega ich filozofia i plan dziaÂłania.
Po drugie – przyjdÂą „partacze” naukowi, aby sabotowaĂŚ ca³¹ sprawĂŞ. To dotyczy rĂłwnieÂż innych „partaczy” z branÂży psychotronicznej. BĂŞdÂą chcieli udowodniĂŚ, Âże jest to „zÂłe” miejsce mocy i zmanipulujÂą wszystko tak, aby oÂśmieszyĂŚ ca³¹ sprawĂŞ i zniszczyĂŚ tak jak juÂż to usiÂłowaÂł kiedyÂś zrobiĂŚ pewien ksiÂądz z okolicy, ktĂłry widziaÂł we mnie zagroÂżenie dla interesĂłw KoÂścioÂła i ukÂładĂłw z szataĂąskimi bazami kosmicznymi… PrzykÂładem tego jest rĂłwnieÂż „diabelski mÂłynarz” mieszkajÂący w miejscu gdzie jest Baza Kosmiczna „szarakĂłw” – o czym pisaÂłam w art. „Hello! Tu „RadioÂźrĂłdÂło 3c 123 na Kaszubach”. Tajemniczy dÂźwiĂŞk w symbolu wskazaÂł ich bazĂŞ i zrozumiaÂłam co tym razem szykujÂą „szaraki” i inne sprzymierzone z nimi bazy dla Strefy 3c 123… Ma to byĂŚ atak frontalny w sposĂłb naturalny... Ale w jaki sposĂłb?!
Wielokrotnie ÂśniÂłam oraz miaÂłam wizje o duÂżej rzece na tym terenie, ale istniaÂła ona w poprzedniej cywilizacji. Obecnie tutaj pÂłynie niewielka rzeka Wierzyca. Co siĂŞ staÂło z tamtÂą rzekÂą? W innym Âśnie widziaÂłam, Âże przy „diabelskim mÂłynie” pĂŞka ziemia i teren zapada siĂŞ pogr¹¿ajÂąc pobliskie zabudowania i czĂŞÂściowo wieÂś… BadajÂąc od lat ten teren i okolicĂŞ zrozumiaÂłam, Âże w tym miejscu pod ziemiÂą pÂłynie duÂża rzeka - co nie jest niczym nadzwyczajnym, gdyÂż jest duÂżo takich podziemnych rzek i jezior. Ale odkÂąd „diabelski mÂłynarz” sprowadziÂł siĂŞ tutaj z rodzinÂą spiĂŞtrza wody rzeki w nadmiarze na wÂłasne potrzeby i trwa to od 30 lat. Nic w tym nie byÂło by nadzwyczajnego gdyby nie to, Âże przez kilka dni nadmiernie spiĂŞtrza wodĂŞ, a w weekendy opuszcza poziom co w konsekwencji doprowadza do naruszenia systemu wĂłd podziemnych i osiadania ziemi oraz fundamentĂłw w zasiĂŞgu cofki. Zanim siĂŞ tutaj sprowadziÂł bolec wodowskazowy byÂł zamocowany nisko i centralnie pod mostem na betonowej Âścianie, ale teraz od wielu lat jest wysoko na brzegu betonowej Âściany, a to oznacza, Âże poziom wody zostaÂł o tyle podniesiony.
W czasie ostatnich kilku lat w wielu miejscach w Polsce i na caÂłej Ziemi nagle zapada siĂŞ ziemia i tak siĂŞ stanie tutaj, gdyÂż rzeka Wierzyca wpadnie do podziemnej rzeki… WĂłwczas „diabelski mÂłynarz” powie, Âże - „To wszystko przez ten Dysk i zÂłego krĂłla Jahwe, ktĂłry go nie chroniÂł. Paczta ludzie co mi zrobiÂł!”
KrĂłl Jahwe cierpliwie czeka, aÂż zachÂłannoœÌ i gÂłupota ludzka zostanie ukarana. „Diabelski mÂłynarz” swoim zachowaniem jednoczeÂśnie ujawnia cele Bazy Kosmicznej szarakĂłw dla ktĂłrej pracuje i walczy wszelkimi Âśrodkami z kaÂżdym kto chce ujawniĂŚ jego - i ich przestĂŞpstwa wobec natury i ludzi. Gdy zajĂŞli siĂŞ tÂą sprawÂą dziennikarze, zostali brutalnie pobici tak, Âże nie chciaÂło im siĂŞ wiĂŞcej pisaĂŚ na ten temat. I o to wÂłaÂśnie chodziÂło! Czy wiedziaÂł o tym, Âże tak to zadziaÂła czy „natchnĂŞÂła” i popchnĂŞÂła do takiego dziaÂłania macierzysta baza kosmiczna „szarakĂłw”? To nic, Âże byÂły procesy sÂądowe o pobicie, bo nadmierne spiĂŞtrzanie trwa nadal, a skutki tego bĂŞdÂą tragiczne dla mieszkaĂącĂłw caÂłej okolicy - tak jak w moim proroczym Âśnie. JeÂżeli on i jego rodzina przeÂżyjÂą tĂŞ katastrofĂŞ, to pewnie bĂŞdÂą domagaĂŚ siĂŞ wielkich odszkodowaĂą?
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 28, 2012, 12:27:50 » |
|
cd. A tym czasem mamy wci¹¿ obfite opady deszczu i wszystko moÂże siĂŞ zdarzyĂŚ w okolicy STREFY 3c 123 na Kaszubach… A obfite deszcze sÂą m.in. skutkiem naruszenia rĂłwnowagi ekologicznej i w konsekwencji zmianÂą klimatu na Ziemi. „Po owocach ich poznacie” – mĂłwi na kartach ewangelii Jezus Chrystus.
Takimi metodami walczÂą OBCE cywilizacje oraz ich ludzie. Co tym osiÂągajÂą wÂśrĂłd zacofanych, zabobonnych i nieÂświadomych ludzi? – sami sobie odpowiedzcie.
PiszĂŞ o tym dlatego, gdyÂż sygnaÂł dÂźwiĂŞkowy, ktĂłry sÂłyszeliÂśmy przy Mokrym Stawie powtĂłrzyÂł siĂŞ w Strefie 3c 123, a ma to ÂścisÂły zwiÂązek z Obwodowymi Bazami Kosmicznymi oraz bazami OBCYCH, ktĂłre je ÂściÂśle otaczajÂą i blokujÂą. ZmusiÂło mnie to do myÂślenia i przewidywania dziaÂłaĂą i skutkĂłw w tej okolicy oraz w Polsce, a takÂże na caÂłej Ziemi.
Czy Armia Dysków Kosmicznych Króla Jahwe mo¿e zapobiec kataklizmom i kolejnej zag³adzie cywilizacji? Mo¿e, ale ludzie szataùskich baz kosmicznych nigdy nie zwróc¹ siê o pomoc do Króla Jahwe, bo maj¹ swoje plany i cele wobec naszej cywilizacji. W ich PLANIE nasza Cywilizacja ma zgin¹Ì tak jak wczeœniejsze!
Bazy Kosmiczne KrĂłla Jahwe mogÂą uwolniĂŚ moc, ktĂłra ochroni narody przed zagroÂżeniami z kosmosu oraz przed ÂżywioÂłami natury i wojnÂą. MogÂą teÂż zmieniĂŚ kierunek lotu asteroidy lub jÂą zniszczyĂŚ.
MogÂą spowodowaĂŚ wzrost inteligencji i ÂświadomoÂści co ma znaczenie dla przyszÂłoÂści cywilizacji.
MajÂąc takÂą PotĂŞgĂŞ KosmicznÂą na Ziemi, w Polsce czy moÂżemy czuĂŚ siĂŞ bezpieczni? Jeszcze nie… dopĂłki sÂą Bazy Kosmiczne OBCYCH, ktĂłrzy niszczÂą nasza cywilizacjĂŞ i ZiemiĂŞ.
WiĂŞc co bĂŞdzie…?
Proroctwo Apokalipsy 21:1-8 „I widziaÂłem nowe niebo i nowÂą ziemiĂŞ; albowiem pierwsze niebo i pierwsza ziemia przeminĂŞÂły i morza* juÂż nie ma. I widziaÂłem miasto ÂświĂŞte, nowe Jeruzalem, zstĂŞpujÂące z nieba od Boga, przygotowane jak przyozdobiona oblubienica dla mĂŞÂża swego.
I usÂłyszaÂłem donoÂśny gÂłos z tronu mĂłwiÂący:Oto przybytek Boga miĂŞdzy ludÂźmi! I bĂŞdzie mieszkaÂł z nimi, a oni bĂŞdÂą ludem jego, a sam BĂłg bĂŞdzie z nimi. I otrze wszelkÂą ÂłzĂŞ z oczu ich, i Âśmierci juÂż nie bĂŞdzie; ani smutku, ani krzyku, ani mozoÂłu juÂż nie bĂŞdzie; albowiem pierwsze rzeczy przeminĂŞÂły. I rzekÂł Ten, ktĂłry siedziaÂł na tronie: Oto wszystko nowym czyniĂŞ. I mĂłwi: Napisz to, gdyÂż sÂłowa te sÂą pewne i prawdziwe. I rzekÂł do mnie: StaÂło siĂŞ. Jam jest Alfa i omega, poczÂątek i koniec. Ja pragnÂącemu dam darmo ze ÂźrĂłdÂła wody Âżywota. ZwyciĂŞzca odziedziczy to wszystko i bĂŞdĂŞ mu Bogiem, a on bĂŞdzie mi synem. UdziaÂłem zaÂś bojaÂźliwych i niewierzÂących i skalanych i zabĂłjcĂłw, i wszetecznikĂłw, i czarownikĂłw, i baÂłwochwalcĂłw, i wszystkich kÂłamcĂłw bĂŞdzie jezioro pÂłonÂące ogniem i siarkÂą. To jest ÂśmierĂŚ druga.”
*W proroctwie jest wyjaÂśnienie: morze to ludy i narody.
W ten sposĂłb w Polsce wypeÂłniÂło siĂŞ stare proroctwo zwane ApokalipsÂą o czasach koĂąca panowania OBCYCH i wrogich cywilizacji, ktĂłrzy przybierajÂą postacie roÂżnych bogĂłw i boginek na Ziemi czyli symbolicznego Szatana – przeciwnika Boga i KrĂłla Jahwe. Proroctwa to wizje, ktĂłre sÂą symbolami zrozumiaÂłymi w naszych czasach. BĂłg i KrĂłl Jahwe oraz Jezus Chrystus jest z nami w swojej Bazie Kosmicznej i sam pokieruje narodami, ktĂłre nale¿¹ do niego.
W mojej wizji pt. „Chleb i wino” ktĂłrÂą opisaÂłam w ksi¹¿ce „ÂŚwiĂŞta tajemnica Gdyni”- na koĂącu jest scena, gdy Ojciec i Syn wjeÂżdÂżajÂą przez BramĂŞ na ziemi, a mnich i jego ludzie stojÂą na gĂłrze jakby oczekiwali przyjÂście z kosmosu OBCYH. DÂługie lata nie rozumiaÂłam tego elementu wizji, aÂż zrozumiaÂłam, Âże w Polsce sÂą Tajne Bazy Kosmiczne KrĂłla Jahwe przygotowane od zarania dziejĂłw ludzkoÂści. W ten sposĂłb ten fragment mojej wizji potwierdza znaczenie i sens istnienia Baz Obwodowych na Babiej GĂłrze, w Jordanowie i wiele innych miejscach. W czasie wielu lat poszukiwaĂą i badaĂą zd¹¿yÂłam siĂŞ zestarzeĂŚ, ale cieszĂŞ siĂŞ, Âże doÂżyÂłam tego dnia, gdy odkryÂłam istnienie Baz Kosmicznych i zrozumiaÂłam po co sÂą na ziemi! Nie muszĂŞ juÂż nikogo prosiĂŚ o pomoc w badaniach, ani niczego badaĂŚ i udowadniaĂŚ. Wszystko jest w rĂŞkach Kosmicznego KrĂłla Jahwe, ktĂłry przygotowaÂł je na ten czas, aby poÂłoÂżyĂŚ kres panowaniu szataĂąskich cywilizacji i jego ludzi. KrĂłl Jahwe dawno temu przybyÂł z odleglej galaktyki zwanej „RadioÂźrĂłdÂło 3c 123” na ZiemiĂŞ wraz z caÂłym swoim kosmicznym krĂłlestwem w wielkiej potĂŞdze technicznej i chwale… Jego dyski sÂą na Ziemi, w Polsce i na caÂłej Ziemi. To co siĂŞ staÂło póŸniej z KrĂłlem Jahwe pokazaÂł swoim Âżyciem i ÂśmierciÂą Jezus Chrystus i to jest sens wiary wszystkich ChrzeÂścijan. Co siĂŞ wĂłwczas zdarzyÂło ? KrĂłl Jahwe zostaÂł zdradzony i zabity oraz pochowany w grobowcu w ÂŚwiĂŞtej GĂłrze na terenie obecnej Gdyni… MiniaturkÂą jego grobowca jest Arka Przymierza, ktĂłrÂą MojÂżesz wykonaÂł na polecenie Boga Jahwe. NapisaÂłam o tym w ksi¹¿ce „ÂŚwiĂŞta tajemnica Gdyni”. Odwieczna wiara i religia oraz proroctwa miaÂły za zadanie podtrzymaĂŚ wiarĂŞ do naszych kosmicznych czasĂłw, aÂż nadejdzie czas koĂąca naszej udrĂŞki i nareszcie poznamy prawdĂŞ o historii naszej cywilizacji.
Wszystkie Bazy Obwodowe zostanÂą zlokalizowane, a bazy Obcych zablokowane. WĂłwczas zaczynie siĂŞ prawdziwy powrĂłt do przyszÂłoÂści, ktĂłra wiedzie w kosmos do OJCZYZNY CZÂŁOWIEKA. Ujawienie Baz Kosmicznych KrĂłla Jahwe w Polsce i w sÂąsiednich krajach Europy to zapowiedziane przyjÂście KrĂłlestwa Kosmicznego Ojca Cywilizacji na ZiemiĂŞ, o ktĂłre modlÂą siĂŞ wszyscy ChrzeÂścijanie od 2000 lat w modlitwie „Ojcze nasz”… przyjdÂź KrĂłlestwo Twoje, bÂądÂź wola Twoja…” To wszystko jest juÂż dawno na Ziemi w wielkiej tajemnicy! Czy dla Polski bĂŞdzie to wielki zaszczyt czy przekleĂąstwo, bo np. kult „krĂłlowej nieba” nie pozwoli na ujawienie prawdy o tym KTO naprawdĂŞ za tym kultem siĂŞ ukrywa i zwodzi ludzi na manowce?
ÂŻyjemy w XXI wieku i na naszych oczach realizujÂą siĂŞ stare proroctwa biblijne w oszaÂłamiajÂący sposĂłb, bo na miarĂŞ XXI wieku! To wszystko zostaÂło przygotowane zgodnie z PLANEM KrĂłla Jahwe, aby ocaliĂŚ cywilizacjĂŞ. Czy wiara i religia - nawet zmanipulowana ma sens? To, Âże tak siĂŞ staÂło zostaÂło przewidziane i zapowiedziane w proroctwie Apokalipsy, a potwierdzajÂą to moje badania i poszukiwania Baz Kosmicznych. MoÂżna wierzyĂŚ lub nie w ró¿ne sprawy lub idee, ale jeÂżeli nic sensownego z tego nie wynika, to jest to celowe dziaÂłanie OBCYCH cywilizacji, czyli puÂłapka w ktĂłrej tkwiÂą miliony ludzi na Ziemi. Miliony ludzi wierzy w cudowne figury i obrazy, ktĂłre ich uratujÂą, aÂż nadejdzie dzieĂą zagÂłady, ale wtedy bĂŞdzie za póŸno… Na koniec dziĂŞkujĂŞ wszystkim uczestnikom wyprawy za ÂżyczliwoœÌ i goÂścinĂŞ. Wyprawa na BabiÂą GĂłrĂŞ w poszukiwaniu Baz Kosmicznych w Beskidach byÂła owocna w przemyÂślenia i wnioski pod kaÂżdym wzglĂŞdem.
Du¿o mog³abym jeszcze pisaÌ na ten temat, ale ci co rozumiej¹ nie potrzebuj¹ wielu s³ów, a ci co nie chc¹ zrozumieÌ zawsze bêd¹ mieÌ w¹tpliwoœci lub bêd¹ zaprzeczaÌ.
Ten etap badaĂą i poszukiwaĂą w moim Âżyciu zostaÂł zakoĂączony.
Zofia PiepiĂłrka - Eleonora Przepraszam ze trochĂŞ przydÂługi ,ale nie wszyscy majÂą dostĂŞp do facebooka
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 12:28:24 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Ramzes3
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 30, 2012, 20:33:58 » |
|
Teoriê pola grawitacyjnego w doœÌ ciekawy sposób uj¹³ Polak dr in¿. Jan Paj¹k opracowuj¹c tzw. Koncept dipolarnej grawitacji. Wed³ug Paj¹ka pole grawitacyjne jest 4-wymiarowym polem dipolarnym, którego rzut trójwymiarowy obserwujemy jako monopole grawitacyjne. Drugi biegun pola mia³by znajdowaÌ siê w przestrzeni równoleg³ej, któr¹ Paj¹k nazywa "przeciw-œwiatem", mieÌ masê ujemn¹, byÌ zdolny do natychmiastowego ruchu i podró¿y w czasie. Paj¹k próbowa³ opublikowaÌ ten koncept w czasopiœmie naukowym, jednak artyku³ zosta³ odrzucony. Wiêcej na temat tej teorii i wszystkiego co siê z tym wi¹¿e mo¿na poczytaÌ na stronie totalizm.pl/pajak_jan.htm.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 30, 2012, 20:42:15 » |
|
I wiele racji mia³ ten Paj¹k. Podobnie o tych zjawiskach pisz¹ LO, tylko bardziej szczegó³owo - chyba, bo nie czyta³em opracowania Paj¹ka.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 13, 2012, 13:17:37 » |
|
Dla uzupeÂłnienia ,wrzucam jeszcze ten artykuÂł pani Zofii :Mapa – zasiĂŞg STREFY 3c 123…Mapa – zasiĂŞg STREFY 3c 123… utworzona przez uÂżytkownika Zofia PiepiĂłrka w dniu 11 sierpnia 2012 o 14:05 · Motto: „W tajnej bazie kosmicznej ukrytej w gĂłrach - Plejadanie spotkali siĂŞ z przedstawicielami Galaktycznej Federacji. Wszyscy byli zadowoleni, gdyÂż udaÂło siĂŞ wykonaĂŚ PLAN. (…) ZebraliÂśmy siĂŞ tutaj, aby wysÂłuchaĂŚ wasze propozycje i wybraĂŚ nowego krĂłla. (…) NagromadziliÂśmy wystarczajÂąco duÂżo broni nuklearnej, aby caÂłkowicie zniszczyĂŚ planetĂŞ! OsiÂągnĂŞliÂśmy rewelacyjne skaÂżenie Âśrodowiska, wielkie dziury ozonowe, topnienie lodowcĂłw na biegunach, zmiany klimatu! Gdy zabraknie paliwa, ich napĂŞdy i technologie doprowadzÂą do caÂłkowitego wyniszczenia cywilizacji i dojdzie do wybuchu ostatniej wojny. Dalej… perfekcyjnie zmanipulowaliÂśmy ich religie i duchowoœÌ, a ”ojcowie ÂświĂŞci” pobÂłogosÂławiÂą nasze zwyciĂŞstwo! JesteÂśmy ich bogami i odnieÂśliÂśmy sukces w kaÂżdej moÂżliwej dziedzinie! WznieÂśmy toast za zwyciĂŞstwo PLANU „Operacja Ziemia”! Nagle w³¹czyÂł siĂŞ sygnaÂł i na ekranie komputera pojawiÂła siĂŞ mapa. ZapadÂła cisza. SkoÂśne oczy szarakĂłw zwĂŞziÂły siĂŞ, a b³êkitne oczy Plejadan powiĂŞkszyÂły.” (fragment ksi¹¿ki) STREFA 3c 123 na Kaszubach - MAÂŁE STAWISKA 54°02′51″N 18°02′01″E W zwiÂązku z moimi wieloletnimi badaniami STREFY 3c 123 na Kaszubach nawiÂązaÂłam wspó³pracĂŞ z firmÂą geodezyjnÂą w Gdyni, ktĂłra podjĂŞÂła siĂŞ wykonania maÂłoskalowej mapy Polski z zaznaczeniem na niej treÂści, bĂŞdÂącej przedmiotem mojego zainteresowania. Przebieg wykonanych przez geodetĂłw prac wyglÂądaÂł nastĂŞpujÂąco: „PrzyjmujÂąc punkt znajdujÂący siĂŞ w miejscowoÂści MaÂłe Stawiska za Âśrodek okrĂŞgu, zaÂś odlegÂłoœÌ miĂŞdzy tym punktem a BabiÂą GĂłrÂą – ktĂłra wynosi w linii prostej 507,767km – za jego promieĂą, to powstanie okrÂąg o obwodzie 3190,394km. (!) NastĂŞpnie dzielÂąc obwĂłd powstaÂłego okrĂŞgu na odcinki (Âłuki) o odlegÂłoÂści 26,476km powstanie ich 120,5. Wykonane w ten sposĂłb zadanie naniesiono na mapĂŞ Polski. Efektem tego jest wykonana maÂłoskalowa mapa Polski, ktĂłra obrazuje zasiĂŞg powstaÂłego w ten sposĂłb okrĂŞgu. Geodeci dysponujÂąc tymi danymi w wersji elektronicznej sÂą w stanie wykonaĂŚ takie opracowanie w dowolnej skali, dla dowolnego obszaru Polski. Jest takÂże moÂżliwoœÌ wykonania takiego opracowania w wielkiej skali z uwzglĂŞdnieniem poszczegĂłlnych miejscowoÂści w Polsce.” W ten sposĂłb na mapie zostaÂł wskazany wielki krÂąg Obwodowych Baz Kosmicznych dla Strefy 3c 123 na Kaszubach w Polsce i Europie. Od 1993 roku badam ró¿ne kamienne krĂŞgi i wiem, Âże w ich ustawieniu zostaÂły zawarte informacje zrozumiaÂłe dla wspó³czesnych naukowcĂłw, gdyÂż sÂą zakodowane w symbolach astronomicznych, fizycznych, matematycznych i technicznych. Wielkorotnie pisaÂłam iÂż w Odrach odwzorowany jest plan Hiad, a w WĂŞsiorach plan Plejad - w gwiazdozbiorze BYKA. OdlegÂłoœÌ pomiĂŞdzy tymi kamiennymi kregami wynosi ok. 60 km, a wiĂŞc jest to najwiĂŞksze w skali odwzorowanie gwiazdozbioru na terenie Kaszub i Polski. Inne kamienne krĂŞgi, ktĂłre badaÂłam sÂą wykonane w maÂłej skali, co oznacza Âże majÂą proporcjonalnie mniejsze znaczenie. Aby wykonaĂŚ tak wielki PLAN gwiazdozbioru tysiÂące lat temu konstruktorzy musieli uÂżyĂŚ satelity i komputera, lecz wg hipotezy archeologĂłw kamienne krĂŞgi sÂą tylko cmentarzyskiem GotĂłw! Na planie gwiazdozbioru BYKA widzimy rĂłwnieÂż „radioÂźrĂłdÂło 3c 123”. W rzeczywistoÂści jest to bardzo odlegÂła galaktyka, ktĂłra rĂłwnieÂż zostaÂła odwzorowana na planie gwiazdozbioru BYKA - w MaÂłych Stawiskach. W tym miejscu w maju 1991 roku zobaczyÂłam „pÂłonÂące drzewa”. PotraktowaÂłam to jako wskazĂłwkĂŞ mistycznÂą, fizycznÂą i astronomicznÂą. W Planie Hiad odwzorowanych w Odrach zawarte sÂą informacje dotyczÂące ich stacjonarnych Baz Kosmicznych na terenie Polski oraz baz obwodowych – co opisaÂłam we wczeÂśniejszych artykuÂłach. Aby je zlokalizowaĂŚ naleÂży naÂłoÂżyĂŚ plan geodezyjny w odpowiedniej skali na mapĂŞ Polski. Wg wskazĂłwek kamiennego Planu zlokalizowaÂłam kilka baz kosmicznych Hiad - co wczeÂśniej rĂłwnieÂż opisaÂłam. W miejscu gdzie zostaÂło odwzorowane „RadioÂźrĂłdÂło 3c 123” w MaÂłych Stawiskach znajduje siĂŞ wielka Baza Kosmiczna pochodzÂąca z tej odlegÂłej galaktyki, gdyÂż byÂła to pierwsza cywilizacja, ktĂłra tutaj przybyÂła i tworzyÂła nowÂą cywilizacjĂŞ na naszej planecie. Wg moich dociekaĂą, jesteÂśmy ich potomkami, ale w wyniku zagÂłady wczeÂśniejszych cywilizacji jesteÂśmy CzwartÂą i ostatniÂą cywilizacjiÂą, ktĂłra moÂże to zrozumieĂŚ. Dlaczego? Patrz Motto! W 1993 roku w MaÂłych Stawiskach odkryÂłam wyÂłaniajÂące siĂŞ z ziemi wielkie nietypowe gÂłazy, ktĂłre na planie geodezyjnym wskazywaÂły istnienie wielkiego krĂŞgu o Âśr. 1 km z czasĂłw wczeÂśniejszej cywilizacji. PóŸniej zrozumiaÂłam, iÂż byÂł to dokÂładny PLAN tej Bazy Kosmicznej, lecz na skutek kataklizmu zostaÂł caÂłkowicie zniszczony i jego dokÂładna rekonstrukcja z wielu powodĂłw jest niemoÂżliwa, lecz sÂą inne sposoby aby to zlokalizowaĂŚ. DoszÂłam do wniosku, Âże jeÂżeli plan Hiad i Plejad wskazuje ich podziemne bazy kosmiczne oraz obwodowe w Polsce, to dotyczy to rĂłwnieÂż Bazy Kosmicznej z „RadioÂźrĂłdÂła 3c 123” i naleÂży podejœÌ do tej sprawy w sposĂłb analogiczny. Dlatego chciaÂłam zlokalizowaĂŚ chociaÂż jednÂą z ich Baz Obwodowych i tak siĂŞ staÂło wiosnÂą 2012 roku co opisaÂłam w reportaÂżu „Wyprawa w poszukiwaniu Baz Kosmicznych na Babiej GĂłrze w Beskidach”. W ten sposĂłb wykonaÂłam niemoÂżliwe zadanie dla naukowca, ale nie dla wizjonerki! WiedzÂąc gdzie na Babiej GĂłrze znajduje siĂŞ ich Baza Obwodowa - o Âśr. 300 m – wskazaÂłam tym samym promieĂą wielkiego okrĂŞgu. A w jakiej odlegÂłoÂści znajdujÂą siĂŞ kolejne Bazy? OkazaÂło siĂŞ, Âże kolejna Baza Obwodowa znajduje siĂŞ na Koskowej GĂłrze w Jordanowie. OdlegÂłoœÌ ze szczytu Babiej GĂłry do Koskowej GĂłry obliczyÂł Robert LeÂśniakiewicz na mapie. Wynosi ona ok. 26,476km - ale dotyczy to szczytĂłw, a nie miejsca ich Baz Kosmicznych. W moich badaniach kamiennych krĂŞgĂłw i ich planĂłw wci¹¿ powtarza siĂŞ liczba „26”... CzyÂżby te PLANY wykonaÂł ten sam ARCHITEKT i BUDOWNICZY planety Ziemi? Opublikowano m.in. http://wszechocean.blogspot.com/2012/05/wyprawa-w-poszukiwaniu-baz-kosmicznych.html - sÂą cztery czĂŞÂści! ZastanawiaÂłam siĂŞ ile jest Baz kosmicznych na wielkim okrĂŞgu, ktĂłry wykracza poza granice Polski? Pod koniec lipca 2012 roku nieoczekiwanie skontaktowaÂł siĂŞ ze mnÂą geodeta z Gdyni, ktĂłry zainteresowaÂł siĂŞ moimi badaniami i odkryciami. Na mojÂą proÂśbĂŞ zgodziÂł siĂŞ wykonaĂŚ plan geodezyjny dla Strefy 3c 123. WspĂłlnymi siÂłami – ja, Ewa WĂłjcik i geodeta odszukaliÂśmy w programach Internetowych mapy MaÂłych Stawisk. NastĂŞpnie geodeta naniĂłsÂł wszystkie potrzebne dane, aby sprawdziĂŚ ile Baz Obwodowych zmieÂści siĂŞ na obwodzie krĂŞgu. OkazaÂło siĂŞ, Âże przy tych pomiarach jakimi dysponowaÂłam na obwodzie krĂŞgu zmieÂści siĂŞ … 120,5 Baz Kosmicznych. OczywiÂście 120,5 oznacz b³¹d w pomiarach! Dlaczego jest tyle tych Baz Obwodowych i czy ma to znaczenie? NastĂŞpnego dnia zrozumiaÂłam o co chodzii! Okazuje siĂŞ, Âże wszystko tutaj jest opisane dokÂładnie w sposĂłb astronomiczny oraz matematyczny i tak naleÂży na to patrzeĂŚ, czyli oczyma astronioma, fizyka i matematyka, a nie tylko mistyka! Dlatego na obwodzie „Strefy 3c 123” powinny byĂŚ 123 dyski obwodowe, a nie 120,5, gdyÂż ich iloœÌ i lokalizacja zawierajÂą informacje o ich pochodzeniu kosmicznym i wÂłaÂścicielach! Brakuje 2,5 Bazy Kosmicznej, a wiĂŞc pierwszy plan geodezyjny, jest prawidÂłowy, ale b³¹d jest konsekwencjÂą nieprecyzyjnych pomiarĂłw. BiorÂąc pod uwagĂŞ, Âże dane szerokoÂści geograficznej dla Babiej GĂłry i Koskowej GĂłry oraz MaÂłych Stawisk zostaÂły wziĂŞte z Wikipedii - konieczna jest kolejna wyprawa w Beskidy, aby dokÂładnie uÂściÂśliĂŚ miejsce Obwodowej Bazy Kosmicznej przy pomocy GPS. To samo dotyczy terenu MaÂłych Stawisk na Kaszubach. ZwrĂłciÂłam rĂłwnieÂż uwagĂŞ na dÂługoœÌ obwodu krĂŞgu - 3190,394km! A moÂże powinno byĂŚ ok.330 000m? „Nomen omen”! Dopiero po naÂłoÂżeniu dokÂładnych danych powstanie prawdziwy PLAN Baz Obwodowych dla „Strefy 3c 123” na Kaszubach. Komu potrzebny jest tak dokÂładny PLAN? OczywiÂście jest potrzebne dla mnie, gdyÂż potwierdza sens moich wieloletnich badaĂą kamiennych krĂŞgĂłw oraz STREFY 3c 123, ktĂłra ma strategiczne znaczenie dla Europy i caÂłej naszej cywilizacji! Potrzebne jest to rĂłwnieÂż astronomom i fizykom – ale nie archeologom! OczywiÂście potrzebne jest rĂłwnieÂż dla naszego Wojska Polskiego! UwaÂżam - Âże pomimo stosunkowo niewielkiego b³êdu, te pierwsze plany geodezyjne sÂą sukcesem, gdyÂż po raz pierwszy udaÂło siĂŞ udowodniĂŚ istnienie zakodowanej informacji w sposĂłb astronomiczny w PLANIE kamiennych krĂŞgĂłw oraz istnienie Baz Kosmicznych w STREFIE 3c 123! Jest to opisane w sposĂłb niezwykle inteligentny i przemyÂślany, Âże aÂż po prostu brakuje mi s³ów…. Dla kogo to zostaÂło przygotowane? OczywiÂście dla potomkĂłw Pierwszej Cywilizacji, abyÂśmy to dokÂładnie zlokalizowali i zrozumieli, jednak muszÂą nad tym pracowaĂŚ astronomowie, fizycy oraz matematycy. Ja jestem wizjonerkÂą i badaczkÂą megalitĂłw - nie znam siĂŞ na wszystkim i nie muszĂŞ!To jest praca dla wielu ludzi, a nie tylko dla mnie! IdÂąc tym tokiem rozumowania… WiedzÂąc juÂż ile jest Baz Obwodowych i w jakiej sÂą odlegÂłoÂści na obwodzie zastanawiaÂłam siĂŞ czy liczba „3c…” ma rĂłwnieÂż jakieÂś zakodowane znaczenie dla "STREFY 3c 123" i co to znaczy? WiedziaÂłam, Âże w MaÂłych Stawiskach znajduje siĂŞ jedna wielka Baza Kosmiczna o Âśr. 1 km, ktĂłra ma po³¹czenie z kosmosem, czyli z odleg³¹ macierzystÂą galaktykÂą. NastĂŞpnego dnia otrzymaÂłam odpowiedÂź… iÂż w tym miejscu jest nie jedna lecz TRZY DZSKI pochodzÂące z odlegÂłej galaktyki, ktĂłrÂą brytyjscy astronomowie nazwali - „RadioÂźrĂłdÂło 3c 123”. DLACZEGO AÂŻ TRZY DYSKI? AnalizowaÂłam to kilka dni i okazaÂło siĂŞ, Âże ma to strategiczne znaczenie dla przyszÂłoÂści! JesteÂśmy czwartÂą cywilizacja na tym kontynencie, ktĂłra popeÂłnia te same b³êdy… Jakie BÂŁĂDY?! Gdy analizowaÂłam tĂŞ sprawĂŞ, przypomniaÂłam sobie ró¿ne sny i wizje, proroctwa oraz zdarzenia w tym miejscu… i wszystko zaczĂŞÂło siĂŞ ukÂładaĂŚ jak elementy „puzzli”. To jest Wojna KOSMICZNA! Z kim? Z szataĂąskÂą bandÂą galaktycznÂą, ktĂłra od poczÂątku istnienia naszej cywilizacji wszystko niszczy i to na wszelkie sposoby. Ale w jakim celu? Tym celem sÂą DYSKI z „RadioÂźrĂłdÂła 3c 123” oraz ich potĂŞga techniczna ukryta w ziemi - nie tylko w Polsce. Galaktyczna Federacja - skÂładajÂąca siĂŞ z samych bandytĂłw - chce je zawÂłaszczyĂŚ, gdyÂż sÂą to super technologie kosmiczne… Z historii naszej cywilizacji wiemy, Âże ten ma wÂładzĂŞ kto wygrywa wojnĂŞ. JesteÂśmy w ich niewoli i dlatego nauczyli nas myÂśleĂŚ, Âże przyszÂłoœÌ naszej cywilizacji to wojny, a jest dokÂładnie odwrotnie! PrzyszÂłoœÌ naszej cywilizacji to nie wojny, lecz pokĂłj ktĂłry zapewni wszechstronny rozwĂłj i postĂŞp cywilizacyjny. Wojny niszczÂą cywilizacje i ziemiĂŞ! Tymczasem postĂŞp naszej cywilizacji opiera siĂŞ na wojnach i przemocy. Komu to jest potrzebne? Czyja to „szkoÂła” myÂślenia? OBCY stworzyli hybrydy i wszĂŞdzie majÂą swoich ludzi, ktĂłrzy ograniczajÂą wiedzĂŞ, naukĂŞ i technologie oraz duchowoœÌ - tylko dla potrzeb bandy Federacji Galaktycznej. Co zrobiÂła banda Federacji Galaktycznej w Strefie 3c 123? Banda mordercĂłw i oszustĂłw wiedziaÂła, Âże w ziemi sÂą ukryte Bazy Kosmiczne z kodami kosmicznymi Ziemi i cywilizacji, po to, aby w razie zagroÂżenia wÂłaÂściwi ludzie mogli wezwaĂŚ na pomoc OjczystÂą cywilizacjĂŞ z Kosmosu. Okazuje siĂŞ, Âże w Strefie 3c 123 jest potrĂłjna BAZA KOSMICZNA z czasĂłw Pierwszej Cywilizacji z trzema dyskami - Bazami Kosmicznymi o ró¿nych Âśrednicach. W poprzedniej cywilizacji- najmniejsza Baza Kosmiczna zostaÂła opanowana przez SzarakĂłw i Plejadan. ZÂłamali kody i dzieki temu zmienili programy naszej cywilizacji. Co siĂŞ dzieje? – widaĂŚ w TV… DoszÂłam do wniosku, Âże kaÂżda z trzech Baz Kosmicznych "3c" ma swoje osobne Bazy Obwodowe, a wiĂŞc najmniejsza rĂłwnieÂż. WiedzÂąc jakÂą ma ÂśrednicĂŞ moÂżna odmierzyĂŚ promieĂą i zlokalizowaĂŚ jej Bazy Obwodowe. PrzewidujĂŞ, Âże siedzÂą tam szaraki i Plejadanie oraz reszta sprzymierzonej bandy! Jakim cudem udaÂło siĂŞ im tam wejœÌ? W poprzednich cywilizacjach byli „ÂświĂŞci” zdrajcy, ktĂłrzy otrzymali „klucze” czyli kody dostĂŞpu. W naszej cywilizacji te symboliczne „klucze” sÂą w WATYKANIE co widaĂŚ w ich herbie! Co zrobili „ÂświĂŞci” ojczulkowie z dwoma „kluczami” - kodami naszej cywilizacji? O tym w symbolu mĂłwi proroctwo Apokalipsy - rozd. 17-18 i dalej… PatrzÂąc na drugÂą mapĂŞ widzimy, Âże caÂła Polska jest w czarnym kolorze, bo „czarni” wszystko zakodowali tak, aby zniszczyĂŚ PolskĂŞ, planetĂŞ i cywilizacjĂŞ… Komu wiĂŞc naprawdĂŞ sÂłu¿¹ „ÂświĂŞci” ojczulkowie w tej i kaÂżdej innej religii? W Strefie 3 Baz Kosmicznych „radioÂźrĂłdÂła 3c 123”… pozostaÂły jeszcze dwa DYSKI do ktĂłrych siĂŞ nie wÂłamali… Dlaczego? Bo to jest puÂłapka na kaÂżdego bandytĂŞ, oszusta i zÂłodzieja… Takich Baz Kosmicznych na Ziemi jest wiĂŞcej! Ile? W proroctwie Apokalipsy jest mowa o 144 000… OczywiÂście nie chodzi o ludzi, ale Dyski i Bazy Kosmiczne ukryte w ziemi i morzach oraz oceanach. SÂą one do zadaĂą specjalnych…. Czy bandyci o tym wiedzÂą? ChcÂą mieĂŚ „wojnĂŞ”, to jÂą bĂŞdÂą mieli! WalczÂą z caÂła naszÂą KosmicznÂą CywilizacjÂą KrĂłla Jahwe, a nie tylko z nami, albo… ze mnÂą! Jest nas tysiÂące, miliony na Ziemi i w Kosmosie! Dlatego od tysiĂŞcy lat mĂłwimy w modlitwie, ktĂłrej nauczyÂł nas Jezus: „Ojcze nasz przyjdÂź KrĂłlestwo Twoje…” KaÂżda z niezaleÂżnych Baz Centralnych ma swoje Bazy Obwodowe. Obecnie z tych po³¹czonych Baz dochodzÂą sygnaÂły, ktĂłre nakÂładajÂą siĂŞ na zmanipulowane programy TRZECIEJ - najmniejszej Bazy i je niwelujÂą, aby nie dopuÂściĂŚ do kolejnej zagÂłady caÂłej Europy i cywilizacji. Pomoc dla nas nie nadejdzie z Kosmosu lecz jest na Ziemi - o ile jesteÂśmy Âświadomi tego i potrafimy to udowodniĂŚ i wykonaĂŚ. Jak? Tak jak ja, jak Ewa, jak geodeta, ktĂłrego nawet nie znam… Czy to jest dla kaÂżdego myÂślÂącego czÂłowieka zbyt duÂżo do zrobienia?? Zabili KrĂłla Jahwe i trzy raz niszczyli naszÂą cywilizacjĂŞ, lecz nie udaÂło im siĂŞ jeszcze zniszczyĂŚ planety! Tym razem sÂą bardzo blisko celu… Nie bez powodu na Ziemi nagromadzono tyle broni atomowej (gdzie i kto?), ktĂłra wystarczy na zniszczenie caÂłej planety. Wystarczy wiĂŞksze trzĂŞsienie ziemi - nawet sztucznie wywoÂłane… Galaktyczni bandyci odlecÂą ze swoimi ludÂźmi w kosmos, aby niszczyĂŚ inne tego typu planety jak Ziemia. Przy okazji zabiorÂą technologie, ktĂłre sÂą przeznaczone dla celĂłw pokojowych, a nie do wiecznych wojen na Ziemi i w kosmosie! Tymczasem ludzie galaktycznej bandy sÂą na wszystkich strategicznych stanowiskach w Polsce i na Ziemi. Dlatego np. naukowcy ukrywajÂą oraz faÂłszujÂą wszelkie odkrycia dotyczÂące wczeÂśniejszych cywilizacji na Ziemi! Dlatego archeolodzy wmawiajÂą nam, Âże kamienne krĂŞgi to tylko cmentarzyska GotĂłw! Dlatego KoÂśció³ Katolicki usun¹³ II przykazanie z Dekalogu, aby wprowadziĂŚ zakazany kult baÂłwochwalczy obrazĂłw i figur – wprowadzili kulty maryjne! Dlatego „ojcowie ÂświĂŞci” koronujÂą te „ÂświĂŞte” obrazy i figury w ich sanktuariach, a pod nimi od wiekĂłw ukryte sÂą tajne bazy bandy kosmicznej! Dla przykÂładu… o jakim sÂłynnym „obrazie z ranÂą ciĂŞtÂą od miecza a za nim stoi Bestia” - mĂłwi odwieczne proroctwo Apokalipsy? Jest tylko jedn taki obraz w Polsce… na Jasnej GĂłrze w CzĂŞstochowie! Tam i w wielu innych miejscach w Polsce i na caÂłej Ziemi gromadzÂą siĂŞ ludzie Bestii… Wg proroctwa Apokalipsy SÂĄD OSTATECZNY – KOSMICZY odbĂŞdzie siĂŞ nad FederacjÂą GalaktycznÂą i ich ludÂźmi na Ziemi i w Kosmosie. „W tajnej bazie kosmicznej ukrytej w gĂłrach Plejadanie spotkali siĂŞ z przedstawicielami Galaktycznej Federacji. Wszyscy byli zadowoleni, gdyÂż udaÂło siĂŞ wykonaĂŚ PLAN. (…) ZebraliÂśmy siĂŞ tutaj, aby wysÂłuchaĂŚ wasze propozycje i wybraĂŚ nowego krĂłla. (…) NagromadziliÂśmy wystarczajÂąco duÂżo broni nuklearnej, aby caÂłkowicie zniszczyĂŚ planetĂŞ! OsiÂągnĂŞliÂśmy rewelacyjne skaÂżenie Âśrodowiska, wielkie dziury ozonowe, topnienie lodowcĂłw na biegunach, zmiany klimatu! Gdy zabraknie paliwa, ich napĂŞdy i technologie doprowadzÂą do caÂłkowitego wyniszczenia cywilizacji i dojdzie do wybuchu ostatecznej wojny. Dalej… perfekcyjnie zmanipulowaliÂśmy ich religie i duchowoœÌ, a ”ojcowie ÂświĂŞci” pobÂłogosÂławiÂą nasze zwyciĂŞstwo! JesteÂśmy ich bogami i odnieÂśliÂśmy sukces w kaÂżdej moÂżliwej dziedzinie! WznieÂśmy toast za zwyciĂŞstwo PLANU „Operacja Ziemia”! Nagle w³¹czyÂł siĂŞ sygnaÂł i na ekranie komputera pojawiÂła siĂŞ mapa. ZapadÂła cisza. SkoÂśne oczy szarakĂłw zwĂŞziÂły siĂŞ, a b³êkitne oczy Plejadan powiĂŞkszyÂły.” (fragment ksi¹¿ki) Druga mapa ”Niniejsza mapa przedstawia okrÂąg ze Âśrodkiem w MaÂłych Stawiskach w odniesieniu do mapy Europy. Mapa ta ma jedynie charakter poglÂądowy i nie moÂże byĂŚ traktowana jako precyzyjne odniesienie. MaÂłoskalowa mapa Europy ma innÂą dokÂładnoœÌ odwzorowawczÂą (wiĂŞksze b³êdy odwzorowania) niÂż mapa Polski, w zwiÂązku z tym wystĂŞpujÂą rozbieÂżnoÂści. O ile mamy moÂżliwoœÌ dokÂładnego odwzorowania mapy Polski nawet w opracowaniach wielkoskalowych, o tyle na maÂłoskalowej mapie Europy odwzorowanie map europejskich w odniesieniu do mapy Polski sÂą maÂło dokÂładne. StÂąd tylko poglÂądowy (ogĂłlny mniej wiĂŞcej) zarys tego okrĂŞgu” Eleonora – Zofia PiepiĂłrka  http://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/mapa-zasi%C4%99g-strefy-3c-123/504036236288920
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2012, 13:19:07 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 14, 2012, 01:09:14 » |
|
Czy czasem Pani Zofia nie jest zwiÂązana z okolicami MaÂłych Stawisk?
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 14, 2012, 07:57:15 » |
|
arteq nie poznaje ciĂŞ ,nie przeczytaÂłeÂś tekstu ?  Pani Zofia pochodzi i mieszka w Gdyni ,zajmuje siĂŞ badaniem kamiennych krĂŞgĂłw i megalitĂłw.Tak jest zwiÂązana z MaÂłymi Stawiskami ,ale nie uÂłatwiĂŞ ci.Musisz przeczytaĂŚ ,o co w tym wszystkim chodzi.  edit; wiem Âże tekst jest dÂługi i bĂŞdÂąc niecierpliwym, mozna siĂŞ zniechĂŞciĂŚ .Jest za to bardzo ciekawy i trzeba siĂŞ zastanowiĂŚ czy p.Zofia czasem nie ma racji ? Polecam ,przeczytaj 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 14, 2012, 08:01:26 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 14, 2012, 12:01:52 » |
|
ciekawy art. chanell- ale z niego wynika,- ¿e Plejadianie i szaraki- to bandziory z jednej paki  no to, jak to w koùcu jest?,- bo bior¹ pod uwagê tylko co ja sam przeczyta³em w ró¿nych teoriach- to wszystkie gagatki z kosmosu na nas dybi¹ i jeszcze tego króla zg³adzili..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 14, 2012, 12:10:29 » |
|
¿e Plejadianie i szaraki- to bandziory z jednej paki  Wg mnie nie ma w tym nic nowego. Musimy tylko zrozumieÌ, ¿e okreœlenie np. Plejadianie nie odnosi siê tylko do pozytywnych, wzglêdem nas cywilizacji. Oni sami, np. w trylogii B. Marciniak podkreœlaj¹, ¿e poœród nich jest du¿a czêœÌ bytów nam nieprzychylnych. Podobnie jest z tzw. Szarakami. To grupa nale¿¹ca do cywilizacji Zeta i poœród nich równie¿ znajduj¹ siê tacy i tacy.  Ale to ju¿ chyba na odpowiedniejszy w¹tek.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 14, 2012, 12:52:17 » |
|
Pani Zofia sama twierdzi, ¿e jest wizjonerk¹ i tego siê trzymajmy. W tym kontekœcie s³owo "udowodniÌ" raczej brzmi nieco groteskowo. Jak sami "kosmici" twierdz¹ wiêkszoœÌ cywilizacji kosmicznych posz³a dwoma drogami rozwoju st¹d jedni postrzegaj¹ nas jako ich "pokarm", a inni jako ich braci. Bez problemu mo¿na znaleŸÌ publikacje, które podobnymi epitetami, jak pani Zofia, obdarzaj¹ "zespó³" Jahwe. Nie chcê tu nic stwierdzaÌ, oprócz tego, ¿e ka¿dy ci¹gnie t¹ ko³derkê w swoj¹ stronê, a niestety koùcowy "odbiorca" vel czytelnik ma problem, któremu wizjonerowi wierzyÌ. I jest to du¿y problem, bo tych "prawdopodobnych" wizji jest coraz wiêcej, chyba k³ania siê teoria równoleg³ych linii czasowych, ale na razie to te¿ tylko teoria.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 14, 2012, 13:00:24 » |
|
..i w³aœnie o to chodzi,- ¿e mamy sprzeczne wizje i info.,- a mo¿e wzajemne oczernianie siê, to nie tylko specjalnoœÌ na ziemi XXIw. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 14, 2012, 13:00:52 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 14, 2012, 21:37:37 » |
|
Wizje pani Zofii prĂłbuje sprawdzaĂŚ Ramzes3 i niektĂłre potwierdza ,ale zwykÂłemu czÂłowiekowi trudno jest sprawdziĂŚ i przekonaĂŚ siĂŞ czy mowi prawdĂŞ.Dlatego wielu ludzi jej nie rozumie i wysmiewa to o czym pisze i mĂłwi.To jest pewnego rodzaju obrona przed nieznanym.
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 16, 2012, 09:03:17 » |
|
kolejny wizjoner...  i pewnie bez problemu znajdÂą siĂŞ gÂłupcy ktĂłrzy i w te brednie bĂŞdÂą skÂłonni uwierzyĂŚ. jak mĂłwi przysÂłowie: gÂłupich nie siejÂą, sami siĂŞ rodzÂą... smutne, acz prawdziwe
|
|
|
|
|
|
|
Ramzes3
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 16, 2012, 10:28:58 » |
|
S¹dz¹c po sposobie Twojej wypowiedzi jak równie¿ po zgromadzonych punktach widaÌ drogi marku 324, ¿e kultura osobista i m¹droœÌ najwyraŸniej nie id¹ u Ciebie w jednej parze  Mo¿e odpowiedz sobie sam o "wielki" co czy te¿ kto z dwojga z³ego mo¿e byÌ lepszy: 1. - ten "g³upi" który zosta³ urodzony ale ma wystarczaj¹co du¿o czasu ¿eby zm¹drzeÌ; 2. - ten "m¹dry" ale jak widaÌ posiany tylko na kiepskim gruncie, któremu nigdy nie bêdzie dane doœwiadczyÌ czym jest prawdziwa m¹droœÌ bo uschnie przedwczeœnie jak niechciany chwast? 
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 16, 2012, 10:44:43 » |
|
no có¿, prawda w oczy kole... nie ma nawet co komentowaÌ. bo z g³upim zawsze tak jest ¿e najpierw sprowadzi ciê do swojego poziomu, a nastêpnie pokona doœwiadczeniem. buuuuaaaahahahahaaaa... 
|
|
|
|
|
|
|
Ramzes3
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 16, 2012, 11:06:09 » |
|
Czyli nic dodaÌ nic uj¹Ì tylko cieszyÌ siê, ¿e pojawi³ siê ten "m¹dry".... ale na tyle szczery wobec siebie, ¿e zauwa¿y³ swoje braki 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 17, 2012, 20:18:41 » |
|
Na proÂśbĂŞ pani Zofii ,zamieszczam jej komentarz : To wszystko co robiÂłam, czyli blisko 20 letnie badania megalitĂłw i wnioski byÂły niesamowite w kontekÂście tego czego nas uczyli w szkole lub na studiach, a nawet na kursach psychotronicznych - w ktĂłrych nie uczestniczyÂłam, ale dyskusja ze znajomymi daÂła mi duÂżo do myÂślenia! WiĂŞc co jest prawdÂą a co kÂłamstwem? Kto kÂłamie i dlaczego? Moje wizje byÂły inspiracjÂą do myÂślenia i poszukiwaĂą odpowiedzi, ale staÂły siĂŞ logiczne dopiero wĂłwczas gdy poszukiwaÂłam dowodĂłw, a nie odwrotnie! - dlatego poczÂątkowo nic z tego nie rozumiaÂłam! Gdy zaczĂŞÂłam to rozumieĂŚ wszystko zaczĂŞÂło siĂŞ logicznie ukÂładaĂŚ... i prawdziwe szaleĂąstwo zaczĂŞÂło siĂŞ dopiero wtedy gdy zaczĂŞÂłam o tym mĂłwiĂŚ i pisaĂŚ do ludzi nie przygotowanych w temacie! Bardzo proszĂŞ, aby Pani zamieÂściÂła mĂłj komentarz na Forum pod komentarzami dotyczÂącymi art. "Mapa - ZasiĂŞg Strefy 3c 123 na Kaszubach". MoÂże powstanie grupa do badaĂą tej sprawy? Pozdrawiam serdecznie.Hm....moÂże faktycznie powstanie taka grupa ? Jest ktoÂś zainteresowany ? Jesli tak to piszcie 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 20, 2012, 09:02:10 » |
|
WYJÂŚCIE AWARYJNE...utworzona przez uÂżytkownika Zofia PiepiĂłrka w dniu 19 paÂździernika 2012 o 17:41 · ObudziÂłam siĂŞ ok. godz. 00.30 w nocy (19.10.2012) majÂąc w pamiĂŞci obrazy ze snu… Przez ok. 15 minut myÂślaÂłam co to znaczy, a potem pod wpÂływem emocji siĂŞgnĂŞÂłam po komĂłrkĂŞ i napisaÂłam krĂłtki sms do Roberta LeÂśniakiewicza, cyt. „WÂłaÂśnie siĂŞ obudziÂłam! ÂŚniÂłam, Âże strzelam z Twojej broni… przechodziÂło przez Âściany jak seria! Na koniec w lesie lÂądowaÂł samolot… z daleka! Obama… PóŸniej porozmawiamy.” Rano rozmawialiÂśmy telefonicznie na temat tego snu i Robert powiedziaÂł, Âże sms postawiÂł ich (jego i ÂżonĂŞ) na nogi w Âśrodku nocy! Nigdy wczeÂśniej nie zdarzyÂło siĂŞ, abym pisaÂłam do niego sms-a o tej godzinie na temat moich snĂłw lub wizji! UznaÂłam jednak, Âże jest bardzo waÂżny dla sprawy, ktĂłrÂą poruszyÂłam w art. „Nasza b³êkitna planeta czyli eksperyment jakiego jeszcze nigdy nie byÂło!” oraz tego co napisze w swoim artykule Robert. https://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/nasza-b%C5%82%C4%99kitna-planeta-czyli-eksperyment-jakiego-jeszcze-nigdy-nie-by%C5%82o/428863977176579MĂłj art. w odcinkach jak seria wÂłaÂśnie „leci” na Blogu Roberta i tego dnia rano opublikowaÂł 3 cz. – ostatniÂą. NastĂŞpnego dnia bĂŞdzie juÂż „leciaÂła” seria jego artykuÂłu w odcinkach, jako kontynuacja tematu – zgodnie z wczeÂśniejszymi ustaleniami... OPIS SNUWe Âśnie idĂŞ leÂśnÂą drogÂą rozmawiajÂąc z Robertem i dwoma innymi mĂŞÂżczyznami. Zatrzymujemy siĂŞ na odpoczynek na poboczu drogi - tuÂż przed rozwidleniem drĂłg w ksztaÂłcie litery Y, gdzie toczÂą siĂŞ rozmowy. Robert wci¹¿ opowiada… Obok drogÂą przejeÂżdÂża samochĂłd wojskowy z rakietami… PatrzĂŞ zaskoczona myÂślÂąc: co on tutaj robi? Gdzie ja jestem? 1) Obraz siĂŞ zmieniaJestem z Robertem w jakimÂś pomieszczeniu… Stoimy naprzeciw siebie rozmawiajÂąc, patrzy w podÂłogĂŞ, a po chwili odwraca siĂŞ i znika. Po chwili pojawia siĂŞ z broniÂą myÂśliwskÂą (??) czy raczej wojskowÂą i podaje jÂą mĂłwiÂąc; - Masz… strzelaj! - Ale ja nie potrafiĂŞ! - No masz, strzelaj! BiorĂŞ do rĂŞki broĂą i patrzĂŞ na niÂą przez dÂługÂą chwilĂŞ, a potem nagle skupiam siĂŞ, mierzĂŞ w gĂłrĂŞ Âściany i naciskam spust! WidzĂŞ jak pocisk wylatuje z broni i przelatuje przez ÂścianĂŞ, potem drugÂą, trzeciÂą… i kolejne, nie wiem ile Âścian, ale chyba 7-8 - jak seria wystrza³ów, a byÂł tylko jeden! SÂłyszĂŞ jak echo nakÂłada siĂŞ po kaÂżdym kolejnym przejÂściu przez Âściany… co mnie niepokoi, bo moÂże kogoÂś trafiÂł ten nabĂłj i zabiÂł? We Âśnie widzĂŞ jak przelatuje przez Âściany domĂłw w ktĂłrych mieszkajÂą ró¿ni ludzie. Robert stoi i patrzy tak jak ja… 2) Obraz siĂŞ zmieniÂłSiedzimy w naszym obozie na skraju drogi, a w lesie z ró¿nych stron stojÂą i patrzÂą w naszym kierunku mĂŞÂżczyÂźni w ró¿nym wieku, a potem powoli zaczynajÂą siĂŞ zbliÂżaĂŚ. WyglÂądajÂą jak… partyzanci albo komandosi ubrani w cywilne ubrania. 3) Obraz siĂŞ zmieniÂłStoimy w lesie i rozmawiamy patrzÂąc przed siebie na drogĂŞ… Nagle pojawia siĂŞ samolot pasaÂżerski i lÂąduje na drodze powoli znikajÂąc nam z widoku. SÂłyszĂŞ z boku sÂłowa: O qa Obama… PatrzĂŞ na samolot, a potem na Roberta… 4) Obraz siĂŞ zmieniaWe Âśnie widzĂŞ pomieszczenie w ktĂłrym stoi chyba 5 mĂŞÂżczyzn. PoÂśrĂłd nich staje Robert, a oni zaintrygowani zadajÂą jemu pytania: - Teraz powiedz jak to zrobiÂłeÂś? Robert przegina siĂŞ do tyÂłu trzymajÂąc broĂą wzniesionÂą w gĂłrĂŞ i mĂłwi: - Ona tylko wystrzeliÂła i pokazaÂła… MĂŞÂżczyÂźni skupili siĂŞ w krĂŞgu rozmawiajÂąc w przyjacielskiej atmosferze. 5) Obraz siĂŞ zmieniaIdĂŞ na przeÂłaj przez las do miasta lub wsi... Za mnÂą idzie kilka osĂłb – „partyzanci”, ale potem rozchodzÂą siĂŞ w ró¿ne strony. Ja idĂŞ pod du¿¹ gĂłrĂŞ, a za mnÂą trzy osoby. Po drodze mijam pojedyncze domy wzdÂłuÂż ulicy jak na wsi. JakiÂś mĂŞÂżczyzna wyprzedza mnie i biegnie na szczyt gĂłry i wdrapuje siĂŞ na wysoki maszt rozglÂądajÂąc siĂŞ wokoÂło. Pod masztem na Âławeczce siedzi moja kuzynka i kilka innych osĂłb. CzegoÂś szukamy, a to jest pod naszymi stopami w ziemi… KtoÂś pokazuje dziwny talizman na sznurku… symboliczna stopa i mĂłwi: - To jest to czego szukamy… to jest to czego szukamy…! *** ObudziÂłam siĂŞ, a w myÂślach wci¹¿ kr¹¿yÂły obrazy ze snu. CO TO ZNACZY?! Po kilku minutach zaczĂŞÂłam rozumieĂŚ sens snu… ByÂł logiczny tylko w kontekÂście mojego artykuÂłu na Blogu Roberta i jego artykuÂłu, ktĂłry bĂŞdzie kontynuacjÂą tematu! Ten sen zapowiadaÂł co bĂŞdzie siĂŞ dziaÂło póŸniej. SiĂŞgnĂŞÂłam po komĂłrkĂŞ i wysÂłaÂłam sms-a do Roberta. Po co? ZrozumiaÂłam, Âże WYJÂŚCIE AWARYJNE jest w Polsce… dlatego musiaÂłam jemu o tym napisaĂŚ i powiedzieĂŚ… no i napisaĂŚ! Moje sny i wizje wyprzedzajÂą zdarzenia chociaÂż Robert w to nie wierzy. ANALIZA SNUMuszĂŞ wyjaÂśniĂŚ, Âże znam Roberta LeÂśniakiewicza od 1994 roku jako ufologa, ale jednoczeÂśnie jest on em. oficerem WP. Znamy siĂŞ blisko 20 lat, ale nigdy mi siĂŞ nie ÂśniÂł, dlatego ten symboliczny sen byÂł dla mnie waÂżnÂą wskazĂłwkÂą dla zrozumienia tego co siĂŞ bĂŞdzie dziaÂło niebawem oraz roli ROBERTA. Jest to waÂżne dla ufologii oraz przyszÂłoÂści Polski i cywilizacji. „Biedny” Rober nie rozumiaÂł dlaczego w nocy wysyÂłam jemu sms-a i stawiam ich na nogi w Âśrodku nocy – dosÂłownie i w symbolu! ICH… czyli rĂłwnieÂż „chÂłopakĂłw” WP, gdyÂż nasze telefony sÂą na podsÂłuchu! Robert „zabiÂłby” Âśmiechem kaÂżdego ze zwolennikĂłw religii wschodnich, ale wÂątpiĂŞ czy ktoÂś z nich wpadÂł by na taki pomysÂł jak ja. Nikt z psychotronikĂłw – zwolennikĂłw religii wschodnich do tej pory nie zrozumiaÂł problemu zniszczenia ozonosfery ani tragicznych skutkĂłw dla przyszÂłoÂści cywilizacji, a wiĂŞc rĂłwnieÂż nie wskaÂże WYJÂŚCIA AWARYJNEGO, a o tym mĂłwi mĂłj SEN. Na poczÂątku snu idĂŞ „drogÂą” ufologii rozmawiajÂąc z Robertem i dwiema innymi osobami. Tak byÂło od wielu lat! Na poczÂątku mojej drogi rozmawiaÂłam tylko z panem BronisÂławem Rzepeckim i Robertem potem rĂłwnieÂż Mariuszem Fryckowskim. Teraz na ten temat rozmawiam juÂż tylko z Robertem. Okazuje siĂŞ, Âże jestem na terenie wojskowym… bo Robert jest em. of. wojskowym i jego teksty czytajÂą nie tylko ufolodzy! 20 lat ufologii to kawaÂł „drogi” wiĂŞc odpoczywamy na skraju drogi nadal rozmawiajÂąc, ale przez Internet – na Blogu CBZA, a obecnie Blogu Roberta „UFO i ludzie wszechoceanu”. To co piszĂŞ dotyczy nie tylko ufologii, ale ma z niÂą ÂścisÂły zwiÂązek, gdyÂż ufologia wiele wyjaÂśnia! JesteÂśmy w „trĂłjkÂącie” – rozwidlenia drogi w ksztaÂłcie litery Y. Jest to symboliczna mĂŞska sprawa, a nie damska, wiĂŞc co ja tutaj robiĂŞ?? Traktuje sprawĂŞ powaÂżnie i konsekwentnie do koĂąca jako ufolog i wizjonerka! Jako wizjonerka wskazujĂŞ wyjÂście i zadanie dla naszych „chÂłopakĂłw” – „ku chwale Ojczyzny”. Obraz pierwszy - Robert podaje mi „swojÂą broĂą” czyli daje do dyspozycji swĂłj BLOG, gdzie mogĂŞ publikowaĂŚ w przeciwieĂąstwie do innych ufologĂłw w Polsce. KaÂże mi „strzelaĂŚ” czyli mam pisaĂŚ… o ozonosferze, gdyÂż poruszyÂłam ten temat na Facebooku oraz w kilku grupach. PiszĂŞ o tym we wstĂŞpie artykuÂłu. http://wszechocean.blogspot.com/2012/10/nasza-bekitna-planeta-czyli-eksperyment.htmlNa Blogu Roberta wystrzeliÂłam z tym tematem tylko raz… i „leci seria” w odcinkach zwielokrotniona echem... NiepokojĂŞ siĂŞ jak to przyjmÂą czytelnicy… Robert stoi obok i patrzy tak jak ja - z niepokojem… Po moim „strzale” z tym tematem leci jego „seria” rĂłwnieÂż w kilku odcinkach, dlatego we Âśnie sÂłyszĂŞ 7-8 strza³ów wzmocnionych echem… Obraz drugi. Gdy my siedzimy przed swoimi komputerami w domu - w naszym obozie ufologicznym na Blogu Roberta - „w lesie z ró¿nych stron stojÂą i patrzÂą w naszym kierunku mĂŞÂżczyÂźni w ró¿nym wieku, a potem powoli zaczynajÂą siĂŞ zbliÂżaĂŚ. WyglÂądajÂą jak… partyzanci albo komandosi ubrani w cywilne ubrania.” Las - to teren wojskowy – jak na wstĂŞpie snu! W Wojsku Polskim mĂŞÂżczyÂźni w ró¿nym wieku czytajÂą artykuÂły na Blogu Roberta i zaczynajÂą interesowaĂŚ siĂŞ sprawÂą z ktĂłrÂą „wystrzeliÂłam”… Ta sprawa jak echo wywoÂłuje ich chĂŞĂŚ dziaÂłania w obliczu zagÂłady… SÂą to mĂŞÂżczyÂźni w ró¿nym wieku, specjalnoÂści i ich zadaniem jest rozwiÂązaĂŚ ten problem, ktĂłry moÂżna porĂłwnaĂŚ do partyzantki lub zadaĂą komandosĂłw. To ONI SÂĄ WYJÂŚCIEM AWARYJNYM, bo zrozumiejÂą co trzeba zrobiĂŚ i to wykonajÂą… w Polsce. Obraz trzeci jest bardzo wymowny… „Stoimy w lesie i rozmawiamy patrzÂąc przed siebie na drogĂŞ… Nagle pojawia siĂŞ prywatny samolot pasaÂżerski i lÂąduje na drodze powoli znikajÂąc nam z widoku. SÂłyszĂŞ z boku sÂłowa: O qa Obama… PatrzĂŞ na samolot, a potem na Roberta nic nie rozumiejÂąc…” Rozmawiamy na ten temat, a tymczasem ludzie Prezydenta Obamy ÂśledzÂą sprawĂŞ i lÂąduje samolot wojskowy na terenie woskowym - w lesie. SprawĂŞ pokieruje Prezydent USA i NATO… Obraz czwarty mĂłwi, Âże Robert napisze coÂś waÂżnego i zainteresujÂą siĂŞ tym specjaliÂści – ludzie z wojska. Obraz piaty to wskazĂłwka dla mnie. WyjdĂŞ z „lasu” i z ufologii – „koniec zabawy”, gdyÂż sprawÂą zajmie siĂŞ Wojsko i naukowcy… IdĂŞ na GĂłrĂŞ, czyli do STREFY 3C 123 na Kaszubach, czego wskazĂłwkÂą sÂą zabudowania, maszt anteny i moja kuzynka. Za mnÂą pod¹¿a kilka osĂłb… Na nasze szczĂŞÂście odnajdujemy tam „talizman”. SÂą to Âślady pozostawione po wczeÂśniejszych cywilizacjach. ZobaczyÂłam coÂś… co wystaje z ziemi… „To jest to czego szukamy… to jest to czego szukamy…!” Tutaj jest WYJÂŚCIE AWARYJNE w sprawie ratowania ozonosfery. „ZrozumiaÂłam, Âże WYJÂŚCIE AWARYJNE jest w Polsce… dlatego musiaÂłam o tym napisaĂŚ. Moje sny i wizje wyprzedzajÂą zdarzenia chociaÂż Robert w to nie wierzy.” Jest to przykÂład jak analizujĂŞ swoje sny i wizje w naszej rzeczywistoÂści. Wizje i sny wyprzedzajÂą zdarzenia i sÂą wskazĂłwkami, ktĂłre zmuszajÂą mnie do myÂślenia i dziaÂłania, dlatego muszĂŞ o tym pisaĂŚ. 19.10.2012r. MaÂłe Stawiska Zofia PiepiĂłrka - Eleonora http://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/wyj%C5%9Bcie-awaryjne/432513073478336Tekst zamieszczam na proÂśbĂŞ pani Zofii edit; wstawiam jeszcze ten link,dla uzupeÂłnieniahttp://wszechocean.blogspot.com/2012/10/nasza-bekitna-planeta-czyli-eksperyment_20.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2012, 09:13:38 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 20, 2012, 10:52:56 » |
|
Jak widaĂŚ, pani Zofia znajduje w sobie rozwiÂązania, ktĂłrych wczeÂśniej nie byÂła Âświadoma. I to jest fantastyczny postĂŞp przejÂścia z fazy katastroficznej beznadziei do fazy dziaÂłaĂą.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 20, 2012, 16:57:53 » |
|
pani Zofia ma ciekawe wizje 
|
|
|
|
|
|
|
Ramzes3
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 20, 2012, 20:10:50 » |
|
Poza przejÂściem do fazy dziaÂłaĂą ta wizja oznacza rĂłwnieÂż zapowiedÂź wygranych wyborĂłw i kolejnÂą kadencjĂŞ Prezydenta Obamy  Strzelanie z broni palnej ostrÂą amunicjÂą przewaÂżnie oznacza szybkie zmiany. Oby w dobrym kierunku 
|
|
|
|
|
|
|
|