Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:54:13

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Tajne Bazy Kosmiczne - wizje i teorie Zofii Piepiórki  (Przeczytany 25553 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« : Wrzesieñ 28, 2012, 11:48:54 »

Bazy Kosmiczne i Dyski wokó³ ¦wiêtej Góry w Gdyni!

utworzona przez u¿ytkownika Zofia Piepiórka w dniu 11 lipca 2012 o 10:43 ·

Jeden z moich znajomych Krzysztof Stelmach od miesi±ca prosi³, abym pokaza³a jemu ¦wiêt± Górê w Gdyni, na temat której napisa³am ksi±¿kê pt. „¦wiêta tajemnica Gdyni”. Nie widzieli¶my siê od 10 lat wiêc by³a okazja, aby siê spotkaæ i powspominaæ wspólne wyprawy do kamiennych krêgów oraz naszych znajomych.

Umówili¶my siê dnia 10.07.2012 r. o godz. 12.00 przy ¦wiêtej Górze. Powitanie by³o w deszczu, który nagle lun±³, wiec po¶piesznie skryli¶my siê pod wiat± najbli¿szego przystanku autobusowego przy ul. Morskiej. Przeczekali¶my deszcz rozmawiaj±c, a gdy siê przeja¶ni³o ruszyli¶my w g³±b lasu bukowego ¶cie¿k± u podnó¿a góry przy ul. Morskiej. Po drodze pokaza³am jemu kilka kamieni, które stoczy³y siê z góry na dó³. By³y to pozosta³o¶ci po kamiennym krêgu, który istnia³ jeszcze po II W¦.  Doszli¶my do szerokiej linii zaznaczonej na ziemi… patrz±c na ni± pomy¶la³am: a to co znowu? Zwróci³am na to uwagê, gdy¿ kiedy¶ na tej drodze odkrywa³am ró¿ne symboliczne rysunki. Kto i po co je tam rysowa³? Kiedy¶ my¶la³am, ¿e po prostu tutaj bawi³y siê dzieci, ale te dziwne rysunki by³y bardzo precyzyjne i tylko wprawna rêka potrafi³a je wykonaæ. Gdy rysowa³am je na kartce papieru, okaza³o siê, ¿e nie potrafi³am ich tak precyzyjnie odtworzyæ chocia¿ by³y proste! By³ to rok 1992 i penetrowa³am teren góry. Opisa³am to w ksi±¿ce „¦wiêta tajemnica Gdyni” www.radwanpl oraz  https://www.facebook.com/pages/%C5%9Awi%C4%99ta-Tajemnica-Gdyni-ksi%C4%85%C5%BCka-i-badania/201564896526096 

Od wielu lat nie widzia³am tutaj ¿adnych rysunków, dlatego zwróci³am uwagê na tê liniê, gdy¿ co¶ mi przypomina³a i jednocze¶nie wskazywa³a, dlatego pokaza³am j± Krzysztofowi. Popatrzy³ na to obojêtnie, gdy¿ dla niego nie by³o w tym nic nadzwyczajnego! Czyta³ moje sprawozdania z wyprawy na Babi± Górê oraz wnioski i chyba tylko dlatego niczego nie komentowa³. Zdj±³ plecak i wyj±³ aparat, aby zrobiæ zdjêcia tej linii, a ja zrobi³am z komórki. Linia mia³a ok. 10 cm szeroko¶ci ze wschodu na zachód w poprzek drogi, czyli  od zbocza góry do skarpy.  Popatrzy³am w górê… W tym miejscu na szczycie jest osuwisko piasku i wy¿³obienie w po³owie zbocza góry. Wyja¶ni³am, ¿e tam na szczycie kiedy¶ by³ kamienny kr±g, a pod nim w ziemi ukryta jest Arka Przymierza czyli grobowiec Króla Jahwe, który opisa³am w ksi±¿ce. Poni¿ej drogi le¿a³o z³amane drzewo.

Kto to miejsce wskaza³ i dlaczego?

O co tu chodzi? – my¶la³am intensywnie. Nagle przypomnia³am sobie inn± liniê!

Pomiary anomalii magnetycznych w Strefie 3c 123 w Ma³ych Stawiskach - o czym wspominam m.in. we Wnioskach z wyprawy na Babi± Górê czyli „Wielka potêga kosmiczna w Polsce…”  Tekst jest na Facebooku! https://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/wielka-pot%C4%99ga-kosmiczna-w-polsce/489202157772328 oraz http://wszechocean.blogspot.com/2012/07/wyprawa-na-babia-gore-cz-iv-1.html

Cyt. fragment : „Odszuka³am swoje notatki… Badania (w Ma³ych stawiskach) te by³y przeprowadzone dnia 19.09.2004 roku w czasie piêknej s³onecznej pogody (+ 26 st. C), a nie we mgle i deszczu. Tego dnia przyjecha³ znajomy (z Gdañska), in¿. Tomasz Wojs³awski i od godz. 11.00 do godz.17.00 zbadali¶my kilka miejsc anomalii magnetycznych za pomoc± fiñskiego kompasu o nazwie „Suunto Tandem” oraz za pomoc± Miernika Rezystywno¶ci Uziemieñ gruntu (MRU-101 SONEL). Byli¶my na wzniesieniu w centrum krêgu, który wcze¶niej ujawni³ siê na skutek erozji i tam rozci±gnêli¶my kable na odleg³o¶æ 70 m. Okaza³o siê, ¿e na g³êboko¶ci 10 m s± kamienie. Natomiast kompas w tym miejscu „wariowa³”, ale mia³ dodatkowy wizjer z boku, który jednocze¶nie wskazywa³ odchylenia od normy w miejscu anomalii magnetycznych. Nigdy wcze¶niej nie badali¶my takich miejsc, wiêc ustalili¶my prost± metodê - co 10 m w linii prostej ze wschodu na zachód sprawdzamy poziom anomalii za pomoc± kompasu. Kompas wskazywa³ b. du¿± anomaliê magnetyczn± dochodz±c± do 7-8 %. Patrz±c wówczas na te wyniki nie rozumia³am czy to du¿o czy ma³o? Zapyta³am co o tym s±dzi? Tomek stwierdzi³, ¿e to du¿a anomalia, ale nie rozumia³ dlaczego akurat tutaj, no bo co tutaj mo¿e byæ? Wg map geologicznych nie ma tutaj ¿adnych z³ó¿ metali, chyba ¿e s± rudy darniowe. Dla porównania w s³ynnym Karpaczu anomalia wynosi tylko 4 %, a tutaj a¿ dwa razy tyle. Nie wiedzia³am, ¿e na tym terenie jest tak wielka anomalia grawitacyjna, bo przecie¿ czêsto chodzi³am po tych polach od lat. Zwinêli¶my kable i zamierzali¶my przenie¶æ siê w inne miejsce, gdy nagle zaczê³am biec ty³em po zboczu kilkadziesi±t metrów w dó³… Tomek patrzy³ na mnie zdziwiony i zawo³a³: Dlaczego siê wyg³upiasz? Odp.- Nie wyg³upiam siê, co¶ mnie tam ci±gnie! Patrzy³ z niedowierzeniem. Wyja¶ni³am co czujê, ale widzia³am, ¿e to go nie przekona³o, no bo jemu to siê nie przydarzy³o! Nie wracali¶my do tej sprawy, bo nie da siê tego logicznie wyt³umaczyæ dopóki kto¶ inny sam tego nie do¶wiadczy! Przy kolejnych pomiarach to siê nie powtórzy³o! Mo¿e dlatego, ¿e tam kompas wskaza³ mniejszy poziom anomalii? (…)

A jaki wp³yw na nasz umys³ i organizm ma jakakolwiek inna anomalia grawitacyjna? Czy kto¶ to bada³? W tego typu miejscach czêsto wystêpuj± tzw. objawienia i takie miejsca w przesz³o¶ci uznawane by³y za miejsca ¶wiête. W naszych czasach czêsto wystêpuj± przy drogach jak „pu³apki na myszy”, gdy¿ maj± wp³yw na umys³y niektórych ludzi i ich pojazdy. Tam dochodzi czêsto do wypadków samochodowych, tak jak np. na obwodnicy w Gdyni lub na wysoko¶ci Wie¿ycy na Kaszubach, lub w Sidzinie, itd. Dlatego dopiero po powrocie do Gdyni zda³am sobie sprawê, ¿e niektóre miejsca anomalii grawitacyjnych maj± taki wp³yw na cz³owieka i zdarzenia, które jednak mo¿na zrozumieæ i wyja¶niæ w ¶wietle wspó³czesnej fizyki i nauki.

Pytanie najwa¿niejsze – co maj± wspólnego te dwa miejsca oraz zdarzenia? W tym jest wyra¼na wskazówka! To mi siê przydarzy³o najpierw w 2004 roku w Strefie 3c 123 i ponownie w maju 2012 roku na Koskowej Górze k/Jordanowa - wtedy gdy ju¿ o tym zapomnia³am i nie spodziewa³am siê, ¿e co¶ takiego mi siê przydarzy! Wniosek jest oczywisty! Ma to ¶cis³y zwi±zek z Baz± Centraln± Króla Jahwe i z jedn± z jego Baz Obwodowych w Jordanowie.”

„A co maj± z tym wspólnego anomalia magnetyczne w Gdyni?

Kilka dni pó¼niej badali¶my miejsca anomalii grawitacyjnych w Gdyni -  na ¦wiêtej Górze i Kamiennej Górze, w lesie Witomiñskim, na nabrze¿u spacerowym oraz na terenie Akademii  Morskiej przy ul. Morskiej.”

Patrz±c na prost± liniê narysowan± na pisaku w poprzek le¶nej drogi w³a¶nie to mi siê przypomnia³o, a wiêc to nie jest przypadek! Narysowaæ liniê ka¿dy potrafi, ale dlaczego akurat w tym miejscu? To znowu by³a informacja dla mnie, a wiêc  mam to zrozumieæ…

Przed laty w tym miejscu bada³am pasma kosmiczne Z³ote i Platynowe. Pasma te by³y bardzo szerokie, bo mia³y ok. 60-70m, tak jak przy Mokrym Stawie u podnó¿a Babiej Góry, tylko ¿e ja wówczas nie rozumia³am co one oznaczaj±! Teraz wiem, ¿e taka szeroko¶æ oznacza, i¿ tutaj jest jaka¶ baza kosmiczna.

Nagle zrozumia³am, ¿e ta szeroka prosta linia jak równole¿nik ze wschodu na zachód wskazuje szerokie pasmo "siatki szwajcarskiej"! Jaka jest szeroko¶æ tych pasm kosmicznych? W normalnych warunkach siatka jest gêsta i ma szer. 22 cm. Pasmo to ma tutaj ok. 21 m szeroko¶ci, a wiêc tu jest baza kosmiczna szaraków czyli s³ynnego, symbolicznego WʯA i to by siê zgadza³o… W³a¶nie oni najbardziej pilnuj± Grobowca, czyli Arki Przymierza i nie pozwalaj±, aby kto¶ to bada³ i odkry³ ich tajemnice.

W 2004 roku za pomoc± kompasu sprawdzali¶my poziom anomalii magnetycznych na szczycie góry - kompas nie „wariowa³”, ale jaki jest poziom anomalii w tym miejscu? Badali¶my równie¿ za pomoc± MRU warstwy ziemi na g³êboko¶ci 10 m i okaza³o siê, ¿e na tej wysoko¶ci, na g³êboko¶ci 10 m jest piasek, ale dalej w zag³êbieniu, gdzie by³a pustelnia na tej samej g³êboko¶ci MRU wskaza³ kamienie!

W tej jednej prostej linii zawarte jest tyle tak wa¿nych informacji… a wiêc w tym miejscu koniecznie trzeba wykonaæ  ponowne pomiary anomalii grawimagnetycznych! Kto to zrobi? Kto ma taki kompas?! Powinno byæ w granicach ok. 5%... a wiêc du¿a anomalia.

Szli¶my dalej drog± wokó³ ¦wiêtej Góry mijaj±c spaceruj±cych ludzi z psami. Zastanawia³am siê czy s± tutaj jakie¶ inne Bazy Kosmiczne? Doszli¶my do miejsca, gdzie droga siê rozwidla. Powiedzia³am Krzysztofowi, ¿e tam na dole jest ¼ród³o z którego czerpali wodê pustelnicy ¿yj±cy od wieków na tej górze do czasu wybuchu II W¦. Zeszli¶my kawa³ek w prawo i nagle poczu³am zawroty g³owy…

A tutaj co jest…? Trzeba to sprawdziæ!

W tym miejscu teren jest dosyæ wyrównany wiêc sz³am pomiêdzy drzewami skupiaj±c siê na promieniowaniach z ziemi. Poczu³am silne pal±ce promieniowanie  w prawej d³oni i wiedzia³am, ¿e to jest to czego szukam! Przesz³am jeszcze ok. 20 m i nagle poczu³am, ¿e co¶ ci±gnie mnie do ty³u… tak jak na Koskowej Górze i w Ma³ych Stawiskach! Krzysztof  patrzy³ na mnie zdziwiony, wiêc powiedzia³am  - zrób zdjêcia, ci±gnie mnie do ty³u! Obejrza³am siê za siebie i zobaczy³am, ¿e zbli¿am siê do brzegu skarpy, wprost na drzewo gdzie siê zatrzyma³am. Przesz³am tak ok. 30-40 m. No nie… Znowu to samo! Hahaaa… wiêc ONI te¿ tutaj s±?! Oznacza to jedno… Tutaj w ziemi jest DYSK o ¶r. 70 m, który pochodzi z „Radio¼ród³a 3c 123”, dlatego chcieli abym znalaz³a ich DYSK i dlatego zaznaczyli na drodze liniê, któr± tylko ja mog³am zrozumieæ… jako wizjonerka i badaczka megalitów. Co ONI tutaj robi±?? Pilnuj± GROBOWCA czyli Arki Przymierza i szaraków, która ma tutaj swoj± bazê! A ile tutaj jest OBCYCH DYSKÓW? Sprawdzi³am… i okaza³o siê, ¿e w ziemi wokó³ ¦wiêtej Góry jest 20 DYSKÓW… Dlaczego?? Bo to jest strategiczne miejsce dla tego miasta.

Wrócili¶my do g³ównej drogê, któr± przyszli¶my i dla odmiany czu³am jak robi mi siê niedobrze… a to przypomina³o mi miejsce anomalii przy Akademii Morskiej! Wiêc tutaj jest ta sama baza…

Weszli¶my na ¶cie¿kê wiod±c± na szczyt góry po grubych korzeniach drzew. Przeszli¶my przez zag³êbienie w którym kiedy¶ by³a pustelnia, a teraz gorliwi parafianie zrobili sanktuarium Maryjne! Dlaczego akurat w tym miejscu? Czy ma to zwi±zek z baz±(ami) kosmiczn± szaraków i ich lud¼mi? 

Wspiêli¶my siê wy¿ej na p³askowy¿ góry, gdzie pomiêdzy drzewami widaæ kawa³ek panoramy miasta na zachodzie. Tam zobaczy³am na niebie rozleg³e ciemne chmury i szybko zbli¿aj±c± siê burzê. Wiedzia³am, ¿e musimy czym prêdzej zej¶æ na skróty szczytem góry w dó³ do ulicy Morskiej. Zrobili¶my kilka zdjêæ i przeszli¶my do skraju p³askowy¿u gdzie zeszli¶my strom± ¶cie¿k± okr±¿aj±c± górê od strony ulicy. Zd±¿yli¶my jeszcze przej¶æ przez ul. Morsk± gdy zaczê³o padaæ. Skryli¶my siê w pobliskim sklepiku, gdy¿ lunê³o i zrobi³a siê ¶ciana z deszczu. Burza trwa³a ok. 20 min. i znowu zaja¶nia³o s³once.

Umówili¶my siê na kolejne spotkanie na ¦wiêtej Górze, gdy¿ okaza³o siê, ¿e jest tam du¿o do odkrycia. Je¿eli kto¶ ma kompas do badañ anomalii magnetycznych, to zapraszam do wspólnych badañ!

Po powrocie do domu d³ugo siedzia³am i analizowa³am tê wyprawê…

Ju¿ w latach 90-tych ubieg³ego wieku bada³am teren Gdyni, w poszukiwaniu Baz Kosmicznych Hiad, gdy¿ wg PLANU kamiennych krêgów w Odrach, w Gdyni s± dwie Bazy - tak du¿e jak na Babiej Górze, a wiêc maj± po 200 m ¶rednicy! W Odrach w krêgu „zielonym” w centrum stoj± dwa kamienie, a wiêc jest to podwójna Baza Kosmiczna. Dlaczego? Czy maj± tutaj czego¶ pilnowaæ? Jasne...

Plan Baz Kosmicznych Hiad w Odrach na³o¿ony na mapê Polski w odpowiedniej skali wskazuje orientacyjnie miejsca ich Baz Kosmicznych, dlatego trzeba dok³adnie je zlokalizowaæ. W tym Planie s± trzy krêgi z podwójnymi kamieniami centralnymi - kr±g „zielony czyli Gdynia, „¶liwkowy” - okolica Warszawy oraz trzeci pomarañczowy – ju¿ nieistniej±cy w okolicy Wroc³awia. Na obwodzie tych krêgów - w zale¿no¶ci od ich ¶rednicy, która wskazuje odleg³o¶æ w km od centralnej Bazy Kosmicznej - s± mniejsze dyski obwodowe.

Dwie Bazy Kosmiczne w Gdyni ju¿ dawno zlokalizowa³am. Jedna jest w Kamiennej Górze, a druga na Oksywiu, a na ich obwodzie w promieniu ok. 12 km s± dyski obwodowe. Niedaleko Kamiennej Góry by³a „katastrofa UFO” w 1959 roku…

„Kêpa Oksywska” ju¿ w latach 70-tych by³a przebadana przez archeologów z powodu resztek kamiennych krêgów i kurhanów. By³a tam osada rybacka ju¿ ponad 2000 lat. Na wzgórzu stoi zabytkowy ko¶ció³ z XII wieku pod wezwaniem „¦w. Jerzego”, który wg legend walczy ze smokiem i jak siê okaza³o w³a¶nie tam jest baza Smoka. Jak walczy z nimi „¶w. Jerzy”? Czy¿by wiedzieli ¿e tam jest baza kosmiczna Smoka i dlatego ¶w. Jerzy sta³ siê patronem tego miejsca?

Ale  ni¿ej jest Baza Kosmiczna Hiad tu¿ przy Akademii Marynarki Wojennej.

Czy Hiady i ich ludzie podejm± badania terenu ¦wiêtej Góry, czy zrobi± to ludzie Bazy Kosmicznej Lwa?? Ludzie z Bazy Smoka ju¿ patrz± gotowi zaatakowaæ ka¿dego kto siê tym zajmie…

Ja jestem tylko wizjonerk± i du¿o na ten temat pisa³am. Przypomnê… Smoki i „szaraki” czyli Wê¿e maj± w planie zniszczyæ Gdyniê pos³uguj±c siê swoimi lud¼mi... Z 250 tys. mieszkañców pozostanie mo¿e 10 tys. ludzi… Gdynia zostanie zalana i zrównana z ziemi±… Je¿eli tego nie zrozumiecie, nie zapobiegniecie tej tragedii. Badajcie ¦wiêt± Górê!
CDN

Zofia Piepiórka

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 28, 2012, 12:04:06 »

Wielka potêga kosmiczna w Polsce…

utworzona przez u¿ytkownika Zofia Piepiórka w dniu 8 lipca 2012 o 12:46 ·

WNIOSKI z wyprawy na Babi± Górê i do Jordanowa

Jestem wizjonerk± i badaczk± megalitów, a to w konsekwencji badañ i poszukiwañ po wielu latach przywiod³o mnie na Babi± Górê i do Jordanowa. Czego oczekiwali uczestnicy wyprawy od wizjonerki? Chyba dok³adnie sami nie wiedzieli, ale wyruszyli po przygodê. Kim jest wizjoner i jakimi narzêdziami siê pos³uguje? A kim jest ufolog i jakimi metodami odkrywa tajemnice OBCYCH?

Nie jestem ufologiem, ale okazuje siê, ¿e mam wiêcej w tej sprawie do powiedzenia ni¿ wszyscy ufolodzy w Polsce. Od wielu lat wszystko badam wg wskazówek w wizjach i snach oraz opisujê. Na Babiej Górze i na Koskowej Górze w Jordanowie otrzyma³am wskazówki i dlatego zrozumia³am, ¿e s± tam Bazy Kosmiczne. Czyje Bazy? To co tam ujawnili mi w sposób symboliczny, to i tak bardzo du¿o! Resztê mia³am zrozumieæ poprzez analogiê do wieloletnich badañ i poszukiwañ Baz Kosmicznych Hiad w Polsce wg PLANU w kamiennych krêgach w Odrach oraz Bazy Centralnej w Strefie 3c 123 na Kaszubach. Nikt dobrowolnie nie ujawnia takich tajemnic, a szczególnie na temat swoich Baz Kosmicznych, bo to s± sprawy ¶ci¶le tajne tak jak tajemnice wojskowe, ale tutaj chodzi o co¶ wiêcej, gdy¿ dotyczy to proroctw biblijnych i sensu odwiecznej tajemnicy wiary i religii milionów ludzi na Ziemi od tysiêcy lat.

Ujawnienie tajnych Bazy Kosmicznych Króla Jahwe oraz Baz Kosmicznych OBCYCH to przewrót w religii, nauce, a nawet polityce. Zatem kim jest wizjoner i jakie ma zadanie ¿yj±c w XXI wieku, a nie np. w ¦redniowieczu? Musi wci±¿ my¶leæ, analizowaæ i zrozumieæ co zosta³o pokazane w symbolu w ró¿nych miejscach i sytuacjach. Ka¿de pokolenie ma swojego wizjonera, który wskazuje kierunek my¶lenia i dzia³ania oraz inne cele i zadania dla tego pokolenia. 

Wielu psychotroników chcia³oby mieæ wgl±d do Baz Kosmicznych Króla Jahwe, ale nie mog± nic zobaczyæ, bo to nie ich Bazy kosmiczne! Kilka lat temu w wizji zobaczy³am wnêtrze Centralnej Bazy Kosmicznej co opisa³am w ksi±¿ce pt. „¦wiêta tajemnica Gdyni”. Król Jahwe w wizji wyja¶ni³ mi, ¿e ma wiele DYSKÓW na Ziemi, czego wówczas nie mog³am zrozumieæ! No bo jak Bóg mo¿e mieæ swoje DYSKI i Bazy Kosmiczne i po co?? Ano w³a¶nie… tego nigdy nie wyja¶ni ¿aden ksi±dz ani naukowiec! To wyja¶nia ufologia, dlatego od lat wspó³pracuje z czo³owymi ufologami w Polsce.

Je¿eli nasz Bóg i Król pozwoli³ mi poznaæ prawdê o swoim Kosmicznym Królestwie czyli o Bazach Kosmicznych na Ziemi i w Polsce - to ma to sens i cel, który jest zgodny z celem naszej wiary i religii od tysiêcy lat. W modlitwie „Ojcze nasz” mówimy „…przyjd¼ Królestwo Twoje”, a ono ju¿ dawno jest na Ziemi i dopiero w XXI wieku – wieku komputerów i wypraw kosmicznych – ta prawda zostaje nam ujawniona! W tej sprawie nic nie dzieje siê bez powodu i przypadkiem, gdy¿ mog± to zrozumieæ w³a¶ciwe osoby. Nikt z uczestników tej wyprawy nic nie rozumia³ z tego co siê dzia³o, tylko tyle ile im powiedzia³am. Czy siê mylê?

Wiele pytañ…

Analizuj±c  trzy dni wyprawy na Babia Górê i do Jordanowa mia³am wiele pytañ, na które musia³am znale¼æ odpowiedzi. Aby to wszystko uporz±dkowaæ muszê wróciæ do momentu, gdy zobaczy³am kulê czyli BOL na Koskowej Górze i co potem ze mn± siê dzia³o…

Cyt.: „Otwiera³am ju¿ drzwi samochodu, gdy nagle poczu³am, ¿e co¶ mnie „ci±gnie” do tylu… tam gdzie zobaczy³am BOL! Mimo woli podda³am siê temu i zaczê³am biec ty³em po ³±ce na zboczu góry. Mia³am uczucie jakby do moich pleców co¶ siê przyssa³o i delikatnie ci±gnê³o! Jakby KTO¦ z³apa³ mnie „za frak” i przyci±gn±³ do siebie… Bieg³am szybko jakbym unosi³a siê nad ³±k±… Wszyscy stali w szoku i patrzyli nie rozumiej±c co mi siê sta³o. Ewa zaczê³a biec za mn± wo³aj±c: Zosia dlaczego siê wyg³upiasz? Odp. - Nie wyg³upiam siê, to mnie ci±gnie! Obejrza³am siê za siebie, bo mo¿e tak biegn±c we mgle przypadkiem spadnê prosto w przepa¶æ, gdy nagle odczu³am „luz” i mog³am siê zatrzymaæ. Rozejrza³am siê woko³o… By³am ok. 50 m ni¿ej w wysokiej mokrej trawie, kilka metrów od drogi któr± przyjechali¶my. (…) Sta³am w szoku my¶l±c – co tutaj jest? Ju¿ tak kiedy¶ bieg³am… ale gdzie i kiedy to by³o??? To ma zwi±zek z t± gór± i anomali± magnetyczn±… Czy dlatego tutaj pojawi³ siê BOL? Wiêc tu jest jaka¶… Baza Kosmiczna! Czyja? Zaczê³am sprawdzaæ… i nic z tego nie rozumia³am!  Zrozumia³am to dok³adnie po powrocie do domu! A wiêc dlatego mnie tutaj „¶ci±gnêli”, bo dobrowolnie nie wesz³abym w moich butkach w mokr± trawê…”

Zanim to siê zdarzy³o sta³am na górze we mgle my¶l±c, gdzie jest miejsce centralne dla tej anomalii i czy jest tutaj Baza Kosmiczna?  W odpowiedzi po prostu mnie tam ¶ci±gnêli i w ten sposób wskazali centrum tej Bazy Kosmicznej, tak jak wskaza³a to kula czyli Bol. Gdy siê zatrzyma³am na ³±ce pomy¶la³am – „Ju¿ tak kiedy¶ bieg³am… ale gdzie i kiedy to by³o?! Nie mog³am sobie przypomnieæ, a odpowied¼ na to pytanie by³a bardzo wa¿na, gdy¿ wyja¶nia³a zwi±zek z innym miejscem. Dzia³o siê jednak tyle spraw naraz, ¿e nie by³am wstanie o tym my¶leæ, a¿ po powrocie do Gdyni. Analizuj±c to zdarzenie przypomnia³am sobie sytuacje gdy tak samo bieg³am… By³o to przed laty w Strefie 3c 123 w Ma³ych Stawiskach podczas pomiarów kilku miejsc anomalii magnetycznych! Tam wcze¶niej wielokrotnie obserwowa³am ró¿nej wielko¶ci i koloru kule czyli BOL o czym pisa³am przed laty oraz w ksi±zce.

Kiedy to by³o?

Odszuka³am swoje notatki… Badania te by³y przeprowadzone dnia 19.09.2004 roku w czasie piêknej s³onecznej pogody (+ 26 st. C), a nie we mgle i deszczu. Tego dnia przyjecha³ znajomy,  in¿. Tomasz Wojs³awski i od godz. 11.00 do godz.17.00 zbadali¶my kilka miejsc anomalii magnetycznych za pomoc± fiñskiego kompasu o nazwie „Suunto Tandem” oraz za pomoc± Miernika Rezystywno¶ci Uziemieñ gruntu (MRU-101 SONEL). Byli¶my na wzniesieniu w centrum krêgu, który wcze¶niej ujawni³ siê na skutek erozji i tam rozci±gnêli¶my kable na odleg³o¶æ 70 m. Okaza³o siê, ¿e na g³êboko¶ci 10 m s± kamienie. Natomiast kompas w tym miejscu „wariowa³”, ale mia³ dodatkowy wizjer z boku, który jednocze¶nie wskazywa³ odchylenia od normy w miejscu anomalii magnetycznych. Nigdy wcze¶niej nie badali¶my takich miejsc, wiêc ustalili¶my prost± metodê - co 10 m w linii prostej ze wschodu na zachód sprawdzamy poziom anomalii za pomoc± kompasu. Kompas wskazywa³ b. du¿± anomaliê magnetyczn± dochodz±c± do 7-8 %. Patrz±c wówczas na te wyniki nie rozumia³am czy to du¿o czy ma³o? Zapyta³am co o tym s±dzi? Tomek stwierdzi³, ¿e to du¿a anomalia, ale nie rozumia³ dlaczego akurat tutaj, no bo co tutaj mo¿e byæ? Wg map geologicznych nie ma tutaj ¿adnych z³ó¿ metali, chyba ¿e s± rudy darniowe. Dla porównania w s³ynnym Karpaczu anomalia wynosi tylko 4 %, a tutaj dwa razy tyle. Nie wiedzia³am, ¿e na tym terenie jest a¿ tak wielka anomalia grawitacyjna, bo przecie¿ czêsto chodzi³am po tych polach od lat. Zwinêli¶my kable i zamierzali¶my przenie¶æ siê w inne miejsce, gdy nagle zaczê³am biec ty³em po zboczu kilkadziesi±t metrów w dó³…  Tomek patrzy³ na mnie zdziwiony i zawo³a³: Dlaczego siê wyg³upiasz? Odp.- Nie wyg³upiam siê, co¶ mnie tam ci±gnie! Patrzy³ z niedowierzeniem. Wyja¶ni³am co czujê, ale widzia³am, ¿e to go nie przekona³o, no bo jemu to siê nie przydarzy³o! Nie wracali¶my do tej sprawy, bo nie da siê tego logicznie wyt³umaczyæ dopóki kto¶ inny sam tego nie do¶wiadczy! Przy kolejnych pomiarach to siê nie powtórzy³o! Mo¿e dlatego, ¿e tam kompas wskaza³ mniejszy poziom anomalii?

(Po kilku dniach od czasu tych pomiarów - podczas przesilenia astronomicznego równonocy nada³am pierwszy sygna³… do dysku. Odpowied¼ przysz³a po… 26 godzinach! Kolejne sygna³y i kolejne odpowiedzi otrzymywa³am wg wzoru ci±gu Fiboonaciego!)

By³am w ró¿nych miejscach anomalii magnetycznych i najczê¶ciej mój organizm reagowa³  „odruchem wymiotnym”. Sytuacja z „biegiem do ty³u po zboczu” powtórzy³a siê po wielu latach w miejscu gdzie siê tego nie spodziewa³am - na Koskowej Górze i reakcja Ewy by³a taka sama jak Tomka – Zosia dlaczego siê wyg³upiasz? Czy to zdarzenie ma jaki¶ sens i logiczny zwi±zek? Czy ma znaczenie, ¿e zdarzy³o siê to ponownie akurat w miejscu anomalii grawimagnetycznych? Tak… bo by³a to wskazówka dla mnie, a nie dla nich.

Tomek jest elektronikiem, a nie ufologiem i nie rozumia³ tego co siê zdarzy³o podczas pomiarów w miejscu du¿ej anomalii, ale dlaczego nie zrozumia³ tego ufolog? Bo wizjonerka w takich miejscach zachowuje siê niekonwencjonalnie nawet dla ufologa z du¿± wiedz±

A jaki wp³yw na nasz umys³ i organizm ma jakakolwiek inna anomalia grawitacyjna? Czy kto¶ to bada³? W tego typu miejscach czêsto wystêpuj± tzw. objawienia i takie miejsca w przesz³o¶ci uznawane by³y za miejsca ¶wiête. W naszych czasach czêsto wystêpuj± przy drogach jak „pu³apki na myszy” gdy¿ maj± wp³yw na umys³y niektórych ludzi i ich pojazdy. Tam dochodzi czêsto do tragedii oraz wypadków samochodowych, tak jak np. na obwodnicy w Gdyni lub na wysoko¶ci Wie¿ycy na Kaszubach, lub w Sidzinie, itd. Dlatego „dopiero po powrocie do domu zda³am sobie sprawê, ¿e niektóre miejsca anomalii grawitacyjnych maj± taki wp³yw na cz³owieka i zdarzenia, które jednak mo¿na zrozumieæ i wyja¶niæ w ¶wietle wspó³czesnej fizyki i nauki.”

Na Koskowej Górze wystêpuje anomalia grawimagnetyczna oraz pojawiaj± siê kule czyli BOL. Wszyscy ufolodzy wiedz±, ¿e BOL to najbardziej tajemniczy rodzaju UFO – BOL – kula ¶wietlna. Czy dlatego, ¿e tutaj znajduje siê kosmolot sprzed milionów lat – jak napisa³ Robert Le¶niakiewicz w swoim artykule? A do kogo on nale¿y i czy kto¶ sprawdza³ jaki jest poziom tej anomalii magnetycznej? Czy jest taki sam jak w Ma³ych Stawiskach czy inny? 

Pytanie najwa¿niejsze – co maj± wspólnego te dwa miejsca oraz zdarzenia? W tym jest wyra¼na wskazówka! To przydarzy³o mi siê najpierw w 2004 roku w Strefie 3c 123 i ponownie w 2012 roku na Koskowej Górze k/Jordanowa - wtedy gdy ju¿ o tym zapomnia³am i nie spodziewa³am siê, ¿e co¶ takiego mi siê przydarzy! Wniosek jest oczywisty! Ma to ¶cis³y zwi±zek z Baz± Centraln± Króla Jahwe i z jedn± z jego Baz Obwodowych w Jordanowie. Na Babiej Górze s³ysza³am taki sam element muzyczny jaki s³ysza³am przez wiele godzin w Ma³ych Stawiskach, a na Koskowej Górze by³o inne zdarzenie maj±ce zwi±zek z badaniami anomalii grawimagnetycznych, a wiêc tu nie ma przypadku.

Je¿eli Obwodowa Baza Kosmiczna na Babiej Górze ma ¶rednicê 300 m, to Baza Kosmiczna w Koskowej Górze musi mieæ tak± sam± ¶rednicê! To samo dotyczy innych Baz Kosmicznych na obwodzie wielkiego krêgu o promieniu ok. 800 km. Poprzez analogiê wcze¶niejszych do¶wiadczeñ i badañ mia³am to zrozumieæ jako wizjonerka i badaczka, gdy¿ ¿aden naukowiec ani ufolog nie bada³ tej góry pod tym k±tem, ani innych tego typu miejsc w Polsce.

Muszê tutaj wspomnieæ o pó¼niejszych badaniach anomalii magnetycznych w Gdyni, gdy¿ ma to zwi±zek ze zdarzeniem i moimi pytaniami w Wysokiej w opuszczonym domu.

A co maj± z tym wspólnego anomalia magnetyczne w Gdyni?

Kilka dni pó¼niej badali¶my miejsca anomalii grawitacyjnych w Gdyni -  na ¦wiêtej Górze i Kamiennej Górze, w lesie Witomiñskim, na nabrze¿u spacerowym oraz na terenie Akademii  Morskiej przy ul. Morskiej. Mieszkam w Gdyni od urodzenia i przeje¿d¿aj±c trolejbusem czy samochodem ko³o Akademii Morskiej co jaki¶ czas czu³am zawroty g³owy i mia³am odruch wymiotny. Poniewa¿  w tym okresie czasu bada³a teren Gdyni zwróci³am uwagê na to miejsce, gdy¿ taka sytuacja powtarza³a siê co jaki¶ czas. Zaczê³am kr±¿±c w okolicy Akademii Morskiej i badaæ teren po swojemu, dlatego którego¶ dnia odkry³am, ¿e s± tam bardzo szerokie pasma kosmiczne, ale wówczas jeszcze nie rozumia³am co to znaczy! Wiedzia³am, ¿e jest tam jaka¶ Baza Kosmiczna, ale czyja? Podpowiedzi± by³y sny… które opisa³am w ksi±¿ce! W górze za AM jest tam stara Baza Kosmiczna Lwa z czasów gdy gwiazdozbiór Lwa by³ na Równiku Galaktycznym. Podczas moich poszukiwañ jakichkolwiek dowodów odkry³am, ¿e na dziedziñcu tej uczelni le¿a³ czerwony granitowy g³az podobnej wielko¶ci i kszta³tu jak w Ma³ych Stawiskach – o czym pisa³am równie¿ w ksi±¿ce! Czy ma on co¶ wspólnego z Ma³ymi Stawiskami i wielkim krêgiem? Oczywi¶cie tak, ale to historia na inne opowiadanie, dlatego napisa³am do Rektora AM w sprawie badañ tych kamieni, ale w odpowiedzi nied³ugo potem g³az znik³. (Podobnie by³o z innymi sprawami.) Prowadzi³am nadal swoje poszukiwania i badania i po jakim¶ czasie zlokalizowa³am centrum anomalii przy AM po drugiej stronie ulicy. Na g³êboko¶ci 60 m w ziemi by³ jaki¶ DYSK i to powodowa³o, ¿e co jaki¶ czas jad±c tam robi³o mi siê niedobrze z powodu wzrostu promieniowania elektromagnetycznego i jakiego¶ innego… Naszkicowa³am oraz opisa³am to miejsce i wys³a³am do wiadomo¶ci Rektora i DMW, aby to badali.  By³am ciekawa jaka Tajna Baza Kosmiczna ich inspiruje? Teraz ju¿ wiem jaka oraz ¿e podobna sytuacja dotyczy wszystkich uczelni w Polsce i na Ziemi. Dlatego badali¶my dziedziniec AM za pomoc± tego samego kompasu, ale tam by³a niewielka anomalia, bo  granicach 2%, gdy¿ jej centrum znajduje siê po drugiej stronie ulicy Morskiej!

My¶l±c o tych badaniach w koñcu PRZYPOMNIA£AM  SOBIE, ¿e gdy wesz³am wówczas do budynku Akademii Morskiej poczu³am metaliczny smak w ustach co mnie zastanowi³o. Po wielu latach to sam poczu³am na drugim koñcu Polski w opuszczonym domu w okolicy Wysokiej. Wspominam o tej sprawie, gdy¿ ma to zwi±zek i wiele wyja¶nia! Te same Bazy Kosmiczne! W innych miejscach anomalii  w Polsce mój organizm najczê¶ciej reagowa³ bólem g³owy i odruchem wymiotnym. To powtarza³o siê wielokrotnie i zmusza³o do my¶lenia – co tam jest?
cdn.

Ksiêga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 28, 2012, 12:10:33 »

Wyja¶nijmy co to jest anomalia grawitacyjna?

Anomalie grawitacyjne to miejsca, gdzie warto¶æ i kierunek si³y ci±¿enia jest inny ni¿ na s±siednich obszarach. S± to odchylenia w³a¶ciwie nieodczuwalne przez nasz organizm, ale wykrywalne przez odpowiednie przyrz±dy pomiarowe. (Ale jak widaæ na moim przyk³adzie, to miejsce mo¿e oddzia³ywaæ indywidualnie na organizm ludzki.)

Niektórzy uwa¿aj±, ¿e anomalie grawitacyjne to z³udzenie optyczne!

Grawitacja wydaje siê byæ si³± sta³± i tak± jest wed³ug wszystkich modeli fizycznych. Co zrobiæ, gdy na Ziemi s± miejsca zdaj±ce siê zaprzeczaæ jej sta³o¶ci? Naj³atwiej skwitowaæ to stwierdzeniem o z³udzeniu optycznym. Jest wiele miejsc gdzie wydaje siê, ¿e si³a przyci±gania ziemskiego odbiega od warto¶ci ogólnie wystêpuj±cych. Jednym z nich jest tajemniczy punkt w Karpaczu, gdzie auta bez napêdu same z siebie zaczynaj± wtaczaæ siê pod górê. (Podobnie jest w Sidzinie?)

Do dzisiaj jedn± z najwiêkszych atrakcji Karpacza jest stanowisko wystêpowania anomalii magnetycznej, nazywanej tak¿e anomali± grawitacyjn± lub zaburzeniem grawitacji. Zjawisko to wystêpuje na ul. Stra¿ackiej, ³±cz±cej siê z ul. Karkonosk± i z Turystyczn±. Ci, co ju¿ znaj± to miejsce, celowo zatrzymuj± swoje auta i powoli tocz± siê pod górê.

Zjawisko jest t³umaczone tym, ¿e w okolicach wzniesienia zalegaj± z³o¿a ¿elaza, które mia³yby wywo³ywaæ nietypowe zjawisko, ale… dlaczego pod górê p³ynie  woda i po³o¿one bokiem butelki? Warunkiem wzrokowego uchwycenia tego zjawiska jest istnienie w danym miejscu g³adkiej asfaltowej drogi, po której mog³yby siê toczyæ przedmioty. (Na pooranym polu raczej trudno to zaobserwowaæ i sprawdziæ!)

Ró¿ni badacze dokonuj± tam ró¿nych pomiarów anomalii m.in. za pomoc± GPS i dowodz±, ¿e droga  wznosi siê w kierunku toczenia siê przedmiotów oraz, ¿e pole grawitacyjne w tym miejscu jest mniejsze o oko³o 4%.

Podobnych miejsc na ca³ym ¶wiecie jest wiele. Miêdzy innymi w Australii, na Barbados, w Brazylii, Meksyku, Rosji, Ukrainie, Gwatemali w pobli¿u Gold Hill w Kanadzie, w prowincji Gansu w Chinach, w Languedoc we Francji, w Niemczech, Grecji, Irlandii, a tak¿e niedaleko letniej rezydencji papie¿y nad jeziorem Albañskim na Via del Laghi we W³oszech. Tak¿e w Polsce, np. na drodze prowadz±cej do wsi ¯ar w Beskidzie Ma³ym, k/Suwa³k oraz w kilku miejscach w Gdyni. W Sudetach równie¿ mo¿na spotkaæ wiele ciekawych i rzadko wystêpuj±cych zjawisk.  Lista jest d³uga!
Geolodzy t³umacz± to inaczej…

Na podstawie anomalii si³y ciê¿ko¶ci mo¿na okre¶liæ po³o¿enie i kszta³t niektórych struktur geologicznych. Obiekty o gêsto¶ci wy¿szej, ni¿ otoczenie (np. rudy) oddzia³uj± dodatnio na si³ê ciê¿ko¶ci, natomiast te o gêsto¶ci mniejszej (kawerny, wysady solne) – ujemnie. Nale¿y przy tym zaznaczyæ, ¿e nad ³añcuchami górskimi anomalie s± ujemne, a nad morzami dodatnie – spowodowane jest to zjawiskiem izostazji. W centralnych Alpach typowa warto¶æ anomalii wynosi –150 mGal (–1,5 mm/s2). Anomalie spowodowane du¿ymi i g³êboko zalegaj±cymi strukturami nosz± nazwê anomalii regionalnych i rzadko stanowi± obiekt badañ – geofizyka stosowana wykorzystuje anomalie lokalne (nale¿y je oddzieliæ od anomalii regionalnych na drodze interpretacji jako¶ciowej).

Do badania pola magnetycznego u¿ywa siê magnetometrów, które rejestruj± niewielkie odchylenia natê¿enia i kierunek pola magnetycznego wywo³anego pok³adami rud ¿elaza, zastyg³ej lawy wulkanicznej i innych struktur geologicznych. Gdy wyp³ywaj±cy z g³êbi bazalt zastyga, stygn± te¿ towarzysz±ce mu minera³y, staj±c siê ferromagnetykami. "Zamra¿aj±" one w sobie pole magnetyczne skierowane zgodnie z ówczesnym kierunkiem ziemskiego pola magnetycznego (magnetyzacja szcz±tkowa), pole to nie zmienia siê ju¿ pomimo zmian pola zewnêtrznego. Badaj±c ska³y wulkaniczne mo¿na okre¶liæ kierunek i natê¿enie pola magnetycznego w przesz³o¶ci. Obszary, w których kierunek pola magnetycznego wyra¼nie odbiega od ¶redniego dla danej szeroko¶ci geograficznej, nazywa siê anomali± magnetyczn±. Dzia³ nauki, który zajmuje siê badaniem pola magnetycznego w przesz³o¶ci, nazywany jest paleomagnetyzmem.

Nie wszyscy wiedz±, ¿e magnetometry  wynaleziono i skonstruowano podczas II wojny ¶wiatowej do wykrywania ³odzi podwodnych. Dziêki temu mamy detektor anomalii magnetycznych (MAD, ang. Magnetic Anomaly Detector), który  jest urz±dzeniem pozwalaj±cym na rejestracjê chwilowych - w wyniku ruchu miejsc - zmian natê¿enia pola magnetycznego Ziemi. Pozwala on na wykrycie du¿ych skupisk metalu - takich jak ³odzie podwodne lub zatopione wraki statków… ( oraz DYSKI kosmiczne  na dnie Morza Ba³tyckiego! "Ba³tyckie UFO" emituje tajemnicze promieniowanie elektromagnetyczne” innemedium.pl) U¿ywaj±c magnetometrów dokonano dok³adnych pomiarów zmian pola magnetycznego dna oceanicznego. Urz±dzenia te u¿ywa siê te¿ do wykrywania skupisk minera³ów, które zak³ócaj± normalne pole magnetyczne planety. (1)

I jeszcze in¿. A. Kra¶iñski  o grawitacji!
 „Jest to temat tabu! Mo¿e, dlatego, ¿e jest to problem niezmiernie trudny, przekraczaj±cy mo¿liwo¶ci intelektualne wiêkszo¶ci wspó³czesnych uczonych.

Nie ma dotychczas spójnej, naukowej teorii grawitacji uwzglêdniaj±cej jej zwi±zek z teori± wzglêdno¶ci i fizyk± kwantow±. Nale¿y tu bli¿ej okre¶liæ, czym jest ten fenomen przyrody.

Na pewno nie jest tylko tym, co trzyma nasze nogi przy ziemi. Przyci±ganie ziemskie jest, bowiem jedynie widomym przejawem istnienia tej si³y, tak jak pr±d elektryczny jest przejawem istnienia ca³ego systemu pól elektromagnetycznych.

Grawitacja jest wielk±, pierwotn± si³± przyrody utrzymuj±c± w równowadze ca³y, istniej±cy, ogromny Mega¶wiat. Jest parametrem czasoprzestrzeni, a mo¿e najwa¿niejszym jej sk³adnikiem.

Ca³a nasza wspó³czesna technika opiera siê na elektryczno¶ci. (…) Jednak opanowanie grawitacji bêdzie mia³o stokrotnie wiêksze znaczenie ni¿ zastosowanie elektryczno¶ci.

Ma³o ludzi, bowiem wie, ¿e nasz widzialny ¶wiat ze wszystkimi planetami, miliardami gwiazd i galaktyk to zaledwie nieca³e 5% ogromnego Megawszech¶wiata. A czym jest te „pozosta³e” 95% ? Najstarsi ludzie we wsi i najwiêksi nasi uczeni tego nie wiedz±. To s± prawdopodobnie inne ¶wiaty i inne wymiary. Jest to tzw. ciemna materia i ciemna energia – niewidzialna i niedostêpna dla ziemskich przyrz±dów.

Ale nieliczni te¿ wiedz±, ¿e jedynie grawitacja – spo¶ród wszystkich fizycznych oddzia³ywañ i energii- jest zdolna opu¶ciæ nasz trójwymiarowy ¶wiat i przenikn±æ do tych, innych ¶wiatów i wymiarów. Jest, wiêc jedyn± /nam znan±/ fenomenaln± si³± przyrody, która wi±¿e te wszystkie ¶wiaty w jeden cudowny mechanizm.A jakie s± perspektywy dla ludzkiego spo³eczeñstwa zwi±zane z opanowaniem grawitacji? S± osza³amiaj±ce i trudne do przewidzenia, ale wiele ju¿ mo¿na wnioskowaæ. Pojazdy wyposa¿one w generatory grawitacji nie bêd± potrzebowa³y ¿adnego innego paliwa. Bêd± wykorzystywa³y pole grawitacyjne i elektromagnetyczne planety do napêdu i przemieszczania siê w przestrzeni. Otoczone „b±blem grawitacyjnym” nie bêd± podlega³y prawom fizycznym obowi±zuj±cym w naszym ¶wiecie. Nie bêd± mia³y ciê¿aru i bezw³adno¶ci. Pojazd taki mo¿e natychmiast przyspieszyæ do ogromnej prêdko¶ci, mo¿e gwa³townie, nagle zatrzymaæ siê, zawisn±æ w przestrzeni bez ruchu, skrêcaæ pod k±tem prostym lub ostrym. Pasa¿erowie wewn±trz takiego pojazdu nie bêd± odczuwaæ ¿adnych skutków zmiany toru lotu gdy¿ wszystkie cz±steczki uk³adu bêd± jednocze¶nie przyspieszane i hamowane. Dla takich pojazdów nie bêd± potrzebne lotniska, autostrady, drogi szybkiego ruchu, tory kolejowe, stacje paliw, itp. Ka¿dy mo¿e sobie wyobraziæ jak zmieni siê oblicze naszej planety- Ziemi. Zlikwidowana te¿, lub znacznie ograniczona bêdzie wypadkowo¶æ takich pojazdów. Statek otoczony polem jest chroniony przed uderzeniami z zewn±trz /meteorytów, pocisków, innych pojazdów/ i równie¿ odporny na ró¿nego rodzaju promieniowanie. Prawdopodobnie bêd± mia³y mo¿liwo¶æ teleportowania siê. Cicho, bezszelestnie, bez huku, dymu i smrodu b³yskawicznie przemieszczaæ siê bêd± na wielkie odleg³o¶ci.

Generatory grawitacyjne mog± te¿ produkowaæ energiê elektryczn± w nieograniczonych ilo¶ciach, bezp³atnie i bez zanieczyszczania ¶rodowiska. Mo¿na bêdzie zainstalowaæ je w ka¿dym miejscu naszego globu. Wszystkie pustynie i nieu¿ytki mog± siê dziêki temu zamieniæ w kwitn±ce ogrody. Koniec dominacji Imperium Z³a – Kompleksu Paliwowo-Motoryzacyjnego ! Gdyby przeznaczyæ tylko czê¶æ wydatków, które wydaje siê na zbrojenia oraz ogromne kwoty, które marnuje NASA na budowê kosmicznego z³omu – ju¿ dawno ludzie by mieli generatory grawitacyjne i lataj±ce dyski.

Inny, lepszy by³by ¶wiat i lepiej by siê ¿y³o ludziom maj±cym dostêp do nieograniczonych ¼róde³ darmowej, czystej energii. Dlaczego wiêc nie produkuje siê takich generatorów i takich pojazdów? Dobre pytanie! Ale jeszcze bardziej intryguj±ce jest:, kto potrafi i kto powinien na nie odpowiedzieæ.”
cdn..
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 28, 2012, 12:15:03 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 28, 2012, 12:14:23 »

cd.

Co na ten temat wiedz± ufolodzy, psychotronicy i naukowcy? Nic?

Ka¿da Baza Kosmiczna wyposa¿ona jest w generatory grawitacji i nie potrzebuje ¿adnego paliwa, gdy¿ wykorzystuje pole grawitacyjne i elektromagnetyczne planety do napêdu i ewentualnie  przemieszczania siê w przestrzeni za pomoc± pasm kosmicznych swoich dysków. Otoczona w³asnym „b±blem grawitacyjnym” nie podlega prawom fizycznym obowi±zuj±cym w naszym ¶wiecie. Taka Baza Kosmiczna otoczona polem grawimagnetycznym jest chroniona przed uderzeniami z zewn±trz np. meteorytów, pocisków, innych pojazdów, wody i jest odporna na ró¿nego rodzaju promieniowania. Tam zobaczy³am BOL w kolorze czerwono-pomarañczowym co wg mnie oznacza czêstotliwo¶æ promieniowania tej Bazy Kosmicznej.

Dlaczego miejsca anomalii grawitacyjnej wystêpuj± w centrum miasta przy g³ównych ulicach (a nawet jest ich kilka) lub na obwodnicach, itp.? Dlaczego tam czêsto dochodzi do ¶miertelnych wypadków?! Takich miejsc w Polsce jest du¿o! Czy naukowcy to badaj±, czy tylko radiesteci, którzy  widz±c tam tylko poprzeczne cieki wodne lub nieznane promieniowania kosmiczne?

Ewa w tym miejscu odczu³a silny przep³yw energii. Czy jest to sta³y przep³yw czy okresowy np. raz w miesi±cu? Tego nikt nie bada³… ale odpowied¼ na to pytanie znalaz³am w proroctwie Apokalipsy. Nie wierzycie? To pos³uchajcie tylko jedno zdanie…

Apokalipsa 22.2 „Na ¶rodku ulicy jego i na obu brzegach rzeki drzewo ¿ywota, rodz±ce dwana¶cie razy, wydaj±ce co miesi±c swój owoc, a li¶cie drzewa s³u¿± do uzdrawiania narodów.”
Czym jest drzewo ¿ywota? To symbol, za którym ukrywa siê Centralna Baza Kosmiczna w Strefie 3c 123 na Kaszubach po³±czona szerokim pasmem kosmicznym jak „ulica” z macierzyst± planet± w odleg³ej galaktyce, któr± astronomowie brytyjscy opisali jako „radio¼ród³o 3c 123” pozornie na tle konstelacji Byka. Co rodzi dwana¶cie razy wydaj±c co miesi±c swój owoc?! „Ulic±” jego jest szerokie pasmo kosmiczne dostrojone do tej Bazy, z której wyp³ywaj± jak rzeka - energie raz miesi±cu do „li¶ci drzewa”, czyli do Obwodowych Baz Kosmicznych. S³u¿± one do UZDRAWIANIA NARODÓW, a nie do uzdrawiania ludzi jako uzdrowisko lub miejsce mocy dla ka¿dego kto siê chce do³adowaæ energetycznie i le¿y tam lub mantruje, albo wali w gongi tybetañskie, itp.!

Te Bazy Kosmiczne s³u¿± one do uzdrawiania narodów, a wiêc maj± zupe³nie inne zadanie, np. kierowaæ narodami tak, aby wzros³a ich ¶wiadomo¶æ, prawo oraz dobrobyt na terenie gdzie znajduje siê DRZEWO ¯YCIA i jego „li¶cie” na obwodzie. Z Kosmicznej Bazy Centralnej o ¶r. 1 km na Kaszubach promieni¶cie rozchodz± siê zakodowane w energii informacje do poszczególnych Baz Obwodowych - np. do Jordanowa. Mogê sobie wyobraziæ, ¿e np. nadaj± z Centralnej Bazy do Bazy w Jordanowie - Uwa¿ajcie jedzie do was Eleonora - wizjonerka, która ma to zrozumieæ! Co robi ta Baza kosmiczna?  £apie j± „za frak” i przyci±ga do w³a¶ciwego miejsca, aby zrozumia³a co tam jest! Tylko tyle…? Zrozumia³a, a ONI odetchnêli z ulga, bo nic nie mogli innego zrobiæ, ani powiedzieæ wprost! Odczu³am ich ulgê chocia¿ nie rozumia³am jeszcze z kim mam do czynienia! Uczestnicy wyprawy, czyli 5 osób patrzy na mnie jak na klauna w cyrku i oczywi¶cie nic z tego nie rozumieli, bo „w tym szaleñstwie jest metoda”.

Ale najwa¿niejszy dowód jest w liczbach i odleg³o¶ciach!
Po powrocie do Gdyni analizuj±c te sprawê, którego¶ dnia zatelefonowa³am do Roberta Le¶niakiewicza w Jordanowie:

- Czy wiesz ile jest km w prostej linii z Koskowej Góry na szczyt Babiej Góry?

- Dok³adnie nie, ale sprawdzê. Prze¶lê ci dane jak sprawdzê na mapie.

Po kilku minutach otrzyma³am sms tej tre¶ci: Ta odleg³o¶æ wynosi 26.476 m.

Pomy¶la³am: Nie mo¿liwe, za dok³adnie! Zadzwoni³am do Roberta mówi±c:

- Za dok³adnie…!

- Co??

- Za dok³adnie!! Nieprawdopodobna dok³adno¶æ matematyczna!

- Ale o co ci chodzi?

- O liczbê 26…

- Nooo, to jest np. 2x13, albo…  i wylicza³ ró¿ne kombinacje.

- Nic nie rozumiesz! Pisa³am ju¿ o tym w swoich art. „Legendarne megality w ¶wietle badañ i odkryæ w pow. ko¶cierskim” cz. I i II oraz „Klucz do tajemnica Stonehenge jest w Polsce” czyli w Strefie 3c 123. https://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/klucz-do-tajemnicy-stonehenge-jest-w-polsce/332759956749883  Te artyku³y publikowa³am na Facebooku oraz opublikowa³e¶ rok temu na swoim Blogu… Przypomnê w wielkim skrócie, co wynika z moich wieloletnich poszukiwañ i badañ w Strefie 3c 123. By³o tam w wielkiej skali odwzorowanie „Pasa Oriona” z czasów poprzedniej cywilizacji. Po kataklizmie jaki nawiedzi³ ca³± Europê ok. 12 tys. lat temu pozosta³y resztki z dwóch wielkich kamiennych krêgów o ¶r. 1 km. Czê¶æ kamieni wy³oni³a siê w naszych czasach na skutek erozji, ale w wiêkszo¶ci zosta³a zniszczona przez okolicznych mieszkañców, a czê¶æ jest jeszcze w ziemi. Odleg³o¶æ pomiêdzy dwoma krêgami w prostej linii wynosi ok. 2,6 km.

W Grzybnicy k/Koszalina s± kamienne krêgi w których równie¿ jest odwzorowany gwiazdozbiór Oriona, lecz w ma³ej skali. W tzw. „Pasie Oriona” odleg³o¶æ pomiêdzy dwoma krêgami wynosi 26 m! Ale nikt z baczy megalitów w Polsce i w Wielkiej Brytanii nie wie, ¿e Stonehenge i Avebury to równie¿ odwzorowanie „Pasa Oriona”, a odleg³o¶æ pomiêdzy tymi krêgami wynosi ok.26 km!  https://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/klucz-do-tajemnicy-stonehenge-jest-w-polsce/332759956749883

Pytanie podstawowe!
Który z dwóch krêgów w Strefie 3c 123 na Kaszubach w tzw. „Pasie Oriona” jest najwa¿niejszy? Najwa¿niejszy dla Polski jest ten kr±g i to miejsce, gdzie „p³onê³y drzewa” jako wskazówka mistyczna, fizyczna i astronomiczna dla wskazania miejsca „radio¼ród³a 3c 123” pozornie na tle gwiazdozbioru Byka. Dlaczego? Poniewa¿ tam znajduje siê DYSK Kosmiczny Króla Jahwe o ¶r. 1 km. Jest to Baza Centralna czyli tzw. czakram ziemi - i jak siê okaza³o pó¼niej -  w promieniu ok. 800 km znajduj± siê mniejsze Bazy o ¶r. 300 m. Tam kilka dni pó¼niej po pomiarach anomalii magnetycznych w czasie przesilenia astronomicznego równonocy w 2004 roku nada³am pierwszy sygna³… do dysku Króla. Pierwsza odpowied¼ przysz³a po… 26 godzinach!

Znaj±c ju¿ miejsce jednej z Baz Obwodowych wiemy jaki to promieñ! Wskaza³ j± tajemniczy lej w kamiennych krêgach w Odrach. Zwi±zana z nim jest taka sama legenda o zapadniêtym ko¶ció³ku jak ze szczytem Babiej Góry – co opisa³am w I cz. wyprawy. Zataczaj±c cyrklem kr±g na mapie - z punktu centralnego w Strefie 3c 123 na Kaszubach – do Babiej Góry widzimy olbrzymi okr±g przekraczaj±cy granice Polski na wschodzie i zachodzie oraz pó³nocy! Obejmuje on swym zasiêgiem kilka narodów!

No dobrze, ale ile jest tych Baz Obwodowych i w jakiej s± odleg³o¶ci od siebie?

Aby to dok³adnie rozpracowaæ potrzebny jest matematyk, a ja jestem wizjonerk± i badaczk± megalitów, a nie matematykiem… ani „broñ bo¿e” ufologiem!  Robert obliczy³ odleg³o¶æ na mapie z Koskowej Góry do szczytu Babiej Góry, która wynosi 26.476 m. Za dok³adnie, aby to móg³ byæ czysty przypadek! Je¿eli na obwodzie wielkiego krêgu wielokrotnie odmierzymy tê sam± odleg³o¶æ, to w tych miejscach s± kolejne Obwodowe Bazy Kosmiczne – „li¶cie drzewa” asekuruj±ce Bazê Centraln± na Kaszubach! Mo¿e ich byæ tysi±ce, a ka¿da z nich ma ¶rednicê 300 m! To¿ to wielki Obóz Kosmiczny w Polsce i na terenie s±siednich narodów!!! 
cdn..

Ksiêga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 28, 2012, 12:21:29 »

cd.
To wielka potêga kosmiczna…

Pisz±c przed laty o wynikach swoich badañ oraz odleg³o¶ciach nie mog³am przewidzieæ, ¿e to samo powtórzy siê w liczbach na Koskowej Górze i na Babiej Górze! Liczba 26… wci±¿  powtarza siê w ró¿nych miejscach w Polsce, Europie i na Ziemi. Dlaczego?? Bo tutaj by³o i jest Królestwo Kosmiczne Króla Jahwe zgodnie z proroctwami… To jest tajemnica wiary i religii od tysiêcy lat! Czy doro¶li¶my jako wierz±ce spo³eczeñstwo, a przede wszystkim jako inteligentna cywilizacja do zrozumienia tajemnicy wiary oraz ¶cis³ej nauki zakodowanej w tych liczbach?

Baza Kosmiczna na Koskowej Górze istnieje tak d³ugo jak istnieje Centralna Baza Kosmiczna w Strefie 3c 123 na Kaszubach. Nasz kontynent kiedy¶ wygl±da³ inaczej zanim dosz³o do pierwszego globalnego kataklizmu w czasach gdy na Równiku Galaktycznym by³a Wielka Nied¼wiedzica. Kiedy to by³o?

„ A wiêc dlatego mnie tutaj „¶ci±gnêli”, bo dobrowolnie nie wesz³abym w moich butkach w mokr± trawê… Mia³am mokre buty i skarpetki oraz nogawki spodni, ale czu³am wielk± ulgê… Dlaczego?? (…) Po chwili odwróci³am siê i powoli ruszy³am do samochodu.  Ewa jeszcze tam sta³a jak w transie. Gdy podesz³am do nich Robert patrzy³ na mnie dziwnie… ale Janusz i Wiesiu nie. Po tym co siê dzia³o na  Babiej Górze i Zakamionku nie byli zdziwieni lecz ciekawi o co tym razem tutaj chodzi. Robert ju¿ wsiada³ do samochodu wiêc podesz³am i powiedzia³am… Wielka Nied¼wiedzica… Pokiwa³ g³ow± nic nie rozumiej±c!”

I znowu potrzebna jest konsultacja, ale tym razem z astronomem! Czy muszê siê na wszystkim znaæ?? Nie muszê, bo to jest praca dla zespo³u ludzi, a nie dla jednej osoby… W ksi±¿ce okre¶lam czas istniej±cych cywilizacji z przesz³o¶ci wg pozycji astronomicznej gwiazdozbiorów na Równiku Galaktycznym. Wielka Nied¼wiedzica - w³a¶nie tak okre¶li³am czas I Cywilizacji Króla Jahwe w Strefie 3c 123.  Jestem wizjonerk± i staram siê  wskazaæ to czego nie dostrzegaj± i nie rozumiej± ufolodzy oraz naukowcy. „Czu³am wielk± ulgê”, bo ONI wiedzieli ¿e to zrozumiem. Na Koskowej Górze wszystko dzia³o siê szybko oraz w symbolu i tylko ja mog³am to zrozumieæ poprzez analogiê do zdarzeñ oraz badañ na terenie Strefy 3c 123 na Kaszubach. Oni nigdy tego nie badali i nie byli wstanie tego zrozumieæ.dzia³o siê szybko oraz w symbolu i tylko ja mog³am to zrozumieæ poprzez analogiê do zdarzeñ oraz badañ na terenie Strefy 3c 123 na Kaszubach. Oni nigdy tego nie badali i nie byli wstanie tego zrozumieæ.

Czy ju¿ wiadomo jaki jest zwi±zek Strefy 3c 123 na Kaszubach z Babi± Gór± i Jordanowem? Analizuj±c tê sprawê to jest chyba oczywiste nie tylko dla mnie, ale dla ka¿dego my¶l±cego cz³owieka.

Oczywi¶cie i tê Obwodow± Bazê Kosmiczn± dla „Radio¼ród³a 3c 123 na Kaszubach”, otaczaj± bazy kosmiczne OBCYCH cywilizacji, w tym jedna z baz kosmicznych Wielkiej Nied¼wiedzicy.

Na temat Planu tych baz kosmicznych w Polsce  odwzorowanych w kamiennych krêgach napisa³am w art. „Wielka Nied¼wiedzica” czyli wielkie cmentarzysko w Uniradze k/Stê¿ycy na Pomorzu”. By³o to jedno z najwiêkszych w Polsce odwzorowañ w kamiennych krêgach, które prawie doszczêtnie zosta³o zniszczone!

Nazwa gwiazdozbioru nawi±zuje do greckiego panteonu bogów na górze Olimp gdzie mieli swoje siedziby czyli bazy kosmiczne oraz mitu o uwiedzionej przez Zeusa nimfie Kallisto, która po ¶mierci z r±k Artemidy zosta³a przemieniona w nied¼wiedzicê i umieszczona na firmamencie. Zazdrosna Hera uprosi³a bogów, by nied¼wiedzica nie mog³a siê k±paæ w oceanie i przez ca³y czas bez odpoczynku wêdrowa³a w kó³ko po niebie.”  W Polce s± równie¿ ich bazy kosmiczne m.in. przy Koskowej Górze  oraz na Jasnej Góry, co w naszych czasach ma zwi±zek z tzw. kultem maryjnym. To jest polityka OBCYCH, dla tworzenia kultów ba³wochwalczych, które wykorzystuj± z udzia³em swoich ludzi dla swoich celów i nie muszê tego udowadniaæ. Jedno jest pewne - jest to doskona³y sposób na zacofane spo³eczeñstwo czo³gaj±ce siê na kolanach lub w pieszych pielgrzymkach do ich sanktuariów czyli baz kosmicznych… I co z tego wynika? Ludzie maj± nawracaæ siê do tzw. „maryji” i gorliwie wierzyæ w jej objawienia i cudowne pos±gi lub obrazy z których lej± siê cudowne ³zy – jak w staro¿ytnej Grecji! Historia ba³wochwalstwa siê powtarza i og³upia oraz otumania ludzi w XXI w. A tych baz w Polsce jest du¿o - wg Planu gwiazdozbioru Wielkiej Nied¼wiedzicy oraz Ma³ej Nied¼wiedzicy i ich odwzorowañ w kamiennych krêgach… W czasach powojennych namno¿y³o siê cudownych sanktuariów i ju¿ chyba ka¿de miasto i miasteczko ma swoje sanktuarium maryjne, a nawet pisma i „Radio Maryja”. Czy kto¶ policzy³ ile jest sanktuariów maryjnych w Polsce? To policzcie i zacznijcie badaæ te miejsca, bo „g³upich nie siej±”, tylko rodz± siê ludzie którzy maj± zadanie propagowaæ ten kult na wszelkie sposoby w naszym zacofanym i zak³amanym spo³eczeñstwie i to za wszelk± cenê, na co otrzymuj± wszelkie ¶rodki.
„Wielka Nied¼wiedzica jest jednym z najdawniej nazwanych gwiazdozbiorów. Zarówno ludy Eurazji, jak i Ameryki Pó³nocnej, rozpoznawa³y w tej konstelacji kszta³t nied¼wiedzia. Oznacza to, ¿e gwiazdozbiór ten musiano nazwaæ jeszcze przed znikniêciem l±dowego po³±czenia pomiêdzy Syberi± i Alask±, co najmniej 15 000 lat temu. Gwiazdozbiór ten widnieje te¿ na fladze stanowej Alaski oraz fladze Czirokezów.” (2)

A co jest w Jordanowie?

Zastanawia³am siê czy w Jordanowie jest jaka¶ Baza Kosmiczna? Analizuj±c dyskusjê w domu Wiktorii i jej ojca, dosz³am do wniosku, który ¶wita³ mi w g³owie ju¿ wcze¶niej. Jordanów równie¿ jest usytuowany na górze, a pod nim jest jedna z baz obwodowych dla „ró¿owej” Bazy Kosmicznej Hiad na Babiej Górze wg Planu w kamiennych krêgach w Odrach o czym pisa³am w I cz. sprawozdania z wyprawy. S± tam te¿ inne bazy kosmiczne OBCYCH - podobnie jak na Babiej Górze i Koskowej Górze oraz w Strefie 3c 123 na Kaszubach. Po co? Aby blokowaæ i wykorzystywaæ wszystko dla swoich celów i korzy¶ci… To jest najprawdziwsza wojna! Poni¿ej podam przyk³ad, który dotyczy STREFY 3c 123 i otaczaj±cych j± baz kosmicznych OBCYCH, wiêc przyk³ad odnosi siê do wszystkich innych tego typu baz w Polsce i na ca³ej Ziemi, a ma to zwi±zek z sygna³em….

Znaczenie sygna³u d¼wiêkowego przy Mokrym Stawie na Babiej Górze i w Strefie 3c 123!
Wszystko w symbolu i dos³ownie, gdy¿ znaczenie tego d¼wiêku ma kolosalne znaczenie dla ca³ej sprawy, ale to rozumie wizjoner. Kilka dni pó¼niej po powrocie z wyprawy pojecha³am na wie¶ do Ma³ych Stawisk i us³ysza³am ten sam d¼wiêk jaki s³yszeli¶my przy Mokrym Stawie, a wiêc jest to kolejny zwi±zek z tym miejscem! S³ysza³am go codziennie przez trzy tygodnie o ró¿nych porach i w ró¿nych miejscach wokó³ Centralnej Bazy Kosmicznej. Ale to co zdarzy³o siê gdy us³ysza³am go ostatni raz w obecno¶ci „S±siada” pozwoli³o mi zrozumieæ co tutaj siê dzieje i co siê zdarzy niebawem.

Po pierwsze - ten d¼wiêk pozwoli³ mi zlokalizowaæ Bazy Kosmiczne OBCYCH w tej okolicy oraz zrozumieæ kim w rzeczywisto¶ci s± „partacze” – ludzie Obcych baz oraz jakie maj± zamiary wobec mnie i Centralnej Bazy Kosmicznej. Co zrobili to spartaczyli i na tym polega ich filozofia i plan dzia³ania.

Po drugie – przyjd± „partacze” naukowi, aby sabotowaæ ca³± sprawê. To dotyczy równie¿ innych „partaczy” z bran¿y psychotronicznej. Bêd± chcieli udowodniæ, ¿e jest to „z³e” miejsce mocy i zmanipuluj± wszystko tak, aby o¶mieszyæ ca³± sprawê i zniszczyæ tak jak ju¿ to usi³owa³ kiedy¶ zrobiæ  pewien ksi±dz z okolicy, który widzia³ we mnie zagro¿enie dla interesów Ko¶cio³a i uk³adów z szatañskimi bazami kosmicznymi…  Przyk³adem tego jest równie¿ „diabelski m³ynarz” mieszkaj±cy w miejscu gdzie jest Baza Kosmiczna „szaraków” – o czym pisa³am w art. „Hello! Tu „Radio¼ród³o 3c 123 na Kaszubach”. Tajemniczy d¼wiêk w symbolu wskaza³ ich bazê i zrozumia³am co tym razem szykuj± „szaraki” i inne sprzymierzone z nimi bazy dla Strefy 3c 123…  Ma to byæ atak frontalny w sposób naturalny... Ale w jaki sposób?!

Wielokrotnie ¶ni³am oraz mia³am wizje o du¿ej rzece na tym terenie, ale istnia³a ona w poprzedniej cywilizacji. Obecnie tutaj p³ynie niewielka rzeka Wierzyca. Co siê sta³o z tamt± rzek±? W innym ¶nie widzia³am, ¿e przy „diabelskim m³ynie” pêka ziemia i teren zapada siê pogr±¿aj±c pobliskie zabudowania i czê¶ciowo wie¶…
 Badaj±c od lat ten teren i okolicê zrozumia³am, ¿e w tym miejscu pod ziemi± p³ynie du¿a rzeka - co nie jest niczym nadzwyczajnym, gdy¿ jest du¿o takich podziemnych rzek i jezior. Ale odk±d „diabelski m³ynarz” sprowadzi³ siê tutaj z rodzin± spiêtrza wody rzeki w nadmiarze na w³asne potrzeby i trwa to od 30 lat. Nic w tym nie by³o by nadzwyczajnego gdyby nie to, ¿e przez kilka dni nadmiernie spiêtrza wodê, a w weekendy opuszcza poziom co w konsekwencji doprowadza do naruszenia systemu wód podziemnych i osiadania ziemi oraz fundamentów w zasiêgu cofki. Zanim siê tutaj sprowadzi³ bolec wodowskazowy by³ zamocowany nisko i centralnie pod mostem na betonowej ¶cianie, ale teraz od wielu lat jest wysoko na brzegu betonowej ¶ciany, a to oznacza, ¿e poziom wody zosta³ o tyle podniesiony.

W czasie  ostatnich kilku lat w wielu miejscach w Polsce i na ca³ej Ziemi nagle zapada siê ziemia i tak siê stanie tutaj, gdy¿ rzeka Wierzyca wpadnie do podziemnej rzeki… Wówczas „diabelski m³ynarz” powie, ¿e -  „To wszystko przez ten Dysk i z³ego króla Jahwe, który go nie chroni³. Paczta ludzie co mi zrobi³!”

Król Jahwe cierpliwie czeka, a¿ zach³anno¶æ i g³upota ludzka zostanie ukarana. „Diabelski m³ynarz” swoim zachowaniem jednocze¶nie ujawnia cele Bazy Kosmicznej szaraków dla której pracuje i walczy wszelkimi ¶rodkami z ka¿dym kto chce ujawniæ jego - i ich przestêpstwa wobec natury i ludzi. Gdy zajêli siê t± spraw± dziennikarze, zostali brutalnie pobici tak, ¿e nie chcia³o im siê wiêcej pisaæ na ten temat. I o to w³a¶nie chodzi³o! Czy wiedzia³ o tym, ¿e tak to zadzia³a czy „natchnê³a” i popchnê³a do takiego dzia³ania macierzysta baza kosmiczna „szaraków”? To nic, ¿e by³y procesy s±dowe o pobicie, bo nadmierne spiêtrzanie trwa nadal, a skutki tego bêd± tragiczne dla mieszkañców ca³ej okolicy - tak jak w moim proroczym ¶nie. Je¿eli on i jego rodzina prze¿yj± tê katastrofê, to pewnie  bêd± domagaæ siê wielkich odszkodowañ?

Ksiêga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 28, 2012, 12:27:50 »

cd.
A tym czasem mamy wci±¿ obfite opady deszczu i wszystko mo¿e siê zdarzyæ w okolicy STREFY 3c 123 na Kaszubach… A obfite deszcze s± m.in. skutkiem naruszenia równowagi ekologicznej i w konsekwencji zmian± klimatu na Ziemi. „Po owocach ich poznacie” – mówi na kartach ewangelii Jezus Chrystus.

Takimi metodami walcz± OBCE cywilizacje oraz ich ludzie. Co tym osi±gaj± w¶ród zacofanych, zabobonnych i nie¶wiadomych ludzi? – sami sobie odpowiedzcie.

Piszê o tym dlatego, gdy¿ sygna³ d¼wiêkowy, który s³yszeli¶my przy Mokrym Stawie powtórzy³ siê w Strefie 3c 123, a ma to ¶cis³y zwi±zek z Obwodowymi Bazami Kosmicznymi  oraz bazami OBCYCH, które je ¶ci¶le otaczaj± i blokuj±.  Zmusi³o mnie to do my¶lenia i przewidywania dzia³añ i skutków w tej okolicy oraz w Polsce, a tak¿e na ca³ej Ziemi.

Czy Armia Dysków Kosmicznych Króla Jahwe mo¿e zapobiec kataklizmom i kolejnej zag³adzie cywilizacji? Mo¿e, ale ludzie szatañskich baz kosmicznych nigdy nie zwróc± siê o pomoc do Króla Jahwe, bo maj± swoje plany i cele wobec naszej cywilizacji. W ich PLANIE nasza Cywilizacja ma zgin±æ tak jak wcze¶niejsze!

Bazy Kosmiczne Króla Jahwe mog± uwolniæ moc, która ochroni narody przed zagro¿eniami z kosmosu oraz przed ¿ywio³ami natury i wojn±. Mog± te¿ zmieniæ kierunek lotu asteroidy lub j± zniszczyæ.

Mog± spowodowaæ wzrost inteligencji i ¶wiadomo¶ci co ma znaczenie dla przysz³o¶ci cywilizacji.

Maj±c tak± Potêgê Kosmiczn± na Ziemi, w Polsce czy mo¿emy czuæ siê bezpieczni? Jeszcze nie… dopóki s± Bazy Kosmiczne OBCYCH, którzy niszcz± nasza cywilizacjê i Ziemiê.

Wiêc co bêdzie…?

Proroctwo Apokalipsy 21:1-8 „I widzia³em nowe niebo i now± ziemiê; albowiem pierwsze niebo i pierwsza ziemia przeminê³y i morza* ju¿ nie ma. I widzia³em miasto ¶wiête, nowe Jeruzalem, zstêpuj±ce z nieba od Boga, przygotowane jak przyozdobiona oblubienica dla mê¿a swego.

I us³ysza³em dono¶ny g³os z tronu mówi±cy:Oto przybytek Boga miêdzy lud¼mi! I bêdzie mieszka³ z nimi, a oni bêd± ludem jego, a sam Bóg bêdzie z nimi. I otrze wszelk± ³zê z oczu ich, i ¶mierci ju¿ nie bêdzie; ani smutku, ani krzyku, ani mozo³u ju¿ nie bêdzie; albowiem pierwsze rzeczy przeminê³y. I rzek³ Ten, który siedzia³ na tronie: Oto wszystko nowym czyniê. I mówi: Napisz to, gdy¿ s³owa te s± pewne i prawdziwe. I rzek³ do mnie: Sta³o siê. Jam jest Alfa i omega, pocz±tek i koniec. Ja pragn±cemu dam darmo ze ¼ród³a wody ¿ywota. Zwyciêzca odziedziczy to wszystko i bêdê mu Bogiem, a on bêdzie mi synem. Udzia³em za¶ boja¼liwych i niewierz±cych i skalanych i zabójców, i wszeteczników, i czarowników, i ba³wochwalców, i wszystkich k³amców bêdzie jezioro p³on±ce ogniem i siark±. To jest ¶mieræ druga.”

*W proroctwie jest wyja¶nienie: morze to ludy i narody.

W ten sposób w Polsce wype³ni³o siê stare proroctwo zwane Apokalips± o czasach koñca panowania OBCYCH i wrogich cywilizacji, którzy przybieraj± postacie ro¿nych bogów i boginek na Ziemi czyli symbolicznego Szatana – przeciwnika Boga i Króla Jahwe. Proroctwa to wizje, które s± symbolami  zrozumia³ymi w naszych czasach. Bóg i Król Jahwe oraz Jezus Chrystus jest z nami w swojej Bazie Kosmicznej i sam pokieruje narodami, które nale¿± do niego.

W mojej wizji pt. „Chleb i wino” któr± opisa³am w ksi±¿ce „¦wiêta tajemnica Gdyni”- na koñcu jest scena, gdy Ojciec i Syn wje¿d¿aj± przez Bramê na ziemi, a mnich i jego ludzie stoj± na górze jakby oczekiwali przyj¶cie z kosmosu OBCYH. D³ugie lata nie rozumia³am tego elementu wizji, a¿ zrozumia³am, ¿e w Polsce s± Tajne Bazy Kosmiczne Króla Jahwe przygotowane od zarania dziejów ludzko¶ci. W ten sposób ten fragment mojej wizji potwierdza znaczenie i sens istnienia Baz Obwodowych na Babiej Górze, w Jordanowie i wiele innych miejscach.
W czasie wielu lat poszukiwañ i badañ zd±¿y³am siê zestarzeæ, ale cieszê siê, ¿e do¿y³am tego dnia, gdy odkry³am istnienie Baz Kosmicznych i zrozumia³am po co s± na ziemi! Nie muszê ju¿ nikogo prosiæ o pomoc w badaniach, ani niczego badaæ i udowadniaæ. Wszystko jest w rêkach Kosmicznego Króla Jahwe, który przygotowa³  je na ten czas, aby po³o¿yæ kres panowaniu szatañskich cywilizacji i jego ludzi. Król Jahwe dawno temu przyby³ z odleglej galaktyki zwanej „Radio¼ród³o 3c 123” na Ziemiê wraz z ca³ym swoim kosmicznym królestwem w wielkiej potêdze technicznej i chwale… Jego dyski s±  na Ziemi, w Polsce i na ca³ej Ziemi. To co siê sta³o pó¼niej z Królem Jahwe pokaza³ swoim ¿yciem i ¶mierci± Jezus Chrystus i to jest sens wiary wszystkich Chrze¶cijan. Co siê wówczas zdarzy³o ? Król Jahwe zosta³ zdradzony i zabity oraz pochowany w grobowcu w ¦wiêtej Górze na terenie obecnej Gdyni… Miniaturk± jego grobowca jest Arka Przymierza, któr± Moj¿esz wykona³ na polecenie Boga Jahwe. Napisa³am o tym w ksi±¿ce „¦wiêta tajemnica Gdyni”. Odwieczna wiara i religia oraz proroctwa mia³y za zadanie podtrzymaæ wiarê do naszych kosmicznych czasów, a¿ nadejdzie czas koñca naszej udrêki i nareszcie poznamy prawdê o historii naszej cywilizacji.

Wszystkie Bazy Obwodowe zostan± zlokalizowane, a bazy Obcych zablokowane. Wówczas zaczynie siê prawdziwy powrót do przysz³o¶ci, która wiedzie w kosmos do OJCZYZNY CZ£OWIEKA. Ujawienie Baz Kosmicznych Króla Jahwe w Polsce i w s±siednich krajach Europy to zapowiedziane przyj¶cie Królestwa Kosmicznego Ojca Cywilizacji na Ziemiê, o które modl± siê wszyscy Chrze¶cijanie od 2000 lat w modlitwie „Ojcze nasz”… przyjd¼ Królestwo Twoje, b±d¼ wola Twoja…”  To wszystko jest ju¿ dawno na Ziemi w wielkiej tajemnicy! Czy dla Polski bêdzie to wielki zaszczyt czy przekleñstwo, bo np. kult „królowej nieba” nie pozwoli na ujawienie prawdy o tym KTO naprawdê za tym kultem siê ukrywa i zwodzi ludzi na manowce?

¯yjemy w XXI wieku i na naszych oczach realizuj± siê stare proroctwa biblijne w osza³amiaj±cy sposób, bo na miarê XXI wieku! To wszystko zosta³o przygotowane zgodnie z PLANEM Króla Jahwe, aby ocaliæ cywilizacjê.  Czy wiara i religia - nawet zmanipulowana ma sens? To, ¿e tak siê sta³o zosta³o przewidziane i zapowiedziane w proroctwie Apokalipsy, a potwierdzaj± to moje badania i poszukiwania Baz Kosmicznych. Mo¿na wierzyæ lub nie w ró¿ne sprawy lub idee, ale je¿eli nic sensownego z tego nie wynika, to jest to celowe dzia³anie OBCYCH cywilizacji, czyli pu³apka w której tkwi± miliony ludzi na Ziemi. Miliony ludzi wierzy w cudowne figury i obrazy, które ich uratuj±, a¿ nadejdzie dzieñ zag³ady, ale wtedy bêdzie za pó¼no…
Na koniec dziêkujê wszystkim uczestnikom wyprawy za ¿yczliwo¶æ i go¶cinê. Wyprawa na Babi± Górê w poszukiwaniu Baz Kosmicznych w Beskidach by³a owocna w przemy¶lenia i wnioski pod ka¿dym wzglêdem.

Du¿o mog³abym jeszcze pisaæ na ten temat, ale ci co rozumiej± nie potrzebuj± wielu s³ów, a ci co nie chc± zrozumieæ zawsze bêd± mieæ w±tpliwo¶ci lub bêd± zaprzeczaæ.

Ten etap badañ i poszukiwañ w moim ¿yciu zosta³ zakoñczony.

Zofia Piepiórka - Eleonora
Przepraszam ze trochê przyd³ugi ,ale nie wszyscy maj± dostêp do facebooka
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 28, 2012, 12:28:24 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
Ramzes3
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 30, 2012, 20:33:58 »

Teoriê pola grawitacyjnego w do¶æ ciekawy sposób uj±³ Polak dr in¿. Jan Paj±k opracowuj±c tzw. Koncept dipolarnej grawitacji.
Wed³ug Paj±ka pole grawitacyjne jest 4-wymiarowym polem dipolarnym, którego rzut trójwymiarowy obserwujemy jako monopole grawitacyjne. Drugi biegun pola mia³by znajdowaæ siê w przestrzeni równoleg³ej, któr± Paj±k nazywa "przeciw-¶wiatem", mieæ masê ujemn±, byæ zdolny do natychmiastowego ruchu i podró¿y w czasie. Paj±k próbowa³ opublikowaæ ten koncept w czasopi¶mie naukowym, jednak artyku³ zosta³ odrzucony.
Wiêcej na temat tej teorii i wszystkiego co siê z tym wi±¿e mo¿na poczytaæ na stronie totalizm.pl/pajak_jan.htm.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 30, 2012, 20:42:15 »

I wiele racji mia³ ten Paj±k.
Podobnie o tych zjawiskach pisz± LO, tylko bardziej szczegó³owo - chyba, bo nie czyta³em opracowania Paj±ka.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 13, 2012, 13:17:37 »

Dla uzupe³nienia ,wrzucam jeszcze ten artyku³ pani Zofii :

Mapa – zasiêg STREFY 3c 123…

Mapa – zasiêg STREFY 3c 123…
utworzona przez u¿ytkownika Zofia Piepiórka w dniu 11 sierpnia 2012 o 14:05 ·

Motto:

„W tajnej bazie kosmicznej ukrytej w górach - Plejadanie spotkali siê z przedstawicielami Galaktycznej Federacji. Wszyscy byli zadowoleni, gdy¿ uda³o siê wykonaæ PLAN. (…) Zebrali¶my siê tutaj, aby wys³uchaæ wasze propozycje i wybraæ nowego króla. (…) Nagromadzili¶my wystarczaj±co du¿o broni nuklearnej, aby ca³kowicie zniszczyæ planetê! Osi±gnêli¶my rewelacyjne ska¿enie ¶rodowiska, wielkie dziury ozonowe, topnienie lodowców na biegunach, zmiany klimatu! Gdy zabraknie paliwa, ich napêdy i technologie doprowadz± do ca³kowitego wyniszczenia cywilizacji i dojdzie do wybuchu ostatniej wojny. Dalej… perfekcyjnie zmanipulowali¶my ich religie i duchowo¶æ, a ”ojcowie ¶wiêci” pob³ogos³awi± nasze zwyciêstwo! Jeste¶my ich bogami i odnie¶li¶my sukces w ka¿dej mo¿liwej dziedzinie! Wznie¶my toast za zwyciêstwo PLANU „Operacja Ziemia”!

Nagle w³±czy³ siê sygna³ i na ekranie komputera pojawi³a siê mapa. Zapad³a cisza. Sko¶ne oczy szaraków zwêzi³y siê, a b³êkitne oczy Plejadan powiêkszy³y.”

(fragment ksi±¿ki)

STREFA 3c 123 na Kaszubach - MA£E STAWISKA  54°02′51″N 18°02′01″E   

W zwi±zku z moimi wieloletnimi badaniami STREFY 3c 123 na Kaszubach nawi±za³am wspó³pracê z firm± geodezyjn± w Gdyni, która podjê³a siê wykonania ma³oskalowej mapy Polski z zaznaczeniem na niej tre¶ci, bêd±cej przedmiotem mojego zainteresowania. Przebieg wykonanych przez geodetów prac wygl±da³ nastêpuj±co:

„Przyjmuj±c punkt znajduj±cy siê w miejscowo¶ci Ma³e Stawiska za ¶rodek okrêgu, za¶ odleg³o¶æ miêdzy tym punktem a Babi± Gór± – która wynosi w linii prostej 507,767km – za jego promieñ, to powstanie okr±g o obwodzie 3190,394km. (!) Nastêpnie dziel±c obwód powsta³ego okrêgu na odcinki (³uki) o odleg³o¶ci 26,476km powstanie ich 120,5. Wykonane w ten sposób zadanie naniesiono na mapê Polski. Efektem tego jest wykonana ma³oskalowa mapa Polski, która obrazuje zasiêg powsta³ego w ten sposób okrêgu. Geodeci dysponuj±c tymi danymi w wersji elektronicznej s± w stanie wykonaæ takie opracowanie w dowolnej skali, dla dowolnego obszaru Polski. Jest tak¿e mo¿liwo¶æ wykonania takiego opracowania w wielkiej skali z uwzglêdnieniem poszczególnych miejscowo¶ci w Polsce.” W ten sposób na mapie zosta³ wskazany wielki kr±g Obwodowych Baz Kosmicznych dla Strefy 3c 123 na Kaszubach w Polsce i Europie.

Od 1993 roku badam ró¿ne kamienne krêgi  i wiem,  ¿e w ich ustawieniu zosta³y zawarte informacje zrozumia³e dla wspó³czesnych naukowców, gdy¿ s± zakodowane w symbolach astronomicznych, fizycznych, matematycznych i technicznych. Wielkorotnie pisa³am i¿ w Odrach odwzorowany jest plan Hiad, a w Wêsiorach plan Plejad - w gwiazdozbiorze BYKA. Odleg³o¶æ pomiêdzy tymi kamiennymi kregami wynosi ok. 60 km, a wiêc jest to najwiêksze w skali odwzorowanie gwiazdozbioru na terenie Kaszub i Polski. Inne kamienne krêgi, które bada³am s± wykonane w ma³ej skali, co oznacza ¿e maj± proporcjonalnie mniejsze znaczenie. Aby wykonaæ tak wielki PLAN gwiazdozbioru tysi±ce lat temu konstruktorzy musieli u¿yæ satelity i komputera, lecz wg hipotezy archeologów kamienne krêgi s± tylko cmentarzyskiem Gotów!

Na planie gwiazdozbioru BYKA widzimy równie¿ „radio¼ród³o 3c 123”. W rzeczywisto¶ci jest to bardzo odleg³a galaktyka, która równie¿ zosta³a odwzorowana na planie gwiazdozbioru BYKA - w Ma³ych Stawiskach. W tym miejscu w maju 1991 roku zobaczy³am „p³on±ce drzewa”. Potraktowa³am to jako wskazówkê mistyczn±, fizyczn± i astronomiczn±.

W Planie Hiad odwzorowanych w Odrach zawarte s± informacje dotycz±ce ich stacjonarnych Baz Kosmicznych na terenie Polski oraz baz obwodowych – co opisa³am we wcze¶niejszych artyku³ach.  Aby je zlokalizowaæ nale¿y na³o¿yæ plan geodezyjny w odpowiedniej skali na mapê Polski. Wg wskazówek kamiennego Planu zlokalizowa³am kilka baz kosmicznych Hiad - co wcze¶niej równie¿ opisa³am.

W miejscu gdzie zosta³o odwzorowane „Radio¼ród³o 3c 123” w Ma³ych Stawiskach znajduje siê wielka Baza Kosmiczna pochodz±ca z tej odleg³ej galaktyki, gdy¿ by³a to pierwsza cywilizacja, która tutaj przyby³a i tworzy³a now± cywilizacjê na naszej planecie. Wg moich dociekañ, jeste¶my ich potomkami, ale w wyniku zag³ady wcze¶niejszych cywilizacji jeste¶my Czwart± i ostatni± cywilizacji±, która mo¿e to zrozumieæ.  Dlaczego? Patrz Motto!

W 1993 roku w Ma³ych Stawiskach odkry³am wy³aniaj±ce siê z ziemi wielkie nietypowe g³azy, które na planie geodezyjnym wskazywa³y istnienie wielkiego krêgu o ¶r. 1 km z czasów wcze¶niejszej cywilizacji. Pó¼niej zrozumia³am, i¿ by³ to dok³adny PLAN tej Bazy Kosmicznej, lecz na skutek kataklizmu zosta³ ca³kowicie zniszczony i jego dok³adna rekonstrukcja z wielu powodów  jest niemo¿liwa, lecz s± inne sposoby aby to zlokalizowaæ. 

Dosz³am do wniosku, ¿e je¿eli plan Hiad i Plejad wskazuje ich podziemne bazy kosmiczne oraz obwodowe w Polsce, to  dotyczy to równie¿ Bazy Kosmicznej z „Radio¼ród³a 3c 123”  i nale¿y podej¶æ do tej sprawy w sposób analogiczny. Dlatego chcia³am zlokalizowaæ chocia¿ jedn± z ich Baz Obwodowych i tak siê sta³o wiosn± 2012 roku co opisa³am w reporta¿u „Wyprawa w  poszukiwaniu Baz Kosmicznych na Babiej Górze w Beskidach”. W ten sposób wykona³am niemo¿liwe zadanie dla naukowca, ale nie dla wizjonerki! Wiedz±c gdzie na Babiej Górze znajduje siê ich Baza Obwodowa - o ¶r. 300 m – wskaza³am tym samym promieñ wielkiego okrêgu. A w jakiej odleg³o¶ci znajduj± siê kolejne Bazy? Okaza³o siê, ¿e kolejna Baza Obwodowa znajduje siê na Koskowej Górze w Jordanowie. Odleg³o¶æ ze szczytu Babiej Góry do Koskowej Góry obliczy³ Robert Le¶niakiewicz na mapie. Wynosi ona ok. 26,476km - ale dotyczy to szczytów, a nie miejsca ich Baz Kosmicznych. W moich badaniach kamiennych krêgów i ich planów wci±¿ powtarza siê liczba „26”... Czy¿by te PLANY wykona³ ten sam ARCHITEKT i BUDOWNICZY planety Ziemi?

Opublikowano m.in. http://wszechocean.blogspot.com/2012/05/wyprawa-w-poszukiwaniu-baz-kosmicznych.html - s± cztery czê¶ci!

Zastanawia³am siê ile jest Baz kosmicznych na wielkim okrêgu, który wykracza poza granice Polski?

Pod koniec lipca 2012 roku nieoczekiwanie skontaktowa³ siê ze mn± geodeta z Gdyni, który zainteresowa³ siê moimi badaniami i odkryciami. Na moj± pro¶bê zgodzi³ siê wykonaæ plan geodezyjny dla Strefy 3c 123. Wspólnymi si³ami – ja, Ewa Wójcik i geodeta odszukali¶my w programach Internetowych mapy Ma³ych Stawisk. Nastêpnie geodeta naniós³ wszystkie potrzebne dane, aby sprawdziæ ile Baz Obwodowych zmie¶ci siê na obwodzie krêgu. Okaza³o siê, ¿e przy tych pomiarach jakimi dysponowa³am na obwodzie krêgu zmie¶ci siê … 120,5 Baz Kosmicznych.  Oczywi¶cie 120,5 oznacz b³±d w pomiarach!

Dlaczego jest tyle tych Baz Obwodowych i czy ma to znaczenie?

Nastêpnego dnia zrozumia³am o co chodzii! Okazuje siê, ¿e wszystko tutaj jest opisane dok³adnie w sposób astronomiczny oraz matematyczny i tak nale¿y na to patrzeæ, czyli oczyma astronioma, fizyka i matematyka, a nie tylko mistyka! Dlatego na obwodzie „Strefy 3c 123” powinny byæ 123 dyski obwodowe, a nie 120,5, gdy¿ ich ilo¶æ i lokalizacja zawieraj± informacje o ich pochodzeniu kosmicznym i w³a¶cicielach!  Brakuje 2,5 Bazy Kosmicznej, a wiêc pierwszy plan geodezyjny, jest prawid³owy, ale b³±d jest konsekwencj± nieprecyzyjnych pomiarów. Bior±c pod uwagê, ¿e dane szeroko¶ci geograficznej dla Babiej Góry i Koskowej Góry oraz Ma³ych Stawisk zosta³y wziête z Wikipedii - konieczna jest kolejna wyprawa w Beskidy, aby dok³adnie u¶ci¶liæ  miejsce Obwodowej Bazy Kosmicznej przy pomocy GPS. To samo dotyczy terenu Ma³ych Stawisk na Kaszubach.

Zwróci³am równie¿ uwagê na d³ugo¶æ obwodu krêgu - 3190,394km! A mo¿e powinno byæ ok.330 000m? „Nomen omen”! Dopiero po na³o¿eniu dok³adnych danych powstanie prawdziwy PLAN Baz Obwodowych dla „Strefy 3c 123” na Kaszubach.

Komu potrzebny jest tak dok³adny PLAN? Oczywi¶cie jest potrzebne dla mnie, gdy¿ potwierdza sens moich wieloletnich badañ kamiennych krêgów oraz STREFY 3c 123, która ma strategiczne znaczenie dla  Europy i ca³ej naszej cywilizacji! Potrzebne jest to równie¿ astronomom i fizykom – ale nie archeologom! Oczywi¶cie potrzebne jest równie¿ dla naszego Wojska Polskiego!

Uwa¿am - ¿e pomimo stosunkowo niewielkiego b³êdu, te pierwsze plany geodezyjne s± sukcesem, gdy¿ po raz pierwszy uda³o siê udowodniæ istnienie zakodowanej informacji w sposób astronomiczny w PLANIE kamiennych krêgów oraz istnienie Baz Kosmicznych w STREFIE 3c 123! Jest to opisane w sposób niezwykle inteligentny i przemy¶lany, ¿e a¿ po prostu brakuje mi s³ów….

Dla kogo to zosta³o przygotowane? Oczywi¶cie dla potomków Pierwszej Cywilizacji, aby¶my to dok³adnie zlokalizowali i zrozumieli, jednak musz± nad tym pracowaæ astronomowie, fizycy oraz matematycy. Ja jestem wizjonerk± i badaczk± megalitów - nie znam siê na wszystkim i nie muszê!To jest praca dla wielu ludzi, a nie tylko dla mnie!

Id±c tym tokiem rozumowania…

Wiedz±c ju¿ ile jest Baz Obwodowych i w jakiej s± odleg³o¶ci na obwodzie zastanawia³am siê czy liczba „3c…” ma równie¿ jakie¶ zakodowane znaczenie dla "STREFY 3c 123" i co to znaczy? Wiedzia³am, ¿e w Ma³ych Stawiskach znajduje siê jedna wielka Baza Kosmiczna o ¶r. 1 km, która ma po³±czenie z kosmosem, czyli z odleg³± macierzyst± galaktyk±.

Nastêpnego dnia otrzyma³am odpowied¼… i¿ w tym miejscu jest nie jedna lecz TRZY DZSKI pochodz±ce z odleg³ej galaktyki, któr± brytyjscy astronomowie nazwali - „Radio¼ród³o 3c 123”. DLACZEGO A¯ TRZY DYSKI? Analizowa³am to kilka dni i okaza³o siê, ¿e ma to strategiczne znaczenie dla przysz³o¶ci! Jeste¶my czwart± cywilizacja na tym kontynencie, która pope³nia te same b³êdy… Jakie B£ÊDY?!

Gdy analizowa³am tê sprawê, przypomnia³am sobie ró¿ne sny i wizje, proroctwa oraz zdarzenia w tym miejscu… i wszystko zaczê³o siê uk³adaæ jak elementy „puzzli”.

To jest Wojna KOSMICZNA! Z kim? Z szatañsk± band± galaktyczn±, która od pocz±tku istnienia naszej cywilizacji wszystko niszczy i to na wszelkie sposoby. Ale w jakim celu? Tym celem s± DYSKI z „Radio¼ród³a 3c 123” oraz ich potêga techniczna ukryta w ziemi - nie tylko w Polsce. Galaktyczna Federacja - sk³adaj±ca siê z samych bandytów - chce je zaw³aszczyæ, gdy¿ s± to super technologie kosmiczne…

Z historii naszej cywilizacji wiemy, ¿e ten ma w³adzê kto wygrywa wojnê. Jeste¶my w ich niewoli i dlatego nauczyli nas my¶leæ, ¿e przysz³o¶æ naszej cywilizacji to wojny, a jest dok³adnie odwrotnie! Przysz³o¶æ naszej cywilizacji to nie wojny, lecz pokój który zapewni wszechstronny rozwój i postêp cywilizacyjny. Wojny niszcz± cywilizacje i ziemiê! Tymczasem postêp naszej cywilizacji opiera siê na wojnach i przemocy. Komu to jest potrzebne?  Czyja to „szko³a” my¶lenia? OBCY stworzyli hybrydy i wszêdzie maj± swoich ludzi, którzy ograniczaj± wiedzê, naukê i technologie oraz duchowo¶æ - tylko dla potrzeb bandy Federacji Galaktycznej.

Co zrobi³a banda Federacji Galaktycznej w Strefie 3c 123?

Banda morderców i oszustów wiedzia³a, ¿e w ziemi s± ukryte Bazy Kosmiczne z kodami kosmicznymi  Ziemi i cywilizacji, po to, aby w razie zagro¿enia w³a¶ciwi ludzie mogli wezwaæ na pomoc Ojczyst± cywilizacjê z Kosmosu. Okazuje siê, ¿e w Strefie 3c 123 jest potrójna BAZA KOSMICZNA z czasów Pierwszej Cywilizacji z trzema dyskami - Bazami Kosmicznymi o ró¿nych ¶rednicach. W poprzedniej cywilizacji- najmniejsza Baza Kosmiczna zosta³a opanowana przez Szaraków i Plejadan. Z³amali kody i dzieki temu zmienili programy naszej cywilizacji. Co siê dzieje? – widaæ w TV…

Dosz³am do wniosku, ¿e ka¿da z trzech Baz Kosmicznych "3c" ma swoje osobne Bazy Obwodowe, a wiêc najmniejsza równie¿. Wiedz±c jak± ma ¶rednicê mo¿na odmierzyæ promieñ i zlokalizowaæ jej Bazy Obwodowe. Przewidujê, ¿e siedz± tam szaraki i Plejadanie oraz reszta sprzymierzonej bandy!

Jakim cudem uda³o siê im tam wej¶æ?

W poprzednich cywilizacjach byli „¶wiêci” zdrajcy, którzy otrzymali „klucze” czyli kody dostêpu.

W naszej cywilizacji te symboliczne „klucze” s± w WATYKANIE co widaæ w ich herbie! Co zrobili „¶wiêci” ojczulkowie z dwoma „kluczami” - kodami naszej cywilizacji? O tym w symbolu mówi proroctwo Apokalipsy - rozd. 17-18 i dalej…

Patrz±c na drug± mapê widzimy, ¿e ca³a Polska jest w czarnym kolorze, bo „czarni” wszystko zakodowali tak, aby zniszczyæ Polskê, planetê i cywilizacjê… Komu wiêc naprawdê s³u¿± „¶wiêci” ojczulkowie w tej i ka¿dej  innej religii?

W Strefie 3 Baz Kosmicznych „radio¼ród³a 3c 123”… pozosta³y jeszcze dwa DYSKI do których siê nie w³amali… Dlaczego? Bo to jest pu³apka na ka¿dego bandytê, oszusta i z³odzieja… Takich Baz Kosmicznych na Ziemi jest wiêcej! Ile?  W proroctwie Apokalipsy jest mowa o 144 000…  Oczywi¶cie nie chodzi o ludzi, ale Dyski i Bazy Kosmiczne ukryte w ziemi i morzach oraz oceanach. S± one do zadañ specjalnych…. Czy bandyci o tym wiedz±? Chc± mieæ „wojnê”, to j± bêd± mieli! Walcz± z ca³a nasz± Kosmiczn± Cywilizacj± Króla Jahwe, a nie tylko z nami, albo… ze mn±! Jest nas tysi±ce, miliony na Ziemi i w Kosmosie! Dlatego od tysiêcy lat mówimy w modlitwie, której nauczy³ nas Jezus: „Ojcze nasz przyjd¼ Królestwo Twoje…”

Ka¿da z niezale¿nych Baz Centralnych ma swoje Bazy Obwodowe. Obecnie z tych po³±czonych  Baz dochodz± sygna³y, które nak³adaj± siê na zmanipulowane programy TRZECIEJ - najmniejszej Bazy i je niweluj±, aby nie dopu¶ciæ do kolejnej zag³ady ca³ej Europy i cywilizacji. Pomoc dla nas nie nadejdzie z Kosmosu lecz jest  na  Ziemi - o ile jeste¶my ¶wiadomi tego i potrafimy to udowodniæ i  wykonaæ. Jak? Tak jak ja, jak Ewa, jak geodeta, którego nawet nie znam… Czy to jest dla ka¿dego my¶l±cego cz³owieka zbyt du¿o do zrobienia??

Zabili Króla Jahwe i trzy raz niszczyli nasz± cywilizacjê, lecz nie uda³o im siê jeszcze zniszczyæ planety! Tym razem s± bardzo blisko celu… Nie bez powodu na Ziemi nagromadzono tyle broni atomowej (gdzie i kto?), która wystarczy na zniszczenie ca³ej planety. Wystarczy wiêksze trzêsienie ziemi - nawet sztucznie wywo³ane… Galaktyczni bandyci odlec± ze swoimi lud¼mi w kosmos, aby niszczyæ inne tego typu planety jak Ziemia. Przy okazji zabior± technologie, które s± przeznaczone dla celów pokojowych, a nie do wiecznych wojen na Ziemi i w kosmosie!

Tymczasem ludzie galaktycznej bandy s± na wszystkich strategicznych stanowiskach w Polsce i na Ziemi. Dlatego np. naukowcy ukrywaj± oraz fa³szuj± wszelkie odkrycia dotycz±ce wcze¶niejszych cywilizacji na Ziemi! Dlatego archeolodzy wmawiaj± nam, ¿e kamienne krêgi to tylko cmentarzyska Gotów! Dlatego Ko¶ció³ Katolicki usun±³ II przykazanie z Dekalogu, aby wprowadziæ zakazany kult ba³wochwalczy obrazów i figur – wprowadzili kulty maryjne! Dlatego „ojcowie ¶wiêci” koronuj± te „¶wiête” obrazy i figury w ich sanktuariach, a pod nimi od wieków ukryte s± tajne bazy bandy kosmicznej! Dla przyk³adu… o jakim s³ynnym „obrazie z ran± ciêt± od miecza a za nim stoi Bestia” - mówi odwieczne proroctwo Apokalipsy? Jest tylko jedn taki obraz w Polsce… na Jasnej Górze w Czêstochowie! Tam i w wielu innych miejscach w Polsce i na ca³ej Ziemi gromadz± siê ludzie Bestii…

Wg proroctwa Apokalipsy S¡D OSTATECZNY – KOSMICZY odbêdzie siê nad Federacj± Galaktyczn± i ich lud¼mi na Ziemi i w Kosmosie.

„W tajnej bazie kosmicznej ukrytej w górach Plejadanie spotkali siê z przedstawicielami Galaktycznej Federacji. Wszyscy byli zadowoleni, gdy¿ uda³o siê wykonaæ PLAN. (…) Zebrali¶my siê tutaj, aby wys³uchaæ wasze propozycje i wybraæ nowego króla. (…) Nagromadzili¶my wystarczaj±co du¿o broni nuklearnej, aby ca³kowicie zniszczyæ planetê! Osi±gnêli¶my rewelacyjne ska¿enie ¶rodowiska, wielkie dziury ozonowe, topnienie lodowców na biegunach, zmiany klimatu! Gdy zabraknie paliwa, ich napêdy i technologie doprowadz± do ca³kowitego wyniszczenia cywilizacji i dojdzie do wybuchu ostatecznej  wojny. Dalej… perfekcyjnie zmanipulowali¶my ich religie i duchowo¶æ, a ”ojcowie ¶wiêci” pob³ogos³awi± nasze zwyciêstwo! Jeste¶my ich bogami i odnie¶li¶my sukces w ka¿dej mo¿liwej dziedzinie! Wznie¶my toast za zwyciêstwo PLANU „Operacja Ziemia”!

Nagle w³±czy³ siê sygna³ i na ekranie komputera pojawi³a siê mapa. Zapad³a cisza. Sko¶ne oczy szaraków zwêzi³y siê, a b³êkitne oczy Plejadan powiêkszy³y.”  (fragment ksi±¿ki)

Druga mapa

”Niniejsza mapa przedstawia okr±g ze ¶rodkiem w Ma³ych Stawiskach w odniesieniu do mapy Europy. Mapa ta ma jedynie charakter pogl±dowy i nie mo¿e byæ traktowana jako precyzyjne odniesienie. Ma³oskalowa mapa Europy ma inn± dok³adno¶æ odwzorowawcz± (wiêksze b³êdy odwzorowania) ni¿ mapa Polski, w zwi±zku z tym wystêpuj± rozbie¿no¶ci. O ile mamy mo¿liwo¶æ dok³adnego odwzorowania mapy Polski nawet w opracowaniach wielkoskalowych, o tyle na ma³oskalowej mapie Europy odwzorowanie map europejskich w odniesieniu do mapy Polski s± ma³o dok³adne. St±d tylko pogl±dowy (ogólny mniej wiêcej) zarys tego okrêgu” 

Eleonora – Zofia Piepiórka

http://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/mapa-zasi%C4%99g-strefy-3c-123/504036236288920
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2012, 13:19:07 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 14, 2012, 01:09:14 »

Czy czasem Pani Zofia nie jest zwi±zana z okolicami Ma³ych Stawisk?
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 14, 2012, 07:57:15 »

arteq nie poznaje ciê ,nie przeczyta³e¶ tekstu ? Szok Pani Zofia pochodzi i mieszka w Gdyni ,zajmuje siê badaniem kamiennych krêgów i megalitów.Tak jest zwi±zana z Ma³ymi Stawiskami ,ale nie u³atwiê ci.Musisz przeczytaæ ,o co w tym wszystkim chodzi. Mrugniêcie

edit; wiem ¿e tekst jest d³ugi i bêd±c niecierpliwym, mozna siê zniechêciæ .Jest za to bardzo ciekawy i trzeba siê zastanowiæ czy p.Zofia czasem nie ma racji ? Polecam ,przeczytaj Mrugniêcie

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2012, 08:01:26 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 14, 2012, 12:01:52 »

ciekawy art. chanell- ale z niego wynika,-
¿e Plejadianie i szaraki- to bandziory z jednej paki Z³y
no to, jak to w koñcu jest?,-
bo bior± pod uwagê tylko co ja sam przeczyta³em w ró¿nych teoriach- to wszystkie gagatki z kosmosu na nas dybi± i jeszcze tego króla zg³adzili..  Szok 

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 14, 2012, 12:10:29 »

Cytat: songo
¿e Plejadianie i szaraki- to bandziory z jednej paki  Z³y

Wg mnie nie ma w tym nic nowego. Musimy tylko zrozumieæ, ¿e okre¶lenie np. Plejadianie nie odnosi siê tylko do pozytywnych, wzglêdem nas cywilizacji. Oni sami, np. w trylogii B. Marciniak podkre¶laj±, ¿e po¶ród nich jest du¿a czê¶æ bytów nam nieprzychylnych. Podobnie jest z tzw. Szarakami. To grupa nale¿±ca do cywilizacji Zeta i po¶ród nich równie¿ znajduj± siê tacy i tacy.  Mrugniêcie Du¿y u¶miech
Ale to ju¿ chyba na odpowiedniejszy w±tek.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 14, 2012, 12:52:17 »

Pani Zofia sama twierdzi, ¿e jest wizjonerk± i tego siê trzymajmy. W tym kontek¶cie s³owo "udowodniæ" raczej brzmi nieco groteskowo. Jak sami "kosmici" twierdz± wiêkszo¶æ cywilizacji kosmicznych posz³a dwoma drogami rozwoju st±d jedni postrzegaj± nas jako ich "pokarm", a inni jako ich braci.
Bez problemu mo¿na znale¼æ publikacje, które podobnymi epitetami, jak pani Zofia,  obdarzaj± "zespó³" Jahwe. Nie chcê tu nic stwierdzaæ, oprócz tego, ¿e ka¿dy ci±gnie t± ko³derkê w swoj± stronê, a niestety koñcowy "odbiorca" vel czytelnik ma problem, któremu wizjonerowi wierzyæ.
I jest to du¿y problem, bo tych "prawdopodobnych" wizji jest coraz wiêcej, chyba k³ania siê teoria równoleg³ych linii czasowych, ale na razie to te¿ tylko teoria.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 14, 2012, 13:00:24 »

..i w³a¶nie o to chodzi,-
¿e mamy sprzeczne wizje i info.,-
a mo¿e wzajemne oczernianie siê, to nie tylko specjalno¶æ na ziemi XXIw. Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2012, 13:00:52 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 14, 2012, 21:37:37 »

Wizje pani Zofii próbuje sprawdzaæ Ramzes3 i niektóre  potwierdza ,ale zwyk³emu cz³owiekowi trudno jest sprawdziæ i przekonaæ siê czy mowi prawdê.Dlatego wielu ludzi jej nie rozumie i wysmiewa to o czym pisze i mówi.To jest pewnego rodzaju obrona przed nieznanym.

Ksiêga Koheleta 3,1
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 16, 2012, 09:03:17 »

kolejny wizjoner... U¶miech i pewnie bez problemu znajd± siê g³upcy którzy i w te brednie bêd± sk³onni uwierzyæ. jak mówi przys³owie: g³upich nie siej±, sami siê rodz±... smutne, acz prawdziwe
Ramzes3
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 16, 2012, 10:28:58 »

S±dz±c po sposobie Twojej wypowiedzi jak równie¿ po zgromadzonych punktach widaæ drogi marku 324, ¿e kultura osobista i m±dro¶æ najwyra¼niej nie id± u Ciebie w jednej parze  P³acz
Mo¿e  odpowiedz sobie sam o "wielki" co czy te¿ kto z dwojga z³ego mo¿e byæ lepszy:
1. - ten "g³upi" który zosta³ urodzony ale ma wystarczaj±co du¿o czasu ¿eby zm±drzeæ;
2. - ten "m±dry" ale jak widaæ posiany tylko na kiepskim gruncie, któremu nigdy nie bêdzie dane do¶wiadczyæ czym jest prawdziwa m±dro¶æ bo uschnie przedwcze¶nie jak niechciany chwast?  Du¿y u¶miech
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 16, 2012, 10:44:43 »

no có¿, prawda w oczy kole... nie ma nawet co komentowaæ. bo z g³upim zawsze tak jest ¿e najpierw sprowadzi ciê do swojego poziomu, a nastêpnie pokona do¶wiadczeniem. buuuuaaaahahahahaaaa... U¶miech
Ramzes3
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 16, 2012, 11:06:09 »

Czyli nic dodaæ nic uj±æ tylko cieszyæ siê, ¿e pojawi³ siê ten "m±dry".... ale na tyle szczery wobec siebie, ¿e zauwa¿y³ swoje braki  Mrugniêcie
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 17, 2012, 20:18:41 »

Na pro¶bê pani Zofii ,zamieszczam jej komentarz :

To wszystko co robi³am, czyli blisko 20 letnie badania megalitów i wnioski by³y niesamowite w kontek¶cie tego czego nas uczyli w szkole lub na studiach, a nawet na kursach psychotronicznych - w których nie uczestniczy³am, ale dyskusja ze znajomymi da³a mi du¿o do my¶lenia! Wiêc co jest prawd± a co k³amstwem? Kto k³amie i dlaczego? Moje wizje by³y inspiracj± do my¶lenia i poszukiwañ odpowiedzi, ale sta³y siê logiczne dopiero wówczas gdy poszukiwa³am dowodów, a nie odwrotnie! - dlatego pocz±tkowo nic z tego nie rozumia³am! Gdy zaczê³am to rozumieæ wszystko zaczê³o siê logicznie uk³adaæ... i prawdziwe szaleñstwo zaczê³o siê dopiero wtedy gdy zaczê³am o tym mówiæ i pisaæ do ludzi nie przygotowanych w temacie!
Bardzo proszê, aby Pani zamie¶ci³a mój komentarz na Forum pod komentarzami dotycz±cymi art. "Mapa - Zasiêg Strefy 3c 123 na Kaszubach". Mo¿e powstanie grupa do badañ tej sprawy?
Pozdrawiam serdecznie.

Hm....mo¿e faktycznie powstanie taka grupa ?  Jest kto¶ zainteresowany ? Jesli tak to piszcie Mrugniêcie

Ksiêga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 20, 2012, 09:02:10 »

WYJ¦CIE AWARYJNE...
utworzona przez u¿ytkownika Zofia Piepiórka w dniu 19 pa¼dziernika 2012 o 17:41 ·

Obudzi³am siê ok. godz. 00.30 w nocy (19.10.2012) maj±c w pamiêci obrazy ze snu… Przez ok. 15 minut my¶la³am co to znaczy, a potem pod wp³ywem emocji siêgnê³am po komórkê i napisa³am krótki sms do Roberta Le¶niakiewicza, cyt. „W³a¶nie siê obudzi³am! ¦ni³am, ¿e strzelam z Twojej broni… przechodzi³o przez ¶ciany jak seria! Na koniec w lesie l±dowa³ samolot… z daleka! Obama… Pó¼niej porozmawiamy.”

Rano rozmawiali¶my telefonicznie na temat tego snu i  Robert powiedzia³, ¿e sms postawi³ ich (jego i ¿onê) na nogi w ¶rodku nocy! Nigdy wcze¶niej nie zdarzy³o siê, abym pisa³am do niego sms-a o tej godzinie na temat moich snów lub wizji! Uzna³am jednak, ¿e jest bardzo wa¿ny dla sprawy, któr± poruszy³am w art. „Nasza b³êkitna planeta czyli eksperyment jakiego jeszcze nigdy nie by³o!” oraz tego co napisze w swoim artykule Robert. https://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/nasza-b%C5%82%C4%99kitna-planeta-czyli-eksperyment-jakiego-jeszcze-nigdy-nie-by%C5%82o/428863977176579

Mój art. w odcinkach jak seria w³a¶nie „leci” na Blogu Roberta i tego dnia rano opublikowa³ 3 cz. – ostatni±. Nastêpnego dnia bêdzie ju¿ „lecia³a” seria jego artyku³u w odcinkach, jako kontynuacja tematu – zgodnie z wcze¶niejszymi ustaleniami...                                                                                         

OPIS SNU

We ¶nie idê le¶n± drog± rozmawiaj±c z Robertem i dwoma innymi mê¿czyznami. Zatrzymujemy siê na odpoczynek  na poboczu drogi - tu¿ przed rozwidleniem dróg w kszta³cie litery Y, gdzie tocz± siê rozmowy. Robert wci±¿ opowiada… Obok drog± przeje¿d¿a samochód wojskowy z rakietami… Patrzê zaskoczona my¶l±c: co on tutaj robi? Gdzie ja jestem?

1)      Obraz siê zmienia

Jestem z Robertem w jakim¶ pomieszczeniu… Stoimy naprzeciw siebie rozmawiaj±c, patrzy w pod³ogê, a po chwili odwraca  siê i znika. Po chwili pojawia siê z broni± my¶liwsk± (??) czy raczej wojskow± i podaje j± mówi±c;

- Masz… strzelaj!

- Ale ja nie potrafiê!

- No masz, strzelaj!

Biorê do rêki broñ i patrzê na ni± przez d³ug± chwilê, a potem nagle skupiam siê, mierzê w górê ¶ciany i naciskam spust! Widzê jak pocisk wylatuje z broni  i przelatuje przez ¶cianê, potem drug±, trzeci±… i kolejne, nie wiem ile ¶cian, ale chyba 7-8 - jak seria wystrza³ów, a by³ tylko jeden! S³yszê jak  echo nak³ada siê po ka¿dym kolejnym przej¶ciu przez ¶ciany… co mnie niepokoi, bo mo¿e kogo¶ trafi³ ten nabój i zabi³? We ¶nie widzê jak przelatuje przez ¶ciany domów w których mieszkaj± ró¿ni ludzie. Robert stoi i patrzy tak jak ja…

2)      Obraz siê zmieni³

Siedzimy w naszym obozie na skraju drogi, a w lesie z ró¿nych stron stoj± i patrz± w naszym kierunku  mê¿czy¼ni w ró¿nym wieku, a potem powoli zaczynaj± siê zbli¿aæ. Wygl±daj± jak… partyzanci albo komandosi ubrani w cywilne ubrania.

3)      Obraz siê zmieni³

Stoimy w lesie i rozmawiamy patrz±c przed siebie na drogê… Nagle pojawia siê samolot pasa¿erski i l±duje na drodze powoli znikaj±c nam z widoku. S³yszê z boku s³owa: O qa Obama… Patrzê na samolot, a potem na Roberta…

4)      Obraz siê zmienia

We ¶nie widzê pomieszczenie w którym stoi chyba 5 mê¿czyzn. Po¶ród nich staje Robert, a oni zaintrygowani zadaj± jemu pytania:

-  Teraz powiedz jak to zrobi³e¶?

Robert przegina siê do ty³u trzymaj±c broñ wzniesion± w górê i mówi:

- Ona tylko wystrzeli³a i pokaza³a…

Mê¿czy¼ni skupili siê w krêgu rozmawiaj±c w przyjacielskiej atmosferze.

5)      Obraz siê zmienia

Idê na prze³aj przez las do miasta lub wsi... Za mn± idzie kilka osób – „partyzanci”, ale potem rozchodz± siê w ró¿ne strony. Ja idê pod du¿± górê, a za mn± trzy osoby. Po drodze mijam pojedyncze domy wzd³u¿ ulicy jak na wsi. Jaki¶ mê¿czyzna wyprzedza mnie i biegnie na szczyt góry i wdrapuje siê na wysoki maszt rozgl±daj±c siê woko³o. Pod masztem na ³aweczce siedzi moja kuzynka i kilka innych osób. Czego¶ szukamy, a to jest pod naszymi stopami w ziemi… Kto¶ pokazuje dziwny talizman na sznurku… symboliczna stopa i mówi:

- To jest to czego szukamy… to jest to czego szukamy…!

***

Obudzi³am siê, a w my¶lach wci±¿ kr±¿y³y obrazy ze snu. CO TO ZNACZY?! Po kilku minutach zaczê³am rozumieæ sens snu… By³ logiczny tylko w kontek¶cie mojego artyku³u na Blogu Roberta i jego artyku³u, który bêdzie kontynuacj± tematu! Ten sen zapowiada³ co bêdzie siê dzia³o pó¼niej. Siêgnê³am po komórkê i wys³a³am sms-a do Roberta. Po co? Zrozumia³am, ¿e WYJ¦CIE AWARYJNE jest w Polsce… dlatego musia³am jemu o tym napisaæ i powiedzieæ… no i napisaæ! Moje sny i wizje wyprzedzaj± zdarzenia chocia¿ Robert w to nie wierzy.

ANALIZA SNU

Muszê wyja¶niæ, ¿e znam Roberta Le¶niakiewicza od 1994 roku jako ufologa, ale jednocze¶nie jest  on em. oficerem WP. Znamy siê blisko 20 lat, ale nigdy mi siê nie ¶ni³, dlatego ten symboliczny sen by³ dla mnie wa¿n± wskazówk± dla zrozumienia tego co siê bêdzie dzia³o niebawem oraz roli ROBERTA. Jest to wa¿ne dla ufologii oraz przysz³o¶ci Polski i cywilizacji. „Biedny” Rober nie rozumia³ dlaczego w nocy wysy³am jemu sms-a i stawiam ich na nogi w ¶rodku nocy – dos³ownie i w symbolu! ICH… czyli równie¿ „ch³opaków” WP, gdy¿ nasze telefony s± na pods³uchu! Robert „zabi³by” ¶miechem ka¿dego ze zwolenników religii wschodnich, ale w±tpiê czy kto¶ z nich wpad³ by na taki pomys³ jak ja. Nikt z psychotroników – zwolenników religii wschodnich do tej pory nie zrozumia³ problemu zniszczenia ozonosfery ani tragicznych skutków dla przysz³o¶ci cywilizacji, a wiêc równie¿ nie wska¿e WYJ¦CIA AWARYJNEGO, a o tym mówi mój SEN.

Na pocz±tku snu idê „drog±” ufologii rozmawiaj±c z Robertem i dwiema innymi osobami. Tak by³o od wielu lat! Na pocz±tku mojej drogi rozmawia³am tylko z panem Bronis³awem Rzepeckim i Robertem potem równie¿ Mariuszem Fryckowskim. Teraz na ten temat rozmawiam ju¿ tylko z Robertem. Okazuje siê, ¿e jestem na terenie wojskowym… bo Robert jest em. of. wojskowym i jego teksty czytaj± nie tylko ufolodzy! 20 lat ufologii to kawa³ „drogi” wiêc odpoczywamy na skraju drogi nadal rozmawiaj±c, ale przez Internet – na Blogu CBZA, a obecnie Blogu Roberta „UFO i ludzie wszechoceanu”. To co piszê dotyczy nie tylko ufologii, ale ma z ni± ¶cis³y zwi±zek, gdy¿ ufologia wiele wyja¶nia! Jeste¶my w „trójk±cie” – rozwidlenia drogi w kszta³cie litery Y. Jest to symboliczna mêska sprawa, a nie damska, wiêc co ja tutaj robiê?? Traktuje sprawê powa¿nie i konsekwentnie do koñca jako ufolog i wizjonerka! Jako wizjonerka wskazujê wyj¶cie i zadanie dla naszych „ch³opaków” – „ku chwale Ojczyzny”.

Obraz pierwszy - Robert podaje mi „swoj± broñ” czyli daje do dyspozycji swój BLOG, gdzie mogê publikowaæ w przeciwieñstwie do innych ufologów w Polsce. Ka¿e mi „strzelaæ” czyli mam pisaæ… o ozonosferze, gdy¿ poruszy³am ten temat na Facebooku oraz w kilku grupach. Piszê o tym we wstêpie  artyku³u.  http://wszechocean.blogspot.com/2012/10/nasza-bekitna-planeta-czyli-eksperyment.html

Na Blogu Roberta wystrzeli³am z tym tematem tylko raz… i „leci seria” w odcinkach zwielokrotniona echem... Niepokojê siê jak to przyjm± czytelnicy… Robert stoi obok i patrzy tak jak ja - z niepokojem… Po moim „strzale” z tym tematem leci jego „seria” równie¿ w kilku odcinkach, dlatego we ¶nie s³yszê 7-8 strza³ów wzmocnionych echem…

Obraz drugi. Gdy my siedzimy przed swoimi komputerami w domu - w naszym obozie ufologicznym na Blogu Roberta - „w lesie z ró¿nych stron stoj± i patrz± w naszym kierunku mê¿czy¼ni w ró¿nym wieku, a potem powoli zaczynaj± siê zbli¿aæ. Wygl±daj± jak… partyzanci albo komandosi ubrani w cywilne ubrania.” Las - to teren wojskowy – jak na wstêpie snu! W Wojsku Polskim mê¿czy¼ni w ró¿nym wieku czytaj± artyku³y na Blogu Roberta i zaczynaj± interesowaæ siê spraw± z któr± „wystrzeli³am”… Ta sprawa jak echo wywo³uje ich chêæ dzia³ania w obliczu zag³ady… S± to mê¿czy¼ni w ró¿nym wieku, specjalno¶ci i ich zadaniem jest rozwi±zaæ ten problem, który mo¿na porównaæ do partyzantki lub zadañ komandosów. To ONI S¡ WYJ¦CIEM AWARYJNYM, bo zrozumiej± co trzeba zrobiæ i to wykonaj±… w Polsce.

Obraz trzeci jest bardzo wymowny… „Stoimy w lesie i rozmawiamy patrz±c przed siebie na drogê… Nagle pojawia siê prywatny samolot pasa¿erski i l±duje na drodze powoli znikaj±c nam z widoku. S³yszê z boku s³owa: O qa Obama… Patrzê na samolot, a potem na Roberta nic nie rozumiej±c…”

Rozmawiamy na ten temat, a tymczasem ludzie Prezydenta Obamy ¶ledz± sprawê i l±duje samolot wojskowy na terenie woskowym - w lesie. Sprawê pokieruje Prezydent USA i NATO…

Obraz czwarty mówi, ¿e Robert napisze co¶ wa¿nego i zainteresuj± siê tym specjali¶ci – ludzie z wojska.

Obraz piaty to wskazówka dla mnie. Wyjdê z „lasu” i z ufologii – „koniec zabawy”, gdy¿ spraw± zajmie siê Wojsko i naukowcy… Idê na Górê, czyli do STREFY 3C 123 na Kaszubach, czego wskazówk± s± zabudowania, maszt anteny i moja kuzynka. Za mn± pod±¿a kilka osób… Na nasze szczê¶cie odnajdujemy tam „talizman”. S± to ¶lady pozostawione po wcze¶niejszych cywilizacjach.  Zobaczy³am co¶… co wystaje z ziemi… „To jest to czego szukamy… to jest to czego szukamy…!” Tutaj jest WYJ¦CIE AWARYJNE w sprawie ratowania ozonosfery.

„Zrozumia³am, ¿e WYJ¦CIE AWARYJNE jest w Polsce… dlatego musia³am o tym napisaæ. Moje sny i wizje wyprzedzaj± zdarzenia chocia¿ Robert w to nie wierzy.” Jest to przyk³ad jak analizujê swoje sny i wizje w naszej rzeczywisto¶ci. Wizje i sny wyprzedzaj± zdarzenia i s± wskazówkami, które zmuszaj± mnie do my¶lenia i dzia³ania, dlatego muszê o tym pisaæ.

19.10.2012r. Ma³e Stawiska                                                   

Zofia Piepiórka - Eleonora
http://www.facebook.com/notes/zofia-piepi%C3%B3rka/wyj%C5%9Bcie-awaryjne/432513073478336

Tekst zamieszczam na pro¶bê pani Zofii U¶miech

edit;   
wstawiam jeszcze ten link,dla uzupe³nienia

http://wszechocean.blogspot.com/2012/10/nasza-bekitna-planeta-czyli-eksperyment_20.html
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 20, 2012, 09:13:38 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 20, 2012, 10:52:56 »

Jak widaæ, pani Zofia znajduje w sobie rozwi±zania, których wcze¶niej nie by³a ¶wiadoma.
I to jest fantastyczny postêp przej¶cia z fazy katastroficznej beznadziei do fazy dzia³añ.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 20, 2012, 16:57:53 »

pani Zofia ma ciekawe wizje Mrugniêcie

Ramzes3
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 20, 2012, 20:10:50 »

Poza przej¶ciem do fazy dzia³añ ta wizja oznacza równie¿ zapowied¼ wygranych wyborów i kolejn± kadencjê Prezydenta Obamy U¶miech
Strzelanie z broni palnej ostr± amunicj± przewa¿nie oznacza szybkie zmiany. Oby w dobrym kierunku U¶miech
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: