Barbarax
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #100 : Sierpieñ 07, 2009, 21:39:51 » |
|
Stolo, ale Ty o papierze, a ja o tym co siê na nim pojawia mimo, ¿e kiedy¶ tego nie by³o. A jeste¶ pewny, ¿e tylko takie energie rejestrujemy?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #101 : Sierpieñ 07, 2009, 22:21:36 » |
|
Widzeniem i slyszeniem mozna manipulowac, poprzez montowaniem w swiadomosci obrazow i dzwiekow, to prawda. Istnieje taka mozliwosc techniczna. Jednak odczowaniem nie, ta subtelnosc odbioru jest droga naszego indywidualnego rozwoju duchowego. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Silver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #102 : Sierpieñ 07, 2009, 22:23:58 » |
|
Widzeniem i slyszeniem mozna manipulowac, poprzez montowaniem w swiadomosci obrazow i dzwiekow, to prawda. Istnieje taka mozliwosc techniczna. Jednak odczowaniem nie, ta subtelnosc odbioru jest droga naszego indywidualnego rozwoju duchowego.
Pytanie o jakim odczuwaniu mówisz.Dzi¶ np. przez ca³y dzieñ odczuwa³em ró¿ne rzeczy ? A kto montuje w ¶wiadomo¶ci obrazy i dzwiêki ? ''Cienie'' ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 07, 2009, 22:27:43 wys³ane przez Silver »
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #103 : Sierpieñ 07, 2009, 23:06:18 » |
|
A ja wierzê,¿e niektóre orby,to s± energie,które zamanifestowaæ chc± obecno¶æ swoj±.
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #104 : Sierpieñ 07, 2009, 23:35:01 » |
|
S± te¿ zdjêcia orbów o kszta³tach sze¶ciok±tów. Zdjêcie ponizej wykonano w ko¶ció³ku na ¦lê¿y w 2008 r. Zbli¿enie zrobione z gazety.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #105 : Sierpieñ 07, 2009, 23:45:20 » |
|
¦liczne !!! Janusz ,widzia³e¶ zdjêcia z kopalni soli zrobione przez Basiê ?? tamte tez s± piêkne.
Solo ,widzia³am orba go³ym okiem w momencie kiedy b³ysn±³ flesz aparatu i co ty na to ? Tego nie mo¿esz zwalic na kliszê ;P
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
stolo
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 13
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 998
|
|
« Odpowiedz #106 : Sierpieñ 08, 2009, 11:27:12 » |
|
¦liczne !!! Janusz ,widzia³e¶ zdjêcia z kopalni soli zrobione przez Basiê ?? tamte tez s± piêkne.
Solo ,widzia³am orba go³ym okiem w momencie kiedy b³ysn±³ flesz aparatu i co ty na to ? Tego nie mo¿esz zwalic na kliszê ;P
jestem stolo - nie solo wystarczy, ¿e zmru¿ysz oczy a orbów bêdzie pe³no Z co do wielok±ta zamiast ko³a - je¿eli kto¶ chce na prawdê zag³êbiæ siê w temat niech zrobi taki eksperyment: Ustawcie kostkê do gry w takiej odleg³o¶ci od aparatu aby by³a ostra i wyra¼na ale mo¿liwie blisko - pó¼niej nale¿y zmieniæ ogniskow± tak by ostro¶æ by³a maksymalnie daleko (przys³ona obiektywu maksymalnie otwarta) Podczas zmiany ogniskowej (zoomowania) zwróæcie uwagê jak zmienia siê obraz kostki ..ot i ca³a tajemnica
|
|
|
|
"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"
|
|
|
Bonifacy1
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #107 : Sierpieñ 08, 2009, 15:08:34 » |
|
Orby to py³ki wg mnie. A duchy to tylko sygna³y z Akaszy.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #108 : Sierpieñ 08, 2009, 21:02:50 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 08, 2009, 21:04:02 wys³ane przez chanell »
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Silver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #109 : Sierpieñ 08, 2009, 22:23:22 » |
|
A mnie chca "przyskrzynic" w tej energetycznej szkatule? Kiara Kto chce to zrobiæ ? Proszê o rozszerzenie tematu ? !
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 08, 2009, 22:24:17 wys³ane przez Silver »
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #110 : Sierpieñ 08, 2009, 23:19:29 » |
|
nie ma sprawy
|
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #112 : Sierpieñ 09, 2009, 21:42:47 » |
|
...i znowu na zdjêciu/klatce widaæ zewnêtrzne ¼ród³o ¶wiat³a...
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #113 : Sierpieñ 10, 2009, 01:03:23 » |
|
Widzeniem i slyszeniem mozna manipulowac, poprzez montowaniem w swiadomosci obrazow i dzwiekow, to prawda. Istnieje taka mozliwosc techniczna. Jednak odczowaniem nie, ta subtelnosc odbioru jest droga naszego indywidualnego rozwoju duchowego.
Pytanie o jakim odczuwaniu mówisz.Dzi¶ np. przez ca³y dzieñ odczuwa³em ró¿ne rzeczy ? A kto montuje w ¶wiadomo¶ci obrazy i dzwiêki ? ''Cienie'' ? Odczowanie jest jedynym objawem , ktoremu mozna zaufac, jest to bardzo atawistyczne odczucie, ktore jest w nas praktycnie od zawsze. Natomiast to co mozemy zobaczyc , czy uslyszec nie zawsze jest prawda, czasami " aktorzy graja" pokazujac nam w okreslonym celu zdarzenie, jak film z dzwiekiem lub nie. A kto jest owym aktorem i w jakim celu odgrywa swoja role ? Tego juz nie potrafimy zidetyfikowac w paranormalnym kontakcie. Ale odczucia , ktore ten kontak przekazuje zawsze sa prawdziwe, trzeba tylko wczuc sie w odbior, a nie koncentrowac na wizji i fonni glownie. To tak jak by z za sciany , ktos nam opowiadal bajki pieknym glosem... ale, wcale nie musi to byc przyjazna nam osoba i robic to w celu pozytywnym dla nas. Kto chce mnie "przyskrzynic" ? Nie wiem , nikt , to byl zart , zdjecie jest prawdziwe , autentyczne. Ostatnio na kazdym moim byla energia. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 10, 2009, 01:04:32 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
|
Silver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #115 : Sierpieñ 10, 2009, 23:29:44 » |
|
A czy nie mo¿esz skompresowaæ tych zdjêæ za pomoc± np. darmowego programu WSO Image Resizer 2 ( robi to dos³ownie w kilka sekund ), bo przybieraj± one zupe³nie niepotrzebnie, a¿ takie du¿e rozmiary !
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 10, 2009, 23:31:38 wys³ane przez Silver »
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #116 : Sierpieñ 11, 2009, 06:44:55 » |
|
Kot - po prostu jaka¶ barierka wesz³a Ci w kadr, która by³a na pierwszym planie (po prostu by³a za ma³a g³êbia ostro¶ci by to lepiej pokazaæ)
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #117 : Sierpieñ 11, 2009, 11:58:04 » |
|
Stolo, takich "barierek" jest wiêcej na tym ¶wiecie.
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #118 : Sierpieñ 11, 2009, 12:35:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #119 : Sierpieñ 11, 2009, 12:48:02 » |
|
Stolo , przepraszam, ¿e Ciê uprzedzam, ale ta mgie³ka powsta³a podczas bicia dzwonów na Wawelu o godz. 20.00 (8 razy)- przed rozpoczêciem imprezy- i by³a widoczna go³ym okiem zanim zosta³a uwieczniona na zdjêciu (-ach), nastêpnie powoli zanika³a. P.S. Jest te¿ sprawca, ¿e takich zdjêæ nie ma du¿o wiêcej.
|
|
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #120 : Sierpieñ 11, 2009, 12:49:30 » |
|
...nic nie pisa³em - bo nic nie dostrzeg³em
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #121 : Sierpieñ 11, 2009, 13:07:30 » |
|
ale HEXA-py³ka widze pierwszy raz
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #122 : Sierpieñ 11, 2009, 13:52:33 » |
|
Tak wygl±da³a ''mgie³ka'' nad Wawelem w czasie równonocy wiosennej,podczas bicia dzwonu Zygmunta.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 11, 2009, 18:01:49 wys³ane przez janusz »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #123 : Sierpieñ 11, 2009, 13:55:40 » |
|
Widzê lekk± mgie³kê po lewej stronie na drugim pietrze pod dachem Basiu zrobi³as zdjêcie Czakramu ( chyba przez przypadek) kto nie wie ,to wyja¶niam ¿e,czakram jest w samym rogu ,drugie drzwi bli¿ej rogu ,to Kaplica ¦w. Gareona. Pozdrawiam edit; Janusz,nie wiem czy ty widzisz to samo co ja,na pierwszym planie mg³a tworzy jak±¶ postaæ.Wydeje mi siê ze widzê astronautê lub pilota w kombinezonie. Nie wiem jak inni
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 11, 2009, 13:58:58 wys³ane przez chanell »
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Barbarax
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #124 : Sierpieñ 11, 2009, 14:05:41 » |
|
Chanell , celowa³am w samo sedno P.S. Stolo , to nie barierka, zdjêcia te¿ siê nie na³o¿y³y.
|
|
|
|
|
|
|
|