Na wstêpie napiszê i ostrzegam, ¿e w mojej wypowiedzi mog± pojawiæ siê stwierdzenia mniej lub bardziej naruszaj±ce zasady forum, za co z pokor± przyjmê karê od Admin'a (je¶li siê takowe pojawi±, bo siê mo¿e jeszcze jako¶ opanujê...). Po prostu to, co ten cz³owiek tu nabredzi³, nijak nie kwalifikuje siê, by odpisaæ mu inaczej, ni¿ w jego w³asnym tonie.
Kap³an 718OK, wiêc mimo tego co mówi³a sarah jestem tutaj SAM - a co do s³ów Tenebraela i potwierdzaj±cych - masz racjê! dopóki MNIE nie by³o tutaj NIKT prawie nie mówi³ POZYTYWNIE o projekcie
Och... Chanell, to raz. Darek, Stanley. To ju¿ masz troje. tom1ek, admin tego¿ forum. Czwórka. Albo siê nie czyta ze zrozumieniem ich postów, albo siê liczyæ nie potrafi. A Ciebie, patrz±c na poziom Twoich postów, mo¿na pos±dziæ o obie te rzeczy.
a jak siê pojawi³em (tak jakbym kiedy¶ odszed³ st±d) zaczê³a siê WOJNA miêdzy przeciwnikami i zwolennikiem, szkoda, ¿e tak to wygl±da, tak nie powinno wygl±daæ TO FORUM
I to jest chyba JEDYNE sensowne stwierdzenie w ca³ej tej masie bredni.
jestem zwolennikiem z ramienia Projektu Cheops
Z ramienia, powiadasz? Ok, sprawdzimy to. Napisze siê za nied³ugo maila z pytaniem, czy jeste¶ z ich "ramienia", czy¶ samozwaniec. I bêdzie sprawa jasna i oczywista.
DLATEGO TAK BARDZO JESTEM ZA
Szkoda, ¿e nie dlatego, ze masz jakie¶ rozs±dne argumenty i co¶ ciekawego do powiedzenia (w przeciwieñstwie do innych, równie¿ ZWOLENNIKÓW PCh na tym forum).
i pamiêtajcie ¿e, jest to OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS!
Tak te¿ g³osi napis, czytaæ umiemy. Natomiast Ty chyba niezbyt, bo ani w nazwie, ani w regulaminie, nigdzie nie jest napisane, ¿e jest to strona jedynie dla ZWOLENNIKÓW PCh.
nie zagdzam siê ze zdaniem admina - tak nie powinno byæ - ¿e osoba, która jest zwolennikiem jest atakowana przez bandê inkwizytorów - okej mo¿e byæ za i przeciw ale nie 90 % PRZECIW - chanell nie mówiê o wyrzucaniu ludzi ale o tym, ¿e po co siê rejestruj± skoro TYLKO bluzgaj± na Samuela i Projekt?!?!?
No to lecimy:
1. Po pierwsze, atakowany¶, bo jak na razie gadasz takie brednie, tak obra¿asz ludzi, ¿e na rozs±dn± dyskusjê to nie ma z Tob± co liczyæ. To z 15-to letnim dzieciakiem rozs±dniej porozmawiasz.
2. Po drugie, prosta matematyka: jak ju¿ napisa³em, zwolenników wyliczy³em 4. Przeciwnicy? Ja + Arteq. Reszta raczej ró¿nie, albo s± "po ¶rodku", albo neutralni, albo zale¿y, o co konkretnie chodzi. 90% przeciwników? Hmmm. Podzielmy: 2/6=0,3(3) = 33%. Chyba siê nie zaliczy³o nawet podstawówki, bo tam tego ucz±. A¿ zgroza bierze, ¿e siê zajmujesz interpretacj± numerologiczn±...
3. Ja BLUZGAM na PCh i Samuela? Widaæ z polskiego te¿ Ci nie sz³o, bo nie znasz znaczenia s³owa "bluzgaæ". No, chyba, ze wed³ug Ciebie bluzga ka¿dy, kto nie zgadza siê z Twoimi wypowiedziami. Natomiast bluzgasz ch³opcze, to Ty, nazywaj±c np katolików "amoralnymi kreaturami". Ale "kap³anowi z ramienia PCh" wolno, nie? Moralno¶æ Kalego. Je¶li ¶wiat po rzekomym ratunku PCh ma byæ zaludniony przez ludzi z moralno¶ci± tak±, jak Twoja....brrr, to mo¿e lepiej, by t± Ziemiê jednak czeka³a zag³ada...
4. "Banda inkwizytorów". I tu siê ju¿ nie opanujê, i odpowiem Ci na takim samym poziomie, jak piszesz Ty: Sam jeste¶ ch³opku inkwizytor, i sam ¿e¶ z bandy! Prostak jeste¶ i tyle, i to jeszcze z nizin inteligencji, co widaæ po Twoich postach i poziomie wypowiedzi. Wyjd¼ z psychicznego przedszkola, i wtedy siê na forum wypowiadaj. I popro¶ kogo¶, coby Ciê elementarnej kultury i nie obra¿ania ludzi nauczy³.
dla ludzi z zewn±trz wygl±da to jak ANTY FORUM PCH a nie OFICJALNE, od tego macie (przeciwnicy) x-forum i tam siê bluzga na PCH, Samuela i uzytkowników z tego forum)
A nie przysz³o Ci do tego ma³ego ³ebka, ¿e jeste¶my tutaj w³a¶nie dlatego, ¿e nie chcemy bezproduktywnie je¼dziæ po PCh, tylko podyskutowaæ z lud¼mi, którzy siê za PCh opowiadaj±? Poznaæ ich pogl±dy i argumenty? A to, co siê z forum zrobi³o, czyli oaza chamstwa, bluzgów i bezmó¿d¿a zrobi³o siê po tym, jak siê tu pojawi³e¶. Wcze¶niej by³o to kulturalne forum dla ludzi z jakim¶ elementarnym poziomem obycia.
@edit:
tom1ek - ja wiem na czym polega forum, jestem administratorem sieci, fora administruje a nie moderuje, to forum odbiega od ogólniej przyjêtej netykiety!
£olaboga....ojejku...o cholera...we¼ mi powiedz, jakiej sieci, bylebym BROÑ BO¯E na ni± nie natrafi³. Nazywa siê mo¿e "
www.fanatyk.pl"? Albo "
www.chamstwoandnietolerancja.org"? Zapewne z palcem w... nosie zosta³e¶ administratorem, jako wzór do na¶ladowania.
I jeszcze raz przepraszam osoby ura¿one s³ownictwem z punku 4 - to siê po prostu nie kwalifikowa³o do ¯ADNEJ innej wypowiedzi.