Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 22:24:36

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: apel do administracji i moderatorów forum!  (Przeczytany 24270 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« : Grudzieñ 07, 2008, 16:49:00 »

widzê, ¿e jest tak samo jak na starym forum, czyli zrobi³o siê ANTY FORUM a przecie¿ to jest OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS!!! 90 procent postów tutaj to bluzgi na Projekt Cheops, Samuela i wszystko co z tym zwi±zane wiêc mnie te¿, tak byæ nie mo¿e - zauwa¿y³em, ¿e gdy rejestruje siê nowa osoba i przeczyta te debilizmy to natychmiast jest przekonana, ¿e tutaj siê jedzie projekt mówi±c kolkwialnie - to ju¿ jest chore, kazdy post praktycznie jest PRZECIW, wyj±tkiem jest na razie chanell, stolo i Micha³ - wiêcej nie zauwa¿y³em chod¼ nie w±tpiê, ¿e jest jeszcze PARE takich osób tutaj... historia siê powtarza ICH czyli przeciwników jest setki a ja SAM, nie chodzi o to, ¿e jestem zwolennikiem projektu, to co¶ wiêcej, mam misjê i j± wype³niam ca³kiem dobrze ale jak widzê, ¿e na forum panuje postawa PRZECIWU i pisanie CI¡G£E, ¿e PCH to biznes a Samuel to oszust to uwa¿am, ¿e to jest jaka¶ przesada ju¿!!! nie jestem zwyk³ym u¿ytkownikiem, który tutaj sobie pisze posty bo mu siê nudzi, mam w tym interes i to nie w³asny, mam zgodê i pozwolenie z SAMEJ GÓRY (wy¿ej siê ju¿ nie da!) - wtajemniczeni wiedz± o co chodzi...

P.S. na forum wchodz± WA¯NI LUDZIE i raczej nie bêd± mieæ dobrego zdania po tym co tu przeczytaj± jak zobacz± te debilizmy i bzdurne teorie spiskowe nie których uzytkowników...

niech tutaj siê nie wypowiadaj± zwykli uzytkownicy ale tylko admini i moderatorzy - nie pozwólmy na to co by³o na starym forum!

pamiêtajcie - wtedy ja by³em JEDEN  a ich tysi±ce przeciwko mnie, NIKT by takiej presji nie wytrzyma³ i dlatego mia³em do¶æ u¿erania siê z tym i zrezygnowa³em (nikt mnie nie wyrzuci³ - trzy ostrze¿enia mia³em na zyczenie ³ami±c celowo drastycznie regulamin), teraz widzê, ¿e nie jest az tak ¼le ale dobrze te¿ ju¿ nie - pamiêtajcie, ¿e to jest OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS

pozdrawiam serdecznie,
Kap³an 718
Analityk Liczbowy Projektu Cheops
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 07, 2008, 16:54:51 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 07, 2008, 17:25:32 »

Kap³anie 718, mam dla Ciebie radê. Je¿eli nie mo¿esz znie¶æ odmiennego zdania forumowiczów, je¿eli tak ma³o jest w Tobie tolerancji na inno¶æ, to za³ó¿ w³asne forum i wpuszczaj tylko sobie podobnych.  Zachowasz wówczas spokój ducha i równowagê emocjonaln±. Czego ¿yczê Ci z ca³ego serca.
Tu wiej± ró¿ne wiatry.

Pozdrawiam
Ptak

PS. I niech Twoje forum stanie siê oficjalnym.  U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 07, 2008, 17:31:29 »

a z tob± nie gadam ju¿ od starego forum i to siê nie zmieni! - mieli siê tutaj nie wypowiadaæ zwykli userzy...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 07, 2008, 18:26:50 »

Jest to forum i naturalnym jest ¿e ludzie wypowiadaj± swoje zdanie w taki a nie inny sposób ale zachowuj± kulturê wiêc je¿eli nie mo¿esz znie¶æ widoku niektórych postów to jest wy³±cznie TWÓJ problem który powiniene¶ rozwi±zaæ i otworzyæ siê na nowe informacje a nie tak jak ty to robisz negujesz ka¿de zdanie przeciw PCh.

P.S. na forum wchodz± WA¯NI LUDZIE i raczej nie bêd± mieæ dobrego zdania po tym co tu przeczytaj± jak zobacz± te debilizmy i bzdurne teorie spiskowe nie których uzytkowników...
TWOJA TEORIA JEST DOK£ADNIE NA TAKIM SAMYM POZIOMIE WIARYGODNO¦CI JAK INNE TEORIE SPISKOWE!

Pozdrawiam
Mora U¶miech

PS: Nie wypowiedzia³em siê tu po to ¿eby tobie zrobiæ naz³o¶æ ale aby¶ troszkê pomy¶la³. Bo z dyktatury jeszcze nigdy nic dobrego nie wysz³o...  Du¿y u¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 07, 2008, 18:32:29 »

to ¿adna dyktatura - racja, forum jest do dyskusji a nie obra¿ania Samuela i Projektu Cheops - a TYLKO to w zasadzie widzê!

ró¿nica jest taka, ¿e moj± "teoriê spiskow±" popiera kierownictwo Projektu Cheops bo to co piszê i tworzê przemawia DO INTELIGENTNYCH LUDZI!

st±d mój apel w³a¶nie...

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 07, 2008, 18:35:27 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 07, 2008, 18:36:57 »

to ¿adna dyktatura - racja, forum jest do dyskusji a nie obra¿ania Samuela i Projektu Cheops - a TYLKO to w zasadzie widzê!
Có¿ widzê ¿e do ciebie nie trafiê bo ja nie widzê w ka¿dym po¶cie tego o czym ty mówisz ale pomiñmy...

Ciekawi mnie co administracja na to ;]
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 07, 2008, 18:44:10 »

je¶li NIC to pójdê wy¿ej bo nie godzê siê na takie co¶ - jestem tutaj poni¿any od pocz±tku a to jest k*wa ju¿ chore, ¿eby osobê która jest chyba najbardziej zainteresowana i zaanga¿owana w PCH po Kierownictwie tak trakowac mnie na OFICJALNYM FORUM PROJEKTU CHEOPS, ta sama przeprawa by³a juz na starym forum - tym razem nie odpuszczê! a to, ¿e administracji nie ma ju¿ dwa dni te¿ dobre nie jest, siedzê tutaj ci±gle i obserwuje - zero reakcji...

718!
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 07, 2008, 18:49:31 »

Wiesz widzê ¿e ponoszê Ciebie chyba emocje. ¯yczê ci dobrze ale lepiej by by³o dla ca³ego forum aby¶ nie by³ moderatorem a tym bardziej administratorem bo z tego wynika ¿e chcesz zrobiæ porz±dek na tym forum. Jak dla mnie na forum jest wystarczaj±cy porz±dek, ludzie trzymaj± siê kultury itd. fakt czasami dyskusje s± bardzo ostre wiem to po sobie... no ale trochê tolerancji  U¶miech

A jak ju¿ tak bardzo mówisz o tym jak na ciebie wje¿d¿aj± itd. to daj jaki¶ przyk³ad takiej rozmowy gdzie poczu³e¶ siê wyalienowany z tego forum.

EDIT: ZNALAZ£EM CIEKAW¡ WYPOWIED¬ KTÓRA JEST TWOJEGO AUTORSTWA W TEMACIE ARGUMENTY PRZECIWKO PCH
witaj Stanley, dziêki BOGOM, ¿e tutaj jeste¶, widzê mam sprzymierzeñca, mi³o, a wiem, ¿e to kreatury o moralno¶ci katolli, có¿ ¿a³osne ale taka karma, nic nie poradzisz na to. zobaczymy kto w 2012 bêdzie sprite a kto pragnienie  Z³y

Nie miej mi tego za z³e ale chyba nazywaj±c niektórych nie koniecznie mnie kreaturami obrazi³e¶ ich. Powiem ci jeszcze jedno robisz dok³adnie ten sam b³±d co ja, a mianowicie dzielisz forum na obozy. Pewnie nie którzy pamiêtaj± Loukas, Channell, Sepptera, Janneth,  jak to by³o ze mn±.

TYLE MAM DO POWIEDZENIA
POZDRO
MORA U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 07, 2008, 18:58:14 wys³ane przez Mora » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 07, 2008, 19:23:37 »

nie obra¿am forumowiczów - takie mam zdanie o katolikach i go nie zminieniê a widzê, ¿e jest bliskie temu co mówi Samuel - cóz PCH nie jest projektem chrze¶cijañskim absolutnie - to ca³kiem inna bajka i dlatego siê w tym dobrze odnajduje...

718!
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 07, 2008, 19:33:23 »

to jeszcze nic....... ciekawe gdzie jest arteq?? hmmm to dopiero bêdzie.......
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 07, 2008, 19:50:42 »

arteq to nic, by³o paru jeszcze takich "aktywnych inaczej" a teraz s± jeszcze nowi - ciê¿ko to widzê Smutny
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Grudzieñ 07, 2008, 21:23:52 »

tu jest dyskujsa o pCh i tych sprawach - dyskusja zarówno ci co s± za jak i ci co s± przeciw
to moze zamie¶æ jeszcze nowy tutu³ i podtytu³ ,,Forum Projektu Cheops''
je¶li masz takie same zdanie jak projekt zapisuj siê ; je¶li masz odmienne zdanie - wypad i nie wchodz tu
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Grudzieñ 07, 2008, 21:25:55 »

co rozumiesz pod pojêciem "aktywni inaczej"? hmm...?
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 07, 2008, 21:35:22 »

przeszkadzaj±cy!
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Grudzieñ 07, 2008, 21:39:55 »

przeszkadzaj±cy!
Aha czyli wed³ug Ciebie je¿eli kto¶ wypowiadaj±c swoje zdanie twierdzi nastêpuj±co
"Projekt Cheops to oszustwo nie ma ¿adnych naukowych dowodów na potwierdzenie s³ów pani Lucyny i jej channelingi to wymys³y" to uwa¿asz ¿e ta osoba przeszkadza i tylko wy³±cznie to robi? Dla mnie taka osoba próbuje w racjonalny sposób wyja¶niæ pewne rzeczy, d±¿y do prawdy. Wiêc od kiedy ten kto próbuje poznaæ prawdê jest wed³ug Ciebie przeszkadzaj±cym to gratuluje rozumu.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 07, 2008, 21:40:51 wys³ane przez Mora » Zapisane
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Grudzieñ 07, 2008, 21:43:38 »

Kap³an718 id¼ do sklepu kup sobie herbatkê z melisy ,a mo¿e jakie¶ krople walerianowe?
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #16 : Grudzieñ 07, 2008, 21:58:49 »

Kap³an718 U¶miech
Z ca³ym szacunkiem do twojej osoby i wiedzy jak± posiadasz,ale nie mogê wywaliæ kogo¶ z forum tylko dlatego ¿e sie nie zgadza z twoimi lub moimi pogl±dami.Po pierwsze nie mam takiej mo¿liwo¶ci ,po drugie nie ma takiej opcji,po trzecie w regulaminie nie ma zastrze¿enia ¿e na forum mog± siê logowaæ tylko zwolenicy Pch.
Oczywi¶cie jest tu kilka osób które s± zwolennikami,ale nie obra¿aj± ludzi tak jak ty to czynisz.Bardzo,bardzo ciê proszê nie rób tego,bo zrazisz do siebie wszystkich.Posiadasz du¿± wiedzê i jeste¶ tu potrzebny,miêdzy innymi po to by nas uczyæ.Powiniene¶ byæ przyk³adem i napewno tak bêdzie wierzê w to.
Serdecznie pozdrawiam i przesy³am pozytywn± energiê z miasta czakramu.Nie denerwuj siê ,zachowaj spokój i cierpliwo¶æ w t³umaczeniu  i przekazywaniu nam swojej wiedzy.
                                chanell
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 07, 2008, 22:58:36 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
memphis
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Grudzieñ 07, 2008, 22:13:09 »

Jestem zdania, iz potrzeba nam jakiegos "nowego otwarcia" w relacjach My - 718! Proponuje calkowite wyciszenie emocji na dzien dzisiejszy i przemyslenie wszystkich slow ktore dzisiaj padly, a ktore w jakis sposob mogly urazic kazda ze stron. 718 sprobuj zastanowic sie nad naszymi sugestiami, my zmierzmy sie z zarzutami padajacymi z Twojej strony i od jutra zacznijmy ponowna, owocna i kulturalna wymiane pogladow, jaka w tym miejscu powinna obowiazywac...
W innym przypadku obawiam sie, iz nasze forum moze stac sie dosc nieprzyjemnym miejscem...
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Grudzieñ 07, 2008, 22:47:07 »

Heli- nie jeste¶ sam.
Rób swoje. Zgodno¶æ miêdzy  my¶lami, uczuciami i wol± dzia³ania winna byæ drogowskazem.
Pozdrawiam.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Grudzieñ 07, 2008, 23:38:12 »

Kap³an 718 - powiem Ci tu kilka s³ów:

Do czasu, kiedy przyszed³e¶ na to forum, by³ tu spokój. By³± dyskusja, czasem bardziej rzeczowa, czasem mniej, ale zawsze kulturalna, z poszanowaniem drugiej strony. Czasami zdarza³y siê offtop'y, ale modkowie bez problemu sobie z tym radzili - nie by³o tego wiele. Jedni popierali PCh, inni nie, byli te¿ tacy, którzy byli raczej neutralni.

Od kiedy siê tu zjawi³e¶, wywo³a³e¶ istn± wojnê i chaos. W ci±gu zaledwie dwóch dni forum nape³ni³o siê agresj±, zarzutami, oszczerstwami i innymi nieciekawymi sprawami, g³ównie z Twojej strony. Nie raczy³e¶ robiæ tego, co tak szumnie zapowiada³e¶ - rzeczowo i merytorycznie odpowiadaæ na zarzuty stawiane Samuelowi czy PCh. Cz³owiek, który pierwszy raz tu bêdzie, zobaczy masê Twoich oszczerczych postów, nijak nie uargumentowanych, ale pe³nych pychy, wy¿szo¶ci i agresji wobec ka¿dego, kto Ciê nie popiera. Zniechêci siê do PCh OD RAZU, tu nawet nie s± potrzebne argumenty przeciw! Stwierdzi: "Skoro poplecznicy PCh to tacy pieniacze i maniakalni fanatycy, obrzucaj±cy ka¿dego b³otem, to ja nie wchodzê w ten interes!". Nie tylko wiêc oczerniasz swoich wrogów, ale te¿ psujesz dobre imiê tych, którzy my¶l± podobnie. Ci±gle odwo³uj±c siê do tego, ¿e zarz±d PCh w pe³ni Ciê popiera, stawiasz i ich w fatalnym ¶wietle. Co dalej? Od chwili Twojego pojawienia siê, na forum zrobi³ siê, przepraszam za wulgaryzm, kompletny pierdolnik. Piszesz nie na temat, nie trzymasz siê w±tku, tylko wszêdzie chcesz wtryniæ swoje trzy grosze, i oczywi¶cie zawsze nadmieniæ, z kim to Ty masz kontakty, i jak wiele wiesz. Do tego, co mnie osobi¶cie dotknê³o, swoim zachowaniem psujesz dobre imiê okultystów. Ka¿dy szanuj±cy siê okultysta uzna Ciebie i Twoje zachowanie za dzieciaka, zwyk³ego gówniarza, który chce "skakaæ wy¿ej dupy", i chwaliæ siê, co to on nie wie i nie potrafi.

Podsumowuj±c - tu wojny nie by³o, nie by³o bluzgów i chamstwa. To przysz³o razem z Tob±. Zastanów siê nad tym powa¿nie.

Natomiast do wszystkich innych ludzi tutaj, do powa¿nych dyskutantów, mam pewien apel. Je¶li dalej tak bêdzie, wróæmy do dyskusji miêdzy sob±, a wypowiedzi tego osobnika pomijajmy lito¶ciwym milczeniem. Dziêki temu i dyskusja bêdzie rzeczowa, i zwolennicy PCh nie bêd± siê musieli wstydziæ za kogo¶, kto rzekomo jest ich stronnikiem. No i forum znowu bêdzie przejrzyste, a nie taki burdel, jak siê, niestety, zrobi³ teraz.

Blessing

Tene
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Grudzieñ 08, 2008, 07:56:06 »

zgodzê siê z przedmówc± - tak by³o
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #21 : Grudzieñ 08, 2008, 10:13:24 »

forum jest miejscem do wymiany poglądów na dany temat, jak dla mnie - jak na każdym forum można być za albo przeciw, byle swoje racje przedstawiało się w sposób KULTURALNY i RZECZOWY.

Jeśli ktoś czuje się obrażony jakimś postem, może to zgłosić do Administracji. Sprawa zostanie przeanalizowana i sprawiedliwie osądzona. Jak na razie od chwili powstania nowego forum, nikt nic nie zgłaszał - i wszystko odbywało się w miarę spokojnie.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 08, 2008, 10:13:57 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Grudzieñ 08, 2008, 15:52:34 »

OK, wiêc mimo tego co mówi³a sarah jestem tutaj SAM - a co do s³ów Tenebraela i potwierdzaj±cych - masz racjê! dopóki MNIE nie by³o tutaj NIKT prawie nie mówi³ POZYTYWNIE o projekcie a jak siê pojawi³em (tak jakbym kiedy¶ odszed³ st±d) zaczê³a siê WOJNA miêdzy przeciwnikami i zwolennikiem, szkoda, ¿e tak to wygl±da, tak nie powinno wygl±daæ TO FORUM - jestem zwolennikiem z ramienia Projektu Cheops i DLATEGO TAK BARDZO JESTEM ZA i pamiêtajcie ¿e, jest to OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS! nie zagdzam siê ze zdaniem admina - tak nie powinno byæ - ¿e osoba, która jest zwolennikiem jest atakowana przez bandê inkwizytorów - okej mo¿e byæ za i przeciw ale nie 90 % PRZECIW - chanell nie mówiê o wyrzucaniu ludzi ale o tym, ¿e po co siê rejestruj± skoro TYLKO bluzgaj± na Samuela i Projekt?!?!?

dla ludzi z zewn±trz wygl±da to jak ANTY FORUM PCH a nie OFICJALNE, od tego macie (przeciwnicy) x-forum i tam siê bluzga na PCH, Samuela i uzytkowników z tego forum)

@edit:
tom1ek - ja wiem na czym polega forum, jestem administratorem sieci, fora administruje a nie moderuje, to forum odbiega od ogólniej przyjêtej netykiety!

pozdrawiam,
718!

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 08, 2008, 15:54:08 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #23 : Grudzieñ 08, 2008, 16:24:52 »

jak dla mnie to przesada, ¿e s± tu g³ównie przeciwnicy forum

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Grudzieñ 08, 2008, 16:33:19 »

Na wstêpie napiszê i ostrzegam, ¿e w mojej wypowiedzi mog± pojawiæ siê stwierdzenia mniej lub bardziej naruszaj±ce zasady forum, za co z pokor± przyjmê karê od Admin'a (je¶li siê takowe pojawi±, bo siê mo¿e jeszcze jako¶ opanujê...). Po prostu to, co ten cz³owiek tu nabredzi³, nijak nie kwalifikuje siê, by odpisaæ mu inaczej, ni¿ w jego w³asnym tonie.

Kap³an 718

OK, wiêc mimo tego co mówi³a sarah jestem tutaj SAM - a co do s³ów Tenebraela i potwierdzaj±cych - masz racjê! dopóki MNIE nie by³o tutaj NIKT prawie nie mówi³ POZYTYWNIE o projekcie

Och... Chanell, to raz. Darek, Stanley. To ju¿ masz troje. tom1ek, admin tego¿ forum. Czwórka. Albo siê nie czyta ze zrozumieniem ich postów, albo siê liczyæ nie potrafi. A Ciebie, patrz±c na poziom Twoich postów, mo¿na pos±dziæ o obie te rzeczy.

a jak siê pojawi³em (tak jakbym kiedy¶ odszed³ st±d) zaczê³a siê WOJNA miêdzy przeciwnikami i zwolennikiem, szkoda, ¿e tak to wygl±da, tak nie powinno wygl±daæ TO FORUM

I to jest chyba JEDYNE sensowne stwierdzenie w ca³ej tej masie bredni.

jestem zwolennikiem z ramienia Projektu Cheops

Z ramienia, powiadasz? Ok, sprawdzimy to. Napisze siê za nied³ugo maila z pytaniem, czy jeste¶ z ich "ramienia", czy¶ samozwaniec. I bêdzie sprawa jasna i oczywista.

DLATEGO TAK BARDZO JESTEM ZA

Szkoda, ¿e nie dlatego, ze masz jakie¶ rozs±dne argumenty i co¶ ciekawego do powiedzenia (w przeciwieñstwie do innych, równie¿ ZWOLENNIKÓW PCh na tym forum).

i pamiêtajcie ¿e, jest to OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS!

Tak te¿ g³osi napis, czytaæ umiemy. Natomiast Ty chyba niezbyt, bo ani w nazwie, ani w regulaminie, nigdzie nie jest napisane, ¿e jest to strona jedynie dla ZWOLENNIKÓW PCh.

nie zagdzam siê ze zdaniem admina - tak nie powinno byæ - ¿e osoba, która jest zwolennikiem jest atakowana przez bandê inkwizytorów - okej mo¿e byæ za i przeciw ale nie 90 % PRZECIW - chanell nie mówiê o wyrzucaniu ludzi ale o tym, ¿e po co siê rejestruj± skoro TYLKO bluzgaj± na Samuela i Projekt?!?!?

No to lecimy:

1. Po pierwsze, atakowany¶, bo jak na razie gadasz takie brednie, tak obra¿asz ludzi, ¿e na rozs±dn± dyskusjê to nie ma z Tob± co liczyæ. To z 15-to letnim dzieciakiem rozs±dniej porozmawiasz.

2. Po drugie, prosta matematyka: jak ju¿ napisa³em, zwolenników wyliczy³em 4. Przeciwnicy? Ja + Arteq. Reszta raczej ró¿nie, albo s± "po ¶rodku", albo neutralni, albo zale¿y, o co konkretnie chodzi. 90% przeciwników? Hmmm. Podzielmy: 2/6=0,3(3) = 33%. Chyba siê nie zaliczy³o nawet podstawówki, bo tam tego ucz±. A¿ zgroza bierze, ¿e siê zajmujesz interpretacj± numerologiczn±...

3. Ja BLUZGAM na PCh i Samuela? Widaæ z polskiego te¿ Ci nie sz³o, bo nie znasz znaczenia s³owa "bluzgaæ". No, chyba, ze wed³ug Ciebie bluzga ka¿dy, kto nie zgadza siê z Twoimi wypowiedziami. Natomiast bluzgasz ch³opcze, to Ty, nazywaj±c np katolików "amoralnymi kreaturami". Ale "kap³anowi z ramienia PCh" wolno, nie? Moralno¶æ Kalego. Je¶li ¶wiat po rzekomym ratunku PCh ma byæ zaludniony przez ludzi z moralno¶ci± tak±, jak Twoja....brrr, to mo¿e lepiej, by t± Ziemiê jednak czeka³a zag³ada...

4. "Banda inkwizytorów". I tu siê ju¿ nie opanujê, i odpowiem Ci na takim samym poziomie, jak piszesz Ty: Sam jeste¶ ch³opku inkwizytor, i sam ¿e¶ z bandy! Prostak jeste¶ i tyle, i to jeszcze z nizin inteligencji, co widaæ po Twoich postach i poziomie wypowiedzi. Wyjd¼ z psychicznego przedszkola, i wtedy siê na forum wypowiadaj. I popro¶ kogo¶, coby Ciê elementarnej kultury i nie obra¿ania ludzi nauczy³.

dla ludzi z zewn±trz wygl±da to jak ANTY FORUM PCH a nie OFICJALNE, od tego macie (przeciwnicy) x-forum i tam siê bluzga na PCH, Samuela i uzytkowników z tego forum)

A nie przysz³o Ci do tego ma³ego ³ebka, ¿e jeste¶my tutaj w³a¶nie dlatego, ¿e nie chcemy bezproduktywnie je¼dziæ po PCh, tylko podyskutowaæ z lud¼mi, którzy siê za PCh opowiadaj±? Poznaæ ich pogl±dy i argumenty? A to, co siê z forum zrobi³o, czyli oaza chamstwa, bluzgów i bezmó¿d¿a zrobi³o siê po tym, jak siê tu pojawi³e¶. Wcze¶niej by³o to kulturalne forum dla ludzi z jakim¶ elementarnym poziomem obycia.

@edit:
tom1ek - ja wiem na czym polega forum, jestem administratorem sieci, fora administruje a nie moderuje, to forum odbiega od ogólniej przyjêtej netykiety!

£olaboga....ojejku...o cholera...we¼ mi powiedz, jakiej sieci, bylebym BROÑ BO¯E na ni± nie natrafi³. Nazywa siê mo¿e "www.fanatyk.pl"? Albo "www.chamstwoandnietolerancja.org"? Zapewne z palcem w... nosie zosta³e¶ administratorem, jako wzór do na¶ladowania.

I jeszcze raz przepraszam osoby ura¿one s³ownictwem z punku 4 - to siê po prostu nie kwalifikowa³o do ¯ADNEJ innej wypowiedzi.
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: