Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Grudzieñ 08, 2008, 17:44:04 » |
|
a ja zachowam siê dziwnie i nie odpowiem, atakiem n a twój atak! tom1ek nie pisa³em, ¿e s± sami przeciwnicy ale wiêkszo¶æ.... Tenebrael - pisz jak chcesz ale pytaj o mnie z imienia i nazwiska a nie jako Kap³an 718 bo tak jestem znany TYLKJO tu na forum - to co piszê tutaj nie jest zdaniem PROJEKTU CHEOPS ale MOIM PRYWATNYM!!! NIC poza 4 tekstami z dzia³u Publikacje Projektu NIE JEST I NIE BY£O zwi±zane z tym, to co tu piszê, nie ma nic wspólnego z tym co prezentuje PROJEKT CHEOPS i ¿eby to by³o jasne... mam taki spsób bycia ale to co tutaj robiê nie ma nic wspólnego z PCH - powtarzam to jasno bo chyba nikt tego nie zrozumia³ - jestem tutaj prywatnie, ale w projekcie uczestniczê jako analityk liczbowy i siê tym nie chwalê ale o¶wiadczam...
Kap³an 718
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Grudzieñ 08, 2008, 18:15:55 » |
|
a ja zachowam siê dziwnie i nie odpowiem, atakiem n a twój atak! tom1ek nie pisa³em, ¿e s± sami przeciwnicy ale wiêkszo¶æ.... Tenebrael - pisz jak chcesz ale pytaj o mnie z imienia i nazwiska a nie jako Kap³an 718 bo tak jestem znany TYLKJO tu na forum - to co piszê tutaj nie jest zdaniem PROJEKTU CHEOPS ale MOIM PRYWATNYM!!! NIC poza 4 tekstami z dzia³u Publikacje Projektu NIE JEST I NIE BY£O zwi±zane z tym, to co tu piszê, nie ma nic wspólnego z tym co prezentuje PROJEKT CHEOPS i ¿eby to by³o jasne... mam taki spsób bycia ale to co tutaj robiê nie ma nic wspólnego z PCH - powtarzam to jasno bo chyba nikt tego nie zrozumia³ - jestem tutaj prywatnie, ale w projekcie uczestniczê jako analityk liczbowy i siê tym nie chwalê ale o¶wiadczam...
Kap³an 718
W takim razie mo¿e i z sensem bêdzie to, co zapowiedzia³e¶ (nie pamiêtam, czy na tym w±tku czy na innym) - napisz o sobie, kim jeste¶, co uznajesz, a czego nie, jakie masz podej¶cie etc. Tu nikt nie chce siê z nikim szarpaæ, gry¼æ i pluæ. Ale na wej¶ciu po prostu zrobi³e¶ bardzo negatywne wra¿enie, takie, jakby¶ nie szanowa³ niczego i nikogo, prócz samego siebie, jakby¶ sobie przypisywa³ nie wiadomo jak± wiedzê, a ka¿dego, kto my¶li inaczej, oczernia³ i wyzywa³ od laików. Te¿ wiele Twoich stwierdzeñ by³o mocno naci±ganych (90% ludzi na tym forum to przeciwnicy PCh?! Bzdura. Pisa³e¶ te¿ parê razy ¿e jeste¶ "z ramienia PCh" - teraz natomiast siê od PCh w pewien sposób odcinasz. ). Dlatego w imiê zaczêcia na nowo ca³ej sprawy, pozytywnie, mo¿e faktycznie lepiej bêdzie, je¶li opiszesz nieco siebie, jak zapowiedzia³e¶ niedawno. Swoj± drog±, cieszê siê, ¿e zmieni³e¶ nieco sposób pisania i podej¶cie do ludzi. Nikt tu nie chce wojny, niezale¿nie, czy jest "pro" czy "anty" PCh. A widzê w Twoim zachowaniu, ¿e (przynajmniej tak mi siê wydaje) zmieni³e¶ nieco postawê. I mam nadziejê, ¿e taka rzeczowa dyskusja utrzyma siê nadal, a nie taka paranoja, jaka tu by³a przez ostatnie dwa dni. Blessing Tene
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Grudzieñ 08, 2008, 18:44:07 » |
|
do Ciebie Tenebrael zmieni³em podej¶cie po tym jak mi odpowiedzia³e¶ w dziale z pytaniami do mnie, przypomina mi taki sposób pisania pewnego znanego bardzo w pewnym krêgu okultystê Acheronta (twórcê strony acheront.net - ju¿ nie pe³nej tak jak wiele lat temu) teraz ta osoba siedzi na satan.pl od dawna - a to komplement bo z jego tekstów duzo czerpa³em w roku 2000, ustosunkujê siê do Twojego komentarza tam ale muszê mieæ wiêcej czasu i spokoju - jestem pod wra¿eniem!
Kap³an 718!
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #28 : Grudzieñ 08, 2008, 18:49:46 » |
|
tom1ek nie pisa³em, ¿e s± sami przeciwnicy ale wiêkszo¶æ.... nie pisa³e¶, i nigdzie tak nie twierdzi³em jakoby¶ pisa³ nadal uwa¿am to twierdzenie za grub± przesadê, albo inaczej - nieprawdê
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Grudzieñ 08, 2008, 18:52:19 » |
|
có¿ A.W. mówi³, ¿e nie bêdzie ³atwo... oby jednak ziarno pad³o na podatny grunt, chocia¿ jedno na sto i bêdzie to jaki¶ sukces zawsze!
Kap³an 718!
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Grudzieñ 09, 2008, 12:19:06 » |
|
temat mo¿na zamkn±æ - albo nawet usun±æ, apel jest nie aktualny bo my¶lê, ¿e siê dogadali¶my jako¶ 718!
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Grudzieñ 09, 2008, 14:17:42 » |
|
sprostujê nieco to co napisa³ 718: 1. z poprzedniego forum nie odszed³ lecz zosta³ wyrzucony [za wulgaryzmy i obra¿anie innych] - a to ró¿nica, prawda? 2. twierdzi, ¿e jest analitykiem liczbowym pch - na poprzednim forum twierdzenie to zosta³o zweryfikowane przez zapytanie [i otrzyman± odpowied¼] ze strony Wójcikiewicza, który jasno powiedzia³, ¿e takowe stanowisko vel funkcja... nie istnieje.
poda³em fakty, a nie moje interpretacje.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Grudzieñ 09, 2008, 14:28:31 » |
|
sprostujê nieco to co napisa³ 718: 1. z poprzedniego forum nie odszed³ lecz zosta³ wyrzucony [za wulgaryzmy i obra¿anie innych] - a to ró¿nica, prawda? 2. twierdzi, ¿e jest analitykiem liczbowym pch - na poprzednim forum twierdzenie to zosta³o zweryfikowane przez zapytanie [i otrzyman± odpowied¼] ze strony Wójcikiewicza, który jasno powiedzia³, ¿e takowe stanowisko vel funkcja... nie istnieje.
Ooooo no popatrz mo¿na siê dowiedzieæ wielu ciekawych rzeczy Dziêki arteq
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Grudzieñ 09, 2008, 14:31:38 » |
|
arteq uwa¿am, ¿e na tym forum nie ma miejsca dla ciebie! zarejstruj siê na x-forum je¶li istnieje nadal - nie wprowadzaj ludzi w b³±d - stolo wyrzuci³ mnie na moj± pro¶bê - zapytaj go a uzyskasz odpowied¼ ignorancie jeden!!! 718!
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Grudzieñ 09, 2008, 14:43:05 » |
|
Nie k³am - na ¿adn± Twoj± pro¶bê - czary dope³ni³ Twój ostatni post na tamtym forum. Doskonale to pamiêtam [tak¿e jego tre¶æ] bo pierwszy raz wtedy zareagowa³em i napisa³em do stolo "tym razem przesadzi³" w odpowiedzi uzyska³em "nie wszczynaj na forum k³ótni, zajmê siê tym..." Stolo - je¿eli siêgnie pamiêci± do tamtej sprawy - potwierdzi prawdziwo¶æ moich s³ów. Co do odchodzenia, to owszem wcze¶niej deklarowa³e¶ [ju¿ z ostrze¿eniami na koncie] ¿e odchodzisz bo musisz po¶wiêcic siê jakim¶ bli¿ej nieokre¶lonym wielkopomnym odkryciom i... zawsze, maksymalnie po kilkudziesiêciu godzinach wraca³e¶. Dopiero ban "pomóg³" Ci "odej¶æ"
To tyle w temacie ignoranctwa.
Od dawna wiem, ¿e myli Ci siê rzeczywisty wygl±d spraw z tym co chcia³by¶ aby by³o.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Grudzieñ 09, 2008, 14:46:31 » |
|
arteq uwa¿am, ¿e na tym forum nie ma miejsca dla ciebie! zarejstruj siê na x-forum je¶li istnieje nadal - nie wprowadzaj ludzi w b³±d - stolo wyrzuci³ mnie na moj± pro¶bê - zapytaj go a uzyskasz odpowied¼ ignorancie jeden!!! 718! Wdech, wydech i liczymy do 10 uspokój siê cz³owieku, nie wiem jak by³o na starym forum ale je¿eli jest tak jak mówi arteq to my¶lê ¿e powiniene¶ siê przynajmniej z tym pogodziæ i przyznaæ mu prawdê. A nie wyzywaæ go od ignorantów itd. pozdro ;]
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Grudzieñ 09, 2008, 15:45:40 » |
|
arteq pisze prawde w tym wzgledzie , nie wspomne o zdjeciach , ktore zamieszczales wczesniej na forum ( perwersyjne i obzydliwe, osobiscie zdejmowal je Stolo). Nie mniej jednak albo uczciwie dyskutujesz i mowisz co masz do powiedzenia spokojnie ( nie obrazajac i wyganiajac z tego forum nikogo), albo sam sie wynies tam gdzie beda cie wysluchiwali bezdyskusyjnie. Tu jest miejsce dla WSZYSTKICH , ktorzy szanuja innych.
Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 09, 2008, 15:47:38 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Grudzieñ 09, 2008, 15:53:19 » |
|
Tu jest miejsce dla WSZYSTKICH , ktorzy szanuja innych.
Tak w³a¶nie i tego sobie bym ja zyczy³a
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Grudzieñ 09, 2008, 16:35:44 » |
|
Nie k³am - na ¿adn± Twoj± pro¶bê - czary dope³ni³ Twój ostatni post na tamtym forum. Doskonale to pamiêtam [tak¿e jego tre¶æ] bo pierwszy raz wtedy zareagowa³em i napisa³em do stolo "tym razem przesadzi³" w odpowiedzi uzyska³em "nie wszczynaj na forum k³ótni, zajmê siê tym..." Stolo - je¿eli siêgnie pamiêci± do tamtej sprawy - potwierdzi prawdziwo¶æ moich s³ów. Co do odchodzenia, to owszem wcze¶niej deklarowa³e¶ [ju¿ z ostrze¿eniami na koncie] ¿e odchodzisz bo musisz po¶wiêcic siê jakim¶ bli¿ej nieokre¶lonym wielkopomnym odkryciom i... zawsze, maksymalnie po kilkudziesiêciu godzinach wraca³e¶. Dopiero ban "pomóg³" Ci "odej¶æ"
To tyle w temacie ignoranctwa.
Od dawna wiem, ¿e myli Ci siê rzeczywisty wygl±d spraw z tym co chcia³by¶ aby by³o.
szczekaj gdzie indziej psie!
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Grudzieñ 09, 2008, 17:13:58 » |
|
Biedny ten Samuel.......Dostalam naprawde strachu, a tak sie dobrze czulam na tym Forum, trafilam droga od Samuela, p. Lucyny itp. te pare miesiecy zeczywiscie kozystalam z tak wielu ciekawych tematow i informacji , mysle ze ta zawierucha nie bedzie dlugo trwala. KAPLAN- nigdzie nie pisalo ze uczestnicy forum musza byc po studiach, gdybym to wiedziala, to napewno bym sie nie zarejestrowala, ale dzisiaj pozostane tu.....
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #40 : Grudzieñ 09, 2008, 17:21:53 » |
|
Kiaro po raz pierwszy kompletnie siê z Tob± zgadzam. To daje do my¶lenia i potwierdza teoriê, ¿e wspólny wróg potrafi zjednoczyæ ludzi o skrajnie przeciwnych pogl±dach. Mo¿liwe, ¿e obecno¶æ Kap³ana na forum ma w³a¶nie nas w ten sposób po³±czyæ. Taki drobny prezent na ¶wiêta od losu.
Rafaelo, proszê nie zwracaj na niego uwagi. Dobrze siê tu czu³a¶ i bêdziesz siê nadal dobrze czuæ - jego obecno¶æ tutaj tego nie zmieni.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 09, 2008, 17:24:09 wys³ane przez janneth »
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Grudzieñ 09, 2008, 17:54:44 » |
|
Ja nie traktuje Kaplana jako wroga, uwazam iz dla niego i jego przemyslen tez jest tu miejsce, ale bez agresji, bez ponizania i wyzywania innych. On zjawia sie po cos, dla siebie i dla nas, uczymy sie wszyscy od siebie nawzajem. Jezeli doszedl do jakichs wnioskow to dyskusja i konfrontacja z nasza wiedza ma je zweryfikowac na prawdziwe lub nieprawdziwe. Nasza wiedze na podstawie jego tez weryfikujemy na wlasciwa lub nie. Jednak nie musi sie to odbywac wulgarnie powodujac awantury. Wymiana informacji ma przed nami odkryc WIEDZE , ktora absolutnie zgra sie z wzorcem Boskim , ktory jest zdeponowany w naszych duszach.
Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 09, 2008, 18:04:22 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #42 : Grudzieñ 09, 2008, 18:02:38 » |
|
Kap³an jak do tej pory zamiast przekazywaæ wiedzê, poni¿a u¿ytkowników. Jak w ogóle mo¿na powiedzieæ do kogo¶ "szczekaj psie gdzie indziej". Liczê, ¿e admin zareaguje na to w adekwatny sposób. Inaczej osobi¶cie odbiorê to jako przyzwolenie do tego typu rozmów.
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #43 : Grudzieñ 09, 2008, 18:02:46 » |
|
mogê rozmawiaæ z wami ale z hamami (to nie obraza, czego dowiód³ s±d najwy¿szy RP uznaj±c, ¿e nazwanie prezydenta hamem przez palikota nie by³o obraz±!) typu arteq nie! jest parê osób, które ¼le mi ¿ycz± ju¿ od starego forum a tutaj kontynuuj± swoje wynurzenia!
718!
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #44 : Grudzieñ 09, 2008, 18:04:30 » |
|
Kap³an - nie jest istotne to, z kim rozmawiasz. Je¶li nie potrafisz zachowaæ kultury na forum, to strach pomy¶leæ, jak zachowujesz siê w ¿yciu codziennym. Twoje postêpowanie nie ¶wiadczy ¼le o Arteq, ale o Tobie.
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #45 : Grudzieñ 09, 2008, 18:04:59 » |
|
Kap³an jak do tej pory zamiast przekazywaæ wiedzê, poni¿a u¿ytkowników. Jak w ogóle mo¿na powiedzieæ do kogo¶ "szczekaj psie gdzie indziej". Liczê, ¿e admin zareaguje na to w adekwatny sposób. Inaczej osobi¶cie odbiorê to jako przyzwolenie do tego typu rozmów.
napisa³em to NAJDELIKATNIEJ jak umia³em! arteq mnie poni¿a i obra¿a, nie pozwolê na to - wy to widzicie inaczej ale mnie to dotyka osobi¶cie - ³¿e jak pies w zywe oczy, obie tezy, które przedstawi³ powy¿ej, s± K£AMSTWEM i ja to udowodniê... 718!
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #46 : Grudzieñ 09, 2008, 18:07:16 » |
|
Jezeli nadal bedziesz obrazal innych , ja pierwsza poprosze o bana dla ciebie. Nie interesuja mnie sejmowe rozgrywki , interesuje mnie atmosfera na tym forum i nie ponizanie godnosci innych.
Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Grudzieñ 09, 2008, 18:13:19 » |
|
Widzê ¿e oddychanie nie pomog³o. Wiêc Ja, Kap³anie grzecznie proszê wyluzuj, rozumiesz? to s³owo? A co do dawania bana to raczej nie ale powinien dostaæ ostrze¿enie mo¿e to mu przywróci rozum. A skoro masz dowód na to ¿e arteq k³amie przedstaw je nam ale w kulturalny sposób. Pozdrawiam Mora
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Grudzieñ 09, 2008, 18:14:50 » |
|
nie obra¿am INNYCH, ale artqa, który mi podpad³ i to mocno, nie jestem osob± pokorn± i nie nadstawiê drugiego policzka - on mnie obra¿a od dawna i to bardzo!
718!
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #49 : Grudzieñ 09, 2008, 18:15:12 » |
|
napisa³em to NAJDELIKATNIEJ jak umia³em! arteq mnie poni¿a i obra¿a, nie pozwolê na to - wy to widzicie inaczej ale mnie to dotyka osobi¶cie - ³¿e jak pies w zywe oczy, obie tezy, które przedstawi³ powy¿ej, s± K£AMSTWEM i ja to udowodniê...
718! To udowodnij i przestañ siê szarpaæ jak ma³e dziecko, ja na prawdê nie ¿yczê Ci ¼le, wymieniajmy swoje pogl±dy na forum i udowadniajmy racje, nie obra¿ajmy a nie bêdziemy obra¿ami. Pozdrawiam serdecznie:)
|
|
|
|
|
|
|
|