Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 10:58:07

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: apel do administracji i moderatorĂłw forum!  (Przeczytany 25508 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« : Grudzień 07, 2008, 16:49:00 »

widzê, ¿e jest tak samo jak na starym forum, czyli zrobi³o siê ANTY FORUM a przecie¿ to jest OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS!!! 90 procent postów tutaj to bluzgi na Projekt Cheops, Samuela i wszystko co z tym zwi±zane wiêc mnie te¿, tak byæ nie mo¿e - zauwa¿y³em, ¿e gdy rejestruje siê nowa osoba i przeczyta te debilizmy to natychmiast jest przekonana, ¿e tutaj siê jedzie projekt mówi±c kolkwialnie - to ju¿ jest chore, kazdy post praktycznie jest PRZECIW, wyj±tkiem jest na razie chanell, stolo i Micha³ - wiêcej nie zauwa¿y³em chod¼ nie w±tpiê, ¿e jest jeszcze PARE takich osób tutaj... historia siê powtarza ICH czyli przeciwników jest setki a ja SAM, nie chodzi o to, ¿e jestem zwolennikiem projektu, to co¶ wiêcej, mam misjê i j± wype³niam ca³kiem dobrze ale jak widzê, ¿e na forum panuje postawa PRZECIWU i pisanie CI¡G£E, ¿e PCH to biznes a Samuel to oszust to uwa¿am, ¿e to jest jaka¶ przesada ju¿!!! nie jestem zwyk³ym u¿ytkownikiem, który tutaj sobie pisze posty bo mu siê nudzi, mam w tym interes i to nie w³asny, mam zgodê i pozwolenie z SAMEJ GÓRY (wy¿ej siê ju¿ nie da!) - wtajemniczeni wiedz± o co chodzi...

P.S. na forum wchodzÂą WAÂŻNI LUDZIE i raczej nie bĂŞdÂą mieĂŚ dobrego zdania po tym co tu przeczytajÂą jak zobaczÂą te debilizmy i bzdurne teorie spiskowe nie ktĂłrych uzytkownikĂłw...

niech tutaj siĂŞ nie wypowiadajÂą zwykli uzytkownicy ale tylko admini i moderatorzy - nie pozwĂłlmy na to co byÂło na starym forum!

pamiĂŞtajcie - wtedy ja byÂłem JEDEN  a ich tysiÂące przeciwko mnie, NIKT by takiej presji nie wytrzymaÂł i dlatego miaÂłem doœÌ uÂżerania siĂŞ z tym i zrezygnowaÂłem (nikt mnie nie wyrzuciÂł - trzy ostrzeÂżenia miaÂłem na zyczenie ÂłamiÂąc celowo drastycznie regulamin), teraz widzĂŞ, Âże nie jest az tak Âźle ale dobrze teÂż juÂż nie - pamiĂŞtajcie, Âże to jest OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS

pozdrawiam serdecznie,
KapÂłan 718
Analityk Liczbowy Projektu Cheops
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2008, 16:54:51 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #1 : Grudzień 07, 2008, 17:25:32 »

KapÂłanie 718, mam dla Ciebie radĂŞ. JeÂżeli nie moÂżesz znieœÌ odmiennego zdania forumowiczĂłw, jeÂżeli tak maÂło jest w Tobie tolerancji na innoœÌ, to za³ó¿ wÂłasne forum i wpuszczaj tylko sobie podobnych.  Zachowasz wĂłwczas spokĂłj ducha i rĂłwnowagĂŞ emocjonalnÂą. Czego ÂżyczĂŞ Ci z caÂłego serca.
Tu wiej¹ ró¿ne wiatry.

Pozdrawiam
Ptak

PS. I niech Twoje forum stanie siĂŞ oficjalnym.  UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #2 : Grudzień 07, 2008, 17:31:29 »

a z tobÂą nie gadam juÂż od starego forum i to siĂŞ nie zmieni! - mieli siĂŞ tutaj nie wypowiadaĂŚ zwykli userzy...
Mora
Gość
« Odpowiedz #3 : Grudzień 07, 2008, 18:26:50 »

Jest to forum i naturalnym jest ¿e ludzie wypowiadaj± swoje zdanie w taki a nie inny sposób ale zachowuj± kulturê wiêc je¿eli nie mo¿esz znie¶æ widoku niektórych postów to jest wy³±cznie TWÓJ problem który powiniene¶ rozwi±zaæ i otworzyæ siê na nowe informacje a nie tak jak ty to robisz negujesz ka¿de zdanie przeciw PCh.

P.S. na forum wchodzÂą WAÂŻNI LUDZIE i raczej nie bĂŞdÂą mieĂŚ dobrego zdania po tym co tu przeczytajÂą jak zobaczÂą te debilizmy i bzdurne teorie spiskowe nie ktĂłrych uzytkownikĂłw...
TWOJA TEORIA JEST DOKÂŁADNIE NA TAKIM SAMYM POZIOMIE WIARYGODNOÂŚCI JAK INNE TEORIE SPISKOWE!

Pozdrawiam
Mora UÂśmiech

PS: Nie wypowiedziaÂłem siĂŞ tu po to Âżeby tobie zrobiĂŚ nazÂłoœÌ ale abyÂś troszkĂŞ pomyÂślaÂł. Bo z dyktatury jeszcze nigdy nic dobrego nie wyszÂło...  DuÂży uÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #4 : Grudzień 07, 2008, 18:32:29 »

to Âżadna dyktatura - racja, forum jest do dyskusji a nie obraÂżania Samuela i Projektu Cheops - a TYLKO to w zasadzie widzĂŞ!

ró¿nica jest taka, ¿e moj¹ "teoriê spiskow¹" popiera kierownictwo Projektu Cheops bo to co piszê i tworzê przemawia DO INTELIGENTNYCH LUDZI!

stÂąd mĂłj apel wÂłaÂśnie...

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2008, 18:35:27 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #5 : Grudzień 07, 2008, 18:36:57 »

to Âżadna dyktatura - racja, forum jest do dyskusji a nie obraÂżania Samuela i Projektu Cheops - a TYLKO to w zasadzie widzĂŞ!
Có¿ widzê ¿e do ciebie nie trafiê bo ja nie widzê w ka¿dym poœcie tego o czym ty mówisz ale pomiùmy...

Ciekawi mnie co administracja na to ;]
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #6 : Grudzień 07, 2008, 18:44:10 »

jeÂśli NIC to pĂłjdĂŞ wyÂżej bo nie godzĂŞ siĂŞ na takie coÂś - jestem tutaj poniÂżany od poczÂątku a to jest k*wa juÂż chore, Âżeby osobĂŞ ktĂłra jest chyba najbardziej zainteresowana i zaangaÂżowana w PCH po Kierownictwie tak trakowac mnie na OFICJALNYM FORUM PROJEKTU CHEOPS, ta sama przeprawa byÂła juz na starym forum - tym razem nie odpuszczĂŞ! a to, Âże administracji nie ma juÂż dwa dni teÂż dobre nie jest, siedzĂŞ tutaj ciÂągle i obserwuje - zero reakcji...

718!
Mora
Gość
« Odpowiedz #7 : Grudzień 07, 2008, 18:49:31 »

Wiesz widzĂŞ Âże ponoszĂŞ Ciebie chyba emocje. ÂŻyczĂŞ ci dobrze ale lepiej by byÂło dla caÂłego forum abyÂś nie byÂł moderatorem a tym bardziej administratorem bo z tego wynika Âże chcesz zrobiĂŚ porzÂądek na tym forum. Jak dla mnie na forum jest wystarczajÂący porzÂądek, ludzie trzymajÂą siĂŞ kultury itd. fakt czasami dyskusje sÂą bardzo ostre wiem to po sobie... no ale trochĂŞ tolerancji  UÂśmiech

A jak juÂż tak bardzo mĂłwisz o tym jak na ciebie wjeÂżdÂżajÂą itd. to daj jakiÂś przykÂład takiej rozmowy gdzie poczuÂłeÂś siĂŞ wyalienowany z tego forum.

EDIT: ZNALAZ£EM CIEKAW¡ WYPOWIED¬ KTÓRA JEST TWOJEGO AUTORSTWA W TEMACIE ARGUMENTY PRZECIWKO PCH
witaj Stanley, dziĂŞki BOGOM, Âże tutaj jesteÂś, widzĂŞ mam sprzymierzeĂąca, miÂło, a wiem, Âże to kreatury o moralnoÂści katolli, có¿ ÂżaÂłosne ale taka karma, nic nie poradzisz na to. zobaczymy kto w 2012 bĂŞdzie sprite a kto pragnienie  ZÂły

Nie miej mi tego za zÂłe ale chyba nazywajÂąc niektĂłrych nie koniecznie mnie kreaturami obraziÂłeÂś ich. Powiem ci jeszcze jedno robisz dokÂładnie ten sam b³¹d co ja, a mianowicie dzielisz forum na obozy. Pewnie nie ktĂłrzy pamiĂŞtajÂą Loukas, Channell, Sepptera, Janneth,  jak to byÂło ze mnÂą.

TYLE MAM DO POWIEDZENIA
POZDRO
MORA UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2008, 18:58:14 wysłane przez Mora » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #8 : Grudzień 07, 2008, 19:23:37 »

nie obraÂżam forumowiczĂłw - takie mam zdanie o katolikach i go nie zminieniĂŞ a widzĂŞ, Âże jest bliskie temu co mĂłwi Samuel - cĂłz PCH nie jest projektem chrzeÂścijaĂąskim absolutnie - to caÂłkiem inna bajka i dlatego siĂŞ w tym dobrze odnajduje...

718!
wiki
Gość
« Odpowiedz #9 : Grudzień 07, 2008, 19:33:23 »

to jeszcze nic....... ciekawe gdzie jest arteq?? hmmm to dopiero bĂŞdzie.......
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #10 : Grudzień 07, 2008, 19:50:42 »

arteq to nic, byÂło paru jeszcze takich "aktywnych inaczej" a teraz sÂą jeszcze nowi - ciĂŞÂżko to widzĂŞ Smutny
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #11 : Grudzień 07, 2008, 21:23:52 »

tu jest dyskujsa o pCh i tych sprawach - dyskusja zarĂłwno ci co sÂą za jak i ci co sÂą przeciw
to moze zamieœÌ jeszcze nowy tutu³ i podtytu³ ,,Forum Projektu Cheops''
jeÂśli masz takie same zdanie jak projekt zapisuj siĂŞ ; jeÂśli masz odmienne zdanie - wypad i nie wchodz tu
Mora
Gość
« Odpowiedz #12 : Grudzień 07, 2008, 21:25:55 »

co rozumiesz pod pojĂŞciem "aktywni inaczej"? hmm...?
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #13 : Grudzień 07, 2008, 21:35:22 »

przeszkadzajÂący!
Mora
Gość
« Odpowiedz #14 : Grudzień 07, 2008, 21:39:55 »

przeszkadzajÂący!
Aha czyli wedÂług Ciebie jeÂżeli ktoÂś wypowiadajÂąc swoje zdanie twierdzi nastĂŞpujÂąco
"Projekt Cheops to oszustwo nie ma ¿adnych naukowych dowodów na potwierdzenie s³ów pani Lucyny i jej channelingi to wymys³y" to uwa¿asz ¿e ta osoba przeszkadza i tylko wy³¹cznie to robi? Dla mnie taka osoba próbuje w racjonalny sposób wyjaœniÌ pewne rzeczy, d¹¿y do prawdy. Wiêc od kiedy ten kto próbuje poznaÌ prawdê jest wed³ug Ciebie przeszkadzaj¹cym to gratuluje rozumu.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2008, 21:40:51 wysłane przez Mora » Zapisane
Mobius
Gość
« Odpowiedz #15 : Grudzień 07, 2008, 21:43:38 »

KapÂłan718 idÂź do sklepu kup sobie herbatkĂŞ z melisy ,a moÂże jakieÂś krople walerianowe?
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #16 : Grudzień 07, 2008, 21:58:49 »

KapÂłan718 UÂśmiech
Z caÂłym szacunkiem do twojej osoby i wiedzy jakÂą posiadasz,ale nie mogĂŞ wywaliĂŚ kogoÂś z forum tylko dlatego Âże sie nie zgadza z twoimi lub moimi poglÂądami.Po pierwsze nie mam takiej moÂżliwoÂści ,po drugie nie ma takiej opcji,po trzecie w regulaminie nie ma zastrzeÂżenia Âże na forum mogÂą siĂŞ logowaĂŚ tylko zwolenicy Pch.
Oczywiœcie jest tu kilka osób które s¹ zwolennikami,ale nie obra¿aj¹ ludzi tak jak ty to czynisz.Bardzo,bardzo ciê proszê nie rób tego,bo zrazisz do siebie wszystkich.Posiadasz du¿¹ wiedzê i jesteœ tu potrzebny,miêdzy innymi po to by nas uczyÌ.Powinieneœ byÌ przyk³adem i napewno tak bêdzie wierzê w to.
Serdecznie pozdrawiam i przesyÂłam pozytywnÂą energiĂŞ z miasta czakramu.Nie denerwuj siĂŞ ,zachowaj spokĂłj i cierpliwoœÌ w tÂłumaczeniu  i przekazywaniu nam swojej wiedzy.
                                chanell
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2008, 22:58:36 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
memphis
Gość
« Odpowiedz #17 : Grudzień 07, 2008, 22:13:09 »

Jestem zdania, iz potrzeba nam jakiegos "nowego otwarcia" w relacjach My - 718! Proponuje calkowite wyciszenie emocji na dzien dzisiejszy i przemyslenie wszystkich slow ktore dzisiaj padly, a ktore w jakis sposob mogly urazic kazda ze stron. 718 sprobuj zastanowic sie nad naszymi sugestiami, my zmierzmy sie z zarzutami padajacymi z Twojej strony i od jutra zacznijmy ponowna, owocna i kulturalna wymiane pogladow, jaka w tym miejscu powinna obowiazywac...
W innym przypadku obawiam sie, iz nasze forum moze stac sie dosc nieprzyjemnym miejscem...
sarah54
Gość
« Odpowiedz #18 : Grudzień 07, 2008, 22:47:07 »

Heli- nie jesteÂś sam.
RĂłb swoje. ZgodnoœÌ miĂŞdzy  myÂślami, uczuciami i wolÂą dziaÂłania winna byĂŚ drogowskazem.
Pozdrawiam.
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #19 : Grudzień 07, 2008, 23:38:12 »

Kap³an 718 - powiem Ci tu kilka s³ów:

Do czasu, kiedy przyszed³eœ na to forum, by³ tu spokój. By³¹ dyskusja, czasem bardziej rzeczowa, czasem mniej, ale zawsze kulturalna, z poszanowaniem drugiej strony. Czasami zdarza³y siê offtop'y, ale modkowie bez problemu sobie z tym radzili - nie by³o tego wiele. Jedni popierali PCh, inni nie, byli te¿ tacy, którzy byli raczej neutralni.

Od kiedy siê tu zjawi³eœ, wywo³a³eœ istn¹ wojnê i chaos. W ci¹gu zaledwie dwóch dni forum nape³ni³o siê agresj¹, zarzutami, oszczerstwami i innymi nieciekawymi sprawami, g³ównie z Twojej strony. Nie raczy³eœ robiÌ tego, co tak szumnie zapowiada³eœ - rzeczowo i merytorycznie odpowiadaÌ na zarzuty stawiane Samuelowi czy PCh. Cz³owiek, który pierwszy raz tu bêdzie, zobaczy masê Twoich oszczerczych postów, nijak nie uargumentowanych, ale pe³nych pychy, wy¿szoœci i agresji wobec ka¿dego, kto Ciê nie popiera. Zniechêci siê do PCh OD RAZU, tu nawet nie s¹ potrzebne argumenty przeciw! Stwierdzi: "Skoro poplecznicy PCh to tacy pieniacze i maniakalni fanatycy, obrzucaj¹cy ka¿dego b³otem, to ja nie wchodzê w ten interes!". Nie tylko wiêc oczerniasz swoich wrogów, ale te¿ psujesz dobre imiê tych, którzy myœl¹ podobnie. Ci¹gle odwo³uj¹c siê do tego, ¿e zarz¹d PCh w pe³ni Ciê popiera, stawiasz i ich w fatalnym œwietle. Co dalej? Od chwili Twojego pojawienia siê, na forum zrobi³ siê, przepraszam za wulgaryzm, kompletny pierdolnik. Piszesz nie na temat, nie trzymasz siê w¹tku, tylko wszêdzie chcesz wtryniÌ swoje trzy grosze, i oczywiœcie zawsze nadmieniÌ, z kim to Ty masz kontakty, i jak wiele wiesz. Do tego, co mnie osobiœcie dotknê³o, swoim zachowaniem psujesz dobre imiê okultystów. Ka¿dy szanuj¹cy siê okultysta uzna Ciebie i Twoje zachowanie za dzieciaka, zwyk³ego gówniarza, który chce "skakaÌ wy¿ej dupy", i chwaliÌ siê, co to on nie wie i nie potrafi.

PodsumowujÂąc - tu wojny nie byÂło, nie byÂło bluzgĂłw i chamstwa. To przyszÂło razem z TobÂą. ZastanĂłw siĂŞ nad tym powaÂżnie.

Natomiast do wszystkich innych ludzi tutaj, do powa¿nych dyskutantów, mam pewien apel. Jeœli dalej tak bêdzie, wróÌmy do dyskusji miêdzy sob¹, a wypowiedzi tego osobnika pomijajmy litoœciwym milczeniem. Dziêki temu i dyskusja bêdzie rzeczowa, i zwolennicy PCh nie bêd¹ siê musieli wstydziÌ za kogoœ, kto rzekomo jest ich stronnikiem. No i forum znowu bêdzie przejrzyste, a nie taki burdel, jak siê, niestety, zrobi³ teraz.

Blessing

Tene
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #20 : Grudzień 08, 2008, 07:56:06 »

zgodzĂŞ siĂŞ z przedmĂłwcÂą - tak byÂło
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #21 : Grudzień 08, 2008, 10:13:24 »

forum jest miejscem do wymiany poglądów na dany temat, jak dla mnie - jak na każdym forum można być za albo przeciw, byle swoje racje przedstawiało się w sposób KULTURALNY i RZECZOWY.

Jeśli ktoś czuje się obrażony jakimś postem, może to zgłosić do Administracji. Sprawa zostanie przeanalizowana i sprawiedliwie osądzona. Jak na razie od chwili powstania nowego forum, nikt nic nie zgłaszał - i wszystko odbywało się w miarę spokojnie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2008, 10:13:57 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #22 : Grudzień 08, 2008, 15:52:34 »

OK, wiêc mimo tego co mówi³a sarah jestem tutaj SAM - a co do s³ów Tenebraela i potwierdzaj¹cych - masz racjê! dopóki MNIE nie by³o tutaj NIKT prawie nie mówi³ POZYTYWNIE o projekcie a jak siê pojawi³em (tak jakbym kiedyœ odszed³ st¹d) zaczê³a siê WOJNA miêdzy przeciwnikami i zwolennikiem, szkoda, ¿e tak to wygl¹da, tak nie powinno wygl¹daÌ TO FORUM - jestem zwolennikiem z ramienia Projektu Cheops i DLATEGO TAK BARDZO JESTEM ZA i pamiêtajcie ¿e, jest to OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS! nie zagdzam siê ze zdaniem admina - tak nie powinno byÌ - ¿e osoba, która jest zwolennikiem jest atakowana przez bandê inkwizytorów - okej mo¿e byÌ za i przeciw ale nie 90 % PRZECIW - chanell nie mówiê o wyrzucaniu ludzi ale o tym, ¿e po co siê rejestruj¹ skoro TYLKO bluzgaj¹ na Samuela i Projekt?!?!?

dla ludzi z zewnÂątrz wyglÂąda to jak ANTY FORUM PCH a nie OFICJALNE, od tego macie (przeciwnicy) x-forum i tam siĂŞ bluzga na PCH, Samuela i uzytkownikĂłw z tego forum)

@edit:
tom1ek - ja wiem na czym polega forum, jestem administratorem sieci, fora administruje a nie moderuje, to forum odbiega od ogĂłlniej przyjĂŞtej netykiety!

pozdrawiam,
718!

« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2008, 15:54:08 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #23 : Grudzień 08, 2008, 16:24:52 »

jak dla mnie to przesada, ¿e s¹ tu g³ównie przeciwnicy forum

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #24 : Grudzień 08, 2008, 16:33:19 »

Na wstĂŞpie napiszĂŞ i ostrzegam, Âże w mojej wypowiedzi mogÂą pojawiĂŚ siĂŞ stwierdzenia mniej lub bardziej naruszajÂące zasady forum, za co z pokorÂą przyjmĂŞ karĂŞ od Admin'a (jeÂśli siĂŞ takowe pojawiÂą, bo siĂŞ moÂże jeszcze jakoÂś opanujĂŞ...). Po prostu to, co ten czÂłowiek tu nabredziÂł, nijak nie kwalifikuje siĂŞ, by odpisaĂŚ mu inaczej, niÂż w jego wÂłasnym tonie.

KapÂłan 718

OK, wiêc mimo tego co mówi³a sarah jestem tutaj SAM - a co do s³ów Tenebraela i potwierdzaj¹cych - masz racjê! dopóki MNIE nie by³o tutaj NIKT prawie nie mówi³ POZYTYWNIE o projekcie

Och... Chanell, to raz. Darek, Stanley. To juÂż masz troje. tom1ek, admin tegoÂż forum. CzwĂłrka. Albo siĂŞ nie czyta ze zrozumieniem ich postĂłw, albo siĂŞ liczyĂŚ nie potrafi. A Ciebie, patrzÂąc na poziom Twoich postĂłw, moÂżna posÂądziĂŚ o obie te rzeczy.

a jak siĂŞ pojawiÂłem (tak jakbym kiedyÂś odszedÂł stÂąd) zaczĂŞÂła siĂŞ WOJNA miĂŞdzy przeciwnikami i zwolennikiem, szkoda, Âże tak to wyglÂąda, tak nie powinno wyglÂądaĂŚ TO FORUM

I to jest chyba JEDYNE sensowne stwierdzenie w caÂłej tej masie bredni.

jestem zwolennikiem z ramienia Projektu Cheops

Z ramienia, powiadasz? Ok, sprawdzimy to. Napisze siĂŞ za niedÂługo maila z pytaniem, czy jesteÂś z ich "ramienia", czyÂś samozwaniec. I bĂŞdzie sprawa jasna i oczywista.

DLATEGO TAK BARDZO JESTEM ZA

Szkoda, ¿e nie dlatego, ze masz jakie¶ rozs±dne argumenty i co¶ ciekawego do powiedzenia (w przeciwieñstwie do innych, równie¿ ZWOLENNIKÓW PCh na tym forum).

i pamiĂŞtajcie Âże, jest to OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS!

Tak te¿ g³osi napis, czytaæ umiemy. Natomiast Ty chyba niezbyt, bo ani w nazwie, ani w regulaminie, nigdzie nie jest napisane, ¿e jest to strona jedynie dla ZWOLENNIKÓW PCh.

nie zagdzam siĂŞ ze zdaniem admina - tak nie powinno byĂŚ - Âże osoba, ktĂłra jest zwolennikiem jest atakowana przez bandĂŞ inkwizytorĂłw - okej moÂże byĂŚ za i przeciw ale nie 90 % PRZECIW - chanell nie mĂłwiĂŞ o wyrzucaniu ludzi ale o tym, Âże po co siĂŞ rejestrujÂą skoro TYLKO bluzgajÂą na Samuela i Projekt?!?!?

No to lecimy:

1. Po pierwsze, atakowanyÂś, bo jak na razie gadasz takie brednie, tak obraÂżasz ludzi, Âże na rozsÂądnÂą dyskusjĂŞ to nie ma z TobÂą co liczyĂŚ. To z 15-to letnim dzieciakiem rozsÂądniej porozmawiasz.

2. Po drugie, prosta matematyka: jak ju¿ napisa³em, zwolenników wyliczy³em 4. Przeciwnicy? Ja + Arteq. Reszta raczej ró¿nie, albo s¹ "po œrodku", albo neutralni, albo zale¿y, o co konkretnie chodzi. 90% przeciwników? Hmmm. Podzielmy: 2/6=0,3(3) = 33%. Chyba siê nie zaliczy³o nawet podstawówki, bo tam tego ucz¹. A¿ zgroza bierze, ¿e siê zajmujesz interpretacj¹ numerologiczn¹...

3. Ja BLUZGAM na PCh i Samuela? WidaÌ z polskiego te¿ Ci nie sz³o, bo nie znasz znaczenia s³owa "bluzgaÌ". No, chyba, ze wed³ug Ciebie bluzga ka¿dy, kto nie zgadza siê z Twoimi wypowiedziami. Natomiast bluzgasz ch³opcze, to Ty, nazywaj¹c np katolików "amoralnymi kreaturami". Ale "kap³anowi z ramienia PCh" wolno, nie? MoralnoœÌ Kalego. Jeœli œwiat po rzekomym ratunku PCh ma byÌ zaludniony przez ludzi z moralnoœci¹ tak¹, jak Twoja....brrr, to mo¿e lepiej, by t¹ Ziemiê jednak czeka³a zag³ada...

4. "Banda inkwizytorĂłw". I tu siĂŞ juÂż nie opanujĂŞ, i odpowiem Ci na takim samym poziomie, jak piszesz Ty: Sam jesteÂś chÂłopku inkwizytor, i sam ÂżeÂś z bandy! Prostak jesteÂś i tyle, i to jeszcze z nizin inteligencji, co widaĂŚ po Twoich postach i poziomie wypowiedzi. WyjdÂź z psychicznego przedszkola, i wtedy siĂŞ na forum wypowiadaj. I poproÂś kogoÂś, coby CiĂŞ elementarnej kultury i nie obraÂżania ludzi nauczyÂł.

dla ludzi z zewnÂątrz wyglÂąda to jak ANTY FORUM PCH a nie OFICJALNE, od tego macie (przeciwnicy) x-forum i tam siĂŞ bluzga na PCH, Samuela i uzytkownikĂłw z tego forum)

A nie przysz³o Ci do tego ma³ego ³ebka, ¿e jesteœmy tutaj w³aœnie dlatego, ¿e nie chcemy bezproduktywnie jeŸdziÌ po PCh, tylko podyskutowaÌ z ludŸmi, którzy siê za PCh opowiadaj¹? PoznaÌ ich pogl¹dy i argumenty? A to, co siê z forum zrobi³o, czyli oaza chamstwa, bluzgów i bezmó¿d¿a zrobi³o siê po tym, jak siê tu pojawi³eœ. Wczeœniej by³o to kulturalne forum dla ludzi z jakimœ elementarnym poziomem obycia.

@edit:
tom1ek - ja wiem na czym polega forum, jestem administratorem sieci, fora administruje a nie moderuje, to forum odbiega od ogĂłlniej przyjĂŞtej netykiety!

£olaboga....ojejku...o cholera...we¼ mi powiedz, jakiej sieci, bylebym BROÑ BO¯E na ni± nie natrafi³. Nazywa siê mo¿e "www.fanatyk.pl"? Albo "www.chamstwoandnietolerancja.org"? Zapewne z palcem w... nosie zosta³e¶ administratorem, jako wzór do na¶ladowania.

I jeszcze raz przepraszam osoby uraÂżone sÂłownictwem z punku 4 - to siĂŞ po prostu nie kwalifikowaÂło do ÂŻADNEJ innej wypowiedzi.
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: