Na wstĂŞpie napiszĂŞ i ostrzegam, Âże w mojej wypowiedzi mogÂą pojawiĂŚ siĂŞ stwierdzenia mniej lub bardziej naruszajÂące zasady forum, za co z pokorÂą przyjmĂŞ karĂŞ od Admin'a (jeÂśli siĂŞ takowe pojawiÂą, bo siĂŞ moÂże jeszcze jakoÂś opanujĂŞ...). Po prostu to, co ten czÂłowiek tu nabredziÂł, nijak nie kwalifikuje siĂŞ, by odpisaĂŚ mu inaczej, niÂż w jego wÂłasnym tonie.
Kap³an 718OK, wiêc mimo tego co mówi³a sarah jestem tutaj SAM - a co do s³ów Tenebraela i potwierdzaj¹cych - masz racjê! dopóki MNIE nie by³o tutaj NIKT prawie nie mówi³ POZYTYWNIE o projekcie
Och... Chanell, to raz. Darek, Stanley. To juÂż masz troje. tom1ek, admin tegoÂż forum. CzwĂłrka. Albo siĂŞ nie czyta ze zrozumieniem ich postĂłw, albo siĂŞ liczyĂŚ nie potrafi. A Ciebie, patrzÂąc na poziom Twoich postĂłw, moÂżna posÂądziĂŚ o obie te rzeczy.
a jak siĂŞ pojawiÂłem (tak jakbym kiedyÂś odszedÂł stÂąd) zaczĂŞÂła siĂŞ WOJNA miĂŞdzy przeciwnikami i zwolennikiem, szkoda, Âże tak to wyglÂąda, tak nie powinno wyglÂądaĂŚ TO FORUM
I to jest chyba JEDYNE sensowne stwierdzenie w caÂłej tej masie bredni.
jestem zwolennikiem z ramienia Projektu Cheops
Z ramienia, powiadasz? Ok, sprawdzimy to. Napisze siĂŞ za niedÂługo maila z pytaniem, czy jesteÂś z ich "ramienia", czyÂś samozwaniec. I bĂŞdzie sprawa jasna i oczywista.
DLATEGO TAK BARDZO JESTEM ZA
Szkoda, Âże nie dlatego, ze masz jakieÂś rozsÂądne argumenty i coÂś ciekawego do powiedzenia (w przeciwieĂąstwie do innych, rĂłwnieÂż ZWOLENNIKĂW PCh na tym forum).
i pamiĂŞtajcie Âże, jest to OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS!
Tak teÂż gÂłosi napis, czytaĂŚ umiemy. Natomiast Ty chyba niezbyt, bo ani w nazwie, ani w regulaminie, nigdzie nie jest napisane, Âże jest to strona jedynie dla ZWOLENNIKĂW PCh.
nie zagdzam siĂŞ ze zdaniem admina - tak nie powinno byĂŚ - Âże osoba, ktĂłra jest zwolennikiem jest atakowana przez bandĂŞ inkwizytorĂłw - okej moÂże byĂŚ za i przeciw ale nie 90 % PRZECIW - chanell nie mĂłwiĂŞ o wyrzucaniu ludzi ale o tym, Âże po co siĂŞ rejestrujÂą skoro TYLKO bluzgajÂą na Samuela i Projekt?!?!?
No to lecimy:
1. Po pierwsze, atakowanyÂś, bo jak na razie gadasz takie brednie, tak obraÂżasz ludzi, Âże na rozsÂądnÂą dyskusjĂŞ to nie ma z TobÂą co liczyĂŚ. To z 15-to letnim dzieciakiem rozsÂądniej porozmawiasz.
2. Po drugie, prosta matematyka: jak ju¿ napisa³em, zwolenników wyliczy³em 4. Przeciwnicy? Ja + Arteq. Reszta raczej ró¿nie, albo s¹ "po œrodku", albo neutralni, albo zale¿y, o co konkretnie chodzi. 90% przeciwników? Hmmm. Podzielmy: 2/6=0,3(3) = 33%. Chyba siê nie zaliczy³o nawet podstawówki, bo tam tego ucz¹. A¿ zgroza bierze, ¿e siê zajmujesz interpretacj¹ numerologiczn¹...
3. Ja BLUZGAM na PCh i Samuela? WidaÌ z polskiego te¿ Ci nie sz³o, bo nie znasz znaczenia s³owa "bluzgaÌ". No, chyba, ze wed³ug Ciebie bluzga ka¿dy, kto nie zgadza siê z Twoimi wypowiedziami. Natomiast bluzgasz ch³opcze, to Ty, nazywaj¹c np katolików "amoralnymi kreaturami". Ale "kap³anowi z ramienia PCh" wolno, nie? MoralnoœÌ Kalego. Jeœli œwiat po rzekomym ratunku PCh ma byÌ zaludniony przez ludzi z moralnoœci¹ tak¹, jak Twoja....brrr, to mo¿e lepiej, by t¹ Ziemiê jednak czeka³a zag³ada...
4. "Banda inkwizytorĂłw". I tu siĂŞ juÂż nie opanujĂŞ, i odpowiem Ci na takim samym poziomie, jak piszesz Ty: Sam jesteÂś chÂłopku inkwizytor, i sam ÂżeÂś z bandy! Prostak jesteÂś i tyle, i to jeszcze z nizin inteligencji, co widaĂŚ po Twoich postach i poziomie wypowiedzi. WyjdÂź z psychicznego przedszkola, i wtedy siĂŞ na forum wypowiadaj. I poproÂś kogoÂś, coby CiĂŞ elementarnej kultury i nie obraÂżania ludzi nauczyÂł.
dla ludzi z zewnÂątrz wyglÂąda to jak ANTY FORUM PCH a nie OFICJALNE, od tego macie (przeciwnicy) x-forum i tam siĂŞ bluzga na PCH, Samuela i uzytkownikĂłw z tego forum)
A nie przysz³o Ci do tego ma³ego ³ebka, ¿e jesteœmy tutaj w³aœnie dlatego, ¿e nie chcemy bezproduktywnie jeŸdziÌ po PCh, tylko podyskutowaÌ z ludŸmi, którzy siê za PCh opowiadaj¹? PoznaÌ ich pogl¹dy i argumenty? A to, co siê z forum zrobi³o, czyli oaza chamstwa, bluzgów i bezmó¿d¿a zrobi³o siê po tym, jak siê tu pojawi³eœ. Wczeœniej by³o to kulturalne forum dla ludzi z jakimœ elementarnym poziomem obycia.
@edit:
tom1ek - ja wiem na czym polega forum, jestem administratorem sieci, fora administruje a nie moderuje, to forum odbiega od ogĂłlniej przyjĂŞtej netykiety!
ÂŁolaboga....ojejku...o cholera...weÂź mi powiedz, jakiej sieci, bylebym BROĂ BOÂŻE na niÂą nie natrafiÂł. Nazywa siĂŞ moÂże "
www.fanatyk.pl"? Albo "
www.chamstwoandnietolerancja.org"? Zapewne z palcem w... nosie zostaÂłeÂś administratorem, jako wzĂłr do naÂśladowania.
I jeszcze raz przepraszam osoby uraÂżone sÂłownictwem z punku 4 - to siĂŞ po prostu nie kwalifikowaÂło do ÂŻADNEJ innej wypowiedzi.