MuszĂŞ wyjaÂśniĂŚ, Âże znam Roberta LeÂśniakiewicza od 1994 roku jako ufologa, ale jednoczeÂśnie jest on em. oficerem WP. Znamy siĂŞ blisko 20 lat, ale nigdy mi siĂŞ nie ÂśniÂł, dlatego ten symboliczny sen byÂł dla mnie waÂżnÂą wskazĂłwkÂą dla zrozumienia tego co siĂŞ bĂŞdzie dziaÂło niebawem oraz roli ROBERTA. Jest to waÂżne dla ufologii oraz przyszÂłoÂści Polski i cywilizacji. „Biedny” Rober nie rozumiaÂł dlaczego w nocy wysyÂłam jemu sms-a i stawiam ich na nogi w Âśrodku nocy – dosÂłownie i w symbolu!
No nie dziwi mnie to - nie dziwi.
ICH… czyli rĂłwnieÂż „chÂłopakĂłw” WP, gdyÂż nasze telefony sÂą na podsÂłuchu! Robert „zabiÂłby” Âśmiechem kaÂżdego ze zwolennikĂłw religii wschodnich,
http://ufo-relacje.pl/viewtopic.php?t=192Skoro toczy sie bitwa, a ktoÂś siĂŞga po strzelbĂŞ - trzeba zadbaĂŚ o to , by nie zaciemniono nam,
co reprezentujÂą strony.
Na poczÂątku mojej drogi rozmawiaÂłam tylko z panem BronisÂławem Rzepeckim i Robertem potem rĂłwnieÂż Mariuszem Fryckowskim.
Pozdrowienia dla NĂDZNYCH manipulacji w wykonaniu MODERATORKI RZEPECKIEJ. KtĂłre polegajÂą na usuwaniu wszelkich treÂści,
ktĂłre nie stanowiÂą tĂŞpego bezmyÂślnego przytakiwactwa! TakÂże tych ktĂłre obnaÂżajÂą bezkopromisowe uÂżywanie wÂładzy w celu ukrycia wÂłasnej ignorancji.
Chanell, Kiara, i
parĂŞ innych osĂłb przebiera koĂączynami czekajÂąc na swĂłj czas, kiedy ÂświatÂło oÂświetli pewne ciemne ZAKAMARKI.
JakoÂś dziwnie Wasza Nuta rezonuje z NutÂą pewnej zakonnicy z zakÂładĂłw zbrojeniowych Radomia,
ktĂłra rĂłwnieÂż niezÂły chachment nakÂładaÂła na temat KrĂŞgĂłw i paru osĂłb bardzij lub mniej znanych z tego, Âże
siĂŞgajÂą informacji z wyÂższego planu.
Tu teÂż coÂś do rozkminki
http://ufo-relacje.pl/viewtopic.php?t=103..i pomyÂśleĂŚ Âże caÂła rzeÂź pojazdĂłw wynikiem akcji z tego forum we wrzeÂśniu `11
Po akcji "naszego drogiego januszeka"
wyzwoliÂł SIĂ caÂły ciÂąg spektakularnych nastĂŞpstw..
CALEJ DO Scoope i PAN DO RA {jeÂśli ktoÂś pamiĂŞta}
i tu musze nawiÂązaĂŚ do posta przebiÂśniega w temacie umysÂłu-ÂświadomoÂści,
ktĂłry jest zwiÂązany z FAKTAMI dziejÂącymi siĂŞ u podstaw mojej z nich relacji,
ktĂłra zostaÂła usuniĂŞta juÂż na wstĂŞpie.
Panie PHIRIOORI prosiÂłem juÂż wczeÂśniej o nie mieszanie mojej osoby i innych forumowiczĂłw w jakieÂś paĂąskie wymysÂły czy pomysÂły. Post usuwam do Âśmietnika ze wzglĂŞdu naruszenia punktu regulaminu dotyczÂącego: ''Posty stanowiÂące naruszenie czyjejÂś godnoÂści bĂŞdÂą sukcesywnie usuwane przez moderacjĂŞ''. Dalsze takie postĂŞpowanie bĂŞdzie karane punktem ujemnym. Janusz.