Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Maj 04, 2010, 18:10:10 » |
|
Nie jest to ani strona PCH/MF ani strona PCH/MF bis.Nie wiem jakim prawem p.Bill Brown prezentuje te filmiki na obecnych sesjach publicznych PCH/MF.Pewnie z "braku laku",bo PCH/MF nie ma nawet pozwolen na dalsze wykopki i od ponad roku w Hawarze i Gizie,nic sie nie dzieje.Tereny Memfis kolo Kairu i obydwie strony tzw.Berlin Wall, nie byly nawet miejscami wskazanymi przez p.Lucyne/Enki.Jakim wiec cudem PCH/MF prezentuje te odkrycia jako niemalze wlasne,do ktorych nawet reki nie przylozyli..? Manipulacje i mydlenie oczu,ze jednak misja ratowania ziemi i ludzkosci trwa i rozwija sie preznie.Dla mnie,na obecnym etapie,dzialania p.Billa Brown'a,to misja ratowania wlasnych tylkow przed kompletnym blamazem i zapomnieniem.Ot co. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #26 : Maj 04, 2010, 20:53:15 » |
|
Nie wiem jakim prawem p.Bill Brown prezentuje te filmiki na obecnych sesjach publicznych PCH/MF Mo¿e ma pozwolenie w³asciciela strony i filmu .Moim zdaniem napewno tak jest.Hm... chyba ¿e ty nim jeste¶ ,wtedy by³o by uzasadnione twoje oburzenie. O ile mi wiadomo to stronê wcze¶niej reklamowa³ uzytkownik o niku ACMBS http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=62.100 i jego trzeba poprosiæ o informacjê,a nie wy¿ywaæ siê na Pch i MF . Projekt Camelot te¿ zamie¶ci³ filmik i link do strony.Czy to dziwne ¿e wszyscy dziel± siê odkryciem ? W koñcu wszyscy chc± dobra ludzko¶ci. Moze w³a¶nie takim prawem prezentuje sie filmik na ró¿nych stronach.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Maj 04, 2010, 22:59:03 » |
|
Byæ mo¿e "rozmna¿anie" podobnych wie¶ci zmusi Hawasa do ustêpstw w sprawie dostêpu do szeroko zakrojonych prac archeologicznych. Im wiêkszy ha³as, tym mniej Hawasa Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #28 : Maj 05, 2010, 10:33:39 » |
|
Wiadomo,ze tonacy brzytwy sie chwyci aby uratowac swoja skore.Przypomnijmy sobie jak czesto i gesto p.Lobos/Enki nasmiewala sie z naszych komputerow,ze to atrapy,ze sa be i do d.Teraz te atrapy sa cacy,bo trzeba wywierac presje na dr.Z.Hawassa i zasypac go e-mail'ami - petycjami.Pomysl conajmniej chory,bo jak slusznie zauwazyla Kiara, dr.Hawass zablokuje ta poczte bardzo szybko, skutecznie i moze na zawsze. Przypominam sobie rowniez,ze Stanley W. czestowal nas prawie codziennie sloganem-mantra,ze grunt sie nam jara pod stopami.Teraz juz wiemy na pewno,ze to nie nam sie jara, a PCH/MF,.. i stad te wrzaski o pomoc.SOS,SOS - Titanic tonie!!!...rozlega sie glos na puszczy...ale kapitan En-ki nic nie slyszy,bo juz dawno z tego okretu uciekl. A moze go na nim w ogole nie bylo..?Chyba tak.Doszly nas wiesci,ze jest motorniczym jakiegos pociagu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2010, 10:38:12 wys³ane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Maj 05, 2010, 13:09:36 » |
|
zawiadamiam iz nasz Enki juz nie jest motorniczym , juz go wywalili z tej funkcji , teraz gania po pastwiskach za swoimi barankami i owieczkami. Strasznie sie wkurza , gdy , ktoras nie daj Boze podniesie glowke by spojrzec w niebo Oj bedzie bedzie. Jak juz stadko sie zmniejszy to jaka role sobie wymysli? To juz chyba naprawde nekromancja zostala ,wykopywanie mumi przedwiecznych , nawet im, spokoju nie da. Uf... ludzie , ludzie wolna wole macie i korzystajcie z niej wedle waszych odczuc , tylko wszych osobistych.Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2010, 20:41:48 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Andtrax Skyaler
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Maj 05, 2010, 19:40:11 » |
|
Wolna wola tak naprawdê nigdy jej nie by³o wolna wola to iluzja
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #31 : Maj 05, 2010, 20:18:48 » |
|
...To juz chyba naprawde nekrofilja ... Kiaro, mienisz siê osob± "rozwiniêt± duchowo"? Nekrofilia (gr. νεκρός – martwy, φιλία – mi³o¶æ; ang. necrophilia; inne nazwy: tanatofilia, nekrolagnia) – zaburzenie preferencji seksualnych; stan, w którym bod¼cem stymuluj±cym seksualnie mog± byæ jedynie ludzkie zw³oki. Sk³onno¶æ ta mo¿e byæ jednak wygeneralizowana do wszystkich obiektów, które danej jednostce kojarz± siê ze ¶mierci± b±d¼ zw³okami (np. ¶pi±ce osoby). Widaæ emocje Ci puszczaj±, gdy zostajesz poddana krytyce.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Maj 05, 2010, 20:40:26 » |
|
...To juz chyba naprawde nekrofilja ... Kiaro, mienisz siê osob± "rozwiniêt± duchowo"? Nekrofilia (gr. νεκρός – martwy, φιλία – mi³o¶æ; ang. necrophilia; inne nazwy: tanatofilia, nekrolagnia) – zaburzenie preferencji seksualnych; stan, w którym bod¼cem stymuluj±cym seksualnie mog± byæ jedynie ludzkie zw³oki. Sk³onno¶æ ta mo¿e byæ jednak wygeneralizowana do wszystkich obiektów, które danej jednostce kojarz± siê ze ¶mierci± b±d¼ zw³okami (np. ¶pi±ce osoby). Widaæ emocje Ci puszczaj±, gdy zostajesz poddana krytyce. Zle skojarzenia Darku , zwyczajnie pomylilam z predkosci dwie podobne nazwy "nekrofilje" z nekromancja. Zwyczajna pomylka poprawie. Nekromancja. http://pl.wikipedia.org/wiki/NekromancjaKiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2010, 20:40:45 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Maj 07, 2010, 09:08:38 » |
|
Zdanie to mo¿na sobie wyrobiæ najlepiej samemu, a te komentarze na ifra s± tak jak wszêdzie zaczepne i w wiêkszo¶ci zmanipulowane. Porównanie PCH do sekty - ¿a³osne Wychwalenie KK - ¿a³osne Je¿eli kto¶ chce byæ choæ troszkê wiarygodny niech nie stawia siê na piedestale i nie ro¶ci pretensji do uznania jego prawdy. Dziêki Lindo za linki nie mia³am przyjemno¶ci czytania tamtego forum, ale zaobserwowa³am,¿e nie ro¿ni siê ono pod wzglêdem udowadniania swoich prawd od naszego podwórka Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Maj 08, 2010, 16:46:02 » |
|
Ciekawe. Akadi- stra¿nik wiedzy sfinksa. Ale tu mamy odmienny motyw dzia³ania oprócz EN-Kiego. Mamy w Polsce drugie medium. P. Jurka £yducha. Je¶li tak, to mo¿emy mieæ bardziej wiarygodne ¼ród³o obecnego przekazu dla Ziemian, a szczególnie Polaków. No i te¿ wspomnina³ Zahiego, jako sprawcê blokady wykopków. Co Wy na to? O naszym nowym informatorze Os. duchowej Akadim? Podejrzewam, osobie z dawnej Atlantydy. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Maj 09, 2010, 01:31:51 » |
|
Pan G.Poplawski to tani oszust ale juz na tyle grozny,ze zaczynaja go popierac oszusci duzo wiekszego formatu,czyli p.B.Choroszy z Misji Faraon.Grunt sie im jara pod stopami wiec niech Cie nie dziwi ta "montowana" na goraco solidarnosc.Kiedy fala "tsunami 2012 r."przeminie,zobaczysz co z tego wszystkiego pozostanie.Mniej niz zero,bo prawde poznajemy po owocach a tych,jak do tej pory, brak..Amen. Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2010, 02:20:50 wys³ane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Maj 10, 2010, 14:40:11 » |
|
Jestem ciekaw, co dalej wymodz± na kolejne sesje.
|
|
|
|
|
|
|
Robin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Maj 10, 2010, 20:17:29 » |
|
Pan G.Poplawski to tani oszust ale juz na tyle grozny,ze zaczynaja go popierac oszusci duzo wiekszego formatu,czyli p.B.Choroszy z Misji Faraon.Grunt sie im jara pod stopami wiec niech Cie nie dziwi ta "montowana" na goraco solidarnosc.Kiedy fala "tsunami 2012 r."przeminie,zobaczysz co z tego wszystkiego pozostanie.Mniej niz zero,bo prawde poznajemy po owocach a tych,jak do tej pory, brak..Amen. Pozdrawiam.
ostre s³owa ,nie boisz siê ¿e pan Pop³awski i pozostali ,podadz± ciê do s±du ? Musisz mieæ argumenty i dowody ich oszustw skoro tak twierdzisz. Fakt ¿e filmik niczego nie dowodzi ,ale na ocene jest jeszcze za wcze¶nie (jak dla mnie)
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Maj 11, 2010, 17:24:11 » |
|
Nie boje sie i nawet byloby mi to na reke,bo mam niezbite dowody na ich oszustwa. To raczej oni powinni sie bac. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #40 : Maj 25, 2010, 10:45:22 » |
|
Najnowsza audycja p.Barbary to : "Przekaz od Barbary Turliñskiej - Roz³adowanie Karmy" Moim zdaniem doskona³y przekaz , wyra¿a wszystko to co i ja czujê po tych kilku tygodniach od wspomnianych w niej wyda¿eñ.Powinnismy siê nauczyæ wybaczaæ ,a nie ci±gle podsycaæ nienawi¶æ i wylewaæ jad na ludzi ,którzy nie pamiêtaj± tych wyda¿eñ. To samo tyczy siê moim zdaniem wyda¿eñ z ca³ej II wojny swiatowej.Wybaczymy sobie wszystko i zacznijmy ¿ycie od nowa z czyst± kart± ,zamiast ¿yæ ci±gle martyrologi± .
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2010, 10:46:43 wys³ane przez chanell »
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 11, 2010, 19:45:01 » |
|
Dodałem audycję: WPNA_2010_06_09 - Przesłanie od Indian HOPI Pozdrawiam!
no więc właśnie już tu chyba 2 razy cytowałem wizję szamana Indian Hopi(którą czytałem już parę dobrych lat temu) która mówi "kiedy stanie dom na niebie wszystko się odwróci"- wygląda na to że wszystko się sprawdza choć język audycji może brzmieć jak fantasy dla tzw. cywilizowanych ludzi,- ISS- będzie gotowa przed końcem roku, a o łososiach parę tygodni temu już było bodajże na NG.- że ich populacja praktycznie zaprzestała reprodukcji, u nas te pszczółki i boćki które coś nie bardzo wracają do gniazd??? oczywiście wszystko to można lekceważyć, ale wygląda na to, że ma to więcej wspólnego z rzeczywistością niż można by się spodziewać. czasu nie pozostało więc wiele! PS. Ciekawy jest ten wybór "transformacji" o którym mówi przesłanie starszyzny IH.,- co właściwie będzie do wyboru? ? songo1970 przeniosłam tu twój komentarz ,ponieważ tamten wątek jest przeznaczony tylko dla audycji radiowych Pozdrawiam chanell
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2010, 09:46:03 wys³ane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 12, 2010, 22:51:44 » |
|
za dom na niebie równie dobrze nale¿a³oby przyj±æ powsta³± ju¿ dawno stacjê orbitaln±...
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 13, 2010, 05:58:42 » |
|
za dom na niebie równie dobrze nale¿a³oby przyj±æ powsta³± ju¿ dawno stacjê orbitaln±...
istnia³ ju¿ wcze¶niej radziecki "MIR" który ju¿ sp³on±³ w atmosferze- wiêc to nie o niego chodzi³o, poza tym ten radziecki wynalazek nie by³ pocz±tkowo planowany jako taka w³a¶nie sta³a orbitalna stacja/dom!. http://pl.wikipedia.org/wiki/Mir_(stacja_orbitalna)
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #44 : Lipiec 04, 2010, 09:54:30 » |
|
W najnowszej audycji pt;" Przygotowanie do wydarzeñ roku 2012 " pani B.Choroszy apeluje do podpisywania petycji w sprawie uruchomienia ochrony Ziemi .Pos³uchajcie bardzo ciekawe
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Torton
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #45 : Sierpieñ 07, 2010, 09:54:42 » |
|
Skidar chyba nie jeste¶ na bie¿±co, nie jest ju¿ to aktualne forum Projektu Cheops.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #46 : Sierpieñ 07, 2010, 19:39:42 » |
|
No to co ¿e nie jest, wielu ludzi s³ucha tych audycji ,wstarczy zobaczyæ ile jest wej¶æ do tego w±tku.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 07, 2010, 19:41:22 wys³ane przez chanell »
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Sierpieñ 07, 2010, 22:20:59 » |
|
Wchodzê do tego w±tku - "audycje" wy³±cznie po to aby odznaczyæ jako przeczytany. Pos³ucha³em kilku fragmentów kilku audycji i mi wystarczy³o...
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Sierpieñ 07, 2010, 22:23:44 » |
|
No to co ¿e nie jest, wielu ludzi s³ucha tych audycji ,wstarczy zobaczyæ ile jest wej¶æ do tego w±tku.
No pora¿aj±ca ilo¶æ tych wej¶æ to nie jest, w porównaniu do innych tematów na tym forum. Po za tym tak jak wcze¶niej powiedzia³em skoro nie jest to forum PCh to po co zamieszcza tutaj "co¶" co jest zwi±zane nie z tym forum? No chyba ¿e dalej chcecie byæ "Projektem Cheops"...
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #49 : Sierpieñ 09, 2010, 10:30:34 » |
|
Odpowiadam za siebie : tak -chcê tych audycji ( mimo ¿e nie s³ucham wszystkich) ,jesli ty nie chcesz to przecie¿ nikt ciê nie zmusza do s³uchania. Po za tym na tym forum jest wiele tematów nie zwi±zanych z PCH i nikt nie protestuje. Widzê ¿e usi³ujesz doprowadziæ do zmiany nazwy i tematyki forum ,ale przecie¿ nie to jest najwa¿niejsze.Osobi¶cie jestem przyzwyczajona do tej nazwy i jestem za tym zeby pozosta³a.To ¿e forum transformuje w innym kierunku ,to bardzo dobrze. Mo¿na dopisaæ ( tak jak proponowa³a Sarah) Forum Projektu Cheops -Transformacja lub odwrotnie T.P.CH.
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
|