chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« : Grudzień 07, 2008, 18:15:12 » |
|
ZaÂłoÂżyÂłam nowy wÂątek ÂżebyÂście mogli tu wpisywaĂŚ wasze komentarze i przemyslenia po wysluchaniu audycji radiowych pani Barbary. Pozdrawiam chanell
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 12, 2009, 13:52:02 » |
|
Kto z Was sÂłucha jej radia?
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 12, 2009, 17:35:59 » |
|
ja s³ucham audycji dodanych przez skidara, ale po³owê z wo³aniem o datki, nr tel i tak dalej przewijam, lubie mieÌ pe³ne spoj¿enie na ca³oœÌ. Czym wiêcej informacji z ka¿dej strony tym jaœniej sie robi  ) Czasem wydaje mi siê jakby te audycje by³y nagrywane w przeci¹gu kilku dni, poniewa¿ w jednej audycji ton i emocje w g³osie pani Basi zmieniaj¹ siê bardzo szybko tak jakby by³y posklejane.... ale to moje odczucie  ) i wiem , ¿e tak nie jest ale takie wywiera na mnie wra¿enie Pozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 02, 2009, 10:47:11 » |
|
Cos nie moge posluchac albo jest za duzo ludzi lub cos sie popsulo 
|
|
|
|
|
|
|
sasquatch89
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 02, 2009, 12:34:58 » |
|
Nie wiem u mnie wszystko dziaÂła.
A tak odnoÂśnie samej audycji to pani Barbara mogÂła by puszczaĂŚ trochĂŞ mniej reklam. Bo zbyt czĂŞste przypominanie numerĂłw kont fundacji robi siĂŞ denerwujÂące.
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 02, 2009, 16:49:54 » |
|
Z tym masz racje  =================== No juz dobrze ,to bylo tylko chwilowe. a co sadzicie o tej ostatniej audycjio,ja ide poszukac na innych portalach ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2010, 10:50:55 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 07, 2009, 23:01:51 » |
|
Mam pytanie ; czy wam dzia³aj¹ linki do audycji  Przyznam ¿e u mnie pokazuje siê b³¹d na stronie i nie mogê odtworzyÌ audycji i to nie tylko jednej,ale wszystkich.
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 07, 2009, 23:12:27 » |
|
Przed chwilÂą sprawdziÂłem i........jest okej!!! 
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 04, 2009, 17:21:18 » |
|
Ludzie nie s³uchajcie tego bo tam s¹ podawane wy³¹cznie k³amstwa.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 04, 2009, 23:07:07 » |
|
Ludzie nie s³uchajcie tego bo tam s¹ podawane wy³¹cznie k³amstwa.
Hmmmmm......a to ciekawe ? Ty skÂąd wiesz Marcin? To samo moÂżemy powiedzieĂŚ o wszystkich mediach,czyÂż nie? OsobiÂście byÂłam Âświadkiem jak dziennikarz TVN podaÂł nieprawdziwe informacje. SÂłuchaÂłeÂś kiedyÂś Radia Maryja? bo ja tak.MuszĂŞ przyznaĂŚ Âże sÂą w tym radiu niektĂłre wartoÂściowe audycje,ale nieliczne.Pozytywne sÂą np. msze i modlitwy a reszta to masakra. Natomiast audycje p.Barbary podajÂą wiele ciekawych informacji.TrochĂŞ denerwujÂą mnie reklamy,ale reszta moÂże byĂŚ.OsobiÂście bĂŞdĂŞ sÂłuchaĂŚ ,zreszta jak innych stacji teÂż. Pozdrowionka
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
kudrys
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 23, 2009, 20:13:16 » |
|
Jestem od niedawna zainteresowany projektem Cheops ,bardzo prosze powiedzcie ,gdzie znaleŸÌ teksty sesji powy¿ej nr 100.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 23, 2009, 20:27:53 » |
|
jeszcze nie byÂło powyÂżej 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 23, 2009, 21:45:22 » |
|
byÂło, byÂło - 101, ale jeszcze nie opublikowana.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 23, 2009, 21:58:12 » |
|
byÂło, byÂło - 101, ale jeszcze nie opublikowana.
Acha !!  byÂła w Warszawie  Artur byÂłeÂś na niej  Wiem Âże nie lubisz p.Lucyny ,ale ja na twoim miejscu poszÂłabym z ciekawoÂści. 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 23, 2009, 22:32:59 » |
|
Nie, nie by³em. Nadal uwa¿am, ¿e to strata czasu i finansów. Na podró¿ i uczestnictwo musia³bym poœwiêciÌ ca³y dzieù, zdecydowanie wola³em spêdziÌ niedzielê z rodzin¹. Zobaczymy co tam nowego w pch.
To nie kwestia lubienia/nie lubienia Lucynki lecz tego czego siĂŞ dopuszcza. Szczerze mĂłwiÂąc nie wydaje mi siĂŞ, Âżeby mogÂła byĂŚ aÂż do tego stopnia wyrachowana. Ale to inny temat do dyskusji.
ByÂł ktoÂś z forum?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 24, 2009, 14:23:12 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2010, 10:51:58 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 25, 2009, 12:07:28 » |
|
Czasem wydaje mi siĂŞ jakby te audycje byÂły nagrywane w przeciÂągu kilku dni, poniewaÂż w jednej audycji ton i emocje w gÂłosie pani Basi zmieniajÂą siĂŞ bardzo szybko tak jakby byÂły posklejane.... ale to moje odczucie ) i wiem , Âże tak nie jest ale takie wywiera na mnie wraÂżenie.
Twoje odczucia, wiki,sa jak najbardziej prawidlowe.P.Barbara rzeczywiscie nagrywa te audycje kawalkami na magnetofonie,u siebie w domu,a pozniej je odtwarza juz w rozglosni WPNA,w Chicago.Byly nieraz” jaja”z tym zwiazane,bo nie ta tasme ktos puscil, magnetofon sie “zacial" lub wcial tasme, pokiereszowal i pozniej podejrzenia o dywersje.W kazdym razie, wszystkie audycje z cyklu”wtorkowe tajemnice swiata”leca z przygotowanych,pozlepianych tasm – nigdy “na zywo”.O ile w tematach bezposrednio nie zwiazanych z przekazami,misja ratowania Ziemi i ludzi p.Barabara jest dosc przekonujaca(choc daje sie zauwazyc nacisk na teorie spiskowe),tak w te- matach dot.przekazow,Enki,przeslaniach na 2012 r.jest nie do przyjecia.Mowi do swoich sluchaczy z nieudawana wyzszoscia,jak osoba,ktora posiadla juz wszystkie rozumy i ktora ma 100% racje,wie wszystko na ten temat i wszyscy powinni jej sluchac - bez najmniejszego sprzeciwu.Troche to obraz zalosny,kojarzacy sie ze starej daty klecha na ambonie, pokrzykujacego na ludzi a przy tym uderzajacego piescia w ambone dla wywolania wiekszego efektu.Takich audycji nie slucham i wypraszam sobie.Zreszta nie znajduje w nich nic ponad to,o czym by nie wspo- mniala p.Lucyna w swoich przekazach. Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 25, 2009, 12:10:35 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 16, 2009, 12:34:24 » |
|
Czasem wydaje mi siĂŞ jakby te audycje byÂły nagrywane w przeciÂągu kilku dni, poniewaÂż w jednej audycji ton i emocje w gÂłosie pani Basi zmieniajÂą siĂŞ bardzo szybko tak jakby byÂły posklejane Nie wiem jak sÂą nagrywane te audycjĂŞ, ale wiem jak potrafiÂą siĂŞ zmieniaĂŚ emocje czÂłowieka bardzo szybko. OsobiÂście sÂłucham nieregularnie, w zaleznoÂści od paru czynnikĂłw oraz dostĂŞpu do szybkiego transferu. Za tydzieĂą sobie pusze pakietem.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 06, 2009, 19:08:19 » |
|
heh sÂłuchaÂłem komentarzy do tego tvshow. Pada tam ukierunkowanie w strone jakiegoÂś "towarzystwa ÂŁazarzowego".
CiekawĂŞ jakÂą majÂą linie przekazu. Jak wiadomo - o ile wiadomo - to zadnego Âłazarza nie byÂło.. a jest to raczej przeformowanie symboliki Ozyrysa. [sprawy jĂŞzykowe].
"£azarz" wzi¹³ sie z < "Lasarus" , < jak skrót od Elasarus < koùcówka "us" to efekt romanizacji < od "El-Assar", a to z kolei by³a wymowa miana "Ozyrysa".
Osiris byÂł 'ojcem' Horusa (ktĂłrego zamieniono na Jesusa z kolei).
WiĂŞc pytania moje sÂą 3: 1. czy to jacyÂś straÂżnicy 'sprawy' Osirisa? WĂłczas sprawa nieprosta. 2. czy to jacyÂś straÂżnicy kompletnej iluzji ÂŁazarzowego echa. WĂłwczas sprawa prosta, to krzewiciele kÂłamstewek kk. 3. Jesli pkt 1.=tak, to czy wiedza, Âże prawdopodobnie: Osirys i Set nie sÂą przeciwnikami jak w legendach z dawnych czasĂłw.
IdÂąc dalej.. relacja Horusa i Osirisa to relacja SÂłoĂąca z Centrum Galaktyki.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 14, 2009, 13:05:29 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopad 12, 2009, 16:03:47 » |
|
Witaj Skidar.  Ostatnie uaktualnienie jest koszmarne.10.11. Sprawdz to proszĂŞ. Na poczÂątku sÂłucha siĂŞ Âśrednio, ale potem to koszmar jest- jak by to zagÂłuszali "Radio-WolnÂą EuropĂŞ" za czasĂłw komuny.  Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
Skidar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopad 12, 2009, 21:46:36 » |
|
Witaj komandos040. Nie mam co sprawdzaĂŚ, to amerykaĂąska technika. Na filmach jest tylko super. W Âżyciu graty stare jak ÂŚwiat na ktĂłrych robiÂą co mogÂą, by jakoÂś to graÂło. Kompresja sygnaÂłu ustawiona na maksimum i stÂąd tak niska jakoÂś nadawania. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
zochna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Listopad 18, 2009, 12:17:03 » |
|
Skidar proszĂŞ o informacjĂŞ w jaki sposĂłb mogĂŞ odsÂłuchaĂŚ np.spotkanie z ElÂą NowalskÂą.?
|
|
|
|
|
|
|
Skidar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopad 18, 2009, 16:12:28 » |
|
Witaj zochna. Kliknij na jeden z dwu adresĂłw ktĂłre podaje poniÂżej kaÂżdego mojego wpisu. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maj 03, 2010, 22:49:11 » |
|
informacja z ostatniej audycji zapowiada siĂŞ ciekawie,tylko kiedy my dowiemy siĂŞ o co chodzi Szkoda ze caÂła strona i film (podana przez p.BarbarĂŞ)jest wyÂłacznie w jezyku angielskim ,powinna byĂŚ w paru jĂŞzykach tak jak strona PCH ,a moÂże ktos sie pokusi przetumaczyĂŚ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2010, 22:53:40 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|