Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 04, 2010, 18:10:10 » |
|
Nie jest to ani strona PCH/MF ani strona PCH/MF bis.Nie wiem jakim prawem p.Bill Brown prezentuje te filmiki na obecnych sesjach publicznych PCH/MF.Pewnie z "braku laku",bo PCH/MF nie ma nawet pozwolen na dalsze wykopki i od ponad roku w Hawarze i Gizie,nic sie nie dzieje.Tereny Memfis kolo Kairu i obydwie strony tzw.Berlin Wall, nie byly nawet miejscami wskazanymi przez p.Lucyne/Enki.Jakim wiec cudem PCH/MF prezentuje te odkrycia jako niemalze wlasne,do ktorych nawet reki nie przylozyli..? Manipulacje i mydlenie oczu,ze jednak misja ratowania ziemi i ludzkosci trwa i rozwija sie preznie.Dla mnie,na obecnym etapie,dzialania p.Billa Brown'a,to misja ratowania wlasnych tylkow przed kompletnym blamazem i zapomnieniem.Ot co. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 04, 2010, 20:53:15 » |
|
Nie wiem jakim prawem p.Bill Brown prezentuje te filmiki na obecnych sesjach publicznych PCH/MF Mo¿e ma pozwolenie w³asciciela strony i filmu .Moim zdaniem napewno tak jest.Hm... chyba ¿e ty nim jesteœ ,wtedy by³o by uzasadnione twoje oburzenie. O ile mi wiadomo to stronê wczeœniej reklamowa³ uzytkownik o niku ACMBS http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=62.100 i jego trzeba poprosiÌ o informacjê,a nie wy¿ywaÌ siê na Pch i MF . Projekt Camelot te¿ zamieœci³ filmik i link do strony.Czy to dziwne ¿e wszyscy dziel¹ siê odkryciem ? W koùcu wszyscy chc¹ dobra ludzkoœci. Moze w³aœnie takim prawem prezentuje sie filmik na ró¿nych stronach.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 04, 2010, 22:59:03 » |
|
ByĂŚ moÂże "rozmnaÂżanie" podobnych wieÂści zmusi Hawasa do ustĂŞpstw w sprawie dostĂŞpu do szeroko zakrojonych prac archeologicznych. Im wiĂŞkszy haÂłas, tym mniej Hawasa  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 05, 2010, 10:33:39 » |
|
Wiadomo,ze tonacy brzytwy sie chwyci aby uratowac swoja skore.Przypomnijmy sobie jak czesto i gesto p.Lobos/Enki nasmiewala sie z naszych komputerow,ze to atrapy,ze sa be i do d.Teraz te atrapy sa cacy,bo trzeba wywierac presje na dr.Z.Hawassa i zasypac go e-mail'ami - petycjami.Pomysl conajmniej chory,bo jak slusznie zauwazyla Kiara, dr.Hawass zablokuje ta poczte bardzo szybko, skutecznie i moze na zawsze. Przypominam sobie rowniez,ze Stanley W. czestowal nas prawie codziennie sloganem-mantra,ze grunt sie nam jara pod stopami.Teraz juz wiemy na pewno,ze to nie nam sie jara, a PCH/MF,.. i stad te wrzaski o pomoc.SOS,SOS - Titanic tonie!!!...rozlega sie glos na puszczy...ale kapitan En-ki nic nie slyszy,bo juz dawno z tego okretu uciekl. A moze go na nim w ogole nie bylo..?Chyba tak.Doszly nas wiesci,ze jest motorniczym jakiegos pociagu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2010, 10:38:12 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maj 05, 2010, 13:09:36 » |
|
 zawiadamiam iz nasz Enki juz nie jest motorniczym , juz go wywalili z tej funkcji , teraz gania po pastwiskach za swoimi barankami i owieczkami. Strasznie sie wkurza , gdy , ktoras nie daj Boze podniesie glowke by spojrzec w niebo  Oj bedzie bedzie. Jak juz stadko sie zmniejszy to jaka role sobie wymysli? To juz chyba naprawde nekromancja zostala ,wykopywanie mumi przedwiecznych , nawet im, spokoju nie da. Uf... ludzie , ludzie wolna wole macie i korzystajcie z niej wedle waszych odczuc , tylko wszych osobistych.Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2010, 20:41:48 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Andtrax Skyaler
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maj 05, 2010, 19:40:11 » |
|
Wolna wola tak naprawdĂŞ nigdy jej nie byÂło wolna wola to iluzja
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #31 : Maj 05, 2010, 20:18:48 » |
|
 ...To juz chyba naprawde nekrofilja ... Kiaro, mienisz siĂŞ osobÂą "rozwiniĂŞtÂą duchowo"? Nekrofilia (gr. νεκρός – martwy, φιλία – miÂłoœÌ; ang. necrophilia; inne nazwy: tanatofilia, nekrolagnia) – zaburzenie preferencji seksualnych; stan, w ktĂłrym bodÂźcem stymulujÂącym seksualnie mogÂą byĂŚ jedynie ludzkie zwÂłoki. SkÂłonnoœÌ ta moÂże byĂŚ jednak wygeneralizowana do wszystkich obiektĂłw, ktĂłre danej jednostce kojarzÂą siĂŞ ze ÂśmierciÂą bÂądÂź zwÂłokami (np. ÂśpiÂące osoby). WidaĂŚ emocje Ci puszczajÂą, gdy zostajesz poddana krytyce.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Maj 05, 2010, 20:40:26 » |
|
 ...To juz chyba naprawde nekrofilja ... Kiaro, mienisz siĂŞ osobÂą "rozwiniĂŞtÂą duchowo"? Nekrofilia (gr. νεκρός – martwy, φιλία – miÂłoœÌ; ang. necrophilia; inne nazwy: tanatofilia, nekrolagnia) – zaburzenie preferencji seksualnych; stan, w ktĂłrym bodÂźcem stymulujÂącym seksualnie mogÂą byĂŚ jedynie ludzkie zwÂłoki. SkÂłonnoœÌ ta moÂże byĂŚ jednak wygeneralizowana do wszystkich obiektĂłw, ktĂłre danej jednostce kojarzÂą siĂŞ ze ÂśmierciÂą bÂądÂź zwÂłokami (np. ÂśpiÂące osoby). WidaĂŚ emocje Ci puszczajÂą, gdy zostajesz poddana krytyce. Zle skojarzenia Darku , zwyczajnie pomylilam z predkosci dwie podobne nazwy "nekrofilje" z nekromancja. Zwyczajna pomylka poprawie. Nekromancja. http://pl.wikipedia.org/wiki/NekromancjaKiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2010, 20:40:45 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Maj 07, 2010, 09:08:38 » |
|
Zdanie to moÂżna sobie wyrobiĂŚ najlepiej samemu, a te komentarze na ifra sÂą tak jak wszĂŞdzie zaczepne i w wiĂŞkszoÂści zmanipulowane. PorĂłwnanie PCH do sekty - ÂżaÂłosne Wychwalenie KK - ÂżaÂłosne JeÂżeli ktoÂś chce byĂŚ choĂŚ troszkĂŞ wiarygodny niech nie stawia siĂŞ na piedestale i nie roÂści pretensji do uznania jego prawdy. DziĂŞki Lindo za linki nie miaÂłam przyjemnoÂści czytania tamtego forum, ale zaobserwowaÂłam,Âże nie roÂżni siĂŞ ono pod wzglĂŞdem udowadniania swoich prawd od naszego podwĂłrka  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Maj 08, 2010, 16:46:02 » |
|
Ciekawe.  Akadi- straÂżnik wiedzy sfinksa. Ale tu mamy odmienny motyw dziaÂłania oprĂłcz EN-Kiego. Mamy w Polsce drugie medium. P. Jurka ÂŁyducha. JeÂśli tak, to moÂżemy mieĂŚ bardziej wiarygodne ÂźrĂłdÂło obecnego przekazu dla Ziemian, a szczegĂłlnie PolakĂłw. No i teÂż wspomninaÂł Zahiego, jako sprawcĂŞ blokady wykopkĂłw.  Co Wy na to? O naszym nowym informatorze Os. duchowej Akadim? Podejrzewam, osobie z dawnej Atlantydy. Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Maj 09, 2010, 01:31:51 » |
|
Pan G.Poplawski to tani oszust ale juz na tyle grozny,ze zaczynaja go popierac oszusci duzo wiekszego formatu,czyli p.B.Choroszy z Misji Faraon.Grunt sie im jara pod stopami wiec niech Cie nie dziwi ta "montowana" na goraco solidarnosc.Kiedy fala "tsunami 2012 r."przeminie,zobaczysz co z tego wszystkiego pozostanie.Mniej niz zero,bo prawde poznajemy po owocach a tych,jak do tej pory, brak..Amen. Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2010, 02:20:50 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Maj 10, 2010, 14:40:11 » |
|
Jestem ciekaw, co dalej wymodzÂą na kolejne sesje. 
|
|
|
|
|
|
|
Robin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Maj 10, 2010, 20:17:29 » |
|
Pan G.Poplawski to tani oszust ale juz na tyle grozny,ze zaczynaja go popierac oszusci duzo wiekszego formatu,czyli p.B.Choroszy z Misji Faraon.Grunt sie im jara pod stopami wiec niech Cie nie dziwi ta "montowana" na goraco solidarnosc.Kiedy fala "tsunami 2012 r."przeminie,zobaczysz co z tego wszystkiego pozostanie.Mniej niz zero,bo prawde poznajemy po owocach a tych,jak do tej pory, brak..Amen. Pozdrawiam.
ostre sÂłowa ,nie boisz siĂŞ Âże pan PopÂławski i pozostali ,podadzÂą ciĂŞ do sÂądu ? Musisz mieĂŚ argumenty i dowody ich oszustw skoro tak twierdzisz. Fakt Âże filmik niczego nie dowodzi ,ale na ocene jest jeszcze za wczeÂśnie (jak dla mnie)
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Maj 11, 2010, 17:24:11 » |
|
Nie boje sie i nawet byloby mi to na reke,bo mam niezbite dowody na ich oszustwa. To raczej oni powinni sie bac. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #40 : Maj 25, 2010, 10:45:22 » |
|
Najnowsza audycja p.Barbary to : "Przekaz od Barbary Turliùskiej - Roz³adowanie Karmy" Moim zdaniem doskona³y przekaz , wyra¿a wszystko to co i ja czujê po tych kilku tygodniach od wspomnianych w niej wyda¿eù.Powinnismy siê nauczyÌ wybaczaÌ ,a nie ci¹gle podsycaÌ nienawiœÌ i wylewaÌ jad na ludzi ,którzy nie pamiêtaj¹ tych wyda¿eù. To samo tyczy siê moim zdaniem wyda¿eù z ca³ej II wojny swiatowej.Wybaczymy sobie wszystko i zacznijmy ¿ycie od nowa z czyst¹ kart¹ ,zamiast ¿yÌ ci¹gle martyrologi¹ .
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2010, 10:46:43 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 11, 2010, 19:45:01 » |
|
Dodałem audycję: WPNA_2010_06_09 - Przesłanie od Indian HOPI Pozdrawiam!
no więc właśnie już tu chyba 2 razy cytowałem wizję szamana Indian Hopi(którą czytałem już parę dobrych lat temu) która mówi "kiedy stanie dom na niebie wszystko się odwróci"- wygląda na to że wszystko się sprawdza choć język audycji może brzmieć jak fantasy dla tzw. cywilizowanych ludzi,- ISS- będzie gotowa przed końcem roku, a o łososiach parę tygodni temu już było bodajże na NG.- że ich populacja praktycznie zaprzestała reprodukcji, u nas te pszczółki i boćki które coś nie bardzo wracają do gniazd??? oczywiście wszystko to można lekceważyć, ale wygląda na to, że ma to więcej wspólnego z rzeczywistością niż można by się spodziewać. czasu nie pozostało więc wiele! PS. Ciekawy jest ten wybór "transformacji" o którym mówi przesłanie starszyzny IH.,- co właściwie będzie do wyboru?  ? songo1970 przeniosłam tu twój komentarz ,ponieważ tamten wątek jest przeznaczony tylko dla audycji radiowych  Pozdrawiam chanell
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2010, 09:46:03 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 12, 2010, 22:51:44 » |
|
za dom na niebie równie dobrze nale¿a³oby przyj¹Ì powsta³¹ ju¿ dawno stacjê orbitaln¹...
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 13, 2010, 05:58:42 » |
|
za dom na niebie równie dobrze nale¿a³oby przyj¹Ì powsta³¹ ju¿ dawno stacjê orbitaln¹...
istnia³ ju¿ wczeœniej radziecki "MIR" który ju¿ sp³on¹³ w atmosferze- wiêc to nie o niego chodzi³o, poza tym ten radziecki wynalazek nie by³ pocz¹tkowo planowany jako taka w³aœnie sta³a orbitalna stacja/dom!. http://pl.wikipedia.org/wiki/Mir_(stacja_orbitalna)
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #44 : Lipiec 04, 2010, 09:54:30 » |
|
W najnowszej audycji pt;" Przygotowanie do wydarzeĂą roku 2012 " pani B.Choroszy apeluje do podpisywania petycji w sprawie uruchomienia ochrony Ziemi .PosÂłuchajcie bardzo ciekawe
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Torton
Gość
|
 |
« Odpowiedz #45 : Sierpień 07, 2010, 09:54:42 » |
|
Skidar chyba nie jesteœ na bie¿¹co, nie jest ju¿ to aktualne forum Projektu Cheops.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #46 : Sierpień 07, 2010, 19:39:42 » |
|
No to co ¿e nie jest, wielu ludzi s³ucha tych audycji ,wstarczy zobaczyÌ ile jest wejœÌ do tego w¹tku.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 07, 2010, 19:41:22 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #47 : Sierpień 07, 2010, 22:20:59 » |
|
Wchodzê do tego w¹tku - "audycje" wy³¹cznie po to aby odznaczyÌ jako przeczytany. Pos³ucha³em kilku fragmentów kilku audycji i mi wystarczy³o...
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Sierpień 07, 2010, 22:23:44 » |
|
No to co ¿e nie jest, wielu ludzi s³ucha tych audycji ,wstarczy zobaczyÌ ile jest wejœÌ do tego w¹tku.
No pora¿aj¹ca iloœÌ tych wejœÌ to nie jest, w porównaniu do innych tematów na tym forum. Po za tym tak jak wczeœniej powiedzia³em skoro nie jest to forum PCh to po co zamieszcza tutaj "coœ" co jest zwi¹zane nie z tym forum? No chyba ¿e dalej chcecie byÌ "Projektem Cheops"...
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #49 : Sierpień 09, 2010, 10:30:34 » |
|
Odpowiadam za siebie : tak -chcĂŞ tych audycji ( mimo Âże nie sÂłucham wszystkich) ,jesli ty nie chcesz to przecieÂż nikt ciĂŞ nie zmusza do sÂłuchania. Po za tym na tym forum jest wiele tematĂłw nie zwiÂązanych z PCH i nikt nie protestuje. WidzĂŞ Âże usiÂłujesz doprowadziĂŚ do zmiany nazwy i tematyki forum ,ale przecieÂż nie to jest najwaÂżniejsze.OsobiÂście jestem przyzwyczajona do tej nazwy i jestem za tym zeby pozostaÂła.To Âże forum transformuje w innym kierunku ,to bardzo dobrze. MoÂżna dopisaĂŚ ( tak jak proponowaÂła Sarah) Forum Projektu Cheops -Transformacja lub odwrotnie T.P.CH. 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|