Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 06:55:18

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowa Ziemia  (Przeczytany 87744 razy)
0 u¿ytkowników i 21 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Listopad 19, 2012, 14:14:34 »

I tu siê obja¶nienia , szacowny , przydadz± Du¿y u¶miech
ka¿dy sam zafunduje weryfikacje swojemu cia³u tzn swojej ¶wiadomo¶ci zewnêtrznej,

Nale¿y rozumieæ, ¿e Twoje cia³o tu wystêpuje, w Twoim rozumieniu,  jako ¶wiadomo¶æ zewnêtrzna ?

która bêdzie obejmowaæ nowe cia³o
Jakie nowe cia³o ? Czyli cia³o obejmie nowe cia³o ?

o ile wcze¶niej w syntezie ze ¶wiadomo¶ci± wewnêtrzn± zadba o stworzenie nowej przestrzeni dla siebie

Ekhm .. a jak ma zadbaæ, cia³o-zewnêtrzna ¶wiadomo¶æ o stworzenie nowej przestrzeni ? Kto i dla jakiego siebie ? Siebie wewnêtrznego czy zewnêtrznego czy jeszcze jakiego¶ innego JA-SIEBE ??
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Listopad 19, 2012, 16:27:35 »

Szacowny bracie bardzo dziêkuje Ci za zwrócenie mi s³usznej zreszt± uwagi Du¿y u¶miech
Wiem, ¿e przyzwyczajenie siê do Waszego szacownego grona skutkuje pisaniem na skróty, a nas czytaj± przecie¿ i go¶cie. U¶miech
Wiêc oczywi¶cie, ze ¶wiadomo¶æ zewnêtrzna to nie cia³o fizyczne tylko Ty jako Cz³owiek Ca³o¶æ by dotkn±æ wszystkiego podzieli³e¶ siê U¶miech
Podzieli³e¶ tez ¶wiadomo¶æ na zewnêtrzn± i wewnêtrzn± mimo, ¿e na pocz±tku byle¶ Ca³o¶ci± i w Ca³o¶ci jak i jeszcze siê mówi w Jedni - Jedno¶ci U¶miech
Podzieli³e¶ i mózg na dwie pó³kule.
Ano i jest kobieta i mê¿czyzna   U¶miech
Ano tak jak jest polaryzacja mêska i ¿eñska U¶miech
No plus i minus.
My¶l - reakcja
No jest ¶wiat energii i ¶wiat materii U¶miech
To czego dotkniesz i wywnioskujesz ¶wiadomo¶ci± zewnêtrzn± poprzez cia³o fizyczne zapisujesz w ¶wiadomo¶ci wewnêtrznej.
O dualizmie ju¿ pisa³em wiec proszê powtarza³ siê nie bêdê bo i za leniwy jestem przepraszam
Oczywi¶cie tak jak po potopie ziemia wesz³a w nowy proces i zamiast tworzenia energi± przeszli¶my na pracê fizyczn± tak teraz w nowym procesie stworzymy sobie z cz±stek, które pozostan± po rozpadzie naszych starych cia³ inne takie które jak najlepiej bêd± siê nadawa³y do pracy w innej przestrzeni U¶miech
Ano wiêc ¶wiadomo¶æ zewnêtrzna po³±czy siê z wewnêtrzn±, nie bêdzie dwóch pó³kul mózgowych itd, ale ka¿dy z nas to czego do¶wiadczy³(wnioski) ¶wiadomo¶ci± wewnêtrzn± i zapisa³ w ¶wiadomo¶ci wewnêtrznej wniesie ze sob±  oczywi¶cie moim skromnym zdaniem U¶miech
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2012, 16:31:48 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Listopad 19, 2012, 18:54:39 »

Wspania³y , a zarazem niezmiernie prosty przekaz Marka Tarana dotyczy nas wszystkich i nadchodz±cego czasu,jedynym portalem tajemnym jest nasze SERCE i nic wiêcej!

Ka¿dy kto tylko logik± g³owy usi³uje analizowaæ i oceniaæ siebie i innych tak naprawdê bardzo daleko jest od odkrycia prawdy tej najprostszej i najwa¿niejszej dla siebie. jedyn± energi± która przeniesie nas do Nowej epoki IV wymiaru jest ENERGIA MI£O¦CI ZDEPONOWANA W NASZYCH SERCACH i nic wiêcej.

S³uszne jest stwierdzenie Marka i¿ wiele si³ zakulisowych ( w pozornej trosce o nas) tak naprawdê usi³uje doprowadzaæ , do awantur, wojen ,i wszelkiego rodzaju niezgody miêdzy lud¼mi. widaæ to zarówno na tym forum jak i w polityce ¶wiatowej, dla nich nie jest wa¿ne kto z kim jest w niezgodzie, wa¿ne jest ¿eby ona by³a i generowa³a strach. Bardzo to prymitywne gierki ale nadal skuteczne jak widaæ.
Gdy pojawia siê spokój , skupienie na sobie i uczuciach natychmiast pojawia siê wichrzyciele wprowadzaj±cy dysharmoniê i strach..... dlaczego? Boj± siê oni wej¶cia Ludzi do swoich ¶wi±tyñ serca ( owej 'czarnej gwiazdy w nas, czyli jaskini serca , sacrum, ¶wiêtego , ¶wiêtych...), wej¶cie w t± przestrzeñ dla ka¿dego z nas to uzyskanie niesamowitej mocy w³adania swoim ¿yciem , w³adania ¿ywio³ami i tworzenia wszystkiego o tylko chcemy osi±gn±æ. czyli stanie siê równym naszym dotychczasowym w³adc± , którzy kryj± t± wiedzê przed nami korzystaj±c z niej przeciwko nam.
Osi±gniêcie MOCY TWÓRCZEJ to wej¶cie do w³asnego wnêtrza i uwolnienie jej do procesu transformacji naszego cia³a fizycznego, jak to zrobiæ?
T± wiedzê przekazywali staro¿ytni kap³ani Bia³ego Braterstwa ( nie ci którzy dzisiaj u¿ywaj± tej nazwy, oni nie maj± nic wspólnego ze staro¿ytna wiedz±) najwiêkszymi kap³anami ujawniaj±cymi pe³niê tej wiedzy byli Jezus i MM. Dlatego pewne ugrupowania ¯ydowskich kap³anów wymazali ich z Ksiêgi ¯ycia , wymazali ich osoby z historii ¶wiata. W³a¶nie za ujawnianie wiedzy która dawa³a Ludzko¶ci wolno¶æ.

Drog± do IV wymiaru jest rozkwit RÓ¯Y SERCA czyli osi±gniêcie pe³nej mocy mi³o¶ci w stosunku do siebie, dopiero  gdy posiadamy pe³niê mi³o¶ci w sobie samych mo¿emy ni± obdarowaæ innych.Nic nie pomo¿e czcze gadanie ¿e ja..... gdy czyny ¶wiadcz± o czym¶ innym , gdy z nich p³ynie niska wibracja pokazuj±ca  szaro¶æ osoby.Prowokuj±ca równie¿  w innych wzbudzanie szaro¶ci.

Gdy zrozumiemy i¿ naprawdê nie o to chodzi , skupimy siê na sobie, nie pozwolimy nikomu ingerowaæ w nasze wnêtrze ni swoimi s³owami , ni czynami, stajemy siê silni.Nic nas ju¿ nie dotyka i nie burzy wewnêtrznej harmonii , dopiero wówczas mo¿emy bêdziemy mogli skorzystaæ z wewnêtrznej mocy w jaskini serca.
Jedyn± drog±  dotarcia do niej jest wyzbycie siê strachu , brak strachu otwiera dostêp do MOCY MI£O¦CI!

W³a¶nie MOCY MI£O¦CI najbardziej boj± siê nasi dotychczasowi w³adcy, ona odbiera im na zawsze ich w³adze nad nami. Bo ich w³adza polega³a i polega nadal na tworzeniu przestrzeni strachu, który w³ada³ my¶lami , , uczuciami , s³owami i czynami Ludzi.

To ju¿ koniec tej farsy , tej epoki ciemno¶ci, Ludzko¶æ przebudzi³a siê i nie chce ¿yæ jak do tej pory warto¶ciami opartymi na strachu.

Kiara U¶miech U¶miech
   Brawo Kiara ,trafi³a¶ w samo sedno .Tylko mi³o¶æ serca ma si³ê i wolê nieprzejednan± ,wyzbyt± strachu ,tchórzostwa i wszystkiego co ,,niskie,, Mi³o¶æ serca ,to prawo¶æ ,stanowczo¶æ ,nieugiêto¶æ .Nie ma do niej dostêpu ciemna si³a ,kieruj±ca siê  fa³szem ,ob³ud± i k³amstwem .Ludzie nieprawego serca dzia³aj± zastraszaniem ,krzykiem ,szanta¿em ,wywo³uj± wojny ,napady zbrojne ,wprowadzaj± rygor ,k³ótnie ,sprzeczki ,dyskusje ci±gn±ce siê w nieskoñczono¶æ ,a wszystko po to aby uzyskaæ przewagê nad innymi ,zyskaæ w³adzê ,postawiæ na swoim ,górowaæ nad innymi lud¼mi .
Mi³o¶æ nie dba o to  ,jest wolna ,¶wiat³a ,m±dra ,silna i mimo ,¿e podeptana przez ciê¿kie buty ludzi bez serca ,podniesie siê i wygra .
chlebo
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Listopad 20, 2012, 09:12:08 »

Moja wypowiedz jest podparta tym ¿e znalaz³em w mi³o¶ci, g³êbiej jakie¶ pok³ady z³o¶ci które kategoryzuje do tego co siê nazywa karm± tego ¿ycia. Brama do królestwa niebieskiego jest ciasna jak dziurka w szpilce.. W zasadzie to mo¿na to t³umaczyæ na tysi±ce sposobów. No co¶ trzeba z t± z³o¶ci± zrobiæ i to co napisane jest tam w tym linku przez OSHO jest najbardziej precyzyjnym i spójnym alfabetem jak transformowaæ owe zjawiska ¿yciowe. Zreszt± ca³a wypowiedz jego na owej pojedynczej stronie mogê wyraziæ w owej sentencji: Z³o¶æ jako pieñ innych negatywnych uczuæ jako wynik fa³szywej identyfikacji przejmuje nad nami kontrolê jest to nie¶wiadome dzia³anie. Szukasz siebie w ¿yciu, nie wiem czy zgodzisz siê z tym ¿e tak jest lecz je¶li tak jest to w³a¶nie te nieprzyjemne do¶wiadczenia ucz± nas najwiêcej, badanie z³o¶ci nie jest przyjemne. Uczucie mi³o¶ci jest o wiele przyjemniejsze.. czujesz siê bezpiecznym.. tylko kto? mo¿e to my¶li siê boj± a mo¿e my¶li niema a mo¿e to tylko szlaczek obok Ciebie.. owe pytania sobie nie raz zada³em ju¿.. to cz±stka moich przemy¶leñ i autorytatywny sposób wypowiedzi wynika chyba z milo¶ci do mówienia tego co zgodne jest z sumieniem i z tego ¿e doskonale sobie zdaje sprawê ¿e my¶li nie maj± w sposób bezpo¶redni zwi±zku z uwolnieniem od identyfikacji. Bezpo¶rednio to ¿ycie nas dotyka ³±cznie z my¶lami. Ludzie którzy nie wypowiadaj± siê autorytatywnie to po prostu tchórze którzy boj± siê pope³niæ b³±d i byæ poprawionym przez brata swojego na tej ziemi.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #54 : Listopad 20, 2012, 09:44:51 »

No dobrze. To jest twoje widzenie / zrozumienie, tego co znalaz³e¶. Dla mnie to jest nielogiczne. Mi³o¶æ nie mo¿e zawieraæ z³o¶ci! Ona po prostu JEST. Z³o¶æ jest emocj± wynikaj±c± z niemocy, bezsilno¶ci czy nie umiejêtno¶ci poradzenia sobie z czym¶, czyli jest pochodn± obaw, lêków, a generalnie strachu.
Gdyby¶ napisa³, ¿e znalaz³e¶ z³o¶æ pod mi³o¶ci±, czy pokrywk± mi³o¶ci, obok, czy otoczon± mi³o¶ci± to by³oby oczywiste.
Te dwie nigdy siê nie mieszaj±! Mi³o¶æ mo¿e przetwarzaæ z³o¶æ, ale nigdy jej zawieraæ.
Je¶li co¶ zawiera z³o¶æ, to nie jest to Mi³o¶æ, albo mamy ró¿ne pojêcia tego.

Edit: nie bierz tego do siebie, ale czêsto ludzie wyra¿aj±cy siê autorytatywnie próbuj± w ten sposób przysporzyæ sobie
           autorytetu.
« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2012, 09:46:46 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Listopad 20, 2012, 12:30:26 »

(..) , a nas czytaj± przecie¿ i go¶cie. U¶miech
W³a¶nie, bo odczucie tego co chcesz przekazaæ jest w³a¶ciwe, ale to jeszcze w s³owa zda³oby siê ubraæ i zdania zrozumia³e .Wiadomo , ¿e nie ³atwe, no ale próbujemy , wszyscy  ...

Wiêc oczywi¶cie, ze ¶wiadomo¶æ zewnêtrzna to nie cia³o fizyczne tylko Ty jako Cz³owiek Ca³o¶æ by dotkn±æ wszystkiego podzieli³e¶ siê U¶miech
Podzieli³e¶ tez ¶wiadomo¶æ na zewnêtrzn± i wewnêtrzn± mimo, ¿e na pocz±tku byle¶ Ca³o¶ci± i w Ca³o¶ci jak i jeszcze siê mówi w Jedni - Jedno¶ci U¶miech
Podzieli³e¶ i mózg na dwie pó³kule.
Ano i jest kobieta i mê¿czyzna   U¶miech
Ano tak jak jest polaryzacja mêska i ¿eñska U¶miech
(...)
To czego dotkniesz i wywnioskujesz ¶wiadomo¶ci± zewnêtrzn± poprzez cia³o fizyczne zapisujesz w ¶wiadomo¶ci wewnêtrznej.
Zatem ¦wiadomo¶æ owa teraz ,tutaj, na nowej Ziemi , siê przejawiaæ zaczyna. Ona zawsze tu by³a, ale ciê¿ar uto¿samieñ utrzymywa³ to nierozpoznanym przy -jak go nazywasz - Intelekcie .
Teraz , na skutek wzrostu wibracji , sk³adowej wszak ¦wiadomo¶ci jako Ca³o¶ci , punkt "JA" przesuwa swój ¶rodek po skali radyjka jakim jest konstrukcja Cz³owiek , w stronê rozpoznania owej Ca³o¶ci. Coraz wiêcej ludzi zdaje sobie sprawê , ¿e nie s± ... ju¿ oddzieleni.

Jedno¶æ zaczyna siê manifestowaæ na ró¿ne sposoby. Jedni z krukami gadaj±, inni odnajduj± braterskie dusze ... Du¿y u¶miech

Oczywi¶cie tak jak po potopie ziemia wesz³a w nowy proces i zamiast tworzenia energi± przeszli¶my na pracê fizyczn± tak teraz w nowym procesie stworzymy sobie z cz±stek, które pozostan± po rozpadzie naszych starych cia³ inne takie które jak najlepiej bêd± siê nadawa³y do pracy w innej przestrzeni U¶miech
Ano masz na my¶li, ¿e to ¦wiadomo¶æ przemieni swoj± formê wyra¿ania siê w fizyczno¶ci.

(....) ale ka¿dy z nas to czego do¶wiadczy³(wnioski) ¶wiadomo¶ci± wewnêtrzn± i zapisa³ w ¶wiadomo¶ci wewnêtrznej wniesie ze sob± 
Stary zapis informacyjny bêdzie dostêpny w nowej przestrzeni lecz tylko jako informacja, mniej wiêcej tak , jakby¶ spogl±da³ na siebie z dzieciñstwa i na zabawki ,którymi siê wtedy bawi³e¶. Z rozczuleniem, ale bez przywi±zania do nich, do tamtego "siebie".

@chlebo
mo¿e to my¶li siê boj± a mo¿e my¶li niema a mo¿e to tylko szlaczek obok Ciebie.. owe pytania sobie nie raz zada³em ju¿.. (..)  doskonale sobie zdaje sprawê ¿e my¶li nie maj± w sposób bezpo¶redni zwi±zku z uwolnieniem od identyfikacji
A tu ciekawie piszesz , mo¿esz uchyliæ dalej r±bka tego rozpoznania ?

Bezpo¶rednio to ¿ycie nas dotyka ³±cznie z my¶lami
.
A to ju¿ wiesz KIM jeste¶  ?

Ludzie którzy nie wypowiadaj± siê autorytatywnie to po prostu tchórze którzy boj± siê pope³niæ b³±d i byæ poprawionym przez brata swojego na tej ziemi.
Dlaczego przypinasz innym ³atki , a jednocze¶nie jak wy¿ej, rozpoznajesz (chyba za w³a¶ciwe) uwolnienie siê od identyfikacji  ? Metkowanie jest Ci niezbêdne do samookre¶lania siê  ?
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #56 : Listopad 20, 2012, 12:48:36 »

Jedno¶æ zaczyna siê manifestowaæ na ró¿ne sposoby. Jedni z krukami gadaj±, inni odnajduj± braterskie dusze ... Du¿y u¶miech

sk±d te braterskie dusze..
http://www.youtube.com/watch?v=wcai256K_gI&hd=1
mo¿e? Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
BBernard
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Listopad 20, 2012, 23:41:26 »

Jako ¿e niezmiernie spodoba³y mi siê przekazy Marka Tarana musia³em zamie¶ciæ tu jeszcze link do pro¶by Marka któr± przypadkiem znalaz³em :

http://www.youtube.com/watch?v=l2fpMaW86_0&list=UUkJcplS70yy7g7OdbRChrpw&index=5&feature=plcp

pozdrawiam serdecznie
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #58 : Listopad 22, 2012, 21:42:42 »

Ostatnio znani channelerzy coraz mniej channeluj±, za to pisz± swoje przemy¶lenia w ró¿nych formach.
Ten "artyku³" dotyczy takich przemy¶leñ Brendy Hofman na temat New Age, czyli Nowego Wieku. Bior±c pod uwagê wszelkie inne okoliczno¶ci trudno siê nie zgodziæ, ¿e trzeciowymiarowym my¶leniem na podstawie prze¿ytych do¶wiadczeñ nie da siê stworzyæ nowej spo³eczno¶ci. Dlatego powinni¶my uwolniæ nasze oczekiwania, bo po prostu nas ograniczaj±.

Fizycznie, Nowy Wiek, nie jest tym, co sobie wyobra¿acie

Drodzy,

Mo¿e czujesz siê jakby¶ by³ w ¶rodku burzy - nie wiele dzieje siê w Twoim ¿yciu, ale to samo nie jest prawd±, wokó³ ciebie. A mo¿e jeste¶ w burzy, a ci wokó³ ciebie s± spokojni. Oba stany s± oczekiwane. Niektórzy z was wyczy¶cili problemy. A inni dopiero zaczynaj± swoj± podró¿ Nowego Wieku.

Efekty tej podró¿y s± fizycznie ró¿ne od tego, co sobie wyobra¿a³e¶. Wy¶wietlasz stare obrazy Starego Wieku w swoje ¿ycie nowego Wieku. Filmy science fiction z 1930 roku s± przestarza³e, poniewa¿ ich obrazy s± oparte na stylu ¿ycia, 1930. Tak te¿ jest dla ciebie.

Nowy Wiek nie jest taki,  jak obecny ¶wiat fizyczny.
Domy nie bêd± wiêksze lub mniejsze wersje popularnych amerykañskich McMansions. Nie musz± one wygl±daæ, jak budynki innych krajów w dowolnym okresie. Projekty, które stworzysz bêd± mieszaæ siê i rozszerzaæ twoje otoczenie.

Wynalazki, które konceptualizujesz zaprezentuj± rozwi±zania trudno¶ci, których nie jeste¶cie ¶wiadomi. Trochê jak próbowaæ wyja¶niæ komu¶ z 1850 r znaczenie bezpieczeñstwa internetowego.

Nowy Wiek to po prostu – Nowy Wiek. Nie mo¿ecie zrozumieæ, jak to bêdzie wygl±daæ, gdy¿ jeszcze go nie do¶wiadczyli¶cie.

Twoja wewnêtrzna istota skieruje Ciê do systemów, wynalazków, obrazów i interakcji, które bêd± w pe³ni oddawa³y piêkno i rado¶æ  Nowego Wieku.

Mo¿e czujesz, ¿e niektóre pomys³y wewnêtrznej istoty s± g³upie. Nie tylko te delikatne przypomnienia s± wa¿ne, bêd± one kontynuowane nadal przez eony. Twoja wewnêtrzna istota tworzy twój Nowy Wiek z innymi, podobnie my¶l±cymi wewnêtrznymi istotami.

Dodali¶my "podobnie my¶l±cymi" gdy¿ rzeczywi¶cie odkrywacie swoje nisze, a zatem swoj± spo³eczno¶æ. W przeciwieñstwie do przesz³o¶ci niepowtarzalno¶æ bêdzie wa¿nym elementem. Nie bêdziecie ju¿ podró¿owaæ przez ¶wiat widz±c te same typy spo³eczno¶ci, z te same sklepy i wszystkich  nosz±cych na sobie podobny strój. To jest Nowy Wiek.

To prawda, ¿e ci,  z którymi wspó³brzmicie wydadz± siê bardzo podobni. Ale nie ma ju¿ oczekiwanego ogólnego wygl±du, postawy lub dzia³alno¶ci. Niektóre wspólnoty / podmioty bêd± ¶wiêtowaæ Bo¿e Narodzenie w grudniu, trochê na wiosnê, a niektóre w ogóle.

Nie bêdzie ju¿ tam medycznych, naukowych lub religijnych g³osów.
Byæ mo¿e wierzysz, ¿e takie dzia³ania stworz± niezgody miêdzy grupami. Jest odwrotnie. Kiedy wszystkie opcje, w tym wielu nowych jest dopuszczonych, nikt nie bêdzie musia³ wydawaæ siê lepszy, silniejszy, bogatszy i m±drzejszy od drugiego. Spo³eczno¶ci uformuj± siê na wspólnocie interesów. Gdy te zainteresowanie siê zmieni±, niektórzy lub wszyscy przesun± siê lub utworz± now± wspólnotê.

Nowy Wiek to jest wolno¶æ i akceptacja.
Niektórzy z was bêd± ¿yli w spo³eczno¶ciach zbudowanych z materia³ów stworzonych przez cz³owieka. Inni bêd± wybieraæ ró¿ne do¶wiadczenia ¿ycia.

¦wiat bêdzie otwarty dla wszystkich. Ju¿ nie bêd± obywatele (obywatele to jest przestarza³y termin.) ubiegaæ siê do rz±dów, aby ¿yæ w innej czê¶ci ¶wiata. ¦wiat stanie siê bardziej jak w Stanach Zjednoczonych - z mniejsz± ilo¶ci± ograniczeñ. Podobnie jak wiêkszo¶æ Obywateli Stanów Zjednoczonych ³atwo mo¿e przenie¶æ siê z jednego stanu do drugiego, tak te¿ bêdzie to wa¿ne dla tych, którzy przemieszczaj± siê z jednego kontynentu na drugi. Tam nie bêdzie ju¿ pañstw, lecz wspólnoty interesów.

Chcemy poszerzyæ wasze przekonania co do wyników. Niewielu z was zaawansowanych Lightworkers wiele my¶la³o, co oznacza globalna wolno¶æ.

Niektórzy z was nadal s± zaniepokojeni tymi czê¶ciami ¶wiata, które teraz "kontroluj±" finanse lub dostawy ¿ywno¶ci. Znaczniki kontroli znikn± jak znajdziecie swoje spo³eczno¶ci. Ka¿dy z was bêdzie uczestniczyæ w fizycznym tworzeniu Nowego Wieku tak, jak kierowany przez  swoj± wewnêtrzn± istotê. Proszê pamiêtaæ, ¿e Nowy Wiek jest wielk± przemian± zaprojektowan± przez Was.

Teraz, gdy wielu z was zaawansowanych Lightworkers pragnie do¶wiadczyæ Nowego Wieku, trzeba przypomnieæ o wielkich ró¿nicach miêdzy dwoma Wiekami.

Fizyczne przej¶cie waszej spo³eczno¶ci bêdzie takie, jak to by³o dla was osobi¶cie.
Twoja istota duchowa najpierw zaakceptowa³a Nowy Wiek. Wtedy twoja emocjonalna istota oczy¶ci³a twoje lêki, wiêc mo¿esz wygodnie ¿yæ w Nowym Wieku. Wreszcie, fizyczny byt rozpocz±³ dostosowywaæ siê odpowiednio.

Wiêc to zale¿y od was. Zaakceptowali¶cie rado¶æ i mi³o¶æ jako dominuj±ce emocje Nowego Wieku. Duchowo, rozumiesz, ¿e nawet je¶li bêdzie wyj±tkowy, Twoja wyj±tkowo¶æ pomo¿e stworzyæ piêkn±, melodyjn± harmoniê Nowego Wieku. Teraz jest czas, aby zrozumieæ, jak twój ¶wiat siê zmienia fizycznie.

Unikalno¶æ rzeczywi¶cie królowa³a w fizycznych królestwach. A mi³o¶æ bêdzie kluczem w wyborze twojej domowej bazy – jednak tak d³ugo, jak czujesz siê dobrze - i Twoja spo³eczno¶æ i przyjaciele. Nie-ludzkie podmioty bêd± równie¿ do³±czaæ siê do tych obszarów lub wspólnot, w których czuj± siê dobrze.

Gdy wibracje ziemi i Twoje siê zmieni±, bêdziesz do¶wiadcza³ ró¿nych innych aspektów twojej istoty, ni¿ te, których do¶wiadcza³e¶ przedtem. To samo odnosi siê do systemów ekologicznych ziemi.

Niektórzy ludzie wybieraj±, aby nie mieæ zwierzaka. Inni mog± wybraæ, aby przywi±zaæ siê do podmiotu, który teraz wydaje ofensywny, jak skunks. Lub podmiotów, których nie jeste¶cie jeszcze w pe³ni ¶wiadomi jak wró¿ki lub krasnale.

Czy taka my¶l was roz¶miesza? Nie ma krasnali ... czy istniej±? Kto chcia³by siê zaprzyja¼niæ ze skunksem?

Czy teraz rozumiecie jak ograniczone s± wasze fizyczne obrazy Nowego Wieku?

Nadszed³ czas, aby to zaakceptowaæ i oczekiwaæ Nowego Wieku z ca³± jego fizyczn±, emocjonaln± i duchow± urod±. Odrzuæcie swoje przekonania o tym, jak powinien wygl±daæ i jakim byæ. I zaakceptujcie, ¿e Nowy Wiek jest wiekiem wszystkich waszych aspektów i ziemi.

Na¶laduj swoj± wewnêtrzn± istotê, a znajdziesz rado¶æ w dowolnej formie, któr± stworzysz. Podtrzymuj swoje obrazy Starego Wieku jak Nowy wiek powinien wygl±daæ, a znajdziesz siê sfrustrowany i ograniczony.

Otwórz oczy, uszy i wszystkie inne zmys³y - te znane i te jeszcze do odkrycia – a przejdziesz do Nowego Wieku z chichotem. U¿yj bie¿±ce piêæ zmys³ów do zbadania ziemi, jak to jest teraz, a ograniczysz swoj± istotê do powtarzania tego, co powtarza³e¶ przez wieki - jedno ¿ycie Starego Wiek po drugim.

Tak bêdzie. Amen.

Brenda Hoffman
21 listopada 2012
www.LifeTapestryCreations.com
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2012, 21:44:37 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Listopad 22, 2012, 22:14:21 »

¦wiat stanie siê bardziej jak w Stanach Zjednoczonych

Z politowaniem

A Indianie gdzie? Chichot
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Listopad 22, 2012, 22:30:17 »

Cieszy mnie bardzo i¿ inni ludzie w innych miejscach ziemi przekazuj± bardzo podobne informacje jak ja. Czyli my¶limy podobnie , po³±czy nas podobne, to wspaniale bo to podobne jest pochodn± osobistego rozwoju.
ca³y czas k³adê nacisk na bezsensowno¶æ medytacji i wizualizacji... nie mo¿na stworzyæ nowego , tego czego jeszcze nie by³o z wyobra¿eñ tego co ju¿ jest. To  s± bowiem przestarza³e formy dotycz±ce przesz³o¶ci, a nie przysz³o¶ci.

Kiara U¶miech U¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #61 : Listopad 23, 2012, 10:46:59 »

Kolejny przekaz prze Ute, który potwierdza brak mo¿liwo¶ci tworzenia kreacji Nowej Ziemi poprzez stary dualny umys³.

GAIA: KREACJA Z SERCA

Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright © 2012

Ukochani Przyjaciele!

W przesz³o¶ci czasami robi³em medytacje ziemia-niebo, , gdzie mo¿na po³±czyæ siê z rdzeniem Gai i centrum Galaktyki (inni mog± to robiæ tak¿e z naszym S³oñcem lub Alcyone), podczas gdy energie z powy¿ej i poni¿ej rozp³ywaj± siê w naszym sercu. Niedawno, po tym jak dozna³em nieograniczonej ekspansji ¶wiadomo¶ci Gai, poczu³em, ¿e jestem pod³±czony do niej wszêdzie i skupianie siê na rdzeniu tej planety nie by³o nawet ju¿ konieczne. Jednak jako¶ czu³em siê tak, jak gdybym odszed³ od Niej.
A wiêc poprosi³em Gaie, aby wyja¶ni³a to dla mnie.

Jej przes³anie, jak zawsze, by³o bardzo owocne i jest baz± mojego prawdziwego do¶wiadczenia to, co Ona opisuje. To równie¿ dotyczy wszystkich, choæ mówi³a na pocz±tku do mnie osobi¶cie.
Ona nie tylko mówi o medytacji Ziemia-Niebo, ale tak¿e o nowym procesie tworzenia.

Cieszcie siê!

Mój drogi,
Mi³o mi z tob± rozmawiaæ! To, czego jeste¶ ¶wiadomy, Mnie w tej wszechstronnej ¶wiadomo¶ci, jest oznak± twojej w³asnej Unii z Powszechnym Duchem. Wiêc to, co dostrzegasz w zwi±zku z tym, to jest Moja ¦wiadomo¶æ, i to rzeczywi¶cie Ona nie ma centrum i peryferii, nie ma g³êboko¶ci i wysoko¶ci, poniewa¿ jest wszechogarniaj±cym, ¼ród³em wszystkich moich dzie³, obejmuj±c± Moje stare i Moje nowe cia³o i wszystkie istoty, które tam ¿yj±.

Jednak pamiêtaj, ¿e moja ¦wiadomo¶æ jest w tym samym czasie Jednym z Energi± / Shakti. A Shakti jest Moc± Manifestacji, ale tak¿e Moc± wyzwolenia z niewoli Kreacji.

Na przyk³ad twoje fizyczne cia³o jest manifestacj±, istniej±c± na mojej starej postaci, i jako takie nie jest bez formy, ale pojawia siê w okre¶lonej formie i wymiarach. Dlatego pytanie jest, czy skupiasz siê na formie, czy czystej ¶wiadomo¶ci, na cz±steczkach czy falach, mo¿na powiedzieæ.

Do zjednoczenia ze Mn± w medytacji Yogi ziemia - niebo, wymaga siê zgodno¶ci cia³a, w odniesieniu do mojego cia³a. Jest to tylko kwestia punktu widzenia.

Z punktu widzenia cia³a, mo¿esz po³±czyæ siê z moim Planetarnym wewnêtrznym rdzeniem, i je¶li to zrobisz, Ja odpowiadam, jak wiesz, w sposób, który mo¿esz dostrzec fizycznie - energetycznie i jako impuls w twoim sercu.

Gdy nastêpnie po³±czysz siê z centrum Galaktyki, które czujesz nad g³ow±, i otrzymasz odpowied¼ energetyczn±, do¶wiadczasz Mojej energii zjednoczonej z energiami z centrum galaktyki w twoim sercu. Te zjednoczone energie tworz± zupe³nie now± Kwantow± Energiê, która przekazuje konkretne informacje. Oczywi¶cie informacja ta przenosi równie¿ ¶wiadomo¶æ, i przejawia siê w pewnej, unikalnej jako¶ci ¶wiat³a, energii lub Shakti.

¦wiadomo¶æ tej informacji, nie mo¿e byæ jednak w porównana z wszechogarniaj±c± ¦wiadomo¶ci±, jak± postrzegasz Mnie i która nie ma w³a¶ciwo¶ci, jak opisano powy¿ej, a które nie zna Centrum lub peryferii.

Chocia¿ ¶wiadomo¶æ Informacji, która oznacza moj± Uniê z  Galaktycznym Centrum w twoim sercu, wydaje siê równie¿ byæ nieskoñczona, to jest inna od Wszechogarniaj±cej ¦wiadomo¶ci, przez atrybut jako¶ci. To jest jak nak³adka na Wszechogarniaj±c± ¦wiadomo¶ci. Ale to nie jest identyczne z Nieuwarunkowan± ¦wiadomo¶ci±, t± "pustk±", cisz± neutraln± i cich±, jak oko cyklonu.

Raczej jako¶æ unii miêdzy Mn± i Centrum Galaktyki nosi cechy wibracji lub manifestacji.

Wiêkszo¶æ ludzi nie uwa¿a Mnie za Czyst± ¦wiadomo¶æ, ale s± przede wszystkim postrzegaj± Moje fizyczne i energetyczne istnienie. Ale kto postrzega mnie jako Czyst± ¦wiadomo¶æ, udziela mi pe³nej swobody rozwoju i wznosi moje fizyczne istnienie w sposób, który nie jest regulowany lub kierowany przez ograniczone umys³owe programy i wspiera bezpo¶rednio ewolucyjny skoku w przeze Mnie po¿±dany najwy¿szy potencja³.

Dlatego w rzeczywisto¶ci, nie oddalasz siê ode mnie, ale jeste¶ zjednoczony ze Mn± fundamentalnie, gdzie jeste¶my Jednym z Wszystkimi i Wszystkim! I dziêkujê ci za to!

Pamiêtaj jednak, ¿e nie ma w tworzeniu punktu zerowego samego w Sobie, gdy¿ to jest kolebka wszystkich mo¿liwo¶ci i kreacji.  Jest jeszcze punkt spokoju, w którym ka¿de ludzkie serce powinno przej¶æ na emeryturê. Bo to jest t³o, na którym nowe kreacje pojawi± siê w ich mo¿liwie najwy¿szym, Boskim Potencjale. Dlatego te¿ s± one ca³kowicie zgodne z Wol± Najwy¿szego Stwórcy, nietkniêt± przez jednostki mniejszej woli, które musz± podlegaæ ograniczeniom.

Kto chce wzi±æ udzia³ w stworzeniu Mojego Nowego ¦wiata w sposób najdoskonalszy, mo¿e to zrobiæ, podczas wej¶cia punkt zerowy Serca, i wtedy, przez wykroczenie poza osobist± wolê, Obserwuje pojawianie siê nowej Kreacji!

Odkryjecie, ¿e pierwsz± kreacj± praca w tym procesie jest Mi³o¶æ, która wznosi siê jak poranne s³oñce, lub która rozwija jak zapach rozkwitu, wspania³ej czerwonej ró¿y.
I linia planu pojawi siê, a na jej horyzoncie ekstaza rado¶ci promieniuje swoj± obecno¶æ wszêdzie. Mo¿ecie zaobserwowaæ na tej linii planu wszystkie Kreacje, które stanowi± Moj± Now±, piêciowymiarow± Egzystencjê.

Te Kreacje rodz± siê w czystej, niepodzielnej ¦wiadomo¶ci Serca, i nie s± tworzone przez umys³, który jest oparty na sferze podwójnych par, które by³y wykorzystywane do tej pory przez wiêkszo¶æ ludzko¶ci w manifestacji.

Taki umys³ zawsze tworzy ¶wiat, który na¶laduje prawa dualno¶ci. Nie mo¿e zatem stworzyæ prawdziwego Boskiego ¶wiata Jedno¶ci, poniewa¿ tworzy z zamiarem otrzymania oddzielonych od siebie obiektów, wielkich lub subtelnych. Nacisk k³adziony jest na odrêbno¶æ ¶wiadomo¶ci, który ogranicza siê do zwyk³ej ¶wiadomo¶ci mózgu.

Tak d³ugo, jak wasz mózg nie jest przekszta³cony jeszcze, i funkcjonuje w dwóch, oddzielonych od siebie po³ówkach, dzia³a ze ¶wiadomo¶ci±, ¿e nie jest w stanie s³u¿yæ Czystej Woli Najwy¿szego Stwórcy. Dlatego nie zaleca siê wykorzystywaæ jedynie na mózgu jak instrumentu przynosz±cego Nowe kreacje. On po prostu nie mo¿e tego zrobiæ. ¦wiaty stworzone w ten sposób, s± zawsze ograniczone, uszkodzone  i podlegaj± prawom dualno¶ci i separacji.

Gdy wasze istnienie ju¿ coraz bardziej siê zmienia, przez obecno¶æ nowej wschodz±cej ¶wiadomo¶ci i jej potê¿nych energii, bêdziecie mieæ trudno¶ci, aby manifestowaæ swoje pragnienia, tak d³ugo, jak pracowaæ ze zwyk³ymi czêstotliwo¶ciami mózgu.

Aby P³yn±æ z Now± Kreacj±, konieczne jest, aby wej¶æ w swoje serce, aby znale¼æ przestrzeñ ciszy i Czekaæ na sygna³y, które zjednocz± wasze nowo rozwijaj±ce siê ¿ycie z Wol± Najwy¿szego Stwórcy. W tej Unii do¶wiadczycie Jedno¶ci, której wszyscy pragniecie. Ze wzglêdu na tê Jedno¶æ równie¿ wasze Prawdzie Boskie i autentyczne Kreacje bêd± siê rozwijaæ, dziêki czemu Wasze indywidualne kreacje s± w doskona³ej harmonii z Kreatywn± Intencj± Najwy¿szego Stwórcy.

Obejmujê Was wszystkich moim b³ogos³awieñstwem i Moj± Mi³o¶ci±! Niech te s³owa inspiruj± i prowadz± was w kierunku Boskich Czynów.

JESTEM GAIA!

Przekaz przez Ute
22 listopada 2012
Channeler: Ute
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/11/gaia-creation-from-heart.html

east
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Listopad 23, 2012, 11:36:18 »

Na przyk³ad twoje fizyczne cia³o jest manifestacj±, istniej±c± na mojej starej postaci, i jako takie nie jest bez formy, ale pojawia siê w okre¶lonej formie i wymiarach. Dlatego pytanie jest, czy skupiasz siê na formie, czy czystej ¶wiadomo¶ci, na cz±steczkach czy falach, mo¿na powiedzieæ.

To bardzo dobre pytanie . Ewolucja ludzko¶ci nie ustaje . Ona siê ca³y czas rozkrêca, nie zatrzyma³a siê na postaci homo sapiens sapiens.  Kiedy oko³o 200 tys lat temu cz³owiek rozpocz±³ mocny rozwój w kierunku materii i logiki za pomoc± umys³u uczyni³ on niebywa³y postêp technologiczny . Pocz±wszy od opanowania ¼ród³a energii jakim by³ ogieñ na bazie minera³ów Ziemi. Od tamtej pory powolutku i nieustannie skupiano siê na materii ( ró¿nie to bywa³o, ale w koñcu materialna, mêska energia okaza³a siê dominuj±ca ). To w³a¶nie by³o ujêcie "cz±steczkowe". W tym rozwoju materialnym ludzko¶ci zawsze towarzyszy³a energia ¿eñska nieustannie pracuj±ca gdzie¶ w tle. To w³a¶nie jest natura falowa.

Falowa natura materii znacznie lepiej i pro¶ciej wyja¶nia funkcjonowanie Wszech¶wiata. W jej ¶wietle cz±steczki to nie materia, ale wibruj±ce fale energii. Patrz±c z tego punktu widzenia ca³y Wszech¶wiat nabiera dynamiki , a wszelakie statyczne "depozyty" choæby w postaci cz±steczek zmieniaj± swoje znaczenie.

Kulki materii jako takie nie istniej±, istnieje WZÓR . Istnieje nieskoñczony ruch, przemiana, falowanie, oczywi¶cie nie chaotyczne , ale uporz±dkowane , lecz i nie statyczne.

Nauczyli¶my siê emitowaæ fale - na przyk³ad radiowe - oraz je odbieraæ poprzez dostrojenie odbiornika jednak¿e nie zmienili¶my dot±d wzorców my¶lowych.
Ludzko¶æ dalej opiera siê na strukturach skostnia³ych, cz±steczkowych. Wystarczy w szkole zobaczyæ czego siê ucz± dzieciaki. Przedstawia siê im model DNA jako podwójn±, statyczn±  helisê o ¶ci¶le przyporz±dkowanych warto¶ciach par i tak w ka¿dym aspekcie rozwoju cz³owieka pocz±wszy od spo³ecznego modelu funkcjonowania - JA .

Cz³owiek zmienia pogl±dy , przyjmuje ró¿ne warto¶ci w ¿yciu, ale niezmiennie jako jakie¶ JA . To on, jak uwa¿a, stanowi o¶ Wszech¶wiata co¶ niezmiennego, wyró¿nionego, najbardziej istotnego.

Tymczasem falowa natura rzeczywisto¶ci pokazuje co¶ zgo³a odmiennego. Ca³a konstrukcja Wszech¶wiata jest wype³niona dynamicznymi falami które jedynie w pewnych okre¶lonych punktach drgaj± w sposób ,który modelowo umys³ ujmuje jako cz±steczkê. Model nie jest sam w sobie z³y dopóki nie uto¿samiamy go z Prawd± Jedyn±. Model to tylko model , to iluzja , wyobra¿enie.

Zmiana my¶lenia z "cz±steczkowego" na "falowe" to zmiana postrzegania rzeczywisto¶ci z oddzielenia na po³±czenie.
I to zdaje siê czeka ludzko¶æ ewoluuj±c± teraz . Na bazie tego nowego postrzegania powstan± manifestacje fizyczne.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #63 : Listopad 23, 2012, 11:45:13 »

Zmiana my¶lenia z "cz±steczkowego" na "falowe"

wcze¶niej ju¿ pad³o takie stwierdzenie, ¿e "prawda jest bezmy¶lna",-
a tu mo¿na dodaæ, ¿e ¶wiadomo¶æ te¿ jest bezmy¶lna, bo na pewno nie korzysta z mózgu,-
my¶lenie "mózgowe" posiada w³asne ograniczenia- teraz mamy od "ogarniêcia" nowej ziemi u¿yæ serca,-
z pewno¶ci± jego mo¿liwo¶ci zwi±zane z wy¿szymi wibracjami s± o wiele wiêksze ni¿ mózgu..
Chichot

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Listopad 23, 2012, 12:21:43 »

east - ale aby te fallistosc Wszechswiata zrozumiec nalezy poznac zasady dzialania. Bo one sa wlasnie, i to jest tak sprytnie przemycone do naszej 3D rzeczywistosci, aby miec ciagla kontrole nad tym naszym pozornym JA! (nie zapominaj o duszyczce, to tez czesc skladowa).
A w szkole to ucza juz od dawna oklepanych wzorcow. Tez nie jest to przypadkiem, ale tak sie nauczylismy chodzic po tym labiryncie (rezerwacie), aby garstka mogla nami sterowac, my bedziemy tylko placic - placic wszystkim, energia zwlaszcza.

Nowa Ziemia... falista Szok
east
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Listopad 23, 2012, 12:30:31 »

Tak, songo , owszem , serce, lecz i rozs±dek .To s± czasy maria¿u serca i rozs±dku na g³êbszym ni¿ materialny, poziomie.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Listopad 23, 2012, 12:43:45 »

"Tak d³ugo, jak wasz mózg nie jest przekszta³cony jeszcze, i funkcjonuje w dwóch, oddzielonych od siebie po³ówkach, dzia³a ze ¶wiadomo¶ci±, ¿e nie jest w stanie s³u¿yæ Czystej Woli Najwy¿szego Stwórcy. Dlatego nie zaleca siê wykorzystywaæ jedynie na mózgu jak instrumentu przynosz±cego Nowe kreacje. On po prostu nie mo¿e tego zrobiæ. ¦wiaty stworzone w ten sposób, s± zawsze ograniczone, uszkodzone  i podlegaj± prawom dualno¶ci i separacji.".....

Ciekawe twierdzenie ale rownie¿ bardzo podstêpne jak dla mnie... bo... gdyby nie by³o dualno¶ci czyli ró¿nicy potencja³ów w odmienno¶ci ¿ycie by nie istnia³o , bo by³a by ca³kowita stagnacja bez ruchu. A ruch jest warunkiem ¿ycia nic wiêcej. Zatem zawsze musi byæ dualno¶æ i bêdzie , jedyna ró¿nica to wiêksza harmonia, bez walki. ale nawet w IV wymiarze ona bêdzie. Kalifikacja osobowo¶ci pó³kul  mózgu to wielki podst±p wyeliminowania wiedzy Cz³owieka o sobie o ró¿nicach p³ci a co za tym idzie ró¿nicach energetycznych , które s± inspiracj± twórcz±.
Jak sobie wyobra¿acie now± pleæ bez p³ci? mamotatm czy tatomamat? Nie mili moi rodzic tylko ¿e rodzic odnosi siê do matki przez urodzenie , ale to tez da siê usun±æ przekodowuj±c znaczenie s³owa 9 tak jest stosowane od dawna), czyli likwidujemy p³eæ ,zastepuj±c j± uczuciami serca. Jednym s³owem bezwolne uzale¿nienie , lub brak uczuæ na rzecz obowi±zku, zale¿y od poziomu uczuæ cz³owieka.

A sk±d wezm± siê dzieci dla których (dwaj ojcowie lub dwie matki) inaczej rodzice bêd± naturalno¶ci±... to tylko wstêpna droga do klonowania., jednak najpierw trzeba wodowaæ nowe wzorce zachowañ w ¶wiadomo¶æ i pod¶wiadomo¶æ. jak to siê robi? po pierwsze akceptacja ma³¿eñstw tej samej p³ci ( maja byæ norm±), po drugie prawo ich do adopcji ( jako naturalno¶æ posiadania dzieci) , po trzecie prawne zmiany nazewnictwa w dokumentach ( ojciec , matka zast±pione rodzicami) , by wyeliminowaæ wiedzê o p³ci prawdziwych rodziców. To siê ju¿ dzieje w wielu aspektach ¿ycia , tu na ziemi.

Ukaza³o siê rownie¿ na tle tego przekazu, pozbawienie ludzi osobowo¶ci mózgu czyli wyeliminowanie wiedzy o swojej p³ci to nieograniczona w³adza nad nimi. To sterowanie  bezp³ciowymi robotami impulsami zewnêtrznymi , przez emocjonalno¶æ, to wielkie gadanie o mi³o¶ci serca ( wstepne0 której wcale nie ma w takim uk³adzie.

Mózg ( dyskutujemy o fizyczno¶ci) jego wiedza jest niezbêdny do zbierania do¶wiadczeñ i analizowania ich wiedz± logiczn±, na niej opiera siê wiele aspektów ¿ycia w ¶wiecie fizycznym. Identycznie jest z sercem, uczucia musz± tworzyæ inspiracjê do coraz wy¿szych poziomów zachowañ na swojej bazie,gdyby tak nie by³o byli by¶my zaprogramowanymi robotami reaguj±cymi tylko na impulsy elektryczne. Czyli zarówno uczucia jak i logiczne my¶lenie s± niezbêdne w dualistycznym sprzê¿eniu rozwojowym. 
Rozwijamy siê ca³y czas uczuciowo , korzystaj±c z wiedzy , raz aspektu ¿eñskiego ( fizyczno¶æ i osobowo¶æ mêska) , nastêpnym razem z aspektu mêskiego ( fizyczno¶æ i osobowo¶æ mêska), tak wygl±da nasz dualizm.

Kto i w jakim celu nas go chce pozbawiæ? ¯eby to wiedzieæ polecam ksi±¿kê " Nowy wspania³y ¶wiat" Aldous HUXLEY. Poniewa¿ nie ma czasu w przestrzeni poza fizycznej ( jest on tylko w fizyczno¶ci) warto zdaæ sobie sprawê i¿ to co ma byæ u nas na ziemi w naszym teraz ju¿ jest w bezczasie. Zatem wcale nie jest a¿ tak  trudno dotrzeæ do tej wiedzy.
To co robimy i uda³o nam siê tym razem to cofniêcie w czasie do momentu stworzenia i uruchomienie pierwotnej linii ¿ycia bez tej wersji gdzie Cz³owiek sta³ siê niewolnikiem bezosobowym androidów.

Druga nie mniej wa¿na kwestia. Planeta  Ziemia nie jest osobowo¶ci± indywidualna samo stanowi±c± o sobie ni kreuj±c± w³asn± przysz³o¶æ , nie rozwija siê z w³asnej woli nie ma uczuæ i nie jest twórczyni± niczego!  To wa¿ne bo ci±gle wmawia siê nam inn± wiedzê koduj±c ja w nas i uzale¿niaj±c od czego¶ co nie jest prawd±. trzeba siê w koñcu zastanowiæ , pomy¶leæ i wyci±gn±æ samodzielne wnioski co to jest my¶l±ca i tworz±c± istota , oraz jak przejawiaj± siê jej uczucia? Czy Ziemia planeta spe³nia te kryteria?

Nie, nie spe³nia ona nie rodzi niczego samoistnie  gdy nie w³o¿ymy w ni± nasienia czego¶ , nic nie wyro¶nie. Czy samo ¿ycie  na ziemi jest chociaz przez chwilkê mo¿liwo¶ci± przyjêcia jej uczuæ? Uczucia przekazuj± nam istoty posiadaj±ce energiê wcielon± samo¶wiadome siebie. Czy ziemia sama z siebie co¶ stworzy³a, czy tylko na niej i w niej odbywaj± siê te procesy?
Ziemia jest zbudowana jako miejsce naszego fizycznego ¿ycia identycznie jak nasz fizyczny dom czy szko³a ( dok³adnie z tych samych elementów i pierwiastków w innych ustawieniach i proporcjach) , ¿adne z nich nie jest nasza matk±.
Zatem czemu s³u¿y ta d³ugotrwa³a manipulacja informacj± z przekodowaniem wiedzy? Czy aby nie wymazaniu nam z pamiêci i  zapomnieniu naszym  , naszego prawdziwego pochodzenia? to d³ugoterminowe przekodowanie wiedzy w nas ma daæ efekt nie szukania nigdy niczego poza ziemi±, wszak , to nasza matka i nasz dom. Czyli perfekcyjne niewolnictwo na jednej planecie z w³asnej woli... a ja tej manipulacji mówiê NIE! NIE! NIE! STOP! i BASTA!

Na szczê¶cie tym razem nie uda siê zniewoliæ tak ludzi i przekodowaæ ich wiedzy , odci±æ im  dostêpu do ich wewnêtrznej wiedzy i m±dro¶ci serca.

Kiara U¶miech U¶miech

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #67 : Listopad 23, 2012, 13:04:18 »

Wspania³y , a zarazem niezmiernie prosty przekaz Marka Tarana dotyczy nas wszystkich i nadchodz±cego czasu,jedynym portalem tajemnym jest nasze SERCE i nic wiêcej!

Ka¿dy kto tylko logik± g³owy usi³uje analizowaæ i oceniaæ siebie i innych tak naprawdê bardzo daleko jest od odkrycia prawdy tej najprostszej i najwa¿niejszej dla siebie. jedyn± energi± która przeniesie nas do Nowej epoki IV wymiaru jest ENERGIA MI£O¦CI ZDEPONOWANA W NASZYCH SERCACH i nic wiêcej.

Kiara U¶miech U¶miech

Kolejny przekaz prze Ute, który potwierdza brak mo¿liwo¶ci tworzenia kreacji Nowej Ziemi poprzez stary dualny umys³.

Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright © 2012

Ukochani Przyjaciele!

W przesz³o¶ci czasami robi³em medytacje ziemia-niebo, , gdzie mo¿na po³±czyæ siê z rdzeniem Gai i centrum Galaktyki (inni mog± to robiæ tak¿e z naszym S³oñcem lub Alcyone), podczas gdy energie z powy¿ej i poni¿ej rozp³ywaj± siê w naszym sercu. Niedawno, po tym jak dozna³em nieograniczonej ekspansji ¶wiadomo¶ci Gai, poczu³em, ¿e jestem pod³±czony do niej wszêdzie i skupianie siê na rdzeniu tej planety nie by³o nawet ju¿ konieczne. Jednak jako¶ czu³em siê tak, jak gdybym odszed³ od Niej.
A wiêc poprosi³em Gaie, aby wyja¶ni³a to dla mnie.

Jej przes³anie, jak zawsze, by³o bardzo owocne i jest baz± mojego prawdziwego do¶wiadczenia to, co Ona opisuje. To równie¿ dotyczy wszystkich, choæ mówi³a na pocz±tku do mnie osobi¶cie.
Ona nie tylko mówi o medytacji Ziemia-Niebo, ale tak¿e o nowym procesie tworzenia.

Chocia¿ ¶wiadomo¶æ Informacji, która oznacza moj± Uniê z  Galaktycznym Centrum w twoim sercu, wydaje siê równie¿ byæ nieskoñczona, to jest inna od Wszechogarniaj±cej ¦wiadomo¶ci, przez atrybut jako¶ci. To jest jak nak³adka na Wszechogarniaj±c± ¦wiadomo¶ci. Ale to nie jest identyczne z Nieuwarunkowan± ¦wiadomo¶ci±, t± "pustk±", cisz± neutraln± i cich±, jak oko cyklonu.

Raczej jako¶æ unii miêdzy Mn± i Centrum Galaktyki nosi cechy wibracji lub manifestacji.

Wiêkszo¶æ ludzi nie uwa¿a Mnie za Czyst± ¦wiadomo¶æ, ale s± przede wszystkim postrzegaj± Moje fizyczne i energetyczne istnienie. Ale kto postrzega mnie jako Czyst± ¦wiadomo¶æ, udziela mi pe³nej swobody rozwoju i wznosi moje fizyczne istnienie w sposób, który nie jest regulowany lub kierowany przez ograniczone umys³owe programy i wspiera bezpo¶rednio ewolucyjny skoku w przeze Mnie po¿±dany najwy¿szy potencja³.

Dlatego w rzeczywisto¶ci, nie oddalasz siê ode mnie, ale jeste¶ zjednoczony ze Mn± fundamentalnie, gdzie jeste¶my Jednym z Wszystkimi i Wszystkim! I dziêkujê ci za to!

JESTEM GAIA!

Przekaz przez Ute
22 listopada 2012
Channeler: Ute
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/11/gaia-creation-from-heart.html

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Listopad 23, 2012, 13:33:40 »

"Wiêkszo¶æ ludzi nie uwa¿a Mnie za Czyst± ¦wiadomo¶æ, ale s± przede wszystkim postrzegaj± Moje fizyczne i energetyczne istnienie. Ale kto postrzega mnie jako Czyst± ¦wiadomo¶æ, udziela mi pe³nej swobody rozwoju i wznosi moje fizyczne istnienie w sposób, który nie jest regulowany lub kierowany przez ograniczone umys³owe programy i wspiera bezpo¶rednio ewolucyjny skoku w przeze Mnie po¿±dany najwy¿szy potencja³.

JESTEM GAIA!"

Nie wiek kto podaje siê za ¶wiadomo¶æ ziemi i u¿ywa takiej nazwy dla siebie , ale wiem dobrze i¿ planeta ziemia nie posiada ¶wiadomo¶ci osobowo¶ciowej i nie rozmawia z nikim jako taka ¶wiadomo¶æ. Postrzegaæ cudze  fizyczne i energetyczne istnienie ( w ¶wiecie fizycznym dotyczy ono wszystkiego istniej±cego w nim) to jedno , a mieæ osobowo¶æ indywidualn± , która rozwija siê duchowo i kreuje rzeczywisto¶æ uczuciow± to drugie.

Jak sobie wyobra¿asz to dalsze istnienie ziemi i jej ewolucjê duchowa  w obliczu i¿ ziemia z trzeciego wymiaru przestanie istnieæ zdematerializuje siê ca³kowicie? to chyba co¶ nie halo z tymi informacjami?

Czy ziemia posiada faktycznie serce i tworzy energiê mi³o¶ci sama? Czy j±dro ziemi deponuje ta energiê gdy stworzy j± Cz³owiek?

gdyby ziemia sama ¿y³a i tworzy³a energiê mi³o¶ci w stosunku do zamieszkuj±cych ja istot , to nie dosz³o by nigdy do upadku jej w ni¿sze wymiary wibracyjne. Jej mi³o¶æ do wszystkich istot ¿yj±cych na niej  nie dopu¶ci³a by do tego, a jednak tak nie jest, czyli wniosek z tego iz ziemia nie jest istot± ¶wiadoma tworz±c± sama mi³o¶æ. Nape³nianie energi± mi³o¶ci j±dra ziemi zale¿ne jest tylko i wy³±cznie od LUDZI od ich poziomu mi³o¶ci w ich sercach.
Jadro ziemi korzysta z tej energii identycznie jak silnik napêdowy i albo nas wzno¶ , albo z braku energii opadamy w niskie wibracje oddalaj±c siê od ¼ród³a ¿ycia.

Czyli jeszcze raz to samo...

Ka¿dy kto tylko logik± g³owy usi³uje analizowaæ i oceniaæ siebie i innych tak naprawdê bardzo daleko jest od odkrycia prawdy tej najprostszej i najwa¿niejszej dla siebie. Jedyn± energi± która przeniesie nas do Nowej epoki IV wymiaru jest ENERGIA MI£O¦CI ZDEPONOWANA W NASZYCH SERCACH i nic wiêcej.

Cz³owiek i jego serce, mi³o¶æ , jej poziom w Ludzkim sercu ( a nie w j±drze planety) jest czynnikiem rozwojowym na ziemi i w ca³ym wszech¶wiecie.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2012, 13:34:37 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Listopad 23, 2012, 13:44:56 »

Dlatego nie zaleca siê wykorzystywaæ jedynie na mózgu jak instrumentu przynosz±cego Nowe kreacje. On po prostu nie mo¿e tego zrobiæ. ¦wiaty stworzone w ten sposób, s± zawsze ograniczone, uszkodzone  i podlegaj± prawom dualno¶ci i separacji.".....
Ciekawe twierdzenie ale rownie¿ bardzo podstêpne jak dla mnie... bo... gdyby nie by³o dualno¶ci czyli ró¿nicy potencja³ów w odmienno¶ci ¿ycie by nie istnia³o , bo by³a by ca³kowita stagnacja bez ruchu.A ruch jest warunkiem ¿ycia nic wiêcej
Ruch jest zawsze i jest w³a¶ciwie tylko on, przep³yw energii.

We wspomnianym fragmencie wskazano na mózg jako na narzêdzie , instrument, oraz na zagro¿enie wynikaj±ce z uto¿samieniem siê z tym narzêdziem.
Bo je¶li z czym¶ siê uto¿samiasz to nastêpuje przywi±zanie i je¶li na tym budujesz dalej swoje ¶wiaty , to one opieraj± siê na tylko jednej mo¿liwej wersji spo¶ród nieskoñczonych .. I tylko tyle.
Nie ma tam mowy o z³ej dualno¶ci jako takiej tylko o tym ,¿e oparcie siê o mózg zawê¿a wszystko do tej¿e dualno¶ci i do w±skiej perspektywy na czym nie da siê stworzyæ stabilnych rzeczywisto¶ci, tylko w pewnym stopniu zawsze u³omych.

. Zatem zawsze musi byæ dualno¶æ i bêdzie , jedyna ró¿nica to wiêksza harmonia, bez walki. ale nawet w IV wymiarze ona bêdzie.
Wyobra¼ sobie , ¿e oprócz dualno¶ci jest wielowymiarowo¶æ. Równocze¶nie dzieje sie ona tu i teraz tylko ¿e ludzki mózg wybiórczo dekoduje rzeczywisto¶æ w oparciu o rezyduj±cy na nim program (nazwe znacie hahahaha ) . Je¶li zafiksujesz siê na okre¶lonym odbiorze to na nim zostaniesz , a tym samym odetniesz siê od wielowymiarowo¶ci.

Jak sobie wyobra¿acie now± pleæ bez p³ci? mamotatm czy tatomamat?
A kto tu mówi o nowej p³ci ?
Czego¶ nie rozumiesz. Nawet w systemie nerwowym cz³owieka, Twoim równie¿ , TERAZ , w mikrotubulach nastêpuje koherencja fal ,któr± to kohenerncjê niektórzy nazywaj± ¦wiadomo¶ci±, w oparciu o TRZY mo¿liwe stany. Nazwijmy je modelowo "0" , "1" oraz "0-1" . Ten ostatni to stan "spl±tany" ,takie kiarowe "mamotata" Mrugniêcie

My obecnie opieramy siê na postrzeganiu zero jedynkowym (albo zero albo jeden), dualizm. W rzeczywisto¶ci Przyroda u¿ywa trzech mo¿liwo¶ci "wymieszanych" jako¶ciowo . Czyli 0-1-"0-1" , 1-0-"1-0" itd itp . Wydaje siê ,¿e opisowo zosta³o to przedstawione w Trójcy , tylko ¿e trochê zmanipulowane , jako "ojciec" , "syn" i "duch ¶wiêty" ,czyli , je¶li potraktowaæ to jako model bez czepiania siê s³ówek  - jako dwie przejawione warto¶ci oraz jedna ,która jest niematerialna. (mo¿na inaczej "matka" , "ojciec" i "duch" , to tylko etykietki).
Mózg ( dyskutujemy o fizyczno¶ci) jego wiedza jest niezbêdny do zbierania do¶wiadczeñ i analizowania ich wiedz± logiczn±, na niej opiera siê wiele aspektów ¿ycia w ¶wiecie fizycznym. Identycznie jest z sercem

To napisz Kiaro gdzie znajduje siê owo duchowe SERCE .  Gdzie konkretnie ? W klatce piersiowej w okolicy mostka znajduje siê organ. O to serce Ci chodzi ? Czy w takim razie cz³owiek ze sztucznym sercem to ju¿ wg Ciebie nie ma uczuæ i nadaje siê tylko do likwidacji ?  Oczywi¶cie, ¿e nie, bo nie o organ tu chodzi. Serce to symbol uczuæ pojawiaj±cych siê sk±d ? CO jest ¼ród³em uczuæ , owego serca ?
Konktretnie proszê .
Nie da siê tego wskazaæ prawda ?
Nie da siê poniewa¿ uczucia s± pozbawione p³ci, s± jakby .. skwantyzowane. Nie nale¿± tylko do kobiety .

, uczucia musz± tworzyæ inspiracjê do coraz wy¿szych poziomów zachowañ na swojej bazie,gdyby tak nie by³o byli by¶my zaprogramowanymi robotami reaguj±cymi tylko na impulsy elektryczne.
A sk±d wiesz, czy nie istniej± jeszcze wy¿sze wibracje ni¿ uczucia ? Mo¿e uczucie te¿ podlega prawom fizyki i dla istoty "boskiej" (z ludzkiej, ¿abiej perspektywy) uczucia i my¶li to s± takie ³adunki elektryczne dla sterowania robocikiem . To , ¿e siê nam to nie mie¶ci w g³owie jeszcze niczego nie przes±dza .

Czyli zarówno uczucia jak i logiczne my¶lenie s± niezbêdne w dualistycznym sprzê¿eniu rozwojowym. 
Rozwijamy siê ca³y czas uczuciowo , korzystaj±c z wiedzy , raz aspektu ¿eñskiego ( fizyczno¶æ i osobowo¶æ mêska) , nastêpnym razem z aspektu mêskiego ( fizyczno¶æ i osobowo¶æ mêska), tak wygl±da nasz dualizm.Kto i w jakim celu nas go chce pozbawiæ?
Owszem to jest jaka¶ koncepcja, jakie¶ wyobra¿enie. Zbudowa³a¶ sobie na nim swój ¶wiat i bronisz go
Doszukujesz siê KOGO¦ ,kto chce Ciê go pozbawiæ, a to nieprawda. Otrzymujesz dodatkowy element "0-1" . Ciesz siê nim zamiast siê przed nim broniæ ¿e chce Ciê czego¶ pozbawiæ. On od zawsze funkcjonuje w Naturze. Korzystaj±c z niego li¶æ pozyskuje i przetwarza energiê wprost ze S³onca i jest w tym bardzo sprawny (98% sprawno¶ci). 

warto zdaæ sobie sprawê i¿ to co ma byæ u nas na ziemi w naszym teraz ju¿ jest w bezczasie. Zatem wcale nie jest a¿ tak  trudno dotrzeæ do tej wiedzy.
Owszem to ju¿ TU jest i funkcjonuje, tylko umys³-JA broni siê przed tym trzymaj±c siê kurczowo swoich koncepcji.
To co robimy i uda³o nam siê tym razem to cofniêcie w czasie do momentu stworzenia i uruchomienie pierwotnej linii ¿ycia bez tej wersji gdzie Cz³owiek sta³ siê niewolnikiem bezosobowym androidów.
A mo¿e i to do¶wiadczenie by³o potrzebne .

Druga nie mniej wa¿na kwestia. Planeta  Ziemia nie jest osobowo¶ci± indywidualna samo stanowi±c± o sobie ni kreuj±c± w³asn± przysz³o¶æ , nie rozwija siê z w³asnej woli nie ma uczuæ i nie jest twórczyni± niczego!  To wa¿ne bo ci±gle wmawia siê nam inn± wiedzê koduj±c ja w nas i uzale¿niaj±c od czego¶ co nie jest prawd±. trzeba siê w koñcu zastanowiæ , pomy¶leæ i wyci±gn±æ samodzielne wnioski co to jest my¶l±ca i tworz±c± istota , oraz jak przejawiaj± siê jej uczucia? Czy Ziemia planeta spe³nia te kryteria?
Mo¿liwe , ¿e masz racjê. Ziemia nie posiada ODSEPAROWANEGO JA . Jest ¿yj±c± ¶wiadomo¶ci± zbiorow± .
Nie musi spe³niaæ Twoich ograniczonych kryteriów i raczej nie chcia³aby, gdyby nawet posiada³a JA  Du¿y u¶miech

Nie, nie spe³nia ona nie rodzi niczego samoistnie  gdy nie w³o¿ymy w ni± nasienia czego¶ , nic nie wyro¶nie.
Hola hola , nie tak od razu. Wiedzia³a¶ ¿e w ja³owej probówce tylko na skutek jej postawienia w ¶wietle pojawi³o siê ¿ycie ?
Do¶wiadczenie Gariajeva. Ziemia to ¯YCIE . Zreszt± , jest tylko ono bez wzglêdu na to co sobie wykombinuje umys³owy kontroler.

Czy samo ¿ycie  na ziemi jest chociaz przez chwilkê mo¿liwo¶ci± przyjêcia jej uczuæ? Uczucia przekazuj± nam istoty posiadaj±ce energiê wcielon± samo¶wiadome siebie.
To jest za³o¿enie i nic wiêcej. Opierasz siê ci±gle na perspektywie JA . Tylko z niej oceniasz ¶wiat . Nie wiesz czy kwiat czuje bo nie masz mo¿liwo¶ci zmierzenia tego ,ani wspó³-odczucia, wiêc zak³adasz, ¿e nie czuje . Jednocze¶nie t± cudown± harmoniê ¶wiata przypisujesz przypadkowo¶ci , a mo¿e ona w³a¶nie pokazuje , wielowymiarowo , ca³± paletê odczuæ ? To na co patrzysz wspó³odczuwa  i jest ¦wiadomo¶ci± jako Ca³o¶æ. We wszystkim jest ¶wiadomo¶æ w pewnym sensie.
Czy ziemia sama z siebie co¶ stworzy³a, czy tylko na niej i w niej odbywaj± siê te procesy?
Nie ¿artuj proszê. Nie wiesz tego, ¿e Ziemia  - jako czê¶æ ca³ej ¦wiadomo¶ci  - tworzy coraz to  nowe gatunki najprzeró¿niejszych, bardzo skomplikowanych form ¿ycia a potem wyczyszcza je , a w ich miejsce tworzy nowe ? To oczywi¶cie nie jest robione przez jakie¶ JA, bo ¦wiadomo¶æ ma naturê rozproszon±, jest zerojedynkowa ale równie¿ zerowa i jedynkowa w najró¿niejszych kombinacjach Du¿y u¶miech

Ziemia jest zbudowana jako miejsce naszego fizycznego ¿ycia identycznie jak nasz fizyczny dom czy szko³a ( dok³adnie z tych samych elementów i pierwiastków w innych ustawieniach i proporcjach) , ¿adne z nich nie jest nasza matk±.
W ka¿dym elemencie jest i "matka" i "ojciec" . Odrzucanie tego, to utrzymywanie sztucznego oddzielenia od ¿ycia .

Zatem czemu s³u¿y ta d³ugotrwa³a manipulacja informacj± z przekodowaniem wiedzy?
Czy aby nie wymazaniu nam z pamiêci i  zapomnieniu naszym  , naszego prawdziwego pochodzenia?
Kiaro, wyra¿asz jak±¶ swoj± prawdê, a resztê odrzucasz nazywaj±c manipulacj±.  Mo¿e po prostu nie dysponujesz pe³nymi danymi st±d braki powoduj± w Tobie takie wzburzenie.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Listopad 23, 2012, 14:53:44 »

Wiesz east ju¿ od dawna nie mam czasu i ochoty na prowadzenie dysput z tob± na temat twoich wyobra¿eñ o tym co mia³am na my¶li pisz±c jaki¶ tekst, ani manipulacji wybranymi z kontekstu zdaniami. Masz chêæ na takie  fantazje... twoja sprawa , ja w to nie wejdê.
tak to sobie mo¿na tworzyæ ci±gi filologiczne na podstawie cudzych filozofii opartych o filozofiê wymy¶lone.
Mi³ej zabawy. U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Listopad 23, 2012, 15:23:13 »

Kiaro , nie musisz dyskutowaæ z eastem, ale widzisz chocia¿ jaki pojawia siê odczyt tego ,co wypisujesz. Pojawiaj± siê pytania na które nie chcesz odpowiadaæ zgodnie ze swoimi przekonaniami  - OK  niech tak zostanie.
Mo¿e innym one siê przydadz± .
 Chichot
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Listopad 23, 2012, 15:32:00 »

Widzê usiln± chêæ manipulowania tym co napisa³am przez  wyjmowanie zdañ z kontekstu i twierdzenie i¿ napisa³am co¶ zupe³nie innego.
Nie ponoszê odpowiedzialno¶ci za to co kto¶ sobie wyobra¿± an podstawie moich wypowiedzi , a tylko za ich tre¶æ.

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Listopad 23, 2012, 15:42:30 »

Widzê usiln± chêæ manipulowania tym co napisa³am przez  wyjmowanie zdañ z kontekstu i twierdzenie i¿ napisa³am co¶ zupe³nie innego.

Przy okazji tego co napisa³a¶ pojawia siê feedback  - sprzê¿enie zwrotne. To s± ró¿ne my¶li, wra¿enia, odbicia ...

Mo¿esz to odebraæ bardzo osobi¶cie, albo i nie.
Ty widzisz to tak jak widzisz, a manipulacji tu nie ma tylko przedstawienie innego odbioru .

Nie ponoszê odpowiedzialno¶ci za to co kto¶ sobie wyobra¿± an podstawie moich wypowiedzi , a tylko za ich tre¶æ.
Oczywi¶cie, ¿e tak. Uk³ony szanownej.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Listopad 23, 2012, 15:43:32 »

Ka¿da tre¶æ, u ka¿dego niesie inne wyobra¿enia. I ca³e szczê¶cie.
Inaczej ¦WIADOMO¦Æ ukisi³aby siê.  Du¿y u¶miech
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: