PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #100 : Grudzień 02, 2012, 17:26:34 » |
|
Tzn czy autko ktĂłrym wracasz szacowna bĂŞdzie sprawne czy nie  Proponuje zrobiĂŚ przeglÂąd u dobrego diagnosty samochodowego i raczej nie powinnaÂś mieĂŚ z powrotem problemĂłw  Ja w kaÂżdym bÂądÂź razie dokonaÂłem przedpÂłaty na bal sylwestrowy i mimo Âże m gruby to poniewaÂż lobiĂŞ i umie taĂączyĂŚ zamierzam bawiĂŚ siĂŞ do koĂąca balu  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #101 : Grudzień 02, 2012, 17:30:28 » |
|
Przebisniegu, autko mam sprawne.Zaopatrzylam sie rowniez w opony zimowe dobrej marki.
Zycze Tobie wspanialej zabawy sylwestrowej i duieki za dobre slowo.
Pozdrawiam.Greta
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #102 : Grudzień 02, 2012, 18:24:20 » |
|
Przebiœniegu, akurat w tym przekazie nie ma wzmianki, ale w po³owie innych przekazów, zawsze jakiœ skrawek wychodzi, albo ¿e transformacja zaczyna siê od nas i obejmuje wszystko, albo ¿e ca³e stworzenie jej podlega. I takich fragmentów jest wiele. S¹ te¿ stwierdzenia galaktycznych bardziej bezpoœrednie, gdzie mówi¹, ¿e ich "awans" zale¿y od naszego "wzniesienia". Z tych enuncjacji mo¿na by³oby powiedzieÌ, ¿e wszyscy we wszechœwiecie maj¹ wskoczyÌ jedn¹ pó³kê wy¿ej, co mniej wiêcej mówili Kasjopeanie w 1994 r i tam w³aœnie by³ chyba po raz pierwszy przywo³any termin fali. Laura potem z tego zrobi³a du¿y artyku³ i ksi¹¿kê.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #103 : Grudzień 02, 2012, 19:08:04 » |
|
Tzn czy autko ktĂłrym wracasz szacowna bĂŞdzie sprawne czy nie  Proponuje zrobiĂŚ przeglÂąd u dobrego diagnosty samochodowego i raczej nie powinnaÂś mieĂŚ z powrotem problemĂłw  Ja w kaÂżdym bÂądÂź razie dokonaÂłem przedpÂłaty na bal sylwestrowy i mimo Âże m gruby to poniewaÂż lobiĂŞ i umie taĂączyĂŚ zamierzam bawiĂŚ siĂŞ do koĂąca balu  to pa  Da siĂŞ zauwaÂżyĂŚ - po postach szacownego na tym forum - Âże swoje autko (ciaÂło) trenujesz na bal sylwestrowy od jakiegoÂś juÂż czasu tak, Âże urwanie filmu "koĂącem Âświata" przed czasem Ci nie zagrozi 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #104 : Grudzień 02, 2012, 20:07:43 » |
|
Szacowny blueray21 wiesz zgadzam siê, ¿e jest zale¿noœÌ bo z nimi te¿ kiedyœ tworzyliœmy ca³oœÌ i byliœmy jednym  Oczywiœcie b³êdne jest te¿ wrzucanie wszystkich do jednego worka  Sam wiem, ¿e dla ka¿dego co innego wiêc wiem, ¿e oni byli i s¹ potrzebni a to dla doœwiadczeù, z których my wyci¹gnêliœmy wnioski - wiem  Tylko, ¿e nie jestem idea³em Cz³owieka i mam jeszcze trochê do przerobienia wiêc czasem jeszcze nie mogê opanowaÌ chêci jakiegoœ tam rewan¿yzmu za to, jak nas traktowali  Ano pracuje nad tym równie ciê¿ko jak nad kondycja na bal sylwestrowy jak to raczy³ zauwa¿yÌ mój wielce szacowny braciak  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #105 : Grudzień 02, 2012, 21:03:13 » |
|
A teraz kolejny przekaz Rady Dziewiêciu. Zdecydowanie nie jest on przeznaczony dla wszystkich i to nie tylko z powodu s³ownictwa. Sama Rada podpowiada jak rozró¿niaÌ materia³y. Jednak tych, którzy zdecyduj¹ siê przeczytaÌ proszê o spokojne przeczytanie do koùca, moim zdaniem warto. Tylko potem proszê nie "wieszaÌ psów", bo to te¿ stworzenia, na t³umaczu.
Rada DziewiĂŞciu - Festiwal ÂŚwiatÂła siĂŞ rozpoczyna
JesteÂśmy RadÂą DziewiĂŞciu. DoszliÂśmy dziÂś do was cieszyĂŚ siĂŞ z wami ÂŚwiatÂłem Chrystusa zstĂŞpujÂącym na Âświat. Uduchowienie fizycznej rasy jest teraz faktem dokonanym, pierwsze z nasion gwiezdnych przeszÂły ich inicjacje w duchowej hierarchii i ÂświatÂło weszÂło do Âświata. Wielu moÂże nie byĂŚ w peÂłni Âświadomymi tego, co wÂłaÂśnie miaÂło miejsce, ale gdy mijajÂą dni nowe dary przyjdÂą online, jak to byÂło, jak pliki do pobrania z nowÂą energiÂą, ÂświadomoÂściÂą, miÂłoÂściÂą i ÂświatÂłem, ktĂłre odbywa siĂŞ w ich fizycznym Âświecie codziennie. Nic nie bĂŞdzie takie samo dla nich ponownie. Nic juÂż nie bĂŞdzie takie samo dla caÂłej planety. Teraz, gdy pÂłomieĂą Chrystusa zostaÂł trwale zapalony w tych fizycznych pojazdach po zakoĂączeniu scalania ich duszy, ÂświatÂło Chrystusa przewieje szeregi lightworkers jak poÂżar las.
Jest to zwieĂączenie projektu podjĂŞtego przez duchowÂą hierarchiĂŞ tego systemu sÂłonecznego, pod kierownictwem duchowej hierarchii galaktyki i wszechÂświata. Rozumiemy, Âże niewielu z was zrozumie znaczenie tego kroku, ale to jest taki, ktĂłry zmieni oblicze wszechÂświata na zawsze.
Cieszymy siê z tymi galaktycznymi braÌmi i siostrami, którzy mieli wk³ad w sprawie ustanowienia Chrystusowej rasy na ziemi, bo by³o przez wolontariuszy gwiezdne nasiona, którym to zadanie uda³o siê w koùcu osi¹gn¹Ì. Wiele zmian ma jeszcze przyjœÌ na œwiat, ale z obecnoœci¹ ¿ywych Chrystusowych, zmiany zostan¹ z³agodzone. Wypoœrodkowani w z³otym œwietle p³omienia Chrystusa, oni przynios¹ pokój na œwiat, bo s¹ uosobieniem pokoju. Mê¿czyzna, kobieta i dziecko, ci bêd¹ chodziÌ wœród ludnoœci œwiata, b³ogos³awiÌ w ruchu, przynosz¹c z nimi p³omieù inicjacji dla wszystkich, których napotkaj¹. Kiedy mówimy, ¿e dla wszystkich, mamy na myœli dla wszystkich. Mimo, ¿e ich towarzysze i s¹siedzi ca³kowicie œpi¹ jednego dnia, nastêpnego siê przebudz¹, przecieraj¹c oczy i stan¹ siê czujni, wra¿liwi, a co wa¿niejsze, gotowi do napraw (zmian), które s¹ w przygotowaniu. Œwiat³o zrozumienia otworzy ich oczy i uszy, a ich duchowe zmys³y bêd¹ niezatrzymywalne i uwolnione z ³aùcuchów macierzy strachu, która zwi¹za³a tyle przez ostatnie kilka tysi¹cleci.
Wiele galaktycznych i miêdzygalaktycznych rad, jak równie¿ hierarchie wniebowst¹pionych istot pracowa³y, aby wykonaÌ ten krok, a teraz to jest fizyczny fakt. Uduchowienie waszych cia³ fizycznych mo¿e ruszyÌ do przodu. To zajmie trochê czasu i regulacji, ale nast¹pi. Wasze Chrystusowe œwietliste cia³a s¹ obecnie w trakcie ³¹czenia (mieszania) siê z cia³em fizycznym, emocjonalnym i psychicznym. Jesteœcie teraz ¿yj¹cymi naczyniami z³otego Chrystusowego Œwiat³a. Sprawdzenia tego faktu mo¿ecie szukaÌ w snach i medytacjach.
Teraz mo¿emy iœÌ do przodu z wieloma planami, zarówno duchowej Hierarchii tej planety i Uk³adu S³onecznego, jak równie¿ uczestnicz¹cych galaktycznych i miêdzygalaktycznych Rad, przeznaczonych do tej malutkiej planety, tego nowego ogrodu Eden. Tak, wiele zmian musi i przyjdzie w ci¹gu najbli¿szych dni, tygodni i miesiêcy. Jednak z dostêpem do ¿yj¹cego œwiat³a Chrystusowego wœród was, zmiany te nie bêd¹ odstraszaÌ tych, którzy s¹ otwarci na wysokie czêstotliwoœci ich monadycznych rodzin, którzy bêd¹ pracowaÌ przez Chrystusowych. Mówimy o Chrystusie w powszechnym znaczeniu. To ¿yj¹cy syn i córka Boga Matki Ojca, który przeszed³ po³¹czenie duszy z ich dusz¹. Dusza zesz³a do fizycznego cia³a i zamieszka³a tam. Oczywiœcie dusza wspó³pracowa³a z monad¹, duchow¹ rodzina, z której siê wy³oni³a. I pracuje z wieloma galaktycznymi radami gwiezdnych narodów, którzy jak Wzniesieni Mistrzowie sami s¹ zestrojeni z celami duchowych hierarchii, a¿ do ród³a.
Wiedzcie, ¿e ci Chrystusowi s¹ te¿ ludŸmi. Nie s¹ oni wa¿niejsi ni¿ ¿ebrak na ulicy, tylko, jako transportuj¹cy Œwiat³o dzia³aj¹ jak katalizator dla uduchowienia ca³ego rodzaju ludzkiego. Oni s¹ s³ugami wszystkich i nie powinni byÌ przedmiotem kultu i czci. Znaczeniem ich obecnoœci w œwiecie jest nieœÌ nadziejê i pokarm w postaci mi³oœci i œwiat³a dla tych, którzy zostali zapomniani i którzy zapomnieli, ¿e s¹ oni równie¿ Chrystusowi wewn¹trz. P³omienie wewnêtrznych œwi¹tyù zamierzaj¹ byÌ ponownie zapalone, tak jak w staro¿ytnym rytuale Festiwalu Œwiat³a. Pierwsze o³tarze s¹ wyczyszczone i usuniête wszystkie szcz¹tki, a nastêpnie ogieù mo¿e byÌ ponownie ustawiony i zapalony i tak jest teraz. Nie mo¿e byÌ powrotu do ciemnoœci dla nich, s¹ oni zapieczêtowani pieczêciami ognia, g³owy i nogi owiniête w kolumnie œwiat³a, które nie mo¿e byÌ penetrowane przez s³ugi ciemnoœci. I teraz chodz¹ wœród was, jak zwykli ludzie, oœwietleni od wewn¹trz przez œwiat³o i mi³oœÌ ich Ojca Matki Boga.
Wiedzcie równie¿, ¿e te teraz uduchowione fizyczne naczynia pozostan¹ na planecie, bo równie¿ s³u¿¹ ich Matce Gai, pomagaj¹c w doprowadzeniu do niezbêdnych zmian wibracji w bliŸnich, bêd¹c tutaj. Rozdzielenie œwiatów jest teraz rozpoczête. Ci, którzy nie mog¹ trwaÌ w zwiêkszonej czêstotliwoœci odejd¹. Prosimy o nie os¹dzaÌ nikogo, którego dusza postanowi³a wycofaÌ swoj¹ obecnoœÌ tutaj, gdy¿ mog¹ chcieÌ wybraÌ, aby odrodziÌ siê w ciele o wy¿szej czêstotliwoœci w nowym œwiecie. Tak, s¹ te¿ tacy, którzy zdecydowali siê na pozostanie w ciê¿szej gêstoœci ni¿ej wibruj¹cych œwiatów, ale to jest wybór, który zosta³ zrobiony przez ich dusze, gdy¿ wszystkie istoty ludzkie s¹ przed³u¿eniem duszy, cia³o jest jedynie naczyniem doœwiadczania fizycznej sfery. Dusza jest tym, co decyduje siê wycofaÌ, a nie indywidualna osobowoœÌ, niezale¿nie od celu. Zarezerwujcie os¹d dla decyzji o tym, co zjeœÌ na obiad, nie os¹dzaÌ dzia³ania innych i b¹dŸcie ³askawi dla siebie.
Teraz jest czas, aby pamiêtaÌ, ¿e jesteœcie istotami Œwiat³a doœwiadczaj¹cymi ¿ycia fizycznego. Gdy przejdziecie scalanie duszy, zaczniecie doœwiadczaÌ takiego spokoju i lekkoœci serca, jakiego wielu z was nie doœwiadczy³o wiêcej ni¿ tylko krótkie chwile podczas obecnego ¿ycia. Rozumiemy, ¿e dla wielu, to ¿ycie by³o niezwykle wyzywaj¹ce, ale wasze dusze wybra³y to w tym celu, aby umo¿liwiÌ Wam osi¹gn¹Ì ten najwa¿niejszy krok na drodze do Wzniesienia. Inicjacja jest trwaj¹cym procesem, i nie skoùczy siê przez wcielenie œwiat³a Chrystusowego i to nie skoùczy siê z szóst¹ inicjacj¹ - Wzniesieniem. Jest to proces, który bêdzie kontynuowany przez ca³¹ wiecznoœÌ, a¿ wszyscy ponownie zjednocz¹ siê za ród³em ... a wtedy zacznie siê ponownie. Uniwersalne cykle maj¹ ogromny zakres. Plany s¹ skomplikowane i zajmuj¹ du¿o czasu, aby je zakoùczyÌ, ale zrobiliœcie dobrze, bardzo dobrze, a dla tego mo¿emy was pochwaliÌ.
Jako ludzkoœÌ wy³aniaj¹ca siê z kocio³ka ognia, podejmiecie kolejny krok staj¹c siê galaktycznymi obywatelami. Niektórzy z was s¹ gotowi na ten krok teraz, ale pamiêtajcie, ¿e jesteœcie tutaj, aby s³u¿yÌ innym, aby przynieœÌ œwiat³o i mi³oœÌ obecnoœci swojej monady, Twojej rodziny duchowej, dla innych. Jest wielu, którzy nie maj¹ pojêcia o duchowej hierarchii, obecnoœci rodzin galaktycznych i ich stosunku do nich, a nawet zrozumienia w³asnej œwiêtej historii, dopóki nie zosta³a ona st³umiona przez niektóre elementy spo³eczeùstwa. To siê zmienia teraz, prawda jest ujawniana codziennie, nawet teraz w bardziej œmia³ych miejscach w œrodkach masowego przekazu i na pewno siê w alternatywnych Ÿród³ach w Internecie. B¹dŸcie œwiadomi i sprawdzajcie w swoim sercu rezonans dla ka¿dego materia³u, do którego zostaniecie przyci¹gniêci; serce pozwoli Wam wiedzieÌ, czy informacje s¹ "wasze", czy nie. To jest czas dla osobistego upodmiotowienia i oœwiecenia, gdy p³omieù Chrystusowy wypala na ¿u¿el wszystkie pozostaj¹ce u³udy i iluzje. B¹dŸcie jednym z wasz¹ dusz¹, w waszym p³omieniu serca i poznajcie wewnêtrzny spokój, który przekracza wszelkie zrozumienie.
Jesteœmy jednym z wami w waszym sercu. Zachêcamy do poszukiwania tych, którzy s¹ obudzeni jak wy, aby zacz¹Ì, jeœli jeszcze tego nie zrobiliœcie, tworzenie wspólnoty serc. Naœladujcie przywództwo oœwieconej osoby, która osiedli³a siê w waszym ciele fizycznym. Bêdziecie wiedzieÌ, co robiÌ, gdy przyjdzie czas na dzia³anie. Nasze b³ogos³awieùstwa id¹ z wami, Namaste.
DziĂŞkujĂŞ, ukochana Rado DziewiĂŞciu. 02 grudnia 2012 Channeler: Tazjima http://bluedragonjournal.com/
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #106 : Grudzień 03, 2012, 17:22:52 » |
|
ZachĂŞcamy do poszukiwania tych, ktĂłrzy sÂą obudzeni jak wy, Niestety mam grube i leniwe ciaÂło fizyczne wiĂŞc chodziÂł po domach jak ÂŚwiadkowie J nie mam zamiaru  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #107 : Grudzień 03, 2012, 17:49:03 » |
|
Rada DziewiĂŞciu:
...Teraz, gdy pÂłomieĂą Chrystusa zostaÂł trwale zapalony w tych fizycznych pojazdach......
ÂświatÂło Chrystusa przewieje szeregi lightworkers jak poÂżar las.
Jest to zwieĂączenie projektu podjĂŞtego przez duchowÂą hierarchiĂŞ
Ale ich trafiÂło.. A byli tacy doskonali, pozbawieni wszelkich zwierzĂŞcych emocji i popĂŞdĂłw. Ciekawe co na to RdzeĂą  PrzecieÂż KTOÂŚ zamierza mu spaliĂŚ Jego ziemskie ÂświatÂłowody 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2012, 18:33:10 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #108 : Grudzień 04, 2012, 05:13:18 » |
|
Hej hej bracie, a szacowny songo i szacowna Kiara  to pa  PS Ok jak braciak tak mĂłwi to ja juz strzelaÂł nie bĂŞde 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2012, 05:13:59 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #109 : Grudzień 04, 2012, 07:41:50 » |
|
O mnie siĂŞ nie martw... o mnie siĂŞ nie martw ... ja sobie radĂŞ dam....  ( ale dziĂŞki z caÂłego serca  ) mnie siĂŞ kule nie imajÂą..  na szczĂŞÂście!!!! Z psami nie taĂączĂŞ ,z rekinami nie pÂływam , a z baranami nie chadzam na spacery....  StrzelcĂłw z kulÂą uzupeÂłniam drugÂą kulÂą! Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2012, 08:31:06 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #110 : Grudzień 04, 2012, 07:54:00 » |
|
jak by to powiedziaÂł Franz- to ja tutaj jestem Strzelec, a nawet WĂŞÂżownik
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #111 : Grudzień 11, 2012, 11:03:21 » |
|
Ta kolejny artykuÂł Ute z jego doznaniami i wnioskami
Jest coÂś MAJESTATYCZNEGO w toku!
 Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright © 2012
UmiÂłowani przyjaciele,
12.12.12 jest teraz za kilka dni. Kiedy poszedÂłem na spacer wczoraj niebo wydawaÂło mi siĂŞ absolutnie wyjÂątkowe i niesamowite, nie pamiĂŞtam takiego widoku nieba jak dotychczas.
To by³ nowy rozwijaj¹cy siê niebieski bardzo g³êboki i jednoczeœnie przezroczysty, jak i du¿e bia³e chmury, jak trójwymiarowe i rzeŸbione waciki. Wydawa³o siê, ¿e siedz¹, w szacunku w sporej odleg³oœci od S³oùca, które by³o bezprecedensowym transcendentalnym promieniowaniem i moc¹ duchow¹.
Kolory wydawaÂły siĂŞ inne niÂż w innych dniach.
Jest nowa zwyciêska obecnoœÌ na niebie, które wydaje siê byÌ wiêksze i pe³niejsze, i to wydaje siê byÌ poza zasiêgiem teraz dla si³, które chc¹ zaszkodziÌ naszej piêknej planecie i nam (wszystkim ¿ywym istotom na Gai).
Wygl¹da na to, jakby wy¿sze wymiary (niektórzy twierdz¹, ¿e na 4., inni 5., w zale¿noœci od tego, czy bierzemy pod uwagê czas jako 4. wymiar) ju¿ zaczyna³y powoli przybieraÌ ich wygl¹d, jak gdyby nasz znajomy 3-ci wymiar bardzo powoli zaczyna³ siê zmieniaÌ na now¹ rzeczywistoœÌ.
UwaÂżam, Âże jest to stopniowe przygotowanie do kulminacyjnych wydarzeĂą, najpierw 12.12.12, ze spodziewanym bardzo wysokim ÂświatÂłem przychodzÂącym i informacjÂą, aby przygotowaĂŚ nas do jeszcze bardziej potĂŞÂżny napÂływu energii 21-12-12.
Innymi s³owy, energia i œwiat³o ju¿ przychodz¹ tutaj s¹ fenomenalne, to jest œwiat³o jednoœci i braku separacji, œwiat³o, które sprawia, ¿e wszyscy jesteœmy równi i wyciera "ró¿nice". Na poziomie uczuÌ to jest jakoœÌ Mi³oœci wszêdzie, jednocz¹ca wszystkie serca, gdy pozwalaj¹ na to zjednoczenie.
Wychodz¹c w ten ciep³y poranek na zewn¹trz i pod nieskoùczenie b³êkitne niebo, z kilkoma bia³ymi puszystymi chmurami, szukaj¹c s³oùca, nagle ogarnê³o mnie uczucie podziwu i zdumienia. I wzdrygn¹³em siê na krótko i mia³em gêsi¹ skórkê, moje serce zosta³o zelektryfikowane, uwalniaj¹c nieuniknione "WOW!"
Jest coœ MAJESTATYCZNEGO w toku, mocno zapowiadana nasza nowa boska rzeczywistoœÌ, tutaj, na naszej Ziemi przez eony umêczonej Matce ze wszystkimi jej kreacjami.
BoÂża obietnica jest w drodze. Pochodzi z Serca WszechÂświata, to drzwi do NieskoĂączonej Wszechmocnej ÂŚwiadomoÂści Boskiej.
Ta serce przyt³aczaj¹ca ObecnoœÌ jest moc¹ samego Istnienia, Niepodzielona, Ekspresja Bytnoœci, Moc, która trzyma wszystkie wszechœwiaty i istoty razem. Poszerza ona serce do otwarcia, w którym Tajemnica Wszystkiego Co Jest ujawnia swoj¹ niezaprzeczaln¹ rzeczywistoœÌ. W tej rzeczywistoœci i Urodzie naszego serca, Serca Gai, Serca S³oùca, i Serca Kosmosu s¹ Zjednoczone. W tym ludzie przekraczaj¹ nasz¹ ograniczon¹ formê i odkrywaj¹, kim jesteœmy: Jednoœci¹ Jednej Œwiadomoœci.
Najdro¿si przyjaciele, jest to tak! Wielka planetarna i uniwersalna zmiana jest w drodze, pierwsi prekursorzy ju¿ wysy³aj¹ swoich chwalebnych pos³aùców w tym niespokojnym œwiecie z najbardziej namacalnymi znakami! Wgl¹d we wszechœwiat nagle jest nieograniczony, d³ugotrwa³¹ kwarantann¹ iluzji.
W tym, aby przyjœÌ do Nowej Rzeczywistoœci dualnoœÌ jest przekraczana. Energia jest tak potê¿na, ¿e ju¿ teraz zas³ania, to, co wydaje siê byÌ rozdzielone. Ujawnia Potê¿ne Teraz Najwa¿niejszego, z którego wszystkie pozorne odrêbne byty i miejsca zosta³y utworzone.
MajÂąc to na wzglĂŞdzie, mniejsze postrzeganie odrĂŞbnoÂści jest zapomninane, a my jesteÂśmy podnoszeni do nowej potĂŞÂżnej wibracji ÂŚwiatÂła, ktĂłre jest MiÂłoÂściÂą. Ale nie tylko w zwykÂłym sensie odrĂŞbnego "Kocham ciĂŞ", ale raczej jako potĂŞÂżne JESTEM MIÂŁOÂŚCIÂĄ.
To jest to, co ja zobaczyÂłem i czego doÂświadczyÂłem bezpoÂśrednio.
Z uwielbieniem, Ute 10 grudnia 2012 Channeler: Ute http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/12/there-is-something-majestic-at-work.html
|
|
|
|
|
|
|
sfinks
Gość
|
 |
« Odpowiedz #112 : Grudzień 11, 2012, 11:56:18 » |
|
Witajcie ! Wspania³a wizja ,nios¹ca tak wielkie nadzieje ,udrêczonej rzeczywistoœci . Je¿eli oka¿e siê prawd¹ ,zmieni nasz¹ rzeczywistoœÌ o 180 stopni .
Nawet gdybym nie wierzyÂła w te wszystkie przesÂłania ,to chcĂŞ w nie wierzyĂŚ. Naszemu Âświatu potrzebna jest odnowa i jest to pilne wyzwanie.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #113 : Grudzień 11, 2012, 12:14:47 » |
|
Z wielu ust s³yszê o odnowie, o koniecznoœci zmian - ok. Jednak w wielu przypadkach widzê, ¿e s¹ to oczekiwania w których œwiat ma siê zmieniÌ jak za dotkniêciem czarodziejskiej ró¿d¿ki - i to ci¹g³e podbijanie wyczekiwania... Jakoœ ma³o osób w rzeczywistoœci - pomimo deklaracji - podejmuje jakieœ konkretne i wymagaj¹ce wysi³ku dzia³ania które to dopiero mog¹ przynieœÌ oczekiwanie zmiany. Takie dzia³anie jakoœ nie jest popularne, za pewne z powodu mrówczej pracy do tego nie na œwieczniku. Jestem przekonany, ¿e nikt za nas tego nie odwali. A có¿ nam da zmiana jakiejœ rzeczywistoœci/otoczenia gdy i tak w ni¹ wchodzimy ze swoimi wadami?
Od siedzenia caÂłymi dniami i nocami przed kompem i wklejaniem "mondroÂści" nikt nie wzroÂśnie, nic nie da buszowanie po forach i tak prĂłby bÂłyszczenia, co najwyÂżej karmi wÂłasna, faÂłszywÂą wizjĂŞ wspaniaÂłego siebie.
PiĂŞkny Âświat moÂże byĂŚ tutaj - niech kaÂżdy po prostu zacznie sprzÂątaĂŚ swoje podwĂłrko...
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #114 : Grudzień 11, 2012, 15:33:20 » |
|
arteqJestem przekonany, Âże nikt za nas tego nie odwali. Szkoda szacowny, Âże jesteÂś o tym tylko przekonany bo dobrze jest wiedzieĂŚ, Âże tak bĂŞdzie  MogĂŞ teÂż poniewaÂż jestem cierpliwy powtĂłrzyĂŚ : kaÂżdy kowalem swojego losu, co kto posieje to zbierze, kaÂżdy sobie rzepkĂŞ skrobie, .....  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
sfinks
Gość
|
 |
« Odpowiedz #115 : Grudzień 11, 2012, 15:52:46 » |
|
Z wielu ust s³yszê o odnowie, o koniecznoœci zmian - ok. Jednak w wielu przypadkach widzê, ¿e s¹ to oczekiwania w których œwiat ma siê zmieniÌ jak za dotkniêciem czarodziejskiej ró¿d¿ki - i to ci¹g³e podbijanie wyczekiwania... Jakoœ ma³o osób w rzeczywistoœci - pomimo deklaracji - podejmuje jakieœ konkretne i wymagaj¹ce wysi³ku dzia³ania które to dopiero mog¹ przynieœÌ oczekiwanie zmiany. Takie dzia³anie jakoœ nie jest popularne, za pewne z powodu mrówczej pracy do tego nie na œwieczniku. Jestem przekonany, ¿e nikt za nas tego nie odwali. A có¿ nam da zmiana jakiejœ rzeczywistoœci/otoczenia gdy i tak w ni¹ wchodzimy ze swoimi wadami?
Od siedzenia caÂłymi dniami i nocami przed kompem i wklejaniem "mondroÂści" nikt nie wzroÂśnie, nic nie da buszowanie po forach i tak prĂłby bÂłyszczenia, co najwyÂżej karmi wÂłasna, faÂłszywÂą wizjĂŞ wspaniaÂłego siebie.
PiĂŞkny Âświat moÂże byĂŚ tutaj - niech kaÂżdy po prostu zacznie sprzÂątaĂŚ swoje podwĂłrko...
Witaj arteq! No có¿ ,masz racjê o tym sprz¹taniu ,ka¿dego u siebie .Jednak jak znam ¿ycie i ludzi ,wiêkszoœÌ nawet palcem nie ruszy ,aby coœ zmieniÌ ,choÌby u siebie samego . Jednak s¹ jednostki które coœ próbuj¹ robiÌ ,zak³adaj¹ stacje radiowe ,aby nieœÌ oœwiecenie informowaÌ ,na bie¿¹co o ró¿nych zmianach i potrzebach zmian ,zachêcaj¹ ludzi aby podejmowali dzia³ania ,które mog³yby przygotowaÌ ludzkoœÌ na now¹ rzeczywistoœÌ . Propaguj¹ nowy styl ¿ycia ,otwieraj¹ oczy ludzkoœci na to, co u nas na ziemi jest przeszkod¹ na drodze do ,,nowego œwiata,, Natomiast zadaniem poszczególnych jednostek ,jest samemu poszukiwaÌ materia³ów odnoœnie tych zdarzeù ,reformowanie umys³ów ,zmiana postrzegania ,okreœlenie siê czego tak naprawdê oczekujemy .Najwa¿niejsze jest jednak podjêcie decyzji ,¿e to co by³o musi ust¹piÌ ,¿e to ju¿ nam nie wystarcza ,¿e chcemy zapomnieÌ te wszystkie doœwiadczenia i trudy karmicznych zmagaù,¿e marzymy o lepszej rzeczywistoœci dla siebie i wszystkich istot czuj¹cych. Jednak wiem, ¿e ludzi bardzo zaanga¿owanych jest ma³o , wiêkszoœÌ lekcewa¿y sobie ostrze¿enia ,informacje i pog³oski .Wielu œmieje siê ludziom bior¹cym powa¿nie tak¹ mo¿liwoœÌ ,prosto w nos,kpi sobie z tzw.naiwnych . A wiadomo nie od dzisiaj ,¿e przys³owie ,,ten siê naprawdê œmieje ,kto siê œmieje ostatni,, czêsto siê sprawdza . Jednak gdyby dosz³o do zmiany rzeczywistoœci ,to te niedbaluchy ,które ,,le¿a³y od³ogiem,, chêtnie siê przyczepi¹ do cudzego dzie³a i bêd¹ chcia³y z tego czerpaÌ korzyœci .Myœlê jednak ,¿e nie ma nic za darmo i bêd¹ musieli zap³aciÌ w jakiejœ formie (?) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m_OtnaKFnlE
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2012, 16:04:28 wysłane przez sfinks »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #116 : Grudzień 12, 2012, 17:48:17 » |
|
Jak tak sobie siedzê w Ciszy i hm ,,myœlê"  To nie mogê siê oprzeÌ wra¿eniu, ¿e coraz czêœciej padaj¹ pytania, na które ten kto je zada nie oczekuje odpowiedzi lub nie zd¹¿y jej us³yszeÌ. Jednym z takich pytaù czêsto powtarzanych, które do mnie docieraj¹ jest : ,,Co ze mn¹/nami bêdzie?" Zauwa¿y³em te¿, ¿e o ile kiedyœ w ten czy inny sposób próbowa³em dana istotê /istoty pocieszyÌ w ten lub tamten sposób lub dodaÌ otuchy ... to teraz zachowuje milczenie. Dodam tez, ¿e jest to milczenie w ca³ym tego s³owa znaczeniu. Dlaczego? Dlatego, ¿e milczê s³ownie, milczê myœlowo i milczê czuciowo. Dok³adnie tak jak bym zamienia³ siê w kamieù w ca³ym tego s³owa znaczeniu. Ciekawym czy macie w. szacowni podobne doœwiadczenia, odczucia czy przeczucia  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #117 : Grudzień 12, 2012, 18:18:59 » |
|
...jakoœ tak najlepiej ze sob¹, a raczej w sobie jest. i coraz mniej chce siê ludzi...ile mo¿na powielaÌ w kó³ko i to samo...to czas na prawdziwe tworzenie, a nie powielanie...
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #118 : Grudzień 12, 2012, 18:54:17 » |
|
The Master Shift - 12.12.12 - Global UNITY Moment - Let's Make History!http://youtu.be/3boqddWaF1gpolskie napisy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2012, 18:55:15 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #119 : Grudzień 12, 2012, 18:55:33 » |
|
PrzecieÂż zapowiadajÂą, Âże odwrotnie, Âże bĂŞdzie ciÂągnĂŞÂło ludzi do siebie w grupy na Nowej Ziemi. A tak na serio to chyba obecnie przeÂżywamy najwiĂŞkszÂą separacjĂŞ i odosobnienie jednostki i wcale nie myÂślĂŞ, Âże winnymi tego sÂą nowoczesne Âśrodki komunikacji. Dla mnie to typowy efekt powszechnego materializmu i oczywiÂście wiĂŞkszej iloÂści "wolnego" czasu niÂż drzewiej bywaÂło.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #120 : Grudzień 12, 2012, 18:57:57 » |
|
PrzecieÂż zapowiadajÂą, Âże odwrotnie, Âże bĂŞdzie ciÂągnĂŞÂło ludzi do siebie w grupy na Nowej Ziemi. A tak na serio to chyba obecnie przeÂżywamy najwiĂŞkszÂą separacjĂŞ i odosobnienie jednostki i wcale nie myÂślĂŞ, Âże winnymi tego sÂą nowoczesne Âśrodki komunikacji. Dla mnie to typowy efekt powszechnego materializmu i oczywiÂście wiĂŞkszej iloÂści "wolnego" czasu niÂż drzewiej bywaÂło.
jesteÂśmy samotni w tÂłumie- to paradoks naszych czasĂłw,- i znak..
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #121 : Grudzień 12, 2012, 21:13:45 » |
|
PrzecieÂż zapowiadajÂą, Âże odwrotnie, Âże bĂŞdzie ciÂągnĂŞÂło ludzi do siebie w grupy na Nowej Ziemi. A tak na serio to chyba obecnie przeÂżywamy najwiĂŞkszÂą separacjĂŞ i odosobnienie jednostki i wcale nie myÂślĂŞ, Âże winnymi tego sÂą nowoczesne Âśrodki komunikacji. Dla mnie to typowy efekt powszechnego materializmu i oczywiÂście wiĂŞkszej iloÂści "wolnego" czasu niÂż drzewiej bywaÂło. To, Âże elektroniczne Âśrodki komunikacji zubaÂżajÂą wiĂŞzi to fakt, bezdyskusyjny - dziwiĂŞ siĂŞ, Âże ktoÂś moÂże tego nie dostrzegaĂŚ. Efekt materializmu? Dziwne w kontekÂście setek postĂłw z tego forum na ktĂłrym dziesiÂątki osĂłb twierdzi, Âże ludzie wzrastajÂą, ostatnio bardzo dynamicznie i szybko - co przeciez stoi w oczywistej sprzecznoÂści do owocĂłw ktĂłre daje nam otaczajÂący Âświat...
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #122 : Grudzień 12, 2012, 21:20:52 » |
|
12-12-12 mija .. co siê wydarzy³o w Waszym dniu dziœ ? Tutaj by³o trochê zamieszania. Dziwne bo po³¹czenia bezprzewodowe siê "rwa³y". Internet dzia³a³ , a raz nie dzia³a³ , choÌ normalnie tak siê nie zachowuje. Sprawy sz³y jak po grudzie, dzia³ siê tzw "opór materii" ale nie we wszystkim, bo ostatecznie kiedy pojawi³a siê mi³oœÌ to spali³a wszystko co jest nie po drodze z ni¹. 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #123 : Grudzień 12, 2012, 21:28:05 » |
|
Nic szczegĂłlnego, tzn. nic zaskakujÂącego. Net dziaÂłaÂł bez uchybieĂą, sieĂŚ GSM takÂże. Sprawy szÂły swoim tokiem - o ile wÂłoÂżyÂło siĂŞ nieco pracy.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #124 : Grudzień 12, 2012, 22:16:47 » |
|
No to ostatni (na dziÂś) przekaz AA MichaÂła. Kto ma oczy niech czyta. BÂądÂźcie JednoÂściÂą. PoczÂąwszy od dzisiaj, BÂądÂźcie JednoÂściÂą. - Michael
I tu, moi ukochani przyjaciele, jest ta dobra wiadomoœÌ, z któr¹ obieca³em powróciÌ. Ten komunikat bêdzie, poniewa¿ jestem pewien, ¿e to stwierdzicie, jednomyœlny. Ale pomimo tego, pozwólcie nam przynieœÌ go do Was jeszcze raz.
W koùcu, po kilkunastu tysi¹cleciach, przybyliœcie na ostatni próg do d³ugiego obiecanego wieku, w którym wszystkie z³oœci, wojna, bieda, strach i inne, mniej po¿¹dane warunki bêd¹ pozostawione z ty³u, poniewa¿ nauczyliœcie wszystkich lekcji, wymaganych do nauczenia. Od tej chwili, waszym jedynym celem bêdzie zwiêkszanie waszej œwiadomoœci, zrozumienia i akceptacji Boskiego Œwiat³a, jak równie¿, tych wszystkich, których mo¿ecie spotkaÌ. Zostaniecie najwybitniejszymi nauczycielami, bo, jak wy mówicie, "byliœcie tam i to zrobiliœcie."
Przekonacie siĂŞ, Âże kolejny okres, od teraz aÂż do dwudziestego pierwszego dnia tego miesiÂąca, przyniesie Wam ogromny wzrost ÂświatÂła i zmiany wewnĂŞtrzne, jeÂśli pozwolicie na to. To bĂŞdzie o wiele wiĂŞksze niÂż wczeÂśniej, ale powinno byĂŚ Âłatwiejsze do dostosowania siĂŞ do tego, od teraz na pewno widzicie sami, dokÂąd was to zabiera. Bardzo niewielu z was ma jakieÂś wÂątpliwoÂści, pozostaÂłe w tym momencie.
Mówimy wam równie¿, ¿e niesamowite po³¹czenie was w zbiorowej modlitwie i medytacji, które zosta³y wykonane, a które nadal trwaj¹, gdy mówimy, tworzy nieopisany wybuch mi³oœci i œwiat³a w ca³ym tym waszym œwiecie. Poszerzamy nasz najg³êbszy szacunek, podziw, i wdziêcznoœÌ za to wszystko, co zrobiliœcie i nadal robicie. Ogromne morze zmian zosta³o aktywowane g³ównie przez was, moi drodzy.
ZnajdŸ siebie tym, kto jest godny wszystkiego, co wam obiecano. Uwolnij swoje w¹tpliwoœci, swoje winy, swoje uczucia niedostatecznej pos³ugi i zaakceptuj. Naucz siê akceptowaÌ. Nie mo¿emy wymusiÌ waszej genialnej przysz³oœci na was. Jakoœ przetrenujcie siebie w utrzymaniu skupienia na wybranej przysz³oœci i j¹ przyjmijcie z wdziêcznoœci¹ i ta energia sama pozwoli sobie w koùcu przyjœÌ do Was. Pozwólcie Nam martwiÌ siê o to, jak. Jesteœmy ca³kiem dobrzy w tej czêœci. W rzeczywistoœci, ju¿ zrobiliœcie najtrudniejsz¹ czêœÌ. Dajcie nam dokoùczyÌ robotê.
Jest uczucie uniesienia, uroczystoœci, omiataj¹ce ca³¹ powierzchniê waszego dzisiejszego œwiata. Zanurzcie siê w tym i zobaczcie, jak to rozprzestrzenia siê na wszystkich tych, którym okolicznoœci jeszcze nie pozwalaj¹ tego poczuÌ. B¹dŸcie Jednoœci¹. Pocz¹wszy od dzisiaj, B¹dŸcie Jednoœci¹.
Nasza najg³êbsza mi³oœÌ dla was, drogie serca. Dobrego dnia. 12 grudnia 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com/
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2012, 22:18:15 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
|