Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 12:22:23

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowa Ziemia  (Przeczytany 91410 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #100 : Grudzień 02, 2012, 17:26:34 »

Tzn czy autko ktĂłrym wracasz szacowna bĂŞdzie sprawne czy nie  DuÂży uÂśmiech
Proponuje zrobiĂŚ przeglÂąd u dobrego diagnosty samochodowego i raczej nie powinnaÂś mieĂŚ  z powrotem problemĂłw DuÂży uÂśmiech
Ja w kaÂżdym bÂądÂź razie dokonaÂłem przedpÂłaty na bal sylwestrowy i mimo Âże m gruby to poniewaÂż lobiĂŞ i umie taĂączyĂŚ zamierzam bawiĂŚ siĂŞ do koĂąca balu DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #101 : Grudzień 02, 2012, 17:30:28 »

Przebisniegu,
autko mam sprawne.Zaopatrzylam sie rowniez w opony zimowe dobrej marki.

Zycze Tobie wspanialej zabawy sylwestrowej i duieki za dobre slowo.

Pozdrawiam.Greta
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #102 : Grudzień 02, 2012, 18:24:20 »

PrzebiÂśniegu, akurat w tym przekazie nie ma wzmianki, ale w poÂłowie innych przekazĂłw, zawsze jakiÂś skrawek wychodzi, albo Âże transformacja zaczyna siĂŞ od nas i obejmuje wszystko, albo Âże caÂłe stworzenie jej podlega. I takich fragmentĂłw jest wiele.
SÂą teÂż stwierdzenia galaktycznych bardziej bezpoÂśrednie, gdzie mĂłwiÂą, Âże ich "awans" zaleÂży od naszego "wzniesienia".
Z tych enuncjacji moÂżna byÂłoby powiedzieĂŚ, Âże wszyscy we wszechÂświecie majÂą wskoczyĂŚ jednÂą pó³kĂŞ wyÂżej, co mniej wiĂŞcej mĂłwili Kasjopeanie  w 1994 r i tam wÂłaÂśnie byÂł chyba po raz pierwszy przywoÂłany termin fali. Laura potem z tego zrobiÂła duÂży artykuÂł i ksi¹¿kĂŞ.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
east
Gość
« Odpowiedz #103 : Grudzień 02, 2012, 19:08:04 »

Tzn czy autko ktĂłrym wracasz szacowna bĂŞdzie sprawne czy nie  DuÂży uÂśmiech
Proponuje zrobiĂŚ przeglÂąd u dobrego diagnosty samochodowego i raczej nie powinnaÂś mieĂŚ  z powrotem problemĂłw DuÂży uÂśmiech
Ja w kaÂżdym bÂądÂź razie dokonaÂłem przedpÂłaty na bal sylwestrowy i mimo Âże m gruby to poniewaÂż lobiĂŞ i umie taĂączyĂŚ zamierzam bawiĂŚ siĂŞ do koĂąca balu DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Da siĂŞ zauwaÂżyĂŚ - po postach szacownego na tym forum - Âże swoje autko (ciaÂło) trenujesz na bal sylwestrowy od jakiegoÂś juÂż czasu tak, Âże urwanie filmu "koĂącem Âświata" przed czasem Ci  nie zagrozi DuÂży uÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #104 : Grudzień 02, 2012, 20:07:43 »

Szacowny blueray21 wiesz zgadzam siĂŞ, Âże jest zaleÂżnoœÌ bo z nimi teÂż kiedyÂś tworzyliÂśmy caÂłoœÌ i byliÂśmy jednym  UÂśmiech
Oczywiœcie b³êdne jest te¿ wrzucanie wszystkich do jednego worka Uœmiech
Sam wiem, Âże dla kaÂżdego co innego wiĂŞc wiem, Âże oni byli i sÂą potrzebni a to dla doÂświadczeĂą, z ktĂłrych my wyciÂągnĂŞliÂśmy wnioski - wiem UÂśmiech
Tylko, Âże nie jestem ideaÂłem CzÂłowieka i mam jeszcze trochĂŞ do przerobienia wiĂŞc czasem jeszcze nie mogĂŞ opanowaĂŚ chĂŞci jakiegoÂś tam rewanÂżyzmu za to, jak nas traktowali  Z politowaniem
Ano pracuje nad tym rĂłwnie ciĂŞÂżko jak nad kondycja na bal sylwestrowy jak to raczyÂł zauwaÂżyĂŚ mĂłj wielce szacowny braciak DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #105 : Grudzień 02, 2012, 21:03:13 »

A teraz kolejny przekaz Rady DziewiĂŞciu. Zdecydowanie nie jest on przeznaczony dla wszystkich i to nie tylko z powodu sÂłownictwa.
Sama Rada podpowiada jak rozró¿niaÌ materia³y. Jednak tych, którzy zdecyduj¹ siê przeczytaÌ proszê o spokojne przeczytanie do koùca, moim zdaniem warto. Tylko potem proszê nie "wieszaÌ psów", bo to te¿ stworzenia, na t³umaczu.

Rada DziewiĂŞciu - Festiwal ÂŚwiatÂła siĂŞ rozpoczyna

JesteÂśmy RadÂą DziewiĂŞciu. DoszliÂśmy dziÂś do was cieszyĂŚ siĂŞ z wami ÂŚwiatÂłem Chrystusa zstĂŞpujÂącym na Âświat. Uduchowienie fizycznej rasy jest teraz faktem dokonanym, pierwsze z nasion gwiezdnych przeszÂły ich inicjacje w duchowej hierarchii i ÂświatÂło weszÂło do Âświata. Wielu moÂże nie byĂŚ w peÂłni Âświadomymi tego, co wÂłaÂśnie miaÂło miejsce, ale gdy mijajÂą dni nowe dary przyjdÂą online, jak to byÂło, jak pliki do pobrania z nowÂą energiÂą, ÂświadomoÂściÂą, miÂłoÂściÂą i ÂświatÂłem, ktĂłre odbywa siĂŞ w ich fizycznym Âświecie codziennie. Nic nie bĂŞdzie takie samo dla nich ponownie. Nic juÂż nie bĂŞdzie takie samo dla caÂłej planety. Teraz, gdy pÂłomieĂą Chrystusa zostaÂł trwale zapalony w tych fizycznych pojazdach po zakoĂączeniu scalania ich duszy, ÂświatÂło Chrystusa przewieje szeregi lightworkers jak poÂżar las.

Jest to zwieĂączenie projektu podjĂŞtego przez duchowÂą hierarchiĂŞ tego systemu sÂłonecznego, pod kierownictwem duchowej hierarchii galaktyki i wszechÂświata. Rozumiemy, Âże niewielu z was zrozumie znaczenie tego kroku, ale to jest taki, ktĂłry zmieni oblicze wszechÂświata na zawsze.

Cieszymy siĂŞ z tymi galaktycznymi braĂŚmi i siostrami, ktĂłrzy mieli wkÂład w sprawie ustanowienia Chrystusowej rasy na ziemi, bo byÂło przez wolontariuszy gwiezdne nasiona, ktĂłrym to zadanie udaÂło siĂŞ w koĂącu osiÂągn¹Ì. Wiele zmian ma jeszcze przyjœÌ na Âświat, ale z obecnoÂściÂą Âżywych Chrystusowych, zmiany zostanÂą zÂłagodzone. WypoÂśrodkowani w zÂłotym Âświetle pÂłomienia Chrystusa, oni przyniosÂą pokĂłj na Âświat, bo sÂą uosobieniem pokoju. MĂŞÂżczyzna, kobieta i dziecko, ci bĂŞdÂą chodziĂŚ wÂśrĂłd ludnoÂści Âświata, bÂłogosÂławiĂŚ w ruchu, przynoszÂąc z nimi pÂłomieĂą inicjacji dla wszystkich, ktĂłrych napotkajÂą. Kiedy mĂłwimy, Âże dla wszystkich, mamy na myÂśli  dla wszystkich. Mimo, Âże ich towarzysze i sÂąsiedzi caÂłkowicie ÂśpiÂą jednego dnia, nastĂŞpnego siĂŞ przebudzÂą, przecierajÂąc oczy i stanÂą siĂŞ czujni, wraÂżliwi, a co waÂżniejsze, gotowi do napraw (zmian), ktĂłre sÂą w przygotowaniu. ÂŚwiatÂło zrozumienia otworzy ich oczy i uszy, a ich duchowe zmysÂły bĂŞdÂą niezatrzymywalne i uwolnione z ÂłaĂącuchĂłw macierzy strachu, ktĂłra zwiÂązaÂła tyle przez ostatnie kilka tysiÂącleci.

Wiele galaktycznych i miêdzygalaktycznych rad, jak równie¿ hierarchie wniebowst¹pionych istot pracowa³y, aby wykonaÌ ten krok, a teraz to jest fizyczny fakt. Uduchowienie waszych cia³ fizycznych mo¿e ruszyÌ do przodu. To zajmie trochê czasu i regulacji, ale nast¹pi. Wasze Chrystusowe œwietliste cia³a s¹ obecnie w trakcie ³¹czenia (mieszania) siê z cia³em fizycznym, emocjonalnym i psychicznym. Jesteœcie teraz ¿yj¹cymi naczyniami z³otego Chrystusowego Œwiat³a. Sprawdzenia tego faktu mo¿ecie szukaÌ w snach i medytacjach.

Teraz mo¿emy iœÌ do przodu z wieloma planami, zarówno duchowej Hierarchii tej planety i Uk³adu S³onecznego, jak równie¿ uczestnicz¹cych galaktycznych i miêdzygalaktycznych Rad, przeznaczonych do tej malutkiej planety, tego nowego ogrodu Eden. Tak, wiele zmian musi i przyjdzie w ci¹gu najbli¿szych dni, tygodni i miesiêcy. Jednak z dostêpem do ¿yj¹cego œwiat³a Chrystusowego wœród was, zmiany te nie bêd¹ odstraszaÌ tych, którzy s¹ otwarci na wysokie czêstotliwoœci ich monadycznych rodzin, którzy bêd¹ pracowaÌ przez Chrystusowych.
Mówimy o Chrystusie w powszechnym znaczeniu. To ¿yj¹cy syn i córka Boga Matki Ojca, który przeszed³ po³¹czenie duszy z ich dusz¹. Dusza zesz³a do fizycznego cia³a i zamieszka³a tam. Oczywiœcie dusza wspó³pracowa³a z monad¹, duchow¹ rodzina, z której siê wy³oni³a. I pracuje z wieloma galaktycznymi radami gwiezdnych narodów, którzy jak Wzniesieni Mistrzowie sami s¹ zestrojeni z celami duchowych hierarchii, a¿ do ród³a.

Wiedzcie, ¿e ci Chrystusowi s¹ te¿ ludŸmi. Nie s¹ oni wa¿niejsi ni¿ ¿ebrak na ulicy, tylko, jako transportuj¹cy Œwiat³o dzia³aj¹ jak katalizator dla uduchowienia ca³ego rodzaju ludzkiego. Oni s¹ s³ugami wszystkich i nie powinni byÌ przedmiotem kultu i czci. Znaczeniem ich obecnoœci w œwiecie jest nieœÌ nadziejê i pokarm w postaci mi³oœci i œwiat³a dla tych, którzy zostali zapomniani i którzy zapomnieli, ¿e s¹ oni równie¿ Chrystusowi wewn¹trz. P³omienie wewnêtrznych œwi¹tyù zamierzaj¹ byÌ ponownie zapalone, tak jak w staro¿ytnym rytuale Festiwalu Œwiat³a. Pierwsze o³tarze s¹ wyczyszczone i usuniête wszystkie szcz¹tki, a nastêpnie ogieù mo¿e byÌ ponownie ustawiony i zapalony i tak jest teraz. Nie mo¿e byÌ powrotu do ciemnoœci dla nich, s¹ oni zapieczêtowani pieczêciami ognia, g³owy i nogi owiniête w kolumnie œwiat³a, które nie mo¿e byÌ penetrowane przez s³ugi ciemnoœci. I teraz chodz¹ wœród was, jak zwykli ludzie, oœwietleni od wewn¹trz przez œwiat³o i mi³oœÌ ich Ojca Matki Boga.

Wiedzcie równie¿, ¿e te teraz uduchowione fizyczne naczynia pozostan¹ na planecie, bo równie¿ s³u¿¹ ich Matce Gai, pomagaj¹c w doprowadzeniu do niezbêdnych zmian wibracji w bliŸnich, bêd¹c tutaj. Rozdzielenie œwiatów jest teraz rozpoczête. Ci, którzy nie mog¹ trwaÌ w zwiêkszonej czêstotliwoœci odejd¹. Prosimy o nie os¹dzaÌ nikogo, którego dusza postanowi³a wycofaÌ swoj¹ obecnoœÌ tutaj, gdy¿ mog¹ chcieÌ wybraÌ, aby odrodziÌ siê w ciele o wy¿szej czêstotliwoœci w nowym œwiecie. Tak, s¹ te¿ tacy, którzy zdecydowali siê na pozostanie w ciê¿szej gêstoœci ni¿ej wibruj¹cych œwiatów, ale to jest wybór, który zosta³ zrobiony przez ich dusze, gdy¿ wszystkie istoty ludzkie s¹ przed³u¿eniem duszy, cia³o jest jedynie naczyniem doœwiadczania fizycznej sfery. Dusza jest tym, co decyduje siê wycofaÌ, a nie indywidualna osobowoœÌ, niezale¿nie od celu. Zarezerwujcie os¹d dla decyzji o tym, co zjeœÌ na obiad, nie os¹dzaÌ dzia³ania innych i b¹dŸcie ³askawi dla siebie.

Teraz jest czas, aby pamiêtaÌ, ¿e jesteœcie istotami Œwiat³a doœwiadczaj¹cymi ¿ycia fizycznego. Gdy przejdziecie scalanie duszy, zaczniecie doœwiadczaÌ takiego spokoju i lekkoœci serca, jakiego wielu z was nie doœwiadczy³o wiêcej ni¿ tylko krótkie chwile podczas obecnego ¿ycia. Rozumiemy, ¿e dla wielu, to ¿ycie by³o niezwykle wyzywaj¹ce, ale wasze dusze wybra³y to w tym celu, aby umo¿liwiÌ Wam osi¹gn¹Ì ten najwa¿niejszy krok na drodze do Wzniesienia. Inicjacja jest trwaj¹cym procesem, i nie skoùczy siê przez wcielenie œwiat³a Chrystusowego i to nie skoùczy siê z szóst¹ inicjacj¹ - Wzniesieniem. Jest to proces, który bêdzie kontynuowany przez ca³¹ wiecznoœÌ, a¿ wszyscy ponownie zjednocz¹ siê za ród³em ... a wtedy zacznie siê ponownie. Uniwersalne cykle maj¹ ogromny zakres. Plany s¹ skomplikowane i zajmuj¹ du¿o czasu, aby je zakoùczyÌ, ale zrobiliœcie dobrze, bardzo dobrze, a dla tego mo¿emy was pochwaliÌ.

Jako ludzkoœÌ wyÂłaniajÂąca siĂŞ z kocioÂłka ognia, podejmiecie kolejny krok stajÂąc siĂŞ galaktycznymi obywatelami. NiektĂłrzy z was sÂą gotowi na ten krok teraz, ale pamiĂŞtajcie, Âże jesteÂście tutaj, aby sÂłuÂżyĂŚ innym, aby przynieœÌ ÂświatÂło i miÂłoœÌ obecnoÂści swojej monady, Twojej rodziny duchowej, dla innych. Jest wielu, ktĂłrzy nie majÂą pojĂŞcia o duchowej hierarchii, obecnoÂści rodzin galaktycznych i ich stosunku do nich, a nawet zrozumienia wÂłasnej ÂświĂŞtej historii, dopĂłki nie zostaÂła ona stÂłumiona przez niektĂłre elementy spoÂłeczeĂąstwa. To siĂŞ zmienia teraz, prawda jest ujawniana codziennie, nawet teraz w bardziej ÂśmiaÂłych miejscach w Âśrodkach masowego przekazu i na pewno siĂŞ w alternatywnych ÂźrĂłdÂłach w Internecie. BÂądÂźcie Âświadomi i sprawdzajcie w swoim sercu rezonans dla kaÂżdego materiaÂłu, do ktĂłrego zostaniecie przyciÂągniĂŞci; serce pozwoli Wam wiedzieĂŚ, czy informacje sÂą "wasze", czy nie. To jest czas dla osobistego upodmiotowienia i oÂświecenia, gdy pÂłomieĂą Chrystusowy wypala na ÂżuÂżel wszystkie pozostajÂące uÂłudy i iluzje. BÂądÂźcie  jednym z waszÂą duszÂą, w waszym pÂłomieniu serca i poznajcie wewnĂŞtrzny spokĂłj, ktĂłry przekracza wszelkie zrozumienie.

Jesteœmy jednym z wami w waszym sercu. Zachêcamy do poszukiwania tych, którzy s¹ obudzeni jak wy, aby zacz¹Ì, jeœli jeszcze tego nie zrobiliœcie, tworzenie wspólnoty serc. Naœladujcie przywództwo oœwieconej osoby, która osiedli³a siê w waszym ciele fizycznym. Bêdziecie wiedzieÌ, co robiÌ, gdy przyjdzie czas na dzia³anie.
Nasze bÂłogosÂławieĂąstwa idÂą z wami, Namaste.

DziĂŞkujĂŞ, ukochana Rado DziewiĂŞciu.

02 grudnia 2012
Channeler: Tazjima
http://bluedragonjournal.com/

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #106 : Grudzień 03, 2012, 17:22:52 »

ZachĂŞcamy do poszukiwania tych, ktĂłrzy sÂą obudzeni jak wy,
Niestety mam grube i leniwe ciaÂło fizyczne wiĂŞc chodziÂł po domach jak ÂŚwiadkowie J nie mam zamiaru UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
JACK
Gość
« Odpowiedz #107 : Grudzień 03, 2012, 17:49:03 »

Rada DziewiĂŞciu:

...Teraz, gdy pÂłomieĂą Chrystusa zostaÂł trwale zapalony w tych fizycznych pojazdach......

ÂświatÂło Chrystusa przewieje szeregi lightworkers jak poÂżar las.

Jest to zwieĂączenie projektu podjĂŞtego przez duchowÂą hierarchiĂŞ

Ale ich trafiÂło..

A byli tacy doskonali, pozbawieni  wszelkich zwierzĂŞcych  emocji  i popĂŞdĂłw. 

Ciekawe co na to RdzeĂą  CoÂś

PrzecieÂż KTOÂŚ  zamierza mu   spaliĂŚ   Jego ziemskie ÂświatÂłowody  Szok
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2012, 18:33:10 wysłane przez JACK » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #108 : Grudzień 04, 2012, 05:13:18 »

Hej hej bracie, a szacowny songo i szacowna Kiara Szok
to pa DuÂży uÂśmiech

PS
Ok jak braciak tak mĂłwi to ja juz strzelaÂł nie bĂŞde DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2012, 05:13:59 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #109 : Grudzień 04, 2012, 07:41:50 »

O mnie siĂŞ nie martw... o mnie siĂŞ nie martw ... ja sobie radĂŞ dam.... MrugniĂŞcie UÂśmiech ( ale dziĂŞki z caÂłego serca Buziak) mnie siĂŞ kule nie imajÂą..  DuÂży uÂśmiech na szczĂŞÂście!!!!

Z psami nie taĂączĂŞ ,z rekinami nie pÂływam , a z baranami nie chadzam na spacery....   DuÂży uÂśmiech
StrzelcĂłw z kulÂą uzupeÂłniam drugÂą kulÂą! Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2012, 08:31:06 wysłane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #110 : Grudzień 04, 2012, 07:54:00 »

jak by to powiedziaÂł Franz- to ja tutaj jestem Strzelec, a nawet WĂŞÂżownik MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #111 : Grudzień 11, 2012, 11:03:21 »

Ta kolejny artykuÂł Ute z jego doznaniami i wnioskami

Jest coÂś MAJESTATYCZNEGO w toku!

Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright © 2012

UmiÂłowani przyjaciele,

12.12.12 jest teraz za kilka dni. Kiedy poszedÂłem na spacer wczoraj niebo wydawaÂło mi siĂŞ absolutnie wyjÂątkowe i niesamowite, nie pamiĂŞtam takiego widoku nieba jak dotychczas.

To by³ nowy rozwijaj¹cy siê niebieski bardzo g³êboki i jednoczeœnie przezroczysty, jak i du¿e bia³e chmury, jak trójwymiarowe i rzeŸbione waciki. Wydawa³o siê, ¿e siedz¹, w szacunku w sporej odleg³oœci od S³oùca, które by³o bezprecedensowym transcendentalnym promieniowaniem i moc¹ duchow¹.

Kolory wydawaÂły siĂŞ inne niÂż w innych dniach.

Jest nowa zwyciêska obecnoœÌ na niebie, które wydaje siê byÌ wiêksze i pe³niejsze, i to wydaje siê byÌ poza zasiêgiem teraz dla si³, które chc¹ zaszkodziÌ naszej piêknej planecie i nam (wszystkim ¿ywym istotom na Gai).

Wygl¹da na to, jakby wy¿sze wymiary (niektórzy twierdz¹, ¿e na 4., inni 5., w zale¿noœci od tego, czy bierzemy pod uwagê czas jako 4. wymiar) ju¿ zaczyna³y powoli przybieraÌ ich wygl¹d, jak gdyby nasz znajomy 3-ci wymiar bardzo powoli zaczyna³ siê zmieniaÌ na now¹ rzeczywistoœÌ.

UwaÂżam, Âże jest to stopniowe przygotowanie do kulminacyjnych wydarzeĂą, najpierw 12.12.12, ze spodziewanym bardzo wysokim ÂświatÂłem przychodzÂącym i informacjÂą, aby przygotowaĂŚ nas do jeszcze bardziej potĂŞÂżny napÂływu energii 21-12-12.

Innymi s³owy, energia i œwiat³o ju¿ przychodz¹ tutaj s¹ fenomenalne, to jest œwiat³o jednoœci i braku separacji, œwiat³o, które sprawia, ¿e wszyscy jesteœmy równi i wyciera "ró¿nice". Na poziomie uczuÌ to jest jakoœÌ Mi³oœci wszêdzie, jednocz¹ca wszystkie serca, gdy pozwalaj¹ na to zjednoczenie.

WychodzÂąc w ten ciepÂły poranek na zewnÂątrz i pod nieskoĂączenie b³êkitne niebo, z kilkoma biaÂłymi puszystymi chmurami, szukajÂąc sÂłoĂąca, nagle ogarnĂŞÂło mnie uczucie podziwu i zdumienia. I wzdrygn¹³em siĂŞ na krĂłtko i miaÂłem gĂŞsiÂą skĂłrkĂŞ, moje serce  zostaÂło zelektryfikowane, uwalniajÂąc nieuniknione "WOW!"

Jest coœ MAJESTATYCZNEGO w toku, mocno zapowiadana nasza nowa boska rzeczywistoœÌ, tutaj, na naszej Ziemi przez eony umêczonej Matce ze wszystkimi jej kreacjami.

BoÂża obietnica jest w drodze. Pochodzi z Serca WszechÂświata, to drzwi do NieskoĂączonej Wszechmocnej ÂŚwiadomoÂści Boskiej.

Ta serce przyt³aczaj¹ca ObecnoœÌ jest moc¹ samego Istnienia, Niepodzielona, Ekspresja Bytnoœci, Moc, która trzyma wszystkie wszechœwiaty i istoty razem. Poszerza ona serce do otwarcia, w którym Tajemnica Wszystkiego Co Jest ujawnia swoj¹ niezaprzeczaln¹ rzeczywistoœÌ. W tej rzeczywistoœci i Urodzie naszego serca, Serca Gai, Serca S³oùca, i Serca Kosmosu s¹ Zjednoczone. W tym ludzie przekraczaj¹ nasz¹ ograniczon¹ formê i odkrywaj¹, kim jesteœmy: Jednoœci¹ Jednej Œwiadomoœci.

Najdro¿si przyjaciele, jest to tak! Wielka planetarna i uniwersalna zmiana jest w drodze, pierwsi prekursorzy ju¿ wysy³aj¹ swoich chwalebnych pos³aùców w tym niespokojnym œwiecie z najbardziej namacalnymi znakami! Wgl¹d we wszechœwiat nagle jest nieograniczony, d³ugotrwa³¹ kwarantann¹ iluzji.

W tym, aby przyjœÌ do Nowej RzeczywistoÂści dualnoœÌ jest przekraczana. Energia jest tak potĂŞÂżna, Âże juÂż teraz zasÂłania, to, co wydaje siĂŞ byĂŚ rozdzielone. Ujawnia PotĂŞÂżne Teraz  NajwaÂżniejszego, z ktĂłrego wszystkie pozorne odrĂŞbne byty i miejsca zostaÂły utworzone.

MajÂąc to na wzglĂŞdzie, mniejsze postrzeganie odrĂŞbnoÂści jest zapomninane, a my jesteÂśmy podnoszeni do nowej potĂŞÂżnej wibracji ÂŚwiatÂła, ktĂłre jest MiÂłoÂściÂą. Ale nie tylko w zwykÂłym sensie odrĂŞbnego "Kocham ciĂŞ", ale raczej jako potĂŞÂżne JESTEM MIÂŁOÂŚCIÂĄ.

To jest to, co ja zobaczyÂłem i czego doÂświadczyÂłem bezpoÂśrednio.

Z uwielbieniem, Ute

10 grudnia 2012
Channeler: Ute
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/12/there-is-something-majestic-at-work.html

sfinks
Gość
« Odpowiedz #112 : Grudzień 11, 2012, 11:56:18 »

Witajcie ! WspaniaÂła wizja ,niosÂąca tak wielkie nadzieje ,udrĂŞczonej rzeczywistoÂści .
Je¿eli oka¿e siê prawd¹ ,zmieni nasz¹ rzeczywistoœÌ o 180 stopni .

Nawet gdybym nie wierzyÂła w te wszystkie przesÂłania ,to chcĂŞ w nie wierzyĂŚ.
Naszemu Âświatu potrzebna jest odnowa i jest to pilne wyzwanie.
arteq
Gość
« Odpowiedz #113 : Grudzień 11, 2012, 12:14:47 »

Z wielu ust s³yszê o odnowie, o koniecznoœci zmian - ok. Jednak w wielu przypadkach widzê, ¿e s¹ to oczekiwania w których œwiat ma siê zmieniÌ jak za dotkniêciem czarodziejskiej ró¿d¿ki - i to ci¹g³e podbijanie wyczekiwania... Jakoœ ma³o osób w rzeczywistoœci - pomimo deklaracji - podejmuje jakieœ konkretne i wymagaj¹ce wysi³ku dzia³ania które to dopiero mog¹ przynieœÌ oczekiwanie zmiany. Takie dzia³anie jakoœ nie jest popularne, za pewne z powodu mrówczej pracy do tego nie na œwieczniku.
Jestem przekonany, ¿e nikt za nas tego nie odwali. A có¿ nam da zmiana jakiejœ rzeczywistoœci/otoczenia gdy i tak w ni¹ wchodzimy ze swoimi wadami?

Od siedzenia caÂłymi dniami i nocami przed kompem i wklejaniem "mondroÂści" nikt nie wzroÂśnie, nic nie da buszowanie po forach i tak prĂłby bÂłyszczenia, co najwyÂżej karmi wÂłasna, faÂłszywÂą wizjĂŞ wspaniaÂłego siebie.

PiĂŞkny Âświat moÂże byĂŚ tutaj - niech kaÂżdy po prostu zacznie sprzÂątaĂŚ swoje podwĂłrko...
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #114 : Grudzień 11, 2012, 15:33:20 »

arteq
Jestem przekonany, Âże nikt za nas tego nie odwali.
Szkoda szacowny, Âże jesteÂś o tym tylko przekonany bo dobrze jest wiedzieĂŚ, Âże tak bĂŞdzie  UÂśmiech
MogĂŞ teÂż poniewaÂż jestem cierpliwy powtĂłrzyĂŚ : kaÂżdy kowalem swojego losu, co kto posieje to zbierze, kaÂżdy sobie rzepkĂŞ skrobie, ..... UÂśmiech
to pa UÂśmiech
sfinks
Gość
« Odpowiedz #115 : Grudzień 11, 2012, 15:52:46 »

Z wielu ust s³yszê o odnowie, o koniecznoœci zmian - ok. Jednak w wielu przypadkach widzê, ¿e s¹ to oczekiwania w których œwiat ma siê zmieniÌ jak za dotkniêciem czarodziejskiej ró¿d¿ki - i to ci¹g³e podbijanie wyczekiwania... Jakoœ ma³o osób w rzeczywistoœci - pomimo deklaracji - podejmuje jakieœ konkretne i wymagaj¹ce wysi³ku dzia³ania które to dopiero mog¹ przynieœÌ oczekiwanie zmiany. Takie dzia³anie jakoœ nie jest popularne, za pewne z powodu mrówczej pracy do tego nie na œwieczniku.
Jestem przekonany, ¿e nikt za nas tego nie odwali. A có¿ nam da zmiana jakiejœ rzeczywistoœci/otoczenia gdy i tak w ni¹ wchodzimy ze swoimi wadami?

Od siedzenia caÂłymi dniami i nocami przed kompem i wklejaniem "mondroÂści" nikt nie wzroÂśnie, nic nie da buszowanie po forach i tak prĂłby bÂłyszczenia, co najwyÂżej karmi wÂłasna, faÂłszywÂą wizjĂŞ wspaniaÂłego siebie.

PiĂŞkny Âświat moÂże byĂŚ tutaj - niech kaÂżdy po prostu zacznie sprzÂątaĂŚ swoje podwĂłrko...
Witaj arteq! No có¿ ,masz racjê o tym sprz¹taniu ,ka¿dego u siebie .Jednak jak znam ¿ycie i ludzi ,wiêkszoœÌ nawet palcem nie ruszy ,aby coœ zmieniÌ ,choÌby u siebie samego .

Jednak sÂą jednostki ktĂłre coÂś prĂłbujÂą robiĂŚ ,zakÂładajÂą stacje radiowe ,aby nieœÌ oÂświecenie informowaĂŚ ,na bie¿¹co  o ró¿nych zmianach i potrzebach zmian ,zachĂŞcajÂą ludzi aby podejmowali dziaÂłania ,ktĂłre mogÂłyby przygotowaĂŚ ludzkoœÌ na nowÂą rzeczywistoœÌ . PropagujÂą nowy styl Âżycia ,otwierajÂą oczy ludzkoÂści na to, co u nas na ziemi jest przeszkodÂą na drodze do ,,nowego Âświata,,

Natomiast zadaniem poszczegĂłlnych jednostek ,jest samemu poszukiwaĂŚ  materia³ów odnoÂśnie tych zdarzeĂą ,reformowanie umys³ów ,zmiana postrzegania ,okreÂślenie siĂŞ czego tak naprawdĂŞ oczekujemy .NajwaÂżniejsze jest jednak podjĂŞcie decyzji ,Âże to co byÂło musi ustÂąpiĂŚ ,Âże to juÂż nam nie wystarcza ,Âże chcemy zapomnieĂŚ te wszystkie doÂświadczenia i trudy karmicznych zmagaĂą,Âże marzymy o lepszej rzeczywistoÂści dla siebie i wszystkich istot czujÂących.

Jednak wiem,  Âże  ludzi bardzo zaangaÂżowanych jest maÂło , wiĂŞkszoœÌ  lekcewaÂży sobie ostrzeÂżenia ,informacje i pogÂłoski .Wielu Âśmieje siĂŞ ludziom biorÂącym powaÂżnie takÂą moÂżliwoœÌ ,prosto w nos,kpi sobie z tzw.naiwnych .
A wiadomo nie od dzisiaj ,Âże przysÂłowie ,,ten siĂŞ naprawdĂŞ Âśmieje ,kto siĂŞ Âśmieje ostatni,, czĂŞsto siĂŞ sprawdza .

Jednak gdyby doszÂło do zmiany rzeczywistoÂści ,to te niedbaluchy ,ktĂłre ,,leÂżaÂły odÂłogiem,, chĂŞtnie siĂŞ przyczepiÂą do cudzego dzieÂła i bĂŞdÂą chciaÂły z tego czerpaĂŚ korzyÂści .MyÂślĂŞ jednak ,Âże nie ma nic za darmo i bĂŞdÂą musieli zapÂłaciĂŚ w jakiejÂś formie (?)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m_OtnaKFnlE
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2012, 16:04:28 wysłane przez sfinks » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #116 : Grudzień 12, 2012, 17:48:17 »

Jak tak sobie siedzĂŞ w Ciszy i hm ,,myÂślĂŞ" DuÂży uÂśmiech
To nie mogê siê oprzeÌ wra¿eniu, ¿e coraz czêœciej padaj¹ pytania, na które ten kto je zada nie oczekuje odpowiedzi lub nie zd¹¿y jej us³yszeÌ.
Jednym z takich pytaĂą czĂŞsto powtarzanych, ktĂłre do mnie docierajÂą jest : ,,Co ze mnÂą/nami bĂŞdzie?"
ZauwaÂżyÂłem teÂż, Âże o ile kiedyÂś w ten czy inny sposĂłb prĂłbowaÂłem dana istotĂŞ /istoty pocieszyĂŚ w ten lub tamten sposĂłb lub dodaĂŚ otuchy ... to teraz zachowuje milczenie.
Dodam tez, Âże jest to milczenie w caÂłym tego sÂłowa znaczeniu.
Dlaczego?
Dlatego, Âże milczĂŞ sÂłownie, milczĂŞ myÂślowo i milczĂŞ czuciowo.
DokÂładnie tak jak bym zamieniaÂł siĂŞ w kamieĂą w caÂłym tego sÂłowa znaczeniu.
Ciekawym czy macie w. szacowni podobne doÂświadczenia, odczucia czy przeczucia Cool
to pa DuÂży uÂśmiech
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #117 : Grudzień 12, 2012, 18:18:59 »

...jakoÂś tak  najlepiej ze sobÂą, a raczej w sobie jest. i coraz mniej chce siĂŞ ludzi...ile moÂżna powielaĂŚ w kó³ko i to samo...to czas na prawdziwe tworzenie, a nie powielanie...
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #118 : Grudzień 12, 2012, 18:54:17 »

The Master Shift - 12.12.12 - Global UNITY Moment - Let's Make History!
http://youtu.be/3boqddWaF1g
polskie napisy.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2012, 18:55:15 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #119 : Grudzień 12, 2012, 18:55:33 »

PrzecieÂż zapowiadajÂą, Âże odwrotnie, Âże bĂŞdzie ciÂągnĂŞÂło ludzi do siebie w grupy na Nowej Ziemi. A tak na serio to chyba obecnie przeÂżywamy najwiĂŞkszÂą separacjĂŞ i odosobnienie jednostki i wcale nie myÂślĂŞ, Âże winnymi tego sÂą nowoczesne Âśrodki komunikacji.
Dla mnie to typowy efekt powszechnego materializmu i oczywiÂście wiĂŞkszej iloÂści "wolnego" czasu niÂż drzewiej bywaÂło.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #120 : Grudzień 12, 2012, 18:57:57 »

PrzecieÂż zapowiadajÂą, Âże odwrotnie, Âże bĂŞdzie ciÂągnĂŞÂło ludzi do siebie w grupy na Nowej Ziemi. A tak na serio to chyba obecnie przeÂżywamy najwiĂŞkszÂą separacjĂŞ i odosobnienie jednostki i wcale nie myÂślĂŞ, Âże winnymi tego sÂą nowoczesne Âśrodki komunikacji.
Dla mnie to typowy efekt powszechnego materializmu i oczywiÂście wiĂŞkszej iloÂści "wolnego" czasu niÂż drzewiej bywaÂło.

jesteÂśmy samotni w tÂłumie- to paradoks naszych czasĂłw,-
i znak..

arteq
Gość
« Odpowiedz #121 : Grudzień 12, 2012, 21:13:45 »

To, Âże elektroniczne Âśrodki komunikacji zubaÂżajÂą wiĂŞzi to fakt, bezdyskusyjny - dziwiĂŞ siĂŞ, Âże ktoÂś moÂże tego nie dostrzegaĂŚ.
Efekt materializmu? Dziwne w kontekÂście setek postĂłw z tego forum na ktĂłrym dziesiÂątki osĂłb twierdzi, Âże ludzie wzrastajÂą, ostatnio bardzo dynamicznie i szybko - co przeciez stoi w oczywistej sprzecznoÂści do owocĂłw ktĂłre daje nam otaczajÂący Âświat...
east
Gość
« Odpowiedz #122 : Grudzień 12, 2012, 21:20:52 »

12-12-12  mija .. co siĂŞ wydarzyÂło w Waszym dniu dziÂś ?

Tutaj by³o trochê zamieszania. Dziwne bo po³¹czenia bezprzewodowe siê "rwa³y". Internet dzia³a³ , a raz nie dzia³a³ , choÌ normalnie tak siê nie zachowuje.

Sprawy szÂły jak po grudzie, dziaÂł siĂŞ tzw "opĂłr materii"  ale nie we  wszystkim, bo ostatecznie  kiedy pojawiÂła siĂŞ miÂłoœÌ to  spaliÂła wszystko co jest nie po drodze z niÂą. Chichot
arteq
Gość
« Odpowiedz #123 : Grudzień 12, 2012, 21:28:05 »

Nic szczegĂłlnego, tzn. nic zaskakujÂącego. Net dziaÂłaÂł bez uchybieĂą, sieĂŚ GSM takÂże. Sprawy szÂły swoim tokiem - o ile wÂłoÂżyÂło siĂŞ nieco pracy.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #124 : Grudzień 12, 2012, 22:16:47 »

No to ostatni (na dziÂś) przekaz AA MichaÂła. Kto ma oczy niech czyta.

BÂądÂźcie JednoÂściÂą. PoczÂąwszy od dzisiaj, BÂądÂźcie JednoÂściÂą. - Michael

I tu, moi ukochani przyjaciele, jest ta dobra wiadomoœÌ, z któr¹ obieca³em powróciÌ. Ten komunikat bêdzie, poniewa¿ jestem pewien, ¿e to stwierdzicie, jednomyœlny. Ale pomimo tego, pozwólcie nam przynieœÌ go do Was jeszcze raz.

W koùcu, po kilkunastu tysi¹cleciach, przybyliœcie na ostatni próg do d³ugiego obiecanego wieku, w którym wszystkie z³oœci, wojna, bieda, strach i inne, mniej po¿¹dane warunki bêd¹ pozostawione z ty³u, poniewa¿ nauczyliœcie wszystkich lekcji, wymaganych do nauczenia.
Od tej chwili, waszym jedynym celem bĂŞdzie zwiĂŞkszanie waszej ÂświadomoÂści, zrozumienia i akceptacji Boskiego ÂŚwiatÂła, jak rĂłwnieÂż, tych wszystkich, ktĂłrych moÂżecie spotkaĂŚ. Zostaniecie najwybitniejszymi nauczycielami, bo, jak wy mĂłwicie, "byliÂście tam i to zrobiliÂście."

Przekonacie siĂŞ, Âże kolejny okres, od teraz aÂż do dwudziestego pierwszego dnia tego miesiÂąca, przyniesie Wam ogromny wzrost ÂświatÂła i zmiany wewnĂŞtrzne, jeÂśli pozwolicie na to. To bĂŞdzie o wiele wiĂŞksze niÂż wczeÂśniej, ale powinno byĂŚ Âłatwiejsze do dostosowania siĂŞ do tego, od teraz na pewno widzicie sami, dokÂąd was to zabiera. Bardzo niewielu z was ma jakieÂś wÂątpliwoÂści, pozostaÂłe w tym momencie.

Mówimy wam równie¿, ¿e niesamowite po³¹czenie was w zbiorowej modlitwie i medytacji, które zosta³y wykonane, a które nadal trwaj¹, gdy mówimy, tworzy nieopisany wybuch mi³oœci i œwiat³a w ca³ym tym waszym œwiecie. Poszerzamy nasz najg³êbszy szacunek, podziw, i wdziêcznoœÌ za to wszystko, co zrobiliœcie i nadal robicie. Ogromne morze zmian zosta³o aktywowane g³ównie przez was, moi drodzy.

ZnajdŸ siebie tym, kto jest godny wszystkiego, co wam obiecano. Uwolnij swoje w¹tpliwoœci, swoje winy, swoje uczucia niedostatecznej pos³ugi i zaakceptuj. Naucz siê akceptowaÌ. Nie mo¿emy wymusiÌ waszej genialnej przysz³oœci na was. Jakoœ przetrenujcie siebie w utrzymaniu skupienia na wybranej przysz³oœci i j¹ przyjmijcie z wdziêcznoœci¹ i ta energia sama pozwoli sobie w koùcu przyjœÌ do Was. Pozwólcie Nam martwiÌ siê o to, jak. Jesteœmy ca³kiem dobrzy w tej czêœci. W rzeczywistoœci, ju¿ zrobiliœcie najtrudniejsz¹ czêœÌ. Dajcie nam dokoùczyÌ robotê.

Jest uczucie uniesienia, uroczystoœci, omiataj¹ce ca³¹ powierzchniê waszego dzisiejszego œwiata. Zanurzcie siê w tym i zobaczcie, jak to rozprzestrzenia siê na wszystkich tych, którym okolicznoœci jeszcze nie pozwalaj¹ tego poczuÌ. B¹dŸcie Jednoœci¹. Pocz¹wszy od dzisiaj, B¹dŸcie Jednoœci¹.

Nasza najg³êbsza mi³oœÌ dla was, drogie serca. Dobrego dnia.

12 grudnia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2012, 22:18:15 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: